an online Instagram web viewer

#merawatkulit medias

Photos

Selamat malam..
.
Sebelum tidur jangan lupa sapu #serumviral ni dulu tau..
.
Esok pagi bangun muka lebih glowing dan gebu gituwww..
.
Tidur dulu jap lagi kang nak bangun sahur pulak..
.
#rrbeauty #glowingserum #serumviral #agentpahang #allskinstype #jerawat #jeragat #parutjerawat #liangporibesar #merawatkulit #jomcantikrayani
โ€ขPakar Merawat Kulit Andaโ€ข โœ”๏ธMenyerap minyak berlebihan โœ”๏ธGlowing Foundation & serum โœ”๏ธMenghilangkan Cela , Jeragat , Parut Hitam โœ”๏ธMengecutkan jerawat โœ”๏ธMelindungi kulit anda dari sinaran UV (Sunblock protected) โœ”๏ธDirumus khas dari bahan semulajadi dari Ekstrak tumbuhan ๐Ÿ’ฏorganic .
.
WA๐Ÿ“ฒ0104390633 untuk dapatkan set promo dengan harga runtuh ๐Ÿค— 
#Hannahbeaute
#HannahByHs 
#hannahlovers 
#serumwajah 
#foundationkulitberminyak 
#foundationkulitcantik 
#foundationkulitkusam 
#foundationkulitkering 
#foundationkulitsensitif 
#foundationkulitjerawat 
#foundation 
#merawatkulit
#promosi 
#ramadhan2018
โ€ขPakar Merawat Kulit Andaโ€ข โœ”๏ธMenyerap minyak berlebihan โœ”๏ธGlowing Foundation & serum โœ”๏ธMenghilangkan Cela , Jeragat , Parut Hitam โœ”๏ธMengecutkan jerawat โœ”๏ธMelindungi kulit anda dari sinaran UV (Sunblock protected) โœ”๏ธDirumus khas dari bahan semulajadi dari Ekstrak tumbuhan ๐Ÿ’ฏorganic . . WA๐Ÿ“ฒ0104390633 untuk dapatkan set promo dengan harga runtuh ๐Ÿค— #Hannahbeaute  #HannahByHs  #hannahlovers  #serumwajah  #foundationkulitberminyak  #foundationkulitcantik  #foundationkulitkusam  #foundationkulitkering  #foundationkulitsensitif  #foundationkulitjerawat  #foundation  #merawatkulit  #promosi  #ramadhan2018 
Masa paling sesuai nak cantik bergaya di hari raya nanti  #promositerhad PERCUMA LOKET EMAS 999 VIRAL & KOS POSTAGE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
_______________________________________________________
Jom cepat WA๐Ÿ“ฒ0104390633 
#Hannahbeaute
#HannahByHs 
#hannahlovers 
#serumwajah 
#foundationkulitberminyak 
#foundationkulitcantik 
#foundationkulitkusam 
#foundationkulitkering 
#foundationkulitsensitif 
#foundationkulitjerawat 
#foundation 
#merawatkulit
#promosi 
#ramadhan2018 
#promosi
Masa paling sesuai nak cantik bergaya di hari raya nanti #promositerhad  PERCUMA LOKET EMAS 999 VIRAL & KOS POSTAGE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ _______________________________________________________ Jom cepat WA๐Ÿ“ฒ0104390633 #Hannahbeaute  #HannahByHs  #hannahlovers  #serumwajah  #foundationkulitberminyak  #foundationkulitcantik  #foundationkulitkusam  #foundationkulitkering  #foundationkulitsensitif  #foundationkulitjerawat  #foundation  #merawatkulit  #promosi  #ramadhan2018  #promosi 
PERCUMA Loket Arcylic Emas 999 Viral+ kos postage dengan setiap pembelian Combo set exclusive berharga RM 99 sahaja .

Normal price rm 116 tidak termasuk loket . Walaweh jimat banyak ๐Ÿ˜
_______________________________________________________
WA๐Ÿ“ฒ0104390633 untuk dapatkan set promo ๐Ÿค— 
#Hannahbeaute
#HannahByHs 
#hannahlovers 
#serumwajah 
#foundationkulitberminyak 
#foundationkulitcantik 
#foundationkulitkusam 
#foundationkulitkering 
#foundationkulitsensitif 
#foundationkulitjerawat 
#foundation 
#merawatkulit
#promosi 
#ramadhan2018
PERCUMA Loket Arcylic Emas 999 Viral+ kos postage dengan setiap pembelian Combo set exclusive berharga RM 99 sahaja . Normal price rm 116 tidak termasuk loket . Walaweh jimat banyak ๐Ÿ˜ _______________________________________________________ WA๐Ÿ“ฒ0104390633 untuk dapatkan set promo ๐Ÿค— #Hannahbeaute  #HannahByHs  #hannahlovers  #serumwajah  #foundationkulitberminyak  #foundationkulitcantik  #foundationkulitkusam  #foundationkulitkering  #foundationkulitsensitif  #foundationkulitjerawat  #foundation  #merawatkulit  #promosi  #ramadhan2018 
KULIT SUPER KERING

Sejak puasa ni kulit muka kak ida kering sangat sangat, sebab tak cukup air kan. Kadang sampai menggelupas terok pakej rasa pedih pedih lagi. 
Nasib ada DYXY Mineral Face Mist. Penyelamat No.1 kulit kering. Sampai ketagih asyik nak spray jeee ๐Ÿ˜

Best seller DYXY!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #dyxycosmetics
#dyxykemaman
#dyxykuantan
#dyxyterengganu
#dyxypahang
#dyxylover
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#dyxymascara
#dyxylipstik
#dyxymelaka
#dyxykedah
#teamwaheeda
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#freepostage
#stokisdyxycosmetics
#merawatkulit
#trustedseller
#glowing
#cantikflawless
#muakemaman
#muakuantan
#codkemaman
#codkuantan
#fattzura
#mamadil
#regrann
KULIT SUPER KERING Sejak puasa ni kulit muka kak ida kering sangat sangat, sebab tak cukup air kan. Kadang sampai menggelupas terok pakej rasa pedih pedih lagi. Nasib ada DYXY Mineral Face Mist. Penyelamat No.1 kulit kering. Sampai ketagih asyik nak spray jeee ๐Ÿ˜ Best seller DYXY!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #dyxycosmetics  #dyxykemaman  #dyxykuantan  #dyxyterengganu  #dyxypahang  #dyxylover  #bccreambydyana  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxykedah  #teamwaheeda  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #freepostage  #stokisdyxycosmetics  #merawatkulit  #trustedseller  #glowing  #cantikflawless  #muakemaman  #muakuantan  #codkemaman  #codkuantan  #fattzura  #mamadil  #regrann 
KULIT SUPER KERING

Sejak puasa ni kulit muka kak ida kering sangat sangat, sebab tak cukup air kan. Kadang sampai menggelupas terok pakej rasa pedih pedih lagi. 
Nasib ada DYXY Mineral Face Mist. Penyelamat No.1 kulit kering. Sampai ketagih asyik nak spray jeee ๐Ÿ˜

Best seller DYXY!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60173647114
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60173647114

#dyxycosmetics
#dyxykemaman
#dyxykuantan
#dyxyterengganu
#dyxypahang
#dyxylover
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#dyxymascara
#dyxylipstik
#dyxymelaka
#dyxykedah
#teamwaheeda
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#freepostage
#stokisdyxycosmetics
#merawatkulit
#trustedseller
#glowing
#cantikflawless
#muakemaman
#muakuantan
#codkemaman
#codkuantan
#fattzura
#mamadil
#regrann
KULIT SUPER KERING Sejak puasa ni kulit muka kak ida kering sangat sangat, sebab tak cukup air kan. Kadang sampai menggelupas terok pakej rasa pedih pedih lagi. Nasib ada DYXY Mineral Face Mist. Penyelamat No.1 kulit kering. Sampai ketagih asyik nak spray jeee ๐Ÿ˜ Best seller DYXY!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60173647114 ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60173647114 #dyxycosmetics  #dyxykemaman  #dyxykuantan  #dyxyterengganu  #dyxypahang  #dyxylover  #bccreambydyana  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxykedah  #teamwaheeda  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #freepostage  #stokisdyxycosmetics  #merawatkulit  #trustedseller  #glowing  #cantikflawless  #muakemaman  #muakuantan  #codkemaman  #codkuantan  #fattzura  #mamadil  #regrann 
TIPS CANTIK SEMULAJADI โค
.
Jom amalkan at least 2 kali seminggu untuk maintain awek muda cerah glowing & kulit sentiasa sihat tanpa pigmentasi jerawat parut. .
#dyxycosmetics
#dyxykemaman
#dyxykuantan
#dyxyterengganu
#dyxypahang
#dyxylover
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#dyxymascara
#dyxylipstik
#dyxymelaka
#dyxykedah
#teamwaheeda
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#freepostage
#stokisdyxycosmetics
#merawatkulit
#trustedseller
#glowing
#cantikflawless
#muakemaman
#muakuantan
#codkemaman
#codkuantan
#fattzura
#mamadil
#regrann
TIPS CANTIK SEMULAJADI โค . Jom amalkan at least 2 kali seminggu untuk maintain awek muda cerah glowing & kulit sentiasa sihat tanpa pigmentasi jerawat parut. . #dyxycosmetics  #dyxykemaman  #dyxykuantan  #dyxyterengganu  #dyxypahang  #dyxylover  #bccreambydyana  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxykedah  #teamwaheeda  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #freepostage  #stokisdyxycosmetics  #merawatkulit  #trustedseller  #glowing  #cantikflawless  #muakemaman  #muakuantan  #codkemaman  #codkuantan  #fattzura  #mamadil  #regrann 
TIPS CANTIK SEMULAJADI โค
.
Jom amalkan at least 2 kali seminggu untuk maintain awek muda cerah glowing & kulit sentiasa sihat tanpa pigmentasi jerawat parut. .
#dyxycosmetics
#dyxykemaman
#dyxykuantan
#dyxyterengganu
#dyxypahang
#dyxylover
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#dyxymascara
#dyxylipstik
#dyxymelaka
#dyxykedah
#teamwaheeda
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#freepostage
#stokisdyxycosmetics
#merawatkulit
#trustedseller
#glowing
#cantikflawless
#muakemaman
#muakuantan
#codkemaman
#codkuantan
#fattzura
#mamadil
#regrann
TIPS CANTIK SEMULAJADI โค . Jom amalkan at least 2 kali seminggu untuk maintain awek muda cerah glowing & kulit sentiasa sihat tanpa pigmentasi jerawat parut. . #dyxycosmetics  #dyxykemaman  #dyxykuantan  #dyxyterengganu  #dyxypahang  #dyxylover  #bccreambydyana  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxykedah  #teamwaheeda  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #freepostage  #stokisdyxycosmetics  #merawatkulit  #trustedseller  #glowing  #cantikflawless  #muakemaman  #muakuantan  #codkemaman  #codkuantan  #fattzura  #mamadil  #regrann 
Untuk bulan puasa ni boleh ambil 1 sachet vitamin c semasa sahur atau masa berbuka dan diikuti dengan minum air secukupnyaa okey.
.
Baru bertenaga sepanjang puasa ni. .
Untuk order boleh whatsapp 010-4310221 atau klik je link di bio okay ๐Ÿ˜‰
.
#vitc #vitaminc #vitamincserbuk #vitaminasli #purevitc #allura #naturalbeauty #flawless #glowing #putihgebu #buahbuahan #whitening #acne #masalahjerawat #resdung #kkmapproved #produkviral #selangor #kelantan #bebasjerawat #putihberseri #kptm #uitm #allurapurevitc #vitamincmurah #merawatkulit #allurafeedback #kulitkusam #vitcfeedback #vitamincterbaik
Untuk bulan puasa ni boleh ambil 1 sachet vitamin c semasa sahur atau masa berbuka dan diikuti dengan minum air secukupnyaa okey. . Baru bertenaga sepanjang puasa ni. . Untuk order boleh whatsapp 010-4310221 atau klik je link di bio okay ๐Ÿ˜‰ . #vitc  #vitaminc  #vitamincserbuk  #vitaminasli  #purevitc  #allura  #naturalbeauty  #flawless  #glowing  #putihgebu  #buahbuahan  #whitening  #acne  #masalahjerawat  #resdung  #kkmapproved  #produkviral  #selangor  #kelantan  #bebasjerawat  #putihberseri  #kptm  #uitm  #allurapurevitc  #vitamincmurah  #merawatkulit  #allurafeedback  #kulitkusam  #vitcfeedback  #vitamincterbaik 
VITAMIN C FEEDBACK!
.
Hasil 2 tahun konsisten consume VITAMIN C. .
Macam Iqa ckp sebelum ni la, dalam vitamin c takda collagen, takda glutha so skin takkan jadi putih lepak. Kalau putih pun putih asal badan kita.
.
Untuk order boleh whatsapp 010-4310221 atau klik je link di bio okayy ๐Ÿ˜‰
.
#vitc #vitaminc #vitamincserbuk #vitaminasli #purevitc #allura #naturalbeauty #flawless #glowing #putihgebu #buahbuahan #whitening #acne #masalahjerawat #resdung #kkmapproved #produkviral #selangor #kelantan #bebasjerawat #putihberseri #kptm #uitm #allurapurevitc #vitamincmurah #merawatkulit #allurafeedback #kulitkusam #vitcfeedback #vitamincterbaik
VITAMIN C FEEDBACK! . Hasil 2 tahun konsisten consume VITAMIN C. . Macam Iqa ckp sebelum ni la, dalam vitamin c takda collagen, takda glutha so skin takkan jadi putih lepak. Kalau putih pun putih asal badan kita. . Untuk order boleh whatsapp 010-4310221 atau klik je link di bio okayy ๐Ÿ˜‰ . #vitc  #vitaminc  #vitamincserbuk  #vitaminasli  #purevitc  #allura  #naturalbeauty  #flawless  #glowing  #putihgebu  #buahbuahan  #whitening  #acne  #masalahjerawat  #resdung  #kkmapproved  #produkviral  #selangor  #kelantan  #bebasjerawat  #putihberseri  #kptm  #uitm  #allurapurevitc  #vitamincmurah  #merawatkulit  #allurafeedback  #kulitkusam  #vitcfeedback  #vitamincterbaik 
Assalamualaikum wbt
Jangan lupa banyakkan minum air kosong selepas berbuka, ye ๐Ÿ˜‰
.
Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh saja wassap
.
010-2709838
010-2709838
010-2709838
.
@ klik link wassap di bio profile di atas โ˜โ˜โ˜ok ๐Ÿ‘Œ sy tunggu wassap anda ๐Ÿ˜
.
.
#pinkladybodyperfection
#trustedagenpinklady #originalpinklady
#pinkladyklang #pinkladyshahalam
#ikhtiarzuriat #asetmantap #missvketat #merawatkeputihan #masalahperiod #stabilhormon #turunberat #naikkanberatbadan #merawatkulit #merawatsenggugut #pinkladyansuran #trialpinklady๐Ÿ‘
#teamfleeka โœŒ
Assalamualaikum wbt Jangan lupa banyakkan minum air kosong selepas berbuka, ye ๐Ÿ˜‰ . Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh saja wassap . 010-2709838 010-2709838 010-2709838 . @ klik link wassap di bio profile di atas โ˜โ˜โ˜ok ๐Ÿ‘Œ sy tunggu wassap anda ๐Ÿ˜ . . #pinkladybodyperfection  #trustedagenpinklady  #originalpinklady  #pinkladyklang  #pinkladyshahalam  #ikhtiarzuriat  #asetmantap  #missvketat  #merawatkeputihan  #masalahperiod  #stabilhormon  #turunberat  #naikkanberatbadan  #merawatkulit  #merawatsenggugut  #pinkladyansuran  #trialpinklady ๐Ÿ‘ #teamfleeka  โœŒ
Assalamualaikum wbt
Jangan lupa banyakkan minum air kosong selepas berbuka, ye ๐Ÿ˜‰
.
Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh saja wassap
.
010-2709838
010-2709838
010-2709838
.
@ klik link wassap di bio profile di atas โ˜โ˜โ˜ok ๐Ÿ‘Œ sy tunggu wassap anda ๐Ÿ˜
.
.
#pinkladybodyperfection
#trustedagenpinklady #originalpinklady
#pinkladyklang #pinkladyshahalam
#ikhtiarzuriat #asetmantap #missvketat #merawatkeputihan #masalahperiod #stabilhormon #turunberat #naikkanberatbadan #merawatkulit #merawatsenggugut #pinkladyansuran #trialpinklady๐Ÿ‘
#teamfleeka โœŒ
Assalamualaikum wbt Jangan lupa banyakkan minum air kosong selepas berbuka, ye ๐Ÿ˜‰ . Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh saja wassap . 010-2709838 010-2709838 010-2709838 . @ klik link wassap di bio profile di atas โ˜โ˜โ˜ok ๐Ÿ‘Œ sy tunggu wassap anda ๐Ÿ˜ . . #pinkladybodyperfection  #trustedagenpinklady  #originalpinklady  #pinkladyklang  #pinkladyshahalam  #ikhtiarzuriat  #asetmantap  #missvketat  #merawatkeputihan  #masalahperiod  #stabilhormon  #turunberat  #naikkanberatbadan  #merawatkulit  #merawatsenggugut  #pinkladyansuran  #trialpinklady ๐Ÿ‘ #teamfleeka  โœŒ
Assalamualaikum wbt
Jangan lupa banyakkan minum air kosong selepas berbuka, ye ๐Ÿ˜‰
.
. Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh saja wassap
.
010-2709838
010-2709838
010-2709838
.
@ klik link wassap di bio profile di atas โ˜โ˜โ˜ok ๐Ÿ‘Œ sy tunggu wassap anda ๐Ÿ˜
.
.
#pinkladybodyperfection
#trustedagenpinklady #originalpinklady
#pinkladyklang #pinkladyshahalam
#ikhtiarzuriat #asetmantap #missvketat #merawatkeputihan #masalahperiod #stabilhormon #turunberat #naikkanberatbadan #merawatkulit #merawatsenggugut #pinkladyansuran #trialpinklady๐Ÿ‘
#teamfleeka โœŒ
Assalamualaikum wbt Jangan lupa banyakkan minum air kosong selepas berbuka, ye ๐Ÿ˜‰ . . Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh saja wassap . 010-2709838 010-2709838 010-2709838 . @ klik link wassap di bio profile di atas โ˜โ˜โ˜ok ๐Ÿ‘Œ sy tunggu wassap anda ๐Ÿ˜ . . #pinkladybodyperfection  #trustedagenpinklady  #originalpinklady  #pinkladyklang  #pinkladyshahalam  #ikhtiarzuriat  #asetmantap  #missvketat  #merawatkeputihan  #masalahperiod  #stabilhormon  #turunberat  #naikkanberatbadan  #merawatkulit  #merawatsenggugut  #pinkladyansuran  #trialpinklady ๐Ÿ‘ #teamfleeka  โœŒ
Tak payah nak makeup tebal2 dah di pagi raya, gelowing natural je, nak tak Modal ciput je Serendah Rm2+.00. Harga Promo sehingga Raya!!! Hari raya kulit glowing bebas cela, Tak Payah cucuk vit C Kanak2 pun boleh guna... dijamin selamat 100% berkesan! . . Komen "NAK" kat bawah or direct wasap ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60143536035 #larichvitamincserum24kgold  #serumwajah  #serummalaysia  #serum  #merawatkulit  #merawatjerawat  #flawlessbeauty  #muabellaz  #laudycintyabella  #neelofa  #meletop  #aydajebat  #missfazura  #fattahaminz  #fashasandha  #noradanish  #hannahdelisha  #syafiqkyle  #sitinordiana  #gemagegarvaganza  #tvalhijrah  #beritaharian  #ketukketukramadhan  #cintafatamorgana  #dramamrgrey  #dramasangat  #dramasangat 
Masih ingatkan misi awal tahun 2018 kita? #MisiCantikSebelumRaya #MisiCantik2018 ? So dah ready? 
Daya dah bersama Yanko , Toner vitamin c dan Serum vitamin c ๐Ÿ˜Š
.
Sis ni dah bersama 4 bulan ๐Ÿ˜

Yang belum, sekarang tau. Masih ada 3 minggu lagi. Sempat lah kurangkan sikit masalah tu kan.
Masih ingatkan misi awal tahun 2018 kita? #MisiCantikSebelumRaya  #MisiCantik2018  ? So dah ready? Daya dah bersama Yanko , Toner vitamin c dan Serum vitamin c ๐Ÿ˜Š . Sis ni dah bersama 4 bulan ๐Ÿ˜ Yang belum, sekarang tau. Masih ada 3 minggu lagi. Sempat lah kurangkan sikit masalah tu kan.
[ SET MANA SIS PALING SUKA ?? ๐Ÿ˜ ]
.
.
Dalam gambar ni ada ..
๐Ÿ‘‰ Set Basic
๐Ÿ‘‰ Set Hydra
๐Ÿ‘‰ Set Platinum.
.
.
Daya sendiri paling in โค dgn Set #Platinum.
Nak tahu kenapa? Sejarahnya, set platinum adalah 7th Series keluaran Yanko. Dalam kata lain, anak Yanko yg ke-7 lah !
.
.
Manakala, basic dan hydra adalah series yg ke 3 & 5. Jadi, antara ketiga tiga set, set Platinum adalah yg :
๐Ÿ‘ TERBARU
๐Ÿ‘ TERBAIK
๐Ÿ‘ LEBIH IMPROVE formulasinya.
๐Ÿ‘ LEBIH PANTAS kesannya
.
.
Kalah membeli, menang memakai. Itulah perumpamaaan yg paling tepat utk gambar set platinum.
.
.
TAPI OPSSS !
.
.
Set #Basic & Set #Hydra pun power juga. Cuma set platinum terlebih power sesuai utk semua jenis kulit. Hihi itu jelah. Tambah pulak dgn #VitCToner & #VitCSerum. Kesannya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Sendiri rasa hihi. .
.
So, sis pakai set mana? Ceritala pengalaman sis mcm mana.. ๐Ÿ˜.
.
.
.
#yankoreview
#yankomalaysiaHQ
[ SET MANA SIS PALING SUKA ?? ๐Ÿ˜ ] . . Dalam gambar ni ada .. ๐Ÿ‘‰ Set Basic ๐Ÿ‘‰ Set Hydra ๐Ÿ‘‰ Set Platinum. . . Daya sendiri paling in โค dgn Set #Platinum . Nak tahu kenapa? Sejarahnya, set platinum adalah 7th Series keluaran Yanko. Dalam kata lain, anak Yanko yg ke-7 lah ! . . Manakala, basic dan hydra adalah series yg ke 3 & 5. Jadi, antara ketiga tiga set, set Platinum adalah yg : ๐Ÿ‘ TERBARU ๐Ÿ‘ TERBAIK ๐Ÿ‘ LEBIH IMPROVE formulasinya. ๐Ÿ‘ LEBIH PANTAS kesannya . . Kalah membeli, menang memakai. Itulah perumpamaaan yg paling tepat utk gambar set platinum. . . TAPI OPSSS ! . . Set #Basic  & Set #Hydra  pun power juga. Cuma set platinum terlebih power sesuai utk semua jenis kulit. Hihi itu jelah. Tambah pulak dgn #VitCToner  & #VitCSerum . Kesannya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Sendiri rasa hihi. . . So, sis pakai set mana? Ceritala pengalaman sis mcm mana.. ๐Ÿ˜. . . . #yankoreview  #yankomalaysiaHQ