an online Instagram web viewer

#lukislukis medias

Photos

Suka2 kat majlis org...
Meh la kita main lukis2... #mesyuaratagong #ragamanak #lukislukis #khairatulikhlas
nak masuk pertandingan katanya...huhuhu

#zulaikharizal #anakwalid #anakummi #lukislukis
Maaf lah mungkin dah jarang nk post sebab sibuk memikirkan masa depan..😂
.
#art #draw #komikmalaysia #malaysia #malaysiaart #lukis #lukisan #lukislukis #komik
#adventurerofart
Korang suka buat apa masa cuaca panas..?😮
.
#art #draw #komikmalaysia #malaysia #malaysiaart #lukis #lukisan #lukislukis #komik
#adventurerofart
Untuk mencintai seseorang, sadar diri merupakan hal yang terpenting. 😊
Namun bukan berarti kamu tidak boleh jatuh cinta kepada lawan jenis. 
Kau diberi kebebasan untuk jatuh cinta kepada siapapun asalkan tahu diri dan sadar diri dengan posisi yang disandangnya. 😊
-
-
-
-
"Entahlah.... Saat ini yang aku CINTAI hanya sebuah KARYA SENI." 😊🌷🎨
#lukisan #lukisanpensil #pencilart #indonesiaart #pelukisindonesia #pelukisbanten #bantenindonesia #bantenartcomunity #bantenart #blackandwhite #yeah #highestimagination #imaginasi #koas #koashidup #hiddenproject28 #capsabby #soekarno #lukislukis #handart #manualart
Untuk mencintai seseorang, sadar diri merupakan hal yang terpenting. 😊 Namun bukan berarti kamu tidak boleh jatuh cinta kepada lawan jenis. Kau diberi kebebasan untuk jatuh cinta kepada siapapun asalkan tahu diri dan sadar diri dengan posisi yang disandangnya. 😊 - - - - "Entahlah.... Saat ini yang aku CINTAI hanya sebuah KARYA SENI." 😊🌷🎨 #lukisan  #lukisanpensil  #pencilart  #indonesiaart  #pelukisindonesia  #pelukisbanten  #bantenindonesia  #bantenartcomunity  #bantenart  #blackandwhite  #yeah  #highestimagination  #imaginasi  #koas  #koashidup  #hiddenproject28  #capsabby  #soekarno  #lukislukis  #handart  #manualart 
New style harap anda semua suka..😀
.
#art #draw #komikmalaysia #malaysia #malaysiaart #lukis #lukisan #lukislukis #komik
#adventurerofart
Terima Kasih❤pd cik akak yg order dgn kami ni..
Tempahan karikatur/potrait..trus dm/whatsapp 0176021446
#customer #pelanggan #karikatur #caricature #malaysia #melakariver #lukislukis #caricaturespot#wedding #alumni #kahwin #birthday
I hate arguing...People is a JOKE of all time!😒
#hardcorefred #gengkomik  #lukislukis  #komikstrip  #comics  #komikmalaysia
Narsis itu ketika melukis wajah sendiri 😄. Kok alisnya kayak ulat bulu?! Haduh kgak bisa bikin alis😌, alis aslinya alis gk luntur soalnya😄😄😂. Knp ditutupin?! Lagi tidak percaya diri 😄😄😄😂.
.
.
.
.
. . 👀bukan pelukis + warna seadanya ✌️😊
#budenarsis 
#art #kerjaanklaubosen
#lukislukis
Narsis itu ketika melukis wajah sendiri 😄. Kok alisnya kayak ulat bulu?! Haduh kgak bisa bikin alis😌, alis aslinya alis gk luntur soalnya😄😄😂. Knp ditutupin?! Lagi tidak percaya diri 😄😄😄😂. . . . . . . 👀bukan pelukis + warna seadanya ✌️😊 #budenarsis  #art  #kerjaanklaubosen  #lukislukis 
Terima Kasih
Buat #datoazizulkhamis serta isteri beliau..sudi melukis dgn kami..
Brminat mnempah karikatur,potrait?
Terus wasap kami 0176021446
#lukislukis #jualonline #tempahan #melakariver #digitalart #malaysia #beli
Ppl said"Start from the bottom(hambar)"👌
#hardcorefred #gengkomik  #lukislukis  #komikstrip  #comics  #komikmalaysia
TERIMA KASIH❤❤
Online Customer punya order..tmpahan #caricature #portraitcaricature #digitalart #digitalpainting #tempahan #jualonline #kadkawin #lukislukis #harijadi #wedding #cuticutimalaysia #melakariver #birthday 
Order trus 017 6021446
Alhamdulillah seronok bila tengok ibu bapa kita gembira walaupun susah tapi usaha berbaloi...😃
.
#drawing #drawings #art #lukisan #lukislukis #malaysia #malaysiaart
Oc baru 😂... ada 2 gaya baju x tahu nk yg mana satu jadi aku pilih dua2 😬 .
#originalcharacter #oc #lukis #lukisan #lukislukis #lukislukisan #draw #drawing #drawings #malaysiaart
Huhu gempak betul lukisan dari @muyaizah_ .
.
Kredit: @muyaizah_
Kredit: @muyaizah_
ktedit: @muyaizah_
#drawing #draw #drawings #art #lukisan #lukislukis
Last untuk mlm ni..😂
.
#drawing #art #drawings #draw #malaysia #malaysiaart #lukis #lukislukis
Kalau korang nk tahu😎 disebab kan lukisan ni aku terus rasa nk melukis😍 walaupun lukisan x secantik ni😌 tapi ni lah lukisan penyebab aku nk melukis🙌..terima kasih kepada pelukis asal @muyaizah_ .
Kredit: @muyaizah_ 
Kredit: @muyaizah_ 
Kredit: @muyaizah_ .
#drawing #lukislukis #lukisan #art #sifu
Kalau korang nk tahu😎 disebab kan lukisan ni aku terus rasa nk melukis😍 walaupun lukisan x secantik ni😌 tapi ni lah lukisan penyebab aku nk melukis🙌..terima kasih kepada pelukis asal @muyaizah_ . Kredit: @muyaizah_ Kredit: @muyaizah_ Kredit: @muyaizah_ . #drawing  #lukislukis  #lukisan  #art  #sifu 
Bila larut malam..taraturap taraturaptap
.
#drawing #art #drawings #draw #malaysia #malaysiaart #lukis #lukislukis
Viral dulu, persoal kemudian. 
#
.
.
.
.
.
#komikmalaysia #gengkomik #lukislukis #webcomic #comic #fourpanel
Ni watak lelaki pulak..namanya kairulzaman😂
.
#oc #originalcharacter #art #seni #draw #drawing #lukisan #lukis #lukislukis
Bintang tidak bersinar di petang hari...
.
#lukis #lukisan #lukislukis #lukislukisan #draw #drawing #art #malaysia #malaysiaart
Ni lah oc aku..x comel sebab realiti pun x comel kahkahkah..😂
.
#oc #originalcharacter #art #seni #draw #drawing #lukisan #lukis #lukislukis
Tergantung sepi...iiiiii😂😅
.
#draw #drawing #lukisan #art #lukis #lukislukis
Hebat belaka tahap sabar orang Malaysia. 
#
.
.
.
.
#komikmalaysia #komikhambar #gengkomik #lukislukis #komiksampah
Setan jin memang suka benda busuk2 ni. .
.
.
.
.
#komikmalaysia #komikhambar #gengkomik #lukislukis
Turutttturut 😂
.
#lukis #lukisan #bosan #lukislukis #komikhambar #apaapajerr
#Repost @lanunranggi with @get_repost
・・・
Hari ni Lanun takde, dia sibuk ngan buku dia dan CKOM, jadi ahkak ambik alih hari ni. Ahkak pantang betul kalau orang naik kete ahkak, dia tak pakai seatbelt. Tak tau ke seatbelt tu bukan untuk hiasan, tapi keselamatan. Dah tau sengkek takdak duit nak bayo saman, pakailah seatbelt. Kang kena saman, dari sengkek terus papa kedana. Sila pakai seatbelt bila naik kereta. Anda mampu mengubahnya. 
Dah, malas ahkak nak melazer. Kalau kau naik kereta ahkak tak nak pakai seatbelt, sila turun. Gi naik bas. Naik bas takyah pakai seatbelt. Ok dah. Ciao.. #lanunranggi #gengkomik #gudangkomik #gedungkomik #gengbuasirotak #komikmalaysia #malaysiancomic #malaysiandoodle #doodle #comic #komik #lukislukis #AhkakAinLazer
#Repost  @lanunranggi with @get_repost ・・・ Hari ni Lanun takde, dia sibuk ngan buku dia dan CKOM, jadi ahkak ambik alih hari ni. Ahkak pantang betul kalau orang naik kete ahkak, dia tak pakai seatbelt. Tak tau ke seatbelt tu bukan untuk hiasan, tapi keselamatan. Dah tau sengkek takdak duit nak bayo saman, pakailah seatbelt. Kang kena saman, dari sengkek terus papa kedana. Sila pakai seatbelt bila naik kereta. Anda mampu mengubahnya. Dah, malas ahkak nak melazer. Kalau kau naik kereta ahkak tak nak pakai seatbelt, sila turun. Gi naik bas. Naik bas takyah pakai seatbelt. Ok dah. Ciao.. #lanunranggi  #gengkomik  #gudangkomik  #gedungkomik  #gengbuasirotak  #komikmalaysia  #malaysiancomic  #malaysiandoodle  #doodle  #comic  #komik  #lukislukis  #AhkakAinLazer 
P.S.- Siapa yang selalu sangat pakai natang ni da boleh apply kerja part time jadi stage props. .
.
.
.
.

#komikmalaysia #gengkomik #lawakhambar #vapenation #vapemalaysia #lukislukis
Sekarang ni kalau duduk rumah memang aku elakkan pakai earphone, takut tak dengar apa2, atau tak terperasan apa yang berlaku di sekeliling aku. .
.
.
.
.
#komikmalaysia #gengkomik #genglukis #komikseram #komikhambar #lukislukis
Post ni tidak disponsor. Aku memang suka kopi. Pernah sampai satu tahap, otak aku tak boleh berfungsi dengan optimum tanpa kopi. Tapi sejak kena migrain teruk lepas tu, aku pun mula biasakan diri untuk tidak kemaruk kopi. Pendek kata, semua benda kena buat berpada-pada dan jangan sampai tahap ekstrem, barulah sihat tubuh badan dan minda. .
.
.
.
.
#komikmalaysia #gengkomik #wakanda #blackpanther #lawakhambar #komikhambar #lukislukis
Post ni tidak disponsor. Aku memang suka kopi. Pernah sampai satu tahap, otak aku tak boleh berfungsi dengan optimum tanpa kopi. Tapi sejak kena migrain teruk lepas tu, aku pun mula biasakan diri untuk tidak kemaruk kopi. Pendek kata, semua benda kena buat berpada-pada dan jangan sampai tahap ekstrem, barulah sihat tubuh badan dan minda. . . . . . #komikmalaysia  #gengkomik  #wakanda  #blackpanther  #lawakhambar  #komikhambar  #lukislukis 
#Repost @temahto with @get_repost
・・・
Semoga kalian bermimpi indah malam ni. ❤️
P.S. - Phone tu jangan letak dekat sangat dengan muka. .
.
.
.
.

Original art from http://longcroft.net/portfolio/wildlife-poetry-anthology/
#gengkomik #komikmalaysia #lukislukis #komikhambar
#Repost  @temahto with @get_repost ・・・ Semoga kalian bermimpi indah malam ni. ❤️ P.S. - Phone tu jangan letak dekat sangat dengan muka. . . . . . Original art from http://longcroft.net/portfolio/wildlife-poetry-anthology/ #gengkomik  #komikmalaysia  #lukislukis  #komikhambar 
Semoga kalian bermimpi indah malam ni. ❤️
P.S. - Phone tu jangan letak dekat sangat dengan muka. .
.
.
.
.

Original art from http://longcroft.net/portfolio/wildlife-poetry-anthology/
#gengkomik #komikmalaysia #lukislukis #komikhambar
Semoga kalian bermimpi indah malam ni. ❤️ P.S. - Phone tu jangan letak dekat sangat dengan muka. . . . . . Original art from http://longcroft.net/portfolio/wildlife-poetry-anthology/ #gengkomik  #komikmalaysia  #lukislukis  #komikhambar 
Follow toko SHOPEE kami yuk😊
Khusus kaos lukis batik ya 
Search toko kami Kembar AL&Cempaka Canting Art Shop 😉😊
#kaoslukisbatikhandmadeYogyakarta #lukisbatikhandmadehadirdiSHOPEE #lukisbatikmurahonline #jualankaoslukisbatikhandmadeonlinemurah #senilukisbatikonlinemurah #pesonaYogyakartalukisbatik #lukislukis #lukisbatik
#layan @trxh_04  main #lukislukis .... jadile seadanya

#support
 #lilnur
Aku minta maaf kepada semua semut yang aku penah lenyekkan sebelum ini. .
.
.
.
.
.
#gengkomik #komikmalaysia #komikhambar #lawakhambar #didiandfriends #lukislukis #genglukis
Maksud sebenar lagu ini, mengikut imaginasi aku. Tapi telah diolah untuk kesesuaian semasa. You know I know lahhh.
.
. (Maaf lama tak upload, sibuk kehulu kehilir antara negeri.)
.
.
.
.
.
#gengkomik #komikmalaysia #lukislukis #komikhambar #lagutigakupang #didiandfriends
Tempahan siap dr customer..tqvm😘😙😙#caricature #karikatur #lukislukis #melaka #melakariver #malaysia #jual #jualonline ######
Kalau boleh aku memang elak kedai macam ni sebab rasa macam perompakan waktu siang. 
#gengkomik #komikmalaysia #lukislukis #komikhambar #komikharian
I'm starting to become more introverted. 
#gengkomik #komikmalaysia #lukislukis #komikharian
Jangan ambil mesej ini secara literal. 
#gengkomik #komikmalaysia #genglukis #komikhambar #lukislukis
[ BELAJAR bareng Yuk ]
Hari Ahad apa nih yg dikerjain ?
Kalo man teman luang waktu nd daripada terbuang sia sia
Belajar bareng aja yuk
Saling sharing" yuk
Yang mahir crayon, cat Air, kuas mengkuas, coret coret kertas, atau lainnya
Boleh deh berbagi semua ..
Kami ada sedikit bisa coret-coret juga Insya Allah
Yuk temu bareng , belajar bareng__
Tiap hari Ahad di Jalan Demang Lebar Daun No 268 :)
Cukup bawa peralatan dan bayar dgn Do'a yaah
Terbuka untuk semua umur
Di tunggu ya 🌼
Nb : Peyempuan.only yg ingin temu ditunggu dm nya yaa
.
.
#Ahadceria #lukislukis #gambar #khot #barengbareng #berbagikebaikan #ilmudanamal #ceritamuda #berbagi #suka #hobby #bahagia #tawa #berkah
[ BELAJAR bareng Yuk ] Hari Ahad apa nih yg dikerjain ? Kalo man teman luang waktu nd daripada terbuang sia sia Belajar bareng aja yuk Saling sharing" yuk Yang mahir crayon, cat Air, kuas mengkuas, coret coret kertas, atau lainnya Boleh deh berbagi semua .. Kami ada sedikit bisa coret-coret juga Insya Allah Yuk temu bareng , belajar bareng__ Tiap hari Ahad di Jalan Demang Lebar Daun No 268 :) Cukup bawa peralatan dan bayar dgn Do'a yaah Terbuka untuk semua umur Di tunggu ya 🌼 Nb : Peyempuan.only yg ingin temu ditunggu dm nya yaa . . #Ahadceria  #lukislukis  #gambar  #khot  #barengbareng  #berbagikebaikan  #ilmudanamal  #ceritamuda  #berbagi  #suka  #hobby  #bahagia  #tawa  #berkah 
Title: Big Tall Monster named Maysaa
By: Maysaa Adeelia
Size: A3
Date: 180201
.
.
#maysaalukis #daughter #5yearsold #sketch #doodle #daughtersdrawing #keepupthepassion #anakpapa #rightbrain #lukislukis #lukisan
🔴Food Sharing
●With me?HaHaHa...Hell No🔥Just kidding~Maybe for under curtain circumstances😂👌
#HardcoreFred  #gengkomik  #lukislukis  #komikstrip  #comics  #komikmalaysia