an online Instagram web viewer

#mekaptahanlama medias

Photos

TESTIMONY Sistho Foundation

Kesan lebam sebab bekam tak nampak dah lepas cover dengan Foundation kitaaa!
TESTIMONY Sistho Foundation Kesan lebam sebab bekam tak nampak dah lepas cover dengan Foundation kitaaa!
#Repost @nsabeautyofficial
• • •
Alhamdulillah, Ya Rabb! Bila you percaya, ada usaha mesti ada hasil. Alhamdulillah this is another great testimoni we’ve ever received!
.
Even dah try ubat pharmacy, still tak elok but saja try luck apply AINAA Serum pada kuku yang ada masalah macamni, Alhamdulillah ada improvement!
.
Consult Doctor juga perlu, Alhamdulillah AINAA Serum juga sedikit sebanyak dapat bantu masalah sebegini.
.
AINAA Serum is formulated with two special ingredients; Armata leaves & Soapwort. What do these actually do to your skin?
•
Armata leaves: helps to reduce the appearance of blemishes and fight your skins’ imperfections
.
Soapwort: This magical flower can treat your sensitive skins, eczema, acne as well as boil!
•
So say goodbye to problematic skins and hello to new rejuvenated skin! ❤
#Repost  @nsabeautyofficial • • • Alhamdulillah, Ya Rabb! Bila you percaya, ada usaha mesti ada hasil. Alhamdulillah this is another great testimoni we’ve ever received! . Even dah try ubat pharmacy, still tak elok but saja try luck apply AINAA Serum pada kuku yang ada masalah macamni, Alhamdulillah ada improvement! . Consult Doctor juga perlu, Alhamdulillah AINAA Serum juga sedikit sebanyak dapat bantu masalah sebegini. . AINAA Serum is formulated with two special ingredients; Armata leaves & Soapwort. What do these actually do to your skin? • Armata leaves: helps to reduce the appearance of blemishes and fight your skins’ imperfections . Soapwort: This magical flower can treat your sensitive skins, eczema, acne as well as boil! • So say goodbye to problematic skins and hello to new rejuvenated skin! ❤
Dalam skincare wajib ada serum okay. So kena laa cari serum yg betul betul mujarab utk kulit muka hampa macam Ainaa Serum ni 👯#nsabeautysale #nsasuperstar
Dalam skincare wajib ada serum okay. So kena laa cari serum yg betul betul mujarab utk kulit muka hampa macam Ainaa Serum ni 👯#nsabeautysale  #nsasuperstar 
.
.
Terasa sangat ringan dan lembut jer bila kita apply Cc Cream Mary Kay ni pada muka...memang terbaik dari ladang lah ..😍
.
KEBAIKAN CC CREAM
.
1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15).
4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera.
6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripada bahan kimia  yang berbahaya.
7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
.
4 tone available. Kalau tak reti nak pilih yg mana satu sesuai dengan kulit uols, its okay sis akan bantu. Yang penting, u have a will !
.
Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap sis
.
Dm/Wasap : 0174971811 ☎️
.
.
#kulitsihat
#kulitflawless
#tahanlama
#berkualiti
#parttimeincome
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#mekaptahanlama
#takbercapuk
#sayajualmarykay
#marykaylovers
#marykayutara
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykaysungaipetani
#marykaypenang
#marykayselatan
. . Terasa sangat ringan dan lembut jer bila kita apply Cc Cream Mary Kay ni pada muka...memang terbaik dari ladang lah ..😍 . KEBAIKAN CC CREAM . 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripada bahan kimia yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . . 4 tone available. Kalau tak reti nak pilih yg mana satu sesuai dengan kulit uols, its okay sis akan bantu. Yang penting, u have a will ! . Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap sis . Dm/Wasap : 0174971811 ☎️ . . #kulitsihat  #kulitflawless  #tahanlama  #berkualiti  #parttimeincome  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #mekaptahanlama  #takbercapuk  #sayajualmarykay  #marykaylovers  #marykayutara  #marykaykulim  #marykaybaling  #marykaysungaipetani  #marykaypenang  #marykayselatan 
[ TOMATO ]
.
Korang semua tahu tak tomato ni boleh KURANGKAN LIANG ROMA ? .
.
Kak Ton nak share cara-caranya untuk membantu wanita mengecilkan pori kulit, campurkan air perahan tomato dengan putih telur..Jadikan masker, sapukan pada wajah. Biarkan sehingga kering, bilas wajah dengan air perahan lemon diikuti dengan air suam
.
Selamat Mencuba 😅
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
[ TOMATO ] . Korang semua tahu tak tomato ni boleh KURANGKAN LIANG ROMA ? . . Kak Ton nak share cara-caranya untuk membantu wanita mengecilkan pori kulit, campurkan air perahan tomato dengan putih telur..Jadikan masker, sapukan pada wajah. Biarkan sehingga kering, bilas wajah dengan air perahan lemon diikuti dengan air suam . Selamat Mencuba 😅 . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
AIRISHE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
.
AIRISHE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
.
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat & jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
Airishe Serum
sebotol RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
AIRISHE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE . AIRISHE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : . 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat & jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . Airishe Serum sebotol RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
SHARING DARI SD ATIE KITA 👇👇 Untuk kemasan pondesen yang molek..akak nak btau before akak apply pondesen akak guna foundation primer sunscreen spf15 nipis2 aje lepas tu baru akak lapiskan foundation matte wear ivory5..mekap mmg tahan lama and makin lama makin cantik...bukan tu aje... Pori2 muka pon dpt bernafas dgn baik.. Xpyh risau lps mekap naik jerawat jerawi plk kn hahhahah... Ni pon feberet items akak sbb terasa muka ni berseri2 aje
.
.
MENARIK KAN
MEKAPTAHANLAMA

Uols nak juga?? Wassap/pm/dm sis ye .
.
Mary Kay beauty consultant 
Sitimk
www.wasap.my/60137072232

#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymattefoundation #mattewearfoundation #marykayfoundationprimer #foundationprimer #foundationprimersunscreenspf15 #foundationprimermarykay  #marykaypromo #marykayfreegift #marykay
#mekaptahanlama
SHARING DARI SD ATIE KITA 👇👇 Untuk kemasan pondesen yang molek..akak nak btau before akak apply pondesen akak guna foundation primer sunscreen spf15 nipis2 aje lepas tu baru akak lapiskan foundation matte wear ivory5..mekap mmg tahan lama and makin lama makin cantik...bukan tu aje... Pori2 muka pon dpt bernafas dgn baik.. Xpyh risau lps mekap naik jerawat jerawi plk kn hahhahah... Ni pon feberet items akak sbb terasa muka ni berseri2 aje . . MENARIK KAN MEKAPTAHANLAMA Uols nak juga?? Wassap/pm/dm sis ye . . Mary Kay beauty consultant Sitimk www.wasap.my/60137072232 #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaybeautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #marykaymattefoundation  #mattewearfoundation  #marykayfoundationprimer  #foundationprimer  #foundationprimersunscreenspf15  #foundationprimermarykay  #marykaypromo  #marykayfreegift  #marykay  #mekaptahanlama 
[ Mencegah dan mengubati jerawat ]

Kandungan antibakteri yang dimiliki oleh buah lemon bermanfaat untuk membunuh bakteri jerawat pada kulit wajah
.
Selain itu juga berguna untuk menghindari infeksi, peradangan dan membersihkan pori-pori yang tersumbat pada kulit wajah
.
Airishe skincare sangat prihatin tentang kulit wajah, dan dalam ingredient airishe terdapat campuran lemon
.
Semoga Bermanfaat
.
Airishe Serum
sebotol RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
[ Mencegah dan mengubati jerawat ] Kandungan antibakteri yang dimiliki oleh buah lemon bermanfaat untuk membunuh bakteri jerawat pada kulit wajah . Selain itu juga berguna untuk menghindari infeksi, peradangan dan membersihkan pori-pori yang tersumbat pada kulit wajah . Airishe skincare sangat prihatin tentang kulit wajah, dan dalam ingredient airishe terdapat campuran lemon . Semoga Bermanfaat . Airishe Serum sebotol RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
[ KECIL KECIL MAKAN DALAM ]
.
Nampak je kecil serum ni tapi kesan die fuhh, orang yang pernah guna je tahu kehebatan serum Airishe ni
.
Airishe Skincare membantu awak semua :
.
✅Mengawal penghasilan sebum/minyak muka
.
✅Mengecilkan liang roma
.
✅Bertindak sebagai pelindung kulit wajah apabila pakai make up
.
✅Kembalikan sel2 kulit muka yg rosak
.
✅Mengandungi collagen utk menganjalkan kulit muka
.
✅Mengatasi kulit kusam n kulit nampak sihat
.
✅Mengurangkan penghasilan jerawat akibat kekerapan pakai make up
.
Airishe Serum
sebotol RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
[ KECIL KECIL MAKAN DALAM ] . Nampak je kecil serum ni tapi kesan die fuhh, orang yang pernah guna je tahu kehebatan serum Airishe ni . Airishe Skincare membantu awak semua : . ✅Mengawal penghasilan sebum/minyak muka . ✅Mengecilkan liang roma . ✅Bertindak sebagai pelindung kulit wajah apabila pakai make up . ✅Kembalikan sel2 kulit muka yg rosak . ✅Mengandungi collagen utk menganjalkan kulit muka . ✅Mengatasi kulit kusam n kulit nampak sihat . ✅Mengurangkan penghasilan jerawat akibat kekerapan pakai make up . Airishe Serum sebotol RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Yg belum cuba Airishe Serum ni, bila nak cuba?
Rugi tak cuba tau! Sangat sabgat BEST!

Si cantik manis ni ckp kulit dia breakout teruk..tapi lepas pakai serum ni kulit muka dia alhamdulillah beransur pulih dan sihat! Yeaaayyyy!
_
Yg ada jerawat ke xde jerawat ke, WAJIB pakai serum ni ye adik2 manissss...
Kalau x cuba awak2 tak tahu powernya serum ni.
.
Airishe Serum
sebotol RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Yg belum cuba Airishe Serum ni, bila nak cuba? Rugi tak cuba tau! Sangat sabgat BEST! Si cantik manis ni ckp kulit dia breakout teruk..tapi lepas pakai serum ni kulit muka dia alhamdulillah beransur pulih dan sihat! Yeaaayyyy! _ Yg ada jerawat ke xde jerawat ke, WAJIB pakai serum ni ye adik2 manissss... Kalau x cuba awak2 tak tahu powernya serum ni. . Airishe Serum sebotol RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
The Meghan Inspired looks with Mary Kay 💕
.
.
▪️Eyes : Mineral Eye Color in Crystalline & Espresso ; Eyeliner in MK Deep Brown ; Brow Definer Pencil in Brunnete ; Brow Gel ; Lash Intensity Mascara
.
▪️Cheek: Mineral Cheek Color in Strawberry Cream
.
▪️Lips : Gel Semi Matte Lipstick Rich Truffle ; Nourishine Lip Gloss Pink Parfait
.
.
Ape yg lagi best dengan set The Meghan ni:
✅10% Discount
✅Free Postage
✅Free Gift
✅Free MK Sample
.
.
Whatsapp Naff 019.209.5114 sekarang tau tau... (link at bio 💕)
.
#mekapmurah #mekap #sayajualmekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekapsanding #mekapmalaysia #mekappengantin #mekaptunang #mekapartis #mekapbajet #berusmekap #mekapcantik #mekapartismalaysia #mekapdinner #mekapkahwin #mekapborong #mekapjohor #mekapviral #mekapartiskl #mekapterengganu #mekapkl #mekapsimple #mekapevent #mekapnatural #mekapjb #mekapmurahbyimaancouture #mekaptahanlama #mekapborongmurah #mekapmanis2
The Meghan Inspired looks with Mary Kay 💕 . . ▪️Eyes : Mineral Eye Color in Crystalline & Espresso ; Eyeliner in MK Deep Brown ; Brow Definer Pencil in Brunnete ; Brow Gel ; Lash Intensity Mascara . ▪️Cheek: Mineral Cheek Color in Strawberry Cream . ▪️Lips : Gel Semi Matte Lipstick Rich Truffle ; Nourishine Lip Gloss Pink Parfait . . Ape yg lagi best dengan set The Meghan ni: ✅10% Discount ✅Free Postage ✅Free Gift ✅Free MK Sample . . Whatsapp Naff 019.209.5114 sekarang tau tau... (link at bio 💕) . #mekapmurah  #mekap  #sayajualmekap  #mekapnikah  #mekapmurahmalaysia  #mekapsanding  #mekapmalaysia  #mekappengantin  #mekaptunang  #mekapartis  #mekapbajet  #berusmekap  #mekapcantik  #mekapartismalaysia  #mekapdinner  #mekapkahwin  #mekapborong  #mekapjohor  #mekapviral  #mekapartiskl  #mekapterengganu  #mekapkl  #mekapsimple  #mekapevent  #mekapnatural  #mekapjb  #mekapmurahbyimaancouture  #mekaptahanlama  #mekapborongmurah  #mekapmanis2 
.
.
Sedang Mencari Bedak Compact Yang Sesuai Dengan Kulit Yang Berminyak?
.
Jom kita lihat kenapa anda mesti PILIH Sheer Mineral Pressed Powder Mary Kay.
.
1.  Sheer Mineral Pressed Powder Mary Kay merupakan solekan pelbagai kegunaan. Dengannya, wajah akan kelihatan halus dan gebu. Ianya merupakan penyamar noda yang terbaik dan mampu bertahan lebih lama.
.
2. Sheer Mineral Pressed Powder Mary Kay di formula kan untuk mengawal minyak berlebihan untuk sekurang-kurangnya 8 jam!
.
3. Oleh kerana produk ini berasaskan bahan mineral, maka ianya adalah sesuai utk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti kulit Berminyak, Berjerawat dan punya kulit yang Sensitif
.
4. Bedak jenis mineral yang berbentuk compact.
.
5.Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
.
6. Rasa macam tak pakai apa2 pun ada jugak hehe.
.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
.
8. Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.
.
9. Kalau uols suka yg jenis senang pakai & senang nak touch up, this is the best powder for you :)
.
Dm/Pm/Wasap : 0174971811 ☎️
.
.
#kulitsihat
#kulitflawless
#tahanlama
#berkualiti
#parttimeincome
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#mekaptahanlama
#takbercapuk
#sayajualmarykay
#marykaylovers
#marykayutara
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykaysungaipetani
#marykaypenang
#marykayselatan
. . Sedang Mencari Bedak Compact Yang Sesuai Dengan Kulit Yang Berminyak? . Jom kita lihat kenapa anda mesti PILIH Sheer Mineral Pressed Powder Mary Kay. . 1. Sheer Mineral Pressed Powder Mary Kay merupakan solekan pelbagai kegunaan. Dengannya, wajah akan kelihatan halus dan gebu. Ianya merupakan penyamar noda yang terbaik dan mampu bertahan lebih lama. . 2. Sheer Mineral Pressed Powder Mary Kay di formula kan untuk mengawal minyak berlebihan untuk sekurang-kurangnya 8 jam! . 3. Oleh kerana produk ini berasaskan bahan mineral, maka ianya adalah sesuai utk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti kulit Berminyak, Berjerawat dan punya kulit yang Sensitif . 4. Bedak jenis mineral yang berbentuk compact. . 5.Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. . 6. Rasa macam tak pakai apa2 pun ada jugak hehe. . 7. Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! . 8. Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. . 9. Kalau uols suka yg jenis senang pakai & senang nak touch up, this is the best powder for you :) . Dm/Pm/Wasap : 0174971811 ☎️ . . #kulitsihat  #kulitflawless  #tahanlama  #berkualiti  #parttimeincome  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #mekaptahanlama  #takbercapuk  #sayajualmarykay  #marykaylovers  #marykayutara  #marykaykulim  #marykaybaling  #marykaysungaipetani  #marykaypenang  #marykayselatan 
[ KULIT DAH TAK BERMINYAK ]
.
Dulu si amira ni ada masalah kulit berminyak yg boleh dikate kritikal, setiap kali keluar rumah pasti kulit akan jadi berminyak
.
Siapa suka kulit berminyak kan ? Nak keluar pun rimas.. Sis sangat prihatin tentang masalah si amira ni
.
Alhamdulillah seminggu selepas menggunakan serum Airishe, kulit amira kurang berminyak dan Sis bersyukur dapat membantu orang mcm si amira ni
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
[ KULIT DAH TAK BERMINYAK ] . Dulu si amira ni ada masalah kulit berminyak yg boleh dikate kritikal, setiap kali keluar rumah pasti kulit akan jadi berminyak . Siapa suka kulit berminyak kan ? Nak keluar pun rimas.. Sis sangat prihatin tentang masalah si amira ni . Alhamdulillah seminggu selepas menggunakan serum Airishe, kulit amira kurang berminyak dan Sis bersyukur dapat membantu orang mcm si amira ni . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Happy customer! Thank you sebab percaya kan Sistho Foundation dear ❤
Happy customer! Thank you sebab percaya kan Sistho Foundation dear ❤
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
Airishe Serum
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . Airishe Serum RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Jgn lupa pakai Airishe! Sbb Airishe serum ni akan menceriakan hari2 awak 😍 .
.
Nak lagi lagi cantik?? .
.
Sapu serum sebelum makeup/pakai any skincare. Makeup awak akan TAHAN LEBIH LAMA & Smooth jer.
.
Kalau duduk kat rumah pon boleh sapu serum ni..merawat kulit dari rumah je uolls.. Cepat serap ke dalam kulit & membaiki dalaman kulit muka kita .
.
Seterusnya memberi tindak balas bhg luaran kulit. Jerawat pon cepat kecut . Jeragat pon semakin pudar!
.
Kulit berminyak? Takpe, sapu serum ni minyak2 tu terus hilang 😃
_
Airishe Serum
RM 50 exc postage
.
WhatsApp 011-10839181
.

