an online Instagram web viewer

#letscantik medias

Photos

NAK KURUS DENGAN MUDAH ❓

Cubalah RATU SLIMMING JELLY 💯 Produk kurus PERTAMA DI MALAYSIA BERBENTUK JELLY dan SEDAP 😋Hanya koyak dan makan. Tak perlu susah-susah bancuh, kemam2 atau telan Pil.👍
.
Antara KEBAIKANNYA ialah 👇👇👇
.
✔️Membantu mengurangkan berat badan
✔️Mengawal selera makan
✔️Mengeluarkan peluh dengan pergerakan
✔️Membakar lemak 2x ganda
✔️Membantu mengempiskan perut
✔️Membantu mengecilkan peha
✔️Melawaskan pembuangan air besar
✔️Membuang angin dalam badan
✔️Menghalang pembentukan lemak
✔️Mengurangkan kolestrol
✔️Meningkatkan kadar metabolisma
✔️Mengeluarkan toksin melalui urine
✔️Membantu bertindak sebagai milk booster
.
P/s : Raya dah dekat ni. Kalau tak bertindak sekarang saiz baju raya awak sama je laa dengan tahun2 sebelum ni ke lebih besar lagi 🤪
.
Nak tukar saiz kecik raya tahun ni jom whatsapp sis nina dekat sini 👇👇👇
.
📱011-5796 1262
📱011-5796 1262
📱011-5796 1262
.
Atau nak senang klik je link biru dekat Bio 😉
.
#sisninasquad #ladyqissquad  #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia 
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift
NAK KURUS DENGAN MUDAH ❓ Cubalah RATU SLIMMING JELLY 💯 Produk kurus PERTAMA DI MALAYSIA BERBENTUK JELLY dan SEDAP 😋Hanya koyak dan makan. Tak perlu susah-susah bancuh, kemam2 atau telan Pil.👍 . Antara KEBAIKANNYA ialah 👇👇👇 . ✔️Membantu mengurangkan berat badan ✔️Mengawal selera makan ✔️Mengeluarkan peluh dengan pergerakan ✔️Membakar lemak 2x ganda ✔️Membantu mengempiskan perut ✔️Membantu mengecilkan peha ✔️Melawaskan pembuangan air besar ✔️Membuang angin dalam badan ✔️Menghalang pembentukan lemak ✔️Mengurangkan kolestrol ✔️Meningkatkan kadar metabolisma ✔️Mengeluarkan toksin melalui urine ✔️Membantu bertindak sebagai milk booster . P/s : Raya dah dekat ni. Kalau tak bertindak sekarang saiz baju raya awak sama je laa dengan tahun2 sebelum ni ke lebih besar lagi 🤪 . Nak tukar saiz kecik raya tahun ni jom whatsapp sis nina dekat sini 👇👇👇 . 📱011-5796 1262 📱011-5796 1262 📱011-5796 1262 . Atau nak senang klik je link biru dekat Bio 😉 . #sisninasquad  #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codkl  #codselangor  #codkelantan  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #codklang  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sitiaafiyahkhalid  #promo  #freegift 
Turun berat ni betul-betul menjadi bila kita ada 3 kaedah utama ni.

1. Asa SEBAB nak kurus. Ada orang nak kurus sebab kesihatan makin berkurang, tak konfiden, susah nak kerja/bergerak. So, dah tahu KENAPA awak nak kurus?

2. Tahu CARA macam mana nak kurus.
Kalau dah cuba macam-macam cara nak kurus sebelum ni, boleh cuba dengan SuriKurus Coaching ni. 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN.

3. Letakkan GOAL apa nak achieve, supaya kita pun lebih focus.
Contoh: Nak turun 5-15kg sebelum Raya.
.
So cara MUDAH & BERKESAN ni dah ada. JOIN US TODAY! 😍

Coach Fatin 0193709753 ❤️ #TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #coachonline
Turun berat ni betul-betul menjadi bila kita ada 3 kaedah utama ni. 1. Asa SEBAB nak kurus. Ada orang nak kurus sebab kesihatan makin berkurang, tak konfiden, susah nak kerja/bergerak. So, dah tahu KENAPA awak nak kurus? 2. Tahu CARA macam mana nak kurus. Kalau dah cuba macam-macam cara nak kurus sebelum ni, boleh cuba dengan SuriKurus Coaching ni. 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN. 3. Letakkan GOAL apa nak achieve, supaya kita pun lebih focus. Contoh: Nak turun 5-15kg sebelum Raya. . So cara MUDAH & BERKESAN ni dah ada. JOIN US TODAY! 😍 Coach Fatin 0193709753 ❤️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia  #coachonline 
Jom amalkan makan 4 jenis buah-buahan ni untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat 😀
.
Jom amalkan makan 4 jenis buah-buahan ni untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat 😀 .
LETS GIRDLE !!
READY STOCK !!
.

SAIZ  S, M, L !!
Cepat cepat jangan lambat lambat 😍
sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . 
Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT 
Postage SM - rm10
Postage SABAH /SARAWAK - rm15
.
Walk in boleh
Post boleh .
Jom dtg SBS beauty  kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart  sebelah kedai dobi .
Wasap 
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181
.

#letsbengkunggoldbynursajat #letsbengkunggold #letscantik #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #baazarpaknil #nursajat02
LETS GIRDLE !! READY STOCK !! . SAIZ S, M, L !! Cepat cepat jangan lambat lambat 😍 sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT Postage SM - rm10 Postage SABAH /SARAWAK - rm15 . Walk in boleh Post boleh . Jom dtg SBS beauty kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggoldbynursajat  #letsbengkunggold  #letscantik  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #baazarpaknil  #nursajat02 
LETS GIRDLE !!
READY STOCK !!
.

SAIZ  S, M, L !!
Cepat cepat jangan lambat lambat 😍
sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . 
Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT 
Postage SM - rm10
Postage SABAH /SARAWAK - rm15
.
Walk in boleh
Post boleh .
Jom dtg SBS beauty  kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart  sebelah kedai dobi .
Wasap 
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181
.

#letsbengkunggoldbynursajat #letsbengkunggold #letscantik #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #baazarpaknil #nursajat02
LETS GIRDLE !! READY STOCK !! . SAIZ S, M, L !! Cepat cepat jangan lambat lambat 😍 sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT Postage SM - rm10 Postage SABAH /SARAWAK - rm15 . Walk in boleh Post boleh . Jom dtg SBS beauty kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggoldbynursajat  #letsbengkunggold  #letscantik  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #baazarpaknil  #nursajat02 
Ha jangan terkejut tetiba muka ni muncul. Sorry sebab lately cikpaah takpost, sebab busy dengan Universiti.

Tapi, cikpaah sempat jaga muka. Tu Wajib ye sayang sayang siapa yang nak kulit cantik apa semua.

Ni Masker ESP +Vit E +Alfalfa 😎

Percaya dak supplement shaklee leh buat masker? Ye percaya lah. Ini lah vitamin supplements yang paling jimat abad ini. Sebab bukan je tahan bape bulan tapi banyak function lain selain dalam badan. Luaran pun boleh!! Ada yang tanya, tak effect pape ke sis? Ada, ada effect. Effectnya... Muka makin LEMBUT,  GLOWING, CANTIK je 😁 Korang taknak ke? Dalam luaran cantik ha.. Dia takdak effect negative sebab.. Dia 100% NATURAL.. Apa nak risau? 🤗 Alfalfa tu kalau pakai, ha bau lah daun. Sebab dia mmg sepenuhnya dari pokok alfalfa!

Nak cantik sihat? Klik je link kat bio, cikpaah bantu 👍 Free konsultansi 💯

#shakleebangi #shaklee #shakleeukm #movenourishbelieve #letsmove #letscantik #shakleekajang #shakleetangkak #shakleejohor 
#muar #um #ukm #unikl #gmi #bukitgambir #trustedsid #cantik #sale #murah
Ha jangan terkejut tetiba muka ni muncul. Sorry sebab lately cikpaah takpost, sebab busy dengan Universiti. Tapi, cikpaah sempat jaga muka. Tu Wajib ye sayang sayang siapa yang nak kulit cantik apa semua. Ni Masker ESP +Vit E +Alfalfa 😎 Percaya dak supplement shaklee leh buat masker? Ye percaya lah. Ini lah vitamin supplements yang paling jimat abad ini. Sebab bukan je tahan bape bulan tapi banyak function lain selain dalam badan. Luaran pun boleh!! Ada yang tanya, tak effect pape ke sis? Ada, ada effect. Effectnya... Muka makin LEMBUT, GLOWING, CANTIK je 😁 Korang taknak ke? Dalam luaran cantik ha.. Dia takdak effect negative sebab.. Dia 100% NATURAL.. Apa nak risau? 🤗 Alfalfa tu kalau pakai, ha bau lah daun. Sebab dia mmg sepenuhnya dari pokok alfalfa! Nak cantik sihat? Klik je link kat bio, cikpaah bantu 👍 Free konsultansi 💯 #shakleebangi  #shaklee  #shakleeukm  #movenourishbelieve  #letsmove  #letscantik  #shakleekajang  #shakleetangkak  #shakleejohor  #muar  #um  #ukm  #unikl  #gmi  #bukitgambir  #trustedsid  #cantik  #sale  #murah 
[SOLUSI KULIT SENSITIF; REJUVENATING MASK SERIES]
.
Rejuvenating Mask Series ni adalah rawatan add on yang menjadi medium terbaik untuk kulit sensitif. Di rumus khas mengandungi kandungan Vitamin C dan abstrak buah buahan untuk meningkatkan kualiti kesihatan kulit. .
Sempena "NEW IN HOUSE", @hannanmedispa_petalingjaya nak kasi introduction price untuk customer tersayang kami.
.
Nikmati discount sehingga 40% off daripada harga normal kami untuk 2018 ni tau! Best sangat rawatan ni untuk awak cuba, towards healthy looking skin!
.
Yang nak cuba rawatan hebat ni, whatsapp je contact 018-9684170/ hmpetalingjaya.wasap.my ni atau comment ruangan bawah dengan "NEW IN HOUSE", kami cepat cepat reply insyaAllah. .
.
#hannanmedispa #hannanmedispapetalingjaya #jerawat #acne #acnescar #carbonpeel #jeragat #pigmentation #cantiksihat #kulitputih #oxygen #medispapj #kulitkusam #buangjeragat #buangparut #rawatankulit #microneedling #spaselangor #medispaselangor #antiaging #yearendsale #whitening #petalingjaya #letscantik #kulitcerah #kulitberminyak #glowingskin #prp #crystaltomato
[SOLUSI KULIT SENSITIF; REJUVENATING MASK SERIES] . Rejuvenating Mask Series ni adalah rawatan add on yang menjadi medium terbaik untuk kulit sensitif. Di rumus khas mengandungi kandungan Vitamin C dan abstrak buah buahan untuk meningkatkan kualiti kesihatan kulit. . Sempena "NEW IN HOUSE", @hannanmedispa_petalingjaya nak kasi introduction price untuk customer tersayang kami. . Nikmati discount sehingga 40% off daripada harga normal kami untuk 2018 ni tau! Best sangat rawatan ni untuk awak cuba, towards healthy looking skin! . Yang nak cuba rawatan hebat ni, whatsapp je contact 018-9684170/ hmpetalingjaya.wasap.my ni atau comment ruangan bawah dengan "NEW IN HOUSE", kami cepat cepat reply insyaAllah. . . #hannanmedispa  #hannanmedispapetalingjaya  #jerawat  #acne  #acnescar  #carbonpeel  #jeragat  #pigmentation  #cantiksihat  #kulitputih  #oxygen  #medispapj  #kulitkusam  #buangjeragat  #buangparut  #rawatankulit  #microneedling  #spaselangor  #medispaselangor  #antiaging  #yearendsale  #whitening  #petalingjaya  #letscantik  #kulitcerah  #kulitberminyak  #glowingskin  #prp  #crystaltomato 
NAK KURUS DENGAN CARA MUDAH?

Cubalah RATU SLIMMING JELLY! Hanya koyak dan makan. Tak perlu susah-susah bancuh.

APA ITU RATU SLIMMING JELLY? 
RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk manisan jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi, Biji Kopi hijau, Timun beserta formula L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan keajaiban yang luar biasa untuk para pengguna mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta formula L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan ketahanan badan.
.
Kelebihan RATU SLIMMING JELLY tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak yang lebih pantas dan efektif mampu mempercepatkan lagi kesan penggunaan. Khasiat timun juga mampu menyahtoksinkan badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit.
. 
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia 
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl#ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codbesut #codterengganu #codunisza #codumt #codkualanerus #codkelantan #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift
NAK KURUS DENGAN CARA MUDAH? Cubalah RATU SLIMMING JELLY! Hanya koyak dan makan. Tak perlu susah-susah bancuh. APA ITU RATU SLIMMING JELLY? RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk manisan jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi, Biji Kopi hijau, Timun beserta formula L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan keajaiban yang luar biasa untuk para pengguna mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta formula L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan ketahanan badan. . Kelebihan RATU SLIMMING JELLY tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak yang lebih pantas dan efektif mampu mempercepatkan lagi kesan penggunaan. Khasiat timun juga mampu menyahtoksinkan badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit. . #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codbesut  #codterengganu  #codunisza  #codumt  #codkualanerus  #codkelantan  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #promo  #freegift 
Cleanse your mind of all bad vibes and let the good vibes flow in🌸.
.
Ainaa Serum | Cleanser👇👇.
.
📞 - 016-9126453.
📞 - 016-9126453.

#ainaacleanser #ainaaserum #goodvibesonly #nsabeautyserum #nsabeauty #teamainaa #nsabeautysuperstar #nsabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #sayajual #skincare #letscantik #productviral #serumviral #nsabeautyofficial
"TURUN 8KG DALAM 7 HARI"
°
"TAK PERLU DIET MELAMPAU"
°
"TAK PERLU EXERCISE SETIAP HARI"
°
Kesayangan hakak yang dah consume Magic Booster Slimming semua makin cantik makin meletops tau. Mana tak nya, dalam masa 7 hari dah boleh turunkan berat badan sampai 8kg.
.
.
.
Kalau dengan supplement lain mesti kena diet lah kena exercise seriap hari kan? Dengan Magic Booster, semua tu tak payah. Korang buat activity harian macam biasa pun dah boleh kurus tau.
.
.
.
Semua kesayangan hakak yang consume Magic Booster sangat berpuas hati sebab Magic Booster ni tiada pantang. So korang boleh makan apa korang nak, tapi masih boleh cantik meletopss❤️
.
.
.
Bahan yang digunakan untuk formula baru Magic Booster yang ada 10x booster ni adalah 100% organik. So korang bebas daripada kesan sampingan yang negative.
.
.
.
Magic Booster insyallah boleh selesaikan semua masalah korang. Whatsapp 011-28706762 atau click link dekat bio untuk order sekarangggg
"TURUN 8KG DALAM 7 HARI" ° "TAK PERLU DIET MELAMPAU" ° "TAK PERLU EXERCISE SETIAP HARI" ° Kesayangan hakak yang dah consume Magic Booster Slimming semua makin cantik makin meletops tau. Mana tak nya, dalam masa 7 hari dah boleh turunkan berat badan sampai 8kg. . . . Kalau dengan supplement lain mesti kena diet lah kena exercise seriap hari kan? Dengan Magic Booster, semua tu tak payah. Korang buat activity harian macam biasa pun dah boleh kurus tau. . . . Semua kesayangan hakak yang consume Magic Booster sangat berpuas hati sebab Magic Booster ni tiada pantang. So korang boleh makan apa korang nak, tapi masih boleh cantik meletopss❤️ . . . Bahan yang digunakan untuk formula baru Magic Booster yang ada 10x booster ni adalah 100% organik. So korang bebas daripada kesan sampingan yang negative. . . . Magic Booster insyallah boleh selesaikan semua masalah korang. Whatsapp 011-28706762 atau click link dekat bio untuk order sekarangggg
Bismillah .... Na kulit licin, putih pinkish & glowing? 
kne laa pakai B.Q serum 😘 just melabur rm38 sahaja tauuu . Nak kulit cantik & sihat kene la rajin jaga yee. X susah pun na jaga kulit . Yg penting kne consisten selalu 👍👍👍 Mcm mana na oder ? Bole wsap sis 0135064482 or nak mudah tekan jee link wasap kt bio sis tu 😘
#serumviral#beautyqueen#beautyqueenserum#letscantik
Bismillah .... Na kulit licin, putih pinkish & glowing? kne laa pakai B.Q serum 😘 just melabur rm38 sahaja tauuu . Nak kulit cantik & sihat kene la rajin jaga yee. X susah pun na jaga kulit . Yg penting kne consisten selalu 👍👍👍 Mcm mana na oder ? Bole wsap sis 0135064482 or nak mudah tekan jee link wasap kt bio sis tu 😘 #serumviral #beautyqueen #beautyqueenserum #letscantik 
5 HARI SAHAJA LAGI!

Lepas ni takdapek dah hargaaa murah murah ni, beli sekarang untuk stok bulan Puasa 😎

Konfirm tenang sbb makanan tambahan dah ada!

Siapa yang nak sihat, nak jaga badan, nak cantik, boleh cepat ws cikpaah 👍

Ke korang tunggu gaji ni? Hihi 🤗 Klik link di bio tu je okayy 💞

#shakleebangi #shaklee #shakleeukm #movenourishbelieve #letsmove #letscantik #shakleekajang #shakleetangkak #shakleejohor 
#muar #um #ukm #unikl #gmi #bukitgambir #trustedsid #cantik #sale #murah
5 HARI SAHAJA LAGI! Lepas ni takdapek dah hargaaa murah murah ni, beli sekarang untuk stok bulan Puasa 😎 Konfirm tenang sbb makanan tambahan dah ada! Siapa yang nak sihat, nak jaga badan, nak cantik, boleh cepat ws cikpaah 👍 Ke korang tunggu gaji ni? Hihi 🤗 Klik link di bio tu je okayy 💞 #shakleebangi  #shaklee  #shakleeukm  #movenourishbelieve  #letsmove  #letscantik  #shakleekajang  #shakleetangkak  #shakleejohor  #muar  #um  #ukm  #unikl  #gmi  #bukitgambir  #trustedsid  #cantik  #sale  #murah 
HOW DO YOU KNOW YOUR SKIN TYPE?

Gently pat a blotting paper on the different areas of your face. Hold the sheet up to the light to determine how much oil is visible.
.
➡️ DRY SKIN - If the sheet picked up little to no oil.
.
➡️NORMAL/COMBINATION SKIN - If the blotting sheet reveals oil from the forehead and nose areas.
.
➡️OILY SKIN - If the blotting paper is saturated with oil.
.

Whatsapp to buy Ainaa Serum/Cleanser👇👇
📞 - 016-9126453.
.
OR CLICK LINK ON BIO.

#ainaaserum #ainaacleanser #skincare #serumviral #nsabeautysuperstar #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautykl #hafizmahamad #syafiqahaina #letscantik #sayajual
HOW DO YOU KNOW YOUR SKIN TYPE? Gently pat a blotting paper on the different areas of your face. Hold the sheet up to the light to determine how much oil is visible. . ➡️ DRY SKIN - If the sheet picked up little to no oil. . ➡️NORMAL/COMBINATION SKIN - If the blotting sheet reveals oil from the forehead and nose areas. . ➡️OILY SKIN - If the blotting paper is saturated with oil. . Whatsapp to buy Ainaa Serum/Cleanser👇👇 📞 - 016-9126453. . OR CLICK LINK ON BIO. #ainaaserum  #ainaacleanser  #skincare  #serumviral  #nsabeautysuperstar  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautykl  #hafizmahamad  #syafiqahaina  #letscantik  #sayajual 
PENTING KE INDEKS GLISEMIK? 
Ya Sangat Penting! Terutama untuk pesakit diabetes yang kene jaga makan semua. 
Tahu ke GI ni apa 😊? Indeks Glisemik ni maksudnya ukuran pantas makanan kita ditukar menjadi gula. Haa. 
Kadar GI Esp sangat rendah iaitu 39. Sesuai untuk mereka yang menghidap diabetes yang kene kawal nasi semua tu.

Bila kadar GI ni rendah, kuranglah perasaan membuak kita nak minum or makan benda yang manis manis 😇

Nak sihat? Cepat klik link di bio, 💯 Free konsultansi 🤗

#shakleebangi #shaklee #shakleeukm #movenourishbelieve #letsmove #letscantik #shakleekajang #shakleetangkak #shakleejohor 
#muar #um #ukm #unikl #gmi #bukitgambir #trustedsid #cantik #sale #murah
PENTING KE INDEKS GLISEMIK? Ya Sangat Penting! Terutama untuk pesakit diabetes yang kene jaga makan semua. Tahu ke GI ni apa 😊? Indeks Glisemik ni maksudnya ukuran pantas makanan kita ditukar menjadi gula. Haa. Kadar GI Esp sangat rendah iaitu 39. Sesuai untuk mereka yang menghidap diabetes yang kene kawal nasi semua tu. Bila kadar GI ni rendah, kuranglah perasaan membuak kita nak minum or makan benda yang manis manis 😇 Nak sihat? Cepat klik link di bio, 💯 Free konsultansi 🤗 #shakleebangi  #shaklee  #shakleeukm  #movenourishbelieve  #letsmove  #letscantik  #shakleekajang  #shakleetangkak  #shakleejohor  #muar  #um  #ukm  #unikl  #gmi  #bukitgambir  #trustedsid  #cantik  #sale  #murah 
Ok macam ni sebenar nya nak story sikit bawah ni👇

Hi, ada yg nk order dak SAKURA GLOW & DAY CREAM ni? boleh pm miliaaa tau😍 stock laku keras woih😘 lagi 2 bulan ja kita nk raya takkan hampa tkmau cantik kot? Laki pempuan pun boleh pakai wey, ramai dah yg grab sakura skincare🌸Tak muhong weh hampa kalau raya ni nak muka peloles & glowing githuww mai try grab i swear hampa mesti repeat beb👇 
Cod, Kuala ketil,sungai karangan,kulim, sungai petani tasek gelugor,yan,gurun,merbok,sik,jeniang & sekitarnya Caj bagi setiap jarak‼️ Tq 🙏❤️🌸 #letscantik 
@bynr.adrisyz  @nr.adrisyz
Ok macam ni sebenar nya nak story sikit bawah ni👇 Hi, ada yg nk order dak SAKURA GLOW & DAY CREAM ni? boleh pm miliaaa tau😍 stock laku keras woih😘 lagi 2 bulan ja kita nk raya takkan hampa tkmau cantik kot? Laki pempuan pun boleh pakai wey, ramai dah yg grab sakura skincare🌸Tak muhong weh hampa kalau raya ni nak muka peloles & glowing githuww mai try grab i swear hampa mesti repeat beb👇 Cod, Kuala ketil,sungai karangan,kulim, sungai petani tasek gelugor,yan,gurun,merbok,sik,jeniang & sekitarnya Caj bagi setiap jarak‼️ Tq 🙏❤️🌸 #letscantik  @bynr.adrisyz @nr.adrisyz
Alhamdulillah parcel received 💕💕🤗 Next postage, Isnin Yee. Last payment Ahad Malam 🤗 If ada yg nak join postage Isnin boleh payment selewat2nya malam Ahad ye 😊 FLAWLESS GOLD SERUM DAH ADA STOCK 😘
.
DETAILS LAIN BOLEH DM @ CLICK LINK WS @sufixy.igshop 💕
.
#mencaridropship #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted #mencariagent #lulurflawlessviral#LulurFlawless #COD #PuncakAlam#Selangor#Scrubmukadanbadan#ShahAlam2#AlamJaya#trustedseller#perfumemurahmalaysia#perfumemurah#letscantik#Malaysia#ScrubGreenTea#ScrubKunyit #lulurflawlessmurah #ScrubCoffee #flawlessgoldserum #lulurflawlessmalaysiamurah #SLF025 #bazarpaknil #kosmestikmurah #supplimentsuperb #serummurahmalaysia
Alhamdulillah parcel received 💕💕🤗 Next postage, Isnin Yee. Last payment Ahad Malam 🤗 If ada yg nak join postage Isnin boleh payment selewat2nya malam Ahad ye 😊 FLAWLESS GOLD SERUM DAH ADA STOCK 😘 . DETAILS LAIN BOLEH DM @ CLICK LINK WS @sufixy.igshop 💕 . #mencaridropship  #dropshipneeded  #agentneeded  #agentwanted  #mencariagent  #lulurflawlessviral #LulurFlawless  #COD  #PuncakAlam #Selangor #Scrubmukadanbadan #ShahAlam2 #AlamJaya #trustedseller #perfumemurahmalaysia #perfumemurah #letscantik #Malaysia #ScrubGreenTea #ScrubKunyit  #lulurflawlessmurah  #ScrubCoffee  #flawlessgoldserum  #lulurflawlessmalaysiamurah  #SLF025  #bazarpaknil  #kosmestikmurah  #supplimentsuperb  #serummurahmalaysia 
Setiap hari jatuh cinta kat box biru ni, sebab dalam sachets ni ada macam2 kebaikan, dah macam combo all in one..
.
✍ Jamu Tun Teja
🌻Detox ➕ Flawless ➕ Skinny ➕ Intimate health ➕ Milk booster
👉Rm 88 only ❗
📮 FREE POSTAGE + FREE GIFT

DM/PM ZATY 016-5325437
.
SETIAP BOX ADA 15 SACHETS & UNTUK SEBULAN MEMERLUKAN 2 BOX JAMU TUN TEJA.
.
SELAMAT BERCANTIK LUAR DAN DALAM.. 😘
.
#jamu #lifestylejamu #jamucollagen #jamutunteja #letscantik #jamufied #jamupremiumquality #jamumoden #allinone #onthego #jamutunteja_klang #innerouterhealth #terapiinstagram #jomcantik #amoijttteam #ajimaura #womansupplement #lfl #womanneeds #slimming #bejamufied #akademiinsta
Setiap hari jatuh cinta kat box biru ni, sebab dalam sachets ni ada macam2 kebaikan, dah macam combo all in one.. . ✍ Jamu Tun Teja 🌻Detox ➕ Flawless ➕ Skinny ➕ Intimate health ➕ Milk booster 👉Rm 88 only ❗ 📮 FREE POSTAGE + FREE GIFT DM/PM ZATY 016-5325437 . SETIAP BOX ADA 15 SACHETS & UNTUK SEBULAN MEMERLUKAN 2 BOX JAMU TUN TEJA. . SELAMAT BERCANTIK LUAR DAN DALAM.. 😘 . #jamu  #lifestylejamu  #jamucollagen  #jamutunteja  #letscantik  #jamufied  #jamupremiumquality  #jamumoden  #allinone  #onthego  #jamutunteja_klang  #innerouterhealth  #terapiinstagram  #jomcantik  #amoijttteam  #ajimaura  #womansupplement  #lfl  #womanneeds  #slimming  #bejamufied  #akademiinsta 
Product by NurSajat😘🤞
JANGAN MENGATA .

COMBO A
Jangan Mengata Skincare + Jangan Mengata Serum + Jangan Mengata BB Cushion .

Rm233 .
Lokasi kedai SBS Beauty jalan yadi 99speedmart  sebelah kedai dobi desa .
📲016.315.5554
📲016.315.5554
.
☎️03.3382.0181
☎️03.3382.0181
.
#Letscantik #janganmengata #janganmengataskincare #janganmengataserum #janganmengatabbcushion
Ramai yg tanya, boleh muat ke mask ni dgn muka saya sbb muka saya besar!😅
.
Jwpnnya mmg boleh awakkk sbb mask ni jenis hydrogel and sgt elastic! Sebelum pakai boleh stretch mask 2/3 kali supaya muat dgn size muka kita! Jdi taklah rasa sakit bila pakai semalaman😆😆
.
 Jadikan diri lebih confident dengan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask. ❤️SAY NO to double chin dan juga pipi tembam dengan menggunakan Maglouré V-Shape Mask dari Magloure. ✅Kesan dah Boleh nampak seawal 7 hari ! ✨Yang paling penting kita kena konsisten bila pakai, barulah double the effect. . .😍😍
Boleh terus DM kalau ada apa-apa soalan okay kesayangan? Sis akan terus sambut dengan senyuman 💖
Ramai yg tanya, boleh muat ke mask ni dgn muka saya sbb muka saya besar!😅 . Jwpnnya mmg boleh awakkk sbb mask ni jenis hydrogel and sgt elastic! Sebelum pakai boleh stretch mask 2/3 kali supaya muat dgn size muka kita! Jdi taklah rasa sakit bila pakai semalaman😆😆 . Jadikan diri lebih confident dengan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask. ❤️SAY NO to double chin dan juga pipi tembam dengan menggunakan Maglouré V-Shape Mask dari Magloure. ✅Kesan dah Boleh nampak seawal 7 hari ! ✨Yang paling penting kita kena konsisten bila pakai, barulah double the effect. . .😍😍 Boleh terus DM kalau ada apa-apa soalan okay kesayangan? Sis akan terus sambut dengan senyuman 💖
Promosi!!! 🔥🔥🔥
23/4/2018 - 30/4/2018
Jom rebut peluang!!!
.
.
Whatsapp 017 356 5698 .
👑1Bottle  RM69 + RM8 (15sachets) 🔥🔥🔥
👑2Bottle RM138 + Free postage .🔥🔥🔥
👑3Bottles 🔥🔥🔥
👑4Bottles 🔥🔥🔥
🎁 Free gift for each order .
Contact Bella now 017 3565698
.
.
.
 Let’s do it sayang! .
.
Give a try for RATU to prove to you 😉😉
ws Bella 0173565698 for order 💋
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
Promosi!!! 🔥🔥🔥 23/4/2018 - 30/4/2018 Jom rebut peluang!!! . . Whatsapp 017 356 5698 . 👑1Bottle RM69 + RM8 (15sachets) 🔥🔥🔥 👑2Bottle RM138 + Free postage .🔥🔥🔥 👑3Bottles 🔥🔥🔥 👑4Bottles 🔥🔥🔥 🎁 Free gift for each order . Contact Bella now 017 3565698 . . . Let’s do it sayang! . . Give a try for RATU to prove to you 😉😉 ws Bella 0173565698 for order 💋 . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
Promosi!!! 🔥🔥🔥
23/4/2018 - 30/4/2018
Jom rebut peluang!!!
.
.
Whatsapp 017 356 5698 .
👑1Bottle  RM69 + RM8 (15sachets) 🔥🔥🔥
👑2Bottle RM138 + Free postage .🔥🔥🔥
👑3Bottles 🔥🔥🔥
👑4Bottles 🔥🔥🔥
🎁 Free gift for each order .
Contact Bella now 017 3565698
.
.
.
 Let’s do it sayang! .
.
Give a try for RATU to prove to you 😉😉
ws Bella 0173565698 for order 💋
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
Promosi!!! 🔥🔥🔥 23/4/2018 - 30/4/2018 Jom rebut peluang!!! . . Whatsapp 017 356 5698 . 👑1Bottle RM69 + RM8 (15sachets) 🔥🔥🔥 👑2Bottle RM138 + Free postage .🔥🔥🔥 👑3Bottles 🔥🔥🔥 👑4Bottles 🔥🔥🔥 🎁 Free gift for each order . Contact Bella now 017 3565698 . . . Let’s do it sayang! . . Give a try for RATU to prove to you 😉😉 ws Bella 0173565698 for order 💋 . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
.
Pakai Ainaa Serum muka terus glowing😍😍 Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat memperbaiki kulit kita tapi dapat cerahkan juga tau. Rugi siapa yang belum cuba Ainaa Serum ni.
.

Jom glowing dengan Ainaa Serum🤗
.
📞 016-9126453
📞 016-9126453.

#ainaacleanser #ainaaserum #hafizmahamad #syafiqahaina #letscantik #skincare #serumviral #sayajual #nsabeautyserum #nsabeautysuperstar #teamainaa #nsabeautykl #kulitcantik #kulitcerah
Promosi!!! 🔥🔥🔥
23/4/2018 - 30/4/2018
Jom rebut peluang!!!
.
.
Whatsapp 017 356 5698 .
👑1Bottle  RM69 + RM8 (15sachets) 🔥🔥🔥
👑2Bottle RM138 + Free postage .🔥🔥🔥
👑3Bottles 🔥🔥🔥
👑4Bottles 🔥🔥🔥
🎁 Free gift for each order .
Contact Bella now 017 3565698
.
.
.
 Let’s do it sayang! .
.
Give a try for RATU to prove to you 😉😉
ws Bella 0173565698 for order 💋
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
Promosi!!! 🔥🔥🔥 23/4/2018 - 30/4/2018 Jom rebut peluang!!! . . Whatsapp 017 356 5698 . 👑1Bottle RM69 + RM8 (15sachets) 🔥🔥🔥 👑2Bottle RM138 + Free postage .🔥🔥🔥 👑3Bottles 🔥🔥🔥 👑4Bottles 🔥🔥🔥 🎁 Free gift for each order . Contact Bella now 017 3565698 . . . Let’s do it sayang! . . Give a try for RATU to prove to you 😉😉 ws Bella 0173565698 for order 💋 . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
RATU SLIMMING JELLY .
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
RATU SLIMMING JELLY . 🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss 🌸 Speeds Wright loss 🌸 Proven result 🌸 Breastfeeding Friendly 🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia 🌸 No side effects . RATU SLIMMING JELLY BENEFITS . 🔥 Helps to lose weight 🔥 Helps to increase energy 🔥 Helps to suppress appetites 🔥 Helps to burns fat quickly 🔥 Helps to increase fat oxidation 🔥 Helps to increase your metabolism 🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol 🔥 Decrease your belly fat 🔥 Nourished overall health . Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss. . . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
RATU SLIMMING JELLY .
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
RATU SLIMMING JELLY . 🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss 🌸 Speeds Wright loss 🌸 Proven result 🌸 Breastfeeding Friendly 🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia 🌸 No side effects . RATU SLIMMING JELLY BENEFITS . 🔥 Helps to lose weight 🔥 Helps to increase energy 🔥 Helps to suppress appetites 🔥 Helps to burns fat quickly 🔥 Helps to increase fat oxidation 🔥 Helps to increase your metabolism 🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol 🔥 Decrease your belly fat 🔥 Nourished overall health . Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss. . . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
RATU SLIMMING JELLY .
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
RATU SLIMMING JELLY . 🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss 🌸 Speeds Wright loss 🌸 Proven result 🌸 Breastfeeding Friendly 🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia 🌸 No side effects . RATU SLIMMING JELLY BENEFITS . 🔥 Helps to lose weight 🔥 Helps to increase energy 🔥 Helps to suppress appetites 🔥 Helps to burns fat quickly 🔥 Helps to increase fat oxidation 🔥 Helps to increase your metabolism 🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol 🔥 Decrease your belly fat 🔥 Nourished overall health . Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss. . . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
Abam BoB at Sadomen Spa Klang 🤩🤩 #facial #menspa #sadomenspa #menstyle #menhealthy #acnetreatment #diamondfacial #letscantik
Product by NurSajat😘🤞
JANGAN MENGATA .

COMBO A
Jangan Mengata Skincare + Jangan Mengata Serum + Jangan Mengata BB Cushion .

Rm233 .
Lokasi kedai SBS Beauty jalan yadi 99speedmart  sebelah kedai dobi desa .
📲016.315.5554
📲016.315.5554
.
☎️03.3382.0181
☎️03.3382.0181
.
#Letscantik #janganmengata #janganmengataskincare #janganmengataserum #janganmengatabbcushion #sbsbeauty #nursajat02 #baazarpaknil
SPECIAL FOR MEMBER CARD SBS BEAUTY 
Product by NurSajat😘🤞
. 
Fuhh Lens By NurSajat RM59
Jangan Mengata Skincare RM90
Jangan Mengata Serum RM71
Jangan Mengata BB Cushion RM72
.
Lokasi kedai SBS Beauty jalan yadi 99speedmart  sebelah kedai dobi desa .
📲016.315.5554
📲016.315.5554
📲016.315.5554
.
☎️03.3382.0181
☎️03.3382.0181
☎️03.3382.0181
.
#Letscantik #janganmengata #janganmengataskincare #janganmengataserum #janganmengatabbcushion
SPECIAL FOR MEMBER CARD SBS BEAUTY Product by NurSajat😘🤞 . Fuhh Lens By NurSajat RM59 Jangan Mengata Skincare RM90 Jangan Mengata Serum RM71 Jangan Mengata BB Cushion RM72 . Lokasi kedai SBS Beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi desa . 📲016.315.5554 📲016.315.5554 📲016.315.5554 . ☎️03.3382.0181 ☎️03.3382.0181 ☎️03.3382.0181 . #Letscantik  #janganmengata  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatabbcushion 
SPECIAL FOR MEMBER CARD SBS BEAUTY 
Product by NurSajat😘🤞
. 
Fuhh Lens By NurSajat RM59
Jangan Mengata Skincare RM90
Jangan Mengata Serum RM71
Jangan Mengata BB Cushion RM72
.
Lokasi kedai SBS Beauty jalan yadi 99speedmart  sebelah kedai dobi desa .
📲016.315.5554
📲016.315.5554
📲016.315.5554
.
☎️03.3382.0181
☎️03.3382.0181
☎️03.3382.0181
.
#Letscantik #janganmengata #janganmengataskincare #janganmengataserum #janganmengatabbcushion
SPECIAL FOR MEMBER CARD SBS BEAUTY Product by NurSajat😘🤞 . Fuhh Lens By NurSajat RM59 Jangan Mengata Skincare RM90 Jangan Mengata Serum RM71 Jangan Mengata BB Cushion RM72 . Lokasi kedai SBS Beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi desa . 📲016.315.5554 📲016.315.5554 📲016.315.5554 . ☎️03.3382.0181 ☎️03.3382.0181 ☎️03.3382.0181 . #Letscantik  #janganmengata  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatabbcushion 
Korang mesti pernah rasa kulit muka berminyak takpun kulit akan jadi kering sebab selalu duduk bawah matahari kan. Especially orang yang hari-hari kena kerja dekat luar ataupun kena selalu jumpa orang ramai. Mesti kita akan rasa tak selesa dengan kulit kita.
.

Jom dapatkan Ainaa Serum ni cepat. Cuba dulu baru tau hasil macam mana😍.
.
Whatsapp nadia👇
📞016-9126453.
.

OR CLICK LINK ON BIO👆👆.
.

#ainaacleanser #ainaaserum #hafizmahamad #syafiqahaina #sayajual #skincare #nsabeautysuperstar #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautykl #serumviral #letscantik
Korang mesti pernah rasa kulit muka berminyak takpun kulit akan jadi kering sebab selalu duduk bawah matahari kan. Especially orang yang hari-hari kena kerja dekat luar ataupun kena selalu jumpa orang ramai. Mesti kita akan rasa tak selesa dengan kulit kita. . Jom dapatkan Ainaa Serum ni cepat. Cuba dulu baru tau hasil macam mana😍. . Whatsapp nadia👇 📞016-9126453. . OR CLICK LINK ON BIO👆👆. . #ainaacleanser  #ainaaserum  #hafizmahamad  #syafiqahaina  #sayajual  #skincare  #nsabeautysuperstar  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautykl  #serumviral  #letscantik 
RATU SLIMMING JELLY .
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
RATU SLIMMING JELLY . 🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss 🌸 Speeds Wright loss 🌸 Proven result 🌸 Breastfeeding Friendly 🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia 🌸 No side effects . RATU SLIMMING JELLY BENEFITS . 🔥 Helps to lose weight 🔥 Helps to increase energy 🔥 Helps to suppress appetites 🔥 Helps to burns fat quickly 🔥 Helps to increase fat oxidation 🔥 Helps to increase your metabolism 🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol 🔥 Decrease your belly fat 🔥 Nourished overall health . Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss. . . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
Product by NurSajat😘🤞
JANGAN MENGATA .
.

SET B 
Jangan Mengata Serum + jangan mengata skincare .

Rm160 . 
Lokasi kedai SBS Beauty jalan yadi 99speedmart  sebelah kedai dobi desa .
📲016.315.5554
📲016.315.5554
.
☎️03.3382.0181
☎️03.3382.0181
.
#Letscantik #janganmengata #janganmengataskincare #janganmengataserum #janganmengatabbcushion
RATU SLIMMING JELLY .
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
RATU SLIMMING JELLY . 🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss 🌸 Speeds Wright loss 🌸 Proven result 🌸 Breastfeeding Friendly 🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia 🌸 No side effects . RATU SLIMMING JELLY BENEFITS . 🔥 Helps to lose weight 🔥 Helps to increase energy 🔥 Helps to suppress appetites 🔥 Helps to burns fat quickly 🔥 Helps to increase fat oxidation 🔥 Helps to increase your metabolism 🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol 🔥 Decrease your belly fat 🔥 Nourished overall health . Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss. . . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
RATU SLIMMING JELLY .
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty  #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya  #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik  #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift
RATU SLIMMING JELLY . 🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss 🌸 Speeds Wright loss 🌸 Proven result 🌸 Breastfeeding Friendly 🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia 🌸 No side effects . RATU SLIMMING JELLY BENEFITS . 🔥 Helps to lose weight 🔥 Helps to increase energy 🔥 Helps to suppress appetites 🔥 Helps to burns fat quickly 🔥 Helps to increase fat oxidation 🔥 Helps to increase your metabolism 🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol 🔥 Decrease your belly fat 🔥 Nourished overall health . Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss. . . . #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #kuruscepat  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ladyqissquad  #ratuslimmingjellyoriginal  #bratusquad  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #codequinepark  #codkl  #codselangor  #bratusquad  #codputrjaya  #codcyberjaya  #codkelantan  #codjohor  #codterengganu  #codsarawak  #codipoh  #jomkurus  #letscantik  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #freegifteegift 
💐LET’S BENGKUNG GOLD BY NURSAJAT💐
.
🙅NO COD
🤗LET'S BENGKUNG GOLD 100% ORIGINAL HQ

NAK SAIZ APA BOLEH WHATSAPP RINA SEBAB STOCK SEKARANG MEMANG DAH TAK BANYAK YANG TINGGAL. WARNA RANDOM TAK BOLEH PILIH😉☝️
.
⚠️SERIOUS BUYER ONLY !!! STOCK TERHAD
.
SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD (Ukuran pinggang dalam inci) :
🌟S : 20 - 29
🌟M : 30 - 39
🌟L : 40 - 49
🌟XL : 50 - 59
🌟XXL : 60-69
.
Fungsi Let's Bengkung :
🌹️ Memecahkan lemak
🌹️ Membentuk pinggang
🌹️ Membetulkan posture badan
🌹️ Menyokong tulang belakang
🌹️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
🌹️ Melancarkan peredaran darah
🌹️ Mempunyai 16 tulang yg flexible
🌹️ Mempunyai infrared
🌹️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
🌹️ Tak mudah terlipat/gulung
🌹 Material selesa & tak panas
.
CARA GUNA :
✔️Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa.
✔️Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.
.
👉HARGA : RM108
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#letsbengkonggold #letsbengkung #letscantik #letsgirdle #janganmengata #letsbengkunggold #letscantikbengkung #pinggangkerengga #janganmengata #letsgirdlebynursajat #letbengkungoldbynursajat #letbengkungoldnursajat #bengkunggoldnursajat #bengkungmurah #letabengkunggoldmurah #letsbengkonggoldoriginal #nursajat #nursajatbengkunggold
💐LET’S BENGKUNG GOLD BY NURSAJAT💐 . 🙅NO COD 🤗LET'S BENGKUNG GOLD 100% ORIGINAL HQ NAK SAIZ APA BOLEH WHATSAPP RINA SEBAB STOCK SEKARANG MEMANG DAH TAK BANYAK YANG TINGGAL. WARNA RANDOM TAK BOLEH PILIH😉☝️ . ⚠️SERIOUS BUYER ONLY !!! STOCK TERHAD . SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD (Ukuran pinggang dalam inci) : 🌟S : 20 - 29 🌟M : 30 - 39 🌟L : 40 - 49 🌟XL : 50 - 59 🌟XXL : 60-69 . Fungsi Let's Bengkung : 🌹️ Memecahkan lemak 🌹️ Membentuk pinggang 🌹️ Membetulkan posture badan 🌹️ Menyokong tulang belakang 🌹️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 🌹️ Melancarkan peredaran darah 🌹️ Mempunyai 16 tulang yg flexible 🌹️ Mempunyai infrared 🌹️ Memberi keselesaan kepada si pemakai 🌹️ Tak mudah terlipat/gulung 🌹 Material selesa & tak panas . CARA GUNA : ✔️Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa. ✔️Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss. . 👉HARGA : RM108 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #letsbengkonggold  #letsbengkung  #letscantik  #letsgirdle  #janganmengata  #letsbengkunggold  #letscantikbengkung  #pinggangkerengga  #janganmengata  #letsgirdlebynursajat  #letbengkungoldbynursajat  #letbengkungoldnursajat  #bengkunggoldnursajat  #bengkungmurah  #letabengkunggoldmurah  #letsbengkonggoldoriginal  #nursajat  #nursajatbengkunggold 
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Click whatsapp link di BIO untuk order 😘
.
.
#onlineshopping #produkkecantikan #bengkungsajat #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #jomkahwin  #instashopmalaysia #lovepotionkajang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionbangi #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #ctdk #sitinurhaliza #shawlexclusive #bawalexclusive #montok
Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Click whatsapp link di BIO untuk order 😘 . . #onlineshopping  #produkkecantikan  #bengkungsajat  #breastpumpmalaysia  #kedaibabyonline  #jomkahwin  #instashopmalaysia  #lovepotionkajang  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #hushhush  #lovepotionbyhushhush  #lovepotionbangi  #krimbesarkanpayudara  #kedaisuamiisteri  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #jomkahwin  #hadiahanniversary  #birthdaysuprise  #mamapapa  #letscantik  #ctdk  #sitinurhaliza  #shawlexclusive  #bawalexclusive  #montok 
Cantik Berseri2 dan still Natural look taw😍
.
DYXY Cosmetics juga membantu utk MERAWAT Kulit Wajah yg bermasalah seperti kulit Berminyak, kulit Kering, Kulit Mengelupas, Kulit Sensitif, Tona tak Sekata, Pori terbuka luas dan Berjerawat👍👍👍
.
Nak orderr🙋🏻🙋🏻
.
Cepat wassap kak ekin SEKARANG untuk dptkan harga yang paling tak masuk akal !!!!
.
📲 www.wasap.my/60102376132
📲 www.wasap.my/60102376132
📲 www.wasap.my/60102376132
.
#myirsyanisfamily
#dyxycosmetics
#letscantik
#dyxyviral
#semogadimurahkanrezeki
Cantik Berseri2 dan still Natural look taw😍 . DYXY Cosmetics juga membantu utk MERAWAT Kulit Wajah yg bermasalah seperti kulit Berminyak, kulit Kering, Kulit Mengelupas, Kulit Sensitif, Tona tak Sekata, Pori terbuka luas dan Berjerawat👍👍👍 . Nak orderr🙋🏻🙋🏻 . Cepat wassap kak ekin SEKARANG untuk dptkan harga yang paling tak masuk akal !!!! . 📲 www.wasap.my/60102376132 📲 www.wasap.my/60102376132 📲 www.wasap.my/60102376132 . #myirsyanisfamily  #dyxycosmetics  #letscantik  #dyxyviral  #semogadimurahkanrezeki 
RM1000 cash to be won...let grab!!!mane tahu anda salah seorang yang bertuah..till end of this month only😱😱 .
.
.
#bougasserum #bougasbeautyjohor #waterbasedserum #misicantiksebelumraya #bougaslover #sunburn #skinsolution #bougasempire #prelovedmalaysia #prelovemakeup #letscantik
Ramai yg tanya sis,
.
"Sis, Mary Kay ni takde krim malam krim siang ke? Kalau skincare lain, benda tu yg wajib, takbest laa kalau malam tak pakai apa apa"
.
Kesayangan semua, Mary Kay mmg takde krim malam dan siang, kerana salah satu ciri2 peeling product adalah, terdapat krim malam dan krim siang di dalam set itu. Dan selalunya, product international mmg takkan keluarkan krim siang malam tu. Tapi!! Mary Kay ada...
.
Day & Night solution mcam dalam gambar ni. Ini serum yee guys, bukan krim. Day & Night solution ni bertindak seperti Serum, tekstur nya yg halus dan mampu menembusi sehingga lapisan paling dalam. Nahh baca keistimewaannyaa...
.
🎀Timewise Day Solution Suncreen SPF25
- Sel perlindungan
- Cegah pembentukan garis halus dan kerosakan kerana UVA/UVB
- Bantu kurangkan garis halus
.
🎀Timewise Night Solution - Penyampaian vitamin berkapsul
- Penggalak kolagen utk mmbantu pudarkan garis halus dan kedutan
- Mengandungi mikrokapsul Nutribeads .
.
Penjagaan muka sebelum tido pun kita kene jaga juga tau! Waktu malam tu laa kesemua serum2 kita bekerja tau. 😁
.
Whatapp @ DM MissElly skrg utk dapatkannya 💋
.
❤️Ellys.M.K
❤️Senior Beauty Consultant ❤️0️⃣1️⃣2️⃣3️⃣6️⃣2️⃣2️⃣7️⃣1️⃣2️⃣
❤️📱http://www.wasap.my/60123622712
.
#marykay #marykaykl #marykaypj #marykaygombak #marykaydamansara #marykaysungaibuloh #marykaybangsar #letscantik #jomcantik #cantik #lawa #perempuan #ladies #remaja #wanita #lelaki #jejaka #jombeli #laraalana #marykayskincare #skincare #majalahpengantin #intrend #skincareterbaik #MakeupArtisMalaysia #cccream #foundation #melacep #pencucimuka #artismalaysia
Ramai yg tanya sis, . "Sis, Mary Kay ni takde krim malam krim siang ke? Kalau skincare lain, benda tu yg wajib, takbest laa kalau malam tak pakai apa apa" . Kesayangan semua, Mary Kay mmg takde krim malam dan siang, kerana salah satu ciri2 peeling product adalah, terdapat krim malam dan krim siang di dalam set itu. Dan selalunya, product international mmg takkan keluarkan krim siang malam tu. Tapi!! Mary Kay ada... . Day & Night solution mcam dalam gambar ni. Ini serum yee guys, bukan krim. Day & Night solution ni bertindak seperti Serum, tekstur nya yg halus dan mampu menembusi sehingga lapisan paling dalam. Nahh baca keistimewaannyaa... . 🎀Timewise Day Solution Suncreen SPF25 - Sel perlindungan - Cegah pembentukan garis halus dan kerosakan kerana UVA/UVB - Bantu kurangkan garis halus . 🎀Timewise Night Solution - Penyampaian vitamin berkapsul - Penggalak kolagen utk mmbantu pudarkan garis halus dan kedutan - Mengandungi mikrokapsul Nutribeads . . Penjagaan muka sebelum tido pun kita kene jaga juga tau! Waktu malam tu laa kesemua serum2 kita bekerja tau. 😁 . Whatapp @ DM MissElly skrg utk dapatkannya 💋 . ❤️Ellys.M.K ❤️Senior Beauty Consultant ❤️0️⃣1️⃣2️⃣3️⃣6️⃣2️⃣2️⃣7️⃣1️⃣2️⃣ ❤️📱http://www.wasap.my/60123622712 . #marykay  #marykaykl  #marykaypj  #marykaygombak  #marykaydamansara  #marykaysungaibuloh  #marykaybangsar  #letscantik  #jomcantik  #cantik  #lawa  #perempuan  #ladies  #remaja  #wanita  #lelaki  #jejaka  #jombeli  #laraalana  #marykayskincare  #skincare  #majalahpengantin  #intrend  #skincareterbaik  #MakeupArtisMalaysia  #cccream  #foundation  #melacep  #pencucimuka  #artismalaysia 
Alhamdulillah🤗 seronok dapat feedback positive dari customer yang dah guna Ainaa Serum.
.
"Sekarang tak perlu risau nak keluar tanpa makeup sebab kulit dah semakin sihat dan jerawat dah tak timbul lagi" ❤️❤️.
.
GRAB YOURS NOW!!.
.
📞 016-9126453.

#ainaacleanser #ainaaserum #hafizmahamad #syafiqahaina #sayajual #skincare #serumviral #nsabeautysuperstar #teamainaa #letscantik #nsabeauty #nsabeautykl
💐LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT💐
.
⚠SLIDE UNTUK LIHAT TESTIMONI
SIZE MENGIKUT LILITAN PUNGGUNG YA BUKAN PINGGANG🙅PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM...
.
🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY")
.
Kalau macam ni gaya boleh sorokkan lemak semudah A,B,C macam ni sapa taknak ?? Iols nakk !!
.
Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi.
.
Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘
.
Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚
.
🌹 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!!
🌹 Material yang sangat berkualiti dan mudah dibasuh
🌹 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang
🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam,dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda
🌹 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh mendapatkan body idaman setiap wanita!!!!
.
👉PROMOSI : RM88
👉HARGA ASAL : RM89.90 (EXC POS)
👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkungnursajatipoh #bengkungnursajatsgsiput #letscantik #letsbengkonggold #letsbengkong #bengkongnursajat #nursajatbengkong #bengkungletscantik #letsgirdle #letsgirdlemurah #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #girdlesajat #girdlenursajat #nursajatletsgirdle
💐LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT💐 . ⚠SLIDE UNTUK LIHAT TESTIMONI SIZE MENGIKUT LILITAN PUNGGUNG YA BUKAN PINGGANG🙅PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM... . 🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY") . Kalau macam ni gaya boleh sorokkan lemak semudah A,B,C macam ni sapa taknak ?? Iols nakk !! . Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi. . Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘 . Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚 . 🌹 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!! 🌹 Material yang sangat berkualiti dan mudah dibasuh 🌹 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang 🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam,dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda 🌹 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh mendapatkan body idaman setiap wanita!!!! . 👉PROMOSI : RM88 👉HARGA ASAL : RM89.90 (EXC POS) 👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkungnursajatipoh  #bengkungnursajatsgsiput  #letscantik  #letsbengkonggold  #letsbengkong  #bengkongnursajat  #nursajatbengkong  #bengkungletscantik  #letsgirdle  #letsgirdlemurah  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #girdlesajat  #girdlenursajat  #nursajatletsgirdle 
💐LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT💐
.
⚠SLIDE UNTUK LIHAT TESTIMONI
SIZE MENGIKUT LILITAN PUNGGUNG YA BUKAN PINGGANG🙅PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM...
.
🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY")
.
Kalau macam ni gaya boleh sorokkan lemak semudah A,B,C macam ni sapa taknak ?? Iols nakk !!
.
Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi.
.
Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘
.
Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚
.
🌹 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!!
🌹 Material yang sangat berkualiti dan mudah dibasuh
🌹 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang
🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam, dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda
🌹 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh mendapatkan body idaman setiap wanita!!!!
.
👉PROMOSI : RM88
👉HARGA ASAL : RM89.90 (EXC POS)
👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkungnursajatipoh #bengkungnursajatsgsiput #letscantik #letsbengkonggold #letsbengkong #bengkongnursajat #nursajatbengkong #bengkungletscantik #letsgirdle #letsgirdlemurah #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #girdlesajat #girdlenursajat #nursajatletsgirdle
💐LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT💐 . ⚠SLIDE UNTUK LIHAT TESTIMONI SIZE MENGIKUT LILITAN PUNGGUNG YA BUKAN PINGGANG🙅PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM... . 🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY") . Kalau macam ni gaya boleh sorokkan lemak semudah A,B,C macam ni sapa taknak ?? Iols nakk !! . Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi. . Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘 . Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚 . 🌹 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!! 🌹 Material yang sangat berkualiti dan mudah dibasuh 🌹 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang 🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam, dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda 🌹 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh mendapatkan body idaman setiap wanita!!!! . 👉PROMOSI : RM88 👉HARGA ASAL : RM89.90 (EXC POS) 👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkungnursajatipoh  #bengkungnursajatsgsiput  #letscantik  #letsbengkonggold  #letsbengkong  #bengkongnursajat  #nursajatbengkong  #bengkungletscantik  #letsgirdle  #letsgirdlemurah  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #girdlesajat  #girdlenursajat  #nursajatletsgirdle 
PROJEK KURUS SEBELUM RAYA! 🌺
🌺Turun 5-10kg
🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
🌺 Kelas Kurus Online KHAS PUASA RAYA! - Group Coaching Wanita sahaja
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang supportive
- Kelas Kurus Online
- Food Diary Checking, HomeWork
- Reward
-100% ONLINE & EFFECTIVE
‼DAFTAR SEKARANG
PROJEK KURUS SEBELUM RAYA! 🌺 🌺Turun 5-10kg 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱 🌺 Kelas Kurus Online KHAS PUASA RAYA! - Group Coaching Wanita sahaja - Mealplan mudah untuk kurus - Coaching Group yang supportive - Kelas Kurus Online - Food Diary Checking, HomeWork - Reward -100% ONLINE & EFFECTIVE ‼DAFTAR SEKARANG
Bila hubsbaby hg over protective n slalu nak hg makeup dan cantikk kat public..😂 makeup 10inchi pun he dont mind gais 😂 biasa laki tkmau girl dy makeup..natural looks tu helokk..tp denni weird weyh😅 dy always nak aku cantikk..wlaupun aku tw aku tak cantik 😪 
#iger #igdaily #igposts #igphoto #tampaqdaiiimau #letscantik #fuhhjanganmengata #cakapyangbaikbaik #guccigangguccigangguccigangguccigangguccigangguccigang #selfie
💐LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT💐
.
⚠SLIDE UNTUK LIHAT TESTIMONI
SIZE MENGIKUT LILITAN PUNGGUNG YA BUKAN PINGGANG🙅PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM...
.
🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY")
.
Kalau macam ni gaya boleh sorokkan lemak semudah A,B,C macam ni sapa taknak ?? Iols nakk !!
.
Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi.
.
Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘
.
Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚
.
🌹 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!!
🌹 Material yang sangat berkualiti dan mudah dibasuh .
🌹 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang .
🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam,dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda, .
🌹 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh mendapatkan body idaman setiap wanita!!!!
.
👉PROMOSI : RM88
👉HARGA ASAL : RM89.90 (EXC POS)
👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkungnursajatipoh #bengkungnursajatsgsiput #letscantik #letsbengkonggold #letsbengkong #bengkongnursajat #nursajatbengkong #bengkungletscantik #letsgirdle #letsgirdlemurah #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #girdlesajat #girdlenursajat #nursajatletsgirdle
💐LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT💐 . ⚠SLIDE UNTUK LIHAT TESTIMONI SIZE MENGIKUT LILITAN PUNGGUNG YA BUKAN PINGGANG🙅PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM... . 🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY") . Kalau macam ni gaya boleh sorokkan lemak semudah A,B,C macam ni sapa taknak ?? Iols nakk !! . Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi. . Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘 . Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚 . 🌹 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!! 🌹 Material yang sangat berkualiti dan mudah dibasuh . 🌹 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang . 🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam,dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda, . 🌹 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh mendapatkan body idaman setiap wanita!!!! . 👉PROMOSI : RM88 👉HARGA ASAL : RM89.90 (EXC POS) 👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkungnursajatipoh  #bengkungnursajatsgsiput  #letscantik  #letsbengkonggold  #letsbengkong  #bengkongnursajat  #nursajatbengkong  #bengkungletscantik  #letsgirdle  #letsgirdlemurah  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #girdlesajat  #girdlenursajat  #nursajatletsgirdle 
Guys! Boss sis bagitau stock dah ada! Yeayyy kesian uolls tunggu lama😅😅
.
Ok dah boleh PM sis utk order FairFit now now now!!
.
+60193505428
.
#fairfitagent #agentfairfit #fairfitkl #fairfitselangor #nakkurus #nakcantik #naksemua #fairfitkl #fairfitselangor #fairfit #jomkurus #jomcantik#demamfairfit #jomdiet #letskurus #productkurus #letscantik #letscantikflawless #nisakay#belofabynh
Guys! Boss sis bagitau stock dah ada! Yeayyy kesian uolls tunggu lama😅😅
.
Ok dah boleh PM sis utk order FairFit now now now!!
.
+60193505428
.
#fairfitagent #agentfairfit #fairfitkl #fairfitselangor #nakkurus #nakcantik #naksemua #fairfitkl #fairfitselangor #fairfit #jomkurus #jomcantik#demamfairfit #jomdiet #letskurus #productkurus #letscantik #letscantikflawless #nisakay#belofabynh
LET’S BENGKUNG BY NURSAJAT
.
Fungsi #LetsBengkung 💃🏻
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang yg flexible
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Material selesa & tak panas
.
.
CARA GUNA:
+ Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa.
+ Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. bengkung sajat:
.
.
Xoxo
💋💋💋
.
Whatsapp sekarang tau FAST RESPOND
www.wasap.my/60132508525/Bengkung
www.wasap.my/60132508525/Bengkung
www.wasap.my/60132508525/Bengkung
.
.
#bengkungnursajatkuantan
#codareabandarkuantandansekitar
#nursajat02
#bengkungmoden
#siapacepatdiadapat #lambattinggal
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik #janganmengata #kuantan #kemaman #selangor #johor #terengganu #lafazkankaimahcintamu #mrgrey
LET’S BENGKUNG BY NURSAJAT . Fungsi #LetsBengkung  💃🏻 ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai 16 tulang yg flexible ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Material selesa & tak panas . . CARA GUNA: + Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa. + Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. bengkung sajat: . . Xoxo 💋💋💋 . Whatsapp sekarang tau FAST RESPOND www.wasap.my/60132508525/Bengkung www.wasap.my/60132508525/Bengkung www.wasap.my/60132508525/Bengkung . . #bengkungnursajatkuantan  #codareabandarkuantandansekitar  #nursajat02  #bengkungmoden  #siapacepatdiadapat  #lambattinggal  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik  #janganmengata  #kuantan  #kemaman  #selangor  #johor  #terengganu  #lafazkankaimahcintamu  #mrgrey 
Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap 😊😊😊 barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu 🤗🤗🤗 RM38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! Korang bila lagi nak try ? 💃🏼💃🏼💃🏼
.
. 
Macam mana nak order ? Whatsapp .
.
Ws-0176042297
Ws-0176042297
Ws-0176042297
Atau boleh je tekan link dekat BIO akak tuh
.
.
Rm38(10ml)
Rm90(30ml)
.
.
Free cod di sekitar pekan BANTING .
Free postage(sm)
Add rm8 (ss)

#serumviral #miracleserumdanielin #letscantik #serummurah #serumpower #serumrm38 #miracleserumdanielin #miracleserumbanting #miracleserumklang #miracleserumselangor#dropshipwanted
Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap 😊😊😊 barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu 🤗🤗🤗 RM38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! Korang bila lagi nak try ? 💃🏼💃🏼💃🏼 . . Macam mana nak order ? Whatsapp . . Ws-0176042297 Ws-0176042297 Ws-0176042297 Atau boleh je tekan link dekat BIO akak tuh . . Rm38(10ml) Rm90(30ml) . . Free cod di sekitar pekan BANTING . Free postage(sm) Add rm8 (ss) #serumviral  #miracleserumdanielin  #letscantik  #serummurah  #serumpower  #serumrm38  #miracleserumdanielin  #miracleserumbanting  #miracleserumklang  #miracleserumselangor #dropshipwanted 
Bila Org nye dah mang lahiriah seorang yg cantik. Bila skin pon di jaga dgn baik dan di cantikkan, bertambah2 cantik laa kann😍😍
.
Ni salah seorang penguna set Timewise. Kne konsisten tau. Baru laaa resultnye pon terbaikkk👍🏻👍🏻 Jom cantik2 sebelum raya! Nak tau promo buln ni,, kindly wasap Ila okehh 😊
.
.
Ila
0146399013
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia🇲🇾
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykayalorsetar #marykayklang #marykaypokoksena #skincareterbaik #uitmArau #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #marykaykualanerang #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick #skinvigoratebrush #gelsemishineMaryKay #promomarykay
Bila Org nye dah mang lahiriah seorang yg cantik. Bila skin pon di jaga dgn baik dan di cantikkan, bertambah2 cantik laa kann😍😍 . Ni salah seorang penguna set Timewise. Kne konsisten tau. Baru laaa resultnye pon terbaikkk👍🏻👍🏻 Jom cantik2 sebelum raya! Nak tau promo buln ni,, kindly wasap Ila okehh 😊 . . Ila 0146399013 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykuantan  #marykayalorsetar  #marykayklang  #marykaypokoksena  #skincareterbaik  #uitmArau  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #marykaykualanerang  #blackheadremover  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #skincaresihat  #jeragat  #melacepskincare  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick  #skinvigoratebrush  #gelsemishineMaryKay  #promomarykay 
Ada org tanya sis pakai "Contour ke?" Eh......tak..sis tak pakai contour pon foun-da-tion pon tidak. Cukup Sunblock pastu tepek sikit blusher .Sis nak cepat jer bersiap skrg ni sejak buat rawatan microneedling tambah pula #EyelashExtensionByetchabeautè bersiap sepantas kilat gitu! 😄😄😄
.
.
Korang da cuba belum??
Raya berapa minggu je lagi kak oi😁😁😁
.
.
Booked appointment now 
0127187592 / 01127832361
.
#eyelashextensions #eyelashlift #eyelashperming #nakcantikraya2018 #bajuraya2018 #eyelashextensionbyètchabeautè #eyelashextensionsjohorbahru #eyelashextensionmalaysia #eyelashextensionSkudai #ame2 #comelpipimerah #bulumata #neelofa #khaibahar  #letscantik  #johorbahru #umall #nakcantik #facialspajohor #dermapen #microneedlingtreatment #rawatanwajah #microneedlingjohor #rawatanparutjerawat #dermapenjohorbahru  #prpjohor  #perempuankebayamerah  #waxingservices #waxingjohorbahru
Ada org tanya sis pakai "Contour ke?" Eh......tak..sis tak pakai contour pon foun-da-tion pon tidak. Cukup Sunblock pastu tepek sikit blusher .Sis nak cepat jer bersiap skrg ni sejak buat rawatan microneedling tambah pula #EyelashExtensionByetchabeautè  bersiap sepantas kilat gitu! 😄😄😄 . . Korang da cuba belum?? Raya berapa minggu je lagi kak oi😁😁😁 . . Booked appointment now 0127187592 / 01127832361 . #eyelashextensions  #eyelashlift  #eyelashperming  #nakcantikraya2018  #bajuraya2018  #eyelashextensionbyètchabeautè  #eyelashextensionsjohorbahru  #eyelashextensionmalaysia  #eyelashextensionSkudai  #ame2  #comelpipimerah  #bulumata  #neelofa  #khaibahar  #letscantik  #johorbahru  #umall  #nakcantik  #facialspajohor  #dermapen  #microneedlingtreatment  #rawatanwajah  #microneedlingjohor  #rawatanparutjerawat  #dermapenjohorbahru  #prpjohor  #perempuankebayamerah  #waxingservices  #waxingjohorbahru 
TQ Haslinda dr Radiology HUKM...katanyer bagus set trio combo ni dia suke sbb dapat buang angin dalam badan nyer.
#trudolly
#trudollyhq
#trudollybyfazura 
#trudollysquad 
#vdolly
#vdollyhq 
#vdollybyfazura 
#vdollysquad 
#fattzura 
#letscantik
💐1st Lifestyle Jamu in Malaysia💐
.
.
.
Kenapa tagline kami lifestyle jamu? Sebab Jamu Tun Teja boleh fit in dalam gaya hidup semua golongan. 💇
.
.
Anda student? 
JTT boleh bantu anda fokus dalam kelas. Buat assignment tidur lewat malam, esok pagi tiada masalah bangun awal. Badan ringan minda cerdas senang nak absorb apa yang lecturer ajar.
.
.
Anda wanita berkerjaya?
 JTT boleh bantu anda tingkatkan performance di workplace. Say goodbye to masalah mengantuk lepas lunch hour.  Boss pun bertambah sayang silap silap anda boleh naik pangkat.
.
.
Anda suri rumahtangga?
 JTT boleh bantu anda bekalkan tenaga berpanjangan. Orang kata suri rumah ni kerja tak pernah habis. Uruskan suami,  uruskan anak, kemas rumah, memasak. Suami balik kerja pun happy tengok rumah rapi isteri berseri.
.
.
Walau apa sahaja status anda Jamu Tun Teja boleh membantu melancarkan aktiviti seharian anda. Anak dara, pengantin baru, ibu menyusu, ibu berpantang, nenek 5 cucu, you name it!
.
.
All in 1 benefits of Jamu Tun Teja💪
💮Anti aging
💮Improves skin complexion
💮Kickstarts metabolisme and detox
💮Energy booster
💮Fat burning and weight loss
💮Promotes fertility
💮Regulates menstrual cycle
💮Resolves intimate problems
💮Ease joints and muscles pain
💮Milk booster
.
Don't forget to take a sachets of jamu tun teja for your inner and outer beauty...
.
Finally its PERFECT FOR EVERYONE!
.
Only rm176/ (30 sachets) per month
.
Whatsapp me!!
.
📲 013-514 2558(Anis)
📲 013-514 2558(Anis)
📲 013-514 2558(Anis)
.
🎁FREE GIFT
📮FREE POSTAGE
.
#jamu #igsokongan #terapiinstagram
#jamutunteja #amoijttteam #bazarpaknil #ajimaura #surihatisuami #sayajual #sayaminumsayajual #woman #slimming #jamudalampantang #likeforlike #kakitangankerajaan #jamucollagen #jamupremiumquality #slimming #qualitypremium #lfl #sayaminumsayajual #bejamufied #onthego #jomcantik #letscantik #instafamous #instaquote #wanita #jamumoden
💐1st Lifestyle Jamu in Malaysia💐 . . . Kenapa tagline kami lifestyle jamu? Sebab Jamu Tun Teja boleh fit in dalam gaya hidup semua golongan. 💇 . . Anda student? JTT boleh bantu anda fokus dalam kelas. Buat assignment tidur lewat malam, esok pagi tiada masalah bangun awal. Badan ringan minda cerdas senang nak absorb apa yang lecturer ajar. . . Anda wanita berkerjaya? JTT boleh bantu anda tingkatkan performance di workplace. Say goodbye to masalah mengantuk lepas lunch hour. Boss pun bertambah sayang silap silap anda boleh naik pangkat. . . Anda suri rumahtangga? JTT boleh bantu anda bekalkan tenaga berpanjangan. Orang kata suri rumah ni kerja tak pernah habis. Uruskan suami, uruskan anak, kemas rumah, memasak. Suami balik kerja pun happy tengok rumah rapi isteri berseri. . . Walau apa sahaja status anda Jamu Tun Teja boleh membantu melancarkan aktiviti seharian anda. Anak dara, pengantin baru, ibu menyusu, ibu berpantang, nenek 5 cucu, you name it! . . All in 1 benefits of Jamu Tun Teja💪 💮Anti aging 💮Improves skin complexion 💮Kickstarts metabolisme and detox 💮Energy booster 💮Fat burning and weight loss 💮Promotes fertility 💮Regulates menstrual cycle 💮Resolves intimate problems 💮Ease joints and muscles pain 💮Milk booster . Don't forget to take a sachets of jamu tun teja for your inner and outer beauty... . Finally its PERFECT FOR EVERYONE! . Only rm176/ (30 sachets) per month . Whatsapp me!! . 📲 013-514 2558(Anis) 📲 013-514 2558(Anis) 📲 013-514 2558(Anis) . 🎁FREE GIFT 📮FREE POSTAGE . #jamu  #igsokongan  #terapiinstagram  #jamutunteja  #amoijttteam  #bazarpaknil  #ajimaura  #surihatisuami  #sayajual  #sayaminumsayajual  #woman  #slimming  #jamudalampantang  #likeforlike  #kakitangankerajaan  #jamucollagen  #jamupremiumquality  #slimming  #qualitypremium  #lfl  #sayaminumsayajual  #bejamufied  #onthego  #jomcantik  #letscantik  #instafamous  #instaquote  #wanita  #jamumoden 
Mengapa anda perlu mencuba RATU SLIMMING JELLY?

1. Membantu menurunkan berat badan
2. Mengeluarkan peluh dengan pergerakan
3. Membakar lemak 2x ganda
4. Membantu mengepiskan perut
5. Membantu mengecilkan peha
6. Mengawal selera makan

Super fast easy weight loss.

#Ratuslimmingjelly
#Ratubyamyerabeauty
#Mixedjellymango
#1stinmalaysia
#Amyerabeauty
#Ratuslimmingjellysarawak
#Ratuslimmingjellykuching
#Ratuslimmingjellymiri
#Ratuslimmingjellybintulu
#Ratuslimmingjellysibu
#Ratuslimmingjellylimbang
#Ratusarawak #customerfeedback #ratuslimmingjellyfeedback
#RatuHornbillSquad
#CODKuching #CODMiri #CODBrunei #codgadong #CODSarawak #UbatKurus #Letscantik #jomkurus #jomsihatdancantik #ReadyStockRatuSlimmingJelly #ReadyStock
Mengapa anda perlu mencuba RATU SLIMMING JELLY? 1. Membantu menurunkan berat badan 2. Mengeluarkan peluh dengan pergerakan 3. Membakar lemak 2x ganda 4. Membantu mengepiskan perut 5. Membantu mengecilkan peha 6. Mengawal selera makan Super fast easy weight loss. #Ratuslimmingjelly  #Ratubyamyerabeauty  #Mixedjellymango  #1stinmalaysia  #Amyerabeauty  #Ratuslimmingjellysarawak  #Ratuslimmingjellykuching  #Ratuslimmingjellymiri  #Ratuslimmingjellybintulu  #Ratuslimmingjellysibu  #Ratuslimmingjellylimbang  #Ratusarawak  #customerfeedback  #ratuslimmingjellyfeedback  #RatuHornbillSquad  #CODKuching  #CODMiri  #CODBrunei  #codgadong  #CODSarawak  #UbatKurus  #Letscantik  #jomkurus  #jomsihatdancantik  #ReadyStockRatuSlimmingJelly  #ReadyStock 
Guys! Boss sis bagitau stock dah ada! Yeayyy kesian uolls tunggu lama😅😅
.
Ok dah boleh PM sis utk order FairFit now now now!!
.
+60193505428
.
#fairfitagent #agentfairfit #fairfitkl #fairfitselangor #nakkurus #nakcantik #naksemua #fairfitkl #fairfitselangor #fairfit #jomkurus #jomcantik#demamfairfit #jomdiet #letskurus #productkurus #letscantik #letscantikflawless #nisakay#belofabynh
Another pattern yang sis nampak untuk customer kesayangan sis semua, selain dari our best seller strawberry cheese cake, combo cotton candy and bubblegum ni jugak ramai yang beli.
.
Alhamdullilah. Sesiapa nak order, boleh ya. Boleh wasap2 sisturrr. Number sis 014-6155664. Tak nak kat sis, boleh je contact 017-7532061. InsyaAllah kami layan dengan penuh kasih sayang. Ghiteeww. #lipscrub #lipscrubmurah #sayajual #sayajualmurah #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #nakcantik #goodiebag #doorgift #homemade #organic #sayajuallipscrub #bazaar #bazaarpaknil #letscantik #janganmengata #murah #murahmurah #scrub #makeup #lipstick #matte #review #feedback #kpop
Another pattern yang sis nampak untuk customer kesayangan sis semua, selain dari our best seller strawberry cheese cake, combo cotton candy and bubblegum ni jugak ramai yang beli. . Alhamdullilah. Sesiapa nak order, boleh ya. Boleh wasap2 sisturrr. Number sis 014-6155664. Tak nak kat sis, boleh je contact 017-7532061. InsyaAllah kami layan dengan penuh kasih sayang. Ghiteeww. #lipscrub  #lipscrubmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #nakcantik  #goodiebag  #doorgift  #homemade  #organic  #sayajuallipscrub  #bazaar  #bazaarpaknil  #letscantik  #janganmengata  #murah  #murahmurah  #scrub  #makeup  #lipstick  #matte  #review  #feedback  #kpop 
Selalu saya tgk org buat tutorial kat instagrm but now sya pun nk buat jugak..sbb nampak mcm best sgt pakai #ainaaserum..Dulu sya ada masalah Eyebeg kt bawah mata..skrg selepas guna #ainaserum Eyebeg sya dh kurang dh taw👍🏻👍🏻🤗🤗🤗
Ainna serum ni kalau sapu je kat muka tak melekit atau pun berminyak taw.. Bukan hnya boleh mgecutkan jerawat, malah boleh menutupkan liang2 pori kt muka sekali taw, kita akan rasa smooth je muka tau! 🤗🤗
•
Bila kulit muka da cantik, elok, nak jumpa sesiapa pun confident je kan? 😉
•
Hah‼️‼️Apa lagi  FAST ORDER & FAST DELIVERY & KULIT SIHAT je contact Ana cepat cepat okay👌🏻
wasap je 👇🏻🌸🌸
▶️016-8319227

#nsabeauty #nsabeautyserum #antiaging #nsabeautyperak 
#nsabeautyofficial #nsabeauty #ainaserum #sayajual #syafiqahaina #hafizmahamad #teambeautybabes#nakcantik#letscantik#nsabeautyperak
Selalu saya tgk org buat tutorial kat instagrm but now sya pun nk buat jugak..sbb nampak mcm best sgt pakai #ainaaserum ..Dulu sya ada masalah Eyebeg kt bawah mata..skrg selepas guna #ainaserum  Eyebeg sya dh kurang dh taw👍🏻👍🏻🤗🤗🤗 Ainna serum ni kalau sapu je kat muka tak melekit atau pun berminyak taw.. Bukan hnya boleh mgecutkan jerawat, malah boleh menutupkan liang2 pori kt muka sekali taw, kita akan rasa smooth je muka tau! 🤗🤗 • Bila kulit muka da cantik, elok, nak jumpa sesiapa pun confident je kan? 😉 • Hah‼️‼️Apa lagi FAST ORDER & FAST DELIVERY & KULIT SIHAT je contact Ana cepat cepat okay👌🏻 wasap je 👇🏻🌸🌸 ▶️016-8319227 #nsabeauty  #nsabeautyserum  #antiaging  #nsabeautyperak  #nsabeautyofficial  #nsabeauty  #ainaserum  #sayajual  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #teambeautybabes #nakcantik #letscantik #nsabeautyperak 
Recovery Serum 10ml (NOT150903280K)- It restores skin's natural barrier

Sangat bagus untuk memperbaiki tekstur kulit yang kusam serta tidak sekata. Molekul yg lebih halus dari pelembap membolehkan ia meresap jauh ke dalam kulit. ✔ 0123324411

#letscantik #gebu #sayajuaskincare  #serumcantik #serumbooster #Farhatskincare #recoveryserum #uitm #upm #jomcantik #dropship #skincaremurah #skincaremalaysia