an online Instagram web viewer

#melaka medias

Photos

Pon pon pon 🚙🚙🚙🚙
•
•
Kita deal sampai jadi !! PM saya 01123113574 (tya) kalau nak FAST RESPON! dan jika anda nak COD, whatsapp and bagitahu location 😉
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #sayajual #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #makeup #klcc #keramat #muakualalumpur #greentea #brushmakeup #bccreambydyana #brushfoundation #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia #danaukota #muar #teamFL #dyxyselangorz
Pon pon pon 🚙🚙🚙🚙 • • Kita deal sampai jadi !! PM saya 01123113574 (tya) kalau nak FAST RESPON! dan jika anda nak COD, whatsapp and bagitahu location 😉 #foundationmalaysia  #tawau  #foundationmurah  #melaka  #kualalumpur  #muamalaysia  #gombak  #sayajual  #muakl  #kampungbaru  #bangsar  #setiawangsa  #wangsamaju  #makeup  #klcc  #keramat  #muakualalumpur  #greentea  #brushmakeup  #bccreambydyana  #brushfoundation  #klsentral  #muawangsamaju  #muatutorial  #dyxycosmetics  #cosmeticsmalaysia  #danaukota  #muar  #teamFL  #dyxyselangorz 
New arrival!! Klik👉 #KATALOGDAD

Kurung Jelita

Rm100 sm/Rm105 ss

Free Size (Fit S to small L)
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) 
tidak jarang dan tak perlu lining 
material stretchable dan tidak panas
leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip
lengan baju mudah selak, friendly wudhuk.
potongan kurung moden labuh menutupi punggung,  tampil sopan dan elegant, tiada pesak
skirt cutting duyung 
pinggang skirt full getah
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no :
📲 0129787304
📲 0129787304
📲 0129787304

