an online Instagram web viewer

#makeupraya medias

Photos

🌹READY STOCK🌹
.
🎀SYURGA WANKTA
💵Harga RM25
🚚Postage Add RM8 SM/10 SS
☎To Order Whatsapp or Dm
01114965023
.
#makeuphudabeauty #makeupborongmalaysia #makeuptutorial #makeup #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupraya #promosiraya #syurgawanita #syurgawanitamurah #syurgawanitamalaysia
🌹READY STOCK🌹
.
Kebaikan:
🌹Putih
🌹Cerah
🌹Lembab
🌹Halus
🌹Harum
🌹Segar
.
🎀SUPER GEBU'S WE LOVE
💵Harga RM35
🚚Postage Add RM8 SM/10 SS
☎To Order Whatsapp or Dm
01114965023
.
#makeuphudabeauty #makeupborongmalaysia #makeuptutorial #makeup #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupraya #promosiraya #promosiclearancestock #supergebu #supergebuwelove #supergebumurah #supergebumalaysia #supergebu's
💗ALISA LOOSE POWDER💗
Antara HOT SELLING di Qeasha Beauty Touch
Kalau selalu tgok live akak mmg akak sllu guna dan mmg love sesangat dgn tekstur dia.....
Buat makeup kita lagi kemas dan nampak cantik 💗
Penggunaan loose powder pun penting tau uols utk set/lock foundation .....
Cuma guna sedikit pun dah cantik.....setaraf highend punya produk tau..... RM75/10G
BESAR GEDABAK UOLS.....
@qeashabeautytouch 
ws link di bio
#nrccosmetics #elxaherbeauties #muafreelance #muashahalam #muamalaysia #makeupnikah #makeupsanding #bazaronlineshop #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineseller #onlineshopping #kedaiinsta #kedaiig #selangorian #onlineshopping #bestlocalproduct #bestseller #makeuplover💄 #fattzura #trustedseller #makeupraya #makeupartist #muakl #muasarawak #sitinurhaliza #sitiafiya #alisaloosepowder #shopping #onlineshopping
💗ALISA LOOSE POWDER💗 Antara HOT SELLING di Qeasha Beauty Touch Kalau selalu tgok live akak mmg akak sllu guna dan mmg love sesangat dgn tekstur dia..... Buat makeup kita lagi kemas dan nampak cantik 💗 Penggunaan loose powder pun penting tau uols utk set/lock foundation ..... Cuma guna sedikit pun dah cantik.....setaraf highend punya produk tau..... RM75/10G BESAR GEDABAK UOLS..... @qeashabeautytouch ws link di bio #nrccosmetics  #elxaherbeauties  #muafreelance  #muashahalam  #muamalaysia  #makeupnikah  #makeupsanding  #bazaronlineshop  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #onlineseller  #onlineshopping  #kedaiinsta  #kedaiig  #selangorian  #onlineshopping  #bestlocalproduct  #bestseller  #makeuplover 💄 #fattzura  #trustedseller  #makeupraya  #makeupartist  #muakl  #muasarawak  #sitinurhaliza  #sitiafiya  #alisaloosepowder  #shopping  #onlineshopping 
1st step! 
Hanya 2 min👧👧
.
💐Mary KayFoundation Primer SPF 15
.
🌸Foundation Primer mencipta permukaan sempurna untuk mana-mana pengunaan bedak asas Mary Kay®
.
🌸 Formula gel ringan sangat mudah dipakai melanjutkan pengekalan mekap
.
Sesuai untuk semua jenis kulit ✨
.
PERCAYA KEPADA KEBERKESANANNYA !
.
🌸 FAEDAH 1 : 
Kulit yang Licin dan Kemasan Sempurna 👉🏼 87% mengatakan ia membantu menyempurnakan penampilan kulit 👉🏼 90% mengatakan kulit kelihatan lebih licin
👉🏼 98% mengatakan ia mudah disapukan secara licin dan rata 👉🏼 85% mengatakan ia membantu mengurangkan keketaraan pori 👉🏼 81% mengatakan kulit kelihatan lebih sihat dan membantu kulit kelihatan lebih tegang
.
🌸 FAEDAH 2 : 
Memanjangkan pemakaian Mekap 👉🏼 85% mengatakan ia melanjutkan hayat pemakaian mekap - Hasil yang dilaporkan dalam sebuah kajian pengguna bebas di mana 120 wanita menggunakan produk tersebut tiap-tiap hari sepanjang 2 minggu.
.
#maimkjourney 
#marykayshahalam 
#makeupraya 
#marykay
#foundationmarykay 
#kulitsihat .
Nak try dulu pon boleh..confirm jatuh cinta terokkk... ♥️♥️♥️
.
Whatsapp
.
📲 0183541789
1st step! Hanya 2 min👧👧 . 💐Mary KayFoundation Primer SPF 15 . 🌸Foundation Primer mencipta permukaan sempurna untuk mana-mana pengunaan bedak asas Mary Kay® . 🌸 Formula gel ringan sangat mudah dipakai melanjutkan pengekalan mekap . Sesuai untuk semua jenis kulit ✨ . PERCAYA KEPADA KEBERKESANANNYA ! . 🌸 FAEDAH 1 : Kulit yang Licin dan Kemasan Sempurna 👉🏼 87% mengatakan ia membantu menyempurnakan penampilan kulit 👉🏼 90% mengatakan kulit kelihatan lebih licin 👉🏼 98% mengatakan ia mudah disapukan secara licin dan rata 👉🏼 85% mengatakan ia membantu mengurangkan keketaraan pori 👉🏼 81% mengatakan kulit kelihatan lebih sihat dan membantu kulit kelihatan lebih tegang . 🌸 FAEDAH 2 : Memanjangkan pemakaian Mekap 👉🏼 85% mengatakan ia melanjutkan hayat pemakaian mekap - Hasil yang dilaporkan dalam sebuah kajian pengguna bebas di mana 120 wanita menggunakan produk tersebut tiap-tiap hari sepanjang 2 minggu. . #maimkjourney  #marykayshahalam  #makeupraya  #marykay  #foundationmarykay  #kulitsihat  . Nak try dulu pon boleh..confirm jatuh cinta terokkk... ♥️♥️♥️ . Whatsapp . 📲 0183541789
Combo raya 1
🐝 timewise foundation
🐝 translucent loose powder
.
Combo raya 2
🐝 timewise foundation
🐝 translucent loose powder
🐝 marykay semi matte/gel lipstik
.
Combo raya 3
🐝 timewise foundation
🐝 translucent loose powder
🐝 marykay semi matte/gel lipstik
🐝 primer foundation
.
Combo raya 4
🐝 timewise foundation
🐝 translucent loose powder
🐝 marykay semi matte/gel lipstik
🐝 primer foundation
🐝 sheer dimensions powder pearls/mineral cheeks color
.
Jom cantik raya dengan basic makeup marykay.. Cantik simple and natural gitewww..
.
❤piqa
mk Beauty consultant
0134046043
.
#makeupsimple #makeupraya #naturalmakeup #makeupmurah
#marykaumakeup #foundation #blusher #mattelipstik
Combo raya 1 🐝 timewise foundation 🐝 translucent loose powder . Combo raya 2 🐝 timewise foundation 🐝 translucent loose powder 🐝 marykay semi matte/gel lipstik . Combo raya 3 🐝 timewise foundation 🐝 translucent loose powder 🐝 marykay semi matte/gel lipstik 🐝 primer foundation . Combo raya 4 🐝 timewise foundation 🐝 translucent loose powder 🐝 marykay semi matte/gel lipstik 🐝 primer foundation 🐝 sheer dimensions powder pearls/mineral cheeks color . Jom cantik raya dengan basic makeup marykay.. Cantik simple and natural gitewww.. . ❤piqa mk Beauty consultant 0134046043 . #makeupsimple  #makeupraya  #naturalmakeup  #makeupmurah  #marykaumakeup  #foundation  #blusher  #mattelipstik 
Mna yg set² melukis kening tu ha meh le beli pallete ni ha❤🤤😍
COD - KAWASAN IPOH
SM - RM8❤
SS - RM12❤
#MAKEUPRAYA #MAKEUPRAYAMURAH #MAKEUPRAYABAJET #MAKEUPRAYACUN #makeupraya2018 #makeuprayasale
WHAT MAKES WOMAN HAPPY? 😍 Wearing beautiful lipstick 💋 Rasa lembab je bibir walaupun tengah berpuasa 💄 Padanan rasa strawberry and mint buat bibir rasa segar 😍😍😍 Grab yours now, ladiesss
.
Korang akan rasakan perubahan pada bibir kering korang 😘 Bibir akan lama lama jadi lembab dan merah naturally tau bila pakai MyKish ni 😉 Jenis tahan lama kat bibir tapi tetap MESRA WUDHU 👍🏻👍🏻👍🏻
.
#pelembabbibir #lipstikikutwarnadarah #merahsemulajadi #naturalcolour
.
#CALITCALITDAHCANTIK
.
ANNOUNCEMENT! WhatsApp dah boleh guna! Nak order boleh whatsapp +60148429745 ya 😘 ATAU boleh tekan je link website (direct to whatsapp, tak perlu save nombor) ☺️☺️☺️
.
KITA ADA BUAT CONTEST!!! Jom join contest sekarang! View our IG Story!
.
#cintafatamorgana #makeupraya #ramadhan2018 #bazaarpaknil #mrgrey #pelangicinta #nur #bibirlembut #bibirseksi #bibirsihat #pemerahbibir #sexylips #lipstikikutsuhubadan #patahnyasebelahsayap
WHAT MAKES WOMAN HAPPY? 😍 Wearing beautiful lipstick 💋 Rasa lembab je bibir walaupun tengah berpuasa 💄 Padanan rasa strawberry and mint buat bibir rasa segar 😍😍😍 Grab yours now, ladiesss . Korang akan rasakan perubahan pada bibir kering korang 😘 Bibir akan lama lama jadi lembab dan merah naturally tau bila pakai MyKish ni 😉 Jenis tahan lama kat bibir tapi tetap MESRA WUDHU 👍🏻👍🏻👍🏻 . #pelembabbibir  #lipstikikutwarnadarah  #merahsemulajadi  #naturalcolour  . #CALITCALITDAHCANTIK  . ANNOUNCEMENT! WhatsApp dah boleh guna! Nak order boleh whatsapp +60148429745 ya 😘 ATAU boleh tekan je link website (direct to whatsapp, tak perlu save nombor) ☺️☺️☺️ . KITA ADA BUAT CONTEST!!! Jom join contest sekarang! View our IG Story! . #cintafatamorgana  #makeupraya  #ramadhan2018  #bazaarpaknil  #mrgrey  #pelangicinta  #nur  #bibirlembut  #bibirseksi  #bibirsihat  #pemerahbibir  #sexylips  #lipstikikutsuhubadan  #patahnyasebelahsayap 
Kebaikan / kelebihan memakai honeybee uv sunblock protector .
.
🌻Melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB .
🌻Melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin, elastin dan kolagen .
🌻Melindungi kulit daripada penyakit lain seperti katarak, kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kanser kulit .
🌻Melambatkan proses penuaan dan menghalang daripada penghasilan bintik hitam dan jeragat .
.
RM68.00
Tak sabar nak try? Whatsapp la 👇🏻
+601139515878
.
#nafura #honeybee #honeybeevenom #sunprotector #sinaranUV #sunscreen #makeupartist #moisturizer #produkviral #produkmalaysia #sayajualprodukkecantikan #stokiskuantan #codkuantan #muakuantan #mua #muamalaysia #wargakuantan #wargapahang #postageseluruhmalaysia #onestopcentre #raya2018 #jomcantik #blogger #ramadhan2018 #flawless #makeupviral #makeupraya #kaknurrul
Kebaikan / kelebihan memakai honeybee uv sunblock protector . . 🌻Melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB . 🌻Melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin, elastin dan kolagen . 🌻Melindungi kulit daripada penyakit lain seperti katarak, kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kanser kulit . 🌻Melambatkan proses penuaan dan menghalang daripada penghasilan bintik hitam dan jeragat . . RM68.00 Tak sabar nak try? Whatsapp la 👇🏻 +601139515878 . #nafura  #honeybee  #honeybeevenom  #sunprotector  #sinaranUV  #sunscreen  #makeupartist  #moisturizer  #produkviral  #produkmalaysia  #sayajualprodukkecantikan  #stokiskuantan  #codkuantan  #muakuantan  #mua  #muamalaysia  #wargakuantan  #wargapahang  #postageseluruhmalaysia  #onestopcentre  #raya2018  #jomcantik  #blogger  #ramadhan2018  #flawless  #makeupviral  #makeupraya  #kaknurrul 
SUNBLOCK BERSALUT MADU 🍯
.
.
HONEY BEE SUN PROTECTOR
🐝moist texture (xkesat senang sapu)
🐝sebum control tidak berminyak
🐝pore tightening
🐝jadikan tona lebih sekata
🐝made in korea
.
.

