an online Instagram web viewer

#malayweddingguide medias

Photos

Done tempahan dr customer..esok pos out..yg nak order cepat ye sbb akk takut pos lambat nanti dpt brg pun lambat laπŸ˜‚
.
πŸ˜„Chunky flower.
πŸ“…Proses order 3-4Hari bekerja. bgantung pd kuantiti order.
❎No urgent order.
❎No urgent postage.
πŸ“²Bminat blh terus www.wsapp.my/0104041619.
.
πŸ‘‰more picture #setchunkybeadsfartisya .
#beads #beading #beadingwork #beadswork #jahitmanik #ramadan #bajuraya #sayajahitmanik #sayajual #instawedding #instabride #pearls #lace #malayweddingguide #wedding #bazarpaknil #muslimah #craft #hijabista #bajupengantin #pengantin #love #ootdmalaysia #ootd #emblishment #igofthedayl
Done tempahan dr customer..esok pos out..yg nak order cepat ye sbb akk takut pos lambat nanti dpt brg pun lambat laπŸ˜‚ . πŸ˜„Chunky flower. πŸ“…Proses order 3-4Hari bekerja. bgantung pd kuantiti order. ❎No urgent order. ❎No urgent postage. πŸ“²Bminat blh terus www.wsapp.my/0104041619. . πŸ‘‰more picture #setchunkybeadsfartisya  . #beads  #beading  #beadingwork  #beadswork  #jahitmanik  #ramadan  #bajuraya  #sayajahitmanik  #sayajual  #instawedding  #instabride  #pearls  #lace  #malayweddingguide  #wedding  #bazarpaknil  #muslimah  #craft  #hijabista  #bajupengantin  #pengantin  #love  #ootdmalaysia  #ootd  #emblishment  #igofthedayl 
KETAKUTAN TIDAK BISA MEMILIKI KETURUNAN!!! Mengapa wanita di usia pernikahan yang memasuki satu tahun pernikahan khawatir saat belum memiliki keturunan??? Jawaban nya simple….
Selalu di pertanyakan dengan keluarga besar
Cemas dengan usia yang semakin bertambah
Khawatir akan adanya masalah kehamilan

Jika sudah satu tahun menikah, belum juga memiliki keturunan. Tidak mungkin tidak ada masalah pada kesuburan.

Pertanyaan nya, semua wanita menyadari tidak akan hal itu??? Seorang wanita tidak pernah lepas dari masalah kesuburan, hampir 75% masalah kehamilan berada di pihak wanita. Sehingga usaha dan keinginan untuk memiliki anak lebih besar di pihak wanita. Sayangnya setiap wanita selalu menganggap sepele masalah kehamilan sehingga membiarkan dan tidak segera di atasi.

Bunda, tahu tidak??? Semakin lama hambatan kehamilan di atasi maka akan semakin kecil peluang bunda untuk bisa hamil, karena semakin bertambahnya usia, semakin berkurang tingkat kesuburan. ✍====="KONSULTASI~GRATIS"=====✍ πŸ“²WA: 089683891160 πŸ“”FREE KONSULTASI:
βœ†Contact person
πŸ“²WA: 089683891160 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Kunjugi dan Jangan lupa like dan followΒ 
1.Β @herball_bee_bunda_sari4
2.Β @herball_bee_bunda_sari4
3.Β @herball_bee_bunda_sari4
4. @herball_bee_bunda_sari4

Like πŸ’œπŸ’™πŸ’›, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
KETAKUTAN TIDAK BISA MEMILIKI KETURUNAN!!! Mengapa wanita di usia pernikahan yang memasuki satu tahun pernikahan khawatir saat belum memiliki keturunan??? Jawaban nya simple…. Selalu di pertanyakan dengan keluarga besar Cemas dengan usia yang semakin bertambah Khawatir akan adanya masalah kehamilan Jika sudah satu tahun menikah, belum juga memiliki keturunan. Tidak mungkin tidak ada masalah pada kesuburan. Pertanyaan nya, semua wanita menyadari tidak akan hal itu??? Seorang wanita tidak pernah lepas dari masalah kesuburan, hampir 75% masalah kehamilan berada di pihak wanita. Sehingga usaha dan keinginan untuk memiliki anak lebih besar di pihak wanita. Sayangnya setiap wanita selalu menganggap sepele masalah kehamilan sehingga membiarkan dan tidak segera di atasi. Bunda, tahu tidak??? Semakin lama hambatan kehamilan di atasi maka akan semakin kecil peluang bunda untuk bisa hamil, karena semakin bertambahnya usia, semakin berkurang tingkat kesuburan. ✍====="KONSULTASI~GRATIS"=====✍ πŸ“²WA: 089683891160 πŸ“”FREE KONSULTASI: βœ†Contact person πŸ“²WA: 089683891160 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Kunjugi dan Jangan lupa like dan followΒ  1.Β @herball_bee_bunda_sari4 2.Β @herball_bee_bunda_sari4 3.Β @herball_bee_bunda_sari4 4. @herball_bee_bunda_sari4 Like πŸ’œπŸ’™πŸ’›, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
Kesan penggunaan selepas 1 botol ( 1 bulan )
☝🏼PERUT KEMPIS
☝🏼PEHA MENGECIL
☝🏼MUKA V SHAPE
Best kan ? No more stress stress da nak bakar lemak2 degil..#MAGICPILL bole bantu anda.
#biarmenyesalcubajanganmenyesalxcuba 
#no1slimmingpill #raya2018 #mimpikita #duckscarves #fashionvalet #malayweddingguide #pelamin #dulanghantaran #bajuraya #shaklee #l4l .
.
.
whatsapp +6017-9521456
Would you let me see beneath your beautiful
β€’
β€’Get in touch with us
β€’whitepaperplain@gmail.com
β€’0132123739
β€’
β€’Exclusive for @finefolx
Would you let me see beneath your beautiful β€’ β€’Get in touch with us β€’whitepaperplain@gmail.com β€’0132123739 β€’ β€’Exclusive for @finefolx
Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘😍😍 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Dapatkan info seputar kesehatan organ kewanitaan atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person : ➑ WA : 082264578203 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa Follow , Like πŸ’œπŸ’™πŸ’›, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!! #klwedding #bridestory #malaywedding #malaydiaries #weddingdiarieskl #malayweddingguide #malayphotographer #weddingphotographer #pakejperkahwinan #weddingguide #malayweddingphotographer #weddingvideo #bridalguide #lofattah
#jomkahwin #creativeshot #videographer #makeupsanding #makeupnikah #solemnization #bridesmaids #pelaminnikah #muslimwedding
#hijabwedding #weddingku
Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘😍😍 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Dapatkan info seputar kesehatan organ kewanitaan atau tentang keterlambatan kehamilan Contact person : ➑ WA : 082264578203 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Jangan lupa Follow , Like πŸ’œπŸ’™πŸ’›, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!! #klwedding  #bridestory  #malaywedding  #malaydiaries  #weddingdiarieskl  #malayweddingguide  #malayphotographer  #weddingphotographer  #pakejperkahwinan  #weddingguide  #malayweddingphotographer  #weddingvideo  #bridalguide  #lofattah  #jomkahwin  #creativeshot  #videographer  #makeupsanding  #makeupnikah  #solemnization  #bridesmaids  #pelaminnikah  #muslimwedding  #hijabwedding  #weddingku 
β€œThe ones who love you will never leave you. Even if there are hundred reasons to give up, they will find one reason to hold on.
.
Cinematography & Photography by @wtjz team
.
( #weddingdetails )
( #malayweddingguide )
( #bywtjz )
.
β€œThe ones who love you will never leave you. Even if there are hundred reasons to give up, they will find one reason to hold on. . Cinematography & Photography by @wtjz team . ( #weddingdetails  ) ( #malayweddingguide  ) ( #bywtjz  ) .
Alhamdulillah 😍😍
Menu Berbuka Puasa 8 Ramadhan 
8days cooking till now for lil family of mine πŸ’ͺπŸ’ͺ😊😊 #rrideas #hamidahcreations #malaywedding #kahwin #wedding #weddingdoorgift #doorgiftkahwin #malayweddingguide #sayajualdoorgift
.
"Through the happiness and the tears,
Through the joy and the pain,
Share your life with me."
.
Raikan cinta | Zulhilmi & Nur Lillah
( @lalasalsarina & @spirexblanc )
.
Photo & Video by‡
@okiedokieofficial & @okiedokieproduction
.
Contact us at :
012-9243984 (Zack)
012-3582732 (Anip)
.
#bride #wedding #malayweddingguide #kahwin #malaysiaphotographer #bridetobe #jomkahwin #malaywedding #videographer #photographer #cinematography #singaporewedding #kl #malaysia #singaporephotographer #johorphotographer #moment #love #instamoments #instagood #instalike #instadaily #instamood #singapore #malaysia #indonesia #brunei #nikah #sanding #savethedate #mrandmrshilmi
. "Through the happiness and the tears, Through the joy and the pain, Share your life with me." . Raikan cinta | Zulhilmi & Nur Lillah ( @lalasalsarina & @spirexblanc ) . Photo & Video by‡ @okiedokieofficial & @okiedokieproduction . Contact us at : 012-9243984 (Zack) 012-3582732 (Anip) . #bride  #wedding  #malayweddingguide  #kahwin  #malaysiaphotographer  #bridetobe  #jomkahwin  #malaywedding  #videographer  #photographer  #cinematography  #singaporewedding  #kl  #malaysia  #singaporephotographer  #johorphotographer  #moment  #love  #instamoments  #instagood  #instalike  #instadaily  #instamood  #singapore  #malaysia  #indonesia  #brunei  #nikah  #sanding  #savethedate  #mrandmrshilmi 
.
.
Timewise Repair Volu-Firm Night Treatment with Retinol
.
Apa itu Retinol ?
Retinol memang adalah sejenis bahan yang sering dijumpai dalam produk anti aging. Retinol yang diperolehi dari Vitamin A (sayur,buah2,bijian2) dapat merangsang penggantian sel sel kulit dan sekaligus meningkatkan produksi kolagen dan anti oksidan. Kulit akan kurang kedut dan bertambah anjal oleh khasiat retinol tu tadi.
.
Kenapa kulit berkedut, tak anjal lagi ?
Kerana faktor umur meningkat dan pemakanan yang tidak seimbang (kurang makan buah,sayur,bijiΒ²an). So dia mmg khusus support bahagian wajah direct supplement.
.
Retinol dapat membantu mempercepatkan kitaran sel sel kulit untuk mengembalikan kulit tampil berseri kerana Retinol bertindak di bahagian dermis dan merawat kulit. So, wajah nampak muda sbb sudah terisi dari dalam.
.
Bila kulit wajah cukup dengan keperluan retinol jadi pori2 akan menjadi semakin kecil dan bersih, warna kulit lebih sekata, lembut dan juga halus.
.
Siapa yg patut ambil ?
Kakak2 yang berusia 40an dan mereka yang merasakan kulit mulai hilang kolegen, kulit mengendur dan banyak garis halus (usia 35 ke atas juga mengalaminya)
.
Whatsapp Cik Mala for free consultation.
.
Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Mary Kay Beauty Consultant
. . Timewise Repair Volu-Firm Night Treatment with Retinol . Apa itu Retinol ? Retinol memang adalah sejenis bahan yang sering dijumpai dalam produk anti aging. Retinol yang diperolehi dari Vitamin A (sayur,buah2,bijian2) dapat merangsang penggantian sel sel kulit dan sekaligus meningkatkan produksi kolagen dan anti oksidan. Kulit akan kurang kedut dan bertambah anjal oleh khasiat retinol tu tadi. . Kenapa kulit berkedut, tak anjal lagi ? Kerana faktor umur meningkat dan pemakanan yang tidak seimbang (kurang makan buah,sayur,biji²an). So dia mmg khusus support bahagian wajah direct supplement. . Retinol dapat membantu mempercepatkan kitaran sel sel kulit untuk mengembalikan kulit tampil berseri kerana Retinol bertindak di bahagian dermis dan merawat kulit. So, wajah nampak muda sbb sudah terisi dari dalam. . Bila kulit wajah cukup dengan keperluan retinol jadi pori2 akan menjadi semakin kecil dan bersih, warna kulit lebih sekata, lembut dan juga halus. . Siapa yg patut ambil ? Kakak2 yang berusia 40an dan mereka yang merasakan kulit mulai hilang kolegen, kulit mengendur dan banyak garis halus (usia 35 ke atas juga mengalaminya) . Whatsapp Cik Mala for free consultation. . Love Cik Lismala 60126317930 or click link on bio ☝🏻 Mary Kay Beauty Consultant
PENGANTIN2 MEMPERKATAKAN KADKAHWIN4U.COM ADALAH SALAH SATU LUBUK MOCKUP CEK  YG MEMPUNYAI PELBAGAI KOLEKSI  YG TREND TERKINI πŸ’›
.
.
KADKAHWIN4U.COM mmberikan anda kenangan yg berharga di hari majlis perkahwinan anda dengan salah satu perkara wajib yg ada untuk bakal pengantin iaitu mockup cek πŸ˜—
.
Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari rm50 - rm150..ada yg berstand dan juga ada yg berkotak..ada pulak yg berlampu yg membuatkan eksklusif habis dengan harga mampu milik πŸ’œ
.
.
Usah buang masa lgi, dpatkan mockup cek nie sbagai idaman dan salah satu brang yg ada di atas dulang anda nnti πŸ˜—
.
.
jika berminat sila whatsapp ke πŸ“±
πŸ“²019-9498431
πŸ“²019-9498431
πŸ“²019-9498431
.
.
#pesonapengantin #hantarankahwin #hantarannikah #kadkahwin #dulanghantaran #pakejkahwin #kadjimat  #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftkahwin  #kadkahwinmurah #kahwin #perkahwinan #majliskahwin #hantaranperkahwinan #persiapannikah #nikah #barangperkahwinan  #kerjakahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide #kursuskahwin #praperkahwinan #mockupcek #cekhantaran #catatannikah #jomkahwin #inspirasiperkahwinan #bajupengantin #butikpengantin
PENGANTIN2 MEMPERKATAKAN KADKAHWIN4U.COM ADALAH SALAH SATU LUBUK MOCKUP CEK YG MEMPUNYAI PELBAGAI KOLEKSI YG TREND TERKINI πŸ’› . . KADKAHWIN4U.COM mmberikan anda kenangan yg berharga di hari majlis perkahwinan anda dengan salah satu perkara wajib yg ada untuk bakal pengantin iaitu mockup cek πŸ˜— . Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari rm50 - rm150..ada yg berstand dan juga ada yg berkotak..ada pulak yg berlampu yg membuatkan eksklusif habis dengan harga mampu milik πŸ’œ . . Usah buang masa lgi, dpatkan mockup cek nie sbagai idaman dan salah satu brang yg ada di atas dulang anda nnti πŸ˜— . . jika berminat sila whatsapp ke πŸ“± πŸ“²019-9498431 πŸ“²019-9498431 πŸ“²019-9498431 . . #pesonapengantin  #hantarankahwin  #hantarannikah  #kadkahwin  #dulanghantaran  #pakejkahwin  #kadjimat  #goodiesbag  #goodiesbagmurah  #doorgiftkahwin  #kadkahwinmurah  #kahwin  #perkahwinan  #majliskahwin  #hantaranperkahwinan  #persiapannikah  #nikah  #barangperkahwinan  #kerjakahwin  #jomkahwin  #malaywedding  #malayweddingguide  #kursuskahwin  #praperkahwinan  #mockupcek  #cekhantaran  #catatannikah  #jomkahwin  #inspirasiperkahwinan  #bajupengantin  #butikpengantin 
Hayati + Adam
Bridal : @withloveyumi
Makeup & Styling : @watiemisty
Photography : @airisu.co
Bouquet : @theflowergodmother
.
#withloveyumi #sgweddings #kahwinsg #bridalsg #singaporebrides #muasg #makeupartistsg #hijabsg #bridal #muslimwedding #makeupphotoshoot #malayweddingguide #malaywedding
Hayati + Adam
Bridal : @withloveyumi
Makeup & Styling : @watiemisty
Photography : @airisu.co
Bouquet : @theflowergodmother
.
#withloveyumi #sgweddings #kahwinsg #bridalsg #singaporebrides #muasg #makeupartistsg #hijabsg #bridal #muslimwedding #makeupphotoshoot #malayweddingguide #malaywedding
Solemnization @zuemuhd + @the_gadishijrah
.
OP @farrazhar_
Assistant @saasfi / @saasfiphotographer
.
Send your event details:
1)Name
2)Date
3)Location
4)Type of event

For inquiry please WhatsApp/Call 013 6274 574

BOOK YOUR DATE NOW!
Solemnization @zuemuhd + @the_gadishijrah . OP @farrazhar_ Assistant @saasfi / @saasfiphotographer . Send your event details: 1)Name 2)Date 3)Location 4)Type of event For inquiry please WhatsApp/Call 013 6274 574 BOOK YOUR DATE NOW!
Solemnization @zuemuhd + @the_gadishijrah
.
OP @farrazhar_
Assistant @saasfi / @saasfiphotographer
.
Send your event details:
1)Name
2)Date
3)Location
4)Type of event

For inquiry please WhatsApp/Call 013 6274 574

BOOK YOUR DATE NOW!
Solemnization @zuemuhd + @the_gadishijrah . OP @farrazhar_ Assistant @saasfi / @saasfiphotographer . Send your event details: 1)Name 2)Date 3)Location 4)Type of event For inquiry please WhatsApp/Call 013 6274 574 BOOK YOUR DATE NOW!
Perempuan ini ibarat bunga.. Selagi kita siram dia dengan sifat yang penyayang dan lemah lembut, pasti perasaan sayang akan bertambah subur dan mekar.. Ingat lelaki,
Jagalah perempuan dengan sebaiknya seperti kamu menjaga ibumu dan adik beradik perempuanmu..
.
Photo by @m.amierulasyraf
.
For more details and inquiry,please whatsapp 017-2477437
.
#Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #shahalam #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #bymuhammadamierul
Perempuan ini ibarat bunga.. Selagi kita siram dia dengan sifat yang penyayang dan lemah lembut, pasti perasaan sayang akan bertambah subur dan mekar.. Ingat lelaki, Jagalah perempuan dengan sebaiknya seperti kamu menjaga ibumu dan adik beradik perempuanmu.. . Photo by @m.amierulasyraf . For more details and inquiry,please whatsapp 017-2477437 . #Weddingphotographer  #weddingoutdoor  #weddingdetails  #bridestory  #weddingguide  #malayweddingguide  #malaywedding  #malaysianwedding  #weddingdiarieskl  #kahwin  #jomkahwin  #perkahwinan  #portraiture  #portrait  #prewedding  #postwedding  #bridetobe  #bride  #groom  #kualalumpur  #shahalam  #malaysia  #picoftheday  #photooftheday  #pakejkahwin  #bymuhammadamierul 
Assalamualaikum semua. BERMINAT DENGAN  JURUGAMBAR PEREMPUAN??? Belum jumpa lagi photographer?? Wedding just around the corner?? Anda nak cari yang perempuan tapi sangat terhad pilihan yang ada??? Masih lagi tiada pakej yang berkenan dengan citarasa anda??? Mahukan harga yang sangat affordable dan kelebihan yang banyak??? Kami ada jawapannya  Kami di @titaharisphotography pakar dan berpengalaman lebih dari 7tahun dalam bidang muslimah photography… Kami sangat berpengalaman untuk merealisasikan impian setiap pasangan pengantin. Layanan saudara mara, tiptop servis menjadi keutamaan kami..
***************************************
APA YANG MENARIK DENGAN SERVIS KAMI
**************************************
Harga pakej NIKAH + SANDING >>> RM800 >>Shoot&burn
>>softcopy

Harga pakej  NIKAH + SANDING >>> RM1200
>>Outdoor PERCUMA YE!!!!!
>>Photobook Album 8 x 11 (40 PAGES YE)!!!
>>1 PCS 8R PRINTED PHOTO & PHOTO FRAME!!!!
>>HD Photo & Wood Frame
>>Free Editing Photo
>>Soft copy DVD
>>Free Woven Bag

Harga pakej  NIKAH + SANDING >>> RM1500
>>Outdoor PERCUMA YE!!!!!
>>Photobook Album 14 x 11 (40 PAGES YE) BIG SIZE!!!!
>>1 PCS 12R PRINTED HD PHOTO & WOOD PHOTO FRAME!!!!
>> PERCUMA  2PCS 8R PRINTED PHOTO SOFT COPY!!! >>Soft copy DVD
>>Free woven Bag 
Harga pakej  NIKAH + RESEPSI & BERTANDANG >>> RM1800
>>Outdoor PERCUMA 2 KALI YE!!!!!
>> 2 Photobook Album 14 x 11 (40 PAGES YE) BIG SIZE!!!!
>>2 PCS 12R PRINTED HD PHOTO & WOOD PHOTO FRAME!!!!
>> PERCUMA 4PCS 8R PRINTED HD PHOTO >>Soft copy DVD
>>Free Bag & Exclusive Packaging
>> Dan berbagai FREE GIFT MENANTI ANDA!!!!!
*************************************************
***F.O.C MIlLEAGE FEE Nearest location in RAWANG
**BOOKING RM300 JER YOU ALLS!!!!!!! ** DAN !!!! BOOKING 6 BULAN SEBELUM MAJLIS YOU ALLS, BOLEH BAYAR 6 KALI YER!!!!!!CURLASSS TAK!!!!!
Marilah booking tarikh bahagia anda SEBELUM DATE FULL:
Whatsapp www.whatsapp.my/601115714798
LIKE & SHARE: Facebook titaharisphotography
Assalamualaikum semua. BERMINAT DENGAN JURUGAMBAR PEREMPUAN??? Belum jumpa lagi photographer?? Wedding just around the corner?? Anda nak cari yang perempuan tapi sangat terhad pilihan yang ada??? Masih lagi tiada pakej yang berkenan dengan citarasa anda??? Mahukan harga yang sangat affordable dan kelebihan yang banyak??? Kami ada jawapannya  Kami di @titaharisphotography pakar dan berpengalaman lebih dari 7tahun dalam bidang muslimah photography… Kami sangat berpengalaman untuk merealisasikan impian setiap pasangan pengantin. Layanan saudara mara, tiptop servis menjadi keutamaan kami.. *************************************** APA YANG MENARIK DENGAN SERVIS KAMI ************************************** Harga pakej NIKAH + SANDING >>> RM800 >>Shoot&burn >>softcopy Harga pakej NIKAH + SANDING >>> RM1200 >>Outdoor PERCUMA YE!!!!! >>Photobook Album 8 x 11 (40 PAGES YE)!!! >>1 PCS 8R PRINTED PHOTO & PHOTO FRAME!!!! >>HD Photo & Wood Frame >>Free Editing Photo >>Soft copy DVD >>Free Woven Bag Harga pakej NIKAH + SANDING >>> RM1500 >>Outdoor PERCUMA YE!!!!! >>Photobook Album 14 x 11 (40 PAGES YE) BIG SIZE!!!! >>1 PCS 12R PRINTED HD PHOTO & WOOD PHOTO FRAME!!!! >> PERCUMA 2PCS 8R PRINTED PHOTO SOFT COPY!!! >>Soft copy DVD >>Free woven Bag Harga pakej NIKAH + RESEPSI & BERTANDANG >>> RM1800 >>Outdoor PERCUMA 2 KALI YE!!!!! >> 2 Photobook Album 14 x 11 (40 PAGES YE) BIG SIZE!!!! >>2 PCS 12R PRINTED HD PHOTO & WOOD PHOTO FRAME!!!! >> PERCUMA 4PCS 8R PRINTED HD PHOTO >>Soft copy DVD >>Free Bag & Exclusive Packaging >> Dan berbagai FREE GIFT MENANTI ANDA!!!!! ************************************************* ***F.O.C MIlLEAGE FEE Nearest location in RAWANG **BOOKING RM300 JER YOU ALLS!!!!!!! ** DAN !!!! BOOKING 6 BULAN SEBELUM MAJLIS YOU ALLS, BOLEH BAYAR 6 KALI YER!!!!!!CURLASSS TAK!!!!! Marilah booking tarikh bahagia anda SEBELUM DATE FULL: Whatsapp www.whatsapp.my/601115714798 LIKE & SHARE: Facebook titaharisphotography
Solemnization @zuemuhd + @the_gadishijrah
.
OP @farrazhar_
Assistant @saasfi / @saasfiphotographer
.
Send your event details:
1)Name
2)Date
3)Location
4)Type of event

For inquiry please WhatsApp/Call 013 6274 574

BOOK YOUR DATE NOW!
Solemnization @zuemuhd + @the_gadishijrah . OP @farrazhar_ Assistant @saasfi / @saasfiphotographer . Send your event details: 1)Name 2)Date 3)Location 4)Type of event For inquiry please WhatsApp/Call 013 6274 574 BOOK YOUR DATE NOW!
Solemnization @zuemuhd + @the_gadishijrah
.
OP @farrazhar_
Assistant @saasfi / @saasfiphotographer
.
Send your event details:
1)Name
2)Date
3)Location
4)Type of event

For inquiry please WhatsApp/Call 013 6274 574

BOOK YOUR DATE NOW!
Solemnization @zuemuhd + @the_gadishijrah . OP @farrazhar_ Assistant @saasfi / @saasfiphotographer . Send your event details: 1)Name 2)Date 3)Location 4)Type of event For inquiry please WhatsApp/Call 013 6274 574 BOOK YOUR DATE NOW!
Reception Dr Munirah & Dr Shahrul
OP @jukimee 
AP @nashriqjaafar_photography .
Salam & Hi, Bride-Groom-to-be,
Open For Booking 2018/2019 .
Inquiry now, including all important details;
1. Name:
2. Date(s):
3. Type of event(s)
3. Venue/Location:
4. Phone Number:
-
For more details and inquiry, you can reach via :-
.
http://www.wasap.my/60193387965

#malaywedding #malaysia #vscocam #vscowedding #bride #customalbum #photobook #nashriqjaafarphotography #photographer #photographerutara #photographerputrajaya #penang #pendang #kedah #kualalumpur #putrajaya #sayajual #photographerkampung #dresspengantin #detailwedding #wedding #photographerwedding #prewedding #postwedding #0193387965 #whatsapp #ig #igmalaysia #followme #malayweddingguide
Reception Dr Munirah & Dr Shahrul OP @jukimee AP @nashriqjaafar_photography . Salam & Hi, Bride-Groom-to-be, Open For Booking 2018/2019 . Inquiry now, including all important details; 1. Name: 2. Date(s): 3. Type of event(s) 3. Venue/Location: 4. Phone Number: - For more details and inquiry, you can reach via :- . http://www.wasap.my/60193387965 #malaywedding  #malaysia  #vscocam  #vscowedding  #bride  #customalbum  #photobook  #nashriqjaafarphotography  #photographer  #photographerutara  #photographerputrajaya  #penang  #pendang  #kedah  #kualalumpur  #putrajaya  #sayajual  #photographerkampung  #dresspengantin  #detailwedding  #wedding  #photographerwedding  #prewedding  #postwedding  #0193387965  #whatsapp  #ig  #igmalaysia  #followme  #malayweddingguide 
The Wedding of Irwan & Tata
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Photo by:
@fazrien.official
@fazrien.official
@fazrien.official
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
www.fazrien.com
0179441344
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
MUA : Yunk Zie
Outfit Akad : Kimie Yusoff / Kimie Couture
Outfit Sanding : Rahimimusa Bridal
Henna : Lindahenna
Pelamin & Photobooth : Cikzatie Sandra / Sandra Wedding
Canopy : HNH Ilham / Hajar Nor Hanis
Kerusi Chaviari : Syuq Bridal
Arch Deco : Tengku Rina
Bunga Tangan : Bunga Sayang & Gift
Videographer : Syakirin Hafizint / Zintphotomotion
Gubahan Hantaran : Deanna Yocik
Catering : Dr Catering
Homestay & Event Location : Edani’s River Cottage
Wedding Cake : Fatin Huwaina / whybake_
Doorgift : Doorgift Terengganu
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
The Wedding of Irwan & Tata β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ Photo by: @fazrien.official @fazrien.official @fazrien.official β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ www.fazrien.com 0179441344 β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ MUA : Yunk Zie Outfit Akad : Kimie Yusoff / Kimie Couture Outfit Sanding : Rahimimusa Bridal Henna : Lindahenna Pelamin & Photobooth : Cikzatie Sandra / Sandra Wedding Canopy : HNH Ilham / Hajar Nor Hanis Kerusi Chaviari : Syuq Bridal Arch Deco : Tengku Rina Bunga Tangan : Bunga Sayang & Gift Videographer : Syakirin Hafizint / Zintphotomotion Gubahan Hantaran : Deanna Yocik Catering : Dr Catering Homestay & Event Location : Edani’s River Cottage Wedding Cake : Fatin Huwaina / whybake_ Doorgift : Doorgift Terengganu β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
DOORGIFT ICE CREAM COOKIES IN BOOTLE 🍦
.
βœ… CUSTOM DESIGN (MORE DESIGN CAN CHOOSE)
βœ… COLOURFUL COOKIES (HALAL)
βœ… POSTAGE / PICK UP / DELIVERY
#doorgift #doorgiftdiy #doorgiftcustommade
#doorgiftpilihan #doorgiftkahwin #doorgiftexclusive #pelaminexclusive #goodiesbag #favors #weddingfavor #weddingfavors #pelamin #pelaminkahwin #pelaminkualalumpur #pelaminmurah #doorgiftmakanan #malaywedding #pelaminsanding #malayweddingguide #wedding #weddingdress #weddingdais #pelamindewan #klweddingphotographer #klwedding
DOORGIFT ICE CREAM COOKIES IN BOOTLE 🍦 . βœ… CUSTOM DESIGN (MORE DESIGN CAN CHOOSE) βœ… COLOURFUL COOKIES (HALAL) βœ… POSTAGE / PICK UP / DELIVERY #doorgift  #doorgiftdiy  #doorgiftcustommade  #doorgiftpilihan  #doorgiftkahwin  #doorgiftexclusive  #pelaminexclusive  #goodiesbag  #favors  #weddingfavor  #weddingfavors  #pelamin  #pelaminkahwin  #pelaminkualalumpur  #pelaminmurah  #doorgiftmakanan  #malaywedding  #pelaminsanding  #malayweddingguide  #wedding  #weddingdress  #weddingdais  #pelamindewan  #klweddingphotographer  #klwedding 
DOORGIFT ICE CREAM COOKIES IN BOOTLE 🍦
.
βœ… CUSTOM DESIGN (MORE DESIGN CAN CHOOSE)
βœ… COLOURFUL COOKIES (HALAL)
βœ… POSTAGE / PICK UP / DELIVERY
#doorgift #doorgiftdiy #doorgiftcustommade
#doorgiftpilihan #doorgiftkahwin #doorgiftexclusive #pelaminexclusive #goodiesbag #favors #weddingfavor #weddingfavors #pelamin #pelaminkahwin #pelaminkualalumpur #pelaminmurah #doorgiftmakanan #malaywedding #pelaminsanding #malayweddingguide #wedding #weddingdress #weddingdais #pelamindewan #klweddingphotographer #klwedding
DOORGIFT ICE CREAM COOKIES IN BOOTLE 🍦 . βœ… CUSTOM DESIGN (MORE DESIGN CAN CHOOSE) βœ… COLOURFUL COOKIES (HALAL) βœ… POSTAGE / PICK UP / DELIVERY #doorgift  #doorgiftdiy  #doorgiftcustommade  #doorgiftpilihan  #doorgiftkahwin  #doorgiftexclusive  #pelaminexclusive  #goodiesbag  #favors  #weddingfavor  #weddingfavors  #pelamin  #pelaminkahwin  #pelaminkualalumpur  #pelaminmurah  #doorgiftmakanan  #malaywedding  #pelaminsanding  #malayweddingguide  #wedding  #weddingdress  #weddingdais  #pelamindewan  #klweddingphotographer  #klwedding 
DOORGIFT ICE CREAM COOKIES IN BOOTLE 🍦
.
βœ… CUSTOM DESIGN (MORE DESIGN CAN CHOOSE)
βœ… COLOURFUL COOKIES (HALAL)
βœ… POSTAGE / PICK UP / DELIVERY
#doorgift #doorgiftdiy #doorgiftcustommade
#doorgiftpilihan #doorgiftkahwin #doorgiftexclusive #pelaminexclusive #goodiesbag #favors #weddingfavor #weddingfavors #pelamin #pelaminkahwin #pelaminkualalumpur #pelaminmurah #doorgiftmakanan #malaywedding #pelaminsanding #malayweddingguide #wedding #weddingdress #weddingdais #pelamindewan #klweddingphotographer #klwedding
DOORGIFT ICE CREAM COOKIES IN BOOTLE 🍦 . βœ… CUSTOM DESIGN (MORE DESIGN CAN CHOOSE) βœ… COLOURFUL COOKIES (HALAL) βœ… POSTAGE / PICK UP / DELIVERY #doorgift  #doorgiftdiy  #doorgiftcustommade  #doorgiftpilihan  #doorgiftkahwin  #doorgiftexclusive  #pelaminexclusive  #goodiesbag  #favors  #weddingfavor  #weddingfavors  #pelamin  #pelaminkahwin  #pelaminkualalumpur  #pelaminmurah  #doorgiftmakanan  #malaywedding  #pelaminsanding  #malayweddingguide  #wedding  #weddingdress  #weddingdais  #pelamindewan  #klweddingphotographer  #klwedding 
Click Link at bio for - WhatsApp, FB & Website.

Door gifts - Premium items & Corporate Gifts, Promotional Items, Apparel & Advertising, 
#malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddings #pakejkahwin #jurugambar #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #prewedding #preweddingphoto #postwedding #instagood #pakejmurah #bruneiwedding #sarawakwedding #photooftheday #bridestory ...
Makeup on Farisya yesterday for a facemask video shoot. Producer requested for a β€œcollege girl” look πŸ˜πŸ§‘πŸ˜† .
.
If youre looking for affordable makeup artist with amazing touch, please do not hesitate to contact me at 011-23033212 (click bio for direct whatsapp) for further information ❀️ .
.
#makeupbynikamanie #idomakeupstoo #muakl #muaselangor #muamalaysia #muaklangvalley #muamurah #makeuptunang #makeupnikah #makeupresepsi #solemnizationmakeup #makeuptutorial #sayabuatmakeup #servicemakeup #muakeramat #muasetiawangsa #muasetapak #muasrirampai #muawangsamaju #muamelawati #muaampang #muatamanmelawati #muaukayperdana #muabukitantarabangsa #muashahalam #makeuppengantin #malayweddingguide #muapengantin #bridalmalaysia
Makeup on Farisya yesterday for a facemask video shoot. Producer requested for a β€œcollege girl” look πŸ˜πŸ§‘πŸ˜† . . If youre looking for affordable makeup artist with amazing touch, please do not hesitate to contact me at 011-23033212 (click bio for direct whatsapp) for further information ❀️ . . #makeupbynikamanie  #idomakeupstoo  #muakl  #muaselangor  #muamalaysia  #muaklangvalley  #muamurah  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupresepsi  #solemnizationmakeup  #makeuptutorial  #sayabuatmakeup  #servicemakeup  #muakeramat  #muasetiawangsa  #muasetapak  #muasrirampai  #muawangsamaju  #muamelawati  #muaampang  #muatamanmelawati  #muaukayperdana  #muabukitantarabangsa  #muashahalam  #makeuppengantin  #malayweddingguide  #muapengantin  #bridalmalaysia 
LIMITED SLOT!!
.
Book TWO events get DISCOUNT RM 1000
. ~Book Us Now With Special Price
- 1 Exclusive PRO SERIES Wedding Photobook
- 1 Large Poster Frame 16x24
- FREE Hard Cover Album
- FREE Outdoor
- FREE DVD All image
- FREE DVD Case
- Unlimited Shot
- High Resolution Images

Call/Whatsapp : 0133631082
Email : sincerelypictureskl@gmail.com
.
.
#malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #portraiture #malaysiawedding #pakejkahwin #jurugambar #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #bawalexclusive #pakejperkahwinan #iphonemalaysia #bazaarpaknil #muslimweddingideas #iphonemalaysiamurah #hotel #gambarcantik #starbuck #kerjakahwin #travel #pakejmurah #jomkahwin #bazarramadhan #malaydiaries #weddingdiarieskl #tudungmurah #bridetobe #brides #prewedding #postwedding
LIMITED SLOT!! . Book TWO events get DISCOUNT RM 1000 . ~Book Us Now With Special Price - 1 Exclusive PRO SERIES Wedding Photobook - 1 Large Poster Frame 16x24 - FREE Hard Cover Album - FREE Outdoor - FREE DVD All image - FREE DVD Case - Unlimited Shot - High Resolution Images Call/Whatsapp : 0133631082 Email : sincerelypictureskl@gmail.com . . #malaywedding  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #portraiture  #malaysiawedding  #pakejkahwin  #jurugambar  #jurugambarperkahwinan  #perkahwinan  #bawalexclusive  #pakejperkahwinan  #iphonemalaysia  #bazaarpaknil  #muslimweddingideas  #iphonemalaysiamurah  #hotel  #gambarcantik  #starbuck  #kerjakahwin  #travel  #pakejmurah  #jomkahwin  #bazarramadhan  #malaydiaries  #weddingdiarieskl  #tudungmurah  #bridetobe  #brides  #prewedding  #postwedding 
Treated my friend Viclyn for Gawai celebration! I love this piece so much. For those who live in Kulim/ Penang, you can walk in to my house from 13th-14th June for #hennarayakulim okay! Don’t miss out!

Dear brides, if you wish to have me on your wedding day, I will be very honored for your trust BUT STRICTLY NO HENNA ARTWORK FOR MEN 😊

If you're interested to hire ALIAH on your wedding day, kindly WHATSAPP me YOUR NAME, ADDRESS, DATE AND TIME at 0162459692 ❀

InsyaAllah the best hennagirl at your service 😚  #the_hennagirl #hennadesign #malayweddingguide #hennamalaysia #hennapengantin #inaipengantinpenang #inaikulim #hennakl #inaimalaysia #inaishahalam #inaipengantin #inaikl #pengantinmalaysia #malamberinai #inaiklang #inaisungaipetani #inaipenang #hennaputrajaya #whitehenna #weddingdiarieskl #hennaselangor #sayajualinai #hennakulim #hennapenang #hennashahalam #weddingideamalaysia #hennapuncakalam #hennasungaipetani #hennakajang
Treated my friend Viclyn for Gawai celebration! I love this piece so much. For those who live in Kulim/ Penang, you can walk in to my house from 13th-14th June for #hennarayakulim  okay! Don’t miss out! Dear brides, if you wish to have me on your wedding day, I will be very honored for your trust BUT STRICTLY NO HENNA ARTWORK FOR MEN 😊 If you're interested to hire ALIAH on your wedding day, kindly WHATSAPP me YOUR NAME, ADDRESS, DATE AND TIME at 0162459692 ❀ InsyaAllah the best hennagirl at your service 😚 #the_hennagirl  #hennadesign  #malayweddingguide  #hennamalaysia  #hennapengantin  #inaipengantinpenang  #inaikulim  #hennakl  #inaimalaysia  #inaishahalam  #inaipengantin  #inaikl  #pengantinmalaysia  #malamberinai  #inaiklang  #inaisungaipetani  #inaipenang  #hennaputrajaya  #whitehenna  #weddingdiarieskl  #hennaselangor  #sayajualinai  #hennakulim  #hennapenang  #hennashahalam  #weddingideamalaysia  #hennapuncakalam  #hennasungaipetani  #hennakajang 
Wedding Linda.
Untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej foto call/
Untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej foto call/sms/whatsapp 0139198222
atau https://api.whatsapp.com/send?phone=60139198222
#nikon #malaywedding #weddingphotographer #malaysiaphotographer #groom #makeover #pelamin #pelaminsanding #nikonmalaysia #pelaminnikah #photobooth #dais #weddingguide #weddingday #weddingdress #nikonasia #vscom #bridegroom #malaysiaweddingguide #malaysiawedding #MUA #weddingdetails #weddingdecorations #weddinginspirations #weddingideas #pakejperkahwinan #malayweddingguide #weddingdiarieskl #bruneiwedding #singaporewedding
Wedding Linda. Untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej foto call/ Untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej foto call/sms/whatsapp 0139198222 atau https://api.whatsapp.com/send?phone=60139198222 #nikon  #malaywedding  #weddingphotographer  #malaysiaphotographer  #groom  #makeover  #pelamin  #pelaminsanding  #nikonmalaysia  #pelaminnikah  #photobooth  #dais  #weddingguide  #weddingday  #weddingdress  #nikonasia  #vscom  #bridegroom  #malaysiaweddingguide  #malaysiawedding  #MUA  #weddingdetails  #weddingdecorations  #weddinginspirations  #weddingideas  #pakejperkahwinan  #malayweddingguide  #weddingdiarieskl  #bruneiwedding  #singaporewedding 
Masih Mencari Tempat Kahwin ?

PAKEJ KAHWIN GARDEN WEDDING 2018 WARGA HULU LANGAT, KAJANG, CHERAS, AMPANG, KUALA LUMPUR DAN SEKITAR. 
Bermula
RM 18.80 per pax (Minima 1200 Pax)

WhatsApp : 013-385 1213 
Email : kasihdamai2u@gmail.com 
LAMAN NUR KASIH 
Lot 10750 Jalan FELCRA Semungkis, Batu 14, Hulu Langat, Selangor, Malaysia. 
FOLLOW - IG : lamannurkasih

LIKE - FB : Laman Nur Kasih Wedding Garden

WAZE - Laman Nur Kasih Wedding Garden

PAKEJ LAMAN
1200 paxs ke atas

PAKEJ NUR 
1000 paxs
.
PAKEJ KASIH
800 paxs
.
PAKEJ DAMAI 
500 paxs .

TERMASUK :
.
Makan Minum, Makan  Beradap, Dome, Kek, Kanopi, Kerusi Meja, Pelamin, P/A System & DJ, Villa Kasih, Homestay, Bilik Pengantin, Photo booth, Teh Tarik, Parking dan lain-lain. Tertakhluk Terma Dan Syarat. 
Keterangan Lengkap Pakej Kami, Whatsapp 0133851213.
.
πŸ“ΈLaman Nur Kasih

#MahligaiCinta
#weddingplanner
#pengantin
#promosikahwin
#pelamin
#pakejperkahwinan
#raikancinta
#gardenwedding
#jomkahwin
#lamanpengantin
#tunang
#tempatkahwinampang
#majlisnikah
#lamanpengantin
#gardenweddingvenue
#kahwin
#bertunang
#catering
#katering
#pakej
#photographer
#lamannurkasih
#tempatkahwinhululangat
#hululangat
#weddingguide
#malayweddingguide
#dewankahwin
#dalamtaman
#kahwinkatsini
Masih Mencari Tempat Kahwin ? PAKEJ KAHWIN GARDEN WEDDING 2018 WARGA HULU LANGAT, KAJANG, CHERAS, AMPANG, KUALA LUMPUR DAN SEKITAR. Bermula RM 18.80 per pax (Minima 1200 Pax) WhatsApp : 013-385 1213 Email : kasihdamai2u@gmail.com LAMAN NUR KASIH Lot 10750 Jalan FELCRA Semungkis, Batu 14, Hulu Langat, Selangor, Malaysia. FOLLOW - IG : lamannurkasih LIKE - FB : Laman Nur Kasih Wedding Garden WAZE - Laman Nur Kasih Wedding Garden PAKEJ LAMAN 1200 paxs ke atas PAKEJ NUR 1000 paxs . PAKEJ KASIH 800 paxs . PAKEJ DAMAI 500 paxs . TERMASUK : . Makan Minum, Makan Beradap, Dome, Kek, Kanopi, Kerusi Meja, Pelamin, P/A System & DJ, Villa Kasih, Homestay, Bilik Pengantin, Photo booth, Teh Tarik, Parking dan lain-lain. Tertakhluk Terma Dan Syarat. Keterangan Lengkap Pakej Kami, Whatsapp 0133851213. . πŸ“ΈLaman Nur Kasih #MahligaiCinta  #weddingplanner  #pengantin  #promosikahwin  #pelamin  #pakejperkahwinan  #raikancinta  #gardenwedding  #jomkahwin  #lamanpengantin  #tunang  #tempatkahwinampang  #majlisnikah  #lamanpengantin  #gardenweddingvenue  #kahwin  #bertunang  #catering  #katering  #pakej  #photographer  #lamannurkasih  #tempatkahwinhululangat  #hululangat  #weddingguide  #malayweddingguide  #dewankahwin  #dalamtaman  #kahwinkatsini 
DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift

0162203067
0162203067
0162203067
DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift 0162203067 0162203067 0162203067
DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift

0162203067
0162203067
0162203067
DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift 0162203067 0162203067 0162203067
BOOK NOW!
Booking fee only RM200
.
2 Events of Solemnization and Reception 
1 Wedding Photobook (60 Pages)
1 Pendrive (Unlimited Softcopy)
Free Outdoor
Free Album Case
Unlimited Shoot
.
.
Whatsapp 0139074818
.
Email to hello.akmall@gmail.com
.
.
.
#malaywedding #malayweddings #malaysiawedding #malayweddingideas #malayweddingguide #bridetobe #bridestory #pakejmurah #prewedding #pakejkahwin #postwedding
#igers #romantic #sayajualservis #groom #bridesmaid #bridesmaids #handbouqet #singaporewedding #shoesporn #indonesiawedding #bruneiwedding #postwedding
BOOK NOW! Booking fee only RM200 . 2 Events of Solemnization and Reception 1 Wedding Photobook (60 Pages) 1 Pendrive (Unlimited Softcopy) Free Outdoor Free Album Case Unlimited Shoot . . Whatsapp 0139074818 . Email to hello.akmall@gmail.com . . . #malaywedding  #malayweddings  #malaysiawedding  #malayweddingideas  #malayweddingguide  #bridetobe  #bridestory  #pakejmurah  #prewedding  #pakejkahwin  #postwedding  #igers  #romantic  #sayajualservis  #groom  #bridesmaid  #bridesmaids  #handbouqet  #singaporewedding  #shoesporn  #indonesiawedding  #bruneiwedding  #postwedding 
Assalamualaikum semua!!! skrg kami ada promo upah jahit baju pengantin. material semua daripada korang tau. harga yg tertera ialah untuk sepasang baju lelaki & perempuan 😍😍😍 dan depends pada design. Untuk sebarang pertanyaan boleh wasap no kat bawah atau klik jer wasap link kat profile @wobybridal
.
TUESDAY - SUNDAY
10.30AM - 6.30PM

OBY +60182482892

WOBY BRIDAL
11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2,
KAJANG PERDANA,
43000 KAJANG

#bajupengantin #bajupengantinmalaysia #bajupengantinmurah #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #busanapengantinmurah #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwin #kahwinmalaysia #wobybridal
Assalamualaikum semua!!! skrg kami ada promo upah jahit baju pengantin. material semua daripada korang tau. harga yg tertera ialah untuk sepasang baju lelaki & perempuan 😍😍😍 dan depends pada design. Untuk sebarang pertanyaan boleh wasap no kat bawah atau klik jer wasap link kat profile @wobybridal . TUESDAY - SUNDAY 10.30AM - 6.30PM OBY +60182482892 WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin  #bajupengantinmalaysia  #bajupengantinmurah  #busanapengantin  #busanapengantinmalaysia  #busanapengantinmurah  #malaywedding  #malayweddingdress  #weddingmalaysia  #bridalmalaysia  #inspirasiperkahwinan  #malayweddingguide  #pesonapengantin  #perkahwinan  #perkahwinanmalaysia  #jomkahwin  #kahwinje  #kahwin  #kahwinmalaysia  #wobybridal 
ITEM : Dome Set - Stainless Steel

QTY : 4 Unit
CONDITION : 9/10

MARKET PRICE : RM 650 - RM 750

SELLING PRICE : RM 600

OFFERING PRICE : RM 500 Γ— 4 @ RM 2000 (Negotiable/Serious Buyer)

PICKUP : Shah Alam (Self Pickup)

CONTACT : www.wasap.my/60172474640
.
.
.
FB Page:
https://m.facebook.com/Biduanda-Kitchen-FB-Consultant-Catering-Wedding-Event-Planner-54683101433/

Insta:
https://www.instagram.com/_jom.sarap_/
.
.
.
#EatDrinkKL #CateringKL #MalayWeddingGuide #Kuihtradisional #KerjaKahwin #CateringSelangor #MalaysianFood #MalayWedding #PakejLengkapKahwin #FoodDeliveryShahAlam #KambingPanggang #KualaLumpur #PakejKahwin #FoodPorn #NasiLemak #FoodDeliveryKlangValley #KuihRaya2018 #SayaJual #KuihRaya #KuihTalam #BaazarPakNil #BazaarPakNil #CateringMalaysia #LunchBoxKlangValley #ShahAlam #TTDI #PetalingJaya #DonutViral #Damansara #SungaiBuloh
ITEM : Dome Set - Stainless Steel QTY : 4 Unit CONDITION : 9/10 MARKET PRICE : RM 650 - RM 750 SELLING PRICE : RM 600 OFFERING PRICE : RM 500 Γ— 4 @ RM 2000 (Negotiable/Serious Buyer) PICKUP : Shah Alam (Self Pickup) CONTACT : www.wasap.my/60172474640 . . . FB Page: https://m.facebook.com/Biduanda-Kitchen-FB-Consultant-Catering-Wedding-Event-Planner-54683101433/ Insta: https://www.instagram.com/_jom.sarap_/ . . . #EatDrinkKL  #CateringKL  #MalayWeddingGuide  #Kuihtradisional  #KerjaKahwin  #CateringSelangor  #MalaysianFood  #MalayWedding  #PakejLengkapKahwin  #FoodDeliveryShahAlam  #KambingPanggang  #KualaLumpur  #PakejKahwin  #FoodPorn  #NasiLemak  #FoodDeliveryKlangValley  #KuihRaya2018  #SayaJual  #KuihRaya  #KuihTalam  #BaazarPakNil  #BazaarPakNil  #CateringMalaysia  #LunchBoxKlangValley  #ShahAlam  #TTDI  #PetalingJaya  #DonutViral  #Damansara  #SungaiBuloh 
ITEM : Dome Set - Stainless Steel

QTY : 4 Unit
CONDITION : 9/10

MARKET PRICE : RM 650 - RM 750

SELLING PRICE : RM 600

OFFERING PRICE : RM 500 Γ— 4 @ RM 2000 (Negotiable/Serious Buyer)

PICKUP : Shah Alam (Self Pickup)

CONTACT : www.wasap.my/60172474640
.
.
.
FB Page:
https://m.facebook.com/Biduanda-Kitchen-FB-Consultant-Catering-Wedding-Event-Planner-54683101433/

Insta:
https://www.instagram.com/_jom.sarap_/
.
.
.
#EatDrinkKL #CateringKL #MalayWeddingGuide #Kuihtradisional #KerjaKahwin #CateringSelangor #MalaysianFood #MalayWedding #PakejLengkapKahwin #FoodDeliveryShahAlam #KambingPanggang #KualaLumpur #PakejKahwin #FoodPorn #NasiLemak #FoodDeliveryKlangValley #KuihRaya2018 #SayaJual #KuihRaya #KuihTalam #BaazarPakNil #BazaarPakNil #CateringMalaysia #LunchBoxKlangValley #ShahAlam #TTDI #PetalingJaya #DonutViral #Damansara #SungaiBuloh
ITEM : Dome Set - Stainless Steel QTY : 4 Unit CONDITION : 9/10 MARKET PRICE : RM 650 - RM 750 SELLING PRICE : RM 600 OFFERING PRICE : RM 500 Γ— 4 @ RM 2000 (Negotiable/Serious Buyer) PICKUP : Shah Alam (Self Pickup) CONTACT : www.wasap.my/60172474640 . . . FB Page: https://m.facebook.com/Biduanda-Kitchen-FB-Consultant-Catering-Wedding-Event-Planner-54683101433/ Insta: https://www.instagram.com/_jom.sarap_/ . . . #EatDrinkKL  #CateringKL  #MalayWeddingGuide  #Kuihtradisional  #KerjaKahwin  #CateringSelangor  #MalaysianFood  #MalayWedding  #PakejLengkapKahwin  #FoodDeliveryShahAlam  #KambingPanggang  #KualaLumpur  #PakejKahwin  #FoodPorn  #NasiLemak  #FoodDeliveryKlangValley  #KuihRaya2018  #SayaJual  #KuihRaya  #KuihTalam  #BaazarPakNil  #BazaarPakNil  #CateringMalaysia  #LunchBoxKlangValley  #ShahAlam  #TTDI  #PetalingJaya  #DonutViral  #Damansara  #SungaiBuloh 
SIAPA NAK USB 'ROSE GOLD' NI? SIAP ENGRAVE NAMA ANDA!
.
.
Order akan dibuka dalam masa 2 hari lagi! Limited untuk 3 customer shj!
.
Nantikan sabtu ni launching product baru kami!
.
.
.
πŸ‡²πŸ‡Ύ MALAYSIA'S FIRST CUSTOM CRYSTAL USB DRIVE FOR PHOTOGRAPHERS!
.
#wedding #malaysiawedding #malayweddingguide #weddingdiarieskl #malaywedding #rings #relationshipgoals #love #weddingdress #kualalumpur #nikah #kahwin #portraiture #amalaysianphoto #prewedding #postwedding #bridetobe #weddingrings #pakejfotomurah #pakejfotobajet #pakejperkahwinanmurah #weddingphotographermalaysia #malaysiawedding #weddingportraiture #weddingpromotion #gifts #weddingalbum #usbgift #usbmalaysia
SIAPA NAK USB 'ROSE GOLD' NI? SIAP ENGRAVE NAMA ANDA! . . Order akan dibuka dalam masa 2 hari lagi! Limited untuk 3 customer shj! . Nantikan sabtu ni launching product baru kami! . . . πŸ‡²πŸ‡Ύ MALAYSIA'S FIRST CUSTOM CRYSTAL USB DRIVE FOR PHOTOGRAPHERS! . #wedding  #malaysiawedding  #malayweddingguide  #weddingdiarieskl  #malaywedding  #rings  #relationshipgoals  #love  #weddingdress  #kualalumpur  #nikah  #kahwin  #portraiture  #amalaysianphoto  #prewedding  #postwedding  #bridetobe  #weddingrings  #pakejfotomurah  #pakejfotobajet  #pakejperkahwinanmurah  #weddingphotographermalaysia  #malaysiawedding  #weddingportraiture  #weddingpromotion  #gifts  #weddingalbum  #usbgift  #usbmalaysia 
Matured stain on Day 2. 
#Repost @surihennaartist
β€’ β€’ β€’
Seems some of you asking me how the stain progress, so here you are. For all bride to be, I'm now open henna slot booking for the natural henna. 😊
.

You can make your henna slot booking or purchase henna cones by WhatsApp me by click link in my bio.

Or

www.wasap.my/+60135281607

Gently reminder:
Postage will be on Mon & Wed only.

Thank you.

#naturalmehndi  #hennaartistipoh #naturalhennastain #mehndistain  #hennaipoh #malayweddingguide #inaiipoh #hennadesigns #inaidaun #inaipengantin #inainikah #inaimalaysia #naturalhenna #naturalhennaipoh #hennainspire #hennaarts #cariduitraya #henna #hennacone #hennadesign  #henna  #conetutorial #hennashawl #hennacolor #goldpainthenna #hennaart #hennaartist
#hennamalaysia #hennaart  #hennavariation
#hennalovers😍😍
Matured stain on Day 2. #Repost  @surihennaartist β€’ β€’ β€’ Seems some of you asking me how the stain progress, so here you are. For all bride to be, I'm now open henna slot booking for the natural henna. 😊 . You can make your henna slot booking or purchase henna cones by WhatsApp me by click link in my bio. Or www.wasap.my/+60135281607 Gently reminder: Postage will be on Mon & Wed only. Thank you. #naturalmehndi  #hennaartistipoh  #naturalhennastain  #mehndistain  #hennaipoh  #malayweddingguide  #inaiipoh  #hennadesigns  #inaidaun  #inaipengantin  #inainikah  #inaimalaysia  #naturalhenna  #naturalhennaipoh  #hennainspire  #hennaarts  #cariduitraya  #henna  #hennacone  #hennadesign  #henna  #conetutorial  #hennashawl  #hennacolor  #goldpainthenna  #hennaart  #hennaartist  #hennamalaysia  #hennaart  #hennavariation  #hennalovers πŸ˜πŸ˜
Regrann from @raudhahedrah - β€’πŸ”₯INAI LUKIS RAYA ! πŸ”₯
β€’ pakai sehingga kering
β€’ tahan selama seminggu mengikut penjagaan
β€’ warna merah yg sgt aummmm !
β€’ texture yg pekat likat tak cair atau kembang ! β€’ senang lukis ! β€’ mata tirus dan selesa digunakan ! 
Mesti berminat kan ? 
Meh sini whatsapp atau call 
Raudhah : +6017-632 3560
Rasyidah : +6011-2627 8765
β€’
πŸŒ™Bazaar Ramadhan Klebang Melaka 2018 ( akan diberitahu bila dibuka )
β€’
#inaimelaka #inailukis #inaimerah #inaioriginal #inaiori #sayajuakinai #inaipengantin #hennamelaka #inai #inaiputih #inainikah #inaiasli #inaikahwin #mahligaicinta #malayweddingguide #whitehenna #whitehennamelaka #inaiputihmelaka #hennadesign #hennacone #besthennainmelaka #inaiuptownpahlawanwalk #pahlawanwalk #inaitunang #inaibertunang #inaidaun #inaidaunmelaka #hennasingapore #hennasg #inaisingapore
Regrann from @raudhahedrah - β€’πŸ”₯INAI LUKIS RAYA ! πŸ”₯ β€’ pakai sehingga kering β€’ tahan selama seminggu mengikut penjagaan β€’ warna merah yg sgt aummmm ! β€’ texture yg pekat likat tak cair atau kembang ! β€’ senang lukis ! β€’ mata tirus dan selesa digunakan ! Mesti berminat kan ? Meh sini whatsapp atau call Raudhah : +6017-632 3560 Rasyidah : +6011-2627 8765 β€’ πŸŒ™Bazaar Ramadhan Klebang Melaka 2018 ( akan diberitahu bila dibuka ) β€’ #inaimelaka  #inailukis  #inaimerah  #inaioriginal  #inaiori  #sayajuakinai  #inaipengantin  #hennamelaka  #inai  #inaiputih  #inainikah  #inaiasli  #inaikahwin  #mahligaicinta  #malayweddingguide  #whitehenna  #whitehennamelaka  #inaiputihmelaka  #hennadesign  #hennacone  #besthennainmelaka  #inaiuptownpahlawanwalk  #pahlawanwalk  #inaitunang  #inaibertunang  #inaidaun  #inaidaunmelaka  #hennasingapore  #hennasg  #inaisingapore 
πŸ’• Kamis,  17 Mei 2018 πŸ’•

Alhamdulillah tidak henti²nya Herbal BEE memberikan bukti kualitasnya dengan hasil 2 garis merah 😍

Kali ini pasutri asal Tangerang
bunda YUNI & suami dengan riwayat SPERMA ENCER, HAID TIDAK TERATUR & HIPERTIROID akhirnya terjawab sudah setelah berikhtiar dengan Herbal BEE πŸ˜‡

Ayo bunda jangan hanya menunggu, apalagi menunda untuk hamil. Karena dengan seiringnya waktu, selain usia yg bertambah, tingkat kesuburan pun akan berkurang. Oleh karena itu, segeralah jemput sang buah hati anda bersama kami, yg sudah memberikan bukti hampir setiap harinya πŸ˜πŸ˜‡
.
Salam ✌ garis merah 😘
πŸ’• Kamis, 17 Mei 2018 πŸ’• Alhamdulillah tidak hentiΒ²nya Herbal BEE memberikan bukti kualitasnya dengan hasil 2 garis merah 😍 Kali ini pasutri asal Tangerang bunda YUNI & suami dengan riwayat SPERMA ENCER, HAID TIDAK TERATUR & HIPERTIROID akhirnya terjawab sudah setelah berikhtiar dengan Herbal BEE πŸ˜‡ Ayo bunda jangan hanya menunggu, apalagi menunda untuk hamil. Karena dengan seiringnya waktu, selain usia yg bertambah, tingkat kesuburan pun akan berkurang. Oleh karena itu, segeralah jemput sang buah hati anda bersama kami, yg sudah memberikan bukti hampir setiap harinya πŸ˜πŸ˜‡ . Salam ✌ garis merah 😘
"MASHALLAH !! TAK SANGKA SAYA CANTIK MACAM NIE BILA DAH SAMPAI BETUL2 DEPAN MATA SAYA  MOCKUP CEK 😍"
.
.
Sbenarnya saya tak brpa yakin utk tmpah on9 nie..tapi dgan KADKAHWIN4U.COM saya YAKIN & PERCAYA diorang kata akan tanggung ape yg terjadi jika ada mslah rosak bila smpai..TIP TOP ape lagi terus saya tempah πŸ’˜
.

KADKAHWIN4U.COM mmberikan anda kenangan yg berharga di hari majlis perkahwinan anda dengan salah satu perkara wajib yg ada untuk bakal pengantin iaitu mockup cek πŸ˜—
.
Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari rm50 - rm150..ada yg berstand dan juga ada yg berkotak..ada pulak yg berlampu yg membuatkan eksklusif habis dengan harga mampu milik πŸ’œ
.
.
Usah buang masa lgi, dpatkan mockup cek nie sbagai idaman dan salah satu brang yg ada di atas dulang anda nnti πŸ˜—
.
.
jika berminat sila whatsapp ke πŸ“±
πŸ“²019-9498431
πŸ“²019-9498431
πŸ“²019-9498431
.
#pesonapengantin #hantarankahwin #hantarannikah #kadkahwin #dulanghantaran #pakejkahwin #kadjimat  #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftkahwin  #kadkahwinmurah #kahwin #perkahwinan #majliskahwin #hantaranperkahwinan #persiapannikah #nikah #barangperkahwinan  #kerjakahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide  #praperkahwinan #mockupcek #cekhantaran #catatannikah #jomkahwin #inspirasiperkahwinan #bajupengantin #butikpengantin #kadkahwin4u
"MASHALLAH !! TAK SANGKA SAYA CANTIK MACAM NIE BILA DAH SAMPAI BETUL2 DEPAN MATA SAYA MOCKUP CEK 😍" . . Sbenarnya saya tak brpa yakin utk tmpah on9 nie..tapi dgan KADKAHWIN4U.COM saya YAKIN & PERCAYA diorang kata akan tanggung ape yg terjadi jika ada mslah rosak bila smpai..TIP TOP ape lagi terus saya tempah πŸ’˜ . KADKAHWIN4U.COM mmberikan anda kenangan yg berharga di hari majlis perkahwinan anda dengan salah satu perkara wajib yg ada untuk bakal pengantin iaitu mockup cek πŸ˜— . Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari rm50 - rm150..ada yg berstand dan juga ada yg berkotak..ada pulak yg berlampu yg membuatkan eksklusif habis dengan harga mampu milik πŸ’œ . . Usah buang masa lgi, dpatkan mockup cek nie sbagai idaman dan salah satu brang yg ada di atas dulang anda nnti πŸ˜— . . jika berminat sila whatsapp ke πŸ“± πŸ“²019-9498431 πŸ“²019-9498431 πŸ“²019-9498431 . #pesonapengantin  #hantarankahwin  #hantarannikah  #kadkahwin  #dulanghantaran  #pakejkahwin  #kadjimat  #goodiesbag  #goodiesbagmurah  #doorgiftkahwin  #kadkahwinmurah  #kahwin  #perkahwinan  #majliskahwin  #hantaranperkahwinan  #persiapannikah  #nikah  #barangperkahwinan  #kerjakahwin  #jomkahwin  #malaywedding  #malayweddingguide  #praperkahwinan  #mockupcek  #cekhantaran  #catatannikah  #jomkahwin  #inspirasiperkahwinan  #bajupengantin  #butikpengantin  #kadkahwin4u 
PENGANTIN2 MEMPERKATAKAN KADKAHWIN4U.COM ADALAH SALAH SATU LUBUK MOCKUP CEK  YG MEMPUNYAI PELBAGAI KOLEKSI  YG TREND TERKINI πŸ’›
.
.
KADKAHWIN4U.COM mmberikan anda kenangan yg berharga di hari majlis perkahwinan anda dengan salah satu perkara wajib yg ada untuk bakal pengantin iaitu mockup cek πŸ˜—
.
Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari rm50 - rm150..ada yg berstand dan juga ada yg berkotak..ada pulak yg berlampu yg membuatkan eksklusif habis dengan harga mampu milik πŸ’œ
.
.
Usah buang masa lgi, dpatkan mockup cek nie sbagai idaman dan salah satu brang yg ada di atas dulang anda nnti πŸ˜—
.
.
jika berminat sila whatsapp ke πŸ“±
πŸ“²019-9498431
πŸ“²019-9498431
πŸ“²019-9498431
.
.
#pesonapengantin #hantarankahwin #hantarannikah #kadkahwin #dulanghantaran #pakejkahwin #kadjimat  #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftkahwin  #kadkahwinmurah #kahwin #perkahwinan #majliskahwin #hantaranperkahwinan #persiapannikah #nikah #barangperkahwinan  #kerjakahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide #kursuskahwin #praperkahwinan #mockupcek #cekhantaran #catatannikah #jomkahwin #inspirasiperkahwinan #bajupengantin #butikpengantin
PENGANTIN2 MEMPERKATAKAN KADKAHWIN4U.COM ADALAH SALAH SATU LUBUK MOCKUP CEK YG MEMPUNYAI PELBAGAI KOLEKSI YG TREND TERKINI πŸ’› . . KADKAHWIN4U.COM mmberikan anda kenangan yg berharga di hari majlis perkahwinan anda dengan salah satu perkara wajib yg ada untuk bakal pengantin iaitu mockup cek πŸ˜— . Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari rm50 - rm150..ada yg berstand dan juga ada yg berkotak..ada pulak yg berlampu yg membuatkan eksklusif habis dengan harga mampu milik πŸ’œ . . Usah buang masa lgi, dpatkan mockup cek nie sbagai idaman dan salah satu brang yg ada di atas dulang anda nnti πŸ˜— . . jika berminat sila whatsapp ke πŸ“± πŸ“²019-9498431 πŸ“²019-9498431 πŸ“²019-9498431 . . #pesonapengantin  #hantarankahwin  #hantarannikah  #kadkahwin  #dulanghantaran  #pakejkahwin  #kadjimat  #goodiesbag  #goodiesbagmurah  #doorgiftkahwin  #kadkahwinmurah  #kahwin  #perkahwinan  #majliskahwin  #hantaranperkahwinan  #persiapannikah  #nikah  #barangperkahwinan  #kerjakahwin  #jomkahwin  #malaywedding  #malayweddingguide  #kursuskahwin  #praperkahwinan  #mockupcek  #cekhantaran  #catatannikah  #jomkahwin  #inspirasiperkahwinan  #bajupengantin  #butikpengantin 
Assalamualaikum 😊
.
.
😍😍😍
.
. .
Pelamin & Decor : @rynsavenuewedding .
.

Sebarang  pertanyaan sila hubungi butik kami :

13b ,Jalan Tengku Ampuan Zabedah e9/e, Shah Alam &

11 ,Tingkat 2, Jln Perdana Heights 2/2, Perdana Height (Lot 88), Sg Petani

Shah Alam - 012 3801811 & 012 2351801
Sg Petani - 012 2940811

#malayweddingplanner #weddingplanner #weddingdecorator #weddingdais #weddingdecor  #weddingdress #pelamin #pelamindewan #pelaminrumah #deco #dais #busanaperkahwinan
#makeupartistmalaysia #katering #photobooth #photography #vediography #butikpengantinshahalam #butikpengantinsungaipetani
#malayweddingguide #rynsavenuewedding
#weddingplannerutara #weddingplannerkedah #weddingplannerpenang #pelaminutara #pelaminkedah #pelaminpenang #butikpengantinutara
Assalamualaikum 😊 . . 😍😍😍 . . . Pelamin & Decor : @rynsavenuewedding . . Sebarang pertanyaan sila hubungi butik kami : 13b ,Jalan Tengku Ampuan Zabedah e9/e, Shah Alam & 11 ,Tingkat 2, Jln Perdana Heights 2/2, Perdana Height (Lot 88), Sg Petani Shah Alam - 012 3801811 & 012 2351801 Sg Petani - 012 2940811 #malayweddingplanner  #weddingplanner  #weddingdecorator  #weddingdais  #weddingdecor  #weddingdress  #pelamin  #pelamindewan  #pelaminrumah  #deco  #dais  #busanaperkahwinan  #makeupartistmalaysia  #katering  #photobooth  #photography  #vediography  #butikpengantinshahalam  #butikpengantinsungaipetani  #malayweddingguide  #rynsavenuewedding  #weddingplannerutara  #weddingplannerkedah  #weddingplannerpenang  #pelaminutara  #pelaminkedah  #pelaminpenang  #butikpengantinutara 
Alolo sweet je tengok #PengantinFP kami ni main dukung-dukung pula. Dah halal ni semuanya boleh gitchew πŸ™ˆ
.
.
You all bila nak halal? 😜 kalau tengah on the way nak halal tu jangan lupa book dgn kami ya!
.
.
Alang-alang kami tengah buat promosi ni jangan lepaskan peluang tau! Kami bagi harga #KasiPotong dengan booking hanya RM200 ‼️
.
.
--------------------------
πŸ“±+601137389550 (Zaid)
πŸ’» sales@faridism.com
--------------------------
#malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
Alolo sweet je tengok #PengantinFP  kami ni main dukung-dukung pula. Dah halal ni semuanya boleh gitchew πŸ™ˆ . . You all bila nak halal? 😜 kalau tengah on the way nak halal tu jangan lupa book dgn kami ya! . . Alang-alang kami tengah buat promosi ni jangan lepaskan peluang tau! Kami bagi harga #KasiPotong  dengan booking hanya RM200 ‼️ . . -------------------------- πŸ“±+601137389550 (Zaid) πŸ’» sales@faridism.com -------------------------- #malayweddingguide  #malaysiaweddingphotographer  #malaysiawedding  #handbouquet  #singaporewedding  #weddingphotographer  #weddingbrunei  #weddingindonesia  #MUA  #weddingideas  #bruneiwedding  #weddingdiarieskl  #weddingvideographer  #dais  #weddingday  #weddingdetails  #weddingguide  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #bridegroom 
πŸ€΅πŸ»πŸ’“πŸ‘°πŸ»
Hello Bride & Groom 
looking photographer for your big day?
β€’
Please whatsapp or email your DETAIL event
πŸ“²+60 013.608.8685
πŸ“© helloWeddsoul@gmail.com
β€’
#weddsoul 
#thewedding
#malayweddingguide 
#weddingdiaries 
#weddingdiarieskl 
#dais
Hi Bride & Groom to be ☺️
.
Exclusive photobook
Exclusive canvas photo
Unlimited shoot
Free potraiture 
Thumbdrive with exclusive case
.

@hypnosiaproject 
@hypnosiaproject
.
No : +60194347189
Email : hypnosiaproject@gmail.com
.
#malayweddingguide
#weddingdiarieskl
#malaydiaries
#malaywedding
#chinesewedding
#indianwedding
#asiaweddingnetwork
#bridestory
#weddingideasmalaysia
#malaysianwedding
#singaporewedding
#bruneiwedding
#gambarkahwin
#jomkahwin
#klwedding
#malayphotographer
#weddingphotographer
#klweddingdiaries
#weddingguide
#familygoals 
#familyfirst 
#instagood 
#instagram
Hi Bride & Groom to be ☺️ . Exclusive photobook Exclusive canvas photo Unlimited shoot Free potraiture Thumbdrive with exclusive case . @hypnosiaproject @hypnosiaproject . No : +60194347189 Email : hypnosiaproject@gmail.com . #malayweddingguide  #weddingdiarieskl  #malaydiaries  #malaywedding  #chinesewedding  #indianwedding  #asiaweddingnetwork  #bridestory  #weddingideasmalaysia  #malaysianwedding  #singaporewedding  #bruneiwedding  #gambarkahwin  #jomkahwin  #klwedding  #malayphotographer  #weddingphotographer  #klweddingdiaries  #weddingguide  #familygoals  #familyfirst  #instagood  #instagram 
Gak butuh dan gak harus percaya atau tidak , yang penting ikut Promilnya , sebab nantipun masih tetap tidak akan percaya kalo ternyata bisa Hamil beneran ... Karna sesungguhnya keyakinan itu akan tumbuh bersama dengan proses ketika di lakukan bukan habis waktu hanya untuk di pikirkan .. Mari cermati niat awalnya apakah mau Hamil beneran atau hanya sekedar ingin saja .... Promil bee layak untuk di tempuh

Yuk segera invite πŸ“²
 KONSULTASI HUBUNGI:
πŸ‘‰WA? : 081390606787
πŸ‘‰bbm : e3f50ebi
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
bit.ly/layanankonsultasi

Tekan β™₯, dan mention temanmu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . 
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami πŸ™πŸ’™πŸ’›
Follow:β™₯ @solusi_bunda_hamil14 🌈
Follow:β™₯ @solusi_bunda_hamil14 πŸ”―

Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui πŸ‘ͺπŸ‘°πŸ™πŸ™Œ
#klwedding #bridestory #malaywedding #malaydiaries #weddingdiarieskl #malayweddingguide #malayphotographer#regrann #weddingphotographer#hamil#hamilmuda #hamilkembar #ibuhamilindonesia #ibuhamil #ibumenyusui #ibuasi #ibumuda #calonibu #asip #asiperah #istriku #istri #bumil #bumilcantik #bumilsehat #bumilnarsis #bumilhappy #bumilngidam #ngidam #catatannikah
Gak butuh dan gak harus percaya atau tidak , yang penting ikut Promilnya , sebab nantipun masih tetap tidak akan percaya kalo ternyata bisa Hamil beneran ... Karna sesungguhnya keyakinan itu akan tumbuh bersama dengan proses ketika di lakukan bukan habis waktu hanya untuk di pikirkan .. Mari cermati niat awalnya apakah mau Hamil beneran atau hanya sekedar ingin saja .... Promil bee layak untuk di tempuh Yuk segera invite πŸ“² KONSULTASI HUBUNGI: πŸ‘‰WA? : 081390606787 πŸ‘‰bbm : e3f50ebi πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ bit.ly/layanankonsultasi Tekan β™₯, dan mention temanmu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami πŸ™πŸ’™πŸ’› Follow:β™₯ @solusi_bunda_hamil14 🌈 Follow:β™₯ @solusi_bunda_hamil14 πŸ”― Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui πŸ‘ͺπŸ‘°πŸ™πŸ™Œ #klwedding  #bridestory  #malaywedding  #malaydiaries  #weddingdiarieskl  #malayweddingguide  #malayphotographer #regrann  #weddingphotographer #hamil #hamilmuda  #hamilkembar  #ibuhamilindonesia  #ibuhamil  #ibumenyusui  #ibuasi  #ibumuda  #calonibu  #asip  #asiperah  #istriku  #istri  #bumil  #bumilcantik  #bumilsehat  #bumilnarsis  #bumilhappy  #bumilngidam  #ngidam  #catatannikah 
Right from the start in the early 2016, our team established a strong supports in term of giving the best service to the client. This includes ensuring printing capability to support mass print in one time. Our industry standard printer works well in delivering less than 10 seconds for 2 photostrip prints. That is less than 5 seconds for a print. Total of more than 150,000 prints have been pulled out from the printer. .
We could do more with your trust
. 
Planning for an event soon? -Corporate event -Birthday party -Family gathering
-Raya open house
.
Theseplay Photo Booth with unlimited print is here for you. Since 2016, we have catered various kind of events from corporate to private function, all with one single common thing: to connects people. Theseplay Photo Booth would be able to enhance the experience to better connects people through unlimited personalised gift and photo taking. Leveraging techology and latest trend of using social media, Theseplay integrates the whole photobooth with major social media platform i.e. FB, Twitter, and IG that enables you to quick share the images taken from the booth to their private social media. .
Our photobooth attendants will also be there to support and accommodate clients request. .
There are a lot of better ways to enhance your memorable event experience. Contact us to book a slot of our photo booth. Drop by our website tave.com/theseplay or simply whatsapp our sales guy at 0122236542 .
#bestphotoboothkl  #bestphotoboothmalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #weddingplanner #annualdinner #photoboothkl #photoboothselangor #igersmy #vscocam #malaysiaphotobooth #promotionphotobooth #cheapphotobooth #bestphotoboothkl #instantphotoboothmalaysia #weddingmalaysia #weddingphoto #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malayweddingguide #malaywedding #theseplay #theseplayphotobooth  #kerjakahwin #weddingdiarieskl
Right from the start in the early 2016, our team established a strong supports in term of giving the best service to the client. This includes ensuring printing capability to support mass print in one time. Our industry standard printer works well in delivering less than 10 seconds for 2 photostrip prints. That is less than 5 seconds for a print. Total of more than 150,000 prints have been pulled out from the printer. . We could do more with your trust . Planning for an event soon? -Corporate event -Birthday party -Family gathering -Raya open house . Theseplay Photo Booth with unlimited print is here for you. Since 2016, we have catered various kind of events from corporate to private function, all with one single common thing: to connects people. Theseplay Photo Booth would be able to enhance the experience to better connects people through unlimited personalised gift and photo taking. Leveraging techology and latest trend of using social media, Theseplay integrates the whole photobooth with major social media platform i.e. FB, Twitter, and IG that enables you to quick share the images taken from the booth to their private social media. . Our photobooth attendants will also be there to support and accommodate clients request. . There are a lot of better ways to enhance your memorable event experience. Contact us to book a slot of our photo booth. Drop by our website tave.com/theseplay or simply whatsapp our sales guy at 0122236542 . #bestphotoboothkl  #bestphotoboothmalaysia  #photoboothmalaysia  #jomkahwin  #weddingplanner  #annualdinner  #photoboothkl  #photoboothselangor  #igersmy  #vscocam  #malaysiaphotobooth  #promotionphotobooth  #cheapphotobooth  #bestphotoboothkl  #instantphotoboothmalaysia  #weddingmalaysia  #weddingphoto  #weddingplannermalaysia  #weddingplanner  #malayweddingguide  #malaywedding  #theseplay  #theseplayphotobooth  #kerjakahwin  #weddingdiarieskl 
Look at the ever gorgeous @diananasir86 ! She was donning on the Signature Tuxedo heels! Act fast as it’s on SALES! Grab it before it’s gone! #areethanmalaysia #areethanrayasales #klbridal #areethanmy #malayweddingguide #bertindaklahcepat #actfast #comfortguaranteed
Sepanjang bulan Ramadhan ni 9Kedondong akan berkongsi tips2 Ramadhan.
.
Sila rujuk post kami yg sebelum ini utk ketahui tips #1 #6 .
Slide tepi utk tips ramadhan 9Kedondong. ☺️
.
Stay tuned for more tips from us!
.
Untuk tempahan dan pertanyaan lanjut sila hubungi :018-7669065
.
p/s : Jom baca blog dibawah!

https://surayasulatin.blogspot.my/2018/05/ramadhan-buffet-sedap-dan-murah-di.html .
Terima Kasih,
#9Kedondong
#lifebeginshere 
#9kedondong #9KedondongBuffetRamadhan
#9KedondongSeleraWarisanDesa
#9kedondong #malaywedding #malayweddingguide #weddinghouse #eventspace #eventspacekl #eventspacemalaysia #pakejperkahwinan #pelamin #rajasehari #kahwin #weddingplanner #weddingcoordinator #pesonapengantin #mahligaicinta #weddingdiaries #weddingideasmalaysia #inspirasiperkahwinan #buffetramadhan #ramadan2018 #ampang
Sepanjang bulan Ramadhan ni 9Kedondong akan berkongsi tips2 Ramadhan. . Sila rujuk post kami yg sebelum ini utk ketahui tips #1  #6  . Slide tepi utk tips ramadhan 9Kedondong. ☺️ . Stay tuned for more tips from us! . Untuk tempahan dan pertanyaan lanjut sila hubungi :018-7669065 . p/s : Jom baca blog dibawah! https://surayasulatin.blogspot.my/2018/05/ramadhan-buffet-sedap-dan-murah-di.html . Terima Kasih, #9Kedondong  #lifebeginshere  #9kedondong  #9KedondongBuffetRamadhan  #9KedondongSeleraWarisanDesa  #9kedondong  #malaywedding  #malayweddingguide  #weddinghouse  #eventspace  #eventspacekl  #eventspacemalaysia  #pakejperkahwinan  #pelamin  #rajasehari  #kahwin  #weddingplanner  #weddingcoordinator  #pesonapengantin  #mahligaicinta  #weddingdiaries  #weddingideasmalaysia  #inspirasiperkahwinan  #buffetramadhan  #ramadan2018  #ampang 
Promosi raya sudah bermula! Jom meriahkan majlis anda dgn servis photobooth. Hubungi kami sekarang untuk pertanyaan dan tempahan! 
Pakej RM 1100
πŸ“· 4 hours Unlimited 4R/2R πŸ“· Sequin backdrop (10 colour)
πŸ“· Customized photo layout
πŸ“· Funky props and customized bubble props
πŸ“· Original softcopy including GIF
πŸ“· Live upload (email/fb)
πŸ“· Free delivery, setup & crew within klang valley

Visit our partner's IG.
@digital_ard
@photobooth_ard_sabah
@photobooth_KL
@photobooth_langkawi

#photobooth #photoboothmalaysia #photoboothmurah #photoboothkl #photoboothsabah #photoboothselangor #photoboothpahang #photoboothterengganu #photoboothjohor #photoboothmelaka #photoboothseremban #photoboothperak #photoboothpenang #photoboothkelantan #photoboothterbaik #bestphotobooth #pelamin #minipelamin #photographermurah #kadkahwin #doorgiftmurah #guestbookmurah #malayweddingguide #likeforlike #like4like #likeforfollow #lfl #l4l #photoboothkedah
Promosi raya sudah bermula! Jom meriahkan majlis anda dgn servis photobooth. Hubungi kami sekarang untuk pertanyaan dan tempahan! Pakej RM 1100 πŸ“· 4 hours Unlimited 4R/2R πŸ“· Sequin backdrop (10 colour) πŸ“· Customized photo layout πŸ“· Funky props and customized bubble props πŸ“· Original softcopy including GIF πŸ“· Live upload (email/fb) πŸ“· Free delivery, setup & crew within klang valley Visit our partner's IG. @digital_ard @photobooth_ard_sabah @photobooth_KL @photobooth_langkawi #photobooth  #photoboothmalaysia  #photoboothmurah  #photoboothkl  #photoboothsabah  #photoboothselangor  #photoboothpahang  #photoboothterengganu  #photoboothjohor  #photoboothmelaka  #photoboothseremban  #photoboothperak  #photoboothpenang  #photoboothkelantan  #photoboothterbaik  #bestphotobooth  #pelamin  #minipelamin  #photographermurah  #kadkahwin  #doorgiftmurah  #guestbookmurah  #malayweddingguide  #likeforlike  #like4like  #likeforfollow  #lfl  #l4l  #photoboothkedah 
Selamat Berbuka Puasa 
Menu 8 Ramadhan 😍😍
Ada Sayur tumis + sup ayam for the kids too πŸ’–πŸ’– #rrideas #hamidahcreations #wedding #kahwin #sayajualdoorgift #doorgiftkahwin #malayweddingguide #malaywedding
Hi, still looking for wedding photographer, good news we offering a beautifull reception profesional and courteous service, we will make your WEDDING day a day to remember, HURRY! open booking for 2018 ..dont be hesitate to contact us for more information 😘😘😘 OFFICIAL : KhairolakmarPictures.co.

For enquiries wedding photographer :

http://khairolakmarpicturesco.wasap.my

http://khairolakmarpicturesco.wasap.my

Email : khairolakmarpictures@gmail.com

www.instagram.com/khairolakmarpictures.co

www.facebook.com/khairolakmarpictures

OP : KhairolakmarPictures.co
*** more pictures lets visit my iG
www.instagram.com/khairolakmarpictures.co *** Dont Forget To Send Us Your Detail Event 😘😘
#instagram #beautifulbride #negerisembilanphotographer #bridesstyle #beautifulwedding #asianwedding #bridestory #bridesmaid #photographer #photographerwedding #serembanphotographer #melakaphotographer #malaywedding #malayweddingguide #photographerseremban #bazarpaknil  #photographermelaka #bestnineofinstagram #photoofday #ootd #kiss #smile #igmasters #engagementphotos #khairolakmarpictures.co.
#weddingpose #dais
Hi, still looking for wedding photographer, good news we offering a beautifull reception profesional and courteous service, we will make your WEDDING day a day to remember, HURRY! open booking for 2018 ..dont be hesitate to contact us for more information 😘😘😘 OFFICIAL : KhairolakmarPictures.co. For enquiries wedding photographer : http://khairolakmarpicturesco.wasap.my http://khairolakmarpicturesco.wasap.my Email : khairolakmarpictures@gmail.com www.instagram.com/khairolakmarpictures.co www.facebook.com/khairolakmarpictures OP : KhairolakmarPictures.co *** more pictures lets visit my iG www.instagram.com/khairolakmarpictures.co *** Dont Forget To Send Us Your Detail Event 😘😘 #instagram  #beautifulbride  #negerisembilanphotographer  #bridesstyle  #beautifulwedding  #asianwedding  #bridestory  #bridesmaid  #photographer  #photographerwedding  #serembanphotographer  #melakaphotographer  #malaywedding  #malayweddingguide  #photographerseremban  #bazarpaknil  #photographermelaka  #bestnineofinstagram  #photoofday  #ootd  #kiss  #smile  #igmasters  #engagementphotos  #khairolakmarpictures .co. #weddingpose  #dais 
Hi, still looking for wedding photographer, good news we offering a beautifull reception profesional and courteous service, we will make your WEDDING day a day to remember, HURRY! open booking for 2018 ..dont be hesitate to contact us for more information 😘😘😘 OFFICIAL : KhairolakmarPictures.co.

For enquiries wedding photographer :

http://khairolakmarpicturesco.wasap.my

http://khairolakmarpicturesco.wasap.my

Email : khairolakmarpictures@gmail.com

www.instagram.com/khairolakmarpictures.co

www.facebook.com/khairolakmarpictures

OP : KhairolakmarPictures.co
*** more pictures lets visit my iG
www.instagram.com/khairolakmarpictures.co *** Dont Forget To Send Us Your Detail Event 😘😘
#instagram #beautifulbride #negerisembilanphotographer #bridesstyle #beautifulwedding #asianwedding #bridestory #bridesmaid #photographer #photographerwedding #serembanphotographer #melakaphotographer #malaywedding #malayweddingguide #photographerseremban #bazarpaknil  #photographermelaka #bestnineofinstagram #photoofday #ootd #kiss #smile #igmasters #engagementphotos #khairolakmarpictures.co.
#weddingpose #dais
Hi, still looking for wedding photographer, good news we offering a beautifull reception profesional and courteous service, we will make your WEDDING day a day to remember, HURRY! open booking for 2018 ..dont be hesitate to contact us for more information 😘😘😘 OFFICIAL : KhairolakmarPictures.co. For enquiries wedding photographer : http://khairolakmarpicturesco.wasap.my http://khairolakmarpicturesco.wasap.my Email : khairolakmarpictures@gmail.com www.instagram.com/khairolakmarpictures.co www.facebook.com/khairolakmarpictures OP : KhairolakmarPictures.co *** more pictures lets visit my iG www.instagram.com/khairolakmarpictures.co *** Dont Forget To Send Us Your Detail Event 😘😘 #instagram  #beautifulbride  #negerisembilanphotographer  #bridesstyle  #beautifulwedding  #asianwedding  #bridestory  #bridesmaid  #photographer  #photographerwedding  #serembanphotographer  #melakaphotographer  #malaywedding  #malayweddingguide  #photographerseremban  #bazarpaknil  #photographermelaka  #bestnineofinstagram  #photoofday  #ootd  #kiss  #smile  #igmasters  #engagementphotos  #khairolakmarpictures .co. #weddingpose  #dais 
Hi, still looking for wedding photographer, good news we offering a beautifull reception profesional and courteous service, we will make your WEDDING day a day to remember, HURRY! open booking for 2018 ..dont be hesitate to contact us for more information 😘😘😘 OFFICIAL : KhairolakmarPictures.co.

For enquiries wedding photographer :

http://khairolakmarpicturesco.wasap.my

http://khairolakmarpicturesco.wasap.my

Email : khairolakmarpictures@gmail.com

www.instagram.com/khairolakmarpictures.co

www.facebook.com/khairolakmarpictures

OP : KhairolakmarPictures.co
*** more pictures lets visit my iG
www.instagram.com/khairolakmarpictures.co *** Dont Forget To Send Us Your Detail Event 😘😘
#instagram #beautifulbride #negerisembilanphotographer #bridesstyle #beautifulwedding #asianwedding #bridestory #bridesmaid #photographer #photographerwedding #serembanphotographer #melakaphotographer #malaywedding #malayweddingguide #photographerseremban #bazarpaknil  #photographermelaka #bestnineofinstagram #photoofday #ootd #kiss #smile #igmasters #engagementphotos #khairolakmarpictures.co.
#weddingpose #dais
Hi, still looking for wedding photographer, good news we offering a beautifull reception profesional and courteous service, we will make your WEDDING day a day to remember, HURRY! open booking for 2018 ..dont be hesitate to contact us for more information 😘😘😘 OFFICIAL : KhairolakmarPictures.co. For enquiries wedding photographer : http://khairolakmarpicturesco.wasap.my http://khairolakmarpicturesco.wasap.my Email : khairolakmarpictures@gmail.com www.instagram.com/khairolakmarpictures.co www.facebook.com/khairolakmarpictures OP : KhairolakmarPictures.co *** more pictures lets visit my iG www.instagram.com/khairolakmarpictures.co *** Dont Forget To Send Us Your Detail Event 😘😘 #instagram  #beautifulbride  #negerisembilanphotographer  #bridesstyle  #beautifulwedding  #asianwedding  #bridestory  #bridesmaid  #photographer  #photographerwedding  #serembanphotographer  #melakaphotographer  #malaywedding  #malayweddingguide  #photographerseremban  #bazarpaknil  #photographermelaka  #bestnineofinstagram  #photoofday  #ootd  #kiss  #smile  #igmasters  #engagementphotos  #khairolakmarpictures .co. #weddingpose  #dais