an online Instagram web viewer

#lipscrub medias

Photos

Introducing our next product! Theobrama Lip scrub 😃 Made with theobrama cocoa, organic sugar, olive oil, peppermint essential oil! 
Are you tired of chapped and dark lips? Do you want them to look good even without a lip stain? This one is for you ❤️ How nice would it be if you can scrub and lick the remaining 🙊 Grab them soon guys✨
Introducing our next product! Theobrama Lip scrub 😃 Made with theobrama cocoa, organic sugar, olive oil, peppermint essential oil! Are you tired of chapped and dark lips? Do you want them to look good even without a lip stain? This one is for you ❤️ How nice would it be if you can scrub and lick the remaining 🙊 Grab them soon guys✨
Salam Hi dear everyone ✨
.
Get our Set Jasmine for only RM112! (Lip Scrub + Sistho Foundation + Sistho Lipmatte) You can choose your favourite Lipmatte and Foundation code btw 😉🎊
.
Bibir kering mengelupas? Scrub bibir anda dulu barulah boleh pakai Sistho Lipmatte 😘 bibir akan cantik gebu ✨
.
To see our product testimonials, you can check in the "story highlight" section. 💕
.
______________________________
How to order?
📲 Click Link biru di bio for fast response
.
Postage RM8 sm | RM12 ss
(Monday|Wednesday|Friday)
COD sekitar KL & Selangor
Salam Hi dear everyone ✨ . Get our Set Jasmine for only RM112! (Lip Scrub + Sistho Foundation + Sistho Lipmatte) You can choose your favourite Lipmatte and Foundation code btw 😉🎊 . Bibir kering mengelupas? Scrub bibir anda dulu barulah boleh pakai Sistho Lipmatte 😘 bibir akan cantik gebu ✨ . To see our product testimonials, you can check in the "story highlight" section. 💕 . ______________________________ How to order? 📲 Click Link biru di bio for fast response . Postage RM8 sm | RM12 ss (Monday|Wednesday|Friday) COD sekitar KL & Selangor
SUAMI ISTERI PAKAI LIPSCRUB???😱😱😱
.
.
Ehhh bolehh siapaa ckap takk bolehhhh??😏😏😏
.
.
Bibir suami gelap sebab merokok, bibir isteri gelap sebab pakai lipstickk😢😢😢
.
.
Haaa beli satu SWETTY CANDY LIPSCRUB , BOLEH KONGSI BERDUAAA😍😍😍
.
.
SAY NO MORE TO BIBIR GELAP!!!
.
.
Nak orderr? Boleh whatsapp Jihaaa 01126116595 atau click je no di bio okayyyy😘😘😘
.
.
#lipscrub #scrubbibir #lipscrubmurah #lipscrubbest #temyraclesubang #lipscrubkl #lipscrubcheras #lipscrubbtr #lipscrubpermaisuri #lipscrubalamdamai #wowskin #itselin #elin #miracleserum #serummurah #serum #amourskinacre
SUAMI ISTERI PAKAI LIPSCRUB???😱😱😱 . . Ehhh bolehh siapaa ckap takk bolehhhh??😏😏😏 . . Bibir suami gelap sebab merokok, bibir isteri gelap sebab pakai lipstickk😢😢😢 . . Haaa beli satu SWETTY CANDY LIPSCRUB , BOLEH KONGSI BERDUAAA😍😍😍 . . SAY NO MORE TO BIBIR GELAP!!! . . Nak orderr? Boleh whatsapp Jihaaa 01126116595 atau click je no di bio okayyyy😘😘😘 . . #lipscrub  #scrubbibir  #lipscrubmurah  #lipscrubbest  #temyraclesubang  #lipscrubkl  #lipscrubcheras  #lipscrubbtr  #lipscrubpermaisuri  #lipscrubalamdamai  #wowskin  #itselin  #elin  #miracleserum  #serummurah  #serum  #amourskinacre 
since i wear lippies quite often, i like to make sure my lips stay smooth and hydrated throughout the day 🌼💄 #emptiesproject #emptiesmakemehappy #empties #emptieschallenge #empties2018 #hitpan #panningcommunity #panningproject #projectpan #projectpan2018 #elf #elfcosmetics #elfmakeup #elflipexfoliator #lipexfoliator #lipcare #lipscrub
Review by: @zoyel 
Jatuh cinta sama lip balm & cotton candy scrub bibir dari liplapin .. 💕 produk nya yg natural bikin gak percaya bisa sebagus ini . NIH KEJUJURAN WAK YAK , dari dulu kakak aku tuh sering bgt kasi tau , “bibir lu kering kali , cobain tuh lipbalm dari apa gtu namanya , Sama ada scrub nya” (dia kasi info nya gak jelas bgt 😅😅) , pas kmrin di kirim sama liplapin , ternyata ini yg dimaksud ! 🤣🤣🤣 dan benar , bagus bgt ! Warna lipbalm nya merah tapi natural dan wangi nya gelaseh wa sukaaaa !!😍 ini foto di atas bibir ku benaran cuman pake lipbalm nya loh !!! anw kalau emang produk nya bagus sih wa gak blak blak an aja caption ny 😂😂😂 thankyousomuch liplapin 👄👄👄 Order cek bio 🍃 Semua produk Liplapin pakai bahan natural tanpa kimia/pengawet/petroleum jelly sehingga aman. 😊
🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products.
.
.
.
#liplapin #lipscrub #juallipscrub #juallipbalm #lipbalm #tintedbalm #perawatanbibir #perawatanbibirhitam #perawatanbibirkering #perawatanbibiralami #lipbalmalami #lipscrubalami #liplapinstrawberrykiss #resellerliplapinjakarta #resellerliplapin #liplapinjakarta
Review by: @zoyel Jatuh cinta sama lip balm & cotton candy scrub bibir dari liplapin .. 💕 produk nya yg natural bikin gak percaya bisa sebagus ini . NIH KEJUJURAN WAK YAK , dari dulu kakak aku tuh sering bgt kasi tau , “bibir lu kering kali , cobain tuh lipbalm dari apa gtu namanya , Sama ada scrub nya” (dia kasi info nya gak jelas bgt 😅😅) , pas kmrin di kirim sama liplapin , ternyata ini yg dimaksud ! 🤣🤣🤣 dan benar , bagus bgt ! Warna lipbalm nya merah tapi natural dan wangi nya gelaseh wa sukaaaa !!😍 ini foto di atas bibir ku benaran cuman pake lipbalm nya loh !!! anw kalau emang produk nya bagus sih wa gak blak blak an aja caption ny 😂😂😂 thankyousomuch liplapin 👄👄👄 Order cek bio 🍃 Semua produk Liplapin pakai bahan natural tanpa kimia/pengawet/petroleum jelly sehingga aman. 😊 🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products. . . . #liplapin  #lipscrub  #juallipscrub  #juallipbalm  #lipbalm  #tintedbalm  #perawatanbibir  #perawatanbibirhitam  #perawatanbibirkering  #perawatanbibiralami  #lipbalmalami  #lipscrubalami  #liplapinstrawberrykiss  #resellerliplapinjakarta  #resellerliplapin  #liplapinjakarta 
LIP SCRUB & LIP BALM untuk bibir sihat & menawan di Bulan Puasa & Raya!!
.
👄Sel-sel kulit di bibir akan menjalani constant process untuk menggantikan sel-sel kulit mati dengan lapisan sel-sel kulit bibir yang baru. .
.
👄Ini adalah proses untuk menjadikan kulit bibir lembut dan lebih sihat. .
.
👄Tetapi apabila lapisan bibir ini tidak “shed” sepenuhnya, maka kulit bibir anda kelihatan mati dan nampak dull. .
.
👄Gunakan natural ** LIP SCRUB SATIN LIPS Mary Kay ** sekurang-kurangnya 2 sekali setiap minggu untuk mengeluarkan sel-sel mati dan kulit kering dari bibir anda. .
.
👄Bila LIP SCRUB telah dilap bersih,  sapukan **LIP BALM SATIN LIPS Mary Kay** untuk proses “healing”💋😍. .
.
👄Yes, surprisingly SATIN LIPS MARY KAY adalah lipcare yang boleh merawat dan mencantikkan bibir anda sekaligus!!!
.
👄  kandungan “LIP SCRUB & LIP BALM Satin Lips Mary Kay” 👇🏻👇🏻👇🏻
.
💋💋 Lips Scrub yang mampu mengelupas bibir secara lembut dengan menggunakan kristal gula semulajadi
.
💋💋 Mengandungi minyak bunga matahari dan antioksida Vitamin E yang kaya
.
💋💋 Dirumus dengan shea butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih dan citrus yang dapat memberi kelembapan
.
.
☎️ Wsap 013-3370919 untuk info lanjut
.
#lipscrub #lipbalm #faraalipbutter #marykaybeautyconsultant #makeup #skincare #bibirsihat
.
.
Source of Video: Youtube
LIP SCRUB & LIP BALM untuk bibir sihat & menawan di Bulan Puasa & Raya!! . 👄Sel-sel kulit di bibir akan menjalani constant process untuk menggantikan sel-sel kulit mati dengan lapisan sel-sel kulit bibir yang baru. . . 👄Ini adalah proses untuk menjadikan kulit bibir lembut dan lebih sihat. . . 👄Tetapi apabila lapisan bibir ini tidak “shed” sepenuhnya, maka kulit bibir anda kelihatan mati dan nampak dull. . . 👄Gunakan natural ** LIP SCRUB SATIN LIPS Mary Kay ** sekurang-kurangnya 2 sekali setiap minggu untuk mengeluarkan sel-sel mati dan kulit kering dari bibir anda. . . 👄Bila LIP SCRUB telah dilap bersih, sapukan **LIP BALM SATIN LIPS Mary Kay** untuk proses “healing”💋😍. . . 👄Yes, surprisingly SATIN LIPS MARY KAY adalah lipcare yang boleh merawat dan mencantikkan bibir anda sekaligus!!! . 👄 kandungan “LIP SCRUB & LIP BALM Satin Lips Mary Kay” 👇🏻👇🏻👇🏻 . 💋💋 Lips Scrub yang mampu mengelupas bibir secara lembut dengan menggunakan kristal gula semulajadi . 💋💋 Mengandungi minyak bunga matahari dan antioksida Vitamin E yang kaya . 💋💋 Dirumus dengan shea butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih dan citrus yang dapat memberi kelembapan . . ☎️ Wsap 013-3370919 untuk info lanjut . #lipscrub  #lipbalm  #faraalipbutter  #marykaybeautyconsultant  #makeup  #skincare  #bibirsihat  . . Source of Video: Youtube
H E L L O  P R O M O 🤗
.
Yeayyy PROMO lagi!! Apa PROMO kali ni arin?? Haa.. PROMO ni SPECIAL untuk bulan MEI tau 👍
.
Beli lip scrub 2pcs & keatas korang akan dapat FREE GIFT untuk setiap satu lip scrub! Arin baru restocked korang punya FREE GIFT.. comel tau.. kalau bulan April FREE GIFT kita bagi Cik Bulusss, bulan ni kita bagi Cik Bunga Kepok² 🌸🌸🌸
.
Haa apa FREE GIFT tu?? Jom grab.. Jimat caj penghantaran kalau beli banyak.. pakat² dengan kawan² beli sekali.. Jom whatsapp arin 😘
.
💲 RM15 sahaja
.
🚚 Postage +RM8 SM/RM12 SS
.
🏍 COD pun available tau (lihat post COD AREA untuk mengetahui kawasan cod) ✔️
.
📩 DM Arin / 📲 Whatsapp ke +6018 274 0068, klik je link di BIO.. mudahkan! 😉
.
.
.
.
.
.
.
🔖 Arin mencari AGENTS yang SERIOUS nak buat duit 💰
.
🔖 WHATSAPP Arin dengan hashtag #agentdiperlukan .. mudahkan 😉
.
#slsteamarin
#agentwanted
#sayajualscrubbibir
#makeupmurahmalaysia
#raya2018
#codklang
#makeupmurah
#makeuplovermalaysia
#seductionlipscrub
#sayajuallipscrub
#seductionmalaysia
#lipscrub
#lipscrubmurah
#lipscrubmalaysia
#lipscrubmurahmalaysia
#lipscrubbest
#lagisyantikchallenge
#goyangduajarichallenge
#ootd2018
#muamalaysia
#muaselangor
#bajuraya2018
#scrubbibir
#sayapakaisayajual
#moodrepublik
#muakl
#muashahalam
#tiktokmalaysia
#kurungorganza
H E L L O P R O M O 🤗 . Yeayyy PROMO lagi!! Apa PROMO kali ni arin?? Haa.. PROMO ni SPECIAL untuk bulan MEI tau 👍 . Beli lip scrub 2pcs & keatas korang akan dapat FREE GIFT untuk setiap satu lip scrub! Arin baru restocked korang punya FREE GIFT.. comel tau.. kalau bulan April FREE GIFT kita bagi Cik Bulusss, bulan ni kita bagi Cik Bunga Kepok² 🌸🌸🌸 . Haa apa FREE GIFT tu?? Jom grab.. Jimat caj penghantaran kalau beli banyak.. pakat² dengan kawan² beli sekali.. Jom whatsapp arin 😘 . 💲 RM15 sahaja . 🚚 Postage +RM8 SM/RM12 SS . 🏍 COD pun available tau (lihat post COD AREA untuk mengetahui kawasan cod) ✔️ . 📩 DM Arin / 📲 Whatsapp ke +6018 274 0068, klik je link di BIO.. mudahkan! 😉 . . . . . . . 🔖 Arin mencari AGENTS yang SERIOUS nak buat duit 💰 . 🔖 WHATSAPP Arin dengan hashtag #agentdiperlukan  .. mudahkan 😉 . #slsteamarin  #agentwanted  #sayajualscrubbibir  #makeupmurahmalaysia  #raya2018  #codklang  #makeupmurah  #makeuplovermalaysia  #seductionlipscrub  #sayajuallipscrub  #seductionmalaysia  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurahmalaysia  #lipscrubbest  #lagisyantikchallenge  #goyangduajarichallenge  #ootd2018  #muamalaysia  #muaselangor  #bajuraya2018  #scrubbibir  #sayapakaisayajual  #moodrepublik  #muakl  #muashahalam  #tiktokmalaysia  #kurungorganza 
Lip scrub ราคาจับต้องได้ 1xx
Coming soon !!!
.
#lipstick #นิมม์
#lipscrub #nimm
Lip scrub ราคาจับต้องได้ 1xx
Coming soon !!!
.
#lipstick #นิมม์
#lipscrub #nimm
Lip scrub ราคาจับต้องได้ 1xx
Coming soon !!!
.
#lipstick #นิมม์
#lipscrub #nimm
Gambar sehari selepas balik dari teambuilding.
Muka mmg burn teruk. Lepasb tu naik pulak jerawat.😵😵😵
Lepas konsisten pakai set detox, jiha dapat balik kulit muka yg jiha nak walaupun parut tu still ad, tapi yg penting tak gelap dah oiii.😂😂😂
.
Ws jiha 01133448579 dan jiha akan guide uols semua🌷🌸
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah #feedbackcoffeescrubmurah #miniagentsungaibuloh #miniagentsungkai #jihasharing #tipsbyjiha
Gambar sehari selepas balik dari teambuilding. Muka mmg burn teruk. Lepasb tu naik pulak jerawat.😵😵😵 Lepas konsisten pakai set detox, jiha dapat balik kulit muka yg jiha nak walaupun parut tu still ad, tapi yg penting tak gelap dah oiii.😂😂😂 . Ws jiha 01133448579 dan jiha akan guide uols semua🌷🌸 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #feedbackcoffeescrubmurah  #feedbackcoffeescrubmurah  #miniagentsungaibuloh  #miniagentsungkai  #jihasharing  #tipsbyjiha 
=================
JOM BUATBUAT DUIT DENGAN PRODUK NATURAL
================= Belajar cara menghasilkan BALM yang selamat untuk kegunaan kulit sensitif dan paling penting selamat untuk anak-anak kita. Workshop penghasilan produk natural julung kali diadakan dengan yuran pengenalan yang paling RENDAH bersama ilmu bernilai.  Berbaloi-baloi 😍😍 YA.... Anda boleh bawa pulang *‘your own signature natural balm’* yang anda hasilkan sendiri dengan menggunakan ramuan terbaik. .
APA YANG AKAN ANDA DAPAT DARI WORKSHOP INI?
.
🍿5 jenis balm yang selamat untuk anak anda (bernilai RM 250 per module)
🍿1 jenis roll on aromatheraphy oil (bernilai RM 250 per module)
🍿1 sabun untuk kulit sensitive & eczema (bernilai RM300 per module)

BERBALOI-BALOI BUKAN?
=================
Nanti Dulu! Ada lagi ni…😱😱 *EXTRA MODULE*
Di dalam kelas nanti, anda akan didedahkan dengan ilmu rahsia yang pastinya bernilai ribuan ringgit jika anda belajar di kelas lain, itupun kalau ada… 📌Panduan asas mengenal  essential oil
📌Panduan asas mengenal  natural plant oil dan bahan-bahan asas dalam penghasilan produk BALM 📌Kelebaihan menggunakan BALM & MINYAK AROMATERAPI dalam menangani masalah kulit sensitif.📌Ilmu asas balm for HEADACHE📌Ilmu asas BALM for FLUE REMEDY📌Ilmu asas BALM to CALM THE TUMMY📌Ilmu asas BALM for MUSCLE ACHE
📌Ilmu asas BALM for SLEEP WELL📌Ilmu asas ROLL ON AROMATIC OIL for BEAUTIFUL SKIN
📌Ilmu asas membuat SABUN untuk KULIT SENSITIF *Sangat berbaloi-baloi* 😍😍😍😍😍😍😍😍 Tenaga pengajar adalah berpengalaman dalam bidang pharmaceuticals .

#kelasmembuatsabun #kelasmakeup #organicmalaysia #organicproductmalaysia
#sabunorganic #balmorganic #garlicbalm #babybalm #jenamasendiri #naturalproduct #natural #diy #lipscrub #lipbalm #yourownbrand #nochemical
================= JOM BUATBUAT DUIT DENGAN PRODUK NATURAL ================= Belajar cara menghasilkan BALM yang selamat untuk kegunaan kulit sensitif dan paling penting selamat untuk anak-anak kita. Workshop penghasilan produk natural julung kali diadakan dengan yuran pengenalan yang paling RENDAH bersama ilmu bernilai. Berbaloi-baloi 😍😍 YA.... Anda boleh bawa pulang *‘your own signature natural balm’* yang anda hasilkan sendiri dengan menggunakan ramuan terbaik. . APA YANG AKAN ANDA DAPAT DARI WORKSHOP INI? . 🍿5 jenis balm yang selamat untuk anak anda (bernilai RM 250 per module) 🍿1 jenis roll on aromatheraphy oil (bernilai RM 250 per module) 🍿1 sabun untuk kulit sensitive & eczema (bernilai RM300 per module) BERBALOI-BALOI BUKAN? ================= Nanti Dulu! Ada lagi ni…😱😱 *EXTRA MODULE* Di dalam kelas nanti, anda akan didedahkan dengan ilmu rahsia yang pastinya bernilai ribuan ringgit jika anda belajar di kelas lain, itupun kalau ada… 📌Panduan asas mengenal essential oil 📌Panduan asas mengenal natural plant oil dan bahan-bahan asas dalam penghasilan produk BALM 📌Kelebaihan menggunakan BALM & MINYAK AROMATERAPI dalam menangani masalah kulit sensitif.📌Ilmu asas balm for HEADACHE📌Ilmu asas BALM for FLUE REMEDY📌Ilmu asas BALM to CALM THE TUMMY📌Ilmu asas BALM for MUSCLE ACHE 📌Ilmu asas BALM for SLEEP WELL📌Ilmu asas ROLL ON AROMATIC OIL for BEAUTIFUL SKIN 📌Ilmu asas membuat SABUN untuk KULIT SENSITIF *Sangat berbaloi-baloi* 😍😍😍😍😍😍😍😍 Tenaga pengajar adalah berpengalaman dalam bidang pharmaceuticals . #kelasmembuatsabun  #kelasmakeup  #organicmalaysia  #organicproductmalaysia  #sabunorganic  #balmorganic  #garlicbalm  #babybalm  #jenamasendiri  #naturalproduct  #natural  #diy  #lipscrub  #lipbalm  #yourownbrand  #nochemical 
=================
JOM BUATBUAT DUIT DENGAN PRODUK NATURAL
================= Belajar cara menghasilkan BALM yang selamat untuk kegunaan kulit sensitif dan paling penting selamat untuk anak-anak kita. Workshop penghasilan produk natural julung kali diadakan dengan yuran pengenalan yang paling RENDAH bersama ilmu bernilai.  Berbaloi-baloi 😍😍 YA.... Anda boleh bawa pulang *‘your own signature natural balm’* yang anda hasilkan sendiri dengan menggunakan ramuan terbaik. .
APA YANG AKAN ANDA DAPAT DARI WORKSHOP INI?
.
🍿5 jenis balm yang selamat untuk anak anda (bernilai RM 250 per module)
🍿1 jenis roll on aromatheraphy oil (bernilai RM 250 per module)
🍿1 sabun untuk kulit sensitive & eczema (bernilai RM300 per module)

BERBALOI-BALOI BUKAN?
=================
Nanti Dulu! Ada lagi ni…😱😱 *EXTRA MODULE*
Di dalam kelas nanti, anda akan didedahkan dengan ilmu rahsia yang pastinya bernilai ribuan ringgit jika anda belajar di kelas lain, itupun kalau ada… 📌Panduan asas mengenal  essential oil
📌Panduan asas mengenal  natural plant oil dan bahan-bahan asas dalam penghasilan produk BALM 📌Kelebaihan menggunakan BALM & MINYAK AROMATERAPI dalam menangani masalah kulit sensitif.📌Ilmu asas balm for HEADACHE📌Ilmu asas BALM for FLUE REMEDY📌Ilmu asas BALM to CALM THE TUMMY📌Ilmu asas BALM for MUSCLE ACHE
📌Ilmu asas BALM for SLEEP WELL📌Ilmu asas ROLL ON AROMATIC OIL for BEAUTIFUL SKIN
📌Ilmu asas membuat SABUN untuk KULIT SENSITIF *Sangat berbaloi-baloi* 😍😍😍😍😍😍😍😍 Tenaga pengajar adalah berpengalaman dalam bidang pharmaceuticals .

#kelasmembuatsabun #kelasmakeup #organicmalaysia #organicproductmalaysia
#sabunorganic #balmorganic #garlicbalm #babybalm #jenamasendiri #naturalproduct #natural #diy #lipscrub #lipbalm #yourownbrand #nochemical
================= JOM BUATBUAT DUIT DENGAN PRODUK NATURAL ================= Belajar cara menghasilkan BALM yang selamat untuk kegunaan kulit sensitif dan paling penting selamat untuk anak-anak kita. Workshop penghasilan produk natural julung kali diadakan dengan yuran pengenalan yang paling RENDAH bersama ilmu bernilai. Berbaloi-baloi 😍😍 YA.... Anda boleh bawa pulang *‘your own signature natural balm’* yang anda hasilkan sendiri dengan menggunakan ramuan terbaik. . APA YANG AKAN ANDA DAPAT DARI WORKSHOP INI? . 🍿5 jenis balm yang selamat untuk anak anda (bernilai RM 250 per module) 🍿1 jenis roll on aromatheraphy oil (bernilai RM 250 per module) 🍿1 sabun untuk kulit sensitive & eczema (bernilai RM300 per module) BERBALOI-BALOI BUKAN? ================= Nanti Dulu! Ada lagi ni…😱😱 *EXTRA MODULE* Di dalam kelas nanti, anda akan didedahkan dengan ilmu rahsia yang pastinya bernilai ribuan ringgit jika anda belajar di kelas lain, itupun kalau ada… 📌Panduan asas mengenal essential oil 📌Panduan asas mengenal natural plant oil dan bahan-bahan asas dalam penghasilan produk BALM 📌Kelebaihan menggunakan BALM & MINYAK AROMATERAPI dalam menangani masalah kulit sensitif.📌Ilmu asas balm for HEADACHE📌Ilmu asas BALM for FLUE REMEDY📌Ilmu asas BALM to CALM THE TUMMY📌Ilmu asas BALM for MUSCLE ACHE 📌Ilmu asas BALM for SLEEP WELL📌Ilmu asas ROLL ON AROMATIC OIL for BEAUTIFUL SKIN 📌Ilmu asas membuat SABUN untuk KULIT SENSITIF *Sangat berbaloi-baloi* 😍😍😍😍😍😍😍😍 Tenaga pengajar adalah berpengalaman dalam bidang pharmaceuticals . #kelasmembuatsabun  #kelasmakeup  #organicmalaysia  #organicproductmalaysia  #sabunorganic  #balmorganic  #garlicbalm  #babybalm  #jenamasendiri  #naturalproduct  #natural  #diy  #lipscrub  #lipbalm  #yourownbrand  #nochemical 
=================
JOM BUATBUAT DUIT DENGAN PRODUK NATURAL
================= Belajar cara menghasilkan BALM yang selamat untuk kegunaan kulit sensitif dan paling penting selamat untuk anak-anak kita. Workshop penghasilan produk natural julung kali diadakan dengan yuran pengenalan yang paling RENDAH bersama ilmu bernilai.  Berbaloi-baloi 😍😍 YA.... Anda boleh bawa pulang *‘your own signature natural balm’* yang anda hasilkan sendiri dengan menggunakan ramuan terbaik. .
APA YANG AKAN ANDA DAPAT DARI WORKSHOP INI?
.
🍿5 jenis balm yang selamat untuk anak anda (bernilai RM 250 per module)
🍿1 jenis roll on aromatheraphy oil (bernilai RM 250 per module)
🍿1 sabun untuk kulit sensitive & eczema (bernilai RM300 per module)

BERBALOI-BALOI BUKAN?
=================
Nanti Dulu! Ada lagi ni…😱😱 *EXTRA MODULE*
Di dalam kelas nanti, anda akan didedahkan dengan ilmu rahsia yang pastinya bernilai ribuan ringgit jika anda belajar di kelas lain, itupun kalau ada… 📌Panduan asas mengenal  essential oil
📌Panduan asas mengenal  natural plant oil dan bahan-bahan asas dalam penghasilan produk BALM 📌Kelebaihan menggunakan BALM & MINYAK AROMATERAPI dalam menangani masalah kulit sensitif.📌Ilmu asas balm for HEADACHE📌Ilmu asas BALM for FLUE REMEDY📌Ilmu asas BALM to CALM THE TUMMY📌Ilmu asas BALM for MUSCLE ACHE
📌Ilmu asas BALM for SLEEP WELL📌Ilmu asas ROLL ON AROMATIC OIL for BEAUTIFUL SKIN
📌Ilmu asas membuat SABUN untuk KULIT SENSITIF *Sangat berbaloi-baloi* 😍😍😍😍😍😍😍😍 Tenaga pengajar adalah berpengalaman dalam bidang pharmaceuticals .

#kelasmembuatsabun #kelasmakeup #organicmalaysia #organicproductmalaysia
#sabunorganic #balmorganic #garlicbalm #babybalm #jenamasendiri #naturalproduct #natural #diy #lipscrub #lipbalm #yourownbrand #nochemical
================= JOM BUATBUAT DUIT DENGAN PRODUK NATURAL ================= Belajar cara menghasilkan BALM yang selamat untuk kegunaan kulit sensitif dan paling penting selamat untuk anak-anak kita. Workshop penghasilan produk natural julung kali diadakan dengan yuran pengenalan yang paling RENDAH bersama ilmu bernilai. Berbaloi-baloi 😍😍 YA.... Anda boleh bawa pulang *‘your own signature natural balm’* yang anda hasilkan sendiri dengan menggunakan ramuan terbaik. . APA YANG AKAN ANDA DAPAT DARI WORKSHOP INI? . 🍿5 jenis balm yang selamat untuk anak anda (bernilai RM 250 per module) 🍿1 jenis roll on aromatheraphy oil (bernilai RM 250 per module) 🍿1 sabun untuk kulit sensitive & eczema (bernilai RM300 per module) BERBALOI-BALOI BUKAN? ================= Nanti Dulu! Ada lagi ni…😱😱 *EXTRA MODULE* Di dalam kelas nanti, anda akan didedahkan dengan ilmu rahsia yang pastinya bernilai ribuan ringgit jika anda belajar di kelas lain, itupun kalau ada… 📌Panduan asas mengenal essential oil 📌Panduan asas mengenal natural plant oil dan bahan-bahan asas dalam penghasilan produk BALM 📌Kelebaihan menggunakan BALM & MINYAK AROMATERAPI dalam menangani masalah kulit sensitif.📌Ilmu asas balm for HEADACHE📌Ilmu asas BALM for FLUE REMEDY📌Ilmu asas BALM to CALM THE TUMMY📌Ilmu asas BALM for MUSCLE ACHE 📌Ilmu asas BALM for SLEEP WELL📌Ilmu asas ROLL ON AROMATIC OIL for BEAUTIFUL SKIN 📌Ilmu asas membuat SABUN untuk KULIT SENSITIF *Sangat berbaloi-baloi* 😍😍😍😍😍😍😍😍 Tenaga pengajar adalah berpengalaman dalam bidang pharmaceuticals . #kelasmembuatsabun  #kelasmakeup  #organicmalaysia  #organicproductmalaysia  #sabunorganic  #balmorganic  #garlicbalm  #babybalm  #jenamasendiri  #naturalproduct  #natural  #diy  #lipscrub  #lipbalm  #yourownbrand  #nochemical 
With zea mays, polenta and a popcorn topping, the ingredients make this fresh facial cleanser sound more like food than skincare! We combine these ingredients with vegetables glycerin and babassu oil to give you a very soft, moisturizing scrub, leaving your skin bright, clean and smooth. It is gentle enough to use on your entire face and has a dash of wild cinnamon powder to warm up your skin!
.
.
.
#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #wholesale #hargagrosir #maskerkopi #scruborganik #stretchmarks #bodyshopindonesia #produkorganik #scrubwajah #skincareorganik #pencerahkulit #maskerorganik #organicproduct #tehpelangsing #viral #antiaging #selulit #creamjerawat #blustoneavenue #sabunorganik #maskerkefir #komedo #webinar #serumwajah #dietea #obatjerawat #maskerwajah
With zea mays, polenta and a popcorn topping, the ingredients make this fresh facial cleanser sound more like food than skincare! We combine these ingredients with vegetables glycerin and babassu oil to give you a very soft, moisturizing scrub, leaving your skin bright, clean and smooth. It is gentle enough to use on your entire face and has a dash of wild cinnamon powder to warm up your skin! . . . #lipscrub  #lipbalm  #lulurorganik  #wholesale  #hargagrosir  #maskerkopi  #scruborganik  #stretchmarks  #bodyshopindonesia  #produkorganik  #scrubwajah  #skincareorganik  #pencerahkulit  #maskerorganik  #organicproduct  #tehpelangsing  #viral  #antiaging  #selulit  #creamjerawat  #blustoneavenue  #sabunorganik  #maskerkefir  #komedo  #webinar  #serumwajah  #dietea  #obatjerawat  #maskerwajah 
Here are our best selling items yang jadi favorit para wanita karena semuanya terbuat dari bahan-bahan ALAMI 🍃 dan membantu kamu agar tampil cantik alami dengan kulit wajah dan bibir cerah merona ✨ Paket ini bisa kamu dapatkan hanya dengan harga IDR 199rb (varian lip scrub dan lip balm dapat kamu tentukan sendiri) 👍🏻
🌹🎋 Perpaduan antara Activated Bamboo Charcoal Mask dan liplapin Rose Water ini membantu kamu merawat wajah agar terhindar dari jerawat, kulit kusam, membantu menyerap minyak berlebih, mengecilkan pori-pori, menyegarkan serta membuat wajah lebih cerah (glowing) secara alami ✨
🍃👄 Liplapin lip scrub mampu mengangkat kulit mati di bibir dan bantu mencerahkan bibir yg kusam akibat penggunaan lipmatte/lipstick berkimia. Setelah itu apply Liplapin tinted balm sebagai pengganti lipstick/lipmatte karena balmnya sudah berwarna dan menyerap ke bibir. Superrr lembab tapi tidak glossy, ringan dan lembut di bibir ❤️
.
.
🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products.
#liplapin #lipscrub #juallipscrub #juallipbalm #lipbalm #tintedbalm #perawatanbibir #perawatanbibirhitam #perawatanbibirkering #perawatanbibiralami #lipbalmalami #lipscrubalami
Here are our best selling items yang jadi favorit para wanita karena semuanya terbuat dari bahan-bahan ALAMI 🍃 dan membantu kamu agar tampil cantik alami dengan kulit wajah dan bibir cerah merona ✨ Paket ini bisa kamu dapatkan hanya dengan harga IDR 199rb (varian lip scrub dan lip balm dapat kamu tentukan sendiri) 👍🏻 🌹🎋 Perpaduan antara Activated Bamboo Charcoal Mask dan liplapin Rose Water ini membantu kamu merawat wajah agar terhindar dari jerawat, kulit kusam, membantu menyerap minyak berlebih, mengecilkan pori-pori, menyegarkan serta membuat wajah lebih cerah (glowing) secara alami ✨ 🍃👄 Liplapin lip scrub mampu mengangkat kulit mati di bibir dan bantu mencerahkan bibir yg kusam akibat penggunaan lipmatte/lipstick berkimia. Setelah itu apply Liplapin tinted balm sebagai pengganti lipstick/lipmatte karena balmnya sudah berwarna dan menyerap ke bibir. Superrr lembab tapi tidak glossy, ringan dan lembut di bibir ❤️ . . 🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products. #liplapin  #lipscrub  #juallipscrub  #juallipbalm  #lipbalm  #tintedbalm  #perawatanbibir  #perawatanbibirhitam  #perawatanbibirkering  #perawatanbibiralami  #lipbalmalami  #lipscrubalami 
Cornish Sorbet 
Adalah second face cleanser yang digunakan setelah make up remover, untuk mengangkat sel kulit mati, sebum & kotoran yang menempel

For all skin types : 
Normal - Kombinasi - Oily - Acne Prone Skin - Dry Skin - Kusam

Exfoliate • Moisturize • Brightening
For Daily Use.

Weight. 150 gr
Harga 135 ribu 
Exp.Date 2 months

Komposisi : 
French rhassoul clay, Kaolin clay, Himalayan sea salt, Polenta, Vegetables glycerin, Sage oil, Wild cinnamon powder, Aqua, Nettles, Ground almonds, Babassu oil, Paw paw flowers seeds, Zea mays, Popcorn.

Cara pakai : 
Basahi kulit wajah dengan air bersih, ambil Cornish sorbet secukupnya. Usapkan ke seluruh wajah sambil gosok2 perlahan. Lakukan secara teratur 1-3x sehari
.
.
.
#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #wholesale #hargagrosir #maskerkopi #scruborganik #stretchmarks #bodyshopindonesia #produkorganik #scrubwajah #skincareorganik #pencerahkulit #maskerorganik #organicproduct #tehpelangsing #viral #antiaging #selulit #creamjerawat #blustoneavenue #sabunorganik #maskerkefir #komedo #webinar #serumwajah #dietea #obatjerawat #maskerwajah
Cornish Sorbet  Adalah second face cleanser yang digunakan setelah make up remover, untuk mengangkat sel kulit mati, sebum & kotoran yang menempel For all skin types : Normal - Kombinasi - Oily - Acne Prone Skin - Dry Skin - Kusam Exfoliate • Moisturize • Brightening For Daily Use. Weight. 150 gr Harga 135 ribu  Exp.Date 2 months Komposisi :  French rhassoul clay, Kaolin clay, Himalayan sea salt, Polenta, Vegetables glycerin, Sage oil, Wild cinnamon powder, Aqua, Nettles, Ground almonds, Babassu oil, Paw paw flowers seeds, Zea mays, Popcorn. Cara pakai :  Basahi kulit wajah dengan air bersih, ambil Cornish sorbet secukupnya. Usapkan ke seluruh wajah sambil gosok2 perlahan. Lakukan secara teratur 1-3x sehari . . . #lipscrub  #lipbalm  #lulurorganik  #wholesale  #hargagrosir  #maskerkopi  #scruborganik  #stretchmarks  #bodyshopindonesia  #produkorganik  #scrubwajah  #skincareorganik  #pencerahkulit  #maskerorganik  #organicproduct  #tehpelangsing  #viral  #antiaging  #selulit  #creamjerawat  #blustoneavenue  #sabunorganik  #maskerkefir  #komedo  #webinar  #serumwajah  #dietea  #obatjerawat  #maskerwajah 
CORNISH SORBET. 
It has 5 main active ingredients such as paw paw flowers seeds, polenta, babassu oil, zea mays, and wild cinnamon powder. It also got that sweet corn scent, its so delicious & cute with the popcorn on top!
.
.
.
#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #wholesale #hargagrosir #maskerkopi #scruborganik #stretchmarks #bodyshopindonesia #produkorganik #scrubwajah #skincareorganik #pencerahkulit #maskerorganik #organicproduct #tehpelangsing #viral #antiaging #selulit #creamjerawat #blustoneavenue #sabunorganik #maskerkefir #komedo #webinar #serumwajah #dietea #obatjerawat #maskerwajah
CORNISH SORBET. It has 5 main active ingredients such as paw paw flowers seeds, polenta, babassu oil, zea mays, and wild cinnamon powder. It also got that sweet corn scent, its so delicious & cute with the popcorn on top! . . . #lipscrub  #lipbalm  #lulurorganik  #wholesale  #hargagrosir  #maskerkopi  #scruborganik  #stretchmarks  #bodyshopindonesia  #produkorganik  #scrubwajah  #skincareorganik  #pencerahkulit  #maskerorganik  #organicproduct  #tehpelangsing  #viral  #antiaging  #selulit  #creamjerawat  #blustoneavenue  #sabunorganik  #maskerkefir  #komedo  #webinar  #serumwajah  #dietea  #obatjerawat  #maskerwajah 
#tutorialdetoxmaskcoffeescrubtemyracle 
Disebabkan tdi kena panas, asap lagi, so kita detox utk bg fresh balik kulit muka😉😉😉. .
Set favourite ni lah penyelamat jiha lepas balik dari teambuilding hari tu. Muka sunburn teruk. Lepas konsisten pakai detox mask + coffee scrub, taddaaaaaa, mmg terbaik lah. 😘😘😘
.
Ws jiha 01133448579 🌷🌸
P/S = ESOK START SALES UTK RAYA TAU.😉😉😉
Uols boleh grab sbb mmg berbaloi.😘😘😘
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah #feedbackcoffeescrubmurah #miniagentsungaibuloh #miniagentsungkai #jihasharing #tipsbyjiha
#tutorialdetoxmaskcoffeescrubtemyracle  Disebabkan tdi kena panas, asap lagi, so kita detox utk bg fresh balik kulit muka😉😉😉. . Set favourite ni lah penyelamat jiha lepas balik dari teambuilding hari tu. Muka sunburn teruk. Lepas konsisten pakai detox mask + coffee scrub, taddaaaaaa, mmg terbaik lah. 😘😘😘 . Ws jiha 01133448579 🌷🌸 P/S = ESOK START SALES UTK RAYA TAU.😉😉😉 Uols boleh grab sbb mmg berbaloi.😘😘😘 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #feedbackcoffeescrubmurah  #feedbackcoffeescrubmurah  #miniagentsungaibuloh  #miniagentsungkai  #jihasharing  #tipsbyjiha 
@jazmauricio plumping away with her new #joocylips Lip Enhancment Kit 😍👄 .
.
#lipkit #lipscrub #lippump #lipgloss 
#plumplips #fulllips #pout #pink #pretty #cute #mua #lipsgame
I wear a lot of #mattelipstick and #lipstains so it's important to have and use a good #lipscrub 
I stumbled upon these two babies in @target and I'm excited to try them out! 
Review coming soon! •
•
•
•
#Chapstick #ELF #Beauty #BeautyBlogger #Influencer #BeautyInfluencer #LipScrubs #Lipstick #ChapStickHydration #LivingNStyle #LivingNStyleBlog #Target #TargetBeauty #LipExfoliator #AshleysBeautyCorner
H E L L O  P R O M O 🤗
.
Yeayyy PROMO lagi!! Apa PROMO kali ni arin?? Haa.. PROMO ni SPECIAL untuk bulan MEI tau 👍
.
Beli lip scrub 2pcs & keatas korang akan dapat FREE GIFT untuk setiap satu lip scrub! Arin baru restocked korang punya FREE GIFT.. comel tau.. kalau bulan April FREE GIFT kita bagi Cik Bulusss, bulan ni kita bagi Cik Bunga Kepok² 🌸🌸🌸
.
Haa apa FREE GIFT tu?? Jom grab.. Jimat caj penghantaran kalau beli banyak.. pakat² dengan kawan² beli sekali.. Jom whatsapp arin 😘
.
💲 RM15 sahaja
.
🚚 Postage +RM8 SM/RM12 SS
.
🏍 COD pun available tau (lihat post COD AREA untuk mengetahui kawasan cod) ✔️
.
📩 DM Arin / 📲 Whatsapp ke +6018 274 0068, klik je link di BIO.. mudahkan! 😉
.
.
.
.
.
.
.
🔖 Arin mencari AGENTS yang SERIOUS nak buat duit 💰
.
🔖 WHATSAPP Arin dengan hashtag #agentdiperlukan .. mudahkan 😉
.
#slsteamarin
#agentwanted
#sayajualscrubbibir
#makeupmurahmalaysia
#raya2018
#codklang
#makeupmurah
#makeuplovermalaysia
#seductionlipscrub
#sayajuallipscrub
#seductionmalaysia
#lipscrub
#lipscrubmurah
#lipscrubmalaysia
#lipscrubmurahmalaysia
#lipscrubbest
#lagisyantikchallenge
#goyangduajarichallenge
#ootd2018
#muamalaysia
#muaselangor
#bajuraya2018
#scrubbibir
#sayapakaisayajual
#moodrepublik
#muakl
#muashahalam
#tiktokmalaysia
#kurungorganza
H E L L O P R O M O 🤗 . Yeayyy PROMO lagi!! Apa PROMO kali ni arin?? Haa.. PROMO ni SPECIAL untuk bulan MEI tau 👍 . Beli lip scrub 2pcs & keatas korang akan dapat FREE GIFT untuk setiap satu lip scrub! Arin baru restocked korang punya FREE GIFT.. comel tau.. kalau bulan April FREE GIFT kita bagi Cik Bulusss, bulan ni kita bagi Cik Bunga Kepok² 🌸🌸🌸 . Haa apa FREE GIFT tu?? Jom grab.. Jimat caj penghantaran kalau beli banyak.. pakat² dengan kawan² beli sekali.. Jom whatsapp arin 😘 . 💲 RM15 sahaja . 🚚 Postage +RM8 SM/RM12 SS . 🏍 COD pun available tau (lihat post COD AREA untuk mengetahui kawasan cod) ✔️ . 📩 DM Arin / 📲 Whatsapp ke +6018 274 0068, klik je link di BIO.. mudahkan! 😉 . . . . . . . 🔖 Arin mencari AGENTS yang SERIOUS nak buat duit 💰 . 🔖 WHATSAPP Arin dengan hashtag #agentdiperlukan  .. mudahkan 😉 . #slsteamarin  #agentwanted  #sayajualscrubbibir  #makeupmurahmalaysia  #raya2018  #codklang  #makeupmurah  #makeuplovermalaysia  #seductionlipscrub  #sayajuallipscrub  #seductionmalaysia  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurahmalaysia  #lipscrubbest  #lagisyantikchallenge  #goyangduajarichallenge  #ootd2018  #muamalaysia  #muaselangor  #bajuraya2018  #scrubbibir  #sayapakaisayajual  #moodrepublik  #muakl  #muashahalam  #tiktokmalaysia  #kurungorganza 
Bibir kering? 
Bibir menggelupas?
Bibir hitam/ gelap?
.
.
Jom awak cuba lip scrub dari temyracle. InsyaAllah dapat mengatasi masalah Di atas 💕 penggunaan secara konsisten insyaAllah dapat hasilnya yang memuaskan 👄 .
.
.
WhatsApp sis ye 0129844104
Bibir kering? Bibir menggelupas? Bibir hitam/ gelap? . . Jom awak cuba lip scrub dari temyracle. InsyaAllah dapat mengatasi masalah Di atas 💕 penggunaan secara konsisten insyaAllah dapat hasilnya yang memuaskan 👄 . . . WhatsApp sis ye 0129844104
♥
せいなさんにもらったものたち👑
いい匂い💖🌺
#birthdaypresent #lush #bathbomb #lipscrub #iphone8plus #portrait #いいね返し
Did you know that the hot weather can also cause dry and chappy lips? Remove dead skin cells from your lips to bring out new & fresh layers for a softer, smoother and suppler lips! 💋

Exfoliate and moisturize with Generosa's lip rescue kit! Get a pair for only 250 pesos! 💚 
ORDER FORM:
Name: 
Address:
Contact Number:
Mode of Payment: (Security Bank, BPI, Palawan Express, Cebuana Lhuillier)
Orders:
Did you know that the hot weather can also cause dry and chappy lips? Remove dead skin cells from your lips to bring out new & fresh layers for a softer, smoother and suppler lips! 💋 Exfoliate and moisturize with Generosa's lip rescue kit! Get a pair for only 250 pesos! 💚 ORDER FORM: Name: Address: Contact Number: Mode of Payment: (Security Bank, BPI, Palawan Express, Cebuana Lhuillier) Orders:
#Repost @arderebeauty_
・・・
.
RIFFAA LIP SCRUB (READY STOCK)
.
1 UNIT RM33.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#riffalipscrub #riffalipscrubmurah #riffamurah #lipscrub #garambukit7herba #garambukit7herbamurah #garambukit7herbaoriginal #garambukit7herbamalaysia #garambukit #garambukitmurah #garambukitoriginal #garambukitjellycollagen #garambukitjellygollagenmurah #garambukitcollagen #garambukitcollagenmurah #cherryblossom #cherryblossommurah #cherryblossomoriginal #cherryblossommalaysia
#Repost  @arderebeauty_ ・・・ . RIFFAA LIP SCRUB (READY STOCK) . 1 UNIT RM33.00 POSTAGE SM RM8.00 POSTAGE SS RM12.00 . . UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT: . . WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 http://www.wasap.my/+60137419780 (KLIK LINK WHATSAPP DI BIO) . . #riffalipscrub  #riffalipscrubmurah  #riffamurah  #lipscrub  #garambukit7herba  #garambukit7herbamurah  #garambukit7herbaoriginal  #garambukit7herbamalaysia  #garambukit  #garambukitmurah  #garambukitoriginal  #garambukitjellycollagen  #garambukitjellygollagenmurah  #garambukitcollagen  #garambukitcollagenmurah  #cherryblossom  #cherryblossommurah  #cherryblossomoriginal  #cherryblossommalaysia 
Did you know that the hot weather can also cause dry and chappy lips? Remove dead skin cells from your lips to bring out new & fresh layers for a softer, smoother and suppler lips! 💋

Exfoliate and moisturize with Generosa's lip rescue kit! Get a pair for only 250 pesos! 💚 
ORDER FORM:
Name: 
Address:
Contact Number:
Mode of Payment: (Security Bank, BPI, Palawan Express, Cebuana Lhuillier)
Orders:
Did you know that the hot weather can also cause dry and chappy lips? Remove dead skin cells from your lips to bring out new & fresh layers for a softer, smoother and suppler lips! 💋 Exfoliate and moisturize with Generosa's lip rescue kit! Get a pair for only 250 pesos! 💚 ORDER FORM: Name: Address: Contact Number: Mode of Payment: (Security Bank, BPI, Palawan Express, Cebuana Lhuillier) Orders:
Cuba tgok cust kita guna sweety candy lipscrub?
.
.
Bibir dia tak kering dah bibir dia jadi lembab je. And dah tak jadi kusam😍😍😍
.
.
Sesiapa nak order just dm/atau whatsap no dekat bio tu je ok😘😘😘
.
.
RM10 only gaisss😘😘😘
.
. 
Cepat dapatkan sekarang! 📲📲📲 .
.
COD AREA CHERAS, BANDAR TUN RAZAK, BANDAR PERMAISURI, ALAM DAMAI, TESCO CHERAS, TASIK PUDU ULU
.
.
#lipscrub #sweetycandylipscrub #lipscrubmurah #lipscrubbest #lipscruborganik #lipscrubcheras #lipscrubbtr #lipscrubkl #scrubbibir #scrubmurah
Cuba tgok cust kita guna sweety candy lipscrub? . . Bibir dia tak kering dah bibir dia jadi lembab je. And dah tak jadi kusam😍😍😍 . . Sesiapa nak order just dm/atau whatsap no dekat bio tu je ok😘😘😘 . . RM10 only gaisss😘😘😘 . . Cepat dapatkan sekarang! 📲📲📲 . . COD AREA CHERAS, BANDAR TUN RAZAK, BANDAR PERMAISURI, ALAM DAMAI, TESCO CHERAS, TASIK PUDU ULU . . #lipscrub  #sweetycandylipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubbest  #lipscruborganik  #lipscrubcheras  #lipscrubbtr  #lipscrubkl  #scrubbibir  #scrubmurah 
Did you know that the hot weather can also cause dry and chappy lips? Remove dead skin cells from your lips to bring out new & fresh layers for a softer, smoother and suppler lips! 💋

Exfoliate and moisturize with Generosa's lip rescue kit! Get a pair for only 250 pesos! 💚 
ORDER FORM:
Name: 
Address:
Contact Number:
Mode of Payment: (Security Bank, BPI, Palawan Express, Cebuana Lhuillier)
Orders:
Did you know that the hot weather can also cause dry and chappy lips? Remove dead skin cells from your lips to bring out new & fresh layers for a softer, smoother and suppler lips! 💋 Exfoliate and moisturize with Generosa's lip rescue kit! Get a pair for only 250 pesos! 💚 ORDER FORM: Name: Address: Contact Number: Mode of Payment: (Security Bank, BPI, Palawan Express, Cebuana Lhuillier) Orders:
Sweetheart Color Stick is one of my favorite lip colors.💕💕 @treatbeauty
Sweetheart Color Stick is one of my favorite lip colors.💕💕 @treatbeauty
ラッシュの唇ケアはご存知ですか?こちらのリップスクラブは荒れた唇を整えてくれるホホバオイルやお砂糖が入ってますよ♪

#ラッシュ #リップ#リップスクラブ #リップケア#lush#lips#lipscrub #ぷるぷる唇 #キスの日
Fungsi dan Kelebihan Riffaa D'Hati Pinky Scrub :
.
.
🍒 Bibir pastinya kelihatan cantik, anjal, halus dan licin.
🍒 Mengurangkan masalah bibir yang menggelupas, kering atau merekah.
🍒 Membantu melancarkan peredaran darah sekitar bibir.
🍒 Sangat bagus untuk mereka yang bibir kasar, kusam, gelap (merokok).
🍒 Membuat bibir gelap kembali berwarna cerah pink semulajadi.
🍒 Mengurangi kedutan / garis halus pada bibir.
🍒 Bibir jadi lebih lembab dan segar.
🍒 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick agar lebih 'long lasting'.
.
.
Harga: RM39
Tidak termasuk Postage
.
.
Direct #whatsapp to order .. click link on bio
.
.
#sayajual #lipscrub #smoking #merah #lembap #red #skrubbibir #organik #bazarpaknil #lipstick #love #lips #bibir #kiss #akusuka #samvalet #ss
Fungsi dan Kelebihan Riffaa D'Hati Pinky Scrub : . . 🍒 Bibir pastinya kelihatan cantik, anjal, halus dan licin. 🍒 Mengurangkan masalah bibir yang menggelupas, kering atau merekah. 🍒 Membantu melancarkan peredaran darah sekitar bibir. 🍒 Sangat bagus untuk mereka yang bibir kasar, kusam, gelap (merokok). 🍒 Membuat bibir gelap kembali berwarna cerah pink semulajadi. 🍒 Mengurangi kedutan / garis halus pada bibir. 🍒 Bibir jadi lebih lembab dan segar. 🍒 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick agar lebih 'long lasting'. . . Harga: RM39 Tidak termasuk Postage . . Direct #whatsapp  to order .. click link on bio . . #sayajual  #lipscrub  #smoking  #merah  #lembap  #red  #skrubbibir  #organik  #bazarpaknil  #lipstick  #love  #lips  #bibir  #kiss  #akusuka  #samvalet  #ss 
Jom Layan video LIPSCRUB😘
Best gilerr tau..
Bibir jadi licin & cantik gitu..
Satu tips juga..
Kalau nak lipstik tahan lama..
Kita scrub dulu dgn lipscrub ni..
.

Datang dengan 3 flavours yang sangat sedap dan manis. Siap boleh dimakan lagi selain bagi kulit bibir lebih sekata dan lembut. Dapatkan sekarang🌸✨ Whatsapp 0192311506
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #lipscrub #scrubs #lipscrubtemyracle#lipscrubtermurah #Sueweetlovetemyracle
Jom Layan video LIPSCRUB😘 Best gilerr tau.. Bibir jadi licin & cantik gitu.. Satu tips juga.. Kalau nak lipstik tahan lama.. Kita scrub dulu dgn lipscrub ni.. . Datang dengan 3 flavours yang sangat sedap dan manis. Siap boleh dimakan lagi selain bagi kulit bibir lebih sekata dan lembut. Dapatkan sekarang🌸✨ Whatsapp 0192311506 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #lipscrub  #scrubs  #lipscrubtemyracle #lipscrubtermurah  #Sueweetlovetemyracle 
BEAUTY TREATS LIP SCRUB IDR 55K
.
Available :
🌿 Vanilla Bean
🌿 Almond Creme
.
Lip scrub ini cocok banget buat yang bibirnya suka kering, pecah-pecah dan jelek banget kalo pake lipstick matte. Nah lip scrub ini berfungsi mengangkat sel kulit mati, melembutkan, mencerahkan, dan melembabkan bibir. Selain itu, lip scrub ini juga terdapat kandungan vitamin E untuk melembabkan bibir dan walnut shells nya yang ngebantu menghilangkan sel kulit mati. Jadinya bibir kamu akan terasa lebih lembut dan warna bibir kamu akan terlihat lebih cerah😘😘
.
.
.
#lipscrub #beautytreats #lipcare #jualbeautytreats #jualbeautytreatslipscrub #lipscrubmurah #juallipscrub #lip #perawatanbibir #beautytreatsmurah #beautytreatsoriginal
BEAUTY TREATS LIP SCRUB IDR 55K . Available : 🌿 Vanilla Bean 🌿 Almond Creme . Lip scrub ini cocok banget buat yang bibirnya suka kering, pecah-pecah dan jelek banget kalo pake lipstick matte. Nah lip scrub ini berfungsi mengangkat sel kulit mati, melembutkan, mencerahkan, dan melembabkan bibir. Selain itu, lip scrub ini juga terdapat kandungan vitamin E untuk melembabkan bibir dan walnut shells nya yang ngebantu menghilangkan sel kulit mati. Jadinya bibir kamu akan terasa lebih lembut dan warna bibir kamu akan terlihat lebih cerah😘😘 . . . #lipscrub  #beautytreats  #lipcare  #jualbeautytreats  #jualbeautytreatslipscrub  #lipscrubmurah  #juallipscrub  #lip  #perawatanbibir  #beautytreatsmurah  #beautytreatsoriginal 
Eve Z Lip Scrub >>> get RM15 off at my shopee store (click link on bio) 
#lipscrub
Eve Z Lip Scrub >>> get RM15 off at my shopee store (click link on bio) #lipscrub 
HEY UOLSS DAH SENTAL KE BELUM? 🧐
-
Sedihnya bila kulit badan makin lama makin kusam, kulit tangan makin kasar dan gelap lagi lagi nak bergambar, tangan kena nyorok kat belakang😢
-
Ataupun ada yang masalah kulit eczema sampai tinggalkan parut di tangan, memang segan lah. Tapi jangan risau ya kesayangan, Body Scrub TBH sudi mariiii untuk membantu awak dapatkan kulit yang lebih cerah, bersih, lembut dan licin kalah kain sutera di Jakel Mall 😛
-
Kalau tenyeh scrub ni pada kulit tangan, sekali dan nampak effect yang menakjubkan, CERAH GEBU ayat pertama yang akan keluaq dari mulut awak 🤓
-
Kami dah ada testimoni yang mampu buktikan pada kami yang dia tenyeh sekali, terus jerit WAH PUTIH GEBUSS! 😍
-
Haa gitu! Seketul Body Scrub ni hanya RM33 je sayang, tahan lama sebab seketul Body Scrub seberat 400gram boleh pakai sampai 4 bulan 😱 Jimat kan?
-
Nak badan cantik gebu gebas? Jom try Body Scrub by The Beauty Hacks. Ada 4 jenis aroma kesemuanya bagus bagus belaka 😍
-
______________________________
How to order?
📲 Click Link biru di bio for fast response
.
Postage RM8 sm | RM12 ss
COD sekitar KL & Selangor
HEY UOLSS DAH SENTAL KE BELUM? 🧐 - Sedihnya bila kulit badan makin lama makin kusam, kulit tangan makin kasar dan gelap lagi lagi nak bergambar, tangan kena nyorok kat belakang😢 - Ataupun ada yang masalah kulit eczema sampai tinggalkan parut di tangan, memang segan lah. Tapi jangan risau ya kesayangan, Body Scrub TBH sudi mariiii untuk membantu awak dapatkan kulit yang lebih cerah, bersih, lembut dan licin kalah kain sutera di Jakel Mall 😛 - Kalau tenyeh scrub ni pada kulit tangan, sekali dan nampak effect yang menakjubkan, CERAH GEBU ayat pertama yang akan keluaq dari mulut awak 🤓 - Kami dah ada testimoni yang mampu buktikan pada kami yang dia tenyeh sekali, terus jerit WAH PUTIH GEBUSS! 😍 - Haa gitu! Seketul Body Scrub ni hanya RM33 je sayang, tahan lama sebab seketul Body Scrub seberat 400gram boleh pakai sampai 4 bulan 😱 Jimat kan? - Nak badan cantik gebu gebas? Jom try Body Scrub by The Beauty Hacks. Ada 4 jenis aroma kesemuanya bagus bagus belaka 😍 - ______________________________ How to order? 📲 Click Link biru di bio for fast response . Postage RM8 sm | RM12 ss COD sekitar KL & Selangor
Liplapin Tinted balm Cocoa Butter IDR 50k & Lip scrub Bubble Gum IDR 39k

Suka bingung ga sih cari lip balm yang ga lengket, ga bikin bibir kering, ngelembabin banget tapi ga glossy, ringan, udah berwarna dan tahan lama kalau dipake? Bisa bersifat kaya liptint tp ga kering, sama satu lagi NATURAL jadi ga bikin bibir hitam. Semua yang kamu mau ada di LIPLAPIN TINTED LIP BALM ✨❤
Tint balm ini ud berwarna banget dan nyerap k bibir jadi awet kalau dipake. Superrr lembab tapi ga glossy, ringan dan lembut banget rasanya di bibir 😍
Selain itu, lip scrubnya lepasin kulit mati di bibir dan bantu mencerahkan bibir yg kusam akibat sering pakai lipmatte/lipstick berkimia. Paket komplit lah yg cocok buat ngerawat bibir supaya jadi sehat dan cantik merona✨
.
🍃Semua produk Liplapin pakai bahan natural tanpa kimia/pengawet/petroleum jelly sehingga aman dan tidak buat bibir jd hitam 👄
.
🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products.

#liplapin #lipscrub #juallipscrub #juallipbalm #lipbalm #tintedbalm #perawatanbibir #perawatanbibirhitam #perawatanbibirkering #perawatanbibiralami #lipbalmalami #lipscrubalami
Liplapin Tinted balm Cocoa Butter IDR 50k & Lip scrub Bubble Gum IDR 39k Suka bingung ga sih cari lip balm yang ga lengket, ga bikin bibir kering, ngelembabin banget tapi ga glossy, ringan, udah berwarna dan tahan lama kalau dipake? Bisa bersifat kaya liptint tp ga kering, sama satu lagi NATURAL jadi ga bikin bibir hitam. Semua yang kamu mau ada di LIPLAPIN TINTED LIP BALM ✨❤ Tint balm ini ud berwarna banget dan nyerap k bibir jadi awet kalau dipake. Superrr lembab tapi ga glossy, ringan dan lembut banget rasanya di bibir 😍 Selain itu, lip scrubnya lepasin kulit mati di bibir dan bantu mencerahkan bibir yg kusam akibat sering pakai lipmatte/lipstick berkimia. Paket komplit lah yg cocok buat ngerawat bibir supaya jadi sehat dan cantik merona✨ . 🍃Semua produk Liplapin pakai bahan natural tanpa kimia/pengawet/petroleum jelly sehingga aman dan tidak buat bibir jd hitam 👄 . 🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products. #liplapin  #lipscrub  #juallipscrub  #juallipbalm  #lipbalm  #tintedbalm  #perawatanbibir  #perawatanbibirhitam  #perawatanbibirkering  #perawatanbibiralami  #lipbalmalami  #lipscrubalami 
SO NEED THIS
@puta2k21 @puta2k21 @puta2k21
SO NEED THIS @puta2k21 @puta2k21 @puta2k21
สิ่งสกปรกที่อุดตันตามร่องปาก
เซลล์ผิวเก่าเสื่อมสภาพ
หรือเซลล์ผิวหนังชั้นนอกที่ตายแล้ว
เกาะปากอยู่ แบบเหนียวแน่น!! จะเก็บไว้ทำไม
มาสครับออกดีกว่าไม .. 159 บาท 
ทั้งขัดทั้งบำรุงในหนึ่งเดียว

วางจำหน่ายเร็วๆ นี้ #NIMM  #LipScrub

จองได้จร้า Line : @tabokea (มี@ นำหน้า)
สิ่งสกปรกที่อุดตันตามร่องปาก เซลล์ผิวเก่าเสื่อมสภาพ หรือเซลล์ผิวหนังชั้นนอกที่ตายแล้ว เกาะปากอยู่ แบบเหนียวแน่น!! จะเก็บไว้ทำไม มาสครับออกดีกว่าไม .. 159 บาท ทั้งขัดทั้งบำรุงในหนึ่งเดียว วางจำหน่ายเร็วๆ นี้ #NIMM  #LipScrub  จองได้จร้า Line : @tabokea (มี@ นำหน้า)
Tip Tuesday.....🤩 Consistent use of wax products like traditional lipsticks, chapsticks and lip balms, dehydrates lip tissues and damages vermillion (that is the name of the skin on our lips). 🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️ LipSmooth Conditioning Polish will smooth and renew lips back to their naturally moisturized state without all the ick of waxy buildup.

For a perfect LipSense application and even softer, smoother lips, pair with LipSense Lip Balm 👄 🙌🏻😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#takecareofyourself #loveyourlips #ilovemylips #softer #smoother #kissable #kissablelips #softkisses #kisskiss #lipbalms #lipbalmaddict #lippy #lipstickaddict #perfectlips #plump #plumplips #hydrated #hydratedlips #hydratedskin #happylips #happyskin #mylips #naturalskincareproducts #lovetheskinyourein #lipscrub #exfoliate #repairing #cells #waxfree #leadfree
Tip Tuesday.....🤩 Consistent use of wax products like traditional lipsticks, chapsticks and lip balms, dehydrates lip tissues and damages vermillion (that is the name of the skin on our lips). 🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️ LipSmooth Conditioning Polish will smooth and renew lips back to their naturally moisturized state without all the ick of waxy buildup. For a perfect LipSense application and even softer, smoother lips, pair with LipSense Lip Balm 👄 🙌🏻😍 . . . . . . . . . . . #takecareofyourself  #loveyourlips  #ilovemylips  #softer  #smoother  #kissable  #kissablelips  #softkisses  #kisskiss  #lipbalms  #lipbalmaddict  #lippy  #lipstickaddict  #perfectlips  #plump  #plumplips  #hydrated  #hydratedlips  #hydratedskin  #happylips  #happyskin  #mylips  #naturalskincareproducts  #lovetheskinyourein  #lipscrub  #exfoliate  #repairing  #cells  #waxfree  #leadfree 
Yeyyyyyyy dyas buat hal lagi !! Kalini dyas bagi free lipscrub berperisa manggo ! Amacam hampaa ? Satu bilik air bau dengan dyas scrub ni. Heheh. Kalau badan muka ? Of course laaa lagi cantik putih dari dinding. Hehe 🙊. Jom berdyas. Nak raya ni kena cantik la.

#dyasscrub #dyaslovers #scrublovers #scruborganik #buy1get1 #free #lipscrub #mango #terapiinstagram #cintafatamorgana #nur #patahnyasebelahsayap #isteriuntukdiiktiraf #pengantinmusimsalju #rahsiahatiperempuan
Yeyyyyyyy dyas buat hal lagi !! Kalini dyas bagi free lipscrub berperisa manggo ! Amacam hampaa ? Satu bilik air bau dengan dyas scrub ni. Heheh. Kalau badan muka ? Of course laaa lagi cantik putih dari dinding. Hehe 🙊. Jom berdyas. Nak raya ni kena cantik la. #dyasscrub  #dyaslovers  #scrublovers  #scruborganik  #buy1get1  #free  #lipscrub  #mango  #terapiinstagram  #cintafatamorgana  #nur  #patahnyasebelahsayap  #isteriuntukdiiktiraf  #pengantinmusimsalju  #rahsiahatiperempuan 
BIBIR KERING KETIKA PUASA
*********************************
Tips puasa bibir kering. Jangan jilat bibir sendiri ya.. hehe😂
.
Nnti bibir semakin kering. Tapi kalau dah bermasalah bibir kering..boleh pakai Lip scrub & Lip balm!
.
💋Mary Kay Satin Lips Shea Sugar Scrub ni berfungsi utk menggelupas kulit kering pada bibir kita utk melembut & mengilatkan bibir.
.
💋Diformulasikan dgn gula kristal semulajadi & diadun dgn shea butter yg lazat serta minyak bunga matahari yg kaya dgn Vitamin E yg baik utk bibir.
.
Disarankan untuk melalukan rutin ini sekurang-kurangnya dua minggu sekali.
.
Untuk Satin Lips Shea Butter Balm pula..sy akan apply  terlebih dahulu pada bibir sebelum apply lipstick kesukaan sy..😍
.
Laku keras..order banyak pon xckup stock lipscrub nih 🤣
.
Kesukaan ramai😍😍
.
www.wasap.my/60183660669/Lips💋
BIBIR KERING KETIKA PUASA ********************************* Tips puasa bibir kering. Jangan jilat bibir sendiri ya.. hehe😂 . Nnti bibir semakin kering. Tapi kalau dah bermasalah bibir kering..boleh pakai Lip scrub & Lip balm! . 💋Mary Kay Satin Lips Shea Sugar Scrub ni berfungsi utk menggelupas kulit kering pada bibir kita utk melembut & mengilatkan bibir. . 💋Diformulasikan dgn gula kristal semulajadi & diadun dgn shea butter yg lazat serta minyak bunga matahari yg kaya dgn Vitamin E yg baik utk bibir. . Disarankan untuk melalukan rutin ini sekurang-kurangnya dua minggu sekali. . Untuk Satin Lips Shea Butter Balm pula..sy akan apply terlebih dahulu pada bibir sebelum apply lipstick kesukaan sy..😍 . Laku keras..order banyak pon xckup stock lipscrub nih 🤣 . Kesukaan ramai😍😍 . www.wasap.my/60183660669/Lips💋
• W O R K  S H O P • .
.
.
Super stoked to be joining these earth mummas and babes @folkyogastudio for some crystal infusing fun! Selling out fast guys, make sure you go give these guys a follow and be sure to grab your tickets 🌿💦🙏🏼 .
.
#moonflowermists #apothecary #botanicals #botanical #skincare #artisan #handmade #serum #bathsoaks #bathtea #driedflowers #driedbotanicals #crystalinfused #perfumes #mists #sprays #lipscrub #lipprep #makeupprep #essentialoils #essentialoilinfused #organiccertifiedproducts #certifiedorganicproducts #stilbite #minerals #earthmumma #earthchild #earthchildren
• W O R K S H O P • . . . Super stoked to be joining these earth mummas and babes @folkyogastudio for some crystal infusing fun! Selling out fast guys, make sure you go give these guys a follow and be sure to grab your tickets 🌿💦🙏🏼 . . #moonflowermists  #apothecary  #botanicals  #botanical  #skincare  #artisan  #handmade  #serum  #bathsoaks  #bathtea  #driedflowers  #driedbotanicals  #crystalinfused  #perfumes  #mists  #sprays  #lipscrub  #lipprep  #makeupprep  #essentialoils  #essentialoilinfused  #organiccertifiedproducts  #certifiedorganicproducts  #stilbite  #minerals  #earthmumma  #earthchild  #earthchildren 
SIAPA NAK FREE LIPSCRUB SEDUCTION  DARI @lipscrubseduction_my
MACAM DALAM GAMBAR TU? 😍😍 START FROM NOW, SIS NAK BAGI FREE KEPADA SESIAPA YG ACTIVE DAN IKUT SYARAT DI BAWAH 👇 .
💋WAJIB FOLLOW @lipscrubseduction_my
💋LIKE SEMUA POST DI @lipscrubseduction_my
💋TAG 3 ORANG RAKAN ANDA. TAG LEBIH PUN TAKPA, MAKIN BANYAK TAG, MAKIN BANYAK PELUANG UNTUK MENANG 💕
💋 BE ACTIVE
.
P/S - TAK BOLEH TAG ORG YG SAMA YE 👌

OKAY THIS GIVEAWAY OPEN FOR MALAYSIAN ONLY❤ LELAKI PUN BOLEH JOIN! GIVEAWAY TAMAT BILA BILA MASA JE ⏰ SO JOIN CEPAT OKAY 😍
.
#giveaway #giveawaymalaysia #giveawaycontest #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrub #lipscrubseduction #murahmurah #makeupmurahmalaysia #giveawaymakeup #giveawaylipstick #lagisyantikdance #lagisyantikchallenge #musicallymas #moodrepublik #musicallymalaysia
SIAPA NAK FREE LIPSCRUB SEDUCTION DARI @lipscrubseduction_my MACAM DALAM GAMBAR TU? 😍😍 START FROM NOW, SIS NAK BAGI FREE KEPADA SESIAPA YG ACTIVE DAN IKUT SYARAT DI BAWAH 👇 . 💋WAJIB FOLLOW @lipscrubseduction_my 💋LIKE SEMUA POST DI @lipscrubseduction_my 💋TAG 3 ORANG RAKAN ANDA. TAG LEBIH PUN TAKPA, MAKIN BANYAK TAG, MAKIN BANYAK PELUANG UNTUK MENANG 💕 💋 BE ACTIVE . P/S - TAK BOLEH TAG ORG YG SAMA YE 👌 OKAY THIS GIVEAWAY OPEN FOR MALAYSIAN ONLY❤ LELAKI PUN BOLEH JOIN! GIVEAWAY TAMAT BILA BILA MASA JE ⏰ SO JOIN CEPAT OKAY 😍 . #giveaway  #giveawaymalaysia  #giveawaycontest  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipscrub  #lipscrubseduction  #murahmurah  #makeupmurahmalaysia  #giveawaymakeup  #giveawaylipstick  #lagisyantikdance  #lagisyantikchallenge  #musicallymas  #moodrepublik  #musicallymalaysia 
Say ‘bye!’ 🙋🏻‍♀️ to dry, cracked lips over winter. The Soap with Hope lip balms are made using all natural products, and locally sourced beeswax from right here in Newcastle. 🐝 
Lock in moisture using any from the range, or exfoliate lips with the Snow Leopard Sugar Scrub Balm. .
.
.
.
#soapwithhope #natural #lipbalm #newcastle #newcastlensw #beeswax #local #lipscrub #plantbased #peppermint #lemongrass #rose #lavender
CALM FACEMASK
🍃 GREENTEA 🍃
▫
Manfaat dari Greentea :
🍃 Menghilangkan bruntusan atau jerawat
🍃 Mengurangi minyak pada wajah
🍃 Mengencangkan kulit wajah
🍃 Menghaluskan kulit wajah
🍃 Menghilangkan kemerahan pada kulit wajah
▫
Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian )
Only 25k/pcs
.
#calmskin #calmskinbandung #maskerbandung #maskeralamibandung #maskeralamimurah #maskermurah #maskerwajahmurah #bandung #cimahi #reseller #resellermasker #resellerbandung #resellercimahi #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubbandung #bibir #bibirsehat #longlash #serumbulumata #serumalis #bulumata #alis #bulumatalentik #alistebal #mangkukmasker #kuasmasker #maskerpeeloff #peeloff #peeloffmask
CALM FACEMASK 🍃 GREENTEA 🍃 ▫ Manfaat dari Greentea : 🍃 Menghilangkan bruntusan atau jerawat 🍃 Mengurangi minyak pada wajah 🍃 Mengencangkan kulit wajah 🍃 Menghaluskan kulit wajah 🍃 Menghilangkan kemerahan pada kulit wajah ▫ Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian ) Only 25k/pcs . #calmskin  #calmskinbandung  #maskerbandung  #maskeralamibandung  #maskeralamimurah  #maskermurah  #maskerwajahmurah  #bandung  #cimahi  #reseller  #resellermasker  #resellerbandung  #resellercimahi  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubbandung  #bibir  #bibirsehat  #longlash  #serumbulumata  #serumalis  #bulumata  #alis  #bulumatalentik  #alistebal  #mangkukmasker  #kuasmasker  #maskerpeeloff  #peeloff  #peeloffmask 
CALM FACEMASK
🍼MILK🍼
▫
Manfaat dari Milk :
🍼Menghilangkan mata panda
🍼Mencerahkan kulit wajah
🍼Menghaluskan kulit wajah
🍼Meratakan warna kulit belang pada wajah
🍼Menutrisi kulit wajah
▫
Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian )
Only 25k/pcs
.
#calmskin #calmskinbandung #maskerbandung #maskeralamibandung #maskeralamimurah #maskermurah #maskerwajahmurah #bandung #cimahi #reseller #resellermasker #resellerbandung #resellercimahi #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubbandung #bibir #bibirsehat #longlash #serumbulumata #serumalis #bulumata #alis #bulumatalentik #alistebal #mangkukmasker #kuasmasker #maskerpeeloff #peeloff #peeloffmask
CALM FACEMASK 🍼MILK🍼 ▫ Manfaat dari Milk : 🍼Menghilangkan mata panda 🍼Mencerahkan kulit wajah 🍼Menghaluskan kulit wajah 🍼Meratakan warna kulit belang pada wajah 🍼Menutrisi kulit wajah ▫ Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian ) Only 25k/pcs . #calmskin  #calmskinbandung  #maskerbandung  #maskeralamibandung  #maskeralamimurah  #maskermurah  #maskerwajahmurah  #bandung  #cimahi  #reseller  #resellermasker  #resellerbandung  #resellercimahi  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubbandung  #bibir  #bibirsehat  #longlash  #serumbulumata  #serumalis  #bulumata  #alis  #bulumatalentik  #alistebal  #mangkukmasker  #kuasmasker  #maskerpeeloff  #peeloff  #peeloffmask 
CALM FACEMASK
🌿PANDAN LEAF🌿
▫
Manfaat dari Pandan Leaf :
🌿 Menghilangkan flek hitam
🌿 Menghilangkan komedo pada wajah
🌿 Menghilangkan bekas jerawat
🌿 Melembutkan kulit
🌿 Mengurangi kerutan pada wajah
▫
Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian )
Only 25k/pcs
.
#calmskin #calmskinbandung #maskerbandung #maskeralamibandung #maskeralamimurah #maskermurah #maskerwajahmurah #bandung #cimahi #reseller #resellermasker #resellerbandung #resellercimahi #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubbandung #bibir #bibirsehat #longlash #serumbulumata #serumalis #bulumata #alis #bulumatalentik #alistebal #mangkukmasker #kuasmasker #maskerpeeloff #peeloff #peeloffmask
CALM FACEMASK 🌿PANDAN LEAF🌿 ▫ Manfaat dari Pandan Leaf : 🌿 Menghilangkan flek hitam 🌿 Menghilangkan komedo pada wajah 🌿 Menghilangkan bekas jerawat 🌿 Melembutkan kulit 🌿 Mengurangi kerutan pada wajah ▫ Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian ) Only 25k/pcs . #calmskin  #calmskinbandung  #maskerbandung  #maskeralamibandung  #maskeralamimurah  #maskermurah  #maskerwajahmurah  #bandung  #cimahi  #reseller  #resellermasker  #resellerbandung  #resellercimahi  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubbandung  #bibir  #bibirsehat  #longlash  #serumbulumata  #serumalis  #bulumata  #alis  #bulumatalentik  #alistebal  #mangkukmasker  #kuasmasker  #maskerpeeloff  #peeloff  #peeloffmask 
CALM FACEMASK
⚫ ACTIVATED CHARCOAL ⚫
▫
Manfaat dari Activates charcoal :
⚫ Menghilangkan komedo
⚫ Mengecilkan pori-pori
⚫ Detox racun pada wajah
⚫ Mengatasi kulit kusam
⚫ Melembutkan dan menutrisi kulit wajah
▫
Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian )
Only 25k/pcs
.
#calmskin #calmskinbandung #maskerbandung #maskeralamibandung #maskeralamimurah #maskermurah #maskerwajahmurah #bandung #cimahi #reseller #resellermasker #resellerbandung #resellercimahi #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubbandung #bibir #bibirsehat #longlash #serumbulumata #serumalis #bulumata #alis #bulumatalentik #alistebal #mangkukmasker #kuasmasker #maskerpeeloff #peeloff #peeloffmask
CALM FACEMASK ⚫ ACTIVATED CHARCOAL ⚫ ▫ Manfaat dari Activates charcoal : ⚫ Menghilangkan komedo ⚫ Mengecilkan pori-pori ⚫ Detox racun pada wajah ⚫ Mengatasi kulit kusam ⚫ Melembutkan dan menutrisi kulit wajah ▫ Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian ) Only 25k/pcs . #calmskin  #calmskinbandung  #maskerbandung  #maskeralamibandung  #maskeralamimurah  #maskermurah  #maskerwajahmurah  #bandung  #cimahi  #reseller  #resellermasker  #resellerbandung  #resellercimahi  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubbandung  #bibir  #bibirsehat  #longlash  #serumbulumata  #serumalis  #bulumata  #alis  #bulumatalentik  #alistebal  #mangkukmasker  #kuasmasker  #maskerpeeloff  #peeloff  #peeloffmask 
CALM FACEMASK
☕COFFEE☕
▫
Manfaat dari Coffee :
☕ Mengecilkan pori-pori wajah
☕ Mengatasi wajah kusam
☕ Melembabkan kulit
☕ Mengatasi dan menyamarkan bekas jerawat
☕ Menutrisi dan melembutkan kulit wajah
▫
Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian )
Only 25k/pcs
.
#calmskin #calmskinbandung #maskerbandung #maskeralamibandung #maskeralamimurah #maskermurah #maskerwajahmurah #bandung #cimahi #reseller #resellermasker #resellerbandung #resellercimahi #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubbandung #bibir #bibirsehat #longlash #serumbulumata #serumalis #bulumata #alis #bulumatalentik #alistebal #mangkukmasker #kuasmasker #maskerpeeloff #peeloff #peeloffmask
CALM FACEMASK ☕COFFEE☕ ▫ Manfaat dari Coffee : ☕ Mengecilkan pori-pori wajah ☕ Mengatasi wajah kusam ☕ Melembabkan kulit ☕ Mengatasi dan menyamarkan bekas jerawat ☕ Menutrisi dan melembutkan kulit wajah ▫ Isi : 45gr ( 5-10x pemakaian ) Only 25k/pcs . #calmskin  #calmskinbandung  #maskerbandung  #maskeralamibandung  #maskeralamimurah  #maskermurah  #maskerwajahmurah  #bandung  #cimahi  #reseller  #resellermasker  #resellerbandung  #resellercimahi  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubbandung  #bibir  #bibirsehat  #longlash  #serumbulumata  #serumalis  #bulumata  #alis  #bulumatalentik  #alistebal  #mangkukmasker  #kuasmasker  #maskerpeeloff  #peeloff  #peeloffmask