an online Instagram web viewer

#mekapcantik medias

Photos

Koleksi lipstik2 cantik untuk dimiliki! 😍
.
Serlahkan kejelitaan anda dengan koleksi barangan mekap yang cantik dan harga yang mampu milik.
.
Jom berhari raya bersama Little Pokodot!
.
#mekapcantik #mekapmurah #makeupmurah #setmekapmurah #setmekapcantik #mekapraya #setmekapraya #lipstikmurah #lipstikcantik #lipstikraya #lipstickcantik #lipsticknudecantik #lipstickmattecantik #lipstikmatte #lipstiknude #setlipstiknude #setlipstikmatte
Salam ramadhan yang ke-11 lovelis ❤ semua 😘😘😘
.
.
.
Kepada semua lovelis❤ @heuracollections diharapkan anda semua dapat memberikan payment sebelum 9jun supaya kami boleh membuat pengeposan oder korang semua sebelum tarikh tersebut 😊😊😊
.
.
.
Kepada lovelis❤ yang baru nk submit oder diharapkan untuk menunggu penuh kesabaran pada bulan puasa yang penuh barakah ini 💕💕.. Bukan lovelis ❤ sorang jer yang ws 😭 beratus ws masuk so kami akan reply ws lovelis semua ikut turutan yea as soon as we can jangan risau 😘
.
.
.
#@HeuraCollections#bajukurungcottonenglish#bajukurungcottonpahang#bajukurungcottonplain#bajukurung2018#bajukurungraya#bajukurungmurah#bajulawa#bajucomel#bajucantik#mekapmurah#mekaptahanlama#mekapsenangpakai#mekaplawa#mekapcantik#lipstickmurah#lipsticklawa#eyeshadowtahanlama#eyeshadowbling2#mekapraya2018#tudungmurah#tudunglawa#tudungcantik#tudunglabuh#tudungraya2018#tudungbidang45#tudungsenangiron#tudungsenangpakai#tudungeksklusif#bazaaramdhan#bazaaronline2018
Salam ramadhan yang ke-11 lovelis ❤ semua 😘😘😘 . . . Kepada semua lovelis❤ @heuracollections diharapkan anda semua dapat memberikan payment sebelum 9jun supaya kami boleh membuat pengeposan oder korang semua sebelum tarikh tersebut 😊😊😊 . . . Kepada lovelis❤ yang baru nk submit oder diharapkan untuk menunggu penuh kesabaran pada bulan puasa yang penuh barakah ini 💕💕.. Bukan lovelis ❤ sorang jer yang ws 😭 beratus ws masuk so kami akan reply ws lovelis semua ikut turutan yea as soon as we can jangan risau 😘 . . . #@HeuraCollections#bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonpahang #bajukurungcottonplain #bajukurung2018 #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajulawa #bajucomel #bajucantik #mekapmurah #mekaptahanlama #mekapsenangpakai #mekaplawa #mekapcantik #lipstickmurah #lipsticklawa #eyeshadowtahanlama #eyeshadowbling2 #mekapraya2018 #tudungmurah #tudunglawa #tudungcantik #tudunglabuh #tudungraya2018 #tudungbidang45 #tudungsenangiron #tudungsenangpakai #tudungeksklusif #bazaaramdhan #bazaaronline2018 
Foundation Primer 💋

FAEDAH 1: KULIT YANG LICIN DAN KEMASAN SEMPURNA

87% mengatakan ia membantu menyempurnakan penampilan kulit
90% mengatakan kulit kelihatan lebih licin
98% mengatakan ia mudah disapukan secara licin dan rata
85% mengatakan ia membantu mengurangkan keketaraan pori
81% mengatakan kulit kelihatan lebih sihat dan membantu kulit kelihatan lebih tegang

FAEDAH 2: MEMANJANGKAN PEMAKAIAN MEKAP ANDA
85% mengatakan ia melanjutkan hayat pemakaian mekap.

Hasil yang dilaporkan dalam sebuah kajian pengguna bebas di mana 120 wanita menggunakan produk  tersebut tiap-tiap hari sepanjang 2 minggu.
.
♥️, Fatin
📲 0173595691
Your Beauty Consultant
Foundation Primer 💋 FAEDAH 1: KULIT YANG LICIN DAN KEMASAN SEMPURNA 87% mengatakan ia membantu menyempurnakan penampilan kulit 90% mengatakan kulit kelihatan lebih licin 98% mengatakan ia mudah disapukan secara licin dan rata 85% mengatakan ia membantu mengurangkan keketaraan pori 81% mengatakan kulit kelihatan lebih sihat dan membantu kulit kelihatan lebih tegang FAEDAH 2: MEMANJANGKAN PEMAKAIAN MEKAP ANDA 85% mengatakan ia melanjutkan hayat pemakaian mekap. Hasil yang dilaporkan dalam sebuah kajian pengguna bebas di mana 120 wanita menggunakan produk  tersebut tiap-tiap hari sepanjang 2 minggu. . ♥️, Fatin 📲 0173595691 Your Beauty Consultant
.
🍥 Serum Farsali 4ml 🍥
.
⚪ FARSALI BOTOL PUTIH
👑 Tekstur berminyak
👑 Boleh digunakan sebagai makeup base atau di blend bersama foundation
👑 Menjadikan makeup lebih smooth dan sekata
👑 Serum Farsali ini juga boleh dipakai sebelum tidur untuk melembutkan dan lembabkan kulit wajah
👑 Serum ini juga blh disapu pada kawasan parut @ strecth mark
.
🔮 FARSALI BOTOL PURPLE
👑 Juga dikenali sebagai essence unicorn tears
👑 Berfungsi memberi effect moist pada kulit wajah
👑 Boleh dipakai sebagai makeup based atau di blend bersama foundation
👑 Essence ini mampu menjadikan makeup tahan lebih lama dan tidak bercapuk.

RM12

#farsalimurah #farsaliserum #farsalipurple #farsaliputih #farsaliunicorn #farsaliungu #serumfarsali #serumfarsalimurah #serumfarsaliskudai #farsaliskudai #farsalijohorbahru #farsalijb #serummurah #serumpurple #serumpepel #serumputih #mekapcantik #makeupbased
. 🍥 Serum Farsali 4ml 🍥 . ⚪ FARSALI BOTOL PUTIH 👑 Tekstur berminyak 👑 Boleh digunakan sebagai makeup base atau di blend bersama foundation 👑 Menjadikan makeup lebih smooth dan sekata 👑 Serum Farsali ini juga boleh dipakai sebelum tidur untuk melembutkan dan lembabkan kulit wajah 👑 Serum ini juga blh disapu pada kawasan parut @ strecth mark . 🔮 FARSALI BOTOL PURPLE 👑 Juga dikenali sebagai essence unicorn tears 👑 Berfungsi memberi effect moist pada kulit wajah 👑 Boleh dipakai sebagai makeup based atau di blend bersama foundation 👑 Essence ini mampu menjadikan makeup tahan lebih lama dan tidak bercapuk. RM12 #farsalimurah  #farsaliserum  #farsalipurple  #farsaliputih  #farsaliunicorn  #farsaliungu  #serumfarsali  #serumfarsalimurah  #serumfarsaliskudai  #farsaliskudai  #farsalijohorbahru  #farsalijb  #serummurah  #serumpurple  #serumpepel  #serumputih  #mekapcantik  #makeupbased 
COMBO SELOKA RAYA
.
.
Dengan RM129,korang dapat:
1x BC Foundation (glow/natural/honey)
2x Matte Lipcreme (posh/ginger/spice/lolita/peaches/belle/nudethrill)
.
.
JIMAT RM4!!!!
Tunggu apa lagi,jom calit2 cantik😍
.
.
DM/Wassap 019-5638065 .
.
#hermosabybelinda #hermosacomboraya #hermosamalaysia #hermosateam #hermosalovers #bcfoundationhermosa #bcmattefoundationhermosa #mattelipcremehermosa #lipcremehermosa #naturalmakeup #naturalbeauty #calitcalitcantik #sayajualsayapakai #dshermosapenang #dshermosapulaupinang #dshermosaseberangjaya #seberangperai #seberangjaya #kulim #bandarperda #mekapcantik #teamwanameri #teamwanamerimeroket🚀
COMBO SELOKA RAYA . . Dengan RM129,korang dapat: 1x BC Foundation (glow/natural/honey) 2x Matte Lipcreme (posh/ginger/spice/lolita/peaches/belle/nudethrill) . . JIMAT RM4!!!! Tunggu apa lagi,jom calit2 cantik😍 . . DM/Wassap 019-5638065 . . #hermosabybelinda  #hermosacomboraya  #hermosamalaysia  #hermosateam  #hermosalovers  #bcfoundationhermosa  #bcmattefoundationhermosa  #mattelipcremehermosa  #lipcremehermosa  #naturalmakeup  #naturalbeauty  #calitcalitcantik  #sayajualsayapakai  #dshermosapenang  #dshermosapulaupinang  #dshermosaseberangjaya  #seberangperai  #seberangjaya  #kulim  #bandarperda  #mekapcantik  #teamwanameri  #teamwanamerimeroket 🚀
“Siapa nak, Uv Cream yang mampu cerahkan wajah dan lindungi wajah dari sinaran matahari?
Komen Nak…”
.
.
Untuk respon pantas, klik link di bahagian BIO ya 😊
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaklang #uvcream #foundation #sunscreen #krimsiang #krimmuka #foundationmalaysia #foundationspf50 #foundationmurah #kulitcerah #mekapcantik #kulitglowing #kulitflawless #alasbedak #makeupartist #concealer #parut #mattelook #satinskin #hilangparut #terapiinstagram #ajimaura30 #ajimaura #usahawan #onlinebusiness #homebusiness #bazarpaknil #imkk
“Siapa nak, Uv Cream yang mampu cerahkan wajah dan lindungi wajah dari sinaran matahari? Komen Nak…” . . Untuk respon pantas, klik link di bahagian BIO ya 😊 . . #nurraysa  #nurraysabeauty  #nurraysaklang  #uvcream  #foundation  #sunscreen  #krimsiang  #krimmuka  #foundationmalaysia  #foundationspf50  #foundationmurah  #kulitcerah  #mekapcantik  #kulitglowing  #kulitflawless  #alasbedak  #makeupartist  #concealer  #parut  #mattelook  #satinskin  #hilangparut  #terapiinstagram  #ajimaura30  #ajimaura  #usahawan  #onlinebusiness  #homebusiness  #bazarpaknil  #imkk 
“Siapa nak, Uv Cream yang mampu cerahkan wajah dan lindungi wajah dari sinaran matahari?
Komen Nak…”
.
.
Untuk respon pantas, klik link di bahagian BIO ya 😊
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaklang #uvcream #foundation #sunscreen #krimsiang #krimmuka #foundationmalaysia #foundationspf50 #foundationmurah #kulitcerah #mekapcantik #kulitglowing #kulitflawless #alasbedak #makeupartist #concealer #parut #mattelook #satinskin #hilangparut #terapiinstagram #ajimaura30 #ajimaura #usahawan #onlinebusiness #homebusiness #bazarpaknil #imkk
“Siapa nak, Uv Cream yang mampu cerahkan wajah dan lindungi wajah dari sinaran matahari? Komen Nak…” . . Untuk respon pantas, klik link di bahagian BIO ya 😊 . . #nurraysa  #nurraysabeauty  #nurraysaklang  #uvcream  #foundation  #sunscreen  #krimsiang  #krimmuka  #foundationmalaysia  #foundationspf50  #foundationmurah  #kulitcerah  #mekapcantik  #kulitglowing  #kulitflawless  #alasbedak  #makeupartist  #concealer  #parut  #mattelook  #satinskin  #hilangparut  #terapiinstagram  #ajimaura30  #ajimaura  #usahawan  #onlinebusiness  #homebusiness  #bazarpaknil  #imkk 
Jom cantik2 di hari raya.. Matte lipstik yg thn berjam lamanya.. Sesuai dgn semua jenis kulit.

Bkn takat guna kat bibir sajo, boleh juga apply sbg eyeshadow & blusher gittew! 
Pakat rmai2 order tau 
Whatsapp lelaju 0176578325
#dyxyjelebu
#dyxynegerisembilan
#dyxymalaysia
#dyxycosmetics
#dyxylipstik
#dyxyblusher
#dyxysuperbest
#jelebu
#negerisembilan
#mekapcantik
#mekapsimple
Takde kebaya merah takpe. Kita ada version merah yang lebih mengancam. Lipstick merah by Mary Kay. 😍😍😍
.
Boleh pilih nak yang macamana. Kalau prefer yang matte, korang boleh try Poppy Please, Gel Semi-Matte Lipstick. Ataupun korang tanak matte nak yang shining glitter sikit. Korang boleh try Red Smolder, Gel Semi-Shine Lipstick.
.
Yang pasti, dua-dua best. Sebab tak mengeringkan bibir & the color so lawa. Pasti tak menyesal!
.
Musim Raya mesti nak lipstick yang tahan lama kan? Makan-makan lagi. Rendang. Ketupat. Lemang. Mmmdapnya. Jangan risau. Sebab dua-dua lipstick tahan tau. Tak perlu nak touch-up banyak kali. Lepas makan boleh terus selfie
.
Mehh Whatsapp Naff untuk color lain lipstick ni 😘 019.209.5114 (link at bio 💕)
.
#mekapmurah #mekap #sayajualmekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekapsanding #mekapmalaysia #mekappengantin #mekaptunang #mekapartis #mekapbajet #berusmekap #mekapcantik #mekapartismalaysia #mekapdinner #mekapkahwin #mekapborong #mekapjohor #mekapviral #mekapartiskl #mekapterengganu #mekapkl #mekapsimple #mekapevent #mekapnatural #mekapjb #mekapmurahbyimaancouture #mekaptahanlama #mekapborongmurah #mekapmanis2
Takde kebaya merah takpe. Kita ada version merah yang lebih mengancam. Lipstick merah by Mary Kay. 😍😍😍 . Boleh pilih nak yang macamana. Kalau prefer yang matte, korang boleh try Poppy Please, Gel Semi-Matte Lipstick. Ataupun korang tanak matte nak yang shining glitter sikit. Korang boleh try Red Smolder, Gel Semi-Shine Lipstick. . Yang pasti, dua-dua best. Sebab tak mengeringkan bibir & the color so lawa. Pasti tak menyesal! . Musim Raya mesti nak lipstick yang tahan lama kan? Makan-makan lagi. Rendang. Ketupat. Lemang. Mmmdapnya. Jangan risau. Sebab dua-dua lipstick tahan tau. Tak perlu nak touch-up banyak kali. Lepas makan boleh terus selfie . Mehh Whatsapp Naff untuk color lain lipstick ni 😘 019.209.5114 (link at bio 💕) . #mekapmurah  #mekap  #sayajualmekap  #mekapnikah  #mekapmurahmalaysia  #mekapsanding  #mekapmalaysia  #mekappengantin  #mekaptunang  #mekapartis  #mekapbajet  #berusmekap  #mekapcantik  #mekapartismalaysia  #mekapdinner  #mekapkahwin  #mekapborong  #mekapjohor  #mekapviral  #mekapartiskl  #mekapterengganu  #mekapkl  #mekapsimple  #mekapevent  #mekapnatural  #mekapjb  #mekapmurahbyimaancouture  #mekaptahanlama  #mekapborongmurah  #mekapmanis2 
Photoshoot Pengantin Raya 📸

Attire n Accessories : @dinas_bridal 
Makeup : @tinafarrell3 
Model: @nurfarhanah_official 
For booking & enquiries : 📱+60177729868 Tina (WHATSAPP/SMS ONLY)
====================================
#muabytina #muakluang #muajohor
#muakl #muajohorbahru  #mua #makeupartists #makeupartistmalaysia
#lovemakeup #makeupaddict  #transformation #makeupbyme  #mekapcantik #maccosmetics #kryolancosmetics #narscosmetics #mekaptunang #mekapnikah #mekapsanding #engagement #dinner #photoshoot #raikancinta #rajasehari
Photoshoot Pengantin Raya 📸 Attire n Accessories : @dinas_bridal Makeup : @tinafarrell3 Model: @nurfarhanah_official For booking & enquiries : 📱+60177729868 Tina (WHATSAPP/SMS ONLY) ==================================== #muabytina  #muakluang  #muajohor  #muakl  #muajohorbahru  #mua  #makeupartists  #makeupartistmalaysia  #lovemakeup  #makeupaddict  #transformation  #makeupbyme  #mekapcantik  #maccosmetics  #kryolancosmetics  #narscosmetics  #mekaptunang  #mekapnikah  #mekapsanding  #engagement  #dinner  #photoshoot  #raikancinta  #rajasehari 
Photoshoot Pengantin Raya 📸

Attire n Accessories : @dinas_bridal 
Makeup : @tinafarrell3 
Model: @nurfarhanah_official 
For booking & enquiries : 📱+60177729868 Tina (WHATSAPP/SMS ONLY)
====================================
#muabytina #muakluang #muajohor
#muakl #muajohorbahru  #mua #makeupartists #makeupartistmalaysia
#lovemakeup #makeupaddict  #transformation #makeupbyme  #mekapcantik #maccosmetics #kryolancosmetics #narscosmetics #mekaptunang #mekapnikah #mekapsanding #engagement #dinner #photoshoot #raikancinta #rajasehari
Photoshoot Pengantin Raya 📸 Attire n Accessories : @dinas_bridal Makeup : @tinafarrell3 Model: @nurfarhanah_official For booking & enquiries : 📱+60177729868 Tina (WHATSAPP/SMS ONLY) ==================================== #muabytina  #muakluang  #muajohor  #muakl  #muajohorbahru  #mua  #makeupartists  #makeupartistmalaysia  #lovemakeup  #makeupaddict  #transformation  #makeupbyme  #mekapcantik  #maccosmetics  #kryolancosmetics  #narscosmetics  #mekaptunang  #mekapnikah  #mekapsanding  #engagement  #dinner  #photoshoot  #raikancinta  #rajasehari 
BERUS MUKA
.
Muka pon kena diberus tau.. Tapi bukan pakai berus basuh baju tu.. Luka nnt kulit.. Kena pakai berus skinvigoret brush..
.
Bayangkan kita cuci baju pakai sabun.. Gosok pki tangan.. Agak2 bersih x? Hilang x daki, foundation yg lekat kat baju tu??
.
Same goes to muka, pki Foundation, pki blusher .... Tiba2 cuci muka pakai jari.. 🙄🙄🙄
Krik krik krik krik 😄😄
.
Jom,beralih arah pada SKINVIGORET BRUSH 😄😄😄.. Berus terbaik dari LADANG MARYKAY...Berus die sgtlaa lembut.. Mmg direka khas utk kita berus muka.. Sbb permukaan muka kan lembut.. So kena pki berus yg sesuai.. 😊
.
Whatsapp or DM for more information ❣️
Fiza l 019-4761252
.
#berusmakeupmalaysia #berusmuka #skinvigoretbrush #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #mekapcantik #mekapsimple #fattzura
BERUS MUKA . Muka pon kena diberus tau.. Tapi bukan pakai berus basuh baju tu.. Luka nnt kulit.. Kena pakai berus skinvigoret brush.. . Bayangkan kita cuci baju pakai sabun.. Gosok pki tangan.. Agak2 bersih x? Hilang x daki, foundation yg lekat kat baju tu?? . Same goes to muka, pki Foundation, pki blusher .... Tiba2 cuci muka pakai jari.. 🙄🙄🙄 Krik krik krik krik 😄😄 . Jom,beralih arah pada SKINVIGORET BRUSH 😄😄😄.. Berus terbaik dari LADANG MARYKAY...Berus die sgtlaa lembut.. Mmg direka khas utk kita berus muka.. Sbb permukaan muka kan lembut.. So kena pki berus yg sesuai.. 😊 . Whatsapp or DM for more information ❣️ Fiza l 019-4761252 . #berusmakeupmalaysia  #berusmuka  #skinvigoretbrush  #marykaycheras  #marykayklcc  #marykayampang  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaybc  #bcmarykay  #mekapcantik  #mekapsimple  #fattzura 
LIPS SCRUB

Selain daripada scrub untuk muka The Beauty Hacks juga ada menyediakan produk terbaru iaitu Lips Scrub. Pernah dengar tentang body scrub dan face scrub? Tetapi pernah dengar tak tentang lip scrub sebelum ini?

Lip scrub atau pengelupasan bibir, salah satu perkataan yang paling hangat dalam industri kesihatan dan kecantikan.

Kita perlu gosok lapisan mati dari kulit kita untuk mengekalkan kulit licin dan muda. Begitu juga dengan bibir. Kita mesti menggosok lapisan luaran bibir kita untuk mengekalkan bibir licin dan halus.

Lip scrub, sama seperti scrub badan yang lain yang menggunakan bahan semulajadi yang mana untuk mengelupas lapisan permukaan apabila disapu pada bibir kita. 
Ia dapat membuang permukaan luar bibir kita yang mati. Selamat jika tertelan tetapi tidak enak untuk dimakan. Namun jika awak berselera, dipersilakan makan & repeat order dengan kami cepat-cepat.

BAHAN KANDUNGAN

Petroleum Jelly, Beeswax, Shea Butter, Cethy PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Hexyl Laurate, C9-15 Fluoroalcohol Phospate, Fragrance (Strawberry), Mineral Oil, CI 77491

KEBAIKAN

1)Melembapkan bibir yang kering
2)Menghaluskan kulit bibir
3)Bibir kelihatan merah secara semulajadi
4)Memudarkan lingkaran gelap
5)Menggelupaskan kulit mati dan kering
6)Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir

CARA PENGGUNAAN

Senang je pakai lips scrub semudah ABC. Colek sedikit scrub dan sapu rata di atas permukaan bibir. Biarkan selama 1-5 minit. Kemudian gosok perlahan-lahan pada bibir atas dan bawah. Ambil tisu dan lap. Selain itu, lip scrub The Beauty Hacks juga boleh dijadikan sebagai lip balm kerana mengandungi Petroleum Jelly yang boleh melembapkan dan mencerahkan bibir.
LIPS SCRUB Selain daripada scrub untuk muka The Beauty Hacks juga ada menyediakan produk terbaru iaitu Lips Scrub. Pernah dengar tentang body scrub dan face scrub? Tetapi pernah dengar tak tentang lip scrub sebelum ini? Lip scrub atau pengelupasan bibir, salah satu perkataan yang paling hangat dalam industri kesihatan dan kecantikan. Kita perlu gosok lapisan mati dari kulit kita untuk mengekalkan kulit licin dan muda. Begitu juga dengan bibir. Kita mesti menggosok lapisan luaran bibir kita untuk mengekalkan bibir licin dan halus. Lip scrub, sama seperti scrub badan yang lain yang menggunakan bahan semulajadi yang mana untuk mengelupas lapisan permukaan apabila disapu pada bibir kita. Ia dapat membuang permukaan luar bibir kita yang mati. Selamat jika tertelan tetapi tidak enak untuk dimakan. Namun jika awak berselera, dipersilakan makan & repeat order dengan kami cepat-cepat. BAHAN KANDUNGAN Petroleum Jelly, Beeswax, Shea Butter, Cethy PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Hexyl Laurate, C9-15 Fluoroalcohol Phospate, Fragrance (Strawberry), Mineral Oil, CI 77491 KEBAIKAN 1)Melembapkan bibir yang kering 2)Menghaluskan kulit bibir 3)Bibir kelihatan merah secara semulajadi 4)Memudarkan lingkaran gelap 5)Menggelupaskan kulit mati dan kering 6)Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir CARA PENGGUNAAN Senang je pakai lips scrub semudah ABC. Colek sedikit scrub dan sapu rata di atas permukaan bibir. Biarkan selama 1-5 minit. Kemudian gosok perlahan-lahan pada bibir atas dan bawah. Ambil tisu dan lap. Selain itu, lip scrub The Beauty Hacks juga boleh dijadikan sebagai lip balm kerana mengandungi Petroleum Jelly yang boleh melembapkan dan mencerahkan bibir.
Kenal tak siapa ni ? Ana raffali uolss. Alaa yang nyanyi lagu Kalau Berpacaran tu haa.
.
"Boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang"
"Duduk renggang-renggang bertambah sayang"
"Biar malu-malu biar segan-segan"
"Kerna malu itu perisai orang beriman" 😎
.
.
Eh eh ternyanyi la pulokss🙊
.
Nampak tak ana pegang ape tu?
.
Honeybee Venom Moisturizer thorbaikk seantero dunia lahh 😍😍
.
Make up ana pakai item semua dari Nafura tauu. Patutlah meletupss gitteww 💋
Kenal tak siapa ni ? Ana raffali uolss. Alaa yang nyanyi lagu Kalau Berpacaran tu haa. . "Boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang" "Duduk renggang-renggang bertambah sayang" "Biar malu-malu biar segan-segan" "Kerna malu itu perisai orang beriman" 😎 . . Eh eh ternyanyi la pulokss🙊 . Nampak tak ana pegang ape tu? . Honeybee Venom Moisturizer thorbaikk seantero dunia lahh 😍😍 . Make up ana pakai item semua dari Nafura tauu. Patutlah meletupss gitteww 💋
.
✨ ✨ ✨ ✨
.
F R E E Fame Lipmatte !! .
Sape nak?? .
Siap bole pilih color lg tau..tau.. .
.
Combo Mercun + Raya Set
= dpt Lipmatte FREE wooo...
Hamikkk korg..! Saje nk bagi raye korg meriah..😝 Hihi..
.
WA cepat2 ye.. Tawaran terhad! 😃
.
✨ ✨ ✨ ✨
.
Whatsapp ⤵
017-3955100
016-6073626
.
✨ ✨ ✨ ✨
.
#famecosmetics #agentfamecosmetics  #famerayaedition #famehariraya #famekualalumpur #fameKL #fameklang #fameputrajaya #codampang #codklcc #codjalantunrazak #codjalanampang #coddesapandan #codpandanindah #codukperdana #codkeramat #codkotakemuning #codbandarputera #codpelabuhanklang #codwestport #codpulauindah #jombeli #pipimerah #mekapcantik #lipmatteviral #glamraya #jualanmurah #famemurah #mekapmurah #muaselangor
. ✨ ✨ ✨ ✨ . F R E E Fame Lipmatte !! . Sape nak?? . Siap bole pilih color lg tau..tau.. . . Combo Mercun + Raya Set = dpt Lipmatte FREE wooo... Hamikkk korg..! Saje nk bagi raye korg meriah..😝 Hihi.. . WA cepat2 ye.. Tawaran terhad! 😃 . ✨ ✨ ✨ ✨ . Whatsapp ⤵ 017-3955100 016-6073626 . ✨ ✨ ✨ ✨ . #famecosmetics  #agentfamecosmetics  #famerayaedition  #famehariraya  #famekualalumpur  #fameKL  #fameklang  #fameputrajaya  #codampang  #codklcc  #codjalantunrazak  #codjalanampang  #coddesapandan  #codpandanindah  #codukperdana  #codkeramat  #codkotakemuning  #codbandarputera  #codpelabuhanklang  #codwestport  #codpulauindah  #jombeli  #pipimerah  #mekapcantik  #lipmatteviral  #glamraya  #jualanmurah  #famemurah  #mekapmurah  #muaselangor 
.
✨ ✨ ✨ ✨
.
F R E E Fame Lipmatte !! .
Sape nak?? .
Siap bole pilih color lg tau..tau.. .
.
Combo LipLap + Raya Set
= dpt Lipmatte FREE wooo.. Hamikkk..! Rase nk raye sgt dah ni..😝 Hihi..
.
WA cepat2 ye.. Tawaran terhad! 😃
.
✨ ✨ ✨ ✨
.
Whatsapp ⤵
017-3955100
016-6073626
.
✨ ✨ ✨ ✨
.
#famecosmetics #agentfamecosmetics  #famerayaedition #famehariraya #famekualalumpur #fameKL #fameklang #fameputrajaya #codampang #codklcc #codjalantunrazak #codjalanampang #coddesapandan #codpandanindah #codukperdana #codkeramat #codkotakemuning #codbandarputera #codpelabuhanklang #codwestport #codpulauindah #jombeli #pipimerah #mekapcantik #lipmatteviral #glamraya #jualanmurah #famemurah #mekapmurah #muaselangor
. ✨ ✨ ✨ ✨ . F R E E Fame Lipmatte !! . Sape nak?? . Siap bole pilih color lg tau..tau.. . . Combo LipLap + Raya Set = dpt Lipmatte FREE wooo.. Hamikkk..! Rase nk raye sgt dah ni..😝 Hihi.. . WA cepat2 ye.. Tawaran terhad! 😃 . ✨ ✨ ✨ ✨ . Whatsapp ⤵ 017-3955100 016-6073626 . ✨ ✨ ✨ ✨ . #famecosmetics  #agentfamecosmetics  #famerayaedition  #famehariraya  #famekualalumpur  #fameKL  #fameklang  #fameputrajaya  #codampang  #codklcc  #codjalantunrazak  #codjalanampang  #coddesapandan  #codpandanindah  #codukperdana  #codkeramat  #codkotakemuning  #codbandarputera  #codpelabuhanklang  #codwestport  #codpulauindah  #jombeli  #pipimerah  #mekapcantik  #lipmatteviral  #glamraya  #jualanmurah  #famemurah  #mekapmurah  #muaselangor 
.
✨ ✨ ✨ ✨
.

F R E E Fame Lipmatte !! .
Sape nak?? .
Siap bole pilih color lg tau..tau.. .
WA cepat2 ye.. Tawaran terhad! 😃
.
✨ ✨ ✨ ✨
.
Whatsapp ⤵
017-3955100
016-6073626
.
✨ ✨ ✨ ✨
.
#famecosmetics #agentfamecosmetics  #famerayaedition #famehariraya #famekualalumpur #fameKL #fameklang #fameputrajaya #codampang #codklcc #codjalantunrazak #codjalanampang #coddesapandan #codpandanindah #codukperdana #codkeramat #codkotakemuning #codbandarputera #codpelabuhanklang #codwestport #codpulauindah #jombeli #pipimerah #mekapcantik #lipmatteviral #glamraya #jualanmurah #famemurah #mekapmurah #muaselangor
. ✨ ✨ ✨ ✨ . F R E E Fame Lipmatte !! . Sape nak?? . Siap bole pilih color lg tau..tau.. . WA cepat2 ye.. Tawaran terhad! 😃 . ✨ ✨ ✨ ✨ . Whatsapp ⤵ 017-3955100 016-6073626 . ✨ ✨ ✨ ✨ . #famecosmetics  #agentfamecosmetics  #famerayaedition  #famehariraya  #famekualalumpur  #fameKL  #fameklang  #fameputrajaya  #codampang  #codklcc  #codjalantunrazak  #codjalanampang  #coddesapandan  #codpandanindah  #codukperdana  #codkeramat  #codkotakemuning  #codbandarputera  #codpelabuhanklang  #codwestport  #codpulauindah  #jombeli  #pipimerah  #mekapcantik  #lipmatteviral  #glamraya  #jualanmurah  #famemurah  #mekapmurah  #muaselangor 
COMBO BARBIE GLOW CIK DIVA😍😍😍
.
.
Bunyi pun dah bestkan😂
.
Korang jimattttt RM9... berbaloi tu.
Sah Sehingga 30Jun2018
.
DM/Wassap 013.5339423💕💕💕
COMBO BARBIE GLOW CIK DIVA😍😍😍 . . Bunyi pun dah bestkan😂 . Korang jimattttt RM9... berbaloi tu. Sah Sehingga 30Jun2018 . DM/Wassap 013.5339423💕💕💕
Thursday 💋
.
.
💄: @anastasiabeverlyhills Heather Liquid Lipstick
Thursday 💋 . . 💄: @anastasiabeverlyhills Heather Liquid Lipstick
COMBO SELOKA RAYA
.
.
Dengan RM129,korang dapat:
1x BC Foundation (glow/natural/honey)
2x Matte Lipcreme (posh/ginger/spice/lolita/peaches/belle/nudethrill)
.
.
JIMAT RM4!!!!
Tunggu apa lagi,jom calit2 cantik😍
.
.
DM/Wassap 013.5339423
.
.
#hermosabybelinda #hermosacomboraya #hermosamalaysia #hermosateam #hermosalovers #bcfoundationhermosa #bcmattefoundationhermosa #mattelipcremehermosa #lipcremehermosa #naturalmakeup #naturalbeauty #calitcalitcantik #sayajualsayapakai #dshermosapenang #dshermosapulaupinang #dshermosaseberangjaya #seberangperai #seberangjaya #kulim #bandarperda #mekapcantik #teamwanameri #teamwanamerimeroket🚀
COMBO SELOKA RAYA . . Dengan RM129,korang dapat: 1x BC Foundation (glow/natural/honey) 2x Matte Lipcreme (posh/ginger/spice/lolita/peaches/belle/nudethrill) . . JIMAT RM4!!!! Tunggu apa lagi,jom calit2 cantik😍 . . DM/Wassap 013.5339423 . . #hermosabybelinda  #hermosacomboraya  #hermosamalaysia  #hermosateam  #hermosalovers  #bcfoundationhermosa  #bcmattefoundationhermosa  #mattelipcremehermosa  #lipcremehermosa  #naturalmakeup  #naturalbeauty  #calitcalitcantik  #sayajualsayapakai  #dshermosapenang  #dshermosapulaupinang  #dshermosaseberangjaya  #seberangperai  #seberangjaya  #kulim  #bandarperda  #mekapcantik  #teamwanameri  #teamwanamerimeroket 🚀
. Beli 2 eyeliner dengan harga RM46.00 sahaja saiyang. Nak beli satu boleh tapi satu eyeliner RM36.00. Haaa nak yg mana? Mesti la nak yg jimatkannnnn!
. Beli 2 eyeliner dengan harga RM46.00 sahaja saiyang. Nak beli satu boleh tapi satu eyeliner RM36.00. Haaa nak yg mana? Mesti la nak yg jimatkannnnn!
Nampak Macam Aiskrimmmm

Tapi Bukan Dia. Bukan Dia

Ni kaler Lipmatte Fever Glam yang chantekkk tu
Nampak Macam Aiskrimmmm Tapi Bukan Dia. Bukan Dia Ni kaler Lipmatte Fever Glam yang chantekkk tu
Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls? 🌸Bau vanilla. 🌸Tak melekit
🌸Tak keringkan bibir
🌸Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL. 🌸Tak bersepah
🌸Bibir tak merekah
🌸Ringan seperti tak pakai lipmatte
🌸Sesuai warna kulit orang Asia
🌸Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
🌸Tahan lebih lama walaupun makan
🌸Tak hitamkan bibir
🌸Inspired kualiti dari brand 
INTERNATIONAL!
Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls? 🌸Bau vanilla. 🌸Tak melekit 🌸Tak keringkan bibir 🌸Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL. 🌸Tak bersepah 🌸Bibir tak merekah 🌸Ringan seperti tak pakai lipmatte 🌸Sesuai warna kulit orang Asia 🌸Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum 🌸Tahan lebih lama walaupun makan 🌸Tak hitamkan bibir 🌸Inspired kualiti dari brand INTERNATIONAL!
Setiap wanita mempunyai impian untuk memilik mata yang bulat dan ekspresif. Dengan nasihat dan tips daripada makeup artis dari seluruh dunia, anda boleh membuatkan mata anda kelihatan lebih besar dan ekspresif dengan mudah.

#mekap #mekapartis #mekapcantik #1day1tip
Setiap wanita mempunyai impian untuk memilik mata yang bulat dan ekspresif. Dengan nasihat dan tips daripada makeup artis dari seluruh dunia, anda boleh membuatkan mata anda kelihatan lebih besar dan ekspresif dengan mudah. #mekap  #mekapartis  #mekapcantik  #1day1tip 
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
Nak cantij di pagi raye??? Nak harga LAGI MURAH???
.
Cepattttt
WA/ PM untuk dapatkan best price... 😍
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
Whatsapp ⤵
017-3955100
016-6073626
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
#famecosmetics #agentfamecosmetics  #famerayaedition #famehariraya #famekualalumpur #fameKL #fameklang #fameputrajaya #codampang #codklcc #codjalantunrazak #codjalanampang #coddesapandan #codpandanindah #codukperdana #codkeramat #codkotakemuning #codbandarputera #codpelabuhanklang #codwestport #codpulauindah #jombeli #pipimerah #mekapcantik #lipmatteviral #glamraya #jualanmurah #famemurah #mekapmurah #muaselangor
. • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . Nak cantij di pagi raye??? Nak harga LAGI MURAH??? . Cepattttt WA/ PM untuk dapatkan best price... 😍 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . Whatsapp ⤵ 017-3955100 016-6073626 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . #famecosmetics  #agentfamecosmetics  #famerayaedition  #famehariraya  #famekualalumpur  #fameKL  #fameklang  #fameputrajaya  #codampang  #codklcc  #codjalantunrazak  #codjalanampang  #coddesapandan  #codpandanindah  #codukperdana  #codkeramat  #codkotakemuning  #codbandarputera  #codpelabuhanklang  #codwestport  #codpulauindah  #jombeli  #pipimerah  #mekapcantik  #lipmatteviral  #glamraya  #jualanmurah  #famemurah  #mekapmurah  #muaselangor 
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
FAME Matte Lipcream set 5pcs
.
WA/ PM untuk dapatkan best price... 😍
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
Whatsapp ⤵
017-3955100
016-6073626
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
#famecosmetics #agentfamecosmetics  #famerayaedition #famehariraya #famekualalumpur #fameKL #fameklang #fameputrajaya #codampang #codklcc #codjalantunrazak #codjalanampang #coddesapandan #codpandanindah #codukperdana #codkeramat #codkotakemuning #codbandarputera #codpelabuhanklang #codwestport #codpulauindah #jombeli #pipimerah #mekapcantik #lipmatteviral #glamraya #jualanmurah #famemurah #mekapmurah #muaselangor
. • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . FAME Matte Lipcream set 5pcs . WA/ PM untuk dapatkan best price... 😍 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . Whatsapp ⤵ 017-3955100 016-6073626 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . #famecosmetics  #agentfamecosmetics  #famerayaedition  #famehariraya  #famekualalumpur  #fameKL  #fameklang  #fameputrajaya  #codampang  #codklcc  #codjalantunrazak  #codjalanampang  #coddesapandan  #codpandanindah  #codukperdana  #codkeramat  #codkotakemuning  #codbandarputera  #codpelabuhanklang  #codwestport  #codpulauindah  #jombeli  #pipimerah  #mekapcantik  #lipmatteviral  #glamraya  #jualanmurah  #famemurah  #mekapmurah  #muaselangor 
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
P A R T Y
FAME Matte Lipcream
WA/ PM untuk dapatkan best price... 😍
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
Whatsapp ⤵
017-3955100
016-6073626
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
#famecosmetics #agentfamecosmetics  #famerayaedition #famehariraya #famekualalumpur #fameKL #fameklang #fameputrajaya #codampang #codklcc #codjalantunrazak #codjalanampang #coddesapandan #codpandanindah #codukperdana #codkeramat #codkotakemuning #codbandarputera #codpelabuhanklang #codwestport #codpulauindah #jombeli #pipimerah #mekapcantik #lipmatteviral #glamraya #jualanmurah #famemurah #mekapmurah #muaselangor
. • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . P A R T Y FAME Matte Lipcream WA/ PM untuk dapatkan best price... 😍 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . Whatsapp ⤵ 017-3955100 016-6073626 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . #famecosmetics  #agentfamecosmetics  #famerayaedition  #famehariraya  #famekualalumpur  #fameKL  #fameklang  #fameputrajaya  #codampang  #codklcc  #codjalantunrazak  #codjalanampang  #coddesapandan  #codpandanindah  #codukperdana  #codkeramat  #codkotakemuning  #codbandarputera  #codpelabuhanklang  #codwestport  #codpulauindah  #jombeli  #pipimerah  #mekapcantik  #lipmatteviral  #glamraya  #jualanmurah  #famemurah  #mekapmurah  #muaselangor 
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
FAME travel set
WA/ PM untuk dapatkan best price... 😍
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
Whatsapp ⤵
017-3955100
016-6073626
.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
.
#famecosmetics #agentfamecosmetics  #famerayaedition #famehariraya #famekualalumpur #fameKL #fameklang #fameputrajaya #codampang #codklcc #codjalantunrazak #codjalanampang #coddesapandan #codpandanindah #codukperdana #codkeramat #codkotakemuning #codbandarputera #codpelabuhanklang #codwestport #codpulauindah #jombeli #pipimerah #mekapcantik #lipmatteviral #glamraya #jualanmurah #famemurah #mekapmurah #muaselangor
. • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . FAME travel set WA/ PM untuk dapatkan best price... 😍 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . Whatsapp ⤵ 017-3955100 016-6073626 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . #famecosmetics  #agentfamecosmetics  #famerayaedition  #famehariraya  #famekualalumpur  #fameKL  #fameklang  #fameputrajaya  #codampang  #codklcc  #codjalantunrazak  #codjalanampang  #coddesapandan  #codpandanindah  #codukperdana  #codkeramat  #codkotakemuning  #codbandarputera  #codpelabuhanklang  #codwestport  #codpulauindah  #jombeli  #pipimerah  #mekapcantik  #lipmatteviral  #glamraya  #jualanmurah  #famemurah  #mekapmurah  #muaselangor 
Ada yg nk jd guest iza tak next week??..jom teman iza.. free sahaja..bawa diri je.. sape minat mekap look like simple cth spt dlm gmbr tu.. jom jom.. Wasap iza klik kt bio ye sayam2 semua.. Im ur beauty consultant😘

#mekapmeghan #mekapkate #mekapsimple #mekapcantik #cantikraya #mekapraya
[ SALES MAY 2018] !!! [ SALE PRU14!!!! ] [ SALE HARI IBU ]!!!!!! .
Buat JULUNG JULUNG KALINYA, ROSETYARA®️ LANCARKAN KEMPEN SALES BESAR BESARAN MAY 2018... KHAS BULAN MAY SAHAJA!! .
KHAS untuk yang betul betul NAK CANTIK SANGAT SANGAT! Nak YAKIN SANGAT SANGAT! Nak SUAMI SAYANG??
.
Produk ROSETYARA bukan BIASA BIASA, ratusan artis DAH PAKAI, ratusan DRAMA dah ditaja!
.
Search ja #rosetyara. Pastu u ols TERUJA .
Jangan lepaskan PELUANG yang jarang jarang kami tawarkan ini okay. .
.
JIMAT BERGANDA GANDA
JELITA LUAR BIASA
ROSETYARA UNTUK ANDA! .
.
jom 📲+60135969771 😍 .
.
.
. 10% after less
.
.RT FOUNDATION : RM 88
.
. RT MATTE POWDER : RM 44
.
.
.POSTAGE RM 8 SM | RM 12SS
.
.😀FREE GIFT EVERY PURCHASES😀
.
.
.JOM WHATSAPP ADMIN +60135969771
.
.
#readystockrosetyara
#rosetyara
#rosetyarautara
#rosetyarabeauty
#rosetyaraglowfoundation
#codrosetyara
#rosetyaracodpenang
#rosetyaraseberangjaya
#rosetyaraperda
#rosetyarapermatangpauh
#rosetyarapenang
#rosetyaramurah 
#rosetyaramurahoriginal 
#rosetyaramattepowder
#sayajualrosetyara
#foundationrosetyara
#modelcantik
#muapenang #muakedah #muamurah #mekapcantik #tutorialmekap #mekapartismalaysia #correctorrosetyara #concealarrosetyara #bbwrosetyara #bbsrosetyara
#promosirosetyara
[ SALES MAY 2018] !!! [ SALE PRU14!!!! ] [ SALE HARI IBU ]!!!!!! . Buat JULUNG JULUNG KALINYA, ROSETYARA®️ LANCARKAN KEMPEN SALES BESAR BESARAN MAY 2018... KHAS BULAN MAY SAHAJA!! . KHAS untuk yang betul betul NAK CANTIK SANGAT SANGAT! Nak YAKIN SANGAT SANGAT! Nak SUAMI SAYANG?? . Produk ROSETYARA bukan BIASA BIASA, ratusan artis DAH PAKAI, ratusan DRAMA dah ditaja! . Search ja #rosetyara . Pastu u ols TERUJA . Jangan lepaskan PELUANG yang jarang jarang kami tawarkan ini okay. . . JIMAT BERGANDA GANDA JELITA LUAR BIASA ROSETYARA UNTUK ANDA! . . jom 📲+60135969771 😍 . . . . 10% after less . .RT FOUNDATION : RM 88 . . RT MATTE POWDER : RM 44 . . .POSTAGE RM 8 SM | RM 12SS . .😀FREE GIFT EVERY PURCHASES😀 . . .JOM WHATSAPP ADMIN +60135969771 . . #readystockrosetyara  #rosetyara  #rosetyarautara  #rosetyarabeauty  #rosetyaraglowfoundation  #codrosetyara  #rosetyaracodpenang  #rosetyaraseberangjaya  #rosetyaraperda  #rosetyarapermatangpauh  #rosetyarapenang  #rosetyaramurah  #rosetyaramurahoriginal  #rosetyaramattepowder  #sayajualrosetyara  #foundationrosetyara  #modelcantik  #muapenang  #muakedah  #muamurah  #mekapcantik  #tutorialmekap  #mekapartismalaysia  #correctorrosetyara  #concealarrosetyara  #bbwrosetyara  #bbsrosetyara  #promosirosetyara 
Sistho Lipmatte Talkative ni sangat cantik tauu!

Nak kata orange tak jugak. Nak kata pink pun nampak macam orange. Ehh?

Apa apa pun kaler dia meletops uols. Yang penting tak merekah, tak keringkan bibir ❤
.
Click link di bio untuk order
Sistho Lipmatte Talkative ni sangat cantik tauu! Nak kata orange tak jugak. Nak kata pink pun nampak macam orange. Ehh? Apa apa pun kaler dia meletops uols. Yang penting tak merekah, tak keringkan bibir ❤ . Click link di bio untuk order
Jimat, jimat dan jimatttt! Lets grab it now girls!
Jimat, jimat dan jimatttt! Lets grab it now girls!
Terlajak murah ni saiyang. Mana nak dapat lipmatte kualiti setanding antarabangsa tapi harga murah namatey!
Terlajak murah ni saiyang. Mana nak dapat lipmatte kualiti setanding antarabangsa tapi harga murah namatey!
This was my entry for @nyxcosmetics_my #FaceAwardsMy 2018. The next challenge is “Drop Dead Gorgeous”. Any ideas?
This was my entry for @nyxcosmetics_my #FaceAwardsMy  2018. The next challenge is “Drop Dead Gorgeous”. Any ideas?
SHEER DIMENSION POWDER PEARLS .

Cantikkan!! Haaaa. Meh Mak bagi tips muka Glowing but natural look dengan magic blusher ni!! Yang bestnya Ada effect glowing yang boleh Naikkan pipi dan mancungkan hidung gitu. Mancunglah Hidung raya semua nanti. Heeee .

Tengah PROMO best bulan ni. Siapa cepat dia dapat tau. Hehe. RM3 akan untuk setiap pembelian akan disumbangkan kepada yang berkenaan .

Siti Norfatihah Isnin
www.wasap.my/60172305159
Mary Kay Independent Sales Director .

Career opportunities available ❤ .

#marykaymelaka#marykayayerkerohmelaka 
#marykaydataran1Malaysia #marykaypantaiklebang #marykaypantaiputeri #marykaybukitrambai #marykayterengganu #marykaydungun #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayperak #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykedah  #sayajualskincare 
#hantarankahwin #mekapcantik
#gift #tipskulitsihatcantikbytha #tipscantik
SHEER DIMENSION POWDER PEARLS . Cantikkan!! Haaaa. Meh Mak bagi tips muka Glowing but natural look dengan magic blusher ni!! Yang bestnya Ada effect glowing yang boleh Naikkan pipi dan mancungkan hidung gitu. Mancunglah Hidung raya semua nanti. Heeee . Tengah PROMO best bulan ni. Siapa cepat dia dapat tau. Hehe. RM3 akan untuk setiap pembelian akan disumbangkan kepada yang berkenaan . Siti Norfatihah Isnin www.wasap.my/60172305159 Mary Kay Independent Sales Director . Career opportunities available ❤ . #marykaymelaka #marykayayerkerohmelaka  #marykaydataran1Malaysia  #marykaypantaiklebang  #marykaypantaiputeri  #marykaybukitrambai  #marykayterengganu  #marykaydungun  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykaynegerisembilan  #marykaypahang  #marykayselangor  #marykaykualalumpur  #marykayputrajaya  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaypulaupinang  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykelantan  #marykaykedah   #sayajualskincare  #hantarankahwin  #mekapcantik  #gift  #tipskulitsihatcantikbytha  #tipscantik 
.
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link on our bio! We do open for dropship and agents too!
-
. PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link on our bio! We do open for dropship and agents too! -
.
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link on our bio! We do open for dropship and agents too!
-
. PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link on our bio! We do open for dropship and agents too! -
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link on our bio!
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link on our bio!
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link on our bio!
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link on our bio!
RM 20 SAHAJA 💖 
20 PCS MINI BRUSH

screenshot gambar dan tekan link kat bio untuk order. Tq ❤

#mekapbanting #mekapbajet #mekapraya #mekapmurahbanting #mekapcantik #sayajualmurah #sayajualmekapmurah #sayajualonline #sayajualmekap
💋: @anastasiabeverlyhills Sarafine
💋: @anastasiabeverlyhills Sarafine
Eyeshadow 2 minit magic 👁️ Menjimatkan masa dan senang guna .
👁️ Jimat space sebab dalam bentuk pen .
👁️ Kaler memukau meletop , sesuai untuk semua jenis kulit. 
#eyeshadow 
#SobellaSoLawa 
#sayajual 
#igshop 
#sayajualprodukkecantikan 
#SayaPakaiSayaJual 
#nakcantikcarisaya 
#mekapmurah 
#mekapcantik 
#matacantik
Tq kak thia 💜

True island alaska by Nafura  was my fav ever moisturizer mmg pakai utk diri sendiri and my client ❤️❤️ Before makeup uols mmg wajib guna alaska/honeybee okeh seriously mekap kan smooth sbb skin ckup kelembapan. Honeybee untuk normal to dry skin while alaska for those who have oily skin✌✌
.
.
Whatsapp,
+6019-224 3718
Tq kak thia 💜 True island alaska by Nafura was my fav ever moisturizer mmg pakai utk diri sendiri and my client ❤️❤️ Before makeup uols mmg wajib guna alaska/honeybee okeh seriously mekap kan smooth sbb skin ckup kelembapan. Honeybee untuk normal to dry skin while alaska for those who have oily skin✌✌ . . Whatsapp, +6019-224 3718
Berkelip2 mata memandang..gitu.. lentik bulu mata dengan mascara mary kay dan yg best limited edition tu.. #bulumata #bulumatalentik #mascara #mascaramarykay #limited_edition #flawlessraya #mekapcantik #cantikraya
🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MENJAGA PENAMPILAN DIRI DAN PANDAI BERJIMAT🚫
.
Walaupun Produk Kami Viral dan ramai Artis yang pakai ..
TAK SEMESTINYA PRODUK KAMI MAHAL ...
Siyess X mahal ... bagi diskaun lagi dik kalau ambik combo 😊
#dyxykuantan
#dyxykemaman
#dyxydungun
#codkuantan
#wargakuantan
#dyxycombo
#dyxysale
#mekapcantik
#viral2018
TESTIMONY Sistho Foundation

Kesan lebam sebab bekam tak nampak dah lepas cover dengan Foundation kitaaa!
TESTIMONY Sistho Foundation Kesan lebam sebab bekam tak nampak dah lepas cover dengan Foundation kitaaa!
Thanks for having me miss Donysia 😘🤗💄💋 . #pm0169807513 #shorthairstyles #redlips #rubywoo #beautifulpeople
Today 💄💋job 
Attending niece wedding day ... diskaun 10 years younger. #MUAonduty #mua💄 #freelancemakeupartist #Maturedskin #eyebrowsonfleek #beautifulpeople
She requested for natural effortless look for her day event today, thanks babe and congrats for your credentialing today 😘🎊🎊
She requested for natural effortless look for her day event today, thanks babe and congrats for your credentialing today 😘🎊🎊
Im just loving this simple romantic effortless look she pulled... Glad you like it sister 😍😍😘😘
Im just loving this simple romantic effortless look she pulled... Glad you like it sister 😍😍😘😘
She requested for simple dinner makeover... Thanks for trusting me 😍😘 #makeupbyfanedavis #hairbyfanedavis #nudelippie #smokeybrowneyes #qqcream #lasoulsabah