an online Instagram web viewer

#mukaflawless medias

Photos

Tq Dear Customer,😊
.
Untuk anda yang mengalami pelbagai masalah kulit wajah kami sedia membantu anda untuk atasi segala permasalahan kulit wajah anda misalnya : .
.
💠 Kedut
💠 Jerawat & Jeragat
💠 Pori Besar
💠 Kulit Kusam
💠 Pencerahan .
.
💠 Parut Jerawat
💠 Kulit Berminyak
💠 Blackhead Whitehead
💠 Bibir bermasalah
💠 V-Shape
.
Bukan itu saja, kami juga turut ada menyediakan pelbagai produk skincare khusus untuk merawat kulit anda yang bermasalah.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve⇨012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Tq Dear Customer,😊 . Untuk anda yang mengalami pelbagai masalah kulit wajah kami sedia membantu anda untuk atasi segala permasalahan kulit wajah anda misalnya : . . 💠 Kedut 💠 Jerawat & Jeragat 💠 Pori Besar 💠 Kulit Kusam 💠 Pencerahan . . 💠 Parut Jerawat 💠 Kulit Berminyak 💠 Blackhead Whitehead 💠 Bibir bermasalah 💠 V-Shape . Bukan itu saja, kami juga turut ada menyediakan pelbagai produk skincare khusus untuk merawat kulit anda yang bermasalah. _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 Panji Curve⇨012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat.
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0175631130 skrg korang akan dpt FREE POST
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍 . ============================== KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT ============================== ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit ✅ Mengecutkan jerawat. ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang ✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish . ============================= BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada: ============================= ➡JERAWAT BATU ➡JERAWAT BERNANAH ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP ➡KULIT BERMINYAK ➡JERAGAT ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . 📲ws "PSS" ke 0175631130 skrg korang akan dpt FREE POST .
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat.
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0175631130 skrg korang akan dpt FREE POST
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍 . ============================== KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT ============================== ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit ✅ Mengecutkan jerawat. ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang ✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish . ============================= BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada: ============================= ➡JERAWAT BATU ➡JERAWAT BERNANAH ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP ➡KULIT BERMINYAK ➡JERAGAT ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . 📲ws "PSS" ke 0175631130 skrg korang akan dpt FREE POST .
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat.
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0175631130 skrg korang akan dpt FREE POST
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍 . ============================== KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT ============================== ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit ✅ Mengecutkan jerawat. ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang ✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish . ============================= BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada: ============================= ➡JERAWAT BATU ➡JERAWAT BERNANAH ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP ➡KULIT BERMINYAK ➡JERAGAT ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . 📲ws "PSS" ke 0175631130 skrg korang akan dpt FREE POST .
Tak burn🌚 teruk cuma bahagian tangan je..Uolls boleh letak kat tangan juga tau.
.
.
Kulit lembab dan lindungi kulit dr sinaran uv 🌞 dengan vcs annona untuk ELAK .
😭LIANG PORI TERNGANGA
😭JERAWAT BATU BATA
😭KULIT BERKEDUT
😭KULIT KUSAM
.
 produk ahli farmasi..guna tanpa was was😍
.
JIMAT RM60 TAHAN 3-4 bulan 2 Vitamin C Serum FREE Moisturizer🤗
.
.
Nak lebih promo? WhatsApp 013 2318809
Tak burn🌚 teruk cuma bahagian tangan je..Uolls boleh letak kat tangan juga tau. . . Kulit lembab dan lindungi kulit dr sinaran uv 🌞 dengan vcs annona untuk ELAK . 😭LIANG PORI TERNGANGA 😭JERAWAT BATU BATA 😭KULIT BERKEDUT 😭KULIT KUSAM . produk ahli farmasi..guna tanpa was was😍 . JIMAT RM60 TAHAN 3-4 bulan 2 Vitamin C Serum FREE Moisturizer🤗 . . Nak lebih promo? WhatsApp 013 2318809
.
Hai beautiful. Ingin kulit muda seperti bayi?
.
Sel KULIT SIHAT RENEW SETIAP 28 HARI tau.
.
Pilih YOUTH
Highly recommended sangat sebab alin dah rasa sendiri.
.
Best sangatt
100% natural dan memang berbaloii
.
Direka untuk mensasarkan penuaan secara khusus pada tahap selular.
.
Sekarang, saya tahu saya kelihatan muda, tetapi saya sebenarnya satu tahun dari 40 tahun. Ahaksss
.
Saya, mak anak 4 dah. Gari-garis halus dan kerosakan dek matahari dari seawal usia dua puluhan, bayangkanlah.
.
Saya pastinya bukan lagi belia remaja. Jadi bagi saya, agak praktikal untuk mula pertimbangkan produk yang boleh menentang umur kulit atau paling tidak perlahankannya.
.
.
Saya pilih YOUTH!
.
. Hai beautiful. Ingin kulit muda seperti bayi? . Sel KULIT SIHAT RENEW SETIAP 28 HARI tau. . Pilih YOUTH Highly recommended sangat sebab alin dah rasa sendiri. . Best sangatt 100% natural dan memang berbaloii . Direka untuk mensasarkan penuaan secara khusus pada tahap selular. . Sekarang, saya tahu saya kelihatan muda, tetapi saya sebenarnya satu tahun dari 40 tahun. Ahaksss . Saya, mak anak 4 dah. Gari-garis halus dan kerosakan dek matahari dari seawal usia dua puluhan, bayangkanlah. . Saya pastinya bukan lagi belia remaja. Jadi bagi saya, agak praktikal untuk mula pertimbangkan produk yang boleh menentang umur kulit atau paling tidak perlahankannya. . . Saya pilih YOUTH! .
‼️UTK PROMOTION INI 👆50 CUSTOMER TERAWAL AKAN TERIMA GIFT RM10 TOPUP‼️
.
💕‼️SERUM 24K GOLD GLOW💕💕
.
.
💃SIAPA TAK NAK CANTIK BOLEH ABAIKAN IKLAN INI
..SERUM 24K GOLD GLOW viral memang berhantu..PERCAYA atau TAK ?? dengan hanya sebotol uolls boleh nampak CANTIK , GLOWING & SHINING ?? ♡
.
🤗Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat Serum 24k Gold Glow ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari🤗
.
.💕KEBAIKKAN SERUM 24K GOLD GLOW💕
.
💃Mencerah & Melembutkan kulit
💃Melambatkan penuaan (kulit tegang)
💃Mengecilkan liang pori terbuka
💃Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
💃Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat
💃Menjadikan tona kulit sekata
💃Menghilangkan jerawat
💃Meratakan lubang bekas jerawat
💃Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah
💃Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan bekas jerawat
💃Memberbaiki kulit kusam
💃Mencerahkan warna kulit
💃Mengecilkan pori-pori
💃Membuat kulit nampak bercahaya
💃Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit).
💃Kulit putih glowing tanpa cela
💃Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
💃Warna kulit sekata
💃Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
💃Mengembalikan keanjalan kulit
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
💃Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
.
🤗Sesuai Untuk masalah kulit seperti berikut: : .
➠Jerawat selalu naik
➠Kulit Gelap
➠Tona tak sekata
➠Kusam
➠Parut jerawat yang teruk
➠Kulit berminyak
➠Jerawat naik sukar hilang
➠Kulit bermiyak & gelap
➠Jeragat susah hilang
➠Parut & bintik hitam
➠Pori terbuka
➠Garis halus mula kelihatan( penuaan)
➠Masalah pori2 terbuka.
➠Masalah Jerawat
➠Masalah Jeragat
➠Kulit berminyak
➠Kulit sensitif
➠Tona tak sekata
➠Kulit gelap
➠Sesuai untuk semua jenis kulit
➠Sesuai untuk lelaki & wanita
.
.
📲BERMINAT WHATSAPP : 0192308367 .
.
#goldserum
#serumviral
#nakcantikraya
#mukaflawless
‼️UTK PROMOTION INI 👆50 CUSTOMER TERAWAL AKAN TERIMA GIFT RM10 TOPUP‼️ . 💕‼️SERUM 24K GOLD GLOW💕💕 . . 💃SIAPA TAK NAK CANTIK BOLEH ABAIKAN IKLAN INI ..SERUM 24K GOLD GLOW viral memang berhantu..PERCAYA atau TAK ?? dengan hanya sebotol uolls boleh nampak CANTIK , GLOWING & SHINING ?? ♡ . 🤗Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat Serum 24k Gold Glow ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari🤗 . .💕KEBAIKKAN SERUM 24K GOLD GLOW💕 . 💃Mencerah & Melembutkan kulit 💃Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💃Mengecilkan liang pori terbuka 💃Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💃Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💃Menjadikan tona kulit sekata 💃Menghilangkan jerawat 💃Meratakan lubang bekas jerawat 💃Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💃Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💃Meremajakan kulit 💃Menghilangkan bekas jerawat 💃Memberbaiki kulit kusam 💃Mencerahkan warna kulit 💃Mengecilkan pori-pori 💃Membuat kulit nampak bercahaya 💃Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💃Kulit putih glowing tanpa cela 💃Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💃Warna kulit sekata 💃Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💃Mengembalikan keanjalan kulit 💃Meremajakan kulit 💃Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💃Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . 🤗Sesuai Untuk masalah kulit seperti berikut: : . ➠Jerawat selalu naik ➠Kulit Gelap ➠Tona tak sekata ➠Kusam ➠Parut jerawat yang teruk ➠Kulit berminyak ➠Jerawat naik sukar hilang ➠Kulit bermiyak & gelap ➠Jeragat susah hilang ➠Parut & bintik hitam ➠Pori terbuka ➠Garis halus mula kelihatan( penuaan) ➠Masalah pori2 terbuka. ➠Masalah Jerawat ➠Masalah Jeragat ➠Kulit berminyak ➠Kulit sensitif ➠Tona tak sekata ➠Kulit gelap ➠Sesuai untuk semua jenis kulit ➠Sesuai untuk lelaki & wanita . . 📲BERMINAT WHATSAPP : 0192308367 . . #goldserum  #serumviral  #nakcantikraya  #mukaflawless 
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
“Yeayy lipmatte dh x lekat kat cawan!”
.
.
Feedback customer 💯
.
Skrg ni tgh ada promo,, pakat lah dgn mak adik kakak kawan2 utk beli,,sbb apaaaaa
. 
Pembelian rm140 ke atas akan dapat
.
😍Free normalising sleeping mask
😍Free sample .
😍Free Postage
.
.📲017-2599170 (tekan je no di link)
.
.
#ctbeauty #jerawathilang #jeragatpudar #serumbooster #mukaflawless #promoraya #elysianskincare #feedbackelysianbeauty#lipmatteelysian
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja.

Whatsapp 0193916918
#mmgloryhq #mmglory #serum #xoxoserum #spray #glowingspray #foundation #dolledup #mukaglowing #mukaflawless
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja. Whatsapp 0193916918 #mmgloryhq  #mmglory  #serum  #xoxoserum  #spray  #glowingspray  #foundation  #dolledup  #mukaglowing  #mukaflawless 
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja.

Whatsapp 0193916918
#mmgloryhq #mmglory #serum #xoxoserum #spray #glowingspray #foundation #dolledup #mukaglowing #mukaflawless
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja. Whatsapp 0193916918 #mmgloryhq  #mmglory  #serum  #xoxoserum  #spray  #glowingspray  #foundation  #dolledup  #mukaglowing  #mukaflawless 
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja.

Whatsapp 0193916918
#mmgloryhq #mmglory #serum #xoxoserum #spray #glowingspray #foundation #dolledup #mukaglowing #mukaflawless
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja. Whatsapp 0193916918 #mmgloryhq  #mmglory  #serum  #xoxoserum  #spray  #glowingspray  #foundation  #dolledup  #mukaglowing  #mukaflawless 
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja.

Whatsapp 0193916918
#mmgloryhq #mmglory #serum #xoxoserum #spray #glowingspray #foundation #dolledup #mukaglowing #mukaflawless
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja. Whatsapp 0193916918 #mmgloryhq  #mmglory  #serum  #xoxoserum  #spray  #glowingspray  #foundation  #dolledup  #mukaglowing  #mukaflawless 
PROMO ELYSIAN RAYA🎉🎉🎉
.
Harga asal lipmatte dgn packaging baru yg lebih byk 🤩rm42.90
.
Harga promo rm40.90,,diskaun rm2🤩🤩🤩
. 
Pembelian rm140 ke atas akan dapat
.
😍Free normalising sleeping mask
😍Free sample .
😍Free Postage
.
.
Biar betul???? 3 kali ganda ganjaran‼️
. 📲017-2599170 (tekan je no di link)
.
.
#ctbeauty #jerawathilang #jeragatpudar #serumbooster #mukaflawless #promoraya #elysianskincare #feedbackelysianbeauty#lipmatteelysian
MATTE LIP LADY 💄💋
.
Nice je klau pkai time raya nnti, ada hrga promosi tau!!! . 
Pembelian rm140 ke atas akan dapat
.
😍Free normalising sleeping mask
😍Free sample .
😍Free Postage
.
. 📲017-2599170 (tekan je no di link)
.
.
#ctbeauty #jerawathilang #jeragatpudar #serumbooster #mukaflawless #promoraya #elysianskincare #feedbackelysianbeauty#lipmatteelysian
EYE BAG DENGAN DARK CIRCLE HILANG😱😱 Mesti stress kan? Bila selfie, bila senyum mesti nampak mata macam lebam.

Cuba guna AquaEyeBalm nie. Bukan je boleh hilangkan eye bag tapi  cantikkan muka juga.

Kalau nak tahu produk nie multi function tau

Fungsi: 💞Base makeup
💞Kecutkan biji kolestrol
💞Hilangkan eye bag
💞Hilangkan dark circle
💞Kecutkan jerawat
💞Moisturizer
💞Night cream

Nak dapatkan the best produk untuk rawatan mata?

WhatsApp 01136208215

#eyebaghilang #darkcirclehilang #jerawatkecut #mukaflawless #bijikolestrolkecut #antipenuaan
EYE BAG DENGAN DARK CIRCLE HILANG😱😱 Mesti stress kan? Bila selfie, bila senyum mesti nampak mata macam lebam. Cuba guna AquaEyeBalm nie. Bukan je boleh hilangkan eye bag tapi cantikkan muka juga. Kalau nak tahu produk nie multi function tau Fungsi: 💞Base makeup 💞Kecutkan biji kolestrol 💞Hilangkan eye bag 💞Hilangkan dark circle 💞Kecutkan jerawat 💞Moisturizer 💞Night cream Nak dapatkan the best produk untuk rawatan mata? WhatsApp 01136208215 #eyebaghilang  #darkcirclehilang  #jerawatkecut  #mukaflawless  #bijikolestrolkecut  #antipenuaan 
SAYONARA EYEBAG

Bye bye eyebag😂 Bestkan bila eyebag dengan dark circle dah takda? 
Muka pun makin flawless gitu. Nak order AquaEyeBalm?

WhatsApp 01136208215

#eyebaghilang #jerawatkecut #mukaflawless #darkcirclehilang #bijikolestrolkecut #antipenuaan
EYEBAG HILANG DENGAN AQUA EYE BALM

Rumus khas untuk masalah mata
💕Dark circle 💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging

Juga berfungsi sebagai:
💞Moisturizer
💞Night cream
💞Base makeup

Nak order AquaEyeBalm?

WhatsApp 01136208215 
#PostageseluruhMalaysia
#agentwanted #eyebaghilang #darkcirclehilang #jerawatkecut #mukaflawless #bijikolestrolkecut #antipenuaan
PROMO RAMADHAN & SYAWAL😍

Yuhuuuu kali nie promo datang lagi bersama Dora eh🤣
Main main je la

Okay serius! 
Lepas nie boleh la cantik dengan produk BNE nie kan?

Cantik sebelum raya
Cantik di hari raya
Baru la aummm gitu🙈

Nak dapatkan PROMO?

WhatsApp 01136208215

#eyebaghilang
#darkcirclehilang
#jerawatkecut #mukaflawless #blackheadstiada #whiteheadtiada #bibirtakmelupas #bibirmungil #tudungmenjadi
Tq Dear Customer,😊
.
Untuk anda yang mengalami pelbagai masalah kulit wajah kami sedia membantu anda untuk atasi segala permasalahan kulit wajah anda misalnya : .
.
💠 Kedut
💠 Jerawat & Jeragat
💠 Pori Besar
💠 Kulit Kusam
💠 Pencerahan .
.
💠 Parut Jerawat
💠 Kulit Berminyak
💠 Blackhead Whitehead
💠 Bibir bermasalah
💠 V-Shape
.
Bukan itu saja, kami juga turut ada menyediakan pelbagai produk skincare khusus untuk merawat kulit anda yang bermasalah.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve⇨012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife .
Tq Dear Customer,😊 . Untuk anda yang mengalami pelbagai masalah kulit wajah kami sedia membantu anda untuk atasi segala permasalahan kulit wajah anda misalnya : . . 💠 Kedut 💠 Jerawat & Jeragat 💠 Pori Besar 💠 Kulit Kusam 💠 Pencerahan . . 💠 Parut Jerawat 💠 Kulit Berminyak 💠 Blackhead Whitehead 💠 Bibir bermasalah 💠 V-Shape . Bukan itu saja, kami juga turut ada menyediakan pelbagai produk skincare khusus untuk merawat kulit anda yang bermasalah. _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 Panji Curve⇨012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  .
[ Youth Code Therapy ]
_
Bagi yang mempunyai parut jerawat pada muka, rawatan Youthcode adalah TERBAIK!
_
Kaedah ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami kesan penuaan pada kulit wajah kerana ia akan mengembalikan semula keremajaan kulit anda 😍
_
✨ Merawat kulit dari dalam.
_
✨ Mengurangkan kesan parut hitam dan parut jerawat.
_
✨ Membaiki tona kulit muka tidak sekata.
_
✨ Mampu menegangkan kulit muka.
_
✨ Mengurangkan garisan halus penuaan.
_
✨ Membaiki tekstur kulit.
-
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Youth Code Therapy ] _ Bagi yang mempunyai parut jerawat pada muka, rawatan Youthcode adalah TERBAIK! _ Kaedah ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami kesan penuaan pada kulit wajah kerana ia akan mengembalikan semula keremajaan kulit anda 😍 _ ✨ Merawat kulit dari dalam. _ ✨ Mengurangkan kesan parut hitam dan parut jerawat. _ ✨ Membaiki tona kulit muka tidak sekata. _ ✨ Mampu menegangkan kulit muka. _ ✨ Mengurangkan garisan halus penuaan. _ ✨ Membaiki tekstur kulit. - Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 Panji Curve ⇨012 2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
_
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
.
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨ 013-795 8185
Panji Curve⇨ 012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
_ ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ . ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨ 013-795 8185 Panji Curve⇨ 012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
.
Tq Dear Customer,😊
.
Untuk anda yang mengalami pelbagai masalah kulit wajah kami sedia membantu anda untuk atasi segala permasalahan kulit wajah anda misalnya : .
.
💠 Kedut
💠 Jerawat & Jeragat
💠 Pori Besar
💠 Kulit Kusam
💠 Pencerahan .
.
💠 Parut Jerawat
💠 Kulit Berminyak
💠 Blackhead Whitehead
💠 Bibir bermasalah
💠 V-Shape
.
Bukan itu saja, kami juga turut ada menyediakan pelbagai produk skincare khusus untuk merawat kulit anda yang bermasalah.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve⇨012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife .
. Tq Dear Customer,😊 . Untuk anda yang mengalami pelbagai masalah kulit wajah kami sedia membantu anda untuk atasi segala permasalahan kulit wajah anda misalnya : . . 💠 Kedut 💠 Jerawat & Jeragat 💠 Pori Besar 💠 Kulit Kusam 💠 Pencerahan . . 💠 Parut Jerawat 💠 Kulit Berminyak 💠 Blackhead Whitehead 💠 Bibir bermasalah 💠 V-Shape . Bukan itu saja, kami juga turut ada menyediakan pelbagai produk skincare khusus untuk merawat kulit anda yang bermasalah. _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 Panji Curve⇨012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  .
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja.

Whatsapp 0193916918
#mmgloryhq #mmglory #serum #xoxoserum #spray #glowingspray #foundation #dolledup #mukaglowing #mukaflawless
Ramadhan sale!!! bermula harini sehingga 14 Jun, jom dapatkan produk M&M GLORY sebelum stok habis gara gara sale ramadhan sale 😉 nak dapatkan kulit licin bak telur dikupas woahhhh!!! bestnya kan akak pun tengah rajinkan diri pakai xoxo serum ni tambah lagi kalau kita sapu dengan dolled up foundation 😍😍😍 makin bertambah woowww!!! dah pakai foundation kita spray pulak dengan glowing spray ✨✨✨ makin lip lip mengerlip la kulit muka dolls tu silap silap jiran sebelah pun nak tahu rahsia dolls pakai apa, takkan nak berahsia kan jom cantik sama sama tak rugi tau 😘 lagi lagi dah ada set travel kit yang boleh dibawa kemana sahaja. Whatsapp 0193916918 #mmgloryhq  #mmglory  #serum  #xoxoserum  #spray  #glowingspray  #foundation  #dolledup  #mukaglowing  #mukaflawless 
.
Tq Dear Customer,😊
.
Untuk anda yang mengalami pelbagai masalah kulit wajah kami sedia membantu anda untuk atasi segala permasalahan kulit wajah anda misalnya : .
.
💠 Kedut
💠 Jerawat & Jeragat
💠 Pori Besar
💠 Kulit Kusam
💠 Pencerahan .
.
💠 Parut Jerawat
💠 Kulit Berminyak
💠 Blackhead Whitehead
💠 Bibir bermasalah
💠 V-Shape
.
Bukan itu saja, kami juga turut ada menyediakan pelbagai produk skincare khusus untuk merawat kulit anda yang bermasalah.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve⇨012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife .
. Tq Dear Customer,😊 . Untuk anda yang mengalami pelbagai masalah kulit wajah kami sedia membantu anda untuk atasi segala permasalahan kulit wajah anda misalnya : . . 💠 Kedut 💠 Jerawat & Jeragat 💠 Pori Besar 💠 Kulit Kusam 💠 Pencerahan . . 💠 Parut Jerawat 💠 Kulit Berminyak 💠 Blackhead Whitehead 💠 Bibir bermasalah 💠 V-Shape . Bukan itu saja, kami juga turut ada menyediakan pelbagai produk skincare khusus untuk merawat kulit anda yang bermasalah. _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 Panji Curve⇨012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  .
Polish  old skin to reveal a younger,smoother +brighter complexion at only RM98 (normal price: RM380)
"Best Decongestion Facial" Anugerah Belai Diri Jelita 2017
✓ Eliminate dead skin cells
✓ Remove skin impurities
✓ No more tired-looking skin
✓ Younger looking skin with collagen induced therapy. ☏013 5868226
☏03 41418226#jeragathilang#parutpudar#kulitsehat#putihberseri#rawatanjeragat#mukaflawless#mukaglowing#produkkecantikan#skincare#beautyful#makeuptutorial#lipstick#beautytips#tipscantik#tipkecantikan#gadis#gadiscantik#kulitcerah#instalove#instabeauty#babyskin#setapak
Polish  old skin to reveal a younger,smoother +brighter complexion at only RM98 (normal price: RM380) "Best Decongestion Facial" Anugerah Belai Diri Jelita 2017 ✓ Eliminate dead skin cells ✓ Remove skin impurities ✓ No more tired-looking skin ✓ Younger looking skin with collagen induced therapy. ☏013 5868226 ☏03 41418226#jeragathilang #parutpudar #kulitsehat #putihberseri #rawatanjeragat #mukaflawless #mukaglowing #produkkecantikan #skincare #beautyful #makeuptutorial #lipstick #beautytips #tipscantik #tipkecantikan #gadis #gadiscantik #kulitcerah #instalove #instabeauty #babyskin #setapak 
PROMO #NAKRAYA
.
.
Jom dapatkan sabun #AIPUTEH yang dapat putihkan kulit korang dan kasi buang daki berkerak sebelum raya ni.
.
.
Banyak lagi manfaat lain tau, sekali cuba confirm jatuh cinta sebab kesannya ON THE SPOT.
.
.
Jangan risau tiada kesan sampingan bila korang stop pakai. Ini antara bahan terbaik didalamnya iaitu LEMON, MADU, SAKURA, ALOEVERA dan COCONUT OIL.
.
.
Selamat digunakan ada KKM jangan risau ok. Jangan diragu lagi.
.
.
Jom cecantik sebelum raya. Ws / dm 📱 (011-39633350) 😍😍
.
.
Setiap pembelian sabun #AIPUTEH mulai minggu depan bila stok baru masuk, korang akan dapat FREE SAMPUL RAYA.
.
.
#sentalsentalputih #jomputih #raya2018 #hilangkanparut #mukaflawless #hilangkanjerawat #putihdalammasaseminggu #aiputeh_johor
PROMO #NAKRAYA  . . Jom dapatkan sabun #AIPUTEH  yang dapat putihkan kulit korang dan kasi buang daki berkerak sebelum raya ni. . . Banyak lagi manfaat lain tau, sekali cuba confirm jatuh cinta sebab kesannya ON THE SPOT. . . Jangan risau tiada kesan sampingan bila korang stop pakai. Ini antara bahan terbaik didalamnya iaitu LEMON, MADU, SAKURA, ALOEVERA dan COCONUT OIL. . . Selamat digunakan ada KKM jangan risau ok. Jangan diragu lagi. . . Jom cecantik sebelum raya. Ws / dm 📱 (011-39633350) 😍😍 . . Setiap pembelian sabun #AIPUTEH  mulai minggu depan bila stok baru masuk, korang akan dapat FREE SAMPUL RAYA. . . #sentalsentalputih  #jomputih  #raya2018  #hilangkanparut  #mukaflawless  #hilangkanjerawat  #putihdalammasaseminggu  #aiputeh_johor 
Facial utk kulit kusam dan kasar
Memang berbaloi RM100 utk rawatan guna 3 jenis teknologi " CLEOPATRA MILK FACIAL "
1)MICRODERMABRASION
2)MILK AND HONEY Mask
3)PEARLMasker muka mengikut masalah kulit + Lancarkan perjalanan darah +antipenuaan 
Hanya RM 100 utk 100 mins
☏03 41418226 .#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#kulitputih#lunchtimefacial#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#parutjerawat#beautiful#facialspray#facialserum#selfreward#spa#spamurah#facialmurah#kecantikan#facelifting#blackheadremoval#whiteheadremoval#deadskincellremoval#facetreatment#testimoni#wanitaberkejaya
Facial utk kulit kusam dan kasar Memang berbaloi RM100 utk rawatan guna 3 jenis teknologi " CLEOPATRA MILK FACIAL " 1)MICRODERMABRASION 2)MILK AND HONEY Mask 3)PEARLMasker muka mengikut masalah kulit + Lancarkan perjalanan darah +antipenuaan Hanya RM 100 utk 100 mins ☏03 41418226 .#mukaflawless #rawatankulit #kulitbermasalah #facialspray #kulitgebu #kulitputih #lunchtimefacial #facials #facialtreatment #promofacial #facialwajah #estetik #flawless #naturalbeauty #parutjerawat #beautiful #facialspray #facialserum #selfreward #spa #spamurah #facialmurah #kecantikan #facelifting #blackheadremoval #whiteheadremoval #deadskincellremoval #facetreatment #testimoni #wanitaberkejaya 
..
..
ASSALAMUALAIKUM 🌸🌸🌸
SALAM JUMAAT.....
Semoga dihari yg baik ini kita semua sentiasa dirahmati oleh ALLAH SWT.🌻🌻🌻
..
..
Sebarang pertanyaan & pesanan sila WhatsApp 💬+60182190384
..
..
#morganveraskincare 
#morganverabeautyoilserum 
#hydratingcleanser 
#combosetmurah 
#promotionprice 
#moneyguarantee 
#jeragathilang 
#jerwatkecut 
#mukaflawless 
#mukaglowing 
#kulitsehat 
#produkhalal 
#lelakiwanitabolehguna 
#kesehatankecantikan
Selain masalah kerja, kulit muka yang rosak juga merupakan masalah TERBESAR bagi mereka yang bergelar wanita...
.
.
Bila kulit muka kusam, berjerawat ia boleh bagi tekanan pada wanita sebab mereka akan kurang keyakinan diri, mula rasa down..
.
.
Tapi dengan adanya *Medyo Serum* masalah kulit muka rosak dapat diatasi dengan jayanya💃💃 #nakcantik #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #nakcantik #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #lakukeras #barangmalaysia #produkwanita #mampumilik #serumajaib #terapimuka #serumviral #glowing #poriterbuka #poritersumbat #pelembabmuka #tiadajerawat #tiadajeragat #bahansemulajadi #pembersihmuka #tiadakimia
Selain masalah kerja, kulit muka yang rosak juga merupakan masalah TERBESAR bagi mereka yang bergelar wanita... . . Bila kulit muka kusam, berjerawat ia boleh bagi tekanan pada wanita sebab mereka akan kurang keyakinan diri, mula rasa down.. . . Tapi dengan adanya *Medyo Serum* masalah kulit muka rosak dapat diatasi dengan jayanya💃💃 #nakcantik  #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #nakcantik  #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #lakukeras  #barangmalaysia  #produkwanita  #mampumilik  #serumajaib  #terapimuka  #serumviral  #glowing  #poriterbuka  #poritersumbat  #pelembabmuka  #tiadajerawat  #tiadajeragat  #bahansemulajadi  #pembersihmuka  #tiadakimia 
Kenapa Shaklee Collagen Powder? .

Sumber kolagen dari sisik ikan merah dari dasar laut dalam yang merupakan ikan yang paling tahan lasak sekali. .

Molekulnya yang lebih kecil; hanya 4000 dalton menjadikannya mudah untuk diserap dan pantas bekerja.
.
 Bukan sahaja untuk memperhalusi dan memperelokkan wajah, tetapi penting dalam pemeliharaan dan pemuliharaan organ dalaman badan serta berupaya dalam mengatasi stress .

Bukan itu sahaja. Malahan mampu menganjalkan semula payu dara seperti zaman-zaman remaja dahulu, selain menyokong kesihatan sendi. .
Yang best sekali sangat sesuai untuk lelaki mahupun wanita .
.

PZ 
0182505230 .
.

