an online Instagram web viewer

#muar medias

Photos

K.Sumii nak jugak post malam nie, tips kesihatan masa bulan ramadhan nie haa. Semoga tak ada yang sakit2x akibat minum air sejuk terlampau dan makan tak jaga.. .
.
Semoga tahun nie lebih baik darii sebelumnya. Semoga kita sama2x mendapat kebaikkan. Aminn.. .
.
#twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka
K.Sumii nak jugak post malam nie, tips kesihatan masa bulan ramadhan nie haa. Semoga tak ada yang sakit2x akibat minum air sejuk terlampau dan makan tak jaga.. . . Semoga tahun nie lebih baik darii sebelumnya. Semoga kita sama2x mendapat kebaikkan. Aminn.. . . #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkering  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka 
Senang jaa cara nak rawat kulitt yang terdedah dengan cahaya mataharii. Sakitt wooo kulit, pedihh kot. Bukan takat pedih, hitam dan merah merah sekali kott.. 😂😂menangislah biler tengok kulitt nie. Nak raya kotttt.. .
.
Petua 1: Sapukan isi aloe vera dan sapukan ke seluruh muka. Amalkan setiap hari dan lihat hasilnya selepas beberapa hari.

Petua 2: Campurkan sedikit tepung gandum dengan sedikit madu, putih telur dan air limau nipis. Selepas itu, sapukan seluruh bahagian muka kecuali mata dan mulut. Biarkan sehingga kering barulah dibilas dengan air. Amalkan selalu.

Petua 3: Kisar 6 biji timun dan campurkan dengan 2 sudu besar susu tepung. Kemudian sapukan pada kulit wajah yang terbakar dan biarkan sehingga kering. Seterusnya bilas muka sehingga bersih dengan air suam.

Petua 4: Belah 2 biji tomato kemudian gosokkan pada kulit wajah selama 5-10 minit dan tunggu sehingga benar-benar kering. Bilas dengan air suam.
.
#twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka
Senang jaa cara nak rawat kulitt yang terdedah dengan cahaya mataharii. Sakitt wooo kulit, pedihh kot. Bukan takat pedih, hitam dan merah merah sekali kott.. 😂😂menangislah biler tengok kulitt nie. Nak raya kotttt.. . . Petua 1: Sapukan isi aloe vera dan sapukan ke seluruh muka. Amalkan setiap hari dan lihat hasilnya selepas beberapa hari. Petua 2: Campurkan sedikit tepung gandum dengan sedikit madu, putih telur dan air limau nipis. Selepas itu, sapukan seluruh bahagian muka kecuali mata dan mulut. Biarkan sehingga kering barulah dibilas dengan air. Amalkan selalu. Petua 3: Kisar 6 biji timun dan campurkan dengan 2 sudu besar susu tepung. Kemudian sapukan pada kulit wajah yang terbakar dan biarkan sehingga kering. Seterusnya bilas muka sehingga bersih dengan air suam. Petua 4: Belah 2 biji tomato kemudian gosokkan pada kulit wajah selama 5-10 minit dan tunggu sehingga benar-benar kering. Bilas dengan air suam. . #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkering  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka 
Maybelah, K.Sumii rasa ramaii yang tak tau yang pengeluaran kolagen menurun seiring dengan peningkatan usia, ditambah pula dengan pendedahan pada matahari, kolagen kulit akan semakin merosot sekaligus menjadikan kulit berkedut, garis halus dan kusam..Sebab tu korang kene consume #twcsumii .. .
.
K.Sumii listka antara kesan buruk apabila terlalu terdedah kepada cahaya matahari adalah:. 1. Punca sunburn dan tisu kulit akan rosak

2. Memberi kesan kepada kulit sensitif iaitu kulit menjadi kemerah-merahan, ruam atau gatal.Bukan sahaja faktor makanan dan lifestyle, kulit yang sensitif cepat mendapat efek dari cahaya matahari walaupun dalam masa yang singkat. Sama juga bagi sesiapa yg selalu buat peeling treatment tanpa pnjagaan, kulit menjadi semakin menipis dan sensitif.

3. Meningkatkan Risiko Kanser Kulit

Ini bagi kes yang agak teruk, tapi tidak mustahil sebab di malaysia kes kanser kulit meningkat setiap tahun.

