an online Instagram web viewer

#kurakurapace medias

Photos

Kayuhan Negaraku.  Fun Run 7km...
Sudahlah pace kura2🐒 .. start Run jam 8.  habis gosong πŸƒπŸΏβ€β™€οΈπŸƒπŸΏβ€β™€οΈ ... astagaaaaa πŸ€¦πŸΏβ€β™€οΈ But #justdoit #myrun #mylife #nrc #mowewithhart #mommyrun #hotday #feelings #toasted #funrun #kayuhannegaraku2018 #7km #kurakurapace #mymedalth_tan my 1st run in 2018 #πŸƒπŸΏβ€β™€οΈ #πŸ… #blessedsunday
H O T E L.T O K Y O.H M
.
.
Simulasi Half Maraton
Unlocked LSD 21KM solo
"Longrun Santai Done"
.
Harapan nk LSD berduo tp tak kesampaian maka misi tetap diteruskan untuk pertama kalinya.
.
Sengaja pilih starting point sini sebab pikir nk park kete senang.Lepas run cadang nk tawaf Loken jap tapi xmampu akhirnya.
.
5km pertama agak santai sambil pikir pikir nk route mane dan tak plan just run ikut kata hati gitew.
.
KM10 dah cerah skit so nmpk la org ramai lalu lalang and sempat say hi bg salam kat pakcik tepi jalan.Senyum itu sedekah kan?
.
KM17 ade rase nk stop je sebab hari da panas skit dengan harapan ade yg lalu lalang kenal kite boleh la tumpang balik ke starting point tp malangnye xde.Yg hon pin pin ade tp cuma pin pin je.Alahai..dugaan betoi
.
Depan skit singgah petrol station beli air mineral nk basuh muka mate pedih peluh masen tekak haus.Lepas tu da start slow jog membawa lenggang mak limah sebab rase nk dekat dah FL.
.
Last 1km mmg berjalan.Ye,BERJALAN sampai last point 21km.Mungkin mental da abis time tu.Kaki ok lg cuma energy mcm tinggal 20% je lgpun jalanraya da mula sibuk so tak nak ambil risiko kene langgar lari so jalan jela tak salah kan?
.
Alhamdulillah,selamat habiskan juga morning run jog walk pagi ni tanpa injured dan pewai teruk.Cuma mental carik skit so xpe nnt kite jahit la balik ye.
.
Start 0700h dan tamat 2jam33minit kemudian.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
#21kmfinisher #21kmrun #morningrun #stravarun #brooksrunningmy #ghost9 #slowrunner #kurakurapace #beginnerrunner #runningkaki #ipohrunner #ipohcityawesome
H O T E L.T O K Y O.H M . . Simulasi Half Maraton Unlocked LSD 21KM solo "Longrun Santai Done" . Harapan nk LSD berduo tp tak kesampaian maka misi tetap diteruskan untuk pertama kalinya. . Sengaja pilih starting point sini sebab pikir nk park kete senang.Lepas run cadang nk tawaf Loken jap tapi xmampu akhirnya. . 5km pertama agak santai sambil pikir pikir nk route mane dan tak plan just run ikut kata hati gitew. . KM10 dah cerah skit so nmpk la org ramai lalu lalang and sempat say hi bg salam kat pakcik tepi jalan.Senyum itu sedekah kan? . KM17 ade rase nk stop je sebab hari da panas skit dengan harapan ade yg lalu lalang kenal kite boleh la tumpang balik ke starting point tp malangnye xde.Yg hon pin pin ade tp cuma pin pin je.Alahai..dugaan betoi . Depan skit singgah petrol station beli air mineral nk basuh muka mate pedih peluh masen tekak haus.Lepas tu da start slow jog membawa lenggang mak limah sebab rase nk dekat dah FL. . Last 1km mmg berjalan.Ye,BERJALAN sampai last point 21km.Mungkin mental da abis time tu.Kaki ok lg cuma energy mcm tinggal 20% je lgpun jalanraya da mula sibuk so tak nak ambil risiko kene langgar lari so jalan jela tak salah kan? . Alhamdulillah,selamat habiskan juga morning run jog walk pagi ni tanpa injured dan pewai teruk.Cuma mental carik skit so xpe nnt kite jahit la balik ye. . Start 0700h dan tamat 2jam33minit kemudian. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . #21kmfinisher  #21kmrun  #morningrun  #stravarun  #brooksrunningmy  #ghost9  #slowrunner  #kurakurapace  #beginnerrunner  #runningkaki  #ipohrunner  #ipohcityawesome 
#11May2017 I really REALLY DISLIKE running...πŸƒ Day after day, I've been telling  myself "OK! Ed, today is the day. Let's jog!" but I'll end up being a couch πŸ›‹ potato. 
Today;is finally the day! Pushed myself to jog for 2km NON stop... I need to train up and join at least 1 run this year! #SlowAndSteady #SlowlyButSurely "Will it be easy?" NOPE! "Worth it? "
ABSOLUTELY! 
#MEvsME #RunEjiRun #KuraKuraPace
#11May2017  I really REALLY DISLIKE running...πŸƒ Day after day, I've been telling myself "OK! Ed, today is the day. Let's jog!" but I'll end up being a couch πŸ›‹ potato. Today;is finally the day! Pushed myself to jog for 2km NON stop... I need to train up and join at least 1 run this year! #SlowAndSteady  #SlowlyButSurely  "Will it be easy?" NOPE! "Worth it? " ABSOLUTELY! #MEvsME  #RunEjiRun  #KuraKuraPace 
Jom nasi lemak 😚 #saturdaysweat