an online Instagram web viewer

#nabawan medias

Photos

.....
SERIOUS MURAH GILERR.
.
😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm.
JOM ORDER 😍
👇
📲 WhatsApp: +60 11-3108 4565
.
Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok  sye pos.

#wedding #weddingphoto #postwedding #weddingmalaysia #malaysiawedding #comel #dyxy #weddingphotography #beauty #instalike #like4like #dyxy #photooftheday #canonmalaysia #selfie #sleeping #sleep #afternoon #vscom #vscomood #vscohub #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas #ranau #sandakan
..... SERIOUS MURAH GILERR. . 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm. JOM ORDER 😍 👇 📲 WhatsApp: +60 11-3108 4565 . Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok sye pos. #wedding  #weddingphoto  #postwedding  #weddingmalaysia  #malaysiawedding  #comel  #dyxy  #weddingphotography  #beauty  #instalike  #like4like  #dyxy  #photooftheday  #canonmalaysia  #selfie  #sleeping  #sleep  #afternoon  #vscom  #vscomood  #vscohub  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #heightup  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas  #ranau  #sandakan 
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp : +601136213186
📲  Wechat : stokis_peninggi
.
.
kitorang ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND. .
& skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage .
#kitasamahero #kitajuara #malaysiafashion #zalora #ootdmalaysia #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #tudungcantikmurah #muslimahfashion #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa #tiensmalaysia #ubattinggi #kl2017 #proudmalaysian #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp : +601136213186 📲 Wechat : stokis_peninggi . . kitorang ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . & skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage . #kitasamahero  #kitajuara  #malaysiafashion  #zalora  #ootdmalaysia  #seagames2017  #malaysiamerdeka  #negarakusehatisejiwa  #merdeka  #salamkemerdekaanke60  #tudungcantikmurah  #muslimahfashion  #salamkemerdekaan  #bangkitbersama  #sehatisejiwa  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #kl2017  #proudmalaysian  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
NAK CANTIK😘😘
MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍
.
Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱
.
Kenapa spirulina?
Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚
.
📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene
📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam
📌Membersihkan kulit secara mendalam.
📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup.
📌Mengecilkan pori-pori wajah.
📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata.
📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan.
📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit.
📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ☎Whatsapp : +601136213186

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
#bwicity #bestwestern #bestwesternicity #bestwesternhotel #bestwesternasia #hotelstory #hotelpromo #promotion #vacation #staycation #stayworkplay #instatravel #kotakinabalu #kotamarudu #kotapenyu #kudat #kunak #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
NAK CANTIK😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ☎Whatsapp : +601136213186 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ #bwicity  #bestwestern  #bestwesternicity  #bestwesternhotel  #bestwesternasia  #hotelstory  #hotelpromo  #promotion  #vacation  #staycation  #stayworkplay  #instatravel  #kotakinabalu  #kotamarudu  #kotapenyu  #kudat  #kunak  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
MASKER SPIRULINA
.
👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil
👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai
👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau
👉 100dijamin selamat dan berkesan!
.
.
Berfungsi untuk
❤ Menghilangkan jeragat
❤ Merawat jerawat
❤ Memudarkan parut jerawat
❤ Memberi effect pinkish pada wajah
❤ Glowing kulit dan anti penuaan
❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah
.
.
.
🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊
☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#wedding #weddingphoto #postwedding #weddingmalaysia #malaysiawedding #comel #dyxy #weddingphotography #beauty #instalike #like4like #dyxy #photooftheday #canonmalaysia #selfie #sleeping #sleep #afternoon #vscom #vscomood #vscohub #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas #ranau #sandakan
MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 ☎Whatsapp : +601136213186 WECHAT : Stokis_peninggi #wedding  #weddingphoto  #postwedding  #weddingmalaysia  #malaysiawedding  #comel  #dyxy  #weddingphotography  #beauty  #instalike  #like4like  #dyxy  #photooftheday  #canonmalaysia  #selfie  #sleeping  #sleep  #afternoon  #vscom  #vscomood  #vscohub  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #heightup  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas  #ranau  #sandakan 
.....
SERIOUS MURAH GILERR.
.
😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm.
JOM ORDER 😍
👇
📲 WhatsApp: +60 11-3108 4565
.
Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok  sye pos.

#wedding #weddingphoto #postwedding #weddingmalaysia #malaysiawedding #comel #dyxy #weddingphotography #beauty #instalike #like4like #dyxy #photooftheday #canonmalaysia #selfie #sleeping #sleep #afternoon #vscom #vscomood #vscohub #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas #ranau #sandakan
..... SERIOUS MURAH GILERR. . 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm. JOM ORDER 😍 👇 📲 WhatsApp: +60 11-3108 4565 . Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok sye pos. #wedding  #weddingphoto  #postwedding  #weddingmalaysia  #malaysiawedding  #comel  #dyxy  #weddingphotography  #beauty  #instalike  #like4like  #dyxy  #photooftheday  #canonmalaysia  #selfie  #sleeping  #sleep  #afternoon  #vscom  #vscomood  #vscohub  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #heightup  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas  #ranau  #sandakan 
NAK CANTIK😘😘
MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍
.
Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱
.
Kenapa spirulina?
Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚
.
📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene
📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam
📌Membersihkan kulit secara mendalam.
📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup.
📌Mengecilkan pori-pori wajah.
📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata.
📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan.
📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit.
📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ☎Whatsapp : +601136213186

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
#bwicity #bestwestern #bestwesternicity #bestwesternhotel #bestwesternasia #hotelstory #hotelpromo #promotion #vacation #staycation #stayworkplay #instatravel #kotakinabalu #kotamarudu #kotapenyu #kudat #kunak #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
NAK CANTIK😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ☎Whatsapp : +601136213186 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ #bwicity  #bestwestern  #bestwesternicity  #bestwesternhotel  #bestwesternasia  #hotelstory  #hotelpromo  #promotion  #vacation  #staycation  #stayworkplay  #instatravel  #kotakinabalu  #kotamarudu  #kotapenyu  #kudat  #kunak  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
MASKER SPIRULINA
.
👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil
👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai
👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau
👉 100dijamin selamat dan berkesan!
.
.
Berfungsi untuk
❤ Menghilangkan jeragat
❤ Merawat jerawat
❤ Memudarkan parut jerawat
❤ Memberi effect pinkish pada wajah
❤ Glowing kulit dan anti penuaan
❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah
.
.
.
🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊
☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#wedding #weddingphoto #postwedding #weddingmalaysia #malaysiawedding #comel #dyxy #weddingphotography #beauty #instalike #like4like #dyxy #photooftheday #canonmalaysia #selfie #sleeping #sleep #afternoon #vscom #vscomood #vscohub #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas #ranau #sandakan
MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 ☎Whatsapp : +601136213186 WECHAT : Stokis_peninggi #wedding  #weddingphoto  #postwedding  #weddingmalaysia  #malaysiawedding  #comel  #dyxy  #weddingphotography  #beauty  #instalike  #like4like  #dyxy  #photooftheday  #canonmalaysia  #selfie  #sleeping  #sleep  #afternoon  #vscom  #vscomood  #vscohub  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #heightup  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas  #ranau  #sandakan 
Good Morning uOlss. KUNYIT adalah bahan semulajadi utama yang digunakan di dalam Jamu Mutyara. Terdapat seribu satu khasiat dan manfaat KUNYIT. Bagus bagi ibu dalam berpantang untuk makan Jamu Mutyara khas bagi menyembuhkan luka dalaman. #jamumutyarakeningau #JaMuTyara #keningau #tambunan #tenom #nabawan #jamu #tyaarifin #ctdk
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp : +601136213186
📲  Wechat : stokis_peninggi
.
.
kitorang ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND. .
& skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage .
#kitasamahero #kitajuara #malaysiafashion #zalora #ootdmalaysia #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #tudungcantikmurah #muslimahfashion #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa #tiensmalaysia #ubattinggi #kl2017 #proudmalaysian #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp : +601136213186 📲 Wechat : stokis_peninggi . . kitorang ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . & skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage . #kitasamahero  #kitajuara  #malaysiafashion  #zalora  #ootdmalaysia  #seagames2017  #malaysiamerdeka  #negarakusehatisejiwa  #merdeka  #salamkemerdekaanke60  #tudungcantikmurah  #muslimahfashion  #salamkemerdekaan  #bangkitbersama  #sehatisejiwa  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #kl2017  #proudmalaysian  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎
☎Whatsapp : +60169506359
.
kitorang ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND. .
& skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage .
#kitasamahero #kitajuara #malaysiafashion #zalora #ootdmalaysia #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #tudungcantikmurah #muslimahfashion #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa #tiensmalaysia #ubattinggi #kl2017 #proudmalaysian #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎ ☎Whatsapp : +60169506359 . kitorang ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . & skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage . #kitasamahero  #kitajuara  #malaysiafashion  #zalora  #ootdmalaysia  #seagames2017  #malaysiamerdeka  #negarakusehatisejiwa  #merdeka  #salamkemerdekaanke60  #tudungcantikmurah  #muslimahfashion  #salamkemerdekaan  #bangkitbersama  #sehatisejiwa  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #kl2017  #proudmalaysian  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
RAMADHAN SALE
18/5/2018 - 18/6/2018
JADE HIJAU EMAS 999 NIPIS

RM80/PC

SILA CEPAT GRAB
STOK TAK BANYAK DAH

SAIZ :
5.8 / 6 / 6.2 / 6.3 / 6.4

SIJIL KETULENAN DIBERIKAN.

JANGAN TERBELI BATU MARMAR YA.

#beaufort#beluran#bongawan#keningau#kotabelud#kotakinabalu#kotakinabatangan#kotamarudu#kualapenyu#kudat#kunak#lahaddatu#likas#membakut#menumbok#nabawan#pamol#papar#penampang#pitas#putatan#ranau#sandakan#semporna#sipitang#tambunan#tamparuli#tawau#tenom#tuaran
RAMADHAN SALE 18/5/2018 - 18/6/2018 JADE HIJAU EMAS 999 NIPIS RM80/PC SILA CEPAT GRAB STOK TAK BANYAK DAH SAIZ : 5.8 / 6 / 6.2 / 6.3 / 6.4 SIJIL KETULENAN DIBERIKAN. JANGAN TERBELI BATU MARMAR YA. #beaufort #beluran #bongawan #keningau #kotabelud #kotakinabalu #kotakinabatangan #kotamarudu #kualapenyu #kudat #kunak #lahaddatu #likas #membakut #menumbok #nabawan #pamol #papar #penampang #pitas #putatan #ranau #sandakan #semporna #sipitang #tambunan #tamparuli #tawau #tenom #tuaran 
😍😍
U18 Keningau Johan
U15 Keningau Johan
U12 Keningau Johan
#netball #netballers #Keningau #sapulut #nabawan #tambunan
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp : +601131084740
.
.
kitorang ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND. .
& skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage .
#kitasamahero #kitajuara #malaysiafashion #zalora #ootdmalaysia #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #tudungcantikmurah #muslimahfashion #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa #tiensmalaysia #ubattinggi #kl2017 #proudmalaysian #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp : +601131084740 . . kitorang ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . & skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage . #kitasamahero  #kitajuara  #malaysiafashion  #zalora  #ootdmalaysia  #seagames2017  #malaysiamerdeka  #negarakusehatisejiwa  #merdeka  #salamkemerdekaanke60  #tudungcantikmurah  #muslimahfashion  #salamkemerdekaan  #bangkitbersama  #sehatisejiwa  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #kl2017  #proudmalaysian  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp : +601131084740
.
.
kitorang ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND. .
& skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage .
#kitasamahero #kitajuara #malaysiafashion #zalora #ootdmalaysia #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #tudungcantikmurah #muslimahfashion #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa #tiensmalaysia #ubattinggi #kl2017 #proudmalaysian #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp : +601131084740 . . kitorang ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . & skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage . #kitasamahero  #kitajuara  #malaysiafashion  #zalora  #ootdmalaysia  #seagames2017  #malaysiamerdeka  #negarakusehatisejiwa  #merdeka  #salamkemerdekaanke60  #tudungcantikmurah  #muslimahfashion  #salamkemerdekaan  #bangkitbersama  #sehatisejiwa  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #kl2017  #proudmalaysian  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
NAK CANTIK😘😘
MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍
.
Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱
.
Kenapa spirulina?
Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚
.
📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene
📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam
📌Membersihkan kulit secara mendalam.
📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup.
📌Mengecilkan pori-pori wajah.
📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata.
📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan.
📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit.
📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ☎Whatsapp : +601136213186

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
#bwicity #bestwestern #bestwesternicity #bestwesternhotel #bestwesternasia #hotelstory #hotelpromo #promotion #vacation #staycation #stayworkplay #instatravel #kotakinabalu #kotamarudu #kotapenyu #kudat #kunak #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
NAK CANTIK😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ☎Whatsapp : +601136213186 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ #bwicity  #bestwestern  #bestwesternicity  #bestwesternhotel  #bestwesternasia  #hotelstory  #hotelpromo  #promotion  #vacation  #staycation  #stayworkplay  #instatravel  #kotakinabalu  #kotamarudu  #kotapenyu  #kudat  #kunak  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
MASKER SPIRULINA
.
👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil
👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai
👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau
👉 100dijamin selamat dan berkesan!
.
.
Berfungsi untuk
❤ Menghilangkan jeragat
❤ Merawat jerawat
❤ Memudarkan parut jerawat
❤ Memberi effect pinkish pada wajah
❤ Glowing kulit dan anti penuaan
❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah
.
.
.
🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊
☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#wedding #weddingphoto #postwedding #weddingmalaysia #malaysiawedding #comel #dyxy #weddingphotography #beauty #instalike #like4like #dyxy #photooftheday #canonmalaysia #selfie #sleeping #sleep #afternoon #vscom #vscomood #vscohub #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas #ranau #sandakan
MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 ☎Whatsapp : +601136213186 WECHAT : Stokis_peninggi #wedding  #weddingphoto  #postwedding  #weddingmalaysia  #malaysiawedding  #comel  #dyxy  #weddingphotography  #beauty  #instalike  #like4like  #dyxy  #photooftheday  #canonmalaysia  #selfie  #sleeping  #sleep  #afternoon  #vscom  #vscomood  #vscohub  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #heightup  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas  #ranau  #sandakan 
berita baik!untuk warga nabawan,..screen protector gila2 tahan sdh ada jual d kedai kuning(isnoza)...pergi beli skrg jugaa...nti habis,..huhuhu...cek video tu knpa dia jdi kegilaan ramai oleh pengguna smartphone...huhuhu..nice item..
#NOS#SMARTPHONE#NABAWAN#ISNOZA
berita baik!untuk warga nabawan,..screen protector gila2 tahan sdh ada jual d kedai kuning(isnoza)...pergi beli skrg jugaa...nti habis,..huhuhu...cek video tu knpa dia jdi kegilaan ramai oleh pengguna smartphone...huhuhu..nice item.. #NOS #SMARTPHONE #NABAWAN #ISNOZA 
.....
SERIOUS MURAH GILERR . 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm.
JOM ORDER 😍
👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲  Wechat : stokis_peninggi

Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok  sye pos.

#wedding #weddingphoto #postwedding #weddingmalaysia #malaysiawedding #comel #dyxy #weddingphotography #beauty #instalike #like4like #dyxy #photooftheday #canonmalaysia #selfie #sleeping #sleep #afternoon #vscom #vscomood #vscohub #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas #ranau #sandakan
..... SERIOUS MURAH GILERR . 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm. JOM ORDER 😍 👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 Wechat : stokis_peninggi Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok sye pos. #wedding  #weddingphoto  #postwedding  #weddingmalaysia  #malaysiawedding  #comel  #dyxy  #weddingphotography  #beauty  #instalike  #like4like  #dyxy  #photooftheday  #canonmalaysia  #selfie  #sleeping  #sleep  #afternoon  #vscom  #vscomood  #vscohub  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #heightup  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas  #ranau  #sandakan 
Penghargaan kepada pencipta lagu/lirik lagu-lagu KDM Sabah 2018.. Jemput semua hadir menyaksikan artis Sabah bertanding dalam Anugerah Juara Lagu Huguan Siou KDCA 2018 😊 Masuk percuma!! Tarikh : 19 Mei 2018
Masa : 6 petang
Tempat : Dewan KDCA

Anugerah Juara Lagu Huguan Siou KDCA 2018

CALON JUARA LAGU KATEGORI DUSUN
1 Boros Nu Di Tohuri Noh - S.Welly / Benn Simon 
2 Sopirosi-Rosi - Ridah Malanjang
3 Id Pagandadan - Fabian William
4 Kakal Poinggirot - Gedion Hilarius II
5 Ponindualan Nu Montok Dogo - Frederick Julius

CALON JUARA LAGU KATEGORI KADAZAN
1 Poingompiku - Rosario Bianis
2 Pitongkizadan - Cathy Woritus
3 Guminavo Zou Diau - Stephen Masil
4 Iziau Nodaa - Joseph George 
5 Hangadku Tomoimo - Anna Stanislaus

CALON JUARA LAGU KATEGORI MURUT
1 Umie - Maxcius Gayah
2 Tinauh - Afiezal Kikok
3 Pangkaraan Ku Diun - Keydeet Jake
4 Nahambayan Nangivit Ra Pansuayan - Sharin Amud Shapri
5 Asi Mu Ina - Abby Suehaiveey Abir

#abbysuehaiveey #murut #nabawan #tenom #sipitang #sabah #sabahan #kdca
Penghargaan kepada pencipta lagu/lirik lagu-lagu KDM Sabah 2018.. Jemput semua hadir menyaksikan artis Sabah bertanding dalam Anugerah Juara Lagu Huguan Siou KDCA 2018 😊 Masuk percuma!! Tarikh : 19 Mei 2018 Masa : 6 petang Tempat : Dewan KDCA Anugerah Juara Lagu Huguan Siou KDCA 2018 CALON JUARA LAGU KATEGORI DUSUN 1 Boros Nu Di Tohuri Noh - S.Welly / Benn Simon 2 Sopirosi-Rosi - Ridah Malanjang 3 Id Pagandadan - Fabian William 4 Kakal Poinggirot - Gedion Hilarius II 5 Ponindualan Nu Montok Dogo - Frederick Julius CALON JUARA LAGU KATEGORI KADAZAN 1 Poingompiku - Rosario Bianis 2 Pitongkizadan - Cathy Woritus 3 Guminavo Zou Diau - Stephen Masil 4 Iziau Nodaa - Joseph George 5 Hangadku Tomoimo - Anna Stanislaus CALON JUARA LAGU KATEGORI MURUT 1 Umie - Maxcius Gayah 2 Tinauh - Afiezal Kikok 3 Pangkaraan Ku Diun - Keydeet Jake 4 Nahambayan Nangivit Ra Pansuayan - Sharin Amud Shapri 5 Asi Mu Ina - Abby Suehaiveey Abir #abbysuehaiveey  #murut  #nabawan  #tenom  #sipitang  #sabah  #sabahan  #kdca 
.....
SERIOUS MURAH GILERR.
.
😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm.
JOM ORDER 😍
👇
📲 WhatsApp: +60 11-3108 4565
.
Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok  sye pos.

#wedding #weddingphoto #postwedding #weddingmalaysia #malaysiawedding #comel #dyxy #weddingphotography #beauty #instalike #like4like #dyxy #photooftheday #canonmalaysia #selfie #sleeping #sleep #afternoon #vscom #vscomood #vscohub #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas #ranau #sandakan
..... SERIOUS MURAH GILERR. . 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm. JOM ORDER 😍 👇 📲 WhatsApp: +60 11-3108 4565 . Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok sye pos. #wedding  #weddingphoto  #postwedding  #weddingmalaysia  #malaysiawedding  #comel  #dyxy  #weddingphotography  #beauty  #instalike  #like4like  #dyxy  #photooftheday  #canonmalaysia  #selfie  #sleeping  #sleep  #afternoon  #vscom  #vscomood  #vscohub  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #heightup  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas  #ranau  #sandakan 
Slab concrete!

Kepada kawan-kawan yang memerlukan ready mix concrete, sila call 087-330211. Terima kasih.

#wetmixbatchingplant #germantechnologybatchingplant #consistentqualityconcrete #mixertruck#readymixconcretesupplier #qualityandquantityfocus
#keningau
#tambunan #sook #nabawan #tenom