#pzxfresh #letopboomsalesig #bazaarmalaysia #bazarpaknil #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #murah #collagen #kolagen #collagenshakleemurah
#dalton #kedutan #kedut #parut #parutberlubang #parutjerawathilangdalammasaseminggu #parutjerawat #parutpudar #parutluka #jeragat
#jeragathilang #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragatdegil #flawles #mukaflawless #muka #mukaberjerawat #mukaberjeragat #shakleeterlajakhebat
Kenapa Shaklee Collagen Powder? . Sumber kolagen dari sisik ikan merah dari dasar laut dalam yang merupakan ikan yang paling tahan lasak sekali. . Molekulnya yang lebih kecil; hanya 4000 dalton menjadikannya mudah untuk diserap dan pantas bekerja. . Bukan sahaja untuk memperhalusi dan memperelokkan wajah, tetapi penting dalam pemeliharaan dan pemuliharaan organ dalaman badan serta berupaya dalam mengatasi stress . Bukan itu sahaja. Malahan mampu menganjalkan semula payu dara seperti zaman-zaman remaja dahulu, selain menyokong kesihatan sendi. . Yang best sekali sangat sesuai untuk lelaki mahupun wanita . . PZ 0182505230 . . #pzxfresh  #letopboomsalesig  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualonline  #sayajualprodukkecantikan  #murah  #collagen  #kolagen  #collagenshakleemurah  #dalton  #kedutan  #kedut  #parut  #parutberlubang  #parutjerawathilangdalammasaseminggu  #parutjerawat  #parutpudar  #parutluka  #jeragat  #jeragathilang  #jeragatpudar  #jeragatdegil  #jeragatdegil  #flawles  #mukaflawless  #muka  #mukaberjerawat  #mukaberjeragat  #shakleeterlajakhebat 
‼️UTK PROMOTION INI 👆50 CUSTOMER TERAWAL AKAN TERIMA GIFT RM10 TOPUP‼️
.
💕‼️SERUM 24K GOLD GLOW💕💕
.
.
💃SIAPA TAK NAK CANTIK BOLEH ABAIKAN IKLAN INI
..SERUM 24K GOLD GLOW viral memang berhantu..PERCAYA atau TAK ?? dengan hanya sebotol uolls boleh nampak CANTIK , GLOWING & SHINING ?? ♡
.
🤗Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat Serum 24k Gold Glow ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari🤗
.
.💕KEBAIKKAN SERUM 24K GOLD GLOW💕
.
💃Mencerah & Melembutkan kulit
💃Melambatkan penuaan (kulit tegang)
💃Mengecilkan liang pori terbuka
💃Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
💃Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat
💃Menjadikan tona kulit sekata
💃Menghilangkan jerawat
💃Meratakan lubang bekas jerawat
💃Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah
💃Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan bekas jerawat
💃Memberbaiki kulit kusam
💃Mencerahkan warna kulit
💃Mengecilkan pori-pori
💃Membuat kulit nampak bercahaya
💃Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit).
💃Kulit putih glowing tanpa cela
💃Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
💃Warna kulit sekata
💃Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
💃Mengembalikan keanjalan kulit
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
💃Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
.
🤗Sesuai Untuk masalah kulit seperti berikut: : .
➠Jerawat selalu naik
➠Kulit Gelap
➠Tona tak sekata
➠Kusam
➠Parut jerawat yang teruk
➠Kulit berminyak
➠Jerawat naik sukar hilang
➠Kulit bermiyak & gelap
➠Jeragat susah hilang
➠Parut & bintik hitam
➠Pori terbuka
➠Garis halus mula kelihatan( penuaan)
➠Masalah pori2 terbuka.
➠Masalah Jerawat
➠Masalah Jeragat
➠Kulit berminyak
➠Kulit sensitif
➠Tona tak sekata
➠Kulit gelap
➠Sesuai untuk semua jenis kulit
➠Sesuai untuk lelaki & wanita
.
.
📲BERMINAT WHATSAPP : 0173405470/0173405740
.
.
#goldserum
#serumviral
#nakcantikraya
#mukaflawless
‼️UTK PROMOTION INI 👆50 CUSTOMER TERAWAL AKAN TERIMA GIFT RM10 TOPUP‼️ . 💕‼️SERUM 24K GOLD GLOW💕💕 . . 💃SIAPA TAK NAK CANTIK BOLEH ABAIKAN IKLAN INI ..SERUM 24K GOLD GLOW viral memang berhantu..PERCAYA atau TAK ?? dengan hanya sebotol uolls boleh nampak CANTIK , GLOWING & SHINING ?? ♡ . 🤗Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat Serum 24k Gold Glow ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari🤗 . .💕KEBAIKKAN SERUM 24K GOLD GLOW💕 . 💃Mencerah & Melembutkan kulit 💃Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💃Mengecilkan liang pori terbuka 💃Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💃Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💃Menjadikan tona kulit sekata 💃Menghilangkan jerawat 💃Meratakan lubang bekas jerawat 💃Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💃Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💃Meremajakan kulit 💃Menghilangkan bekas jerawat 💃Memberbaiki kulit kusam 💃Mencerahkan warna kulit 💃Mengecilkan pori-pori 💃Membuat kulit nampak bercahaya 💃Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💃Kulit putih glowing tanpa cela 💃Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💃Warna kulit sekata 💃Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💃Mengembalikan keanjalan kulit 💃Meremajakan kulit 💃Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💃Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . 🤗Sesuai Untuk masalah kulit seperti berikut: : . ➠Jerawat selalu naik ➠Kulit Gelap ➠Tona tak sekata ➠Kusam ➠Parut jerawat yang teruk ➠Kulit berminyak ➠Jerawat naik sukar hilang ➠Kulit bermiyak & gelap ➠Jeragat susah hilang ➠Parut & bintik hitam ➠Pori terbuka ➠Garis halus mula kelihatan( penuaan) ➠Masalah pori2 terbuka. ➠Masalah Jerawat ➠Masalah Jeragat ➠Kulit berminyak ➠Kulit sensitif ➠Tona tak sekata ➠Kulit gelap ➠Sesuai untuk semua jenis kulit ➠Sesuai untuk lelaki & wanita . . 📲BERMINAT WHATSAPP : 0173405470/0173405740 . . #goldserum  #serumviral  #nakcantikraya  #mukaflawless 
‼️UTK PROMOTION INI 👆50 CUSTOMER TERAWAL AKAN TERIMA GIFT RM10 TOPUP‼️
.
💕‼️SERUM 24K GOLD GLOW💕💕
.
.
💃SIAPA TAK NAK CANTIK BOLEH ABAIKAN IKLAN INI
..SERUM 24K GOLD GLOW viral memang berhantu..PERCAYA atau TAK ?? dengan hanya sebotol uolls boleh nampak CANTIK , GLOWING & SHINING ?? ♡
.
🤗Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat Serum 24k Gold Glow ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari🤗
.
.💕KEBAIKKAN SERUM 24K GOLD GLOW💕
.
💃Mencerah & Melembutkan kulit
💃Melambatkan penuaan (kulit tegang)
💃Mengecilkan liang pori terbuka
💃Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
💃Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat
💃Menjadikan tona kulit sekata
💃Menghilangkan jerawat
💃Meratakan lubang bekas jerawat
💃Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah
💃Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan bekas jerawat
💃Memberbaiki kulit kusam
💃Mencerahkan warna kulit
💃Mengecilkan pori-pori
💃Membuat kulit nampak bercahaya
💃Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit).
💃Kulit putih glowing tanpa cela
💃Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
💃Warna kulit sekata
💃Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
💃Mengembalikan keanjalan kulit
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
💃Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
.
🤗Sesuai Untuk masalah kulit seperti berikut: : .
➠Jerawat selalu naik
➠Kulit Gelap
➠Tona tak sekata
➠Kusam
➠Parut jerawat yang teruk
➠Kulit berminyak
➠Jerawat naik sukar hilang
➠Kulit bermiyak & gelap
➠Jeragat susah hilang
➠Parut & bintik hitam
➠Pori terbuka
➠Garis halus mula kelihatan( penuaan)
➠Masalah pori2 terbuka.
➠Masalah Jerawat
➠Masalah Jeragat
➠Kulit berminyak
➠Kulit sensitif
➠Tona tak sekata
➠Kulit gelap
➠Sesuai untuk semua jenis kulit
➠Sesuai untuk lelaki & wanita
.
.
📲BERMINAT WHATSAPP : 0173405470/0173405740
.
.
#goldserum
#serumviral
#nakcantikraya
#mukaflawless
‼️UTK PROMOTION INI 👆50 CUSTOMER TERAWAL AKAN TERIMA GIFT RM10 TOPUP‼️ . 💕‼️SERUM 24K GOLD GLOW💕💕 . . 💃SIAPA TAK NAK CANTIK BOLEH ABAIKAN IKLAN INI ..SERUM 24K GOLD GLOW viral memang berhantu..PERCAYA atau TAK ?? dengan hanya sebotol uolls boleh nampak CANTIK , GLOWING & SHINING ?? ♡ . 🤗Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat Serum 24k Gold Glow ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari🤗 . .💕KEBAIKKAN SERUM 24K GOLD GLOW💕 . 💃Mencerah & Melembutkan kulit 💃Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💃Mengecilkan liang pori terbuka 💃Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💃Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💃Menjadikan tona kulit sekata 💃Menghilangkan jerawat 💃Meratakan lubang bekas jerawat 💃Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💃Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💃Meremajakan kulit 💃Menghilangkan bekas jerawat 💃Memberbaiki kulit kusam 💃Mencerahkan warna kulit 💃Mengecilkan pori-pori 💃Membuat kulit nampak bercahaya 💃Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💃Kulit putih glowing tanpa cela 💃Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💃Warna kulit sekata 💃Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💃Mengembalikan keanjalan kulit 💃Meremajakan kulit 💃Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💃Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . 🤗Sesuai Untuk masalah kulit seperti berikut: : . ➠Jerawat selalu naik ➠Kulit Gelap ➠Tona tak sekata ➠Kusam ➠Parut jerawat yang teruk ➠Kulit berminyak ➠Jerawat naik sukar hilang ➠Kulit bermiyak & gelap ➠Jeragat susah hilang ➠Parut & bintik hitam ➠Pori terbuka ➠Garis halus mula kelihatan( penuaan) ➠Masalah pori2 terbuka. ➠Masalah Jerawat ➠Masalah Jeragat ➠Kulit berminyak ➠Kulit sensitif ➠Tona tak sekata ➠Kulit gelap ➠Sesuai untuk semua jenis kulit ➠Sesuai untuk lelaki & wanita . . 📲BERMINAT WHATSAPP : 0173405470/0173405740 . . #goldserum  #serumviral  #nakcantikraya  #mukaflawless 
SET PELOLESS GITU😍
.
Uisshhh set apa tu? Set flawless dear. Set lengkap pakej 1 badan🙈
.
Nak cantikkan mata guna #AquaEyeBalm. Mata cantik, eyebag hilang, dark circle kurang.  Bestkan?Siap boleh buat moisturizer dengan night cream lagi tau
.
Bila muka rasa kasar, kering, berminyak terus scrub muka dengan #MagicScrub. Baru la kulit tu makin lincin. Psss siap boleh hilang jeragat,jerawat dan parut jerawat lagi tau. Yang paling best bila celah pelipat pun boleh cerah🙈 Acehhh cehhh malu pula hehe
.
Part badan, muka mata dah jaga. Tapi bibir pula kusam, melupas. Adeh dehh dehhh mujur ada #CandyLipsBalm. Bibir makin mungil gitu😍 Sekali sekala kena la bagi vitamin kat bibirkan? .
Bestkan dengar fungsi produk. Tapi lagi best kalau beli🤣 Nak order SET BEST SELLER nie?

WhatsApp 01136208215

#eyebaghilang #darkcirclehilang
#jerawatkecut #bijikolestrolkecut #mukaflawless #bibirtakmelupas #bibirmungil #Blackheadskeluar #whiteheadtiada #vitaminterbaikbibir
SET PELOLESS GITU😍 . Uisshhh set apa tu? Set flawless dear. Set lengkap pakej 1 badan🙈 . Nak cantikkan mata guna #AquaEyeBalm . Mata cantik, eyebag hilang, dark circle kurang. Bestkan?Siap boleh buat moisturizer dengan night cream lagi tau . Bila muka rasa kasar, kering, berminyak terus scrub muka dengan #MagicScrub . Baru la kulit tu makin lincin. Psss siap boleh hilang jeragat,jerawat dan parut jerawat lagi tau. Yang paling best bila celah pelipat pun boleh cerah🙈 Acehhh cehhh malu pula hehe . Part badan, muka mata dah jaga. Tapi bibir pula kusam, melupas. Adeh dehh dehhh mujur ada #CandyLipsBalm . Bibir makin mungil gitu😍 Sekali sekala kena la bagi vitamin kat bibirkan? . Bestkan dengar fungsi produk. Tapi lagi best kalau beli🤣 Nak order SET BEST SELLER nie? WhatsApp 01136208215 #eyebaghilang  #darkcirclehilang  #jerawatkecut  #bijikolestrolkecut  #mukaflawless  #bibirtakmelupas  #bibirmungil  #Blackheadskeluar  #whiteheadtiada  #vitaminterbaikbibir 
PARUT PUDAR LEPAS GUNA MAGIC SCRUB
.
Parut pudar lepas guna magic scrub😍 Serius bestkan?
.
Siap boleh hilangkan blackheads dengan whiteheads lagi tau. .
Nak dapatkan Magic Scrub?

WhatsApp 01136208215

#jerawatkecut #blackheadstiada #whiteheadtiada #mukaflawless #jeragatkeluar #cerahkanmuka #cerahpelipat
Siapa sangka MagicScrub juga boleh cerahkan celah pelipat especially celah paha tu😉

Baru la kulit makin cerah gitu. Bukan setakat celah pelipat je muka pun boleh cerah tau. Bestkan?

Nak order MagicScrub?

WhatsApp 01136208215

#blackheadstiada #whiteheadtiada #jerawatkecut #jeragatkeluar #mukaflawless #cerahpelipat #cerahkanmuka
Apabila umur sudah menjangkau 40an, kulit mula kendur dan hilang keanjalan.
Cubalah Rawatan Beauty Lifting di AM BEauty.
Hanya RM 108 utk 1st Trial.
Guna 3 jenis masker+ facelift therapy+ TOTOK Wajah agar naik seri & awet muda
WA 013 5868226 ☏03 41418226#microdermabrasion#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#kulitputih#lunchtimefacial#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#parutjerawat#beautiful#facialspray#facialserum#selfreward#spa#spamurah#kecantikan#vshape#facelifting#blackheadremoval#whiteheadremoval#deadskincellremoval#facetreatment#testimoni
Apabila umur sudah menjangkau 40an, kulit mula kendur dan hilang keanjalan. Cubalah Rawatan Beauty Lifting di AM BEauty. Hanya RM 108 utk 1st Trial. Guna 3 jenis masker+ facelift therapy+ TOTOK Wajah agar naik seri & awet muda WA 013 5868226 ☏03 41418226#microdermabrasion #mukaflawless #rawatankulit #kulitbermasalah #facialspray #kulitgebu #kulitputih #lunchtimefacial #facials #facialtreatment #promofacial #facialwajah #estetik #flawless #naturalbeauty #parutjerawat #beautiful #facialspray #facialserum #selfreward #spa #spamurah #kecantikan #vshape #facelifting #blackheadremoval #whiteheadremoval #deadskincellremoval #facetreatment #testimoni 
Masih tercari-cari rawatan facial /muka yang sesuai dengan kulit anda? 
Cubalah pelbagai rawatan muka berasaskan mesin yang setanding dengan klinik kecantikan pada harga serendah RM108
03 41418226 /013 5868226

