an online Instagram web viewer

#momishome medias

Photos

Nak consume time pemanduan jarak jauh balik kampung cuti raya nanti?

Tempah sekarang😉

PM/wasap KakNjang sekarang! 🤳0196686767👈

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee #SayaJualShaklee
SHE’S BACK!!!! ❤️😘🐶#momishome #happypuppy @bowtieandboujee @bark
There is no way to be a perfect mother, but a million ways to be a good one. #momishome #love #mommyanddaughter #mommysprincess #babygirl #babylana #purelove #mitlivsommor #nårmorkommerhjem #postbarselsliv
Berbuka day 7 with my first attempt buat aglio olio spaghetti udang sotong! 
Ada sapa cakap tadi makan liolio ni cepat dahaga. Tak tau pulak.

Tapi tak pe. KakNjang dah backup dengan tembikai + #PerformanceDrink - menghidrat lebih pantas dari air🤓

Okay. Minit-minit akhir ni... jom kita!

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee #SayaJualShaklee
I get so excited when one of my mamas comes home! #happypuppy #momishome #puppiesofinstagram #labmixpuppy
Sedar tak sedar kejap je dah masuk hari ke-7 kita berpuasa. Betapa pantas masa berlalu. 
Dah berapa malam berterawih? Syarat sah terawih bukannya perlu ke masjid. Kat rumah pun boleh. 
Sahur hari ni:

Apple fuji + celery + ESP + MealShakes + Performance Drink 
Tembikai dan salad
Kurma

Ada je spaghetti tu... tapi tak boleh nak masuk dah. Dah full😫

Selamat berpuasa!🙋 Assalamualaikum 
AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee #SayaJualShaklee
Sedar tak sedar kejap je dah masuk hari ke-7 kita berpuasa. Betapa pantas masa berlalu. Dah berapa malam berterawih? Syarat sah terawih bukannya perlu ke masjid. Kat rumah pun boleh. Sahur hari ni: Apple fuji + celery + ESP + MealShakes + Performance Drink Tembikai dan salad Kurma Ada je spaghetti tu... tapi tak boleh nak masuk dah. Dah full😫 Selamat berpuasa!🙋 Assalamualaikum AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay  #SayaMakanShaklee  #SayaJualShaklee 
Sun's out. Tongue's out.
Sun's out. Tongue's out.
[ Mate anyone? ]
.
.
.
.
.
.
 #mate #yerbamate #costumbresargentinas #argentina #raices #momishome
Bagaimana Set Ramadhan Shaklee membantu kita berpuasa dengan lebih baik?

3/4: Performance Drink - membekalkan tenaga ketika dan selepas seharian berpuasa.

Sesuai utk semua peringkat umur.

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee 
#SayaJualShaklee
I had so much fun hanging out with my bestest friends ever @clevelandparkanimalhospitals @kasserolequeen @alyssankimbrell while my mom was on vacation but I am SOOO excited that she is home now! 😃 I even remembered my commands “sit” and “speak!”
•
•
#Boone #Boykador #BoykinsofInsta #LabradorsOfInsta #12WeeksOld #HappyAsAClam #Yay #MomIsHome #Sit #Speak #CommandsOnFleek
Before being Skyler's mom, I imagined myself like the mommy playing princess, matching princess costumes, DIY tea parties and all! Now here I am.. with my DIY car tracks, racing cars and trains and firetrucks! 😂 and I love it! I have my own purple car to race with skyler too! 😍😍😍 #momsofboys #momsofboysrock #boymom #momlife #momlifeisthebestlife #momishome
Before being Skyler's mom, I imagined myself like the mommy playing princess, matching princess costumes, DIY tea parties and all! Now here I am.. with my DIY car tracks, racing cars and trains and firetrucks! 😂 and I love it! I have my own purple car to race with skyler too! 😍😍😍 #momsofboys  #momsofboysrock  #boymom  #momlife  #momlifeisthebestlife  #momishome 
Kejap je dah soq day5.

Teringin nak makan scrambled egg. Nak harap org buatkan, memang tak lah kan😂

Kena dgn roti sekeping, dgn strawberry + rockmelon protein shakes lagi... buah potong dgn kurma lagi... Addeh... rasa tepu pulak😫

Jom subuh jom!🙋 AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee 
#SayaJualShaklee
Kejap je dah soq day5. Teringin nak makan scrambled egg. Nak harap org buatkan, memang tak lah kan😂 Kena dgn roti sekeping, dgn strawberry + rockmelon protein shakes lagi... buah potong dgn kurma lagi... Addeh... rasa tepu pulak😫 Jom subuh jom!🙋 AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay  #SayaMakanShaklee  #SayaJualShaklee 
My mom is home ! She’s home! She’s home !!! Here I am racing to the gate to kiss and hug her !! #momishome #sheshome #imissedher #airportgreetings #somanykisses #lovemymom @championsurvivorbrick
Bagaimana Set Ramadhan Shaklee membantu kita berpuasa dengan lebih baik?

2/4: MealShakes - melengkapi jurang nutrisi ketika berpuasa.
- Bekalkan 19 vitsmin dan mineral perlu.
- Kaya dengan serat, protein dan kalsium.
- Sesuai utk kanak2 dan warga emas.

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee 
#SayaJualShaklee
Bagaimana Set Ramadhan Shaklee membantu kita berpuasa dengan lebih baik? 2/4: MealShakes - melengkapi jurang nutrisi ketika berpuasa. - Bekalkan 19 vitsmin dan mineral perlu. - Kaya dengan serat, protein dan kalsium. - Sesuai utk kanak2 dan warga emas. AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay  #SayaMakanShaklee  #SayaJualShaklee 
Mom is home! She arrived early this morning from Brasil trip so I took the opportunity to snuggle in bed with her to make up for lost time. #momishome #snuggletime #caturday #catsonbeds #brooklynkitty #ahimsa #adoptdontshop
Mode mak ko ijo dah dtg balik😂😂😂. Tetiba malas nak ngunyah sayur dedaun sebenarnye hihuhihuhihu😜. So nye KakNjang tukaq. For sahur esok kita blend sayur, buah kita potong dan kunyah.

KakNjang ni tak sepantas org lain bila kat dapoq. Jadi, sebelum tidoq kita siap apa yg patut, potong apa yg patut.

Esok pagi tinggal tambah ESP + MealShakes + Performance Drink dan zzrrreeeettttt aje😎 dah siap.

Selamat malam semua. Maafkan segala kekhilafan KakNjang. 
Assalamualaikum 🙋

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee #SayaJualShaklee
Mode mak ko ijo dah dtg balik😂😂😂. Tetiba malas nak ngunyah sayur dedaun sebenarnye hihuhihuhihu😜. So nye KakNjang tukaq. For sahur esok kita blend sayur, buah kita potong dan kunyah. KakNjang ni tak sepantas org lain bila kat dapoq. Jadi, sebelum tidoq kita siap apa yg patut, potong apa yg patut. Esok pagi tinggal tambah ESP + MealShakes + Performance Drink dan zzrrreeeettttt aje😎 dah siap. Selamat malam semua. Maafkan segala kekhilafan KakNjang. Assalamualaikum 🙋 AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay  #SayaMakanShaklee  #SayaJualShaklee 
Berbuka hari ni dgn air ni lagi. 
Sedap baq-ang sebab tu le buat selalu😉

Pokok mint kat belakang tu asalnya dpt free gift dari Santhi penjual sayur kat pasar. Niat nak beli setangkai je sebab dah berakar. Tapi dia nak bagi free, ambik je le.

Halia pulak beli kat uncle cina lupa lak nak tanya nama, yg kedai runcit kat pasar, dah bertunas masa beli tu.

Alhamdulillah tumbuh elok je dedua tu dgn harmoni dlm mangkuk ni.

Harap2 cukup le stok daun mint dgn halia muda sepanjang ramadhan ni🤗🤗🤗 Serai tanam atas tanah. Lemon je tak nak berbuah... mcm dah nak pupus pun ya😂

Dok cuba nak tanam pokok daun sup dlm mangkuk yg sama. Masih belum berhasil. Den akan terus cubo sampai jayo!💪 Jom rehat jap sambil tunggu asar. Lepas tu nak bersilat kat dapoq pulak😎

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee 
#SayaJualShaklee
Berbuka hari ni dgn air ni lagi. Sedap baq-ang sebab tu le buat selalu😉 Pokok mint kat belakang tu asalnya dpt free gift dari Santhi penjual sayur kat pasar. Niat nak beli setangkai je sebab dah berakar. Tapi dia nak bagi free, ambik je le. Halia pulak beli kat uncle cina lupa lak nak tanya nama, yg kedai runcit kat pasar, dah bertunas masa beli tu. Alhamdulillah tumbuh elok je dedua tu dgn harmoni dlm mangkuk ni. Harap2 cukup le stok daun mint dgn halia muda sepanjang ramadhan ni🤗🤗🤗 Serai tanam atas tanah. Lemon je tak nak berbuah... mcm dah nak pupus pun ya😂 Dok cuba nak tanam pokok daun sup dlm mangkuk yg sama. Masih belum berhasil. Den akan terus cubo sampai jayo!💪 Jom rehat jap sambil tunggu asar. Lepas tu nak bersilat kat dapoq pulak😎 AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay  #SayaMakanShaklee  #SayaJualShaklee 
Bagaimana Set Ramadhan Shaklee membantu kita berpuasa dengan lebih baik?

1/4: ESP - soy protein. - Bekalkan tenaga berterusan sepanjang hari.
- Setiap hidangan membekalkan 14g protein - lebih kurang sama dgn pritein dari 2biji telor rebus.
- Rendah indeks glisemik (low GI) - tenaga dilepaskan secara perlahan, bantu atasi masalah toleransi terhadap insulin.
- Dari soya NON-GMO - selamat dan berkesan.

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee 
#SayaJualShaklee
Bagaimana Set Ramadhan Shaklee membantu kita berpuasa dengan lebih baik? 1/4: ESP - soy protein. - Bekalkan tenaga berterusan sepanjang hari. - Setiap hidangan membekalkan 14g protein - lebih kurang sama dgn pritein dari 2biji telor rebus. - Rendah indeks glisemik (low GI) - tenaga dilepaskan secara perlahan, bantu atasi masalah toleransi terhadap insulin. - Dari soya NON-GMO - selamat dan berkesan. AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay  #SayaMakanShaklee  #SayaJualShaklee 
Mom is Home! Mom, don't leave without me again! #momishome #catstagram #catsofinstagram #cat #tuxedocat
Bersiap siaga untuk esok😃

Tembikai + strawberry 
Esok tinggal boh susu + ESP + MealShakes + Performance Drink je

And zzzrrreeeetttttt.... Selamat malam semua. Maafkan segala kekhilafan KakNjang 🤗

Assalamualaikum 
AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay
Bersiap siaga untuk esok😃 Tembikai + strawberry Esok tinggal boh susu + ESP + MealShakes + Performance Drink je And zzzrrreeeetttttt.... Selamat malam semua. Maafkan segala kekhilafan KakNjang 🤗 Assalamualaikum AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay 
Ringkaskan menu Ramadhan anda dengan set Mighty3Gem by Shaklee.

Ringkas tapi padat dengan khasiat untuk menjalani ibadah puasa dengan lebih bertenaga.

Sesuai untuk semua peringkat usia.

Sila PM/wasap KakNjang to order🤗 🤳0196686767👈

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#SayaMakanShaklee 
#SayaJualShaklee
💓 @planesandplains for dropping by for kimchi-making 🥢🥒 #momishome #goodstuff
Cerita pagi tadi... Baru soq day2; ESP dah habis 🤦🤦🤦 You all soq apa pagi tadi? KakNjang mcm biasa; blend blend aje... Oat + nestum + strawberry + anggur + susu + air + ESP + MealShakes + Performance Drink 
Banyaknya bahan😅. Banyak mana nak letak tu? Sikit-sikit je. Apa yg nak rasa lebih, lebihkan lah. Ikut tekak masing2. 
Selamat menjalani ibadah puasa 🙋

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay
Cerita pagi tadi... Baru soq day2; ESP dah habis 🤦🤦🤦 You all soq apa pagi tadi? KakNjang mcm biasa; blend blend aje... Oat + nestum + strawberry + anggur + susu + air + ESP + MealShakes + Performance Drink Banyaknya bahan😅. Banyak mana nak letak tu? Sikit-sikit je. Apa yg nak rasa lebih, lebihkan lah. Ikut tekak masing2. Selamat menjalani ibadah puasa 🙋 AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay 
Home is where the heart is.
Home is where the heart is.
Mama finally came home last night!! She got stuck on the East Coast because of the stupid rain! Had fun with Daddy but we’re happy to have mommy home! We missed her! 💙🐾 #allthecuddles #momishome #stupidrain #happypup
Mama finally came home last night!! She got stuck on the East Coast because of the stupid rain! Had fun with Daddy but we’re happy to have mommy home! We missed her! 💙🐾 #allthecuddles  #momishome  #stupidrain  #happypup 
Выбор чёрного цвета не всегда свидетельствует о тревожном 🚨 сигнале
В древне китайской символике чёрный-это цвет всепоглощающей воды, в украинской символике- это цвет земли.
Дети интуитивно используют творчество как самотерапию.Если ребёнок выбирает какой-то цвет, значит ему необходимо напитаться энергией этого цвета!!!Когда мальчик 👶 предпочитает черную краску, это говорит о том, что он хочет попробовать свою силу, испытать ощущение «я сильный, я могу»...Ребёнку важно ее почувствовать, даже если маме не всегда легко с этим смириться и принять))Так он не только пробует свои силы, но это ещё и способ избавиться от таких эмоций как страх и гнев!!!
Мальчик тли девочка может выбирать этот цвет, чтобы изобразить то, что они считают важным!!!##colortherapy##momishome####lovemyson##rest_in_ukraine#####
Выбор чёрного цвета не всегда свидетельствует о тревожном 🚨 сигнале В древне китайской символике чёрный-это цвет всепоглощающей воды, в украинской символике- это цвет земли. Дети интуитивно используют творчество как самотерапию.Если ребёнок выбирает какой-то цвет, значит ему необходимо напитаться энергией этого цвета!!!Когда мальчик 👶 предпочитает черную краску, это говорит о том, что он хочет попробовать свою силу, испытать ощущение «я сильный, я могу»...Ребёнку важно ее почувствовать, даже если маме не всегда легко с этим смириться и принять))Так он не только пробует свои силы, но это ещё и способ избавиться от таких эмоций как страх и гнев!!! Мальчик тли девочка может выбирать этот цвет, чтобы изобразить то, что они считают важным!!!##colortherapy ##momishome ####lovemyson ##rest_in_ukraine #####
Nak kurangkan 1kg, kita kena ada 7700kcal deficits. Kekurangan kalori sebanyak 7700kcal.

Nak drop 1kg seminggu kita kena ada deficits 1100kcal sehari. Mcm mana tu?

Nak tau lebih lagi kena PM kaknjang lah.

Apa pun, bulan puasa ni adalah masa terbaik untuk kurangkan at least 4-5kg for good... dengan syarat kita tak layan nafsu makan time berbuka nanti. InSyaaAllah. 
Pastikan pengambilan air minima 5gelas sehari supaya kita kekal terhidrat.

Selamat menjalani ibadah puasa.

AzuraAbdul.com 
#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay
Nak kurangkan 1kg, kita kena ada 7700kcal deficits. Kekurangan kalori sebanyak 7700kcal. Nak drop 1kg seminggu kita kena ada deficits 1100kcal sehari. Mcm mana tu? Nak tau lebih lagi kena PM kaknjang lah. Apa pun, bulan puasa ni adalah masa terbaik untuk kurangkan at least 4-5kg for good... dengan syarat kita tak layan nafsu makan time berbuka nanti. InSyaaAllah. Pastikan pengambilan air minima 5gelas sehari supaya kita kekal terhidrat. Selamat menjalani ibadah puasa. AzuraAbdul.com #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay 
These two beauties are sharing the same roof for the next month! Mom is visiting from Brazil and don’t we love it?! #grandma #grandmalove #welovegrandma #lovemymom #momishome #granddaughter #familylove #weloveyougrandma @clara_alcaraz @chnagomes
Ramadhan Kareem🤗🤗🤗 InSyaaAllah esok kita first day puasa.

Malam ni first terawih.

Bila cakap dgn Aman, esok kita start sahur ya... Ummi kejutlah saya!

Ok Aman. Ada kerusi tetap di meja sahur untuk Aman😎

Segelas susu suam + MealShakes (secretly added😜) Requested by Aman:
1 x CalciYum 
Roti margerin gula

Ummi tambah:
Telor rebus + buah

Kita tengok esok mcm mana😉

#MomIsHome 
#LiveAmazing #TheShakleeWay 
#ShakleeSetPuasaKids
#MealshakesShaklee
#PerformanceDrink
Ramadhan Kareem🤗🤗🤗 InSyaaAllah esok kita first day puasa. Malam ni first terawih. Bila cakap dgn Aman, esok kita start sahur ya... Ummi kejutlah saya! Ok Aman. Ada kerusi tetap di meja sahur untuk Aman😎 Segelas susu suam + MealShakes (secretly added😜) Requested by Aman: 1 x CalciYum Roti margerin gula Ummi tambah: Telor rebus + buah Kita tengok esok mcm mana😉 #MomIsHome  #LiveAmazing  #TheShakleeWay  #ShakleeSetPuasaKids  #MealshakesShaklee  #PerformanceDrink 
Our Mom is finally home from work!! Free the Crab!!🦀🦀🦀🦀🦀
Our Mom is finally home from work!! Free the Crab!!🦀🦀🦀🦀🦀
Mom is home!!!! I was so excited to see her and dad.  She will be posting more pics of her vacation to Italy soon. #momishome #sheshasjetlag #awakeattwothirtyam #Italyisninehoursaheadofus #goldendoodle #weareigfamily
Random Monday night out! My friends surprised me! They missed me lol! #momishome @aye_itsgaba @derekburnsred
Random Monday night out! My friends surprised me! They missed me lol! #momishome  @aye_itsgaba @derekburnsred
A working mom juggles between work and family everyday all year long and almost has no time for herself. We are here to cut out all the nonsense marketing and assist you with the right skin care treatments. Stop by for a free consultation. #follow4like #skincareproduct #skincarediary #skincarefood #healthyfood #sanmarinobeauty #wecare #workingmom #workingwoman #workingmoms #workingmomlife #momblog #momlove #momishome #mommylove #noteasy #notwasybeinskinny #beautiful #beautifulwomen #beautifullife
A working mom juggles between work and family everyday all year long and almost has no time for herself. We are here to cut out all the nonsense marketing and assist you with the right skin care treatments. Stop by for a free consultation. #follow4like  #skincareproduct  #skincarediary  #skincarefood  #healthyfood  #sanmarinobeauty  #wecare  #workingmom  #workingwoman  #workingmoms  #workingmomlife  #momblog  #momlove  #momishome  #mommylove  #noteasy  #notwasybeinskinny  #beautiful  #beautifulwomen  #beautifullife 
Yay, you’re home! If only I could fit through the railing to greet youuuuu 🤗
Yay, you’re home! If only I could fit through the railing to greet youuuuu 🤗
Sharing some love with these two beautiful Nuggets ♥️ #momishome #horselife @pony_riders_courier_service 😘
Sharing some love with these two beautiful Nuggets ♥️ #momishome  #horselife  @pony_riders_courier_service 😘
If I lay on her she can't leave me again #momishome #remithedog #dogsofcleveland #dogsofinstagram #lazyrainyday
Обожаю все необычное-в моем понимании.Но у каждого своё!!У меня в холодильнике открыты как минимум 5-6 баночек разного фруктового варенья в любое время года)))Вчера на быструю руку сделала маленькую баночку варенья из чайной розы, и впервые заметила, что лепестки этой розы в форме сердца, а запах))мммм!!Я все сделала на глаз))))
1. Сорвала лепестки(только свежие, не сухие), делать сразу!
2.Добавила сахар в соотношении 1/2(сахара больше).
3.Прокрутила на мясорубке.
4.Поместила в маленькую баночку.Хранить в холодильнике(поскольку я его не варила)###jam###yammy#delicious###momishome###HolaPristan###
Обожаю все необычное-в моем понимании.Но у каждого своё!!У меня в холодильнике открыты как минимум 5-6 баночек разного фруктового варенья в любое время года)))Вчера на быструю руку сделала маленькую баночку варенья из чайной розы, и впервые заметила, что лепестки этой розы в форме сердца, а запах))мммм!!Я все сделала на глаз)))) 1. Сорвала лепестки(только свежие, не сухие), делать сразу! 2.Добавила сахар в соотношении 1/2(сахара больше). 3.Прокрутила на мясорубке. 4.Поместила в маленькую баночку.Хранить в холодильнике(поскольку я его не варила)###jam ###yammy #delicious ###momishome ###HolaPristan ###
Mother's day
#latepost by @hey_its_himi 
#loveforever #loveismom #momishome #momislife
Mom ❤️
Reinventa tus recuerdos con la nueva #hpsprocket 💕 #reinventatusrecuerdos #HPSPROCKET
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mothersday #mymom #thebest #momismyhero #momishome #momisfriend #momislife #mymomisstrong #funnyphoto #faces #motheeandson
#motherearth #mothernature #motherofallmothers #mothersday #evironment #life #momishome #whereisthelove #egoengineering #weathermodifcations #climatechange #chemtrails if climate change was such a real thing, why do we still use gasoline.. Oil(dapl).. Nuclear plants.. Nuclear weapon.. Bombs.. Missiles.. Plastic.. While chopping down forest, like we don't have all these mouth breathers!.. Am I the only sane person that's wtf'ing it right now!? How are we civilized... In what manner do we call it.. humanity? You can't say, you care about cancer and smoke  cigarette's.. Can't be the bad guy and the good guy!? .. Can't be a pedophile and protect kids at the same time... Society is a mad world/the make believe world.. #like4like #add4add #lolz #lmfaoo #follow4follow  all I'm saying is... Something doesn't add up.. Why are they spraying for climate change but still using gasoline and bombing places.. That's a huge hit on our ozone... And they are shooting 52 brand new nuclear missiles at a time, but chemtrails and climate change... Oohh its plastic but run the pipeline thru the water... Yeahh don't speed extra money, to go around the water lol we need to contaminate everything... Cut all the trees down.. Yeahh we need disposal paper and fake money... Civilized .. Humanity.. Yeaa right!?.. The dumb leading the dumb... And I'm not supposed to question anything & take their word for it... Cause they have a piece of paper that says I went to the college of dumb shits on it.. While we continue to kill the earth and destroy what helps us breathe... Let's all wait; til its too late and then start pointing fingers.. Principles for going to work.. But no priority for taking care of what's best for our planet.. Cause after we're done with this planet.. Well just get another right😒😒 gtfo
#motherearth  #mothernature  #motherofallmothers  #mothersday  #evironment  #life  #momishome  #whereisthelove  #egoengineering  #weathermodifcations  #climatechange  #chemtrails  if climate change was such a real thing, why do we still use gasoline.. Oil(dapl).. Nuclear plants.. Nuclear weapon.. Bombs.. Missiles.. Plastic.. While chopping down forest, like we don't have all these mouth breathers!.. Am I the only sane person that's wtf'ing it right now!? How are we civilized... In what manner do we call it.. humanity? You can't say, you care about cancer and smoke cigarette's.. Can't be the bad guy and the good guy!? .. Can't be a pedophile and protect kids at the same time... Society is a mad world/the make believe world.. #like4like  #add4add  #lolz  #lmfaoo  #follow4follow  all I'm saying is... Something doesn't add up.. Why are they spraying for climate change but still using gasoline and bombing places.. That's a huge hit on our ozone... And they are shooting 52 brand new nuclear missiles at a time, but chemtrails and climate change... Oohh its plastic but run the pipeline thru the water... Yeahh don't speed extra money, to go around the water lol we need to contaminate everything... Cut all the trees down.. Yeahh we need disposal paper and fake money... Civilized .. Humanity.. Yeaa right!?.. The dumb leading the dumb... And I'm not supposed to question anything & take their word for it... Cause they have a piece of paper that says I went to the college of dumb shits on it.. While we continue to kill the earth and destroy what helps us breathe... Let's all wait; til its too late and then start pointing fingers.. Principles for going to work.. But no priority for taking care of what's best for our planet.. Cause after we're done with this planet.. Well just get another right😒😒 gtfo
✨Mom, I love you so much!! You are exactly what I think about when I think of being “home”🏡 - that will never change!! I hope you had a wonderful Mother’s Day💐 #mamasgirl #MomIsHome
✨Mom, I love you so much!! You are exactly what I think about when I think of being “home”🏡 - that will never change!! I hope you had a wonderful Mother’s Day💐 #mamasgirl  #MomIsHome 
Whether it’s a sunny day or rainy day, Monday or Saturday, your love is never-ending. Thank you with all of my heart. #momblogger #momlove #momblog #happymothersday #mothersday #mothersdaygift #motherhood #mothers #momisbest #momishere #momisthebest #momishome #foreverlove #loveyou #lovemymom #everyday #alwaysandforever #mommylove
Today we thank all of the moms for giving us life, as well as the other special people that have made a difference in our lives. #happymothersday -Kareem
Today we thank all of the moms for giving us life, as well as the other special people that have made a difference in our lives. #happymothersday  -Kareem