an online Instagram web viewer

#mattebbcushion medias

Photos

Poslaju harini

#easyfull 
#dtoxst 
#shapinggel 
#brshaserum 
#fullcoverconcealer 
#mattebbcushion 
#changinglipbalm 
#creamymattelipstick 
#ammecomplete 
#bodycountour 
#bodytone 
#xnefacialspray 
#acnebarsoap 
#hydratingtintedsunscreen 
Alhamdulillah

WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) .
.
.
Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Poslaju harini #easyfull  #dtoxst  #shapinggel  #brshaserum  #fullcoverconcealer  #mattebbcushion  #changinglipbalm  #creamymattelipstick  #ammecomplete  #bodycountour  #bodytone  #xnefacialspray  #acnebarsoap  #hydratingtintedsunscreen  Alhamdulillah WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘 . #irfanirdinaenterprise  #macammacamada  #like4like  #syjualsendayutinggi  #sendayutinggi  #original  #sendayutinggionline  #dealeronline  #trustedseller  #bestseller  #sypakaisyjual  #readystock  #kotakemuning  #shahalamresident  #uitmshahalam 
Masalah jerawat ? Ini antara produk skincare & mekap yg blh diamalkan utk mengatasi masalah tersebut .
.
▪️X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 )
▪️Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15)
▪️Scar Toner RM35 (ahli RM33.25)
▪️Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)
▪️Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 )
▪️DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
▪️Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) .
.
Whatsapp sis 0125688374 😊 untuk belian dan details product.
.
Masalah jerawat ? Ini antara produk skincare & mekap yg blh diamalkan utk mengatasi masalah tersebut . . ▪️X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 ) ▪️Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15) ▪️Scar Toner RM35 (ahli RM33.25) ▪️Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20) ▪️Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 ) ▪️DTox RM47.70 (ahli RM45.30) ▪️Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . . Whatsapp sis 0125688374 😊 untuk belian dan details product. .
Matte BB Cushion dari @sendayu.tinggi_hq
.
▪️Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
▪️Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari.
▪️Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
▪️Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
▪️Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
▪️Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
▪️Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
▪️Tidak mengandungi paraben
.
Dm atau whatsApp sis utk apa2 pertanyaan 📲011-21902656
.
.
#mattebbcushion
Matte BB Cushion dari @sendayu.tinggi_hq . ▪️Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit ▪️Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari. ▪️Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. ▪️Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit. ▪️Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu. ▪️Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. ▪️Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. ▪️Tidak mengandungi paraben . Dm atau whatsApp sis utk apa2 pertanyaan 📲011-21902656 . . #mattebbcushion 
Matte BB Cushion dirumus khas untuk mereka yang memiliki kulit jenis berminyak, kombinasi dan berjerawat. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk dan menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
.
Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area
▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi .
. 📲011-21902656
.
.
Thank you for supporting a small business,Have A Nice Day!
.
#sendayutinggi #mattebbcushion
Matte BB Cushion dirumus khas untuk mereka yang memiliki kulit jenis berminyak, kombinasi dan berjerawat. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk dan menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. . Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 ⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area ▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi . . 📲011-21902656 . . Thank you for supporting a small business,Have A Nice Day! . #sendayutinggi  #mattebbcushion 
Masalah jerawat ? Ini antara produk skincare & mekap yg blh diamalkan utk mengatasi masalah tersebut .
.
▪️X-Ne Facial Spray RM30.75 ▪️Acne Bar Soap RM19.10 ▪️Scar Toner RM35 ▪️Acne Balm RM31.80 ▪️Acne Cream+Whitening RM37.10 ▪️DTox RM47.70 ▪️Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 .
.
.
Utk belian dan pertanyaan whatsapp 📲0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio 👆🏻👆🏻
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #gambang #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #bestseller #acneseries #mattebbcushion #dtoxnatural
Masalah jerawat ? Ini antara produk skincare & mekap yg blh diamalkan utk mengatasi masalah tersebut . . ▪️X-Ne Facial Spray RM30.75 ▪️Acne Bar Soap RM19.10 ▪️Scar Toner RM35 ▪️Acne Balm RM31.80 ▪️Acne Cream+Whitening RM37.10 ▪️DTox RM47.70 ▪️Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 . . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp 📲0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio 👆🏻👆🏻
.
.
#sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggipahang  #sendayutinggikuantan  #sendayutinggimaran  #sendayutinggichenor  #sendayutinggigambang  #sendayutinggimalaysia  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggipahang  #chenor  #maran  #temerloh  #pahang  #kuantan  #gambang  #sayajual  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #bestseller  #acneseries  #mattebbcushion  #dtoxnatural 
Masalah jerawat ? Ini antara produk skincare & mekap yg blh diamalkan utk mengatasi masalah tersebut .
.
▪️X-Ne Facial Spray RM27.65 ▪️Acne Bar Soap RM18
▪️Scar Toner RM33.25
▪️Acne Balm RM30
▪️Acne Cream+Whitening RM33.40
▪️DTox RM45
▪️Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM49.60
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia  #dealersendayutinggi  #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#acnesoap #acnebalm #acnecream #scartoner #mattebbcushion #dtoxnatural
Masalah jerawat ? Ini antara produk skincare & mekap yg blh diamalkan utk mengatasi masalah tersebut . . ▪️X-Ne Facial Spray RM27.65 ▪️Acne Bar Soap RM18 ▪️Scar Toner RM33.25 ▪️Acne Balm RM30 ▪️Acne Cream+Whitening RM33.40 ▪️DTox RM45 ▪️Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM49.60 . 🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia) #sendayutinggi  #jrm  #jamuratumalaya  #jrmmurah  #sendayutinggimalaysia  #dealersendayutinggi  #sendayutinggimurah  #sendayutinggionline  #agensendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #sayajualmurah  #sayajual  #yatiesendayutinggi  #onlinedealersendayutinggi  #acnesoap  #acnebalm  #acnecream  #scartoner  #mattebbcushion  #dtoxnatural 
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggi #mattebbcushion - #regrann
Finishing dari medium to full coverage tau. Blh tutup semua cela2 bagai 👍🏻 .
.

Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) sesuai utk normal, oily, combination, acne skin
.
Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 RM52.90 (ahli RM47.60) sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin
.
Whatsapp 0135241521 untuk khidmat perundingan
_
#sendayutinggi #mattebbcushion #review
Finishing dari medium to full coverage tau. Blh tutup semua cela2 bagai 👍🏻 . . Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) sesuai utk normal, oily, combination, acne skin . Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 RM52.90 (ahli RM47.60) sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin . Whatsapp 0135241521 untuk khidmat perundingan _ #sendayutinggi  #mattebbcushion  #review 
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
■ MATTE BB CUSHION - WHAT'S YOUR COLOR ? ■
BB Cushion versi "matte" , antara produk paling high demand masa kini. Terbaik utk kulit bermasalah serta berminyak tetapi masih sesuai utk semua jenis kulit.
▪perlindungan UV dengan SPF50pa++
▪kemasan lembut sempurna seakan baldu
▪menutup ketidaksempurnaan kulit - cela, pori2 jelas, parut serta mengawal minyak
▪kesan segar sepanjang hari

Dapatkan #mattebbcushion by @sendayu.tinggi_hq ini di @sendayutinggimy by @ady.ramon bermula esok di @ellemoda.butikkafe , Tingkat 2, Kompleks Karamunsing. 
Sementara stok masih ada ya. Previous stock habis licin hanya dalam sehari. Kita jumpa esok!

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#bbcushion
#mattebbcushion
#mattelook
#oilyskin
#oilcontrol
#flawlessmakeup
#flawless
#freshmattelook
#makeupartist
#mua
#sendayutinggimy 
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggionline 
#sendayutinggisabah 
#sendayutinggikotakinabalu 
#sendayutinggikk 
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan 
#sendayutinggisarawak 
#sendayutinggisepang 
#sendayutinggikotawarisan 
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil
#Repost  @sendayutinggimy (@get_repost) ・・・ ■ MATTE BB CUSHION - WHAT'S YOUR COLOR ? ■ BB Cushion versi "matte" , antara produk paling high demand masa kini. Terbaik utk kulit bermasalah serta berminyak tetapi masih sesuai utk semua jenis kulit. ▪perlindungan UV dengan SPF50pa++ ▪kemasan lembut sempurna seakan baldu ▪menutup ketidaksempurnaan kulit - cela, pori2 jelas, parut serta mengawal minyak ▪kesan segar sepanjang hari Dapatkan #mattebbcushion  by @sendayu.tinggi_hq ini di @sendayutinggimy by @ady.ramon bermula esok di @ellemoda.butikkafe , Tingkat 2, Kompleks Karamunsing. Sementara stok masih ada ya. Previous stock habis licin hanya dalam sehari. Kita jumpa esok! PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu. #bbcushion  #mattebbcushion  #mattelook  #oilyskin  #oilcontrol  #flawlessmakeup  #flawless  #freshmattelook  #makeupartist  #mua  #sendayutinggimy  #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggionline  #sendayutinggisabah  #sendayutinggikotakinabalu  #sendayutinggikk  #sendayutinggikaramunsing  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitambunan  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggisarawak  #sendayutinggisepang  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggiklia  #sendayutinggibrunei  #baazarpaknil 
Matte BB Cushion by Sendayu Tinggi .
▪️Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
▪️Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari.
▪️Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
▪️Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
▪️Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
▪️Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
▪️Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
▪️Tidak mengandungi paraben
.
Sebarang Pertanyaan bleh Whatsapp & telegram Kak Elly
.
.
http://wasapp.me/60192685913
.
📲📲 Kak Elly 0192685913
📷 IG : @bellareenashoppe
💌 email : ellyfnd07@gmail.com
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
Matte BB Cushion by Sendayu Tinggi . ▪️Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit ▪️Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari. ▪️Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. ▪️Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit. ▪️Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu. ▪️Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. ▪️Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. ▪️Tidak mengandungi paraben . Sebarang Pertanyaan bleh Whatsapp & telegram Kak Elly . . http://wasapp.me/60192685913 . 📲📲 Kak Elly 0192685913 📷 IG : @bellareenashoppe 💌 email : ellyfnd07@gmail.com . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion 
Ramai yg dah beli Matte BB Cushion. Span disediakan dlm pek berasingan tetapi di kotak yg sama. Span tu juga blh dibasuh. .
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area
▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi .
. 📲011-21902656
.
.
Thank you for supporting a small business,Have A Nice Day!
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
Ramai yg dah beli Matte BB Cushion. Span disediakan dlm pek berasingan tetapi di kotak yg sama. Span tu juga blh dibasuh. . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 ⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area ▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi . . 📲011-21902656 . . Thank you for supporting a small business,Have A Nice Day! . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion 
Matte BB Cushion ni ada 4 color code ya. Jom tgk swatches on hand
.
Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) sesuai utk normal, oily, combination, acne skin
.
Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 RM52.90 (ahli RM47.60) sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin
.
Tudung @the_hijab.co 
_
#sendayutinggi #mattebbcushion #review
Matte BB Cushion ni ada 4 color code ya. Jom tgk swatches on hand . Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) sesuai utk normal, oily, combination, acne skin . Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 RM52.90 (ahli RM47.60) sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin . Tudung @the_hijab.co _ #sendayutinggi  #mattebbcushion  #review 
********************** MAKEUP **********************
***************** SENDAYU TINGGI *****************
.
Terdapat 2jenis BB Cushion dr Sendayu Tinggi. Yang mana satu sesuai dgn skin uolss??
.
Casing hitam = Matte BB Cushion SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) ➡️sesuai utk normal, oily, combination, acne skin
.
Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 RM52.90 (ahli RM47.60) ➡️sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin
.
. . 📲 whatsapp 018-3797432
.
.
#HargaAhliTanpaPerluDaftar #stonlinedealer #sendayutinggi #bbcushion #mattebbcushion
********************** MAKEUP ********************** ***************** SENDAYU TINGGI ***************** . Terdapat 2jenis BB Cushion dr Sendayu Tinggi. Yang mana satu sesuai dgn skin uolss?? . Casing hitam = Matte BB Cushion SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) ➡️sesuai utk normal, oily, combination, acne skin . Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 RM52.90 (ahli RM47.60) ➡️sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin . . . 📲 whatsapp 018-3797432 . . #HargaAhliTanpaPerluDaftar  #stonlinedealer  #sendayutinggi  #bbcushion  #mattebbcushion 
Dah cuba belum Matte BB cushion ni? dirumus khas untuk mereka yang memiliki kulit jenis berminyak, kombinasi dan berjerawat. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk dan menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
.
Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60
.
ws 0133024022 untuk pembelian secara online atau terus walk in ke @shariffida_boutique
Jalan Pak Sabah #dungun
.
#sendayutinggi #dungun #maiSTdealer #dealerSTdungun #sendayutinggiterengganu #sendayutinggidungun #matteBBcushion #oilyskin #mattecushion #makeup #foundation #makeuplovers
Dah cuba belum Matte BB cushion ni? dirumus khas untuk mereka yang memiliki kulit jenis berminyak, kombinasi dan berjerawat. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk dan menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. . Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60 . ws 0133024022 untuk pembelian secara online atau terus walk in ke @shariffida_boutique Jalan Pak Sabah #dungun  . #sendayutinggi  #dungun  #maiSTdealer  #dealerSTdungun  #sendayutinggiterengganu  #sendayutinggidungun  #matteBBcushion  #oilyskin  #mattecushion  #makeup  #foundation  #makeuplovers 
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage.
.
.
. 🌸wsp 0135473918🌸
.
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion 
#sendayutinggicosmetics
#sendayutinggimurah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggipenampang
#sendayutinggilikas
#sendayutinggilokkawi
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikinarut
#sendayutinggipapar 
#sendayutinggisabah #dealeronlinesendayutinggisabah
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. . . . 🌸wsp 0135473918🌸 . . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  #sendayutinggicosmetics  #sendayutinggimurah  #sendayutinggikotakinabalu  #sendayutinggipenampang  #sendayutinggilikas  #sendayutinggilokkawi  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggikinarut  #sendayutinggipapar  #sendayutinggisabah  #dealeronlinesendayutinggisabah 
Bestseller💗💗💗
.
Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅
.
Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
#sendayutinggi #mattebbcushion #restock #bestseller #oilyskin #normalskin #combinationskin
Bestseller💗💗💗 . Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅 . Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . #sendayutinggi  #mattebbcushion  #restock  #bestseller  #oilyskin  #normalskin  #combinationskin 
Bestseller💗💗💗
.
Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅
.
Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
#sendayutinggi #mattebbcushion #restock #bestseller #oilyskin #normalskin #combinationskin
Bestseller💗💗💗 . Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅 . Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . #sendayutinggi  #mattebbcushion  #restock  #bestseller  #oilyskin  #normalskin  #combinationskin 
Bestseller💗💗💗
.
Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅
.
Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) @sendayu_tinggi_subangjaya .
#sendayutinggi #mattebbcushion #restock #bestseller #oilyskin #normalskin #combinationskin #makeuplovers #simplemakeup #gapoever
Bestseller💗💗💗 . Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅 . Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) @sendayu_tinggi_subangjaya . #sendayutinggi  #mattebbcushion  #restock  #bestseller  #oilyskin  #normalskin  #combinationskin  #makeuplovers  #simplemakeup  #gapoever 
Bestseller💗💗💗
.
Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅
.
Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
#sendayutinggi #mattebbcushion #restock #bestseller #oilyskin #normalskin #combinationskin #makeuplovers #simplemakeup #gapoever
Bestseller💗💗💗 . Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅 . Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . #sendayutinggi  #mattebbcushion  #restock  #bestseller  #oilyskin  #normalskin  #combinationskin  #makeuplovers  #simplemakeup  #gapoever 
Bestseller💗💗💗
.
Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅
.
Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
#sendayutinggi #mattebbcushion #restock #bestseller #oilyskin #normalskin #combinationskin
Bestseller💗💗💗 . Matte BB Cushion mmg tgh hot giler. Sama saing dgn Pearl Cream. Hakak suka ni sbb coverage mmg best. Nampak natural walaupun sapu tebal 😅 . Dan semestinya x berminyak la.. which is mmg heaven sgt utk skin yg combination atau oily ni. Lepas tu x payah nak apply sunblock dah sbb ada SPF50 PA+++ ... kalau yg belum pernah cuba ni, Hakak highly recommended. Sbb tak akan nyesal tau . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . #sendayutinggi  #mattebbcushion  #restock  #bestseller  #oilyskin  #normalskin  #combinationskin 
#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
Beli melalui website www.sendayutinggi.com atau di Outlet seluruh Msia. Whatsapp 0137798769 utk khidmat runding .
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
#Repost  @sendayu.tinggi_hq • • • Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . Beli melalui website www.sendayutinggi.com atau di Outlet seluruh Msia. Whatsapp 0137798769 utk khidmat runding . . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion 
Matte BB Cushion dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. Sesuai untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
.
MATTE BB CUSHION RM55.10 (ahli RM49.60)
. .
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area
▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi .
. 📲011-21902656
.
.
Thank you for supporting a small business,Have A Nice Day!
.
#sendayutinggi #mattebbcushion
Matte BB Cushion dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. Sesuai untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. . MATTE BB CUSHION RM55.10 (ahli RM49.60) . . klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 ⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area ▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi . . 📲011-21902656 . . Thank you for supporting a small business,Have A Nice Day! . #sendayutinggi  #mattebbcushion 
Siapa dah pakai salah satu dari koleksi dlm ni ? Blh komen tak yg mana satu favourite uols ? .
.
.
❤Sis paling suka Matte Bb cushion 
dan juga Creamy Matte lipstick 😘😘
.
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area
▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi .
. 📲011-21902656
.
.
Thank you for supporting a small business,Have A Nice Day!
.

#sendayutinggi #makeup #mattebbcushion #mattelipstick #matteyeliner #eyespalette
Siapa dah pakai salah satu dari koleksi dlm ni ? Blh komen tak yg mana satu favourite uols ? . . . ❤Sis paling suka Matte Bb cushion dan juga Creamy Matte lipstick 😘😘 . . klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 ⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area ▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi . . 📲011-21902656 . . Thank you for supporting a small business,Have A Nice Day! . #sendayutinggi  #makeup  #mattebbcushion  #mattelipstick  #matteyeliner  #eyespalette 
Ehem²...Matte BB Cushion dh restock yer..Ramai yg dah cuba Matte BB Cushion ni semua ckp best. Tak berminyak dan long lasting. Ada 4 color code yg sesuai....pilih je.... Matte BB Cushion RM55.10 (ahli RM49.60)

jom wasap laju²...
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364

COD : PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG
Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #stonlinedealer  #stuthm #stonlineorder #stparitraja #stayerhitam #stbatupahat #styongpeng #stkluang #stsarawak #stsabah #bestseller #mattebbcushion
Ehem²...Matte BB Cushion dh restock yer..Ramai yg dah cuba Matte BB Cushion ni semua ckp best. Tak berminyak dan long lasting. Ada 4 color code yg sesuai....pilih je.... Matte BB Cushion RM55.10 (ahli RM49.60) jom wasap laju²... 📲 www.wasap.my/60197381364 📲 www.wasap.my/60197381364 📲 www.wasap.my/60197381364 COD : PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi  #stonlinedealer  #stuthm  #stonlineorder  #stparitraja  #stayerhitam  #stbatupahat  #styongpeng  #stkluang  #stsarawak  #stsabah  #bestseller  #mattebbcushion 
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage.
.
.
Untuk order
🌻Whatsapp 0132127783
🌻Self pickup :Seksyen 7 BB Bangi
🌻Pos setiap hari
.
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#dealersendayutinggi
#dealerst #dealersahsendayutinggi
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#mattebbcushionsendayutinggi #mattebbcushion #bbcushion
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. . . Untuk order 🌻Whatsapp 0132127783 🌻Self pickup :Seksyen 7 BB Bangi 🌻Pos setiap hari . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #dealerst  #dealersahsendayutinggi  #sendayutinggibangi  #sendayutinggikajang  #sendayutinggiputrajaya  #mattebbcushionsendayutinggi  #mattebbcushion  #bbcushion 
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau,. Utk yg kulit berminyak mmg sgt sesuai 😘
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55
.
Yang nk join COD malam ni sempat lg jom ws sis laju2 (CYBERJAYA/PUTRAJAYA) - RM5/COD - last order b4 5pm 👌
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat❓📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .
.
🌸Free product consultation
👍Pendaftaran ahli ST
❌NO postage
.
🚘COD with charges also available (SEPANG AREA ONLY) ,
🚫NO last minute order
Weekdays 👉🏻After 6pm
Weekends 👉🏻On availability
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau,. Utk yg kulit berminyak mmg sgt sesuai 😘 . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55 . Yang nk join COD malam ni sempat lg jom ws sis laju2 (CYBERJAYA/PUTRAJAYA) - RM5/COD - last order b4 5pm 👌 . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  #st_online_sepang  #sendayutinggionline  #sendayutinggisepang  #sendayutinggibbst  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggidengkil  #sendayutinggicyberjaya  #sendayutinggiputrajaya  #sendayutinggiklia  #sendayutinggibandarenstek  #sendayutinggikotaseriemas  #beauty  #stlovers  #dealersendayutinggi  #sepang  #bandarbarusalaktinggi  #kotawarisan  #klia  #putrajaya  #sayajual  #trustedseller  #visitmyig  #followmyig  #onlineshop  #igshopmalaysia  #iger  . . Berminat❓📱WHATSAPP : 019-6695082 . ▶️FB page : st_online_sepang ➡️IG page : st_online_sepang . 🏠Walk-in at @littleqisya Shop Kedai Puspanita (Sebelah Kantin) Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi . 🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang . 🕙10am - 🕔5pm Open : Monday - Friday Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday . . 🌸Free product consultation 👍Pendaftaran ahli ST ❌NO postage . 🚘COD with charges also available (SEPANG AREA ONLY) , 🚫NO last minute order Weekdays 👉🏻After 6pm Weekends 👉🏻On availability
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
-
COD 🚗 full payment RM 100 KEATAS
(pembelian 5 item keatas dpt FREE GIFT 😍)
🌸SELF PICK UP 👇🏻
-Kuchai Lama
🌸COD sekitar KL & SELANGOR (dgn cas berpatutan 😍 )
🌸POST 📦 SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA 😘
-
💓CONTACT 👇🏻
📷 igshop : @sendayutinggi.ctrohaida
📮 FB page : SR SHOP
📲 whatsapp - 0195949167 (Siti)
-
if malas simpan number pilih 2 cara 😃
✅ tinggalkan number phone anda di DM @sendayutinggi.ctrohaida
✅ tekan link di bio kami
-
#sendayutinggimurah #dealersah #dfoliacoffee #dfolia #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #dealersendayutinggi #cheras #kuchailama #sgbesi
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  - COD 🚗 full payment RM 100 KEATAS (pembelian 5 item keatas dpt FREE GIFT 😍) 🌸SELF PICK UP 👇🏻 -Kuchai Lama 🌸COD sekitar KL & SELANGOR (dgn cas berpatutan 😍 ) 🌸POST 📦 SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA 😘 - 💓CONTACT 👇🏻 📷 igshop : @sendayutinggi.ctrohaida 📮 FB page : SR SHOP 📲 whatsapp - 0195949167 (Siti) - if malas simpan number pilih 2 cara 😃 ✅ tinggalkan number phone anda di DM @sendayutinggi.ctrohaida ✅ tekan link di bio kami - #sendayutinggimurah  #dealersah  #dfoliacoffee  #dfolia  #jomcantik  #lifestyle  #like4like  #like4follow  #dealersendayutinggi  #cheras  #kuchailama  #sgbesi 
Repost from @sendayu.tinggi_hq @TopRankRepost #TopRankRepost Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggi #mattebbcushion
.
RM49.60 .
#sendayutinggipuchong #freecodpuchong #puchong #bbcushionmalaysia
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ?
.
.
Click no wasap kat profile tu yer kalau nk order yer 😘😘😘
.
🌸Ready Stock 🌸Postage everyday 🌸COD (with charge): Sg Buloh ,Paya Jaras ,McD kota Damansara, Damansara Damai, Subang Bestari.
.

#dealersahSendayuTinggi
#hargamurah
#sendayutinggigerobok
#sendayutinggi
#promosi
#bestseller
#mattebbcushion
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ?
.
 ______________________________
🌻Whtsapp 📱 013-4040411
💌Visit : @sendayutinggi_beauty
💁Dapatkan barangan st dgn harga ahli dari kami✌
_______________________________
.
.
 #sendayutinggi #muakl 
#muamalaysia  #tutorialmakeup
#muautara #muakedah #muasarawak #makeupartist #muaselangor #muajohor #muakelantan #muasabah #kosmetikmalaysia #muaseremban #muapahang #muaterengganu
#sale #kosmetikmurah #makeup 
#muaseremban #muaperak #muaperlis #bbcushion
#muamelaka #muapenang #mua #skincarehalal #whitening #tipssihat
 #sendayutinggi #mattebbcushion
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? . ______________________________ 🌻Whtsapp 📱 013-4040411 💌Visit : @sendayutinggi_beauty 💁Dapatkan barangan st dgn harga ahli dari kami✌ _______________________________ . . #sendayutinggi  #muakl  #muamalaysia  #tutorialmakeup  #muautara  #muakedah  #muasarawak  #makeupartist  #muaselangor  #muajohor  #muakelantan  #muasabah  #kosmetikmalaysia  #muaseremban  #muapahang  #muaterengganu  #sale  #kosmetikmurah  #makeup  #muaseremban  #muaperak  #muaperlis  #bbcushion  #muamelaka  #muapenang  #mua  #skincarehalal  #whitening  #tipssihat  #sendayutinggi  #mattebbcushion 
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggi #mattebbcushion #sendayutinggiputrajaya #codputrajaya #codcyberjaya
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ?
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia  #dealersendayutinggi  #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #yatiesendayutinggi #mattebbcushion
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10
.
.
Utk belian dan pertanyaan whatsapp 📲0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio 👆🏻👆🏻
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #gambang #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #mattebbcushion #oilyskin #matte #foundation
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp 📲0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio 👆🏻👆🏻
.
.
#sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggipahang  #sendayutinggikuantan  #sendayutinggimaran  #sendayutinggichenor  #sendayutinggigambang  #sendayutinggimalaysia  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggipahang  #chenor  #maran  #temerloh  #pahang  #kuantan  #gambang  #sayajual  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #mattebbcushion  #oilyskin  #matte  #foundation 
Regrann from @sendayu.tinggi_hq -  Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggi #mattebbcushion - #regrann
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggikuantan #mattebbcushion
Tgok testimoni yg sgt berpuas hati dgn Matte BB Cushion. 😍😍Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. .
.
 #sendayutinggi #mattebbcushion - #regrann
Tak rugi cuba tau. Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage

SALE SALE📣📣 24-27 APRIL 18
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM47.10
( NP RM55.10 )

WhatsApp +60105625008

#bestseller #mattebbcushion
Tak rugi cuba tau. Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage SALE SALE📣📣 24-27 APRIL 18 Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM47.10 ( NP RM55.10 ) WhatsApp +60105625008 #bestseller  #mattebbcushion 
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggi #mattebbcushion
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? 
Maklumat lanjut sila klik link dibawah 😘
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60103367763&text=hai%20saya%20berminat%20untuk%20order%20Sendayu%20Tinggi

#sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #hargabaikpunyer #nakcantik #suamiterpikat
#sendayutinggi #bestseller  #coverupfoundation #demimattefinish
#sendayutinggi #mattebbcushion
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggi #mattebbcushion
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ?
.
.
 #sendayutinggi #mattebbcushion
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggi #mattebbcushion
-
Credit: Sendayu Tinggi HQ
Tak rugi cuba Matte BB Cushion tau. Siapa lagi dah cuba ? #sendayutinggi #mattebbcushion
Dapatkan SEMUA PRODUK SENDAYU TINGGI dengan HARGA PALING MURAH HANYA SECARA ONLINE DI SINI dan barangan akan DIHANTAR MELALUI POS SAHAJA

MATTE BB CUSHION
.
● Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
● Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari
● Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
● Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
● Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
● Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
● Tidak mengandungi paraben.

Nak Beli dengan HARGA DISKAUN dan cara bayaran Jom
~dm di sini atau
~whatsapp 011-2171 3342
~ boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp 
http://Www.wasap.my/601121713342
~ FB : Sendayu Tinggi Õnline Shõp Termurah

#mattebbcushion #oilcontrolbbcushion #jerawat #kosmetikmalaysia
Dapatkan SEMUA PRODUK SENDAYU TINGGI dengan HARGA PALING MURAH HANYA SECARA ONLINE DI SINI dan barangan akan DIHANTAR MELALUI POS SAHAJA MATTE BB CUSHION . ● Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit ● Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari ● Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. ● Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit. ● Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. ● Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. ● Tidak mengandungi paraben. Nak Beli dengan HARGA DISKAUN dan cara bayaran Jom ~dm di sini atau ~whatsapp 011-2171 3342 ~ boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://Www.wasap.my/601121713342 ~ FB : Sendayu Tinggi Õnline Shõp Termurah #mattebbcushion  #oilcontrolbbcushion  #jerawat  #kosmetikmalaysia 
Agent sah ST Sabah/Labuan
Www.wasap.my/60165842074
•••
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
Credit @sendayu.tinggi_hq
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
Agent sah ST Sabah/Labuan Www.wasap.my/60165842074 ••• Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . Credit @sendayu.tinggi_hq . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion 
Hai ♡
🔅🔅🔅🔅🔅🔅
Matte bb cushion .
Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit.Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.Tidak mengandungi paraben.
.  ______________________________
🌻Whtsapp 📱 013-4040411
💌Visit us : @sendayutinggi_beauty
💁Dapatkan barangan st dgn harga ahli dari kami✌
_______________________________
.  #sendayutinggi #muakl 
#muamalaysia  #tutorialmakeup
#muautara #muakedah #muasarawak #makeupartist #muaselangor #muajohor #muakelantan #muasabah #kosmetikmalaysia #muaseremban #muapahang #muaterengganu
#sale #kosmetikmurah #makeup 
#muaseremban #muaperak #muaperlis #mattebbcushion
#muamelaka #muapenang #mua #skincarehalal #whitening #tipssihat
Hai ♡ 🔅🔅🔅🔅🔅🔅 Matte bb cushion . Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit.Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.Tidak mengandungi paraben. . ______________________________ 🌻Whtsapp 📱 013-4040411 💌Visit us : @sendayutinggi_beauty 💁Dapatkan barangan st dgn harga ahli dari kami✌ _______________________________ . #sendayutinggi  #muakl  #muamalaysia  #tutorialmakeup  #muautara  #muakedah  #muasarawak  #makeupartist  #muaselangor  #muajohor  #muakelantan  #muasabah  #kosmetikmalaysia  #muaseremban  #muapahang  #muaterengganu  #sale  #kosmetikmurah  #makeup  #muaseremban  #muaperak  #muaperlis  #mattebbcushion  #muamelaka  #muapenang  #mua  #skincarehalal  #whitening  #tipssihat 
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
Wasap.my/60129900263
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . Wasap.my/60129900263 . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion 
Instock Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA (code 01)

Regrann from @sendayu.tinggi_hq -  Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. 
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion 
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggidealer
#jrmbrunei#jamuratumalayabrunei
#bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneionlinesellers #brunei #igbrunei #instabru #bruneishop #brunika #iklanbrunei #instabruneipromotes #iklanbisnesbrunei #brunei_ig #kualabelait #jualbelibrunei#igbru#bruneiadvert_4u
Instock Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA (code 01) Regrann from @sendayu.tinggi_hq - Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggidealer  #jrmbrunei #jamuratumalayabrunei  #bruneionlineshopping  #bruneionlinestore  #bruneionlinesellers  #brunei  #igbrunei  #instabru  #bruneishop  #brunika  #iklanbrunei  #instabruneipromotes  #iklanbisnesbrunei  #brunei_ig  #kualabelait  #jualbelibrunei #igbru #bruneiadvert_4u 
Alhamdulillah, tqsm sis sudi share feedback menggunakan .
📌pearl cream 📌matte bb cushion dari @sendayu.tinggi_hq
.
"Dah apply mmg full coverage.
Xpayah pakai foundation" 💓
.
"Pakai pearl cream dgn matte cushion pun dah cunzzz skin" 😍😍😘😘
.
.
Ada yg teringin x skin cunzzz juga? 😍🙋
.
.
Boleh Dm Atau whatsApp sis utk dapatkan ya 📲011-21902656📲
.
.
#feedbackNorasmaaST 
#mattebbcushion 
#bedakfullcoverage
#xperlufoundation
Alhamdulillah, tqsm sis sudi share feedback menggunakan . 📌pearl cream 📌matte bb cushion dari @sendayu.tinggi_hq . "Dah apply mmg full coverage. Xpayah pakai foundation" 💓 . "Pakai pearl cream dgn matte cushion pun dah cunzzz skin" 😍😍😘😘 . . Ada yg teringin x skin cunzzz juga? 😍🙋 . . Boleh Dm Atau whatsApp sis utk dapatkan ya 📲011-21902656📲 . . #feedbackNorasmaaST  #mattebbcushion  #bedakfullcoverage  #xperlufoundation 
Matte BB Cushion ada 4code semuanya yeaa
.
 Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) sesuai utk normal, oily, combination, acne skin
.
Wssp +60107071218
_
#sendayutinggi #mattebbcushion #review #sendayutinggikulim
#sendayutinngionline
Matte BB Cushion OIL CONTROL Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. X payah pakai bedak pn ok sbb dah matte.
.
🌼Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10
.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Belian Online dan COD | whstpp 0162210891 utk khidmat runding produk
.
.
Melqa
Dealer Sendayu Tinggi KL
.
🛵COD🛵
Sri Rampai | Melati | Setiawangsa | Bkt Bntg | KLCC | Sek16 PJ | Titiwangsa | Keramat | Danau Kota | Kg Baru | Bdr KL.
.
💰setiap pembelian produk ST, RM1 akan disumbangkan kepada Tabung Aman Palestin 🇵🇸☺
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #dealersendayutinggikl #produkkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #onlineshopping #bestseller #sayajualmekapmurah #sayajualonline #sayajualonlinemurah #mekapmurahmalaysia #onlineshoppingmurah #shoppingonline #meqladealerst #sayajualsayaguna #mekap #mekapmurah #jualmekap #sayajualmekapmurahmalaysia #makeup #mattebbcushion #bbcushion #bbcushionmurah #bbcushionmalaysia #bbcushionoriginal
Matte BB Cushion OIL CONTROL Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. X payah pakai bedak pn ok sbb dah matte. . 🌼Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 . . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Belian Online dan COD | whstpp 0162210891 utk khidmat runding produk . . Melqa Dealer Sendayu Tinggi KL . 🛵COD🛵 Sri Rampai | Melati | Setiawangsa | Bkt Bntg | KLCC | Sek16 PJ | Titiwangsa | Keramat | Danau Kota | Kg Baru | Bdr KL. . 💰setiap pembelian produk ST, RM1 akan disumbangkan kepada Tabung Aman Palestin 🇵🇸☺ . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggikl  #produkkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilkecantikkan  #onlineshopping  #bestseller  #sayajualmekapmurah  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #mekapmurahmalaysia  #onlineshoppingmurah  #shoppingonline  #meqladealerst  #sayajualsayaguna  #mekap  #mekapmurah  #jualmekap  #sayajualmekapmurahmalaysia  #makeup  #mattebbcushion  #bbcushion  #bbcushionmurah  #bbcushionmalaysia  #bbcushionoriginal 
Jom tengok apa beza Doll Skin BB Cushion VS Matte BB Cushion terbaru
.
nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍
ws link di bio cepat 💕
ws 0135871988
ws 0135871988
utk khidmat runding .
.
#sendayutinggimurah #yatiesendayutinggi #detoxmurah #videosendayutinggi#mekeupsendayutinggi
 #sendayutinggi #ammecorset
 #sendayutinggi #bestseller #dollskinfoundation
 #sendayutinggi #colorcorrectorbase
.
 #sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
Regrann from @yatie_sendayutinggi -  Ada yg nak tgk coverage Matte BB Cushion terbaru @sendayu.tinggi_hq. Ni Kak Yatie compare sekali dgn BB Cushion yg lama tu. Finishing dari medium to full coverage tau. Blh tutup semua cela2 bagai 👍🏻 .
.

Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ sesuai utk normal, oily, combination, acne skin
.
Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35  sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin
.
Tudung @the_hijab.co
.
.
🇸🇬 Ready Stock for color code 02, 03 and 04 ⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊
_
#sendayutinggi #mattebbcushion #review - #regrann
Regrann from @yatie_sendayutinggi - Ada yg nak tgk coverage Matte BB Cushion terbaru @sendayu.tinggi_hq. Ni Kak Yatie compare sekali dgn BB Cushion yg lama tu. Finishing dari medium to full coverage tau. Blh tutup semua cela2 bagai 👍🏻 . . Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ sesuai utk normal, oily, combination, acne skin . Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin . Tudung @the_hijab.co . . 🇸🇬 Ready Stock for color code 02, 03 and 04 ⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊 _ #sendayutinggi  #mattebbcushion  #review  - #regrann 
Dapatkan SEMUA PRODUK SENDAYU TINGGI dengan HARGA PALING MURAH HANYA SECARA ONLINE DI SINI dan barangan akan DIHANTAR MELALUI POS SAHAJA

MATTE BB CUSHION
.
● Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
● Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari
● Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
● Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
● Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
● Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
● Tidak mengandungi paraben.

Nak Beli dengan HARGA DISKAUN dan cara bayaran Jom
~dm di sini atau
~whatsapp 011-2171 3342
~ boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp 
http://Www.wasap.my/601121713342
~ FB : Sendayu Tinggi Õnline Shõp Termurah  #mattebbcushion #oilcontrolbbcushion #jerawat
Dapatkan SEMUA PRODUK SENDAYU TINGGI dengan HARGA PALING MURAH HANYA SECARA ONLINE DI SINI dan barangan akan DIHANTAR MELALUI POS SAHAJA MATTE BB CUSHION . ● Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit ● Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari ● Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. ● Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit. ● Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. ● Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. ● Tidak mengandungi paraben. Nak Beli dengan HARGA DISKAUN dan cara bayaran Jom ~dm di sini atau ~whatsapp 011-2171 3342 ~ boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://Www.wasap.my/601121713342 ~ FB : Sendayu Tinggi Õnline Shõp Termurah #mattebbcushion  #oilcontrolbbcushion  #jerawat 
Matte BB Cushion dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. Sesuai untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
.
MATTE BB CUSHION RM55.10 . .
.
.
Utk belian dan pertanyaan whatsapp 📲0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio 👆🏻👆🏻
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #gambang #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #mattebbcushion #oilyskin #foundation
Matte BB Cushion dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit. Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. Sesuai untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. . MATTE BB CUSHION RM55.10 . . . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp 📲0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio 👆🏻👆🏻
.
.
#sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggipahang  #sendayutinggikuantan  #sendayutinggimaran  #sendayutinggichenor  #sendayutinggigambang  #sendayutinggimalaysia  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggipahang  #chenor  #maran  #temerloh  #pahang  #kuantan  #gambang  #sayajual  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #mattebbcushion  #oilyskin  #foundation 
Macam mana nak pakai Dual Powder ni ya spy nampak gebu dan tahan seharian ? Caranya, gunakan berus besar utk sapuan pertama & gunakan powder puff utk kemasan extra matte. Baurkan bersama highlight di sisi dgn bedak utk mendapatkan efek gangsa pada solekan anda

Wassap 017-361 2545

#sendayutinggiselangor#sendayutinggipuchong#sendayutinggishahalam#sendayutinggiusj#sendayutinggisubangjaya#sendayutinggicyberjaya#sendayutinggiputrajaya#sendayutinggiklang#codsendayutinggiselangor#dualpowder#mattebbcushion#liptint#acnebarsoap#acnebalm#collogenspray
Macam mana nak pakai Dual Powder ni ya spy nampak gebu dan tahan seharian ? Caranya, gunakan berus besar utk sapuan pertama & gunakan powder puff utk kemasan extra matte. Baurkan bersama highlight di sisi dgn bedak utk mendapatkan efek gangsa pada solekan anda Wassap 017-361 2545 #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuchong #sendayutinggishahalam #sendayutinggiusj #sendayutinggisubangjaya #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklang #codsendayutinggiselangor #dualpowder #mattebbcushion #liptint #acnebarsoap #acnebalm #collogenspray 
******************** MAKEUP ********************
*************** SENDAYU TINGGI ***************
.
.
🌸 Matte BB Cushion SPF50PA+++ (RM49.60) 🌸
.
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage.
.
.
📲 www.wasap.my/60183797432
.
.
.
.
#HargaAhliTanpaPerluDaftar #stonlinedealer #sendayutinggi #bbcushion #mattebbcushion
******************** MAKEUP ******************** *************** SENDAYU TINGGI *************** . . 🌸 Matte BB Cushion SPF50PA+++ (RM49.60) 🌸 . Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. . . 📲 www.wasap.my/60183797432 . . . . #HargaAhliTanpaPerluDaftar  #stonlinedealer  #sendayutinggi  #bbcushion  #mattebbcushion 
Org yg kulit berminyak sukar mencari BB Cushion yg sesuai.Try Matte BB Cushion by Sendayu Tinggi ni.Seharian tahan,tak cakey dan muka peloles.Kalau tak okay,Dee tak jual tau 😌

Matte BB Cushion RM55.Boleh whatsapp 013-242 8578 utk pembelian.

FOLLOW & LIKE
IG:@fybeautyhouse 
FB:FY Beauty House

#sendayutinggi 
#sendayutinggijohor 
#jamuratumalaya 
#jamuratumalayajohor 
#st
#jrm
#johor 
#johorbahru 
#gelangpatah 
#singapore 
#jdt
#sg
#mattebbcushion
#beauty 
#health 
#cosmetics 
#bazaarpaknil 
#ruangrezekihanania 
#onlineshopping 
#fybeautyhouse
Org yg kulit berminyak sukar mencari BB Cushion yg sesuai.Try Matte BB Cushion by Sendayu Tinggi ni.Seharian tahan,tak cakey dan muka peloles.Kalau tak okay,Dee tak jual tau 😌 Matte BB Cushion RM55.Boleh whatsapp 013-242 8578 utk pembelian. FOLLOW & LIKE IG:@fybeautyhouse FB:FY Beauty House #sendayutinggi  #sendayutinggijohor  #jamuratumalaya  #jamuratumalayajohor  #st  #jrm  #johor  #johorbahru  #gelangpatah  #singapore  #jdt  #sg  #mattebbcushion  #beauty  #health  #cosmetics  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #onlineshopping  #fybeautyhouse 
📌Syncro Energy 📌
Lumrah selepas menyusu badan majoriti wanita alami payudara jd kendur dan tidak seperti sebelumnya. Proses menyusu badan dan pembengkakan dari air susu menjadikan saiz besar dari biasa. Namun, apabila berhenti shj menyusu rata2 mengeluh saiz mengecil dari asal. Syncro Energy adalah herba tradisional yg diamalkan semasa dari proses menyusu badan lg utk mengekalkan keanjalan dan mengelakkan masalah kekenduran. Ia jg membantu menambahkan air susu badan ibu. Blh diambil selepas bersalin 4 bulan ke atas
.
.
nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍
ws link di bio cepat 💕
ws 0135871988
ws 0135871988
utk khidmat runding .
.
#sendayutinggimurah #yatiesendayutinggi #detoxmurah #videosendayutinggi#mekeupsendayutinggi #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #lokalbrand
#sendayutinggi #mattewaterproofpencil
#makeupsendayutinggi #makeupsendayutinggimurah
 #sendayutinggi #bestseller  #sensitiveskin
 #sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
.  #sendayutinggi #pencilliner #smudgeproof
 #sendayutinggi #bestseller #syncroenergy
📌Syncro Energy 📌 Lumrah selepas menyusu badan majoriti wanita alami payudara jd kendur dan tidak seperti sebelumnya. Proses menyusu badan dan pembengkakan dari air susu menjadikan saiz besar dari biasa. Namun, apabila berhenti shj menyusu rata2 mengeluh saiz mengecil dari asal. Syncro Energy adalah herba tradisional yg diamalkan semasa dari proses menyusu badan lg utk mengekalkan keanjalan dan mengelakkan masalah kekenduran. Ia jg membantu menambahkan air susu badan ibu. Blh diambil selepas bersalin 4 bulan ke atas . . nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍 ws link di bio cepat 💕 ws 0135871988 ws 0135871988 utk khidmat runding . . #sendayutinggimurah  #yatiesendayutinggi  #detoxmurah  #videosendayutinggi #mekeupsendayutinggi  #carousell  #carousellMY  #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #lokalbrand  #sendayutinggi  #mattewaterproofpencil  #makeupsendayutinggi  #makeupsendayutinggimurah  #sendayutinggi  #bestseller  #sensitiveskin  #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  . #sendayutinggi  #pencilliner  #smudgeproof  #sendayutinggi  #bestseller  #syncroenergy 
Kulit kasar dan kusam ? Ingin penjagaan yg ringkas tapi nak hasilnya yg terbaik ? Ini utk anda
.
Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 )
Collagen  Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 )
Pearl Soap RM19.10 (ahli RM18.15)  #sendayutinggi #bestseller #pearlsoap #collagen
.
.
nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍
ws link di bio cepat 💕
ws 0135871988
ws 0135871988
utk khidmat runding .
.
#sendayutinggimurah #yatiesendayutinggi #detoxmurah #videosendayutinggi#mekeupsendayutinggi #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
#sendayutinggi #mattewaterproofpencil
#makeupsendayutinggi #makeupsendayutinggimurah
 #sendayutinggi #bestseller  #sensitiveskin
 #sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
.  #sendayutinggi #pencilliner #smudgeproof
Kulit kasar dan kusam ? Ingin penjagaan yg ringkas tapi nak hasilnya yg terbaik ? Ini utk anda . Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 ) Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 ) Pearl Soap RM19.10 (ahli RM18.15) #sendayutinggi  #bestseller  #pearlsoap  #collagen  . . nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍 ws link di bio cepat 💕 ws 0135871988 ws 0135871988 utk khidmat runding . . #sendayutinggimurah  #yatiesendayutinggi  #detoxmurah  #videosendayutinggi #mekeupsendayutinggi  #carousell  #carousellMY  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #lokalbrand  #sendayutinggi  #mattewaterproofpencil  #makeupsendayutinggi  #makeupsendayutinggimurah  #sendayutinggi  #bestseller  #sensitiveskin  #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  . #sendayutinggi  #pencilliner  #smudgeproof 
Kepada yang tanya apa beza dua sunscreen ni . Ni dia jawapan dari Kak Yatie 😊
Siapa pernah pakai sunblock tapi lagi rasa melekit, tak selesa atau terlalu kering ? Ini sebabnya kita salah pilih base utk sunblock. Kak Yatie kalau kat rmh pun pakai sunblock sbb UV tetap blh masuk melalui tingkap. Lagi best kalau ada ingredients yg ada Whitening sekali sbb blh pudarkan jeragat & parut jerawat sekali. UV Defense Cream @sendayu.tinggi_hq ni ada 2 jenis utk kesesuaian skin kita
.
Matte Mousse Sunscreen utk skin normal, oily, combination dan jerawat. Ringan sgt sbb tekstur very velvety & airy
.
Tinted Hydrating Sunscreen pula utk skin yg dry, sensitive, jeragat, normal dan kombinasi pun sesuai. Yg ni pun very light on skin & tak melekit sbb formula waterbase
.
Both cream ada SPF50 & whitening formulation utk bg skin kita tak dull atau berbelang masa terdedah pada matahari. Teenagers pun helokkk sgt pakai sbb yg ni bukan foundation tau. Tak la segan sgt dgn kengkawan. Nanti ada yg kena bahan kat sekolah ckp member pakai mekap 😅
.
🌼 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
🌼 Tinted Moisturiser Sunscreen SPF50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
.
nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍
ws link di bio cepat 💕
ws 0135871988
ws 0135871988
utk khidmat runding .
.
#sendayutinggimurah #yatiesendayutinggi #detoxmurah #videosendayutinggi#mekeupsendayutinggi #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival 
#sendayutinggi #mattewaterproofpencil
#makeupsendayutinggi #makeupsendayutinggimurah
 #sendayutinggi #bestseller  #sensitiveskin
 #sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
.  #sendayutinggi #pencilliner #smudgeproof
 #sendayutinggi #newformulation #uvtintedcream
Kepada yang tanya apa beza dua sunscreen ni . Ni dia jawapan dari Kak Yatie 😊 Siapa pernah pakai sunblock tapi lagi rasa melekit, tak selesa atau terlalu kering ? Ini sebabnya kita salah pilih base utk sunblock. Kak Yatie kalau kat rmh pun pakai sunblock sbb UV tetap blh masuk melalui tingkap. Lagi best kalau ada ingredients yg ada Whitening sekali sbb blh pudarkan jeragat & parut jerawat sekali. UV Defense Cream @sendayu.tinggi_hq ni ada 2 jenis utk kesesuaian skin kita . Matte Mousse Sunscreen utk skin normal, oily, combination dan jerawat. Ringan sgt sbb tekstur very velvety & airy . Tinted Hydrating Sunscreen pula utk skin yg dry, sensitive, jeragat, normal dan kombinasi pun sesuai. Yg ni pun very light on skin & tak melekit sbb formula waterbase . Both cream ada SPF50 & whitening formulation utk bg skin kita tak dull atau berbelang masa terdedah pada matahari. Teenagers pun helokkk sgt pakai sbb yg ni bukan foundation tau. Tak la segan sgt dgn kengkawan. Nanti ada yg kena bahan kat sekolah ckp member pakai mekap 😅 . 🌼 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) 🌼 Tinted Moisturiser Sunscreen SPF50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) . nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍 ws link di bio cepat 💕 ws 0135871988 ws 0135871988 utk khidmat runding . . #sendayutinggimurah  #yatiesendayutinggi  #detoxmurah  #videosendayutinggi #mekeupsendayutinggi  #carousell  #carousellMY  #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sendayutinggi  #mattewaterproofpencil  #makeupsendayutinggi  #makeupsendayutinggimurah  #sendayutinggi  #bestseller  #sensitiveskin  #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  . #sendayutinggi  #pencilliner  #smudgeproof  #sendayutinggi  #newformulation  #uvtintedcream 
📌Matte Waterproof Pencil📌
Celak pensil antara kegemaran wanita. Yg suka pakai sbg eyeliner blh cuba kod 01 hingga 04. Utk waterline kod 05 & 06 sangat sesuai. Ia memberikan efek mata bundar dan segar. Materialnya waterproof, pekat, mudah disapu dan tidak cair walaupun menangis
.
.
nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍
ws link di bio cepat 💕
ws 0135871988
ws 0135871988
utk khidmat runding .
.
#sendayutinggimurah #yatiesendayutinggi #detoxmurah #videosendayutinggi#mekeupsendayutinggi #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
#sendayutinggi #mattewaterproofpencil
#makeupsendayutinggi #makeupsendayutinggimurah
 #sendayutinggi #bestseller  #sensitiveskin
 #sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
.  #sendayutinggi #pencilliner #smudgeproof
📌Matte Waterproof Pencil📌 Celak pensil antara kegemaran wanita. Yg suka pakai sbg eyeliner blh cuba kod 01 hingga 04. Utk waterline kod 05 & 06 sangat sesuai. Ia memberikan efek mata bundar dan segar. Materialnya waterproof, pekat, mudah disapu dan tidak cair walaupun menangis . . nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍 ws link di bio cepat 💕 ws 0135871988 ws 0135871988 utk khidmat runding . . #sendayutinggimurah  #yatiesendayutinggi  #detoxmurah  #videosendayutinggi #mekeupsendayutinggi  #carousell  #carousellMY  #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #streetfashion  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #lokalbrand  #sendayutinggi  #mattewaterproofpencil  #makeupsendayutinggi  #makeupsendayutinggimurah  #sendayutinggi  #bestseller  #sensitiveskin  #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  . #sendayutinggi  #pencilliner  #smudgeproof 
📌Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ 📌
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. .
.
nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍
ws link di bio cepat 💕
ws 0135871988
ws 0135871988
utk khidmat runding .
.
#sendayutinggimurah #yatiesendayutinggi #detoxmurah #videosendayutinggi#mekeupsendayutinggi #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
#sendayutinggi #mattewaterproofpencil
#makeupsendayutinggi #makeupsendayutinggimurah
 #sendayutinggi #bestseller  #sensitiveskin
 #sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion
📌Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ 📌 Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. . . nak HARGA MURAH dan tau cara bayaran 😍 ws link di bio cepat 💕 ws 0135871988 ws 0135871988 utk khidmat runding . . #sendayutinggimurah  #yatiesendayutinggi  #detoxmurah  #videosendayutinggi #mekeupsendayutinggi  #carousell  #carousellMY  #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #streetfashion  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #lokalbrand  #sendayutinggi  #mattewaterproofpencil  #makeupsendayutinggi  #makeupsendayutinggimurah  #sendayutinggi  #bestseller  #sensitiveskin  #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion 
Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA++ (RM55.10) khas untuk kulit berminyak,kombinasi & normal.
.
DM/WhatsApp 0122112070 untuk khidmat runding.
.
#combinationskin #normalskin #oilyskin #matteeffect #mattebbcushion #makeup #bestseller
Matte bb cushion untuk kulit normal,berminyak dan kombinasi,sgt sesuai dgn cuaca dimalaysia yg panas,tahan seharian dan tidak akan bercapuk,sgt mudah pakai,just dap dap dap,siappp.
Perlindungan uv sp50pa+++ dan sgt2 sweatproof.
.
.🌸wsp 0135473918🌸
.
#mattebbcushion#mattebbsweatproof#mattebbcushionspf50pa+++#oilycontrol#sweatproof#sendayutinggimalaysia#sendayutinggimurah#sendayutinggikotakinabalu#sendayutinggipenampang#sendayutinggiputatan#sendayutinggikinarut#sendayutinggipapar#dealeronlinesendayutinggisabah
Matte bb cushion untuk kulit normal,berminyak dan kombinasi,sgt sesuai dgn cuaca dimalaysia yg panas,tahan seharian dan tidak akan bercapuk,sgt mudah pakai,just dap dap dap,siappp. Perlindungan uv sp50pa+++ dan sgt2 sweatproof. . .🌸wsp 0135473918🌸 . #mattebbcushion #mattebbsweatproof #mattebbcushionspf50pa +++#oilycontrol #sweatproof #sendayutinggimalaysia #sendayutinggimurah #sendayutinggikotakinabalu #sendayutinggipenampang #sendayutinggiputatan #sendayutinggikinarut #sendayutinggipapar #dealeronlinesendayutinggisabah 
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
Beli melalui Whatsapp 0137602546 utk khidmat runding .
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion #agentbatupahat #agentpasirgudang #agentmuar
Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . Beli melalui Whatsapp 0137602546 utk khidmat runding . . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  #agentbatupahat  #agentpasirgudang  #agentmuar 
Regrann from @sendayu.tinggi_hq -  Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
WhatsAppNurul 0172232884
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion - #regrann
Regrann from @sendayu.tinggi_hq - Matte BB Cushion mmg ramai peminatnya. Mengandungi agen pencerah dan pelindung UV dgn SPF50 PA+++. Sesuai utk kulit normal, jeragat, berminyak, jerawat dan kombinasi. Medium to full coverage. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . WhatsAppNurul 0172232884 . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  - #regrann 
Best sgt bila pakai #mattebbcushion dari #sendayutinggi nie..senang& cpt bersiap nak gi kerja..just dap..dap je slpas pakai sunscreen..#dailyroutine #atwork #kerjahakiki #alhamdulillah @sendayu_tinggi_subangjaya #makeupaddiction #makeuplover