KULIT KENDUR & KURANG KENYAL:
* RF Facelift Facial yang menggunakan produk anti penuaan yg terbukti berkesan tanpa Botox dan Tanpa risiko pembedahan
.#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#kulitputih#lunchtimefacial#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#parutjerawat#beautiful#facialspray#facialserum#selfreward#spa#spamurah#facialmurah#kecantikan#facelifting#blackheadremoval#whiteheadremoval#deadskincellremoval#facetreatment#testimoni#wanitaberkejaya
Masih tercari-cari rawatan facial /muka yang sesuai dengan kulit anda? Cubalah pelbagai rawatan muka berasaskan mesin yang setanding dengan klinik kecantikan pada harga serendah RM108 03 41418226 /013 5868226 KULIT KENDUR & KURANG KENYAL: * RF Facelift Facial yang menggunakan produk anti penuaan yg terbukti berkesan tanpa Botox dan Tanpa risiko pembedahan .#mukaflawless #rawatankulit #kulitbermasalah #facialspray #kulitgebu #kulitputih #lunchtimefacial #facials #facialtreatment #promofacial #facialwajah #estetik #flawless #naturalbeauty #parutjerawat #beautiful #facialspray #facialserum #selfreward #spa #spamurah #facialmurah #kecantikan #facelifting #blackheadremoval #whiteheadremoval #deadskincellremoval #facetreatment #testimoni #wanitaberkejaya 
[ Youth Code Therapy ]
_
Bagi yang mempunyai parut jerawat pada muka, rawatan Youthcode adalah TERBAIK!
_
Kaedah ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami kesan penuaan pada kulit wajah kerana ia akan mengembalikan semula keremajaan kulit anda 😍
_
✨ Merawat kulit dari dalam.
_
✨ Mengurangkan kesan parut hitam dan parut jerawat.
_
✨ Membaiki tona kulit muka tidak sekata.
_
✨ Mampu menegangkan kulit muka.
_
✨ Mengurangkan garisan halus penuaan.
_
✨ Membaiki tekstur kulit.
-
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Youth Code Therapy ] _ Bagi yang mempunyai parut jerawat pada muka, rawatan Youthcode adalah TERBAIK! _ Kaedah ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami kesan penuaan pada kulit wajah kerana ia akan mengembalikan semula keremajaan kulit anda 😍 _ ✨ Merawat kulit dari dalam. _ ✨ Mengurangkan kesan parut hitam dan parut jerawat. _ ✨ Membaiki tona kulit muka tidak sekata. _ ✨ Mampu menegangkan kulit muka. _ ✨ Mengurangkan garisan halus penuaan. _ ✨ Membaiki tekstur kulit. - Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 Panji Curve ⇨012 2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ Youth Code Therapy ]
_
Bagi yang mempunyai parut jerawat pada muka, rawatan Youthcode adalah TERBAIK!
_
Kaedah ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami kesan penuaan pada kulit wajah kerana ia akan mengembalikan semula keremajaan kulit anda 😍
_
✨ Merawat kulit dari dalam.
_
✨ Mengurangkan kesan parut hitam dan parut jerawat.
_
✨ Membaiki tona kulit muka tidak sekata.
_
✨ Mampu menegangkan kulit muka.
_
✨ Mengurangkan garisan halus penuaan.
_
✨ Membaiki tekstur kulit.
-
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Youth Code Therapy ] _ Bagi yang mempunyai parut jerawat pada muka, rawatan Youthcode adalah TERBAIK! _ Kaedah ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami kesan penuaan pada kulit wajah kerana ia akan mengembalikan semula keremajaan kulit anda 😍 _ ✨ Merawat kulit dari dalam. _ ✨ Mengurangkan kesan parut hitam dan parut jerawat. _ ✨ Membaiki tona kulit muka tidak sekata. _ ✨ Mampu menegangkan kulit muka. _ ✨ Mengurangkan garisan halus penuaan. _ ✨ Membaiki tekstur kulit. - Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 Panji Curve ⇨012 2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
.
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨ 013-795 8185
Panji Curve⇨ 012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ . ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨ 013-795 8185 Panji Curve⇨ 012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
.
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨ 013-795 8185
Panji Curve⇨ 012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ . ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨ 013-795 8185 Panji Curve⇨ 012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
.
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨ 013-795 8185
Panji Curve⇨ 012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ . ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨ 013-795 8185 Panji Curve⇨ 012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Woww!!! Bestnya M&M GLORY dah ada travel kit 😍 lepasni senang la dolls nak bawa kemana sahaja dengan set travel kit terbaru ni. Dah boleh order tau, sesiapa yang nak cuba produk kami boleh la beli travel kit ni, tengok packaging pun comel je kan. Hanya Rm55.00 tak termasuk postage tapi dah boleh dapat 3 item, whatsapp 0193916918
Set travel kit :
🌸 Glowing spray 15ml
🌸 Dolled up foundation 5gm
🌸 Xoxo serum 5ml
#mmglory #serum #xoxoserum #glowingspray #spray #dolledup #mukaflawless #mukaglowing #travelkit #glowingsentiasa
Woww!!! Bestnya M&M GLORY dah ada travel kit 😍 lepasni senang la dolls nak bawa kemana sahaja dengan set travel kit terbaru ni. Dah boleh order tau, sesiapa yang nak cuba produk kami boleh la beli travel kit ni, tengok packaging pun comel je kan. Hanya Rm55.00 tak termasuk postage tapi dah boleh dapat 3 item, whatsapp 0193916918 Set travel kit : 🌸 Glowing spray 15ml 🌸 Dolled up foundation 5gm 🌸 Xoxo serum 5ml #mmglory  #serum  #xoxoserum  #glowingspray  #spray  #dolledup  #mukaflawless  #mukaglowing  #travelkit  #glowingsentiasa 
Set dolled up ni bestnya tak terkata, kena cuba dulu baru tahu kesan dia tau 😉 sebab tiada lagi masalah makeup bercapuk, kulit berminyak. tona kulit tak sekata dan yang penting boleh tutup parut jerawat tau. bukan tu saja, foundation ni boleh merawat sambil cantikkan muka woahhhhhh bestnya best best sangattttt 😱😱😱😱 Fungsi dan kebaikan  Dolled up set 🌹
🌸 Membantu cerahkan kulit
🌸 Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan kusam
🌸 Membantu melindungi kulit dari pancaran UV
🌸 Dapat menghilangkan jerawat/parut & bintik hitam
🌸 Tahan sehingga 18 jam tanpa pecah & berminyak
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Paling best senang disapu
🌸 Sekata & tidak bercapuk bila sapu pada wajah
🌸 Membantu menjadikan kulit agar sentiasa lembut &lembap

Jom whatsapp 0193916918 😉 rugi tau tak cuba
#mmglory #foundation #spray #glowingspray #dolledup #serum #xoxoserun #mukaglowing #mukaflawless
Set dolled up ni bestnya tak terkata, kena cuba dulu baru tahu kesan dia tau 😉 sebab tiada lagi masalah makeup bercapuk, kulit berminyak. tona kulit tak sekata dan yang penting boleh tutup parut jerawat tau. bukan tu saja, foundation ni boleh merawat sambil cantikkan muka woahhhhhh bestnya best best sangattttt 😱😱😱😱 Fungsi dan kebaikan Dolled up set 🌹 🌸 Membantu cerahkan kulit 🌸 Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan kusam 🌸 Membantu melindungi kulit dari pancaran UV 🌸 Dapat menghilangkan jerawat/parut & bintik hitam 🌸 Tahan sehingga 18 jam tanpa pecah & berminyak 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Paling best senang disapu 🌸 Sekata & tidak bercapuk bila sapu pada wajah 🌸 Membantu menjadikan kulit agar sentiasa lembut &lembap Jom whatsapp 0193916918 😉 rugi tau tak cuba #mmglory  #foundation  #spray  #glowingspray  #dolledup  #serum  #xoxoserun  #mukaglowing  #mukaflawless 
- .
Parut jerawat dah hilang dengan #skrubsejukviral  ni😍😍 Greentea Mint Face Scrub diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah.

Kandungan Greentea Mint Face Scrub
.
✅ Deionised water,
✅ Menthol (Mint),
✅ Greentea
✅ Walnut
✅ Stemcell
✅ Minyak Argan
✅ Pewarna & Pewangi yang dibenarkan
.
WhatsApp 📲 017 6521220
.
- . Parut jerawat dah hilang dengan #skrubsejukviral  ni😍😍 Greentea Mint Face Scrub diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah. Kandungan Greentea Mint Face Scrub . ✅ Deionised water, ✅ Menthol (Mint), ✅ Greentea ✅ Walnut ✅ Stemcell ✅ Minyak Argan ✅ Pewarna & Pewangi yang dibenarkan . WhatsApp 📲 017 6521220 .
Puasa2 mcm ni mesti bdn terasa letih lesu,muka pun kusam so jgn risau mkn lah mcoll ,mesti korang puas hati ,nak tahu bekesan ke tidak kenalah mkn mcoll#mcoll #kulitkusamtiadalagi #kulitkusamhilang #mukaflawless #bulanpenuhberkah #bulanramadhan #awetmuda #putihberseriseawal7hari#wellous #wellousmalaysia #wellousmcoll
Hi si cantek manis!
—
Nak pegi kerja tu jangan lupa pakai KONFIDEN tu dulu. Kasi semangat sikit .
___
♥️
Hi si cantek manis! — Nak pegi kerja tu jangan lupa pakai KONFIDEN tu dulu. Kasi semangat sikit . ___ ♥️
.
Parut mudahh PUDAR.,sel mati disingkirkan,diganti dengan sel baru

Kelebihan Greentea Mint Face Scrub
🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit  dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint

Wasap 📲 017 6521220
.
. Parut mudahh PUDAR.,sel mati disingkirkan,diganti dengan sel baru Kelebihan Greentea Mint Face Scrub 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint Wasap 📲 017 6521220 .
.
.
_
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
.
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨ 013-795 8185
Panji Curve⇨ 012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
. . _ ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ . ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨ 013-795 8185 Panji Curve⇨ 012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
.
.
_
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
.
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨ 013-795 8185
Panji Curve⇨ 012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
. . _ ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ . ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨ 013-795 8185 Panji Curve⇨ 012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
‼️UTK PROMOTION INI 👆50 CUSTOMER TERAWAL AKAN TERIMA GIFT RM10 TOPUP‼️
.
💕‼️SERUM 24K GOLD GLOW💕💕
.
.
💃SIAPA TAK NAK CANTIK BOLEH ABAIKAN IKLAN INI
..SERUM 24K GOLD GLOW viral memang berhantu..PERCAYA atau TAK ?? dengan hanya sebotol uolls boleh nampak CANTIK , GLOWING & SHINING ?? ♡
.
🤗Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat Serum 24k Gold Glow ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari🤗
.
.💕KEBAIKKAN SERUM 24K GOLD GLOW💕
.
💃Mencerah & Melembutkan kulit
💃Melambatkan penuaan (kulit tegang)
💃Mengecilkan liang pori terbuka
💃Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
💃Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat
💃Menjadikan tona kulit sekata
💃Menghilangkan jerawat
💃Meratakan lubang bekas jerawat
💃Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah
💃Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan bekas jerawat
💃Memberbaiki kulit kusam
💃Mencerahkan warna kulit
💃Mengecilkan pori-pori
💃Membuat kulit nampak bercahaya
💃Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit).
💃Kulit putih glowing tanpa cela
💃Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
💃Warna kulit sekata
💃Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
💃Mengembalikan keanjalan kulit
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
💃Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
.
🤗Sesuai Untuk masalah kulit seperti berikut: : .
➠Jerawat selalu naik
➠Kulit Gelap
➠Tona tak sekata
➠Kusam
➠Parut jerawat yang teruk
➠Kulit berminyak
➠Jerawat naik sukar hilang
➠Kulit bermiyak & gelap
➠Jeragat susah hilang
➠Parut & bintik hitam
➠Pori terbuka
➠Garis halus mula kelihatan( penuaan)
➠Masalah pori2 terbuka.
➠Masalah Jerawat
➠Masalah Jeragat
➠Kulit berminyak
➠Kulit sensitif
➠Tona tak sekata
➠Kulit gelap
➠Sesuai untuk semua jenis kulit
➠Sesuai untuk lelaki & wanita
.
.
📲BERMINAT WHATSAPP : 0199553282
.
.
#goldserum
#serumviral
#nakcantikraya
#mukaflawless
‼️UTK PROMOTION INI 👆50 CUSTOMER TERAWAL AKAN TERIMA GIFT RM10 TOPUP‼️
.
💕‼️SERUM 24K GOLD GLOW💕💕
.
.
💃SIAPA TAK NAK CANTIK BOLEH ABAIKAN IKLAN INI
..SERUM 24K GOLD GLOW viral memang berhantu..PERCAYA atau TAK ?? dengan hanya sebotol uolls boleh nampak CANTIK , GLOWING & SHINING ?? ♡
.
🤗Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat Serum 24k Gold Glow ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari🤗
.
.💕KEBAIKKAN SERUM 24K GOLD GLOW💕
.
💃Mencerah & Melembutkan kulit
💃Melambatkan penuaan (kulit tegang)
💃Mengecilkan liang pori terbuka
💃Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
💃Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat
💃Menjadikan tona kulit sekata
💃Menghilangkan jerawat
💃Meratakan lubang bekas jerawat
💃Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah
💃Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan bekas jerawat
💃Memberbaiki kulit kusam
💃Mencerahkan warna kulit
💃Mengecilkan pori-pori
💃Membuat kulit nampak bercahaya
💃Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit).
💃Kulit putih glowing tanpa cela
💃Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
💃Warna kulit sekata
💃Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
💃Mengembalikan keanjalan kulit
💃Meremajakan kulit
💃Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
💃Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
.
🤗Sesuai Untuk masalah kulit seperti berikut: : .
➠Jerawat selalu naik
➠Kulit Gelap
➠Tona tak sekata
➠Kusam
➠Parut jerawat yang teruk
➠Kulit berminyak
➠Jerawat naik sukar hilang
➠Kulit bermiyak & gelap
➠Jeragat susah hilang
➠Parut & bintik hitam
➠Pori terbuka
➠Garis halus mula kelihatan( penuaan)
➠Masalah pori2 terbuka.
➠Masalah Jerawat
➠Masalah Jeragat
➠Kulit berminyak
➠Kulit sensitif
➠Tona tak sekata
➠Kulit gelap
➠Sesuai untuk semua jenis kulit
➠Sesuai untuk lelaki & wanita
.
.
📲BERMINAT WHATSAPP : 0199553282
.
.
#goldserum 
#serumviral 
#nakcantikraya 
#mukaflawless 
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK
Size : 5cm x 4cm
💰RM155 : 100pcs
💰RM185 : 300pcs
💰RM205 : 500pcs
💰RM265 : 1000pcs
--
FREE Delivery W.Malaysia
📱Whatsapp : 013.638.4766
✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com

#printsticker #printstickermurah #serummuka #faceserum #stickerbotolkaca #stickerserum #boxserum #biskutraya #bajuraya2018 #mukaflawless #stickermurah #lokalah #moodrepublik2018 #greenteasticker #stickerbotol #stickertransparent #arganoilserum
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK Size : 5cm x 4cm 💰RM155 : 100pcs 💰RM185 : 300pcs 💰RM205 : 500pcs 💰RM265 : 1000pcs -- FREE Delivery W.Malaysia 📱Whatsapp : 013.638.4766 ✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com #printsticker  #printstickermurah  #serummuka  #faceserum  #stickerbotolkaca  #stickerserum  #boxserum  #biskutraya  #bajuraya2018  #mukaflawless  #stickermurah  #lokalah  #moodrepublik2018  #greenteasticker  #stickerbotol  #stickertransparent  #arganoilserum 
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
.
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨ 013-795 8185
Panji Curve⇨ 012-2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ . ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨ 013-795 8185 Panji Curve⇨ 012-2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ Youth Code Therapy ]
_
Bagi yang mempunyai parut jerawat pada muka, rawatan Youthcode adalah TERBAIK!
_
Kaedah ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami kesan penuaan pada kulit wajah kerana ia akan mengembalikan semula keremajaan kulit anda 😍
_
✨ Merawat kulit dari dalam.
_
✨ Mengurangkan kesan parut hitam dan parut jerawat.
_
✨ Membaiki tona kulit muka tidak sekata.
_
✨ Mampu menegangkan kulit muka.
_
✨ Mengurangkan garisan halus penuaan.
_
✨ Membaiki tekstur kulit.
-
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Youth Code Therapy ] _ Bagi yang mempunyai parut jerawat pada muka, rawatan Youthcode adalah TERBAIK! _ Kaedah ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami kesan penuaan pada kulit wajah kerana ia akan mengembalikan semula keremajaan kulit anda 😍 _ ✨ Merawat kulit dari dalam. _ ✨ Mengurangkan kesan parut hitam dan parut jerawat. _ ✨ Membaiki tona kulit muka tidak sekata. _ ✨ Mampu menegangkan kulit muka. _ ✨ Mengurangkan garisan halus penuaan. _ ✨ Membaiki tekstur kulit. - Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 Panji Curve ⇨012 2144566 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife