an online Instagram web viewer

#mesrasolat medias

Photos

Alhamdulillah. Belian ulangan yg ketiga dari Tuan Yus. Terima Kasih Tuan Yus kerana mempercayai jenama Q Aii Perfume.

#qaiiperfume
#edp
#longlasting
#mesrasolat
#mesrapelanggan
#hari2wangi
#hargamampumilik
#perfumebajet
#rm50sahaja
Penting sangat ker???🤔🤔🤔
.
Pelik betul kak sya ni, asyik cuci muka pakai berus muka... Kan cuci muka pakai tangan dah bersih...
Yes... memang bersih... tapi pandangan mata kita saja...😏😏😏
.
Kerana tapak tangan kita surface areanya luas makanya takkan sampai ke dasar kulit kita iaitu liang pori... Kita pakai foundation atau bedak sebab nak tutup liang pori... nak tutup cela parut kan???😊😊😊
.
Tapi kalau cuci muka dengan tangan tak mampu sampai ke liang pori makanya akan tersumbatlah... Itu tak termasuk kotoran lain lagi seperti habuk, debu, asap kenderaan..😂😂😂
.
Bila kita sental muka guna POBLING, memang dapat rasa perubahan kulit lebih bersih👍👍👍
Barulah apply skincare awak yang mahal tu akan berkesan sebab kulit dah bebas dari kotoran❤❤❤
.
Rasanya penting tak cuci muka sebaiknya ni???😉😉😉
Tanya je kot ada yang tak faham lagi...😁😁😁
.
🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹
- www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) -

#murah #kosmetik #pobling #poblingori #poblingmurah #kecantikan #wanita #hargapelajar #malaysia #igshoppingmalaysia #kosmetikoriginal #kecantikankulit #vitamin #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #hargamurah #muslimah #kebersihan #bazaronline #bazarpaknil #cantik #clevergirl #promosi #produkmalaysia #brunei #singapore #pencucimuka #mesrasolat #skincare
Penting sangat ker???🤔🤔🤔 . Pelik betul kak sya ni, asyik cuci muka pakai berus muka... Kan cuci muka pakai tangan dah bersih... Yes... memang bersih... tapi pandangan mata kita saja...😏😏😏 . Kerana tapak tangan kita surface areanya luas makanya takkan sampai ke dasar kulit kita iaitu liang pori... Kita pakai foundation atau bedak sebab nak tutup liang pori... nak tutup cela parut kan???😊😊😊 . Tapi kalau cuci muka dengan tangan tak mampu sampai ke liang pori makanya akan tersumbatlah... Itu tak termasuk kotoran lain lagi seperti habuk, debu, asap kenderaan..😂😂😂 . Bila kita sental muka guna POBLING, memang dapat rasa perubahan kulit lebih bersih👍👍👍 Barulah apply skincare awak yang mahal tu akan berkesan sebab kulit dah bebas dari kotoran❤❤❤ . Rasanya penting tak cuci muka sebaiknya ni???😉😉😉 Tanya je kot ada yang tak faham lagi...😁😁😁 . 🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹 - www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) - #murah  #kosmetik  #pobling  #poblingori  #poblingmurah  #kecantikan  #wanita  #hargapelajar  #malaysia  #igshoppingmalaysia  #kosmetikoriginal  #kecantikankulit  #vitamin  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #hargamurah  #muslimah  #kebersihan  #bazaronline  #bazarpaknil  #cantik  #clevergirl  #promosi  #produkmalaysia  #brunei  #singapore  #pencucimuka  #mesrasolat  #skincare 
KENAPA RAMAI YANG SUKA PADA MYLEA FRECKLES SERUM❓
.
Haruslah suka kerana Serum Mylea dapat merawat wajah dari jeragat, jerawat, liang pori besar, kulit tak sekata, sunburn dan banyak lg.. Tak hairanlah hampir 10,000 testimoni terkumpul sehingga sekarang 😱
.
Lagi testimoni dekat # dibawah ye ⤵️
.
#myleabeautefeedback
#myleabeautefeedback
#myleabeautefeedback
.
Yang ada masalah pada wajah, jom cuba Mylea Freckles Serum.. In Shaa Allah kurang sebulan penggunaan anda akan rasai dan lihat perubahan pada wajah anda 😘
.
Jom DM @ direct WhatsApp pada no dibawah ⤵️
Atau klik saja link di BIO 😘
.
📲 +6013-2857776
📲 +6013-2857776
📲 +6013-2857776
.
KENAPA RAMAI YANG SUKA PADA MYLEA FRECKLES SERUM❓ . Haruslah suka kerana Serum Mylea dapat merawat wajah dari jeragat, jerawat, liang pori besar, kulit tak sekata, sunburn dan banyak lg.. Tak hairanlah hampir 10,000 testimoni terkumpul sehingga sekarang 😱 . Lagi testimoni dekat # dibawah ye ⤵️ . #myleabeautefeedback  #myleabeautefeedback  #myleabeautefeedback  . Yang ada masalah pada wajah, jom cuba Mylea Freckles Serum.. In Shaa Allah kurang sebulan penggunaan anda akan rasai dan lihat perubahan pada wajah anda 😘 . Jom DM @ direct WhatsApp pada no dibawah ⤵️ Atau klik saja link di BIO 😘 . 📲 +6013-2857776 📲 +6013-2857776 📲 +6013-2857776 .
Credit to from @farahanimrazak -  cantik sangat sangat tau kalau pakai @faraalipbutter ni sebab warna pink semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. boleh merawat bibir yg kering menggelupas!
.
sangat baik utk kesihatan sebab 100% bahan semulajadi sahaja seperti sunflower seed dan olive oil, tahan lebih 6 bulan bila pakai @faraalipbutter ni. Anim pakai 24 jam dalam rumah bila siap mandi, sebelum tidur, bangun tidur hehe sebab nak nampak fresh depan suami kiterrr. suami kiteer pun sayang.
.

#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbykakteh #teamkakteh #faraalipbutterterengganu #faraalipbutter #beauty #natural #naturalbeauty #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirkusam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterkualanerus #organic #mesrasolat #mesrawuduk #luluskkm #beautiful #beauty #dropshipneeded #agenneeded #codkualaterengganu #codkualanerus #posseluruhmalaysia #bazarpaknil #kosmetik
Credit to from @farahanimrazak - cantik sangat sangat tau kalau pakai @faraalipbutter ni sebab warna pink semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. boleh merawat bibir yg kering menggelupas! . sangat baik utk kesihatan sebab 100% bahan semulajadi sahaja seperti sunflower seed dan olive oil, tahan lebih 6 bulan bila pakai @faraalipbutter ni. Anim pakai 24 jam dalam rumah bila siap mandi, sebelum tidur, bangun tidur hehe sebab nak nampak fresh depan suami kiterrr. suami kiteer pun sayang. . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbykakteh  #teamkakteh  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutter  #beauty  #natural  #naturalbeauty  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirkusam  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterkualanerus  #organic  #mesrasolat  #mesrawuduk  #luluskkm  #beautiful  #beauty  #dropshipneeded  #agenneeded  #codkualaterengganu  #codkualanerus  #posseluruhmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetik 
MASUK HARINIE DAH 3 CUSTOMER PRE-ORDER EFOL'AR MASCARA, MASCARA YANG MUDAH ALIS DAN MUDAH TANGGAL. JUGA MESRA SOLAT. 
WALAUPUN STOCK TAK SAMPAI LAGI, TAPI DAH TINGGAL 9PCS SAHAJA!. TAK PE, STOCK HABIS KITA TAMBAH LAGI.

#ZARADDEENBEAUTY
#FIBERMASCARA
#MESRASOLAT
#EFOLARMASCARA
MASUK HARINIE DAH 3 CUSTOMER PRE-ORDER EFOL'AR MASCARA, MASCARA YANG MUDAH ALIS DAN MUDAH TANGGAL. JUGA MESRA SOLAT. WALAUPUN STOCK TAK SAMPAI LAGI, TAPI DAH TINGGAL 9PCS SAHAJA!. TAK PE, STOCK HABIS KITA TAMBAH LAGI. #ZARADDEENBEAUTY  #FIBERMASCARA  #MESRASOLAT  #EFOLARMASCARA 
Size guide untuk 1st timer yg nak beli #jilbabkilat.

Nak tau lagi details boleh klik link ni ↩
www.wasap.my/60199595691/jilbabkilat

#BaitElJilbab 
#TudungLabuh
#TudungSarung 
#TudungBerdagu
#Ironless
#MesraSolat
#TudungSoftAwning
#SarungJeDahSiap
💜SET BASIC CHARMS
_______________________ 💁Set ni mengandungi Charms cleanser dan Charms foundation. 2 in 1! 
Jadi? Ape set basic charms ni boleh buat?
.
💁Kami recommend set ni bg sesiapa yg ade masalah kulit berminyak, berjerawat, parut jerawat, kulit kusam, whiteheads dan blackheads..
.
💁Charms cleanser mampu menyingkirkan minyak2 di muka dan dlm masa sama jugak, boleh hapuskan jerawat! 💥 .
.
💁Charms foundation ni pulak khas bg sesiapa ade parut jerawat / cela. Foundation ni spesel sgt sbb ade collagen, apple stemcell & vitamin e! Ape fungsi die? Merawat kulit wajah lah. Yg ade parut jerawat, slowly memudar taw. Yg ade jerawat? Terus cepat kering jerawat tu haa.
.
Paling customer SUKE bile berpeluh! tak bercapuk pun ❤ lagi flawless lagi glowing.!💋
.
.
☎ www.wasap.my/60179077013
☎ www.wasap.my/60179077013
☎ www.wasap.my/60179077013
.

#charmsviral
#charmsnatural
#mesrasolat
#mesrawuduk
#halaljakim
#labtest
#solekdanrawat
#teamiffabeautyshop
💜SET BASIC CHARMS _______________________ 💁Set ni mengandungi Charms cleanser dan Charms foundation. 2 in 1! Jadi? Ape set basic charms ni boleh buat? . 💁Kami recommend set ni bg sesiapa yg ade masalah kulit berminyak, berjerawat, parut jerawat, kulit kusam, whiteheads dan blackheads.. . 💁Charms cleanser mampu menyingkirkan minyak2 di muka dan dlm masa sama jugak, boleh hapuskan jerawat! 💥 . . 💁Charms foundation ni pulak khas bg sesiapa ade parut jerawat / cela. Foundation ni spesel sgt sbb ade collagen, apple stemcell & vitamin e! Ape fungsi die? Merawat kulit wajah lah. Yg ade parut jerawat, slowly memudar taw. Yg ade jerawat? Terus cepat kering jerawat tu haa. . Paling customer SUKE bile berpeluh! tak bercapuk pun ❤ lagi flawless lagi glowing.!💋 . . ☎ www.wasap.my/60179077013 ☎ www.wasap.my/60179077013 ☎ www.wasap.my/60179077013 . #charmsviral  #charmsnatural  #mesrasolat  #mesrawuduk  #halaljakim  #labtest  #solekdanrawat  #teamiffabeautyshop 
belih lebih dr 5 botol sy bagi special price... berminat jom wasap saya
www.wasap.my/60166316302

#perfumeviral
#kakiperfume
#perfumemurah
#sukawangi
#rm35jer
#3rm100
#murahgiler
#mesrasolat
#onlineshopping
#lebih8jam
Semalam meriahhhh sangat sangat #KLCC gara gara launching lipmatte natural & halal Mary Jardin ni. Tu dia the real 10 pilihan colour yang buat hati adinda semua terpikat 👄👄👄
.
Satu persatu usaha doc muslimah kita Dr Maryam untuk bawa MJ brand ke level international. This is the good start of our mission 😎😎.
.
Dua #wanitabesi sebelah Dr M tu our great nourricier and leader of the team #surilavender yang tak putus curah ilmu dan semangat pada kami🔥🔥
.
#lipmattelaunching #MJAC #MaryJardinArtisanCosmetic #naturalcosmetic #naturalmakeup #rosefloweroil #arganoil #bibirmerekah #bibirkering #mesrasolat #safecosmetics #moist #maryjardin #maryjardinshahalam #maryjardindenaialam #maryjardinpinggiransubang #maryjardinbukitsubang #maryjardinbukitjelutong #maryjardinttdijaya
Semalam meriahhhh sangat sangat #KLCC  gara gara launching lipmatte natural & halal Mary Jardin ni. Tu dia the real 10 pilihan colour yang buat hati adinda semua terpikat 👄👄👄 . Satu persatu usaha doc muslimah kita Dr Maryam untuk bawa MJ brand ke level international. This is the good start of our mission 😎😎. . Dua #wanitabesi  sebelah Dr M tu our great nourricier and leader of the team #surilavender  yang tak putus curah ilmu dan semangat pada kami🔥🔥 . #lipmattelaunching  #MJAC  #MaryJardinArtisanCosmetic  #naturalcosmetic  #naturalmakeup  #rosefloweroil  #arganoil  #bibirmerekah  #bibirkering  #mesrasolat  #safecosmetics  #moist  #maryjardin  #maryjardinshahalam  #maryjardindenaialam  #maryjardinpinggiransubang  #maryjardinbukitsubang  #maryjardinbukitjelutong  #maryjardinttdijaya 
Rangkaian Produk AIRIZSKINZ™
💄 AirizSerumFoundation
💄 AirizSerumLipmatte
💄 AirizTranslucentPowder
💄 AirizMoisturizer&Primer "Calitt sesaat, Cantik Sehari" .

#makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
Rangkaian Produk AIRIZSKINZ™ 💄 AirizSerumFoundation 💄 AirizSerumLipmatte 💄 AirizTranslucentPowder 💄 AirizMoisturizer&Primer "Calitt sesaat, Cantik Sehari" . #makeupproducts  #moisturizer  #lipmatte  #foundation  #translucentpowder  #cosmetichalal  #luluskkm  #buatanmalaysia  #mesrasolat  #mesrawuduk  #mudahcuci  #parabenfree  #serumfoundationmalaysia  #merawatkulit  #merawatbibir  #flawlessmakeup  #naturalmakeup  #tanpabahankimia  #marulaoil  #cantiksambilmerawat  #makeuptreatment  #spf50  #airizskinz  #cantiksambilmerawat 
OFFER 3ML MINI ROLL PERFUME
.
.
Botol exclusive material kaca. .
.
.
👉 Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih 👉 Lagi best anda boleh buat jenama perfume sendiri. 👉 Wangian tahan lama lebih 48jam 👉 MESRA SOLAT PERFUME
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP  CIKMIE
👇👇👇 012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#murahmurah 
#berkualiti 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#malaysia 
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#kekasihpaksarela
#minyakwangi 
#shopee
OFFER 3ML MINI ROLL PERFUME . . Botol exclusive material kaca. . . . 👉 Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih 👉 Lagi best anda boleh buat jenama perfume sendiri. 👉 Wangian tahan lama lebih 48jam 👉 MESRA SOLAT PERFUME . . Bestkan????? . . NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE 👇👇👇 012-2903961 012-2903961 . . . . . #carperfume  #homeperfume  #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #murahmurah  #berkualiti  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #malaysia  #perfumemalaysia  #trustedseller  #like4like  #kekasihpaksarela  #minyakwangi  #shopee 
Best jual perfume paradise ni
. 
Bila kualiti elok, tak perlu explain panjang2.  Hehe.😄😄
. 
Perfume paradise, inspired perfume yang sangat berkualiti. Wangian tahan lama sehingga 72jam😍😍
. 📲 WHATSAPP  011-16511518

#perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise
#perfumeviral
#thebestinspiredperfume
#perfumemuabellaz
#perfumebella
#stokisperfumeparadise
#wangitahan72jam
#wangitahanlama
#mesrasolat
Selain set jampi, sis pon jual BEDAK ASAS AJAIB YG BOLEH MENGECUTKAN JERAWAT & PUDARKAN JERAGAT SERTA PARUT!😍
.
.
Charms Foundation diperkaya minyak kelapa dara, apple stemcell & collagen yg di mana dpt membantu mngecutkan jerwat serta memudarkan parut dan jeragat. .
Jom kita tgk sikit kelebihan Charms Foundation👇
.
.
💋Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah - tidak berminyak).
💋Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
💋Memberikan PEELINDUNGAN dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat
💋Menambahkan kolagen yang dapat membantu MENEGANGKAN kulit wajah.
💋Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
💋ANTI JERAWAT
💋Tidak basah atau berminyak.
.
.
Jom borak2 dkt whtsapp akak. Klik sini ye sis👇👇 ☎ wasap.my/60103571105
☎ wasap.my/60103571105
☎ wasap.my/60103571105
.
.
#kosmetikhalal
#halalproduct
#mesrasolat
#charmsfoundation
#foundation
#mattefoundation
#takbercapuk
#solekdanrawat
#charms
#charmsteamfarika
#halalcosmetics
Selain set jampi, sis pon jual BEDAK ASAS AJAIB YG BOLEH MENGECUTKAN JERAWAT & PUDARKAN JERAGAT SERTA PARUT!😍 . . Charms Foundation diperkaya minyak kelapa dara, apple stemcell & collagen yg di mana dpt membantu mngecutkan jerwat serta memudarkan parut dan jeragat. . Jom kita tgk sikit kelebihan Charms Foundation👇 . . 💋Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah - tidak berminyak). 💋Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain. 💋Memberikan PEELINDUNGAN dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat 💋Menambahkan kolagen yang dapat membantu MENEGANGKAN kulit wajah. 💋Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan. 💋ANTI JERAWAT 💋Tidak basah atau berminyak. . . Jom borak2 dkt whtsapp akak. Klik sini ye sis👇👇 ☎ wasap.my/60103571105 ☎ wasap.my/60103571105 ☎ wasap.my/60103571105 . . #kosmetikhalal  #halalproduct  #mesrasolat  #charmsfoundation  #foundation  #mattefoundation  #takbercapuk  #solekdanrawat  #charms  #charmsteamfarika  #halalcosmetics 
PRODUK MERCURY VS HEALING CRISIS
.
.
Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia.
.
Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua. Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama.
.
Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan. Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari. Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan.
.
Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik. 😊😊😊
PRODUK MERCURY VS HEALING CRISIS . . Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia. . Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua. Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama. . Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan. Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari. Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan. . Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik. 😊😊😊
"WANITA WAJIB BACA - NAK TAU CARA HILANGKAN JERAGAT KAT KULIT MUKA SEAWAL 7 HARI ❓”
.
Orang Perempuan ni masalah utama kulit muka adalah kulit BERJERAGAT.. Bila ade masalah ni mula la keyakinan diri pun kurang.. Bile keyakinan diri kurang nak buat ape pun macam tak menjadi kan... Betul tak❓
.
Tapi Sekarang Anda Tak Perlu Risau Lagi... Kami Ada Jalan Penyelesaiannya 😘
.
=============
Kelebihan Produk MYLEA FRECKLES SERUM
=============
.
(+) MERAWAT JERAGAT.
Produk "MYLEA FRECKLES SERUM" ni boleh MERAWAT JERAGAT yg ade pada muka akak2 sekalian.. Bile muka dah licin TAKDE JERAGAT confident la skit kan..
.
(+) HARGA MAMPU MILIK.
Aduhai produk ni mmg MAMPU MILIK sgt la.. Even student pun MAMPU BELI.. Utk dpatkan hrga sila PM Yea...
.
(+) MONEY BACK GRANTEE.
Ni penting.. Produk kami dibuat dari bahan2 organic & semulajadi.. Jadi tiada proses pengelupasan semua tu.. Kalau muka anda mengelupas kami akn PULANGKAN semula duit anda.. Nak tunjuk betapa confident nye kami dgn produk kami..
.
=====================
Dan Kami akn bg bonus lagi
=====================
.
=====================
Macamane nak dapatkannya?
=====================
.
Jom DM @ direct WhatsApp pada no dibawah ⤵️
.
📲 +6013-2857776
📲 +6013-2857776
📲 +6013-2857776
.
"WANITA WAJIB BACA - NAK TAU CARA HILANGKAN JERAGAT KAT KULIT MUKA SEAWAL 7 HARI ❓” . Orang Perempuan ni masalah utama kulit muka adalah kulit BERJERAGAT.. Bila ade masalah ni mula la keyakinan diri pun kurang.. Bile keyakinan diri kurang nak buat ape pun macam tak menjadi kan... Betul tak❓ . Tapi Sekarang Anda Tak Perlu Risau Lagi... Kami Ada Jalan Penyelesaiannya 😘 . ============= Kelebihan Produk MYLEA FRECKLES SERUM ============= . (+) MERAWAT JERAGAT. Produk "MYLEA FRECKLES SERUM" ni boleh MERAWAT JERAGAT yg ade pada muka akak2 sekalian.. Bile muka dah licin TAKDE JERAGAT confident la skit kan.. . (+) HARGA MAMPU MILIK. Aduhai produk ni mmg MAMPU MILIK sgt la.. Even student pun MAMPU BELI.. Utk dpatkan hrga sila PM Yea... . (+) MONEY BACK GRANTEE. Ni penting.. Produk kami dibuat dari bahan2 organic & semulajadi.. Jadi tiada proses pengelupasan semua tu.. Kalau muka anda mengelupas kami akn PULANGKAN semula duit anda.. Nak tunjuk betapa confident nye kami dgn produk kami.. . ===================== Dan Kami akn bg bonus lagi ===================== . ===================== Macamane nak dapatkannya? ===================== . Jom DM @ direct WhatsApp pada no dibawah ⤵️ . 📲 +6013-2857776 📲 +6013-2857776 📲 +6013-2857776 .
Pak Mat Tempe berlanggar motokar.
Berlanggar motokar dengan Pak Din.
.
Awak tak nak bertukar?
.
Bertukar dari produk kilo2 ke Mary Jardin 😍.
.
#NaturalProduct
#NonParaben
#NonChemical 
#MesraWuduk 
#MesraSolat 
#MadeByDoctorMaryam
#DoctorDermatology
#TrendingSkinCare
#Standard
#International
#LavenderGarden
#PurpleTheme
#AmazingApril
#ElyaMaryJardin
#EllavenderEmpire
#MaryJardinBaganSeraiPerak
.
Ya Hayyu Ya Qayyum.
#HappySunday
NEW PRICE FOR PEN PERFUME  9ML
.
.
👉 Botolmaterial kaca. 👉 Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih 👉 Lagi best anda boleh buat jenama perfume sendiri. 👉 Wangian tahan lama lebih 48jam
.
.
💕 MESRA SOLAT PERFUME
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP  CIKMIE
👇👇👇 012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#murahmurah 
#berkualiti 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#malaysia 
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#kekasihpaksarela
#minyakwangi 
#shopee 
#neelofa
NEW PRICE FOR PEN PERFUME 9ML . . 👉 Botolmaterial kaca. 👉 Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih 👉 Lagi best anda boleh buat jenama perfume sendiri. 👉 Wangian tahan lama lebih 48jam . . 💕 MESRA SOLAT PERFUME . . Bestkan????? . . NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE 👇👇👇 012-2903961 012-2903961 . . . . . #carperfume  #homeperfume  #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #murahmurah  #berkualiti  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #malaysia  #perfumemalaysia  #trustedseller  #like4like  #kekasihpaksarela  #minyakwangi  #shopee  #neelofa 
Rangkaian Produk AIRIZSKINZ™
💄 AirizSerumFoundation
💄 AirizSerumLipmatte
💄 AirizTranslucentPowder
💄 AirizMoisturizer&Primer "Calitt sesaat, Cantik Sehari" .

#makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
Rangkaian Produk AIRIZSKINZ™ 💄 AirizSerumFoundation 💄 AirizSerumLipmatte 💄 AirizTranslucentPowder 💄 AirizMoisturizer&Primer "Calitt sesaat, Cantik Sehari" . #makeupproducts  #moisturizer  #lipmatte  #foundation  #translucentpowder  #cosmetichalal  #luluskkm  #buatanmalaysia  #mesrasolat  #mesrawuduk  #mudahcuci  #parabenfree  #serumfoundationmalaysia  #merawatkulit  #merawatbibir  #flawlessmakeup  #naturalmakeup  #tanpabahankimia  #marulaoil  #cantiksambilmerawat  #makeuptreatment  #spf50  #airizskinz  #cantiksambilmerawat 
25 HOURS SALES masih berlangsung.. Cepat2 grab sebelum pukul 9 malam ni.

#BaitElJilbab 
#TudungLabuh
#TudungSarung 
#TudungBerdagu
#Ironless
#MesraSolat
#TudungSoftAwning
#SarungJeDahSiap
FRESH LIPS TIPS 😊 ;
-

Take a break . It's Sunday. Make it a "free lipstick/ lipmatte" day. Give your lips a break. Apply lip butter to your lips 👍🏻💋
-

Have a wonderful Sunday everyone 🤗

#faraalipbuttertemerloh #faraalipbutterbangsar #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #teamshida #teamflbbangsar #faraalipbutternilai #agentnilai #kkmapproved #mesrasolat #mesrawuduk #igshop
Bauan Ricco Sngat² Fall In Love 😍😍 .. #riccoperfumes #wangitahanlama #wangiantahanlama #mesrasolat
#preramadhansale 💜 until 23 April

Morning awak2.... nak rase wangian 100% seperti wangian international dengan  harga sale gler2 & super lkng lasting ?.. JOM TRY #TheLabParfum ! 👍😘 Buy 2 perfumes ( pelbagai pilihan) for only rm 100 & Get FREE shower gel 😉

CONFIRM AWAK WANGI SETAHUN !

any inqury whatsapp Mia at 📲 01112330062
📲 01112330062

#perfumewanita #nurTLP #dkny #burberry #pavilion #promosionlineshop #onlineshopmurah #igshop #sayajualmurah #igersmalaysia #bazaarpaknil #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #inspiration #instafollow #lancomemalaysia #signoria #ferragamo #perfumelelaki #nurthelabparfum_catalog #perfumemurah #minyakwangiwanita #minyakwangilelaki #halal #mesrasolat
#preramadhansale  💜 until 23 April Morning awak2.... nak rase wangian 100% seperti wangian international dengan harga sale gler2 & super lkng lasting ?.. JOM TRY #TheLabParfum  ! 👍😘 Buy 2 perfumes ( pelbagai pilihan) for only rm 100 & Get FREE shower gel 😉 CONFIRM AWAK WANGI SETAHUN ! any inqury whatsapp Mia at 📲 01112330062 📲 01112330062 #perfumewanita  #nurTLP  #dkny  #burberry  #pavilion  #promosionlineshop  #onlineshopmurah  #igshop  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #bazaarpaknil  #sayajualminyakwangi  #sayajualperfume  #inspiration  #instafollow  #lancomemalaysia  #signoria  #ferragamo  #perfumelelaki  #nurthelabparfum_catalog  #perfumemurah  #minyakwangiwanita  #minyakwangilelaki  #halal  #mesrasolat 
🍃MYLEA FRECKLES SERUM🍃

Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang. JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit.
.
Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an.
.
Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat
.
Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA!
.
Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan.
.
Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly
.
🍃MYLEA FRECKLES SERUM🍃 Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang. JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit. . Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an. . Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat . Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA! . Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan. . Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly .
Update...pati perfume Secret Essence yg 4 ml...hrga bru ya syg2 semua rm12 sebotol....#patiperfumeinspired #mesrasolat #hargammgberbaloi #wangisampaiesok
FOUNDATION SEMPHOY
#beautyisourlife

Harga mampu milik RM 49 ja...sesuai untuk semua peringkat umur... Warna : sesuai untuk kulit orang Asia
Kod : S001 - putih sederhana
S002 - natural
Jenis : solid foundation
Kuantiti : 10 g (tahan 3 @ 4 bulan bergantung kepada penggunaan )

Cara penggunaan
- titikkan pada wajah (pipi, dagu dan dahi)
- ratakan menggunakan berus / sponge lembab
- boleh pakai bersama bedak compact / loose powder
- boleh pakai foundation saja

#semphoybeautyhq
#glamourandglowforever
#foundationorganik
#ricebranoil
#oliveoil
FOUNDATION SEMPHOY #beautyisourlife  Harga mampu milik RM 49 ja...sesuai untuk semua peringkat umur... Warna : sesuai untuk kulit orang Asia Kod : S001 - putih sederhana S002 - natural Jenis : solid foundation Kuantiti : 10 g (tahan 3 @ 4 bulan bergantung kepada penggunaan ) Cara penggunaan - titikkan pada wajah (pipi, dagu dan dahi) - ratakan menggunakan berus / sponge lembab - boleh pakai bersama bedak compact / loose powder - boleh pakai foundation saja #semphoybeautyhq  #glamourandglowforever  #foundationorganik  #ricebranoil  #oliveoil 
FOUNDATION SEMPHOY
#beautyisourlife

Harga mampu milik RM 49 ja...sesuai untuk semua peringkat umur... Warna : sesuai untuk kulit orang Asia
Kod : S001 - putih sederhana
S002 - natural
Jenis : solid foundation
Kuantiti : 10 g (tahan 3 @ 4 bulan bergantung kepada penggunaan )

Cara penggunaan
- titikkan pada wajah (pipi, dagu dan dahi)
- ratakan menggunakan berus / sponge lembab
- boleh pakai bersama bedak compact / loose powder
- boleh pakai foundation saja

#semphoybeautyhq
#glamourandglowforever
#foundationorganik
#ricebranoil
#oliveoil
FOUNDATION SEMPHOY #beautyisourlife  Harga mampu milik RM 49 ja...sesuai untuk semua peringkat umur... Warna : sesuai untuk kulit orang Asia Kod : S001 - putih sederhana S002 - natural Jenis : solid foundation Kuantiti : 10 g (tahan 3 @ 4 bulan bergantung kepada penggunaan ) Cara penggunaan - titikkan pada wajah (pipi, dagu dan dahi) - ratakan menggunakan berus / sponge lembab - boleh pakai bersama bedak compact / loose powder - boleh pakai foundation saja #semphoybeautyhq  #glamourandglowforever  #foundationorganik  #ricebranoil  #oliveoil 
🎉 PRE RAMADHAN EXCLUSIVE SALES MSH 🎉 .
.
💞CALISTA PREMIUM,
Harga Jualan : RM 69

Pembelian COMBO 3 PCS
Harga Jualan : RM 195 .
.
💞QAYSARA SYARI,MEDEENA SYARI, 
Harga Jualan : RM 129
+ free KHIMAR + 20Biji swarovsaki .
.
📦 Free postage seluruh Malaysia 🇲🇾
🎉 PRE RAMADHAN EXCLUSIVE SALES MSH 🎉 . . 💞CALISTA PREMIUM, Harga Jualan : RM 69 Pembelian COMBO 3 PCS Harga Jualan : RM 195 . . 💞QAYSARA SYARI,MEDEENA SYARI, Harga Jualan : RM 129 + free KHIMAR + 20Biji swarovsaki . . 📦 Free postage seluruh Malaysia 🇲🇾
🎉 PRE RAMADHAN EXCLUSIVE SALES MSH 🎉 .
.
💞CALISTA PREMIUM,
Harga Jualan : RM 69

Pembelian COMBO 3 PCS
Harga Jualan : RM 195 .
.
💞QAYSARA SYARI,MEDEENA SYARI, 
Harga Jualan : RM 129
+ free KHIMAR + 20Biji swarovsaki .
.
📦 Free postage seluruh Malaysia 🇲🇾
🎉 PRE RAMADHAN EXCLUSIVE SALES MSH 🎉 . . 💞CALISTA PREMIUM, Harga Jualan : RM 69 Pembelian COMBO 3 PCS Harga Jualan : RM 195 . . 💞QAYSARA SYARI,MEDEENA SYARI, Harga Jualan : RM 129 + free KHIMAR + 20Biji swarovsaki . . 📦 Free postage seluruh Malaysia 🇲🇾
So jgn lupe utk on notification koranggggg oke...nti jgn ade yg nangis tepi bucu katel plk🤣🤣🤣stayyyy tune gaisssss😘😘😘
#cheettchettdahwangi#wangianantarabangsa#wangianhebat#mampumilik#jimatduit#mesrasolat#solatfriendlyperfume#parfumtahanlama
Dulu masa nak beli Love Potion by Hush Hush sebab dah layut kerana baru stop bf baby kena tanya suami dulu😕
.
.
Bagus. Dahulukan suami dulu, minta izin dulu.okey bagus😎!
.
.
Last suami tak bagi,membazir katanye, saya terima seadanya, dah cukup sempurna dah . Ok, not bad‼️So tak jadila beli .
.
.
Setahun kemudian, dia beranak anak kembar
Baby bf mom sepenuh masa.
.
Now,
CIK B makin layu, CIK B labuh, CIK B lembik, CIK B kecik sebelah😭
.
Hari-hari makan hati, suami makin menjauh
Tak hingin katanya 😱
Tiba-tiba dapat tahu, Si suami kahwin baru, tak minta izin pun..
.
Alasan suami :
.
Ada isteri, tak reti jaga laki. Tak pandai layan laki, Membazir‼️
.
Time ni korg nak nangis air mata darah pun tak guna..redha jela kan,kita usaha ..Tuhan penentu segalanya..😌
.
Okla sape kekakak yg masih berminat tawan pakej pikat somi sendiri serta ingin tampil yakin diri meh oder..tunggu apa lagi,jgn nanti promo lesap! Nyesal 😙
.
.
📮 Free Postage
😍 Postage Everyday
. " HUSH "ke link okey 🖒untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘☺️
.
.
#breastfirmingcream #breastenlargement #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #awekmelayu #krimtetek #krimpayudara #trending #muamalaysia #giftideas #gift #hantarantunang #birthdaygift #makeuptutorial #lovepotionbyhushhush #lovepotionoriginal #lipsmatte #milkboostermalaysia #lovepotionpahang #auramontokoil #lovepotiontestimoni #lovepotionkelantan #jubaheksklusif #bawalexclusive #bajuraya2018 #fattzurafairytale#dropshipwanted#mesrasolat
Dulu masa nak beli Love Potion by Hush Hush sebab dah layut kerana baru stop bf baby kena tanya suami dulu😕 . . Bagus. Dahulukan suami dulu, minta izin dulu.okey bagus😎! . . Last suami tak bagi,membazir katanye, saya terima seadanya, dah cukup sempurna dah . Ok, not bad‼️So tak jadila beli . . . Setahun kemudian, dia beranak anak kembar Baby bf mom sepenuh masa. . Now, CIK B makin layu, CIK B labuh, CIK B lembik, CIK B kecik sebelah😭 . Hari-hari makan hati, suami makin menjauh Tak hingin katanya 😱 Tiba-tiba dapat tahu, Si suami kahwin baru, tak minta izin pun.. . Alasan suami : . Ada isteri, tak reti jaga laki. Tak pandai layan laki, Membazir‼️ . Time ni korg nak nangis air mata darah pun tak guna..redha jela kan,kita usaha ..Tuhan penentu segalanya..😌 . Okla sape kekakak yg masih berminat tawan pakej pikat somi sendiri serta ingin tampil yakin diri meh oder..tunggu apa lagi,jgn nanti promo lesap! Nyesal 😙 . . 📮 Free Postage 😍 Postage Everyday . " HUSH "ke link okey 🖒untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘☺️ . . #breastfirmingcream  #breastenlargement  #payudarabesar  #payudaramantap  #payudaramontok  #payudaraanjal  #awekmelayu  #krimtetek  #krimpayudara  #trending  #muamalaysia  #giftideas  #gift  #hantarantunang  #birthdaygift  #makeuptutorial  #lovepotionbyhushhush  #lovepotionoriginal  #lipsmatte  #milkboostermalaysia  #lovepotionpahang  #auramontokoil  #lovepotiontestimoni  #lovepotionkelantan  #jubaheksklusif  #bawalexclusive  #bajuraya2018  #fattzurafairytale #dropshipwanted #mesrasolat 
.
WANITA TUA DARI USIA !!
.
.
Jika wanita muda dari usia tak lain tak bukan kalau di Malaysia mestilah Rozita Che Wan !! Cantik bergaya sihat dan berkeyakinan. Walau usia sudah melewati 40an siapa sangka sekali pandang seolah anak gadis 34 tahun. Bukan sebab lahir-lahir dah cantik dan muda tak perlu buat apa-apa. Tapi jaga dan kekal cantik.
.
.
Kita?
Anak satu.
Abang boleh lagi kata "Jomlah keluar beli barang sama-sama. Nanti kita masak sama-sama." Kata suami.
.
.
Anak dua. 
Tunggu dalam keretalah. Kata suami pula, "Abang belikan bungkus, Sayang tunggu dalam kereta kejap."
.
.
Anak tiga.
"Tak apalah Sayang duduk rumah ya, Abang belikan bungkus bawa balik rumah."
.
.
Rasa-rasa sebab apa ? Fikir-fikirkan. 😆😆😆
. WANITA TUA DARI USIA !! . . Jika wanita muda dari usia tak lain tak bukan kalau di Malaysia mestilah Rozita Che Wan !! Cantik bergaya sihat dan berkeyakinan. Walau usia sudah melewati 40an siapa sangka sekali pandang seolah anak gadis 34 tahun. Bukan sebab lahir-lahir dah cantik dan muda tak perlu buat apa-apa. Tapi jaga dan kekal cantik. . . Kita? Anak satu. Abang boleh lagi kata "Jomlah keluar beli barang sama-sama. Nanti kita masak sama-sama." Kata suami. . . Anak dua. Tunggu dalam keretalah. Kata suami pula, "Abang belikan bungkus, Sayang tunggu dalam kereta kejap." . . Anak tiga. "Tak apalah Sayang duduk rumah ya, Abang belikan bungkus bawa balik rumah." . . Rasa-rasa sebab apa ? Fikir-fikirkan. 😆😆😆
Assalamualaikum semua 💕 Pagi..... Dah bangun ke atau sambung balik tidur tu? Eh tak payah la tidur, pergi sarapan tu ha, tak pun pergi bersenam, sihat sikit badan 😉

Nanti free, boleh la usha ig @the_lab_parfum ni tau. Boleh la tengok sekali SALE kami yang tinggal 1 hari sahaja lagi 😭

BELI 2 PERFUME RM100 SAHAJA
dapat FREE Body Scrub yang diperbuat daripada madu asli, yang banyak khasiatnya. Haaa tak nak korang dapatkan body scrub ni, bukan selalu body scrub ni ada tau, dia ada waktu SALE je 😎

#mrgrey #dramamrgrey #dukun #gantung #viral #motifviral #meletop #perfumemesrawuduk #mesrasolat  #makmumyangpalingakucinta
Assalamualaikum semua 💕 Pagi..... Dah bangun ke atau sambung balik tidur tu? Eh tak payah la tidur, pergi sarapan tu ha, tak pun pergi bersenam, sihat sikit badan 😉 Nanti free, boleh la usha ig @the_lab_parfum ni tau. Boleh la tengok sekali SALE kami yang tinggal 1 hari sahaja lagi 😭 BELI 2 PERFUME RM100 SAHAJA dapat FREE Body Scrub yang diperbuat daripada madu asli, yang banyak khasiatnya. Haaa tak nak korang dapatkan body scrub ni, bukan selalu body scrub ni ada tau, dia ada waktu SALE je 😎 #mrgrey  #dramamrgrey  #dukun  #gantung  #viral  #motifviral  #meletop  #perfumemesrawuduk  #mesrasolat  #makmumyangpalingakucinta 
KENAPA RAMAI YANG SUKA PADA MYLEA FRECKLES SERUM❓
.
Haruslah suka kerana Serum Mylea dapat merawat wajah dari jeragat, jerawat, liang pori besar, kulit tak sekata, sunburn dan banyak lg.. Tak hairanlah hampir 10,000 testimoni terkumpul sehingga sekarang 😱
.
Lagi testimoni dekat # dibawah ye ⤵️
.
#myleabeautefeedback
#myleabeautefeedback
#myleabeautefeedback
.
Yang ada masalah pada wajah, jom cuba Mylea Freckles Serum.. In Shaa Allah kurang sebulan penggunaan anda akan rasai dan lihat perubahan pada wajah anda 😘
.
Jom DM @ direct WhatsApp pada no dibawah ⤵️
Atau klik saja link di BIO 😘
.
📲 +6013-2857776
📲 +6013-2857776
📲 +6013-2857776
.
KENAPA RAMAI YANG SUKA PADA MYLEA FRECKLES SERUM❓ . Haruslah suka kerana Serum Mylea dapat merawat wajah dari jeragat, jerawat, liang pori besar, kulit tak sekata, sunburn dan banyak lg.. Tak hairanlah hampir 10,000 testimoni terkumpul sehingga sekarang 😱 . Lagi testimoni dekat # dibawah ye ⤵️ . #myleabeautefeedback  #myleabeautefeedback  #myleabeautefeedback  . Yang ada masalah pada wajah, jom cuba Mylea Freckles Serum.. In Shaa Allah kurang sebulan penggunaan anda akan rasai dan lihat perubahan pada wajah anda 😘 . Jom DM @ direct WhatsApp pada no dibawah ⤵️ Atau klik saja link di BIO 😘 . 📲 +6013-2857776 📲 +6013-2857776 📲 +6013-2857776 .
Khas buat make-up lover yang suka calit muka dengan foundation, eyeliner, mascara, eyeshadow semua tu?
.
Kini ada satu rahsia bagaimana bersihkan make-up yang tebal dengan cepat dan mudah tanpa menggunakan pencuci muka.
.
IMAAN FACIAL WIPES
.
✔ Membersihkan make-up untuk wudhu
.
✔ Tak perlu was was untuk terus bersolat dengan hanya lap lap muka guna cukup sehelai tisu basah ni je
.
✔ Harga berbaloi setanding dengan kualitinya
.
✔ Pasti tak menyesal memilih tisu basah Imaan
.
➡ Pencuci Mekap Ekspres
.
• Membersih dan menyegar
Aloe Vera + Vitamin E
.
🎀 1 peket rm6
🎀 1 set (3 peket rm15)
🎀 1 kotak (18 peket rm85)

#produk #imaan #stokis #tisutravel #tisubasah #wipes #makeupremover #makeuplover #halal #mesrawuduk #mesrasolat #aloevera #suci #tanpaalkohol #membersihkan #menyegarkan #semuajeniskulit #bazaarpaknil #pilihan #kesukaan #artis #bazaarpaknil #malaysia
Khas buat make-up lover yang suka calit muka dengan foundation, eyeliner, mascara, eyeshadow semua tu? . Kini ada satu rahsia bagaimana bersihkan make-up yang tebal dengan cepat dan mudah tanpa menggunakan pencuci muka. . IMAAN FACIAL WIPES . ✔ Membersihkan make-up untuk wudhu . ✔ Tak perlu was was untuk terus bersolat dengan hanya lap lap muka guna cukup sehelai tisu basah ni je . ✔ Harga berbaloi setanding dengan kualitinya . ✔ Pasti tak menyesal memilih tisu basah Imaan . ➡ Pencuci Mekap Ekspres . • Membersih dan menyegar Aloe Vera + Vitamin E . 🎀 1 peket rm6 🎀 1 set (3 peket rm15) 🎀 1 kotak (18 peket rm85) #produk  #imaan  #stokis  #tisutravel  #tisubasah  #wipes  #makeupremover  #makeuplover  #halal  #mesrawuduk  #mesrasolat  #aloevera  #suci  #tanpaalkohol  #membersihkan  #menyegarkan  #semuajeniskulit  #bazaarpaknil  #pilihan  #kesukaan  #artis  #bazaarpaknil  #malaysia 
Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊
.
FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻
@membertinggi
-------------------------------------------------------------
#scent #wangsamaju #mesrasolat #mirabelle #wangi #agent #instafamous #iklanmalaysia #baglelaki #assalamualaikum #whitemusk #aromatique #fashionaddict #instastyle #ootd #ootn #outfitoftheday #fashion #whatiweartoday #fashionista #fashioninsta #fashiondaily #instafashion #wiw #madewell #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawal #sayajualbawalchiffon #sayajualbawal
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @membertinggi ------------------------------------------------------------- #scent  #wangsamaju  #mesrasolat  #mirabelle  #wangi  #agent  #instafamous  #iklanmalaysia  #baglelaki  #assalamualaikum  #whitemusk  #aromatique  #fashionaddict  #instastyle  #ootd  #ootn  #outfitoftheday  #fashion  #whatiweartoday  #fashionista  #fashioninsta  #fashiondaily  #instafashion  #wiw  #madewell  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawal  #sayajualbawalchiffon  #sayajualbawal 
Real Testimoni Premium Beautiful
***********************************
LEBUR RIBUAN RINGGIT UNTUK PUSAT RAWATAN PERLANGSINGAN.
.
.
Saya adalah ibu anak 3 yang kerap murung selepas melahirkan bayi secara Czer. Nak pula suami mula tegur bentuk badan mula jatuh dan menggeleber. Habis semua produk kurus dan segala jenis korset saya dah cuba. Hinggakan lebur ribuan ringgit untuk pusat rawatan perlangsingan. .
.
Tapi hasilnya biasa-biasa saja. Malah saya sudah tidak sanggup merelakan perut ditenyeh dengan besi panas setiap kali rawatan.
.
.
Sebulan selepas memakai korset premium beautiful, bentuk badan saya terus cantik terbentuk macam anak dara. Masalah ngilu luka jahitan dan sakit pinggang kesan dari pembedahan juga tiada lagi.
.
*~ Puan Noharyani Mat Sidik ~*
.
.

Raya sales pasang badan & dapat badan idaman.
wasap 011-1040 0585.
.
.
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert 
#PremiumBeautifulXFazura
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulPulauPinang
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulKlang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulSabah
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautiful
#PakejPerkahwinan
#SetBersalin
#SetBerpantang
#CorsetMalaysia
#CorsetMurah
#PBExpert
#PBKorset 
#PBCorset 
#MissFazura 
#Fattzura 
#MesraSolat 
#ShopingOnline 
#NakKurusCepatSihat
#RayaSales
#Brunei
Real Testimoni Premium Beautiful *********************************** LEBUR RIBUAN RINGGIT UNTUK PUSAT RAWATAN PERLANGSINGAN. . . Saya adalah ibu anak 3 yang kerap murung selepas melahirkan bayi secara Czer. Nak pula suami mula tegur bentuk badan mula jatuh dan menggeleber. Habis semua produk kurus dan segala jenis korset saya dah cuba. Hinggakan lebur ribuan ringgit untuk pusat rawatan perlangsingan. . . Tapi hasilnya biasa-biasa saja. Malah saya sudah tidak sanggup merelakan perut ditenyeh dengan besi panas setiap kali rawatan. . . Sebulan selepas memakai korset premium beautiful, bentuk badan saya terus cantik terbentuk macam anak dara. Masalah ngilu luka jahitan dan sakit pinggang kesan dari pembedahan juga tiada lagi. . *~ Puan Noharyani Mat Sidik ~* . . Raya sales pasang badan & dapat badan idaman. wasap 011-1040 0585. . . #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulXFazura  #PremiumBeautifulPutrajaya  #PremiumBeautifulPulauPinang  #PremiumBeautifulKedah  #PremiumBeautifulPerak  #PremiumBeautifulKlang  #PremiumBeautifulJohor  #PremiumBeautifulSabah  #PremiumBeautifulKelantan  #PremiumBeautifulMurah  #PremiumBeautiful  #PakejPerkahwinan  #SetBersalin  #SetBerpantang  #CorsetMalaysia  #CorsetMurah  #PBExpert  #PBKorset  #PBCorset  #MissFazura  #Fattzura  #MesraSolat  #ShopingOnline  #NakKurusCepatSihat  #RayaSales  #Brunei 
Real Testimoni Premium Beautiful
***********************************
LEBUR RIBUAN RINGGIT UNTUK PUSAT RAWATAN PERLANGSINGAN.
.
.
Saya adalah ibu anak 3 yang kerap murung selepas melahirkan bayi secara Czer. Nak pula suami mula tegur bentuk badan mula jatuh dan menggeleber. Habis semua produk kurus dan segala jenis korset saya dah cuba. Hinggakan lebur ribuan ringgit untuk pusat rawatan perlangsingan. .
.
Tapi hasilnya biasa-biasa saja. Malah saya sudah tidak sanggup merelakan perut ditenyeh dengan besi panas setiap kali rawatan.
.
.
Sebulan selepas memakai korset premium beautiful, bentuk badan saya terus cantik terbentuk macam anak dara. Masalah ngilu luka jahitan dan sakit pinggang kesan dari pembedahan juga tiada lagi.
.
*~ Puan Noharyani Mat Sidik ~*
.
.

Raya sales pasang badan & dapat badan idaman.
wasap 011-1040 0585.
.
.
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert 
#PremiumBeautifulXFazura
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulPulauPinang
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulKlang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulSabah
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautiful
#PakejPerkahwinan
#SetBersalin
#SetBerpantang
#CorsetMalaysia
#CorsetMurah
#PBExpert
#PBKorset 
#PBCorset 
#MissFazura 
#Fattzura 
#MesraSolat 
#ShopingOnline 
#NakKurusCepatSihat
#RayaSales
#Brunei
Real Testimoni Premium Beautiful *********************************** LEBUR RIBUAN RINGGIT UNTUK PUSAT RAWATAN PERLANGSINGAN. . . Saya adalah ibu anak 3 yang kerap murung selepas melahirkan bayi secara Czer. Nak pula suami mula tegur bentuk badan mula jatuh dan menggeleber. Habis semua produk kurus dan segala jenis korset saya dah cuba. Hinggakan lebur ribuan ringgit untuk pusat rawatan perlangsingan. . . Tapi hasilnya biasa-biasa saja. Malah saya sudah tidak sanggup merelakan perut ditenyeh dengan besi panas setiap kali rawatan. . . Sebulan selepas memakai korset premium beautiful, bentuk badan saya terus cantik terbentuk macam anak dara. Masalah ngilu luka jahitan dan sakit pinggang kesan dari pembedahan juga tiada lagi. . *~ Puan Noharyani Mat Sidik ~* . . Raya sales pasang badan & dapat badan idaman. wasap 011-1040 0585. . . #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulXFazura  #PremiumBeautifulPutrajaya  #PremiumBeautifulPulauPinang  #PremiumBeautifulKedah  #PremiumBeautifulPerak  #PremiumBeautifulKlang  #PremiumBeautifulJohor  #PremiumBeautifulSabah  #PremiumBeautifulKelantan  #PremiumBeautifulMurah  #PremiumBeautiful  #PakejPerkahwinan  #SetBersalin  #SetBerpantang  #CorsetMalaysia  #CorsetMurah  #PBExpert  #PBKorset  #PBCorset  #MissFazura  #Fattzura  #MesraSolat  #ShopingOnline  #NakKurusCepatSihat  #RayaSales  #Brunei 
Real Testimoni Premium Beautiful
***********************************
LEBUR RIBUAN RINGGIT UNTUK PUSAT RAWATAN PERLANGSINGAN.
.
.
Saya adalah ibu anak 3 yang kerap murung selepas melahirkan bayi secara Czer. Nak pula suami mula tegur bentuk badan mula jatuh dan menggeleber. Habis semua produk kurus dan segala jenis korset saya dah cuba. Hinggakan lebur ribuan ringgit untuk pusat rawatan perlangsingan. .
.
Tapi hasilnya biasa-biasa saja. Malah saya sudah tidak sanggup merelakan perut ditenyeh dengan besi panas setiap kali rawatan.
.
.
Sebulan selepas memakai korset premium beautiful, bentuk badan saya terus cantik terbentuk macam anak dara. Masalah ngilu luka jahitan dan sakit pinggang kesan dari pembedahan juga tiada lagi.
.
*~ Puan Noharyani Mat Sidik ~*
.
.

Raya sales pasang badan & dapat badan idaman.
wasap 011-1040 0585.
.
.
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert 
#PremiumBeautifulXFazura
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulPulauPinang
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulKlang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulSabah
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautiful
#PakejPerkahwinan
#SetBersalin
#SetBerpantang
#CorsetMalaysia
#CorsetMurah
#PBExpert
#PBKorset 
#PBCorset 
#MissFazura 
#Fattzura 
#MesraSolat 
#ShopingOnline 
#NakKurusCepatSihat
#RayaSales
#Brunei
Real Testimoni Premium Beautiful *********************************** LEBUR RIBUAN RINGGIT UNTUK PUSAT RAWATAN PERLANGSINGAN. . . Saya adalah ibu anak 3 yang kerap murung selepas melahirkan bayi secara Czer. Nak pula suami mula tegur bentuk badan mula jatuh dan menggeleber. Habis semua produk kurus dan segala jenis korset saya dah cuba. Hinggakan lebur ribuan ringgit untuk pusat rawatan perlangsingan. . . Tapi hasilnya biasa-biasa saja. Malah saya sudah tidak sanggup merelakan perut ditenyeh dengan besi panas setiap kali rawatan. . . Sebulan selepas memakai korset premium beautiful, bentuk badan saya terus cantik terbentuk macam anak dara. Masalah ngilu luka jahitan dan sakit pinggang kesan dari pembedahan juga tiada lagi. . *~ Puan Noharyani Mat Sidik ~* . . Raya sales pasang badan & dapat badan idaman. wasap 011-1040 0585. . . #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulXFazura  #PremiumBeautifulPutrajaya  #PremiumBeautifulPulauPinang  #PremiumBeautifulKedah  #PremiumBeautifulPerak  #PremiumBeautifulKlang  #PremiumBeautifulJohor  #PremiumBeautifulSabah  #PremiumBeautifulKelantan  #PremiumBeautifulMurah  #PremiumBeautiful  #PakejPerkahwinan  #SetBersalin  #SetBerpantang  #CorsetMalaysia  #CorsetMurah  #PBExpert  #PBKorset  #PBCorset  #MissFazura  #Fattzura  #MesraSolat  #ShopingOnline  #NakKurusCepatSihat  #RayaSales  #Brunei 
Saiz yang paling besar pun TETAP akan ada. Jangan sedih-sedih yea. Tau raya nak dekat dah.
Miss Lien suka berdagang barang manis-manis ni untuk lihat kemanisan itu di wajah client😊
.
.
Wasap jer manis-manis kat Miss Lien 
011-1040 0585 yer. Hadiah FREE yang dapat pun tetap manis.
.
.
#PBCorset 
#PBExpert 
#Weapon35
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulPutrajaya 
#PremiumBeautifulInternational 
#PremiumBeautifulXFazura 
#PremiumBeautifulKedah 
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam 
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulBrunei
#PremiumBeautifulSingapore
#PlusSizeCorset 
#PlusSize
#CustomMadeCorset
#KempisPerut 
#NakKurusSebelumRaya 
#NakKurusCepatSihat 
#LongGirdleMurah 
#MesraSolat 
#PakejPerkahwinan 
#TurunBeratBadanSihat 
#ShopingOnline
Saiz yang paling besar pun TETAP akan ada. Jangan sedih-sedih yea. Tau raya nak dekat dah. Miss Lien suka berdagang barang manis-manis ni untuk lihat kemanisan itu di wajah client😊 . . Wasap jer manis-manis kat Miss Lien 011-1040 0585 yer. Hadiah FREE yang dapat pun tetap manis. . . #PBCorset  #PBExpert  #Weapon35  #PremiumBeautiful  #PremiumBeautifulMurah  #PremiumBeautifulPutrajaya  #PremiumBeautifulInternational  #PremiumBeautifulXFazura  #PremiumBeautifulKedah  #PremiumBeautifulPerak  #PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam  #PremiumBeautifulShahAlam  #PremiumBeautifulBrunei  #PremiumBeautifulSingapore  #PlusSizeCorset  #PlusSize  #CustomMadeCorset  #KempisPerut  #NakKurusSebelumRaya  #NakKurusCepatSihat  #LongGirdleMurah  #MesraSolat  #PakejPerkahwinan  #TurunBeratBadanSihat  #ShopingOnline 
Saiz yang paling besar pun TETAP akan ada. Jangan sedih-sedih yea. Tau raya nak dekat dah.
Miss Lien suka berdagang barang manis-manis ni untuk lihat kemanisan itu di wajah client😊
.
.
Wasap jer manis-manis kat Miss Lien 
011-1040 0585 yer. Hadiah FREE yang dapat pun tetap manis.
.
.
#PBCorset 
#PBExpert 
#Weapon35
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulPutrajaya 
#PremiumBeautifulInternational 
#PremiumBeautifulXFazura 
#PremiumBeautifulKedah 
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam 
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulBrunei
#PremiumBeautifulSingapore
#PlusSizeCorset 
#PlusSize
#CustomMadeCorset
#KempisPerut 
#NakKurusSebelumRaya 
#NakKurusCepatSihat 
#LongGirdleMurah 
#MesraSolat 
#PakejPerkahwinan 
#TurunBeratBadanSihat 
#ShopingOnline
Saiz yang paling besar pun TETAP akan ada. Jangan sedih-sedih yea. Tau raya nak dekat dah. Miss Lien suka berdagang barang manis-manis ni untuk lihat kemanisan itu di wajah client😊 . . Wasap jer manis-manis kat Miss Lien 011-1040 0585 yer. Hadiah FREE yang dapat pun tetap manis. . . #PBCorset  #PBExpert  #Weapon35  #PremiumBeautiful  #PremiumBeautifulMurah  #PremiumBeautifulPutrajaya  #PremiumBeautifulInternational  #PremiumBeautifulXFazura  #PremiumBeautifulKedah  #PremiumBeautifulPerak  #PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam  #PremiumBeautifulShahAlam  #PremiumBeautifulBrunei  #PremiumBeautifulSingapore  #PlusSizeCorset  #PlusSize  #CustomMadeCorset  #KempisPerut  #NakKurusSebelumRaya  #NakKurusCepatSihat  #LongGirdleMurah  #MesraSolat  #PakejPerkahwinan  #TurunBeratBadanSihat  #ShopingOnline 
Saiz yang paling besar pun TETAP akan ada. Jangan sedih-sedih yea. Tau raya nak dekat dah.
Miss Lien suka berdagang barang manis-manis ni untuk lihat kemanisan itu di wajah client😊
.
.
Wasap jer manis-manis kat Miss Lien 
011-1040 0585 yer. Hadiah FREE yang dapat pun tetap manis.
.
.
#PBCorset 
#PBExpert 
#Weapon35
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulPutrajaya 
#PremiumBeautifulInternational 
#PremiumBeautifulXFazura 
#PremiumBeautifulKedah 
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam 
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulBrunei
#PremiumBeautifulSingapore
#PlusSizeCorset 
#PlusSize
#KempisPerut 
#NakKurusSebelumRaya 
#NakKurusCepatSihat 
#LongGirdleMurah 
#MesraSolat 
#PakejPerkahwinan 
#TurunBeratBadanSihat 
#ShopingOnline
Saiz yang paling besar pun TETAP akan ada. Jangan sedih-sedih yea. Tau raya nak dekat dah. Miss Lien suka berdagang barang manis-manis ni untuk lihat kemanisan itu di wajah client😊 . . Wasap jer manis-manis kat Miss Lien 011-1040 0585 yer. Hadiah FREE yang dapat pun tetap manis. . . #PBCorset  #PBExpert  #Weapon35  #PremiumBeautiful  #PremiumBeautifulMurah  #PremiumBeautifulPutrajaya  #PremiumBeautifulInternational  #PremiumBeautifulXFazura  #PremiumBeautifulKedah  #PremiumBeautifulPerak  #PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam  #PremiumBeautifulShahAlam  #PremiumBeautifulBrunei  #PremiumBeautifulSingapore  #PlusSizeCorset  #PlusSize  #KempisPerut  #NakKurusSebelumRaya  #NakKurusCepatSihat  #LongGirdleMurah  #MesraSolat  #PakejPerkahwinan  #TurunBeratBadanSihat  #ShopingOnline 
Auchhh😆
Dah macam artis Kpop uolss😍
Perkenalkan CUCUMBER BUBBLE MASK‼️
_

Teknologi korea terbaru
1⃣Bantu hilangkan jerawat
2⃣Bantu cerahkan jeragat
3⃣Anjalkan kulit persis artis korea
4⃣Kawal kulit berminyak
5⃣Cerahkan kulit uolss

Formula rahsia yang ada dalam
Cucumber bubble mask ni
🔽 Cucumber
🔽 Bee Venom
🔽 Vitamin E, Vitamin B3

Uolss nak harga offer?
Cecepat klik link dekat bio insta ni okeyh😘
Auchhh😆 Dah macam artis Kpop uolss😍 Perkenalkan CUCUMBER BUBBLE MASK‼️ _ Teknologi korea terbaru 1⃣Bantu hilangkan jerawat 2⃣Bantu cerahkan jeragat 3⃣Anjalkan kulit persis artis korea 4⃣Kawal kulit berminyak 5⃣Cerahkan kulit uolss Formula rahsia yang ada dalam Cucumber bubble mask ni 🔽 Cucumber 🔽 Bee Venom 🔽 Vitamin E, Vitamin B3 Uolss nak harga offer? Cecepat klik link dekat bio insta ni okeyh😘
[ADOI, AWAT LA KULIT NI DAH MACAM KULIT IKAN BERSISIK KERING JA NI]
.
.
.
.
.
Orang yang ada kulit kering ni mana boleh pakai skincare yang bukan khas untuk dia. Nanti bertambah kering. Yang ada buih-buih bahan kimia banyak ni, lagi la kena elak guna.
.
Tapi set for DRY/SENSITIVE SKIN ni full of natural ingredients, bahan-bahan yang menyihatkan yang membantu melembap, memudarkan jeragat dan menyerikan wajah. Pendek kata, all in 1 la.
.
Dengan bahan-bahan natural terbaik ni, harganya cuma RM210. .
Nak tau lebih lanjut, pm sy atau wasap je kat:
http://DASCnaturalskincare.wasap.my
.

#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah #organicemulsion #micelles #perfume #mesrasolat
[ADOI, AWAT LA KULIT NI DAH MACAM KULIT IKAN BERSISIK KERING JA NI] . . . . . Orang yang ada kulit kering ni mana boleh pakai skincare yang bukan khas untuk dia. Nanti bertambah kering. Yang ada buih-buih bahan kimia banyak ni, lagi la kena elak guna. . Tapi set for DRY/SENSITIVE SKIN ni full of natural ingredients, bahan-bahan yang menyihatkan yang membantu melembap, memudarkan jeragat dan menyerikan wajah. Pendek kata, all in 1 la. . Dengan bahan-bahan natural terbaik ni, harganya cuma RM210. . Nak tau lebih lanjut, pm sy atau wasap je kat: http://DASCnaturalskincare.wasap.my . #DrAnneSkincare  #HoneygoldLab  #madukelulut  #organicskincare  #naturalskincare  #skincareberkesan  #skincareselamat  #skincaremurah  #natural  #organic  #lipcare  #lipbalm  #claymask  #serum  #honey  #jerawat  #acne  #madeinmalaysia  #jeragat  #cerah  #organicemulsion  #micelles  #perfume  #mesrasolat 
KECIL KECIL CILI PADI.
RM10 SAHAJA TAPI BERAPI.
.
.
Pen perfume by perfume paradise ni memang kami jamin kualitinya tiptop. Bau sebijik sama dengan perfume exclusive
.

#perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise
#perfumeviral
#thebestinspiredperfume
#perfumemuabellaz
#perfumebella
#stokisperfumeparadise
#wangitahan72jam
#wangitahanlama
#mesrasolat
KECIL KECIL CILI PADI.
RM10 SAHAJA TAPI BERAPI.
.
.
Pen perfume by perfume paradise ni memang kami jamin kualitinya tiptop. Bau sebijik sama dengan perfume exclusive
.

#perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise
#perfumeviral
#thebestinspiredperfume
#perfumemuabellaz
#perfumebella
#stokisperfumeparadise
#wangitahan72jam
#wangitahanlama
#mesrasolat
KECIL KECIL CILI PADI.
RM10 SAHAJA TAPI BERAPI.
.
.
Pen perfume by perfume paradise ni memang kami jamin kualitinya tiptop. Bau sebijik sama dengan perfume exclusive
.

#perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise
#perfumeviral
#thebestinspiredperfume
#perfumemuabellaz
#perfumebella
#stokisperfumeparadise
#wangitahan72jam
#wangitahanlama
#mesrasolat
Assalamualaikum & Selamat Malam semua....
.
Nama diberi Noor Nabilah Harun, Bell for short. Saya ejen dropship De'Xandra..
.
Saya jual perfume dexandra, air freshner dexandra & bodyodourless dexandra..
.
Insyallah saya akan bantu anda utk memilih produk kami (De'Xandra).
.
#LetPassionLeadYou #TahanLama #MesraSolat #SayaPakaiSayaJual #DeXandraPerfume #AirFreshenerDeXandra
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋
.
PROMO FREE POSTAGE! FREE POSTAGE UNTUK SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
Siapa nak cuba FaraaLipButter yang best ni tapi taknak bayar postage?? Haa meh la order ngan Wani sebab Wani nak belanja uolss postage. Bukan setakat postage je maya nak belanja tapi nak bagi FREE GIFT yang comel jugak tau kat uolss bagi setiap pembelian faraalipbutter nie dengan Mayaaa 😍😍😍
.
Jum jum order ngan Wani
RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT je uolsss.
.
Limited offer je tau nie.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋 . PROMO FREE POSTAGE! FREE POSTAGE UNTUK SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 . Siapa nak cuba FaraaLipButter yang best ni tapi taknak bayar postage?? Haa meh la order ngan Wani sebab Wani nak belanja uolss postage. Bukan setakat postage je maya nak belanja tapi nak bagi FREE GIFT yang comel jugak tau kat uolss bagi setiap pembelian faraalipbutter nie dengan Mayaaa 😍😍😍 . Jum jum order ngan Wani RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT je uolsss. . Limited offer je tau nie. . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
TAKDE Kening atau Kening Tak Kelihatan? Jom ikhtiar dengan Perfect Brow Shaping
_____

Najwa akan ajar 4 langkah mudah untuk bentuk kening yang nampak natural dan cantik 😍
_____

So,  set gambar di atas adalah promosi
IDEAL MAKEUP SET
❤️ Glowing DD Moist Cake SPF50
❤️ Magic Lipstick with Marula Oil *new*
❤️ Perfect Brow Shaping
_____

HARGA PROMOSI🔥 
Semenanjung RM88 (asal RM104) 
Sabah dan Sarawak RM94 (asal RM110)

_____

Tak sabar nak cuba?
✅ www.wasap.my/60193771857
Atau klik link wasap di bio najwa untuk wasap pantas

Jom cantik manis dengan produk halal dan selamat. Cuba sekali puas hati 😍
.
.
.
.
.
#najwarichteam
#nurraysakedah
#nurraysaalorsetar
#stokisnurraysa
#stokisnurraysakedah
#perfectbrowshaping
#nurraysaperfectbrowshaping
#mekaptunang
#setmekapmurah
#lukiskening
#alhamdulillah
#assalamualaikum
#glowingddmoistcake
#mesrawuduk #mesrasolat
#halalproduct #produkmuslim
#produknurraysa #nurraysamurah
TAKDE Kening atau Kening Tak Kelihatan? Jom ikhtiar dengan Perfect Brow Shaping _____ Najwa akan ajar 4 langkah mudah untuk bentuk kening yang nampak natural dan cantik 😍 _____ So, set gambar di atas adalah promosi IDEAL MAKEUP SET ❤️ Glowing DD Moist Cake SPF50 ❤️ Magic Lipstick with Marula Oil *new* ❤️ Perfect Brow Shaping _____ HARGA PROMOSI🔥 Semenanjung RM88 (asal RM104) Sabah dan Sarawak RM94 (asal RM110) _____ Tak sabar nak cuba? ✅ www.wasap.my/60193771857 Atau klik link wasap di bio najwa untuk wasap pantas Jom cantik manis dengan produk halal dan selamat. Cuba sekali puas hati 😍 . . . . . #najwarichteam  #nurraysakedah  #nurraysaalorsetar  #stokisnurraysa  #stokisnurraysakedah  #perfectbrowshaping  #nurraysaperfectbrowshaping  #mekaptunang  #setmekapmurah  #lukiskening  #alhamdulillah  #assalamualaikum  #glowingddmoistcake  #mesrawuduk  #mesrasolat  #halalproduct  #produkmuslim  #produknurraysa  #nurraysamurah 
Wangian bertaraf antarabangsa,,tidak perlu pergi luar negara...Nak wangian tahan lama tak payah beli mahal2..nak wangian berkualiti dah tentu #produkwan...nak side income dgn harga murah rm27sm rm30 ss Sahaja

Whatsapp📲0175156598

#produkmampumilikrm10#mesrasolat#permintaantinggi#wangianlelaki#wangianperempuan#sayajual#perfume#wanperfume#tahanlama
Wangian Nemesis yang terdiri daripada CITRUS, AROMATIC, FRUITY dan SWEET TROPICAL menjadi pilihan tepat untuk lelaki tampil hebat dan BERKETRAMPILAN.

Berminat nak cuba?

Jangan segan wasap saya ya 👇

www.wasap.my/60179475070
.
No ID : D17349
.
#CleranceSale #RM45Sebotol #DeXandraPerfume #BodyOdourless #AirFreshener #LongLasting #MesraSolat #CodChiku #CodPaloh #CodGuaMusang #CodMachang
Capture yourself.Build confidence.Show your true heart.The scents… 
#perfume #parfume #parfum #perfumeforhim #perfumeforwomen #parfummurah #perfumeformen #perfumeforher #perfumeforsale #minyakwangi #mesrasolat
🚮🔙 last week..Bersama cucu2 mummy...😍 #henjuthenjutwangi #sitifairuzparfum #wangiiiwoooo #mesrasolat
PROMO BULAN APRIL 😘
.
DEXANDRA PERFUME
.
1 botol RM75,
2 botol RM140..
Postage RM8..
.
Kalo korang amik 2 botol ade free gift tau...Dan sempena bulan kegemaran Bell, bell nk belanja korang duit postage...
.
So kalo korang nak beli 2 botol or 1 botol bell bayarkan postage utk korang...jom pilih bau pilihan korang...dan order sekarang...😘🌸🌹
.
Whatsapp or DM Bell,
+60126368479
.
#DeXandraPerfume #AirFreshenerDeXandra #BodyOdourlessDeXandra #DropshipDexandra #LetPassionLeadYou #MesraSolat #LongLasting #WangianKehidupan #SayaPakaiSayaJual
PROMO BULAN APRIL 😘 . DEXANDRA PERFUME . 1 botol RM75, 2 botol RM140.. Postage RM8.. . Kalo korang amik 2 botol ade free gift tau...Dan sempena bulan kegemaran Bell, bell nk belanja korang duit postage... . So kalo korang nak beli 2 botol or 1 botol bell bayarkan postage utk korang...jom pilih bau pilihan korang...dan order sekarang...😘🌸🌹 . Whatsapp or DM Bell, +60126368479 . #DeXandraPerfume  #AirFreshenerDeXandra  #BodyOdourlessDeXandra  #DropshipDexandra  #LetPassionLeadYou  #MesraSolat  #LongLasting  #WangianKehidupan  #SayaPakaiSayaJual 
Selamat malam semua...😊😊😊
.
Siapa yang perlu pakai POBLING???🤔🤔🤔
.
⚠⚠⚠ Terutama bagi mereka yang pakai MEKUP tiap2 hari , mesti korang tak nak pori2 muka tersumbat sehingga menyebabkan JERAWAT / BLACKHEAD / WHITEDHEAD / LING PORI TERBUKA!!❌❌❌
.
Sesuai untuk mereka mengalami :
*masalah kulit berminyak & juga kulit kering
*masalah whitehead & blackhead
*masalah pori-pori terbuka
*masalah jerawat ( especially jerawat pasir )
*menanggalkan make up dengan senang
.
🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹
- www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) -

#murah #kosmetik #pobling #poblingori #poblingmurah #kecantikan #wanita #hargapelajar #malaysia #igshoppingmalaysia #kosmetikoriginal #kecantikankulit #vitamin #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #hargamurah #muslimah #kebersihan #bazaronline #bazarpaknil #cantik #clevergirl #promosi #produkmalaysia #indonesia #brunei #singapore #pencucimuka #mesrasolat
Selamat malam semua...😊😊😊 . Siapa yang perlu pakai POBLING???🤔🤔🤔 . ⚠⚠⚠ Terutama bagi mereka yang pakai MEKUP tiap2 hari , mesti korang tak nak pori2 muka tersumbat sehingga menyebabkan JERAWAT / BLACKHEAD / WHITEDHEAD / LING PORI TERBUKA!!❌❌❌ . Sesuai untuk mereka mengalami : *masalah kulit berminyak & juga kulit kering *masalah whitehead & blackhead *masalah pori-pori terbuka *masalah jerawat ( especially jerawat pasir ) *menanggalkan make up dengan senang . 🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹 - www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) - #murah  #kosmetik  #pobling  #poblingori  #poblingmurah  #kecantikan  #wanita  #hargapelajar  #malaysia  #igshoppingmalaysia  #kosmetikoriginal  #kecantikankulit  #vitamin  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #hargamurah  #muslimah  #kebersihan  #bazaronline  #bazarpaknil  #cantik  #clevergirl  #promosi  #produkmalaysia  #indonesia  #brunei  #singapore  #pencucimuka  #mesrasolat 
Telekung set ibu dan anak.. 💕 
Tunggu ape lagi.. Cepat dapatkan sekrang💕💕💕 🤗Berminat boleh WhatsApp sis🤗 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 
Kalau susah sangat,save je number sis siap²,nnti nk order terus bkk wassap order terus😘😘 #bawalchiffon #bawalmurah #bawalchiffonmurah #tudungmurah #kosmetikMurah #kosmetikborong #bawalarab #bawalchiffon  #bawalbidang50 #eyelash #tudunglabuh #shawlmurah #tudung #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudungbawal #freshcare #tudungreben #koleksikosmetikborong #mesrasolat
Telekung set ibu dan anak.. 💕 Tunggu ape lagi.. Cepat dapatkan sekrang💕💕💕 🤗Berminat boleh WhatsApp sis🤗 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 Kalau susah sangat,save je number sis siap²,nnti nk order terus bkk wassap order terus😘😘 #bawalchiffon  #bawalmurah  #bawalchiffonmurah  #tudungmurah  #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #bawalarab  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #eyelash  #tudunglabuh  #shawlmurah  #tudung  #tudungbidang50  #tudungbidang55  #tudungbawal  #freshcare  #tudungreben  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat 
Siapa yang tambahkn pendapatan??? Nk duit poket lebih?? Jom join dropship Zira's Scarf..💕 Yuran hanya rm20 sahaja😍😍 📌Capai target dapat ganjaran🎁
Jom² daftar skrng.. Tempat sngt limited ye.. Nak yang serious sahaja..🎈 Tunggu ape lagi.. Cepat dapatkan sekrang💕💕💕 🤗Berminat boleh WhatsApp sis🤗 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 
Kalau susah sangat,save je number sis siap²,nnti nk order terus bkk wassap order terus😘😘 #bawalchiffon #bawalmurah #bawalchiffonmurah #tudungmurah #kosmetikMurah #kosmetikborong #bawalarab #bawalchiffon  #bawalbidang50 #eyelash #tudunglabuh #shawlmurah #tudung #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudungbawal #freshcare #tudungreben #koleksikosmetikborong #mesrasolat
Siapa yang tambahkn pendapatan??? Nk duit poket lebih?? Jom join dropship Zira's Scarf..💕 Yuran hanya rm20 sahaja😍😍 📌Capai target dapat ganjaran🎁 Jom² daftar skrng.. Tempat sngt limited ye.. Nak yang serious sahaja..🎈 Tunggu ape lagi.. Cepat dapatkan sekrang💕💕💕 🤗Berminat boleh WhatsApp sis🤗 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 📲Wassap:0176556746 Kalau susah sangat,save je number sis siap²,nnti nk order terus bkk wassap order terus😘😘 #bawalchiffon  #bawalmurah  #bawalchiffonmurah  #tudungmurah  #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #bawalarab  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #eyelash  #tudunglabuh  #shawlmurah  #tudung  #tudungbidang50  #tudungbidang55  #tudungbawal  #freshcare  #tudungreben  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat 
BEAUTY WATER (Toner) 50ml
.
💧Bahan aktif :
- Aqua - Witch hazel
- Alpha arbutin
- Certified organic marula oil - Yeast extract - Magnolia stemcell
- Sakura extract - Vitamin C
.
💧Kelebihan :
- Tidak berminyak
- Membersihkan kulit
- Mencerahkan kulit
- Melembutkan kulit
- Melembabkan kulit
- Mengecilkan pori
- Menegangkan kulit
- Anti aging
.
💧Ciri-ciri :
- Tidak berwarna
- Bau honeydew
.
💧Cara penggunaan :
- Spray 2 kali sehari selepas mencuci muka. - Spray sebelum mekap atau sebarang penggunaan krim muka
.
🌈 Tips : Spray sebelum makeup untuk mendapatkan hasil yang gebu dan flawless.
.
WhatsApp/DM/PM Mira ya.
.
6012 254 0374
.
#toner #beautywater #beautywaterfuraiha #mesrasolat #organicskincare #mua #muamalaysia #makeup #makeuplover #furaiha #furaihalovers #testimonifuraiha #dropshipfuraiha #dropshipfuraihanilai #agentfuraiha #agentfuraihanilai #nilai #mantin #usim #kuis #politekniknilai #fathiahempire
BEAUTY WATER (Toner) 50ml . 💧Bahan aktif : - Aqua - Witch hazel - Alpha arbutin - Certified organic marula oil - Yeast extract - Magnolia stemcell - Sakura extract - Vitamin C . 💧Kelebihan : - Tidak berminyak - Membersihkan kulit - Mencerahkan kulit - Melembutkan kulit - Melembabkan kulit - Mengecilkan pori - Menegangkan kulit - Anti aging . 💧Ciri-ciri : - Tidak berwarna - Bau honeydew . 💧Cara penggunaan : - Spray 2 kali sehari selepas mencuci muka. - Spray sebelum mekap atau sebarang penggunaan krim muka . 🌈 Tips : Spray sebelum makeup untuk mendapatkan hasil yang gebu dan flawless. . WhatsApp/DM/PM Mira ya. . 6012 254 0374 . #toner  #beautywater  #beautywaterfuraiha  #mesrasolat  #organicskincare  #mua  #muamalaysia  #makeup  #makeuplover  #furaiha  #furaihalovers  #testimonifuraiha  #dropshipfuraiha  #dropshipfuraihanilai  #agentfuraiha  #agentfuraihanilai  #nilai  #mantin  #usim  #kuis  #politekniknilai  #fathiahempire 
ALHA ALFA Cushion Glow Blusher 😍
============
.
🎀 Terdapat 3 jenis warna :
SWEET ROSE , ZINNIA , CHERRY.
🎀 Mudah diblend dan tahan 24jam
🎀 Kandungan dalam blusher ni ade Collagen Biji Anggur
🎀 Boleh merawat kulit , mengecilkan pori dan menegangkan tekstur pipi
🎀 Blusher ni boleh pakai selepas powder untuk menyerlahkan lagi effect "dewy" dan paling best ia tak akan merosakkan base !!
.

Available kod zinnia & cherry
RM50
Berminat boleh klik link di bawah 
wasap.my/+60186649805

#teamjutawan2018 #bazarpaknil #bazaronline #bazarpaknilmurah #produkkm #bebasmerkuri #cantikmenarik #mesrasolat #naturalproduct #malaysiaigshop #sayajualmurah #peniagaonline #igshopmalaysiamurah #dropshipmalaysia #rawatkulit #kulitlembut #kulitbermasalah #hilangjerawat #lynnasri #lubukkecantikanmurah2
ALHA ALFA Cushion Glow Blusher 😍 ============ . 🎀 Terdapat 3 jenis warna : SWEET ROSE , ZINNIA , CHERRY. 🎀 Mudah diblend dan tahan 24jam 🎀 Kandungan dalam blusher ni ade Collagen Biji Anggur 🎀 Boleh merawat kulit , mengecilkan pori dan menegangkan tekstur pipi 🎀 Blusher ni boleh pakai selepas powder untuk menyerlahkan lagi effect "dewy" dan paling best ia tak akan merosakkan base !! . Available kod zinnia & cherry RM50 Berminat boleh klik link di bawah wasap.my/+60186649805 #teamjutawan2018  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarpaknilmurah  #produkkm  #bebasmerkuri  #cantikmenarik  #mesrasolat  #naturalproduct  #malaysiaigshop  #sayajualmurah  #peniagaonline  #igshopmalaysiamurah  #dropshipmalaysia  #rawatkulit  #kulitlembut  #kulitbermasalah  #hilangjerawat  #lynnasri  #lubukkecantikanmurah2 
NAK JIMATKAN KOS POSTAGE ANDA
.
.
.
JOM BELI FOUNDATION SEMPHOY….JIMAT & BERBALOI
.
.
Kami menawarkan HARGA POSTAGE SERENDAH RM 6 sahaja…..
.
BELI FOUNDATION SEMPHOY DAPAT FREE GIFT MINI SPONGE TRAVEL
.
.
p/s - FREE GIFT SANGAT TERHAD
.
JOM ORDER
.
Mai risik-risik dulu
.
.
Kak reen
www.wasap.my/60125430233foundation
www.wasap.my/60134885355foundation

Staff
www.wasap.my/60138065003foundation

#foundationsemphoy
#foundationorganik
#oliveoil
#ricebranoil
#hargamampumilik
NAK JIMATKAN KOS POSTAGE ANDA . . . JOM BELI FOUNDATION SEMPHOY….JIMAT & BERBALOI . . Kami menawarkan HARGA POSTAGE SERENDAH RM 6 sahaja….. . BELI FOUNDATION SEMPHOY DAPAT FREE GIFT MINI SPONGE TRAVEL . . p/s - FREE GIFT SANGAT TERHAD . JOM ORDER . Mai risik-risik dulu . . Kak reen www.wasap.my/60125430233foundation www.wasap.my/60134885355foundation Staff www.wasap.my/60138065003foundation #foundationsemphoy  #foundationorganik  #oliveoil  #ricebranoil  #hargamampumilik