an online Instagram web viewer

#lipspa medias

Photos

Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2.

Actual Price:949/

For orders dm
Cod all over Pakistan 
260 delivery charges will be applicable #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm -
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2. Actual Price:949/ For orders dm Cod all over Pakistan 260 delivery charges will be applicable #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm  -
- Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2.

Actual Price:949/

For orders contact us at WhatsApp 03442899685
Cod all over Pakistan 
250 delivery charges will be applicable #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
- Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2. Actual Price:949/ For orders contact us at WhatsApp 03442899685 Cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2.

Actual Price:949/

For orders contact us at WhatsApp 03045171968
Cod all over Pakistan 
250 delivery charges will be applicable #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2. Actual Price:949/ For orders contact us at WhatsApp 03045171968 Cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2.

Actual Price:949/

For orders contact us at WhatsApp 03045171968
Cod all over Pakistan 
250 delivery charges will be applicable #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2. Actual Price:949/ For orders contact us at WhatsApp 03045171968 Cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
LOokie LOokie.  See What We Have, Being Delivered Today At @borneoskinboutique

EXCLUSIVE ONLY AT BORNEO SKIN BOUTIQUE 🌼THE PANDAN MINT LIP SCRUB by @chokolate_bah

Now.. How would you like to get this sweet lip scrub?

Join our Supermom Contest Now  and win this favourite scrub amongst other prizes worth RM648 😍😍😍 Go to our website now
WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM

@chokolate_bah #borneoskinboutique #lipspa #lipscrub #facialtreatment #facialinkkcity #botanicalproduct #halalbeautyproducts #againstanimaltesting
LOokie LOokie. See What We Have, Being Delivered Today At @borneoskinboutique EXCLUSIVE ONLY AT BORNEO SKIN BOUTIQUE 🌼THE PANDAN MINT LIP SCRUB by @chokolate_bah Now.. How would you like to get this sweet lip scrub? Join our Supermom Contest Now and win this favourite scrub amongst other prizes worth RM648 😍😍😍 Go to our website now WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM @chokolate_bah #borneoskinboutique  #lipspa  #lipscrub  #facialtreatment  #facialinkkcity  #botanicalproduct  #halalbeautyproducts  #againstanimaltesting 
Bulan ramadhan ni bibir anda kering dan kelihatan tidak bermaya?  Mai cuba Satin lips set ni,  pasti bibir anda tampak lebih segar dan sihat,  nak senyum pun dh tak malu dah😍😄 ☀️Satin Lips® Shea Sugar Scrub & Shea Butter Balm☀️ 🍒Satin Lips® Shea Sugar Scrub 
mengelupas secara lembut untuk 
melembut, menghalus dan 
mengilatkan bibir. 🍒Satin Lips® Shea Butter Balm 
melembapkan bibir secara 
mendalam dan meninggalkannya 
dengan rasa segar.

Contact/wassup akak di 0179024905 untuk rundingan kecantikan percuma. 
#beautyconsultantmarykaymalaysia
#marykaymalaysia #marykayon9shop #satinlips #lipspa #lipsscrub #lipsbalm
Bulan ramadhan ni bibir anda kering dan kelihatan tidak bermaya? Mai cuba Satin lips set ni, pasti bibir anda tampak lebih segar dan sihat, nak senyum pun dh tak malu dah😍😄 ☀️Satin Lips® Shea Sugar Scrub & Shea Butter Balm☀️ 🍒Satin Lips® Shea Sugar Scrub mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. 🍒Satin Lips® Shea Butter Balm melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Contact/wassup akak di 0179024905 untuk rundingan kecantikan percuma. #beautyconsultantmarykaymalaysia  #marykaymalaysia  #marykayon9shop  #satinlips  #lipspa  #lipsscrub  #lipsbalm 
Bulan ramadhan ni bibir anda kering dan kelihatan tidak bermaya?  Mai cuba Satin lips set ni,  pasti bibir anda tampak lebih segar dan sihat,  nak senyum pun dh tak malu dah😍😄 ☀️Satin Lips® Shea Sugar Scrub & Shea Butter Balm☀️ 🍒Satin Lips® Shea Sugar Scrub 
mengelupas secara lembut untuk 
melembut, menghalus dan 
mengilatkan bibir. 🍒Satin Lips® Shea Butter Balm 
melembapkan bibir secara 
mendalam dan meninggalkannya 
dengan rasa segar.

Contact/wassup akak di 0179024905 untuk rundingan kecantikan percuma. 
#beautyconsultantmarykaymalaysia
#marykaymalaysia #marykayon9shop #satinlips #lipspa #lipsscrub #lipsbalm
Bulan ramadhan ni bibir anda kering dan kelihatan tidak bermaya? Mai cuba Satin lips set ni, pasti bibir anda tampak lebih segar dan sihat, nak senyum pun dh tak malu dah😍😄 ☀️Satin Lips® Shea Sugar Scrub & Shea Butter Balm☀️ 🍒Satin Lips® Shea Sugar Scrub mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. 🍒Satin Lips® Shea Butter Balm melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Contact/wassup akak di 0179024905 untuk rundingan kecantikan percuma. #beautyconsultantmarykaymalaysia  #marykaymalaysia  #marykayon9shop  #satinlips  #lipspa  #lipsscrub  #lipsbalm 
Bibir ni ada kat kawasan muka..so xkan nk bia muka je cantik..bibir pun nak cantik jugak kan..kenela bagi penjagaan yang sempurna juga macam kite jaga muka 😘😘😘
.
Macam mana nak dapatkan penjagaan bibir yg sempurna?🧐🧐🧐
.
Dengan menggunakan SATIN LIPS dari mary kay ni, insyaAllah korang akan dapat hasil terbaik & dapatla bibir yg sihat & cantik..nak apply lipstick pun senang & perfect!💋💋💄💄
.
Untuk yang nak cuba sendiri buat lipspa yg xsampai 5minit ni, jom jumpa kite jom🌹
.
Tiqah 🧕🏻
0129759386
.
#marykay
#marykaypekan 
#marykaykuantan 
#marykaypahang
#marykayselayang
#marykaygombak 
#marykaytamanselayang
#marykaykl 
#marykaybatucaves 
#marykayselangor
#ilovemarykay
#magicalbee
#lipspa
#satinlipsmarykay 
#marykaylipbalm 
#marykaylipspa
#marykaylipsscrub 
#satinbodysheaset
#magicalbeefallinlove 
#marykaybodycare 
#timewisemiracle
#timewiseskincare 
#antiaging
#antiagingskincare
Bibir ni ada kat kawasan muka..so xkan nk bia muka je cantik..bibir pun nak cantik jugak kan..kenela bagi penjagaan yang sempurna juga macam kite jaga muka 😘😘😘 . Macam mana nak dapatkan penjagaan bibir yg sempurna?🧐🧐🧐 . Dengan menggunakan SATIN LIPS dari mary kay ni, insyaAllah korang akan dapat hasil terbaik & dapatla bibir yg sihat & cantik..nak apply lipstick pun senang & perfect!💋💋💄💄 . Untuk yang nak cuba sendiri buat lipspa yg xsampai 5minit ni, jom jumpa kite jom🌹 . Tiqah 🧕🏻 0129759386 . #marykay  #marykaypekan  #marykaykuantan  #marykaypahang  #marykayselayang  #marykaygombak  #marykaytamanselayang  #marykaykl  #marykaybatucaves  #marykayselangor  #ilovemarykay  #magicalbee  #lipspa  #satinlipsmarykay  #marykaylipbalm  #marykaylipspa  #marykaylipsscrub  #satinbodysheaset  #magicalbeefallinlove  #marykaybodycare  #timewisemiracle  #timewiseskincare  #antiaging  #antiagingskincare 
Proven and Tested 👊 
No Retouched 💄
Hindi ako binigo ng #MaryKayCCCream and #marykaylipstick in our event last night ..wagas ang init at pawisan na ako ng bonģgang bongga nyan diba @annejao @im_jovita @n3ysa04 @inara_france 😍
#ThankYouLord for this blessing to @picturesaic 
#FranceandRicardoNuptial Thank yiu din 🙏
#NoFilter from 📱📷 #AdrianSantos
#LadyPhotographer #eventsphotographer #mhelnolasco #Curacha #mykindofrestday #picturesaic #weddingphotographer #IshootForCanon #D60 #EOSM3
Proven and Tested 👊 No Retouched 💄 Hindi ako binigo ng #MaryKayCCCream  and #marykaylipstick  in our event last night ..wagas ang init at pawisan na ako ng bonģgang bongga nyan diba @annejao @im_jovita @n3ysa04 @inara_france 😍 #ThankYouLord  for this blessing to @picturesaic #FranceandRicardoNuptial  Thank yiu din 🙏 #NoFilter  from 📱📷 #AdrianSantos  #LadyPhotographer  #eventsphotographer  #mhelnolasco  #Curacha  #mykindofrestday  #picturesaic  #weddingphotographer  #IshootForCanon  #D60  #EOSM3 
Testimoni daripada Kak Huda. Bibir kering kalau kite rajin apply Lip Scrub & Lip Balm membantu bibir kering jadi lembap dan munggil 😍
.
Siapa ada masalah bibir kering? Minum banyak air still kering jugak bibir tu. Nah boleh cuba Satin Lips yang dirumuskan oleh Shea Butter.
.
Nak cuba secara PERCUMA? DM Shela tau 😘
.
Shela Khairuddin
Ind. Beauty Consultant

#bibircantik 
#lipspa 
#satinlipsmarykay #marykaykotakinabalu #marykaykosmetik 
#marykaykl 
#marykayperak #marykaytelukintan
Testimoni daripada Kak Huda. Bibir kering kalau kite rajin apply Lip Scrub & Lip Balm membantu bibir kering jadi lembap dan munggil 😍 . Siapa ada masalah bibir kering? Minum banyak air still kering jugak bibir tu. Nah boleh cuba Satin Lips yang dirumuskan oleh Shea Butter. . Nak cuba secara PERCUMA? DM Shela tau 😘 . Shela Khairuddin Ind. Beauty Consultant #bibircantik  #lipspa  #satinlipsmarykay  #marykaykotakinabalu  #marykaykosmetik  #marykaykl  #marykayperak  #marykaytelukintan 
Inilah replenishing serum C! Sampai Taj Mahal, aimi bawa cinta ini.. Yang membaiki kolagen bawah kulit, yang mencerahkan.. Menurut ahli dermatologi dan ahli sains penyelidikan, Vitamin C memainkan peranan yang signifikan dalam merangsang sintesis kolegen PENEGANG kulit; sebab itulah ekstrak vitamin ini dianggap bermanfaat sebagai ramuan penjagaan kulit .
.

Perlukan rupa baru??? .
.
TimeWise® Replenishing Serum+C mempunyai faedah  yang dapat membantu. Serum yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang memperkuat kolagen baru, mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai. Ia juga mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membekalkan keanjalan atau “spring” kulit .
Kesan keseluruhannya? 
Satu rupa baru yang positif .
.
Tak perlu suntik-suntik lagi... hanya sapu pada wajah.. ianya lebih SELAMAT!!!! .
.
Replenishing Serum+C merupakan Serum bernilai yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai .
.
Fungsi :
📌 Menggalakkan pembentukan kolagen dan membantu kulit bingkas kembali .
📌 Mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membawa keanjalan atau “spring” kepada kulit .
📌 Mengandungi sumber asli Vitamin C (asid L-askorbik) dan adenosina termasuk ekstrak buah delima, kakadu plum dan camu-camu .
📌 Membantu meningkatkan penghasilan kolagen baru, yang menegang & memontokkan kulit .
.
Ramuan :-
📌 Ekstrak Buah Delima
📌 Ekstrak Kakadu Plum 📌 Ekstrak Camu Camu
📌 Ekstrak Ceri Acerola
📌 Ekstrak Beri Anggur Hitam 📌 Ekstrak Biji Argan .
.
Badan tidak dapat menghasilkan Vitamin C ataupun menyimpannya sendiri. Sebab itu kita memerlukan  bekalan yang berterusan .
.
.
Jangan tunggu lagi!
.
Nak Serum C? Nak free postage?  whatsapp 
012-4033922
Aimi Ai
Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitamin #marykaymurah
Inilah replenishing serum C! Sampai Taj Mahal, aimi bawa cinta ini.. Yang membaiki kolagen bawah kulit, yang mencerahkan.. Menurut ahli dermatologi dan ahli sains penyelidikan, Vitamin C memainkan peranan yang signifikan dalam merangsang sintesis kolegen PENEGANG kulit; sebab itulah ekstrak vitamin ini dianggap bermanfaat sebagai ramuan penjagaan kulit . . Perlukan rupa baru??? . . TimeWise® Replenishing Serum+C mempunyai faedah yang dapat membantu. Serum yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang memperkuat kolagen baru, mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai. Ia juga mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membekalkan keanjalan atau “spring” kulit . Kesan keseluruhannya? Satu rupa baru yang positif . . Tak perlu suntik-suntik lagi... hanya sapu pada wajah.. ianya lebih SELAMAT!!!! . . Replenishing Serum+C merupakan Serum bernilai yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai . . Fungsi : 📌 Menggalakkan pembentukan kolagen dan membantu kulit bingkas kembali . 📌 Mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membawa keanjalan atau “spring” kepada kulit . 📌 Mengandungi sumber asli Vitamin C (asid L-askorbik) dan adenosina termasuk ekstrak buah delima, kakadu plum dan camu-camu . 📌 Membantu meningkatkan penghasilan kolagen baru, yang menegang & memontokkan kulit . . Ramuan :- 📌 Ekstrak Buah Delima 📌 Ekstrak Kakadu Plum 📌 Ekstrak Camu Camu 📌 Ekstrak Ceri Acerola 📌 Ekstrak Beri Anggur Hitam 📌 Ekstrak Biji Argan . . Badan tidak dapat menghasilkan Vitamin C ataupun menyimpannya sendiri. Sebab itu kita memerlukan bekalan yang berterusan . . . Jangan tunggu lagi! . Nak Serum C? Nak free postage? whatsapp 012-4033922 Aimi Ai Beauty Consultant Mary Kay . #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsulantmarykay #ilovemarykay #mkmalaysia #botanicalproduct #spf #cccream #productbebaskimia #marykayoriginal #internationalproduct #halalproduct #halalskincare #bibirkering #skrubbibir #bibirhitam #lipspa #lipscare #lipstick #vitamin  #marykaymurah 
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2.  Price:949/

For orders dm us 🌸 #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2. Price:949/ For orders dm us 🌸 #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
🤔 Masalah bibir kering? 🤔 Kusam? 🤔 Tak bermaya? 🤔 Gelap akibat penggunaan lipstick yang tinggi bahan kimia?
.
Jom saya bantu!😊 Miliki bibir menawan dan lembut, hanya dalam dua langkah sahaja!😄 Gunakan SATIN LIPS - LIP MASK hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan.
.
Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. 😉
.
Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena!
.
Nisa ↪ 01110068575 ❤❤❤
.
#sayajual #sayajualmarykay #lipstickmarykay #marykayampang #flawlessskin #ilovemarykay
#marykaymalaysiasingapore
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay  #sisterhood #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #scrubbe #timewise #travel #ilovemarykay #marykaypuchong #marykayselangor #beauty #lipstickmarykay #lipmask #lipspa #wedding #hantaran
🤔 Masalah bibir kering? 🤔 Kusam? 🤔 Tak bermaya? 🤔 Gelap akibat penggunaan lipstick yang tinggi bahan kimia? . Jom saya bantu!😊 Miliki bibir menawan dan lembut, hanya dalam dua langkah sahaja!😄 Gunakan SATIN LIPS - LIP MASK hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan. . Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. 😉 . Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena! . Nisa ↪ 01110068575 ❤❤❤ . #sayajual  #sayajualmarykay  #lipstickmarykay  #marykayampang  #flawlessskin  #ilovemarykay  #marykaymalaysiasingapore  #marykaybestseller  #beautyconsultantmarykay  #sisterhood  #semimattegel  #lipstickmurah  #lipliners  #satinlipssets  #lipsmask  #scrubbe  #timewise  #travel  #ilovemarykay  #marykaypuchong  #marykayselangor  #beauty  #lipstickmarykay  #lipmask  #lipspa  #wedding  #hantaran 
"SET BOTANICAL EFFECTS MARY KAY UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG" 🌿☘️🌿☘️🌿☘️🌿☘️🌿🌿🍀🌿☘️🌿☘️☘️🌿🌿🌿 🤭🌱 Mary Kay terkenal sebab produknya Mineral-Based berasaskan buah²an tumbuhan. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit dan tiada side effects walaupun anda decide tak nak pakai dah. Ini yang kita cari dalam semua produk . 🤭🌱 Ramai yang mengadu kulit akan jadi merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya itu tanda bahan kimia yang tinggi . 🤭🌱 Sebab itu, Mary Kay adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak . 🧐So, sesapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects ni👇 inshaallah, uolls akan puas hati.

1.Jerawat sangat banyak .😱
2.Kulit terlalu kering/berminyak .😱
3.Oily dikawasan T-zone .😱
4.Liang pori besar .😱
5.Banyak whitehead/blackhead .😱
6.Muka gelap kesan sunburn .😱
7.Kulit kusam .😱
8.Kulit rosak punca salah pakai produk .😱 Tunggu apa lagi jom  dapatkan nasihat dari Erna perunding kecantikan marykay

Wassap 
Wasapp.me/601125444351
(Erna)

#marykayBesut #marykayTerengganu #mkByErna #top2dunia #masalahJerawat
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #Neelofa
 #ctdk  #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota #semimatte #lipspa #bibircantik
"SET BOTANICAL EFFECTS MARY KAY UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG" 🌿☘️🌿☘️🌿☘️🌿☘️🌿🌿🍀🌿☘️🌿☘️☘️🌿🌿🌿 🤭🌱 Mary Kay terkenal sebab produknya Mineral-Based berasaskan buah²an tumbuhan. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit dan tiada side effects walaupun anda decide tak nak pakai dah. Ini yang kita cari dalam semua produk . 🤭🌱 Ramai yang mengadu kulit akan jadi merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya itu tanda bahan kimia yang tinggi . 🤭🌱 Sebab itu, Mary Kay adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak . 🧐So, sesapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects ni👇 inshaallah, uolls akan puas hati. 1.Jerawat sangat banyak .😱 2.Kulit terlalu kering/berminyak .😱 3.Oily dikawasan T-zone .😱 4.Liang pori besar .😱 5.Banyak whitehead/blackhead .😱 6.Muka gelap kesan sunburn .😱 7.Kulit kusam .😱 8.Kulit rosak punca salah pakai produk .😱 Tunggu apa lagi jom dapatkan nasihat dari Erna perunding kecantikan marykay Wassap Wasapp.me/601125444351 (Erna) #marykayBesut  #marykayTerengganu  #mkByErna  #top2dunia  #masalahJerawat  #marykaybeautyconsultant  #MaryKaySelangor  #marykaymalaysia  #bellaamara  #Neelofa  #ctdk  #bazarpaknil  #ilovemyskin  #kulitcantik  #kulitsihat  #skincareroutine  #skincareterbaik  #sayasukamakeup  #sayacantik  #kualalumpur  #wangsawalk  #wangsamaju  #setapak  #danaukota  #semimatte  #lipspa  #bibircantik 
A must have item utk kita semua ..lebih2 lagi bulan Puasa ni

Bila puasa..kita kurang minum air, akan buat kn bibir kering and mengelupas.. To overcome, kena rajin buat Lip Spa..
Senang je..seminggu 3x scrub bibir dgn lip scrub utk remove sel kulit mati and bibir yg mengelupas..then every night before tidur and before apply lipstick, Kene apply lip balm dulu..lip balm akan bg hydration pd bibir 
Kalau berminat nak cuba, kontek kite k.. ❤️ Beth 
Beauty Consultant MaryKay, 
www.wasap.my/601118519126

#marykaybeautyconsultant #ilovemymarykay #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #lipspa #marykaylipbalm #marykaylipscrub
A must have item utk kita semua ..lebih2 lagi bulan Puasa ni Bila puasa..kita kurang minum air, akan buat kn bibir kering and mengelupas.. To overcome, kena rajin buat Lip Spa.. Senang je..seminggu 3x scrub bibir dgn lip scrub utk remove sel kulit mati and bibir yg mengelupas..then every night before tidur and before apply lipstick, Kene apply lip balm dulu..lip balm akan bg hydration pd bibir Kalau berminat nak cuba, kontek kite k.. ❤️ Beth Beauty Consultant MaryKay, www.wasap.my/601118519126 #marykaybeautyconsultant  #ilovemymarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaymalaysia  #lipspa  #marykaylipbalm  #marykaylipscrub 
Yes, chokolate bah's lip butter is save to use.. AND great to share for mothers and daughters. Sometimes..my 5 yer old son would be so curious about the lip butter i made..that he wanted to try it!! 😊 .. boleh la, yg colourless. Gentlemen takes care of their lips too..right? .
@Regrann from @neynawilliams -  My Vanilla Rose Lip Butter... By @chokolate_bah
Moisturising without making my lips feel greasy...
Perfect as a base with your matte type lipstick.. 🍫This is why I started selling it at my shop as it works wonders for me.... 🎀Scrub you lippy off with Lip Scrub

Did I mention that my daughter pun kesukaan... Its yummy and safe for kids... Me and Maya been using it for about 2 months now... 💋U want one? U want Lip scrub? U want the lip butter... Buy it now at  @borneoskinboutique

Or 🎀Join our Supermom Contest Now... And stand a chance to win prizes and EXCLUSIVE CHOKOLATE  BAH! —PANDAN MINT SCRUB — 💋Head onto our website :
WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM

#MYSUPERMOM #BORNEOSKINBOUTIQUE #MOTHERSDAYCONTEST #pamperingtime
#lipspa #awesomeprizes #facialtreatment #facialinkkcity
#chokolatebah @chokolate_bah - #regrann
Yes, chokolate bah's lip butter is save to use.. AND great to share for mothers and daughters. Sometimes..my 5 yer old son would be so curious about the lip butter i made..that he wanted to try it!! 😊 .. boleh la, yg colourless. Gentlemen takes care of their lips too..right? . @Regrann from @neynawilliams - My Vanilla Rose Lip Butter... By @chokolate_bah Moisturising without making my lips feel greasy... Perfect as a base with your matte type lipstick.. 🍫This is why I started selling it at my shop as it works wonders for me.... 🎀Scrub you lippy off with Lip Scrub Did I mention that my daughter pun kesukaan... Its yummy and safe for kids... Me and Maya been using it for about 2 months now... 💋U want one? U want Lip scrub? U want the lip butter... Buy it now at @borneoskinboutique Or 🎀Join our Supermom Contest Now... And stand a chance to win prizes and EXCLUSIVE CHOKOLATE BAH! —PANDAN MINT SCRUB — 💋Head onto our website : WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM #MYSUPERMOM  #BORNEOSKINBOUTIQUE  #MOTHERSDAYCONTEST  #pamperingtime  #lipspa  #awesomeprizes  #facialtreatment  #facialinkkcity  #chokolatebah  @chokolate_bah - #regrann 
Hai semua taknak try ke lipstik ni?
Jom pm !!
erna kasi cuba semua lipstik ni...
Jimat sangat² 1thn lebih yang paling penting selamat

Wassap 
Wasapp.me/601125444351
(Erna)

#marykayBesut #marykayTerengganu #mkByErna #top2dunia #Lipstik
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #Neelofa
 #ctdk  #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota #semimatte #lipspa #bibircantik
Hai semua taknak try ke lipstik ni? Jom pm !! erna kasi cuba semua lipstik ni... Jimat sangat² 1thn lebih yang paling penting selamat Wassap Wasapp.me/601125444351 (Erna) #marykayBesut  #marykayTerengganu  #mkByErna  #top2dunia  #Lipstik  #marykaybeautyconsultant  #MaryKaySelangor  #marykaymalaysia  #bellaamara  #Neelofa  #ctdk  #bazarpaknil  #ilovemyskin  #kulitcantik  #kulitsihat  #skincareroutine  #skincareterbaik  #sayasukamakeup  #sayacantik  #kualalumpur  #wangsawalk  #wangsamaju  #setapak  #danaukota  #semimatte  #lipspa  #bibircantik 
Face to Toes with Mary Kay Products.
.
Kenapalah Mary Kay tak keluarkan product utk rambut kan. I need a specific shampoo please. Nak click-click bayar barang sampai depan rumah je boleh? Hehe.
.
SPA at HOME with Mary Kay Products.
.
Jimat masa jimat tenaga tak perlu redah jem keluar sesak-sesak panas-panas, nak-nak di bulan puasa nie kan.
.
Korang tak nak grab salah satu product nie ke?
Hak milik kekal tahan penggunaan 4 bulan dan ke atas. Ada plak Beauty Consultant utk guide korang😉😉😉
.
#spaathome#marykaybodyspa#lipspa#handspa#facialspa
Face to Toes with Mary Kay Products. . Kenapalah Mary Kay tak keluarkan product utk rambut kan. I need a specific shampoo please. Nak click-click bayar barang sampai depan rumah je boleh? Hehe. . SPA at HOME with Mary Kay Products. . Jimat masa jimat tenaga tak perlu redah jem keluar sesak-sesak panas-panas, nak-nak di bulan puasa nie kan. . Korang tak nak grab salah satu product nie ke? Hak milik kekal tahan penggunaan 4 bulan dan ke atas. Ada plak Beauty Consultant utk guide korang😉😉😉 . #spaathome #marykaybodyspa #lipspa #handspa #facialspa 
Mencuba ini dua produk untuk bibir dari c @chokolate_bah ni pagi. My lips is quite dry so... I'm doing my own lip spa the economic way. 😎 Buli tguk d insta story saya, macamana saya pakai ni produk kio. 😊😋 #lipspa
#chokolatebah
#thursday
#may2018
#beautyblogger #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #slaytheflatlay #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2.  Price:949/

For orders dm us 🌸 #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2. Price:949/ For orders dm us 🌸 #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
A must have item utk kita semua ..lebih2 lagi bulan Puasa ni
.
Bila puasa..kita kurang minum air, akan buat kn bibir kering and mengelupas..
.
To overcome, kena rajin buat Lip Spa..
Senang je..seminggu 3x scrub bibir dgn lip scrub utk remove sel kulit mati and bibir yg mengelupas..then every night before tidur and before apply lipstick, Kene apply lip balm dulu..lip balm akan bg hydration pd bibir .
If u are interested to try..let me know ❤️
.
#marykaybeautyconsultant #ilovemymarykay #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #lipspa #marykaylipbalm #marykaylipscrub
A must have item utk kita semua ..lebih2 lagi bulan Puasa ni . Bila puasa..kita kurang minum air, akan buat kn bibir kering and mengelupas.. . To overcome, kena rajin buat Lip Spa.. Senang je..seminggu 3x scrub bibir dgn lip scrub utk remove sel kulit mati and bibir yg mengelupas..then every night before tidur and before apply lipstick, Kene apply lip balm dulu..lip balm akan bg hydration pd bibir . If u are interested to try..let me know ❤️ . #marykaybeautyconsultant  #ilovemymarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaymalaysia  #lipspa  #marykaylipbalm  #marykaylipscrub 
Bulan puasa dah tiba😍😍😍
Jom dptkan combo raya
Gojes😘😘😘 beli dari sekarang x rugi sebab tahan lama..boleh pakai sampai hujung tahun terus hihihi .. jimat kan ofkus la 😘😘 dan yg paling penting top2 dunia😱😱😱 Wassap 
Wasapp.me/601125444351
(Erna)

#marykayBesut #marykayTerengganu #mkByErna #top2dunia
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #Neelofa
 #ctdk  #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota #semimatte #lipspa #bibircantik
Bulan puasa dah tiba😍😍😍 Jom dptkan combo raya Gojes😘😘😘 beli dari sekarang x rugi sebab tahan lama..boleh pakai sampai hujung tahun terus hihihi .. jimat kan ofkus la 😘😘 dan yg paling penting top2 dunia😱😱😱 Wassap Wasapp.me/601125444351 (Erna) #marykayBesut  #marykayTerengganu  #mkByErna  #top2dunia  #marykaybeautyconsultant  #MaryKaySelangor  #marykaymalaysia  #bellaamara  #Neelofa  #ctdk  #bazarpaknil  #ilovemyskin  #kulitcantik  #kulitsihat  #skincareroutine  #skincareterbaik  #sayasukamakeup  #sayacantik  #kualalumpur  #wangsawalk  #wangsamaju  #setapak  #danaukota  #semimatte  #lipspa  #bibircantik 
MARY KAY LIPS SCRUB & LIPS BALM

Kalau u all nak tau, lip scrub dan lip balm ni memang bagus sangat untuk u all yang ada bibir kering dah merekah...
Kalau taknak mekap beriya sangat pun, apalah salahnya ambil masa sikit merawat dan memanjakan bibir yang merekah tu kan.... Lagi2 bulan puasa ni.. mmg bibir akan kering. Betul tak?

Ditambah pula dengan GIFT Lips Gloss yang teeya nak bagi nanti....
Memang cantiklah bibir u all nanti...
💋

#salamramadhan
#bibirkering 
#bibirmerekah
#bibirgelap 
#bibircantik
#bibirsihat
#puasa
#marykaymalaysia 
#marykayselangor 
#marykaysubangbestari 
#marykayshahalam 
#marykaysungaibuloh
#freegift 
#lipbalm
#lipscrub
#lipgloss
#lipspa 
#freepostage
MARY KAY LIPS SCRUB & LIPS BALM Kalau u all nak tau, lip scrub dan lip balm ni memang bagus sangat untuk u all yang ada bibir kering dah merekah... Kalau taknak mekap beriya sangat pun, apalah salahnya ambil masa sikit merawat dan memanjakan bibir yang merekah tu kan.... Lagi2 bulan puasa ni.. mmg bibir akan kering. Betul tak? Ditambah pula dengan GIFT Lips Gloss yang teeya nak bagi nanti.... Memang cantiklah bibir u all nanti... 💋 #salamramadhan  #bibirkering  #bibirmerekah  #bibirgelap  #bibircantik  #bibirsihat  #puasa  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysubangbestari  #marykayshahalam  #marykaysungaibuloh  #freegift  #lipbalm  #lipscrub  #lipgloss  #lipspa  #freepostage 
🤔 Masalah bibir kering? 🤔 Kusam? 🤔 Tak bermaya? 🤔 Gelap akibat penggunaan lipstick yang tinggi bahan kimia?
.
Jom saya bantu!😊 Miliki bibir menawan dan lembut, hanya dalam dua langkah sahaja!😄 Gunakan SATIN LIPS - LIP MASK hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan.
.
Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. 😉
.
Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena!
.
Nisa ↪ 01110068575 ❤❤❤
.
#sayajual #sayajualmarykay #lipstickmarykay #marykayampang #flawlessskin #ilovemarykay
#marykaymalaysiasingapore
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay  #sisterhood #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #scrubbe #timewise #travel #ilovemarykay #marykaypuchong #marykayselangor #beauty #lipstickmarykay #lipmask #lipspa #wedding #hantaran
🤔 Masalah bibir kering? 🤔 Kusam? 🤔 Tak bermaya? 🤔 Gelap akibat penggunaan lipstick yang tinggi bahan kimia? . Jom saya bantu!😊 Miliki bibir menawan dan lembut, hanya dalam dua langkah sahaja!😄 Gunakan SATIN LIPS - LIP MASK hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan. . Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. 😉 . Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena! . Nisa ↪ 01110068575 ❤❤❤ . #sayajual  #sayajualmarykay  #lipstickmarykay  #marykayampang  #flawlessskin  #ilovemarykay  #marykaymalaysiasingapore  #marykaybestseller  #beautyconsultantmarykay  #sisterhood  #semimattegel  #lipstickmurah  #lipliners  #satinlipssets  #lipsmask  #scrubbe  #timewise  #travel  #ilovemarykay  #marykaypuchong  #marykayselangor  #beauty  #lipstickmarykay  #lipmask  #lipspa  #wedding  #hantaran 
Supaya bibir tidak kering dan tetap terjaga kelembapannya selama hulan puasa, ini ada beberapa pelambap bibir dari oriflame. Ada yg rasa buah, ada yang lansung seperti lipstick yg memberikan warna pink alami pada jibir agar tidak pucat.
#lipspa#lipbalm#lipcare#pelembapbibir#bibirsehat#bibiralami#oriflamemei
My Vanilla Rose Lip Butter... By @chokolate_bah
Moisturising without making my lips feel greasy...
Perfect as a base with your matte type lipstick.. 🍫This is why I started selling it at my shop as it works wonders for me.... 🎀Scrub you lippy off with Lip Scrub

Did I mention that my daughter pun kesukaan... Its yummy and safe for kids... Me and Maya been using it for about 2 months now... 💋U want one? U want Lip scrub? U want the lip butter... Buy it now at  @borneoskinboutique

Or 🎀Join our Supermom Contest Now... And stand a chance to win prizes and EXCLUSIVE CHOKOLATE  BAH! —PANDAN MINT SCRUB — 💋Head onto our website :
WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM

#MYSUPERMOM #BORNEOSKINBOUTIQUE #MOTHERSDAYCONTEST #pamperingtime
#lipspa #awesomeprizes #facialtreatment #facialinkkcity
#chokolatebah @chokolate_bah
My Vanilla Rose Lip Butter... By @chokolate_bah Moisturising without making my lips feel greasy... Perfect as a base with your matte type lipstick.. 🍫This is why I started selling it at my shop as it works wonders for me.... 🎀Scrub you lippy off with Lip Scrub Did I mention that my daughter pun kesukaan... Its yummy and safe for kids... Me and Maya been using it for about 2 months now... 💋U want one? U want Lip scrub? U want the lip butter... Buy it now at @borneoskinboutique Or 🎀Join our Supermom Contest Now... And stand a chance to win prizes and EXCLUSIVE CHOKOLATE BAH! —PANDAN MINT SCRUB — 💋Head onto our website : WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM #MYSUPERMOM  #BORNEOSKINBOUTIQUE  #MOTHERSDAYCONTEST  #pamperingtime  #lipspa  #awesomeprizes  #facialtreatment  #facialinkkcity  #chokolatebah  @chokolate_bah
My Vanilla Rose Lip Butter... By @chokolate_bah
Moisturising without making my lips feel greasy...
Perfect as a base with your matte type lipstick.. 🍫This is why I started selling it at my shop as it works wonders for me.... 🎀Scrub you lippy off with Lip Scrub

Did I mention that my daughter pun kesukaan... Its yummy and safe for kids... Me and Maya been using it for about 2 months now... 💋U want one? U want Lip scrub? U want the lip butter... Buy it now at  @borneoskinboutique

Or 🎀Join our Supermom Contest Now... And stand a chance to win prizes and EXCLUSIVE CHOKOLATE  BAH! —PANDAN MINT SCRUB — 💋Head onto our website :
WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM

#MYSUPERMOM #BORNEOSKINBOUTIQUE #MOTHERSDAYCONTEST #pamperingtime
#lipspa #awesomeprizes #facialtreatment #facialinkkcity
#chokolatebah @chokolate_bah
My Vanilla Rose Lip Butter... By @chokolate_bah Moisturising without making my lips feel greasy... Perfect as a base with your matte type lipstick.. 🍫This is why I started selling it at my shop as it works wonders for me.... 🎀Scrub you lippy off with Lip Scrub Did I mention that my daughter pun kesukaan... Its yummy and safe for kids... Me and Maya been using it for about 2 months now... 💋U want one? U want Lip scrub? U want the lip butter... Buy it now at @borneoskinboutique Or 🎀Join our Supermom Contest Now... And stand a chance to win prizes and EXCLUSIVE CHOKOLATE BAH! —PANDAN MINT SCRUB — 💋Head onto our website : WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM #MYSUPERMOM  #BORNEOSKINBOUTIQUE  #MOTHERSDAYCONTEST  #pamperingtime  #lipspa  #awesomeprizes  #facialtreatment  #facialinkkcity  #chokolatebah  @chokolate_bah
Chocolate Bah! Is in store now.... Get it from Borneo Skin Boutique... Find out more about our Yummylicious Chokolate Lip Spa Treatment right now! 🍫💋🍫💋🍫💋🍫💋🍫 INTRODUCTORY PRICE IS ONLY AT RM38... 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 ☎️ Call Us Now At 010 222 099
😎 Follow Us At @borneoskinboutique

@chokolate_bah #borneoskinboutique #botanicalproduct #natural #facialtreatment #lipspa #supplelips #Pamperingtime

WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM
Chocolate Bah! Is in store now.... Get it from Borneo Skin Boutique... Find out more about our Yummylicious Chokolate Lip Spa Treatment right now! 🍫💋🍫💋🍫💋🍫💋🍫 INTRODUCTORY PRICE IS ONLY AT RM38... 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 ☎️ Call Us Now At 010 222 099 😎 Follow Us At @borneoskinboutique @chokolate_bah #borneoskinboutique  #botanicalproduct  #natural  #facialtreatment  #lipspa  #supplelips  #Pamperingtime  WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM
Chocolate Bah! Is in store now.... Get it from Borneo Skin Boutique... Find out more about our Yummylicious Chokolate Lip Spa Treatment right now! 🍫💋🍫💋🍫💋🍫💋🍫 INTRODUCTORY PRICE IS ONLY AT RM38... 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 ☎️ Call Us Now At 010 222 099
😎 Follow Us At @borneoskinboutique

@chokolate_bah #borneoskinboutique #botanicalproduct #natural #facialtreatment #lipspa #supplelips #Pamperingtime

WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM
Chocolate Bah! Is in store now.... Get it from Borneo Skin Boutique... Find out more about our Yummylicious Chokolate Lip Spa Treatment right now! 🍫💋🍫💋🍫💋🍫💋🍫 INTRODUCTORY PRICE IS ONLY AT RM38... 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 ☎️ Call Us Now At 010 222 099 😎 Follow Us At @borneoskinboutique @chokolate_bah #borneoskinboutique  #botanicalproduct  #natural  #facialtreatment  #lipspa  #supplelips  #Pamperingtime  WWW.BORNEOSKINBOUTIQUE.COM
Hanya dengan dua tiub kecil buat bibir kekal lembap & kemerahan walaupun berpuasa 😍

#marykaysabah
#marykaykotakinabalu
#marykaymalaysia
#marykayperak
#marykaytelukintan 
#marykaymalaysia
#lipspa
#satinlipsmarykay 
#beautyconsultantmarykay 
#tipsbibircantik
Aku suka banget riasan natural sehari-hari dengan lip spa care lip balm.

Kali ini aku pake yang natural pink... lembut dibibir .. cocok banget dengan cuaca panas seperti ini

Jadi temen2 yang punya masalah bibit pecah2 dan kering bisa coba lip balm ini ada 3 varian : transparent,natural pink, dan nude.

#lipbalm #lipspa #pelembab #lipcare #theone #oriflame
Aku suka banget riasan natural sehari-hari dengan lip spa care lip balm. Kali ini aku pake yang natural pink... lembut dibibir .. cocok banget dengan cuaca panas seperti ini Jadi temen2 yang punya masalah bibit pecah2 dan kering bisa coba lip balm ini ada 3 varian : transparent,natural pink, dan nude. #lipbalm  #lipspa  #pelembab  #lipcare  #theone  #oriflame 
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2.

Actual Price:949/

For orders contact us at WhatsApp 03442899685 cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2. Actual Price:949/ For orders contact us at WhatsApp 03442899685 cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
Versatile duo-shade blush lets you create perfectly contoured cheeks. Darker shade sculpts and defines while lighter, shimmering shade highlights. HaloLight Technology™ for subtle lustre. Light, silky texture and comfortable to wear.

Actual Price:1399/

For orders contact us at WhatsApp 03442899685 cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
Versatile duo-shade blush lets you create perfectly contoured cheeks. Darker shade sculpts and defines while lighter, shimmering shade highlights. HaloLight Technology™ for subtle lustre. Light, silky texture and comfortable to wear. Actual Price:1399/ For orders contact us at WhatsApp 03442899685 cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
Mary Kay Gel Semi-Shine Lipsticks

Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 9 warna hebat!
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER 🤗 Deliver radiant colour with luminous shine 🤗 Provide long-lasting wear without drying out lipsCushion, feel-good formula delivers soft comfort 🤗 Highly pigmented shades provide intense, stay-true colour
.

Lily,
019.333.9326
Independent Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia. .

#marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykaysemenyih #marykaybangi #marykayberanang #marykaynilai #lipstick #lipspa #pigmented #hariraya
Mary Kay Gel Semi-Shine Lipsticks Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. Ada 9 warna hebat! 💋 ROSEWOOD 💋 TRANQUIL TOFFEE 💋 LUMINOUS LILAC 💋 ROMANTIC PINK 💋 MOD PINK 💋 RASPBERRY ICE 💋 HAUTE PINK 💋 SCARLET RED 💋 RED SMOLDER 🤗 Deliver radiant colour with luminous shine 🤗 Provide long-lasting wear without drying out lipsCushion, feel-good formula delivers soft comfort 🤗 Highly pigmented shades provide intense, stay-true colour . Lily, 019.333.9326 Independent Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . #marykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaysingapore  #marykaysemenyih  #marykaybangi  #marykayberanang  #marykaynilai  #lipstick  #lipspa  #pigmented  #hariraya 
Masalah bibir kering💋💋 Ada banyak punca bibir jadi kering..
Kadang-kadang rasa pedih dan sakit.kering jadi bibir tegang...senyum pun tak selesa.

Apa yang saya buat ..
Scrub bibir dalam 3kali seminggu.
Dan sapu lip balm setiap malam sebelum tidur.. Cuba buat setiap hari..insyaAllah bibir lebih lembap dan kering dapat dikurangkan.

Pakai lipstick pun cantik... Lagi2. nak puasa..bibir akan lebih mudah kering...mesti pakai dua ni..scrub dan lip balm.

Sempena hari guru..ada special tuk anda yang ada masalah bibir kering.. Hubungi saya tuk ketahui special promo..
Yanti
www.wasap.my/60182321081/lipspa

#lipspa #bibirkering #kulitkusam #onlinebazaar #bazaarpaknil #muagombak #muaselayang #codselayang #iklan_instagram
Masalah bibir kering💋💋 Ada banyak punca bibir jadi kering.. Kadang-kadang rasa pedih dan sakit.kering jadi bibir tegang...senyum pun tak selesa. Apa yang saya buat .. Scrub bibir dalam 3kali seminggu. Dan sapu lip balm setiap malam sebelum tidur.. Cuba buat setiap hari..insyaAllah bibir lebih lembap dan kering dapat dikurangkan. Pakai lipstick pun cantik... Lagi2. nak puasa..bibir akan lebih mudah kering...mesti pakai dua ni..scrub dan lip balm. Sempena hari guru..ada special tuk anda yang ada masalah bibir kering.. Hubungi saya tuk ketahui special promo.. Yanti www.wasap.my/60182321081/lipspa #lipspa  #bibirkering  #kulitkusam  #onlinebazaar  #bazaarpaknil  #muagombak  #muaselayang  #codselayang  #iklan_instagram 
THE ONE LIP SPA CARE LIP BALM
The one lip balm moisturises and protects your lips with a delicate hint of colour.🌞
Your lips needs to be protected from the harmful effects of the sun, it contains spf 8.🌞
#oriflame #oriflame_sweden #instanow #instadaily #oriflamecosmetics #oriflameindia #theone #lipspa #lipcare #lipbalm #spf8 #hydrates #moisturising #protects #sun #sunglasses #hotdays #sunscreen #naturalpink #supplelips #soft #longlasting ⬅️DM FOR PRICE ➡️
THE ONE LIP SPA CARE LIP BALM The one lip balm moisturises and protects your lips with a delicate hint of colour.🌞 Your lips needs to be protected from the harmful effects of the sun, it contains spf 8.🌞 #oriflame  #oriflame_sweden  #instanow  #instadaily  #oriflamecosmetics  #oriflameindia  #theone  #lipspa  #lipcare  #lipbalm  #spf8  #hydrates  #moisturising  #protects  #sun  #sunglasses  #hotdays  #sunscreen  #naturalpink  #supplelips  #soft  #longlasting  ⬅️DM FOR PRICE ➡️
CLEARPROOF🍃🍃🍃
khas utk kulit berjerawat dan berminyak yg plg efektif.

Kesan plg cepat dalam 3 hari, pengurangan penampakan jerawat!
5 star ranking!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 1. CLEANSER
2. PELEMBAP
3. SOFTENER
4. ACNE SPOT SOLUTION
5. MASK CHARCOAL
6. PORE PURIFYING SERUM

MY RECOMMENDATION : Wajib try charcoal mask dan acne spot solution🌸🌸🌸🌸 Kelainan CLEARPROOF
mengandungi salicylic acid dan benzoyl peroxide utk membunuh, mengurangkan dan mengecut jerawat! Mengimbangi minyak,
Tidak mengeringkan kulit.

Set ini di perkaya dengan bahan2 botani seperti Salicylic Acid, Canadian Willowherb, Burdock Root, Sea Heather, Charcoal, Kaolin & Bentonite Clay, Honey Suckle & Navy Bean Extracts. 
Nak sis bantu?

Wassap 
Wasapp.me/601125444351
(Erna)

#marykayBesut #marykayTerengganu #mkByErna #top2dunia
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #Neelofa
 #ctdk  #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota #semimatte #lipspa #bibircantik
CLEARPROOF🍃🍃🍃 khas utk kulit berjerawat dan berminyak yg plg efektif. Kesan plg cepat dalam 3 hari, pengurangan penampakan jerawat! 5 star ranking! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 1. CLEANSER 2. PELEMBAP 3. SOFTENER 4. ACNE SPOT SOLUTION 5. MASK CHARCOAL 6. PORE PURIFYING SERUM MY RECOMMENDATION : Wajib try charcoal mask dan acne spot solution🌸🌸🌸🌸 Kelainan CLEARPROOF mengandungi salicylic acid dan benzoyl peroxide utk membunuh, mengurangkan dan mengecut jerawat! Mengimbangi minyak, Tidak mengeringkan kulit. Set ini di perkaya dengan bahan2 botani seperti Salicylic Acid, Canadian Willowherb, Burdock Root, Sea Heather, Charcoal, Kaolin & Bentonite Clay, Honey Suckle & Navy Bean Extracts. Nak sis bantu? Wassap Wasapp.me/601125444351 (Erna) #marykayBesut  #marykayTerengganu  #mkByErna  #top2dunia  #marykaybeautyconsultant  #MaryKaySelangor  #marykaymalaysia  #bellaamara  #Neelofa  #ctdk  #bazarpaknil  #ilovemyskin  #kulitcantik  #kulitsihat  #skincareroutine  #skincareterbaik  #sayasukamakeup  #sayacantik  #kualalumpur  #wangsawalk  #wangsamaju  #setapak  #danaukota  #semimatte  #lipspa  #bibircantik 
Set Basic Treatment MK
.
Anda mengalami masalah seperti ini
🙅PERNAH PAKAI PRODUK PENGELUPASAN
🙅KULIT MENIPIS
🙅JERAGAT
🙅JERAWAT
🙅MUKA TERBAKAR

Uisshhhh bila dgr masalah diatas rasa mcm seramm kann lpas tu rasa mcm takde penawar lagi utk kulit muka ni😭😭😭
.
Haaa janganlah fikir begitu sbb MARY KAY ada set basic yg mmg terbaik utk rawatan. .
Dalam set basic ni ada :
👉 Pencuci
👉 Pelembab
👉 Pelindung
.
Maaf produk kami tidak menjanjikan 3 atau 7 atau 14 hari kulit mulus flawless ya guys..tp kami hanya bantu mereka yg sabar dan benar-benar inginkan kulit sihat. Dah sihat dgn set rawatan baru kami bantu bagaimana nak dapatkan kulit cantik.

Nak grab set basic treatment atau nak free skincare class boleh pm/wassap sis ya 😘😘😘
.
.
Discover what you LOVE  Wassap 
Wasapp.me/601125444351
(Erna)

#marykayBesut #marykayTerengganu #mkByErna #top2dunia
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #Neelofa
 #ctdk  #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota #semimatte #lipspa #bibircantik
Set Basic Treatment MK . Anda mengalami masalah seperti ini 🙅PERNAH PAKAI PRODUK PENGELUPASAN 🙅KULIT MENIPIS 🙅JERAGAT 🙅JERAWAT 🙅MUKA TERBAKAR Uisshhhh bila dgr masalah diatas rasa mcm seramm kann lpas tu rasa mcm takde penawar lagi utk kulit muka ni😭😭😭 . Haaa janganlah fikir begitu sbb MARY KAY ada set basic yg mmg terbaik utk rawatan. . Dalam set basic ni ada : 👉 Pencuci 👉 Pelembab 👉 Pelindung . Maaf produk kami tidak menjanjikan 3 atau 7 atau 14 hari kulit mulus flawless ya guys..tp kami hanya bantu mereka yg sabar dan benar-benar inginkan kulit sihat. Dah sihat dgn set rawatan baru kami bantu bagaimana nak dapatkan kulit cantik. Nak grab set basic treatment atau nak free skincare class boleh pm/wassap sis ya 😘😘😘 . . Discover what you LOVE Wassap Wasapp.me/601125444351 (Erna) #marykayBesut  #marykayTerengganu  #mkByErna  #top2dunia  #marykaybeautyconsultant  #MaryKaySelangor  #marykaymalaysia  #bellaamara  #Neelofa  #ctdk  #bazarpaknil  #ilovemyskin  #kulitcantik  #kulitsihat  #skincareroutine  #skincareterbaik  #sayasukamakeup  #sayacantik  #kualalumpur  #wangsawalk  #wangsamaju  #setapak  #danaukota  #semimatte  #lipspa  #bibircantik 
pngn make up natural ala2 artis korea ??? cobain dehhh The One Colour Adapt Lip Balm 💋

warna pink nya unik dan terkesan natural... #lipstik #lipbalm #oriflameindonesia #lipstikmurah #lipspa #bibir #bibirsehat #smile #like #theoneoriflame #senyumcantik
Nak raya? 
Mesti nak kulit cantik kan?
Tunggu apa lagi .?
Jom la order masa promo ni 
Rugi tau .. erna dah jatuh cinta dngn set ni 
Nak awet muda , jom semua 👸👸sayangi lah skin anda😘😘😘 Wassap 
Wasapp.me/601125444351
(Erna)

#marykayBesut #marykayTerengganu #mkByErna #top2dunia
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #Neelofa
 #ctdk  #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota #semimatte #lipspa #bibircantik
Nak raya? Mesti nak kulit cantik kan? Tunggu apa lagi .? Jom la order masa promo ni Rugi tau .. erna dah jatuh cinta dngn set ni Nak awet muda , jom semua 👸👸sayangi lah skin anda😘😘😘 Wassap Wasapp.me/601125444351 (Erna) #marykayBesut  #marykayTerengganu  #mkByErna  #top2dunia  #marykaybeautyconsultant  #MaryKaySelangor  #marykaymalaysia  #bellaamara  #Neelofa  #ctdk  #bazarpaknil  #ilovemyskin  #kulitcantik  #kulitsihat  #skincareroutine  #skincareterbaik  #sayasukamakeup  #sayacantik  #kualalumpur  #wangsawalk  #wangsamaju  #setapak  #danaukota  #semimatte  #lipspa  #bibircantik 
Versatile duo-shade blush lets you create perfectly contoured cheeks. Darker shade sculpts and defines while lighter, shimmering shade highlights. HaloLight Technology™ for subtle lustre. Light, silky texture and comfortable to wear.

For order DM  or whatsapp @ 03492585207 
#sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
Versatile duo-shade blush lets you create perfectly contoured cheeks. Darker shade sculpts and defines while lighter, shimmering shade highlights. HaloLight Technology™ for subtle lustre. Light, silky texture and comfortable to wear. For order DM or whatsapp @ 03492585207 #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
Chokolate skincare is now featured at the Borneo Skin Boutique @borneoskinboutique as one of their spa treatment: Chokolate  Lip Spa 💋 ... ❤❤❤ so ladies.. experience superior lip treatment with a touch of Chokolate skincare - the yummylicious way 😄
.
The Chokolate Lip Spa is now at promotional price of RM38 per treatment. If you're looking for some lip pampering AND treatment at the same time..look no further. Check out the website now for more info 😊 www.borneoskinboutique.com .
#chokolateskincare 
#natural
#handmade 
#lipspa
#happiness 
#nopreservative 
#borneoskinboutique 
#kotakinabalu
Chokolate skincare is now featured at the Borneo Skin Boutique @borneoskinboutique as one of their spa treatment: Chokolate Lip Spa 💋 ... ❤❤❤ so ladies.. experience superior lip treatment with a touch of Chokolate skincare - the yummylicious way 😄 . The Chokolate Lip Spa is now at promotional price of RM38 per treatment. If you're looking for some lip pampering AND treatment at the same time..look no further. Check out the website now for more info 😊 www.borneoskinboutique.com . #chokolateskincare  #natural  #handmade  #lipspa  #happiness  #nopreservative  #borneoskinboutique  #kotakinabalu 
Jangan biarin bibir kering! 
Pakai Lipspa ini aja... Lagi promo cuma 69.900,- aja

Pesan di sini ya.. SuFun 
WA 081213593618 
#theonecollection #lipspa #lipbalm #perawatanbibir #solusibibirkwring
#Repost @lorealmakeup 
We love this lip scrub collection! Which one is your favourite?

Buy now and spread the cost over three equal, interest-free monthly payments when you shop with selected retailers with ClearPay.
.
.
.
#loreal #lorealmakeup #lips #lipscrub #lorealparis #lipspa #springmakeup #clearpay #clearpayeveryday #buynow #payinthree #interestfree
Sering mengalami masalah bibir kering atau pecah-pecah? Apa lagi jika teman-teman sering berada diruangan ber-AC.😣😣 Lip spa theraphy Oriflame yang fungsinya bagus banget untuk kesehatan bibir lho guys 💋💋
Nah fungsi tersebut ada dan di lengkapi kembali dengan Produk Oriflame The One Lip Spa Care Lip Balm.
Kandungan Bahan Lip Balm The One lip spa care ini ada Emolien yang terdapat di inti dalam untuk membantu menghidrasi melembabkan bibir lebih lama dengan sentuhan warna dan mengandung Tabir surya SPF 8 juga yang membantu melindungi bibir dari sinar matahari.
 sedangkan pada inti luar membantu melembabkan dengan sentuhan warna lembut. 👉Berikut ini adalah pilihan warna The One Lip Spa Care Lip Balm Oriflame,
# 31442 Transparent
# 31443 Natural Pink
# 31444 Nude

Best Lip Balm Natural Moisturizing Oriflame ini membantu menghidrasi melembabkan  selama 8 Jam* ( setelah di Uji menggunakan Corneometer ). Lip spa ini dapat digunakan kapan saja, lalu setelah aplikasi The One Lip Spa Care Lip Balm Oriflame bisa langsung aplikasi lipstick favouritmu 😘😘 Bulan ini harganya cuma Rp 69.900 aja lho
Grab it fast 👉WA. 085790817473

#lipspa
#oriflame
Sering mengalami masalah bibir kering atau pecah-pecah? Apa lagi jika teman-teman sering berada diruangan ber-AC.😣😣 Lip spa theraphy Oriflame yang fungsinya bagus banget untuk kesehatan bibir lho guys 💋💋 Nah fungsi tersebut ada dan di lengkapi kembali dengan Produk Oriflame The One Lip Spa Care Lip Balm. Kandungan Bahan Lip Balm The One lip spa care ini ada Emolien yang terdapat di inti dalam untuk membantu menghidrasi melembabkan bibir lebih lama dengan sentuhan warna dan mengandung Tabir surya SPF 8 juga yang membantu melindungi bibir dari sinar matahari. sedangkan pada inti luar membantu melembabkan dengan sentuhan warna lembut. 👉Berikut ini adalah pilihan warna The One Lip Spa Care Lip Balm Oriflame, # 31442 Transparent # 31443 Natural Pink # 31444 Nude Best Lip Balm Natural Moisturizing Oriflame ini membantu menghidrasi melembabkan selama 8 Jam* ( setelah di Uji menggunakan Corneometer ). Lip spa ini dapat digunakan kapan saja, lalu setelah aplikasi The One Lip Spa Care Lip Balm Oriflame bisa langsung aplikasi lipstick favouritmu 😘😘 Bulan ini harganya cuma Rp 69.900 aja lho Grab it fast 👉WA. 085790817473 #lipspa  #oriflame 
Find out what goes on behind the scenes at the Mushroom Studio today. We know how busy you have been. Thanks for all your hard work. By the way, thank you everyone who always encourage and support Shea U. @sheauthailand 
วันนี้แอดเอาเบื้องหลังการถ่ายทำVTR ของลิปสปาบำรุงริมฝีปากเชียยูมาฝากคร้าาา ขอขอบคุณทีมงานมืออาชีพที่ตั้งใจทำงาน ทีมงานน่ารักเป็นกันเองมากๆคะ และที่ขาดไม่ได้เลยคือขอขอบคุณกำลังใจจากทุกๆท่านที่คอยสนับสนุนเชียยูเสมอมา รอติดตามTrailer กันด้วยนะคะ

With love
❤️ #sheauthailand #sheaulipspa #lipspa #lipbalm #skincare #behindthescenes #team #production #therosegardenshop #cosmetics #thaiproduct #thailand
Find out what goes on behind the scenes at the Mushroom Studio today. We know how busy you have been. Thanks for all your hard work. By the way, thank you everyone who always encourage and support Shea U. @sheauthailand วันนี้แอดเอาเบื้องหลังการถ่ายทำVTR ของลิปสปาบำรุงริมฝีปากเชียยูมาฝากคร้าาา ขอขอบคุณทีมงานมืออาชีพที่ตั้งใจทำงาน ทีมงานน่ารักเป็นกันเองมากๆคะ และที่ขาดไม่ได้เลยคือขอขอบคุณกำลังใจจากทุกๆท่านที่คอยสนับสนุนเชียยูเสมอมา รอติดตามTrailer กันด้วยนะคะ With love ❤️ #sheauthailand  #sheaulipspa  #lipspa  #lipbalm  #skincare  #behindthescenes  #team  #production  #therosegardenshop  #cosmetics  #thaiproduct  #thailand 
Mary Kay Liquid Foundation VS CC Cream SPF 15
=============================== 🌸 Timewise Liquid Foundation : 👉🏼 tekstur yang ringan
👉🏼 Natural look
👉🏼 Lembut
👉🏼 Mudah dicuci
👉🏼 Tidak melekit
👉🏼 Water based foundation
👉🏼 Juga sesuai untuk Kulit Berminyak, Normal, Kering dan Combination
👉🏼 Mengurangkan jeragat
👉🏼 Mengurangkan cela jerawat
👉🏼 Mengandungi ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit ✨ Sambil cantik sambil merawat kulit ! Boleh  dibawa solat, Mesra solat dan Tahan sehingga 8 bulan !! 😍😍😍 🌸 CC Cream Sunscreen SPF 15 : 👉🏼 Melawan garis halus dan tanda penuaan
👉🏼 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
👉🏼 Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB - SPF 15
👉🏼 Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
👉🏼 Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
👉🏼 Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
👉🏼 Mengurangkan kemerahan pada kulit
👉🏼 Mempertahankan dan melindungi kulit dari Radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida ✨ macam erna  Nak lagi meletOoppsss,  erna  commbine dedua skali !! Wassap 
Wasapp.me/601125444351
(Erna)

#marykayBesut #foundationMarkay #cccream #marykayTerengganu #mkByErna #top2dunia
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #Neelofa
 #ctdk  #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota #semimatte #lipspa #bibircantik
Mary Kay Liquid Foundation VS CC Cream SPF 15 =============================== 🌸 Timewise Liquid Foundation : 👉🏼 tekstur yang ringan 👉🏼 Natural look 👉🏼 Lembut 👉🏼 Mudah dicuci 👉🏼 Tidak melekit 👉🏼 Water based foundation 👉🏼 Juga sesuai untuk Kulit Berminyak, Normal, Kering dan Combination 👉🏼 Mengurangkan jeragat 👉🏼 Mengurangkan cela jerawat 👉🏼 Mengandungi ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit ✨ Sambil cantik sambil merawat kulit ! Boleh dibawa solat, Mesra solat dan Tahan sehingga 8 bulan !! 😍😍😍 🌸 CC Cream Sunscreen SPF 15 : 👉🏼 Melawan garis halus dan tanda penuaan 👉🏼 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit 👉🏼 Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB - SPF 15 👉🏼 Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah 👉🏼 Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera 👉🏼 Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit 👉🏼 Mengurangkan kemerahan pada kulit 👉🏼 Mempertahankan dan melindungi kulit dari Radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida ✨ macam erna Nak lagi meletOoppsss, erna commbine dedua skali !! Wassap Wasapp.me/601125444351 (Erna) #marykayBesut  #foundationMarkay  #cccream  #marykayTerengganu  #mkByErna  #top2dunia  #marykaybeautyconsultant  #MaryKaySelangor  #marykaymalaysia  #bellaamara  #Neelofa  #ctdk  #bazarpaknil  #ilovemyskin  #kulitcantik  #kulitsihat  #skincareroutine  #skincareterbaik  #sayasukamakeup  #sayacantik  #kualalumpur  #wangsawalk  #wangsamaju  #setapak  #danaukota  #semimatte  #lipspa  #bibircantik 
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2.

For orders contact us  cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #the_oriflame_p #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm
Lightweight anti-frizz styling cream provides 24H-controlled style. Anti-humidity benefits for a smooth and sleek finish, in any condition. Keratin and shine boosting ingredient to boost hairs natural gloss and enhance a silky smooth feel with a controlled, sleek finish. No residue, non-sticky. Hold 2. For orders contact us cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #the_oriflame_p  #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm 
Versatile duo-shade blush lets you create perfectly contoured cheeks. Darker shade sculpts and defines while lighter, shimmering shade highlights. HaloLight Technology™ for subtle lustre. Light, silky texture and comfortable to wear.

Actual Price:1299/

cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub#milk&honey#oriflame#theone#lipspa#balm -
Versatile duo-shade blush lets you create perfectly contoured cheeks. Darker shade sculpts and defines while lighter, shimmering shade highlights. HaloLight Technology™ for subtle lustre. Light, silky texture and comfortable to wear. Actual Price:1299/ cod all over Pakistan 250 delivery charges will be applicable #sugarscrub #milk &honey#oriflame #theone #lipspa #balm  -