RM68.00
Tak sabar nak try? Whatsapp la 👇🏻
+601139515878
.
#nafura #honeybee #honeybeevenom #sunprotector #sinaranUV #sunscreen #makeupartist #produkviral #produkmalaysia #sayajualprodukkecantikan #stokiskuantan #codkuantan #muakuantan #mua #muamalaysia #wargakuantan #wargapahang #postageseluruhmalaysia #onestopcentre #raya2018 #jomcantik #blogger #ramadhan2018 #flawless #makeupviral #makeupraya #kaknurrul
SUNBLOCK BERSALUT MADU 🍯 . . HONEY BEE SUN PROTECTOR 🐝moist texture (xkesat senang sapu) 🐝sebum control tidak berminyak 🐝pore tightening 🐝jadikan tona lebih sekata 🐝made in korea . . RM68.00 Tak sabar nak try? Whatsapp la 👇🏻 +601139515878 . #nafura  #honeybee  #honeybeevenom  #sunprotector  #sinaranUV  #sunscreen  #makeupartist  #produkviral  #produkmalaysia  #sayajualprodukkecantikan  #stokiskuantan  #codkuantan  #muakuantan  #mua  #muamalaysia  #wargakuantan  #wargapahang  #postageseluruhmalaysia  #onestopcentre  #raya2018  #jomcantik  #blogger  #ramadhan2018  #flawless  #makeupviral  #makeupraya  #kaknurrul 
Haaaaaaaa lipstick dia menggoda hatiku😍😭Byk warna yg mencuri hati guys❤Tunggu apa ramai dh order❤😘Bkn setakat order mereka siap membuat set bajet lagi gitu🤤Berminat dm or wassap terus guys💞
COD - KAWASAN IPOH
SM - RM8❤
SS - RM12❤
#MAKEUPRAYA #MAKEUPRAYAMURAH #MAKEUPRAYABAJET #MAKEUPRAYACUN #makeupraya2018 #makeuprayasale
🔸NAFURA HONEY BEE SUN PROTECTOR🔸
.
Biar tanpa secalit make up sekalipun, tapi wajib guna sunscreen okay uolls😘
.
🐝 Tekstur yang lembut dan tidak melekit .
🐝 Melindungi kulit dr serangan UV with SPF50+ .
🐝 Sebum control dan mengecilkan liang-liamg pori .
🐝 Melembab dan melembutkan kulit .
🐝 Mengandungi ekstrak honey, royal jelly, propolis, aloe barbadensis leaf dan citrus lemon yang sangat berguna untuk kesihatan kulit .
.
RM68.00
Tak sabar nak try? Whatsapp la 👇🏻
+601139515878
.
#nafura #honeybee #honeybeevenom #sunprotector #sinaranUV #sunscreen #makeupartist #moisturizer #produkviral #produkmalaysia #sayajualprodukkecantikan #stokiskuantan #codkuantan #muakuantan #mua #muamalaysia #wargakuantan #wargapahang #postageseluruhmalaysia #onestopcentre #raya2018 #jomcantik #blogger #ramadhan2018 #flawless #makeupviral #makeupraya #kaknurrul
🔸NAFURA HONEY BEE SUN PROTECTOR🔸 . Biar tanpa secalit make up sekalipun, tapi wajib guna sunscreen okay uolls😘 . 🐝 Tekstur yang lembut dan tidak melekit . 🐝 Melindungi kulit dr serangan UV with SPF50+ . 🐝 Sebum control dan mengecilkan liang-liamg pori . 🐝 Melembab dan melembutkan kulit . 🐝 Mengandungi ekstrak honey, royal jelly, propolis, aloe barbadensis leaf dan citrus lemon yang sangat berguna untuk kesihatan kulit . . RM68.00 Tak sabar nak try? Whatsapp la 👇🏻 +601139515878 . #nafura  #honeybee  #honeybeevenom  #sunprotector  #sinaranUV  #sunscreen  #makeupartist  #moisturizer  #produkviral  #produkmalaysia  #sayajualprodukkecantikan  #stokiskuantan  #codkuantan  #muakuantan  #mua  #muamalaysia  #wargakuantan  #wargapahang  #postageseluruhmalaysia  #onestopcentre  #raya2018  #jomcantik  #blogger  #ramadhan2018  #flawless  #makeupviral  #makeupraya  #kaknurrul 
Cepat guys set 3 in 1❤😍Ni kat tempat lain x dpt harga ni guys🤤
COD - KAWASAN IPOH
SM - RM8❤
SS - RM12❤
#MAKEUPRAYA #MAKEUPRAYAMURAH #MAKEUPRAYABAJET #MAKEUPRAYACUN #makeupraya2018 #makeuprayasale
💄SET GLAM RAYA F💄

1) GIORGIO ARMANI FOUNDATION
2) STILA CREAM EYESHADOW
3) TARTE SKINNY MASCARA
4) TARTE PEN EYELINER
5) HUDA LIQUID MATTE
6) SFR COLOR CONCEALER
7) ANASTASIA EYEBROW BRUSH
8) RHOMLON EYEBROW
9) KISS BEAUTY REAL GEL TINT
10) PIXY COMPACT POWDER ❤RM80❤

COD - KAWASAN IPOH
SM - RM8❤
SS - RM12❤

#MAKEUPRAYA #MAKEUPRAYAMURAH #MAKEUPRAYABAJET #MAKEUPRAYACUN #makeupraya2018 #makeuprayasale
PROMOTION! 
Promotion sehingga Syawal!

Raya semua orang nak kelihatan cantik! Anda?

Kenapa bayar lebih Servis Makeup untuk cantik? 
Harga Servis Makeup harga mahal, tapi bayar murah!

Makeup sahaja rm75
Makeup & Hairdo rm100 💄makeup Raya
💄makeup Dinner 💄makeup Event
💄makeup Birthday
💄Makeup Bridesmaid 
Whatsapp 0172948577
#promotionservismakeup #servismakeupmurah #servismakeupmurahselangor #servismakeupmurahkl #muamalaysia #muaselangor #muakl #muaselangorkl #hairstylistkl #hairstylistselangor #hairstylistmalaysia #makeupeventmurah #makeupdinnermurah #makeupbridesmaidmurah #makeupdinner #makeupevent #makeupraya #makeuprayamurah
PROMOTION! Promotion sehingga Syawal! Raya semua orang nak kelihatan cantik! Anda? Kenapa bayar lebih Servis Makeup untuk cantik? Harga Servis Makeup harga mahal, tapi bayar murah! Makeup sahaja rm75 Makeup & Hairdo rm100 💄makeup Raya 💄makeup Dinner 💄makeup Event 💄makeup Birthday 💄Makeup Bridesmaid Whatsapp 0172948577 #promotionservismakeup  #servismakeupmurah  #servismakeupmurahselangor  #servismakeupmurahkl  #muamalaysia  #muaselangor  #muakl  #muaselangorkl  #hairstylistkl  #hairstylistselangor  #hairstylistmalaysia  #makeupeventmurah  #makeupdinnermurah  #makeupbridesmaidmurah  #makeupdinner  #makeupevent  #makeupraya  #makeuprayamurah 
Offer Ramadhan Kaw²❤💄
Hanya Cod sahaja❤
-TAMAN MERU
-MANJOI
-STATION 18
-TF BATU GAJAH
-BULATAN AMANJAYA
#MAKEUPRAYA #MAKEUPRAYAMURAH #MAKEUPRAYABAJET #MAKEUPRAYACUN #makeupraya2018 #makeuprayasale
Offer Ramadhan Kaw²❤💄
Hanya Cod sahaja❤
-TAMAN MERU
-MANJOI
-STATION 18
-TF BATU GAJAH
-BULATAN AMANJAYA
#MAKEUPRAYA #MAKEUPRAYAMURAH #MAKEUPRAYABAJET #MAKEUPRAYACUN #makeupraya2018 #makeuprayasale
💄SET GLAM RAYA D💄

1) TARTE 24 COLOR EYESHADOW
2) TARTE LIP MATTE SET
3) DERMACOL
4) BEAUTY BLENDER
5) HASAYA GIRL BAKED BLUSH
6) TARTE MASACA
7) TARTE EYELINER
8) ODBO EYEBROW ❤RM77❤

COD - KAWASAN IPOH
SM - RM8❤
SS - RM12❤

#MAKEUPRAYA #MAKEUPRAYAMURAH #MAKEUPRAYABAJET #MAKEUPRAYACUN #makeupraya2018 #makeuprayasale
💄SET GLAM RAYA C💄

1) HUDA HIGHLIGHT
2) HUDA COMPACT POWDER
3) HASAYA BAKED BLUSHER
4) HUDA EYESHADOW
5) HUDA LIQUID MATTE
6) HUDA 3 COLOR EYESHADOW
7) HUDA MASCARA
8) HUDA EYELINER ❤RM77❤

COD - KAWASAN IPOH
SM - RM8❤
SS - RM12❤

#MAKEUPRAYA #MAKEUPRAYAMURAH #MAKEUPRAYABAJET #MAKEUPRAYACUN #makeupraya2018 #makeuprayasale
Tau tak yang sebahagian warna eyeshadow 2 minit #SoBella ni boleh buat highlighter? 
Cuba NUDE BLUSH untuk serlahkan tulang pipi, hidung, dagu dan atas bibir anda! :)
.
.
DM/Whatsapp 013-3508912 (link in bio)
.
.
COD/Pickup BANDAR TUN RAZAK, BANDAR SRI PERMAISURI
.
.
#SoBellaEyeshadow #SoBellaEyeshadowStick #EyeshadowStick #EyeshadowStickMalaysia #eyeshadow2minit #agentSoBella #AgentSahSoBella #AgentSoBellaKL #AgentSoBellaCheras #AgentSoBellaAmpang #AgentSoBellaGombak #soBellaKL #SoBellaCheras #soBellaAmpang #highlightermalaysia #highlightermurah #highlightermurahmalaysia #makeupraya #raya2018
Tau tak yang sebahagian warna eyeshadow 2 minit #SoBella  ni boleh buat highlighter? Cuba NUDE BLUSH untuk serlahkan tulang pipi, hidung, dagu dan atas bibir anda! :) . . DM/Whatsapp 013-3508912 (link in bio) . . COD/Pickup BANDAR TUN RAZAK, BANDAR SRI PERMAISURI . . #SoBellaEyeshadow  #SoBellaEyeshadowStick  #EyeshadowStick  #EyeshadowStickMalaysia  #eyeshadow2minit  #agentSoBella  #AgentSahSoBella  #AgentSoBellaKL  #AgentSoBellaCheras  #AgentSoBellaAmpang  #AgentSoBellaGombak  #soBellaKL  #SoBellaCheras  #soBellaAmpang  #highlightermalaysia  #highlightermurah  #highlightermurahmalaysia  #makeupraya  #raya2018 
Zura ada ke krim yang best x melekit, x berminyak untuk pakai nk pegi keje?
.
ADA lahhh! Cc cream mary kay ni! .
8 KEBAIKAN CC CREAM MARY KAY
.
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak @ melekit
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB
4. Menutup cela,  memelihara kulit berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
7. Mengurangkan kemerahan pada kulit
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas @ kesan pencemaran dgn kuasa antioksida

Izuera 
0178807919
MK Beauty Consultant 
#makeup #makeupraya #makeuptutorial #marykay #marykaylovers #skincare #makeupartist
Zura ada ke krim yang best x melekit, x berminyak untuk pakai nk pegi keje? . ADA lahhh! Cc cream mary kay ni! . 8 KEBAIKAN CC CREAM MARY KAY . 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak @ melekit 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB 4. Menutup cela, memelihara kulit berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas @ kesan pencemaran dgn kuasa antioksida Izuera 0178807919 MK Beauty Consultant #makeup  #makeupraya  #makeuptutorial  #marykay  #marykaylovers  #skincare  #makeupartist 
🎉Kyshadow The Burgundy Palette by Kylie Jenner.🎉
.
PRICE:
 RM 27X1PCS
RM 23X3PCS (EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor #lipstick #eyeshadow #mascara #like4like
🎉BAHAMA MAMA (BRONZER) BY THE BALM🎉
.
PRICE:
RM 20X1PCS
RM18X5PCS (EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor #lipstick #eyeshadow #mascara #like4like
🎉NARS LOOSE POWDER🎉
.
PRICE:
RM13X1PCS
RM10X5PCS (EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor #lipstick #eyeshadow #mascara #like4like
Makeup dinner 😍 
Jum booking untuk makeup raya saya bagi RM50 GUYS!!!! CEPAT CEPAT!! LIMIT 3ORANG SEHARI!! PAGI RAYA SUDAH FULL!! #muamelakamurah #muamuar #muamelaka #jurusolekmelaka #jurusolek #jurusolekmuar #makeupdinner #makeuptunang #makeupraya #makeupraya2018 #makeuprayamurah
🌹💄@ladykairis 💕 
Buat ape tu? 😉 jom tengok #tutorialmakeupdyxy 😍 senang kan..kan 😊
.
.
Dah fikir nak pakai foundation apa nak gi Open House #raya2018 ?...Meyh cuba #dyxybccream 😘 confirm flawless sepanjang hari raya tauu.
-
Tq Dyxy Bccream 💖 3saat je dah flawless 😋🌸
. 
Crack hati kita sebab dia tutup semua cela 💔😫
. 
Lepas tu spray facemist green tea terus nampak glow....Wow 😲😲
.
.
DYXY BC CREAM perfect foundation for all skin types😍😍
-
❌ NO MORE PARUT JERAWAT.
❌ NO MORE JERAGAT.
❌ NO MORE DARK CIRCLE.
❌ NO MORE KULIT KUSAM.
❌ NO MORE SUNBURN.
❌ NO MORE REDNESS.
❌ NO MORE CAMERA 360 / FILTER -
-
🌸Seminit je dah siap! 
Ya, seminit je dah plowless glowing mowing taw dengan SET DYXY COSMETICS . 🌸Tepek2 je, siap teruih dpt dah muka perfect! Easy isn't it ??!😱😱😍😍
.
.
🌸Awak nak cantik 3saat tanpa concealer lain atau bedak ?!.
.
🌸Nak flawless ke nak?😉
.
.
👉 Whatsapp www.wasap.my/60197402990/dyxy .
.
Cepat cepat .Sis nak bagi 10 FREEGIFTS best tak masuk akal ni💕😜
.
.
.
.
🍃D
🍃Y
🍃X
🍃Y
🌸🌸🌸ON SALE 😲😲😲
🍃F
🍃R
🍃E
🍃E 🌹GIFT😍😍😍 .
.
.
🌸 Buy PROMOSI SET DYXY you will get 👇👇👇👇 💕Diskaun Rm50
💕Extra Freegift 💕Gift Voucher RM30 💕Dyxy kurma (limited)
💕Personal Notebook (limited)
💕Paperbag Dyxy!!! Wowww!!!😊😍😘
.
.
www.wasap.my/60197402990/dyxy .
.
#teamaz
#banyaknyafreegift 😁
#dyxy #onsale #raya2018 #salamjumaat  #ramadhansale #diskaun #freegift #sayajual  #makeupviral #makeupflawless #simplemakeup #alhamdulillah #assalamualaikum #selamatberpuasa #happyweekend #jomshoppingraya #makeupraya #tutorialmakeup #videomakeup  #ladykairisdyxy 🌹💄
🌹💄@ladykairis 💕 Buat ape tu? 😉 jom tengok #tutorialmakeupdyxy  😍 senang kan..kan 😊 . . Dah fikir nak pakai foundation apa nak gi Open House #raya2018  ?...Meyh cuba #dyxybccream  😘 confirm flawless sepanjang hari raya tauu. - Tq Dyxy Bccream 💖 3saat je dah flawless 😋🌸 . Crack hati kita sebab dia tutup semua cela 💔😫 . Lepas tu spray facemist green tea terus nampak glow....Wow 😲😲 . . DYXY BC CREAM perfect foundation for all skin types😍😍 - ❌ NO MORE PARUT JERAWAT. ❌ NO MORE JERAGAT. ❌ NO MORE DARK CIRCLE. ❌ NO MORE KULIT KUSAM. ❌ NO MORE SUNBURN. ❌ NO MORE REDNESS. ❌ NO MORE CAMERA 360 / FILTER - - 🌸Seminit je dah siap! Ya, seminit je dah plowless glowing mowing taw dengan SET DYXY COSMETICS . 🌸Tepek2 je, siap teruih dpt dah muka perfect! Easy isn't it ??!😱😱😍😍 . . 🌸Awak nak cantik 3saat tanpa concealer lain atau bedak ?!. . 🌸Nak flawless ke nak?😉 . . 👉 Whatsapp www.wasap.my/60197402990/dyxy . . Cepat cepat .Sis nak bagi 10 FREEGIFTS best tak masuk akal ni💕😜 . . . . 🍃D 🍃Y 🍃X 🍃Y 🌸🌸🌸ON SALE 😲😲😲 🍃F 🍃R 🍃E 🍃E 🌹GIFT😍😍😍 . . . 🌸 Buy PROMOSI SET DYXY you will get 👇👇👇👇 💕Diskaun Rm50 💕Extra Freegift 💕Gift Voucher RM30 💕Dyxy kurma (limited) 💕Personal Notebook (limited) 💕Paperbag Dyxy!!! Wowww!!!😊😍😘 . . www.wasap.my/60197402990/dyxy . . #teamaz  #banyaknyafreegift  😁 #dyxy  #onsale  #raya2018  #salamjumaat  #ramadhansale  #diskaun  #freegift  #sayajual  #makeupviral  #makeupflawless  #simplemakeup  #alhamdulillah  #assalamualaikum  #selamatberpuasa  #happyweekend  #jomshoppingraya  #makeupraya  #tutorialmakeup  #videomakeup  #ladykairisdyxy  🌹💄
Jom dapatkan combo raya with great value 💰💰. Berminat WhatsApp emma ya. .
.
Luv,
Emma Sapiai Mh 
012 559 2564 💐
.
.
#makeupraya #flawlessmakeup #antiagingfoundation #foundation #lipstick #blauseraya #lisptckraya #marykayipoh #marykayconsultant
Gila mekap ? 
Boleh je, asalkan lepas mekap cuci bersih .... Mary Kay Eye Make Up Remover :
✔ Tidak mengeringkan kulit
✔ Tidak membuatkan kulit rasa berminyak
✔ Menanggalkan make up dengan lembut terutama di bahagian mata
✔ Sesuai untuk kulit sensitif. 
NO MORE baby oil! 
Baby oil khas untuk lembutkan kulit baby. U bukan baby ! U dah tua 😜

NO MORE wet tissue! Sebab wet tissue ada yg boleh guna wat lap montot ! Tak seswai lap montot then wat lap muka 😜

Hana Ismadi | 019-203 9469
#makeupmarykay #makeupremover #kulitsihatdancantik #cantik #bebaskimia #bebascela #bebasjerawat #bebasjeragat #beautyconsultantmarykay #marykayhanaismadi #marykayraya #makeupraya #makeuptutorial
Gila mekap ? Boleh je, asalkan lepas mekap cuci bersih .... Mary Kay Eye Make Up Remover : ✔ Tidak mengeringkan kulit ✔ Tidak membuatkan kulit rasa berminyak ✔ Menanggalkan make up dengan lembut terutama di bahagian mata ✔ Sesuai untuk kulit sensitif. NO MORE baby oil! Baby oil khas untuk lembutkan kulit baby. U bukan baby ! U dah tua 😜 NO MORE wet tissue! Sebab wet tissue ada yg boleh guna wat lap montot ! Tak seswai lap montot then wat lap muka 😜 Hana Ismadi | 019-203 9469 #makeupmarykay  #makeupremover  #kulitsihatdancantik  #cantik  #bebaskimia  #bebascela  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #beautyconsultantmarykay  #marykayhanaismadi  #marykayraya  #makeupraya  #makeuptutorial 
👸 SET REPEAT ORDER 
NORMAL PRICE RM150
NORMAL PROMOTION RM140 💕 Bc cream DYXY
💕 Facemist DYXY

NOW RM130 ONLY FOR SM 😨

CAN GET LUCKY DRAW ITEM FROM CHANNEL MAKEUP 📣

FREEGIFT 🎁
Refer previous post ye sayang 😚
Boleh pilih combo A, B, C set REPEAT ORDER 😚

Postage saya tanggung ye 💃

#qeylaredz
#bazar
#jalantar
#rayasale
#jalanreko
#themines
#shahalam
#downtown
#danaukota
#eidmubarak
#makeupraya
#wakafcheyeh
#makeupmurah
#hanani3legacy
#dyxycosmetics
#dyxy_qeylaredz
#ramadankareem
#bandarbarubangi
#teammyhananifamily
👸 SET REPEAT ORDER NORMAL PRICE RM150 NORMAL PROMOTION RM140 💕 Bc cream DYXY 💕 Facemist DYXY NOW RM130 ONLY FOR SM 😨 CAN GET LUCKY DRAW ITEM FROM CHANNEL MAKEUP 📣 FREEGIFT 🎁 Refer previous post ye sayang 😚 Boleh pilih combo A, B, C set REPEAT ORDER 😚 Postage saya tanggung ye 💃 #qeylaredz  #bazar  #jalantar  #rayasale  #jalanreko  #themines  #shahalam  #downtown  #danaukota  #eidmubarak  #makeupraya  #wakafcheyeh  #makeupmurah  #hanani3legacy  #dyxycosmetics  #dyxy_qeylaredz  #ramadankareem  #bandarbarubangi  #teammyhananifamily 
Makeup for iftar guys srsly meletop kebabom !!! 💢💢😹 hahaha 💙🙈
.
.
. cc by; @nurshuhada94 
#makeuptutorials#makeupchallange#iftaar#makeupraya#makeuptrends#2018goals#dinnerdate#favoritepicture
Y A N A M E S K A R I. 
Touch By Waniee Ishak 💄

#Thankyoupretty #bywanieishak #makeupraya #Looksimple #Pmmeforanymakeupbooking #Makeupbyme
🎉NYX LIQUID ILLUMINATOR🎉
.
PRICE:
RM15X1PCS
RM9X5PCS(EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor #like4like
#like4follow #lipstick #eyeshadow #highlighter #highendmakeup #mascara
guess what shade that she’s wearing 😍

Fayce Foundation ada 3 Shades:
🌸Sonata .
🌸Autumn
🌸Summer
.
Dan yang paling best, Fayce Foundation ada SPF30+☀️ FULL COVERAGE
So korang tak perlu risau kalau duduk bawah matahari 😇
.
☑️Long Lasting .
☑️Waterproof
☑️Korean latest technology .
☑️ Tak block pores
☑️ glowwy effect
.
Fayce Foundation mengandungi
Witch Hazel dimana dia akan membantu kulit wajah kite untuk: .
✔️ Mengurangkan jerawat
✔️ Mengecilkan liang pori
✔️Mencerahkan kulit
✔️ Mengawal minyak
✔️ Blemish effect
✔️Anti-oxidant

Fayce Foundation juga boleh bertindak sebagai moisturizer dan whitening😍
.
Banyak benefit kalau you alls pakai #FayceFoundationbyHanisZalikha kan?
.
Stock sangat limited jadi tunggu apa lagi Whatsapp saya cepat 😇😇
whatsapp link ada di bio 👆🏼
———————————————————————
💰RM69‼️ .
📮SM RM8 | SS RM12
.
📲011-15643730 📲011-15643730 📲011-15643730
———————————————————————
.
#HanisZalikha #FayceFoundation #Faycemy #agentkl #shadedough #yusufiskandar #foundation #makeup #makeupraya #FFbyHZ #FF #agentFayceFoundation #Sonata #autumn # Summer #murah #faycefoundationbyhaniszalikha
guess what shade that she’s wearing 😍 Fayce Foundation ada 3 Shades: 🌸Sonata . 🌸Autumn 🌸Summer . Dan yang paling best, Fayce Foundation ada SPF30+☀️ FULL COVERAGE So korang tak perlu risau kalau duduk bawah matahari 😇 . ☑️Long Lasting . ☑️Waterproof ☑️Korean latest technology . ☑️ Tak block pores ☑️ glowwy effect . Fayce Foundation mengandungi Witch Hazel dimana dia akan membantu kulit wajah kite untuk: . ✔️ Mengurangkan jerawat ✔️ Mengecilkan liang pori ✔️Mencerahkan kulit ✔️ Mengawal minyak ✔️ Blemish effect ✔️Anti-oxidant Fayce Foundation juga boleh bertindak sebagai moisturizer dan whitening😍 . Banyak benefit kalau you alls pakai #FayceFoundationbyHanisZalikha  kan? . Stock sangat limited jadi tunggu apa lagi Whatsapp saya cepat 😇😇 whatsapp link ada di bio 👆🏼 ——————————————————————— 💰RM69‼️ . 📮SM RM8 | SS RM12 . 📲011-15643730 📲011-15643730 📲011-15643730 ——————————————————————— . #HanisZalikha  #FayceFoundation  #Faycemy  #agentkl  #shadedough  #yusufiskandar  #foundation  #makeup  #makeupraya  #FFbyHZ  #FF  #agentFayceFoundation  #Sonata  #autumn  # Summer #murah  #faycefoundationbyhaniszalikha 
🎉PRO CONCEAL CORRECTOR🎉
.
PRICE: 
RM10X1PCS
RM8X5PCS (EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor
NAK MEKAP TAPI X DE BRUSH??NAK BELI BRUSH? TAPI MAHAL?MEHH SINI SIS ADA JUAL MAKEUP BRUSH UNTUK UOLLS 🎉KABUKI BRUSH 🎉
.
PRICE: RM 20X1SET (EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor
NAK MEKAP TAPI X DE BRUSH??NAK BELI BRUSH? TAPI MAHAL?MEHH SINI SIS ADA JUAL MAKEUP BRUSH UNTUK UOLLS 🎉KABUKI BRUSH 🎉 . PRICE: RM 20X1SET (EXCLUDE POSTAGE) . POSTAGE: SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH) . . WHATSAPP 📲01139281750 #mua  #muamalaysia  #makeupmurah  #makeupraya  #makeupselangor 
Mana satu pilihan hati warna lipstick uolls raya nanti? Gitu.
.
MAC Lipstick all code is available!
Trial Pack 💯 Original. Diyakini!!
.
RM23 exc postage.
WA 013-3192945.
.
.
.
.
.
.
#macmurah #maclipstick #macoriginal #lipstickmurah #lipstickoriginal #teamnisa #tipscantik #rayasale #raya2018 #rayasale2018 #makeupraya #makeupmurah #makeupnewbie #makeupmalaysia
🎉NARS BEAUTY 4IN1🎉
.
PRICE: RM 30X1SET (EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor #lipstick #eyeshadow #mascara #like4like
Ramai bg good feedback pasal serum c ni... memang terbaik la.... bleh menganjalkan kulit... mengurangkan parut jerawat dan yg pasti muka akan nampak lebih muda remaja.
Nak try bleh roger2 azrjn yer.
#skincareclass #marykayshahalam #azrinmarykay #marykayselangor #0125121507 #marykaykl #makeupraya #marykaymysg #marykaypromo #marykayserum #marykayserikembangan #marykayskincare
🎉SKINNY MASCARA🎉
.
PRICE: RM 10X1PCS (EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor #lipstick #eyeshadow #mascara #like4like
🎉DIOR 5 IN 1🎉
.
PRICE: RM 40X1BOX (EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE:
SM RM8/ SS RM 12 (500G KE BAWAH)
.
.
WHATSAPP
📲01139281750

#mua #muamalaysia #makeupmurah #makeupraya #makeupselangor #lipstick #eyeshadow #mascara #like4like #like4follow
PROMO RAYA ni memang murah gila. Rugi siapa tak grab sekarang. Dah la murah , FREE POSTAGE pulak tu if beli lebih dari dua item! Memang sangat berbaloi dengan produk yang best sangat ni. Promo price utk Louvre 24k Gold Foundation RM69 jerrr. Superstar GlowBlusher RM59 memang dah harga promo. .
.
Hmm tapi gaji belum masuk..? Nak beli tapi takde duit? Pertengahan bulan wallet dah kopak? Uolls jangan risau sebab kita boleh kasih ADVANCE PAYMENT 😱 Apa tu ADVANCE PAYMENT?! Ha, uolls boleh bayar as low as RM10 dulu untuk book set uolls 😱
.
.
Lepas book, kita terus pack & simpan & ready to go after full payment 🙋🏻✨
.
.
*Deposit akan burn kalau cancel* .
.
TUNGGU APA LAGI, CEPAT WHATSAPP 019-5673021 or  KLIK LINK DEKAT BIO UNTUK LEBIH MUDAH 🌸

#louvrecosmetics #louvremalaysia #makeuplover #makeuptutorial #makeupraya #makeupsimple #salamramadhan #selamatberpuasa #ramadhankareem🌙 #24kgoldfoundation #letscantik #tipscantik #kitaok #raya2018 #aidilfitri2018 #salamlebaran #salamaidilfitri #photobook #aidilfitrisale
PROMO RAYA ni memang murah gila. Rugi siapa tak grab sekarang. Dah la murah , FREE POSTAGE pulak tu if beli lebih dari dua item! Memang sangat berbaloi dengan produk yang best sangat ni. Promo price utk Louvre 24k Gold Foundation RM69 jerrr. Superstar GlowBlusher RM59 memang dah harga promo. . . Hmm tapi gaji belum masuk..? Nak beli tapi takde duit? Pertengahan bulan wallet dah kopak? Uolls jangan risau sebab kita boleh kasih ADVANCE PAYMENT 😱 Apa tu ADVANCE PAYMENT?! Ha, uolls boleh bayar as low as RM10 dulu untuk book set uolls 😱 . . Lepas book, kita terus pack & simpan & ready to go after full payment 🙋🏻✨ . . *Deposit akan burn kalau cancel* . . TUNGGU APA LAGI, CEPAT WHATSAPP 019-5673021 or KLIK LINK DEKAT BIO UNTUK LEBIH MUDAH 🌸 #louvrecosmetics  #louvremalaysia  #makeuplover  #makeuptutorial  #makeupraya  #makeupsimple  #salamramadhan  #selamatberpuasa  #ramadhankareem 🌙 #24kgoldfoundation  #letscantik  #tipscantik  #kitaok  #raya2018  #aidilfitri2018  #salamlebaran  #salamaidilfitri  #photobook  #aidilfitrisale 
Product HIGH recommended sekarang!! 😍✨
.
.
Kenapa ramai sangat orang minat Louvre 24K Gold Cc Foundation ni? Dengan botol yang kecik ni boleh tahan 1-2 bulan for daily use dengan texture yang SANGAT RINGAN & SANGAT lembut untuk diratakan 😍❤ BUILDABLE LIGHT-MEDIUM COVERAGE OKAY. SESUAI UTK ORG YANG SUKAKAN NATURAL MAKEUP BUKAN FAKE TEBAL MACAM TEPUNG GOMAK TU 🙊✨ cjnzglbhvg
.
.
Lagi satuu kandungan istimewa Louvre Fd ialah vitamin c,e dan partikel emas 24K yang dapat melicin dan mencerahkan kulit. SAMBIL KORANG BERSOLEK, AT THE SAME TIME DAPAT RAWAT KULIT KORANG.
.
.
Berpeluh? No hal la! Tengok cermin, glowing ke tak glowing muka tu time berpeluh kalau pakai Louvre Foundation 😏 Memang sesuai sangat untuk SEMUA jenis kulit & especially yang kering tu 🙊
.
.
Nak beli tapi takde duit? Pertengahan bulan wallet dah kopak? Uolls jangan risau sebab kita boleh kasih ADVANCE PAYMENT 😱 Apa tu ADVANCE PAYMENT?! Ha, uolls boleh bayar as low as RM10 dulu untuk book set uolls 😱
.
.
Lepas book, kita terus pack & simpan & ready to go after full payment 🙋🏻✨
.
.
*Deposit akan burn kalau cancel* .
.
TUNGGU APA LAGI, CEPAT WHATSAPP 019-5673021 or  KLIK LINK DEKAT BIO UNTUK LEBIH MUDAH 🌸

#louvrecosmetics #louvremalaysia #makeuplover #makeuptutorial #makeupraya #makeupsimple #salamramadhan #selamatberpuasa #ramadhankareem🌙 #24kgoldfoundation #letscantik #tipscantik #kitaok #raya2018 #aidilfitri2018 #salamlebaran #salamaidilfitri #photobook
Product HIGH recommended sekarang!! 😍✨ . . Kenapa ramai sangat orang minat Louvre 24K Gold Cc Foundation ni? Dengan botol yang kecik ni boleh tahan 1-2 bulan for daily use dengan texture yang SANGAT RINGAN & SANGAT lembut untuk diratakan 😍❤ BUILDABLE LIGHT-MEDIUM COVERAGE OKAY. SESUAI UTK ORG YANG SUKAKAN NATURAL MAKEUP BUKAN FAKE TEBAL MACAM TEPUNG GOMAK TU 🙊✨ cjnzglbhvg . . Lagi satuu kandungan istimewa Louvre Fd ialah vitamin c,e dan partikel emas 24K yang dapat melicin dan mencerahkan kulit. SAMBIL KORANG BERSOLEK, AT THE SAME TIME DAPAT RAWAT KULIT KORANG. . . Berpeluh? No hal la! Tengok cermin, glowing ke tak glowing muka tu time berpeluh kalau pakai Louvre Foundation 😏 Memang sesuai sangat untuk SEMUA jenis kulit & especially yang kering tu 🙊 . . Nak beli tapi takde duit? Pertengahan bulan wallet dah kopak? Uolls jangan risau sebab kita boleh kasih ADVANCE PAYMENT 😱 Apa tu ADVANCE PAYMENT?! Ha, uolls boleh bayar as low as RM10 dulu untuk book set uolls 😱 . . Lepas book, kita terus pack & simpan & ready to go after full payment 🙋🏻✨ . . *Deposit akan burn kalau cancel* . . TUNGGU APA LAGI, CEPAT WHATSAPP 019-5673021 or KLIK LINK DEKAT BIO UNTUK LEBIH MUDAH 🌸 #louvrecosmetics  #louvremalaysia  #makeuplover  #makeuptutorial  #makeupraya  #makeupsimple  #salamramadhan  #selamatberpuasa  #ramadhankareem 🌙 #24kgoldfoundation  #letscantik  #tipscantik  #kitaok  #raya2018  #aidilfitri2018  #salamlebaran  #salamaidilfitri  #photobook 
"SEKALI PANDANG MACAM CHE TA, DUA KALI PANDANG, EH CANTIKNYA BULU MATA"
.
. 
Mvm Norafurla boleh bantu uols untuk cantik melaram dinhari raya. No need fake eyelashes anymore. Just calit2 je dah settle.
.
.
Sekarang ada promo ramadhan tau. Uols dapat jimat sehingga rm20😱😱😱
Jom whatsapp sis di 0187767895
.
.
#mascaranorafurla
#mvmnorafurla 
#makeupraya
#raya2018
#bajuraya2018
#sayajual
"SEKALI PANDANG MACAM CHE TA, DUA KALI PANDANG, EH CANTIKNYA BULU MATA" . . Mvm Norafurla boleh bantu uols untuk cantik melaram dinhari raya. No need fake eyelashes anymore. Just calit2 je dah settle. . . Sekarang ada promo ramadhan tau. Uols dapat jimat sehingga rm20😱😱😱 Jom whatsapp sis di 0187767895 . . #mascaranorafurla  #mvmnorafurla  #makeupraya  #raya2018  #bajuraya2018  #sayajual 
"SEKALI PANDANG MACAM CHE TA, DUA KALI PANDANG, EH CANTIKNYA BULU MATA"
.
. 
Mvm Norafurla boleh bantu uols untuk cantik melaram dinhari raya. No need fake eyelashes anymore. Just calit2 je dah settle.
.
.
Sekarang ada promo ramadhan tau. Uols dapat jimat sehingga rm20😱😱😱
Jom whatsapp sis di 0187767895
.
.
#mascaranorafurla
#mvmnorafurla 
#makeupraya
#raya2018
#bajuraya2018
#sayajual
"SEKALI PANDANG MACAM CHE TA, DUA KALI PANDANG, EH CANTIKNYA BULU MATA" . . Mvm Norafurla boleh bantu uols untuk cantik melaram dinhari raya. No need fake eyelashes anymore. Just calit2 je dah settle. . . Sekarang ada promo ramadhan tau. Uols dapat jimat sehingga rm20😱😱😱 Jom whatsapp sis di 0187767895 . . #mascaranorafurla  #mvmnorafurla  #makeupraya  #raya2018  #bajuraya2018  #sayajual 
"SEKALI PANDANG MACAM CHE TA, DUA KALI PANDANG, EH CANTIKNYA BULU MATA"
.
. 
Mvm Norafurla boleh bantu uols untuk cantik melaram dinhari raya. No need fake eyelashes anymore. Just calit2 je dah settle.
.
.
Sekarang ada promo ramadhan tau. Uols dapat jimat sehingga rm20😱😱😱
Jom whatsapp sis di 0187767895
.
.
#mascaranorafurla
#mvmnorafurla 
#makeupraya
#raya2018
#bajuraya2018
#sayajual
"SEKALI PANDANG MACAM CHE TA, DUA KALI PANDANG, EH CANTIKNYA BULU MATA" . . Mvm Norafurla boleh bantu uols untuk cantik melaram dinhari raya. No need fake eyelashes anymore. Just calit2 je dah settle. . . Sekarang ada promo ramadhan tau. Uols dapat jimat sehingga rm20😱😱😱 Jom whatsapp sis di 0187767895 . . #mascaranorafurla  #mvmnorafurla  #makeupraya  #raya2018  #bajuraya2018  #sayajual