an online Instagram web viewer

#mrta medias

Photos

Pada harta si mati terdapat hak2 orang lain. Waris2 yang lain ada bahagiannya yang tertentu. Jangan ingat suami meninggal, semua hartanya milik isteri.
#alternatifhibah
. ===============================
Irfan Fazreeq Bin Raman
Era Bumi Sdn Bhd
Kumpulan Era Bumi
Zurich Takaful Malaysia Berhad
www.wasap.my/+60132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Pada harta si mati terdapat hak2 orang lain. Waris2 yang lain ada bahagiannya yang tertentu. Jangan ingat suami meninggal, semua hartanya milik isteri. #alternatifhibah  . =============================== Irfan Fazreeq Bin Raman Era Bumi Sdn Bhd Kumpulan Era Bumi Zurich Takaful Malaysia Berhad www.wasap.my/+60132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Walaupun muka kami x sama, tapi pekerjaan kami sama iaitu membantu org ramai pindahkan risiko kewangan, kesihatan dan pendidikan kepada GET. Semoga kami sentiasa istiqomah membantu lebih ramai org.

#greateasterntakaful  #abgadikagent #incomereplacement #planpendidikan #medikalkadfamily #medikalkadmurah 
#MRTA/MLTA #sudahkahandapindahkanrisiko?
วันแรก กับ “รถไฟฟ้าสายสีม่วง” 😌🍃🚃 #firsttime #ontheway #mrta #nextstation
[ BELI BMW, TAPI KUALITI MACAM KANCIL.. SEBAB ITU PENTINGNYA REVIEW DENGAN SAYA.... ] "Bro, kau tolong check ni.. Aku pun x tau apa aku amik.. Dulu main amik je agent tu dtg office.. Bulan2 sampai RM800 aku bayar.." Sambil letak selambak buku policy dia n Family dia.. Ada 5 buku policy semuanya.. Aku semak manfaat setiap buku policy, caruman dan projected cash value, setiap buku policy.. Hmmmmmmm Policy yg bayar mahal tp benefit kurang membantu pelanggan.. Under-insured.. "Macamni lah bro, kalau dgn caruman RM800 sebulan kau buat tp pampasan kematian setakat RM50,000, Penyakit Kritikal RM20,000, Medical card Limit rendah, xde Diskaun kalau xde claim... Ibarat mcm kau bayar bulan2 harga BMW, tp kau dapat kualiti macam KANCIL je.. Bukan aku kata KANCIL tu x bagus.. Bagus.. Tapi, kan lebih baik kalau bayar harga macam BMW & dpat kualiti yg mcm BMW.." "Meh aku tunjukkan kau policy utk whole family harga yg sama RM800/Bulan tapi kualiti mcm BMW.. Nak jimat dalam pada masa yg sama nak yg terbaik??" "Jimat duit & tingkatkan coverage.. Amacam bro??" =================================
===============================
Muhammad Hafiz Norazman
Era Bumi Sdn Bhd
Kumpulan Era Bumi
Zurich Takaful Malaysia Berhad
www.wasap.my/+60173908479
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financialadvisor
[ BELI BMW, TAPI KUALITI MACAM KANCIL.. SEBAB ITU PENTINGNYA REVIEW DENGAN SAYA.... ] "Bro, kau tolong check ni.. Aku pun x tau apa aku amik.. Dulu main amik je agent tu dtg office.. Bulan2 sampai RM800 aku bayar.." Sambil letak selambak buku policy dia n Family dia.. Ada 5 buku policy semuanya.. Aku semak manfaat setiap buku policy, caruman dan projected cash value, setiap buku policy.. Hmmmmmmm Policy yg bayar mahal tp benefit kurang membantu pelanggan.. Under-insured.. "Macamni lah bro, kalau dgn caruman RM800 sebulan kau buat tp pampasan kematian setakat RM50,000, Penyakit Kritikal RM20,000, Medical card Limit rendah, xde Diskaun kalau xde claim... Ibarat mcm kau bayar bulan2 harga BMW, tp kau dapat kualiti macam KANCIL je.. Bukan aku kata KANCIL tu x bagus.. Bagus.. Tapi, kan lebih baik kalau bayar harga macam BMW & dpat kualiti yg mcm BMW.." "Meh aku tunjukkan kau policy utk whole family harga yg sama RM800/Bulan tapi kualiti mcm BMW.. Nak jimat dalam pada masa yg sama nak yg terbaik??" "Jimat duit & tingkatkan coverage.. Amacam bro??" ================================= =============================== Muhammad Hafiz Norazman Era Bumi Sdn Bhd Kumpulan Era Bumi Zurich Takaful Malaysia Berhad www.wasap.my/+60173908479 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financialadvisor 
[ BELI BMW, TAPI KUALITI MACAM KANCIL.. SEBAB ITU PENTINGNYA REVIEW DENGAN SAYA.... ]
.
"Bro, kau tolong check ni.. Aku pun x tau apa aku amik.. Dulu main amik je agent tu dtg office.. Bulan2 sampai RM800 aku bayar.." Sambil letak selambak buku policy dia n Family dia.. Ada 5 buku policy semuanya.. .
Aku semak manfaat setiap buku policy, caruman dan projected cash value, setiap buku policy.. Hmmmmmmm Policy yg bayar mahal tp benefit kurang membantu pelanggan.. Under-insured.. .
"Macamni lah bro, kalau dgn caruman RM800 sebulan kau buat tp pampasan kematian setakat RM50,000, Penyakit Kritikal RM20,000, Medical card Limit rendah, xde Diskaun kalau xde claim... Ibarat mcm kau bayar bulan2 harga BMW, tp kau dapat kualiti macam KANCIL je.. Bukan aku kata KANCIL tu x bagus.. Bagus.. Tapi, kan lebih baik kalau bayar harga macam BMW & dpat kualiti yg mcm BMW.."
.
"Meh aku tunjukkan kau policy utk whole family harga yg sama RM800/Bulan tapi kualiti mcm BMW.. Nak jimat dalam pada masa yg sama nak yg terbaik??"
.
"Jimat duit & tingkatkan coverage.. Amacam bro??"
.
=================================
===============================
Irfan Fazreeq Bin Raman
Era Bumi Sdn Bhd
Kumpulan Era Bumi
Zurich Takaful Malaysia Berhad
www.wasap.my/+60132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
[ BELI BMW, TAPI KUALITI MACAM KANCIL.. SEBAB ITU PENTINGNYA REVIEW DENGAN SAYA.... ] . "Bro, kau tolong check ni.. Aku pun x tau apa aku amik.. Dulu main amik je agent tu dtg office.. Bulan2 sampai RM800 aku bayar.." Sambil letak selambak buku policy dia n Family dia.. Ada 5 buku policy semuanya.. . Aku semak manfaat setiap buku policy, caruman dan projected cash value, setiap buku policy.. Hmmmmmmm Policy yg bayar mahal tp benefit kurang membantu pelanggan.. Under-insured.. . "Macamni lah bro, kalau dgn caruman RM800 sebulan kau buat tp pampasan kematian setakat RM50,000, Penyakit Kritikal RM20,000, Medical card Limit rendah, xde Diskaun kalau xde claim... Ibarat mcm kau bayar bulan2 harga BMW, tp kau dapat kualiti macam KANCIL je.. Bukan aku kata KANCIL tu x bagus.. Bagus.. Tapi, kan lebih baik kalau bayar harga macam BMW & dpat kualiti yg mcm BMW.." . "Meh aku tunjukkan kau policy utk whole family harga yg sama RM800/Bulan tapi kualiti mcm BMW.. Nak jimat dalam pada masa yg sama nak yg terbaik??" . "Jimat duit & tingkatkan coverage.. Amacam bro??" . ================================= =============================== Irfan Fazreeq Bin Raman Era Bumi Sdn Bhd Kumpulan Era Bumi Zurich Takaful Malaysia Berhad www.wasap.my/+60132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Bersama PA saya yang hansem ni. Aziman GreatEastern Takaful pagi2 jam 8 dah datang ke rumah ambik semua Dokumen. Alhamdulilah bulan2 puasa ni Rezeki semakin berganda2. 
banyak permohonan baru takaful masuk. kebanyakkan bln2 ramadan ni org ambik hibah. medical card dan income replacement.
kepada yg dok survey nak upgrade medical card unlimited ke or nak bantuan untuk saya bacakan LO untuk MRTA rumah anda Cukup cover loan @ tidak boleh contact saya
Roslina 0123187976

#RGG
#greatEastern
#mdrt
#Mltt
#mrta
#AgencyNo1DiMalaysia
#AAAexcellenceAgency
#LeadExcellenceAgency
Bersama PA saya yang hansem ni. Aziman GreatEastern Takaful pagi2 jam 8 dah datang ke rumah ambik semua Dokumen. Alhamdulilah bulan2 puasa ni Rezeki semakin berganda2. banyak permohonan baru takaful masuk. kebanyakkan bln2 ramadan ni org ambik hibah. medical card dan income replacement. kepada yg dok survey nak upgrade medical card unlimited ke or nak bantuan untuk saya bacakan LO untuk MRTA rumah anda Cukup cover loan @ tidak boleh contact saya Roslina 0123187976 #RGG  #greatEastern  #mdrt  #Mltt  #mrta  #AgencyNo1DiMalaysia  #AAAexcellenceAgency  #LeadExcellenceAgency 
SAYA ADA HUTANG BOLEH KE AMBIL HIBAH BERSYARAT?

Puan, orang ada hutanglah Abam Jepar sangat galakkan ambil hibah. Sebab hibah ni salah satu cara pengurusan hutang puan. 
Selama kita hidup & mampu bekerja kita akan selesaikan hutang kita sikit-sikit guna pendapatan bulanan kita. Jika berlaku takdir kita meninggal sebelum kita selesai langsaikan hutang kita, siapa yang kita harapkan untuk langsaikan hutang kita? 
Hibahlah penyelesaian untuk hutang kita diselesaikan sepenuhnya selepas kita tak ada. Tanpa kita susahkan siapa pun waris kita. 
Boleh Abam Jepar tahu hutang apa yang puan ada ni? "Hutang beli rumah dik." Memang tepat puan. Ramai sekarang ni beli rumah back up loan rumah dia dengan hibah. 😊

#ABAMJEPAR.
SPECIALIST HIBAH BERSYARAT
#MRTA #MRTT #MLTA #MLTT
#PengurusanHutang #TanpaMenyusahkanWaris
SAYA ADA HUTANG BOLEH KE AMBIL HIBAH BERSYARAT? Puan, orang ada hutanglah Abam Jepar sangat galakkan ambil hibah. Sebab hibah ni salah satu cara pengurusan hutang puan. Selama kita hidup & mampu bekerja kita akan selesaikan hutang kita sikit-sikit guna pendapatan bulanan kita. Jika berlaku takdir kita meninggal sebelum kita selesai langsaikan hutang kita, siapa yang kita harapkan untuk langsaikan hutang kita? Hibahlah penyelesaian untuk hutang kita diselesaikan sepenuhnya selepas kita tak ada. Tanpa kita susahkan siapa pun waris kita. Boleh Abam Jepar tahu hutang apa yang puan ada ni? "Hutang beli rumah dik." Memang tepat puan. Ramai sekarang ni beli rumah back up loan rumah dia dengan hibah. 😊 #ABAMJEPAR . SPECIALIST HIBAH BERSYARAT #MRTA  #MRTT  #MLTA  #MLTT  #PengurusanHutang  #TanpaMenyusahkanWaris 
Saya nak share 1 rahsia yang ramai ISTERI TAK TAU. .
Anda sebagai isteri, sebenarnya boleh beli polisi Takaful ke atas suami anda. Apa-apa jadi kat suami, anda dapat gantirugi 100%, hak milik penuh, tak payah bagi kat orang lain atau ikut Faraid. .
Kalau ikut faraid, isteri akan dapat 1/8 saja. 
Kalau bermadu pula, akan dapat 1/16 je. .
Berguna kalau terpaksa tebus harta pusaka suami seperti rumah (kena kira pula market value bukan baki hutang yer), yang terpaksa diserah/dibahagi sebahagiannya kepada ahli keluarga atau adik beradik dia kerana pembahagian faraid. . ===============================
Atikah Ngalimon
Zurich Takaful Malaysia Berhad
010 2160 854
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Saya nak share 1 rahsia yang ramai ISTERI TAK TAU. . Anda sebagai isteri, sebenarnya boleh beli polisi Takaful ke atas suami anda. Apa-apa jadi kat suami, anda dapat gantirugi 100%, hak milik penuh, tak payah bagi kat orang lain atau ikut Faraid. . Kalau ikut faraid, isteri akan dapat 1/8 saja. Kalau bermadu pula, akan dapat 1/16 je. . Berguna kalau terpaksa tebus harta pusaka suami seperti rumah (kena kira pula market value bukan baki hutang yer), yang terpaksa diserah/dibahagi sebahagiannya kepada ahli keluarga atau adik beradik dia kerana pembahagian faraid. . =============================== Atikah Ngalimon Zurich Takaful Malaysia Berhad 010 2160 854 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Saya nak share 1 rahsia yang ramai ISTERI TAK TAU. .

Anda sebagai isteri, sebenarnya boleh beli polisi Takaful ke atas suami anda. Apa-apa jadi kat suami, anda dapat gantirugi 100%, hak milik penuh, tak payah bagi kat orang lain atau ikut Faraid. .
.
Kalau ikut faraid, isteri akan dapat 1/8 saja. 
Kalau bermadu pula, akan dapat 1/16 je. .
.
Berguna kalau terpaksa tebus harta pusaka suami seperti rumah (kena kira pula market value bukan baki hutang yer), yang terpaksa diserah/dibahagi sebahagiannya kepada ahli keluarga atau adik beradik dia kerana pembahagian faraid. .
.
===============================
Irfan Fazreeq Bin Raman
Era Bumi Sdn Bhd
Kumpulan Era Bumi
Zurich Takaful Malaysia Berhad
0132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Saya nak share 1 rahsia yang ramai ISTERI TAK TAU. . Anda sebagai isteri, sebenarnya boleh beli polisi Takaful ke atas suami anda. Apa-apa jadi kat suami, anda dapat gantirugi 100%, hak milik penuh, tak payah bagi kat orang lain atau ikut Faraid. . . Kalau ikut faraid, isteri akan dapat 1/8 saja. Kalau bermadu pula, akan dapat 1/16 je. . . Berguna kalau terpaksa tebus harta pusaka suami seperti rumah (kena kira pula market value bukan baki hutang yer), yang terpaksa diserah/dibahagi sebahagiannya kepada ahli keluarga atau adik beradik dia kerana pembahagian faraid. . . =============================== Irfan Fazreeq Bin Raman Era Bumi Sdn Bhd Kumpulan Era Bumi Zurich Takaful Malaysia Berhad 0132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
|| ไปสถานีไหนดีเอ่ยยย || ... #nextstation #mrt #mrta #bem #รถไฟฟ้ามหานคร #สายเฉลิมรัชมงคล #montri_inbkk #montri_timeline
Apropo del "terruqueo" fujimorista y de aliados como forma de buscar erigirse como alternativa, se me ha dado por iniciar esta lectura pendiente, el libro "Incendiar la pradera. Un ensayo sobre la revolución en el Perú" de José Luis Rénique. En la imagen la introducción del libro donde prefigura 3 grandes ciclos de la actividad radical peruana desde Gonzales Prada y su "Discurso en el Politeama" hasta la caída de Abimael Guzmán.

#Memoria #LUM #ConflictoArmadoInterno #Terrorismo #MRTA #SenderoLuminoso #Velasco #Mariátegui #HayaDeLaTorre #MIR #APRA #GonzalesPrada
Apropo del "terruqueo" fujimorista y de aliados como forma de buscar erigirse como alternativa, se me ha dado por iniciar esta lectura pendiente, el libro "Incendiar la pradera. Un ensayo sobre la revolución en el Perú" de José Luis Rénique. En la imagen la introducción del libro donde prefigura 3 grandes ciclos de la actividad radical peruana desde Gonzales Prada y su "Discurso en el Politeama" hasta la caída de Abimael Guzmán. #Memoria  #LUM  #ConflictoArmadoInterno  #Terrorismo  #MRTA  #SenderoLuminoso  #Velasco  #Mariátegui  #HayaDeLaTorre  #MIR  #APRA  #GonzalesPrada 
ยังกับเหล่า Avengers 555 #Thankyou #Prudential #MRTA
Ramai yg x tahu sebenarnya kita boleh dpt Policy Takaful secara percuma.. Setiap policy Takaful ada FreeLook Period.. Di mana client boleh terminate policy tanpa apa2 penalti.. So jgn takut2 utk sign & dptkan FREE COVERAGE anda harini!! ===============================
Irfan Fazreeq Bin Raman
Era Bumi Sdn Bhd
Kumpulan Era Bumi
Zurich Takaful Malaysia Berhad
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Ramai yg x tahu sebenarnya kita boleh dpt Policy Takaful secara percuma.. Setiap policy Takaful ada FreeLook Period.. Di mana client boleh terminate policy tanpa apa2 penalti.. So jgn takut2 utk sign & dptkan FREE COVERAGE anda harini!! =============================== Irfan Fazreeq Bin Raman Era Bumi Sdn Bhd Kumpulan Era Bumi Zurich Takaful Malaysia Berhad . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Sabtu-day is study-day..
Anak2 murid anta report card kat guru kelas & guru besar sekali..
.
Ada bagi 100% komitmen, kami bg 110% komitmen utk pastikan anda berjaya..
.
==================================
SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL.
==================================
.
#IncomeReplacementSpecialist
Irfan Fazreeq Bin Raman 
Zurich Takaful
Era Bumi Sdn Bhd
0132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Sabtu-day is study-day.. Anak2 murid anta report card kat guru kelas & guru besar sekali.. . Ada bagi 100% komitmen, kami bg 110% komitmen utk pastikan anda berjaya.. . ================================== SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL. ================================== . #IncomeReplacementSpecialist  Irfan Fazreeq Bin Raman Zurich Takaful Era Bumi Sdn Bhd 0132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Muestras de origami hechas por las esposas de los rehenes, donadas al museo luego del rescate
#Origami #ffaaperuanas #Heroes #Perú #Replica #EmbajadaDeJapón #ChavinDeHuantar #MRTA #Terrorismo
Alhamdulillah,
Rezeki first Day Puasa..
.
.
Client: 
Barulah hari ini saya tahu bahawa MRTA itu tidak wajib diambil oleh kita sebagai pembeli rumah. Malah MRTA itu cekik darah dengan mengenakan 7% - 8% interest sehingga habis pembayaran rumah. Jika kaedah Islamic disuruh pula ambil MRTT yang juga tidak wajib, malah lebih tinggi  lagi iaitu 10% (tidak dipanggil interest tetapi lebih tinggi).
.
Rupanya ada cara lain yang lebih Baik iaitu menggunakan Insuran Hayat bersama Takaful Saver bagi menggantikan MRTA. Kalau dulu dah tahu, boleh dapat simpanan lagi setelah rumah habis bayar..
.
.
Nk tahu lebih lanjut, kita berjumpa lebih afdal..
.
.
017-3886268
AZMEER HAMDAN .
.
AIA PUBLIC TAKAFUL .
.
#takaful #takafuagent #aia #aiapublictakaful #sjempireconsultancy #mrtt #mrta #planpenggantiinsuranrumah
Alhamdulillah, Rezeki first Day Puasa.. . . Client: Barulah hari ini saya tahu bahawa MRTA itu tidak wajib diambil oleh kita sebagai pembeli rumah. Malah MRTA itu cekik darah dengan mengenakan 7% - 8% interest sehingga habis pembayaran rumah. Jika kaedah Islamic disuruh pula ambil MRTT yang juga tidak wajib, malah lebih tinggi lagi iaitu 10% (tidak dipanggil interest tetapi lebih tinggi). . Rupanya ada cara lain yang lebih Baik iaitu menggunakan Insuran Hayat bersama Takaful Saver bagi menggantikan MRTA. Kalau dulu dah tahu, boleh dapat simpanan lagi setelah rumah habis bayar.. . . Nk tahu lebih lanjut, kita berjumpa lebih afdal.. . . 017-3886268 AZMEER HAMDAN . . AIA PUBLIC TAKAFUL . . #takaful  #takafuagent  #aia  #aiapublictakaful  #sjempireconsultancy  #mrtt  #mrta  #planpenggantiinsuranrumah 
#AmbilTahuTakaful

Sesekali cuba kita buat kira-kira macam nie .

Kalau penah fikirkan untuk menyediakan plan perlindungan takaful tapi sampai sekarang masih hold , dah bole cepat2 sign up polisi dengan #GreatEasternTakaful ⏳

#PersediaanSebelumBerlaku 📞Call/💌Sms/📲Whatsapp
Farah Nabilah
013.272.7174

#GreatEasternTakaful #RGG #RichGenerationGroup #MRTT #MLTA #MRTA #MLTT #Mortgage #InsuransRumah #Hartanah #Properties #Educational #Saving #MedicalPlan #HibahTakaful #MedicalCard #LifeProtection
#AmbilTahuTakaful  Sesekali cuba kita buat kira-kira macam nie . Kalau penah fikirkan untuk menyediakan plan perlindungan takaful tapi sampai sekarang masih hold , dah bole cepat2 sign up polisi dengan #GreatEasternTakaful  ⏳ #PersediaanSebelumBerlaku  📞Call/💌Sms/📲Whatsapp Farah Nabilah 013.272.7174 #GreatEasternTakaful  #RGG  #RichGenerationGroup  #MRTT  #MLTA  #MRTA  #MLTT  #Mortgage  #InsuransRumah  #Hartanah  #Properties  #Educational  #Saving  #MedicalPlan  #HibahTakaful  #MedicalCard  #LifeProtection 
#RamadanMubarak "Is time to empty our stomach to feed our soul"

Salam Ramadhan semua 🧕 📞Call/💌Sms/📲Whatsapp
Farah Nabilah
013.272.7174

#GreatEasternTakaful #RGG #RichGenerationGroup #MRTT #MLTA #MRTA #MLTT #Mortgage #InsuransRumah #Hartanah #Properties #Educational #Saving #MedicalPlan #HibahTakaful #MedicalCard
#yeh #baat #sach #hai #ki #har #ladki #paise #pe #nhi #mrti #tho #yeh #bat #bhi #sach #hai #ke #har #ladka #jism #pe #nhi #mrta 😍😅😚😋
POWER COVERAGE!! Ye di Zurich Takaful, 
Policy2 pelanggan kami mmg tercatat UNLIMITED & PAMPASAN HIBAH MINIMA 6 ANGKA.. Tiada pampasan yg kecik2.. Seperti RM10,000 RM30,000 RM60,000, TIADA COVERAGE KECIK!! Tetapi jgn terkejut pula dgn caruman yg dikenakan.. SAAAAANGAT BERBALOI,  malah mungkin lbh MURAH dr policy sedia ada anda sekarang.. X caya? Review dgn saya.. ===============================
ATIKAH NGALIMON
Era Bumi Sdn Bhd
Kumpulan Era Bumi
Zurich Takaful Malaysia Berhad
010 2160854
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
POWER COVERAGE!! Ye di Zurich Takaful, Policy2 pelanggan kami mmg tercatat UNLIMITED & PAMPASAN HIBAH MINIMA 6 ANGKA.. Tiada pampasan yg kecik2.. Seperti RM10,000 RM30,000 RM60,000, TIADA COVERAGE KECIK!! Tetapi jgn terkejut pula dgn caruman yg dikenakan.. SAAAAANGAT BERBALOI, malah mungkin lbh MURAH dr policy sedia ada anda sekarang.. X caya? Review dgn saya.. =============================== ATIKAH NGALIMON Era Bumi Sdn Bhd Kumpulan Era Bumi Zurich Takaful Malaysia Berhad 010 2160854 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
#AmbilTahuTakaful

Medical card drpd #GreatEasternTakaful polisi berusia 5bln . Utk baby yg berusia 6bln terpaksa warded hospital disebabkan viral fever . 
Bil2 hospital ditanggung oleh pihak GETB , client hanya perlu bayar cotakaful 10% drpd total cost shj . Nak tau brape maximum cotakaful Great Eastern ? RENDAHHH GILERRR !

#PersediaanSebelumBerlaku 📞Call/💌Sms/📲Whatsapp
Farah Nabilah
013.272.7174

#GreatEasternTakaful #RGG #RichGenerationGroup #MRTT #MLTA #MRTA #MLTT #Mortgage #InsuransRumah #Hartanah #Properties #Educational #Saving #MedicalPlan #HibahTakaful #MedicalCard
#AmbilTahuTakaful  Medical card drpd #GreatEasternTakaful  polisi berusia 5bln . Utk baby yg berusia 6bln terpaksa warded hospital disebabkan viral fever . Bil2 hospital ditanggung oleh pihak GETB , client hanya perlu bayar cotakaful 10% drpd total cost shj . Nak tau brape maximum cotakaful Great Eastern ? RENDAHHH GILERRR ! #PersediaanSebelumBerlaku  📞Call/💌Sms/📲Whatsapp Farah Nabilah 013.272.7174 #GreatEasternTakaful  #RGG  #RichGenerationGroup  #MRTT  #MLTA  #MRTA  #MLTT  #Mortgage  #InsuransRumah  #Hartanah  #Properties  #Educational  #Saving  #MedicalPlan  #HibahTakaful  #MedicalCard 
Mulakan Biz tanpa modal tapi untung berlipat kali ganda.. Jgn pertaruhkan duit modal anda utk biz yg belum tentu menguntungkan.. Jumpa sy mlm esok..
Sy nak pastikan awak jadi minimum mcm saya..
Lagi hebat, lebih baik!.. ==================================
SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL.
==================================
.
#IncomeReplacementSpecialist
Irfan Fazreeq Bin Raman 
Zurich Takaful
Era Bumi Sdn Bhd
0132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Mulakan Biz tanpa modal tapi untung berlipat kali ganda.. Jgn pertaruhkan duit modal anda utk biz yg belum tentu menguntungkan.. Jumpa sy mlm esok.. Sy nak pastikan awak jadi minimum mcm saya.. Lagi hebat, lebih baik!.. ================================== SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL. ================================== . #IncomeReplacementSpecialist  Irfan Fazreeq Bin Raman Zurich Takaful Era Bumi Sdn Bhd 0132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
new work, new life. wish me luck 😀❤️😇 #mrta #me #szczecin #selfportrait #woman #polishwoman #mondaymotivation
2 New biz partners.. ================================= SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL. ================================== .

#IncomeReplacementSpecialist

Irfan Fazreeq Bin Raman 
Zurich Takaful
Era Bumi Sdn Bhd
0132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
2 New biz partners.. ================================= SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL. ================================== . #IncomeReplacementSpecialist  Irfan Fazreeq Bin Raman Zurich Takaful Era Bumi Sdn Bhd 0132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Sharing Income Replacement utk keluarga & Child's protection..
Dan beliau bekas Consultant xxxxxx setuju akan buat comeback utk sama2 menjadi biz partners di Agensi Era Bumi.. Meningkatkan pendapatan keluarga seterusnya keluar dari hidup biasa2 menjadi luar biasa..
Era Bumi Terbaik! 👍👍👍
Selagi anda beri 100% komitmen, kami beri 110% komitmen utk pastikan anda berjaya..
.
==================================
SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL.
==================================
.
#IncomeReplacementSpecialist
Irfan Fazreeq Bin Raman 
Zurich Takaful
Era Bumi Sdn Bhd
0132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Sharing Income Replacement utk keluarga & Child's protection.. Dan beliau bekas Consultant xxxxxx setuju akan buat comeback utk sama2 menjadi biz partners di Agensi Era Bumi.. Meningkatkan pendapatan keluarga seterusnya keluar dari hidup biasa2 menjadi luar biasa.. Era Bumi Terbaik! 👍👍👍 Selagi anda beri 100% komitmen, kami beri 110% komitmen utk pastikan anda berjaya.. . ================================== SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL. ================================== . #IncomeReplacementSpecialist  Irfan Fazreeq Bin Raman Zurich Takaful Era Bumi Sdn Bhd 0132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
‘Happy Birthday to me’ 🎂💋🙏🏼
ถึงหน. จะไม่อยู่แต่ก็สั่งเค้กมาให้ และพี่แก้มที่เซอร์ไพส์ด้วยการให้วิ่งหน้าตั้งมารับโทรศัพท์ ทั้งๆที่ไม่มีใครโทรมา 🤣 
ขอบพระคุณหัวหน้าสุดสวยของหนู และ กคว ทุกคนนะคะ เค้กอร่อยมากเลย ขอให้ทุกคนมีความสุขเช่นกันค่ะ #itmybirthday #legalteam #MRTA
‘Happy Birthday to me’ 🎂💋🙏🏼 ถึงหน. จะไม่อยู่แต่ก็สั่งเค้กมาให้ และพี่แก้มที่เซอร์ไพส์ด้วยการให้วิ่งหน้าตั้งมารับโทรศัพท์ ทั้งๆที่ไม่มีใครโทรมา 🤣 ขอบพระคุณหัวหน้าสุดสวยของหนู และ กคว ทุกคนนะคะ เค้กอร่อยมากเลย ขอให้ทุกคนมีความสุขเช่นกันค่ะ #itmybirthday  #legalteam  #MRTA 
Tuan/Puan sekalian,

Takaful ini kalau nak faham kena face to face presentation. Takaful ini tak faham fungsi dia kalau kita tengok qoutation

Bila kita berjumpa depan-depan
1) Jimat masa
2) Mudah faham
3) Tahu masalah dan penyelesian

Saya yakin kalau kita sekadar tengok qoutation dan kata kita faham , sebenarnya tak faham pun. Sebab itu bukan bidang kita sendiri

Kalau agen pun kurang faham dgn hanya tgk quotation, apatah lagi selain agen tersebut.. Setiap jumlah & perkataan ada oenerangan tersendiri.. Nak tahu takaful kena berjumpa dan lihat atas kualiti nasihat. Takaful ini bukan diukur macam ambil order. Tetapi diukur berapa keperluan dia.. ===============================
Irfan Fazreeq Bin Raman
Era Bumi Sdn Bhd
Kumpulan Era Bumi
Zurich Takaful Malaysia Berhad
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Tuan/Puan sekalian, Takaful ini kalau nak faham kena face to face presentation. Takaful ini tak faham fungsi dia kalau kita tengok qoutation Bila kita berjumpa depan-depan 1) Jimat masa 2) Mudah faham 3) Tahu masalah dan penyelesian Saya yakin kalau kita sekadar tengok qoutation dan kata kita faham , sebenarnya tak faham pun. Sebab itu bukan bidang kita sendiri Kalau agen pun kurang faham dgn hanya tgk quotation, apatah lagi selain agen tersebut.. Setiap jumlah & perkataan ada oenerangan tersendiri.. Nak tahu takaful kena berjumpa dan lihat atas kualiti nasihat. Takaful ini bukan diukur macam ambil order. Tetapi diukur berapa keperluan dia.. =============================== Irfan Fazreeq Bin Raman Era Bumi Sdn Bhd Kumpulan Era Bumi Zurich Takaful Malaysia Berhad . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Boleh murah sikit tak ?

Dalam takaful , terpulang pada kita . Seorang consultant  akan menasihatkan bakal klien tentang perlindungan yg sesuai dengan income & risiko kita . 
Nak murah ? Boleh .

Tapi apa yg biasa berlaku , pm dengar harga terus rasa mahal tanpa berjumpa utk keterangan lanjut tentang produk . "Maaf bang , belum ade bajet lagi . Nanti dah ada , saya habaq naa"

90% mereka yang menunggu untuk ada bajet , selalunya memang tiada perlindungan takaful sampai bila-bila . Logiknya ialah komitmen tak pernah turun , malah sentiasa naik mengikut umur kita .

Oleh itu , ramai yg saya cadangkan cipta komitmen untuk takaful ni awal-awal .

Jangan risau , ramai yg saya dah bantu untuk cipta polisi yg sesuai . "Takaful bukan kehendak, ianya adalah #keperluan"

Belajar sesuatu ?

#PersediaanSebelumBerlaku 📞Call/💌Sms/📲Whatsapp
Farah Nabilah
013.272.7174

#GreatEasternTakaful #RGG #RichGenerationGroup #MRTT #MLTA #MRTA #MLTT #Mortgage #InsuransRumah #Hartanah #Properties #Educational #Saving #MedicalPlan #HibahTakaful #MedicalCard
Boleh murah sikit tak ? Dalam takaful , terpulang pada kita . Seorang consultant akan menasihatkan bakal klien tentang perlindungan yg sesuai dengan income & risiko kita . Nak murah ? Boleh . Tapi apa yg biasa berlaku , pm dengar harga terus rasa mahal tanpa berjumpa utk keterangan lanjut tentang produk . "Maaf bang , belum ade bajet lagi . Nanti dah ada , saya habaq naa" 90% mereka yang menunggu untuk ada bajet , selalunya memang tiada perlindungan takaful sampai bila-bila . Logiknya ialah komitmen tak pernah turun , malah sentiasa naik mengikut umur kita . Oleh itu , ramai yg saya cadangkan cipta komitmen untuk takaful ni awal-awal . Jangan risau , ramai yg saya dah bantu untuk cipta polisi yg sesuai . "Takaful bukan kehendak, ianya adalah #keperluan " Belajar sesuatu ? #PersediaanSebelumBerlaku  📞Call/💌Sms/📲Whatsapp Farah Nabilah 013.272.7174 #GreatEasternTakaful  #RGG  #RichGenerationGroup  #MRTT  #MLTA  #MRTA  #MLTT  #Mortgage  #InsuransRumah  #Hartanah  #Properties  #Educational  #Saving  #MedicalPlan  #HibahTakaful  #MedicalCard 
ฝนตก น้ำนอง รถติด ยาววววววว อาศัยรถไฟฟ้าออกจากแยกนี้ ไปต่อ Airport Bus ละกัน #mrta #bmta #publictransportation #bangkok
ฝนตก น้ำนอง รถติด ยาววววววว อาศัยรถไฟฟ้าออกจากแยกนี้ ไปต่อ Airport Bus ละกัน #mrta  #bmta  #publictransportation  #bangkok 
#เบื้องหลังเอฟเฟคท์​
#Co2 #กดหมดถัง
#เก็บตก #MRTA #รฟม.
Apa jadi bila Hj Bakhil Bin Hj Kedekut bertemu dengan ejen takaful ? 
Sketsa ini adalah sekadar lakonan semata-mata. Kalau hampa nak tau lebih lanjut pasal hibah atau apa-apa tentang Takaful , boleh hubungi Perunding Takaful dari #GreatEasternTakaful 
Semoga kita semua boleh ambil iktibar bak kata orang-orang tua , beringat sebelum kena . "Jangan takut dengan takaful" by Matluthfi

#HibahDemiJannah #iGreatJannah 📞Call/💌Sms/📲Whatsapp
Farah Nabilah
013.272.7174

#GreatEasternTakaful #RGG #RichGenerationGroup #MRTT #MLTA #MRTA #MLTT #Mortgage #InsuransRumah #Hartanah #Properties #Educational #Saving #MedicalPlan #HibahTakaful #MedicalCard
Apa jadi bila Hj Bakhil Bin Hj Kedekut bertemu dengan ejen takaful ? Sketsa ini adalah sekadar lakonan semata-mata. Kalau hampa nak tau lebih lanjut pasal hibah atau apa-apa tentang Takaful , boleh hubungi Perunding Takaful dari #GreatEasternTakaful  Semoga kita semua boleh ambil iktibar bak kata orang-orang tua , beringat sebelum kena . "Jangan takut dengan takaful" by Matluthfi #HibahDemiJannah  #iGreatJannah  📞Call/💌Sms/📲Whatsapp Farah Nabilah 013.272.7174 #GreatEasternTakaful  #RGG  #RichGenerationGroup  #MRTT  #MLTA  #MRTA  #MLTT  #Mortgage  #InsuransRumah  #Hartanah  #Properties  #Educational  #Saving  #MedicalPlan  #HibahTakaful  #MedicalCard 
หาความรู้หน่อย
#รฟม. #MRTA
#STECON #วันอาชีวอนามัยฯ
คือยืนรอลูกค้ามาเปลี่ยนป้ายโฆษณาแล้วเมื่อยไง 😡#นัดไม่เป็นนัด #สายทุกรอบ #เห็นใจพี่เถอะพี่แก่แล้ว #ยกเลิกใบอนุญาตดีมั้ย #MRTA
คือยืนรอลูกค้ามาเปลี่ยนป้ายโฆษณาแล้วเมื่อยไง 😡#น ัดไม่เป็นนัด #สายท ุกรอบ #เห ็นใจพี่เถอะพี่แก่แล้ว #ยกเล ิกใบอนุญาตดีมั้ย #MRTA 
☘ สนามวิ่งแห่งใหม่ #รฟม #MRTA
☘ สนามวิ่งแห่งใหม่ #รฟม  #MRTA 
#Testimonio|Francisco Tudela, ex ministro de Relaciones Exteriores del gobierno de Alberto Fujimori y el Almirante en retiro Luis Giampietri, cuentan sobre la repercusión interna que tuvo la publicación del diario ‘La República’, sobre los túneles que los comandos Chavin de huantar estaban preparando para el rescate de los rehenes.

Mira el video completo en nuestra página de Facebook ▶️@ConcienciaPoliiticaPeru

Fuente:
Programa ¿Quién tiene la razón? , RPP - Abril, 2018.
Extracto, Diario Correo. Link: https://goo.gl/5S3cNt 
#Politica #Peru #ChavíndeHuántar  #terrorismonuncamás #MRTA #Toledo #concienciapolitica #politicaperu
#Testimonio |Francisco Tudela, ex ministro de Relaciones Exteriores del gobierno de Alberto Fujimori y el Almirante en retiro Luis Giampietri, cuentan sobre la repercusión interna que tuvo la publicación del diario ‘La República’, sobre los túneles que los comandos Chavin de huantar estaban preparando para el rescate de los rehenes. Mira el video completo en nuestra página de Facebook ▶️@ConcienciaPoliiticaPeru Fuente: Programa ¿Quién tiene la razón? , RPP - Abril, 2018. Extracto, Diario Correo. Link: https://goo.gl/5S3cNt #Politica  #Peru  #ChavíndeHuántar  #terrorismonuncamás  #MRTA  #Toledo  #concienciapolitica  #politicaperu 
#FranciscoTudela: “#Toledo le dijo al #MRTA: 'Estoy con ustedes'"
Switzerland dgn Swaziland sama ke?? Lama x balik kampung ni..
Hmmmmmm..
Let's go Zurich Qualifiers.. Bercuti free..
.
==================================
.SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL.
==================================
#IncomeReplacementSpecialist
.
Irfan Fazreeq Bin Raman 
Zurich Takaful
Era Bumi Sdn Bhd
0132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Switzerland dgn Swaziland sama ke?? Lama x balik kampung ni.. Hmmmmmm.. Let's go Zurich Qualifiers.. Bercuti free.. . ================================== .SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL. ================================== #IncomeReplacementSpecialist  . Irfan Fazreeq Bin Raman Zurich Takaful Era Bumi Sdn Bhd 0132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Malam ni program Let's talk! Your future is here.. Bersama bakal pejuang2 baru.. .
Biz partner baru, tggjwb baru, cabaran baru.. Awak bg komitmen & fokus 100%, kami bagi 110% komitmen & fokus utk pastikan awak berjaya! 
Dan selagi itu, kejayaan anda adalah tggjwb kami..
.
==================================
SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL.
==================================
.
#IncomeReplacementSpecialist
Irfan Fazreeq Bin Raman 
Zurich Takaful
Era Bumi Sdn Bhd
0132033375
.
#zurichtakaful #ztmb #erabumi #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #investment #education #haji #wanita #insuran #incomereplacement #KEB #kumpulaneraBumi #takafulmurah #topagenttakaful #champion #zurich #takafulterbaik #bestinsuran #besttakaful #bebaskewangan #financial
Malam ni program Let's talk! Your future is here.. Bersama bakal pejuang2 baru.. . Biz partner baru, tggjwb baru, cabaran baru.. Awak bg komitmen & fokus 100%, kami bagi 110% komitmen & fokus utk pastikan awak berjaya! Dan selagi itu, kejayaan anda adalah tggjwb kami.. . ================================== SAYA MENCARI 9 BIZ PARTNERS UNTUK SAYA TRAIN SEBAGAI INCOME REPLACEMENT SPECIALIST SECARA PARTTIME/FULLTIME. KERJA 2 JAM SEHARI PENDAPATAN BULANAN RM1,000 - RM20,000 SEBULAN.. 10 SESI TRAINING PERCUMA SECARA PERSONAL. ================================== . #IncomeReplacementSpecialist  Irfan Fazreeq Bin Raman Zurich Takaful Era Bumi Sdn Bhd 0132033375 . #zurichtakaful  #ztmb  #erabumi  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #investment  #education  #haji  #wanita  #insuran  #incomereplacement  #KEB  #kumpulaneraBumi  #takafulmurah  #topagenttakaful  #champion  #zurich  #takafulterbaik  #bestinsuran  #besttakaful  #bebaskewangan  #financial 
Teri #adaoon mae #mrta #huun ❤️❤️❤️❤️ #love tujhe #love mai #krta #huun ,,,,
เป็ดทุ่งพระราม 9 #iphone #vsco #photography #mrta #duck
#เติมความภูมิใจให้ครอบครัวรฟม #MRTA
#เต ิมความภูมิใจให้ครอบครัวรฟม #MRTA 
เส้นทางชีวิตล้วนแตกต่าง..
อย่ามองว่าใครผิด เพียงแค่ไม่ถูกใจเรา
อย่ามองใครว่าเขลา เพียงแค่ทำไม่ถูกจิต 
อยู่อย่างมีความคิดที่ไม่ติดหล่ม น่าชื่นชมกว่าเยอะ 😁 .. _________________________________________
#คำคม #poem #เรื่องจริงอิงบทกลอน #กว่าจะคล้องจองสัมผัสได้ 😁 #snapshot #ig_captures #ig_thailand #ig_world #instagram #figure #style #conan #japanfigure #character #mrta #streetphotography #sunlight #mobilephotography #lenovoK5Note
#warmtone #story #thailand
เส้นทางชีวิตล้วนแตกต่าง.. อย่ามองว่าใครผิด เพียงแค่ไม่ถูกใจเรา อย่ามองใครว่าเขลา เพียงแค่ทำไม่ถูกจิต อยู่อย่างมีความคิดที่ไม่ติดหล่ม น่าชื่นชมกว่าเยอะ 😁 .. _________________________________________ #คำคม  #poem  #เร ื่องจริงอิงบทกลอน #กว ่าจะคล้องจองสัมผัสได้ 😁 #snapshot  #ig_captures  #ig_thailand  #ig_world  #instagram  #figure  #style  #conan  #japanfigure  #character  #mrta  #streetphotography  #sunlight  #mobilephotography  #lenovoK5Note  #warmtone  #story  #thailand 
Nuestras Fuerzas Armadas se enfrentaron al grupo terrorista MRTA que había tomado la embajada de Japón.
Mira el video completo en nuestra página de Facebook ➡️ https://www.facebook.com/peru21
#peru21 #perunews #actualidad #peru #mrta #chavindehuantar
Nuestras Fuerzas Armadas se enfrentaron al grupo terrorista MRTA que había tomado la embajada de Japón. Mira el video completo en nuestra página de Facebook ➡️ https://www.facebook.com/peru21 #peru21  #perunews  #actualidad  #peru  #mrta  #chavindehuantar 
Por que todos somos parte de la #historia y el #peru no olvida.
#museo #museodelanacion #terrorismo #terroristas #terrorismonuncamás #mrta #AbimaelGuzman
Hoy se cumplen 21 años de la operación Chavín de Huántar, que se realizó contra el MRTA quienes tenían 72 rehenes en la residencia del embajadador japonés
#chavindehuantar
#mrta
Hoy se cumplen 21 años de la operación Chavín de Huántar, que se realizó contra el MRTA quienes tenían 72 rehenes en la residencia del embajadador japonés #chavindehuantar  #mrta 
Schmeckt lecker 
Immer wieder gerne
Ohne Mampf , kein Kampf. Nach dem Training wurde in lockerer Runde der Grill angeheizt 
#ohnemampfkeinkampf #zoetler
 #zoetlerbier #zötlerbrauerei  #MaRaTeAl #fleisch #grillen #MRTA #kandaharskiwax #madshusracingteamallgäu #madshus1906 #saisonauftackt #gemütlich