an online Instagram web viewer

#lynscosmetics medias

Photos

Gebu serta merta dan jimat pulak tu.. Xperlu berbedak lagi.. Waaahh👏👏👏.. Jimat masa, jimat wang, jimat tenaga.. Xperlu nk hghlight dah tau. Effect cofirm oulls suka.

Nak lebih keterangan. Jom wassap mommy

www.wassap.my/0199310275
ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ #lynscosmetics
#lynscosmeticpremium 
#naturalmoussefoundation 
#dscheras 
#teamciklynpinky
Gebu serta merta dan jimat pulak tu.. Xperlu berbedak lagi.. Waaahh👏👏👏.. Jimat masa, jimat wang, jimat tenaga.. Xperlu nk hghlight dah tau. Effect cofirm oulls suka. Nak lebih keterangan. Jom wassap mommy www.wassap.my/0199310275 ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ #lynscosmetics  #lynscosmeticpremium  #naturalmoussefoundation  #dscheras  #teamciklynpinky 
Selamat pagi pink lovers

Foundation pink telah kembali dgn promosi sempena minggu gaji oulls😱😱😱. Dgn kebaikan bahan2 semulajadi boleh merawat kulit anda sekaligus mencantikkan. Hebat x? 😍😍 Jika anda mempunyai kulit 👇
😢 kusam 😢 jerawat/jeragat
😢 tona xsekata
😢 sensitif

Perlu mencuba foundation pink ni✌. Bertekstur matte dan berbau wangi. Ringan dan full coverage bila sapuan ke kulit muka oulls😉. Hebatkan.. Hanya secalit dpt mengembalikan muka yg flawless.
Jom wassap mommy jika foundation ini tertarik hati oulls. Nak info dulu pun ok ja. Mommy akan clearkan mana yg xclear. 😘😘 www.wassap.my/0199310275
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Selamat pagi pink lovers Foundation pink telah kembali dgn promosi sempena minggu gaji oulls😱😱😱. Dgn kebaikan bahan2 semulajadi boleh merawat kulit anda sekaligus mencantikkan. Hebat x? 😍😍 Jika anda mempunyai kulit 👇 😢 kusam 😢 jerawat/jeragat 😢 tona xsekata 😢 sensitif Perlu mencuba foundation pink ni✌. Bertekstur matte dan berbau wangi. Ringan dan full coverage bila sapuan ke kulit muka oulls😉. Hebatkan.. Hanya secalit dpt mengembalikan muka yg flawless. Jom wassap mommy jika foundation ini tertarik hati oulls. Nak info dulu pun ok ja. Mommy akan clearkan mana yg xclear. 😘😘 www.wassap.my/0199310275 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
NATURAL MOUSSE FOUNDATION COCOK UNTUK KULIT BERMINYAK
.
.
Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & cocok utk kamu pake sehari-hari. Dia ini juga pas banget dipake untuk macam-macam jenis kulit terutama kulit berminyak.
.
.
Formula bebas minyak & ringan pada wajah adalah sebab utama yg bikin banyak cewek-cewek yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap.
.
.
Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan imperfection2 di wajah daan bisa tahan lama di wajah untuk waktu yang lama.
.
.
Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila kamu memakainya, dan makin cantik kalau pake produk makeup lainnya. Karena teksturnya yang lembut, ini cocok dengan semua warna kulit loh
.
Kamu akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & dia menahan minyak berlebihan pada kulit jadii kulit kamu rasa-rasanya kurang berminyak. Selamat mencuba 💕
.
#lynscosmeticsindonesia #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #goodmorning #breakfast #breakfasttime #coffee #coffeetime #lifestyleblog #beauty #beautyvloggerindonesia #naturalisbetter #natural #skincareroutine #skin #skincare #dailymakeup #healthcare
NATURAL MOUSSE FOUNDATION COCOK UNTUK KULIT BERMINYAK . . Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & cocok utk kamu pake sehari-hari. Dia ini juga pas banget dipake untuk macam-macam jenis kulit terutama kulit berminyak. . . Formula bebas minyak & ringan pada wajah adalah sebab utama yg bikin banyak cewek-cewek yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap. . . Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan imperfection2 di wajah daan bisa tahan lama di wajah untuk waktu yang lama. . . Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila kamu memakainya, dan makin cantik kalau pake produk makeup lainnya. Karena teksturnya yang lembut, ini cocok dengan semua warna kulit loh . Kamu akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & dia menahan minyak berlebihan pada kulit jadii kulit kamu rasa-rasanya kurang berminyak. Selamat mencuba 💕 . #lynscosmeticsindonesia  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticspremium  #goodmorning  #breakfast  #breakfasttime  #coffee  #coffeetime  #lifestyleblog  #beauty  #beautyvloggerindonesia  #naturalisbetter  #natural  #skincareroutine  #skin  #skincare  #dailymakeup  #healthcare 
Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama.
.
.
Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. .
.
Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba 💕
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #foundation
Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama. . . Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. . . Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba 💕 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #foundation 
Kulit Berminyak Dah Move on Dari Merayap Kat Muka .
.
Sy dlu pakai foundation mesti berminyak muka, makin lama makin bercapuk dan berminyak tak melekat foundation kt muka, lps je sy try natural foundation ni, sy rasa gebu je kulit ni & npk glow2 kt pipi, rasa mcm pakai foundation & bedak dlm 1 masa
(Kak Zila, Kedah)
.
.
Sy mmg jenis tak suka cuba2 produk local ni, tp foundation ni mmg lain. tekstur dia mmg unik, sbb sy pakai foundation tp mcm bedak skaligus, yg paling best 7 jam pakai pun makeup still on point.
(Arifah, Kuantan)
.
.
Itu antara kata2 pengguna lynscosmetics natural mousse foundation, bukan je gebu tekstur siap special price kita bg minggu ni.
.
.
Tapi hanya utk minggu ni je, siapa cepat dia beruntung tau?
Hanya RM65 shj minggu ni
.
Cepat pm skrg ! Atau klik je link dekat bio 😘
.
.
.

#lynscosmetics #lynscosmeticspremium #kecantikanterserlah #lawa #aweklawa #produkbagus #indonesia #malaysia #brunei #singapore #beauty #cantikdangebu #produkkecantikan #foundationgebu #bedak #lipmatte #produkmalaysia #buatanmalaysia #produkindonesia #instafamous #viral #malaysiaviral #indonesiaviral #sihat #halal #makeupartis #muamalaysia #muautara #muapantaitimur
Kulit Berminyak Dah Move on Dari Merayap Kat Muka . . Sy dlu pakai foundation mesti berminyak muka, makin lama makin bercapuk dan berminyak tak melekat foundation kt muka, lps je sy try natural foundation ni, sy rasa gebu je kulit ni & npk glow2 kt pipi, rasa mcm pakai foundation & bedak dlm 1 masa (Kak Zila, Kedah) . . Sy mmg jenis tak suka cuba2 produk local ni, tp foundation ni mmg lain. tekstur dia mmg unik, sbb sy pakai foundation tp mcm bedak skaligus, yg paling best 7 jam pakai pun makeup still on point. (Arifah, Kuantan) . . Itu antara kata2 pengguna lynscosmetics natural mousse foundation, bukan je gebu tekstur siap special price kita bg minggu ni. . . Tapi hanya utk minggu ni je, siapa cepat dia beruntung tau? Hanya RM65 shj minggu ni . Cepat pm skrg ! Atau klik je link dekat bio 😘 . . . #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #kecantikanterserlah  #lawa  #aweklawa  #produkbagus  #indonesia  #malaysia  #brunei  #singapore  #beauty  #cantikdangebu  #produkkecantikan  #foundationgebu  #bedak  #lipmatte  #produkmalaysia  #buatanmalaysia  #produkindonesia  #instafamous  #viral  #malaysiaviral  #indonesiaviral  #sihat  #halal  #makeupartis  #muamalaysia  #muautara  #muapantaitimur 
Kulit Berminyak Dah Move on Dari Merayap Kat Muka .
.
Sy dlu pakai foundation mesti berminyak muka, makin lama makin bercapuk dan berminyak tak melekat foundation kt muka, lps je sy try natural foundation ni, sy rasa gebu je kulit ni & npk glow2 kt pipi, rasa mcm pakai foundation & bedak dlm 1 masa
(Kak Zila, Kedah)
.
.
Sy mmg jenis tak suka cuba2 produk local ni, tp foundation ni mmg lain. tekstur dia mmg unik, sbb sy pakai foundation tp mcm bedak skaligus, yg paling best 7 jam pakai pun makeup still on point.
(Arifah, Kuantan)
.
.
Itu antara kata2 pengguna lynscosmetics natural mousse foundation, bukan je gebu tekstur siap special price kita bg minggu ni.
.
.
Tapi hanya utk minggu ni je, siapa cepat dia beruntung tau?
Hanya RM65 shj minggu ni
.
Cepat pm skrg ! Atau klik je link dekat bio 😘
.
.
.

#lynscosmetics #lynscosmeticspremium #kecantikanterserlah #lawa #aweklawa #produkbagus #indonesia #malaysia #brunei #singapore #beauty #cantikdangebu #produkkecantikan #foundationgebu #bedak #lipmatte #produkmalaysia #buatanmalaysia #produkindonesia #instafamous #viral #malaysiaviral #indonesiaviral #sihat #halal #makeupartis #muamalaysia #muautara #muapantaitimur
Kulit Berminyak Dah Move on Dari Merayap Kat Muka . . Sy dlu pakai foundation mesti berminyak muka, makin lama makin bercapuk dan berminyak tak melekat foundation kt muka, lps je sy try natural foundation ni, sy rasa gebu je kulit ni & npk glow2 kt pipi, rasa mcm pakai foundation & bedak dlm 1 masa (Kak Zila, Kedah) . . Sy mmg jenis tak suka cuba2 produk local ni, tp foundation ni mmg lain. tekstur dia mmg unik, sbb sy pakai foundation tp mcm bedak skaligus, yg paling best 7 jam pakai pun makeup still on point. (Arifah, Kuantan) . . Itu antara kata2 pengguna lynscosmetics natural mousse foundation, bukan je gebu tekstur siap special price kita bg minggu ni. . . Tapi hanya utk minggu ni je, siapa cepat dia beruntung tau? Hanya RM65 shj minggu ni . Cepat pm skrg ! Atau klik je link dekat bio 😘 . . . #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #kecantikanterserlah  #lawa  #aweklawa  #produkbagus  #indonesia  #malaysia  #brunei  #singapore  #beauty  #cantikdangebu  #produkkecantikan  #foundationgebu  #bedak  #lipmatte  #produkmalaysia  #buatanmalaysia  #produkindonesia  #instafamous  #viral  #malaysiaviral  #indonesiaviral  #sihat  #halal  #makeupartis  #muamalaysia  #muautara  #muapantaitimur 
Oulls yg ada masalah kulit muka mcm list 👇, wassap mommy. Jom mommy guide sampai cantik😘😘😘.. Nak ke nak?? 😁😁
Jom3 kita kongsi rahsia kecantikan sama2👏👏👏 www.wassap.my/0199310275
ğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜Ž #lynscosmetics
#lynscosmeticspremium
#teamciklynpinky
#dscheras
Oulls yg ada masalah kulit muka mcm list 👇, wassap mommy. Jom mommy guide sampai cantik😘😘😘.. Nak ke nak?? 😁😁 Jom3 kita kongsi rahsia kecantikan sama2👏👏👏 www.wassap.my/0199310275 ğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜Ž #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #teamciklynpinky  #dscheras 
Satu calit ni mampu ratakan seluruh muka tau? Sangat jimat & full coverage. Berbaloi sangat dengan harganya. Tekstur nya nampak tebal tapi bila di muka memang teramat ringan tau? Sebab tu laa mampu buat efek gebu pada kulit tanpa bercapuk sikit pun.
.
Hanya RM65 sempena promosi minggu gaji, kena order cepat tau sebab bila-bila masa harga akn kembali pd asal.
.
Siapa dah try? cuba komen sikit mcm mana efeknya pd kulit anda😍

www.wassap.my/0199310275
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Satu calit ni mampu ratakan seluruh muka tau? Sangat jimat & full coverage. Berbaloi sangat dengan harganya. Tekstur nya nampak tebal tapi bila di muka memang teramat ringan tau? Sebab tu laa mampu buat efek gebu pada kulit tanpa bercapuk sikit pun. . Hanya RM65 sempena promosi minggu gaji, kena order cepat tau sebab bila-bila masa harga akn kembali pd asal. . Siapa dah try? cuba komen sikit mcm mana efeknya pd kulit anda😍 www.wassap.my/0199310275 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Wajib ada di atas meja solek setiap perempuan, serious I tell ya! The texture memang sangat lain dari yang lain & gebu bila pakai.
.
Keep follow our updates! Banyak lagi feedback we all nak share, tak sabar! Btw yang dah order, jangan lupa share feedback sebab #monthlyfeedback berjalan seperti biasa! Gambar / feedback terbaik setiap bulan akan memenangi RM50 from HQ. How lucky! Bukan setakat dapat foundation yang cantik gila, tapi dapat duit sekali.
.
Don’t forget to tag us your picture with lynscosmetics natural mousse foundation~

More info just click 
www.wassap.my/0199310275
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Wajib ada di atas meja solek setiap perempuan, serious I tell ya! The texture memang sangat lain dari yang lain & gebu bila pakai. . Keep follow our updates! Banyak lagi feedback we all nak share, tak sabar! Btw yang dah order, jangan lupa share feedback sebab #monthlyfeedback  berjalan seperti biasa! Gambar / feedback terbaik setiap bulan akan memenangi RM50 from HQ. How lucky! Bukan setakat dapat foundation yang cantik gila, tapi dapat duit sekali. . Don’t forget to tag us your picture with lynscosmetics natural mousse foundation~ More info just click www.wassap.my/0199310275 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Cantik Nya, Bila Pakai Lagi Cantik
.
.
Lynscosmetics natural mousse foundation diformulasi kan dgn bahan2 yang sangat ekslusif dengan keharuman bunga & buahan yang dpt menarik hati sesiapa shj yg pakai. Tekstur yang lembut dan ringan sangat sesuai utk semua tona kulit asia. .
.
Minggu ni kita ada tawaran istimewa & ada hadiah istimewa bg pembelian pertama. Dptkan sekarang dgn hanya RM65.00 shj
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #foundation
Cantik Nya, Bila Pakai Lagi Cantik . . Lynscosmetics natural mousse foundation diformulasi kan dgn bahan2 yang sangat ekslusif dengan keharuman bunga & buahan yang dpt menarik hati sesiapa shj yg pakai. Tekstur yang lembut dan ringan sangat sesuai utk semua tona kulit asia. . . Minggu ni kita ada tawaran istimewa & ada hadiah istimewa bg pembelian pertama. Dptkan sekarang dgn hanya RM65.00 shj . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #foundation 
Betul ke lynscosmetics natural mousse foundation sesuai untuk semua tona kulit?
.
.
Tengok akak cantik kita ni pakai, gebu gila kan? Tak pakai bedak tau? Hanya pakai natural mousse foundation je. Foundation yg bertekstur aiskrim sangat sesuai bg kulit berminyak kerana ia akan mengurangkan minyak di kulit tau?Dan banyak lagi kelebihan foundation ni. Bau comfirm korang tak move on, bau sweet & fruity memang memikat hati sesiapa yg memakainya 😍
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #foundation
Betul ke lynscosmetics natural mousse foundation sesuai untuk semua tona kulit? . . Tengok akak cantik kita ni pakai, gebu gila kan? Tak pakai bedak tau? Hanya pakai natural mousse foundation je. Foundation yg bertekstur aiskrim sangat sesuai bg kulit berminyak kerana ia akan mengurangkan minyak di kulit tau?Dan banyak lagi kelebihan foundation ni. Bau comfirm korang tak move on, bau sweet & fruity memang memikat hati sesiapa yg memakainya 😍 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #foundation 
Cantik Nya, Bila Pakai Lagi Cantik
.
.
Lynscosmetics natural mousse foundation diformulasi kan dgn bahan2 yang sangat ekslusif dengan keharuman bunga & buahan yang dpt menarik hati sesiapa shj yg pakai. Tekstur yang lembut dan ringan sangat sesuai utk semua tona kulit asia. .
.
Minggu ni kita ada tawaran istimewa & ada hadiah istimewa bg pembelian pertama. Dptkan sekarang dgn hanya RM65.00 shj
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #foundation
Cantik Nya, Bila Pakai Lagi Cantik . . Lynscosmetics natural mousse foundation diformulasi kan dgn bahan2 yang sangat ekslusif dengan keharuman bunga & buahan yang dpt menarik hati sesiapa shj yg pakai. Tekstur yang lembut dan ringan sangat sesuai utk semua tona kulit asia. . . Minggu ni kita ada tawaran istimewa & ada hadiah istimewa bg pembelian pertama. Dptkan sekarang dgn hanya RM65.00 shj . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #foundation 
Sekarang kita ada promosi Lynscosmetics Natural Mousse Foundation iaitu produk premium lynscosmetics demgan harga hanya Rm65 gaissss! Siapa lagi nak cod or join postage harini. Cepat click bio @lynscosmetics_klang skrgg!!
#lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsfeedback #lynscosmeticsklang #klang #zulariffin #shilalas #shilaamzah #sharisoffthemarket
Apa kata mereka yg dah grab natural mousse foundation❗❗❗ Nampak natural ja kan kulit muka sis ni. Xperlu mahal2 kalau nak cantik kan. Jom sama2 kongsi feedback dgn mommy😘😘😘 www.wassap.my/0199310275
⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ #lynscosmetics
#lynscosmeticpremium 
#lynscosmeticnaturalmoussefoundation 
#dslynscosmeticscheras 
#teamciklynpinky
Lynscosmetics natural mousse Foundation tekstur lain daripada yang lain.
•Bau sweet and fruity 🍇🍓🍒
•Sesuai utk semua warna kulit✔
•Tidak perlu blend dgn setting powder✔
•Efek gebu sekelip mata😱
•Sesuai utk kulit wanita asia lingkungan 17-50 tahun .😉 Sempena minggu gaji ni ladybos baik hati nak bg harga RM65 tau👏

SIAPA RASA MENARIK DAN NAK CUBA KOMEN “NAK TRY” atau tggalkan no hp korang✌. Nanti mommy ws k😘

#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lynscosmetics natural mousse Foundation tekstur lain daripada yang lain. •Bau sweet and fruity 🍇🍓🍒 •Sesuai utk semua warna kulit✔ •Tidak perlu blend dgn setting powder✔ •Efek gebu sekelip mata😱 •Sesuai utk kulit wanita asia lingkungan 17-50 tahun .😉 Sempena minggu gaji ni ladybos baik hati nak bg harga RM65 tau👏 SIAPA RASA MENARIK DAN NAK CUBA KOMEN “NAK TRY” atau tggalkan no hp korang✌. Nanti mommy ws k😘 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
NATURAL MOUSSE FOUNDATION BAGUS UNTUK KULIT BERMINYAK
.
.
Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & sesuai utk kegunaan harian. Ia juga sesuai digunakan utk mana-mana jenis kulit terutama kulit berminyak.
.
.
Formula bebas minyak & ringan pada wajah menjadi sebab utama ramai wanita yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap.
.
.
Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama.
.
.
Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. .
.
Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba 💕
#lynscosmetics #lynscosmeticspremium #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #cantikletops #trending #asia #gadiscantik #perempuancantik #pink #gebugebas #produkhalal #produkkecantikan #alasbedak #foundationmalaysia #foundationmurah #kosmetikmurah #halal #putih #muapahang #muaselangor #muaperak #muapantaitimur #muaterengganu #kaya #ekslusif #malaysiaviral #viral
NATURAL MOUSSE FOUNDATION BAGUS UNTUK KULIT BERMINYAK . . Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & sesuai utk kegunaan harian. Ia juga sesuai digunakan utk mana-mana jenis kulit terutama kulit berminyak. . . Formula bebas minyak & ringan pada wajah menjadi sebab utama ramai wanita yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap. . . Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama. . . Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. . . Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba 💕 #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #agentdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #cantikletops  #trending  #asia  #gadiscantik  #perempuancantik  #pink  #gebugebas  #produkhalal  #produkkecantikan  #alasbedak  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #kosmetikmurah  #halal  #putih  #muapahang  #muaselangor  #muaperak  #muapantaitimur  #muaterengganu  #kaya  #ekslusif  #malaysiaviral  #viral 
Goodmorning pinky! 
Kamu tau gak gaes kalau kita selalu makeup tebal & pake banyak makeup di kulit akan merusakkan kulit kita serta buat kulit kita lebih tua 6 kali ganda lebih cepat?
.
So this is how much makeup you should put everyday! Gak banyak tapi tetap cantik dan sehat 😍
.
Natural look akan lebih menaikkan seri kulit kita loh? .
So first kamu boleh apply glowing serum untuk base makeup, dia akan buat makeup kamu lebih tahan lama dan lebih flawless bila pakai foundation, kamu bisa dapetin di @lynscosmetics.indonesia 💕
.
Kedua, apply natural mousse foundation dari lynscosmetics premium supaya  lebih gebu dan cantik! Udh gak perlu lg apply bedak lohh karenaa foundation ini udh ada bedaknya loh.
.
Dan last part is.... Pake lipstick warna ala yg nude gituuu! Baru deh jd natural beauty dan berseri.
.
So! Selamat mencoba 😍
.
Stokist & Agent diperlukan di seluruh negeri, whatsapp utk daftar/cuma click link di bio
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients #dropshipbrunei #dropshipindonesia #dropshipsingapore #agentbruneiwanted #agentindonesiawanted #agentsingapore
Goodmorning pinky! Kamu tau gak gaes kalau kita selalu makeup tebal & pake banyak makeup di kulit akan merusakkan kulit kita serta buat kulit kita lebih tua 6 kali ganda lebih cepat? . So this is how much makeup you should put everyday! Gak banyak tapi tetap cantik dan sehat 😍 . Natural look akan lebih menaikkan seri kulit kita loh? . So first kamu boleh apply glowing serum untuk base makeup, dia akan buat makeup kamu lebih tahan lama dan lebih flawless bila pakai foundation, kamu bisa dapetin di @lynscosmetics.indonesia 💕 . Kedua, apply natural mousse foundation dari lynscosmetics premium supaya lebih gebu dan cantik! Udh gak perlu lg apply bedak lohh karenaa foundation ini udh ada bedaknya loh. . Dan last part is.... Pake lipstick warna ala yg nude gituuu! Baru deh jd natural beauty dan berseri. . So! Selamat mencoba 😍 . Stokist & Agent diperlukan di seluruh negeri, whatsapp utk daftar/cuma click link di bio . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients  #dropshipbrunei  #dropshipindonesia  #dropshipsingapore  #agentbruneiwanted  #agentindonesiawanted  #agentsingapore 
“Gebu sangat, tak perlu pakai bedak lagi, saya paling suka bau dia” 
Itu lah kata salah seorang pengguna natural mousse foundation. Mana tak nya foundation aiskrim ni mmg ternyata jelas membantu perempuan2 yg nak floles🤭😍
.
Kenapa perlu beli?
Gebu terus sekali pakai ✔️
Cantik sambil merawat kulit ✔️
Sesuai utk semua warna kulit✔️
Tak perlu pakai bedak ✔️
Proses rnd hanya ada 1 di Malaysia ✔️ Wajib cuba sekarang!!! Click bio @lynscosmetics_klang skrg!!!!!!!
#lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsfeedback #lynscosmeticsklang #klang #zulariffin #shilalas #shilaamzah #sharisoffthemarket
“Gebu sangat, tak perlu pakai bedak lagi, saya paling suka bau dia” Itu lah kata salah seorang pengguna natural mousse foundation. Mana tak nya foundation aiskrim ni mmg ternyata jelas membantu perempuan2 yg nak floles🤭😍 . Kenapa perlu beli? Gebu terus sekali pakai ✔️ Cantik sambil merawat kulit ✔️ Sesuai utk semua warna kulit✔️ Tak perlu pakai bedak ✔️ Proses rnd hanya ada 1 di Malaysia ✔️ Wajib cuba sekarang!!! Click bio @lynscosmetics_klang skrg!!!!!!! #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsfeedback  #lynscosmeticsklang  #klang  #zulariffin  #shilalas  #shilaamzah  #sharisoffthemarket 
Betul ke lynscosmetics natural mousse foundation sesuai untuk semua tona kulit?
.
.
Tengok akak cantik kita ni pakai, gebu gila kan? Tak pakai bedak tau? Hanya pakai natural mousse foundation je. Foundation yg bertekstur aiskrim sangat sesuai bg kulit berminyak kerana ia akan mengurangkan minyak di kulit tau?Dan banyak lagi kelebihan foundation ni. Bau comfirm korang tak move on, bau sweet & fruity memang memikat hati sesiapa yg memakainya 😍
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #foundation
Betul ke lynscosmetics natural mousse foundation sesuai untuk semua tona kulit? . . Tengok akak cantik kita ni pakai, gebu gila kan? Tak pakai bedak tau? Hanya pakai natural mousse foundation je. Foundation yg bertekstur aiskrim sangat sesuai bg kulit berminyak kerana ia akan mengurangkan minyak di kulit tau?Dan banyak lagi kelebihan foundation ni. Bau comfirm korang tak move on, bau sweet & fruity memang memikat hati sesiapa yg memakainya 😍 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #foundation 
NATURAL MOUSSE FOUNDATION BAGUS UNTUK KULIT BERMINYAK
.
.
Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & sesuai utk kegunaan harian. Ia juga sesuai digunakan utk mana-mana jenis kulit terutama kulit berminyak.
.
.
Formula bebas minyak & ringan pada wajah menjadi sebab utama ramai wanita yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap.
.
.
Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama.
.
.
Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. .
.
Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba 💕
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #foundation
NATURAL MOUSSE FOUNDATION BAGUS UNTUK KULIT BERMINYAK . . Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & sesuai utk kegunaan harian. Ia juga sesuai digunakan utk mana-mana jenis kulit terutama kulit berminyak. . . Formula bebas minyak & ringan pada wajah menjadi sebab utama ramai wanita yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap. . . Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama. . . Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. . . Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba 💕 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #foundation 
NATURAL MOUSSE FOUNDATION BAGUS UNTUK KULIT BERMINYAK
.
.
Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & sesuai utk kegunaan harian. Ia juga sesuai digunakan utk mana-mana jenis kulit terutama kulit berminyak.
.
.
Formula bebas minyak & ringan pada wajah menjadi sebab utama ramai wanita yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap.
.
.
Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama.
.
.
Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. .
.
Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsfeedback #lynscosmeticsklang #klang #zulariffin #shilalas #shilaamzah #sharisoffthemarket
NATURAL MOUSSE FOUNDATION BAGUS UNTUK KULIT BERMINYAK . . Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & sesuai utk kegunaan harian. Ia juga sesuai digunakan utk mana-mana jenis kulit terutama kulit berminyak. . . Formula bebas minyak & ringan pada wajah menjadi sebab utama ramai wanita yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap. . . Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama. . . Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. . . Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsfeedback  #lynscosmeticsklang  #klang  #zulariffin  #shilalas  #shilaamzah  #sharisoffthemarket 
NATURAL MOUSSE FOUNDATION BAGUS UNTUK KULIT BERMINYAK
.
.
Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & sesuai utk kegunaan harian. Ia juga sesuai digunakan utk mana-mana jenis kulit terutama kulit berminyak.
.
.
Formula bebas minyak & ringan pada wajah menjadi sebab utama ramai wanita yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap.
.
.
Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama.
.
.
Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. .
.
Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba 💕
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #foundation
NATURAL MOUSSE FOUNDATION BAGUS UNTUK KULIT BERMINYAK . . Tekstur natural mousse foundation sangat ringan & sesuai utk kegunaan harian. Ia juga sesuai digunakan utk mana-mana jenis kulit terutama kulit berminyak. . . Formula bebas minyak & ringan pada wajah menjadi sebab utama ramai wanita yang memilih foundation ini menjadi pilihan. Ia juga mengandungi SPF60 yang dapat melindungi kulit dari sinaran matahari agar kulit tidak menjadi kusam dan gelap. . . Foundation yang bertekstur matte yang lembut ini juga mampu untuk menutup parut dan cela di wajah serta dapat kekal pada wajah untuk waktu yang lama. . . Ia juga akan memberikan efek flawless look apabila memakainya, dan lagi cantik bila makeup. Kerana teksturnya yang lembut, ia dpt seimbang dengan semua warna kulit. . . Anda akan merasakan kulit lebih segar, terasa natural & ia mengawal minyak berlebihan pada kulit membuatkan anda rasa kulit kurang berminyak. Selamat mencuba 💕 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #foundation 
Feedback gais❗❗❗
Apa kata mereka yg dah pakai natural mousse foundation😍😍 More feedback at. @lynscosmetics_feedback. Boleh jeguk2 ka sana ye

#lynscosmetics
#lynscosmeticspremium
#dscheras
#teamciklynpinky

www.wassap.my/0199310275
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Feedback gais❗❗❗ Apa kata mereka yg dah pakai natural mousse foundation😍😍 More feedback at. @lynscosmetics_feedback. Boleh jeguk2 ka sana ye #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #dscheras  #teamciklynpinky  www.wassap.my/0199310275 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
KITA NAK BG PROMO RM65 SHJ
.
Orang cakap jaga kulit lagi susah dari jaga laki.Ciklyn tak setuju. Soryy tau. .
Sebab Ciklyn pakai natural mousse foundation ni dah cukup dah. .
Muka Ciklyn, pakai foundation ni je  tak habis2 dipuji
.
Awak je buat alasan tak nak cuba. 🤷‍♀️ .
Dah jom berubah jgn merajuk, marah sikit je. Whatsapp skrg di bio, tekan je link tu
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
KITA NAK BG PROMO RM65 SHJ . Orang cakap jaga kulit lagi susah dari jaga laki.Ciklyn tak setuju. Soryy tau. . Sebab Ciklyn pakai natural mousse foundation ni dah cukup dah. . Muka Ciklyn, pakai foundation ni je tak habis2 dipuji . Awak je buat alasan tak nak cuba. 🤷‍♀️ . Dah jom berubah jgn merajuk, marah sikit je. Whatsapp skrg di bio, tekan je link tu . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Makeup talk with lynscosmetics💕

hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi.. powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder.

Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan?
#lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsfeedback #lynscosmeticsklang #klang #zulariffin #shilalas #shilaamzah #sharisoffthemarket
Makeup talk with lynscosmetics💕 hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi.. powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder. Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan? #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsfeedback  #lynscosmeticsklang  #klang  #zulariffin  #shilalas  #shilaamzah  #sharisoffthemarket 
Special for you this week! We have lynscosmetics natural mousse foundation @lynscosmetics_premium  and only RM65.00 promotion! So cool, you guys can enjoy putting an icecream nut on your skin, any skin tone? Yes guys, and it’s really suitable for oily skin💕
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #foundation
Special for you this week! We have lynscosmetics natural mousse foundation @lynscosmetics_premium and only RM65.00 promotion! So cool, you guys can enjoy putting an icecream nut on your skin, any skin tone? Yes guys, and it’s really suitable for oily skin💕 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #foundation 
“Gebu sangat, tak perlu pakai bedak lagi, saya paling suka bau dia” 
Itu lah kata salah seorang pengguna natural mousse foundation. Mana tak nya foundation aiskrim ni mmg ternyata jelas membantu perempuan2 yg nak floles🤭😍
.
Kenapa perlu beli?
Gebu terus sekali pakai ✔️
Cantik sambil merawat kulit ✔️
Sesuai utk semua warna kulit✔️
Tak perlu pakai bedak ✔️
Proses rnd hanya ada 1 di Malaysia ✔️ Wajib cuba sekarang!!! Sementara harga promosi tau. 
www.wassap.my/0199310275
💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
“Gebu sangat, tak perlu pakai bedak lagi, saya paling suka bau dia” Itu lah kata salah seorang pengguna natural mousse foundation. Mana tak nya foundation aiskrim ni mmg ternyata jelas membantu perempuan2 yg nak floles🤭😍 . Kenapa perlu beli? Gebu terus sekali pakai ✔️ Cantik sambil merawat kulit ✔️ Sesuai utk semua warna kulit✔️ Tak perlu pakai bedak ✔️ Proses rnd hanya ada 1 di Malaysia ✔️ Wajib cuba sekarang!!! Sementara harga promosi tau. www.wassap.my/0199310275 💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
[AWAS! Anda mungkin akan kekal pada foundation ini]
😧🤭 Yes! anda mungkin akan kekal pd foundation ni serta merta selepas menggunakan utk kali pertama.

Kenapa akan kekal?
•Tekstur yg sgt gebu
•Tidak bercapuk
•Floles serta merta
•Dlm masa yg sama dpt merawat masalah kulit
•Tidak perlu pakai bedak
•Sesuai utk kulit sensitif
•Sesuai utk semua tona kulit

Sy nak cuba! Yes mmg perlu cuba baru lah tahu. Harga promotion skrg hanya RM65 shj tau? Harga akn tukar kpd harga asal bila-bila masa shj. So baik berkawan cpt dgn foundation ni
Click bio @lynscosmetics_klang skrgg! 
#lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsfeedback #lynscosmeticsklang #klang #zulariffin #shilalas #shilaamzah #sharisoffthemarket
[AWAS! Anda mungkin akan kekal pada foundation ini] 😧🤭 Yes! anda mungkin akan kekal pd foundation ni serta merta selepas menggunakan utk kali pertama. Kenapa akan kekal? •Tekstur yg sgt gebu •Tidak bercapuk •Floles serta merta •Dlm masa yg sama dpt merawat masalah kulit •Tidak perlu pakai bedak •Sesuai utk kulit sensitif •Sesuai utk semua tona kulit Sy nak cuba! Yes mmg perlu cuba baru lah tahu. Harga promotion skrg hanya RM65 shj tau? Harga akn tukar kpd harga asal bila-bila masa shj. So baik berkawan cpt dgn foundation ni Click bio @lynscosmetics_klang skrgg! #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsfeedback  #lynscosmeticsklang  #klang  #zulariffin  #shilalas  #shilaamzah  #sharisoffthemarket 
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Jom kita dengar sis ni berkongsi pendapat dia tentang natural mousse foundation💕

Jom join bg feedback. Manatau korang bertuah dpt saguhati dr HQ😘😘😘 www.wassap.my/0199310275
✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔ #lynscosmetics
#lynscosmeticpremium 
#lynscosmeticnaturalmoussefoundation 
#dslynscosmeticscheras 
#teamciklynpinky
[AWAS! Anda mungkin akan kekal pada foundation ini]
😧🤭 Yes! anda mungkin akan kekal pd foundation ni serta merta selepas menggunakan utk kali pertama.

Kenapa akan kekal?
•Tekstur yg sgt gebu
•Tidak bercapuk
•Floles serta merta
•Dlm masa yg sama dpt merawat masalah kulit
•Tidak perlu pakai bedak
•Sesuai utk kulit sensitif
•Sesuai utk semua tona kulit

Sy nak cuba! Yes mmg perlu cuba baru lah tahu. Harga pengenalan hanya RM65 shj tau? Harga akn tukar kpd harga asal bila-bila masa shj. So baik berkawan cpt dgn foundation ni. Xrugi tau

Ada tips lg mommy nak kongsi tau. Wassap mommy jom😘

www.wassap.my/0199310275
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
[AWAS! Anda mungkin akan kekal pada foundation ini] 😧🤭 Yes! anda mungkin akan kekal pd foundation ni serta merta selepas menggunakan utk kali pertama. Kenapa akan kekal? •Tekstur yg sgt gebu •Tidak bercapuk •Floles serta merta •Dlm masa yg sama dpt merawat masalah kulit •Tidak perlu pakai bedak •Sesuai utk kulit sensitif •Sesuai utk semua tona kulit Sy nak cuba! Yes mmg perlu cuba baru lah tahu. Harga pengenalan hanya RM65 shj tau? Harga akn tukar kpd harga asal bila-bila masa shj. So baik berkawan cpt dgn foundation ni. Xrugi tau Ada tips lg mommy nak kongsi tau. Wassap mommy jom😘 www.wassap.my/0199310275 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Good morning gaes.. Makeup hari ini mau yg simple-simple aja dan pastinya gak take too much time. Lihat nihh kayak kakak dari malaysia ini cuma pakai mousse foundation doang, gakusah pakai bedak lagi, udah cantikk..
.
Mousse foundation dr Lynscosmetics ini
(+) teksturnya kayak es krim jd gampang di blend
(+) spf 60
(+) tahan lama menurut hasil survey customer di malaysia yg udah pakai ini
.
PM/DM NOW!
.
#lynscosmeticsindonesia #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #goodmorning #breakfast #breakfasttime #coffee #coffeetime #lifestyleblog #beauty #beautyvloggerindonesia #naturalisbetter #natural #skincareroutine #skin #skincare #dailymakeup #healthcare #flawlessmakeup
Good morning gaes.. Makeup hari ini mau yg simple-simple aja dan pastinya gak take too much time. Lihat nihh kayak kakak dari malaysia ini cuma pakai mousse foundation doang, gakusah pakai bedak lagi, udah cantikk.. . Mousse foundation dr Lynscosmetics ini (+) teksturnya kayak es krim jd gampang di blend (+) spf 60 (+) tahan lama menurut hasil survey customer di malaysia yg udah pakai ini . PM/DM NOW! . #lynscosmeticsindonesia  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticspremium  #goodmorning  #breakfast  #breakfasttime  #coffee  #coffeetime  #lifestyleblog  #beauty  #beautyvloggerindonesia  #naturalisbetter  #natural  #skincareroutine  #skin  #skincare  #dailymakeup  #healthcare  #flawlessmakeup 
feedback magic milky soap by #lynscosmetics 😙 stay tune
Dah siap kemas rumah. Muka gatal2 kena habuk pulak. 
Korang guna ja magic milky soap. Ye... Hilang gatal2 kat muka. Kulit terasa lagi segar. Mommy dah try. So mommy kongsi dgn korang pulak. Best sgt.. Lepas ni masuk dapur pulak. Ahaks.. 😚. Jom cuci muka dgn magib milky soap. Kebaikan harus dikongsi bersama

www.wassap.my/0199310275
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Dah siap kemas rumah. Muka gatal2 kena habuk pulak. Korang guna ja magic milky soap. Ye... Hilang gatal2 kat muka. Kulit terasa lagi segar. Mommy dah try. So mommy kongsi dgn korang pulak. Best sgt.. Lepas ni masuk dapur pulak. Ahaks.. 😚. Jom cuci muka dgn magib milky soap. Kebaikan harus dikongsi bersama www.wassap.my/0199310275 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
“KULIT RASA LEMBUT SANGAT. MAKIN PUTIH”
.
Best kan? Kulit selalu terpelihara dari jerawat dan kulit kusam. Dap Dap je kat muka sebelum tido. Esok pagi boleh rasa mcm mana lembutnya kulit korang tau. Terus rasa awet muda.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
“KULIT RASA LEMBUT SANGAT. MAKIN PUTIH” . Best kan? Kulit selalu terpelihara dari jerawat dan kulit kusam. Dap Dap je kat muka sebelum tido. Esok pagi boleh rasa mcm mana lembutnya kulit korang tau. Terus rasa awet muda. . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Malam minggu ni mesti ramai yg tdo lewat kan. Meh baca sini. Jap je✌

Muka breakout tp nak makeup natural. Memang nampak la bekas2 jerawat, bintik sana sini kan. So kena cari produk yg boleh recover kulit muka semula. Guna produk yg natural. Means bila kita apply xpedih or xmerah2. 
1st pencuci muka. Mcm magic milky soap ni dr bahan2 semulajadi. ❌ pedih
❌ mengelupas
❌ menipiskan kulit ❌ keringkan kulit walau kerap cuci muka 
Jika produk anda terdapat salah satu di atas, so buat keputusan. Mommy just kongsi yg bermanfaat untuk semua... Sebarang pertanyaan klik link

www.wassap.my/0199310275
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Malam minggu ni mesti ramai yg tdo lewat kan. Meh baca sini. Jap je✌ Muka breakout tp nak makeup natural. Memang nampak la bekas2 jerawat, bintik sana sini kan. So kena cari produk yg boleh recover kulit muka semula. Guna produk yg natural. Means bila kita apply xpedih or xmerah2. 1st pencuci muka. Mcm magic milky soap ni dr bahan2 semulajadi. ❌ pedih ❌ mengelupas ❌ menipiskan kulit ❌ keringkan kulit walau kerap cuci muka Jika produk anda terdapat salah satu di atas, so buat keputusan. Mommy just kongsi yg bermanfaat untuk semua... Sebarang pertanyaan klik link www.wassap.my/0199310275 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
If mau more to mencerahkan, mau kurangkan burn, pudarkan parut better pakai magic soap.

If for recover kulit, and for makeup base you guys can suggest serum. 
Both product ini actually kelebihannya kurang lebih sama, cuma serum ini lebih mempercepatkan proses soalnya dia lgsg nyerap terus gitu ke dalam kulit, magic soap depends on skin ada yg terus nampak kesan & ada yg proses nya akan mengambil waktu.

Kalau kulit kamu agak breakout atau sensitif kamu bisa pakai serum aja dlu. Setelah 1  minggu baru deh pakai magic soap.

Biar gak terlalu memaksa kulit, gakpapa lambat asal selamat. One by one, kalau udah mulai okay then boleh try another one supaya lebih recover kulit breakout.
.
#lynscosmeticsindonesia #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #goodafternoon #sunset #coffee #coffeetime #lifestyleblog #beauty #beautyvloggerindonesia #naturalisbetter #natural #skincareroutine #skin #skincare #dailymakeup #healthcare
If mau more to mencerahkan, mau kurangkan burn, pudarkan parut better pakai magic soap. If for recover kulit, and for makeup base you guys can suggest serum. Both product ini actually kelebihannya kurang lebih sama, cuma serum ini lebih mempercepatkan proses soalnya dia lgsg nyerap terus gitu ke dalam kulit, magic soap depends on skin ada yg terus nampak kesan & ada yg proses nya akan mengambil waktu. Kalau kulit kamu agak breakout atau sensitif kamu bisa pakai serum aja dlu. Setelah 1 minggu baru deh pakai magic soap. Biar gak terlalu memaksa kulit, gakpapa lambat asal selamat. One by one, kalau udah mulai okay then boleh try another one supaya lebih recover kulit breakout. . #lynscosmeticsindonesia  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticspremium  #goodafternoon  #sunset  #coffee  #coffeetime  #lifestyleblog  #beauty  #beautyvloggerindonesia  #naturalisbetter  #natural  #skincareroutine  #skin  #skincare  #dailymakeup  #healthcare 
Hai semua👋👋👋 Nak inform ni. Pada mommy da 2 saja lagi magic milky soap. Sapa cepat dia dapat. Cepat wassap mommy. Sabun ajaib yg merawat dan mencerahkan kulit. 
Wassap skarang tau. Mommy tnggu ni syg2😘

www.wassap.my/0199310275
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Hai semua👋👋👋 Nak inform ni. Pada mommy da 2 saja lagi magic milky soap. Sapa cepat dia dapat. Cepat wassap mommy. Sabun ajaib yg merawat dan mencerahkan kulit. Wassap skarang tau. Mommy tnggu ni syg2😘 www.wassap.my/0199310275 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Bahaya ke magic milky soap ni😏? kalau pakai boleh breakout kulit ke? 
Tidak guys, sebab kndungan magic milky soap ini adalah semulajadi & bahan pencerah yang tidak berbahaya, ia sesuai digunakan untuk kulit muka & badan sekali. 😱😱👏👏👏 Saya suka... Saya suka... 😍😍. Bg yg ada masalah kulit kering sabun ni paling sesuai. Kandungan virgin coconut oil mampu melembapkan kulit walaupun kerap dicuci✌. Best kan

Apa lg. Nak lembapkan kulit sentiasa? Cantik, cerah di hari raya??
Tekan link wassap 😘

www.wassap.my /0199310275
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Bahaya ke magic milky soap ni😏? kalau pakai boleh breakout kulit ke? Tidak guys, sebab kndungan magic milky soap ini adalah semulajadi & bahan pencerah yang tidak berbahaya, ia sesuai digunakan untuk kulit muka & badan sekali. 😱😱👏👏👏 Saya suka... Saya suka... 😍😍. Bg yg ada masalah kulit kering sabun ni paling sesuai. Kandungan virgin coconut oil mampu melembapkan kulit walaupun kerap dicuci✌. Best kan Apa lg. Nak lembapkan kulit sentiasa? Cantik, cerah di hari raya?? Tekan link wassap 😘 www.wassap.my /0199310275 🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Bahaya gak sih magic milky soap ini kalau dipakai, bisa bikin breakout gak? Tidak guys, karenaaa kandungan magic milky soap ini adalah terbuat dari bahan alami & bahan pencerah yang tidak berbahaya. Ini cocok banget dipakai untuk kulit wajah & badan loh.
.
Swipe left👉
.
#lynscosmetics #produkkecantikan #halal #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsindonesia  #brunei #indonesia #viral #malaysiaviral #makeupartis #produkmalaysia #muamalaysia #beauty #produkindonesia #dropshipdiperlukan #gadiscantik #agentdiperlukan #putih #kulitkorea #beautyblog #beautycare #beautytips #instadaily #bestoftheday
Bahaya gak sih magic milky soap ini kalau dipakai, bisa bikin breakout gak? Tidak guys, karenaaa kandungan magic milky soap ini adalah terbuat dari bahan alami & bahan pencerah yang tidak berbahaya. Ini cocok banget dipakai untuk kulit wajah & badan loh. . Swipe left👉 . #lynscosmetics  #produkkecantikan  #halal  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsindonesia  #brunei  #indonesia  #viral  #malaysiaviral  #makeupartis  #produkmalaysia  #muamalaysia  #beauty  #produkindonesia  #dropshipdiperlukan  #gadiscantik  #agentdiperlukan  #putih  #kulitkorea  #beautyblog  #beautycare  #beautytips  #instadaily  #bestoftheday 
Feedback dr pengguna Magic Milky Soap 💕 "Kulit segar, wangi, tahan lama, jerawat pun xsinggah dah" 😍😍😍. Wow... Bestkan dpt sabun yg mencantik dan merawat kulit. Jgn tunggu lagi kalau nak rasa mcm yg lain. Best sgt!!! www.wassap.my/0199310275
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 #lynscosmetics
#lynscosmeticpremium 
#teamciklynpinky 
#dslynscosmeticscheras
Feedback dr pengguna Magic Milky Soap 💕 "Kulit segar, wangi, tahan lama, jerawat pun xsinggah dah" 😍😍😍. Wow... Bestkan dpt sabun yg mencantik dan merawat kulit. Jgn tunggu lagi kalau nak rasa mcm yg lain. Best sgt!!! www.wassap.my/0199310275 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 #lynscosmetics  #lynscosmeticpremium  #teamciklynpinky  #dslynscosmeticscheras 
Apa perbezaan sabun ni dgn sabun yang lain?
•Magic soap ini khas utk mencerahkan kulit, melembabkan & juga menghilangkan jerawat serta parut. Ia boleh digunakan di wajah & badan. .
.
Sy baru umur 15 tahun, dah boleh guna ke sabun ni?
•Jawapan nya magic soap ini mostly diperbuat daripada bahan natural, seawal umur 15 tahun, dah boleh guna sabun ni.
.
.
Sabun ni boleh pakai di badan tak? •Yes, ia boleh digunakan di badan juga. Serta di celah2 yang gelap
.
.
Berapa size sabun, tahan lama ke?
•Yes! Magic soap ni bsrnya 60g, mmg tahan lama, depends atas penggunaan juga, boleh potong 2 kalau nk lagi jimat.
.
.
Kulit mcm mana yg sesuai utk pakai magic soap ni?
•Untuk semua jenis kulit, utk kulit yg breakout. Anda disarankan berhenti pakai any produk dlm 2-3 minggu dlu sebelum pakai sabun ini.
.
.
Berapa lama kesan nk npk cerah?
•Depends atas kulit, kdg dlm 3 hari dah npk kulit ada perbezaan dri sebelum. Kadang seminggu, tp bg yg kulit burn, ia agak lambat tp kesannya sangat menjadi jika pakai magic soap ni.
.
.
Itu la antara soalan & jawapan yg sentiasa menjadi tanda tanya pengguna magic soap, semoga bermanfaat. Yang dah try, tahniah anda sedang dlm proses mencerahkan kulit. Hanya RM38 shj, utk 60g. Siapa yg tak try lg? Jom skrg juga kita try.
#lynscosmetics #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsmagicmilkysoap #lynscosmeticsklang
Apa perbezaan sabun ni dgn sabun yang lain? •Magic soap ini khas utk mencerahkan kulit, melembabkan & juga menghilangkan jerawat serta parut. Ia boleh digunakan di wajah & badan. . . Sy baru umur 15 tahun, dah boleh guna ke sabun ni? •Jawapan nya magic soap ini mostly diperbuat daripada bahan natural, seawal umur 15 tahun, dah boleh guna sabun ni. . . Sabun ni boleh pakai di badan tak? •Yes, ia boleh digunakan di badan juga. Serta di celah2 yang gelap . . Berapa size sabun, tahan lama ke? •Yes! Magic soap ni bsrnya 60g, mmg tahan lama, depends atas penggunaan juga, boleh potong 2 kalau nk lagi jimat. . . Kulit mcm mana yg sesuai utk pakai magic soap ni? •Untuk semua jenis kulit, utk kulit yg breakout. Anda disarankan berhenti pakai any produk dlm 2-3 minggu dlu sebelum pakai sabun ini. . . Berapa lama kesan nk npk cerah? •Depends atas kulit, kdg dlm 3 hari dah npk kulit ada perbezaan dri sebelum. Kadang seminggu, tp bg yg kulit burn, ia agak lambat tp kesannya sangat menjadi jika pakai magic soap ni. . . Itu la antara soalan & jawapan yg sentiasa menjadi tanda tanya pengguna magic soap, semoga bermanfaat. Yang dah try, tahniah anda sedang dlm proses mencerahkan kulit. Hanya RM38 shj, utk 60g. Siapa yg tak try lg? Jom skrg juga kita try. #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsmagicmilkysoap  #lynscosmeticsklang 
Kafein & Jerawat?❗️
.
Mengapa kopi boleh jadi faktor penyebab timbulnya jerawat? Seperti yang sudah kita tahu secara umum, bahwa kopi selain kurang baik untuk kesihatan organ tubuh apabila minum berlebihan, kopi juga dapat menyebabkan timbulnya jerawat. Hal ini disebabkan karena kafein yang terkandung dalam kopi memiliki kadar yang sangat tinggi sebagai pemicu sistem hormon dalam tubuh. Diantaranya adalah hormon stress yang dapat mendorong produksi minyak berlebih pada kulit wajah. Sehingga mahu tidak mahu jerawat tetap akan timbul walaupun Anda sudah berusaha pakai serum pada wajah Anda.
.
Kafein juga akan menyumbat pori-pori dan folkier rambut. Akibatnya akan lg mudah timbulnya jerawat. Selain itu, kafein juga dapat menyebabkan dehidrasi sehingga semakin burukkan keadaan kulit.
.
Bukan hanya minum kopi yang harus Anda kurangkan, tetapi juga harus tetap menjaga kebersihan wajah, dan hindarilah juga minum minuman aiskrim, soft drink, energy drink, teh celup, dan coklat.
.
Memang susah mengurangi minuman yang sudah menjadi rutin setiap hari, tapi berusahalah dan Anda boleh menggantinya dengan minum minuman yang lebih bermanfaat lainnya,contohnya adalah jus buah segar yang tentunya akan memberikan kesegaran dan kesihatan pada tubuh Anda.
#lynscosmetics #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticsklang
Kafein & Jerawat?❗️ . Mengapa kopi boleh jadi faktor penyebab timbulnya jerawat? Seperti yang sudah kita tahu secara umum, bahwa kopi selain kurang baik untuk kesihatan organ tubuh apabila minum berlebihan, kopi juga dapat menyebabkan timbulnya jerawat. Hal ini disebabkan karena kafein yang terkandung dalam kopi memiliki kadar yang sangat tinggi sebagai pemicu sistem hormon dalam tubuh. Diantaranya adalah hormon stress yang dapat mendorong produksi minyak berlebih pada kulit wajah. Sehingga mahu tidak mahu jerawat tetap akan timbul walaupun Anda sudah berusaha pakai serum pada wajah Anda. . Kafein juga akan menyumbat pori-pori dan folkier rambut. Akibatnya akan lg mudah timbulnya jerawat. Selain itu, kafein juga dapat menyebabkan dehidrasi sehingga semakin burukkan keadaan kulit. . Bukan hanya minum kopi yang harus Anda kurangkan, tetapi juga harus tetap menjaga kebersihan wajah, dan hindarilah juga minum minuman aiskrim, soft drink, energy drink, teh celup, dan coklat. . Memang susah mengurangi minuman yang sudah menjadi rutin setiap hari, tapi berusahalah dan Anda boleh menggantinya dengan minum minuman yang lebih bermanfaat lainnya,contohnya adalah jus buah segar yang tentunya akan memberikan kesegaran dan kesihatan pada tubuh Anda. #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticsklang 
Hai oulls 👋👋👋
Sapa yg risau ka nk try magic milky soap ni? ☺
Jgn risau ye. Sabun ni sesuai untuk semua kulit ye. Yg kering jd lembap, yg normal makin cerah je tau. Amalkan setiap hari supaya kulit jd lebih cerah dan berseri k😘

Sabun ajaib ni xmengandungi bahan2 terlarang ye. Kat badan pun boleh guna. Jimat tau. Tahan 2 ke 3 bulan mengikut penggunaan. Yg mommy suka sgt  wangii sgt sabun ni. Relax ja bila bau 😚😚😚. Jom nk try wassap mommy😘

www.wassap.my/0199310275
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Hai oulls 👋👋👋 Sapa yg risau ka nk try magic milky soap ni? ☺ Jgn risau ye. Sabun ni sesuai untuk semua kulit ye. Yg kering jd lembap, yg normal makin cerah je tau. Amalkan setiap hari supaya kulit jd lebih cerah dan berseri k😘 Sabun ajaib ni xmengandungi bahan2 terlarang ye. Kat badan pun boleh guna. Jimat tau. Tahan 2 ke 3 bulan mengikut penggunaan. Yg mommy suka sgt wangii sgt sabun ni. Relax ja bila bau 😚😚😚. Jom nk try wassap mommy😘 www.wassap.my/0199310275 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
If nak more to mencerahkan, nak kurangkan burn, pudarkan parut better pakai magic soap.

If for recover kulit, and for makeup base you guys can suggest serum. 
Both product ni actually kelebihannya lebih kurang, cuma serum ni lebih mempercepatkan proses sebab dia serap terus ke dalam kulit, magic soap depends on skin ada yg terus nampak kesan & ada yg proses nya akan mengambil masa.

Kalau kulit customers agak teruk (breakout teruk atau sensitif) suruh dia pakai serum shj dlu. Lepas 1 minggu baru suruh pakai sekali dgn magic soap.

Supaya tak terlalu memaksa kulit adept mende baru, biar lambat asal selamat. One by one, bila dah nampak okay then boleh try another one supaya lebih recover kulit breakout.

In the same time, prefer some tips for breakout skin. Can refer to telegram tips by lynscosmetics, we will share some. 
#lynscosmetics #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu #lynscosmeticsmagicmilkysoap #lynscosmeticsglowingserum #belofa #fattzura # #dramamrgrey
If nak more to mencerahkan, nak kurangkan burn, pudarkan parut better pakai magic soap. If for recover kulit, and for makeup base you guys can suggest serum. Both product ni actually kelebihannya lebih kurang, cuma serum ni lebih mempercepatkan proses sebab dia serap terus ke dalam kulit, magic soap depends on skin ada yg terus nampak kesan & ada yg proses nya akan mengambil masa. Kalau kulit customers agak teruk (breakout teruk atau sensitif) suruh dia pakai serum shj dlu. Lepas 1 minggu baru suruh pakai sekali dgn magic soap. Supaya tak terlalu memaksa kulit adept mende baru, biar lambat asal selamat. One by one, bila dah nampak okay then boleh try another one supaya lebih recover kulit breakout. In the same time, prefer some tips for breakout skin. Can refer to telegram tips by lynscosmetics, we will share some. #lynscosmetics  #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #lynscosmeticsmagicmilkysoap  #lynscosmeticsglowingserum  #belofa  #fattzura  # #dramamrgrey 
Mulakan hari anda degan lynscosmestic ğŸ’ž#lynscosmetics #viral #barangunik #terlajakmurah #nakcantik #nakcantikcarisaya #hargaberpatutan
Lonceng berbunyi 🔔🔔🔔
Siapa lagi yang tak order magic milky soap? Meh cepat wassap mommy. 
Sesuai ke dengan kulit sy? Biasa pakai sabun tak jadi apa2? 
Itu sebelum pakai lynscosmetics magic milky soap, kena cuba dulu baru tau mcm mana best nya efek dia. Wassap dulu nanti mommy cita kelebihan sabun ajaib ni k 😘😘😘 Nak tengok? Boleh usha di ig @lynscosmetics_feedback.
.
.
Special untuk you guys this week! Jom cerah muka & badan sekali dgn magic milky soap😍😍😍 www.wassap.my/0199310275
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lonceng berbunyi 🔔🔔🔔 Siapa lagi yang tak order magic milky soap? Meh cepat wassap mommy. Sesuai ke dengan kulit sy? Biasa pakai sabun tak jadi apa2? Itu sebelum pakai lynscosmetics magic milky soap, kena cuba dulu baru tau mcm mana best nya efek dia. Wassap dulu nanti mommy cita kelebihan sabun ajaib ni k 😘😘😘 Nak tengok? Boleh usha di ig @lynscosmetics_feedback. . . Special untuk you guys this week! Jom cerah muka & badan sekali dgn magic milky soap😍😍😍 www.wassap.my/0199310275 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Kenapa perlu sabun dari lynscosmetics?
Soalnyaa sabun ini dibuat dari bahan asli & bahan pencerah yg tidak berbahaya.  Sabun magic soap kesan nya keliatan bangeet niih, khas utk mencerahkan kulit & mengecilkan jerawat daaan mengurangi luka parut.
.
.
Magic soap ini udah hampir 2 tahun dipasaran & berjaya mengikat hati pelanggan kami, udah banyaak yg repeat order & setia dgn magic soap ini tau? kenapa setia? ofcourse laah karena kesan nya yg nyataa..
.
Gak percaya? Lihaat deh di @lynscosmetics_feedback
.
#lynscosmeticsindonesia #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #goodmorning #breakfast #breakfasttime #coffee #coffeetime #lifestyleblog #beauty #beautyvloggerindonesia #naturalisbetter #natural #skincareroutine #skin #skincare #dailymakeup #healthcare
Kenapa perlu sabun dari lynscosmetics? Soalnyaa sabun ini dibuat dari bahan asli & bahan pencerah yg tidak berbahaya. Sabun magic soap kesan nya keliatan bangeet niih, khas utk mencerahkan kulit & mengecilkan jerawat daaan mengurangi luka parut. . . Magic soap ini udah hampir 2 tahun dipasaran & berjaya mengikat hati pelanggan kami, udah banyaak yg repeat order & setia dgn magic soap ini tau? kenapa setia? ofcourse laah karena kesan nya yg nyataa.. . Gak percaya? Lihaat deh di @lynscosmetics_feedback . #lynscosmeticsindonesia  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticspremium  #goodmorning  #breakfast  #breakfasttime  #coffee  #coffeetime  #lifestyleblog  #beauty  #beautyvloggerindonesia  #naturalisbetter  #natural  #skincareroutine  #skin  #skincare  #dailymakeup  #healthcare 
Lonceng berbunyi, siapa lagi yang tak order magic milky soap? Meh cepat pm akak. .
Sesuai ke dengan kulit sy? Biasa pakai sabun tak jadi apa2? 
Itu sebelum pakai lynscosmetics magic milky soap, kena cuba dulu baru tau mcm mana best nya efek dia.
Nak tengok? Boleh usha di ig @lynscosmetics_feedback.
.
.
Special untuk you guys this week! Jom cerah muka & badan sekali dgn magic milky soap, hanya RM38.00
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lonceng berbunyi, siapa lagi yang tak order magic milky soap? Meh cepat pm akak. . Sesuai ke dengan kulit sy? Biasa pakai sabun tak jadi apa2? Itu sebelum pakai lynscosmetics magic milky soap, kena cuba dulu baru tau mcm mana best nya efek dia. Nak tengok? Boleh usha di ig @lynscosmetics_feedback. . . Special untuk you guys this week! Jom cerah muka & badan sekali dgn magic milky soap, hanya RM38.00 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
This week special! •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit gak rata, sabun ni paling sesuai utk kamu! .
Plusnya lagi sabun ini gak cuma bisa dipakai di muka aja.. Tapi bisa pakai di badan juga, lelaki perempuan bisa banget pakai magic soap ini.
.
Apa sih yg bikin magic? Kamu akan rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari loh.. Kulit kamu bakalan lembut kayak kulit bayi gaes, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Gak percaya? Kamu bisa coba cuci sebelah tangan dlu, dan kamu bisa lihat perbedaannya.
.
PM/DM NOW
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
This week special! •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit gak rata, sabun ni paling sesuai utk kamu! . Plusnya lagi sabun ini gak cuma bisa dipakai di muka aja.. Tapi bisa pakai di badan juga, lelaki perempuan bisa banget pakai magic soap ini. . Apa sih yg bikin magic? Kamu akan rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari loh.. Kulit kamu bakalan lembut kayak kulit bayi gaes, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Gak percaya? Kamu bisa coba cuci sebelah tangan dlu, dan kamu bisa lihat perbedaannya. . PM/DM NOW . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Lonceng berbunyi, siapa lagi yang tak order magic milky soap? Meh cepat pm pija. .
Sesuai ke dengan kulit sy? Biasa pakai sabun tak jadi apa2? 
Itu sebelum pakai lynscosmetics magic milky soap, kena cuba dulu baru tau mcm mana best nya efek dia.
Nak tengok? Boleh usha di ig @lynscosmetics_feedback.
.
Special untuk you guys this week! Jom cerah muka & badan sekali dgn magic milky soap, hanya RM38.00
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lonceng berbunyi, siapa lagi yang tak order magic milky soap? Meh cepat pm pija. . Sesuai ke dengan kulit sy? Biasa pakai sabun tak jadi apa2? Itu sebelum pakai lynscosmetics magic milky soap, kena cuba dulu baru tau mcm mana best nya efek dia. Nak tengok? Boleh usha di ig @lynscosmetics_feedback. . Special untuk you guys this week! Jom cerah muka & badan sekali dgn magic milky soap, hanya RM38.00 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Good morning gaaeess.. Ternyata ada loh night cream yg gak bisa dipakai sampai siang hari.. Jadi, sebaiknya setelah bangun tidur, dianjurkan untuk cuci muka dan minum air putih.
.
Cuci muka pakai sabun lynscosmetics bisa sekaligus mencerahkan wajah loh .
.
Cr: pinterest
#lynscosmetics #produkkecantikan #halal #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsindonesia  #brunei #indonesia #viral #malaysiaviral #makeupartis #produkmalaysia #muamalaysia #beauty #produkindonesia #dropshipdiperlukan #gadiscantik #agentdiperlukan #putih #kulitkorea #beautyblog #beautycare #beautytips #instadaily #bestoftheday
Good morning gaaeess.. Ternyata ada loh night cream yg gak bisa dipakai sampai siang hari.. Jadi, sebaiknya setelah bangun tidur, dianjurkan untuk cuci muka dan minum air putih. . Cuci muka pakai sabun lynscosmetics bisa sekaligus mencerahkan wajah loh . . Cr: pinterest #lynscosmetics  #produkkecantikan  #halal  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsindonesia  #brunei  #indonesia  #viral  #malaysiaviral  #makeupartis  #produkmalaysia  #muamalaysia  #beauty  #produkindonesia  #dropshipdiperlukan  #gadiscantik  #agentdiperlukan  #putih  #kulitkorea  #beautyblog  #beautycare  #beautytips  #instadaily  #bestoftheday 
“KULIT RASA LEMBUT SANGAT. FRESH JE RASA TAU”
.
Best kan? Kulit selalu terpelihara dari jerawat dan kulit kusam. Dap Dap je kat muka sebelum tido. Esok pagi boleh rasa mcm mana lembutnya kulit korang tau. Terus rasa awet muda.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
“KULIT RASA LEMBUT SANGAT. FRESH JE RASA TAU” . Best kan? Kulit selalu terpelihara dari jerawat dan kulit kusam. Dap Dap je kat muka sebelum tido. Esok pagi boleh rasa mcm mana lembutnya kulit korang tau. Terus rasa awet muda. . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Sabun paling awesome yang patut korang cuba‼️
.
"Lynscosmetics magic soap macam soap bar di hotel-hotel mahal mcm Palace Of The Golden Horses ke hotel dekat Brunei ke. Tapi quality dia kalah hotel!" (Alia, Penang)
.
"Sy tengok sabun ni sy fikir sama taraf dengan sabun beras, nampak sama tp bukan dia. Rupanya sabun ni mmg awesome sgt! Pakai skali hilang smua daki tau? lepas cuci muka tu npk flawless gila i mcm wow serious aa sabun ni. Mmg best & i tak kan tukar sabun lain dah"
(Arisa Izaty, Johor)
.
"Sy tengok kandungan magic soap ni pun sy berani cuba, lepas cuba mmg lebih menarik dri expectation sy. So far im using it for 2 month, mmg berbeza sgt warna kulit! Skrg makin cerah & gebu, and for your information. I mmg tak pakai skincare just pakai sabun ni je sbb i jenis tak suka pakai apa2 kt muka, magic soap is very enough for me!"
(Zee, Sabah)
.

Ini antara kata2 pelanggan yg pernah mencuba lynscosmetics magic milky soap😱💕 Now dalam packaging terbaru & lagi mudah sbb you all tak perlu dah cari bekas lg nk letak sabun ni, packaging nya berbeza dgn sblum ni sbb yg ni lebih kukuh, so korang boleh bwk travel mana2 just ltk dlm packaging yg sedia ada ni aje. Nice kan? 😍
.
.
So korang tggu apa lagi? Tak kan nak tggu stock habis lg, kena tggu lg & yg paling tak nice year end sales dh habis nnt. Oh bg yg tanya sabun ni tahan brp lama? Babe it's 60g, so you guys boleh potong 4, insyaAllah dlm 1 month ke atas boleh tahan lg. Goodluck guys! Jgn menjerit kalau tgk cermin kulit dh lain tak suram mcm dulu dah🌷

Nak order? hanya dgn harga RM38 je korang boleh dpt kan kulit flawless dengan selamat.
.
.
Tekan @lynscosmeticsresellers skrg
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #feedback #produkselamat #produkbebaskimia #halal #sabun #sabunpemutih
Sabun paling awesome yang patut korang cuba‼️ . "Lynscosmetics magic soap macam soap bar di hotel-hotel mahal mcm Palace Of The Golden Horses ke hotel dekat Brunei ke. Tapi quality dia kalah hotel!" (Alia, Penang) . "Sy tengok sabun ni sy fikir sama taraf dengan sabun beras, nampak sama tp bukan dia. Rupanya sabun ni mmg awesome sgt! Pakai skali hilang smua daki tau? lepas cuci muka tu npk flawless gila i mcm wow serious aa sabun ni. Mmg best & i tak kan tukar sabun lain dah" (Arisa Izaty, Johor) . "Sy tengok kandungan magic soap ni pun sy berani cuba, lepas cuba mmg lebih menarik dri expectation sy. So far im using it for 2 month, mmg berbeza sgt warna kulit! Skrg makin cerah & gebu, and for your information. I mmg tak pakai skincare just pakai sabun ni je sbb i jenis tak suka pakai apa2 kt muka, magic soap is very enough for me!" (Zee, Sabah) . Ini antara kata2 pelanggan yg pernah mencuba lynscosmetics magic milky soap😱💕 Now dalam packaging terbaru & lagi mudah sbb you all tak perlu dah cari bekas lg nk letak sabun ni, packaging nya berbeza dgn sblum ni sbb yg ni lebih kukuh, so korang boleh bwk travel mana2 just ltk dlm packaging yg sedia ada ni aje. Nice kan? 😍 . . So korang tggu apa lagi? Tak kan nak tggu stock habis lg, kena tggu lg & yg paling tak nice year end sales dh habis nnt. Oh bg yg tanya sabun ni tahan brp lama? Babe it's 60g, so you guys boleh potong 4, insyaAllah dlm 1 month ke atas boleh tahan lg. Goodluck guys! Jgn menjerit kalau tgk cermin kulit dh lain tak suram mcm dulu dah🌷 Nak order? hanya dgn harga RM38 je korang boleh dpt kan kulit flawless dengan selamat. . . Tekan @lynscosmeticsresellers skrg . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #feedback  #produkselamat  #produkbebaskimia  #halal  #sabun  #sabunpemutih 
Hanya menggunakan magic milky soap dpt mencuci, mencerah, merawat dan mencantikkan kulit wajah anda😮😮😮. Bhan semulajadi dlm magic milky soap dpt membantu 3x lbh berkesan dr pencuci muka yg lain. Hebat x? 
Info lanjut wassap

www.wassap.my/0199310275
🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Hanya menggunakan magic milky soap dpt mencuci, mencerah, merawat dan mencantikkan kulit wajah anda😮😮😮. Bhan semulajadi dlm magic milky soap dpt membantu 3x lbh berkesan dr pencuci muka yg lain. Hebat x? Info lanjut wassap www.wassap.my/0199310275 🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Kandungan Magic milky soap : 💕 virgin coconut oil
💕whitening mill
💕Soy protein
💕Lemon oil extract
💕Glycerin
💕Ascorbic acid

Milky soap dpt mencerahkan kulit 3x daripada sabun biasa. Memudarkan parut2 dimuka, blackhead, whitehead, mengecutkan jerawat dan jeragat. Perubahan dpt dirasa dgn hanya sekali guna 😱😱😱 Yg ada masalah di muka tu boleh try magic milky soap dr Lynscosmetics. Xkenal maka xcinta!!! Jom jatuh cinta sama2 dgn sabun dr Lynscosmetics ni👍😍😘 Wassap www.wassap.my/0199310275

#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Kandungan Magic milky soap : 💕 virgin coconut oil 💕whitening mill 💕Soy protein 💕Lemon oil extract 💕Glycerin 💕Ascorbic acid Milky soap dpt mencerahkan kulit 3x daripada sabun biasa. Memudarkan parut2 dimuka, blackhead, whitehead, mengecutkan jerawat dan jeragat. Perubahan dpt dirasa dgn hanya sekali guna 😱😱😱 Yg ada masalah di muka tu boleh try magic milky soap dr Lynscosmetics. Xkenal maka xcinta!!! Jom jatuh cinta sama2 dgn sabun dr Lynscosmetics ni👍😍😘 Wassap www.wassap.my/0199310275 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Yuhuu, mana kwn2 you all ke adik beradik ke yang nak tambah income bulan-bulan or nak tanggung 1 family pun boleh 💪🏻 Tunjuk kt diaorg posting ni okay? Lynscosmetics tgh cari dorang. Siapa nak kaya ilmu dan kaya duit boleh pm srkg 011-26076090
.
Cukup 20 org sis tutup ye syg2? Sebab sis limitkan resellers yelah sbb kita nak ajar kaw2 punya ramai-ramai nnt sis ssh nak handle. So jom join skrg😘
.
Tag kawan atau saudara mara yang selalu ada masalah tak cukup duit dan nak tambah pendapatan⬇️
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Yuhuu, mana kwn2 you all ke adik beradik ke yang nak tambah income bulan-bulan or nak tanggung 1 family pun boleh 💪🏻 Tunjuk kt diaorg posting ni okay? Lynscosmetics tgh cari dorang. Siapa nak kaya ilmu dan kaya duit boleh pm srkg 011-26076090 . Cukup 20 org sis tutup ye syg2? Sebab sis limitkan resellers yelah sbb kita nak ajar kaw2 punya ramai-ramai nnt sis ssh nak handle. So jom join skrg😘 . Tag kawan atau saudara mara yang selalu ada masalah tak cukup duit dan nak tambah pendapatan⬇️ . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Kenapa perlu sabun dari lynscosmetics?
Sebab sabun ni diperbuat daripada bahan asli & bahan pencerah yg tidak berbahaya serta diluluskan. Sabun magic soap kesan nya sgt ketara, khas utk mencerahkan kulit & mengecutkan jerawat serta kurangkan parut.
.
.
Magic soap ni dah hampir 2 tahun dipasaran & berjaya mengikat hati pelanggan kami, dah ramai yg repeat & setia dgn magic soap ni tau? kenapa setia? ofcourse laa sebab kesan nya yg menjadi, tak caye? Boleh tgk di @lynscosmetics_feedback .
#lynscosmeticsresellers #lynscosmetics #lynscosmeticsklang #sayajual #byyazmeen
Kenapa perlu sabun dari lynscosmetics? Sebab sabun ni diperbuat daripada bahan asli & bahan pencerah yg tidak berbahaya serta diluluskan. Sabun magic soap kesan nya sgt ketara, khas utk mencerahkan kulit & mengecutkan jerawat serta kurangkan parut. . . Magic soap ni dah hampir 2 tahun dipasaran & berjaya mengikat hati pelanggan kami, dah ramai yg repeat & setia dgn magic soap ni tau? kenapa setia? ofcourse laa sebab kesan nya yg menjadi, tak caye? Boleh tgk di @lynscosmetics_feedback . #lynscosmeticsresellers  #lynscosmetics  #lynscosmeticsklang  #sayajual  #byyazmeen 
Kenapa perlu sabun dari lynscosmetics?
Sebab sabun ni diperbuat daripada bahan asli & bahan pencerah yg tidak berbahaya serta diluluskan. Sabun magic soap kesan nya sgt ketara, khas utk mencerahkan kulit & mengecutkan jerawat serta kurangkan parut.
.
.
Magic soap ni dah hampir 2 tahun dipasaran & berjaya mengikat hati pelanggan kami, dah ramai yg repeat & setia dgn magic soap ni tau? kenapa setia? ofcourse laa sebab kesan nya yg menjadi, tak caye? Boleh tgk di @lynscosmetics_feedback .
.
dapatkan sekarang dgn hq atau pengedar lynscosmetics yg sah, hanya RM38.00 je tau? Tahan lebih 1 bulan ok gais sebab tebal.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #sabunmuka #sabun #sabuncerah
Kenapa perlu sabun dari lynscosmetics? Sebab sabun ni diperbuat daripada bahan asli & bahan pencerah yg tidak berbahaya serta diluluskan. Sabun magic soap kesan nya sgt ketara, khas utk mencerahkan kulit & mengecutkan jerawat serta kurangkan parut. . . Magic soap ni dah hampir 2 tahun dipasaran & berjaya mengikat hati pelanggan kami, dah ramai yg repeat & setia dgn magic soap ni tau? kenapa setia? ofcourse laa sebab kesan nya yg menjadi, tak caye? Boleh tgk di @lynscosmetics_feedback . . dapatkan sekarang dgn hq atau pengedar lynscosmetics yg sah, hanya RM38.00 je tau? Tahan lebih 1 bulan ok gais sebab tebal. . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #sabunmuka  #sabun  #sabuncerah 
“JERAWAT TAK SEMPAT NAK MEMBESAR DENGAN JAYANYA.”
.
Best kan? Kulit selalu terpelihara dari jerawat dan kulit kusam. Dap Dap je kat muka sebelum tido. Esok pagi boleh rasa mcm mana lembutnya kulit korang tau. Terus rasa awet muda.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
“JERAWAT TAK SEMPAT NAK MEMBESAR DENGAN JAYANYA.” . Best kan? Kulit selalu terpelihara dari jerawat dan kulit kusam. Dap Dap je kat muka sebelum tido. Esok pagi boleh rasa mcm mana lembutnya kulit korang tau. Terus rasa awet muda. . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
CUMA PAKAI MAGIC MILKY SOAP KAMU BISA DAPETIN KULIT CERAH BERSERI😭
.
Kamu cobain deh nanti kamu akan percaya juga!! Karena ini bukan janji kosong yang ditaburin gula maniss 😆 🤤 Namanya aja MAGIC . Pasti effectnya pun magic juga dong 😍
.
Kamu yang lg usaha mencerahkan kulit wajah, wajib banget nih cobain Magic Milky Soap! Kenapa? Karena magic soap ini gak hanya cerahkan kulit aja loh dear!!! At the same time juga memulihkan kembali kulit wajah yg rusak 😷 Utk hasil yg terbaik, kamu juga pakai di badan sekalian ya dear, sooo gak akan jadi wajahnya putih tp tangan hitam 😜 Kulit kamu akan rasa lembut kalau pakai sabun ini and sabun ini supeerrr  wangi✨
.
Sabun ini 💯 daripada susu so memang bagus banget untuk cerahkan kulit 😚 Bukan cerahh ajaaaa, wajah kamu bisa  pinkish2 gituuu loh dear kyk org korea 😱✔ .
.
Sabun ini boleh dipakai cowok dan cewek okkkk.. So grab sekarang 😍Harga? Dibawah Rp 200.000 lah pasti!
.
 Cuma Rp 158.400 kok.. worth it kan?  Karena Magic Milky Soap bisa tahan sebulan lebih dear karena beratnya 60g 🤑
.
#trendingmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #glowingface #putihalami
CUMA PAKAI MAGIC MILKY SOAP KAMU BISA DAPETIN KULIT CERAH BERSERI😭 . Kamu cobain deh nanti kamu akan percaya juga!! Karena ini bukan janji kosong yang ditaburin gula maniss 😆 🤤 Namanya aja MAGIC . Pasti effectnya pun magic juga dong 😍 . Kamu yang lg usaha mencerahkan kulit wajah, wajib banget nih cobain Magic Milky Soap! Kenapa? Karena magic soap ini gak hanya cerahkan kulit aja loh dear!!! At the same time juga memulihkan kembali kulit wajah yg rusak 😷 Utk hasil yg terbaik, kamu juga pakai di badan sekalian ya dear, sooo gak akan jadi wajahnya putih tp tangan hitam 😜 Kulit kamu akan rasa lembut kalau pakai sabun ini and sabun ini supeerrr wangi✨ . Sabun ini 💯 daripada susu so memang bagus banget untuk cerahkan kulit 😚 Bukan cerahh ajaaaa, wajah kamu bisa pinkish2 gituuu loh dear kyk org korea 😱✔ . . Sabun ini boleh dipakai cowok dan cewek okkkk.. So grab sekarang 😍Harga? Dibawah Rp 200.000 lah pasti! . Cuma Rp 158.400 kok.. worth it kan? Karena Magic Milky Soap bisa tahan sebulan lebih dear karena beratnya 60g 🤑 . #trendingmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #glowingface  #putihalami 
Made for fair, medium fair, to slightly tanned skin tone! Feel the matte and natural look that it given you and how well it blends in. Long lasting foundation for sure!
.
.
🧕🏻Lynscosmetics premium natural mousse foundation
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Made for fair, medium fair, to slightly tanned skin tone! Feel the matte and natural look that it given you and how well it blends in. Long lasting foundation for sure! . . 🧕🏻Lynscosmetics premium natural mousse foundation . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
SERIOUS LAA TAK CAKAP AWAL-AWAL!!
-
-
YES PENGAMBILAN AGENT/DROPSHIP LYNSCOSMETICS TELAH DIBUKA 🌸
-
-
Untuk package Agent RM325 [[ termasuk postage]], anda akan dapat ;-
•Natural foundation 2pcs
•Magic soap 2pcs
•Glowing serum 2pcs
•Glowing serum for men 2pcs
•Moist cake bb cushion 2pcs

Tempat adalah terhad!!
-
-
Pelbagai kelebihan you all terima jika menjadi salah satu dari dropship/agent kami. Nak tahu tak? Antaranya; .
👍🏻 GROUP SUPPORT yang aktif!
👍🏻 BAHAN MARKETING disediakan.
👍🏻 Kami sediakan BERIBU FEEDBACK positive dari pelanggan.
👍🏻 Penulisan COPYWRITING akan diajar.
👍🏻 Group COACHING
👍🏻 Dan banyak lagi kelebihan lain.
-
-
Jom join Pari-pari lynscosmetics, siapa nak kayo cepat kena daftar terus, siapa cepat dia dapat!😍
-
-
Produk yang sangat senang dijual uols. Demand tinggi.
-
-
Jangan lepaskan peluang keemasan ini ✍🏻✍🏻✍🏻 Whatsapp 011-26076090
-
-
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
SERIOUS LAA TAK CAKAP AWAL-AWAL!! - - YES PENGAMBILAN AGENT/DROPSHIP LYNSCOSMETICS TELAH DIBUKA 🌸 - - Untuk package Agent RM325 [[ termasuk postage]], anda akan dapat ;- •Natural foundation 2pcs •Magic soap 2pcs •Glowing serum 2pcs •Glowing serum for men 2pcs •Moist cake bb cushion 2pcs Tempat adalah terhad!! - - Pelbagai kelebihan you all terima jika menjadi salah satu dari dropship/agent kami. Nak tahu tak? Antaranya; . 👍🏻 GROUP SUPPORT yang aktif! 👍🏻 BAHAN MARKETING disediakan. 👍🏻 Kami sediakan BERIBU FEEDBACK positive dari pelanggan. 👍🏻 Penulisan COPYWRITING akan diajar. 👍🏻 Group COACHING 👍🏻 Dan banyak lagi kelebihan lain. - - Jom join Pari-pari lynscosmetics, siapa nak kayo cepat kena daftar terus, siapa cepat dia dapat!😍 - - Produk yang sangat senang dijual uols. Demand tinggi. - - Jangan lepaskan peluang keemasan ini ✍🏻✍🏻✍🏻 Whatsapp 011-26076090 - - #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Taadaaaa! Ini dia hasil pertama kali saat pakai sabun lynscosmetics..
.
Tapi ingaat yaa.. tiap orang2 pasti beda2, karena kulitnya beda2 😬
.
Tapii who knows kulit kamu bisa jadi kayak gituuu waktu pakai sabun lynscosmetics😮
.
#lynscosmetics #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsresellers #muamalaysia #muaindonesia #muabrunei #muasingapore #makeupartis #trendingmalaysia #foundation #cantik #produkkecantikan #cerah #gebu #halal #muabellaz #artismalaysia #panamadance #produkkecantikan #produkmalaysia #tahanlama
Taadaaaa! Ini dia hasil pertama kali saat pakai sabun lynscosmetics.. . Tapi ingaat yaa.. tiap orang2 pasti beda2, karena kulitnya beda2 😬 . Tapii who knows kulit kamu bisa jadi kayak gituuu waktu pakai sabun lynscosmetics😮 . #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsresellers  #muamalaysia  #muaindonesia  #muabrunei  #muasingapore  #makeupartis  #trendingmalaysia  #foundation  #cantik  #produkkecantikan  #cerah  #gebu  #halal  #muabellaz  #artismalaysia  #panamadance  #produkkecantikan  #produkmalaysia  #tahanlama 
This week special! •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit tidak sekata, sabun ni paling sesuai utk korang! Lagi best sabun ni bukan hanya pakai di muka ye? Tapi boleh pakai di badan juga, lelaki perempuan boleh pakai magic soap ni.
.
.
.
Apa yang magic sgt? Korang akn rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari tau? Kulit korang akn rasa lembut mcm kulit bayi, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Tak percaya? Boleh cuba cuci sebelah tangan dlu, dan lepastu tgk hsilnya di dua2 tangan you all mana lg cerah. Selamat mencuba!! Boleh merisik sekarang magic soap ni okay? Hanya RM38.00 shj tau? .
.
#makuptutorial #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu #lynscosmetics #lynscosmeticspremium #belofa #trendingmalaysia
This week special! •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit tidak sekata, sabun ni paling sesuai utk korang! Lagi best sabun ni bukan hanya pakai di muka ye? Tapi boleh pakai di badan juga, lelaki perempuan boleh pakai magic soap ni. . . . Apa yang magic sgt? Korang akn rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari tau? Kulit korang akn rasa lembut mcm kulit bayi, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Tak percaya? Boleh cuba cuci sebelah tangan dlu, dan lepastu tgk hsilnya di dua2 tangan you all mana lg cerah. Selamat mencuba!! Boleh merisik sekarang magic soap ni okay? Hanya RM38.00 shj tau? . . #makuptutorial  #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #belofa  #trendingmalaysia 
Cuaca sekarang xmenentu. Kulit kering, kusam dan berminyak mesti masalah kan. Mula lah nak timbul mak j kat muka😥😥😥. Hmmm... Xperlu risau dgn masalah kulit muka korang. Pakai ja magic milky soap, settle masalah. Muka terasa lebih segar selepas dicuci. Walaupun kerap dicuci kulit xakan kering tau 😍😍 . Malah terasa lembap dan cerah sentiasa.

Penjagaan kulit bermula ketika kita cuci muka. Magic milky soap akan menanggalkan bendasing yg akan membuatkan kulit muka jd kusam, jerawat, jeragat ✔✔✔ Nak info lanjut mengenai magic milky soap??? Dm atau wassap mommy

www.wassap.my/0199310275
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Cuaca sekarang xmenentu. Kulit kering, kusam dan berminyak mesti masalah kan. Mula lah nak timbul mak j kat muka😥😥😥. Hmmm... Xperlu risau dgn masalah kulit muka korang. Pakai ja magic milky soap, settle masalah. Muka terasa lebih segar selepas dicuci. Walaupun kerap dicuci kulit xakan kering tau 😍😍 . Malah terasa lembap dan cerah sentiasa. Penjagaan kulit bermula ketika kita cuci muka. Magic milky soap akan menanggalkan bendasing yg akan membuatkan kulit muka jd kusam, jerawat, jeragat ✔✔✔ Nak info lanjut mengenai magic milky soap??? Dm atau wassap mommy www.wassap.my/0199310275 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
This week special! •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit tidak sekata, sabun ni paling sesuai utk korang! Lagi best sabun ni bukan hanya pakai di muka ye? Tapi boleh pakai di badan juga, lelaki perempuan boleh pakai magic soap ni.
.
Apa yang magic sgt? Korang akn rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari tau? Kulit korang akn rasa lembut mcm kulit bayi, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Tak percaya? Boleh cuba cuci sebelah tangan dlu, dan lepastu tgk hsilnya di dua2 tangan you all mana lg cerah. Selamat mencuba!!
.
Boleh merisik sekarang magic soap ni okay? Hanya RM38.00 shj tau?
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
This week special! •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit tidak sekata, sabun ni paling sesuai utk korang! Lagi best sabun ni bukan hanya pakai di muka ye? Tapi boleh pakai di badan juga, lelaki perempuan boleh pakai magic soap ni. . Apa yang magic sgt? Korang akn rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari tau? Kulit korang akn rasa lembut mcm kulit bayi, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Tak percaya? Boleh cuba cuci sebelah tangan dlu, dan lepastu tgk hsilnya di dua2 tangan you all mana lg cerah. Selamat mencuba!! . Boleh merisik sekarang magic soap ni okay? Hanya RM38.00 shj tau? . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
This week special! ğŸŽŠğŸŽŠğŸŽŠ •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit tidak sekata, sabun ni paling sesuai utk korang! Lagi best sabun ni bukan hanya pakai di muka ye? Tapi boleh pakai di badan juga, lelaki perempuan boleh pakai magic soap ni.

Apa yang magic sgt? Korang akn rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari tau? Kulit korang akn rasa lembut mcm kulit bayi, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Tak percaya? Boleh cuba cuci sebelah tangan dlu, dan lepastu tgk hsilnya di dua2 tangan you all mana lg cerah. Selamat mencuba!! Boleh merisik sekarang magic soap ni okay? Dm atau wassap mommy 
www.wassap.my/0199310275
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
This week special! ğŸŽŠğŸŽŠğŸŽŠ •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit tidak sekata, sabun ni paling sesuai utk korang! Lagi best sabun ni bukan hanya pakai di muka ye? Tapi boleh pakai di badan juga, lelaki perempuan boleh pakai magic soap ni. Apa yang magic sgt? Korang akn rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari tau? Kulit korang akn rasa lembut mcm kulit bayi, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Tak percaya? Boleh cuba cuci sebelah tangan dlu, dan lepastu tgk hsilnya di dua2 tangan you all mana lg cerah. Selamat mencuba!! Boleh merisik sekarang magic soap ni okay? Dm atau wassap mommy www.wassap.my/0199310275 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Wooww.. liat deh gaes.. wajah dan tangannya warnanya samaa kan? Sama-samaa cerah putih gituu..
.
Karenaa.. sabun lynscosmetics ini gak cuma bisa dipakai di wajah, tapi juga di badan. Hayooo siapa yang tangan sama wajahnya warnanya bedaa?.
.
#lynscosmetics #produkkecantikan #halal #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsindonesia  #brunei #indonesia #viral #malaysiaviral #makeupartis #produkmalaysia #muamalaysia #beauty #produkindonesia #dropshipdiperlukan #gadiscantik #agentdiperlukan #putih #kulitkorea #beautyblog #beautycare #beautytips #instadaily #bestoftheday
Wooww.. liat deh gaes.. wajah dan tangannya warnanya samaa kan? Sama-samaa cerah putih gituu.. . Karenaa.. sabun lynscosmetics ini gak cuma bisa dipakai di wajah, tapi juga di badan. Hayooo siapa yang tangan sama wajahnya warnanya bedaa?. . #lynscosmetics  #produkkecantikan  #halal  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsindonesia  #brunei  #indonesia  #viral  #malaysiaviral  #makeupartis  #produkmalaysia  #muamalaysia  #beauty  #produkindonesia  #dropshipdiperlukan  #gadiscantik  #agentdiperlukan  #putih  #kulitkorea  #beautyblog  #beautycare  #beautytips  #instadaily  #bestoftheday 
Mau lihat kulit putih, lembut, dan lembab? Lihatlah dirimu saat pakai sabun lynscosmetics ini.
.
Banyak banget yg order sabun ini karena mereka gak mau hanya wajah aja yg cerah, lembut dan lembab, tapi badan juga.
.
Duh.. gak sabar lihat kulit kita seperti artis-artis itu, tanpa suntik, tanpa menyakiti diri, tanpa mengelupas juga! Cuma pakai sabun ini aja kok dear.
.
Siapa duluan, ia duluan cantik!
.
#lynscosmetics #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsindonesia #produkhalal  #indonesia #viral #malaysiaviral #healthylifestyle #beautyblogger #lifestyleblogger #beautyblog #lifestyleblog #putih #kulitkorea #serumwajah #serum #pink #skincareroutine #skincare #dailymakeup #dailyskincare #pinkish #mua #muaindonesia #muamalaysia
Mau lihat kulit putih, lembut, dan lembab? Lihatlah dirimu saat pakai sabun lynscosmetics ini. . Banyak banget yg order sabun ini karena mereka gak mau hanya wajah aja yg cerah, lembut dan lembab, tapi badan juga. . Duh.. gak sabar lihat kulit kita seperti artis-artis itu, tanpa suntik, tanpa menyakiti diri, tanpa mengelupas juga! Cuma pakai sabun ini aja kok dear. . Siapa duluan, ia duluan cantik! . #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsindonesia  #produkhalal  #indonesia  #viral  #malaysiaviral  #healthylifestyle  #beautyblogger  #lifestyleblogger  #beautyblog  #lifestyleblog  #putih  #kulitkorea  #serumwajah  #serum  #pink  #skincareroutine  #skincare  #dailymakeup  #dailyskincare  #pinkish  #mua  #muaindonesia  #muamalaysia 
This week special! •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit tidak sekata, sabun ni paling sesuai utk korang! Lagi best sabun ni bukan hanya pakai di muka ye? Tapi boleh pakai di badan juga, lelaki perempuan boleh pakai magic soap ni.

Apa yang magic sgt? Korang akn rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari tau? Kulit korang akn rasa lembut mcm kulit bayi, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Tak percaya? Boleh cuba cuci sebelah tangan dlu, dan lepastu tgk hsilnya di dua2 tangan you all mana lg cerah. Selamat mencuba!! Boleh merisik sekarang magic soap ni okay? Hanya RM38.00 shj tau?
.

#lynscosmetics #lynscosmeticsklang #lynscosmeticsresellers #bymyn #lynscosmeticspremium #brim #raya2018 #serum #klang
This week special! •Lynscosmetics magic milky soap merupakan sabun whitening khas dari lynscosmetics, ia berfungsi utk mencerahkan, melembutkan, menghilangkan jerawat & parut. Bagi yg kulit tidak sekata, sabun ni paling sesuai utk korang! Lagi best sabun ni bukan hanya pakai di muka ye? Tapi boleh pakai di badan juga, lelaki perempuan boleh pakai magic soap ni. Apa yang magic sgt? Korang akn rasa & nampak kesan magic soap ni dalam masa sehari tau? Kulit korang akn rasa lembut mcm kulit bayi, dan juga lebih cerah berbanding sebelum nya. Tak percaya? Boleh cuba cuci sebelah tangan dlu, dan lepastu tgk hsilnya di dua2 tangan you all mana lg cerah. Selamat mencuba!! Boleh merisik sekarang magic soap ni okay? Hanya RM38.00 shj tau? . #lynscosmetics  #lynscosmeticsklang  #lynscosmeticsresellers  #bymyn  #lynscosmeticspremium  #brim  #raya2018  #serum  #klang 
Siapa nih yg mau kulit putih gebu dan pinkish? .
.
Gak cuma wajah dear, sabun lynscosmetics ini bisa juga dipakai di badan loh.. Duh.. gak bisa ngebayangin deh kalau kulit kita makin hari makin cerah dan putih.. Bakalan elus-elus terus, ya gak? ☺
.
.
Okay, stop bayangin yah! Langsung aja deh order dan pakai Magic Milky Soap ini! Karena ini kesempatan kamu untuk dapetin produk lynscosmetics yg akan hadir di Indonesia!
.
.
Buruan order! Sebelum kehabisan 😁
.
.
PM/DM NOW!
PM/DM NOW!
.
#lynscosmetics #produkkecantikan #halal #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsindonesia  #brunei #indonesia #viral #malaysiaviral #makeupartis #produkmalaysia #muamalaysia #beauty #produkindonesia #dropshipdiperlukan #gadiscantik #agentdiperlukan #putih #kulitkorea #beautyblog #beautycare #beautytips #instadaily #bestoftheday
Siapa nih yg mau kulit putih gebu dan pinkish? . . Gak cuma wajah dear, sabun lynscosmetics ini bisa juga dipakai di badan loh.. Duh.. gak bisa ngebayangin deh kalau kulit kita makin hari makin cerah dan putih.. Bakalan elus-elus terus, ya gak? ☺ . . Okay, stop bayangin yah! Langsung aja deh order dan pakai Magic Milky Soap ini! Karena ini kesempatan kamu untuk dapetin produk lynscosmetics yg akan hadir di Indonesia! . . Buruan order! Sebelum kehabisan 😁 . . PM/DM NOW! PM/DM NOW! . #lynscosmetics  #produkkecantikan  #halal  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticsindonesia  #brunei  #indonesia  #viral  #malaysiaviral  #makeupartis  #produkmalaysia  #muamalaysia  #beauty  #produkindonesia  #dropshipdiperlukan  #gadiscantik  #agentdiperlukan  #putih  #kulitkorea  #beautyblog  #beautycare  #beautytips  #instadaily  #bestoftheday 
Alhamdulillah.... Magic milky soap memang xmengecewakan. Tgk testimoni di bawah. Mommy tumpang seronok la. Diaorang dah lawa2 korang yg belum tu bila lg. Harga bawah RM50 ja. Meh la join testimoni Lynscosmetics

Dm atau wassap 
www.wassap.my/0199310275
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Alhamdulillah.... Magic milky soap memang xmengecewakan. Tgk testimoni di bawah. Mommy tumpang seronok la. Diaorang dah lawa2 korang yg belum tu bila lg. Harga bawah RM50 ja. Meh la join testimoni Lynscosmetics Dm atau wassap www.wassap.my/0199310275 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Jom intai kelebihan dan testimoni magic milky soap. 
Bahan2 yg terdapat dlm magic milky soap adalah semulajadi yg memberi kesan 3x lebh dr pencuci biasa. Kuasa pencerahan no 1 dr pati soya dan susu. 
Nak dptkan pencerahan tanpa suntikan? Meh wassap mommy. Kita sembang panjg lg pasal sabun ajaib ni

www.wassap.my/0199310275
🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Jom intai kelebihan dan testimoni magic milky soap. Bahan2 yg terdapat dlm magic milky soap adalah semulajadi yg memberi kesan 3x lebh dr pencuci biasa. Kuasa pencerahan no 1 dr pati soya dan susu. Nak dptkan pencerahan tanpa suntikan? Meh wassap mommy. Kita sembang panjg lg pasal sabun ajaib ni www.wassap.my/0199310275 🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Sam
Samyunwan obat penambah nafsu makan / gemuk
Perminggu naik 2/3 kg , garansi uang kembali jika tidak manjur
Siap melayani orderan dalam / luar negri :

harga:
50.000 perbotol isi 20 kapsul
beli 3 gratis satu botol

u/hasil maksimal konsumsi 3 botol

Contact :
Tlp/wa +6287724000090
Bbm  53c445b9
Line  samyunwan_original ( gak pake @ )
#lynscosmetics #lynscosmeticspremium #kecantikanterserlah #lawa #aweklawa #produkbagus #indonesia #malaysia #brunei #singapore #beauty #cantikdangebu #produkkecantikan #foundationgebu #bedak #lipmatte #produkmalaysia #buatanmalaysia #produkindonesia #instafamous #viral #malaysiaviral #indonesiaviral #sihat #halal #makeupartis #muamalaysia #muautara #muapantaitimur

33
Sam Samyunwan obat penambah nafsu makan / gemuk Perminggu naik 2/3 kg , garansi uang kembali jika tidak manjur Siap melayani orderan dalam / luar negri : harga: 50.000 perbotol isi 20 kapsul beli 3 gratis satu botol u/hasil maksimal konsumsi 3 botol Contact : Tlp/wa +6287724000090 Bbm 53c445b9 Line samyunwan_original ( gak pake @ ) #lynscosmetics  #lynscosmeticspremium  #kecantikanterserlah  #lawa  #aweklawa  #produkbagus  #indonesia  #malaysia  #brunei  #singapore  #beauty  #cantikdangebu  #produkkecantikan  #foundationgebu  #bedak  #lipmatte  #produkmalaysia  #buatanmalaysia  #produkindonesia  #instafamous  #viral  #malaysiaviral  #indonesiaviral  #sihat  #halal  #makeupartis  #muamalaysia  #muautara  #muapantaitimur  33
Siapa tak suka makeup tebal dan berat? Boleh cuba this foundation from @lynscosmetics_premium okay? sangat mudah digunakan sebab tak perlu dah susah2 pakai bedak tak sbb dlm ni dah ada talcum powder yg boleh gebukan kulit. Bestkan? foundation into powder, hanya di lynscosmetics, dapatkan skrg.
.
.
Dropship pendaftaran percuma dibuka, daftar skrg. Agent & stokis seluruh Malaysia juga diperlukan. Pm je no 011-26076090
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Siapa tak suka makeup tebal dan berat? Boleh cuba this foundation from @lynscosmetics_premium okay? sangat mudah digunakan sebab tak perlu dah susah2 pakai bedak tak sbb dlm ni dah ada talcum powder yg boleh gebukan kulit. Bestkan? foundation into powder, hanya di lynscosmetics, dapatkan skrg. . . Dropship pendaftaran percuma dibuka, daftar skrg. Agent & stokis seluruh Malaysia juga diperlukan. Pm je no 011-26076090 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Guys, ada lagi ke yang belum dapatkan promotion lynscosmetics this week? Promotion paling jimat & harini ciklyn rasa tertawan. Eh perasan nya, sabar tak habis ayat lagi. Ciklyn tertawan tengok feedback lynscosmetics glowing serum yg ciklyn dapat semalam tak henti-henti, mcm susuk! Tp bukan susuk susah mati, tapi susuk susah berhenti ambil hati laki. .
.
Harga asal serum ni RM40 tau? Tapi promosi hanya RM70 utk dua botol, bukan itu je. Siap dpt free tester foundation aiskrim dari @lynscosmetics_premium memang rugi tak order, sampai 15/4 ni je😍
.
.
#lynscosmetics #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Guys, ada lagi ke yang belum dapatkan promotion lynscosmetics this week? Promotion paling jimat & harini ciklyn rasa tertawan. Eh perasan nya, sabar tak habis ayat lagi. Ciklyn tertawan tengok feedback lynscosmetics glowing serum yg ciklyn dapat semalam tak henti-henti, mcm susuk! Tp bukan susuk susah mati, tapi susuk susah berhenti ambil hati laki. . . Harga asal serum ni RM40 tau? Tapi promosi hanya RM70 utk dua botol, bukan itu je. Siap dpt free tester foundation aiskrim dari @lynscosmetics_premium memang rugi tak order, sampai 15/4 ni je😍 . . #lynscosmetics  #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka