an online Instagram web viewer

#layan medias

Photos

Amat benar tuanku tentang perkhabaran ini.. Patik turut terharu diatas kebijaksanaan kepimpinan ini tuanku.. @azmin_ali @tundrmahathir #tqallah #tq #dymm #dymmsultanselangor #rakyat #ph #kiss #pedulisihat #azmin #kitasejiwa #layan
Santai malem jemuah looo.. Isunya calon bn n8.. #santai #syukurselalu #layan
Jom turun.. Harap2 insan yg hebat2 turun skli.. #ph #selangor #selangorian #tgkarang #ks #bn #pas #umno #gst #1mdb #dap #politik #scandal #jom #kitasejiwa #layan #malaysia #politics #pru14 #ubah
Good nightโคโœŒ#Layan#โœŒ
Good nightโคโœŒ#Layan #โœŒ
Selagi x hbs strawberry tu
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #layan
Selagi x hbs strawberry tu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #layan 
Liga PIT NPNG 2018
Perlawanan 08
Swoosh FC vs Prime FC

Doakan yang terbaik bagi perlawanan kali ini agar kami dapat terus beri saingan dlm perlawanan akan datang. Good luck player.

#berjuangdemilogodidada #fcswoosh #swooshfamilia #layan #1stmatch #sundayleague
ูƒูˆู†ูŠุชุดูŠูˆุง ู…ูŠู†ุง ุณุงู† โญ.
.
ุงู„ู…ุนู„ูˆู…ู‡ ุฑู‚ู… [10] ๐Ÿ˜†โค.
----------------------------
#ุณ/ ุชุญุจูˆ ุจุงุบูˆูƒูˆ๐ŸŒธุŸ
#ุฌ/ ุงูƒูŠูŠูŠูŠุฏ ๐Ÿ’ .
----------------------------
.
ูƒู„ ุนุงู… ูˆุงู†ุชูŽ ุจุฎูŠุฑ ูŠุงุจุงุบูˆูƒูˆ ๐Ÿ™‹โคโค.
.
.
. . โœŽHashtagsโœŽ .
. |#Manga |#Anime |#otaku|  #nace |#Anamelove |#sasuke |#kanoha |#tokyo |#naruto |#sakora |#atackontauten |#layan |#Animefan |#niragame |#yatou|#sasukekun |#yaban |#mangalove |#loveanimeandmanga |#ohayo |#gany
ูƒูˆู†ูŠุชุดูŠูˆุง ู…ูŠู†ุง ุณุงู† โญ. . ุงู„ู…ุนู„ูˆู…ู‡ ุฑู‚ู… [10] ๐Ÿ˜†โค. ---------------------------- #ุณ / ุชุญุจูˆ ุจุงุบูˆูƒูˆ๐ŸŒธุŸ #ุฌ / ุงูƒูŠูŠูŠูŠุฏ ๐Ÿ’ . ---------------------------- . ูƒู„ ุนุงู… ูˆุงู†ุชูŽ ุจุฎูŠุฑ ูŠุงุจุงุบูˆูƒูˆ ๐Ÿ™‹โคโค. . . . . โœŽHashtagsโœŽ . . |#Manga  |#Anime  |#otaku | #nace  |#Anamelove  |#sasuke  |#kanoha  |#tokyo  |#naruto  |#sakora  |#atackontauten  |#layan  |#Animefan  |#niragame  |#yatou |#sasukekun  |#yaban  |#mangalove  |#loveanimeandmanga  |#ohayo  |#gany 
Mari serbu ๐Ÿ˜…
..................................................
20.4.2018 : KWC Mary Brown
..................................................
#nasroleverywhere #nasroldrama #nasroldramamelayu #nasrolseli #belanjamurah #xingatduniadah #kalauasyik #duk #layan #tempat #mahal #confidence #makan #banyak #nak #besar #kan
Layan #lawakkeder then gelak sorg2 ๐Ÿ˜‚
Did u know that its kind of therapy ๐ŸŽฅ
#likes #funny #rest #off #friyay #releasestress #ribena #layan #standupcomedy #love #iloveoff
Comfom ke nie.. #pru14 #rm50 #1mdb #gst #korup #ph #tukar #layan #kitasejiwa
"Breathtaking nature, smiling people, delicious food, wild night... there is just one word to describe it all - Fanthaistic!"
We couldn't agree more with Fanthaistic's brand statement, which is why you'll see our staff wearing their funky T-shirts.
Let us know if you want to be Fanthaistic too - we have shirts and beach bags available for sale! ====================================
Stop by and see us today! Directions are in our bio @projectartisanlayanphuket ====================================
#projectartisan #phuketart #phuketthailand#layan #lagunaphuket #phukettrip#phuketlife #phuketbeach #phuketstagram #phukettrip2018 #phuket2018#travelthailand #layanbeach #thailand
"Breathtaking nature, smiling people, delicious food, wild night... there is just one word to describe it all - Fanthaistic!" We couldn't agree more with Fanthaistic's brand statement, which is why you'll see our staff wearing their funky T-shirts. Let us know if you want to be Fanthaistic too - we have shirts and beach bags available for sale! ==================================== Stop by and see us today! Directions are in our bio @projectartisanlayanphuket ==================================== #projectartisan  #phuketart  #phuketthailand #layan  #lagunaphuket  #phukettrip #phuketlife  #phuketbeach  #phuketstagram  #phukettrip2018  #phuket2018 #travelthailand  #layanbeach  #thailand 
Pantang dega lagu pe2 ad je nk goyg bontot n kepala to....ish2 
#layan
Pantang dega lagu pe2 ad je nk goyg bontot n kepala to....ish2 #layan 
Acik istagram famous
#HENSEM
#LAYAN
Road to sunburn.. Bila masuk keja kawan tnya "Ain hg p hiking ka p bejemur dekat pantai.. " aku cakap "dua2 sekali combo ๐Ÿ˜ฌ"
.
#rindu #layan #hiking๐ŸŒฒ
Road to sunburn.. Bila masuk keja kawan tnya "Ain hg p hiking ka p bejemur dekat pantai.. " aku cakap "dua2 sekali combo ๐Ÿ˜ฌ" . #rindu  #layan  #hiking ๐ŸŒฒ
While waiting for laundry to spin, lets enjoy a cuppa Peppermint Tea shall we ladies?!.. And what kindof tea do you ladies like?..i love citrus!!..
โ€ข
#unomomento #takeabreak #breather #take5 #housechores #laundry #sahm #sahmlife #bliss #15mins #startagain #wife #mother #daughter #penatwey #layan #teh #40s
Kitorang sebenarnya tak galakkan korang bikin button 25mm untuk gambar atau foto. Sebab saiz kecik memang tak ngam. Tapi kalau dah itu order korang, kitorang layankan je.

Button 25mm. RM1 per pcs. Gambar sendiri.
.
.
.
.
buttonkawin#buttonsinggit#buttonmurah#buttonbadges#shahalam#bestnyabuatbutton#shahalam#shahalamcity#sayajualbuttonbadgesmurah#hargabaek#hargacun#button#badges#buttonshahalam#buttonmurah#buttonbadgeshahalam#sekolahshahalam #buttonbajet#buttonbadges#buttonbadges#terbaik#shahalamcity#shahalambutton#bestnyabuatbutton#layan#button58mm#buttonmurah
Kitorang sebenarnya tak galakkan korang bikin button 25mm untuk gambar atau foto. Sebab saiz kecik memang tak ngam. Tapi kalau dah itu order korang, kitorang layankan je. Button 25mm. RM1 per pcs. Gambar sendiri. . . . . buttonkawin#buttonsinggit #buttonmurah #buttonbadges #shahalam #bestnyabuatbutton #shahalam #shahalamcity #sayajualbuttonbadgesmurah #hargabaek #hargacun #button #badges #buttonshahalam #buttonmurah #buttonbadgeshahalam #sekolahshahalam  #buttonbajet #buttonbadges #buttonbadges #terbaik #shahalamcity #shahalambutton #bestnyabuatbutton #layan #button58mm #buttonmurah 
Mana abang kassim ni..lama chombi tunggu
Ooo lupa..abang kassim p solat jumaat eeeeheeeee ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #klasikmodern #klasik #blackandwhite #photoshoot #bajukurungkedah #oldschool #lfl #like4like #likeforlike #love #๐Ÿ˜‚ #lifestyle #berangan #layan #bloggerpenang #blogger
Salam jumaat semua...Goreng spera inti kelapa ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ lagu ka ching by shania twain๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #foodporn #foodlover #masakdirumah #masaksendiri  #layan #shaniatwain
Akak Nak P Mane Tu...
.
#Repost @2t4t_cycle (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
@Regrann from @atennnbakri - Sikit sikit je ,tak lebih lebih ?boleh ke ๐Ÿ˜sis ni payung pulak pagi2 ni#layan
Akak Nak P Mane Tu... . #Repost  @2t4t_cycle (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป @Regrann from @atennnbakri - Sikit sikit je ,tak lebih lebih ?boleh ke ๐Ÿ˜sis ni payung pulak pagi2 ni#layan 
"Teratai kemboja"
Jgn lupa sume saksikn drama episod ini setiap rabu,khamis dn jmaat jam 9 mlm d tv3..cerita nye best n byk pngajaran..tq shbt sprjuangan @mashanum_mohd tlg amik kn video..
#act #actinglife #actorlife #malaysiaactor #stayontopik #layan
With abg @hasnulrahmat @sabhisaddi .
.
.
. 
Drector by abg @alongkamaludin
"Teratai kemboja" Jgn lupa sume saksikn drama episod ini setiap rabu,khamis dn jmaat jam 9 mlm d tv3..cerita nye best n byk pngajaran..tq shbt sprjuangan @mashanum_mohd tlg amik kn video.. #act  #actinglife  #actorlife  #malaysiaactor  #stayontopik  #layan  With abg @hasnulrahmat @sabhisaddi . . . . Drector by abg @alongkamaludin
Dah muat turun SINGLE terbaru daripada Sasha Saidin di Apple Music, JOOX, Deezer, Amazon, Kkbox dan lain-lain lagi hari ini? Jangan lupa juga request lagu Jatuh Cinta guys kat @klfm97.2 yeah?โœŒ๐ŸปRepost from @acetriomusic using @RepostRegramApp - Moga-moga pihak tenaga @klfm97.2 sudi memainkan lagu terbaru daripada Sasha Saidin yang berjudul JATUH CINTA.

Anda pendengar semua juga boleh membuat permintaan lagu melalui talian WHATSAPP atau SMS KL FM ๐Ÿ˜‰

#sashasaidin #jatuhcinta #elite #keranacinta #lagubaru #klfm #rtm #radiomalaysia #radio #nowlistening #spotify #joox #deezer #malaysia #layan #jazz #muzik #love #like4like #like4likes #likeforlike #likeforlikes
Dah muat turun SINGLE terbaru daripada Sasha Saidin di Apple Music, JOOX, Deezer, Amazon, Kkbox dan lain-lain lagi hari ini? Jangan lupa juga request lagu Jatuh Cinta guys kat @klfm97.2 yeah?โœŒ๐ŸปRepost from @acetriomusic using @RepostRegramApp - Moga-moga pihak tenaga @klfm97.2 sudi memainkan lagu terbaru daripada Sasha Saidin yang berjudul JATUH CINTA. Anda pendengar semua juga boleh membuat permintaan lagu melalui talian WHATSAPP atau SMS KL FM ๐Ÿ˜‰ #sashasaidin  #jatuhcinta  #elite  #keranacinta  #lagubaru  #klfm  #rtm  #radiomalaysia  #radio  #nowlistening  #spotify  #joox  #deezer  #malaysia  #layan  #jazz  #muzik  #love  #like4like  #like4likes  #likeforlike  #likeforlikes 
Motor mane motor ๐Ÿ˜’
.
#puma #suede #hanyut
#Fenty #pumafriendsmy 
#layan #pumasuede #ros
#tembak #fortnite #pumafenty
Serius time marah time letih nampak BABY ROLL ni boleh tukar mood jadi ceria serta merta. Warna yang memikat HATI Karekter design ikut request by customer.
:
Tengah Viral dalam kalangan student buat masa ni. Masih baru masih fresh, semestinya dari kelas PJJ Painted Swiss ROLL. Cepat-cepat PM ye promo 83% untuk genapkan kouta student. Siapa Lambat Seriusss Rugi teramatโœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
:
#Layan Testimoni student ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
:
#kelasonline #kelaspjj #kelasbaking #kelaskek #paintedswissroll #swissroll #bakeri #bakersmalaysia #malaysia #resepi #sitiaafiyah
Serius time marah time letih nampak BABY ROLL ni boleh tukar mood jadi ceria serta merta. Warna yang memikat HATI Karekter design ikut request by customer. : Tengah Viral dalam kalangan student buat masa ni. Masih baru masih fresh, semestinya dari kelas PJJ Painted Swiss ROLL. Cepat-cepat PM ye promo 83% untuk genapkan kouta student. Siapa Lambat Seriusss Rugi teramatโœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป : #Layan  Testimoni student ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† : #kelasonline  #kelaspjj  #kelasbaking  #kelaskek  #paintedswissroll  #swissroll  #bakeri  #bakersmalaysia  #malaysia  #resepi  #sitiaafiyah 
Slowly swimming up towards the weekends ๐ŸŒด
Cr. @iriss.rose
Slowly swimming up towards the weekends ๐ŸŒด Cr. @iriss.rose
Food is served! ๐Ÿ˜
Food is served! ๐Ÿ˜
Where would you rather be? ๐Ÿ‘™๐Ÿ˜Ž๐Ÿ•ถ๏ธ
Where would you rather be? ๐Ÿ‘™๐Ÿ˜Ž๐Ÿ•ถ๏ธ
When the sun goes down...
Cr. @brunette.in.law .
When the sun goes down... Cr. @brunette.in.law .
It is a good day to have a good day! @dreambeachclub
It is a good day to have a good day! @dreambeachclub