#dresslawa #bajupeplum #bridesmaidsmalaysia #ootdmalaysia #dresscantik #bajutunangcantik #dressterkini #bajubridesmaidmurah #bajukurunglawa #dresscantikmurah #cspscs #klcc #seluar #kurungmoden #blouse #peplummalaysia #bajukenduri #bajunikah #bajukendurikahwin #dressmurahrm49 #peplumdress #cikgucikgi #neelofa #kualalumpur #kebaya #jubah #dress #bajuraya #melaka
New arrival!! Klik👉 #KATALOGDAD  Kurung Jelita Rm100 sm/Rm105 ss Free Size (Fit S to small L) (Ukuran rujuk gambar carta) Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) tidak jarang dan tak perlu lining material stretchable dan tidak panas leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip lengan baju mudah selak, friendly wudhuk. potongan kurung moden labuh menutupi punggung, tampil sopan dan elegant, tiada pesak skirt cutting duyung pinggang skirt full getah warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no : 📲 0129787304 📲 0129787304 📲 0129787304 #dresslawa  #bajupeplum  #bridesmaidsmalaysia  #ootdmalaysia  #dresscantik  #bajutunangcantik  #dressterkini  #bajubridesmaidmurah  #bajukurunglawa  #dresscantikmurah  #cspscs  #klcc  #seluar  #kurungmoden  #blouse  #peplummalaysia  #bajukenduri  #bajunikah  #bajukendurikahwin  #dressmurahrm49  #peplumdress  #cikgucikgi  #neelofa  #kualalumpur  #kebaya  #jubah  #dress  #bajuraya  #melaka 
New arrival!! . 👗Kurung Jelita👗 . 💰Harga : Rm95 Postage: Rm: 8/12ss . Free Size (Fit S to small L) (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) . . ✅tidak jarang dan tak perlu lining material stretchable dan tidak panas ✅leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip ✅lengan baju mudah selak . ✅friendly wudhuk. ✅potongan kurung moden labuh menutupi punggung, tampil sopan dan elegant, tiada pesak ✅skirt cutting duyung . ✅pinggang skirt full getah . ‼️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . CARA ORDER: SCREENSHOT GAMBAR BAJU YG ANDA BERKENAN TERUS WHATSAPP SY 😉😉😉 ❌ NO DM PLEASE, takut tak perasan ☺ . ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 . #bajukendurikawin2018  #bajupengapit  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajucantik  #peplum2018  #peplumsongket  #bajukurungmurahni  #bajupengapit2018  #bajupengapitmalaysia  #bridesmaiddress  #bajukurungsale  #bajukurungmurahmalaysia  #bigsale  #payday  #paydaypromotion  #kurunglace  #bajuraya2018  #bajutunangmurah  #bajutunang  #bajunikahmurahonline  #bajukurunglacemurah  #bajupeplumraya  #bajupeplummurah  #melaka  #negerisembilan  #seremban  #portdickson  #selangor  #kualalumpur 
New arrival!! . 👗Kurung Jelita👗 . 💰Harga : Rm95 Postage: Rm: 8/12ss . Free Size (Fit S to small L) (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) . . ✅tidak jarang dan tak perlu lining material stretchable dan tidak panas ✅leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip ✅lengan baju mudah selak . ✅friendly wudhuk. ✅potongan kurung moden labuh menutupi punggung, tampil sopan dan elegant, tiada pesak ✅skirt cutting duyung . ✅pinggang skirt full getah . ‼️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . CARA ORDER: SCREENSHOT GAMBAR BAJU YG ANDA BERKENAN TERUS WHATSAPP SY 😉😉😉 ❌ NO DM PLEASE, takut tak perasan ☺ . ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 . #bajukendurikawin2018  #bajupengapit  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajucantik  #peplum2018  #peplumsongket  #bajukurungmurahni  #bajupengapit2018  #bajupengapitmalaysia  #bridesmaiddress  #bajukurungsale  #bajukurungmurahmalaysia  #bigsale  #payday  #paydaypromotion  #kurunglace  #bajuraya2018  #bajutunangmurah  #bajutunang  #bajunikahmurahonline  #bajukurunglacemurah  #bajupeplumraya  #bajupeplummurah  #melaka  #negerisembilan  #seremban  #portdickson  #selangor  #kualalumpur 
New arrival!! . 👗Kurung Jelita👗 . 💰Harga : Rm95 Postage: Rm: 8/12ss . Free Size (Fit S to small L) (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) . . ✅tidak jarang dan tak perlu lining material stretchable dan tidak panas ✅leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip ✅lengan baju mudah selak . ✅friendly wudhuk. ✅potongan kurung moden labuh menutupi punggung, tampil sopan dan elegant, tiada pesak ✅skirt cutting duyung . ✅pinggang skirt full getah . ‼️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . CARA ORDER: SCREENSHOT GAMBAR BAJU YG ANDA BERKENAN TERUS WHATSAPP SY 😉😉😉 ❌ NO DM PLEASE, takut tak perasan ☺ . ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 . #bajukendurikawin2018  #bajupengapit  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajucantik  #peplum2018  #peplumsongket  #bajukurungmurahni  #bajupengapit2018  #bajupengapitmalaysia  #bridesmaiddress  #bajukurungsale  #bajukurungmurahmalaysia  #bigsale  #payday  #paydaypromotion  #kurunglace  #bajuraya2018  #bajutunangmurah  #bajutunang  #bajunikahmurahonline  #bajukurunglacemurah  #bajupeplumraya  #bajupeplummurah  #melaka  #negerisembilan  #seremban  #portdickson  #selangor  #kualalumpur 
New arrival!! . 👗Kurung Jelita👗 . 💰Harga : Rm95 Postage: Rm: 8/12ss . Free Size (Fit S to small L) (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) . . ✅tidak jarang dan tak perlu lining material stretchable dan tidak panas ✅leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip ✅lengan baju mudah selak . ✅friendly wudhuk. ✅potongan kurung moden labuh menutupi punggung, tampil sopan dan elegant, tiada pesak ✅skirt cutting duyung . ✅pinggang skirt full getah . ‼️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . CARA ORDER: SCREENSHOT GAMBAR BAJU YG ANDA BERKENAN TERUS WHATSAPP SY 😉😉😉 ❌ NO DM PLEASE, takut tak perasan ☺ . ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 . #bajukendurikawin2018  #bajupengapit  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajucantik  #peplum2018  #peplumsongket  #bajukurungmurahni  #bajupengapit2018  #bajupengapitmalaysia  #bridesmaiddress  #bajukurungsale  #bajukurungmurahmalaysia  #bigsale  #payday  #paydaypromotion  #kurunglace  #bajuraya2018  #bajutunangmurah  #bajutunang  #bajunikahmurahonline  #bajukurunglacemurah  #bajupeplumraya  #bajupeplummurah  #melaka  #negerisembilan  #seremban  #portdickson  #selangor  #kualalumpur 
New arrival!! . 👗Kurung Jelita👗 . 💰Harga : Rm95 Postage: Rm: 8/12ss . Free Size (Fit S to small L) (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) . . ✅tidak jarang dan tak perlu lining material stretchable dan tidak panas ✅leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip ✅lengan baju mudah selak . ✅friendly wudhuk. ✅potongan kurung moden labuh menutupi punggung, tampil sopan dan elegant, tiada pesak ✅skirt cutting duyung . ✅pinggang skirt full getah . ‼️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . CARA ORDER: SCREENSHOT GAMBAR BAJU YG ANDA BERKENAN TERUS WHATSAPP SY 😉😉😉 ❌ NO DM PLEASE, takut tak perasan ☺ . ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 . #bajukendurikawin2018  #bajupengapit  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajucantik  #peplum2018  #peplumsongket  #bajukurungmurahni  #bajupengapit2018  #bajupengapitmalaysia  #bridesmaiddress  #bajukurungsale  #bajukurungmurahmalaysia  #bigsale  #payday  #paydaypromotion  #kurunglace  #bajuraya2018  #bajutunangmurah  #bajutunang  #bajunikahmurahonline  #bajukurunglacemurah  #bajupeplumraya  #bajupeplummurah  #melaka  #negerisembilan  #seremban  #portdickson  #selangor  #kualalumpur 
mee bodo Tengkera
#meebodo #tengkera #jjcm #melaka
New arrival!! . 👗Kurung Jelita👗 . 💰Harga : Rm95 Postage: Rm: 8/12ss . Free Size (Fit S to small L) (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) . . ✅tidak jarang dan tak perlu lining material stretchable dan tidak panas ✅leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip ✅lengan baju mudah selak . ✅friendly wudhuk. ✅potongan kurung moden labuh menutupi punggung, tampil sopan dan elegant, tiada pesak ✅skirt cutting duyung . ✅pinggang skirt full getah . ‼️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . CARA ORDER: SCREENSHOT GAMBAR BAJU YG ANDA BERKENAN TERUS WHATSAPP SY 😉😉😉 ❌ NO DM PLEASE, takut tak perasan ☺ . ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 . #bajukendurikawin2018  #bajupengapit  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajucantik  #peplum2018  #peplumsongket  #bajukurungmurahni  #bajupengapit2018  #bajupengapitmalaysia  #bridesmaiddress  #bajukurungsale  #bajukurungmurahmalaysia  #bigsale  #payday  #paydaypromotion  #kurunglace  #bajuraya2018  #bajutunangmurah  #bajutunang  #bajunikahmurahonline  #bajukurunglacemurah  #bajupeplumraya  #bajupeplummurah  #melaka  #negerisembilan  #seremban  #portdickson  #selangor  #kualalumpur 
BERMINAT NAK TRY DYXY TAPI TAK NAK POSTAGE? TAKPE JANGAN RISAU SEBAB 👉🏻Hari hari ika ada COD DYXY COSMETICS KAWASAN MELAKA , sebut ja area mana , sepantas kilat kita akan cod kan pada anda 💞
.
.
Yang nak dapatkan discount rm35-rm50 per set jom oder DYXY SET harini ! 
Ika baik hati nak bagi 10 FREEGIFT menarik utk ANDA 😍
.
Best ke Best? Beli Dyxy Dapat Gift!!! .
.
Apa tunggu lagi  mehh whatsapp ika cecepat !
.
Tekan je link biru kt bio sekarang 🤗
.
.
.
.

Berminat boleh pm/whatsapp 📲📲📲 0136432110
.

#dyxycosmetic
#dyxymelaka
#teamfl
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylisptik #dyxybccream #dyxyfeedback #melaka #dataranpahlawan #polimerlimau #uitmjasin  #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxymurah #dyxymelakamurah #dyxymalaysia #teamikais #dyxycheng #dyxyklebang #dyxyalorgajah #dyxymasjidtanah #tokti#muabellaz #teamikais #dyxymurah #dyxyviral
BERMINAT NAK TRY DYXY TAPI TAK NAK POSTAGE? TAKPE JANGAN RISAU SEBAB 👉🏻Hari hari ika ada COD DYXY COSMETICS KAWASAN MELAKA , sebut ja area mana , sepantas kilat kita akan cod kan pada anda 💞 . . Yang nak dapatkan discount rm35-rm50 per set jom oder DYXY SET harini ! Ika baik hati nak bagi 10 FREEGIFT menarik utk ANDA 😍 . Best ke Best? Beli Dyxy Dapat Gift!!! . . Apa tunggu lagi mehh whatsapp ika cecepat ! . Tekan je link biru kt bio sekarang 🤗 . . . . Berminat boleh pm/whatsapp 📲📲📲 0136432110 . #dyxycosmetic  #dyxymelaka  #teamfl  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylisptik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #melaka  #dataranpahlawan  #polimerlimau  #uitmjasin  #dyxycheras  #dyxyampang  #dyxykuantan  #dyxymurah  #dyxymelakamurah  #dyxymalaysia  #teamikais  #dyxycheng  #dyxyklebang  #dyxyalorgajah  #dyxymasjidtanah  #tokti #muabellaz  #teamikais  #dyxymurah  #dyxyviral 
TAG BAJU SAIZ BUSIENSS CARD

Ramai dah grab harga promo dari kami..anda bila lagi?
PROMOSIKAN PERNIAGAAN ANDA ...📣📣 ==========================
"Alamak lupa bawa kad la"
"Sorry ye kad sy habis pulak"
=============================
[Dah lama bisnes TAPI satu KAD pun takde]

Kan dah kena bagi macam2 alasan bila customer ta nya

1Box Rm5| min order 10box
✔kad tebal
✔310gsm ard card+ sillky matt
✔design depan belakang
✔full color

Jom order whatapps
☎016 383 6693
☎016 383 6693
☎016 383 6693

#kadnamamurah
#businesscardmurah
#bazarpaknil
#namecardmurah
#apenimurahsangat
#kadnama #buntingmurah  #bannermurah #flyermurah #sayajualcaketopper #kadkahwinmurah #pakejjimat #sungaipetani #kedah #alorstaq #alorstar #perlis #ipoh #uitm #selangor #pahang #terengganu #kelantan #johor #melaka #sabah #sarawak
TAG BAJU SAIZ BUSIENSS CARD Ramai dah grab harga promo dari kami..anda bila lagi? PROMOSIKAN PERNIAGAAN ANDA ...📣📣 ========================== "Alamak lupa bawa kad la" "Sorry ye kad sy habis pulak" ============================= [Dah lama bisnes TAPI satu KAD pun takde] Kan dah kena bagi macam2 alasan bila customer ta nya 1Box Rm5| min order 10box ✔kad tebal ✔310gsm ard card+ sillky matt ✔design depan belakang ✔full color Jom order whatapps ☎016 383 6693 ☎016 383 6693 ☎016 383 6693 #kadnamamurah  #businesscardmurah  #bazarpaknil  #namecardmurah  #apenimurahsangat  #kadnama  #buntingmurah  #bannermurah  #flyermurah  #sayajualcaketopper  #kadkahwinmurah  #pakejjimat  #sungaipetani  #kedah  #alorstaq  #alorstar  #perlis  #ipoh  #uitm  #selangor  #pahang  #terengganu  #kelantan  #johor  #melaka  #sabah  #sarawak 
TAG BAJU SAIZ BUSINESS CARD

Ramai dah grab harga promo dari kami..anda bila lagi?
PROMOSIKAN PERNIAGAAN ANDA ...📣📣 ==========================
"Alamak lupa bawa kad la"
"Sorry ye kad sy habis pulak"
=============================
[Dah lama bisnes TAPI satu KAD pun takde]

Kan dah kena bagi macam2 alasan bila customer ta nya

1Box Rm5| min order 10box
✔kad tebal
✔310gsm ard card+ sillky matt
✔design depan belakang
✔full color

Jom order whatapps
☎016 383 6693
☎016 383 6693
☎016 383 6693

#kadnamamurah
#businesscardmurah
#bazarpaknil
#namecardmurah
#apenimurahsangat
#kadnama #buntingmurah  #bannermurah #flyermurah #sayajualcaketopper #kadkahwinmurah #pakejjimat #sungaipetani #kedah #alorstaq #alorstar #perlis #ipoh #uitm #selangor #pahang #terengganu #kelantan #johor #melaka #sabah #sarawak
TAG BAJU SAIZ BUSINESS CARD Ramai dah grab harga promo dari kami..anda bila lagi? PROMOSIKAN PERNIAGAAN ANDA ...📣📣 ========================== "Alamak lupa bawa kad la" "Sorry ye kad sy habis pulak" ============================= [Dah lama bisnes TAPI satu KAD pun takde] Kan dah kena bagi macam2 alasan bila customer ta nya 1Box Rm5| min order 10box ✔kad tebal ✔310gsm ard card+ sillky matt ✔design depan belakang ✔full color Jom order whatapps ☎016 383 6693 ☎016 383 6693 ☎016 383 6693 #kadnamamurah  #businesscardmurah  #bazarpaknil  #namecardmurah  #apenimurahsangat  #kadnama  #buntingmurah  #bannermurah  #flyermurah  #sayajualcaketopper  #kadkahwinmurah  #pakejjimat  #sungaipetani  #kedah  #alorstaq  #alorstar  #perlis  #ipoh  #uitm  #selangor  #pahang  #terengganu  #kelantan  #johor  #melaka  #sabah  #sarawak 
FOLDED BUSINESS CARD/WISHING CARD 
Ramai dah grab harga promo dari kami..anda bila lagi?
PROMOSIKAN PERNIAGAAN ANDA ...📣📣 ==========================
"Alamak lupa bawa kad la"
"Sorry ye kad sy habis pulak"
=============================
[Dah lama bisnes TAPI satu KAD pun takde]

Kan dah kena bagi macam2 alasan bila customer ta nya

1Box Rm5| min order 10box
✔kad tebal
✔310gsm ard card+ sillky matt
✔design depan belakang
✔full color

Jom order whatapps
☎016 383 6693
☎016 383 6693
☎016 383 6693

#kadnamamurah
#businesscardmurah
#bazarpaknil
#namecardmurah
#apenimurahsangat
#kadnama #buntingmurah  #bannermurah #flyermurah #sayajualcaketopper #kadkahwinmurah #pakejjimat #sungaipetani #kedah #alorstaq #alorstar #perlis #ipoh #uitm #selangor #pahang #terengganu #kelantan #johor #melaka #sabah #sarawak
FOLDED BUSINESS CARD/WISHING CARD Ramai dah grab harga promo dari kami..anda bila lagi? PROMOSIKAN PERNIAGAAN ANDA ...📣📣 ========================== "Alamak lupa bawa kad la" "Sorry ye kad sy habis pulak" ============================= [Dah lama bisnes TAPI satu KAD pun takde] Kan dah kena bagi macam2 alasan bila customer ta nya 1Box Rm5| min order 10box ✔kad tebal ✔310gsm ard card+ sillky matt ✔design depan belakang ✔full color Jom order whatapps ☎016 383 6693 ☎016 383 6693 ☎016 383 6693 #kadnamamurah  #businesscardmurah  #bazarpaknil  #namecardmurah  #apenimurahsangat  #kadnama  #buntingmurah  #bannermurah  #flyermurah  #sayajualcaketopper  #kadkahwinmurah  #pakejjimat  #sungaipetani  #kedah  #alorstaq  #alorstar  #perlis  #ipoh  #uitm  #selangor  #pahang  #terengganu  #kelantan  #johor  #melaka  #sabah  #sarawak 
💕ELVINA EXCLUSIVE (Design Mini Kurung)
.
Edisi Raya lagi 2018!!
Bergaya dan Anggun dgn ELVINA EXCLUSIVE ..ofcoz nmpk SLIM oke!😆jgn ketinggalan tau..
.
.
SKIRT
🌺 MOIST ITALIAN SILK
🌺Inspired Songket Printed
🌺High quality 100%
🌺permukaan licin (BUKAN SATIN)
🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar
🌺Tak panas 🌺Tak kesat
🌺Tak jarang 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung
.
.
BAJU
🌺Royal King/PEARL SKIN
🌺material lembut dan sejuk
🌺DESIGN MINI MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG 🌼DUTT BLKG BAJU
.
🥀BEST ELVINA EXCLUSIVE 🥀
.
🌼Potongan Serong bawah baju memberi Effect Slim utk si pemakai.
🌼Design dan elegant 🌼✖jarang 🌼✖ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼10 warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK
.
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
.
🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan.
.
*****************************
ELVINA EXCLUSIVE CODE VX
HARGA : RM130
.
.
#kebaya #kebarung #kebayamurahmalaysia #bajukurungmurah #dressmurahmalaysia #dressmurah #raya2018 #bajuraya2018 #chocojar #cookies #uqashasenrose #nazimothman #bebasanwar #faizroslan #kebayamurah #uia #uitm #ump #upm #selangor #melaka #skirt #skirtmurah #kelantan #sayajualonline
💕ELVINA EXCLUSIVE (Design Mini Kurung) . Edisi Raya lagi 2018!! Bergaya dan Anggun dgn ELVINA EXCLUSIVE ..ofcoz nmpk SLIM oke!😆jgn ketinggalan tau.. . . SKIRT 🌺 MOIST ITALIAN SILK 🌺Inspired Songket Printed 🌺High quality 100% 🌺permukaan licin (BUKAN SATIN) 🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar 🌺Tak panas 🌺Tak kesat 🌺Tak jarang 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah 🌺Potongan Duyung . . BAJU 🌺Royal King/PEARL SKIN 🌺material lembut dan sejuk 🌺DESIGN MINI MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG 🌼DUTT BLKG BAJU . 🥀BEST ELVINA EXCLUSIVE 🥀 . 🌼Potongan Serong bawah baju memberi Effect Slim utk si pemakai. 🌼Design dan elegant 🌼✖jarang 🌼✖ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼10 warna2 hot 🌼size XS S M L XL XXL 🌼READY STOK . . 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. . 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. . ***************************** ELVINA EXCLUSIVE CODE VX HARGA : RM130 . . #kebaya  #kebarung  #kebayamurahmalaysia  #bajukurungmurah  #dressmurahmalaysia  #dressmurah  #raya2018  #bajuraya2018  #chocojar  #cookies  #uqashasenrose  #nazimothman  #bebasanwar  #faizroslan  #kebayamurah  #uia  #uitm  #ump  #upm  #selangor  #melaka  #skirt  #skirtmurah  #kelantan  #sayajualonline 
💕ELVINA EXCLUSIVE (Design Mini Kurung)
.
Edisi Raya lagi 2018!!
Bergaya dan Anggun dgn ELVINA EXCLUSIVE ..ofcoz nmpk SLIM oke!😆jgn ketinggalan tau..
.
.
SKIRT
🌺 MOIST ITALIAN SILK
🌺Inspired Songket Printed
🌺High quality 100%
🌺permukaan licin (BUKAN SATIN)
🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar
🌺Tak panas 🌺Tak kesat
🌺Tak jarang 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung
.
.
BAJU
🌺Royal King/PEARL SKIN
🌺material lembut dan sejuk
🌺DESIGN MINI MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG 🌼DUTT BLKG BAJU
.
🥀BEST ELVINA EXCLUSIVE 🥀
.
🌼Potongan Serong bawah baju memberi Effect Slim utk si pemakai.
🌼Design dan elegant 🌼✖jarang 🌼✖ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼10 warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK
.
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
.
🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan.
.
*****************************
ELVINA EXCLUSIVE CODE VX
HARGA : RM130
.
.
#kebaya #kebarung #kebayamurahmalaysia #bajukurungmurah #dressmurahmalaysia #dressmurah #raya2018 #bajuraya2018 #chocojar #cookies #uqashasenrose #nazimothman #bebasanwar #faizroslan #kebayamurah #uia #uitm #ump #upm #selangor #melaka #skirt #skirtmurah #kelantan #sayajualonline
💕ELVINA EXCLUSIVE (Design Mini Kurung) . Edisi Raya lagi 2018!! Bergaya dan Anggun dgn ELVINA EXCLUSIVE ..ofcoz nmpk SLIM oke!😆jgn ketinggalan tau.. . . SKIRT 🌺 MOIST ITALIAN SILK 🌺Inspired Songket Printed 🌺High quality 100% 🌺permukaan licin (BUKAN SATIN) 🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar 🌺Tak panas 🌺Tak kesat 🌺Tak jarang 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah 🌺Potongan Duyung . . BAJU 🌺Royal King/PEARL SKIN 🌺material lembut dan sejuk 🌺DESIGN MINI MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG 🌼DUTT BLKG BAJU . 🥀BEST ELVINA EXCLUSIVE 🥀 . 🌼Potongan Serong bawah baju memberi Effect Slim utk si pemakai. 🌼Design dan elegant 🌼✖jarang 🌼✖ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼10 warna2 hot 🌼size XS S M L XL XXL 🌼READY STOK . . 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. . 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. . ***************************** ELVINA EXCLUSIVE CODE VX HARGA : RM130 . . #kebaya  #kebarung  #kebayamurahmalaysia  #bajukurungmurah  #dressmurahmalaysia  #dressmurah  #raya2018  #bajuraya2018  #chocojar  #cookies  #uqashasenrose  #nazimothman  #bebasanwar  #faizroslan  #kebayamurah  #uia  #uitm  #ump  #upm  #selangor  #melaka  #skirt  #skirtmurah  #kelantan  #sayajualonline 
Restok!! .
👗Kurung Ferra Lace👗
.
💰Harga : RM120
Postage: RM8/12ss
.
Size 36, 38 dan 40
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace with skin tone lining
Full body lace
.
✅ada lining dan tak perlu pakai inner
✅leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
✅lengan kembang ala-ala saloma
✅ironless
✅bahagian lutut ke bawah skirt beralunan cantik kerana dijahit seperti lapisan membentuk kembang duyung
✅skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang, ada lining
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
CARA ORDER:
SCREENSHOT GAMBAR BAJU YG ANDA BERKENAN TERUS WHATSAPP SY 😉😉😉
❌ NO DM PLEASE, takut tak perasan ☺
.
❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922
❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922
.
#bajukendurikawin2018 #bajupengapit #bajukurungcantik  #bajukurungmoden #bajucantik #peplum2018  #peplumsongket #bajukurungmurahni #bajupengapit2018 #bajupengapitmalaysia #bridesmaiddress #bajukurungsale #bajukurungmurahmalaysia #bigsale #payday #paydaypromotion #kurunglace #bajuraya2018 #bajutunangmurah #bajutunang #bajunikahmurahonline #bajukurunglacemurah #bajupeplumraya #bajupeplummurah #melaka #negerisembilan #seremban #portdickson  #selangor #kualalumpur
Restok!! . 👗Kurung Ferra Lace👗 . 💰Harga : RM120 Postage: RM8/12ss . Size 36, 38 dan 40 (Ukuran rujuk gambar) . Material baju: French Lace with skin tone lining Full body lace . ✅ada lining dan tak perlu pakai inner ✅leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai ✅lengan kembang ala-ala saloma ✅ironless ✅bahagian lutut ke bawah skirt beralunan cantik kerana dijahit seperti lapisan membentuk kembang duyung ✅skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang, ada lining . Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . CARA ORDER: SCREENSHOT GAMBAR BAJU YG ANDA BERKENAN TERUS WHATSAPP SY 😉😉😉 ❌ NO DM PLEASE, takut tak perasan ☺ . ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 ❣❣❣http://www.wasap.my/60136398922 . #bajukendurikawin2018  #bajupengapit  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajucantik  #peplum2018  #peplumsongket  #bajukurungmurahni  #bajupengapit2018  #bajupengapitmalaysia  #bridesmaiddress  #bajukurungsale  #bajukurungmurahmalaysia  #bigsale  #payday  #paydaypromotion  #kurunglace  #bajuraya2018  #bajutunangmurah  #bajutunang  #bajunikahmurahonline  #bajukurunglacemurah  #bajupeplumraya  #bajupeplummurah  #melaka  #negerisembilan  #seremban  #portdickson  #selangor  #kualalumpur 
@myarmcandy.my 📸 Polaroid New Price - April 2018 ❤️1 Keping RM0.80 ❤️30 Keping RM24.00 ❤️35 Keping RM27.00 ❤️40 Keping RM30.00 ❤️45 Keping RM33.00 ❤️50 Keping RM36.00 ❤️55 Keping RM39.00 ❤️60 Keping RM43.00 * Size 👉🏻 7cm X 5cm * Photo Glossy Paper 👉🏻 180gsm * Postage 👉🏻 RM6 to sm / RM8 to ss 📲0146988713 📲0146988713 . #premiumderosesblouse   #jasminelaceybyDRS  #duck   #premiumderosesblouse   #fazura  #fattahamin  #syukurselalualhamdulillah   #duckscarves  #igshopmy  #vivvyyusoff  #igsellermalaysia  #fazura  #neelofa  #igshopmalaysia  #instaseller  #instashop  #instasellermy  #noradanish  #jannanick  #king  #iphone7plus  #kualalumpur  #butikvendor  #merlimau  #melaka  #wardah  #readystockblouse  #sayajualmurah 
💕ELVINA EXCLUSIVE (Design Mini Kurung)
.
Edisi Raya lagi 2018!!
Bergaya dan Anggun dgn ELVINA EXCLUSIVE ..ofcoz nmpk SLIM oke!😆jgn ketinggalan tau..
.
.
SKIRT
🌺 MOIST ITALIAN SILK
🌺Inspired Songket Printed
🌺High quality 100%
🌺permukaan licin (BUKAN SATIN)
🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar
🌺Tak panas 🌺Tak kesat
🌺Tak jarang 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung
.
.
BAJU
🌺Royal King/PEARL SKIN
🌺material lembut dan sejuk
🌺DESIGN MINI MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG 🌼DUTT BLKG BAJU
.
🥀BEST ELVINA EXCLUSIVE 🥀
.
🌼Potongan Serong bawah baju memberi Effect Slim utk si pemakai.
🌼Design dan elegant 🌼✖jarang 🌼✖ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼10 warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK
.
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
.
🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan.
.
*****************************
ELVINA EXCLUSIVE CODE VX
HARGA : RM130
.
.
#kebaya #kebarung #kebayamurahmalaysia #bajukurungmurah #dressmurahmalaysia #dressmurah #raya2018 #bajuraya2018 #chocojar #cookies #uqashasenrose #nazimothman #bebasanwar #faizroslan #kebayamurah #uia #uitm #ump #upm #selangor #melaka #skirt #skirtmurah #kelantan #sayajualonline
💕ELVINA EXCLUSIVE (Design Mini Kurung) . Edisi Raya lagi 2018!! Bergaya dan Anggun dgn ELVINA EXCLUSIVE ..ofcoz nmpk SLIM oke!😆jgn ketinggalan tau.. . . SKIRT 🌺 MOIST ITALIAN SILK 🌺Inspired Songket Printed 🌺High quality 100% 🌺permukaan licin (BUKAN SATIN) 🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar 🌺Tak panas 🌺Tak kesat 🌺Tak jarang 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah 🌺Potongan Duyung . . BAJU 🌺Royal King/PEARL SKIN 🌺material lembut dan sejuk 🌺DESIGN MINI MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG 🌼DUTT BLKG BAJU . 🥀BEST ELVINA EXCLUSIVE 🥀 . 🌼Potongan Serong bawah baju memberi Effect Slim utk si pemakai. 🌼Design dan elegant 🌼✖jarang 🌼✖ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼10 warna2 hot 🌼size XS S M L XL XXL 🌼READY STOK . . 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. . 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. . ***************************** ELVINA EXCLUSIVE CODE VX HARGA : RM130 . . #kebaya  #kebarung  #kebayamurahmalaysia  #bajukurungmurah  #dressmurahmalaysia  #dressmurah  #raya2018  #bajuraya2018  #chocojar  #cookies  #uqashasenrose  #nazimothman  #bebasanwar  #faizroslan  #kebayamurah  #uia  #uitm  #ump  #upm  #selangor  #melaka  #skirt  #skirtmurah  #kelantan  #sayajualonline 
Dear our beloved sarong runners, This is the best time for you to online register. Just go to sarongrun2018.wordpress.com or Click link on our Bio. DO IT NOW! #sarongrunbyleafsociety2018  #sarong  #batik  #heritage  #pelikat  #kainpelikat  #tengkolok  #keris  #melaka  #malacca  #LEAFxSARONG  #LEAFxHeritage  #ukm  #ukmgsb  #run  #support  #runners  #funrun  #runningevent  #runningevent2018  #runisfun  #charityrun  #fundraising  #malaysia  #malaysian  #national  #marathon  #marathoner  #runnersworld  #runnersofinstagram 
Ramai dah grab harga promo dari kami..anda bila lagi?
PROMOSIKAN PERNIAGAAN ANDA ...📣📣 ==========================
"Alamak lupa bawa kad la"
"Sorry ye kad sy habis pulak"
=============================
[Dah lama bisnes TAPI satu KAD pun takde]

Kan dah kena bagi macam2 alasan bila customer ta nya

1Box Rm5| min order 10box
✔kad tebal
✔310gsm ard card+ sillky matt
✔design depan belakang
✔full color

Jom order whatapps
☎016 383 6693
☎016 383 6693
☎016 383 6693

#kadnamamurah
#businesscardmurah
#bazarpaknil
#namecardmurah
#apenimurahsangat
#kadnama #buntingmurah  #bannermurah #flyermurah #sayajualcaketopper #kadkahwinmurah #pakejjimat #sungaipetani #kedah #alorstaq #alorstar #perlis #ipoh #uitm #selangor #pahang #terengganu #kelantan #johor #melaka #sabah #sarawak
Ramai dah grab harga promo dari kami..anda bila lagi? PROMOSIKAN PERNIAGAAN ANDA ...📣📣 ========================== "Alamak lupa bawa kad la" "Sorry ye kad sy habis pulak" ============================= [Dah lama bisnes TAPI satu KAD pun takde] Kan dah kena bagi macam2 alasan bila customer ta nya 1Box Rm5| min order 10box ✔kad tebal ✔310gsm ard card+ sillky matt ✔design depan belakang ✔full color Jom order whatapps ☎016 383 6693 ☎016 383 6693 ☎016 383 6693 #kadnamamurah  #businesscardmurah  #bazarpaknil  #namecardmurah  #apenimurahsangat  #kadnama  #buntingmurah  #bannermurah  #flyermurah  #sayajualcaketopper  #kadkahwinmurah  #pakejjimat  #sungaipetani  #kedah  #alorstaq  #alorstar  #perlis  #ipoh  #uitm  #selangor  #pahang  #terengganu  #kelantan  #johor  #melaka  #sabah  #sarawak