an online Instagram web viewer

#monstamotivation medias

Photos

Kelebihan Solat Tarawih Malam Kelima Allah SWT akan mengurniakan pahala seumpama pahala orang-orang yang mengerjakan sembahyang di Masjidil Haram, Masjidil Madinah dan Masjidil Aqsa.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Berita baik untuk anda semua, Online Coaching June telah dibuka secara OFFICIAL‼ Online Coaching Fitness Plan ini lebih special kerana ia mengandungi tips2 walaupun anda berada di dalam musim raya, berat badan anda tidak akan naik, ini termasuk:
.
➡30 days meal plan
➡Free Recipes
➡Tips beli groceries
➡Home Workout
➡Live Workout
➡Daily Health and Nutrition
➡Active Support Group
➡Tips kekal sihat di hari raya.
.
Bukan sahaja ia merupakan online coaching fitness programme,  kami juga akan ada support group dan beberapa tips lain untuk kekal cantik dan sihat di pagi raya
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Berita baik untuk anda semua, Online Coaching June telah dibuka secara OFFICIAL‼ Online Coaching Fitness Plan ini lebih special kerana ia mengandungi tips2 walaupun anda berada di dalam musim raya, berat badan anda tidak akan naik, ini termasuk: . ➡30 days meal plan ➡Free Recipes ➡Tips beli groceries ➡Home Workout ➡Live Workout ➡Daily Health and Nutrition ➡Active Support Group ➡Tips kekal sihat di hari raya. . Bukan sahaja ia merupakan online coaching fitness programme, kami juga akan ada support group dan beberapa tips lain untuk kekal cantik dan sihat di pagi raya . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
#Repost @drnadzirahabdullah
• • •
Kelebihan Solat Tarawih Malam Keempat Orang-orang yang mengerjakan solat Tarawih akan memperolehi pahala sebagaimana pahala yang diperolehi oleh orang-orang yang membaca kitab-kitab Taurat, Zabur, Injil dan Al-Quran.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
[ MEMANG SEDAP TAPI.... ] 😱😱 .
.
Selamat tgh hari! Harini sarapan minum apa tuww 😌😌
.
.
Ha ni Danja nk share Rakyat Malaysia ni bnyk sgt minum manis smpi kita kat no.8 dunia PALING BNYK CONSUME GULAAAA 😱
.
.
Nak minum boleh tapi make sure kurangkan gula ye awak2 semua
.
.
Hubungi kami di talian:
📲 0182341040 (Diana)
📲 0182341040
📲 0182341040
.
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295
.
.
[AMARAN] Sarah hanya akan kongsikan rahsia Sarah selesaikan masalah macam dekat atas ni pada orang yang wasap staff Sarah "HARI INI SAHAJA". Siapa lambat baibai....
..
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym#bodybuildingmotivation #bodybuilder#sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠ #banana #healthyfood
[ MEMANG SEDAP TAPI.... ] 😱😱 . . Selamat tgh hari! Harini sarapan minum apa tuww 😌😌 . . Ha ni Danja nk share Rakyat Malaysia ni bnyk sgt minum manis smpi kita kat no.8 dunia PALING BNYK CONSUME GULAAAA 😱 . . Nak minum boleh tapi make sure kurangkan gula ye awak2 semua . . Hubungi kami di talian: 📲 0182341040 (Diana) 📲 0182341040 📲 0182341040 . . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . . [AMARAN] Sarah hanya akan kongsikan rahsia Sarah selesaikan masalah macam dekat atas ni pada orang yang wasap staff Sarah "HARI INI SAHAJA". Siapa lambat baibai.... .. #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym #bodybuildingmotivation  #bodybuilder #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠⁠⁠ #banana  #healthyfood 
Kelebihan Solat Tarawih Malam Keempat Orang-orang yang mengerjakan solat Tarawih akan memperolehi pahala sebagaimana pahala yang diperolehi oleh orang-orang yang membaca kitab-kitab Taurat, Zabur, Injil dan Al-Quran.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
[ DAH CUBA MONSTA FLUSH ]
.
.
Apa MonstaFlush ni?
.
.
💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan
.
💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS.
.
💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan.
.
💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan
.
💦Melawan penumbuhan tumor
.
💦Memperbaiki sistem pencernaan
.
💦Mengurangkan kolestrol
.
💦Melawaskan sistem pencernaan
.
💦Mencuci kerak usus
.
💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik.
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT .
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠
[ DAH CUBA MONSTA FLUSH ] . . Apa MonstaFlush ni? . . 💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan . 💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS. . 💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. . 💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan . 💦Melawan penumbuhan tumor . 💦Memperbaiki sistem pencernaan . 💦Mengurangkan kolestrol . 💦Melawaskan sistem pencernaan . 💦Mencuci kerak usus . 💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik. . . NAK CUBA MONSTAFIT . . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠⁠⁠
[ DAH CUBA MONSTA FLUSH ]
.
.
Apa MonstaFlush ni?
.
.
💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan
.
💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS.
.
💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan.
.
💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan
.
💦Melawan penumbuhan tumor
.
💦Memperbaiki sistem pencernaan
.
💦Mengurangkan kolestrol
.
💦Melawaskan sistem pencernaan
.
💦Mencuci kerak usus
.
💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik.
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT .
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠
[ DAH CUBA MONSTA FLUSH ] . . Apa MonstaFlush ni? . . 💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan . 💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS. . 💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. . 💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan . 💦Melawan penumbuhan tumor . 💦Memperbaiki sistem pencernaan . 💦Mengurangkan kolestrol . 💦Melawaskan sistem pencernaan . 💦Mencuci kerak usus . 💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik. . . NAK CUBA MONSTAFIT . . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠⁠⁠
#Repost @drnadzirahabdullah
• • •
Saya nak share kebaikan Solat Terawih Malam Ketiga. Apakah kebaikannya? Para malaikat di bawah 'Arasy menyeru kepada manusia yang mengerjakan solat Tarawih itu agar meneruskan solatnya pada malam-malam yang lain, semoga Allah akan mengampunkan dosa-dosa mereka.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
#Repost @drnadzirahabdullah
• • •
Kita semua tahu di sebalik solat terawih tu banyak manfaaatnya. Sekiranya anda melakukan solat Tarawih Malam Kedua, akan diampunkan dosa orang-orang yang beriman yang mengerjakan solat Tarawih, serta dosa-dosa kedua ibubapanya. Tahniah kepada mereka yang mengerjakan Solat Terawih. Jom kita sama2 menggunakan peluang ini untuk mendapat kebaikan sebaik2nya di bulan yang mulia ini. (selain dari membakar kalori juga)
.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
#Repost  @drnadzirahabdullah • • • Kita semua tahu di sebalik solat terawih tu banyak manfaaatnya. Sekiranya anda melakukan solat Tarawih Malam Kedua, akan diampunkan dosa orang-orang yang beriman yang mengerjakan solat Tarawih, serta dosa-dosa kedua ibubapanya. Tahniah kepada mereka yang mengerjakan Solat Terawih. Jom kita sama2 menggunakan peluang ini untuk mendapat kebaikan sebaik2nya di bulan yang mulia ini. (selain dari membakar kalori juga) . . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
#Repost @drnadzirahabdullah
• • •
Cubalah jalankan ibadah solat terawih sekiranya ada kesempatan. Kelebihan Solat Tarawih Malam Pertama Diampuni dosa orang-orang yang beriman sebagaimana keadaannya baru dilahirkan.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Saya nak share kebaikan Solat Terawih Malam Ketiga. Apakah kebaikannya? Para malaikat di bawah 'Arasy menyeru kepada manusia yang mengerjakan solat Tarawih itu agar meneruskan solatnya pada malam-malam yang lain, semoga Allah akan mengampunkan dosa-dosa mereka.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
NK INFORM NI "RAYA DAH NAK DEKAT TAW 😱😱😱😱" 4 KELEBIHAN PRODUK INI YANG KORANG KENE TAHU
.
.
Ramai yang tanye Dania apa kelebihan Monstafit Advanced ni
.
.
jadi meh sarah bagi taw
.
.
KELEBIHAN MONSTAFIT ADVANCED
.
1) Mengurangkan rasa lapar
2) Menurunkan berat badan
3) Membakar Lemak
4) Memberikan Tenaga
.
.
haaa...faham ke faham.
jadi jom order monstafit sekarang.
.
.
.
#MonstaFit #monstalab #monstalabs #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien  #workout  #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness  #gym #bodybuilder #sado #kurus #produkkurus #stokis #ejen #tamanmelawati #wangsamaju #setapak #setiawangsa #gombak #titiwangsa #ampang #klcity #sitisarahraissuddin  #nakbebel #bazarpaknilprodukkecantikkan
NK INFORM NI "RAYA DAH NAK DEKAT TAW 😱😱😱😱" 4 KELEBIHAN PRODUK INI YANG KORANG KENE TAHU . . Ramai yang tanye Dania apa kelebihan Monstafit Advanced ni . . jadi meh sarah bagi taw . . KELEBIHAN MONSTAFIT ADVANCED . 1) Mengurangkan rasa lapar 2) Menurunkan berat badan 3) Membakar Lemak 4) Memberikan Tenaga . . haaa...faham ke faham. jadi jom order monstafit sekarang. . . . #MonstaFit  #monstalab  #monstalabs  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #workout  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #gym  #bodybuilder  #sado  #kurus  #produkkurus  #stokis  #ejen  #tamanmelawati  #wangsamaju  #setapak  #setiawangsa  #gombak  #titiwangsa  #ampang  #klcity  #sitisarahraissuddin  #nakbebel  #bazarpaknilprodukkecantikkan 
Kita semua tahu di sebalik solat terawih tu banyak manfaaatnya. Sekiranya anda melakukan solat Tarawih Malam Kedua, akan diampunkan dosa orang-orang yang beriman yang mengerjakan solat Tarawih, serta dosa-dosa kedua ibubapanya. Tahniah kepada mereka yang mengerjakan Solat Terawih. Jom kita sama2 menggunakan peluang ini untuk mendapat kebaikan sebaik2nya di bulan yang mulia ini. (selain dari membakar kalori juga)
.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Kita semua tahu di sebalik solat terawih tu banyak manfaaatnya. Sekiranya anda melakukan solat Tarawih Malam Kedua, akan diampunkan dosa orang-orang yang beriman yang mengerjakan solat Tarawih, serta dosa-dosa kedua ibubapanya. Tahniah kepada mereka yang mengerjakan Solat Terawih. Jom kita sama2 menggunakan peluang ini untuk mendapat kebaikan sebaik2nya di bulan yang mulia ini. (selain dari membakar kalori juga) . . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Cubalah jalankan ibadah solat terawih sekiranya ada kesempatan. Kelebihan Solat Tarawih Malam Pertama Diampuni dosa orang-orang yang beriman sebagaimana keadaannya baru dilahirkan.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
ONLINE COACHING DR NADZ
.
Bulan Ramadhan merupakan bulan yang mulia, di samping kita dapat menjaga kesihatan, ibadah kita juga diterima secara maksimum 💁🏻‍♀. Rugi sekiranya kita tidak menggunakan peluang ini untuk tapau betul2 dalam bulan puasa.
.
Mungkin in cliché, tapi memang ramai yang tak tahu cara pemakanan yang betul sebenarnya 😇. Ada juga di antara mereka yang tatau makan portion yang betul, kalau makan nasi perlu berapa banyak, protein berapa banyak, dan sebagainya. .
Kesemua tips ini saya akan ajar dalam online coaching saya 😁. Alhamdulillah more and more people sudah tahu mcm mana nak hidup sihat. Boleh makan sedap2 yet healthy 🍅. .
Jadi siapa berminat bole join "Misi Kebaya Raya Dr Nadz" June intake telah dibuka. .
Bole PM atau contact 011-17791007 untuk maklumat lanjut.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
ONLINE COACHING DR NADZ . Bulan Ramadhan merupakan bulan yang mulia, di samping kita dapat menjaga kesihatan, ibadah kita juga diterima secara maksimum 💁🏻‍♀. Rugi sekiranya kita tidak menggunakan peluang ini untuk tapau betul2 dalam bulan puasa. . Mungkin in cliché, tapi memang ramai yang tak tahu cara pemakanan yang betul sebenarnya 😇. Ada juga di antara mereka yang tatau makan portion yang betul, kalau makan nasi perlu berapa banyak, protein berapa banyak, dan sebagainya. . Kesemua tips ini saya akan ajar dalam online coaching saya 😁. Alhamdulillah more and more people sudah tahu mcm mana nak hidup sihat. Boleh makan sedap2 yet healthy 🍅. . Jadi siapa berminat bole join "Misi Kebaya Raya Dr Nadz" June intake telah dibuka. . Bole PM atau contact 011-17791007 untuk maklumat lanjut. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Hello everyone! To our fambam who are fasting, we hope everyone is doing A-OK 👌 Anyway, here are some tips for you pertaining to water intake during Ramadhan. Enjoy!!! .
.

Regrann from @nadzfitness_ -  Ada segelintir yang mengatakan susah nak minum banyak air di bulan puasa. Di sini saya nak share tips bagaimana anda boleh achieve 2-3 Liter air sehari. Sekali lagi saya nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadan Mubarak dan semoga ibadah kita diberkati oleh-Nya.
.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication - #regrann
Hello everyone! To our fambam who are fasting, we hope everyone is doing A-OK 👌 Anyway, here are some tips for you pertaining to water intake during Ramadhan. Enjoy!!! . . Regrann from @nadzfitness_ - Ada segelintir yang mengatakan susah nak minum banyak air di bulan puasa. Di sini saya nak share tips bagaimana anda boleh achieve 2-3 Liter air sehari. Sekali lagi saya nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadan Mubarak dan semoga ibadah kita diberkati oleh-Nya. . . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  - #regrann 
TIPS NAK PERGI BAZAAR RAMADHAN
.
Sebelum ke bazaar ramadhan, plan siap2 nak beli apa dan anda kena stick to your plan. Jangan ikut nafsu lapar. Iya. Kalau kita puasa kalau boleh semua kita nak makan.
.
1⃣ Beli satu atau dua juadah sahaja, belilah makanan yang berlainan. Setiap kali nak beli makanan lebih dari dua, jerit dalam hati "ESOK MASIH ADA!"
.
2⃣ Hadkan jumlah wang yang dibawa. Kalau boleh bawak sikit je RM10 ke atau kurang dari Rm20. Kajian menunjukkan nafsu lapar mempengaruhi akal fikiran dan terlebih belanja mungkin akan berlaku.
.
3⃣ Catat pembelian. Catit dalam buku kecil berapa perbelanjaan anda setiap hari. Jangan lupa membazir itu adalah amalan Syaitan 👿. Sayang je makanan selalu membazir, last2 tak makan pun!
.
4⃣ Kira kalori. Refer Myfitnesspal untuk tahu berapa kalori setiap kuih yang anda beli. Kita dah puasa, tahan lapar, burn fat, takkan nak makan makanan yang tinggi kandungan FAT itu balik!
.
Yang penting, remember why you started, so why now nak ruin everything mcm la takde hari lain nak makan dah kan. 💁🏻‍♀
.
Hope this info helps.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
TIPS NAK PERGI BAZAAR RAMADHAN . Sebelum ke bazaar ramadhan, plan siap2 nak beli apa dan anda kena stick to your plan. Jangan ikut nafsu lapar. Iya. Kalau kita puasa kalau boleh semua kita nak makan. . 1⃣ Beli satu atau dua juadah sahaja, belilah makanan yang berlainan. Setiap kali nak beli makanan lebih dari dua, jerit dalam hati "ESOK MASIH ADA!" . 2⃣ Hadkan jumlah wang yang dibawa. Kalau boleh bawak sikit je RM10 ke atau kurang dari Rm20. Kajian menunjukkan nafsu lapar mempengaruhi akal fikiran dan terlebih belanja mungkin akan berlaku. . 3⃣ Catat pembelian. Catit dalam buku kecil berapa perbelanjaan anda setiap hari. Jangan lupa membazir itu adalah amalan Syaitan 👿. Sayang je makanan selalu membazir, last2 tak makan pun! . 4⃣ Kira kalori. Refer Myfitnesspal untuk tahu berapa kalori setiap kuih yang anda beli. Kita dah puasa, tahan lapar, burn fat, takkan nak makan makanan yang tinggi kandungan FAT itu balik! . Yang penting, remember why you started, so why now nak ruin everything mcm la takde hari lain nak makan dah kan. 💁🏻‍♀ . Hope this info helps. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Ramadhan day 2: Cuba anda share sikit apakah Healthy Meal anda untuk bersahur nanti. Jom kita share idea, mana tahu ia dapat membantu yang lain juga.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Sempena bulan yang mulia ini. Saya nak zoom in lagi kebaikan memakan buah kurma 🙌🏻.
.
Berikut ini dikongsikan khasiat kurma yang mungkin anda tidak tahu 😇:
.
1⃣ Menguatkan Memori
Kebiasaannya makanan yang sering dijadikan amalan untuk meningkatkan daya ingatan adalah kismis. Tetapi, tahukah anda bahawa kurma sebenarnya mengandungi khasiat yang cukup untuk meningkatkan daya ingatan seseorang. Bagi ibu bapa yang mempunyai anak di peringkat sekolah, kurma adalah snek terbaik yang patut diberikan kepada mereka untuk mengukuhkan memori
.
2⃣ Baik Untuk Ibu Mengandung / Berpantang
Pernahkah anda dengar kisah tentang Maryam yang hanya makan buah kurma sewaktu melahirkan Nabi Isa? Jadi khasiat kurma ini memang tiada tandingannya. Menurut kajian, buah kurma bagus untuk wanita hamil kerana akan memudahkan proses bersalin selain akan mengurangkan masalah pendarahan. Selain itu, kurma juga akan memberikan khasiat yang baik untuk bayi di dalam kandungan.
.
3⃣ Baik Untuk Kesihatan jantung dan kencing manis
Tahukah anda, sebenarnya kurma juga boleh mencegah masalah penyakit jantung. Anda hanya perlu merendam beberapa biji kurma semalaman lalu ditumbuk dan dimakan pada keesokan paginya. Dengan cara ini, pasti akan dapat membantu menguatkan jantung anda. Kajian mendapati kurma juga kaya dengan sumber potasium, iaiatu membantu mengurangkan risiko serangan strok.
.
4⃣ Baik Untuk Kesihatan Tulang
Kandungan mineral yang tinggi di dalam kurma menjadikannya sumber yang baik untuk kekuatan tulang. Masalah penyakit seperti osteoporosis juga dapat dibendung dengan mengamalkan pengambilan buah ini. Selain kaya dengan mineral, kurma juga mempunyai jumlah magnesium yang tinggi dan membantu pertumbuhan tulang.
.
5⃣ Merawat Masalah Usus
Kandungan nikotin di dalam kurma sememangnya membantu menyelesaikan pelbagai masalah usus. Dengan pengambilan kurma secara konsisten, ia dapat membantu melegakan masalah makanan tidak hadam dan masalah pencernaan.
.
Tak hairanlah mengapa kurma ini merupakan makanan sunnah 💁🏻‍♀. Selamat berpuasa semua, tinggal beberapa jam sahaja lagi! .
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #a
Sempena bulan yang mulia ini. Saya nak zoom in lagi kebaikan memakan buah kurma 🙌🏻. . Berikut ini dikongsikan khasiat kurma yang mungkin anda tidak tahu 😇: . 1⃣ Menguatkan Memori Kebiasaannya makanan yang sering dijadikan amalan untuk meningkatkan daya ingatan adalah kismis. Tetapi, tahukah anda bahawa kurma sebenarnya mengandungi khasiat yang cukup untuk meningkatkan daya ingatan seseorang. Bagi ibu bapa yang mempunyai anak di peringkat sekolah, kurma adalah snek terbaik yang patut diberikan kepada mereka untuk mengukuhkan memori . 2⃣ Baik Untuk Ibu Mengandung / Berpantang Pernahkah anda dengar kisah tentang Maryam yang hanya makan buah kurma sewaktu melahirkan Nabi Isa? Jadi khasiat kurma ini memang tiada tandingannya. Menurut kajian, buah kurma bagus untuk wanita hamil kerana akan memudahkan proses bersalin selain akan mengurangkan masalah pendarahan. Selain itu, kurma juga akan memberikan khasiat yang baik untuk bayi di dalam kandungan. . 3⃣ Baik Untuk Kesihatan jantung dan kencing manis Tahukah anda, sebenarnya kurma juga boleh mencegah masalah penyakit jantung. Anda hanya perlu merendam beberapa biji kurma semalaman lalu ditumbuk dan dimakan pada keesokan paginya. Dengan cara ini, pasti akan dapat membantu menguatkan jantung anda. Kajian mendapati kurma juga kaya dengan sumber potasium, iaiatu membantu mengurangkan risiko serangan strok. . 4⃣ Baik Untuk Kesihatan Tulang Kandungan mineral yang tinggi di dalam kurma menjadikannya sumber yang baik untuk kekuatan tulang. Masalah penyakit seperti osteoporosis juga dapat dibendung dengan mengamalkan pengambilan buah ini. Selain kaya dengan mineral, kurma juga mempunyai jumlah magnesium yang tinggi dan membantu pertumbuhan tulang. . 5⃣ Merawat Masalah Usus Kandungan nikotin di dalam kurma sememangnya membantu menyelesaikan pelbagai masalah usus. Dengan pengambilan kurma secara konsisten, ia dapat membantu melegakan masalah makanan tidak hadam dan masalah pencernaan. . Tak hairanlah mengapa kurma ini merupakan makanan sunnah 💁🏻‍♀. Selamat berpuasa semua, tinggal beberapa jam sahaja lagi! . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #a 
APA PERBEZAAN BUAH KURMA DENGAN BUAH LAIN?
.
Kurma merupakan di antara buah-buahan yang amat kaya dengan serat, serat larut dan tak larut. Terlalu banyak kebaikan memakan kurma. Contohnya 100g kurma ada 8g serat di mana 100g buah pisang ada 2.6g sahaja. Tinggi serat amat baik untuk sistem penghadaman kita.
.
Sistem kurma kaya dengan Potassium dan beberapa zat galian yang lain. Potassium adalah elektrolit yang akan menyeimbangkan kembali kandungan air dl dalam tubuh kita apabila kita berpuasa.
.
Kita tak perlu ambil 100 plus lagi dah boleh makan kurma saja. Kalau risau kandungan elektrolit kita kurang, minum air dan makan kurma dah mencukupi.
.

#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
APA PERBEZAAN BUAH KURMA DENGAN BUAH LAIN? . Kurma merupakan di antara buah-buahan yang amat kaya dengan serat, serat larut dan tak larut. Terlalu banyak kebaikan memakan kurma. Contohnya 100g kurma ada 8g serat di mana 100g buah pisang ada 2.6g sahaja. Tinggi serat amat baik untuk sistem penghadaman kita. . Sistem kurma kaya dengan Potassium dan beberapa zat galian yang lain. Potassium adalah elektrolit yang akan menyeimbangkan kembali kandungan air dl dalam tubuh kita apabila kita berpuasa. . Kita tak perlu ambil 100 plus lagi dah boleh makan kurma saja. Kalau risau kandungan elektrolit kita kurang, minum air dan makan kurma dah mencukupi. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
APA PERBEZAAN BUAH KURMA DENGAN BUAH LAIN?
.
Kurma merupakan di antara buah-buahan yang amat kaya dengan serat, serat larut dan tak larut. Terlalu banyak kebaikan memakan kurma. Contohnya 100g kurma ada 8g serat di mana 100g buah pisang ada 2.6g sahaja. Tinggi serat amat baik untuk sistem penghadaman kita.
.
Sistem kurma kaya dengan Potassium dan beberapa zat galian yang lain. Potassium adalah elektrolit yang akan menyeimbangkan kembali kandungan air dl dalam tubuh kita apabila kita berpuasa.
.
Kita tak perlu ambil 100 plus lagi dah boleh makan kurma saja. Kalau risau kandungan elektrolit kita kurang, minum air dan makan kurma dah mencukupi.
.

#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
APA PERBEZAAN BUAH KURMA DENGAN BUAH LAIN? . Kurma merupakan di antara buah-buahan yang amat kaya dengan serat, serat larut dan tak larut. Terlalu banyak kebaikan memakan kurma. Contohnya 100g kurma ada 8g serat di mana 100g buah pisang ada 2.6g sahaja. Tinggi serat amat baik untuk sistem penghadaman kita. . Sistem kurma kaya dengan Potassium dan beberapa zat galian yang lain. Potassium adalah elektrolit yang akan menyeimbangkan kembali kandungan air dl dalam tubuh kita apabila kita berpuasa. . Kita tak perlu ambil 100 plus lagi dah boleh makan kurma saja. Kalau risau kandungan elektrolit kita kurang, minum air dan makan kurma dah mencukupi. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Repost : @drnadzirahabdullah
. 
TIPS NAK PERGI BAZAAR RAMADHAN
.
Sebelum ke bazaar ramadhan, plan siap2 nak beli apa dan anda kena stick to your plan. Jangan ikut nafsu lapar. Iya. Kalau kita puasa kalau boleh semua kita nak makan.
.
1⃣ Beli satu atau dua juadah sahaja, belilah makanan yang berlainan. Setiap kali nak beli makanan lebih dari dua, jerit dalam hati "ESOK MASIH ADA!"
.
2⃣ Hadkan jumlah wang yang dibawa. Kalau boleh bawak sikit je RM10 ke atau kurang dari Rm20. Kajian menunjukkan nafsu lapar mempengaruhi akal fikiran dan terlebih belanja mungkin akan berlaku.
.
3⃣ Catat pembelian. Catit dalam buku kecil berapa perbelanjaan anda setiap hari. Jangan lupa membazir itu adalah amalan Syaitan 👿. Sayang je makanan selalu membazir, last2 tak makan pun!
.
4⃣ Kira kalori. Refer Myfitnesspal untuk tahu berapa kalori setiap kuih yang anda beli. Kita dah puasa, tahan lapar, burn fat, takkan nak makan makanan yang tinggi kandungan FAT itu balik!
.
Yang penting, remember why you started, so why now nak ruin everything mcm la takde hari lain nak makan dah kan. 💁🏻‍♀
.
Hope this info helps.
.
 #detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Repost : @drnadzirahabdullah . TIPS NAK PERGI BAZAAR RAMADHAN . Sebelum ke bazaar ramadhan, plan siap2 nak beli apa dan anda kena stick to your plan. Jangan ikut nafsu lapar. Iya. Kalau kita puasa kalau boleh semua kita nak makan. . 1⃣ Beli satu atau dua juadah sahaja, belilah makanan yang berlainan. Setiap kali nak beli makanan lebih dari dua, jerit dalam hati "ESOK MASIH ADA!" . 2⃣ Hadkan jumlah wang yang dibawa. Kalau boleh bawak sikit je RM10 ke atau kurang dari Rm20. Kajian menunjukkan nafsu lapar mempengaruhi akal fikiran dan terlebih belanja mungkin akan berlaku. . 3⃣ Catat pembelian. Catit dalam buku kecil berapa perbelanjaan anda setiap hari. Jangan lupa membazir itu adalah amalan Syaitan 👿. Sayang je makanan selalu membazir, last2 tak makan pun! . 4⃣ Kira kalori. Refer Myfitnesspal untuk tahu berapa kalori setiap kuih yang anda beli. Kita dah puasa, tahan lapar, burn fat, takkan nak makan makanan yang tinggi kandungan FAT itu balik! . Yang penting, remember why you started, so why now nak ruin everything mcm la takde hari lain nak makan dah kan. 💁🏻‍♀ . Hope this info helps. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Repost : @drnadzirahabdullah
. 
TIPS SIHAT DAN KEKAL LANGSING DI BULAN PUASA
.
Tentu ramai ibu2 selalunya beritahu kita, bahawa mereka di bulan puasa sambil menjalankan ibadah nak juga kuruskan badan. Tapi mungkin disebabkan usia dan juga kadar metabolisme yang rendah agak sukar untuk kuruskan badan, at last dapat turun 1-2 kg sahaja. Boleh baca info di bawah:
.
✅ Pastikan karbo complex menjadi pilihan utama semasa bersahur. Ia dapat membekalkan sumber tenaga yang lebih lama dan lebih mengenyangkan. Contoh: Brown Rice, Riceberry Rice dan juga Wholemeal Bread
.
✅ Elakkan garam. Garam adalah penyerap dan penyimpan air. Ia membuatkan anda lebih cepat dahaga. Contohnya: Kicap, biskut
.
✅Target hanya 500 calories semasa makan sahur. Yang paling penting anda kena ada balanced meal iaitu contohnya segenggam nasi, lauk ayam, sayur, air dan kurma
.
✅ Elakkan caffein. Caffein adalah diuretic dia membuatkan anda cepat dahaja
.
✅ Tentu ada sebab kita digalakkan memakan Kurma. Ia sangat kaya dengan potassium dan membantu menstabilkan badan.
.
✅ 20 minute rule. Semasa berbuka dari suapan kurma ia mengambil 20 minit untuk anda berasa kenyang. Makan secara perlahan dan berhenti sebelum kenyang
.
✅ Target 500 cal semasa berbuka puasa. Elakkan memakan kuih manis dan pilih sayur-sayuran atau buah-buahan. Nak exercise, masa paling terbaik 1 jam sebelum berbuka puasa.
.
✅ Ada yang nak buat HIIT? Boleh selepas 1-2 jam berbuka puasa. Ia tidak digalakkan dibuat sebelum berbuka puasa kerana aktiviti ini memerlukan tenaga dan air.
.
Diharap info ini dapat membantu 😘
.
.
 #detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Repost : @drnadzirahabdullah . TIPS SIHAT DAN KEKAL LANGSING DI BULAN PUASA . Tentu ramai ibu2 selalunya beritahu kita, bahawa mereka di bulan puasa sambil menjalankan ibadah nak juga kuruskan badan. Tapi mungkin disebabkan usia dan juga kadar metabolisme yang rendah agak sukar untuk kuruskan badan, at last dapat turun 1-2 kg sahaja. Boleh baca info di bawah: . ✅ Pastikan karbo complex menjadi pilihan utama semasa bersahur. Ia dapat membekalkan sumber tenaga yang lebih lama dan lebih mengenyangkan. Contoh: Brown Rice, Riceberry Rice dan juga Wholemeal Bread . ✅ Elakkan garam. Garam adalah penyerap dan penyimpan air. Ia membuatkan anda lebih cepat dahaga. Contohnya: Kicap, biskut . ✅Target hanya 500 calories semasa makan sahur. Yang paling penting anda kena ada balanced meal iaitu contohnya segenggam nasi, lauk ayam, sayur, air dan kurma . ✅ Elakkan caffein. Caffein adalah diuretic dia membuatkan anda cepat dahaja . ✅ Tentu ada sebab kita digalakkan memakan Kurma. Ia sangat kaya dengan potassium dan membantu menstabilkan badan. . ✅ 20 minute rule. Semasa berbuka dari suapan kurma ia mengambil 20 minit untuk anda berasa kenyang. Makan secara perlahan dan berhenti sebelum kenyang . ✅ Target 500 cal semasa berbuka puasa. Elakkan memakan kuih manis dan pilih sayur-sayuran atau buah-buahan. Nak exercise, masa paling terbaik 1 jam sebelum berbuka puasa. . ✅ Ada yang nak buat HIIT? Boleh selepas 1-2 jam berbuka puasa. Ia tidak digalakkan dibuat sebelum berbuka puasa kerana aktiviti ini memerlukan tenaga dan air. . Diharap info ini dapat membantu 😘 . . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Repost : @drnadzirahabdullah
. 
TIPS KEKAL BERTENAGA DI BULAN PUASA
.
Selain dari exercise anda boleh mengamalkan tips ini untuk kekal bertenaga. Ianya simple tetapi mempunyai impact yang besar kepada kesihatan kita.
.
✅ Jangan tidur selepas bersahur.
Sebenarnya kita memang tidak digalakkan tidur selepas bersahur kerana ia mempercepatkan dehidrasi kepada tubuh dan otak kita.
.
✅ Pilih menu makanan yang sihat
Sentiasa ingat bahawa makanan yang sihat adalah alternatif utama. Overnight oat sangat baik untuk anda. Cubalah sendiri dan rasai hasilnya.
.
✅ Elakkan meminum banyak kopi
Tentu pada waktu ini anda tahu bahawa minuman kopi ini boleh membuat anda dahaga dengan cepat. Gantikan kopi itu dengan teh hijau yang juga sangat sedap dan berkhasiat.
.
 #detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Repost : @drnadzirahabdullah . TIPS KEKAL BERTENAGA DI BULAN PUASA . Selain dari exercise anda boleh mengamalkan tips ini untuk kekal bertenaga. Ianya simple tetapi mempunyai impact yang besar kepada kesihatan kita. . ✅ Jangan tidur selepas bersahur. Sebenarnya kita memang tidak digalakkan tidur selepas bersahur kerana ia mempercepatkan dehidrasi kepada tubuh dan otak kita. . ✅ Pilih menu makanan yang sihat Sentiasa ingat bahawa makanan yang sihat adalah alternatif utama. Overnight oat sangat baik untuk anda. Cubalah sendiri dan rasai hasilnya. . ✅ Elakkan meminum banyak kopi Tentu pada waktu ini anda tahu bahawa minuman kopi ini boleh membuat anda dahaga dengan cepat. Gantikan kopi itu dengan teh hijau yang juga sangat sedap dan berkhasiat. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Ada segelintir yang mengatakan susah nak minum banyak air di bulan puasa. Di sini saya nak share tips bagaimana anda boleh achieve 2-3 Liter air sehari. Sekali lagi saya nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadan Mubarak dan semoga ibadah kita diberkati oleh-Nya.
.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Selamat berpuasa 💕. Ada segelintir yang mengatakan susah nak minum banyak air di bulan puasa. Di sini saya nak share tips bagaimana anda boleh achieve 2-3 Liter air sehari. Sekali lagi saya nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadan Mubarak dan semoga ibadah kita diberkati oleh-Nya.
.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Salam Ramadan 2018.
Salam Ramadan 2018.
[ TAHUKAH ANDA ]
.
.
.
TAK SALAH PUN NAK MAKAN MAKANAN SEDAP, TAPI JANGAN MAKAN HARI-HARI, SAYANGI PERUT ANDA😂
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT?
.
.
.
#MonstaFit #monstalab #monstalabs #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien  #workout  #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness  #gym #bodybuilder #sado #kurus #produkkurus #stokis #ejen #tamanmelawati #wangsamaju #setapak #setiawangsa #gombak #titiwangsa #ampang #klcity #sitisarahraissuddin  #nakbebel #bazarpaknilprodukkecantikkan
[ TAHUKAH ANDA ] . . . TAK SALAH PUN NAK MAKAN MAKANAN SEDAP, TAPI JANGAN MAKAN HARI-HARI, SAYANGI PERUT ANDA😂 . . NAK CUBA MONSTAFIT? . . . #MonstaFit  #monstalab  #monstalabs  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #workout  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #gym  #bodybuilder  #sado  #kurus  #produkkurus  #stokis  #ejen  #tamanmelawati  #wangsamaju  #setapak  #setiawangsa  #gombak  #titiwangsa  #ampang  #klcity  #sitisarahraissuddin  #nakbebel  #bazarpaknilprodukkecantikkan 
Ramai yang excited nak sambut bulan Ramadhan. Jangan lupa membeli kurma. Selain dari ia memang sunnah Nabi SAW. Ia juga kaya dengan vitamins dan nutrients. Amat mengenyangkan ketika diambil semasa berbuka puasa. Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Selamat Hari Guru kepada semua yang bergelar guru hari ini. Nak extend Selamat Hari guru juga kepada kesemua guru saya yang telah memberi didikan kepada saya selama ini.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
TIPS KEKAL BERTENAGA DI BULAN PUASA
.
Selain dari exercise anda boleh mengamalkan tips ini untuk kekal bertenaga. Ianya simple tetapi mempunyai impact yang besar kepada kesihatan kita.
.
✅ Jangan tidur selepas bersahur.
Sebenarnya kita memang tidak digalakkan tidur selepas bersahur kerana ia mempercepatkan dehidrasi kepada tubuh dan otak kita.
.
✅ Pilih menu makanan yang sihat
Sentiasa ingat bahawa makanan yang sihat adalah alternatif utama. Overnight oat sangat baik untuk anda. Cubalah sendiri dan rasai hasilnya.
.
✅ Elakkan meminum banyak kopi
Tentu pada waktu ini anda tahu bahawa minuman kopi ini boleh membuat anda dahaga dengan cepat. Gantikan kopi itu dengan teh hijau yang juga sangat sedap dan berkhasiat.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
TIPS KEKAL BERTENAGA DI BULAN PUASA . Selain dari exercise anda boleh mengamalkan tips ini untuk kekal bertenaga. Ianya simple tetapi mempunyai impact yang besar kepada kesihatan kita. . ✅ Jangan tidur selepas bersahur. Sebenarnya kita memang tidak digalakkan tidur selepas bersahur kerana ia mempercepatkan dehidrasi kepada tubuh dan otak kita. . ✅ Pilih menu makanan yang sihat Sentiasa ingat bahawa makanan yang sihat adalah alternatif utama. Overnight oat sangat baik untuk anda. Cubalah sendiri dan rasai hasilnya. . ✅ Elakkan meminum banyak kopi Tentu pada waktu ini anda tahu bahawa minuman kopi ini boleh membuat anda dahaga dengan cepat. Gantikan kopi itu dengan teh hijau yang juga sangat sedap dan berkhasiat. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
ONLINE COACHING DR NADZ
.
Ramai yang ingat dalam bulan Ramadhan kalau kita tak makan, kita akan kurus. Ramai yang tak tahu cara pemakanan yang betul sebenarnya. Ada juga di antara mereka yang tatau makan portion yang betul, kalau makan nasi perlu berapa banyak, protein berapa banyak, dan sebagainya.
.
Kesemua tips ini saya akan ajar dalam online coaching saya. Alhamdulillah more and more people sudah tahu mcm mana nak hidup sihat. Boleh makan sedap2 yet healthy.
.
Jadi siapa berminat bole join "Misi Kebaya Raya Dr Nadz" May intake telah dibuka.
Pendaftaran untuk June Intake dah dibuka ye. Bole PM atau contact 011-17791007 untuk maklumat lanjut.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
ONLINE COACHING DR NADZ . Ramai yang ingat dalam bulan Ramadhan kalau kita tak makan, kita akan kurus. Ramai yang tak tahu cara pemakanan yang betul sebenarnya. Ada juga di antara mereka yang tatau makan portion yang betul, kalau makan nasi perlu berapa banyak, protein berapa banyak, dan sebagainya. . Kesemua tips ini saya akan ajar dalam online coaching saya. Alhamdulillah more and more people sudah tahu mcm mana nak hidup sihat. Boleh makan sedap2 yet healthy. . Jadi siapa berminat bole join "Misi Kebaya Raya Dr Nadz" May intake telah dibuka. Pendaftaran untuk June Intake dah dibuka ye. Bole PM atau contact 011-17791007 untuk maklumat lanjut. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
[ THE SUPERFOOD ] .
Hai uollss selamat ptg!☺️
.
5 KHASIAT sayur TOMATO :
.
▶️ Anti Penuaan
▶️ Mengekalkan gigi putih
▶️ Menjaga kulit
▶️ Mengurangkan Risiko Stroke
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295
.
.
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠
[ THE SUPERFOOD ] . Hai uollss selamat ptg!☺️ . 5 KHASIAT sayur TOMATO : . ▶️ Anti Penuaan ▶️ Mengekalkan gigi putih ▶️ Menjaga kulit ▶️ Mengurangkan Risiko Stroke . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠
As humans, memang akan ada motivasi dan kadang2 motivasi kita ada menurun sedikit. Apakah jawapannya? Disiplin diri. Disiplin sangat penting. Disiplin adalah tangga kejayaan. Discipline is the bridge between goals and achievements. Have a nice day everyone.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
TIPS NAK PERGI BAZAAR RAMADHAN
.
Sebelum ke bazaar ramadhan, plan siap2 nak beli apa dan anda kena stick to your plan. Jangan ikut nafsu lapar. Iya. Kalau kita puasa kalau boleh semua kita nak makan.
.
1⃣ Beli satu atau dua juadah sahaja, belilah makanan yang berlainan. Setiap kali nak beli makanan lebih dari dua, jerit dalam hati "ESOK MASIH ADA!"
.
2⃣ Hadkan jumlah wang yang dibawa. Kalau boleh bawak sikit je RM10 ke atau kurang dari Rm20. Kajian menunjukkan nafsu lapar mempengaruhi akal fikiran dan terlebih belanja mungkin akan berlaku.
.
3⃣ Catat pembelian. Catit dalam buku kecil berapa perbelanjaan anda setiap hari. Jangan lupa membazir itu adalah amalan Syaitan 👿. Sayang je makanan selalu membazir, last2 tak makan pun!
.
4⃣ Kira kalori. Refer Myfitnesspal untuk tahu berapa kalori setiap kuih yang anda beli. Kita dah puasa, tahan lapar, burn fat, takkan nak makan makanan yang tinggi kandungan FAT itu balik!
.
Yang penting, remember why you started, so why now nak ruin everything mcm la takde hari lain nak makan dah kan. 💁🏻‍♀
.
Hope this info helps.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
TIPS NAK PERGI BAZAAR RAMADHAN . Sebelum ke bazaar ramadhan, plan siap2 nak beli apa dan anda kena stick to your plan. Jangan ikut nafsu lapar. Iya. Kalau kita puasa kalau boleh semua kita nak makan. . 1⃣ Beli satu atau dua juadah sahaja, belilah makanan yang berlainan. Setiap kali nak beli makanan lebih dari dua, jerit dalam hati "ESOK MASIH ADA!" . 2⃣ Hadkan jumlah wang yang dibawa. Kalau boleh bawak sikit je RM10 ke atau kurang dari Rm20. Kajian menunjukkan nafsu lapar mempengaruhi akal fikiran dan terlebih belanja mungkin akan berlaku. . 3⃣ Catat pembelian. Catit dalam buku kecil berapa perbelanjaan anda setiap hari. Jangan lupa membazir itu adalah amalan Syaitan 👿. Sayang je makanan selalu membazir, last2 tak makan pun! . 4⃣ Kira kalori. Refer Myfitnesspal untuk tahu berapa kalori setiap kuih yang anda beli. Kita dah puasa, tahan lapar, burn fat, takkan nak makan makanan yang tinggi kandungan FAT itu balik! . Yang penting, remember why you started, so why now nak ruin everything mcm la takde hari lain nak makan dah kan. 💁🏻‍♀ . Hope this info helps. . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
TIPS SIHAT DAN KEKAL LANGSING DI BULAN PUASA
.
Tentu ramai ibu2 selalunya beritahu kita, bahawa mereka di bulan puasa sambil menjalankan ibadah nak juga kuruskan badan. Tapi mungkin disebabkan usia dan juga kadar metabolisme yang rendah agak sukar untuk kuruskan badan, at last dapat turun 1-2 kg sahaja. Boleh baca info di bawah:
.
✅ Pastikan karbo complex menjadi pilihan utama semasa bersahur. Ia dapat membekalkan sumber tenaga yang lebih lama dan lebih mengenyangkan. Contoh: Brown Rice, Riceberry Rice dan juga Wholemeal Bread
.
✅ Elakkan garam. Garam adalah penyerap dan penyimpan air. Ia membuatkan anda lebih cepat dahaga. Contohnya: Kicap, biskut
.
✅Target hanya 500 calories semasa makan sahur. Yang paling penting anda kena ada balanced meal iaitu contohnya segenggam nasi, lauk ayam, sayur, air dan kurma
.
✅ Elakkan caffein. Caffein adalah diuretic dia membuatkan anda cepat dahaja
.
✅ Tentu ada sebab kita digalakkan memakan Kurma. Ia sangat kaya dengan potassium dan membantu menstabilkan badan.
.
✅ 20 minute rule. Semasa berbuka dari suapan kurma ia mengambil 20 minit untuk anda berasa kenyang. Makan secara perlahan dan berhenti sebelum kenyang
.
✅ Target 500 cal semasa berbuka puasa. Elakkan memakan kuih manis dan pilih sayur-sayuran atau buah-buahan. Nak exercise, masa paling terbaik 1 jam sebelum berbuka puasa.
.
✅ Ada yang nak buat HIIT? Boleh selepas 1-2 jam berbuka puasa. Ia tidak digalakkan dibuat sebelum berbuka puasa kerana aktiviti ini memerlukan tenaga dan air.
.
Diharap info ini dapat membantu 😘
.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
TIPS SIHAT DAN KEKAL LANGSING DI BULAN PUASA . Tentu ramai ibu2 selalunya beritahu kita, bahawa mereka di bulan puasa sambil menjalankan ibadah nak juga kuruskan badan. Tapi mungkin disebabkan usia dan juga kadar metabolisme yang rendah agak sukar untuk kuruskan badan, at last dapat turun 1-2 kg sahaja. Boleh baca info di bawah: . ✅ Pastikan karbo complex menjadi pilihan utama semasa bersahur. Ia dapat membekalkan sumber tenaga yang lebih lama dan lebih mengenyangkan. Contoh: Brown Rice, Riceberry Rice dan juga Wholemeal Bread . ✅ Elakkan garam. Garam adalah penyerap dan penyimpan air. Ia membuatkan anda lebih cepat dahaga. Contohnya: Kicap, biskut . ✅Target hanya 500 calories semasa makan sahur. Yang paling penting anda kena ada balanced meal iaitu contohnya segenggam nasi, lauk ayam, sayur, air dan kurma . ✅ Elakkan caffein. Caffein adalah diuretic dia membuatkan anda cepat dahaja . ✅ Tentu ada sebab kita digalakkan memakan Kurma. Ia sangat kaya dengan potassium dan membantu menstabilkan badan. . ✅ 20 minute rule. Semasa berbuka dari suapan kurma ia mengambil 20 minit untuk anda berasa kenyang. Makan secara perlahan dan berhenti sebelum kenyang . ✅ Target 500 cal semasa berbuka puasa. Elakkan memakan kuih manis dan pilih sayur-sayuran atau buah-buahan. Nak exercise, masa paling terbaik 1 jam sebelum berbuka puasa. . ✅ Ada yang nak buat HIIT? Boleh selepas 1-2 jam berbuka puasa. Ia tidak digalakkan dibuat sebelum berbuka puasa kerana aktiviti ini memerlukan tenaga dan air. . Diharap info ini dapat membantu 😘 . . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Cakap bab kurus nie ramai yang fikir kena kurangkan makan kot kan.. 🤔
.
.
Makan kerap samhat penting  tau.. Rugilah sekat makan sampai satu tahap dapat gastrik semata-mata nak kurus.. kurus tak dpt, sakit pulak dpt.. Ouch 😅😅😭
Cakap bab kurus nie ramai yang fikir kena kurangkan makan kot kan.. 🤔 . . Makan kerap samhat penting tau.. Rugilah sekat makan sampai satu tahap dapat gastrik semata-mata nak kurus.. kurus tak dpt, sakit pulak dpt.. Ouch 😅😅😭
[ PERUT KEDEPAN? X NAMPAK KAKI? PERUT CECAH STEERING WHEEL??BAJU NMPAK PUSAT??FLUSH KAN AJEERR ]
.
.
[ DAH CUBA MONSTA FLUSH ]
.
.
Apa MonstaFlush ni?
.
.
💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan
.
💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS.
.
💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. .
💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan
.
💦Melawan penumbuhan tumor
.
💦Memperbaiki sistem pencernaan
.
💦Mengurangkan kolestrol
.
💦Melawaskan sistem pencernaan
.
💦Mencuci kerak usus
.
💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik.
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT
.
.
Hubungi kami di talian:
📲 0182341040 (Dania)
📲 018.234.1040
📲 018.2341040
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 @shukriakmal_ . 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠
[ PERUT KEDEPAN? X NAMPAK KAKI? PERUT CECAH STEERING WHEEL??BAJU NMPAK PUSAT??FLUSH KAN AJEERR ] . . [ DAH CUBA MONSTA FLUSH ] . . Apa MonstaFlush ni? . . 💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan . 💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS. . 💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. . 💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan . 💦Melawan penumbuhan tumor . 💦Memperbaiki sistem pencernaan . 💦Mengurangkan kolestrol . 💦Melawaskan sistem pencernaan . 💦Mencuci kerak usus . 💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik. . . NAK CUBA MONSTAFIT . . Hubungi kami di talian: 📲 0182341040 (Dania) 📲 018.234.1040 📲 018.2341040 . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 @shukriakmal_ . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠⁠⁠
[ PERUT KEDEPAN? X NAMPAK KAKI? PERUT CECAH STEERING WHEEL??BAJU NMPAK PUSAT??FLUSH KAN AJEERR ]
.
.
[ DAH CUBA MONSTA FLUSH ]
.
.
Apa MonstaFlush ni?
.
.
💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan
.
💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS.
.
💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. .
💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan
.
💦Melawan penumbuhan tumor
.
💦Memperbaiki sistem pencernaan
.
💦Mengurangkan kolestrol
.
💦Melawaskan sistem pencernaan
.
💦Mencuci kerak usus
.
💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik.
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT
.
.
Hubungi kami di talian:
📲 0182341040 (Dania)
📲 018.234.1040
📲 018.2341040
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 @shukriakmal_ . 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠
[ PERUT KEDEPAN? X NAMPAK KAKI? PERUT CECAH STEERING WHEEL??BAJU NMPAK PUSAT??FLUSH KAN AJEERR ] . . [ DAH CUBA MONSTA FLUSH ] . . Apa MonstaFlush ni? . . 💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan . 💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS. . 💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. . 💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan . 💦Melawan penumbuhan tumor . 💦Memperbaiki sistem pencernaan . 💦Mengurangkan kolestrol . 💦Melawaskan sistem pencernaan . 💦Mencuci kerak usus . 💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik. . . NAK CUBA MONSTAFIT . . Hubungi kami di talian: 📲 0182341040 (Dania) 📲 018.234.1040 📲 018.2341040 . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 @shukriakmal_ . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠⁠⁠
Hai korang, memandangkan harini last day dan masa pun dah makin dekat nk habis ni ⏲, apa kata pm cepat kt bawah okay utk dpt harga PROMO 😜
.
.
.
So siapa yang tak sempat nak membeli tu baik beli sekarang
.
.
.
.
Menarik ke tertarik?
.
.
WAHHH...Menariknya Sarah saya nak BELI!!
.
.
kalau krng berminat nak dapatkan PM dekat bawah SEKARANG
.
atau whatsapp pembantu Sarah CEPAT untuk dapatkan Monstafit!
.
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295
. 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠ - #regrann
.
Sementara stok masih
Hai korang, memandangkan harini last day dan masa pun dah makin dekat nk habis ni ⏲, apa kata pm cepat kt bawah okay utk dpt harga PROMO 😜 . . . So siapa yang tak sempat nak membeli tu baik beli sekarang . . . . Menarik ke tertarik? . . WAHHH...Menariknya Sarah saya nak BELI!! . . kalau krng berminat nak dapatkan PM dekat bawah SEKARANG . atau whatsapp pembantu Sarah CEPAT untuk dapatkan Monstafit! . . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠⁠⁠ - #regrann  . Sementara stok masih
WALK-IN COMBO FIT & FLUSH
$75 ONLY.
Less than 15 sets left!
.
Only at MILLAGE #02-09
(Beside Geylang Serai Market)
WA: 86610469
.
We're open tomorrow, Sunday 13 May from 12pm to 8pm.
.
.
Credit to @monstalabhq : #PERHATIAN KEPADA MEREKA YANG MASIH TERTANGGUH AZAM TAHUN LEPAS, INI LAH MASANYA UOLLS NK SLIM MELIM DGN SET COMBO"
.
.
Siapa yang nak cuba MONSTAFIT + MONSTAFLUSH jangan risau kami dah sediakan COMBO COMBO COMBO untuk korang.
.
Pastinya lebih JIMAT
. 
@shuibsepahtu @monstalabhq @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 @iza.haryani.yahya .
.
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #MonstafitSingapore #MonstaFitSG #kurussebelumraya
WALK-IN COMBO FIT & FLUSH $75 ONLY. Less than 15 sets left! . Only at MILLAGE #02 -09 (Beside Geylang Serai Market) WA: 86610469 . We're open tomorrow, Sunday 13 May from 12pm to 8pm. . . Credit to @monstalabhq : #PERHATIAN  KEPADA MEREKA YANG MASIH TERTANGGUH AZAM TAHUN LEPAS, INI LAH MASANYA UOLLS NK SLIM MELIM DGN SET COMBO" . . Siapa yang nak cuba MONSTAFIT + MONSTAFLUSH jangan risau kami dah sediakan COMBO COMBO COMBO untuk korang. . Pastinya lebih JIMAT . @shuibsepahtu @monstalabhq @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 @iza.haryani.yahya . . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #MonstafitSingapore  #MonstaFitSG  #kurussebelumraya 
[ SABAR ITU INDAH ]
.
.
Setiap kesabaran akan menuai hasil yang INDAH, tidak ada sabar yang sia-sia
.
.
Nak kurus sihat kena Sabar uolls
.
[ SABAR ITU INDAH ] . . Setiap kesabaran akan menuai hasil yang INDAH, tidak ada sabar yang sia-sia . . Nak kurus sihat kena Sabar uolls .
"MINUM PAGI RASA LEBIH BERTENAGA - Cikgu Ana
.
.
Alhamdulillah & tahniah sis! 👍🏻 lepas siapa yg rasa lesu lemau pagi2 boleh la try MONSTAFIT. Uolz akan lebih bertenanga 💪🏻💪🏻
.
.
.
Kalau nak komen "nak juga" dekat bawah
.
.
atau whatsapp CEPAT untuk dapatkan Monstafit!
.
.
Share dan tag kwn2 uollsss yg bermasalah yang sama!
.
NAK CUBA MONSTA FIT
.
.
✅#PERCUMA : FREE MONSTA SHAKER , DIET & TIPS SARAH (WORTH RM50) DAN BANYAK LAGIIIII.
.
.
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin .
[AMARAN] Sarah hanya akan kongsikan rahsia Sarah selesaikan masalah macam dekat atas ni pada orang yang wasap staff Sarah "HARI INI SAHAJA". Siapa lambat baibai
.
.
"MINUM PAGI RASA LEBIH BERTENAGA - Cikgu Ana . . Alhamdulillah & tahniah sis! 👍🏻 lepas siapa yg rasa lesu lemau pagi2 boleh la try MONSTAFIT. Uolz akan lebih bertenanga 💪🏻💪🏻 . . . Kalau nak komen "nak juga" dekat bawah . . atau whatsapp CEPAT untuk dapatkan Monstafit! . . Share dan tag kwn2 uollsss yg bermasalah yang sama! . NAK CUBA MONSTA FIT . . ✅#PERCUMA  : FREE MONSTA SHAKER , DIET & TIPS SARAH (WORTH RM50) DAN BANYAK LAGIIIII. . . . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin . [AMARAN] Sarah hanya akan kongsikan rahsia Sarah selesaikan masalah macam dekat atas ni pada orang yang wasap staff Sarah "HARI INI SAHAJA". Siapa lambat baibai . .
☀ PERHATIAN SIAPA LAGI YG NAK Turunkan Lemak Berlebihan Yang Melanda Uolz Bertahun2, Tapi Masih  Tak Jumpa Jalan Penyelesaian ]
.
Boring kann??
.
.
.
Saya taw uolllss masih berkira2 untuk turun kan berat badan..mostly alasan...nak tunggu gaji..nak tunggu gaji...
.
Tp bila dah gaji abis semua impian nak kurus hilang..fokus dah lari ke beli benda yang tak sepatutnya.
.
======
MONSTAFIT ADVANCED DENGAN CENDAWAN ENOKI
======
.
Ni saya nak kenalkan, produk minuman bagi mereka yang nak dapatkan bentuk badan selim melim mcm sarah.
.
Apa tu #Monstafit?
.
#MONSTAFIT :  Serbuk bancuhan yg mengandungi pelbagai jenis Vitamin, whey protien serta ekstrak cendawan enoki.
.
Dengan formula terbaru dari jepun, Cendawan Enoki mampu MEMBAKAR lemak kolestrol melalui salur darah dengan lebih CEPAT dan dapat melancarkan pembuangan air besar.
.
Digunakan sebagai DIET yang sihat kerana ia dapat menyingkirkan lemak berlebihan dalam tubuh badan.
.
[#TESTIMONI ]
.
"Sis..nak share sket nie, dulu akak pakai seluar saiz L skrg ni dah boleh pakai saiz M...suka sangatttt22..tq tau guide akak sampai mcm ni" - Akak Rosniah, Johor
.
"Saya ambil MonstaFit dah sebulan, masa 1st day minum timbang berat 60kg..sekrg ni bila tgk timbang berat dah 53kg..huhuhuhu..." Suhaila, Kota Kinabalu
.
Why Nak Jadikan Alasan Untuk Uolls Tak Slim dan  Gagal Untuk Mencuba Berkali2
.
.
Cukup-cukup lah bagi alasan tu uolllss....ni Sarah nak bg promo sket...if sis order skrg...saya nak bg banyak free gift....
.
.
#PERCUMA Shaker 
#PERCUMA Resipi Diet Siti Sarah
#PERCUMA Panduan Kurus Sampai Lebammm..
#CABUTAN Bertuah OPPO F5 lagi tuuuu..
☀ PERHATIAN SIAPA LAGI YG NAK Turunkan Lemak Berlebihan Yang Melanda Uolz Bertahun2, Tapi Masih Tak Jumpa Jalan Penyelesaian ] . Boring kann?? . . . Saya taw uolllss masih berkira2 untuk turun kan berat badan..mostly alasan...nak tunggu gaji..nak tunggu gaji... . Tp bila dah gaji abis semua impian nak kurus hilang..fokus dah lari ke beli benda yang tak sepatutnya. . ====== MONSTAFIT ADVANCED DENGAN CENDAWAN ENOKI ====== . Ni saya nak kenalkan, produk minuman bagi mereka yang nak dapatkan bentuk badan selim melim mcm sarah. . Apa tu #Monstafit ? . #MONSTAFIT  : Serbuk bancuhan yg mengandungi pelbagai jenis Vitamin, whey protien serta ekstrak cendawan enoki. . Dengan formula terbaru dari jepun, Cendawan Enoki mampu MEMBAKAR lemak kolestrol melalui salur darah dengan lebih CEPAT dan dapat melancarkan pembuangan air besar. . Digunakan sebagai DIET yang sihat kerana ia dapat menyingkirkan lemak berlebihan dalam tubuh badan. . [#TESTIMONI  ] . "Sis..nak share sket nie, dulu akak pakai seluar saiz L skrg ni dah boleh pakai saiz M...suka sangatttt22..tq tau guide akak sampai mcm ni" - Akak Rosniah, Johor . "Saya ambil MonstaFit dah sebulan, masa 1st day minum timbang berat 60kg..sekrg ni bila tgk timbang berat dah 53kg..huhuhuhu..." Suhaila, Kota Kinabalu . Why Nak Jadikan Alasan Untuk Uolls Tak Slim dan Gagal Untuk Mencuba Berkali2 . . Cukup-cukup lah bagi alasan tu uolllss....ni Sarah nak bg promo sket...if sis order skrg...saya nak bg banyak free gift.... . . #PERCUMA  Shaker #PERCUMA  Resipi Diet Siti Sarah #PERCUMA  Panduan Kurus Sampai Lebammm.. #CABUTAN  Bertuah OPPO F5 lagi tuuuu..
[ INFO KALORI ]
.
.
Hi uolls, harini kami nak share sikit info tentang makanan harian uolls semua. 1 biji telur goreng bersamaan dengan 110 kalori
.
.
So kepada uolls kat luar sana make sure kalori intake kena di antara 1600k atau 1800k sehari, jgn lebih sebab nanti berat uolls naik 😌
.
. 
DENGAR SINI!!
.
.
KALAU KORANG BETOL2 NAK MASALAH NI HILANG DARI HIDUP KORANG SETIAP PAGI. WASAP STAFF SARAH "SEKARANG".
"SEKARANG"
"SEKARANG"
.
@sitisarahraissuddin @shuibsepahtu @boss.arms @eta295 .
.
[AMARAN] Sarah hanya akan kongsikan rahsia Sarah selesaikan masalah macam dekat atas ni pada orang yang wasap staff Sarah "HARI INI SAHAJA". Siapa lambat baibai....
.
.
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠
[ INFO KALORI ] . . Hi uolls, harini kami nak share sikit info tentang makanan harian uolls semua. 1 biji telur goreng bersamaan dengan 110 kalori . . So kepada uolls kat luar sana make sure kalori intake kena di antara 1600k atau 1800k sehari, jgn lebih sebab nanti berat uolls naik 😌 . . DENGAR SINI!! . . KALAU KORANG BETOL2 NAK MASALAH NI HILANG DARI HIDUP KORANG SETIAP PAGI. WASAP STAFF SARAH "SEKARANG". "SEKARANG" "SEKARANG" . @sitisarahraissuddin @shuibsepahtu @boss.arms @eta295 . . [AMARAN] Sarah hanya akan kongsikan rahsia Sarah selesaikan masalah macam dekat atas ni pada orang yang wasap staff Sarah "HARI INI SAHAJA". Siapa lambat baibai.... . . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠⁠⁠
Mesti ramai rakyat Malaysia 🇲🇾 yang sedang spend time dengan family dengan long weekend ni.
.
Hujung minggu merupakan waktu yang paling  sesuai untuk melakukan workout yang lebih berat 🏋🏻‍♀️
.
Apabila badan telah mendapat rehat yang cukup, elok juga untuk kita mulakan minggu dengan aktiviti senaman yang berat agar kita lebih sihat dan bertenaga 💁🏻‍♀️
.
Anyway enjoy your weekend semua!
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Mesti ramai rakyat Malaysia 🇲🇾 yang sedang spend time dengan family dengan long weekend ni. . Hujung minggu merupakan waktu yang paling sesuai untuk melakukan workout yang lebih berat 🏋🏻‍♀️ . Apabila badan telah mendapat rehat yang cukup, elok juga untuk kita mulakan minggu dengan aktiviti senaman yang berat agar kita lebih sihat dan bertenaga 💁🏻‍♀️ . Anyway enjoy your weekend semua! . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Congratulations Malaysia, now that the people have spoken,  here's to a new chapter in our beloved nation’s history!
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
[ TAHUKAH ANDA? ]
.
.
UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI BERAT BADAN 60KG
.
.
1 PINGGAN NASI AYAM =

52 MINIT BERLARI atau
69 MINIT BERENANG atau
55 MINIT BERBASIKAL .
.
TAK SALAH PON NAK MAKAN NASI AYAM KAN SEDAP,
TAPI JANGAN MAKAN HARI-HARI. INGAT TU😂
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT?
.
.
Hubungi kami di talian:
📲 0182341040 (Dania)
📲 0182341040
📲 0182341040
.
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295
. 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen
[ TAHUKAH ANDA? ] . . UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI BERAT BADAN 60KG . . 1 PINGGAN NASI AYAM = 52 MINIT BERLARI atau 69 MINIT BERENANG atau 55 MINIT BERBASIKAL . . TAK SALAH PON NAK MAKAN NASI AYAM KAN SEDAP, TAPI JANGAN MAKAN HARI-HARI. INGAT TU😂 . . NAK CUBA MONSTAFIT? . . Hubungi kami di talian: 📲 0182341040 (Dania) 📲 0182341040 📲 0182341040 . . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen 
Selamat Mengundi my fellow Malaysians. Sama2 menjalankan tanggungjawab kita kepada negara yang tercinta ini 🇲🇾🇲🇾🇲🇾.
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Weight loss swap ini bukan sahaja menyelamatkan bentuk badan anda, ianya juga amat baik untuk kesihatan anda. Gambar yang atas adalah makanan berminyak dan penuh dengan gula. Yang bahagian bawah pula adalah pilihan yang lebih baik untuk kesihatan anda.
.
Chips ➡ Endamame. Endamame adalah makanan yang bukan processed food yang juga adalah sangat sedap! Bayangkan segenggam Potato Chips ada 150 calories 😫
.
Frappuchino ➡ Americano. Frappuchino sangat dipenuhi dengan GULA! Contohnya GRANDE MOCHA ada 400 calories banyaknya gula dan ini lah yang membuat anda menjadi gemuk! Itulah cara easy swap yang anda boleh amalkan selepas ini.
.
Burger ➡ Burger Tanpa Roti. Selamatkan diri anda dari karbohidrat terproses yang sangat menggemukkan. Salah satu cara ialah menukarkan roti dengan lettuce wrap yang juga adalah sangat enak apabila dimakan.
.
Sentiasa buat pilihan yang terbaik dan jangan stress ok!
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Weight loss swap ini bukan sahaja menyelamatkan bentuk badan anda, ianya juga amat baik untuk kesihatan anda. Gambar yang atas adalah makanan berminyak dan penuh dengan gula. Yang bahagian bawah pula adalah pilihan yang lebih baik untuk kesihatan anda. . Chips ➡ Endamame. Endamame adalah makanan yang bukan processed food yang juga adalah sangat sedap! Bayangkan segenggam Potato Chips ada 150 calories 😫 . Frappuchino ➡ Americano. Frappuchino sangat dipenuhi dengan GULA! Contohnya GRANDE MOCHA ada 400 calories banyaknya gula dan ini lah yang membuat anda menjadi gemuk! Itulah cara easy swap yang anda boleh amalkan selepas ini. . Burger ➡ Burger Tanpa Roti. Selamatkan diri anda dari karbohidrat terproses yang sangat menggemukkan. Salah satu cara ialah menukarkan roti dengan lettuce wrap yang juga adalah sangat enak apabila dimakan. . Sentiasa buat pilihan yang terbaik dan jangan stress ok! . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
"JANGAN BACA, JIKA TAK TERINGIN NAK PAKAI BAJU SAIZ S RAYA TAHUN NI 💃🏻 BIARLAH SAIZ XL JADI SEBAHAGIAN DARIPADA SEJARAH KITA"
.
.
Satu Sachet Satu Hari pun dah boleh turunkan berat badan korang
.
.
Kenapa kami biasa pesan kepada pengguna MonstaFit untuk ambil satu Sachet satu hari?
.
.
Sebabnya satu sachat satu hari dah memadai x perlu nak ambil banyak2
.
.
Satu pun dah boleh berikan kesan pada korang kenapa perlu membazir nak minum banyak2 kan.
.
.
Jadi siapa lagi yang belum dapatkan Monstafit cepat hubungi kami sekarang.
.
.
Kata nak #KURUS2018
.
.
Bertindaklah SEGERA
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT
.
.
@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295
. 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠ - #regrann
"JANGAN BACA, JIKA TAK TERINGIN NAK PAKAI BAJU SAIZ S RAYA TAHUN NI 💃🏻 BIARLAH SAIZ XL JADI SEBAHAGIAN DARIPADA SEJARAH KITA" . . Satu Sachet Satu Hari pun dah boleh turunkan berat badan korang . . Kenapa kami biasa pesan kepada pengguna MonstaFit untuk ambil satu Sachet satu hari? . . Sebabnya satu sachat satu hari dah memadai x perlu nak ambil banyak2 . . Satu pun dah boleh berikan kesan pada korang kenapa perlu membazir nak minum banyak2 kan. . . Jadi siapa lagi yang belum dapatkan Monstafit cepat hubungi kami sekarang. . . Kata nak #KURUS2018  . . Bertindaklah SEGERA . . NAK CUBA MONSTAFIT . . @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @armshah @eta295 . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen ⁠⁠⁠⁠ - #regrann 
Ini adalah contoh makanan karbohidrat yang sihat. Dapatkan amaun yang secukupnya (jangan lebih) sangat penting bagi anda yang sentiasa aktif.
.
✅ Brocolli 1 cawan (91g)= 6g carbs
✅ Stawberry 1 cawan (1G) 11g carbs
✅ Quinoa 1/2 cup = 20g carbs
✅ Sweet Potatoes (large) = 37g carbs
✅ 1 large banana = 37g carbs
✅ Whole Wheat Bread 1 regular slice = 10g carbs
.
So kalau korang nak turunkan berat badan, pilih option yang sesuai dan juga portion yang betul.
.
Sentiasa buat pilihan yang terbaik dan berhati-hati dengan pemilihan makanan anda!
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Ini adalah contoh makanan karbohidrat yang sihat. Dapatkan amaun yang secukupnya (jangan lebih) sangat penting bagi anda yang sentiasa aktif. . ✅ Brocolli 1 cawan (91g)= 6g carbs ✅ Stawberry 1 cawan (1G) 11g carbs ✅ Quinoa 1/2 cup = 20g carbs ✅ Sweet Potatoes (large) = 37g carbs ✅ 1 large banana = 37g carbs ✅ Whole Wheat Bread 1 regular slice = 10g carbs . So kalau korang nak turunkan berat badan, pilih option yang sesuai dan juga portion yang betul. . Sentiasa buat pilihan yang terbaik dan berhati-hati dengan pemilihan makanan anda! . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Omg i need this tips. Memang betul makan kacang cenonet je dah 20@ calories padahal ambik chocolate sikittt jek #Repost @drnadzirahabdullah with @get_repost
・・・
Woman and chocolate tak dapat dipisahkan, siapa setuju?
.
Seringkali kita nak avoid makan chocolate bila kita cravings dengan menggantikan dengan makanan sihat
.
Tapi tgk2 calori yg kita amek utk ganti cravings tu lebih tinggi dari kalori chocolate yg kita nak makan. Lagi teruk, lepas dah cari alternatives makanan sihat, last2 makan jugak chocolate 🤭
.
Contohnya:-
1⃣ Sayur, cheese dan juga kekacang 500 cal
2⃣ Coklat dalam kuantiti yang sedikit 140 cal
.
Bagi saya okay je makan chocolate. Tapi berpada2 and watchout your calorie and makesure sekali sekala sebagai tanda rewards pada diri anda
.
Yang penting anda happy dan puas hati. Enjoy the journey. Dont stress yourself
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Omg i need this tips. Memang betul makan kacang cenonet je dah 20@ calories padahal ambik chocolate sikittt jek #Repost  @drnadzirahabdullah with @get_repost ・・・ Woman and chocolate tak dapat dipisahkan, siapa setuju? . Seringkali kita nak avoid makan chocolate bila kita cravings dengan menggantikan dengan makanan sihat . Tapi tgk2 calori yg kita amek utk ganti cravings tu lebih tinggi dari kalori chocolate yg kita nak makan. Lagi teruk, lepas dah cari alternatives makanan sihat, last2 makan jugak chocolate 🤭 . Contohnya:- 1⃣ Sayur, cheese dan juga kekacang 500 cal 2⃣ Coklat dalam kuantiti yang sedikit 140 cal . Bagi saya okay je makan chocolate. Tapi berpada2 and watchout your calorie and makesure sekali sekala sebagai tanda rewards pada diri anda . Yang penting anda happy dan puas hati. Enjoy the journey. Dont stress yourself . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
Woman and chocolate tak dapat dipisahkan, siapa setuju?
.
Seringkali kita nak avoid makan chocolate bila kita cravings dengan menggantikan dengan makanan sihat
.
Tapi tgk2 calori yg kita amek utk ganti cravings tu lebih tinggi dari kalori chocolate yg kita nak makan. Lagi teruk, lepas dah cari alternatives makanan sihat, last2 makan jugak chocolate 🤭
.
Contohnya:-
1⃣ Sayur, cheese dan juga kekacang 500 cal
2⃣ Coklat dalam kuantiti yang sedikit 140 cal
.
Bagi saya okay je makan chocolate. Tapi berpada2 and watchout your calorie and makesure sekali sekala sebagai tanda rewards pada diri anda
.
Yang penting anda happy dan puas hati. Enjoy the journey. Dont stress yourself
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #looseweight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
Woman and chocolate tak dapat dipisahkan, siapa setuju? . Seringkali kita nak avoid makan chocolate bila kita cravings dengan menggantikan dengan makanan sihat . Tapi tgk2 calori yg kita amek utk ganti cravings tu lebih tinggi dari kalori chocolate yg kita nak makan. Lagi teruk, lepas dah cari alternatives makanan sihat, last2 makan jugak chocolate 🤭 . Contohnya:- 1⃣ Sayur, cheese dan juga kekacang 500 cal 2⃣ Coklat dalam kuantiti yang sedikit 140 cal . Bagi saya okay je makan chocolate. Tapi berpada2 and watchout your calorie and makesure sekali sekala sebagai tanda rewards pada diri anda . Yang penting anda happy dan puas hati. Enjoy the journey. Dont stress yourself . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #looseweight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
ONLINE COACHING MAY INTAKE
.
Inilah masanya kita gunakan peluang ini untuk kurus. Bulan puasa akan menjelma beberapa minggu sahaja lagi. Ini masanya kita boleh kurangkan berat badan, di samping menunaikan ibadah di bulan yang baik ini.  Ramai yang tak tahu cara pemakanan yang betul sebenarnya.
.
Contohnya tak pasti nak makan apa sampai mereka go on extreme diet di mana hanya makan sayur2 sayuran (kita bukan lembu kambing ok)
.
Ada juga di antara mereka yang tatau makan portion yang betul, kalau makan nasi perlu berapa banyak, protein berapa banyak, dan sebagainya. Ada juga di antara mereka yang takut nak makan fat, sebenarnya fat ada yang baik malah bagus untuk kesihatan jantung. Ini termasuk juga tips untuk membeli groceries dan juga exercise yang sesuai di bulan Ramadhan.
.
Kesemua tips ini saya akan ajar dalam online coaching saya. Alhamdulillah more and more people sudah tahu mcm mana nak hidup sihat. Boleh makan sedap2 yet healthy.
.
Jadi siapa berminat bole join "Misi Kebaya Raya Dr Nadz" May intake telah dibuka. Bole PM atau contact 011-17791007 untuk maklumat lanjut
.
#detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #loose weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
ONLINE COACHING MAY INTAKE . Inilah masanya kita gunakan peluang ini untuk kurus. Bulan puasa akan menjelma beberapa minggu sahaja lagi. Ini masanya kita boleh kurangkan berat badan, di samping menunaikan ibadah di bulan yang baik ini. Ramai yang tak tahu cara pemakanan yang betul sebenarnya. . Contohnya tak pasti nak makan apa sampai mereka go on extreme diet di mana hanya makan sayur2 sayuran (kita bukan lembu kambing ok) . Ada juga di antara mereka yang tatau makan portion yang betul, kalau makan nasi perlu berapa banyak, protein berapa banyak, dan sebagainya. Ada juga di antara mereka yang takut nak makan fat, sebenarnya fat ada yang baik malah bagus untuk kesihatan jantung. Ini termasuk juga tips untuk membeli groceries dan juga exercise yang sesuai di bulan Ramadhan. . Kesemua tips ini saya akan ajar dalam online coaching saya. Alhamdulillah more and more people sudah tahu mcm mana nak hidup sihat. Boleh makan sedap2 yet healthy. . Jadi siapa berminat bole join "Misi Kebaya Raya Dr Nadz" May intake telah dibuka. Bole PM atau contact 011-17791007 untuk maklumat lanjut . #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #loose  weight #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
EAT YOUR RAINBOW

Sebenarnya memang ada kebaikannya kalau orang kata Eat the Rainbow. .
Purple = Anthocyanins which antioxidant properties boleh mengurangkan free radicals dan mengurangkan risiko serangan jantung, stroke, cancer dan lain2
.
Orange= Beta Carotene sejenis carotenoid yang boleh menghasilkan Vitamin A didalam badan kita. Ia boleh memperbaiki sistem imunisasi dan mengurangkan risiko masalah penglihatan
.
Yellow = Bioflavonoids yang sama2 bekerja dengan Vitamin C dapat membantu kulit yang cantik di samping membantu pengedaran darah di dalam badan.
.
Red = Lycopene sejenis antioksida yang dapat remove toxins, memperbaiki kesihatan jantung dan mengelakkan cancer.
.
Green = Chlorophyll terkenal dengan agen detox yang boleh mengelakkan inkfeksi. Ia juga mempunyai efek anti viral yang sangat sesuai sebagai skin protector.
.
#nadzfitness #nadzsquad #misikebayarayadrnadz #detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #nakkurus #monstalab #monstamotivation #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #dedication
EAT YOUR RAINBOW Sebenarnya memang ada kebaikannya kalau orang kata Eat the Rainbow. . Purple = Anthocyanins which antioxidant properties boleh mengurangkan free radicals dan mengurangkan risiko serangan jantung, stroke, cancer dan lain2 . Orange= Beta Carotene sejenis carotenoid yang boleh menghasilkan Vitamin A didalam badan kita. Ia boleh memperbaiki sistem imunisasi dan mengurangkan risiko masalah penglihatan . Yellow = Bioflavonoids yang sama2 bekerja dengan Vitamin C dapat membantu kulit yang cantik di samping membantu pengedaran darah di dalam badan. . Red = Lycopene sejenis antioksida yang dapat remove toxins, memperbaiki kesihatan jantung dan mengelakkan cancer. . Green = Chlorophyll terkenal dengan agen detox yang boleh mengelakkan inkfeksi. Ia juga mempunyai efek anti viral yang sangat sesuai sebagai skin protector. . #nadzfitness  #nadzsquad  #misikebayarayadrnadz  #detox  #sihat  #dietnow  #plum  #menudiet  #loss  #weight  #nakkurus  #monstalab  #monstamotivation  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication 
4 KELEBIHAN PRODUK INI YANG KORANG KENE TAHU💃

Ramai yang tanye sarah apa kelebihan Monstafit Advanced ni👌

jadi meh sarah bagi taw 👇👇
KELEBIHAN MONSTAFIT ADVANCED

1) Mengurangkan rasa lapar
2) Menurunkan berat badan
3) Membakar Lemak
4) Memberikan Tenaga

haaa...faham ke faham.
jadi jom order monstafit sekarang.

Berminat? 📲 016-7259528 📲 016-7259528 
Atau klik 
www.wasap.my/60167259528/nakmonstafit

@shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @boss.arms @eta295
. 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen
4 KELEBIHAN PRODUK INI YANG KORANG KENE TAHU💃 Ramai yang tanye sarah apa kelebihan Monstafit Advanced ni👌 jadi meh sarah bagi taw 👇👇 KELEBIHAN MONSTAFIT ADVANCED 1) Mengurangkan rasa lapar 2) Menurunkan berat badan 3) Membakar Lemak 4) Memberikan Tenaga haaa...faham ke faham. jadi jom order monstafit sekarang. Berminat? 📲 016-7259528 📲 016-7259528 Atau klik www.wasap.my/60167259528/nakmonstafit @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin @boss.arms @eta295 . #MonstaFit  #monstalab  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #aesthetics  #shredded  #workout  #beast  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #muscle  #fitness_freaks  #gym  #bodybuildingmotivation  #bodybuilder  #sado  #kurus  #stokis  #ejen 
NK INFORM NI "RAYA DAH NAK DEKAT TAW 😱😱😱😱" 4 KELEBIHAN PRODUK INI YANG KORANG KENE TAHU
.
.
Ramai yang tanye Dania apa kelebihan Monstafit Advanced ni
.
.
jadi meh sarah bagi taw
.
.
KELEBIHAN MONSTAFIT ADVANCED
.
1) Mengurangkan rasa lapar
2) Menurunkan berat badan
3) Membakar Lemak
4) Memberikan Tenaga
.
.
haaa...faham ke faham.
jadi jom order monstafit sekarang.
.
.
.
#MonstaFit #monstalab #monstalabs #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien  #workout  #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness  #gym #bodybuilder #sado #kurus #produkkurus #stokis #ejen #tamanmelawati #wangsamaju #setapak #setiawangsa #gombak #titiwangsa #ampang #klcity #sitisarahraissuddin  #nakbebel #bazarpaknilprodukkecantikkan
NK INFORM NI "RAYA DAH NAK DEKAT TAW 😱😱😱😱" 4 KELEBIHAN PRODUK INI YANG KORANG KENE TAHU . . Ramai yang tanye Dania apa kelebihan Monstafit Advanced ni . . jadi meh sarah bagi taw . . KELEBIHAN MONSTAFIT ADVANCED . 1) Mengurangkan rasa lapar 2) Menurunkan berat badan 3) Membakar Lemak 4) Memberikan Tenaga . . haaa...faham ke faham. jadi jom order monstafit sekarang. . . . #MonstaFit  #monstalab  #monstalabs  #monstamotivation  #monstacoach  #wheyprotien  #workout  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #gym  #bodybuilder  #sado  #kurus  #produkkurus  #stokis  #ejen  #tamanmelawati  #wangsamaju  #setapak  #setiawangsa  #gombak  #titiwangsa  #ampang  #klcity  #sitisarahraissuddin  #nakbebel  #bazarpaknilprodukkecantikkan