an online Instagram web viewer

#makeupsetmurah medias

Photos

ABAM KONFEM JATUH CHENTAA!!!
.
.
Mana taknya, dah kenapa lawa sangat mata tuuu. Abam tak pandang yang lain dah!
.
.
================
Info WAWA Softlens:
================
Color code: GLAMOUR GREY
Water content: 45%
Diameter: 14mm
Ring: NO
Power available: -0.00, -1.00, -1.50, -2.00, -3.00, -3.50, -4.00, -4.50, -5.00 
Replacement: 3-month
FREE lens case
Price: RM59 exc postage
.
.
Untuk order, Whatsapp kakna kat 01161094437 tauu.
.
๐ŸšซDM ๐ŸšซPM ye saiyang, takut akak terlepas pandang.
ABAM KONFEM JATUH CHENTAA!!! . . Mana taknya, dah kenapa lawa sangat mata tuuu. Abam tak pandang yang lain dah! . . ================ Info WAWA Softlens: ================ Color code: GLAMOUR GREY Water content: 45% Diameter: 14mm Ring: NO Power available: -0.00, -1.00, -1.50, -2.00, -3.00, -3.50, -4.00, -4.50, -5.00 Replacement: 3-month FREE lens case Price: RM59 exc postage . . Untuk order, Whatsapp kakna kat 01161094437 tauu. . ๐ŸšซDM ๐ŸšซPM ye saiyang, takut akak terlepas pandang.
PROMO Makeup Set ๐Ÿ”ฅ

RM30 FREE POSTAGE ๐Ÿ˜Š

NAK ORDER, wassap saya
WHATSAPP๐Ÿ“ฒ: 0193054229
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupset #makeupsetmurah #makeupsetmalaysia #makeupsetmurahmalaysia #makeupsetborong #sayajualmakeup #makeupfreepostage #sayajualmakeupset #3in1setmurah #3in1setmalaysia #makeupsetmurah #makeupsetmalaysia #makeupsetmurahmalaysia #sayajualmakeupset
PROMO Makeup Set ๐Ÿ”ฅ

RM50 FREE POSTAGE ๐Ÿ˜Š

NAK ORDER, wassap saya
WHATSAPP๐Ÿ“ฒ: 0193054229
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupset #makeupsetmurah #makeupsetmalaysia #makeupsetmurahmalaysia #makeupsetborong #sayajualmakeup #makeupfreepostage #sayajualmakeupset #3in1setmurah #3in1setmalaysia #makeupsetmurah #makeupsetmalaysia #makeupsetmurahmalaysia #sayajualmakeupset
PROMO Makeup Set ๐Ÿ”ฅ

RM50 FREE POSTAGE ๐Ÿ˜Š

NAK ORDER, wassap saya
WHATSAPP๐Ÿ“ฒ: 0193054229
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupset #makeupsetmurah #makeupsetmalaysia #makeupsetmurahmalaysia #makeupsetborong #sayajualmakeup #makeupfreepostage #sayajualmakeupset #3in1setmurah #3in1setmalaysia #makeupsetmurah #makeupsetmalaysia #makeupsetmurahmalaysia #sayajualmakeupset
๐ŸŽ€ EARRINGS
.
๐Ÿ”ฅGORGEOUS ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐ1= RM15
๐Ÿ’ฐ2 & keatas = RM12
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum earrings @houseofmakeup.my โžก #homzearrings
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ EARRINGS . ๐Ÿ”ฅGORGEOUS ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐ1= RM15 ๐Ÿ’ฐ2 & keatas = RM12 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum earrings @houseofmakeup.my โžก #homzearrings  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ EARRINGS
.
๐Ÿ”ฅGORGEOUS ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐ1= RM15
๐Ÿ’ฐ2 & keatas = RM12
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum earrings @houseofmakeup.my โžก #homzearrings
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ EARRINGS . ๐Ÿ”ฅGORGEOUS ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐ1= RM15 ๐Ÿ’ฐ2 & keatas = RM12 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum earrings @houseofmakeup.my โžก #homzearrings  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ EARRINGS
.
๐Ÿ”ฅGORGEOUS ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐ1= RM15
๐Ÿ’ฐ2 & keatas = RM12
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum earrings @houseofmakeup.my โžก #homzearrings
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ EARRINGS . ๐Ÿ”ฅGORGEOUS ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐ1= RM15 ๐Ÿ’ฐ2 & keatas = RM12 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum earrings @houseofmakeup.my โžก #homzearrings  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ EARRINGS
.
๐Ÿ”ฅGORGEOUS ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐ1= RM15
๐Ÿ’ฐ2 & keatas = RM12
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum earrings @houseofmakeup.my โžก #homzearrings
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ EARRINGS . ๐Ÿ”ฅGORGEOUS ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐ1= RM15 ๐Ÿ’ฐ2 & keatas = RM12 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum earrings @houseofmakeup.my โžก #homzearrings  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
Seghonok giler sayang kita sorang ni. Calit sikit jwe dah letopss gitew. Btw, code Good Lady memang code yang terlajak laris giteww. .
โŒmelekit
โŒmelekat
โŒbau cat
โŒ keringkan bibir/hitam
โŒtebal walaupun mix dgn warna lain
โŒberminyak
โŒmerekah
.
โœ…mudah cuci
โœ…warna terang
โœ…melembabkan/merawat
โœ…tahan lama
โœ…ringan
โœ…bau wagin..coklat
โœ…rasa nipis walaupun mix byk warna
โœ…9 pilihan warna (nude/bold series)
โœ…mengandungi bahan semulajadi (vitamin E,argan oil,shea butter
โœ…boleh mix atau ombre๐Ÿ˜ƒ
.
Berminat ke awak? Screenshot iklan thennn Klik je link dekat bio tu keh
Seghonok giler sayang kita sorang ni. Calit sikit jwe dah letopss gitew. Btw, code Good Lady memang code yang terlajak laris giteww. . โŒmelekit โŒmelekat โŒbau cat โŒ keringkan bibir/hitam โŒtebal walaupun mix dgn warna lain โŒberminyak โŒmerekah . โœ…mudah cuci โœ…warna terang โœ…melembabkan/merawat โœ…tahan lama โœ…ringan โœ…bau wagin..coklat โœ…rasa nipis walaupun mix byk warna โœ…9 pilihan warna (nude/bold series) โœ…mengandungi bahan semulajadi (vitamin E,argan oil,shea butter โœ…boleh mix atau ombre๐Ÿ˜ƒ . Berminat ke awak? Screenshot iklan thennn Klik je link dekat bio tu keh
3913
DERMACOL BEAUTY MAKEUP COVER .
1 BOX 24 PCS RM 60.00
RM 9 MIN 3 PCS FULL COLOR 
POSTAGE RM 8 SM/RM 12 SS
.

CARA MEMBUAT TEMPAHAN ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ธ screenshot detail dan bulatkan atau tandakan kod mana uolls nak ( jika perlu )
.
Fast respons ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173112771

#kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupsetmurah #eyeshadow #eyeliner #mascara #lipstick #lipsmatte #longlasting #lipsgloss #brush #blusher #highlight #glitter #foundationmalaysia #primer #countour #jualkosmetikmurah #jualmakeupmurah #hotitem #pallettes #concealer #instamakeup #beauty #beautiful #rarakosmetik
3913 DERMACOL BEAUTY MAKEUP COVER . 1 BOX 24 PCS RM 60.00 RM 9 MIN 3 PCS FULL COLOR POSTAGE RM 8 SM/RM 12 SS . CARA MEMBUAT TEMPAHAN ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ธ screenshot detail dan bulatkan atau tandakan kod mana uolls nak ( jika perlu ) . Fast respons ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173112771 #kosmetikmurah  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurahmalaysia  #makeupmalaysia  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #makeupsetmurah  #eyeshadow  #eyeliner  #mascara  #lipstick  #lipsmatte  #longlasting  #lipsgloss  #brush  #blusher  #highlight  #glitter  #foundationmalaysia  #primer  #countour  #jualkosmetikmurah  #jualmakeupmurah  #hotitem  #pallettes  #concealer  #instamakeup  #beauty  #beautiful  #rarakosmetik 
Alahai comelnya #feverglamlovers ni . Bertambah ayu pakai lipsmatte code KissMe ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜
.
WhatsApp 0194735223
Alahai comelnya #feverglamlovers  ni . Bertambah ayu pakai lipsmatte code KissMe ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜ . WhatsApp 0194735223
215.000 saja udah dapat semua yang di gambar super hemat barang langka siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜
Langsung line aja ya : miftahuljannah_09
Wa : 081311372902

#makeupsimple #makeupmurah #makeupseserahan #makeupsetmurah #makeupmurah
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
BAHAN KANDUNGAN LIPMATTE

Bahan utama yg terdapat di dalam FEVER GLAM Lipmatte ini ialah ia diperkaya dengan Vitamin E dan mengandungi Argan Oil dan Shea Butter.โ €
โ €
Setiap bahan-bahan ni mempunyai kelebihan mereka tersendiri.โ €
โ €
VITAMIN E
- Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas.โ €
- Radikal bebas ni dtg dr sinaran UV yang memang tak bagus untuk kulit termasukโ €
bibir.โ €
- Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dlm masa yang sama merawatโ €
kerosakan bibir.โ €
- Selain itu, lama kelamaan bibir boleh merah semula jadi!โ €
โ €
ARGAN OIL
- Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir.โ €
- Sebab tu bibir tak akan kering lagi.โ €
Bye bibir kering dan merekah!โ €
โ €
SHEA BUTTER
- Melindungi serta merawat bibir anda dari kekeringan atau merekah.โ €
Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir anda terhidrat dgn baik sertaโ €
melembutkannnya.โ €
- Jadi, jangan risau dah kastemer2 yg ada masalah bibir kering tapi teringin sgt nak pakai lipstick matte! Fever Glam Liquid Matte mencantikkan serta merawat bibir!โ €
- Apa yg best nye, dah tak perlu nak apply lip balm atau vaselin bg melembabkan bibir sebelum apply lipstick matte ni!
BAHAN KANDUNGAN LIPMATTE Bahan utama yg terdapat di dalam FEVER GLAM Lipmatte ini ialah ia diperkaya dengan Vitamin E dan mengandungi Argan Oil dan Shea Butter.โ € โ € Setiap bahan-bahan ni mempunyai kelebihan mereka tersendiri.โ € โ € VITAMIN E - Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas.โ € - Radikal bebas ni dtg dr sinaran UV yang memang tak bagus untuk kulit termasukโ € bibir.โ € - Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dlm masa yang sama merawatโ € kerosakan bibir.โ € - Selain itu, lama kelamaan bibir boleh merah semula jadi!โ € โ € ARGAN OIL - Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir.โ € - Sebab tu bibir tak akan kering lagi.โ € Bye bibir kering dan merekah!โ € โ € SHEA BUTTER - Melindungi serta merawat bibir anda dari kekeringan atau merekah.โ € Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir anda terhidrat dgn baik sertaโ € melembutkannnya.โ € - Jadi, jangan risau dah kastemer2 yg ada masalah bibir kering tapi teringin sgt nak pakai lipstick matte! Fever Glam Liquid Matte mencantikkan serta merawat bibir!โ € - Apa yg best nye, dah tak perlu nak apply lip balm atau vaselin bg melembabkan bibir sebelum apply lipstick matte ni!
Focallure set makeup ๐Ÿ˜
Harga normal 530.000, tenang dear lagi ada promo nih cuma 300.000๐Ÿ’ž

Free ongkir Surabaya, stok terbatas !

#makeupset #makeupsetmurah #eyeshadow #eyemakeup #makeupsurabaya #makeupmurahsurabaya #surabayaolshop #surabaya #re_olshopsby
๐ŸŒธANASTASIA SET๐ŸŒธ
Dm to order๐Ÿ’ซ
#makeupsetmurahmalaysia 
#makeupsetmurah 
#anastasia 
#sglamc
๐ŸŽ€ SHADES COLOUR
.
๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐRM18
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum shades @houseofmakeup.my โžก #homzshades
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ SHADES COLOUR . ๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐRM18 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum shades @houseofmakeup.my โžก #homzshades  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ SHADES COLOUR
.
๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐRM18
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum shades @houseofmakeup.my โžก #homzshades
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ SHADES COLOUR . ๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐRM18 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum shades @houseofmakeup.my โžก #homzshades  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ DERMACOL FOUNDATION 5IN1
.
๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐRM25
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum foundation @houseofmakeup.my โžก #homzfoundation
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ DERMACOL FOUNDATION 5IN1 . ๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐRM25 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum foundation @houseofmakeup.my โžก #homzfoundation  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ TRULOOKS MOSTURIZER ORI 100%
.
๐Ÿ”ฅORIGINAL ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM92/each
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum foundation @houseofmakeup.my โžก #homzfoundation
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ TRULOOKS MOSTURIZER ORI 100% . ๐Ÿ”ฅORIGINAL ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐ RM92/each . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum foundation @houseofmakeup.my โžก #homzfoundation  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ MAKEUP BRUSH CLEANER๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM55
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum makeupbrushcleaner @houseofmakeup.my โžก #homzmakeupbrushcleaner
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ MAKEUP BRUSH CLEANER๐Ÿ˜ . ๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐ RM55 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum makeupbrushcleaner @houseofmakeup.my โžก #homzmakeupbrushcleaner  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ HUDABEAUTY FOUNDATION
.
๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM22
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum foundation @houseofmakeup.my โžก #homzfoundation
.
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ HUDABEAUTY FOUNDATION . ๐Ÿ”ฅHOT ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐ RM22 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum foundation @houseofmakeup.my โžก #homzfoundation  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐ŸŽ€ HUDABEAUTY BLACK MASK
.
๐Ÿ”ฅMUST HAVE ITEM๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM12
.
๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ 
RM8 sm / RM12 ss
.
๐Ÿ“ฒ CARA ORDER :
๐Ÿ‘‰Screenshot gambar
๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒˆAlbum black mask @houseofmakeup.my โžก #homzmask .
#makeupmurah #makeuphargastudent #makeuphargaborong #makeupsetmurah #kosmetikmalaysiamurah #brushmurahmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeuphalal #berusmekaphalal #beautyblendermurah #eyeshadowmurahmalaysia #shadesmurah #spekmatamurah #clearshades #clearshadesmurah #colourshadesmurah #earringscantik #earringmurah #aksesoriwanita #facialbrush #cleanserbrush #cleanserbrushmurah #girlstuff #tudungbawalmurah #shawlmurah #casingmurah #bazarpaknil #pasarborong
๐ŸŽ€ HUDABEAUTY BLACK MASK . ๐Ÿ”ฅMUST HAVE ITEM๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ’ฐ RM12 . ๐Ÿš› POSTAGE 500gm โฌ‡ RM8 sm / RM12 ss . ๐Ÿ“ฒ CARA ORDER : ๐Ÿ‘‰Screenshot gambar ๐Ÿ‘‰Whatsapp ke number yg tertera di bio๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒˆAlbum black mask @houseofmakeup.my โžก #homzmask  . #makeupmurah  #makeuphargastudent  #makeuphargaborong  #makeupsetmurah  #kosmetikmalaysiamurah  #brushmurahmalaysia  #berusmakeupmurah  #berusmakeuphalal  #berusmekaphalal  #beautyblendermurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #shadesmurah  #spekmatamurah  #clearshades  #clearshadesmurah  #colourshadesmurah  #earringscantik  #earringmurah  #aksesoriwanita  #facialbrush  #cleanserbrush  #cleanserbrushmurah  #girlstuff  #tudungbawalmurah  #shawlmurah  #casingmurah  #bazarpaknil  #pasarborong 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
#DyxyBCCream ada 2 tone

Pilih #BEIGE sekiranya , - berkulit cerah cina / cerah melayu - gemarkan mekap yang agak heavy - tidak mempunyai masalah kulit yang teruk 
Pilih #NATURAL sekiranya , - berkulit sederhana / gelap / sawo matang - gemarkan mekap yang lebih simple , sesuai untuk daily mekap sebab tak terlalu over
- mempunyai masalah kulit yang teruk

#Dyxy #DyxyCosmetics
#Makeup #MakeupMurah #MakeupMalaysia
#MakeupSet #MakeupSetMurah #MakeupSetMalaysia
#SetMakeup #SetMakeupMurah #SetMakeupMalaysia
#MakeupSimple #MakeupCantik
#DyxyBCCream  ada 2 tone Pilih #BEIGE  sekiranya , - berkulit cerah cina / cerah melayu - gemarkan mekap yang agak heavy - tidak mempunyai masalah kulit yang teruk Pilih #NATURAL  sekiranya , - berkulit sederhana / gelap / sawo matang - gemarkan mekap yang lebih simple , sesuai untuk daily mekap sebab tak terlalu over - mempunyai masalah kulit yang teruk #Dyxy  #DyxyCosmetics  #Makeup  #MakeupMurah  #MakeupMalaysia  #MakeupSet  #MakeupSetMurah  #MakeupSetMalaysia  #SetMakeup  #SetMakeupMurah  #SetMakeupMalaysia  #MakeupSimple  #MakeupCantik 
*DYXY BBC CREAM FOUNDATION* ๐Ÿ’ MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jerawat dan jeragat
๐Ÿ’ TEKSTUR SEKATA dan MUDAH MERESAP ke dlm kulit serta jimat msa utk bersiap
๐Ÿ’ TAHAN LAMA Make up tahan lebih 8 jam
๐Ÿ’ SPF50 Melindungi kulit muka dr sinaran UV
๐Ÿ’ DISAHKAN KKM - sesuai digunakan hari2 dan tdk mengandungi chemical merbahaya
๐Ÿ’ KESAN 3D Tak perlu filters, meratakan tona kulit dan nampak natural ja
๐Ÿ’ Sesuai utk SEMUA JENIS KULIT dan KULIT SENSITIF
๐Ÿ’ SANGAT JIMAT BC Cream tahan 4-6 bulan..so sgt JIMAT!
๐Ÿ’ ANTI MINYAK Tekstur yg ringan dan unik membuatkan tak rasa berminyak dan melekit kat muka
๐Ÿ’ Bukan sahaja mencantik tapi jugak merawat kulit muka ๐Ÿ’ TEKSTUR RINGAN selesa dipakai dan tidak tebal
๐Ÿ’ Mengandungi VITAMIN E *DYXY FACE MIST* ๐Ÿ’ Sesuai utk lelaki & perempuan
๐Ÿ’ Sesuai utk smua kulit dan jg kulit bermasalah
๐Ÿ’ Melembapkan dan menyegarkan kulit muka anda
๐Ÿ’ Menambah effect flawless dan glowing
๐Ÿ’ Mengecutkan jerawat
๐Ÿ’ Mengandungi Zat mineral *DYXY BRUSH* ๐Ÿ’ Mempunyai bulu yg sgt lembut & halus
๐Ÿ’ Sgt tahan lama
๐Ÿ’ Bulu tak mudah tercabut
๐Ÿ’ Bulu tak mudah kembang
๐Ÿ’ Menjimatkan Bc Cream
๐Ÿ’ Rata dan sekatakan sapuan BC cream ke wajah =========================
DGN "DYXY BC CREAM FOUNDATION"
=========================
โค NO COMPACT POWDER
โค NO FILTER?CAMERA 360
โค NO JERAWAT
โค NO JERAGAT
โค NO SUNBURN
โค NO KULIT KUSAM
โค NO BEDAK BERCAPUK DI MUKA
โค NO KULIT MUKA BERMINYAK
โค NO MAKE UP LAMA2
โค NO TOUCH UP
. โค TAK PERLU BERHABIS BANYAK UTK CANTIK MCM ARTIS
โค TAK PERLU BERLAPAR UTK UP TO DATE
โค TAK PERLU BERJAM2 BERSOLEK UTK TAMPIL CUN
โค TAK PERLU RISAU LAGI ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• #Dyxy #DyxyCosmetics
#Makeup #MakeupMurah #MakeupMalaysia
#MakeupSet #MakeupSetMurah #MakeupSetMalaysia
#SetMakeup #SetMakeupMurah #SetMakeupMalaysia
#MakeupSimple #MakeupCantik
*DYXY BBC CREAM FOUNDATION* ๐Ÿ’ MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jerawat dan jeragat ๐Ÿ’ TEKSTUR SEKATA dan MUDAH MERESAP ke dlm kulit serta jimat msa utk bersiap ๐Ÿ’ TAHAN LAMA Make up tahan lebih 8 jam ๐Ÿ’ SPF50 Melindungi kulit muka dr sinaran UV ๐Ÿ’ DISAHKAN KKM - sesuai digunakan hari2 dan tdk mengandungi chemical merbahaya ๐Ÿ’ KESAN 3D Tak perlu filters, meratakan tona kulit dan nampak natural ja ๐Ÿ’ Sesuai utk SEMUA JENIS KULIT dan KULIT SENSITIF ๐Ÿ’ SANGAT JIMAT BC Cream tahan 4-6 bulan..so sgt JIMAT! ๐Ÿ’ ANTI MINYAK Tekstur yg ringan dan unik membuatkan tak rasa berminyak dan melekit kat muka ๐Ÿ’ Bukan sahaja mencantik tapi jugak merawat kulit muka ๐Ÿ’ TEKSTUR RINGAN selesa dipakai dan tidak tebal ๐Ÿ’ Mengandungi VITAMIN E *DYXY FACE MIST* ๐Ÿ’ Sesuai utk lelaki & perempuan ๐Ÿ’ Sesuai utk smua kulit dan jg kulit bermasalah ๐Ÿ’ Melembapkan dan menyegarkan kulit muka anda ๐Ÿ’ Menambah effect flawless dan glowing ๐Ÿ’ Mengecutkan jerawat ๐Ÿ’ Mengandungi Zat mineral *DYXY BRUSH* ๐Ÿ’ Mempunyai bulu yg sgt lembut & halus ๐Ÿ’ Sgt tahan lama ๐Ÿ’ Bulu tak mudah tercabut ๐Ÿ’ Bulu tak mudah kembang ๐Ÿ’ Menjimatkan Bc Cream ๐Ÿ’ Rata dan sekatakan sapuan BC cream ke wajah ========================= DGN "DYXY BC CREAM FOUNDATION" ========================= โค NO COMPACT POWDER โค NO FILTER?CAMERA 360 โค NO JERAWAT โค NO JERAGAT โค NO SUNBURN โค NO KULIT KUSAM โค NO BEDAK BERCAPUK DI MUKA โค NO KULIT MUKA BERMINYAK โค NO MAKE UP LAMA2 โค NO TOUCH UP . โค TAK PERLU BERHABIS BANYAK UTK CANTIK MCM ARTIS โค TAK PERLU BERLAPAR UTK UP TO DATE โค TAK PERLU BERJAM2 BERSOLEK UTK TAMPIL CUN โค TAK PERLU RISAU LAGI ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• #Dyxy  #DyxyCosmetics  #Makeup  #MakeupMurah  #MakeupMalaysia  #MakeupSet  #MakeupSetMurah  #MakeupSetMalaysia  #SetMakeup  #SetMakeupMurah  #SetMakeupMalaysia  #MakeupSimple  #MakeupCantik 
Stock kembali

INFO PEMESANAN & FIX ORDER
Keterangan โฌ‡
Nama : 
Alamat : 
No Telp : 
Pesanan : 
Contact โฌ‡
โ–ถLINE : ernafys
โ–ถWA : 085361229682

#liptint #liptintsemarang 
#eyeshadow #naked 
#eyelinermaybelline 
#maskaramaybelline #powder 
#lipstic #makeupsetmurah
#tonymolysemarang
#kosmetisemarang #makeupsemaranghits
#makeupsemarangmurah
#kosmetiktembalang #makeuptembalang #catokansemarang #catoktembalang
Wahhh.. Elfira loy pon guna Dyxy Cosmetics.. Mmg tgh viral tau Dyxy ni.. Retis pon ramai guna.. Berminat? Meh wa sis kat 0173848142

#Dyxy #DyxyCosmetics
#Makeup #MakeupMurah #MakeupMalaysia
#MakeupSet #MakeupSetMurah #MakeupSetMalaysia
#SetMakeup #SetMakeupMurah #SetMakeupMalaysia
#MakeupSimple #MakeupCantik
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15 
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post
#makeupset #setmurah #setmurahmakeup #set #makeupsetmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia#setmakeup#setmakeupmurah#makeup#jualanmurah#hargamurah#jualanborong#lelong#promosi#perempuan#cantik#ordernow#barangmakeup#igshop #flawless#murahmurah#mcm2ada#jualanmurahmalaysia #kecantikkan #produk #kosmetikmurah #kosmetik#malaysia #barangmakeup #rm15
๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰SATU SET RM15 SAHAJA๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฒBerminat ws or dm๐Ÿ“ฒexc post #makeupset  #setmurah  #setmurahmakeup  #set  #makeupsetmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #makeup #jualanmurah #hargamurah #jualanborong #lelong #promosi #perempuan #cantik #ordernow #barangmakeup #igshop  #flawless #murahmurah #mcm2ada #jualanmurahmalaysia  #kecantikkan  #produk  #kosmetikmurah  #kosmetik #malaysia  #barangmakeup  #rm15