an online Instagram web viewer

#letsbengkunggold medias

Photos

RAYA PROMOTION!!! STILL OPEN!! Raya Combo Set! ✅ Nak raya dah tapi perut buncit!!
✅ Bontot jatuh
✅ Pinggang tak runcing macm model
✅Pinggang tak da shape 😫 sekali tengk macam badan lelaki straight je!!😢 . . 🤷‍♀️JOM MULAKAN DARI SEKARANG!! badan kita senang dibentuk apabila berpuasa.. jadi jangn lepas kan peluang harga promo hanya untuk anda!😘 COMBO SET
girdle RM89.90+ bengkong MERMAID RM89.90= RMM179.90
promo: RM170 sahaja!! girdle RM89.90+ bengkong gold RM110= RM199
PROMO: RM190 sahaja!!! jimat!!! jimatt!!! murahhh!!!! hanya untuk anda, promo berjalan sehingga stock HABIS!! .

whatsapp mia ☎️0136491866 or ❌click sahaj link wp di bio insta❌ 👉🏻DAN nyatakan CODE discount kami: RAYA COMBO SET

#2018 #jomfollow #trustedseller #nursajat02 #janganmengata #letscantik #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh 
#bbcushionpinkpinkjanganmengata #letsbengkunggold #bengkonggold #sabunpinkpinkjm
#sabunpinkpinkjanganmengata 
#janganmengataskincare👄 
#janganmengataserum #tatiskincare #dyxycosmetic #codkajang #codbangi #codputrajaya #bengkungmermaid
RAYA PROMOTION!!! STILL OPEN!! Raya Combo Set! ✅ Nak raya dah tapi perut buncit!! ✅ Bontot jatuh ✅ Pinggang tak runcing macm model ✅Pinggang tak da shape 😫 sekali tengk macam badan lelaki straight je!!😢 . . 🤷‍♀️JOM MULAKAN DARI SEKARANG!! badan kita senang dibentuk apabila berpuasa.. jadi jangn lepas kan peluang harga promo hanya untuk anda!😘 COMBO SET girdle RM89.90+ bengkong MERMAID RM89.90= RMM179.90 promo: RM170 sahaja!! girdle RM89.90+ bengkong gold RM110= RM199 PROMO: RM190 sahaja!!! jimat!!! jimatt!!! murahhh!!!! hanya untuk anda, promo berjalan sehingga stock HABIS!! . whatsapp mia ☎️0136491866 or ❌click sahaj link wp di bio insta❌ 👉🏻DAN nyatakan CODE discount kami: RAYA COMBO SET #2018  #jomfollow  #trustedseller  #nursajat02  #janganmengata  #letscantik  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh  #bbcushionpinkpinkjanganmengata  #letsbengkunggold  #bengkonggold  #sabunpinkpinkjm  #sabunpinkpinkjanganmengata  #janganmengataskincare 👄 #janganmengataserum  #tatiskincare  #dyxycosmetic  #codkajang  #codbangi  #codputrajaya  #bengkungmermaid 
4 in 1 set RM150 jee 😱😱
.
LAKU KERASSSSS...."RENDANG" kakmira
semua nak selim melim menjelang puasa ni.. 🤣🤣
.
kesan lagi berganda.. siang malm dok pakai mne tak nya sekejap je dh selim.. .
www.wasap.my/60197942668/ketupat
.
.
#KurusRaya
#RampingRaya
#KurusAnnette
#SexyBengkung
#LentiksKorset
#Longgirdlesoroklemak
#AnnetteSlimmingGel #nursajat #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat #kurussebelumraya #nursajat #kurustanpaubatkurus #quroseubatkurus #kuruscepat
4 in 1 set RM150 jee 😱😱 . LAKU KERASSSSS...."RENDANG" kakmira semua nak selim melim menjelang puasa ni.. 🤣🤣 . kesan lagi berganda.. siang malm dok pakai mne tak nya sekejap je dh selim.. . www.wasap.my/60197942668/ketupat . . #KurusRaya  #RampingRaya  #KurusAnnette  #SexyBengkung  #LentiksKorset  #Longgirdlesoroklemak  #AnnetteSlimmingGel  #nursajat  #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat  #kurussebelumraya  #nursajat  #kurustanpaubatkurus  #quroseubatkurus  #kuruscepat 
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG.
.
‼️Membuang angin di dalam badan.
.
‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut.
.
‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh.
.
‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
.
‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’.
.
‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin.
.
‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh.
.
‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil.
.
‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin.
.
‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.
.
‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal.
.
‼️Memecahkan lemak dan selulit.
.
‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan.
.
‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan.
.
‼️Sembuhkan Sakit pinggang.
.
#letsbengkunggold #bengkung #bengkungsajat #letsbengkunggold  #bengkungmurah #bengkungmoden
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG. . ‼️Membuang angin di dalam badan. . ‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut. . ‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh. . ‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. . ‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’. . ‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin. . ‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh. . ‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil. . ‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin. . ‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan. . ‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal. . ‼️Memecahkan lemak dan selulit. . ‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan. . ‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan. . ‼️Sembuhkan Sakit pinggang. . #letsbengkunggold  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkunggold  #bengkungmurah  #bengkungmoden 
Kini sesiapa di area Wangsa Maju dan sekitanya bole dapat kan Let’s Bengkung Gold (Ready Stock) @ Let’s Bengkung Diamond dengan Agent saya yang sah di @nursajat_wangsa.maju .
.

#letsbengkunggold #letsbengkungdiamond #agentletsbengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #agentsan
Set yg kaknina, founder #ninaskincare selalu amalkan. Stock untuk 2 bulan lebih jimatttt😲😲
.
RM170 SM / +RM8 SS
RM170 SM / +RM8 SS
RM170 SM / +RM8 SS
.
Tonyohtonyoh stp malam #IbuPutihLaserSerum, esok pagi dah boleh nampak perubahannya. Meh DM or Whatssap kita😙😜
.
📱60196162396 / 60189595914
📱60196162396 / 60189595914
📱60196162396 / 60189595914
.
#ibuputihmurah#ibuputihnina#putihgebu#kedah#kelantan#vslbeautycare#supplementswhitening#letsbengkunggold#johor#barangbaikmurah#magandglow#magandalotion#magandafamily #magandaglow #jdt #masai #pasirgudang #shoponlinemalaysia #sayajualmurah #bellezacollagenmurah #n3beautycare #viral #kcolly #booster #nshhazbeauty #aurawhite
Set yg kaknina, founder #ninaskincare  selalu amalkan. Stock untuk 2 bulan lebih jimatttt😲😲 . RM170 SM / +RM8 SS RM170 SM / +RM8 SS RM170 SM / +RM8 SS . Tonyohtonyoh stp malam #IbuPutihLaserSerum , esok pagi dah boleh nampak perubahannya. Meh DM or Whatssap kita😙😜 . 📱60196162396 / 60189595914 📱60196162396 / 60189595914 📱60196162396 / 60189595914 . #ibuputihmurah #ibuputihnina #putihgebu #kedah #kelantan #vslbeautycare #supplementswhitening #letsbengkunggold #johor #barangbaikmurah #magandglow #magandalotion #magandafamily  #magandaglow  #jdt  #masai  #pasirgudang  #shoponlinemalaysia  #sayajualmurah  #bellezacollagenmurah  #n3beautycare  #viral  #kcolly  #booster  #nshhazbeauty  #aurawhite 
Ready stok bengkung gold 16 tulang by #nursajat02 . Inginkan bentuk badan yg cantik seperti zaman anak dara² dulu cuba lah grab bengkung uolls tak rugi pon puas haty ada lah 😎😍. NAK PINGGANG RAMPING MACAM KERENGGA ?
.
NAK CANTIK MELETOP MACAM SAJAT ?

APA TUNGGU LAGI
.
JANGAN GIGIT JARI TENGOK SAJAT
.
JANGAN MENGATA
.
JOM CANTIK MELETOP MACAM SAJAT 😘
.

Bengkung Nur Sajat ni :
boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akan terasa nak ke tandas secara semula jadi..tanpa rasa sakit atau senak..
akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 
pinggul anda juga akan terbentuk tau..mmg lentik kauu..
akan hilang buncit .
.
MATERIALNYA PULAK :
Tak Panas
Tak gatal
Tak Bergulung
Tak Sesak Nafas bila memakai
Yang Penting Selesa tauu .
.
Warna : Hitam atau Beige
Size available : S Hingga XL 🚗
.
Nak order blh whatsapp 011-12506519 cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM.Harga 👉🏻 RM110 FREE POSTAGE .
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #codkelantan #bengkungkelantan
Ready stok bengkung gold 16 tulang by #nursajat02  . Inginkan bentuk badan yg cantik seperti zaman anak dara² dulu cuba lah grab bengkung uolls tak rugi pon puas haty ada lah 😎😍. NAK PINGGANG RAMPING MACAM KERENGGA ? . NAK CANTIK MELETOP MACAM SAJAT ? APA TUNGGU LAGI . JANGAN GIGIT JARI TENGOK SAJAT . JANGAN MENGATA . JOM CANTIK MELETOP MACAM SAJAT 😘 . Bengkung Nur Sajat ni : boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akan terasa nak ke tandas secara semula jadi..tanpa rasa sakit atau senak.. akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 pinggul anda juga akan terbentuk tau..mmg lentik kauu.. akan hilang buncit . . MATERIALNYA PULAK : Tak Panas Tak gatal Tak Bergulung Tak Sesak Nafas bila memakai Yang Penting Selesa tauu . . Warna : Hitam atau Beige Size available : S Hingga XL 🚗 . Nak order blh whatsapp 011-12506519 cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM.Harga 👉🏻 RM110 FREE POSTAGE . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold  #bengkungsajat  #letsbengkungGOLDbynursajat  #codkelantan  #bengkungkelantan 
Ready stok bengkung gold 16 tulang by #nursajat02 . Inginkan bentuk badan yg cantik seperti zaman anak dara² dulu cuba lah grab bengkung uolls tak rugi pon puas haty ada lah 😎😍. NAK PINGGANG RAMPING MACAM KERENGGA ?
.
NAK CANTIK MELETOP MACAM SAJAT ?

APA TUNGGU LAGI
.
JANGAN GIGIT JARI TENGOK SAJAT
.
JANGAN MENGATA
.
JOM CANTIK MELETOP MACAM SAJAT 😘
.

Bengkung Nur Sajat ni :
boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akan terasa nak ke tandas secara semula jadi..tanpa rasa sakit atau senak..
akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 
pinggul anda juga akan terbentuk tau..mmg lentik kauu..
akan hilang buncit .
.
MATERIALNYA PULAK :
Tak Panas
Tak gatal
Tak Bergulung
Tak Sesak Nafas bila memakai
Yang Penting Selesa tauu .
.
Warna : Hitam atau Beige
Size available : S Hingga XL 🚗
.
Nak order blh whatsapp 011-12506519 cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM.Harga 👉🏻 RM110 FREE POSTAGE .
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #codkelantan #bengkungkelantan
Ready stok bengkung gold 16 tulang by #nursajat02  . Inginkan bentuk badan yg cantik seperti zaman anak dara² dulu cuba lah grab bengkung uolls tak rugi pon puas haty ada lah 😎😍. NAK PINGGANG RAMPING MACAM KERENGGA ? . NAK CANTIK MELETOP MACAM SAJAT ? APA TUNGGU LAGI . JANGAN GIGIT JARI TENGOK SAJAT . JANGAN MENGATA . JOM CANTIK MELETOP MACAM SAJAT 😘 . Bengkung Nur Sajat ni : boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akan terasa nak ke tandas secara semula jadi..tanpa rasa sakit atau senak.. akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 pinggul anda juga akan terbentuk tau..mmg lentik kauu.. akan hilang buncit . . MATERIALNYA PULAK : Tak Panas Tak gatal Tak Bergulung Tak Sesak Nafas bila memakai Yang Penting Selesa tauu . . Warna : Hitam atau Beige Size available : S Hingga XL 🚗 . Nak order blh whatsapp 011-12506519 cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM.Harga 👉🏻 RM110 FREE POSTAGE . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold  #bengkungsajat  #letsbengkungGOLDbynursajat  #codkelantan  #bengkungkelantan 
Ready stok bengkung gold 16 tulang by #nursajat02 . Inginkan bentuk badan yg cantik seperti zaman anak dara² dulu cuba lah grab bengkung uolls tak rugi pon puas haty ada lah 😎😍. NAK PINGGANG RAMPING MACAM KERENGGA ?
.
NAK CANTIK MELETOP MACAM SAJAT ?

APA TUNGGU LAGI
.
JANGAN GIGIT JARI TENGOK SAJAT
.
JANGAN MENGATA
.
JOM CANTIK MELETOP MACAM SAJAT 😘
.

Bengkung Nur Sajat ni :
boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akan terasa nak ke tandas secara semula jadi..tanpa rasa sakit atau senak..
akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 
pinggul anda juga akan terbentuk tau..mmg lentik kauu..
akan hilang buncit .
.
MATERIALNYA PULAK :
Tak Panas
Tak gatal
Tak Bergulung
Tak Sesak Nafas bila memakai
Yang Penting Selesa tauu .
.
Warna : Hitam atau Beige
Size available : S Hingga XL 🚗
.
Nak order blh whatsapp 011-12506519 cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM.Harga 👉🏻 RM110 FREE POSTAGE .
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #codkelantan #bengkungkelantan
Ready stok bengkung gold 16 tulang by #nursajat02  . Inginkan bentuk badan yg cantik seperti zaman anak dara² dulu cuba lah grab bengkung uolls tak rugi pon puas haty ada lah 😎😍. NAK PINGGANG RAMPING MACAM KERENGGA ? . NAK CANTIK MELETOP MACAM SAJAT ? APA TUNGGU LAGI . JANGAN GIGIT JARI TENGOK SAJAT . JANGAN MENGATA . JOM CANTIK MELETOP MACAM SAJAT 😘 . Bengkung Nur Sajat ni : boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akan terasa nak ke tandas secara semula jadi..tanpa rasa sakit atau senak.. akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 pinggul anda juga akan terbentuk tau..mmg lentik kauu.. akan hilang buncit . . MATERIALNYA PULAK : Tak Panas Tak gatal Tak Bergulung Tak Sesak Nafas bila memakai Yang Penting Selesa tauu . . Warna : Hitam atau Beige Size available : S Hingga XL 🚗 . Nak order blh whatsapp 011-12506519 cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM.Harga 👉🏻 RM110 FREE POSTAGE . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold  #bengkungsajat  #letsbengkungGOLDbynursajat  #codkelantan  #bengkungkelantan 
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD
RM139.90 sahaja🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kelebihan nya😍😍😍😍😍😍😍
✅mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak.
✅mempunyai extra belt yang buat kan pinggang lagi ramping.lagi ketat,lagi MENCENGKAM
✅meterial yang sangat berkualiti
✅tak akan bergulung
✅mudah di basuh (pakai tangan)
✅sesuai untuk wanita dan lelaki...
✅bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended)
✅mempunyai saiz XS,S,M dan L
✅mempunyai colour blueblack/pink
✅FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE 👸🏽
✅bila pakai terus jatuh cinta uols❤️
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan bergulung
So tunggu apa lagi syg!!!! Barangan anda akan dapat dalam 1/6/2018
.
.
📲 0166820266

Postage RM10 SM / RM15 SS .
COD RM10 (all around KL)
.
*no extra charges for Self-Pickup (THE MAPLE CONDO@SENTUL WEST) 📲 +60166820266 . 📲 +60166820266 .
http://www.wasap.my/60166820266

#letsbengkunggold #bengkungmoden #bengkungmurah #nakkurus #sayajual #waisttrainer #customershidaism #setpantang #nursajat02
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #perempuancantik #setpantang #nursajat02 #bengkungsajat #letsbengkungdiamond
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90 sahaja🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Kelebihan nya😍😍😍😍😍😍😍 ✅mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak. ✅mempunyai extra belt yang buat kan pinggang lagi ramping.lagi ketat,lagi MENCENGKAM ✅meterial yang sangat berkualiti ✅tak akan bergulung ✅mudah di basuh (pakai tangan) ✅sesuai untuk wanita dan lelaki... ✅bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended) ✅mempunyai saiz XS,S,M dan L ✅mempunyai colour blueblack/pink ✅FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE 👸🏽 ✅bila pakai terus jatuh cinta uols❤️ ✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa ✅mudah di cuci(pakai tangan jer) ✅harga mampu milik ✅ia tak kan bergulung So tunggu apa lagi syg!!!! Barangan anda akan dapat dalam 1/6/2018 . . 📲 0166820266 Postage RM10 SM / RM15 SS . COD RM10 (all around KL) . *no extra charges for Self-Pickup (THE MAPLE CONDO@SENTUL WEST) 📲 +60166820266 . 📲 +60166820266 . http://www.wasap.my/60166820266 #letsbengkunggold  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #nakkurus  #sayajual  #waisttrainer  #customershidaism  #setpantang  #nursajat02  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #perempuancantik  #setpantang  #nursajat02  #bengkungsajat  #letsbengkungdiamond 
Wahh putih gebunyaa skin kaknina😍😍
.
Uollss yang nak putih gebu tu , takperlu susah2 injection. Tonyohtonyoh jer set #IbuPutihLaserSerum ni memang power sejak 5 tahun lepas lagi! Yes! just tonyoh jer setiap malam. Nak cantik kena rajin tau. Sapu setiap malam , kalau boleh jgn skip even satu malam pun & uolls akn nampak hari demi hari kulit makin putih . .😱😲
.
Bila kulit dah cerah gebu , pakai baju colour apa pon cantik kan ! Lagi2 colour yang terang tu , lagi menyerlah bila kulit putih . Woww cantik meletop , dari jauh lagi orang akn pandang👀 .
.
RM75 SM / +RM8 SS
RM75 SM / +RM8 SS
RM75 SM / +RM8 SS
.
Jangan dok ushaa je, cust sampai takboleh tido kalau takde 2 item ni. Apa lagi? Boleh DM or Whatssap kita tau😘😚
.
📱60196162396 / 60189595914
📱60196162396 / 60189595914
📱60196162396 / 60189595914
.
#ibuputihmurah#ibuputihnina#putihgebu#kedah#kelantan#vslbeautycare#supplementswhitening#letsbengkunggold#johor#barangbaikmurah#magandglow#magandalotion#magandafamily #magandaglow #jdt #masai #pasirgudang #shoponlinemalaysia #sayajualmurah #bellezacollagenmurah #n3beautycare #viral #kcolly #booster #nshhazbeauty #aurawhite
Wahh putih gebunyaa skin kaknina😍😍 . Uollss yang nak putih gebu tu , takperlu susah2 injection. Tonyohtonyoh jer set #IbuPutihLaserSerum  ni memang power sejak 5 tahun lepas lagi! Yes! just tonyoh jer setiap malam. Nak cantik kena rajin tau. Sapu setiap malam , kalau boleh jgn skip even satu malam pun & uolls akn nampak hari demi hari kulit makin putih . .😱😲 . Bila kulit dah cerah gebu , pakai baju colour apa pon cantik kan ! Lagi2 colour yang terang tu , lagi menyerlah bila kulit putih . Woww cantik meletop , dari jauh lagi orang akn pandang👀 . . RM75 SM / +RM8 SS RM75 SM / +RM8 SS RM75 SM / +RM8 SS . Jangan dok ushaa je, cust sampai takboleh tido kalau takde 2 item ni. Apa lagi? Boleh DM or Whatssap kita tau😘😚 . 📱60196162396 / 60189595914 📱60196162396 / 60189595914 📱60196162396 / 60189595914 . #ibuputihmurah #ibuputihnina #putihgebu #kedah #kelantan #vslbeautycare #supplementswhitening #letsbengkunggold #johor #barangbaikmurah #magandglow #magandalotion #magandafamily  #magandaglow  #jdt  #masai  #pasirgudang  #shoponlinemalaysia  #sayajualmurah  #bellezacollagenmurah  #n3beautycare  #viral  #kcolly  #booster  #nshhazbeauty  #aurawhite 
Ready Stock‼️
.
Uolss yang inginkan mata kelihatan cantik & CUN 😍 boleh la cuba Lofalens yang lembut bila di pakai ni.. memang gojes Uolss.. .
Berminat ? Klik link bawah ini untuk sebarang pertanyaan 👇 . 
www.wasap.my/60197638500 
www.wasap.my/60197638500
www.wasap.my/60197638500 . 
atau serbu terus butik kami di👇 . 
@gorgeous_house76 
GORGEOUS HOUSE 
15-01 Jln Padi Emas 1/4, Uda Business Centre, 
Bandar Baru uda, Tampoi, 
81200 Johor Bahru. . 
Waktu Operasi : Isnin - Ahad ( 11am - 9pm ) 
Jauh dari lokasi kami? 
Tak ada masalah. 
Kami gunakan khidmat poslaju 😎 Semua produk dibuka untuk jualan runcit , dropship dan borong. Harga pastinya murah dari biasa . 
Nak tahu lain-lain produk ? Boleh klik website kami . 
https://beautiesecret.com 
https://beautiesecret.com 
https://beautiesecret.com

#kualalumpur #pasirgudang #pasolambak #singaporeairlines #singapore #johorbahru #bengkungnursajat #letsbengkunggold #slimming #hotitem #terlajaklaris #lakukeras #viral #sabahsarawak #syajualmurah #syajualborong #syajualonline #vendorjb #vendorwanted #pasolambak #syajualmurah #syajualborong #syajualonline #muabellaz #lofalens #contactlenses
Ready Stock‼️ . Uolss yang inginkan mata kelihatan cantik & CUN 😍 boleh la cuba Lofalens yang lembut bila di pakai ni.. memang gojes Uolss.. . Berminat ? Klik link bawah ini untuk sebarang pertanyaan 👇 . www.wasap.my/60197638500 www.wasap.my/60197638500 www.wasap.my/60197638500 . atau serbu terus butik kami di👇 . @gorgeous_house76 GORGEOUS HOUSE 15-01 Jln Padi Emas 1/4, Uda Business Centre, Bandar Baru uda, Tampoi, 81200 Johor Bahru. . Waktu Operasi : Isnin - Ahad ( 11am - 9pm ) Jauh dari lokasi kami? Tak ada masalah. Kami gunakan khidmat poslaju 😎 Semua produk dibuka untuk jualan runcit , dropship dan borong. Harga pastinya murah dari biasa . Nak tahu lain-lain produk ? Boleh klik website kami . https://beautiesecret.com https://beautiesecret.com https://beautiesecret.com #kualalumpur  #pasirgudang  #pasolambak  #singaporeairlines  #singapore  #johorbahru  #bengkungnursajat  #letsbengkunggold  #slimming  #hotitem  #terlajaklaris  #lakukeras  #viral  #sabahsarawak  #syajualmurah  #syajualborong  #syajualonline  #vendorjb  #vendorwanted  #pasolambak  #syajualmurah  #syajualborong  #syajualonline  #muabellaz  #lofalens  #contactlenses 
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab .
 #letsbengkungGOLDbynursajat .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh
.
Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL)  ukur lilit pinggang dlm inci
.
 READY STOK

S :20 - 33
.
M :  34 - 43
.
L :  44 - 53
.
Xl :  54 - 60

Whatsapp : 018-9007878
.
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm nursajat tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab . #letsbengkungGOLDbynursajat  . 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh . Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm inci . READY STOK S :20 - 33 . M : 34 - 43 . L : 44 - 53 . Xl : 54 - 60 Whatsapp : 018-9007878 . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold 
LETS GIRDLE !!
READY STOCK !!
.

SAIZ  S !!
Cepat cepat jangan lambat lambat 😍
sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . 
Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT 
Postage SM - rm10
Postage SABAH /SARAWAK - rm15
.
Walk in boleh
Post boleh .
Jom dtg SBS beauty  kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart  sebelah kedai dobi . .

Wasap 
016-3155.554
.
Or wasap
017-621.6208
.
Or call
03-3382.0181
.

#letsbengkunggoldbynursajat #letgirdle #letsgirdlebynursajat #letsbengkunggold #letscantikk #letsgirdletonggekfuhh #nursajat02 #baazarpaknil
LETS GIRDLE !! READY STOCK !! . SAIZ S !! Cepat cepat jangan lambat lambat 😍 sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT Postage SM - rm10 Postage SABAH /SARAWAK - rm15 . Walk in boleh Post boleh . Jom dtg SBS beauty kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart sebelah kedai dobi . . Wasap 016-3155.554 . Or wasap 017-621.6208 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggoldbynursajat  #letgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsbengkunggold  #letscantikk  #letsgirdletonggekfuhh  #nursajat02  #baazarpaknil 
LETS GIRDLE !!
READY STOCK !!
.

SAIZ  M !!
Cepat cepat jangan lambat lambat 😍
sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . 
Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT 
Postage SM - rm10
Postage SABAH /SARAWAK - rm15
.
Walk in boleh
Post boleh .
Jom dtg SBS beauty  kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart  sebelah kedai dobi . .

Wasap 
016-3155.554
.
Or wasap
017-621.6208
.
Or call
03-3382.0181
.

#letsbengkunggoldbynursajat #letgirdle #letsgirdlebynursajat #letsbengkunggold #letscantikk #letsgirdletonggekfuhh #nursajat02 #baazarpaknil
LETS GIRDLE !! READY STOCK !! . SAIZ M !! Cepat cepat jangan lambat lambat 😍 sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT Postage SM - rm10 Postage SABAH /SARAWAK - rm15 . Walk in boleh Post boleh . Jom dtg SBS beauty kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart sebelah kedai dobi . . Wasap 016-3155.554 . Or wasap 017-621.6208 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggoldbynursajat  #letgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsbengkunggold  #letscantikk  #letsgirdletonggekfuhh  #nursajat02  #baazarpaknil 
COMBO LENTIK SLIM !!
LETS GIRDLE + BODY DREAM + FREE SHAKER .
READY STOCK!!
SAIZ S, M !! .
Jom slim dengan COMBO jimat ni guyss ..😗👍 .
Hanya rm169.90 .
Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart  sebelah kedai dobi desa .
Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181
.

#letsgirdle #letscantik #letsbodydream #letsgirdlebynursajat #letsbengkung #letsbengkunggold #bodydream #bodydreamoriginal #bodydreamcocos #bodydreammalaysia  #baazarpaknil
COMBO LENTIK SLIM !!
LETS GIRDLE + BODY DREAM + FREE SHAKER .
READY STOCK!!
SAIZ S, M !! .
Jom slim dengan COMBO jimat ni guyss ..😗👍 .
Hanya rm169.90 .
Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart  sebelah kedai dobi desa .
Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181
.

#letsgirdle #letscantik #letsbodydream #letsgirdlebynursajat #letsbengkung #letsbengkunggold #bodydream #bodydreamoriginal #bodydreamcocos #bodydreammalaysia  #baazarpaknil
BENGKUNG ALA SAJAT (16 TULANG) 💜 Mengempiskan perut
💜 Merampingkan pinggang
💜 Membaiki postur badan
💜 Menyokong tulang belakang
💜 Melancarkan peredaran darah
💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak
💜 16 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas
💜 Saiz M, L, XL, 2XL
💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari

RM60
Postage RM8 SM, RM10 SS

PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungmurah
BENGKUNG ALA SAJAT (16 TULANG) 💜 Mengempiskan perut 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membaiki postur badan 💜 Menyokong tulang belakang 💜 Melancarkan peredaran darah 💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak 💜 16 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas 💜 Saiz M, L, XL, 2XL 💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari RM60 Postage RM8 SM, RM10 SS PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungmurah 
BENGKUNG ALA SAJAT (16 TULANG) 💜 Mengempiskan perut
💜 Merampingkan pinggang
💜 Membaiki postur badan
💜 Menyokong tulang belakang
💜 Melancarkan peredaran darah
💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak
💜 16 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas
💜 Saiz M, L, XL, 2XL
💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari

RM60
Postage RM8 SM, RM10 SS

PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungmurah
BENGKUNG ALA SAJAT (16 TULANG) 💜 Mengempiskan perut 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membaiki postur badan 💜 Menyokong tulang belakang 💜 Melancarkan peredaran darah 💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak 💜 16 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas 💜 Saiz M, L, XL, 2XL 💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari RM60 Postage RM8 SM, RM10 SS PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungmurah 
LETS GIRDLE !!
READY STOCK !!
.

SAIZ  M !!
Cepat cepat jangan lambat lambat 😍
sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . 
Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT 
Postage SM - rm10
Postage SABAH /SARAWAK - rm15
.
Walk in boleh
Post boleh .
Jom dtg SBS beauty  kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart  sebelah kedai dobi . .

Wasap 
016-3155.554
.
Or wasap
017-621.6208
.
Or call
03-3382.0181
.

#letsbengkunggoldbynursajat #letgirdle #letsgirdlebynursajat #letsbengkunggold #letscantikk #letsgirdletonggekfuhh #nursajat02 #baazarpaknil
LETS GIRDLE !! READY STOCK !! . SAIZ M !! Cepat cepat jangan lambat lambat 😍 sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT Postage SM - rm10 Postage SABAH /SARAWAK - rm15 . Walk in boleh Post boleh . Jom dtg SBS beauty kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart sebelah kedai dobi . . Wasap 016-3155.554 . Or wasap 017-621.6208 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggoldbynursajat  #letgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsbengkunggold  #letscantikk  #letsgirdletonggekfuhh  #nursajat02  #baazarpaknil 
LETS GIRDLE !!
READY STOCK !!
.

SAIZ  S !!
Cepat cepat jangan lambat lambat 😍
sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . 
Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT 
Postage SM - rm10
Postage SABAH /SARAWAK - rm15
.
Walk in boleh
Post boleh .
Jom dtg SBS beauty  kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart  sebelah kedai dobi . .
Wasap 
016-3155.554
.
Or wasap
017-621.6208
.
Or call
03-3382.0181
.

#letsbengkunggoldbynursajat #letgirdle #letsgirdlebynursajat #letsbengkunggold #letscantikk #letsgirdletonggekfuhh #nursajat02 #baazarpaknil
LETS GIRDLE !! READY STOCK !! . SAIZ S !! Cepat cepat jangan lambat lambat 😍 sapa xnak kan body cantik mcm @nursajat02. .. jom cepat2 grabb . Hanya rm89.90 shj + FREE GIFT Postage SM - rm10 Postage SABAH /SARAWAK - rm15 . Walk in boleh Post boleh . Jom dtg SBS beauty kedai baru, jalan yadi sebaris 99speedmart sebelah kedai dobi . . Wasap 016-3155.554 . Or wasap 017-621.6208 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggoldbynursajat  #letgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsbengkunggold  #letscantikk  #letsgirdletonggekfuhh  #nursajat02  #baazarpaknil 
PERUT MUNCITT HILANG DALAM MASA 7 SAAT DENGAN LONG GIRDLE by ANNETTE😊
SAIZ DARI S HINGGA 8XL
.
✅sangat selesa dipakai
✅ada 4 tertulang untuk fit dan shapekan bahagian perut
✅material daripada bamboo dan spandex
✅sesuai dipakai untuk lelaki atau wanita
✅untuk menaikkan punggung dan cover part spare tyre
.
Whatsapp mira www.wasap.my/60197942668/longgirdle

#KurusRaya
#RampingRaya
#KurusAnnette
#SexyBengkung
#LentiksKorset
#Longgirdlesoroklemak
#AnnetteSlimmingGel #nursajat #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat #kurussebelumraya #nursajat #kurustanpaubatkurus #quroseubatkurus #kuruscepat #letsgirdlegold #demicaubatkurus #letsgirdletonggekfuhh #girdlemurah
PERUT MUNCITT HILANG DALAM MASA 7 SAAT DENGAN LONG GIRDLE by ANNETTE😊 SAIZ DARI S HINGGA 8XL . ✅sangat selesa dipakai ✅ada 4 tertulang untuk fit dan shapekan bahagian perut ✅material daripada bamboo dan spandex ✅sesuai dipakai untuk lelaki atau wanita ✅untuk menaikkan punggung dan cover part spare tyre . Whatsapp mira www.wasap.my/60197942668/longgirdle #KurusRaya  #RampingRaya  #KurusAnnette  #SexyBengkung  #LentiksKorset  #Longgirdlesoroklemak  #AnnetteSlimmingGel  #nursajat  #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat  #kurussebelumraya  #nursajat  #kurustanpaubatkurus  #quroseubatkurus  #kuruscepat  #letsgirdlegold  #demicaubatkurus  #letsgirdletonggekfuhh  #girdlemurah 
Cepat2 last copek, bengkung gold tak banyak lagi stok ...sapa nak ramping mcm nursajat,let's bengkung gold,wsp sis 01161708548😘
.
#nakpinggangkerengga
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdle
#letsgirdlebynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkunggoldbynursajat gkungdiamondgol
#nursajat02
#nursajat 
#codkualalumpur 
#codkl 
#codselangor 
#malaysia
Cepat2 last copek, bengkung gold tak banyak lagi stok ...sapa nak ramping mcm nursajat,let's bengkung gold,wsp sis 01161708548😘
.
#nakpinggangkerengga
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdle
#letsgirdlebynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkunggoldbynursajat gkungdiamondgol
#nursajat02
#nursajat 
#codkualalumpur 
#codkl 
#codselangor 
#malaysia
Cepat2 last copek, bengkung gold tak banyak lagi stok ...sapa nak ramping mcm nursajat,let's bengkung gold,wsp sis 01161708548😘
.
#nakpinggangkerengga
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdle
#letsgirdlebynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkunggoldbynursajat gkungdiamondgol
#nursajat02
#nursajat 
#codkualalumpur 
#codkl 
#codselangor 
#malaysia
🌳🌳KELEBIHAN KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE🌳🌳
☑Mencerahkan kulit seawal seminggu.
Kecerahan secara alami, sekata dan natural.
☑Tiada kesan sampingan.
☑Tiada penggelupasan.
☑Menghaluskan pori-pori.
☑Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan.
☑Menghilangkan parut dan cela.
☑Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak.
☑Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
Sesuai digunakan pada wajah dan badan.
.
🌳🌳KANDUNGAN KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE🌳🌳
🌟Kandungan rempah ratus & herba dari Indonesia.
🌟Tiada hydroquinone & mercury yang boleh membahayakan kulit muka.
🌟Diformulasi dari ekstrak biji anggur🍇, Vitamin C🍋 dan E🐟, Glutathione💉 dan Hyaluronic Asid.
.
RM75 SM / +RM8 SS
.
Sempat lagi nak tonyohtonyoh #ibuputihlaserserum sebelum raya. Any inquiries do DM or Whatssap us😘
.
📱60196162396 / 60189595914
📱60196162396 / 60189595914
📱60196162396 / 60189595914
.
#ibuputihmurah#ibuputihnina#putihgebu#kedah#kelantan#vslbeautycare#supplementswhitening#letsbengkunggold#johor#barangbaikmurah#magandglow#magandalotion#magandafamily #magandaglow #jdt #masai #pasirgudang #shoponlinemalaysia #sayajualmurah #bellezacollagenmurah #n3beautycare #viral #kcolly #booster #nshhazbeauty #aurawhite
🌳🌳KELEBIHAN KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE🌳🌳 ☑Mencerahkan kulit seawal seminggu. Kecerahan secara alami, sekata dan natural. ☑Tiada kesan sampingan. ☑Tiada penggelupasan. ☑Menghaluskan pori-pori. ☑Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan. ☑Menghilangkan parut dan cela. ☑Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak. ☑Leher dan lain-lain bahagian kulit badan. Sesuai digunakan pada wajah dan badan. . 🌳🌳KANDUNGAN KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE🌳🌳 🌟Kandungan rempah ratus & herba dari Indonesia. 🌟Tiada hydroquinone & mercury yang boleh membahayakan kulit muka. 🌟Diformulasi dari ekstrak biji anggur🍇, Vitamin C🍋 dan E🐟, Glutathione💉 dan Hyaluronic Asid. . RM75 SM / +RM8 SS . Sempat lagi nak tonyohtonyoh #ibuputihlaserserum  sebelum raya. Any inquiries do DM or Whatssap us😘 . 📱60196162396 / 60189595914 📱60196162396 / 60189595914 📱60196162396 / 60189595914 . #ibuputihmurah #ibuputihnina #putihgebu #kedah #kelantan #vslbeautycare #supplementswhitening #letsbengkunggold #johor #barangbaikmurah #magandglow #magandalotion #magandafamily  #magandaglow  #jdt  #masai  #pasirgudang  #shoponlinemalaysia  #sayajualmurah  #bellezacollagenmurah  #n3beautycare  #viral  #kcolly  #booster  #nshhazbeauty  #aurawhite 
Lepas bersalin ni, dgn mana nk jaga anak, mana nk breastfeed baby, mana baby nangis, mana baby nk tukar lampin.. adoi stress! Mcm mana nk jaga diri sendiri? Nk pakai bengkung yg terikat2? Adoi.. stress!
.
Ahhhh. Ni la i nk cite.. zaman moden skrg tk macam org dulu2.. org dulu2, mak jaga time pantang slama 44 hari.. but now, memang tk la.. 1 minggu je mungkin.. lepas tu mak pon kata goodbye, mak nk balik dah! 😂😂
.
So kita ni pon juggle everything la.. so mmg tkkan pantang betol2 pantang.. .
Nk pakai bengkung tradisional? Memang tk lah.. sape nk ikatkan? Betol tk? .
Ni I nk kasi solution paling bernas.. pakai je bengkung nursajat ni.. bengkung ni ada 16 tulang yg ada infrared utk burn fats hokey! Serious tk bedek ni.. i wearing it for myself 🤣🤣🤣
I have limited piece each size now.. so sape2 yg tknk rahim mengembang and end up kene tombong or womb prolapsed, pls whatsapp me now to know more about this bengkung gold okay? 😗😗
.
 #cintabelleza  #cintabellezateam  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat #bengkungsajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatoriginal #bengkungmoden #bengkungbersalin
 #bengkungviral
 #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt #waisttrainer #waisttraining #singapore #nursajatsingapore #slimming #slim #slimmingsg #kurus #health #lifestyle #wedding #weddingbells #wedding2018
Lepas bersalin ni, dgn mana nk jaga anak, mana nk breastfeed baby, mana baby nangis, mana baby nk tukar lampin.. adoi stress! Mcm mana nk jaga diri sendiri? Nk pakai bengkung yg terikat2? Adoi.. stress! . Ahhhh. Ni la i nk cite.. zaman moden skrg tk macam org dulu2.. org dulu2, mak jaga time pantang slama 44 hari.. but now, memang tk la.. 1 minggu je mungkin.. lepas tu mak pon kata goodbye, mak nk balik dah! 😂😂 . So kita ni pon juggle everything la.. so mmg tkkan pantang betol2 pantang.. . Nk pakai bengkung tradisional? Memang tk lah.. sape nk ikatkan? Betol tk? . Ni I nk kasi solution paling bernas.. pakai je bengkung nursajat ni.. bengkung ni ada 16 tulang yg ada infrared utk burn fats hokey! Serious tk bedek ni.. i wearing it for myself 🤣🤣🤣 I have limited piece each size now.. so sape2 yg tknk rahim mengembang and end up kene tombong or womb prolapsed, pls whatsapp me now to know more about this bengkung gold okay? 😗😗 . #cintabelleza  #cintabellezateam  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatoriginal  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungviral  #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt  #waisttrainer  #waisttraining  #singapore  #nursajatsingapore  #slimming  #slim  #slimmingsg  #kurus  #health  #lifestyle  #wedding  #weddingbells  #wedding2018 
Bengkung Nursajat utk semua yg berhajat nk ramping mcm Nursajat 😍😍
.
Tk payah nk ikat2 segala.. leceh! Lagi2 yg sedang berpantang tu.. dengan nk sapu lotion panas atau param.. adoiiiiii. Boleh gila maknya! Kalau ikatan terburai, start lah rasa tk selesa.. Sape agree?? 🙊🙊 #cintabelleza  #cintabellezateam  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat #bengkungsajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatoriginal #bengkungmoden #bengkungbersalin
 #bengkungviral
 #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt #waisttrainer #waisttraining #singapore #nursajatsingapore #slimming #slim #slimmingsg #kurus #health #lifestyle #wedding #weddingbells #wedding2018 #raya2k18 #raya2018 #ramping #Repost @cintabelleza with @insta.save.repost • • •
Bengkung Nursajat utk semua yg berhajat nk ramping mcm Nursajat 😍😍 . Tk payah nk ikat2 segala.. leceh! Lagi2 yg sedang berpantang tu.. dengan nk sapu lotion panas atau param.. adoiiiiii. Boleh gila maknya! Kalau ikatan terburai, start lah rasa tk selesa.. Sape agree?? 🙊🙊 #cintabelleza  #cintabellezateam  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatoriginal  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungviral  #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt  #waisttrainer  #waisttraining  #singapore  #nursajatsingapore  #slimming  #slim  #slimmingsg  #kurus  #health  #lifestyle  #wedding  #weddingbells  #wedding2018  #raya2k18  #raya2018  #ramping  #Repost  @cintabelleza with @insta.save.repost • • •
Hot Sellingggg! Panas panas 🔥 .
3 item RM100, 
Khas untuk #ProjekRampingRaya ! .
Berbaloi sangat ni tau. Jimat berganda. Cepat ramping sebelum raya. Nak order set ni cepat whatsapp kakmira bagitahu nak set Ketupat. 😘

#KurusRaya
#RampingRaya
#KurusAnnette
#SexyBengkung
#LentiksKorset
#Longgirdlesoroklemak
#AnnetteSlimmingGel #nursajat #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat #kurussebelumraya #nursajat #kurustanpaubatkurus #quroseubatkurus #kuruscepat #letsgirdletonggekfuhh
Hot Sellingggg! Panas panas 🔥 . 3 item RM100, Khas untuk #ProjekRampingRaya  ! . Berbaloi sangat ni tau. Jimat berganda. Cepat ramping sebelum raya. Nak order set ni cepat whatsapp kakmira bagitahu nak set Ketupat. 😘 #KurusRaya  #RampingRaya  #KurusAnnette  #SexyBengkung  #LentiksKorset  #Longgirdlesoroklemak  #AnnetteSlimmingGel  #nursajat  #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat  #kurussebelumraya  #nursajat  #kurustanpaubatkurus  #quroseubatkurus  #kuruscepat  #letsgirdletonggekfuhh 
Nak cover perut yang buncit tu?
.
Nak pinggang ramping bak kerengga?
.
Let's try Bengkung Gold keluaran NurSajat.
-
-
3 hari pakai bengkung, dah terasa kurus 🙈
-
-
Apa yang istimewanya bengkung Exclusive Gold ni? -
-
✔Mempunyai 16 tulang.
✔Infra red yang membakar lemak.
✔Lebih kerengga.
✔Lebih mencengkam.
✔Lebih cover lemak.
✔Lebih kemas.
✔Efek pinggang ramping.
-
Yang penting pakai bengkung sajat ni ibarat anda memakai dua lapis bengkung!! -
Lelaki pun boleh pakai!!
-
-
DM/WhatsApp sis utk order👇🏻
💞Reena 98203414💞
.
.
#cintabelleza 
#cintabellezateam 
#shoprsbeauty
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldnursajat 
#bengkungnursajat #bengkungsajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatoriginal #bengkungmoden #bengkungbersalin
#bengkungviral #kerengga #ramping 
#makinlentikwithcbt #raya2k18 #weddingbells #nursajatbengkungsg
Nak cover perut yang buncit tu? . Nak pinggang ramping bak kerengga? . Let's try Bengkung Gold keluaran NurSajat. - - 3 hari pakai bengkung, dah terasa kurus 🙈 - - Apa yang istimewanya bengkung Exclusive Gold ni? - - ✔Mempunyai 16 tulang. ✔Infra red yang membakar lemak. ✔Lebih kerengga. ✔Lebih mencengkam. ✔Lebih cover lemak. ✔Lebih kemas. ✔Efek pinggang ramping. - Yang penting pakai bengkung sajat ni ibarat anda memakai dua lapis bengkung!! - Lelaki pun boleh pakai!! - - DM/WhatsApp sis utk order👇🏻 💞Reena 98203414💞 . . #cintabelleza  #cintabellezateam  #shoprsbeauty  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatoriginal  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungviral  #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt  #raya2k18  #weddingbells  #nursajatbengkungsg 
Memang superb best pakai!😊👍🏻 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi punggung+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas punggung.
.
Fungsi LetsBengkung
💋Sangat sesuai & selesa untuk ibu selepas bersalin. Membantu support rahim, menjaga peranakan & perut slim semula.
💋Memecahkan lemak
💋Membentuk pinggang
💋Membetulkan posture badan
💋Menyokong tulang belakang
💋Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
💋Melancarkan peredaran darah
💋Mempunyai 3 tulang yg flexible
💋Mempunyai infrared
💋Memberi keselesaan kepada si pemakai
💋Tak mudah terlipat/gulung
💋Tak panas.
.
Berminat ? untuk maklumat lanjut sila whatsapp sini 👇
.
📲 98203414
📲 98203414
📲 98203414

#cintabelleza #cintabellezateam
#shoprsbeauty #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat #bengkungsajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatoriginal #bengkungmoden #bengkungbersalin
#bengkungviral #kerengga #ramping  #makinlentikwithcbt #waisttrainer #waisttraining #singapore #nursajatsingapore #slimming #slim #slimmingsg #kurus #health #lifestyle #wedding #weddingbells #wedding2018 #raya2k18 #raya2018 #ramping
Memang superb best pakai!😊👍🏻 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi punggung+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas punggung. . Fungsi LetsBengkung 💋Sangat sesuai & selesa untuk ibu selepas bersalin. Membantu support rahim, menjaga peranakan & perut slim semula. 💋Memecahkan lemak 💋Membentuk pinggang 💋Membetulkan posture badan 💋Menyokong tulang belakang 💋Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 💋Melancarkan peredaran darah 💋Mempunyai 3 tulang yg flexible 💋Mempunyai infrared 💋Memberi keselesaan kepada si pemakai 💋Tak mudah terlipat/gulung 💋Tak panas. . Berminat ? untuk maklumat lanjut sila whatsapp sini 👇 . 📲 98203414 📲 98203414 📲 98203414 #cintabelleza  #cintabellezateam  #shoprsbeauty  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatoriginal  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungviral  #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt  #waisttrainer  #waisttraining  #singapore  #nursajatsingapore  #slimming  #slim  #slimmingsg  #kurus  #health  #lifestyle  #wedding  #weddingbells  #wedding2018  #raya2k18  #raya2018  #ramping 
PERHATIAN ❗ PERHATIAN❗ PERHATIAN❗

Kepada sesiapa yang kerja pakai baju uniform, sis nak tanya sikit nie, korang mesti nak macam dekat bawah nie kan😊
✔ Nak nampak kemas
✔ Tutup perut gelebeh
✔ Sorok lemak lemak bertingkat tingkat
✔ Nak elakkan sakit belakang
✔ Nak lebih berkeyakinan
Semua nie dapat diselesaikan dengan memakai Lets Bengkung Gold by @nursajat02  kita nie. GERENTI!!!👍ramai bagi feedback yg positive lepas pakai Lets Bengkung Gold . Lagi2 nak raya ni msti ramai yg nk body cantik kann .. Korang takkan tengok je? 
Hah cecepat DM atau terus Whatsapp sis 01161708548
.
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkungdiamondnursajat 
#letsgirdle 
#letsgirdlebynursajat 
#rtw 
#rtwbynursajat 
#bengkung16tulang 
#bengkungmoden 
#setberpantang 
#berpantang 
#codkualalumpur 
#codkl 
#codselangor 
#postagesetiaphari
PERHATIAN ❗ PERHATIAN❗ PERHATIAN❗ Kepada sesiapa yang kerja pakai baju uniform, sis nak tanya sikit nie, korang mesti nak macam dekat bawah nie kan😊 ✔ Nak nampak kemas ✔ Tutup perut gelebeh ✔ Sorok lemak lemak bertingkat tingkat ✔ Nak elakkan sakit belakang ✔ Nak lebih berkeyakinan Semua nie dapat diselesaikan dengan memakai Lets Bengkung Gold by @nursajat02 kita nie. GERENTI!!!👍ramai bagi feedback yg positive lepas pakai Lets Bengkung Gold . Lagi2 nak raya ni msti ramai yg nk body cantik kann .. Korang takkan tengok je? Hah cecepat DM atau terus Whatsapp sis 01161708548 . #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #rtw  #rtwbynursajat  #bengkung16tulang  #bengkungmoden  #setberpantang  #berpantang  #codkualalumpur  #codkl  #codselangor  #postagesetiaphari 
PERHATIAN ❗ PERHATIAN❗ PERHATIAN❗

Kepada sesiapa yang kerja pakai baju uniform, sis nak tanya sikit nie, korang mesti nak macam dekat bawah nie kan😊
✔ Nak nampak kemas
✔ Tutup perut gelebeh
✔ Sorok lemak lemak bertingkat tingkat
✔ Nak elakkan sakit belakang
✔ Nak lebih berkeyakinan
Semua nie dapat diselesaikan dengan memakai Lets Bengkung Gold by @nursajat02  kita nie. GERENTI!!!👍ramai bagi feedback yg positive lepas pakai Lets Bengkung Gold . Lagi2 nak raya ni msti ramai yg nk body cantik kann .. Korang takkan tengok je? 
Hah cecepat DM atau terus Whatsapp sis 01161708548
.
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkungdiamondnursajat 
#letsgirdle 
#letsgirdlebynursajat 
#rtw 
#rtwbynursajat 
#bengkung16tulang 
#bengkungmoden 
#setberpantang 
#berpantang 
#codkualalumpur 
#codkl 
#codselangor 
#postagesetiaphari
PERHATIAN ❗ PERHATIAN❗ PERHATIAN❗ Kepada sesiapa yang kerja pakai baju uniform, sis nak tanya sikit nie, korang mesti nak macam dekat bawah nie kan😊 ✔ Nak nampak kemas ✔ Tutup perut gelebeh ✔ Sorok lemak lemak bertingkat tingkat ✔ Nak elakkan sakit belakang ✔ Nak lebih berkeyakinan Semua nie dapat diselesaikan dengan memakai Lets Bengkung Gold by @nursajat02 kita nie. GERENTI!!!👍ramai bagi feedback yg positive lepas pakai Lets Bengkung Gold . Lagi2 nak raya ni msti ramai yg nk body cantik kann .. Korang takkan tengok je? Hah cecepat DM atau terus Whatsapp sis 01161708548 . #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #rtw  #rtwbynursajat  #bengkung16tulang  #bengkungmoden  #setberpantang  #berpantang  #codkualalumpur  #codkl  #codselangor  #postagesetiaphari 
PERHATIAN ❗ PERHATIAN❗ PERHATIAN❗

Kepada sesiapa yang kerja pakai baju uniform, sis nak tanya sikit nie, korang mesti nak macam dekat bawah nie kan😊
✔ Nak nampak kemas
✔ Tutup perut gelebeh
✔ Sorok lemak lemak bertingkat tingkat
✔ Nak elakkan sakit belakang
✔ Nak lebih berkeyakinan
Semua nie dapat diselesaikan dengan memakai Lets Bengkung Gold by @nursajat02  kita nie. GERENTI!!!👍ramai bagi feedback yg positive lepas pakai Lets Bengkung Gold . Lagi2 nak raya ni msti ramai yg nk body cantik kann .. Korang takkan tengok je? 
Hah cecepat DM atau terus Whatsapp sis 01161708548
.
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkungdiamondnursajat 
#letsgirdle 
#letsgirdlebynursajat 
#rtw 
#rtwbynursajat 
#bengkung16tulang 
#bengkungmoden 
#setberpantang 
#berpantang 
#codkualalumpur 
#codkl 
#codselangor 
#postagesetiaphari
PERHATIAN ❗ PERHATIAN❗ PERHATIAN❗ Kepada sesiapa yang kerja pakai baju uniform, sis nak tanya sikit nie, korang mesti nak macam dekat bawah nie kan😊 ✔ Nak nampak kemas ✔ Tutup perut gelebeh ✔ Sorok lemak lemak bertingkat tingkat ✔ Nak elakkan sakit belakang ✔ Nak lebih berkeyakinan Semua nie dapat diselesaikan dengan memakai Lets Bengkung Gold by @nursajat02 kita nie. GERENTI!!!👍ramai bagi feedback yg positive lepas pakai Lets Bengkung Gold . Lagi2 nak raya ni msti ramai yg nk body cantik kann .. Korang takkan tengok je? Hah cecepat DM atau terus Whatsapp sis 01161708548 . #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #rtw  #rtwbynursajat  #bengkung16tulang  #bengkungmoden  #setberpantang  #berpantang  #codkualalumpur  #codkl  #codselangor  #postagesetiaphari 
Assalamualaikum semua Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Jom cuba sekarang.
Ws 01161708548

#letsbengkunggold #letsgirdle 
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #codkl #codkualalumpur #nursaja02
Assalamualaikum semua Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Jom cuba sekarang.
Ws 01161708548

#letsbengkunggold #letsgirdle 
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #codkl #codkualalumpur #nursaja02
Assalamualaikum semua Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Jom cuba sekarang.
Ws 01161708548

#letsbengkunggold #letsgirdle 
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #codkl #codkualalumpur #nursaja02
Lets GIRDLE by NURSAJAT
Readystock‼️💸 terhad!! ⛱
.

Fungsi:
Cover sampai atas perut uolls

Mengecilkan peha
Membakar lemak di pinggul
Menaikkan punggung
Mengecilkan saiz pinggang

Ade 4 tulang infrared depan blkg
(Lagi cepat pembakaran lemak)

STOK TERHAD..
siapa cepat dia punya

Whatsapp 01161708548 
Atau klik link whatsapp di profile .
#letsgirdle #nursajat #nursajat02 #codkualalumpur #cod #malaysia #produknursajat #letsbengkunggold #letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungdiamondgold
Lets GIRDLE by NURSAJAT Readystock‼️💸 terhad!! ⛱ . Fungsi: Cover sampai atas perut uolls Mengecilkan peha Membakar lemak di pinggul Menaikkan punggung Mengecilkan saiz pinggang Ade 4 tulang infrared depan blkg (Lagi cepat pembakaran lemak) STOK TERHAD.. siapa cepat dia punya Whatsapp 01161708548 Atau klik link whatsapp di profile . #letsgirdle  #nursajat  #nursajat02  #codkualalumpur  #cod  #malaysia  #produknursajat  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkungdiamondgold 
Lets GIRDLE by NURSAJAT
Readystock‼️💸 terhad!! ⛱
.

Fungsi:
Cover sampai atas perut uolls

Mengecilkan peha
Membakar lemak di pinggul
Menaikkan punggung
Mengecilkan saiz pinggang

Ade 4 tulang infrared depan blkg
(Lagi cepat pembakaran lemak)

STOK TERHAD..
siapa cepat dia punya

Whatsapp 01161708548 
Atau klik link whatsapp di profile .
#letsgirdle #nursajat #nursajat02 #codkualalumpur #cod #malaysia #produknursajat #letsbengkunggold #letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungdiamondgold
Lets GIRDLE by NURSAJAT Readystock‼️💸 terhad!! ⛱ . Fungsi: Cover sampai atas perut uolls Mengecilkan peha Membakar lemak di pinggul Menaikkan punggung Mengecilkan saiz pinggang Ade 4 tulang infrared depan blkg (Lagi cepat pembakaran lemak) STOK TERHAD.. siapa cepat dia punya Whatsapp 01161708548 Atau klik link whatsapp di profile . #letsgirdle  #nursajat  #nursajat02  #codkualalumpur  #cod  #malaysia  #produknursajat  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkungdiamondgold 
Lets GIRDLE by NURSAJAT
Readystock‼️💸 terhad!! ⛱
.

Fungsi:
Cover sampai atas perut uolls

Mengecilkan peha
Membakar lemak di pinggul
Menaikkan punggung
Mengecilkan saiz pinggang

Ade 4 tulang infrared depan blkg
(Lagi cepat pembakaran lemak)

STOK TERHAD..
siapa cepat dia punya

Whatsapp 01161708548 
Atau klik link whatsapp di profile .
#letsgirdle #nursajat #nursajat02 #codkualalumpur #cod #malaysia #produknursajat #letsbengkunggold #letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungdiamondgold
Lets GIRDLE by NURSAJAT Readystock‼️💸 terhad!! ⛱ . Fungsi: Cover sampai atas perut uolls Mengecilkan peha Membakar lemak di pinggul Menaikkan punggung Mengecilkan saiz pinggang Ade 4 tulang infrared depan blkg (Lagi cepat pembakaran lemak) STOK TERHAD.. siapa cepat dia punya Whatsapp 01161708548 Atau klik link whatsapp di profile . #letsgirdle  #nursajat  #nursajat02  #codkualalumpur  #cod  #malaysia  #produknursajat  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkungdiamondgold 
Slide gambar sebelah😍😍📲 .

SALE JANGAN MENGATA!!
sehingga 31 Mei!! .

BUAT APA NAK CARI MACAM2 PRODUCT KALAU PRODUCT DAH ADA DI DEPAN MATA UOLLS??? MURAH UOLLS!! Set Jangan mengata Skincare+ serum 😘

Hanya dengan dua set ini sahaja mampu menghilangkan parut, jeragat, kesan parut jerawat dalam, mencerahkan kulit muka, melambatkan penuaan dan menghilangkan garis2 kedut di muka👯 Effect dalan masa 3-5 hari sahaja! Tindak balas yang pantas pasti mendapat hasil yang cepat💪

Wp sis sblm habis sale JANGAN MENGATA sekarang😊 ☎️0136491866
☎️0136491866
☎️0136491866

or click link wp di bio insta sis.. #2018 #jomfollow #trustedseller #nursajat02 #janganmengata #letscantik #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh 
#bbcushionpinkpinkjanganmengata #letsbengkunggold #bengkonggold #sabunpinkpinkjm
#sabunpinkpinkjanganmengata 
#janganmengataskincare👄 
#janganmengataserum #tatiskincare #dyxycosmetic #codkajang #codbangi #codputrajaya #bengkungmermaid
Slide gambar sebelah😍😍📲 . SALE JANGAN MENGATA!! sehingga 31 Mei!! . BUAT APA NAK CARI MACAM2 PRODUCT KALAU PRODUCT DAH ADA DI DEPAN MATA UOLLS??? MURAH UOLLS!! Set Jangan mengata Skincare+ serum 😘 Hanya dengan dua set ini sahaja mampu menghilangkan parut, jeragat, kesan parut jerawat dalam, mencerahkan kulit muka, melambatkan penuaan dan menghilangkan garis2 kedut di muka👯 Effect dalan masa 3-5 hari sahaja! Tindak balas yang pantas pasti mendapat hasil yang cepat💪 Wp sis sblm habis sale JANGAN MENGATA sekarang😊 ☎️0136491866 ☎️0136491866 ☎️0136491866 or click link wp di bio insta sis.. #2018  #jomfollow  #trustedseller  #nursajat02  #janganmengata  #letscantik  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh  #bbcushionpinkpinkjanganmengata  #letsbengkunggold  #bengkonggold  #sabunpinkpinkjm  #sabunpinkpinkjanganmengata  #janganmengataskincare 👄 #janganmengataserum  #tatiskincare  #dyxycosmetic  #codkajang  #codbangi  #codputrajaya  #bengkungmermaid 
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG.
.
.
‼️Membuang angin di dalam badan.
.
‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut.
.
‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh.
.
‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
.
‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’.
.
‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin.
.
‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh.
.
‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil.
.
‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin.
.
‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.
.
‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal.
.
‼️Memecahkan lemak dan selulit.
.
‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan.
.
‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan.
.
‼️Sembuhkan Sakit pinggang.
.
.
RM110 shj FREE POSTAGE 💕
.
.Whatsapp 011-12506519 utk fast reply .
.
#letsbengkunggold #bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperbut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG. . . ‼️Membuang angin di dalam badan. . ‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut. . ‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh. . ‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. . ‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’. . ‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin. . ‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh. . ‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil. . ‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin. . ‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan. . ‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal. . ‼️Memecahkan lemak dan selulit. . ‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan. . ‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan. . ‼️Sembuhkan Sakit pinggang. . . RM110 shj FREE POSTAGE 💕 . .Whatsapp 011-12506519 utk fast reply . . #letsbengkunggold  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperbut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm nursajat tak?😃💃
.Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh
.
.
RM110 shj FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp : 011-12506519 / klik link di profile
.
.
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm nursajat tak?😃💃 .Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat  . 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh . . RM110 shj FREE POSTAGE . . Whatsapp : 011-12506519 / klik link di profile . . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold 
READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK -
Uolssssssssssss
Rugi sape tak beli!!!!
Rugi sape yg tegok saja!!!!
Rugi sape yg bace saja!!!!
Mai mai maiiiiiiiiiii
Sis ade READYSTOCK LET'S BENGKUNG GOLD NURSAJAT UOLSSSS
SAIZ S.M.XXL
-
Harga mampu milik RM110 shj siap pos ❣️
.
.
MEH!!!!!!!! CEPATTTTTTTT
SAPE CEPAT DIA DAPAT TAU!!!!!!!
Klik link di bio atau whatsapp 011-12506519 utk fast respon ♥️
-
#letsbengkunggold #nursajat #kerengga #kurus
READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK - Uolssssssssssss Rugi sape tak beli!!!! Rugi sape yg tegok saja!!!! Rugi sape yg bace saja!!!! Mai mai maiiiiiiiiiii Sis ade READYSTOCK LET'S BENGKUNG GOLD NURSAJAT UOLSSSS SAIZ S.M.XXL - Harga mampu milik RM110 shj siap pos ❣️ . . MEH!!!!!!!! CEPATTTTTTTT SAPE CEPAT DIA DAPAT TAU!!!!!!! Klik link di bio atau whatsapp 011-12506519 utk fast respon ♥️ - #letsbengkunggold  #nursajat  #kerengga  #kurus 
3 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB CUBA #BENGKUNGMODEN SIAP  7SAAT JER🍃
.
1) PERUT MENGGELEBEH LEPAS BERSALIN
.
2) SELESA sangat + SENANG + MUDAH DIPAKAI (tak perlu ada pembantu untukk tolong ikat² atau belit²...so boleh pakai sendiri ja)
.
3) Tiada alasan utk TAMPIL LANGSING (helloo...tak yah peluh2 atau ikat2...siap pakai tak sampai seminit)
.
dan NAK BUAT ENCIK SUAMI TERUS JATUH HATI💘💘💘 beribu kali walaupun dan beranak pinak
.
Best ke ohsem??? 👍👍👍
.
Jom la cuba Bengkung Moden dan Gel Annette hari ni...Terbukti berkesan 😍
.
.
#KurusRaya
#RampingRaya
#KurusAnnette
#SexyBengkung
#LentiksKorset
#Longgirdlesoroklemak
#AnnetteSlimmingGel #nursajat #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat #kurussebelumraya #nursajat #kurustanpaubatkurus #quroseubatkurus #kuruscepat #letsgirdletonggekfuhh  #kurustanpaubat #perutbuncithilang #kurusdipagiraya
3 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB CUBA #BENGKUNGMODEN  SIAP 7SAAT JER🍃 . 1) PERUT MENGGELEBEH LEPAS BERSALIN . 2) SELESA sangat + SENANG + MUDAH DIPAKAI (tak perlu ada pembantu untukk tolong ikat² atau belit²...so boleh pakai sendiri ja) . 3) Tiada alasan utk TAMPIL LANGSING (helloo...tak yah peluh2 atau ikat2...siap pakai tak sampai seminit) . dan NAK BUAT ENCIK SUAMI TERUS JATUH HATI💘💘💘 beribu kali walaupun dan beranak pinak . Best ke ohsem??? 👍👍👍 . Jom la cuba Bengkung Moden dan Gel Annette hari ni...Terbukti berkesan 😍 . . #KurusRaya  #RampingRaya  #KurusAnnette  #SexyBengkung  #LentiksKorset  #Longgirdlesoroklemak  #AnnetteSlimmingGel  #nursajat  #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat  #kurussebelumraya  #nursajat  #kurustanpaubatkurus  #quroseubatkurus  #kuruscepat  #letsgirdletonggekfuhh  #kurustanpaubat  #perutbuncithilang  #kurusdipagiraya 
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG.
.
.
‼️Membuang angin di dalam badan.
.
‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut.
.
‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh.
.
‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
.
‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’.
.
‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin.
.
‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh.
.
‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil.
.
‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin.
.
‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.
.
‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal.
.
‼️Memecahkan lemak dan selulit.
.
‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan.
.
‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan.
.
‼️Sembuhkan Sakit pinggang.
.
.
#letsbengkunggold #bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperbut #pinggangkerengga #pinggangsaloma

Size S & M sahaja RM 100 + post

www.wasap.my/60196109484/letscantik
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG. . . ‼️Membuang angin di dalam badan. . ‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut. . ‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh. . ‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. . ‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’. . ‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin. . ‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh. . ‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil. . ‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin. . ‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan. . ‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal. . ‼️Memecahkan lemak dan selulit. . ‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan. . ‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan. . ‼️Sembuhkan Sakit pinggang. . . #letsbengkunggold  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperbut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma  Size S & M sahaja RM 100 + post www.wasap.my/60196109484/letscantik
・・・
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH RM120.00 dan LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90
LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH 🤞🏼💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK dan BROWN COLOUR
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
✅metirial kain yang sangat berkualiti
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan berguling!!!
✅mudah di pakai atau di buka...
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! ✅mempunyai saiz S,M,L dan XL
...........................................................
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD
RM139.90 sahaja🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kelebihan nya😍😍😍😍😍😍😍
✅mempunyai 16 tulang inferred pecahan lemak...
✅mempunyai ballet yang sangat bagus untuk pinggang anda
✅metirial yang sangat berkualiti
✅tak akan bergulung
✅mudah di basuh (pakai tangan)
✅sesuai untuk wanita dan lelaki...
✅bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended)
✅mempunyai saiz XS,S,M dan L
✅mempunyai colour blueblack/pink
✅FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE 👸🏽
✅bila pakai terus jatuh cinta uols❤️
✅metirial kain yang sangat berkualiti
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan berguling!!!
✅mudah di pakai atau di buka...
.
 #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #letsbengkunggoldbynursajat #bengkungmurah #letskerengga #roadtokebaya #bengkungmurah #corset #corsetmurah #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungberkualiti #bengkungmoden #bengkungviral #bengkungsajat #bengkungibu #bengkungmodern #bengkungmoden #sayajual #sayajualsayapakai #sayajualmurah #sayajualbengkung #nursajat02 #nursajat #bengkungterbaik #bengkungmudah #bengkungmurah #sayajualbengkungsajat
・・・ LETS GIRDLE TONGGEK FUHH RM120.00 dan LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90 LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH 🤞🏼💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍 BLACK dan BROWN COLOUR ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥 ✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda ✅metirial kain yang sangat berkualiti ✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa ✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian ✅mudah di cuci(pakai tangan jer) ✅harga mampu milik ✅ia tak kan berguling!!! ✅mudah di pakai atau di buka... ✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! ✅mempunyai saiz S,M,L dan XL ........................................................... LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90 sahaja🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Kelebihan nya😍😍😍😍😍😍😍 ✅mempunyai 16 tulang inferred pecahan lemak... ✅mempunyai ballet yang sangat bagus untuk pinggang anda ✅metirial yang sangat berkualiti ✅tak akan bergulung ✅mudah di basuh (pakai tangan) ✅sesuai untuk wanita dan lelaki... ✅bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended) ✅mempunyai saiz XS,S,M dan L ✅mempunyai colour blueblack/pink ✅FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE 👸🏽 ✅bila pakai terus jatuh cinta uols❤️ ✅metirial kain yang sangat berkualiti ✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa ✅mudah di cuci(pakai tangan jer) ✅harga mampu milik ✅ia tak kan berguling!!! ✅mudah di pakai atau di buka... . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #letsbengkunggoldbynursajat  #bengkungmurah  #letskerengga  #roadtokebaya  #bengkungmurah  #corset  #corsetmurah  #bengkungbersalin  #bengkungberpantang  #bengkungberkualiti  #bengkungmoden  #bengkungviral  #bengkungsajat  #bengkungibu  #bengkungmodern  #bengkungmoden  #sayajual  #sayajualsayapakai  #sayajualmurah  #sayajualbengkung  #nursajat02  #nursajat  #bengkungterbaik  #bengkungmudah  #bengkungmurah  #sayajualbengkungsajat 
To all #ibuputihlaserserum , #ibuputih , #laserserum #ninaskincare lovers!!
.
🍄 Ibu Putih Ninaskincare (35g) 🍄
PRICE : RM55 SM / +RM8 SS
.
🌼 Laser Serum Ninaskincare (40ml) 🌼
PRICE : RM40 SM / +RM8 SS
.
🌻 Combo IP+LS 🌻
PRICE : RM75 SM / +RM8 SS
.
HIGHLY RECOMMENDED!
💯BERKESAN!!😍
.
Sempat lagi nak cantik putih gebu sebelum raya. Yg taksuka amek supplement tu jangan dok usha je boleh # testimoni ramai yg dah putihgebu😲😵😱😨
.
Boleh DM or Whatssap kita😚
.
📱60196162396 / 60189595914
📱60196162396 / 60189595914
📱60196162396 / 60189595914
.
#ibuputihmurah#ibuputihnina#putihgebu#kedah#kelantan#vslbeautycare#supplementswhitening#letsbengkunggold#johor#barangbaikmurah#magandglow#magandalotion#magandafamily #magandaglow #jdt #masai #pasirgudang #shoponlinemalaysia #sayajualmurah #bellezacollagenmurah #n3beautycare #viral #kcolly #booster #nshhazbeauty #aurawhite
To all #ibuputihlaserserum  , #ibuputih  , #laserserum  #ninaskincare  lovers!! . 🍄 Ibu Putih Ninaskincare (35g) 🍄 PRICE : RM55 SM / +RM8 SS . 🌼 Laser Serum Ninaskincare (40ml) 🌼 PRICE : RM40 SM / +RM8 SS . 🌻 Combo IP+LS 🌻 PRICE : RM75 SM / +RM8 SS . HIGHLY RECOMMENDED! 💯BERKESAN!!😍 . Sempat lagi nak cantik putih gebu sebelum raya. Yg taksuka amek supplement tu jangan dok usha je boleh # testimoni ramai yg dah putihgebu😲😵😱😨 . Boleh DM or Whatssap kita😚 . 📱60196162396 / 60189595914 📱60196162396 / 60189595914 📱60196162396 / 60189595914 . #ibuputihmurah #ibuputihnina #putihgebu #kedah #kelantan #vslbeautycare #supplementswhitening #letsbengkunggold #johor #barangbaikmurah #magandglow #magandalotion #magandafamily  #magandaglow  #jdt  #masai  #pasirgudang  #shoponlinemalaysia  #sayajualmurah  #bellezacollagenmurah  #n3beautycare  #viral  #kcolly  #booster  #nshhazbeauty  #aurawhite 
UKUR DULU YA 😉👍
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkunggold #letsgirdle #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #Letscantik #letsbengkunggoldbynursajat #nursajat02 #baazarpaknil #kurussebelumraya
UKUR DULU YA 😉👍 SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggold  #letsgirdle  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #Letscantik  #letsbengkunggoldbynursajat  #nursajat02  #baazarpaknil  #kurussebelumraya 
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG.
.
.
‼️Membuang angin di dalam badan.
.
‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut.
.
‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh.
.
‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
.
‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’.
.
‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin.
.
‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh.
.
‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil.
.
‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin.
.
‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.
.
‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal.
.
‼️Memecahkan lemak dan selulit.
.
‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan.
.
‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan.
.
‼️Sembuhkan Sakit pinggang.
.
.
RM110 shj FREE POSTAGE 💕
.
.
#letsbengkunggold #bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperbut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG. . . ‼️Membuang angin di dalam badan. . ‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut. . ‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh. . ‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. . ‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’. . ‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin. . ‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh. . ‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil. . ‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin. . ‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan. . ‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal. . ‼️Memecahkan lemak dan selulit. . ‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan. . ‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan. . ‼️Sembuhkan Sakit pinggang. . . RM110 shj FREE POSTAGE 💕 . . #letsbengkunggold  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperbut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
anda nak cantik,perut slim,nak perjagaan tulang belakang dan sebagai nya,boleh cuba LET'S BENGKUNG GOLD KITA SYG!!!
.
.
HARGA RM110 termasuk postage tau!!! Memang VAS!!!! So pastikan beli yang original tau.
.
.
WHATSAPP 📱 011-12506519
.
#nursajat02 #gitew #nursajatgold02 #terbaik#letsbengkunggold  #now#letsbengkunggoldcepatlaris
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG.
.
.
‼️Membuang angin di dalam badan.
.
‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut.
.
‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh.
.
‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
.
‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’.
.
‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin.
.
‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh.
.
‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil.
.
‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin.
.
‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.
.
‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal.
.
‼️Memecahkan lemak dan selulit.
.
‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan.
.
‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan.
.
‼️Sembuhkan Sakit pinggang.
.
.
RM110 shj FREE POSTAGE 💕
.
.
#letsbengkunggold #bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperbut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG. . . ‼️Membuang angin di dalam badan. . ‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut. . ‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh. . ‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. . ‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’. . ‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin. . ‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh. . ‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil. . ‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin. . ‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan. . ‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal. . ‼️Memecahkan lemak dan selulit. . ‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan. . ‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan. . ‼️Sembuhkan Sakit pinggang. . . RM110 shj FREE POSTAGE 💕 . . #letsbengkunggold  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperbut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Boleh whatsapp sis okay 😍
📲 87480969
.
#cintabelleza  #cintabellezateam  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat #bengkungsajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatoriginal #bengkungmoden #bengkungbersalin
 #bengkungviral
 #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt #waisttrainer #waisttraining #singapore #nursajatsingapore #slimming #slim #slimmingsg #kurus #health #lifestyle #wedding #weddingbells #wedding2018 #raya2k18 #raya2018 #ramping
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Boleh whatsapp sis okay 😍 📲 87480969 . #cintabelleza  #cintabellezateam  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatoriginal  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungviral  #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt  #waisttrainer  #waisttraining  #singapore  #nursajatsingapore  #slimming  #slim  #slimmingsg  #kurus  #health  #lifestyle  #wedding  #weddingbells  #wedding2018  #raya2k18  #raya2018  #ramping 
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkunggold #letsgirdle #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #Letscantik #letsbengkunggoldbynursajat #nursajat02 #baazarpaknil #kurussebelumraya
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggold  #letsgirdle  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #Letscantik  #letsbengkunggoldbynursajat  #nursajat02  #baazarpaknil  #kurussebelumraya 
Bengkung Nursajat utk semua yg berhajat nk ramping mcm Nursajat 😍😍
.
Tk payah nk ikat2 segala.. leceh! Lagi2 yg sedang berpantang tu.. dengan nk sapu lotion panas atau param.. adoiiiiii. Boleh gila maknya! Kalau ikatan terburai, start lah rasa tk selesa.. Sape agree?? 🙊🙊
.
Meh whatsapp i kalau nk order atau tanya apape. . 
#cintabelleza  #cintabellezateam  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat #bengkungsajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatoriginal #bengkungmoden #bengkungbersalin
 #bengkungviral
 #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt #waisttrainer #waisttraining #singapore #nursajatsingapore #slimming #slim #slimmingsg #kurus #health #lifestyle #wedding #weddingbells #wedding2018 #raya2k18 #raya2018 #ramping
Bengkung Nursajat utk semua yg berhajat nk ramping mcm Nursajat 😍😍 . Tk payah nk ikat2 segala.. leceh! Lagi2 yg sedang berpantang tu.. dengan nk sapu lotion panas atau param.. adoiiiiii. Boleh gila maknya! Kalau ikatan terburai, start lah rasa tk selesa.. Sape agree?? 🙊🙊 . Meh whatsapp i kalau nk order atau tanya apape. . #cintabelleza  #cintabellezateam  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldnursajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatoriginal  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungviral  #kerengga  #ramping  #makinlentikwithcbt  #waisttrainer  #waisttraining  #singapore  #nursajatsingapore  #slimming  #slim  #slimmingsg  #kurus  #health  #lifestyle  #wedding  #weddingbells  #wedding2018  #raya2k18  #raya2018  #ramping 
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkunggold #letsgirdle #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #Letscantik #letsbengkunggoldbynursajat #nursajat02 #baazarpaknil #kurussebelumraya
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggold  #letsgirdle  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #Letscantik  #letsbengkunggoldbynursajat  #nursajat02  #baazarpaknil  #kurussebelumraya 
PERBEZAAN BENGKUNG TRADISIONAL DAN  BENGKUNG LETS CANTIK !! .
HAA MELENTIK KAN 😍👍
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkunggold #letsgirdle #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #Letscantik #letsbengkunggoldbynursajat #nursajat02 #baazarpaknil #kurussebelumraya
PERBEZAAN BENGKUNG TRADISIONAL DAN BENGKUNG LETS CANTIK !! . HAA MELENTIK KAN 😍👍 SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggold  #letsgirdle  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #Letscantik  #letsbengkunggoldbynursajat  #nursajat02  #baazarpaknil  #kurussebelumraya 
PERBEZAAN BENGKUNG TRADISIONAL DAN  BENGKUNG LETS CANTIK !! .
HAA MELENTIK KAN 😍👍
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkunggold #letsgirdle #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #Letscantik #letsbengkunggoldbynursajat #nursajat02 #baazarpaknil #kurussebelumraya
PERBEZAAN BENGKUNG TRADISIONAL DAN BENGKUNG LETS CANTIK !! . HAA MELENTIK KAN 😍👍 SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggold  #letsgirdle  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #Letscantik  #letsbengkunggoldbynursajat  #nursajat02  #baazarpaknil  #kurussebelumraya 
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkunggold #letsgirdle #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #Letscantik #letsbengkunggoldbynursajat #nursajat02 #baazarpaknil #kurussebelumraya
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggold  #letsgirdle  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #Letscantik  #letsbengkunggoldbynursajat  #nursajat02  #baazarpaknil  #kurussebelumraya 
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkunggold #letsgirdle #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #Letscantik #letsbengkunggoldbynursajat #nursajat02 #baazarpaknil #kurussebelumraya
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggold  #letsgirdle  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #Letscantik  #letsbengkunggoldbynursajat  #nursajat02  #baazarpaknil  #kurussebelumraya 
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT!
.
.
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkunggold #letsgirdle #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #Letscantik #letsbengkunggoldbynursajat #nursajat02 #baazarpaknil #kurussebelumraya
SELESA! TAK SAKIT! TAK BERLIPAT! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkunggold  #letsgirdle  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #Letscantik  #letsbengkunggoldbynursajat  #nursajat02  #baazarpaknil  #kurussebelumraya 
4 in 1 set RM150 jee 😱😱
.
LAKU KERASSSSS...."RENDANG" kakmira
semua nak selim melim menjelang puasa ni.. 🤣🤣
.
kesan lagi berganda.. siang malm dok pakai mne tak nya sekejap je dh selim.. .
www.wasap.my/60197942668/ketupat
.
.
#KurusRaya
#RampingRaya
#KurusAnnette
#SexyBengkung
#LentiksKorset
#Longgirdlesoroklemak
#AnnetteSlimmingGel #nursajat #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat #kurussebelumraya #nursajat #kurustanpaubatkurus #quroseubatkurus #kuruscepat
4 in 1 set RM150 jee 😱😱 . LAKU KERASSSSS...."RENDANG" kakmira semua nak selim melim menjelang puasa ni.. 🤣🤣 . kesan lagi berganda.. siang malm dok pakai mne tak nya sekejap je dh selim.. . www.wasap.my/60197942668/ketupat . . #KurusRaya  #RampingRaya  #KurusAnnette  #SexyBengkung  #LentiksKorset  #Longgirdlesoroklemak  #AnnetteSlimmingGel  #nursajat  #letsbengkunggold  #letsgirdlebynursajat  #kurussebelumraya  #nursajat  #kurustanpaubatkurus  #quroseubatkurus  #kuruscepat 
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ;
.
1) Lets Bengkung Gold....................RM110.
2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
3) Lets Girdle Tonggek................... RM120.
4) Bump pant..................................RM189.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat #bumppants #bumppantsbysaraanna #queenbysaraanna
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ; . 1) Lets Bengkung Gold....................RM110. 2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90 3) Lets Girdle Tonggek................... RM120. 4) Bump pant..................................RM189. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #bumppants  #bumppantsbysaraanna  #queenbysaraanna 
Kita tak menjanjikan dari perut XXL terus dapat pinggang kerengga! Tapi apa yg penting, dapat sorokkan lemak yg berlipat2 tu secara instant.
.
.
Tambah2 nak raya ni, takkan nak biar lemak geleber je? Nanti kita jugak yg segan takde confident nak pakai baju apa2 takut mcm sarung nangka. Sbb tu kita sangat sarankan pakai our lets bengkung gold.
.
.
Jika pakai dengan KONSISTEN, jamin sedikit demi sedikit dpt burn lemak korang yg berpuluh-puluh kg tu! Jangan risau, bengkung kita ni bukan kain semata-mata. Tp mempunyai 16 tulang elastik plus extra inframerah merah untuk burn lemak! Tak percaya boleh scroll bawah tengok kita punya feedback💖
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Kita tak menjanjikan dari perut XXL terus dapat pinggang kerengga! Tapi apa yg penting, dapat sorokkan lemak yg berlipat2 tu secara instant. . . Tambah2 nak raya ni, takkan nak biar lemak geleber je? Nanti kita jugak yg segan takde confident nak pakai baju apa2 takut mcm sarung nangka. Sbb tu kita sangat sarankan pakai our lets bengkung gold. . . Jika pakai dengan KONSISTEN, jamin sedikit demi sedikit dpt burn lemak korang yg berpuluh-puluh kg tu! Jangan risau, bengkung kita ni bukan kain semata-mata. Tp mempunyai 16 tulang elastik plus extra inframerah merah untuk burn lemak! Tak percaya boleh scroll bawah tengok kita punya feedback💖 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse