an online Instagram web viewer

#matarabak medias

Photos

Ngatok weh adik kakok_😎
#blackandwhite #art #matarabak
Setel!  Aku ni da bertahun tak bawak keje opis balik. Ni tahap terpaksa😫 ada lagi satu clip besar ku tinggal. Sebab takut tak siap. Jenis aku, abis kerja, enough for work! Home is home. BUT!  Ni kes sakit mata tengok docs yg aku tak dapat catch up utk buat. Bukan uat keje slow tapi terlalu banyak nak setel. So,  isnin kita filling. Nampak senang nak filling tapi yang hadap ni taw camne nak sorting by alphabet, by type. Segala mak nenek laa nk asingkan.. Da siap ni, sekali toleh kanan😱
Sebakul baju pulak😂
Ahkak tak larat dah ni.. #purchasinglife
#matarabak
#motherofthreekids
#zsfamily
Setel! Aku ni da bertahun tak bawak keje opis balik. Ni tahap terpaksa😫 ada lagi satu clip besar ku tinggal. Sebab takut tak siap. Jenis aku, abis kerja, enough for work! Home is home. BUT! Ni kes sakit mata tengok docs yg aku tak dapat catch up utk buat. Bukan uat keje slow tapi terlalu banyak nak setel. So, isnin kita filling. Nampak senang nak filling tapi yang hadap ni taw camne nak sorting by alphabet, by type. Segala mak nenek laa nk asingkan.. Da siap ni, sekali toleh kanan😱 Sebakul baju pulak😂 Ahkak tak larat dah ni.. #purchasinglife  #matarabak  #motherofthreekids  #zsfamily 
Tdo2..
#matarabak
Begini nasib jadi pemandu lori 🙃🚛. Selamat pagi n selamat berpuasa bg umat islam 😊#matarabak 😖 #eyebegsekilo
Begini nasib jadi pemandu lori 🙃🚛. Selamat pagi n selamat berpuasa bg umat islam 😊#matarabak  😖 #eyebegsekilo 
Merasa juge buat assignment.. Meski pon blajar x tinggi😂..masa nie x siap lg oiii..xtido pah sudah lh nie😩esok nk jln jauh plop(jauh skit je)..
#matarabak #assignment #lastminute
#kepalamulaberdenyutdah
morning oyen... cet neno dlu noh...
#kejamlm
#matarabak
#pandaweek
Berkat doa ibu akan membawa kejayaan. Berkat doa kita nampak dari perjalanan #matarabak
Berkat doa ibu akan membawa kejayaan. Berkat doa kita nampak dari perjalanan #matarabak 
Duk situ diam2 ye
Tuan awk nk beradu dlu😴😴
Ptg skit kite kluar ye jemput geng bru😀😀 #matarabak
#poseke3
#myMrBlack
Setambun weh!!! Ini lah benda paling malas sekali nak buat! Lipat kain!!! #dari4.30taktidoweh
,#matarabak
Setambun weh!!! Ini lah benda paling malas sekali nak buat! Lipat kain!!! #dari4 .30taktidoweh ,#matarabak 
Ais tu kn ubat..
#matarabak#demam
xde snyum😑...mata rabak 😵#salamramadan #anakteruna #jomblohappy #marangboy #matarabak #cap #sleepallday 😉
walaupun xckup tdor..apa blh buat krje tetap krje.:..rest lur #brokuat #selfie #matarabak #alonehere #marangboy #jomblohappy #cap #red #aquyangpostkauyangpanas
Nenoo 😴
#matarabak 
#tb