4. Merosakkan kolagen kulit dan mengakibatkan penuaan lebih cepat

Ramai yg kelihatan tua sebelum usia, ini dinamakan premature aging, punca dari terdedah dengan matahari.. .
.
Next K.Sumii ajar macam mana nak rawat kuliy yang selalu terdedah kepada cahaya mataharii.. .
.
#twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka
Maybelah, K.Sumii rasa ramaii yang tak tau yang pengeluaran kolagen menurun seiring dengan peningkatan usia, ditambah pula dengan pendedahan pada matahari, kolagen kulit akan semakin merosot sekaligus menjadikan kulit berkedut, garis halus dan kusam..Sebab tu korang kene consume #twcsumii  .. . . K.Sumii listka antara kesan buruk apabila terlalu terdedah kepada cahaya matahari adalah:. 1. Punca sunburn dan tisu kulit akan rosak 2. Memberi kesan kepada kulit sensitif iaitu kulit menjadi kemerah-merahan, ruam atau gatal.Bukan sahaja faktor makanan dan lifestyle, kulit yang sensitif cepat mendapat efek dari cahaya matahari walaupun dalam masa yang singkat. Sama juga bagi sesiapa yg selalu buat peeling treatment tanpa pnjagaan, kulit menjadi semakin menipis dan sensitif. 3. Meningkatkan Risiko Kanser Kulit Ini bagi kes yang agak teruk, tapi tidak mustahil sebab di malaysia kes kanser kulit meningkat setiap tahun. 4. Merosakkan kolagen kulit dan mengakibatkan penuaan lebih cepat Ramai yg kelihatan tua sebelum usia, ini dinamakan premature aging, punca dari terdedah dengan matahari.. . . Next K.Sumii ajar macam mana nak rawat kuliy yang selalu terdedah kepada cahaya mataharii.. . . #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkering  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka 
Haircut by @firman_ainxl 💈 
During Ramadhan business hours
📌Monday >10am - 6pm 📌Tuesday - Sunday >10am - 12am 📌Break times >6pm - 8pm 
#zulnguys #swc #classic #fadehaircut #gentlemens #barbershop #barberlife #barbershopconnect #barberpost #muar #malacca #johor #classiccut #gentlemensbarbershopclassic #gentlemensclassic #classiccut #classichaircut #oldschool #schorem #straitswerkscafe #haircut #hairstyle #beardtrim #hairtattoo #style #mensfashion
Haircut by @firman_ainxl 💈 During Ramadhan business hours 📌Monday >10am - 6pm 📌Tuesday - Sunday >10am - 12am 📌Break times >6pm - 8pm #zulnguys  #swc  #classic  #fadehaircut  #gentlemens  #barbershop  #barberlife  #barbershopconnect  #barberpost  #muar  #malacca  #johor  #classiccut  #gentlemensbarbershopclassic  #gentlemensclassic  #classiccut  #classichaircut  #oldschool  #schorem  #straitswerkscafe  #haircut  #hairstyle  #beardtrim  #hairtattoo  #style  #mensfashion 
SKUAD GEMPUR LANUN SELATAN
.
RM69.90
.
@armadalanunjohorbatupahat 
@armadalanunjohormuar 
@armadalanunjohorkotatinggi 
@armadablackpearl
.
E-catalogue @armadalanunjohor
.
#lanunjohor #kaptenjlanun #thesouthernpirates #johorsoutherntigers #johordarultakzim #johordt #harimauselatan #luaskankuasamu #jdt #lokalah #weareproudlanunjohor #officialjdt #armadalanunjohor #muar #segamat #kulai #johorbaharu #pontian #ledang #kotatinggi #batupahat #kluang #mersing #sayamemanglanun #lanunlife #ch4mpions #jdtforall #jdtuntuksemua #jewelofthesouth #permataselatan
SKUAD GEMPUR LANUN SELATAN . RM69.90 . @armadalanunjohorbatupahat @armadalanunjohormuar @armadalanunjohorkotatinggi @armadablackpearl . E-catalogue @armadalanunjohor . #lanunjohor  #kaptenjlanun  #thesouthernpirates  #johorsoutherntigers  #johordarultakzim  #johordt  #harimauselatan  #luaskankuasamu  #jdt  #lokalah  #weareproudlanunjohor  #officialjdt  #armadalanunjohor  #muar  #segamat  #kulai  #johorbaharu  #pontian  #ledang  #kotatinggi  #batupahat  #kluang  #mersing  #sayamemanglanun  #lanunlife  #ch4mpions  #jdtforall  #jdtuntuksemua  #jewelofthesouth  #permataselatan 
1 OMC = RM75 😻 FREE GIFT MASCARA MAYBELLINE
Siapa yang usus kotor, nak detox, nak kurus sebelum raya wajib ambil OMC!! CONFIRM KURUS
.
Postage +RM9 sm / +RM12 ss
.
Whatsapp 0136350093 (klik link dkt bio)
.
.
.
.
.
.
#TeamKasiPecah #TeamKasiPecah #TeamKasiPecah #loveliee #lovelieemurah #lovelieebeauty #lovelieeagent #lovelieebyasyalliee #omc #hpp #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #ohmychocolate #uitm #nilai #bangi #muar #pagoh #neelofa #asyalliee #sayajualloveliee #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #hellopeachplease #cantiksebelumraya
1 OMC = RM75 😻 FREE GIFT MASCARA MAYBELLINE Siapa yang usus kotor, nak detox, nak kurus sebelum raya wajib ambil OMC!! CONFIRM KURUS . Postage +RM9 sm / +RM12 ss . Whatsapp 0136350093 (klik link dkt bio) . . . . . . #TeamKasiPecah  #TeamKasiPecah  #TeamKasiPecah  #loveliee  #lovelieemurah  #lovelieebeauty  #lovelieeagent  #lovelieebyasyalliee  #omc  #hpp  #hellopeachplease  #hellopeachpleasemurah  #hellopeachpleasebyasyallie  #ohmychocolate  #uitm  #nilai  #bangi  #muar  #pagoh  #neelofa  #asyalliee  #sayajualloveliee  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #hellopeachplease  #cantiksebelumraya 
Mereka dh berjaya ! Anda bila lagi ? Height CALSIUM & ZINC ni mmg betul2 berkesan ! Tiada side effect . Boleh gunakan Height Up tanpa was-was . Dan anda secara semulajadi akan mnjadi TINGGI ! ORIGINAL! 📱ws :+6017-3586092

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel
Attention MUARIAN💥
Don't forget to join us for the River Clean up 
on •SUNDAY. at • TANJUNG EMAS 🌊
All are welcome to come out and have an immediate and positive impact on our environment yah😍😘
Sea you there 😎
#jci #jcimalaysia #jcim #2018jcim #jcimapcs #home #2018jcimapcsc #jcimuar #riseandshine #togetherwemakeanimpact #changebeginswithme #togetherwestayinoneheart #togetherweareone#wearejci#like4like#followme#likeforlike#muar#ecosport#eco#ecogreen#earthmatters#earth#welovemuar#muarian#muar#johor#river#worldmatters#welovewecare#wecareweaction
Attention MUARIAN💥 Don't forget to join us for the River Clean up on •SUNDAY. at • TANJUNG EMAS 🌊 All are welcome to come out and have an immediate and positive impact on our environment yah😍😘 Sea you there 😎 #jci  #jcimalaysia  #jcim  #2018jcim  #jcimapcs  #home  #2018jcimapcsc  #jcimuar  #riseandshine  #togetherwemakeanimpact  #changebeginswithme  #togetherwestayinoneheart  #togetherweareone #wearejci #like4like #followme #likeforlike #muar #ecosport #eco #ecogreen #earthmatters #earth #welovemuar #muarian #muar #johor #river #worldmatters #welovewecare #wecareweaction 
————💅🏻
▪️NailTalk Academy ▪️ 📞0169868767 👉🏻www.facebook.com/nailtalk.com.my 📍No.42,Jln Pesta 1/2,Jalan bakri 
84000 muar,Johor. ✖️Off Wednesday✖️
#nailtalk#nailtalkacademy#gelnails #design#Art#nailsdone#nailartist#nailstagram #全手繪 #muar
Rantai Tangan Pasir Hollow
.
Cantikkan?
.
Antara design kegemaran pelanggan
.
🏹LEBAR (0.3CM)🏹 (17.3CM)
☀️1.95G
☀️1.97G (17.4CM)
☀️2.04G
☀️1.99G (17.5CM)
☀️2.02G
☀️2.04G
☀️2.07G (17.6CM)
☀️2.05G
☀️1.96G (17.8CM)
☀️2.04G
☀️2.04G (17.9CM)
☀️2.03G
☀️2.05G
☀️2.03G (18CM)
☀️2.04G
☀️2.06G
☀️2.03G (18.1CM)
☀️2.09G
☀️2.03G (18.4CM)
☀️2.12G
☀️2.14G
.
Customer feedback @lizzajewels.testimoni
Rantai Tangan Pasir Hollow . Cantikkan? . Antara design kegemaran pelanggan . 🏹LEBAR (0.3CM)🏹 (17.3CM) ☀️1.95G ☀️1.97G (17.4CM) ☀️2.04G ☀️1.99G (17.5CM) ☀️2.02G ☀️2.04G ☀️2.07G (17.6CM) ☀️2.05G ☀️1.96G (17.8CM) ☀️2.04G ☀️2.04G (17.9CM) ☀️2.03G ☀️2.05G ☀️2.03G (18CM) ☀️2.04G ☀️2.06G ☀️2.03G (18.1CM) ☀️2.09G ☀️2.03G (18.4CM) ☀️2.12G ☀️2.14G . Customer feedback @lizzajewels.testimoni
Close up pudding trufflwle & bahan²nya. Alhamdulillah. Open order untuk ramadhan & Open order untuk raya juga. Boleh DM atau whatsapp 01133147242.

#browniestangkak #tangkak #sayajualbrownies #sayajualkek #lelakibuatkek #kekbrownies #congobarcake #congobartangkak #johor #muar #browniesmuar #browniesjasin #browniesbukitgambir #sayajualmurah #uthmpagoh #iiumpagoh #pagoh #hubuniversitipagoh
Pudding truffle. Alhamdulillah. Open order untuk ramadhan & Open order untuk raya juga. Boleh DM atau whatsapp 01133147242.

#browniestangkak #tangkak #sayajualbrownies #sayajualkek #lelakibuatkek #kekbrownies #congobarcake #congobartangkak #johor #muar #browniesmuar #browniesjasin #browniesbukitgambir #sayajualmurah #uthmpagoh #iiumpagoh #pagoh #hubuniversitipagoh
Brownies mini mix topping. Alhamdulillah. Open order untuk ramadhan & Open order untuk raya juga. Boleh DM atau whatsapp 01133147242.

#browniestangkak #tangkak #sayajualbrownies #sayajualkek #lelakibuatkek #kekbrownies #congobarcake #congobartangkak #johor #muar #browniesmuar #browniesjasin #browniesbukitgambir #sayajualmurah #uthmpagoh #iiumpagoh #pagoh #hubuniversitipagoh
Brownies mix topping. Alhamdulillah. Open order untuk ramadhan & Open order untuk raya juga. Boleh DM atau whatsapp 01133147242.

#browniestangkak #tangkak #sayajualbrownies #sayajualkek #lelakibuatkek #kekbrownies #congobarcake #congobartangkak #johor #muar #browniesmuar #browniesjasin #browniesbukitgambir #sayajualmurah #uthmpagoh #iiumpagoh #pagoh #hubuniversitipagoh
Kuih akok kedut ala ala klate. Order harini, Alhamdulillah. Open order untuk raya juga. Boleh DM atau whatsapp 01133147242. Pasar malam tangkak hari sabtu pun ada 😍
#browniestangkak #tangkak #sayajualbrownies #sayajualkek #lelakibuatkek #kekbrownies #congobarcake #congobartangkak #johor #muar #browniesmuar #browniesjasin #browniesbukitgambir #sayajualmurah #uthmpagoh #iiumpagoh #pagoh #hubuniversitipagoh
[ FINAL OFFER EPHYRA #RAYAKANSEBULAN] KORANG LAMBAT, CONFIRM TAK DAPAT GRAB OFFER TAK MASUK AKAL NI!! .
.
Seriouss!! Stock utk ofer ni dah tak byak... CEPAT CEPAT ...
sy nasihatkn korang wasap 0193003885 sekarang tuk oder/info
.
.
Apa tunggu lg wasap sekarang...
Klu tidak nnti menyesal... Ramai yg taknak terlepas offer Raya Ephyra kali ni. Kalau terlepas, menyesal tak habis sbb jumlah set yg ditawarkan sgt2 limited.
.
Kami nasihatkan sis wasap SEKARANG JUGA sebab offer ni laku keras..
Whatapp jek 0193003885
.Nk lg cepat tekan jek 📱
www.wasap.my/60193003885
www.wasap.my/60193003885
www.wasap.my/60193003885
.

#ephyra #ephyrapremium #ephyralovers #ephyralips #ephyralipmatte #ephyraskincareseries #RayaKanSebulan #lipmatte #johor #johorean #johorbahru #batupahat #pasirgudang #kotatinggi #muar #kluang #pulai #pontian #serialam #bandarutama .
Amaran! Siapa cepat dia dapat! Sebab stock tak banyak sis..
[ FINAL OFFER EPHYRA #RAYAKANSEBULAN ] KORANG LAMBAT, CONFIRM TAK DAPAT GRAB OFFER TAK MASUK AKAL NI!! . . Seriouss!! Stock utk ofer ni dah tak byak... CEPAT CEPAT ... sy nasihatkn korang wasap 0193003885 sekarang tuk oder/info . . Apa tunggu lg wasap sekarang... Klu tidak nnti menyesal... Ramai yg taknak terlepas offer Raya Ephyra kali ni. Kalau terlepas, menyesal tak habis sbb jumlah set yg ditawarkan sgt2 limited. . Kami nasihatkan sis wasap SEKARANG JUGA sebab offer ni laku keras.. Whatapp jek 0193003885 .Nk lg cepat tekan jek 📱 www.wasap.my/60193003885 www.wasap.my/60193003885 www.wasap.my/60193003885 . #ephyra  #ephyrapremium  #ephyralovers  #ephyralips  #ephyralipmatte  #ephyraskincareseries  #RayaKanSebulan  #lipmatte  #johor  #johorean  #johorbahru  #batupahat  #pasirgudang  #kotatinggi  #muar  #kluang  #pulai  #pontian  #serialam  #bandarutama  . Amaran! Siapa cepat dia dapat! Sebab stock tak banyak sis..
Brownies nuttela. Order harini, Alhamdulillah. Open order untuk raya juga. Boleh DM atau whatsapp 01133147242.

#browniestangkak #tangkak #sayajualbrownies #sayajualkek #lelakibuatkek #kekbrownies #congobarcake #congobartangkak #johor #muar #browniesmuar #browniesjasin #browniesbukitgambir #sayajualmurah #uthmpagoh #iiumpagoh #pagoh #hubuniversitipagoh
Nak raya dah ni, uolss perlu grab set dyxy satu pon jadi uolss, tak satu dua hihi. Amik lebih bayar kurang 💋 AMACAM?? Ajak lah makcik, sepupu,jiran sebelah rumah dua belah rumah beli sekali 🤣💕
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #sayajual #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #makeup #klcc #keramat #muakualalumpur #greentea #brushmakeup #bccreambydyana #brushfoundation #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia #danaukota #muar #teamFL #dyxyselangor
Nak raya dah ni, uolss perlu grab set dyxy satu pon jadi uolss, tak satu dua hihi. Amik lebih bayar kurang 💋 AMACAM?? Ajak lah makcik, sepupu,jiran sebelah rumah dua belah rumah beli sekali 🤣💕 #foundationmalaysia  #tawau  #foundationmurah  #melaka  #kualalumpur  #muamalaysia  #gombak  #sayajual  #muakl  #kampungbaru  #bangsar  #setiawangsa  #wangsamaju  #makeup  #klcc  #keramat  #muakualalumpur  #greentea  #brushmakeup  #bccreambydyana  #brushfoundation  #klsentral  #muawangsamaju  #muatutorial  #dyxycosmetics  #cosmeticsmalaysia  #danaukota  #muar  #teamFL  #dyxyselangor 
Assalamua'laikum..
.
Anda nak kumpul emas??
.
Jom join kutu emas kami
.
Kita bekerjasama dalam kumpulan kecil..
.
Yang penting jujur & komited..
.
Hubungi 0136693185 untuk maklumat..
.
Customer feedback @lizzajewels.testimoni
Assalamua'laikum.. . Anda nak kumpul emas?? . Jom join kutu emas kami . Kita bekerjasama dalam kumpulan kecil.. . Yang penting jujur & komited.. . Hubungi 0136693185 untuk maklumat.. . Customer feedback @lizzajewels.testimoni
Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi? 
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days!
.
📲 WhatsApp: +60 11-3108 4565
.
#ubattinggi #kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #selangor #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #neelofa #nakbebel #lawa
TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗
.
.
Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️
.
.
Ahmad mendoakan korang  berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Im4u  #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline #Tudungmurah #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman  #Kuching #Muar #sl1m #Langkawi #NegeriSembilan #Ahmad_Resume
TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗ . . Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️ . . Ahmad mendoakan korang berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗ . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis  #Sayajualmurah  #Sayajualonline  #Vscomy  #Igersmalaya  #Igersmy  #Igmy  #Im4u  #Handbagmalaysia  #Lokalbrand  #Lokalbiz  #BazarPaknil  #Bazaronline  #Tudungonline  #Tudungmurah  #Ikutcarakita  #KualaLumpur  #Bangi  #Ipoh  #ShahAlam  #Kuantan  #KotaBharu  #Kemaman  #Kuching  #Muar  #sl1m  #Langkawi  #NegeriSembilan  #Ahmad_Resume 
MAKIN BANYAK MAKIN MURAH 😁
.
.
BIAR BETUL❓❗️Ahmad nak beritahu berita BAEK guys❗ Harga 1 RESUME  RM15 kan❓Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20❗️ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJA❗NICE KAN❗️
.
.
SEMUDAH A B C❗Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD,  kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga 😎❗
.
.
⏩ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Im4u  #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline #Tudungmurah #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #sl1m #Kemaman #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #Ahmad_Resume
MAKIN BANYAK MAKIN MURAH 😁 . . BIAR BETUL❓❗️Ahmad nak beritahu berita BAEK guys❗ Harga 1 RESUME RM15 kan❓Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20❗️ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJA❗NICE KAN❗️ . . SEMUDAH A B C❗Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD, kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga 😎❗ . . ⏩ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis  #Sayajualmurah  #Sayajualonline  #Vscomy  #Igersmalaya  #Igersmy  #Igmy  #Im4u  #Handbagmalaysia  #Lokalbrand  #Lokalbiz  #BazarPaknil  #Bazaronline  #Tudungonline  #Tudungmurah  #Ikutcarakita  #KualaLumpur  #Bangi  #Ipoh  #ShahAlam  #Kuantan  #sl1m  #Kemaman  #Kangar  #Kuching  #Muar  #Jitra  #Langkawi  #Ahmad_Resume 
KHAMIS | 24 MEI 2018 | 10.00 pagi

Pasukan DJ 5.0 UPM telah membuat perjumpaan dengan YBhg Prof Dr. Mohd Roslan Sulaiman,  Timbalan Naib Censelor Hal Ehwal Pelajar dan turut dihadiri oleh En Mohd Isnain Ali, wakil daripada CEM UPM bagi membincangkan hala tuju project #HungryHairstylist  untuk masa akan datang. En Isnain telah banyak mencurahkan ilmu beliau tentang bidang keusahawanan  kepada kami. Segala tunjuk ajar beliau amatlah berharga kepada kami. Kami harap agar segala urusan projek DJ UPM dapat dipermudahkan. . .
.

Stay tuned for more updates!! 😉

#djupm5.0 #hungryhairstylist #panchor #muar #pagoh #kamikejarpermata #mahasiswatransformasimasyarakat
KHAMIS | 24 MEI 2018 | 10.00 pagi Pasukan DJ 5.0 UPM telah membuat perjumpaan dengan YBhg Prof Dr. Mohd Roslan Sulaiman, Timbalan Naib Censelor Hal Ehwal Pelajar dan turut dihadiri oleh En Mohd Isnain Ali, wakil daripada CEM UPM bagi membincangkan hala tuju project #HungryHairstylist  untuk masa akan datang. En Isnain telah banyak mencurahkan ilmu beliau tentang bidang keusahawanan kepada kami. Segala tunjuk ajar beliau amatlah berharga kepada kami. Kami harap agar segala urusan projek DJ UPM dapat dipermudahkan. . . . Stay tuned for more updates!! 😉 #djupm5 .0 #hungryhairstylist  #panchor  #muar  #pagoh  #kamikejarpermata  #mahasiswatransformasimasyarakat 
KURTA HAJE FOUNDER HAFIZ HAMIDUN
.
🥋KURTA SIGNATURE PILIHAN RAYA 2018
.
🏳️‍🌈COLOUR: NAVY BLUE
.
👕MATERIAL: PREMIUM COTTON
.
📈SIZE: S/M/L/XL
.
💲PRICE:RM88
.
📤POSTAGE RM7sm RM10ss
.
📲WhatsApp to order
👇🏻
014 733 5484
014 733 5484
014 733 5484
.
#hajeonline #kurta #raya2018 #kurtaslimfit  #kurtasuper  #hafizhamidun #kurtaartis #kurtahafizhamidun #phtaswiq#kurtahaje #kurtahajeonline #bajuraya2018  #bajuraya  #kurtahajemalaysia #jualonline
#bajumelayu #kurtasimple
#bajumelayumurahmalaysia
#bajumurahmalaysia #bajumurah2 #elrahexclusive 
#awakbelisayajual #kurtahajemalaysia #kurtahajesignature #kurtalelaki #kurtamoden #sayajual  #laraalana #bazarpaknil #muar
#johor
KURTA HAJE FOUNDER HAFIZ HAMIDUN . 🥋KURTA SIGNATURE PILIHAN RAYA 2018 . 🏳️‍🌈COLOUR: NAVY BLUE . 👕MATERIAL: PREMIUM COTTON . 📈SIZE: S/M/L/XL . 💲PRICE:RM88 . 📤POSTAGE RM7sm RM10ss . 📲WhatsApp to order 👇🏻 014 733 5484 014 733 5484 014 733 5484 . #hajeonline  #kurta  #raya2018  #kurtaslimfit  #kurtasuper  #hafizhamidun  #kurtaartis  #kurtahafizhamidun  #phtaswiq #kurtahaje  #kurtahajeonline  #bajuraya2018  #bajuraya  #kurtahajemalaysia  #jualonline  #bajumelayu  #kurtasimple  #bajumelayumurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #bajumurah2  #elrahexclusive  #awakbelisayajual  #kurtahajemalaysia  #kurtahajesignature  #kurtalelaki  #kurtamoden  #sayajual  #laraalana  #bazarpaknil  #muar  #johor 
Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi? 
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days! 📱Whatsap : +6016-803 5298

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #selangor #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #neelofa #nakbebel #lawa #lofattah #noradanish #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup
Easy to blend
Buttery texture
Matte/shimmer.
.
Eyeshadow RM45 per color
Palette RM55
.
Dm or whatsapp untuk order.  Hits link kat bio dear.
.

#eyeshadow #ferrarossabeauty #batangkali #rawang #bukitberuntung #selayang  #huluselangor #johor #bandaruniversitipagoh #polipagoh #batupahat #paritraja #muar #uthm #selangor  #mua #muamalaysia #muaselangor #muaselayang #muagombak #muajohor #muabatupahat  #ferrarossaeyeshadowbatupahat #ferrarossaeyeshadowselangor #elxaherbeauties
Easy to blend Buttery texture Matte/shimmer. . Eyeshadow RM45 per color Palette RM55 . Dm or whatsapp untuk order. Hits link kat bio dear. . #eyeshadow  #ferrarossabeauty  #batangkali  #rawang  #bukitberuntung  #selayang  #huluselangor  #johor  #bandaruniversitipagoh  #polipagoh  #batupahat  #paritraja  #muar  #uthm  #selangor  #mua  #muamalaysia  #muaselangor  #muaselayang  #muagombak  #muajohor  #muabatupahat  #ferrarossaeyeshadowbatupahat  #ferrarossaeyeshadowselangor  #elxaherbeauties 
Easy to blend
Buttery texture
Matte/shimmer.
.
Eyeshadow RM45 per color
Palette RM55
.
Dm or whatsapp untuk order.  Hits link kat bio dear.
.

#eyeshadow #ferrarossabeauty #batangkali #rawang #bukitberuntung #selayang  #huluselangor #johor #bandaruniversitipagoh #polipagoh #batupahat #paritraja #muar #uthm #selangor  #mua #muamalaysia #muaselangor #muaselayang #muagombak #muajohor #muabatupahat  #ferrarossaeyeshadowbatupahat #ferrarossaeyeshadowselangor #elxaherbeauties
Easy to blend Buttery texture Matte/shimmer. . Eyeshadow RM45 per color Palette RM55 . Dm or whatsapp untuk order. Hits link kat bio dear. . #eyeshadow  #ferrarossabeauty  #batangkali  #rawang  #bukitberuntung  #selayang  #huluselangor  #johor  #bandaruniversitipagoh  #polipagoh  #batupahat  #paritraja  #muar  #uthm  #selangor  #mua  #muamalaysia  #muaselangor  #muaselayang  #muagombak  #muajohor  #muabatupahat  #ferrarossaeyeshadowbatupahat  #ferrarossaeyeshadowselangor  #elxaherbeauties 
Pon pon pon 🚙🚙🚙🚙
•
•
Kita deal sampai jadi !! PM saya 01123113574 (tya) kalau nak FAST RESPON! dan jika anda nak COD, whatsapp and bagitahu location 😉
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #sayajual #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #makeup #klcc #keramat #muakualalumpur #greentea #brushmakeup #bccreambydyana #brushfoundation #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia #danaukota #muar #teamFL #dyxyselangor
Pon pon pon 🚙🚙🚙🚙 • • Kita deal sampai jadi !! PM saya 01123113574 (tya) kalau nak FAST RESPON! dan jika anda nak COD, whatsapp and bagitahu location 😉 #foundationmalaysia  #tawau  #foundationmurah  #melaka  #kualalumpur  #muamalaysia  #gombak  #sayajual  #muakl  #kampungbaru  #bangsar  #setiawangsa  #wangsamaju  #makeup  #klcc  #keramat  #muakualalumpur  #greentea  #brushmakeup  #bccreambydyana  #brushfoundation  #klsentral  #muawangsamaju  #muatutorial  #dyxycosmetics  #cosmeticsmalaysia  #danaukota  #muar  #teamFL  #dyxyselangor 
Alhamdulillah. Close order sehingga esok. .
Hari Sabtu open order semula.
Marilah order, buka puasa nanti boleh mkn kek sarang semut.
.
Whatsapp @ 019-6707751 untuk order.

#keksarangsemut #kekgulahangus #muar #openodernow
Alhamdulillah. Close order sehingga esok. . Hari Sabtu open order semula. Marilah order, buka puasa nanti boleh mkn kek sarang semut. . Whatsapp @ 019-6707751 untuk order. #keksarangsemut  #kekgulahangus  #muar  #openodernow 
Alhamdulillah. Close order sehingga esok. .
Hari Sabtu open order semula.
Marilah order, buka puasa nanti boleh mkn kek sarang semut.
.
Whatsapp @ 019-6707751 untuk order.

#keksarangsemut #kekgulahangus #muar #openodernow
Alhamdulillah. Close order sehingga esok. . Hari Sabtu open order semula. Marilah order, buka puasa nanti boleh mkn kek sarang semut. . Whatsapp @ 019-6707751 untuk order. #keksarangsemut  #kekgulahangus  #muar  #openodernow 
Bom dia 
#Repost @solomulasantioquia (@get_repost)
・・・ Não desista daquilo que você,  não passa um dia sequer sem pensar 🙏🙏🙏 Corre Moçada tem um dia novinho ai fora pra ser vivido! 
Aporte de @raspasdecolombia 👏👏👏👏 #muaresequinos #muar#tánosangue #tanodna #mulas#burros#jumentos #potro#cavalos#equinosybovinos #gratidão #sedependerdemimatradiçãonuncavaimorrer #deusebomotempotodo
Book yours now! 😋
We are based at Bukit Gambir Tangkak Johor. Self pick up at Bustop Bukit Gambir, delivery with extra charge. Luar kawasan bustop Bukit Gambir kita cas duit minyak sikit ☺️
.
Screenshot n whtapp/telegram for any order ❤️ 0196004594 #browniskedut #browniestower #sayajualbrownies #homebaker #bukitgambir #tangkak #johor #browniestangkak #browniesmuar #muar #kmj #kktmledang #muar #browniesmuar #browniesmurah #matrikjohor #matriktangkak #eduhubpagoh #eduhub #uthmpagoh #uiapagoh #utmpagoh #polipagoh #pagohjaya #iiumpagoh #pagoh
Book yours now! 😋 We are based at Bukit Gambir Tangkak Johor. Self pick up at Bustop Bukit Gambir, delivery with extra charge. Luar kawasan bustop Bukit Gambir kita cas duit minyak sikit ☺️ . Screenshot n whtapp/telegram for any order ❤️ 0196004594 #browniskedut  #browniestower  #sayajualbrownies  #homebaker  #bukitgambir  #tangkak  #johor  #browniestangkak  #browniesmuar  #muar  #kmj  #kktmledang  #muar  #browniesmuar  #browniesmurah  #matrikjohor  #matriktangkak  #eduhubpagoh  #eduhub  #uthmpagoh  #uiapagoh  #utmpagoh  #polipagoh  #pagohjaya  #iiumpagoh  #pagoh 
Baju cantik ni laju tau...sebab tu cepat je kene grab..😊😊😊
#tirafedausboutique
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WALK-IN 🏠 No.39 (Ground floor) Jalan Bunga Cempaka 1,
Bunga Cempaka,Jalan Serom 5,
84410 ledang, johor. 🌺Bedekatan dgn GREEN APPLE,sebelah kdai gunting rambut 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Pm/wassap 0196734477

Follow ig @tirafe_daus_collections @tirafe_daus_collections @tirafe_daus_collections

#ledang #serom5 #seromutama #kktm #kktmledang #muar #ledang #tangkak #bazaarpaknil  #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline  #sayajualoffline  #murahmurah #bazaar #murahmurah  #jualmurah  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia #kosmetikmurah #kedaibajumurah #blouse #hijabista #tudung #shawl #kedaionline #kedaibajumurah #inspiredperfume #beg #foundations
Baju cantik ni laju tau...sebab tu cepat je kene grab..😊😊😊 #tirafedausboutique  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WALK-IN 🏠 No.39 (Ground floor) Jalan Bunga Cempaka 1, Bunga Cempaka,Jalan Serom 5, 84410 ledang, johor. 🌺Bedekatan dgn GREEN APPLE,sebelah kdai gunting rambut 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Pm/wassap 0196734477 Follow ig @tirafe_daus_collections @tirafe_daus_collections @tirafe_daus_collections #ledang  #serom5  #seromutama  #kktm  #kktmledang  #muar  #ledang  #tangkak  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualoffline  #murahmurah  #bazaar  #murahmurah  #jualmurah  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #kosmetikmurah  #kedaibajumurah  #blouse  #hijabista  #tudung  #shawl  #kedaionline  #kedaibajumurah  #inspiredperfume  #beg  #foundations 
Assalamualaikum wbt .
Selamat menyambut bulan Ramadhan. Malam ni sis nak share tempahan popcorn dari Puan Suzanna .
.
Puan Suzanna menempah 300pcs Popcorn Bucket M untuk majlis aqiqah cucunya. Puan Suzanna katanya nak buat suprise untuk cucunya hehe
.
Terima kasih atas tempahannya 💕💕
.
**kami masih menerima tempahan Selepas bulan Ramadhan. Jomm Buat tempahan sekarang 😉😉
.
Selamat bertarawih 💪🏼💪🏼
.
#popcorn #goodiesmurah #goodiespopcorn #doorgift #doorgiftpopcorn #mushroompopcorn #popcorn bucket #popcornpacket #Melaka #muar #kerjakahwin #popcornbundle
Assalamualaikum wbt . Selamat menyambut bulan Ramadhan. Malam ni sis nak share tempahan popcorn dari Puan Suzanna . . Puan Suzanna menempah 300pcs Popcorn Bucket M untuk majlis aqiqah cucunya. Puan Suzanna katanya nak buat suprise untuk cucunya hehe . Terima kasih atas tempahannya 💕💕 . **kami masih menerima tempahan Selepas bulan Ramadhan. Jomm Buat tempahan sekarang 😉😉 . Selamat bertarawih 💪🏼💪🏼 . #popcorn  #goodiesmurah  #goodiespopcorn  #doorgift  #doorgiftpopcorn  #mushroompopcorn  #popcorn  bucket #popcornpacket  #Melaka  #muar  #kerjakahwin  #popcornbundle 
Wahhh.. customer K.Sumii sorang nie excited betul biler dapat #twcsumii .. Msg sis cakap box cantik betul, sayang nak buang. Rasa pon sedap giteww. Ofcozz dear, product helokkkk ramaii suke mestilah #thebest .. Rugii dia rak belii darii dulu. Kemam2x jaa dah boleh #syantikk tauuu.. .
.
Tak caye?? Meh cube. Baru tau kenape testimonii berlambak lambakkk.. . #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka
Wahhh.. customer K.Sumii sorang nie excited betul biler dapat #twcsumii  .. Msg sis cakap box cantik betul, sayang nak buang. Rasa pon sedap giteww. Ofcozz dear, product helokkkk ramaii suke mestilah #thebest  .. Rugii dia rak belii darii dulu. Kemam2x jaa dah boleh #syantikk  tauuu.. . . Tak caye?? Meh cube. Baru tau kenape testimonii berlambak lambakkk.. . #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkering  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka 
Semoga Puasa kalini lebih baii dan bermakna darii sebelumnya.. Jangan lupe kemam 1 sachet #twcsumii yaa malam nie 😉 Nantii pagii syawal boleh kita nampak #syantikk kulitt sheshama.. .
.
#twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka
Korang cube baca feedback darii customer K.Sumii. Wahhhh sekarang dah rasa confident dengan kulitt sendirii. Jerawat pon susah nak naik lagi2x time tengah berpeluh. Kulitt pon makin susah nak gelap balik.. .
.
Badan pon rasa ringan as dah detox. Buang segala toksin yang bahaya kepada badan kita dan kesihatan kita jugakk.. Hebatt #twcsumii nie. Rugii tak cube tauu.. .
.
#twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka
Korang cube baca feedback darii customer K.Sumii. Wahhhh sekarang dah rasa confident dengan kulitt sendirii. Jerawat pon susah nak naik lagi2x time tengah berpeluh. Kulitt pon makin susah nak gelap balik.. . . Badan pon rasa ringan as dah detox. Buang segala toksin yang bahaya kepada badan kita dan kesihatan kita jugakk.. Hebatt #twcsumii  nie. Rugii tak cube tauu.. . . #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkering  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka 
Action cam 4k terlajak laku 😱 Bolehlah korang ambil gambar banyak banyak raya nanti dengan family. Paling best ambil gambar dengan action cam ni dia lebih wide, kualiti pun boek! Jimat duit korang dari beli go pro maheyy 😂😂
RM 159 free postage ‼️Klik link di bio untuk direct WhatsApp admin ✊🏻✊🏻
⠀⠀
#actioncameramurah
#actioncameramalaysia
#actioncammurah
#actioncameramurahmalaysia 
#seremban
#kuantan
#kualalumpur
#kualaterengganu
#alorgajah
#bintulu
#alorsetar
#speakermurahmalaysia 
#smulemalaysia
#speakermalaysia
#musicallymalaysia
#kemaman
#shahalam
#minispeakermurah
#bangi
#speakertermurah
#muar
#minispeakerbluetooth
#bukittinggi
#karoke
#perak
#bluetoothspeakermalaysia
#johorbharu
#mersing
#smulemalaysian
#tiktokmalaysia
Action cam 4k terlajak laku 😱 Bolehlah korang ambil gambar banyak banyak raya nanti dengan family. Paling best ambil gambar dengan action cam ni dia lebih wide, kualiti pun boek! Jimat duit korang dari beli go pro maheyy 😂😂 RM 159 free postage ‼️Klik link di bio untuk direct WhatsApp admin ✊🏻✊🏻 ⠀⠀ #actioncameramurah  #actioncameramalaysia  #actioncammurah  #actioncameramurahmalaysia  #seremban  #kuantan  #kualalumpur  #kualaterengganu  #alorgajah  #bintulu  #alorsetar  #speakermurahmalaysia  #smulemalaysia  #speakermalaysia  #musicallymalaysia  #kemaman  #shahalam  #minispeakermurah  #bangi  #speakertermurah  #muar  #minispeakerbluetooth  #bukittinggi  #karoke  #perak  #bluetoothspeakermalaysia  #johorbharu  #mersing  #smulemalaysian  #tiktokmalaysia 
WS1806 MINI WIRELESS SPEAKER. Ada lampu-lampu disco 😍
⠀⠀⠀
✅ada radio
✅bluetooth ios & android
✅bateri tahan sampai 10 jam
✅ada lampu warna warni
✅boleh guna usb/ micro SD
✅colours: black, red, white, blue
⠀⠀⠀
---------------------
RM55
Inc postage (sm&ss)
---------------------
⠀⠀⠀
Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406
⠀⠀⠀
#kuantan
#seremban
#alorgajah
#alorsetar
#selayang
#bintulu
#bentong
#smulemalaysia
#speakermalaysia
#petalingjaya
#bukitbendera
#tiktokmalaysia
#musicallymalaysia
#besut
#minispeakermurah
#kualalumpur
#muar
#kemaman
#speakertermurah
#bluetoothspeaker
#speakermurahmalaysia
#bangi
#bluetoothspeakermurah
#cheras
#minispeakerbluetooth
#bukittinggi
#bluetoothspeakermalaysia
#kualaterengganu
#smulemalaysian
WS1806 MINI WIRELESS SPEAKER. Ada lampu-lampu disco 😍 ⠀⠀⠀ ✅ada radio ✅bluetooth ios & android ✅bateri tahan sampai 10 jam ✅ada lampu warna warni ✅boleh guna usb/ micro SD ✅colours: black, red, white, blue ⠀⠀⠀ --------------------- RM55 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀ #kuantan  #seremban  #alorgajah  #alorsetar  #selayang  #bintulu  #bentong  #smulemalaysia  #speakermalaysia  #petalingjaya  #bukitbendera  #tiktokmalaysia  #musicallymalaysia  #besut  #minispeakermurah  #kualalumpur  #muar  #kemaman  #speakertermurah  #bluetoothspeaker  #speakermurahmalaysia  #bangi  #bluetoothspeakermurah  #cheras  #minispeakerbluetooth  #bukittinggi  #bluetoothspeakermalaysia  #kualaterengganu  #smulemalaysian 
Mencari MUA? PELAMIN? BAJU? 
Disini saya ade menerima semua tempahan anda 😍 jum booking untuk 2018 ni!!! Harga Kasih Sayang Kami Bagi 😘😘 .
.
 JUM WS SAYA!!!! 0172159063  0172159063  0172159063
#Melaka #Muar #muamelaka #muamelakamurah #mua #jurusolekmelaka #jurusolekmuar #muamuar #andamanmelaka #makeuptunang #makeuptunangmurah #makeupdinner #makeupdinnermelaka #makeupnikah #makeupnikahmurah #makeupeffects
Mencari MUA? PELAMIN? BAJU? 
Disini saya ade menerima semua tempahan anda 😍 jum booking untuk 2018 ni!!! Harga Kasih Sayang Kami Bagi 😘😘 .
.
 JUM WS SAYA!!!! 0172159063  0172159063  0172159063
#Melaka #Muar #muamelaka #muamelakamurah #mua #jurusolekmelaka #jurusolekmuar #muamuar #andamanmelaka #makeuptunang #makeuptunangmurah #makeupdinner #makeupdinnermelaka #makeupnikah #makeupnikahmurah #makeupeffects
Mencari MUA? PELAMIN? BAJU? 
Disini saya ade menerima semua tempahan anda 😍 jum booking untuk 2018 ni!!! Harga Kasih Sayang Kami Bagi 😘😘 .
.
 JUM WS SAYA!!!! 0172159063  0172159063  0172159063
#Melaka #Muar #muamelaka #muamelakamurah #mua #jurusolekmelaka #jurusolekmuar #muamuar #andamanmelaka #makeuptunang #makeuptunangmurah #makeupdinner #makeupdinnermelaka #makeupnikah #makeupnikahmurah #makeupeffects
Assalamualaikum w.b.t & Selamat sejahtera semua.

Ada sedikit untuk jualan bagi Tahun 2018. 
PART ▫ Bezel & Band Jelly DW66/DW69
▫ Faceplate Gold/CC3/MM2/MM4 ▫ Set Holder (Oringnya tiada)
▫ Bull Bar DW56/66/69 Gold & Black 
JAM

Model↪⌚:G-Shock ▫ DW6900BBN-1DR
▫ DW6900CC-6DS
▫ DW6900MS-1DR
▫ DW6900NB-1DR
▫ DW9052-1VDR
▫ DW9052GBX-1A4DR
▫ DW9052GBX-1A9DR
▫ G7900-3DR
▫ GA700SE-1A2DR
▫ GA700SE-1A4DR
▫ GLS6900-1DR
▫ GLS6900-2DR sold

Harga: RM####
Condition: New In Box (NIB) / New In Plastic (NIP)
COD: ✔ Shell / KFC Taman Perling,JB & Sekitar kawasan yg berdekatan dengannya.
POS: ✔ Tupperware + Insuran by POSLAJU 🗨 Messenger
https://m.me/mr.ninety.two
📞 Whatsapp
http://musajohore.wasap.my/

#trustedseller
#GSFC10810
#FGSF0833
#KGSM038
#gshockoriginal 
#gshockoriginalcustom 
#gshockdw6900 
#gshockgls6900 
#gshockmalaysia 
#gshockmalaysiafanclub 
#gshockmalaysiafansclub 
#gshockmalaysiacommunity 
#gshockmalaysiasociety 
#gshockmalaysiacollector 
#gshockerjb
#gshockersjb
#kamipeminatjamgetah 
#jamgetah 
#johorbahru 
#kotatinggi 
#pontian 
#batupahat 
#kluang 
#mersing 
#muar 
#segamat
Assalamualaikum w.b.t & Selamat sejahtera semua. Ada sedikit untuk jualan bagi Tahun 2018. PART ▫ Bezel & Band Jelly DW66/DW69 ▫ Faceplate Gold/CC3/MM2/MM4 ▫ Set Holder (Oringnya tiada) ▫ Bull Bar DW56/66/69 Gold & Black JAM Model↪⌚:G-Shock ▫ DW6900BBN-1DR ▫ DW6900CC-6DS ▫ DW6900MS-1DR ▫ DW6900NB-1DR ▫ DW9052-1VDR ▫ DW9052GBX-1A4DR ▫ DW9052GBX-1A9DR ▫ G7900-3DR ▫ GA700SE-1A2DR ▫ GA700SE-1A4DR ▫ GLS6900-1DR ▫ GLS6900-2DR sold Harga: RM#### Condition: New In Box (NIB) / New In Plastic (NIP) COD: ✔ Shell / KFC Taman Perling,JB & Sekitar kawasan yg berdekatan dengannya. POS: ✔ Tupperware + Insuran by POSLAJU 🗨 Messenger https://m.me/mr.ninety.two 📞 Whatsapp http://musajohore.wasap.my/ #trustedseller  #GSFC10810  #FGSF0833  #KGSM038  #gshockoriginal  #gshockoriginalcustom  #gshockdw6900  #gshockgls6900  #gshockmalaysia  #gshockmalaysiafanclub  #gshockmalaysiafansclub  #gshockmalaysiacommunity  #gshockmalaysiasociety  #gshockmalaysiacollector  #gshockerjb  #gshockersjb  #kamipeminatjamgetah  #jamgetah  #johorbahru  #kotatinggi  #pontian  #batupahat  #kluang  #mersing  #muar  #segamat 
‼️OPEN ORDER‼️🤤🤤 👩🏻‍🍳 Anaaf's Kitchen 👩🏻‍🍳 Special for MUAR peoples💕 🌯 Shepherd’s Pie 🌯 •RM 12 (Np) RM 13 ( + Cod)
• COD :  from 1 p.m - 5 p.m only 
Area : WETEX, GIANT, STESEN BAS MAHARANI etc. 
Whatsapp: 011-40758510 (sophea)

#shepherdpie #shepherdpiemuar #makanmuar #muar #piedaging #bukakpuasa #juadahpuasa #bukapuasa #juadahberbuka #cod #deliverymuar #fooddeliverymuar