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe #mekaptahanlama
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare #merawatjeragat
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup - #regrann
Jgn lupa pakai Airishe! Sbb Airishe serum ni akan menceriakan hari2 awak 😍 . . Nak lagi lagi cantik?? . . Sapu serum sebelum makeup/pakai any skincare. Makeup awak akan TAHAN LEBIH LAMA & Smooth jer. . Kalau duduk kat rumah pon boleh sapu serum ni..merawat kulit dari rumah je uolls.. Cepat serap ke dalam kulit & membaiki dalaman kulit muka kita . . Seterusnya memberi tindak balas bhg luaran kulit. Jerawat pon cepat kecut . Jeragat pon semakin pudar! . Kulit berminyak? Takpe, sapu serum ni minyak2 tu terus hilang 😃 _ Airishe Serum RM 50 exc postage . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #mekaptahanlama  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #merawatjeragat  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup  - #regrann 
.
.
💖MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)
.
.
Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
.
.
✔tekstur  gel yang sangat ringan & cepat meresap
.
✔melembapkankulit tanpa membuatkan kulit berminyak
.
✔mengawal minyak berlebihan di kulit
.
✔ sebagai Make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
.
✔sebagai cooling gel lepas berjemur di bawah matahari sebab ia juga sejuk!
.
.
Nahhhhh mesti anda tak sabar nak cuba kan? Heeeheee kalau u olls nak tahu, OFHG ni lah salah satu item yg buat sis nak join marykay dlu tau, so sebab rasa semua benda nak beli, sis pun join marykay ☺☺
.
.
#mekapsekata #ofhgmarykay #marykaymalaysia ##translucentloosepowder  #glowingmekap #mekaptahanlama #pelembapmarykay #marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #beautiful #beauty #moist #moisturizer #bestskincare #skincareroutine #beautifulskin #flawlessskin #gel #oilfree #makeuptutorial #makeup #longlasting #loveyourself #loveyourskinmore
. . 💖MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) . . Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? . . ✔tekstur gel yang sangat ringan & cepat meresap . ✔melembapkankulit tanpa membuatkan kulit berminyak . ✔mengawal minyak berlebihan di kulit . ✔ sebagai Make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama . ✔sebagai cooling gel lepas berjemur di bawah matahari sebab ia juga sejuk! . . Nahhhhh mesti anda tak sabar nak cuba kan? Heeeheee kalau u olls nak tahu, OFHG ni lah salah satu item yg buat sis nak join marykay dlu tau, so sebab rasa semua benda nak beli, sis pun join marykay ☺☺ . . #mekapsekata  #ofhgmarykay  #marykaymalaysia  ##translucentloosepowder  #glowingmekap  #mekaptahanlama  #pelembapmarykay  #marykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #beautiful  #beauty  #moist  #moisturizer  #bestskincare  #skincareroutine  #beautifulskin  #flawlessskin  #gel  #oilfree  #makeuptutorial  #makeup  #longlasting  #loveyourself  #loveyourskinmore 
Terima kasih sis support Airishe 😄
.
Korang yg ada masalah kulit berminyak mesti tak selesa kan ? Keluar sikit asyik berminyak je muka .
.
Solution Sis, awak semua boleh cuba serum Airishe untuk hilangkan masalah kulit berminyak
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Terima kasih sis support Airishe 😄 . Korang yg ada masalah kulit berminyak mesti tak selesa kan ? Keluar sikit asyik berminyak je muka . . Solution Sis, awak semua boleh cuba serum Airishe untuk hilangkan masalah kulit berminyak . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
SHARING DARI SD ATIE KITA 👇👇
.
Untuk kemasan pondesen yang molek..akak nak btau before akak apply pondesen akak guna foundation primer sunscreen spf15 nipis2 aje lepas tu baru akak lapiskan foundation matte wear ivory5..mekap mmg tahan lama and makin lama makin cantik...bukan tu aje... Pori2 muka pon dpt bernafas dgn baik.. Xpyh risau lps mekap naik jerawat jerawi plk kn hahhahah... Ni pon feberet items akak sbb terasa muka ni berseri2 aje
.
.
MENARIK KAN
MEKAP TAHAN LAMA
.
Uols nak juga?? Wassap/pm/dm sis ye .
.
Mary Kay beauty consultant .
www.wasap.my/60129853625
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymattefoundation #mattewearfoundation #marykayfoundationprimer #foundationprimer #foundationprimersunscreenspf15 #foundationprimermarykay #marykaykuantan #marykaypromo #marykayfreegift #marykay
#mekaptahanlama
SHARING DARI SD ATIE KITA 👇👇 . Untuk kemasan pondesen yang molek..akak nak btau before akak apply pondesen akak guna foundation primer sunscreen spf15 nipis2 aje lepas tu baru akak lapiskan foundation matte wear ivory5..mekap mmg tahan lama and makin lama makin cantik...bukan tu aje... Pori2 muka pon dpt bernafas dgn baik.. Xpyh risau lps mekap naik jerawat jerawi plk kn hahhahah... Ni pon feberet items akak sbb terasa muka ni berseri2 aje . . MENARIK KAN MEKAP TAHAN LAMA . Uols nak juga?? Wassap/pm/dm sis ye . . Mary Kay beauty consultant . www.wasap.my/60129853625 . #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaybeautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #marykaymattefoundation  #mattewearfoundation  #marykayfoundationprimer  #foundationprimer  #foundationprimersunscreenspf15  #foundationprimermarykay  #marykaykuantan  #marykaypromo  #marykayfreegift  #marykay  #mekaptahanlama 
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup - #regrann
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup  - #regrann 
.
.
The best cc cream in the world. Calit calit terus flawless. Tunggu apa lagi gais boleh try sempena nak raya nanti !
.
Terasa sangat ringan dan lembut jer bila kita apply Cc Cream Mary Kay ni pada muka...memang terbaik dari ladang lah ..😍
.
KEBAIKAN CC CREAM
.
1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15).
4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera.
6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripada bahan kimia  yang berbahaya.
7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
.
4 tone available. Kalau tak reti nak pilih yg mana satu sesuai dengan kulit uols, its okay sis akan bantu. .
Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap sis
.
Dm/Wasap : 0174971811 ☎️
.
.
#kulitsihat
#kulitflawless
#tahanlama
#berkualiti
#parttimeincome
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#mekaptahanlama
#takbercapuk
#sayajualmarykay
#marykaylovers
#marykayutara
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykaysungaipetani
#marykaypenang
#marykayselatan
. . The best cc cream in the world. Calit calit terus flawless. Tunggu apa lagi gais boleh try sempena nak raya nanti ! . Terasa sangat ringan dan lembut jer bila kita apply Cc Cream Mary Kay ni pada muka...memang terbaik dari ladang lah ..😍 . KEBAIKAN CC CREAM . 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripada bahan kimia yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . . 4 tone available. Kalau tak reti nak pilih yg mana satu sesuai dengan kulit uols, its okay sis akan bantu. . Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap sis . Dm/Wasap : 0174971811 ☎️ . . #kulitsihat  #kulitflawless  #tahanlama  #berkualiti  #parttimeincome  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #mekaptahanlama  #takbercapuk  #sayajualmarykay  #marykaylovers  #marykayutara  #marykaykulim  #marykaybaling  #marykaysungaipetani  #marykaypenang  #marykayselatan 
[ KECIL KECIL MAKAN DALAM ]
.
Nampak je kecil serum ni tapi kesan die fuhh, orang yang pernah guna je tahu kehebatan serum Airishe ni
.
Airishe Skincare membantu awak semua :
.
✅Mengawal penghasilan sebum/minyak muka
.
✅Mengecilkan liang roma
.
✅Bertindak sebagai pelindung kulit wajah apabila pakai make up
.
✅Kembalikan sel2 kulit muka yg rosak
.
✅Mengandungi collagen utk menganjalkan kulit muka
.
✅Mengatasi kulit kusam n kulit nampak sihat
.
✅Mengurangkan penghasilan jerawat akibat kekerapan pakai make up
.
Airishe Serum
sebotol RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
[ KECIL KECIL MAKAN DALAM ] . Nampak je kecil serum ni tapi kesan die fuhh, orang yang pernah guna je tahu kehebatan serum Airishe ni . Airishe Skincare membantu awak semua : . ✅Mengawal penghasilan sebum/minyak muka . ✅Mengecilkan liang roma . ✅Bertindak sebagai pelindung kulit wajah apabila pakai make up . ✅Kembalikan sel2 kulit muka yg rosak . ✅Mengandungi collagen utk menganjalkan kulit muka . ✅Mengatasi kulit kusam n kulit nampak sihat . ✅Mengurangkan penghasilan jerawat akibat kekerapan pakai make up . Airishe Serum sebotol RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Membeli sambil menderma.. seronok kan dengar?
.
Sheer Dimension Powder ni blusher + highlighter
.
The color are very soft sangat sesuai untuk yang suka makeup yg minimal / natural look
.
Now ❗️MAY PROMO❗️ Beli Sheer Dimension Powder Pear + True Dimension Lipstick = Get 10% discount + extra 10% discount!!! Best ke best?!
.
Whatsapp Naff now now now!! Sebab boleh ler melaram masa raya nanti 😘💋
.
#mekapmurah #mekap #sayajualmekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekapsanding #mekapmalaysia #mekappengantin #mekaptunang #mekapartis #mekapbajet #berusmekap #mekapcantik #mekapartismalaysia #mekapdinner #mekapkahwin #mekapborong #mekapjohor #mekapviral #mekapartiskl #mekapterengganu #mekapkl #mekapsimple #mekapevent #mekapnatural #mekapjb #mekapmurahbyimaancouture #mekaptahanlama #mekapborongmurah #mekapmanis2
Membeli sambil menderma.. seronok kan dengar? . Sheer Dimension Powder ni blusher + highlighter . The color are very soft sangat sesuai untuk yang suka makeup yg minimal / natural look . Now ❗️MAY PROMO❗️ Beli Sheer Dimension Powder Pear + True Dimension Lipstick = Get 10% discount + extra 10% discount!!! Best ke best?! . Whatsapp Naff now now now!! Sebab boleh ler melaram masa raya nanti 😘💋 . #mekapmurah  #mekap  #sayajualmekap  #mekapnikah  #mekapmurahmalaysia  #mekapsanding  #mekapmalaysia  #mekappengantin  #mekaptunang  #mekapartis  #mekapbajet  #berusmekap  #mekapcantik  #mekapartismalaysia  #mekapdinner  #mekapkahwin  #mekapborong  #mekapjohor  #mekapviral  #mekapartiskl  #mekapterengganu  #mekapkl  #mekapsimple  #mekapevent  #mekapnatural  #mekapjb  #mekapmurahbyimaancouture  #mekaptahanlama  #mekapborongmurah  #mekapmanis2 
.
.

Mahukan sesuatu yang mudah, foundation dan bedak dalam satu?
Anda selalu mengejar masa untuk ke pejabat atau janji temu?
Malas mengoles pelbagai jenis bedak, foundation dan sebagainya?
Mahukan sesuatu yang tahan lebih lama?
Cuaca panas membuatkan makeup/foundation anda cair?
Kulit anda berminyak menyebabkan makeup/bedak anda tidak tahan lama?
.
🎈Kebaikan  Mary Kay Endless Performance Foundation Creme-to-Powder🎈
.
.
✅Oil Free .
✅Dermatologist-tested .
✅Clinically tested for skin irritancy and allergy .
✅Non-comedogenic .
✅Suitable for all skin types, including sensitive skin
.
✅Kekal dan tampil segar sepanjang 12jam .
✅Tahan panas dan kelembapan .
✅5 rona dengan kemasan matte yg mendekati tona kulitmu .
✅Litupan yg boleh dibina disapu sbg krim yg ringan dan kering menjadi kemasan lapisan serbuk yg lembut
.
Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap 
sis 😊
.
Dm / Pm / Wasap : 0174971811 ☎️ .
.
#kulitsihat
#kulitflawless
#tahanlama
#berkualiti
#parttimeincome
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#mekaptahanlama
#takbercapuk
#sayajualmarykay
#marykaylovers
#marykayutara
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykaysungaipetani
#marykaypenang
#marykayselatan
. . Mahukan sesuatu yang mudah, foundation dan bedak dalam satu? Anda selalu mengejar masa untuk ke pejabat atau janji temu? Malas mengoles pelbagai jenis bedak, foundation dan sebagainya? Mahukan sesuatu yang tahan lebih lama? Cuaca panas membuatkan makeup/foundation anda cair? Kulit anda berminyak menyebabkan makeup/bedak anda tidak tahan lama? . 🎈Kebaikan Mary Kay Endless Performance Foundation Creme-to-Powder🎈 . . ✅Oil Free . ✅Dermatologist-tested . ✅Clinically tested for skin irritancy and allergy . ✅Non-comedogenic . ✅Suitable for all skin types, including sensitive skin . ✅Kekal dan tampil segar sepanjang 12jam . ✅Tahan panas dan kelembapan . ✅5 rona dengan kemasan matte yg mendekati tona kulitmu . ✅Litupan yg boleh dibina disapu sbg krim yg ringan dan kering menjadi kemasan lapisan serbuk yg lembut . Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap sis 😊 . Dm / Pm / Wasap : 0174971811 ☎️ . . #kulitsihat  #kulitflawless  #tahanlama  #berkualiti  #parttimeincome  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #mekaptahanlama  #takbercapuk  #sayajualmarykay  #marykaylovers  #marykayutara  #marykaykulim  #marykaybaling  #marykaysungaipetani  #marykaypenang  #marykayselatan 
[ EKSTRAK BUAHAN UTK KULIT ]
Kiwi kaya dengan Vitamin C dan malah lebih banyak daripada vitamin C yang terdapat di dalam buah oren.

Vitamin C tinggi dengan antioksidan yang akan membantu mengukuhkan sistem imun, mempercepatkan penyembuhan demam/selsema, membantu dalam sistesis kolagen dan mencegah kedutan.

Semoga bermanfaat ❤
.
Airishe Serum
sebotol RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
[ EKSTRAK BUAHAN UTK KULIT ] Kiwi kaya dengan Vitamin C dan malah lebih banyak daripada vitamin C yang terdapat di dalam buah oren. Vitamin C tinggi dengan antioksidan yang akan membantu mengukuhkan sistem imun, mempercepatkan penyembuhan demam/selsema, membantu dalam sistesis kolagen dan mencegah kedutan. Semoga bermanfaat ❤ . Airishe Serum sebotol RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
AIRISHE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
.
AIRISHE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
.
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat & jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
Airishe Serum
sebotol RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
AIRISHE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE . AIRISHE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : . 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat & jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . Airishe Serum sebotol RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Yg belum cuba Airishe Serum ni, bila nak cuba?
Rugi tak cuba tau! Sangat sabgat BEST!

Si cantik manis ni ckp kulit dia breakout teruk..tapi lepas pakai serum ni kulit muka dia alhamdulillah beransur pulih dan sihat! Yeaaayyyy!
_
Yg ada jerawat ke xde jerawat ke, WAJIB pakai serum ni ye adik2 manissss...
Kalau x cuba awak2 tak tahu powernya serum ni.
.
Airishe Serum
sebotol RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Yg belum cuba Airishe Serum ni, bila nak cuba? Rugi tak cuba tau! Sangat sabgat BEST! Si cantik manis ni ckp kulit dia breakout teruk..tapi lepas pakai serum ni kulit muka dia alhamdulillah beransur pulih dan sihat! Yeaaayyyy! _ Yg ada jerawat ke xde jerawat ke, WAJIB pakai serum ni ye adik2 manissss... Kalau x cuba awak2 tak tahu powernya serum ni. . Airishe Serum sebotol RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
.
.
.
.
Amboi dah cantik sis nie . Parut dan liang pori dah berkurang. Semuanya sebab pakai Set Microdermabrasion tau.
.
Ada sesiapa yang masih ada masalah pori pori wajah terbuka???
.
Pakai mekap pun tak dapat tutup pori- pori dan parut berbekas di wajah ni. 😞😔
.
Jangan bimbang! Dapatkan Time Wise Microdermabrasion Plus Set !
.
Khas untuk sesiapa yang mempunyai permukaan kulit kasar dan kering, liang pori kulit ketara dan ada lubang bekas jerawat.
.
.. Set ini terdiri drpd: .
.
Micro REFINE 🍀
*Mengurangkan tampilan garisan halus
*Menghaluskan tekstur kulit dengan segera
*Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 .
.
PORE MINIMIZER 🍀
*Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara
*Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat
*Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah
.
InshaAllah hasilnya sangat sangat sangat menakjubkann! 👏👏
.
Jom sesiapa yg ingin dapatkn kulit cantik sihat wasap sis 
sekarang 😊.. .
.
Dm/Wasap : 0174971811 ☎️
.
.
#kulitsihat
#kulitflawless
#tahanlama
#berkualiti
#parttimeincome
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#mekaptahanlama
#takbercapuk
#sayajualmarykay
#marykaylovers
#marykayutara
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykaysungaipetani
#marykaypenang
#marykayselatan
. . . . Amboi dah cantik sis nie . Parut dan liang pori dah berkurang. Semuanya sebab pakai Set Microdermabrasion tau. . Ada sesiapa yang masih ada masalah pori pori wajah terbuka??? . Pakai mekap pun tak dapat tutup pori- pori dan parut berbekas di wajah ni. 😞😔 . Jangan bimbang! Dapatkan Time Wise Microdermabrasion Plus Set ! . Khas untuk sesiapa yang mempunyai permukaan kulit kasar dan kering, liang pori kulit ketara dan ada lubang bekas jerawat. . .. Set ini terdiri drpd: . . Micro REFINE 🍀 *Mengurangkan tampilan garisan halus *Menghaluskan tekstur kulit dengan segera *Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . . PORE MINIMIZER 🍀 *Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara *Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat *Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . InshaAllah hasilnya sangat sangat sangat menakjubkann! 👏👏 . Jom sesiapa yg ingin dapatkn kulit cantik sihat wasap sis sekarang 😊.. . . Dm/Wasap : 0174971811 ☎️ . . #kulitsihat  #kulitflawless  #tahanlama  #berkualiti  #parttimeincome  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #mekaptahanlama  #takbercapuk  #sayajualmarykay  #marykaylovers  #marykayutara  #marykaykulim  #marykaybaling  #marykaysungaipetani  #marykaypenang  #marykayselatan 
.
.
🎈Translucent powder🎈
.
Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih hehehe.
.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paaaling senang di alam semesta!
.
Sebab apa tau, sebab uols tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! :D
.
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.

Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!
.
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
.
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. .
.
Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap 
sis 😊
.
Dm / Pm / Wasap : 0174971811 ☎️ .
.
#kulitsihat
#kulitflawless
#tahanlama
#berkualiti
#parttimeincome
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#mekaptahanlama
#takbercapuk
#sayajualmarykay
#marykaylovers
#marykayutara
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykaysungaipetani
#marykaypenang
#marykayselatan
. . 🎈Translucent powder🎈 . Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih hehehe. . Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paaaling senang di alam semesta! . Sebab apa tau, sebab uols tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! :D . So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe. . Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita. Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam. . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau! . Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! . Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. . . Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap sis 😊 . Dm / Pm / Wasap : 0174971811 ☎️ . . #kulitsihat  #kulitflawless  #tahanlama  #berkualiti  #parttimeincome  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #mekaptahanlama  #takbercapuk  #sayajualmarykay  #marykaylovers  #marykayutara  #marykaykulim  #marykaybaling  #marykaysungaipetani  #marykaypenang  #marykayselatan 
Siapa suka Natural look?? 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️😍
.
.
Blusher ni memang sangat NATURAL. And FAST Selling tau 💕
.
.
Jom try!!
.
.
📲 ieka 013-246 6083
Siapa suka Natural look?? 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️😍 . . Blusher ni memang sangat NATURAL. And FAST Selling tau 💕 . . Jom try!! . . 📲 ieka 013-246 6083
💕
💕
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
Airishe Serum
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . Airishe Serum RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Promo sempena Hari Ibu. Mai grab sekarang kalau nk harga super jimat ni. Boleh la sapa sapa nk suprise mak ka mak mertua ka dengan our combo deals ni. Mmg berbaloi sangat sangat grab sekarang 🙆 #nsasuperstar #nsabeautyofficialpenang
Promo sempena Hari Ibu. Mai grab sekarang kalau nk harga super jimat ni. Boleh la sapa sapa nk suprise mak ka mak mertua ka dengan our combo deals ni. Mmg berbaloi sangat sangat grab sekarang 🙆 #nsasuperstar  #nsabeautyofficialpenang 
.
.
🌸MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION..dwiaction as bedak n at the same time as foundation..
.
. 🌸APA SPECIALNYA MINERAL POWDER FOUNDATION NI...??
.
✔Sesuai untuk semua jenis warna mekap. Wajah nyata lebih berseri
✔Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
✔Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
✔Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
✔Sesuai untuk kulit sensitif
✔Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
✔Bebas daripada pewangi
✔Bebas daripada minyak
✔Tidak komedogenik/ tidak menutup pori
✔Diuji oleh ahli dermatologi
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap 
sis 😊
.
Dm / Wasap : 0174971811 ☎️ .
.
#kulitsihat
#kulitflawless
#tahanlama
#berkualiti
#parttimeincome
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#mekaptahanlama
#takbercapuk
#sayajualmarykay
#marykaylovers
#marykayutara
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykaysungaipetani
#marykaypenang
#marykayselatan
. . 🌸MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION..dwiaction as bedak n at the same time as foundation.. . . 🌸APA SPECIALNYA MINERAL POWDER FOUNDATION NI...?? . ✔Sesuai untuk semua jenis warna mekap. Wajah nyata lebih berseri ✔Mudah digunakan agar wajah tampak berseri ✔Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah ✔Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh ✔Sesuai untuk kulit sensitif ✔Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit ✔Bebas daripada pewangi ✔Bebas daripada minyak ✔Tidak komedogenik/ tidak menutup pori ✔Diuji oleh ahli dermatologi ✔Sesuai untuk semua jenis kulit . Untuk mencuba atau mendapatkan produk, bolehlah wassap sis 😊 . Dm / Wasap : 0174971811 ☎️ . . #kulitsihat  #kulitflawless  #tahanlama  #berkualiti  #parttimeincome  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #mekaptahanlama  #takbercapuk  #sayajualmarykay  #marykaylovers  #marykayutara  #marykaykulim  #marykaybaling  #marykaysungaipetani  #marykaypenang  #marykayselatan 
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
🌸 SET BASIC DYXY 🌸
.
.
Set jimat sehingga RM40. Umi siap bagi DOUBLE EXTRA GIFTS tau untuk awak yang grab set ni. Apa yang awak dapat dalam set basic?
.
.
✔️ BC CREAM
✔️ FACEMIST
✔️ BRUSH
✔️ DOUBLE FREE GIFTS (rujuk gambar)
.
.
5 barang dengan 1 harga tau ni awak. RM150 SAHAJA TERMASUK POSTAGE KE SEMENANJUNG.
.
.
Gift sangat limited. Exclusive untuk awak yang terawal sahaja.
.
.
WHATAPPS UMI ❤️ .
014-8091440
🌸 SET BASIC DYXY 🌸 . . Set jimat sehingga RM40. Umi siap bagi DOUBLE EXTRA GIFTS tau untuk awak yang grab set ni. Apa yang awak dapat dalam set basic? . . ✔️ BC CREAM ✔️ FACEMIST ✔️ BRUSH ✔️ DOUBLE FREE GIFTS (rujuk gambar) . . 5 barang dengan 1 harga tau ni awak. RM150 SAHAJA TERMASUK POSTAGE KE SEMENANJUNG. . . Gift sangat limited. Exclusive untuk awak yang terawal sahaja. . . WHATAPPS UMI ❤️ . 014-8091440
🌸 SET BEAUTY DYXY 🌸
.
.
Set jimat sehingga RM45. Umi siap bagi 4 EXTRA GIFTS tau untuk awak yang grab set ni. Apa yang awak dapat dalam set perfect?
.
.
✔️ BC CREAM
✔️ FACEMIST
✔️ BRUSH
✔️ MASKARA
✔️ 4 FREE GIFTS (rujuk gambar)
.
.
8 barang dengan 1 harga tau ni awak. RM205 SAHAJA TERMASUK POSTAGE KE SEMENANJUNG.
.
.
Gift sangat limited. Exclusive untuk awak yang terawal sahaja.
.
.
WHATAPPS UMI ❤️ .
014-8091440
🌸 SET BEAUTY DYXY 🌸 . . Set jimat sehingga RM45. Umi siap bagi 4 EXTRA GIFTS tau untuk awak yang grab set ni. Apa yang awak dapat dalam set perfect? . . ✔️ BC CREAM ✔️ FACEMIST ✔️ BRUSH ✔️ MASKARA ✔️ 4 FREE GIFTS (rujuk gambar) . . 8 barang dengan 1 harga tau ni awak. RM205 SAHAJA TERMASUK POSTAGE KE SEMENANJUNG. . . Gift sangat limited. Exclusive untuk awak yang terawal sahaja. . . WHATAPPS UMI ❤️ . 014-8091440
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN 
Airishe skincare membantu dalam : .
✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal
✅ Menghilangkan riang roma
✅ Meningkatkan kolagen
✅ Mengurangkan kedutan
✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan
✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Mendapatkan tona kulit sekata
✅ Mengurangkan kulit berminyak
✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah
.
RM 50 exc postage 
30 ml tahan sebulan
.
WhatsApp 011-10839181

#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat #mekaptahanlama
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup
Airishe skincare sangat fokus pada individu yang ingin mendapatkan kulit CANTIK dalam jangka masa yang CEPAT dan BERKESAN Airishe skincare membantu dalam : . ✅ Perbetul kulit muka yang rosak kepada normal ✅ Menghilangkan riang roma ✅ Meningkatkan kolagen ✅ Mengurangkan kedutan ✅ Menghilangkan bekas jerawat dan parutan ✅ Melicinkan dan mencerahkan kulit ✅ Menghilangkan bintik hitam . ✅ Mendapatkan tona kulit sekata ✅ Mengurangkan kulit berminyak ✅ Mencegah jeragat dari berleluasa di wajah . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan . WhatsApp 011-10839181 #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #mekaptahanlama  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup 
SISTHO FOUNDATION ni pun boleh jadi concealer untuk kemaskan kening korang tauu

Memang jimat habis ❤
.
Berminat? Terus tekan link di bio untuk order
SISTHO FOUNDATION ni pun boleh jadi concealer untuk kemaskan kening korang tauu Memang jimat habis ❤ . Berminat? Terus tekan link di bio untuk order
Morning rakyat Malaysia! 💃 Selamat hari jumaat penghulu segala hari 🌸 
Nah nak share sikit feedback cust pagi ni. Ainaa Serum tak pernah mengecewakan. Hampa baca laa sendiri feedback dari cust ni lepas dh cuba Ainaa Serum. Happy sgt dgn condition muka dia skrg. Alhamdulillah 👍 Yang belum cuba kena laa cuba nk tau best ka tak 😉 #nsasuperstar #nsabeautypenang
Morning rakyat Malaysia! 💃 Selamat hari jumaat penghulu segala hari 🌸 Nah nak share sikit feedback cust pagi ni. Ainaa Serum tak pernah mengecewakan. Hampa baca laa sendiri feedback dari cust ni lepas dh cuba Ainaa Serum. Happy sgt dgn condition muka dia skrg. Alhamdulillah 👍 Yang belum cuba kena laa cuba nk tau best ka tak 😉 #nsasuperstar  #nsabeautypenang 
Limited edition blusher 💓💓
Limited edition blusher 💓💓
Translucent Loose Powder 💓
.
.

Mencari bedak yang sempurna dengan tona kulit adalah amat susah.
.

Mary Kay memperkenalkan sejenis bedak debu yang sesuai digunakan untuk pelbagai tona kulit iaitu Translucent Loose Powder.
. 👉 Ciri-ciri penyebaran cahaya dalam Translucent Loose Powder telah direka untuk memantul cahaya dan mencipta efek "fokus lembut" yang menghilangkan penampilan garis-garis halus dan setiap wanita pasti menyukainya.
.
.

Apakah Kelebihan Translucent Loose Powder?
.
.  1️⃣ Menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit.
.  2️⃣ Mengawal kilauan berminyak sepanjang hari.
.

3️⃣ Menyingkirkan keperluan pemadanan warna.
.

4️⃣ Berasa ringan, semulajadi dan lembut bak baldu pada kulit : Sesuai untuk Kulit Sensitif.
.  5️⃣ Diuji oleh Ahli Dermatologi. .

6️⃣ Bebas wangian.
.

Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stock! Nak make-up cantik memang kena pakai Translucent Loose Powder ni tau! Wajib!
.
.
📲 ieka 013-246 6083
MaryKay Beauty Consultant
Translucent Loose Powder 💓 . . Mencari bedak yang sempurna dengan tona kulit adalah amat susah. . Mary Kay memperkenalkan sejenis bedak debu yang sesuai digunakan untuk pelbagai tona kulit iaitu Translucent Loose Powder. . 👉 Ciri-ciri penyebaran cahaya dalam Translucent Loose Powder telah direka untuk memantul cahaya dan mencipta efek "fokus lembut" yang menghilangkan penampilan garis-garis halus dan setiap wanita pasti menyukainya. . . Apakah Kelebihan Translucent Loose Powder? . . 1️⃣ Menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit. . 2️⃣ Mengawal kilauan berminyak sepanjang hari. . 3️⃣ Menyingkirkan keperluan pemadanan warna. . 4️⃣ Berasa ringan, semulajadi dan lembut bak baldu pada kulit : Sesuai untuk Kulit Sensitif. . 5️⃣ Diuji oleh Ahli Dermatologi. . 6️⃣ Bebas wangian. . Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stock! Nak make-up cantik memang kena pakai Translucent Loose Powder ni tau! Wajib! . . 📲 ieka 013-246 6083 MaryKay Beauty Consultant
#Repost @nsabeautyofficial
• • •
Ada yang tanya, “Betul ke Testimoni product NSA Beau ni?”, “Alahhh cakap senangla, semua masalah boleh dirawat kalau guna product NSA Beau. Entah betul ke tidak”
.
Kalau you guys tengok di Instagram @nsabeautyofficial semua Testimoni yang kami share adalah genuinely from our customers. Tak ada tokok tambah atau edit
.
Tengok sendiri customer kami ni, guna AINAA Serum boleh selesaikan masalah skin dia. Tak ada edit, tak ada tipu. Ladyboss sendiri tengok depan mata 🤭
.
Jadi, betul ke tidak? Tipu atau jujur? Semua testimoni pengguna AINAA Serum & AINAA Cleanser ni?
#Repost  @nsabeautyofficial • • • Ada yang tanya, “Betul ke Testimoni product NSA Beau ni?”, “Alahhh cakap senangla, semua masalah boleh dirawat kalau guna product NSA Beau. Entah betul ke tidak” . Kalau you guys tengok di Instagram @nsabeautyofficial semua Testimoni yang kami share adalah genuinely from our customers. Tak ada tokok tambah atau edit . Tengok sendiri customer kami ni, guna AINAA Serum boleh selesaikan masalah skin dia. Tak ada edit, tak ada tipu. Ladyboss sendiri tengok depan mata 🤭 . Jadi, betul ke tidak? Tipu atau jujur? Semua testimoni pengguna AINAA Serum & AINAA Cleanser ni?
Morning morning sisthur❤️
.
Manfaat dan keistimewaan  OFHG 👍
.
❤️ Gel tidak berminyak
❤️ Diserap dengan mudah utntuk sejukkan dan segarkan kulit
❤️ Hidrasi kulit sehingga 10 jam
❤️ Memulihkan keseimbangan lembapan kulit
❤️ Mengandungi estrak teh hijau yg terkenal sebagai anti oksidan dan agen penyegar kulit
❤️ Mekap tahan lebih lama .
.
#oilfreehydratinggel  #pelembapmarykay #marykaymalaysia #codmarykaykualalumpur  #kulitberminyak #mekaptahanlama
▶Oil Free Hydrating Gel 😱Manfaat dan keistimewaan  OFHG😱 ❤️ Gel tidak berminyak
❤️ Diserap dengan mudah utntuk sejukkan dan segarkan kulit
❤️ Hidrasi kulit sehingga 10 jam
❤️ Memulihkan keseimbangan lembapan kulit
❤️ Mengandungi estrak teh hijau yg terkenal sebagai anti oksidan dan agen penyegar kulit
❤️ Mekap tahan lebih lama .

#oilfreehydratinggel  #pelembapmarykay #marykaymalaysia
#marykay_zalina 
#kulitberminyak #mekaptahanlama
🌸CC Cream Mary Kay VS Liquid Foundation Mary Kay 🌸
.
Apa perbezaannya? Ni kakak share yea 😉
.
🌸CC CREAM MARY KAY🌸
.
✅ Litupannya agak nipis dari Liquid foundation
✅ Digunakan sebagai day cream juga
✅ Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat blh pakai CC cream
✅ Nampak natural look
✅ Ada SPF15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
🌸LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌸
.
✅ Litupannya tebal dari CC Cream
✅ Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah
✅ Tiada SPF
✅ Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering
.
😃☝So dah tau kan? Dua2 pun ada kelebihan masing2..lagi bagus kalau combine and blend sekali dua2 ni..lagi bnyk kelebihan yang dpt dan yg penting mesti nampak lagi cun melecun.
.
Jom set appointment dgn kakak untuk cuba #marykaycccream & #marykayliquidfoundation ni..
PM kakak yea..
#marykayampang #marykaybangsar #marykaymakeup #marykaynaturalmakeup #makeupmineral #mekapsemulajadi #naturalmakeup #mekaptahanlama #mekaptakbercapuk #mekaptakberminyak
🌸CC Cream Mary Kay VS Liquid Foundation Mary Kay 🌸 . Apa perbezaannya? Ni kakak share yea 😉 . 🌸CC CREAM MARY KAY🌸 . ✅ Litupannya agak nipis dari Liquid foundation ✅ Digunakan sebagai day cream juga ✅ Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat blh pakai CC cream ✅ Nampak natural look ✅ Ada SPF15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit . 🌸LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌸 . ✅ Litupannya tebal dari CC Cream ✅ Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah ✅ Tiada SPF ✅ Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering . 😃☝So dah tau kan? Dua2 pun ada kelebihan masing2..lagi bagus kalau combine and blend sekali dua2 ni..lagi bnyk kelebihan yang dpt dan yg penting mesti nampak lagi cun melecun. . Jom set appointment dgn kakak untuk cuba #marykaycccream  & #marykayliquidfoundation  ni.. PM kakak yea.. #marykayampang  #marykaybangsar  #marykaymakeup  #marykaynaturalmakeup  #makeupmineral  #mekapsemulajadi  #naturalmakeup  #mekaptahanlama  #mekaptakbercapuk  #mekaptakberminyak 
oil mattifier mary kay 💕

Formula ringan ini mengering untuk memberikan kemasan cantik yang natural, segera menyerap minyak untuk mengawal kilat untuk sekurang-kurangnya lapan jam. Malah anda boleh pakai semula selepas itu di atas mekap.

Anda boleh berbangga dengan produk Mary Kay yang menepati piawaian tertinggi keselamatan, kualiti dan prestasi. Dan anda boleh yakin bahawa produk kami diuji secara ketat dan diuji semula untuk memberikan hasil yang ditunjukkan.

Selain itu, Mary Kay tidak mengendalikan atau meminta bagi pihaknya melakukan sebarang ujian produk atau ramuan pada haiwan dan melainkan dinyatakan, semua produk penjagaan kulit Mary Kay adalah:- ••••••••••••••••••••••••••••••
Sesuai untuk kulit sensitif.
💕Tak komedogenik & teruji secara klinikal untuk iritasi kulit & alergi.
💕Tanpa wangian.
💕Tanpa minyak.

Asma
Beauty consultant Mary Kay
Wasap.my/601111497906

#marykaymalaysia #marykaylumut #marykayperak #kulitsensetif #kulitberminyak #mekaptahanlama
oil mattifier mary kay 💕 Formula ringan ini mengering untuk memberikan kemasan cantik yang natural, segera menyerap minyak untuk mengawal kilat untuk sekurang-kurangnya lapan jam. Malah anda boleh pakai semula selepas itu di atas mekap. Anda boleh berbangga dengan produk Mary Kay yang menepati piawaian tertinggi keselamatan, kualiti dan prestasi. Dan anda boleh yakin bahawa produk kami diuji secara ketat dan diuji semula untuk memberikan hasil yang ditunjukkan. Selain itu, Mary Kay tidak mengendalikan atau meminta bagi pihaknya melakukan sebarang ujian produk atau ramuan pada haiwan dan melainkan dinyatakan, semua produk penjagaan kulit Mary Kay adalah:- •••••••••••••••••••••••••••••• Sesuai untuk kulit sensitif. 💕Tak komedogenik & teruji secara klinikal untuk iritasi kulit & alergi. 💕Tanpa wangian. 💕Tanpa minyak. Asma Beauty consultant Mary Kay Wasap.my/601111497906 #marykaymalaysia  #marykaylumut  #marykayperak  #kulitsensetif  #kulitberminyak  #mekaptahanlama 
🕵FAKTA : "Kulit berminyak tidak cepat berkedut berbanding jenis kulit yg lebih kering" 👏Mary Kay® Beauty Blotters Oil-Absorbing Tissue👏 🌸Kelebihan - Serap lebihan minyak tanpa jejaskan solekan andaaa💋💋Sila simpan satu dalam handbag anda 😘 🌻Tissue bebas debu ini menyerap lebihann lembapan serta minyak,kotoran & habuk dgn pantas untuk menghasilkan kemasan matte yg lembut 🌻Solekan dapat tahan berjam-jam lamanya!!! Arahan penggunaan :- ☝Tekan berulang kali Beauty Blotters dengan perlahan (jgn gosok!!!) pada sekitar mata,hidung,dahi

Asma
Beauty consultant Mary Kay
01111497906

#marykaylumut #marykayperak #kulitberminyak #solusikulitberminyak #mekaptahanlama
🕵FAKTA : "Kulit berminyak tidak cepat berkedut berbanding jenis kulit yg lebih kering" 👏Mary Kay® Beauty Blotters Oil-Absorbing Tissue👏 🌸Kelebihan - Serap lebihan minyak tanpa jejaskan solekan andaaa💋💋Sila simpan satu dalam handbag anda 😘 🌻Tissue bebas debu ini menyerap lebihann lembapan serta minyak,kotoran & habuk dgn pantas untuk menghasilkan kemasan matte yg lembut 🌻Solekan dapat tahan berjam-jam lamanya!!! Arahan penggunaan :- ☝Tekan berulang kali Beauty Blotters dengan perlahan (jgn gosok!!!) pada sekitar mata,hidung,dahi Asma Beauty consultant Mary Kay 01111497906 #marykaylumut  #marykayperak  #kulitberminyak  #solusikulitberminyak  #mekaptahanlama 
Sapa nak cantik sebelum raya? Meh dm akak sekarang. Kami nak guide hampa macam mana nk jadi cantik sebelum raya. Ada macam macam tips kami nak share 😎 #nsasuperstar
Sapa nak cantik sebelum raya? Meh dm akak sekarang. Kami nak guide hampa macam mana nk jadi cantik sebelum raya. Ada macam macam tips kami nak share 😎 #nsasuperstar 
Assalamualaikum & selamat pagi semua 👯 For those yg belum try lg Ainaa Serum and Ainaa Cleanser, you guys should try it. Sumpah best sangat 💞 I love sangat banyak banyak. Tak rugi langsung. First try pun dh nampak effect debabom kt kulit. So apa lagi jom la try 😍 Lagi lagi nak raya ni mestilah nak flawless nak kulit sihat fresh nak pi beraya kan. Cepat cepat jangan menangis pagi raya sudah 😖 #nsasuperstar #nsabeautypenang
Assalamualaikum & selamat pagi semua 👯 For those yg belum try lg Ainaa Serum and Ainaa Cleanser, you guys should try it. Sumpah best sangat 💞 I love sangat banyak banyak. Tak rugi langsung. First try pun dh nampak effect debabom kt kulit. So apa lagi jom la try 😍 Lagi lagi nak raya ni mestilah nak flawless nak kulit sihat fresh nak pi beraya kan. Cepat cepat jangan menangis pagi raya sudah 😖 #nsasuperstar  #nsabeautypenang 
Assalamualaikum & selamat pagi semua 👯 For those yg belum try lg Ainaa Serum and Ainaa Cleanser, you guys should try it. Sumpah best sangat 💞 I love sangat banyak banyak. Tak rugi langsung. First try pun dh nampak effect debabom kt kulit. So apa lagi jom la try 😍 Lagi lagi nak raya ni mestilah nak flawless nak kulit sihat fresh nak pi beraya kan. Cepat cepat jangan menangis pagi raya sudah 😖 #nsasuperstar #nsabeautypenang
Assalamualaikum & selamat pagi semua 👯 For those yg belum try lg Ainaa Serum and Ainaa Cleanser, you guys should try it. Sumpah best sangat 💞 I love sangat banyak banyak. Tak rugi langsung. First try pun dh nampak effect debabom kt kulit. So apa lagi jom la try 😍 Lagi lagi nak raya ni mestilah nak flawless nak kulit sihat fresh nak pi beraya kan. Cepat cepat jangan menangis pagi raya sudah 😖 #nsasuperstar  #nsabeautypenang 
Endless performance Creme-to-powder .
.
👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! .
.
Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak .
.
Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF .
.
Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela .
.
😘Boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush .
.
Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .
.

#marykaybeautyconsultant #marykay #marykayshahalam #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaymakeover #marykayfaces #marykayfacemakeup #marykayfoundation #foundation #foundationmurah #foundationflawless #coverage #highcoverage #flawless #flawlessface #mukaflawless #mukaputih #mukacantik #mekaptahanlama #mekapcantik #mekapsimple #creamfoundation #marykaycremetopowderfoundation #highcoveragefoundation
Endless performance Creme-to-powder . . 👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! . . Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak . . Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF . . Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela . . 😘Boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush . . Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya . . #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykayshahalam  #marykaykl  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykaymakeover  #marykayfaces  #marykayfacemakeup  #marykayfoundation  #foundation  #foundationmurah  #foundationflawless  #coverage  #highcoverage  #flawless  #flawlessface  #mukaflawless  #mukaputih  #mukacantik  #mekaptahanlama  #mekapcantik  #mekapsimple  #creamfoundation  #marykaycremetopowderfoundation  #highcoveragefoundation 
Alysa cotton angel powder. 
Bila kita pakai foundation, wajib apply loose powder. Terpulang nak pakai yang ada warna atau translucent. .
.
Tapi apa yang bestnya alysa ni? SEBAB TRANSLUCENT. Maksudnya semua foundation from light to dark masuk kalau pakai alysa ni. Hebatkan? .
.
Percaya tak? Jom cuba dulu. Boleh guna utk setting atau finishing? Awak, boleh guna utk setting and finishing jugakkkkkk. Utk setting, bahagian yang biasa kita fokuskan is bawah mata utk cover fine lines and tepi pipi dekat bahagian smile lines tu.
.
.
Nanti kalau senyum nampak je kesan awak senyum tu. Tapi kita boleh cover dengan alysa. Alysa ni boleh blur kan fine lines tu. Hebatkan? Dah macam angel dah alysa ni sebab daripada nampak dia boleh kaburkan. Itu lah yang kita cari baru lah pengantin, model dengan awak awak sekali flawless. .
.
#alysa #alysaangelxshazreeyanashukri #alysajalankebun #alysakotakemuning #alysabukitkemuning #alysabukittinggi #alysashahalam #alysaklang #makeupflawless #kedaionline #sayapakaisayajual #mekaptahanlama
Alysa cotton angel powder. Bila kita pakai foundation, wajib apply loose powder. Terpulang nak pakai yang ada warna atau translucent. . . Tapi apa yang bestnya alysa ni? SEBAB TRANSLUCENT. Maksudnya semua foundation from light to dark masuk kalau pakai alysa ni. Hebatkan? . . Percaya tak? Jom cuba dulu. Boleh guna utk setting atau finishing? Awak, boleh guna utk setting and finishing jugakkkkkk. Utk setting, bahagian yang biasa kita fokuskan is bawah mata utk cover fine lines and tepi pipi dekat bahagian smile lines tu. . . Nanti kalau senyum nampak je kesan awak senyum tu. Tapi kita boleh cover dengan alysa. Alysa ni boleh blur kan fine lines tu. Hebatkan? Dah macam angel dah alysa ni sebab daripada nampak dia boleh kaburkan. Itu lah yang kita cari baru lah pengantin, model dengan awak awak sekali flawless. . . #alysa  #alysaangelxshazreeyanashukri  #alysajalankebun  #alysakotakemuning  #alysabukitkemuning  #alysabukittinggi  #alysashahalam  #alysaklang  #makeupflawless  #kedaionline  #sayapakaisayajual  #mekaptahanlama 
Make up tahan lama & glowing dengan minyak ros byhanneas.
.
.
Hubungi saya Nazura stokis byhanneas untuk konsultasi dan promosi terkini!
.
.
Free COD Subang Bestari, Kota Damansara, TTDI KL,  Shah Alam U3-U9.
.
.
Free gift
Free postage dengan belian 2 botol.
.
.
📱 019-2167000 (link pada profile)
.
.
#minyakros
#minyakargan
#makeupglowing
#mekapglowing
#mekaptahanlama
#muamalaysia
#makeupartis
Suka lah pakai heraz glow serum ni,muka lembut gebu lembab ja.

Muka tak macam cermin pun tak pa,yang penting pakai barang selamat yang tak da bahan merbahaya.😉 Harga mampu beli uols,dont worry be hepy.💓 #herazglowserum #satuserumtigafungsi #mekaptahanlama #mukabebasjerawat
Sekarang ni ada trend spray muka lepas solek kan ? Tujuannya nak makeup long lasting. .
.

Eh Mary Kay pun ada spray tu. Nama dia Makeup Finishing Spray 💐
.
.

Kalau korang rasa risau makeup tak tahan lama, pagi makeup - tengah hari makeup dah hilang ? Takpun makeup korang jadi bercapuk capuk akibat peluh. Haa gunalah benda alah ni !
.
.

Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ni makeup tahan sehingga 16 jam. Ia bebas minyak, ringan di kulit muka, tak rasa melekit dan cepat kering.
.

Cara nak guna pun senang. Selesai je makeup, pegang botol lebih kurang  8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 - 4 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam lamanya. Kadang kat rumah santai santai pon saya pakai spray ni. Kulit rasa segar jek ♥
.
.
Marykay Beauty Consultant,
📲 ieka 013-246 6083
Sekarang ni ada trend spray muka lepas solek kan ? Tujuannya nak makeup long lasting. . . Eh Mary Kay pun ada spray tu. Nama dia Makeup Finishing Spray 💐 . . Kalau korang rasa risau makeup tak tahan lama, pagi makeup - tengah hari makeup dah hilang ? Takpun makeup korang jadi bercapuk capuk akibat peluh. Haa gunalah benda alah ni ! . . Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ni makeup tahan sehingga 16 jam. Ia bebas minyak, ringan di kulit muka, tak rasa melekit dan cepat kering. . Cara nak guna pun senang. Selesai je makeup, pegang botol lebih kurang 8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 - 4 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam lamanya. Kadang kat rumah santai santai pon saya pakai spray ni. Kulit rasa segar jek ♥ . . Marykay Beauty Consultant, 📲 ieka 013-246 6083
ALHA ALFA LOOSE SETTING POWDER 
inginkan mekap flawless , xcair , tahan lama ? 
setkan foundation dengan loose powder alha alfa ni, mekap tahan berjam2 ❤️❤️
RM 59.90

######
Mari dapatkan dan cuba sendiri!!! ROYAL PROPOLIS FOUNDATION! Tak percaya.. nah kita belanja testimoni.. untuk lebih detail dan nak oder boleh whatssap je!👌🤗
.
📲Www.wasap.my/60199997671
.
Cuma Rm49.90!!!💥💫
😱😱 murah bukan jomzzz order cecepat!!! #alhaalfafoundation 
#alhaalfaloosepowder 
#alhaalfablusher 
#alhaalfacosmetics 
#foundation
#blusher
#loosepowder
#mekapcantik
#mekaptahanlama
ALHA ALFA LOOSE SETTING POWDER inginkan mekap flawless , xcair , tahan lama ? setkan foundation dengan loose powder alha alfa ni, mekap tahan berjam2 ❤️❤️ RM 59.90 ###### Mari dapatkan dan cuba sendiri!!! ROYAL PROPOLIS FOUNDATION! Tak percaya.. nah kita belanja testimoni.. untuk lebih detail dan nak oder boleh whatssap je!👌🤗 . 📲Www.wasap.my/60199997671 . Cuma Rm49.90!!!💥💫 😱😱 murah bukan jomzzz order cecepat!!! #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #alhaalfablusher  #alhaalfacosmetics  #foundation  #blusher  #loosepowder  #mekapcantik  #mekaptahanlama 
ALHA ALFA LOOSE SETTING POWDER 
inginkan mekap flawless , xcair , tahan lama ? 
setkan foundation dengan loose powder alha alfa ni, mekap tahan berjam2 ❤️❤️
RM 59.90

######
Mari dapatkan dan cuba sendiri!!! ROYAL PROPOLIS FOUNDATION! Tak percaya.. nah kita belanja testimoni.. untuk lebih detail dan nak oder boleh whatssap je!👌🤗
.
📲Www.wasap.my/60199997671
.
Cuma Rm49.90!!!💥💫
😱😱 murah bukan jomzzz order cecepat!!! #alhaalfafoundation 
#alhaalfaloosepowder 
#alhaalfablusher 
#alhaalfacosmetics 
#foundation
#blusher
#loosepowder
#mekapcantik
#mekaptahanlama
ALHA ALFA LOOSE SETTING POWDER inginkan mekap flawless , xcair , tahan lama ? setkan foundation dengan loose powder alha alfa ni, mekap tahan berjam2 ❤️❤️ RM 59.90 ###### Mari dapatkan dan cuba sendiri!!! ROYAL PROPOLIS FOUNDATION! Tak percaya.. nah kita belanja testimoni.. untuk lebih detail dan nak oder boleh whatssap je!👌🤗 . 📲Www.wasap.my/60199997671 . Cuma Rm49.90!!!💥💫 😱😱 murah bukan jomzzz order cecepat!!! #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #alhaalfablusher  #alhaalfacosmetics  #foundation  #blusher  #loosepowder  #mekapcantik  #mekaptahanlama 
Sapa kenal sis ni? Ni laa wajah skrg cust yg pakai Ainaa Serum yg ada masalah skin dipanggil psoriasis. Tgk perbezaan kulit dia dulu dgn skrg. Beza sgt. Yg ada masalah seteruk ni pun boleh elok dgn Ainaa Serum, apa tunggu lg. Raya nk dkt dh ni 🌸
Sapa kenal sis ni? Ni laa wajah skrg cust yg pakai Ainaa Serum yg ada masalah skin dipanggil psoriasis. Tgk perbezaan kulit dia dulu dgn skrg. Beza sgt. Yg ada masalah seteruk ni pun boleh elok dgn Ainaa Serum, apa tunggu lg. Raya nk dkt dh ni 🌸
Foundation with formula anti-aging benefits and it last long???? And the foundation also can match with my skin type?
.
.
Wow!! Yes please!!! 🙆🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
.
❗️Ready Stock❗️
.
.
Whatsapp Sis to order (link at bio😘)
.
.
#mekapmurah #mekap #sayajualmekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekapsanding #mekapmalaysia #mekappengantin #mekaptunang #mekapartis #mekapbajet #berusmekap #mekapcantik #mekapartismalaysia #mekapdinner #mekapkahwin #mekapborong #mekapjohor #mekapviral #mekapartiskl #mekapterengganu #mekapkl #mekapsimple #mekapevent #mekapnatural #mekapjb #mekapmurahbyimaancouture #mekaptahanlama #mekapborongmurah #mekapmanis2
Foundation with formula anti-aging benefits and it last long???? And the foundation also can match with my skin type? . . Wow!! Yes please!!! 🙆🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ . . ❗️Ready Stock❗️ . . Whatsapp Sis to order (link at bio😘) . . #mekapmurah  #mekap  #sayajualmekap  #mekapnikah  #mekapmurahmalaysia  #mekapsanding  #mekapmalaysia  #mekappengantin  #mekaptunang  #mekapartis  #mekapbajet  #berusmekap  #mekapcantik  #mekapartismalaysia  #mekapdinner  #mekapkahwin  #mekapborong  #mekapjohor  #mekapviral  #mekapartiskl  #mekapterengganu  #mekapkl  #mekapsimple  #mekapevent  #mekapnatural  #mekapjb  #mekapmurahbyimaancouture  #mekaptahanlama  #mekapborongmurah  #mekapmanis2 
Feedback after using ainaa serum. Walawei cun dah 😍 #testimoninsabeautypenang #feedbackainaaserum
.
.
TESTIMONI SET TIMEWISE MIRACLE MARY KAY
.
Hari ni sis nak share testimoni best skincare Mary Kay .Alhamdulillah dah ramai customer sis yang dapat kesan yang baik...skin semakin sihat, jerawat berkurang , skin makin flawless dan glowing.... yehhhh😍
.
Best kan bila kulit dah bersih, jerawat pun segan2 nak singgah dah ..tu tanda kulit kita dah sihat tau .
.
And bulan nie ada promotion untuk set timewise. Berbaloi baloi sangat free gift yg uols dapat tau. .
Ada yang nak sis bantu untuk rawat masalah kulit wajah anda. Whatsapp sis ye. Sis akan consult dulu sebelum cadangkan skincare yang bersesuaian dengan skin u all.
.
Dm/Pm/Wasap : 0174971811 ☎️
.
.
#kulitsihat
#kulitflawless
#tahanlama
#berkualiti
#parttimeincome
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#mekaptahanlama
#takbercapuk
#sayajualmarykay
#marykaylovers
#marykayutara
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykaysungaipetani
#marykaypenang
#marykayselatan
. . TESTIMONI SET TIMEWISE MIRACLE MARY KAY . Hari ni sis nak share testimoni best skincare Mary Kay .Alhamdulillah dah ramai customer sis yang dapat kesan yang baik...skin semakin sihat, jerawat berkurang , skin makin flawless dan glowing.... yehhhh😍 . Best kan bila kulit dah bersih, jerawat pun segan2 nak singgah dah ..tu tanda kulit kita dah sihat tau . . And bulan nie ada promotion untuk set timewise. Berbaloi baloi sangat free gift yg uols dapat tau. . Ada yang nak sis bantu untuk rawat masalah kulit wajah anda. Whatsapp sis ye. Sis akan consult dulu sebelum cadangkan skincare yang bersesuaian dengan skin u all. . Dm/Pm/Wasap : 0174971811 ☎️ . . #kulitsihat  #kulitflawless  #tahanlama  #berkualiti  #parttimeincome  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #mekaptahanlama  #takbercapuk  #sayajualmarykay  #marykaylovers  #marykayutara  #marykaykulim  #marykaybaling  #marykaysungaipetani  #marykaypenang  #marykayselatan 
Nak cantik sebelum raya tak? 
Ni dia jalan penyelesaiannya. Pakai set Ainaa Serum & Ainaa Cleanser hari ke 10 dh nampak kesan ketara mcm ni 😍 Meh hampa yg ada breakout skin yg takda keyakinan diri, mai laa pakai Ainaa Serum & Ainaa Cleanser. Silap silap raya nnt ramai nk buat menantu 😝 Ainaa Serum dengan Ainaa Cleanser dh byk feedback positif cust bagi. Ada yg dh pakai sampai 3 botol. Asal muka mmg breakout teruk, skrg dh flawless. Ainaa Serum ni pun sesuai tau utk hampa yg ada masalah burn lepas p pantai ka p panjat gunung jerai ka, atau baru nk plan nk p mana mana, mujarab k sapu dulu Ainaa Serum. InsyaAllah tkkan burn. Enjoy dak bila kulit tak burn 💃 #feedbackainaaserum #feedbackainaacleanser #testimoninsabeautypenang
Nak cantik sebelum raya tak? Ni dia jalan penyelesaiannya. Pakai set Ainaa Serum & Ainaa Cleanser hari ke 10 dh nampak kesan ketara mcm ni 😍 Meh hampa yg ada breakout skin yg takda keyakinan diri, mai laa pakai Ainaa Serum & Ainaa Cleanser. Silap silap raya nnt ramai nk buat menantu 😝 Ainaa Serum dengan Ainaa Cleanser dh byk feedback positif cust bagi. Ada yg dh pakai sampai 3 botol. Asal muka mmg breakout teruk, skrg dh flawless. Ainaa Serum ni pun sesuai tau utk hampa yg ada masalah burn lepas p pantai ka p panjat gunung jerai ka, atau baru nk plan nk p mana mana, mujarab k sapu dulu Ainaa Serum. InsyaAllah tkkan burn. Enjoy dak bila kulit tak burn 💃 #feedbackainaaserum  #feedbackainaacleanser  #testimoninsabeautypenang 
Pandai buat kite terkejut tauu
.
Heheh, apa2 pun yg lain jgn lupa grab sebab sekarang ni hadiah dia lagi power, jemput check kat ig kita yee
.
Wsp 0174807600 sebab nk bg hadiah extra utk awak yg wsp smpai 10 hb nii
.
#mekapbajet
#mekaptahanlama
#teamikais
#foundation
Pandai buat kite terkejut tauu . Heheh, apa2 pun yg lain jgn lupa grab sebab sekarang ni hadiah dia lagi power, jemput check kat ig kita yee . Wsp 0174807600 sebab nk bg hadiah extra utk awak yg wsp smpai 10 hb nii . #mekapbajet  #mekaptahanlama  #teamikais  #foundation 
Weyyy..semua duk kalut cari baju raya, bag raya, kasut raya, mekap tak nak ke beli skali.. lps tu, yg nak muka glowing, anjal, peloles harus ada jgk skincare mcm ni.. mr tgk. Bln May ni ada promotion best sgtt utk awk2 org puan ni.. mau cantik raya harus guna mekap mary kay.. nt jatuh cinta fefeling hindustan gitu😂. #Beauty_Consultant_Mary_Kay #marykaykl #cantikdenganmarykay #bebasblackhead #kembalimuda #mekaptahanlama #pelolesraya #cunhabis #melaramraya 
Love,
Aniza nasiha
01110034714 klik kt bio utk direct wasap.
Weyyy..semua duk kalut cari baju raya, bag raya, kasut raya, mekap tak nak ke beli skali.. lps tu, yg nak muka glowing, anjal, peloles harus ada jgk skincare mcm ni.. mr tgk. Bln May ni ada promotion best sgtt utk awk2 org puan ni.. mau cantik raya harus guna mekap mary kay.. nt jatuh cinta fefeling hindustan gitu😂. #Beauty_Consultant_Mary_Kay  #marykaykl  #cantikdenganmarykay  #bebasblackhead  #kembalimuda  #mekaptahanlama  #pelolesraya  #cunhabis  #melaramraya  Love, Aniza nasiha 01110034714 klik kt bio utk direct wasap.
Bau dia tu yang sedap buat tak puas nak zass zass dan terus zass. Tapi seriously facemist ni membantu sangat orang yang rajin sangattt jaga muka macam kak lini ni. Eventhough tak pakai serum, pakai facemist sahaja muka tetap lembut toink toinkk.. hakak suka 😍😍
Bau dia tu yang sedap buat tak puas nak zass zass dan terus zass. Tapi seriously facemist ni membantu sangat orang yang rajin sangattt jaga muka macam kak lini ni. Eventhough tak pakai serum, pakai facemist sahaja muka tetap lembut toink toinkk.. hakak suka 😍😍
VCBM ni memang awesome. Baru start zass zass ke muka dua kali hari ini. Hubby balik tanya awat muka nampak glowing.. pakai produk apa? 😁
VCBM ni memang awesome. Baru start zass zass ke muka dua kali hari ini. Hubby balik tanya awat muka nampak glowing.. pakai produk apa? 😁