an online Instagram web viewer

#kulitsihat medias

Photos

Testimoni The Radiant 4.

Membina sel yang lebih sihat
Melembapkan kulit.
Melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas.
Menganjalkan kulit dari dalam

The Radiant 4, the woman's bff.

0192872442
0192872442
0192872442

#sayajual #theradiant4 #vitaminkulit #kulitsihat #kulitbebascela #jerawatpudar #sayajualshaklee #pengedarshakleekualaterengganu
Dah cuba macam-macam produk tapi still muka berjerawat?
_
Tadaaaa, all the way from USA, dengan menggunakan set “AA” ini, anda kini tidak perlu rasa rendah diri lagi gara-gara jerawat nakal yang tumbuh bak cendawan. Tak perlu bersusah payah buat facial treatment! Yang anda perlukan hanyalah set “AA” ini!
_
Whatsapp Alya dengan taip “AA”👇
019-964 3498
Dah cuba macam-macam produk tapi still muka berjerawat? _ Tadaaaa, all the way from USA, dengan menggunakan set “AA” ini, anda kini tidak perlu rasa rendah diri lagi gara-gara jerawat nakal yang tumbuh bak cendawan. Tak perlu bersusah payah buat facial treatment! Yang anda perlukan hanyalah set “AA” ini! _ Whatsapp Alya dengan taip “AA”👇 019-964 3498
Salam & hai semua😊

Akak comel kita ni pengguna vitamin c shaklee tau. Beza sangat kan sebelum dan selepas amalkan vitamin c😊😊😊. Tapi bukanlah makan sebotol terus jadi macam ni. Vitamin c shaklee ni adalah supplement organik dan merawat dari dalam. 
Kesan setiap orang pun tak sama😊. Bergantung kepada tubuh dan usus kita juga. Bila usus sihat, mudahlah untuk menyerap nutrien yang diperlukan oleh badan dan sebaliknya. 
Korang yang nak try vitamin c ni boleh wassap zati tau untuk fast respon. 😘😘. Zati 
Trusted seller 
0196739070 
#shaklee #nakcantik #kulitsihat #kulitberseri #kuatkanimunbadan #shakleeklang #shakleeshahalam #vitaminc #setcantik #cepatsembuhkanluka #kulitflawless #sihatcantikberseri
Salam & hai semua😊 Akak comel kita ni pengguna vitamin c shaklee tau. Beza sangat kan sebelum dan selepas amalkan vitamin c😊😊😊. Tapi bukanlah makan sebotol terus jadi macam ni. Vitamin c shaklee ni adalah supplement organik dan merawat dari dalam. Kesan setiap orang pun tak sama😊. Bergantung kepada tubuh dan usus kita juga. Bila usus sihat, mudahlah untuk menyerap nutrien yang diperlukan oleh badan dan sebaliknya. Korang yang nak try vitamin c ni boleh wassap zati tau untuk fast respon. 😘😘. Zati Trusted seller 0196739070 #shaklee  #nakcantik  #kulitsihat  #kulitberseri  #kuatkanimunbadan  #shakleeklang  #shakleeshahalam  #vitaminc  #setcantik  #cepatsembuhkanluka  #kulitflawless  #sihatcantikberseri 
Eternally of Gorgeous sememangnya terhasil dari CINTA SUCI dari jejaka untuk Wanita kesayangannya.
.
Lelaki yang menghabiskan waktu hidupnya untuk mencipta bahan TERBAIK ANTARA TERBAIK untuk dihadiahkan pada wanita yang dicintainya .
Malangnya..wanita ini tidak faham akan situasi lelaki ini,lalu meninggalkan Jejaka ini.Setelah lama meninggalkannya..wanita ini dtg kembali mengenang memori indah bersama kekasihnya pada suatu masa dahulu.Apa yang wanita ini jumpa?sesuatu yang mengejutkan!
.
NAK TAHU APA RENTETAN CERITA INI?refer balik VIDEO ETERNALLY OF GORGEOUS yang pernah sis idah UP dalam ig & fb page 🤗
.
Jangan lupa sapu krim ni kat muka SETIAP MALAM!THEN YOUL WILL BE GORGEOUS!
.
#VoodooMelaka #voodoomalaysia  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
Eternally of Gorgeous sememangnya terhasil dari CINTA SUCI dari jejaka untuk Wanita kesayangannya. . Lelaki yang menghabiskan waktu hidupnya untuk mencipta bahan TERBAIK ANTARA TERBAIK untuk dihadiahkan pada wanita yang dicintainya . Malangnya..wanita ini tidak faham akan situasi lelaki ini,lalu meninggalkan Jejaka ini.Setelah lama meninggalkannya..wanita ini dtg kembali mengenang memori indah bersama kekasihnya pada suatu masa dahulu.Apa yang wanita ini jumpa?sesuatu yang mengejutkan! . NAK TAHU APA RENTETAN CERITA INI?refer balik VIDEO ETERNALLY OF GORGEOUS yang pernah sis idah UP dalam ig & fb page 🤗 . Jangan lupa sapu krim ni kat muka SETIAP MALAM!THEN YOUL WILL BE GORGEOUS! . #VoodooMelaka  #voodoomalaysia  #detokskulit  #kulitsihat  #putihgebu  #bebasjerawat  #jeragathilang  #kulitlicin  #poriporimengecil  #hilangkanparut  #kulitmukacantik  #jeragatdegil  #parutberlubang  #parutberlekuk  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #jerawatbatu  #kulitkusam  #kulitkendur  #tompokhitam  #kulitsensitif  #poriporiterbuka  #produkviral  #rawatanwajah  #dermapenmalaysia  #dermarollermelaka  #dermapenmelaka  #mobilespamelaka  #mobilespamalaysia  #strechmark 
🌟MARY KAY SATIN LIPS🌟

Siapa ada masalah bibir yg kering,merah dan kehitaman.
Sis nak kongsikan dengan anda produk yg dapat membantu menyelesaikan masalah anda itu
Kita ada 2 item dalam set utk lipcare ini

Satin Lips® Shea Sugar Scrub 😚Exfoliate atau menanggalkan kulit2 mati dengan lembut utk melembutkan bibir. nnt bibir rasa smooth je. Yg best-nya juga, ia ada biji2 gula halus yg menjadi agen exfoliator, rasa mcm nak makan je, bau pun sedap.
.Di samping itu ada minyak bunga matahari yg terkenal dgn kekayaan Vitamin E dan antioksidanya utk kesihatan kulit .

Satin Lips® Shea Butter Balm
.
Melembapkan bibir dan membuatkan bibir rasa sihat
.
Ada ekstrak Jojoba butter yg menyerupai pelembap dan pelindung semulajadi kulit tubuh kita. Dah double2 pula lembapannya kan. Boleh pakai setiap hari
.
Untuk yg ada masalah bibir kering, merekah, pecah2, gelap dan kusam pakai lipstick pun tak nampak cantiks, eloklah amalkan Satin Lips ini secara kosistan
.
Satu lagi yg saya suka Satin Lips with Shea Butter yg baru ni ialah dia gunakan Gula Halus sebagai alternative yg bagus utk natural exfoliator
.
🌸Memang best
🌸Bibir jadi lembut, kemerahan dan licin
.
Mahu rasai SPA BIBIR
Jom cuba

Wassap 
Wasapp.me/601125444351
(Erna)

#marykayBesut #marykayTerengganu #mkByErna #top2dunia
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #Neelofa
 #ctdk  #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota #semimatte #lipspa #bibircantik
🌟MARY KAY SATIN LIPS🌟 Siapa ada masalah bibir yg kering,merah dan kehitaman. Sis nak kongsikan dengan anda produk yg dapat membantu menyelesaikan masalah anda itu Kita ada 2 item dalam set utk lipcare ini Satin Lips® Shea Sugar Scrub 😚Exfoliate atau menanggalkan kulit2 mati dengan lembut utk melembutkan bibir. nnt bibir rasa smooth je. Yg best-nya juga, ia ada biji2 gula halus yg menjadi agen exfoliator, rasa mcm nak makan je, bau pun sedap. .Di samping itu ada minyak bunga matahari yg terkenal dgn kekayaan Vitamin E dan antioksidanya utk kesihatan kulit . Satin Lips® Shea Butter Balm . Melembapkan bibir dan membuatkan bibir rasa sihat . Ada ekstrak Jojoba butter yg menyerupai pelembap dan pelindung semulajadi kulit tubuh kita. Dah double2 pula lembapannya kan. Boleh pakai setiap hari . Untuk yg ada masalah bibir kering, merekah, pecah2, gelap dan kusam pakai lipstick pun tak nampak cantiks, eloklah amalkan Satin Lips ini secara kosistan . Satu lagi yg saya suka Satin Lips with Shea Butter yg baru ni ialah dia gunakan Gula Halus sebagai alternative yg bagus utk natural exfoliator . 🌸Memang best 🌸Bibir jadi lembut, kemerahan dan licin . Mahu rasai SPA BIBIR Jom cuba Wassap Wasapp.me/601125444351 (Erna) #marykayBesut  #marykayTerengganu  #mkByErna  #top2dunia  #marykaybeautyconsultant  #MaryKaySelangor  #marykaymalaysia  #bellaamara  #Neelofa  #ctdk  #bazarpaknil  #ilovemyskin  #kulitcantik  #kulitsihat  #skincareroutine  #skincareterbaik  #sayasukamakeup  #sayacantik  #kualalumpur  #wangsawalk  #wangsamaju  #setapak  #danaukota  #semimatte  #lipspa  #bibircantik 
Hahaha..berhari² dok pikir nak bagi caption apa. Malam2 ni dapat idea pulak🎉🎉🎉🎉
.
Nanti kan VOODOO MOON LIGHT yang akan launching dr VOODOO THAILAND.
.
Pada regular customer. Ada yang dah dapat hint dr sis idah tentang beberapa item baru akan launch pada April ni..
.
Jadi yang sentiasa ON NOTIFICATION dari Voodoo Melaka mmg takkan terlepas news dari sis🎆
.
COMING SOON
COMING SOON
COMING SOON
.
.
#VoodooMelaka #voodoomalaysia  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
Hahaha..berhari² dok pikir nak bagi caption apa. Malam2 ni dapat idea pulak🎉🎉🎉🎉 . Nanti kan VOODOO MOON LIGHT yang akan launching dr VOODOO THAILAND. . Pada regular customer. Ada yang dah dapat hint dr sis idah tentang beberapa item baru akan launch pada April ni.. . Jadi yang sentiasa ON NOTIFICATION dari Voodoo Melaka mmg takkan terlepas news dari sis🎆 . COMING SOON COMING SOON COMING SOON . . #VoodooMelaka  #voodoomalaysia  #detokskulit  #kulitsihat  #putihgebu  #bebasjerawat  #jeragathilang  #kulitlicin  #poriporimengecil  #hilangkanparut  #kulitmukacantik  #jeragatdegil  #parutberlubang  #parutberlekuk  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #jerawatbatu  #kulitkusam  #kulitkendur  #tompokhitam  #kulitsensitif  #poriporiterbuka  #produkviral  #rawatanwajah  #dermapenmalaysia  #dermarollermelaka  #dermapenmelaka  #mobilespamelaka  #mobilespamalaysia  #strechmark 
Wah!!!!
Bestnya, makan banyak pon tak gemuk tau awak 💋💋💋
.
Petua dia mudah jer!!!
Kunyah 2 tablet DETOX PRO SEBELUM TIDO!
.
DETOK PRO ni memang SUPERBB!
.
🍋 Lemon ni mengeluarkan Toksid dan membantu proses Detox
🍋 Seabuckthorn melancarkan peredaran darah dan membantu distrm pencernaan
🍋 Spirulina meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati
🍋 Teh hijau membuang lebihan lemak
🍋 Garcinia Combogia mengurangkan pembentukan lemakdan kurangkan penyerapan karbohidrat
.
DETOX PRO ni tak kasi can awak gemuk tau!
 Bangun tido  jer kita membuang!
.
Best, badan ringan dan sihat!
.
JOM DAPATKAN FREE GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 KOTAK TRUDOLLY
.
.
📲 012299266
Wah!!!! Bestnya, makan banyak pon tak gemuk tau awak 💋💋💋 . Petua dia mudah jer!!! Kunyah 2 tablet DETOX PRO SEBELUM TIDO! . DETOK PRO ni memang SUPERBB! . 🍋 Lemon ni mengeluarkan Toksid dan membantu proses Detox 🍋 Seabuckthorn melancarkan peredaran darah dan membantu distrm pencernaan 🍋 Spirulina meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati 🍋 Teh hijau membuang lebihan lemak 🍋 Garcinia Combogia mengurangkan pembentukan lemakdan kurangkan penyerapan karbohidrat . DETOX PRO ni tak kasi can awak gemuk tau! Bangun tido jer kita membuang! . Best, badan ringan dan sihat! . JOM DAPATKAN FREE GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 KOTAK TRUDOLLY . . 📲 012299266
Rutin sebelum tido
Cleanser melacep marykay
Berus skinvigorate marykay
Cuci sampai kedalam pori2 muka segar n bersih je
Pori pon xtersumbat
bila Segala kotoran dh bersih jerwat pon susah nak naik
pakai pelembab,serum@vitamin c pon senang nak serap masuk kedalm kulit....best kan
Wajib ada 1 kat rumah guna 1 family 😍
#kulitbersih
#kulitsihat
Rutin sebelum tido Cleanser melacep marykay Berus skinvigorate marykay Cuci sampai kedalam pori2 muka segar n bersih je Pori pon xtersumbat bila Segala kotoran dh bersih jerwat pon susah nak naik pakai pelembab,serum@vitamin c pon senang nak serap masuk kedalm kulit....best kan Wajib ada 1 kat rumah guna 1 family 😍 #kulitbersih  #kulitsihat 
aik mn p eyebag 🐼 tu??dah berkurang kan?penggunaan selama seminggu dh blh nampak perubahan in sha Allah jika hampa konsisten.. tengok ketara kan perubahannya..dr kusam skin dh makin pulih+cerah

berminat blh terus ws ceq 01136270069

#serumbtoxnd#serumtanpakimia#serumorganik#kulitlicin#kulitglowing#KULITSIHAT#kulitsekata#kulitselicintomato#jerawatkecut#jerawathilang#parutpudar#pipipinkish#putihgebu
Kulit kusam?? Tona tak sekata? Gunalah WD.. Hanya KONSISTEN calit2 di 3 point nadi beserta dgn minum air secukupnya plg kurang 3 liter untuk bantu proses..anda tak perlu risau lg dengan masalah sedemikian.
.
.
Harga :
RM75SM/RM80SS 
Postage :
Free postage
COD : Selected Area in Malaysia
.
.
Nak order? Terus dial 📲013 5299913

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Kulit kusam?? Tona tak sekata? Gunalah WD.. Hanya KONSISTEN calit2 di 3 point nadi beserta dgn minum air secukupnya plg kurang 3 liter untuk bantu proses..anda tak perlu risau lg dengan masalah sedemikian. . . Harga : RM75SM/RM80SS Postage : Free postage COD : Selected Area in Malaysia . . Nak order? Terus dial 📲013 5299913 #kulitcerah  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitmulus  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitbersih  #kulitkusam  #kulitsihat  #kulitlembut  #bebasjerawat  #jerawat  #bebasjeragat  #jeragat  #gebugebas  #glowingskin  #awetmuda  #sayanakcantik  #calitcalitcantik  #WomenDesireeTanjungMalim  #WomenDesireeSungaiBesi  #WomenDesireeMalaysia  #wdecmurah  #dealeradleesyabeauty 
Tahu kenapa ramai repeat order D'Queen Foundation ni ? .
.
🍭 Sebab tahan lama . Sekotak ni nak habiskan pun makan masa 7-8 bulan . .
.
🍭 Sebab jerawat habisss susut . Jerawat dah takut nak muncul . Kejap sangat kecut .
.
🍭 Sebab cepat giler nak siap . Dap2x pakai jari , sponge atau brush . Tak sampai dua minit dah rata satu muka . .
.
🍭 Sebab look natural . TAK OVER !! Takde lah macam pengantin makeup walaupun sekadar nak masuk office . .
.
🍭 Sebab senang GILER nak removed . Tak perlu cuci2x lama2x hanya untuk tanggalkan makeup . .
.
🍭 Sebab couverage best . Apa saja parut semua hilang lah . Comey je !! .
.
Eh banyak lagi lah sebabnya . D'Queen Foundation kata dengan testimoni customer regular . Biasanya kalau dah TERCUBA confirmed TERJATUH CINTA . .
.
Whatsapp 0145127751 untuk order atau klik link di profile 😍
Tahu kenapa ramai repeat order D'Queen Foundation ni ? . . 🍭 Sebab tahan lama . Sekotak ni nak habiskan pun makan masa 7-8 bulan . . . 🍭 Sebab jerawat habisss susut . Jerawat dah takut nak muncul . Kejap sangat kecut . . 🍭 Sebab cepat giler nak siap . Dap2x pakai jari , sponge atau brush . Tak sampai dua minit dah rata satu muka . . . 🍭 Sebab look natural . TAK OVER !! Takde lah macam pengantin makeup walaupun sekadar nak masuk office . . . 🍭 Sebab senang GILER nak removed . Tak perlu cuci2x lama2x hanya untuk tanggalkan makeup . . . 🍭 Sebab couverage best . Apa saja parut semua hilang lah . Comey je !! . . Eh banyak lagi lah sebabnya . D'Queen Foundation kata dengan testimoni customer regular . Biasanya kalau dah TERCUBA confirmed TERJATUH CINTA . . . Whatsapp 0145127751 untuk order atau klik link di profile 😍
Tahu kenapa ramai repeat order D'Queen Foundation ni ? .
.
🍭 Sebab tahan lama . Sekotak ni nak habiskan pun makan masa 7-8 bulan . .
.
🍭 Sebab jerawat habisss susut . Jerawat dah takut nak muncul . Kejap sangat kecut .
.
🍭 Sebab cepat giler nak siap . Dap2x pakai jari , sponge atau brush . Tak sampai dua minit dah rata satu muka . .
.
🍭 Sebab look natural . TAK OVER !! Takde lah macam pengantin makeup walaupun sekadar nak masuk office . .
.
🍭 Sebab senang GILER nak removed . Tak perlu cuci2x lama2x hanya untuk tanggalkan makeup . .
.
🍭 Sebab couverage best . Apa saja parut semua hilang lah . Comey je !! .
.
Eh banyak lagi lah sebabnya . D'Queen Foundation kata dengan testimoni customer regular . Biasanya kalau dah TERCUBA confirmed TERJATUH CINTA . .
.
Whatsapp 0145127751 untuk order atau klik link di profile 😍
Tahu kenapa ramai repeat order D'Queen Foundation ni ? . . 🍭 Sebab tahan lama . Sekotak ni nak habiskan pun makan masa 7-8 bulan . . . 🍭 Sebab jerawat habisss susut . Jerawat dah takut nak muncul . Kejap sangat kecut . . 🍭 Sebab cepat giler nak siap . Dap2x pakai jari , sponge atau brush . Tak sampai dua minit dah rata satu muka . . . 🍭 Sebab look natural . TAK OVER !! Takde lah macam pengantin makeup walaupun sekadar nak masuk office . . . 🍭 Sebab senang GILER nak removed . Tak perlu cuci2x lama2x hanya untuk tanggalkan makeup . . . 🍭 Sebab couverage best . Apa saja parut semua hilang lah . Comey je !! . . Eh banyak lagi lah sebabnya . D'Queen Foundation kata dengan testimoni customer regular . Biasanya kalau dah TERCUBA confirmed TERJATUH CINTA . . . Whatsapp 0145127751 untuk order atau klik link di profile 😍
Runsing kulit kusam di pagi Raya? Usah risau lagi.

Masih sempat lagi utk kelihatan lebih berseri dgn HUNA skincare set

RM35 exc pos
0174265549

#huna #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaterengganu #jerawat #kusam #jeragat #aloevera #aloeveragel #parutjerawat #eczema #kulitkering #skincareroutine #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitsihat
Salah satu Kelebihan VDOLLY!
Merawat masalah kulit kusam.
Mengandungi Herba yg bernama SHATAVARI!
Herbanilah yang merawat masalah kulit kusam dan tak bermaya!
.
Konsume Vdolly kulit jadi gebu, cerah dan halus!
.
Tak kan nak biarkan kulit muka tak berserikan. Stress nanti. Tengok muka orang cantik, muka kita tak de seri!
Make it happy dengan makan VDOLLY BY FAZURA!
.
Senyum dan biar muka berseri - seri tanpa cela di muka! .
Jom Whatsapp sis 👇👇👇
.
.
📲 0122990266
Salah satu Kelebihan VDOLLY! Merawat masalah kulit kusam. Mengandungi Herba yg bernama SHATAVARI! Herbanilah yang merawat masalah kulit kusam dan tak bermaya! . Konsume Vdolly kulit jadi gebu, cerah dan halus! . Tak kan nak biarkan kulit muka tak berserikan. Stress nanti. Tengok muka orang cantik, muka kita tak de seri! Make it happy dengan makan VDOLLY BY FAZURA! . Senyum dan biar muka berseri - seri tanpa cela di muka! . Jom Whatsapp sis 👇👇👇 . . 📲 0122990266
Wah!!!!
Bestnya, makan banyak pon tak gemuk tau awak 💋💋💋
.
Petua dia mudah jer!!!
Kunyah 2 tablet DETOX PRO SEBELUM TIDO!
.
DETOK PRO ni memang SUPERBB!
.
🍋 Lemon ni mengeluarkan Toksid dan membantu proses Detox
🍋 Seabuckthorn melancarkan peredaran darah dan membantu distrm pencernaan
🍋 Spirulina meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati
🍋 Teh hijau membuang lebihan lemak
🍋 Garcinia Combogia mengurangkan pembentukan lemakdan kurangkan penyerapan karbohidrat
.
DETOX PRO ni tak kasi can awak gemuk tau!
 Bangun tido  jer kita membuang!
.
Best, badan ringan dan sihat!
.
JOM  FREE GIFT SAYANG!
Dengan setiap pembelian dua kotak TRUDOLLY
.
. 📲 012299266
Wah!!!! Bestnya, makan banyak pon tak gemuk tau awak 💋💋💋 . Petua dia mudah jer!!! Kunyah 2 tablet DETOX PRO SEBELUM TIDO! . DETOK PRO ni memang SUPERBB! . 🍋 Lemon ni mengeluarkan Toksid dan membantu proses Detox 🍋 Seabuckthorn melancarkan peredaran darah dan membantu distrm pencernaan 🍋 Spirulina meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati 🍋 Teh hijau membuang lebihan lemak 🍋 Garcinia Combogia mengurangkan pembentukan lemakdan kurangkan penyerapan karbohidrat . DETOX PRO ni tak kasi can awak gemuk tau! Bangun tido jer kita membuang! . Best, badan ringan dan sihat! . JOM FREE GIFT SAYANG! Dengan setiap pembelian dua kotak TRUDOLLY . . 📲 012299266
Selamat Malam kesayangan Semua!!
.
Memang beauty pon semuanya 😘.
Lebih beauty bila kunyah - kunyah BEAUTY BOOSTER BY FAZURA
.
🍓Kulit yang kering jadi lembab, coz ada Aloe Vera
🍓 Aloe Vera juga kurangkan kedan parut
🍓 Grape Seed ni melindungi kulit dari sinaran UV
🍓 Astaxantin ni cerahkan dan putihkan kulit secara semulajadi
🍓 Acerolla Cherry buat kulit muda, gebu dan anjal!
.
.
📲 0122990266
Selamat Malam kesayangan Semua!! . Memang beauty pon semuanya 😘. Lebih beauty bila kunyah - kunyah BEAUTY BOOSTER BY FAZURA . 🍓Kulit yang kering jadi lembab, coz ada Aloe Vera 🍓 Aloe Vera juga kurangkan kedan parut 🍓 Grape Seed ni melindungi kulit dari sinaran UV 🍓 Astaxantin ni cerahkan dan putihkan kulit secara semulajadi 🍓 Acerolla Cherry buat kulit muda, gebu dan anjal! . . 📲 0122990266
Jom kita jaga kulit sama sama 🌸 
DM/whatsapp me at 011-16262275 💯 
#COD #tampoi #johorbahru #flawless #beautiful #ainaaserum #thebest #kulitsihat
FORMULA KULIT FLAWLESS & GLOWING HERRAZ GLOW SERUM
.
Rusing dengan masalah kulit yang berpanjangan?
.
Perbagai produk telah cuba? 
Tapi hasil? Hrumm sama je?
.
Pergi office selalu kena tegur dengan masalah kulit?
.
Sampai malu dan confident diri hilang?
.
Tunggu dulu jangan putus asa.
.
Beri peluang kepada diri korang sekali lagi untuk tampil flawless cantik dan glowing.
.
Try Herraz Glow Serum selama 1-3 bulan secara konsisten dan rasa sendiri kelainan kulit wajah korang korang yang semakin sihat glow dan membuatkan hari korang lebih ceria.
.
Ramai customer kami yang memberi feedback positive selepas konsisten selama 1-3bulan dan akhirnya setia.
.
Antara testimony yang kami dapat. •Kulit moist dan glow sepanjang hari.
•Segala parut hilang dan pudar.
•Jerawat semakin susah nak tumbuh selepas amalkan.
•Jeragat pudar.
•Liang pori semakin mengecil.
•Makeup lebih kekal dan cantik.
.
Jom try korang pasti teruja dengan hasilnya. .
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus 
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #SecretJelly
FORMULA KULIT FLAWLESS & GLOWING HERRAZ GLOW SERUM . Rusing dengan masalah kulit yang berpanjangan? . Perbagai produk telah cuba? Tapi hasil? Hrumm sama je? . Pergi office selalu kena tegur dengan masalah kulit? . Sampai malu dan confident diri hilang? . Tunggu dulu jangan putus asa. . Beri peluang kepada diri korang sekali lagi untuk tampil flawless cantik dan glowing. . Try Herraz Glow Serum selama 1-3 bulan secara konsisten dan rasa sendiri kelainan kulit wajah korang korang yang semakin sihat glow dan membuatkan hari korang lebih ceria. . Ramai customer kami yang memberi feedback positive selepas konsisten selama 1-3bulan dan akhirnya setia. . Antara testimony yang kami dapat. •Kulit moist dan glow sepanjang hari. •Segala parut hilang dan pudar. •Jerawat semakin susah nak tumbuh selepas amalkan. •Jeragat pudar. •Liang pori semakin mengecil. •Makeup lebih kekal dan cantik. . Jom try korang pasti teruja dengan hasilnya. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus #feeltaherrazglowserum  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  #SecretJelly 
💋KELEBIHAN/MANFAAT SECRET JELLY
✔  Memberi Pencerahan Keseluruh Angota Badan.
✔ Membantu memberi tone kulit yang sekata.
✔ Merawat masalah jerawat dan jeragat dgn lebih berkesan.
✔ Merawat masalah kulit terbakar dari sinaran uv dan mencegah masalah dari sunburn.
✔Memberi kelembaban dan mengawal kulit berminyak.
✔Menghindari kulit dari belaku kekusaman.
✔Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.
✔Mermudarkan parut dengan lebih cepat.
✔Pencegahan kanser kulit ✔Rawatan stretch mark
✔Mengandungi zat besi yang bagus untuk pembentukan darah.
✔Memberi pertumbuhan rambut.
✔Memberi Imunisasi / Daya Tahan Badan yang kuat(Mengurangkan masalah resdung)
✔Mengawal kolesterol dalam badan.
✔ Membantu mengurangkan masalah senggugut.
✔ Meningkatkan tahap tenaga.
✔Membuat mata lebih sihat dan penglihatan lebih jelas.

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
💋KELEBIHAN/MANFAAT SECRET JELLY ✔ Memberi Pencerahan Keseluruh Angota Badan. ✔ Membantu memberi tone kulit yang sekata. ✔ Merawat masalah jerawat dan jeragat dgn lebih berkesan. ✔ Merawat masalah kulit terbakar dari sinaran uv dan mencegah masalah dari sunburn. ✔Memberi kelembaban dan mengawal kulit berminyak. ✔Menghindari kulit dari belaku kekusaman. ✔Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. ✔Mermudarkan parut dengan lebih cepat. ✔Pencegahan kanser kulit ✔Rawatan stretch mark ✔Mengandungi zat besi yang bagus untuk pembentukan darah. ✔Memberi pertumbuhan rambut. ✔Memberi Imunisasi / Daya Tahan Badan yang kuat(Mengurangkan masalah resdung) ✔Mengawal kolesterol dalam badan. ✔ Membantu mengurangkan masalah senggugut. ✔ Meningkatkan tahap tenaga. ✔Membuat mata lebih sihat dan penglihatan lebih jelas. #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Woww cantik.banget kulit dia ye. Pinkish ala2 korea. Halus mulus sebab dia amalkan Secret Jelly.

Jom cantikan kulit dengan Secret Jelly. Raya makin tiba.... Naklah sedara mara pakat terkejut tengok kan.. #feeltaglowserum#feeltasecretJelly#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Woww cantik.banget kulit dia ye. Pinkish ala2 korea. Halus mulus sebab dia amalkan Secret Jelly. Jom cantikan kulit dengan Secret Jelly. Raya makin tiba.... Naklah sedara mara pakat terkejut tengok kan.. #feeltaglowserum #feeltasecretJelly #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Saya suka blusher marykay yg ni.
Mineral cheeck color duo
Sebab didatangkan sekali dengan highlight

Nak tebal pakai tebal.
Nak nipis pakai nipis.
Kita yang pilih.

Sebab bila pakai blusher ni kulit nampak lagi sihat dan glowing🙉🙈 #blushermarykay

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare
Saya suka blusher marykay yg ni. Mineral cheeck color duo Sebab didatangkan sekali dengan highlight Nak tebal pakai tebal. Nak nipis pakai nipis. Kita yang pilih. Sebab bila pakai blusher ni kulit nampak lagi sihat dan glowing🙉🙈 #blushermarykay  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #marykayganu  #marykayterengganu  #marykaynegerisembilan  #marykaynilai  #marykayseremban  #marykayusim  #marykayuia  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like  #skincare 
Jerawat?? Tidak lagi membimbangkan..percayalah..hanya dengan #WD tiada lagi masalah jerawat. .
.
.
Harga :
RM75SM/RM80SS 
postage :
Free postage
COD : Selected Area in Malaysia
.
.
Nak order? Terus dial 📲013 5299913

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Jerawat?? Tidak lagi membimbangkan..percayalah..hanya dengan #WD  tiada lagi masalah jerawat. . . . Harga : RM75SM/RM80SS postage : Free postage COD : Selected Area in Malaysia . . Nak order? Terus dial 📲013 5299913 #kulitcerah  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitmulus  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitbersih  #kulitkusam  #kulitsihat  #kulitlembut  #bebasjerawat  #jerawat  #bebasjeragat  #jeragat  #gebugebas  #glowingskin  #awetmuda  #sayanakcantik  #calitcalitcantik  #WomenDesireeTanjungMalim  #WomenDesireeSungaiBesi  #WomenDesireeMalaysia  #wdecmurah  #dealeradleesyabeauty 
..
Timewise Cleanser & Timewise Moisture .
Alhamdulillah,kedua produk ni dah sampai kpd pemiliknya di Matu Sarawak.. Thanks dear.. Saya doakan kulit dear bertambah sihat & flawless 😉.
.
Ok, sis ni oder Timewise Cleanser & Moisture..jom kita semak apakah keistimewaan utk both produk ni.. .

Ramuan & Fungsi utama:
.
. 👉Cleanser :  Manik pembersih lembut akan membantu menanggalkan sel kulit mati serta mengurangkan garis halus kedutan dengan mempercepatkan proses pembaharuan semula jadi kulit
.
. 👉Mosturizer : Juga memaksimakan pengurangan garis halus n kedutan serta memastikan kulit sentiasa lembap
.
Untuk sis kt luar sana yg nk try ni, bleh pm utk free consultantion ye.. .

Nak:
👉free postage
👉free smple
👉free consultation
👉witihin budget??? .
Lekaih wasap Kak Sha yea😉
www.wasap.my/0192652788/mkig

Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl#marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#laraalana #kulitcantik #kulitsihat#like4likes#marykaykualalumpur#marykayselamat#marykaykelantan#marykaypahang
.. Timewise Cleanser & Timewise Moisture . Alhamdulillah,kedua produk ni dah sampai kpd pemiliknya di Matu Sarawak.. Thanks dear.. Saya doakan kulit dear bertambah sihat & flawless 😉. . Ok, sis ni oder Timewise Cleanser & Moisture..jom kita semak apakah keistimewaan utk both produk ni.. . Ramuan & Fungsi utama: . . 👉Cleanser : Manik pembersih lembut akan membantu menanggalkan sel kulit mati serta mengurangkan garis halus kedutan dengan mempercepatkan proses pembaharuan semula jadi kulit . . 👉Mosturizer : Juga memaksimakan pengurangan garis halus n kedutan serta memastikan kulit sentiasa lembap . Untuk sis kt luar sana yg nk try ni, bleh pm utk free consultantion ye.. . Nak: 👉free postage 👉free smple 👉free consultation 👉witihin budget??? . Lekaih wasap Kak Sha yea😉 www.wasap.my/0192652788/mkig Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat #like4likes #marykaykualalumpur #marykayselamat #marykaykelantan #marykaypahang 
KULIT KUSAM KEMBALI BERSERI DENGAN SHAURA SCRUB

Ramai Pengguna mengakui Shaura Scrub Wajah dapat membantu menyelesaikan masalah wajah seperti jerawat, parut parut, kulit kusam, tona kulit tidak sekata, blackhead dan whitehead yang banyak

Punca kulit kusam terjadi apabila ❤️ Hormon tidak stabil
❤️ Stress
❤️ Kosmetik yang tidak sesuai
❤️ Pancaran UV

Agent dan Dropship diperlukan:

http://shaurascrub.wasap.my
http://shaurascrub.wasap.my
http://shaurascrub.wasap.my

SHAURA SCRUB DIFORMULASIKAN UNTUK MEMBANTU:
	Memberikan kelembapan pada kulit walaupun lepas Scrub
	Membantu mengurangkan parut jerawat 	Antioksidan
	Membantu mengecilkan Pori
	Anti Bakteria
	Anti Radang
	Mencerahkan Kulit
	Membantu menanggalkan Sel kulit mati
	Menghaluskan Kulit
	Menyekatakan tona kulit
	Menghilangkan Blackhead dan Whitehaed

Lulus KKM : NOT180202710K
.
Berminat nak cuba,
Klik link kat bawah ye:

http://shaurascrub.wasap.my
http://shaurascrub.wasap.my
http://shaurascrub.wasap.my
http://shaurascrub.wasap.my

Alhamdulillah
100ML /RM45.00

#Testimoni #shaurascrub #kulitbersih #kusam#Shaura_Global #viral #whiteheadsremover #siakapkeli #scrubs #kulitbersih #Kulitsihat #greentea #hijau #greenteascrub #vitaminc #vitamine
KULIT KUSAM KEMBALI BERSERI DENGAN SHAURA SCRUB Ramai Pengguna mengakui Shaura Scrub Wajah dapat membantu menyelesaikan masalah wajah seperti jerawat, parut parut, kulit kusam, tona kulit tidak sekata, blackhead dan whitehead yang banyak Punca kulit kusam terjadi apabila ❤️ Hormon tidak stabil ❤️ Stress ❤️ Kosmetik yang tidak sesuai ❤️ Pancaran UV Agent dan Dropship diperlukan: http://shaurascrub.wasap.my http://shaurascrub.wasap.my http://shaurascrub.wasap.my SHAURA SCRUB DIFORMULASIKAN UNTUK MEMBANTU:  Memberikan kelembapan pada kulit walaupun lepas Scrub  Membantu mengurangkan parut jerawat  Antioksidan  Membantu mengecilkan Pori  Anti Bakteria  Anti Radang  Mencerahkan Kulit  Membantu menanggalkan Sel kulit mati  Menghaluskan Kulit  Menyekatakan tona kulit  Menghilangkan Blackhead dan Whitehaed Lulus KKM : NOT180202710K . Berminat nak cuba, Klik link kat bawah ye: http://shaurascrub.wasap.my http://shaurascrub.wasap.my http://shaurascrub.wasap.my http://shaurascrub.wasap.my Alhamdulillah 100ML /RM45.00 #Testimoni  #shaurascrub  #kulitbersih  #kusam #Shaura_Global  #viral  #whiteheadsremover  #siakapkeli  #scrubs  #kulitbersih  #Kulitsihat  #greentea  #hijau  #greenteascrub  #vitaminc  #vitamine 
Alhamdulillah..
.
Terima kasih pada yg order..belom sempat me'reben' ni..Snap dulu sblm ada yg tolong 'kacau'😂😂😂
.
Terima kasih kepada my dear customer yang sudi jadikan Kak Sha sebagai beauty consultan anda💖
.
Terima kasih pada yang percayakan Kak Sha.
.
Nak:
👉free postage
👉free smple
👉free consultation
👉witihin budget??? .
Lekaih wasap Kak Sha yea😉
www.wasap.my/0192652788/mkig

Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl#marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#laraalana #kulitcantik #kulitsihat#like4likes#marykaykualalumpur#marykayselamat#marykaykelantan#marykaypahang
Alhamdulillah.. . Terima kasih pada yg order..belom sempat me'reben' ni..Snap dulu sblm ada yg tolong 'kacau'😂😂😂 . Terima kasih kepada my dear customer yang sudi jadikan Kak Sha sebagai beauty consultan anda💖 . Terima kasih pada yang percayakan Kak Sha. . Nak: 👉free postage 👉free smple 👉free consultation 👉witihin budget??? . Lekaih wasap Kak Sha yea😉 www.wasap.my/0192652788/mkig Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat #like4likes #marykaykualalumpur #marykayselamat #marykaykelantan #marykaypahang 
.
💗MARY KAY CLEANSERS💗
.
Kita semua tau kan yang cucian muka yang betul adalah asas untuk mendapatkan kulit yang cantik ☺ tapi kan....adakah anda menggunakan pencuci muka yang betul untuk kulit anda? 🤔
.
Meh sis nak share beberapa tips untuk tahu jenis kulit anda dan pilihan pencuci muka yang betol 😍
.
*NORMAL SKIN*
👉 Untuk kulit normal, anda boleh memilih pencuci muka yang cukup untuk membersihkan kotoran, minyak dan menggantikan lembapan kulit yang hilang 😉
👉 So, anda boleh cuba Botanical Effects Cleanser @ Melacep Plus+ Foaming Cleanser
.
*DRY SKIN*
👉 Anda perlukan pencuci berbuih yang kaya dengan kelembapan yang menjadikan kulit anda lembut dan licin 😉
👉So,  anda boleh cuba TimeWise. 3-in-1 Cleanser (N/D) @ TimeWise Repair Volu-Firm Foaming Cleanser
.
*OILY SKIN*
👉 Anda perlukan pencuci yang dapat membuang sel-sel kulit mati dan minyak berlebihan yang membuatkan pori-pori anda tersumbat dan berlakunya breakout dan jerawat 😉
👉 So,  anda boleh cuba Clear Proof Clarifying Cleanser @ Botanical Effects Cleanser Formula 3
.
*COMBINATION SKIN*
👉 Anda perlukan pencuci yang membuang minyak dan kotoran yang berlebihan, sambil tu dapat menambah kelembapan kulit
👉 So, anda boleh try Evolution of Botanical Effects Cleanser Gel @ TimeWise 3-in-1 Cleanser (C/O)
.
Jadi perlunya untuk kita pilih pencuci yang bersesuaian dengan kulit kita.  Nak kulit cantik, muda & sihat tak? 😍
.
Tapi kan uolls boleh boast your cleansing dengan menggunakan Skinvigorate Brush dengan mana2 pencuci Mary Kay ☺ dapat membuang make-up 85% lebih dari gunakan tangan. Sambil2 tu dapat jimatkan pencuci muka anda. Best tak??
.
Jom uolls.  Dapatkan pencuci muka yang bersesuaian dengan kulit anda 😉 Whatsapp sis okeh 👌
.
📱0193095153 | Syarina😉
Mary Kay Beauty Consultant
. 💗MARY KAY CLEANSERS💗 . Kita semua tau kan yang cucian muka yang betul adalah asas untuk mendapatkan kulit yang cantik ☺ tapi kan....adakah anda menggunakan pencuci muka yang betul untuk kulit anda? 🤔 . Meh sis nak share beberapa tips untuk tahu jenis kulit anda dan pilihan pencuci muka yang betol 😍 . *NORMAL SKIN* 👉 Untuk kulit normal, anda boleh memilih pencuci muka yang cukup untuk membersihkan kotoran, minyak dan menggantikan lembapan kulit yang hilang 😉 👉 So, anda boleh cuba Botanical Effects Cleanser @ Melacep Plus+ Foaming Cleanser . *DRY SKIN* 👉 Anda perlukan pencuci berbuih yang kaya dengan kelembapan yang menjadikan kulit anda lembut dan licin 😉 👉So, anda boleh cuba TimeWise. 3-in-1 Cleanser (N/D) @ TimeWise Repair Volu-Firm Foaming Cleanser . *OILY SKIN* 👉 Anda perlukan pencuci yang dapat membuang sel-sel kulit mati dan minyak berlebihan yang membuatkan pori-pori anda tersumbat dan berlakunya breakout dan jerawat 😉 👉 So, anda boleh cuba Clear Proof Clarifying Cleanser @ Botanical Effects Cleanser Formula 3 . *COMBINATION SKIN* 👉 Anda perlukan pencuci yang membuang minyak dan kotoran yang berlebihan, sambil tu dapat menambah kelembapan kulit 👉 So, anda boleh try Evolution of Botanical Effects Cleanser Gel @ TimeWise 3-in-1 Cleanser (C/O) . Jadi perlunya untuk kita pilih pencuci yang bersesuaian dengan kulit kita. Nak kulit cantik, muda & sihat tak? 😍 . Tapi kan uolls boleh boast your cleansing dengan menggunakan Skinvigorate Brush dengan mana2 pencuci Mary Kay ☺ dapat membuang make-up 85% lebih dari gunakan tangan. Sambil2 tu dapat jimatkan pencuci muka anda. Best tak?? . Jom uolls. Dapatkan pencuci muka yang bersesuaian dengan kulit anda 😉 Whatsapp sis okeh 👌 . 📱0193095153 | Syarina😉 Mary Kay Beauty Consultant
#READYSTOCK
Semakin menjadi jadi nampaknya penangan #ScrubDistrict ni !!!
.
.
💕WHITENING FACIAL SCRUB INGREDIENTS 💕
.
💗Apricot Essence .
💗 Brown Sugar .
💗 Rock Salt .
💗Concentrated whitening ingredients
.
.
#SCRUBDISTRICT BENEFIT
===================== .
.
❤Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤Hilangkan whitehead blackhead ❤Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤Merawat rashes & excema . ❤Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤Hilangkan jerawat belakang badan ❤Menjamin kulit lebih flawless ❤Putih seawal 3 hari
Jommm.....
COD Area : .
🚗 Kota Bharu
🚗 Pasir Mas
🚗 Tanah Merah
🚗 Kubang Kerian
🚗 Kok Lanas
🚗 Pasir Tumboh
🚗 Tumpat
🚗 Rantau Panjang
🚗 Wakaf Bharu
🚗 Pasir Pekan
🚗 Tunjong
🚗 Salor
🚗 Tendong

Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12
Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak
.
.
.
Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ? .
.
Dapatkan 2 jar #scrubdistrict, #freegift menanti anda!!!
.
.
Contact  Sis Noor SEKARANG !
.
Whatsapp 📱013.706.9901
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor.
.
Berminat join #Dropship / #Agen di alu alukan.
💰💰💰
.
.
#sayajual #scrubdistrict #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback #scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #produkhalal #scrubdistrictkelantan
#scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan  #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitgebu
#READYSTOCK  Semakin menjadi jadi nampaknya penangan #ScrubDistrict  ni !!! . . 💕WHITENING FACIAL SCRUB INGREDIENTS 💕 . 💗Apricot Essence . 💗 Brown Sugar . 💗 Rock Salt . 💗Concentrated whitening ingredients . . #SCRUBDISTRICT  BENEFIT ===================== . . ❤Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤Hilangkan whitehead blackhead ❤Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤Merawat rashes & excema . ❤Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤Hilangkan jerawat belakang badan ❤Menjamin kulit lebih flawless ❤Putih seawal 3 hari Jommm..... COD Area : . 🚗 Kota Bharu 🚗 Pasir Mas 🚗 Tanah Merah 🚗 Kubang Kerian 🚗 Kok Lanas 🚗 Pasir Tumboh 🚗 Tumpat 🚗 Rantau Panjang 🚗 Wakaf Bharu 🚗 Pasir Pekan 🚗 Tunjong 🚗 Salor 🚗 Tendong Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12 Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak . . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . . Dapatkan 2 jar #scrubdistrict , #freegift  menanti anda!!! . . Contact Sis Noor SEKARANG ! . Whatsapp 📱013.706.9901 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor. . Berminat join #Dropship  / #Agen  di alu alukan. 💰💰💰 . . #sayajual  #scrubdistrict  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub  #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels  #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar  #produkkecantikan  #produkhalal  #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu  #scrubdistrictpasirmas  #sayajual  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub  #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan  #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar  #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis  #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitgebu 
HANYA SEKALI SENTAL!
.
.
KULIT AI DAH PUTEH!
.
.
Korang yang mana kulit sunburn, daki berkerak tu dekat part part tertentu patut cuba #AIPUTEH.
.
.
Sekali sental jadi ketagih nak menyental je.
.
.
Jommm korang whatsapp link dekat bio. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan Rm45sm/50ss FREE POSTAGE.
.
#rahsiakulitcantik #aiputehtestimoni
HANYA SEKALI SENTAL! . . KULIT AI DAH PUTEH! . . Korang yang mana kulit sunburn, daki berkerak tu dekat part part tertentu patut cuba #AIPUTEH . . . Sekali sental jadi ketagih nak menyental je. . . Jommm korang whatsapp link dekat bio. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan Rm45sm/50ss FREE POSTAGE. . #rahsiakulitcantik  #aiputehtestimoni 
[ NAK KULIT GLOWING FLAWLESS )

Herraz Glow Serum mampu membuat impian anda tercapai.

Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, Whitehead, blackhead , sunburn, dan kekusaman di wajah.

Memberi kulit anda lebih smooth fresh sepanjang hari.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734710

DROPSHIP & AGENTdiperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
[ NAK KULIT GLOWING FLAWLESS ) Herraz Glow Serum mampu membuat impian anda tercapai. Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, Whitehead, blackhead , sunburn, dan kekusaman di wajah. Memberi kulit anda lebih smooth fresh sepanjang hari. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0185734710 DROPSHIP & AGENTdiperlukan #feeltaherrazglowserum  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
😁😁😁
.
"Baru 2 mg guna,  kulit licin sangat2 🙌🙌🙌"
.
"mak sedara asyik puji je 😍😍😍"
.
Feedback dari cik adik manis yang guna set Botanical Effect Evolution ni. .
Set BE ini diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera.. 😍👍🏻 .
.
Sesuai untuk jenis kulit dari usia remaja.. Semua org tau..para remaja ni kan aktif... Dengan penggunaan set ni, ia boleh elakkan dari pigmentasi, jerawat, sunburn, berminyak, kering, kusam, yg kulit yg kasar2 tu haaa... nk polish bg licin blik...kiranya ni langkah awal utk maintain jd awet muda gituuu😘.
.
JNak:
👉free postage
👉free smple
👉free consultation
👉witihin budget??? .
Lekaih wasap Kak Sha yea😉
www.wasap.my/0192652788/mkig

Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista  #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes #marykaykualalumpur  #marykaykelantan #marykaypahang #marykay #botanicaleffects #skincaremalaysia #marykayskincare  #jerawat #kusam #remaja
😁😁😁 . "Baru 2 mg guna, kulit licin sangat2 🙌🙌🙌" . "mak sedara asyik puji je 😍😍😍" . Feedback dari cik adik manis yang guna set Botanical Effect Evolution ni. . Set BE ini diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera.. 😍👍🏻 . . Sesuai untuk jenis kulit dari usia remaja.. Semua org tau..para remaja ni kan aktif... Dengan penggunaan set ni, ia boleh elakkan dari pigmentasi, jerawat, sunburn, berminyak, kering, kusam, yg kulit yg kasar2 tu haaa... nk polish bg licin blik...kiranya ni langkah awal utk maintain jd awet muda gituuu😘. . JNak: 👉free postage 👉free smple 👉free consultation 👉witihin budget??? . Lekaih wasap Kak Sha yea😉 www.wasap.my/0192652788/mkig Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4likes  #marykaykualalumpur  #marykaykelantan  #marykaypahang  #marykay  #botanicaleffects  #skincaremalaysia  #marykayskincare  #jerawat  #kusam  #remaja 
Hai adik2 yg aktif..
Jangan lupa guna set botanical Effect Evolution ni..
.
Set ni dpt menjaga dan merawat kulit wajah utk jadi lbh bersih dan sehat.. .
Dihasilkn drp exstrak aloe vera n dragon fruit, mmg bagus.. Baunye plak sgt wangi 😍😍😍. Rugi kalau x cuba.. .
.
Kebaikan set botanical effect evolution ni sangat banyak..selain dapat membersihkan wajah, ia juga dapat memelihara keremajaan kulit..Flawless?? Of course😉.
.
Nak:
👉free postage
👉free smple
👉free consultation
👉witihin budget??? Lekaih wasap Kak Sha yea😉
www.wasap.my/0192652788/mkig

Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl#marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#laraalana #kulitcantik #kulitsihat#like4likes#marykaykualalumpur#marykayselamat#marykaykelantan#marykaypahang
#BotanicalEffect
#botanicaleffectevolution #jerawat #masalahremaja #remajacergas #kulitlembut #pencuci #pembersihwajah
Hai adik2 yg aktif.. Jangan lupa guna set botanical Effect Evolution ni.. . Set ni dpt menjaga dan merawat kulit wajah utk jadi lbh bersih dan sehat.. . Dihasilkn drp exstrak aloe vera n dragon fruit, mmg bagus.. Baunye plak sgt wangi 😍😍😍. Rugi kalau x cuba.. . . Kebaikan set botanical effect evolution ni sangat banyak..selain dapat membersihkan wajah, ia juga dapat memelihara keremajaan kulit..Flawless?? Of course😉. . Nak: 👉free postage 👉free smple 👉free consultation 👉witihin budget??? Lekaih wasap Kak Sha yea😉 www.wasap.my/0192652788/mkig Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat #like4likes #marykaykualalumpur #marykayselamat #marykaykelantan #marykaypahang  #BotanicalEffect  #botanicaleffectevolution  #jerawat  #masalahremaja  #remajacergas  #kulitlembut  #pencuci  #pembersihwajah 
SEMUA YANG ANDA PERLUKAN, HANYA DALAM SATU BOTOL YG BERHARGA RM40!! Atau nak lagi tahan lama and kesan lagi cepat, 200g untuk RM115 DENGAN KESAN 3X GANDA!!!!! 💕
.
Nak putih?
Nak flawless?
Nak hilangkan parut?
Nak hilangkan blackhead?
BEAUTY SECRET BOLEH TOLONG!!!!
.
Ada banyak kebaikan dalam BEAUTY SECRET ni! Nak tahu lebih lanjut psl BEAUTY SECRET? Baca bawah ni.. nak tahu lagi?? Wasap iza
.
.
KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS
🌷 Mencerahkan seluruh kulit muka & badan
🌷 Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
🌷 Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
🌷 Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
🌷 Menyekatakan tona kulit
🌷 Melambatkan proses penuaan
🌷 Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
🌷 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷 Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷 Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
🌷 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
🌷 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
🌷 Memberi tenaga untuk kerja seharian
🌷 Menghalang pigmentasi pada kulit muka
.
✅Cara pengambilan yg sgt senang
✅Rasa yg sgt sedap sampai nak makan byk kali
✅Botol yg mudah dibawa ke mana2
.
.
#beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #shalicious #shaliciousmurah #shaliciousoriginal #beautysecretshalicious #shaliciousbeautysecret #putihsatubadan #susumaaez #bellezacollagen #belleza #bellezamurah #susumaaezmurah #collagenmurah #kulitsihat #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #cshine #cshineskincare #cshinemurah
SEMUA YANG ANDA PERLUKAN, HANYA DALAM SATU BOTOL YG BERHARGA RM40!! Atau nak lagi tahan lama and kesan lagi cepat, 200g untuk RM115 DENGAN KESAN 3X GANDA!!!!! 💕 . Nak putih? Nak flawless? Nak hilangkan parut? Nak hilangkan blackhead? BEAUTY SECRET BOLEH TOLONG!!!! . Ada banyak kebaikan dalam BEAUTY SECRET ni! Nak tahu lebih lanjut psl BEAUTY SECRET? Baca bawah ni.. nak tahu lagi?? Wasap iza . . KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS 🌷 Mencerahkan seluruh kulit muka & badan 🌷 Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri 🌷 Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka 🌷 Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka 🌷 Menyekatakan tona kulit 🌷 Melambatkan proses penuaan 🌷 Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka 🌷 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷 Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷 Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda 🌷 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma 🌷 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita 🌷 Memberi tenaga untuk kerja seharian 🌷 Menghalang pigmentasi pada kulit muka . ✅Cara pengambilan yg sgt senang ✅Rasa yg sgt sedap sampai nak makan byk kali ✅Botol yg mudah dibawa ke mana2 . . #beautysecret  #beautysecretmurah  #beautysecretoriginal  #shalicious  #shaliciousmurah  #shaliciousoriginal  #beautysecretshalicious  #shaliciousbeautysecret  #putihsatubadan  #susumaaez  #bellezacollagen  #belleza  #bellezamurah  #susumaaezmurah  #collagenmurah  #kulitsihat  #hilangkanjerawat  #hilangkansunburn  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #cshine  #cshineskincare  #cshinemurah 
Set Kecantikan paling hot selling 😍
__
Utk set kecantikan ni consist of ESP, Vita E Complex & Vita C Plus 😍 All items ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis 😂🙈
__
Nak share sikit KEBAIKAN each supplement ni utk korg ye 😘
__
ESP (Energizing Soy Protein Isolated Powder) : tahan 2-4 bulan
* Menganjalkan kulit
* Menjadikan kulit lebih cerah dan berseri
* Memudarkan parut jerawat
* Mengatasi masalah kulit kering / berminyak
* Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
* Milk booster
* Memberikan tenaga
* Menurunkan berat badan
* Mengawal kolestrol
* Mencegah insomnia
* Sesuai utk yg ingin pregnant / sedang pregnant
__
Vita - E Complex : tahan 4 bulan
* Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
* Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
* Menjaga kelembapan kulit
* Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
* Anti Penuaan
* Memberikan tenaga
* Memudarkan parut
__
Vita - C Plus : tahan 6 bulan
* Melindungi kulit dari pencemaran udara dan sebagainya
* Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit
* Menghaluskan kulit
* Mencerahkan kulit
* Melebatkan rambut
* Mengecilkan pori-pori
* Mengurangkan rambut gugur
* Mengurangkan kelimumur
* Mengurangkan berat badan
* Menyembuhkan luka dgn cepat
__
Lydia nak bagi SPECIAL PRICE kepada sesiapa yg purchase any shaklee supplement dari Lydia tau 😘 So jangan lepaskan peluang keemasan ni 🙈
__
Jom join member untuk dapatkan harga lebih murah.😘
__
Lydia
0138175191
Set Kecantikan paling hot selling 😍 __ Utk set kecantikan ni consist of ESP, Vita E Complex & Vita C Plus 😍 All items ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis 😂🙈 __ Nak share sikit KEBAIKAN each supplement ni utk korg ye 😘 __ ESP (Energizing Soy Protein Isolated Powder) : tahan 2-4 bulan * Menganjalkan kulit * Menjadikan kulit lebih cerah dan berseri * Memudarkan parut jerawat * Mengatasi masalah kulit kering / berminyak * Mengawal masalah pertumbuhan jerawat * Milk booster * Memberikan tenaga * Menurunkan berat badan * Mengawal kolestrol * Mencegah insomnia * Sesuai utk yg ingin pregnant / sedang pregnant __ Vita - E Complex : tahan 4 bulan * Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit * Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu * Menjaga kelembapan kulit * Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel * Anti Penuaan * Memberikan tenaga * Memudarkan parut __ Vita - C Plus : tahan 6 bulan * Melindungi kulit dari pencemaran udara dan sebagainya * Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit * Menghaluskan kulit * Mencerahkan kulit * Melebatkan rambut * Mengecilkan pori-pori * Mengurangkan rambut gugur * Mengurangkan kelimumur * Mengurangkan berat badan * Menyembuhkan luka dgn cepat __ Lydia nak bagi SPECIAL PRICE kepada sesiapa yg purchase any shaklee supplement dari Lydia tau 😘 So jangan lepaskan peluang keemasan ni 🙈 __ Jom join member untuk dapatkan harga lebih murah.😘 __ Lydia 0138175191
[ JERAGAT DAH PUDAR ]
.
.
Kesayangan sharing feedback. Tak habis lagi sebotol jeragat dah pudar. Alhamdulillah. ❤
.
Kak Yna tak janji uolls pakai sekali jer serum ni dah hilang segala jeragat. Tapi kalau uolls konsisten pakai serum MFS ni, uolls akan jatuh cinta dengan perubahan yang berlaku pada kulit setiap hari. Konfem tak sanggup nak curang dengan serum ni nanti. Hikss!!!
.
Ada lagi tak yang belum grab PROMOSI serum MFS? Jangan terlambat sebelum HQ umumkan sesuatu yang tak sedap didengar. Hurry up gaisss!!!!
.
Jom whatsapp Yna di +60129393764 atau click je link wasap kat bio untuk fast response. Izinkan kami berkongsi rasa gembira ini dengan uolls jugak 😍
.
#Mylea #MyleaFrecklesSerum #FrecklesSerum #serumjeragat #jeragat #freckles #sayajual #bazarpaknil #malaysia #kulitsihat #kulitcantik #skincareroutine #gegarvaganza #dekatkanjarakkita #fattzura #terengganu #ohmyganu #dekatkanjarakkita #aydajebat #pimple #jerawat #parutjerawat #advancedformula #testimonifrecklesserum
[ JERAGAT DAH PUDAR ] . . Kesayangan sharing feedback. Tak habis lagi sebotol jeragat dah pudar. Alhamdulillah. ❤ . Kak Yna tak janji uolls pakai sekali jer serum ni dah hilang segala jeragat. Tapi kalau uolls konsisten pakai serum MFS ni, uolls akan jatuh cinta dengan perubahan yang berlaku pada kulit setiap hari. Konfem tak sanggup nak curang dengan serum ni nanti. Hikss!!! . Ada lagi tak yang belum grab PROMOSI serum MFS? Jangan terlambat sebelum HQ umumkan sesuatu yang tak sedap didengar. Hurry up gaisss!!!! . Jom whatsapp Yna di +60129393764 atau click je link wasap kat bio untuk fast response. Izinkan kami berkongsi rasa gembira ini dengan uolls jugak 😍 . #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #FrecklesSerum  #serumjeragat  #jeragat  #freckles  #sayajual  #bazarpaknil  #malaysia  #kulitsihat  #kulitcantik  #skincareroutine  #gegarvaganza  #dekatkanjarakkita  #fattzura  #terengganu  #ohmyganu  #dekatkanjarakkita  #aydajebat  #pimple  #jerawat  #parutjerawat  #advancedformula  #testimonifrecklesserum 
SHAURA SCRUB

Mengandungi Vitamin C yang bagus untuk kulit wajah kita. ❤️ Vitamin C mempunyai antioksidan yang tinggi bagi kulit kita. ❤️ Membantu mencegah penuaan kulit ❤️ Menghilangkan bekas jerawat dan noda hitam pada wajah ❤️ Memudarkan tona kulit yang tidak sekata ❤️ Memberi kelembapan pada kulit ❤️ Kulit lebih cerah, sihat ❤️ Anti radang

Alhamdulillah
100ML /RM45.00

#Testimoni #shaurascrub #kulitbersih #kusam #Shaura_Global #Scrubbungasakura #kulitbersih#blackheadremoval#cantek #Scrubs #viral #vitaminc #vitamine #Kulitsihat #greentea #hijau #greenteascrub
SHAURA SCRUB Mengandungi Vitamin C yang bagus untuk kulit wajah kita. ❤️ Vitamin C mempunyai antioksidan yang tinggi bagi kulit kita. ❤️ Membantu mencegah penuaan kulit ❤️ Menghilangkan bekas jerawat dan noda hitam pada wajah ❤️ Memudarkan tona kulit yang tidak sekata ❤️ Memberi kelembapan pada kulit ❤️ Kulit lebih cerah, sihat ❤️ Anti radang Alhamdulillah 100ML /RM45.00 #Testimoni  #shaurascrub  #kulitbersih  #kusam  #Shaura_Global  #Scrubbungasakura  #kulitbersih #blackheadremoval #cantek  #Scrubs  #viral  #vitaminc  #vitamine  #Kulitsihat  #greentea  #hijau  #greenteascrub 
FURAIHA SPECIAL OFFER APRIL 💃💃💃
.
.
Buy Premium Set 4 In 1 Get Free Blusher Stick & Save RM 68 😍
.
.
Apa tunggu lagi !!
Lekas2 grab 1atau 2 ssc time offer 👍
Jimat dan berbaloi2 😱
.
.
Sebarang pertanyaan atau order terus sila klik link wasap kat bio @syarifah.nur.aisyah
Tq 😘
.
.
#Furaiha FuraihaAdaKKM #FuraihaHalalJAKIM #FuraihaSkincare #KulitBerminyak #KulitKering #KulitKusam #KulitSensitif #KulitSihat #Resdung #Jerawat #Jeragat #Resdung #CodKotabharu #UTCKotaBharu #FreePosSm
FURAIHA SPECIAL OFFER APRIL 💃💃💃 . . Buy Premium Set 4 In 1 Get Free Blusher Stick & Save RM 68 😍 . . Apa tunggu lagi !! Lekas2 grab 1atau 2 ssc time offer 👍 Jimat dan berbaloi2 😱 . . Sebarang pertanyaan atau order terus sila klik link wasap kat bio @syarifah.nur.aisyah Tq 😘 . . #Furaiha  FuraihaAdaKKM #FuraihaHalalJAKIM  #FuraihaSkincare  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitSihat  #Resdung  #Jerawat  #Jeragat  #Resdung  #CodKotabharu  #UTCKotaBharu  #FreePosSm 
Nak pakai contact lens tapi takut mata nampak mcm hantu boleh try lens nie. Mak mentua tengok pun sejuk mata memandang 😍
Nak pakai contact lens tapi takut mata nampak mcm hantu boleh try lens nie. Mak mentua tengok pun sejuk mata memandang 😍
Nak pakai contact lens tapi takut mata nampak mcm hantu boleh try lens nie. Mak mentua tengok pun sejuk mata memandang 😍
Nak pakai contact lens tapi takut mata nampak mcm hantu boleh try lens nie. Mak mentua tengok pun sejuk mata memandang 😍
Nak pakai contact lens tapi takut mata nampak mcm hantu boleh try lens nie. Mak mentua tengok pun sejuk mata memandang 😍
Nak pakai contact lens tapi takut mata nampak mcm hantu boleh try lens nie. Mak mentua tengok pun sejuk mata memandang 😍
🍑BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION🍑..... .
.
Set ini adalah pertama kali Mary Kay keluarkan untuk remaja semuda usia 12 tahun keatas. Jadi bagi yang ada anak2 remaja yang dah mula perlukan perhatian untuk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yang sesuai untuk mereka.

Pm me for details.

Your truly
Salawati 019.372.5284
Beauty Consultant Mary Kay❤

#marykaymalaysia #marykaybatucaves  #bizonline #bizig #marykay #makeup #marykaygombak #marykaykl #freegift #freepostage #skincare #malaysia #bizigmalaysia #marykayproduct #marykaycosmetic #kulitsihat #kulitsensitive #beautyconsultant  #serumkulit #marykayserum #bodycare #bodycareset #bodycaremarykay
🍑BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION🍑..... . . Set ini adalah pertama kali Mary Kay keluarkan untuk remaja semuda usia 12 tahun keatas. Jadi bagi yang ada anak2 remaja yang dah mula perlukan perhatian untuk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yang sesuai untuk mereka. Pm me for details. Your truly Salawati 019.372.5284 Beauty Consultant Mary Kay❤ #marykaymalaysia  #marykaybatucaves  #bizonline  #bizig  #marykay  #makeup  #marykaygombak  #marykaykl  #freegift  #freepostage  #skincare  #malaysia  #bizigmalaysia  #marykayproduct  #marykaycosmetic  #kulitsihat  #kulitsensitive  #beautyconsultant  #serumkulit  #marykayserum  #bodycare  #bodycareset  #bodycaremarykay 
kekalkan kesihatan kulit wajah dgn memilih produk yg selamat, rawat dan cantik...👍👍👍 berminat nak cari produk organik, bebas kimia... sah KKM dan tiada kimia terlarang...
Dapatkan imanni skinz, berasaskan habbatus sauda☺️ dapatkan info dgn saya, sekrg pun 2nd Anniversary Sale imanni skinz... byk free gift, ada lg yg free kalau byk membeli dgn saya,
JOM WASAP SEKARANG

#imanniskinz #organikhabbatussauda #wajahsihat #jerawat #jeragat #sensitif #berminyak #taksekata #lembut #bersih #kulitsihat #bersihwajah #aprilsales #2ndanniversary
kekalkan kesihatan kulit wajah dgn memilih produk yg selamat, rawat dan cantik...👍👍👍 berminat nak cari produk organik, bebas kimia... sah KKM dan tiada kimia terlarang... Dapatkan imanni skinz, berasaskan habbatus sauda☺️ dapatkan info dgn saya, sekrg pun 2nd Anniversary Sale imanni skinz... byk free gift, ada lg yg free kalau byk membeli dgn saya, JOM WASAP SEKARANG #imanniskinz  #organikhabbatussauda  #wajahsihat  #jerawat  #jeragat  #sensitif  #berminyak  #taksekata  #lembut  #bersih  #kulitsihat  #bersihwajah  #aprilsales  #2ndanniversary 
Sun Protector Mary Kay with spf35

Sun protector sangat diperlukan untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari. 
Kenapa ianya PERLU? 🌺Kerana kita berada di Asia Tenggara .. Iklim & Cuaca panas kita berpanjangan .. 🌺 Tambahan pula, apabila kulit terdedah terlalu lama dibawah sinaran matahari, maka kulit akan cepat rosak akibat tiada pelindungan UVA/UVB .. 🌺 Kulit wajah juga akan menjadi cepat kedut, kusam, tak bermaya & akibat tiada pelindungan kulit, akhirnya JERAGAT / PIGMENTASI pun terhasil.. Tiada siapa yang suka, bila ada tompok² @ bintik² hitam di kulit wajah kan.. Ayuh la kita mencegahnya.. kalian Ingin mencubanya ..Jom sesembang dengan Nina😘😘 More info whatsapp Nina💋.
.

Beauty,
Nina📲: http://wasap.my/60126607064
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾
.
#marykaymalaysia #marykaybatucaves  #bizonline #bizig #marykay #makeup #bazarpaknil #marykaykulim #marykaypenang #marykaylunas #marykaykl #freegift #freepostage #skincare #malaysia #bizigmalaysia #marykayproduct #marykaycosmetic #kulitsihat #kulitsensitive #beautyconsultant #marykaymalaysia #ninamarykay #lovemarykay #spf #spfmarykay
Sun Protector Mary Kay with spf35 Sun protector sangat diperlukan untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari. Kenapa ianya PERLU? 🌺Kerana kita berada di Asia Tenggara .. Iklim & Cuaca panas kita berpanjangan .. 🌺 Tambahan pula, apabila kulit terdedah terlalu lama dibawah sinaran matahari, maka kulit akan cepat rosak akibat tiada pelindungan UVA/UVB .. 🌺 Kulit wajah juga akan menjadi cepat kedut, kusam, tak bermaya & akibat tiada pelindungan kulit, akhirnya JERAGAT / PIGMENTASI pun terhasil.. Tiada siapa yang suka, bila ada tompok² @ bintik² hitam di kulit wajah kan.. Ayuh la kita mencegahnya.. kalian Ingin mencubanya ..Jom sesembang dengan Nina😘😘 More info whatsapp Nina💋. . Beauty, Nina📲: http://wasap.my/60126607064 Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . #marykaymalaysia  #marykaybatucaves  #bizonline  #bizig  #marykay  #makeup  #bazarpaknil  #marykaykulim  #marykaypenang  #marykaylunas  #marykaykl  #freegift  #freepostage  #skincare  #malaysia  #bizigmalaysia  #marykayproduct  #marykaycosmetic  #kulitsihat  #kulitsensitive  #beautyconsultant  #marykaymalaysia  #ninamarykay  #lovemarykay  #spf  #spfmarykay 
Sejak Su up pasal #Skrubsejukviral ni,ramai pm masuk tanya, " Su,tekstur skrub su jual tu kasar tak?" Okay ladiess buat yang bertanya,ni Su share ya teksturnya,Serius halusss giler. Tak sakit pun bila apply kat muka,ko janganlah tonyoh kuat² macam ko sental baju pula😆
Nah ,Su lanje bideo ya.

Ibu Sayang:
#skincaremurah #skincaremalaysia #skincareorganik #skincareterbaik #skincarehalal #kulitkusam #kulitcantik #kulitsihat #skrubkopimalaysia #maskermurah #pencucimukamurah #pencucimukamalaysia #cleansermurah #cleansermalaysia #pencucimukaberkesan #naturalskincare #vitamincserum #organicmalaysia #thebeautyhack #deejacosmetic #bazaronline #visitmyig #igshopmurah #ums #like4like #follow4follow #TitanAngels #ByHerInspire #GreenTeaMintFaceScrub
Sejak Su up pasal #Skrubsejukviral  ni,ramai pm masuk tanya, " Su,tekstur skrub su jual tu kasar tak?" Okay ladiess buat yang bertanya,ni Su share ya teksturnya,Serius halusss giler. Tak sakit pun bila apply kat muka,ko janganlah tonyoh kuat² macam ko sental baju pula😆 Nah ,Su lanje bideo ya. Ibu Sayang: #skincaremurah  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #skincareterbaik  #skincarehalal  #kulitkusam  #kulitcantik  #kulitsihat  #skrubkopimalaysia  #maskermurah  #pencucimukamurah  #pencucimukamalaysia  #cleansermurah  #cleansermalaysia  #pencucimukaberkesan  #naturalskincare  #vitamincserum  #organicmalaysia  #thebeautyhack  #deejacosmetic  #bazaronline  #visitmyig  #igshopmurah  #ums  #like4like  #follow4follow  #TitanAngels  #ByHerInspire  #GreenTeaMintFaceScrub 
The best conceal and reveal
.

Disclaimer:Prepare yourself to look more beautiful. Discover what u love. cherish and love yourself
.

Beauty,
Salawati- 019.372.5284
Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾
.

#marykaymalaysia #marykaybatucaves  #bizonline #bizig #marykay #makeup #marykaygombak #marykaykl #freegift #freepostage #skincare #malaysia #bizigmalaysia #marykayproduct #marykaycosmetic #kulitsihat #kulitsensitive #beautyconsultant  #serumkulit #marykayserum #bodycare #bodycareset #bodycaremarykay
The best conceal and reveal . Disclaimer:Prepare yourself to look more beautiful. Discover what u love. cherish and love yourself . Beauty, Salawati- 019.372.5284 Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . #marykaymalaysia  #marykaybatucaves  #bizonline  #bizig  #marykay  #makeup  #marykaygombak  #marykaykl  #freegift  #freepostage  #skincare  #malaysia  #bizigmalaysia  #marykayproduct  #marykaycosmetic  #kulitsihat  #kulitsensitive  #beautyconsultant  #serumkulit  #marykayserum  #bodycare  #bodycareset  #bodycaremarykay 
🌻 TIMEWISE MIRACLE SET 🌻
.
Alhamdulillah berkat kesabaran dia sendiri dalam merawat kulit wajah dan beauty consultant yang menjaga dia sepanjang proses merawat kulit, kini dia telah mendapatkan kulit wajah yang sihat. Perbezaan yang sangat ketarakan 😍
.
.
🌻 TIMEWISE MIRACLE SET 🌻 (Anti-Aging Skincare untuk 25tahun ke atas)
.
.
Set ini di panggil Miracle Set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri.
.
Pembersih dan pelembabnya yang tahan sangat lama, Day and Night Solution 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg anda gunakan. Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendapatkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari.
.
Set Timewise Miracle ini mengandungi :
.
🌻 TimeWise 3 in 1 Cleanser
🌻 Timewise Age Fighting Moisturizer
🌻 Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25
🌻 Time Wise Night Solution
.
Love,
👉🏻 0128868174
Your Beauty Consultant 🌹 .
.
#marykaymalaysia #marykay #marykayshahalam #marykayselangor #marykaykuching #marykaysarawak #marykaylovers #produkmarykay #mkskincare #freeskincareclass #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #sayajual #sayajualmarykay #bestseller #malaysia #cantik #bestskincare #lakukeras #sayajualskincare #bebasjerawat #visitmyig #kulitsihat #kulitcantik #glowing #skincareclasspercuma #freegift #loveyourskin
🌻 TIMEWISE MIRACLE SET 🌻 . Alhamdulillah berkat kesabaran dia sendiri dalam merawat kulit wajah dan beauty consultant yang menjaga dia sepanjang proses merawat kulit, kini dia telah mendapatkan kulit wajah yang sihat. Perbezaan yang sangat ketarakan 😍 . . 🌻 TIMEWISE MIRACLE SET 🌻 (Anti-Aging Skincare untuk 25tahun ke atas) . . Set ini di panggil Miracle Set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. . Pembersih dan pelembabnya yang tahan sangat lama, Day and Night Solution 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg anda gunakan. Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendapatkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari. . Set Timewise Miracle ini mengandungi : . 🌻 TimeWise 3 in 1 Cleanser 🌻 Timewise Age Fighting Moisturizer 🌻 Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 🌻 Time Wise Night Solution . Love, 👉🏻 0128868174 Your Beauty Consultant 🌹 . . #marykaymalaysia  #marykay  #marykayshahalam  #marykayselangor  #marykaykuching  #marykaysarawak  #marykaylovers  #produkmarykay  #mkskincare  #freeskincareclass  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #sayajual  #sayajualmarykay  #bestseller  #malaysia  #cantik  #bestskincare  #lakukeras  #sayajualskincare  #bebasjerawat  #visitmyig  #kulitsihat  #kulitcantik  #glowing  #skincareclasspercuma  #freegift  #loveyourskin 
Selamat MalamSayang 😘
.
Dah kunyah BEAUTY BOOSTER!
Kena kunyah 2 tablet kalau nak kulit cantik macam Fazura tau!
.
Tak de jerawat!
Tak de kesan parut!
Tak de kulit kusam!
Tak de kulit Kering
.
Aloe Vera, Acerolla Cherry, Grape Seed, Astaxantin dan L- Cysteine Ni, adakah 5 bahan utama yang :
.
🍇 Mencerahkan kulit
🍇 Meremajakan kulit secara semulajadi
🍇 Menghilangkan Jeragat
🍇 Memudarkan parut
.
Kunyah 2 tablet pada waktu pagi, pas tu minum air kosong  2/3 liter untuk kesan yang MELETOP!
.
DAPATKAN HARGA PROMOSI DAN FREE GIFT ya sayang .
. 📲 0122990266
Selamat MalamSayang 😘 . Dah kunyah BEAUTY BOOSTER! Kena kunyah 2 tablet kalau nak kulit cantik macam Fazura tau! . Tak de jerawat! Tak de kesan parut! Tak de kulit kusam! Tak de kulit Kering . Aloe Vera, Acerolla Cherry, Grape Seed, Astaxantin dan L- Cysteine Ni, adakah 5 bahan utama yang : . 🍇 Mencerahkan kulit 🍇 Meremajakan kulit secara semulajadi 🍇 Menghilangkan Jeragat 🍇 Memudarkan parut . Kunyah 2 tablet pada waktu pagi, pas tu minum air kosong 2/3 liter untuk kesan yang MELETOP! . DAPATKAN HARGA PROMOSI DAN FREE GIFT ya sayang . . 📲 0122990266
.
Sekiranya anda kekurangan bajet tapi dah lama inginkan skincare dari Mary Kay, uolls boleh ambil grab set nie 🤗
Semua orang berhak utk hensem dan cantik dengan kulit sihat tau! 😍
.
🌸Set Treatment For Dry Skin🌸
.
1) Cleanser Botanical Effect Formula 1
- pencuci muka yang dirumus khas utk kulit kering
.
2) Intense Moisterizing Cream
- merawat kulit yang menggelupas
- memberikan kelembapan pada  kulit supaya kulit kelihatan segar
- kulit kelihatan flawless bila pakai foundation dan bedak
.
3) Foundation Luminous
- dirumus khas utk kulit kering
- sangat ringan dan flawless jee. Macam xpakai pape😊
- tidak bercapuk2
- tidak nampak kulit yang  menggelupas
.
Bila dah pakai set nie, bolehla add on skincare yg lain. Sebab semuanya penting antara satu sama lain 😊
.
Cubalah..pasti rasa kelainannya.
.
📱0193095153 | Syarina😉
.
#skincare 
#dryskincare 
#kulitcerah 
#kulitsihat 
#kusam 
#jeragat
#wrinkles 
#flawlessmakeup 
#flawlesslook
. Sekiranya anda kekurangan bajet tapi dah lama inginkan skincare dari Mary Kay, uolls boleh ambil grab set nie 🤗 Semua orang berhak utk hensem dan cantik dengan kulit sihat tau! 😍 . 🌸Set Treatment For Dry Skin🌸 . 1) Cleanser Botanical Effect Formula 1 - pencuci muka yang dirumus khas utk kulit kering . 2) Intense Moisterizing Cream - merawat kulit yang menggelupas - memberikan kelembapan pada kulit supaya kulit kelihatan segar - kulit kelihatan flawless bila pakai foundation dan bedak . 3) Foundation Luminous - dirumus khas utk kulit kering - sangat ringan dan flawless jee. Macam xpakai pape😊 - tidak bercapuk2 - tidak nampak kulit yang menggelupas . Bila dah pakai set nie, bolehla add on skincare yg lain. Sebab semuanya penting antara satu sama lain 😊 . Cubalah..pasti rasa kelainannya. . 📱0193095153 | Syarina😉 . #skincare  #dryskincare  #kulitcerah  #kulitsihat  #kusam  #jeragat  #wrinkles  #flawlessmakeup  #flawlesslook 
LOOFAH BODY CLEANSER * Ada serat loofah yang mampu tanggalkan kotoran atau daki yang dah berzaman-zaman berteleku kat kulit. * Warna kulit akan lebih cerah dan berseri sebab walaupun pakai lotion berkilo, kalau daki masih ada pada kulit, tetap akan nampak kusam uols. Kulit nampak lebih halus. * Walaupun dia ada beads yang ala-ala scrub tu, yang bestnya kita boleh guna everyday sebab texture dia sangat licin and lembut. * Kulit rasa sangat segar dan tahan berjam lamanya. Lepas mandi, suruh suami pegang. Mesti dia senyum lebar sampai nampak gusi sebab dia ingat dia pegang kulit baby. * Ada serbuk bamboo yang kaya dengan mineral (normally dipakai secara traditional oleh orang Asia) yang digabung dengan biji kiwi untuk cergaskan/segarkan kulit. Kalau buah kiwi orang makan jadi cantik - maknanya kalau uols sental kulit luaran tak ke double cantik? * Ekstrak teratai biru yang ada dalam Loofah Cleanser ni bantu elak radikal bebas yang boleh keringkan/rosakkan kulit tanpa kita sendiri sedar.

Fiza
60174833037
Mary Kay Beauty Consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaycleanser #marykaymakeup #marykayselangor #marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykaykulim #marykaykedah #marykaybukitmertajam #marykayproducts #marykaypenang #marykaybodycare #marykaykl #marykaysubangjaya #marykaypetalingjaya #marykayseksyen7 #marykaystudent #bebaskimia #bebasjerawat #bebasjeragat #marykaybeautyconsultant #kulitsihat #marykaylovers
LOOFAH BODY CLEANSER * Ada serat loofah yang mampu tanggalkan kotoran atau daki yang dah berzaman-zaman berteleku kat kulit. * Warna kulit akan lebih cerah dan berseri sebab walaupun pakai lotion berkilo, kalau daki masih ada pada kulit, tetap akan nampak kusam uols. Kulit nampak lebih halus. * Walaupun dia ada beads yang ala-ala scrub tu, yang bestnya kita boleh guna everyday sebab texture dia sangat licin and lembut. * Kulit rasa sangat segar dan tahan berjam lamanya. Lepas mandi, suruh suami pegang. Mesti dia senyum lebar sampai nampak gusi sebab dia ingat dia pegang kulit baby. * Ada serbuk bamboo yang kaya dengan mineral (normally dipakai secara traditional oleh orang Asia) yang digabung dengan biji kiwi untuk cergaskan/segarkan kulit. Kalau buah kiwi orang makan jadi cantik - maknanya kalau uols sental kulit luaran tak ke double cantik? * Ekstrak teratai biru yang ada dalam Loofah Cleanser ni bantu elak radikal bebas yang boleh keringkan/rosakkan kulit tanpa kita sendiri sedar. Fiza 60174833037 Mary Kay Beauty Consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykaycleanser  #marykaymakeup  #marykayselangor  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayklang  #marykaykulim  #marykaykedah  #marykaybukitmertajam  #marykayproducts  #marykaypenang  #marykaybodycare  #marykaykl  #marykaysubangjaya  #marykaypetalingjaya  #marykayseksyen7  #marykaystudent  #bebaskimia  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #marykaybeautyconsultant  #kulitsihat  #marykaylovers 
Stok laku keras!! Dah ramai dah sedar bahawa penggunaan sunblock amatlah penting utk kecantikan wajah

Tak dapat disangkal lagi heliocare 360 gel oil free ialah sunblock yg paling bagus & berkesan

Harga RM 160 boleh tahan 2 ke 3 bulan tau

Watsapp 0173217442 utk pembelian

#heliocare #kulitflawless #kulitkusam #kulitcantik #kulitsihat #awetmuda #antiageing #sayajualonline #acne #whitening #brightening #sunblock #flawlessskin #spamurah #medispa#jerawat #mydivatestimonial #prp #dermapen
Stok laku keras!! Dah ramai dah sedar bahawa penggunaan sunblock amatlah penting utk kecantikan wajah Tak dapat disangkal lagi heliocare 360 gel oil free ialah sunblock yg paling bagus & berkesan Harga RM 160 boleh tahan 2 ke 3 bulan tau Watsapp 0173217442 utk pembelian #heliocare  #kulitflawless  #kulitkusam  #kulitcantik  #kulitsihat  #awetmuda  #antiageing  #sayajualonline  #acne  #whitening  #brightening  #sunblock  #flawlessskin  #spamurah  #medispa #jerawat  #mydivatestimonial  #prp  #dermapen 
FREE GIFTS‼️
FREE 6pcs Masker bowl set 😍
FREE POSTAGE‼️
_
Limited stocks!
_
Whatsapp Alya👇
019-964 3498
_
Taip “AA”
FREE GIFTS‼️ FREE 6pcs Masker bowl set 😍 FREE POSTAGE‼️ _ Limited stocks! _ Whatsapp Alya👇 019-964 3498 _ Taip “AA”
[ NAK KULIT GLOWING FLAWLESS )

Herraz Glow Serum mampu membuat impian anda tercapai.

Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, Whitehead, blackhead , sunburn, dan kekusaman di wajah.

Memberi kulit anda lebih smooth fresh sepanjang hari.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

DROPSHIP & AGENTdiperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
[ NAK KULIT GLOWING FLAWLESS ) Herraz Glow Serum mampu membuat impian anda tercapai. Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, Whitehead, blackhead , sunburn, dan kekusaman di wajah. Memberi kulit anda lebih smooth fresh sepanjang hari. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0138800776 DROPSHIP & AGENTdiperlukan #feeltaherrazglowserum  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
5 KELEBIHAN UNTUK ORANG YANG SUKA MAKAN BUAH-BUAHAN
.
🍏🍋Mempunyai tubuh ramping 🍋🍏
Kajian membuktikan bahawa pengambilan buah-buahan mampu menjaga berat badan seseorang tetap seimbang. Contohnya buah blueberry. Walaupun hanya dimakan seminggu sekali, samaada dalam bentuk blueberry segar atau jus buah, ia mampu memotong 20 ribu kalori dalam setahun.
.
🍏🍋Pencernaan lancar🍋🍏
Buah-buahan mengandung air, serat tinggi serta merupakan mineral penting yang diperlukan seseorang jika ingin memiliki pencernaan yang lancar.
.
🍏🍋 Sistem imun kuat 🍋🍏
Tak hairan lah jika orang yang suka makan buah-buahan memiliki sistem imun yang kuat. Manfaatnya, mereka tidak mudah diserang penyakit. Banyak kajia  yang mengatakan bahawa buah-buahan tertentu mengandungi khasiat penting yang mampu melawan kanser dan penyakit-penyakit lain.
.
🍏🍋 Nampak cantik 🍋🍏
Selain memperkuatkan sistem imunisasi, antioksidan pada buah-buahan juga memberi khasiat cantik pada tubuh. Pengkaji pun menjelaskan bahawa antioksidan mampu melancarkan pengaliran darah sehingga aliran darah lebih lancar di permukaan kulit dan boleh memancarkan kecantikan secara semulajadi dari dalam. Wow! ❤️
.
🍏🍋 Lebih bertenaga 🍋🍏
Jika anda tergolong dalam orang yang aktif setiap hari, makan buah-buahan adalah pilihan tetap jika ingin menambah tenaga.
.
#kulitlembap #vitamincollagen #kulitsihat #tulangkuat #masalahrambutgugur #gigikuat #jjcm #nojeragat #porikecil
5 KELEBIHAN UNTUK ORANG YANG SUKA MAKAN BUAH-BUAHAN . 🍏🍋Mempunyai tubuh ramping 🍋🍏 Kajian membuktikan bahawa pengambilan buah-buahan mampu menjaga berat badan seseorang tetap seimbang. Contohnya buah blueberry. Walaupun hanya dimakan seminggu sekali, samaada dalam bentuk blueberry segar atau jus buah, ia mampu memotong 20 ribu kalori dalam setahun. . 🍏🍋Pencernaan lancar🍋🍏 Buah-buahan mengandung air, serat tinggi serta merupakan mineral penting yang diperlukan seseorang jika ingin memiliki pencernaan yang lancar. . 🍏🍋 Sistem imun kuat 🍋🍏 Tak hairan lah jika orang yang suka makan buah-buahan memiliki sistem imun yang kuat. Manfaatnya, mereka tidak mudah diserang penyakit. Banyak kajia yang mengatakan bahawa buah-buahan tertentu mengandungi khasiat penting yang mampu melawan kanser dan penyakit-penyakit lain. . 🍏🍋 Nampak cantik 🍋🍏 Selain memperkuatkan sistem imunisasi, antioksidan pada buah-buahan juga memberi khasiat cantik pada tubuh. Pengkaji pun menjelaskan bahawa antioksidan mampu melancarkan pengaliran darah sehingga aliran darah lebih lancar di permukaan kulit dan boleh memancarkan kecantikan secara semulajadi dari dalam. Wow! ❤️ . 🍏🍋 Lebih bertenaga 🍋🍏 Jika anda tergolong dalam orang yang aktif setiap hari, makan buah-buahan adalah pilihan tetap jika ingin menambah tenaga. . #kulitlembap  #vitamincollagen  #kulitsihat  #tulangkuat  #masalahrambutgugur  #gigikuat  #jjcm  #nojeragat  #porikecil 
Jangan lupa before breakfast 😁

SAPE TAKNAK CANTIK JANGAN PM SIS

Jom WhatsApp sis laju laju untuk harga special
0176580178
0176580178
0176580178

Takyah salin la nombor, klik je link kat bio tu mihmihmih 😜

#atomy #atomykorea #atomymalaysia #atomyskincare #skincare #koreanskincare #kulitputih #kulitsihat #glowingskincare #glowingskin
Rahsia kulit sihat dan cantik, kena la ada cleanser yang best macam ni 😝👍🏻👍🏻👍🏻
Rahsia kulit sihat dan cantik, kena la ada cleanser yang best macam ni 😝👍🏻👍🏻👍🏻