an online Instagram web viewer

#kulitjerawat medias

Photos

Kebaikan mask ni: ❤️
================
1. Mengangkat sel kulit mati 
2. Menyembuhkan jerawat/ menghilangkan parut
3. Kulit lebih cerah selepas 1x pemakaian
4. Melicinkan dan mengetatkan liang pori
5. Paling penting dapat buang whitehead dan blackhead!
6. Menbantu masalah resdung
.
.
#maskeraztec  #aztecclaymaskmalaysia  #aztecclaymaskipoh #aztexclaymaskperak #maskerputih #skincarejunkie 
#skincare #happyskin #bazarpaknil #masker #kulitberminyak #kulitjerawat #maskerjerawat #maskerorganik #bebasjerawat #facial #komedo #scrubkomedo #scrubwajah #treatmentwajah #penghilangkomedo #aztecclaymaskmalaysia #ipoh #perak #kualalumpur #selangor #kelantan #follow4follow #like4like #instagood #igshopmalaysia
Kebaikan mask ni: ❤️ ================ 1. Mengangkat sel kulit mati 2. Menyembuhkan jerawat/ menghilangkan parut 3. Kulit lebih cerah selepas 1x pemakaian 4. Melicinkan dan mengetatkan liang pori 5. Paling penting dapat buang whitehead dan blackhead! 6. Menbantu masalah resdung . . #maskeraztec  #aztecclaymaskmalaysia  #aztecclaymaskipoh  #aztexclaymaskperak  #maskerputih  #skincarejunkie  #skincare  #happyskin  #bazarpaknil  #masker  #kulitberminyak  #kulitjerawat  #maskerjerawat  #maskerorganik  #bebasjerawat  #facial  #komedo  #scrubkomedo  #scrubwajah  #treatmentwajah  #penghilangkomedo  #aztecclaymaskmalaysia  #ipoh  #perak  #kualalumpur  #selangor  #kelantan  #follow4follow  #like4like  #instagood  #igshopmalaysia 
PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!
.
.
1 box rm55
2 box rm99.80
3 box rm150

Cepat2 grab sementara harga masih promosi dan join contest gores dan menang hadiah motor, barang kemas dan wang tunai.
.
.
Tak rugi tau korang grab masa harga promosi ni. Sebab Shu dah bagi harga terlajak murahhhh. Nak buat stok? Grab 3 pcs terus. Memang jimat berganda-ganda.
.
.
Sempat lagi korang nak cantik-cantik sebelum raya ni. Yang muka berjerawat tu boleh dilicinkan. Yang kulit gelap tu boleh di cerahkan. Yang gatal tergaru-garu tu boleh dipulihkan. Hiksss !
.
.
Uishhh! Tak mau ke raya nanti kengkawan tegur, sedara mara tegur korang makin cantik? Mesti la happy kan bila orang tegur perubahan diri kita. Nak pergi jumpa sedara mara dan kengkawan tu baru rasa konfiden. Takde la nak menyorok je dalam bilik. Kennnn?
.
.
Jangan ternanti-nanti. Tertunggu-tunggu. Bila promosi dah habis, menyesal pun dah tak guna. Orang nogori cakap "molopeh" laaaa harga promosi terlajak murah.
.
.
Berminat nak meminang produk SUSU MAAEZ, boleh lelaju whatsapp Shu 📲 019-6877220 atau klik link di bio. 😊
PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI! . . 1 box rm55 2 box rm99.80 3 box rm150 Cepat2 grab sementara harga masih promosi dan join contest gores dan menang hadiah motor, barang kemas dan wang tunai. . . Tak rugi tau korang grab masa harga promosi ni. Sebab Shu dah bagi harga terlajak murahhhh. Nak buat stok? Grab 3 pcs terus. Memang jimat berganda-ganda. . . Sempat lagi korang nak cantik-cantik sebelum raya ni. Yang muka berjerawat tu boleh dilicinkan. Yang kulit gelap tu boleh di cerahkan. Yang gatal tergaru-garu tu boleh dipulihkan. Hiksss ! . . Uishhh! Tak mau ke raya nanti kengkawan tegur, sedara mara tegur korang makin cantik? Mesti la happy kan bila orang tegur perubahan diri kita. Nak pergi jumpa sedara mara dan kengkawan tu baru rasa konfiden. Takde la nak menyorok je dalam bilik. Kennnn? . . Jangan ternanti-nanti. Tertunggu-tunggu. Bila promosi dah habis, menyesal pun dah tak guna. Orang nogori cakap "molopeh" laaaa harga promosi terlajak murah. . . Berminat nak meminang produk SUSU MAAEZ, boleh lelaju whatsapp Shu 📲 019-6877220 atau klik link di bio. 😊
PROMOSI!! PROMOSI!!
Elysian tengah buat promo sekarang.. cepat grab semua dengan harga promo
.
Raya nanti mesti nak kulit cantik dan sihat kan tanpa sebarang parut, jeragat & jerawat semua tu.
.
Cepat wasap sis untuk harga promo sambil membeli dapat jimat dah lah dapat free gift best pulak tu . Pembelian RM140 keatas 
Free sample normalising sleeping mask

DAN

1 sample produk lain boleh pilih antara 4. (Sample serum/cleanser/night cream/foundation)
.

Wasap sis 📲 017-6946660 atau boleh tekan no di bio .

#kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah
PROMOSI!! PROMOSI!! Elysian tengah buat promo sekarang.. cepat grab semua dengan harga promo . Raya nanti mesti nak kulit cantik dan sihat kan tanpa sebarang parut, jeragat & jerawat semua tu. . Cepat wasap sis untuk harga promo sambil membeli dapat jimat dah lah dapat free gift best pulak tu . Pembelian RM140 keatas Free sample normalising sleeping mask DAN 1 sample produk lain boleh pilih antara 4. (Sample serum/cleanser/night cream/foundation) . Wasap sis 📲 017-6946660 atau boleh tekan no di bio . #kulithitam  #kukitgatal  #kulitmulus  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitanjal  #kulitgelap  #kulitkasar  #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitnormal  #kulitglowing  #kulitjerawat  #kulitbersih  #kulitterang  #kulitcerahberseri  #kulitlembut  #kulitbelang  #kulitlicin  #kulitminyak  #kulithalus  #kulitlembap  #kulitbebasjerawat  #kulitputih  #kulitberjerawat  #kulitkering  #kulitwajah 
PROMOSI!! PROMOSI!!
Elysian tengah buat promo sekarang.. cepat grab semua dengan harga promo
.
Raya nanti mesti nak kulit cantik dan sihat kan tanpa sebarang parut, jeragat & jerawat semua tu.
.
Cepat wasap sis untuk harga promo sambil membeli dapat jimat dah lah dapat free gift best pulak tu . Pembelian RM140 keatas 
Free sample normalising sleeping mask

DAN

1 sample produk lain boleh pilih antara 4. (Sample serum/cleanser/night cream/foundation)
.

Wasap sis 📲 017-6946660 atau boleh tekan no di bio .

#kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah
PROMOSI!! PROMOSI!! Elysian tengah buat promo sekarang.. cepat grab semua dengan harga promo . Raya nanti mesti nak kulit cantik dan sihat kan tanpa sebarang parut, jeragat & jerawat semua tu. . Cepat wasap sis untuk harga promo sambil membeli dapat jimat dah lah dapat free gift best pulak tu . Pembelian RM140 keatas Free sample normalising sleeping mask DAN 1 sample produk lain boleh pilih antara 4. (Sample serum/cleanser/night cream/foundation) . Wasap sis 📲 017-6946660 atau boleh tekan no di bio . #kulithitam  #kukitgatal  #kulitmulus  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitanjal  #kulitgelap  #kulitkasar  #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitnormal  #kulitglowing  #kulitjerawat  #kulitbersih  #kulitterang  #kulitcerahberseri  #kulitlembut  #kulitbelang  #kulitlicin  #kulitminyak  #kulithalus  #kulitlembap  #kulitbebasjerawat  #kulitputih  #kulitberjerawat  #kulitkering  #kulitwajah 
PROMOSI!! PROMOSI!!
Elysian tengah buat promo sekarang.. cepat grab semua dengan harga promo
.
Raya nanti mesti nak kulit cantik dan sihat kan tanpa sebarang parut, jeragat & jerawat semua tu.
.
Cepat wasap sis untuk harga promo sambil membeli dapat jimat dah lah dapat free gift best pulak tu . Pembelian RM140 keatas 
Free sample normalising sleeping mask

DAN

1 sample produk lain boleh pilih antara 4. (Sample serum/cleanser/night cream/foundation)
.

Wasap sis 📲 017-6946660 atau boleh tekan no di bio .

#kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah
PROMOSI!! PROMOSI!! Elysian tengah buat promo sekarang.. cepat grab semua dengan harga promo . Raya nanti mesti nak kulit cantik dan sihat kan tanpa sebarang parut, jeragat & jerawat semua tu. . Cepat wasap sis untuk harga promo sambil membeli dapat jimat dah lah dapat free gift best pulak tu . Pembelian RM140 keatas Free sample normalising sleeping mask DAN 1 sample produk lain boleh pilih antara 4. (Sample serum/cleanser/night cream/foundation) . Wasap sis 📲 017-6946660 atau boleh tekan no di bio . #kulithitam  #kukitgatal  #kulitmulus  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitanjal  #kulitgelap  #kulitkasar  #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitnormal  #kulitglowing  #kulitjerawat  #kulitbersih  #kulitterang  #kulitcerahberseri  #kulitlembut  #kulitbelang  #kulitlicin  #kulitminyak  #kulithalus  #kulitlembap  #kulitbebasjerawat  #kulitputih  #kulitberjerawat  #kulitkering  #kulitwajah 
" IBU & BABY DAPAT MANFAAT TAU 😍"
.
.
Wahhh start dari 8 bulan minum susu maaez, alhamdulillah dah 4-5 box tuu uolls. Betul punya konsisten kn. .
.
Alhamdulillah rezeki baby bila susu badan so ibu meriah.  Susu maaez membantu para ibu untuk menambahkan susu badan jugak tau.  Salah satu ikhtiar utk memeriahkan susu badan aelepas bersalin. Berat baby pun semakin bertambah. Makin bambam sudahh 😍
.
.
Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Shu 📲 +6019-6877220 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘
" IBU & BABY DAPAT MANFAAT TAU 😍" . . Wahhh start dari 8 bulan minum susu maaez, alhamdulillah dah 4-5 box tuu uolls. Betul punya konsisten kn. . . Alhamdulillah rezeki baby bila susu badan so ibu meriah. Susu maaez membantu para ibu untuk menambahkan susu badan jugak tau. Salah satu ikhtiar utk memeriahkan susu badan aelepas bersalin. Berat baby pun semakin bertambah. Makin bambam sudahh 😍 . . Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Shu 📲 +6019-6877220 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘
#adneenelysian 🎊PROMO RAYA🎊 .
.
Serum Foundation Elysian & Compact Powder Elysian boleh tahan sehingga 5-6 bulan atau lebih 😱😱 Jimat sangat taw awakk 🤩🤩 Kualiti confirm laa TIPTOP sebab formulasi dari Switzerland kan 😍😍 Set Must Have ada PROMO taw😘😍 .
.
#kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah
#adneenelysian  🎊PROMO RAYA🎊 . . Serum Foundation Elysian & Compact Powder Elysian boleh tahan sehingga 5-6 bulan atau lebih 😱😱 Jimat sangat taw awakk 🤩🤩 Kualiti confirm laa TIPTOP sebab formulasi dari Switzerland kan 😍😍 Set Must Have ada PROMO taw😘😍 . . #kulithitam  #kukitgatal  #kulitmulus  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitanjal  #kulitgelap  #kulitkasar  #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitnormal  #kulitglowing  #kulitjerawat  #kulitbersih  #kulitterang  #kulitcerahberseri  #kulitlembut  #kulitbelang  #kulitlicin  #kulitminyak  #kulithalus  #kulitlembap  #kulitbebasjerawat  #kulitputih  #kulitberjerawat  #kulitkering  #kulitwajah 
Taknak berbedakkkk pun bolehhh chu olls . Dap je Dqueen sampai sekata . Siap !!! .
.
Curlassssss sangat , tak pecah lobang 😉
Taknak berbedakkkk pun bolehhh chu olls . Dap je Dqueen sampai sekata . Siap !!! . . Curlassssss sangat , tak pecah lobang 😉
Muka tak nampak FAKE !! Memang natural beauty sangat ~~~ ✌🏻
.
.
Dap dap je dah siap !! Pakai jari je pun bolehhh . Jangan risau dap lah pakai apa pun tetap gojesss . .
.
Yang paling penting tak bercapukkk dan glowing sangat 💋💋
Muka tak nampak FAKE !! Memang natural beauty sangat ~~~ ✌🏻 . . Dap dap je dah siap !! Pakai jari je pun bolehhh . Jangan risau dap lah pakai apa pun tetap gojesss . . . Yang paling penting tak bercapukkk dan glowing sangat 💋💋
Hati2x tau kalau cuba D'Queen Silky Smooth Foundation ni . We olls takut nanti korang buang semua foundation yang ada .😌
.
.
Kompom jatuh cintan tangkap leleh dengan foundation we olls ni . Paling best sebab sangat natural look . 😘
.
.
Suka look natural untuk daily use ? Taknak lah opera sangat kannnn . So wajib cuba !! Paling best siap merawat kulit lagi tau . .
.
Lagi peluh lagi glowing 💋💋
Hati2x tau kalau cuba D'Queen Silky Smooth Foundation ni . We olls takut nanti korang buang semua foundation yang ada .😌 . . Kompom jatuh cintan tangkap leleh dengan foundation we olls ni . Paling best sebab sangat natural look . 😘 . . Suka look natural untuk daily use ? Taknak lah opera sangat kannnn . So wajib cuba !! Paling best siap merawat kulit lagi tau . . . Lagi peluh lagi glowing 💋💋
Facial for oily skin. Clean and peel a cucumber. Put 1/2 of it in blender. Add 1 Tablespoon of plain yogurt. Blend and put on face for 10 minutes.
Facial for oily skin. Clean and peel a cucumber. Put 1/2 of it in blender. Add 1 Tablespoon of plain yogurt. Blend and put on face for 10 minutes.
COMING SOON!!! GOOD NIGHT GUYS...💋💋💋 @thegoddessskinhq
@thegoddessskinhq
 GET YOUR PLUM SEED SERUM & BAR SOAP
.
.🍒 PLUM SEED SERUM & PLUM SEED BAR SOAP, COMING SOON GUYS!!! . .
.
.
🍒 PLUM SEED ALSO HAS ANTI-INFLAMMATORY PROPERTIES THAT HELP TO REDUCE THE APPEARANCE OF PUFFINESS, IRRITATION, DARK SPOT, UNDER - EYE CIRCLES, WRINKLES AND DRY SKIN. 🍒 .
.
#serumkulit #serummurah #serumputih #serumvitaminC #serumvitaminE #serumajaib #magicserum #kulit #kulitglowing #kulitputih #kulitsehat #kulitmeletop #kulitjerawat #jerawatkronik#openpores#kulitgebu#sayanakcantik #sayajual #bazaarpaknil #thegoddessskinhq #thegoddessskin #thegoddessskinserum #skincare #magicskincare#serumviral #amazingserum#bestserum#luxuryserum#serumterbaik#scarserum
COMING SOON!!! GOOD NIGHT GUYS...💋💋💋 @thegoddessskinhq @thegoddessskinhq GET YOUR PLUM SEED SERUM & BAR SOAP . .🍒 PLUM SEED SERUM & PLUM SEED BAR SOAP, COMING SOON GUYS!!! . . . . 🍒 PLUM SEED ALSO HAS ANTI-INFLAMMATORY PROPERTIES THAT HELP TO REDUCE THE APPEARANCE OF PUFFINESS, IRRITATION, DARK SPOT, UNDER - EYE CIRCLES, WRINKLES AND DRY SKIN. 🍒 . . #serumkulit  #serummurah  #serumputih  #serumvitaminC  #serumvitaminE  #serumajaib  #magicserum  #kulit  #kulitglowing  #kulitputih  #kulitsehat  #kulitmeletop  #kulitjerawat  #jerawatkronik #openpores #kulitgebu #sayanakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #thegoddessskinhq  #thegoddessskin  #thegoddessskinserum  #skincare  #magicskincare #serumviral  #amazingserum #bestserum #luxuryserum #serumterbaik #scarserum 
.
Apa yg best pasal HMP FOUNDATION?
1. Berbentuk liquid senang utk blend
2. Effect glowing serta merta
3. Tidak bercapuk
4. Tahan lebih 8 jam
5. Boleh utk make up harian atau event
6. 2 kod warna kulit
7. Tidak terlalu tebal pada kulit wajah
8. Tidak rasa melekit
.
2 kod warna
Yellowish: utk kulit cerah dan kuning langsat
Natural : utk kulit sederhana cerah dan sawo matang
.
2 size
10ml 
50ml
.
.
Berminat boleh whatsapp fana
01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
 #foundation  #tidakbercapuk #makeup #makeuplover #changlun #uum #glowing #flawless #cod #postage #makeupsetting #spraymakeup #hmpagent #hmpchanglun #jitra #antirekahan  #sayapakaisayajual #sayajualonline #foundationmurah #bazarpaknil #cantik #murah #jerawat #acne #kulitjerawat #flawless #jomcantik #tutupcela #tutupjerawat
. Apa yg best pasal HMP FOUNDATION? 1. Berbentuk liquid senang utk blend 2. Effect glowing serta merta 3. Tidak bercapuk 4. Tahan lebih 8 jam 5. Boleh utk make up harian atau event 6. 2 kod warna kulit 7. Tidak terlalu tebal pada kulit wajah 8. Tidak rasa melekit . 2 kod warna Yellowish: utk kulit cerah dan kuning langsat Natural : utk kulit sederhana cerah dan sawo matang . 2 size 10ml 50ml . . Berminat boleh whatsapp fana 01121004478 COD UUM/CHANGLUN . #foundation  #tidakbercapuk  #makeup  #makeuplover  #changlun  #uum  #glowing  #flawless  #cod  #postage  #makeupsetting  #spraymakeup  #hmpagent  #hmpchanglun  #jitra  #antirekahan  #sayapakaisayajual  #sayajualonline  #foundationmurah  #bazarpaknil  #cantik  #murah  #jerawat  #acne  #kulitjerawat  #flawless  #jomcantik  #tutupcela  #tutupjerawat 
Hai semua, Sha nak share 8 kebaikan dalam 1 tiub CC Cream (SPF15). Ramai tanya apa yg bestnya MARYKAY CC CREAM NI...❤..
..
❤MELAWAN garis halus & tanda penuaan.
❤MELEMBABKAN kulit tanpa menjadikan ia berminyak @ melekit.
❤MELINDUNGI kulit dari sinaran UVA & UVB.
❤MENUTUP cela, memelihara & menenangkan kulit bermasalah ie. berjerawat.
❤MENCERAHKAN & menyerikan tona kulit dengan segera.
❤MEMPERBETULKAN ketidaksempurnaan pada kulit.
❤MENGURANGKAN kemerahan pada kulit.
❤MEMPERTAHANKAN & melindungi kulit dari radikal bebas @ kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
..
WAJIB MILIKI CC CREAM INI SBB IA...
💋Tidak melekit & tidak berminyak.
💋Meratakan tona kulit warna anda.
💋Tekstur yg ringan amat selesa dikulit muka.
💋Tahan lama, tidak mudah pudar.
💋Tidak mudah bercapuk.
💋Anti-penuaan.
💋Free-parebens.
..
Kenapa CC Cream Mary Kay best?..
..
1. Sesuai untuk semua jenis kulit dan tona kulit.
2. Sesuai untuk kulit berjerawat (Oil Free).
3. Sesuai untuk kulit Sensitif.
4. Bebas Minyak.
5. Bebas Wangian.
6. Tidak menutupi pori (non-comodogenic).
7. Diuji oleh pakar dermologi dan telah diuji ke atas kulit yg merengsa dan alergik.
..
.
CC CREAM INI TAHAN 4-6BULAN TAU. 
Sayang2 Sha semua tak tahu nak pilih tone color mana...wasap Sha. Free consultation..😚
.
Wasap📲Sha utk order sekarang..
❤Ready stock.
❤Postage everyday.
❤Ingin income harian/mingguan/bulanan?.
❤Sha guide step by step.
.
BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤
.
www.wasap.my/60134023063 .
.
Shahirah | 0134023063
Beauty Consultant Mary Kay
.
COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara
.
#marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #ilovemarykay
#IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaygombak #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama
#marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurah
Hai semua, Sha nak share 8 kebaikan dalam 1 tiub CC Cream (SPF15). Ramai tanya apa yg bestnya MARYKAY CC CREAM NI...❤.. .. ❤MELAWAN garis halus & tanda penuaan. ❤MELEMBABKAN kulit tanpa menjadikan ia berminyak @ melekit. ❤MELINDUNGI kulit dari sinaran UVA & UVB. ❤MENUTUP cela, memelihara & menenangkan kulit bermasalah ie. berjerawat. ❤MENCERAHKAN & menyerikan tona kulit dengan segera. ❤MEMPERBETULKAN ketidaksempurnaan pada kulit. ❤MENGURANGKAN kemerahan pada kulit. ❤MEMPERTAHANKAN & melindungi kulit dari radikal bebas @ kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. .. WAJIB MILIKI CC CREAM INI SBB IA... 💋Tidak melekit & tidak berminyak. 💋Meratakan tona kulit warna anda. 💋Tekstur yg ringan amat selesa dikulit muka. 💋Tahan lama, tidak mudah pudar. 💋Tidak mudah bercapuk. 💋Anti-penuaan. 💋Free-parebens. .. Kenapa CC Cream Mary Kay best?.. .. 1. Sesuai untuk semua jenis kulit dan tona kulit. 2. Sesuai untuk kulit berjerawat (Oil Free). 3. Sesuai untuk kulit Sensitif. 4. Bebas Minyak. 5. Bebas Wangian. 6. Tidak menutupi pori (non-comodogenic). 7. Diuji oleh pakar dermologi dan telah diuji ke atas kulit yg merengsa dan alergik. .. . CC CREAM INI TAHAN 4-6BULAN TAU. Sayang2 Sha semua tak tahu nak pilih tone color mana...wasap Sha. Free consultation..😚 . Wasap📲Sha utk order sekarang.. ❤Ready stock. ❤Postage everyday. ❤Ingin income harian/mingguan/bulanan?. ❤Sha guide step by step. . BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ . www.wasap.my/60134023063 . . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara . #marykaymalaysia  #kulitsihatitucantik  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #ilovemarykay  #IAmBeautyConsultantMarykay  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaykedah  #marykayperlis  #marykaysungaibuloh  #marykaysgbuloh  #marykaysubangbestari  #marykayglenmarie  #marykaydenaialam  #marykaygombak  #tropicanahospital  #marykaykotadamansara  #marykaysaujanautama  #marykaymenaratelekom  #setmicromabrasion  #setkecilkanliangpori  #mengetatkanliangpori  #jeragat  #marykaysrigombak  #marykaymurahgila  #marykaymurah 
Hai semua, Sha nak share 8 kebaikan dalam 1 tiub CC Cream (SPF15). Ramai tanya apa yg bestnya MARYKAY CC CREAM NI...❤..
..
❤MELAWAN garis halus & tanda penuaan.
❤MELEMBABKAN kulit tanpa menjadikan ia berminyak @ melekit.
❤MELINDUNGI kulit dari sinaran UVA & UVB.
❤MENUTUP cela, memelihara & menenangkan kulit bermasalah ie. berjerawat.
❤MENCERAHKAN & menyerikan tona kulit dengan segera.
❤MEMPERBETULKAN ketidaksempurnaan pada kulit.
❤MENGURANGKAN kemerahan pada kulit.
❤MEMPERTAHANKAN & melindungi kulit dari radikal bebas @ kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
..
WAJIB MILIKI CC CREAM INI SBB IA...
💋Tidak melekit & tidak berminyak.
💋Meratakan tona kulit warna anda.
💋Tekstur yg ringan amat selesa dikulit muka.
💋Tahan lama, tidak mudah pudar.
💋Tidak mudah bercapuk.
💋Anti-penuaan.
💋Free-parebens.
..
Kenapa CC Cream Mary Kay best?..
..
1. Sesuai untuk semua jenis kulit dan tona kulit.
2. Sesuai untuk kulit berjerawat (Oil Free).
3. Sesuai untuk kulit Sensitif.
4. Bebas Minyak.
5. Bebas Wangian.
6. Tidak menutupi pori (non-comodogenic).
7. Diuji oleh pakar dermologi dan telah diuji ke atas kulit yg merengsa dan alergik.
..
.
CC CREAM INI TAHAN 4-6BULAN TAU. 
Sayang2 Sha semua tak tahu nak pilih tone color mana...wasap Sha. Free consultation..😚
.
Wasap📲Sha utk order sekarang..
❤Ready stock.
❤Postage everyday.
❤Ingin income harian/mingguan/bulanan?.
❤Sha guide step by step.
.
BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤
.
www.wasap.my/60134023063 .
.
Shahirah | 0134023063
Beauty Consultant Mary Kay
.
COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara
.
#marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #ilovemarykay
#IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaygombak #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama
#marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurah
Hai semua, Sha nak share 8 kebaikan dalam 1 tiub CC Cream (SPF15). Ramai tanya apa yg bestnya MARYKAY CC CREAM NI...❤.. .. ❤MELAWAN garis halus & tanda penuaan. ❤MELEMBABKAN kulit tanpa menjadikan ia berminyak @ melekit. ❤MELINDUNGI kulit dari sinaran UVA & UVB. ❤MENUTUP cela, memelihara & menenangkan kulit bermasalah ie. berjerawat. ❤MENCERAHKAN & menyerikan tona kulit dengan segera. ❤MEMPERBETULKAN ketidaksempurnaan pada kulit. ❤MENGURANGKAN kemerahan pada kulit. ❤MEMPERTAHANKAN & melindungi kulit dari radikal bebas @ kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. .. WAJIB MILIKI CC CREAM INI SBB IA... 💋Tidak melekit & tidak berminyak. 💋Meratakan tona kulit warna anda. 💋Tekstur yg ringan amat selesa dikulit muka. 💋Tahan lama, tidak mudah pudar. 💋Tidak mudah bercapuk. 💋Anti-penuaan. 💋Free-parebens. .. Kenapa CC Cream Mary Kay best?.. .. 1. Sesuai untuk semua jenis kulit dan tona kulit. 2. Sesuai untuk kulit berjerawat (Oil Free). 3. Sesuai untuk kulit Sensitif. 4. Bebas Minyak. 5. Bebas Wangian. 6. Tidak menutupi pori (non-comodogenic). 7. Diuji oleh pakar dermologi dan telah diuji ke atas kulit yg merengsa dan alergik. .. . CC CREAM INI TAHAN 4-6BULAN TAU. Sayang2 Sha semua tak tahu nak pilih tone color mana...wasap Sha. Free consultation..😚 . Wasap📲Sha utk order sekarang.. ❤Ready stock. ❤Postage everyday. ❤Ingin income harian/mingguan/bulanan?. ❤Sha guide step by step. . BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ . www.wasap.my/60134023063 . . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara . #marykaymalaysia  #kulitsihatitucantik  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #ilovemarykay  #IAmBeautyConsultantMarykay  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaykedah  #marykayperlis  #marykaysungaibuloh  #marykaysgbuloh  #marykaysubangbestari  #marykayglenmarie  #marykaydenaialam  #marykaygombak  #tropicanahospital  #marykaykotadamansara  #marykaysaujanautama  #marykaymenaratelekom  #setmicromabrasion  #setkecilkanliangpori  #mengetatkanliangpori  #jeragat  #marykaysrigombak  #marykaymurahgila  #marykaymurah 
Adakah anda mengalami masalah jerawat? Kulit berminyak? Jerawat Pasir?
.
Dapatkan PSK BalanceCream dengan harga istimewa sepanjang May
.
Hubungi 011-23047147 untuk info lanjut
.
#psk #pskskincare #balancecream #makeupcollection #ramadan2018 #promosiraya #discounts #oilyskincare #acnetreatment #suitableforasianskin #newtechnology #kulitberseri #kulitkombinasi #kulitjerawat #bazarpaknil #bazarraya #promosihebat #sayajualsayapakai
Set Advance untuk kulit normal, sensitif & jeragat. Ada masalah kulit seperti di atas nak cantik sebelum raya. Cepat cepat jangan lambat lambat. Rawat segera sebelum merebak! Ayuh! Cantikkan muka & yakin diri 😊🤗 #teamskindetox
Set Advance untuk kulit normal, sensitif & jeragat. Ada masalah kulit seperti di atas nak cantik sebelum raya. Cepat cepat jangan lambat lambat. Rawat segera sebelum merebak! Ayuh! Cantikkan muka & yakin diri 😊🤗 #teamskindetox 
PSK Balance Cream
.
■ Sesuai untuk kulit berminyak, jerawat & kombinasi
■ Mengawal kuantiti air & minyak dari bawah kulit
■ Merawat masalah jerwat pasir
■ Merawat parut jerawat
■ Sesuai untuk wanita & lelaki
.
Hubungi 011-23047147 untuk keterangan lanjut
.
#psk #pskskincare #balancecream #porepurifying #poretreatment #acnetreatment #oilcontrolcream #kulitjerawat #elakjerawat #rawatjerawat #bencijerawat #skincareforman #selftreatment #homefacial #kulitberminyak #kulitkombinasi
PSK Balance Cream . ■ Sesuai untuk kulit berminyak, jerawat & kombinasi ■ Mengawal kuantiti air & minyak dari bawah kulit ■ Merawat masalah jerwat pasir ■ Merawat parut jerawat ■ Sesuai untuk wanita & lelaki . Hubungi 011-23047147 untuk keterangan lanjut . #psk  #pskskincare  #balancecream  #porepurifying  #poretreatment  #acnetreatment  #oilcontrolcream  #kulitjerawat  #elakjerawat  #rawatjerawat  #bencijerawat  #skincareforman  #selftreatment  #homefacial  #kulitberminyak  #kulitkombinasi 
Serum khas untuk : 
1. Menghapuskan jeragat degil
2. Agent anti penuaan & Awet muda
3. Mengatasi masalah kulit kering
4. Menghapuskan kulit kusam & Sel kulit mati
4. Melembabkan kulit muka & Cerahkan kulit muka
5. Mengatasi masalah kulit berminyak
6. Mengecutkan jerawat
7. Menghilangkan parut. 
Jom guna Mylea Freckles Serum. 
Berminat, boleh DM atau : 📱017-3242999 (Whatsapp) 📱017-3242999 (Whatsapp) 📱017-3242999 (Whatsapp) 
FJTEAMMYLEA AGEN SAH (NO.ID : 06/08)
Serum khas untuk : 1. Menghapuskan jeragat degil 2. Agent anti penuaan & Awet muda 3. Mengatasi masalah kulit kering 4. Menghapuskan kulit kusam & Sel kulit mati 4. Melembabkan kulit muka & Cerahkan kulit muka 5. Mengatasi masalah kulit berminyak 6. Mengecutkan jerawat 7. Menghilangkan parut. Jom guna Mylea Freckles Serum. Berminat, boleh DM atau : 📱017-3242999 (Whatsapp) 📱017-3242999 (Whatsapp) 📱017-3242999 (Whatsapp) FJTEAMMYLEA AGEN SAH (NO.ID : 06/08)
Seller paling happy bila cust yg disayangi inform barang sampai 😘

Terus boleh guide sampai gebussss giteww.. yang nak pelolesss wasap sha..
nak bagi saka harga murahhhhhhh terjun parit😘
.
Untuk maklumat lanjut
Boleh DM/Whatsapp 0163642130 
#SparklingSkincare #SparklingSkincareKuantan #KulitJerawat #Breakout #Jeragat #pilsida #pilsidaKuantan #pilCuciDarah #Lucia
#LuciaWhiteningPowder
#LuciaPowderKuantan
#PutihCepat
SERUM PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGELUARKAN PRODUK MENGGUNAKAN BANTUAN EKSKLUSIF (DIAMOND/ PEARL/ RUBY/ MALACHITE STONE) SEBAGAI BAHAN ASAS SETIAP PRODUKNYA ‼️
♥️ tak perlu krim siang
♥️ tak perlu krim malam
♥️ tak perlu moisturiser (pelembap).
❤️ tak melekit langsung.
❤️ sapu terus meresap ke dalam kulit.
♥️ boleh dijadikan make up base
❤️ serum 30ml (banyak tu Tahan 1-2 Bulan Tau) . 
Semuanya dalam satu 😍
SERUM  HANYA RM79 ‼️
CLEANSER HANYA RM49 ‼️
📲Whtsapp 0193338640 .
.
#meeraclegemstoneserum #serumwajah #serumkulit #kulitputih #kulitjerawat  #kulitjeragat #kulithitam #kulitgelap #kulitkusam #serumputih #putihgebu #putih #putihalami #putihgebukekal #serummurah #serummurahmalaysia #skincaremurah #skincarewajah #kulitbermasalah #pemutihwajah #serumpemutihwajah #kulitberjerawat #kulitberminyak #serumputihkankulit #jeragat #putihkankulit #putihpinkish #kulitglowing #flawless #kulitflawless
SERUM PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGELUARKAN PRODUK MENGGUNAKAN BANTUAN EKSKLUSIF (DIAMOND/ PEARL/ RUBY/ MALACHITE STONE) SEBAGAI BAHAN ASAS SETIAP PRODUKNYA ‼️ ♥️ tak perlu krim siang ♥️ tak perlu krim malam ♥️ tak perlu moisturiser (pelembap). ❤️ tak melekit langsung. ❤️ sapu terus meresap ke dalam kulit. ♥️ boleh dijadikan make up base ❤️ serum 30ml (banyak tu Tahan 1-2 Bulan Tau) . Semuanya dalam satu 😍 SERUM HANYA RM79 ‼️ CLEANSER HANYA RM49 ‼️ 📲Whtsapp 0193338640 . . #meeraclegemstoneserum  #serumwajah  #serumkulit  #kulitputih  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulithitam  #kulitgelap  #kulitkusam  #serumputih  #putihgebu  #putih  #putihalami  #putihgebukekal  #serummurah  #serummurahmalaysia  #skincaremurah  #skincarewajah  #kulitbermasalah  #pemutihwajah  #serumpemutihwajah  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #serumputihkankulit  #jeragat  #putihkankulit  #putihpinkish  #kulitglowing  #flawless  #kulitflawless 
Bahan utama MMG
.
💚MINYAK KAYU PUTIH
💚ALOE VERA
💜LAVENDER
.
Kelebihan
.
💗MERESAP
💖TAK MELEKIT
💗MESRA Wudhu'
💖MUDAH dibawa
💗Wangi LAVENDER
.
MMG membantu melegakan
.
😢Resdung
😔Melecur terkena air panas
😟Menghilangkan parut bersalin
😕Sakit gigi
😞Sakit senggugut
😋️Mengecutkan jerawat
😣Kurangkan dengkur semasa tidur
😖Terapi bagi pesakit insomnia
😫Pecahkan lemak pada bahagian tubuh
😧Pening kepala
👩Sesuai untuk ibu mengandung dan bersalin
👶Sesuai untuk bayi kembung perut
👸Mengurangkan kelemumur
👵Sakit pinggang
👣Lenguh kaki
.
Dapatkan Minyak Urut Moden MMG sekarang❤
.
📱 www.wasap.my/601121501257
Bahan utama MMG . 💚MINYAK KAYU PUTIH 💚ALOE VERA 💜LAVENDER . Kelebihan . 💗MERESAP 💖TAK MELEKIT 💗MESRA Wudhu' 💖MUDAH dibawa 💗Wangi LAVENDER . MMG membantu melegakan . 😢Resdung 😔Melecur terkena air panas 😟Menghilangkan parut bersalin 😕Sakit gigi 😞Sakit senggugut 😋️Mengecutkan jerawat 😣Kurangkan dengkur semasa tidur 😖Terapi bagi pesakit insomnia 😫Pecahkan lemak pada bahagian tubuh 😧Pening kepala 👩Sesuai untuk ibu mengandung dan bersalin 👶Sesuai untuk bayi kembung perut 👸Mengurangkan kelemumur 👵Sakit pinggang 👣Lenguh kaki . Dapatkan Minyak Urut Moden MMG sekarang❤ . 📱 www.wasap.my/601121501257
Sampai lagi 500 box Susu Maaez👏🏻 Hari jumaat minggu lepas dah sampai 500 box. Sehari je terus lesapppp! Mentang-mentang ada promosi sekarang, semua pakai grab 2-4 kotak. Buat bekal sahur letewww😚

Susu Maaez ni kalau minum time sahur, in shaa Allah sampai ke sahur esok hari masih bertenaga💪🏻 Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Mira +601119826007 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘
Sampai lagi 500 box Susu Maaez👏🏻 Hari jumaat minggu lepas dah sampai 500 box. Sehari je terus lesapppp! Mentang-mentang ada promosi sekarang, semua pakai grab 2-4 kotak. Buat bekal sahur letewww😚 Susu Maaez ni kalau minum time sahur, in shaa Allah sampai ke sahur esok hari masih bertenaga💪🏻 Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Mira +601119826007 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘
" KULIT BARU LEBIH PUTIH DAN BERSERI "
.
.
Sebelum ni memang perlu cari spot yang sesuai untuk bagi nampak kulit tak gelap dan tak suram. Nak2 kalau nak kene bergambar😣
.
.
 lepass guna je Lenimaglutacapsul ni truss kulit glowing😍
.
.
Takk percaya ? Jom Cuba Baru tauu 😍😍
.
Whatsapp 016-6158387
.
#Lenima #LenimaGlutaCapsule #LENIMACAPSULES #Glutax #glutacaps #kulitmacamorangmuda
#kulitpinkish #kulitputih 
#kulitlembab #kulitcerah #putihgebu #menawan #kulitberjeragat #kulitjerawat #glutathione #vitaminc #astaxanthin
" KULIT BARU LEBIH PUTIH DAN BERSERI " . . Sebelum ni memang perlu cari spot yang sesuai untuk bagi nampak kulit tak gelap dan tak suram. Nak2 kalau nak kene bergambar😣 . . lepass guna je Lenimaglutacapsul ni truss kulit glowing😍 . . Takk percaya ? Jom Cuba Baru tauu 😍😍 . Whatsapp 016-6158387 . #Lenima  #LenimaGlutaCapsule  #LENIMACAPSULES  #Glutax  #glutacaps  #kulitmacamorangmuda  #kulitpinkish  #kulitputih  #kulitlembab  #kulitcerah  #putihgebu  #menawan  #kulitberjeragat  #kulitjerawat  #glutathione  #vitaminc  #astaxanthin 
TAK SANGKA JERAGAT DAH PUDAR 😍
.
.
Hasil dari consume 2 box Susu Maaez, kulit makin bersih dan jeragat pun makin pudar. Alhamdulillah, happy sangat bila dapat positive feedback dari pengguna ni. Yela, kita bukan sekadar jual je tapi kita bantu pengguna selesaikan masalah mereka.
.
Tak kira masalah kulit macam mana pun, in shaa Allah kita akan bantu. Yang penting ikut aturan makan yang betul dan ikut segala tips-tips yang kita bagi okay?😘.
.
KELEBIHAN SUSU MAAEZ:
🌸Meningkatkan kecerdasan minda
🌸Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain
🌸Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
🌸Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar.
🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
🌸Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
🌸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
🌸Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
🌸Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu.
🌸Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
🌸Mengurangkan masalah keguguran rambut
🌸Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu
🌸Menaikkan seri kulit wajah yang kusam
.
.
Susu Maaez sesuai digunakan oleh :
.
.
👌 Ibu Mengandung
👌 Ibu menyusukan anak
👌 Lelaki mahupun wanita
👌 Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
👌 Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
👌 Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
👌Kanak-kanak yang sering berkudis dan ada masalah kulit gatal-gatal.
.
.
Ibu mengandung, ibu menyusu, dan kanak-kanak pun boleh consume susu MAAEZ kerana didalam susu maaez ni mengandungi makanan sunnah seperti : ✔Susu Kambing
✔Sarang Burung Walit
✔Habbatus Sauda
✔Buah Tin
✔Kismis
✔Kurma
✔Delima
✔Biji Aprikot
✔Madu
✔Tomato
✔Zaitun
.
.
Mempunyai 3 perisa :
- COKLAT
- ORIGINAL
- STRAWBERRY

Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Mira +6011-19826007atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘
TAK SANGKA JERAGAT DAH PUDAR 😍 . . Hasil dari consume 2 box Susu Maaez, kulit makin bersih dan jeragat pun makin pudar. Alhamdulillah, happy sangat bila dapat positive feedback dari pengguna ni. Yela, kita bukan sekadar jual je tapi kita bantu pengguna selesaikan masalah mereka. . Tak kira masalah kulit macam mana pun, in shaa Allah kita akan bantu. Yang penting ikut aturan makan yang betul dan ikut segala tips-tips yang kita bagi okay?😘. . KELEBIHAN SUSU MAAEZ: 🌸Meningkatkan kecerdasan minda 🌸Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain 🌸Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur 🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit. 🌸Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar. 🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah. 🌸Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. 🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. 🌸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. 🌸Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 🌸Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu. 🌸Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 🌸Mengurangkan masalah keguguran rambut 🌸Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu 🌸Menaikkan seri kulit wajah yang kusam . . Susu Maaez sesuai digunakan oleh : . . 👌 Ibu Mengandung 👌 Ibu menyusukan anak 👌 Lelaki mahupun wanita 👌 Pesakit Ekzema ( masalah kulit ) 👌 Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi 👌 Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut 👌Kanak-kanak yang sering berkudis dan ada masalah kulit gatal-gatal. . . Ibu mengandung, ibu menyusu, dan kanak-kanak pun boleh consume susu MAAEZ kerana didalam susu maaez ni mengandungi makanan sunnah seperti : ✔Susu Kambing ✔Sarang Burung Walit ✔Habbatus Sauda ✔Buah Tin ✔Kismis ✔Kurma ✔Delima ✔Biji Aprikot ✔Madu ✔Tomato ✔Zaitun . . Mempunyai 3 perisa : - COKLAT - ORIGINAL - STRAWBERRY Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Mira +6011-19826007atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘
MACAM CANTIK PULAK KULIT SEKARANG😍.
.
Tetiba rasa kulit macam cerah jer, macam cantik jer. Perasaan ni biasanya pengguna Susu Maaez yang akan rasa. Contohnya sis dalam feedback ni, tak pasal-pasal dia tersuka tanpa sengaja dengan kulit dia sekarang. Yela kulit dah cantik, mestilah suka. Korang pun mesti suka jugak kalau dapat kulit cerah, cantik dan bersih kan? Tipu lah kalau kata tak suka😚.
.
Alhamdulillah, bila dapat feedback macam ni Mira pun tumpang gembira. Syukur sangat bila dapat gembirakan hati orang. Produk yang bagus adalah produk yang mampu memberikan kesan yang baik pada penggunanya. Betul tak?
.
Jadi kalau korang nak cari produk yang bagus dan berkesan untuk masalah  dan penjagaan kulit, Susu Maaez lah jawapannya💕
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Mira +601119826007 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘
MACAM CANTIK PULAK KULIT SEKARANG😍. . Tetiba rasa kulit macam cerah jer, macam cantik jer. Perasaan ni biasanya pengguna Susu Maaez yang akan rasa. Contohnya sis dalam feedback ni, tak pasal-pasal dia tersuka tanpa sengaja dengan kulit dia sekarang. Yela kulit dah cantik, mestilah suka. Korang pun mesti suka jugak kalau dapat kulit cerah, cantik dan bersih kan? Tipu lah kalau kata tak suka😚. . Alhamdulillah, bila dapat feedback macam ni Mira pun tumpang gembira. Syukur sangat bila dapat gembirakan hati orang. Produk yang bagus adalah produk yang mampu memberikan kesan yang baik pada penggunanya. Betul tak? . Jadi kalau korang nak cari produk yang bagus dan berkesan untuk masalah dan penjagaan kulit, Susu Maaez lah jawapannya💕 . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Mira +601119826007 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘
Siapa malas pakai mask..???!!! Rugiiii sangat2...
Sebab mask menanggalkan sel2 kulit mati taw.. Cukup2 lah uolls simpan banyak2 ‘dead cells’ tuuu. 
Sebab nak buat kriuk2 mcm bawang goreng mee sedap pon tak boleh jugakkk 😅

#Momdad4Hero #magicalbee #freeskincareclass #ilovemycareer #ilovemarykay #kulitsihat #kulitcantik #combinationskin #kulittaksekata #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitjerawat #kulitkering #botanicalskincare #pores #sensitiveskin #skinproblem #naturalskincare #johorbahru #marykayskincare #beautyconsultantmk #marykayjb  #marykaykotatinggi #marykaymersing #marykaybandarpenawar #marykaykangkarpulai #marykayskudai #marykaypekannenas #marykayjohor #jb
Siapa malas pakai mask..???!!! Rugiiii sangat2... Sebab mask menanggalkan sel2 kulit mati taw.. Cukup2 lah uolls simpan banyak2 ‘dead cells’ tuuu. Sebab nak buat kriuk2 mcm bawang goreng mee sedap pon tak boleh jugakkk 😅 #Momdad4Hero  #magicalbee  #freeskincareclass  #ilovemycareer  #ilovemarykay  #kulitsihat  #kulitcantik  #combinationskin  #kulittaksekata  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitjerawat  #kulitkering  #botanicalskincare  #pores  #sensitiveskin  #skinproblem  #naturalskincare  #johorbahru  #marykayskincare  #beautyconsultantmk  #marykayjb  #marykaykotatinggi  #marykaymersing  #marykaybandarpenawar  #marykaykangkarpulai  #marykayskudai  #marykaypekannenas  #marykayjohor  #jb 
IBU MENYUSU & MENGANDUNG BOLEH KE MINUM SUSU MAAEZ?

Ya, BOLEH dan sangat2 digalakkan. Elok untuk ibu yang ada alahan semasa preganant, elok juga untuk bayi dalam kandungan. Membesar dengan lebih sihat, serta IQ yang lebih cerdas.

Ibu yang kekurangan susu badan, sangat2 digalakkan minum susu maaez ni. Tak perlu lah ke klinik untuk cucuk bagi banyak susu. Minum je susu maaez ni, esok pagi bangun bengkak susu terus. Sebab susu penuh sampai menitik2.

Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Mira 📲 +6011-19826007 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘
IBU MENYUSU & MENGANDUNG BOLEH KE MINUM SUSU MAAEZ? Ya, BOLEH dan sangat2 digalakkan. Elok untuk ibu yang ada alahan semasa preganant, elok juga untuk bayi dalam kandungan. Membesar dengan lebih sihat, serta IQ yang lebih cerdas. Ibu yang kekurangan susu badan, sangat2 digalakkan minum susu maaez ni. Tak perlu lah ke klinik untuk cucuk bagi banyak susu. Minum je susu maaez ni, esok pagi bangun bengkak susu terus. Sebab susu penuh sampai menitik2. Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Mira 📲 +6011-19826007 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘
Ibu yang minum anak pun dapat khasiat, tak percaya? tengok feedback atas ni baby ni full breastfeeding umur baby dalam lingkungan 3-4bulan so memang ibu dia je yang minum susu maaez.
.
.
Kesiannya tengok baby ni kena ruam mesti asyik merengek je tak selesa, bukan baby je tak selesa ibu pun mesti stress tengok anak merengek-rengek haa tu lah punca susu badan kita susut, urmm taknak lah macam tu kan? sebab tu lah Lily suggestkan minum susu maaez ni susu ibu bertambah & anak pun dapat khasiat.
.
.
Nak tahu tak? Mula-mula customer ni minum 1sachet je sehari, tapi bila dia tengok feedback customer yang minum 2sachet sehari kesannya lebih cepat, dia pun start minum 2sachet sehari. Alhamdulillah memang terbukti perubahan pada baby dia. Shu pun happy tengok baby dia dah takde lagi ruam-ruam merah.
.
.
Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Shu 📲 +6019-6877220 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘
Ibu yang minum anak pun dapat khasiat, tak percaya? tengok feedback atas ni baby ni full breastfeeding umur baby dalam lingkungan 3-4bulan so memang ibu dia je yang minum susu maaez. . . Kesiannya tengok baby ni kena ruam mesti asyik merengek je tak selesa, bukan baby je tak selesa ibu pun mesti stress tengok anak merengek-rengek haa tu lah punca susu badan kita susut, urmm taknak lah macam tu kan? sebab tu lah Lily suggestkan minum susu maaez ni susu ibu bertambah & anak pun dapat khasiat. . . Nak tahu tak? Mula-mula customer ni minum 1sachet je sehari, tapi bila dia tengok feedback customer yang minum 2sachet sehari kesannya lebih cepat, dia pun start minum 2sachet sehari. Alhamdulillah memang terbukti perubahan pada baby dia. Shu pun happy tengok baby dia dah takde lagi ruam-ruam merah. . . Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Shu 📲 +6019-6877220 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘
Hide Me Please Foundation ni mempunyai KKM. Jadi, boleh la gunakan tanpa was-was ❤
.
==============
KELULUSAN KKM
==============
(+) NOT KKM number : NOT170300741K
.
Berminat boleh whatsapp fana
01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
#hidemepleasefoundation #foundation  #tidakbercapuk #makeup #makeuplover #changlun #uum #glowing #flawless #cod #postage #makeupsetting #spraymakeup #hmpagent #hmpchanglun #jitra #antirekahan  #sayapakaisayajual #sayajualonline #foundationmurah #bazarpaknil #cantik #murah #jerawat #acne #kulitjerawat #flawless #smooth #jomcantik #tutupcela #tutupjerawat
Hide Me Please Foundation ni mempunyai KKM. Jadi, boleh la gunakan tanpa was-was ❤ . ============== KELULUSAN KKM ============== (+) NOT KKM number : NOT170300741K . Berminat boleh whatsapp fana 01121004478 COD UUM/CHANGLUN . #hidemepleasefoundation  #foundation  #tidakbercapuk  #makeup  #makeuplover  #changlun  #uum  #glowing  #flawless  #cod  #postage  #makeupsetting  #spraymakeup  #hmpagent  #hmpchanglun  #jitra  #antirekahan  #sayapakaisayajual  #sayajualonline  #foundationmurah  #bazarpaknil  #cantik  #murah  #jerawat  #acne  #kulitjerawat  #flawless  #smooth  #jomcantik  #tutupcela  #tutupjerawat 
PUASA TAHUN NI LEBIH BERTENAGA, PUASA KALI NI KURANG LAPAR.
.
Jika ada yang masih tercari-cari supplement yang membantu memberikan extra tenaga masa puasa, ESP JAWAPANNYA.
.
Protein ESP buat perut kenyang lebih lama, badan lebih bertenaga walaupun seharian berpuasa. .
.
Selain tu, ada kelebihan lain ESP yang ramai pengguna tak tahu,.
.
Antaranya.;
.
👉Cerahkan kulit sekata
👉 Hilangkan jeragat 👉 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
👉 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
👉 Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
👉 Anjalkan payudara 👉 Anjalkan punggung 👉 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
👉 Mengatasi rasa letih dan lesu 👉 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
👉 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
👉 Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan ESP, whatapp ibuhasya terus yer. ..
.
Ziela a.k.a Ibuhasya
011 396 39453 (Link whatapp di profile)

#shakleebyibuhasya #shakleebatupahat #shakleemurah #kulitjerawat #bazapaknil #kulitflawless  #kulitcantik #bajuraya2018
#shakleemalaysia #shakleemurah #organicskincare #bajubabymurah #tipskulitcantik #MalaysiaHot #kulitputih #kulitkusam #jeragat #raya2018 #fattzura #shakleejohor #shakleeyongpeng #shakleekluang
#ibuhamil
PUASA TAHUN NI LEBIH BERTENAGA, PUASA KALI NI KURANG LAPAR. . Jika ada yang masih tercari-cari supplement yang membantu memberikan extra tenaga masa puasa, ESP JAWAPANNYA. . Protein ESP buat perut kenyang lebih lama, badan lebih bertenaga walaupun seharian berpuasa. . . Selain tu, ada kelebihan lain ESP yang ramai pengguna tak tahu,. . Antaranya.; . 👉Cerahkan kulit sekata 👉 Hilangkan jeragat 👉 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 👉 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation 👉 Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 👉 Anjalkan payudara 👉 Anjalkan punggung 👉 Atasi gastrik dan pedih ulu hati 👉 Mengatasi rasa letih dan lesu 👉 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa 👉 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu 👉 Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu . Berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan ESP, whatapp ibuhasya terus yer. .. . Ziela a.k.a Ibuhasya 011 396 39453 (Link whatapp di profile) #shakleebyibuhasya  #shakleebatupahat  #shakleemurah  #kulitjerawat  #bazapaknil  #kulitflawless  #kulitcantik  #bajuraya2018  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #organicskincare  #bajubabymurah  #tipskulitcantik  #MalaysiaHot  #kulitputih  #kulitkusam  #jeragat  #raya2018  #fattzura  #shakleejohor  #shakleeyongpeng  #shakleekluang  #ibuhamil 
Harini mai ada mary kay academy taw..
Kita belajar mekap siang dan malam.. Siang lebih simple dan manis je kan. 
Malam pula lebih sexy dan anggun gitew. 
Anda suka yang mana..?
Eyecolors ke lipstick???
Mai??? Suka semuaaaa. Hahaks. 
Yeayyy nanti mai ajar pula ya macam mana nak dapat look cmni 😍😍😍 Untuk amatur2 yang macam mai 🌹🌹🌹 Tapi kene ingat taw. Mekap yang cantik datangnya dari kulit yang sihat.. 😘

#Momdad4Hero #magicalbee #freeskincareclass #ilovemycareer #ilovemarykay #kulitsihat #kulitcantik #combinationskin #kulittaksekata #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitjerawat #kulitkering #botanicalskincare #pores #sensitiveskin #skinproblem #naturalskincare #johorbahru #marykayskincare #beautyconsultantmk #marykayjb  #marykaykotatinggi #marykaymersing #marykaybandarpenawar #marykaykangkarpulai #marykayskudai #marykaypekannenas #marykayjohor #jb
Harini mai ada mary kay academy taw.. Kita belajar mekap siang dan malam.. Siang lebih simple dan manis je kan. Malam pula lebih sexy dan anggun gitew. Anda suka yang mana..? Eyecolors ke lipstick??? Mai??? Suka semuaaaa. Hahaks. Yeayyy nanti mai ajar pula ya macam mana nak dapat look cmni 😍😍😍 Untuk amatur2 yang macam mai 🌹🌹🌹 Tapi kene ingat taw. Mekap yang cantik datangnya dari kulit yang sihat.. 😘 #Momdad4Hero  #magicalbee  #freeskincareclass  #ilovemycareer  #ilovemarykay  #kulitsihat  #kulitcantik  #combinationskin  #kulittaksekata  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitjerawat  #kulitkering  #botanicalskincare  #pores  #sensitiveskin  #skinproblem  #naturalskincare  #johorbahru  #marykayskincare  #beautyconsultantmk  #marykayjb  #marykaykotatinggi  #marykaymersing  #marykaybandarpenawar  #marykaykangkarpulai  #marykayskudai  #marykaypekannenas  #marykayjohor  #jb 
RAMADHAN SALE KHAS UNTUK YANG NAK KULIT CANTIK SAHAJA!
.
Korang boleh cuci mata dengan lambakan testimoni kat ig mira sendiri. .
Dah ramai berpuas hati dengan susu maaez ni tau korang😍
.
Normal price RM59.90. 
Sekotak RM55 SAHAJA
2 kotak RM99.80 SAHAJA!
.
Nak tips kesan pantas tak minum Susu Maaez & guna sabun Carmela Whitening Soap? Meh whatsapp sis 0135925117 cepat 💕 Taknak ke uolss cantik berseri-seri , kulit wajah bersih hari raya nanti 😍
RAMADHAN SALE KHAS UNTUK YANG NAK KULIT CANTIK SAHAJA! . Korang boleh cuci mata dengan lambakan testimoni kat ig mira sendiri. . Dah ramai berpuas hati dengan susu maaez ni tau korang😍 . Normal price RM59.90. Sekotak RM55 SAHAJA 2 kotak RM99.80 SAHAJA! . Nak tips kesan pantas tak minum Susu Maaez & guna sabun Carmela Whitening Soap? Meh whatsapp sis 0135925117 cepat 💕 Taknak ke uolss cantik berseri-seri , kulit wajah bersih hari raya nanti 😍
Promo Ramadhan Wardah Acnederm Series
Berlaku sampai 10 Juni ya. Atasi kulit berjerawat dengan seri Acnederm ini.

Grab fast sebelum kehabisan.

Info & Order: Chat 0812-87528494

#ramadhan #ramadanpromo #wardah #acnedermseries #wardahhouse #wardahbeauty #wardahkosmetik #paketwardah #wardahacne  #kulitjerawat #wardahacnederm #tipswardah #wardahdiskon #acnecare
Biar gelap bila scrub, lepas scrub barulah dia punya cerah glowing kaw kaw sampai silau cermin😝
.
⚠️ AWAS JGN SAMPAI TERMAKAN BULAN2 PUASA NI⚠️ 😋
Biar gelap bila scrub, lepas scrub barulah dia punya cerah glowing kaw kaw sampai silau cermin😝 . ⚠️ AWAS JGN SAMPAI TERMAKAN BULAN2 PUASA NI⚠️ 😋
Wow penangan susu maaez, susu membengkak rezeki anak kan, baru rasa puas hati nak menyusu tu, kalau susu tak de kita kesian tengok anak yelah susu ibu tu kan susu yang paling terbaik untuk anak.
.
.
Yang mana tak tahu Mira nak share info susu maaez ni sesuai sangat untuk ibu hamil dan ibu menyusu, sebab apa? sebab kndungan susu maaez ni 99% daripada bahan-bahan sunnah kurma, kismis,delima,madu,habbatussauda,sarang burung walid,aprikot,minyak zaiton, tomato,ektrak strawberry/coco & susu kambing.
.
.
Banyak manfaat kalau kita amalkan susu maaez ni bukan sahaja untuk minda IQ tapi untuk dalaman serta kulit kita juga.Rasa susu maaez ni jangan risau tak hamis macam susu kambing yang lain, rasa dia sangat sedap lemak manis, yummyyyyy
.
.
 Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Mira 📲 +6011-19826007 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘
Wow penangan susu maaez, susu membengkak rezeki anak kan, baru rasa puas hati nak menyusu tu, kalau susu tak de kita kesian tengok anak yelah susu ibu tu kan susu yang paling terbaik untuk anak. . . Yang mana tak tahu Mira nak share info susu maaez ni sesuai sangat untuk ibu hamil dan ibu menyusu, sebab apa? sebab kndungan susu maaez ni 99% daripada bahan-bahan sunnah kurma, kismis,delima,madu,habbatussauda,sarang burung walid,aprikot,minyak zaiton, tomato,ektrak strawberry/coco & susu kambing. . . Banyak manfaat kalau kita amalkan susu maaez ni bukan sahaja untuk minda IQ tapi untuk dalaman serta kulit kita juga.Rasa susu maaez ni jangan risau tak hamis macam susu kambing yang lain, rasa dia sangat sedap lemak manis, yummyyyyy . . Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Mira 📲 +6011-19826007 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘
RAMADHAN SALE KHAS UNTUK YANG NAK KULIT CANTIK SAHAJA!
.
Korang boleh cuci mata dengan lambakan testimoni kat ig mira sendiri. .
Dah ramai berpuas hati dengan susu maaez ni tau korang😍
.
Normal price RM59.90. 
Sekotak RM55 SAHAJA
2 kotak RM99.80 SAHAJA!
.
Nak tips kesan pantas tak minum Susu Maaez & guna sabun Carmela Whitening Soap? Meh whatsapp sis 0135925117 cepat 💕 Taknak ke uolss cantik berseri-seri , kulit wajah bersih hari raya nanti 😍
RAMADHAN SALE KHAS UNTUK YANG NAK KULIT CANTIK SAHAJA! . Korang boleh cuci mata dengan lambakan testimoni kat ig mira sendiri. . Dah ramai berpuas hati dengan susu maaez ni tau korang😍 . Normal price RM59.90. Sekotak RM55 SAHAJA 2 kotak RM99.80 SAHAJA! . Nak tips kesan pantas tak minum Susu Maaez & guna sabun Carmela Whitening Soap? Meh whatsapp sis 0135925117 cepat 💕 Taknak ke uolss cantik berseri-seri , kulit wajah bersih hari raya nanti 😍
Senang pakai dan fast result❗️
.
Memang senang pun nak guna Niqrees Hydrogel ni, hanya perlu 1-2 kali pump untuk keluarkan Niqrees Hydrogel dari botol dan sapu pada seluruh wajah atau di tempat2 yang diperlukan.
.
Gunakan 2 kali sehari pagi dan malam selepas cuci muka.
.
Dengan Niqrees Hydrogel, eyebag yang dah lama bertengek bawah mata pun senang hilang.
.
Siapa yang ada masalah eyebag boleh la contact
📲Wiwin 0163152198
📲Wiwin 0163152198
📲Wiwin 0163152198
Senang pakai dan fast result❗️ . Memang senang pun nak guna Niqrees Hydrogel ni, hanya perlu 1-2 kali pump untuk keluarkan Niqrees Hydrogel dari botol dan sapu pada seluruh wajah atau di tempat2 yang diperlukan. . Gunakan 2 kali sehari pagi dan malam selepas cuci muka. . Dengan Niqrees Hydrogel, eyebag yang dah lama bertengek bawah mata pun senang hilang. . Siapa yang ada masalah eyebag boleh la contact 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198
Senang pakai dan fast result❗️
.
Memang senang pun nak guna Niqrees Hydrogel ni, hanya perlu 1-2 kali pump untuk keluarkan Niqrees Hydrogel dari botol dan sapu pada seluruh wajah atau di tempat2 yang diperlukan.
.
Gunakan 2 kali sehari pagi dan malam selepas cuci muka.
.
Dengan Niqrees Hydrogel, eyebag yang dah lama bertengek bawah mata pun senang hilang.
.
Siapa yang ada masalah eyebag boleh la contact
📲Wiwin 0163152198
📲Wiwin 0163152198
📲Wiwin 0163152198
Senang pakai dan fast result❗️ . Memang senang pun nak guna Niqrees Hydrogel ni, hanya perlu 1-2 kali pump untuk keluarkan Niqrees Hydrogel dari botol dan sapu pada seluruh wajah atau di tempat2 yang diperlukan. . Gunakan 2 kali sehari pagi dan malam selepas cuci muka. . Dengan Niqrees Hydrogel, eyebag yang dah lama bertengek bawah mata pun senang hilang. . Siapa yang ada masalah eyebag boleh la contact 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198
Senang pakai dan fast result❗️
.
Memang senang pun nak guna Niqrees Hydrogel ni, hanya perlu 1-2 kali pump untuk keluarkan Niqrees Hydrogel dari botol dan sapu pada seluruh wajah atau di tempat2 yang diperlukan.
.
Gunakan 2 kali sehari pagi dan malam selepas cuci muka.
.
Dengan Niqrees Hydrogel, eyebag yang dah lama bertengek bawah mata pun senang hilang.
.
Siapa yang ada masalah eyebag boleh la contact
📲Wiwin 0163152198
📲Wiwin 0163152198
📲Wiwin 0163152198
Senang pakai dan fast result❗️ . Memang senang pun nak guna Niqrees Hydrogel ni, hanya perlu 1-2 kali pump untuk keluarkan Niqrees Hydrogel dari botol dan sapu pada seluruh wajah atau di tempat2 yang diperlukan. . Gunakan 2 kali sehari pagi dan malam selepas cuci muka. . Dengan Niqrees Hydrogel, eyebag yang dah lama bertengek bawah mata pun senang hilang. . Siapa yang ada masalah eyebag boleh la contact 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198
Good news🎉🎉🎉 Youth SKIN CARE is available in loose item!! Anda boleh grab mana² produk secara berasingan tau! Yahoooooo! .
Ramai yang menanti nanti loose item ni. Dan saya nak inform anda memang best skin care ni. Dan sangat berbaloi sebab nya tahan LAMA. Sebab semua diisi dalam bekas yang besar. Setahun pun tak habis lagi weehhh rasanya. Paling kejap pun 7 ke 8 bulan rasanya boleh tahan nih! Tak rugi!! .

Kalau nak tahu kan setiap produk dalam Youth Skincare dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol. Dalam Youth sendiri ada Vitamin A , Vitamin C , Vitamin E yang sangat bagus untuk kulit. 🌷  LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
Membersihkan kulit wajah serta boleh berindak sebagai makeup remover untuk makeup yang ringan. . 🌷 PERFECTING SKIN TONER
Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit. 🌷 YOUTH ACTIVATING SERUM
Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih muda berseri. . .
🌷 AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50
Melindungi kulit daripada sinar matahari, menyuburkan dan melembapkan kulit. Bila pakai pelembap ni dia akan beri efek GLOWING pada kulit. . 🌷 RADIANCE C+E
Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah
. 🌷 ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri
.

Nak saya bantu selesaikan masalah kulit dengan Youth Skincare boleh dm or whatsapp ya
.
.
.
.
0174422717

#shakleekangar #shakleeperlis #shakleearau #setkulit #kulitjerawat #parutjerawat #setcantik # shakleemalaysia #imiracle #0174422717
Good news🎉🎉🎉 Youth SKIN CARE is available in loose item!! Anda boleh grab mana² produk secara berasingan tau! Yahoooooo! . Ramai yang menanti nanti loose item ni. Dan saya nak inform anda memang best skin care ni. Dan sangat berbaloi sebab nya tahan LAMA. Sebab semua diisi dalam bekas yang besar. Setahun pun tak habis lagi weehhh rasanya. Paling kejap pun 7 ke 8 bulan rasanya boleh tahan nih! Tak rugi!! . Kalau nak tahu kan setiap produk dalam Youth Skincare dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol. Dalam Youth sendiri ada Vitamin A , Vitamin C , Vitamin E yang sangat bagus untuk kulit. 🌷 LUMINOUS GEL OIL CLEANSER Membersihkan kulit wajah serta boleh berindak sebagai makeup remover untuk makeup yang ringan. . 🌷 PERFECTING SKIN TONER Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit. 🌷 YOUTH ACTIVATING SERUM Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih muda berseri. . . 🌷 AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 Melindungi kulit daripada sinar matahari, menyuburkan dan melembapkan kulit. Bila pakai pelembap ni dia akan beri efek GLOWING pada kulit. . 🌷 RADIANCE C+E Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah . 🌷 ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri . Nak saya bantu selesaikan masalah kulit dengan Youth Skincare boleh dm or whatsapp ya . . . . 0174422717 #shakleekangar  #shakleeperlis  #shakleearau  #setkulit  #kulitjerawat  #parutjerawat  #setcantik  # shakleemalaysia #imiracle  #0174422717 
PUASA TAHUN NI LEBIH BERTENAGA, PUASA KALI NI KURANG LAPAR.
.
Jika ada yang masih tercari-cari supplement yang membantu memberikan extra tenaga masa puasa, ESP JAWAPANNYA.
.
Protein ESP buat perut kenyang lebih lama, badan lebih bertenaga walaupun seharian berpuasa. .
Selain tu, ada kelebihan lain ESP yang ramai pengguna tak tahu,. Antaranya.;
.
👉Cerahkan kulit sekata
👉 Hilangkan jeragat 👉 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
👉 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
👉 Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
👉 Anjalkan payudara 👉 Anjalkan punggung 👉 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
👉 Mengatasi rasa letih dan lesu 👉 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
👉 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
👉 Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan ESP, whatapp ibuhasya terus yer. ..
Ziela a.k.a Ibuhasya
011 396 39453 (Link whatapp di profile)

#shakleebyibuhasya #shakleebatupahat #shakleemurah #kulitjerawat #bazapaknil #kulitflawless  #kulitcantik #bajuraya2018
#shakleemalaysia #shakleemurah #organicskincare #bajubabymurah #tipskulitcantik #MalaysiaHot #kulitputih #kulitkusam #jeragat #raya2018 #fattzura #shakleejohor #shakleeyongpeng #shakleekluang
#ibuhamil
PUASA TAHUN NI LEBIH BERTENAGA, PUASA KALI NI KURANG LAPAR. . Jika ada yang masih tercari-cari supplement yang membantu memberikan extra tenaga masa puasa, ESP JAWAPANNYA. . Protein ESP buat perut kenyang lebih lama, badan lebih bertenaga walaupun seharian berpuasa. . Selain tu, ada kelebihan lain ESP yang ramai pengguna tak tahu,. Antaranya.; . 👉Cerahkan kulit sekata 👉 Hilangkan jeragat 👉 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 👉 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation 👉 Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 👉 Anjalkan payudara 👉 Anjalkan punggung 👉 Atasi gastrik dan pedih ulu hati 👉 Mengatasi rasa letih dan lesu 👉 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa 👉 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu 👉 Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu . Berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan ESP, whatapp ibuhasya terus yer. .. Ziela a.k.a Ibuhasya 011 396 39453 (Link whatapp di profile) #shakleebyibuhasya  #shakleebatupahat  #shakleemurah  #kulitjerawat  #bazapaknil  #kulitflawless  #kulitcantik  #bajuraya2018  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #organicskincare  #bajubabymurah  #tipskulitcantik  #MalaysiaHot  #kulitputih  #kulitkusam  #jeragat  #raya2018  #fattzura  #shakleejohor  #shakleeyongpeng  #shakleekluang  #ibuhamil 
Set Microdermabrasion

Formula untuk parut ekstrem dan liang pori 💙 ❤TimeWise Microdermabrasion Refine 70g

Mengurangkan garis halus, baiki struktur kulit dari dalam, menanggalkan sel kulit mati dan baiki struktur liang roma supaya mengecil. Juga mengandungi agen pencerahan ❤TimeWise Pore Minimizer 29ml

Serum yang mengandungi perlindungan harian utk menghalang liang pori pada wajah dari terus membesar. Mengurangkan saiz pori besar yang sedia ada serta membaiki struktur kulit dalaman. 
Dengan penggunaan yang konsisten gabungan dua produk ni. Kulit lebih halus, parut semakin pudar dan kelamaan hilang (bergantung kepada jenis/usia/ketebalan parut). Secara tak lngsung kulit wajah semakin cerah licin dan berseri.

Ada yg minat dgn set ni? whatsapp kakak now babe😘

Your Mary Kay Beauty Consultant💋
Mysara
0132195273

#setjerawat #kulitjerawat #setjerawatMK #marykayjerawat #setjerawatmarykay #setmicrodermabrasion #microdermabrasionMK
Set Microdermabrasion Formula untuk parut ekstrem dan liang pori 💙 ❤TimeWise Microdermabrasion Refine 70g Mengurangkan garis halus, baiki struktur kulit dari dalam, menanggalkan sel kulit mati dan baiki struktur liang roma supaya mengecil. Juga mengandungi agen pencerahan ❤TimeWise Pore Minimizer 29ml Serum yang mengandungi perlindungan harian utk menghalang liang pori pada wajah dari terus membesar. Mengurangkan saiz pori besar yang sedia ada serta membaiki struktur kulit dalaman. Dengan penggunaan yang konsisten gabungan dua produk ni. Kulit lebih halus, parut semakin pudar dan kelamaan hilang (bergantung kepada jenis/usia/ketebalan parut). Secara tak lngsung kulit wajah semakin cerah licin dan berseri. Ada yg minat dgn set ni? whatsapp kakak now babe😘 Your Mary Kay Beauty Consultant💋 Mysara 0132195273 #setjerawat  #kulitjerawat  #setjerawatMK  #marykayjerawat  #setjerawatmarykay  #setmicrodermabrasion  #microdermabrasionMK 
Mencuci wajah wajib dilakukan, minimal 2x sehari (pagi hari sebelum beraktivitas, dan malam hari setelah beraktivitas).
.
Sudah tau kan kalau Fabil Herbal terbuat dari 6 autentic herbal sunnah. . . .
.
Bidara, Habbatussauda, zaitun, anggur, susu kambing etawa dan mentimun adalah enam hal yang termaktub baik dalam Al Qur'an maupun As Sunnah. Sangat bermafaat bagi tubuh, kesehatan kulit juga membantu terapi ruqyah.

Biidznillah fabil fresh herbal ini Unscented, tanpa pewangi/parfum, tanpa sls, edta, alkohol, detergent, potasium, mercury, hydroquinon sehingga dapat digunakan untuk segala usia ataupun saat melaksanakan ibadah Haji/Umroh. Aman untuk semua jenis kulit. Bahkan ibu hamil dan menyusui pun bisa menggunakan fabil fresh herbal. . . .
#kulitkusam 
#kulitjerawat 
#kulitberminyak 
#kulitkering 
#jerawathilang 
#jerawathilangcepat #penghilangkomedoampuh
Mencuci wajah wajib dilakukan, minimal 2x sehari (pagi hari sebelum beraktivitas, dan malam hari setelah beraktivitas). . Sudah tau kan kalau Fabil Herbal terbuat dari 6 autentic herbal sunnah. . . . . Bidara, Habbatussauda, zaitun, anggur, susu kambing etawa dan mentimun adalah enam hal yang termaktub baik dalam Al Qur'an maupun As Sunnah. Sangat bermafaat bagi tubuh, kesehatan kulit juga membantu terapi ruqyah. Biidznillah fabil fresh herbal ini Unscented, tanpa pewangi/parfum, tanpa sls, edta, alkohol, detergent, potasium, mercury, hydroquinon sehingga dapat digunakan untuk segala usia ataupun saat melaksanakan ibadah Haji/Umroh. Aman untuk semua jenis kulit. Bahkan ibu hamil dan menyusui pun bisa menggunakan fabil fresh herbal. . . . #kulitkusam  #kulitjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #jerawathilang  #jerawathilangcepat  #penghilangkomedoampuh 
YANKO : RM1 PENUH BERMAKNA
.
.
Dear customer,
.
.
Bersempena dengan bulan Ramadhan penuh berkat ini, Yanko Millionaire Group (YMG) ingin melancarkan kempen :
.
. 👉 BELANJA BERAMAL
_#belanjaberamal_
_#yankomenderma_ .
.
Setiap RM1 daripada pembelian anda (satu resit) sepanjang Ramadhan ini akan didermakan kepada mereka yang memerlukan (anak yatim/tahfiz/amanpalestin).
.
.
Jangan lepaskan peluang anda❤
Sekian,
Terima kasih.
YANKO : RM1 PENUH BERMAKNA . . Dear customer, . . Bersempena dengan bulan Ramadhan penuh berkat ini, Yanko Millionaire Group (YMG) ingin melancarkan kempen : . . 👉 BELANJA BERAMAL _#belanjaberamal_  _#yankomenderma_  . . Setiap RM1 daripada pembelian anda (satu resit) sepanjang Ramadhan ini akan didermakan kepada mereka yang memerlukan (anak yatim/tahfiz/amanpalestin). . . Jangan lepaskan peluang anda❤ Sekian, Terima kasih.
HATI-HATI !! BAHAYA 13 TANDA DAN GEJALA KEKURANGAN VITAMIN D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kekurangan Vitamin D banyak dialami oleh masyarakat dunia saat ini, namun mereka tidak menyadari tentang risiko tersebut karena kebanyakan dari mereka berpikir telah memenuhi nutrisi harian yang dibutuhkan tubuh dengan mengkonsumsi makanan yang mengandung Vitamin D, seperti susu.
Dengan datangnya musim flu, tubuh akan rentan terserang virus baru. Menjaga tekanan darah dan Vitamin D pada level yang optimal tentu dapat mencegah tubuh terserang virus flu tersebut, khususnya pada anak-anak dan lanjut usia. Flu merupakan salah satu penyakit yang diakibatkan kekurangan Vitamin D, bukan terjadi secara kebetulan karena Anda tidak mendapatkan vaksin flu maupun duduk bersama orang yang menderita flu.
Dr. John Cornell dari Vitamin D Council dan merupakan salah satu peneliti Vitamin D terkemuka di dunia saat ini, telah mengidentifikasi bahwa Vitamin D memproduksi antimicrobial peptides yang dapat melindungi tubuh untuk melawan flu. Inilah mengapa kita rentan terserang flu di musim penghujan karena sinar matahari yang didapat tubuh sangat sedikit atau dapat juga karena seringnya kita memblok sinar matahari yang menerpa kulit
Vitamin D merupakan salah satu nutrisi penting yang dibutuhkan oleh tubuh. Kekurangan Vitamin D dapat menyebabkan berbagai masalah kesehatan seperti penyakit tulang, gangguan metabolisme, kanker, penyakit jantung, penyakit autoimun, infeksi, gangguan kognitif, serta kematian. - #regrann  #dreamscometrue
#bebasjerawat #jerawat #jerawatbandel #jerawatmembandel #menghilangkanjerawat #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihalami #penghilangjerawat #dreamscometrue #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutih #kulitberminyak #kulitwajahsehat #kulitwajah #kulitkotor #kulitbersih #kulitkering #kulitjerawat #tipswajahsehat #tipswajahcantik #tipswajah #tipswajahcerah #cianjur #cianjurjago #hidupsehat #maskercanggih
HATI-HATI !! BAHAYA 13 TANDA DAN GEJALA KEKURANGAN VITAMIN D - - - - - - - - - - Kekurangan Vitamin D banyak dialami oleh masyarakat dunia saat ini, namun mereka tidak menyadari tentang risiko tersebut karena kebanyakan dari mereka berpikir telah memenuhi nutrisi harian yang dibutuhkan tubuh dengan mengkonsumsi makanan yang mengandung Vitamin D, seperti susu. Dengan datangnya musim flu, tubuh akan rentan terserang virus baru. Menjaga tekanan darah dan Vitamin D pada level yang optimal tentu dapat mencegah tubuh terserang virus flu tersebut, khususnya pada anak-anak dan lanjut usia. Flu merupakan salah satu penyakit yang diakibatkan kekurangan Vitamin D, bukan terjadi secara kebetulan karena Anda tidak mendapatkan vaksin flu maupun duduk bersama orang yang menderita flu. Dr. John Cornell dari Vitamin D Council dan merupakan salah satu peneliti Vitamin D terkemuka di dunia saat ini, telah mengidentifikasi bahwa Vitamin D memproduksi antimicrobial peptides yang dapat melindungi tubuh untuk melawan flu. Inilah mengapa kita rentan terserang flu di musim penghujan karena sinar matahari yang didapat tubuh sangat sedikit atau dapat juga karena seringnya kita memblok sinar matahari yang menerpa kulit Vitamin D merupakan salah satu nutrisi penting yang dibutuhkan oleh tubuh. Kekurangan Vitamin D dapat menyebabkan berbagai masalah kesehatan seperti penyakit tulang, gangguan metabolisme, kanker, penyakit jantung, penyakit autoimun, infeksi, gangguan kognitif, serta kematian. - #regrann  #dreamscometrue  #bebasjerawat  #jerawat  #jerawatbandel  #jerawatmembandel  #menghilangkanjerawat  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihalami  #penghilangjerawat  #dreamscometrue  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutih  #kulitberminyak  #kulitwajahsehat  #kulitwajah  #kulitkotor  #kulitbersih  #kulitkering  #kulitjerawat  #tipswajahsehat  #tipswajahcantik  #tipswajah  #tipswajahcerah  #cianjur  #cianjurjago  #hidupsehat  #maskercanggih 
Mary kay menjaga, merawat, mencerahkan kulit secara semulajadi, tak perlu risau kesan sampingan di hari tua nanti ;)
.
Better late than never :)
.
Trusted Products by ❤️ MARY KAY 🎀 Tirah Abdullah
🎀 Mary Kay Beauty Consultant
🎀 http://www.wasap.my/60175767954  #awetmuda #kulitcantik #beautyconsultant #cosmetic #marykaymalaysia #marykayipoh #marykayperak #ilovemarykay #bazaar #igshopmalaysia #bazaronlinemalaysia #translucentloosepowdermarykay #testimonimarykay #kulitjerawat #kulitkering #hilangkanjerawat #pencucimukaorganic #pencucitanpakimia #MaryKaySkinCare #lofattah
#tirah_mk #marykay #beautyconsultant #mk #timewise #skincare #sayajual #sayapakaisayajual #jomgunamarykay #marykaypuncakalam #ilovemarykay
Mary kay menjaga, merawat, mencerahkan kulit secara semulajadi, tak perlu risau kesan sampingan di hari tua nanti ;) . Better late than never :) . Trusted Products by ❤️ MARY KAY 🎀 Tirah Abdullah 🎀 Mary Kay Beauty Consultant 🎀 http://www.wasap.my/60175767954 #awetmuda  #kulitcantik  #beautyconsultant  #cosmetic  #marykaymalaysia  #marykayipoh  #marykayperak  #ilovemarykay  #bazaar  #igshopmalaysia  #bazaronlinemalaysia  #translucentloosepowdermarykay  #testimonimarykay  #kulitjerawat  #kulitkering  #hilangkanjerawat  #pencucimukaorganic  #pencucitanpakimia  #MaryKaySkinCare  #lofattah  #tirah_mk  #marykay  #beautyconsultant  #mk  #timewise  #skincare  #sayajual  #sayapakaisayajual  #jomgunamarykay  #marykaypuncakalam  #ilovemarykay 
MISI KURUS, MISI CANTIK
.
Raya ni confirm nak pakai baju cantik, ikut cutting badan. Perhhh. Merecikk.
.
Tapi macam mana? Boleh ke? Bajet ciput ni, belanja raya pun belum lagi.
.
Meh sini mehhh. Amalkan ESP je setiap hari waktu sahur. .
Perut kenyang lebih lama, kulit jadi cantik & moist. .
UNTUNG KE UNTUNG??
.
💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💚Pudarkan parut
💚Mengawal pertumbuhan jerawat
💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💚Menghalang penyakit batu karang
💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat
💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
💚Meningkatkan sistem imunisasi badan
💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
.
Berminat untuk turunkan berat badan, & atasi masalah kulit kusam? Jom whatapp ibuhasya. .
Klik link whatapp di profile
.
Ziela a.k.a Ibuhasya
011 396 39453 (Link whatapp di profile)

#shakleebyibuhasya #shakleebatupahat #shakleemurah #kulitjerawat #bazapaknil #kulitflawless  #kulitcantik #bajuraya2018
#shakleemalaysia #shakleemurah #organicskincare #bajubabymurah #tipskulitcantik #MalaysiaHot #kulitputih #kulitkusam #jeragat #raya2018 #fattzura #shakleejohor #shakleeyongpeng #shakleekluang
#ibuhamil
MISI KURUS, MISI CANTIK . Raya ni confirm nak pakai baju cantik, ikut cutting badan. Perhhh. Merecikk. . Tapi macam mana? Boleh ke? Bajet ciput ni, belanja raya pun belum lagi. . Meh sini mehhh. Amalkan ESP je setiap hari waktu sahur. . Perut kenyang lebih lama, kulit jadi cantik & moist. . UNTUNG KE UNTUNG?? . 💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu 💚Pudarkan parut 💚Mengawal pertumbuhan jerawat 💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat 💚Menghalang penyakit batu karang 💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat 💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan 💚Meningkatkan sistem imunisasi badan 💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung . Berminat untuk turunkan berat badan, & atasi masalah kulit kusam? Jom whatapp ibuhasya. . Klik link whatapp di profile . Ziela a.k.a Ibuhasya 011 396 39453 (Link whatapp di profile) #shakleebyibuhasya  #shakleebatupahat  #shakleemurah  #kulitjerawat  #bazapaknil  #kulitflawless  #kulitcantik  #bajuraya2018  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #organicskincare  #bajubabymurah  #tipskulitcantik  #MalaysiaHot  #kulitputih  #kulitkusam  #jeragat  #raya2018  #fattzura  #shakleejohor  #shakleeyongpeng  #shakleekluang  #ibuhamil 
SET COMBO JIMAT!
.
.
COMBO A
SUSU MAAEZ + CARMELA WHITENING SOAP = RM105
.
.
FUNGSI CARMELA WHITENING SOAP:
🌿 boleh putihkan muka sampai kaki seawal seminggu
🌿boleh putihkan celah2 ketiak dan peha
🌿boleh hilangkan daki2 degil
🌿boleh hilangkan jerawat dan jeragat
🌿boleh hilangkan parut kat muka dan badan
🌿buang habis black & white head
🌿kecilkan liang2 pori
🌿merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering dan kusam
🌿menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
🌿baiki semula kulit rosak disebabkan tersalah pakai produk
🌿sesuai untuk semua jenis kulit
🌿bebas dan takde bahan kimia
.
.
FUNGSI SUSU MAAEZ:
🌸Meningkatkan kecerdasan minda
🌸Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain
🌸Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
🌸Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar.
🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
🌸Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
🌸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
🌸Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
🌸Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu.
🌸Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
🌸Mengurangkan masalah keguguran rambut
🌸Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu
🌸Menaikkan seri kulit wajah yang kusam
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal SET COMBO ni, jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio.
SET COMBO JIMAT! . . COMBO A SUSU MAAEZ + CARMELA WHITENING SOAP = RM105 . . FUNGSI CARMELA WHITENING SOAP: 🌿 boleh putihkan muka sampai kaki seawal seminggu 🌿boleh putihkan celah2 ketiak dan peha 🌿boleh hilangkan daki2 degil 🌿boleh hilangkan jerawat dan jeragat 🌿boleh hilangkan parut kat muka dan badan 🌿buang habis black & white head 🌿kecilkan liang2 pori 🌿merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering dan kusam 🌿menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru 🌿baiki semula kulit rosak disebabkan tersalah pakai produk 🌿sesuai untuk semua jenis kulit 🌿bebas dan takde bahan kimia . . FUNGSI SUSU MAAEZ: 🌸Meningkatkan kecerdasan minda 🌸Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain 🌸Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur 🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit. 🌸Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar. 🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah. 🌸Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. 🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. 🌸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. 🌸Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 🌸Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu. 🌸Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 🌸Mengurangkan masalah keguguran rambut 🌸Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu 🌸Menaikkan seri kulit wajah yang kusam . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal SET COMBO ni, jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio.
"WOW!! MEMANG PUTIH LA BILA PAKAI CARMELA WHITENING SOAP  Ni DAN KULIT SENSITIF PUN SESUAI GUNA SABUN VIRAL NI"
SAPA TAK TAHU Glutathione ADA Dalam sabun ni
.
.
CARMELA WHITENING SOAP NI dirumuskan khas untuk:
- Mencerahkan kulit muka dan badan
- Menghilangkan jerawat dan jeragat
- Menghilangkan gatal-gatal di badan
- menghilangkan daki - daki di badan
.
.
Kandungan Utama Carmela Whitening Soap
=====================================
.
.
1) Purified Water/Air Tulen - Air suling yg bebas bendasing pepejal
.
.
2) Cocunut Oil/ Minyak Kelapa Dara - Minyak kelapa dara kaya dgn Vitamin K, vitamin E dan zat besi bertindak sebagai pelembap lada kulit
.
.
3) Sodium Hydroxide - Berfungsi sebagai PH dlm produk utk memperbaiki struktur kukit dan menjadikan kulit wajah bersih
.
.
4) Olive Oil/Minyak Zaitun - Berfungsi utk melembabkan kulit. Zat dan anti oksidan dlm minyak zaitun dpt membuat kulit menjadi halus, lebih berseri dan lebih anjal
.
.
5) Kolagen - Kolagen adlh bahan yg menjadikan kulit lebih anjal, kuat dan bersih. Kolagen juga baik utk mengekalkan kelembapan dan menyegarkan kulit
.
.
6) Protein Soya - Bertindak sbg pelembap yg sgt baik utk kulit jenis kombinasi dna juga sgt bagus utk melenyapkan masalah kulit kering. Bagi yg mempunyai kulit berminyak, protein soya dpt membantu menghilangkan lebihan minyak. Kandungan vitamin E dalam protein soya dpt menyingkirkan sel kulit mati dan menjana sel kulit baru yg sihat. Ianya menjadikan kulit wajah kelihatan berseri dan lebih muda.
.
.
7) Ascorbic Asid - Ascobic Asid atau vitamin C sgt penting sbg agen penuaan dan mencegah kulit dr cepat berkedut
.
.
8) Glutathione - Anti oksidan yg digunakan utk mencerahkan @ memutihkan kulit wajah dn bahagian kulit lainnya. Kajian menunjukkan bahawa glutathione berbentuk sabun lebih efektif dibandingkan yang berbentuk pil, kerana glutathione yang berbentuk pil tidak dapat diserap secara maksimum. Untuk itu penggunaan glutathione dalam bentuk sabun dengan tujuan untuk mencerahkan kulit sangat efektif kerana diterapkan secara langsung pada kulit
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp saya +60137270509.
"WOW!! MEMANG PUTIH LA BILA PAKAI CARMELA WHITENING SOAP Ni DAN KULIT SENSITIF PUN SESUAI GUNA SABUN VIRAL NI" SAPA TAK TAHU Glutathione ADA Dalam sabun ni . . CARMELA WHITENING SOAP NI dirumuskan khas untuk: - Mencerahkan kulit muka dan badan - Menghilangkan jerawat dan jeragat - Menghilangkan gatal-gatal di badan - menghilangkan daki - daki di badan . . Kandungan Utama Carmela Whitening Soap ===================================== . . 1) Purified Water/Air Tulen - Air suling yg bebas bendasing pepejal . . 2) Cocunut Oil/ Minyak Kelapa Dara - Minyak kelapa dara kaya dgn Vitamin K, vitamin E dan zat besi bertindak sebagai pelembap lada kulit . . 3) Sodium Hydroxide - Berfungsi sebagai PH dlm produk utk memperbaiki struktur kukit dan menjadikan kulit wajah bersih . . 4) Olive Oil/Minyak Zaitun - Berfungsi utk melembabkan kulit. Zat dan anti oksidan dlm minyak zaitun dpt membuat kulit menjadi halus, lebih berseri dan lebih anjal . . 5) Kolagen - Kolagen adlh bahan yg menjadikan kulit lebih anjal, kuat dan bersih. Kolagen juga baik utk mengekalkan kelembapan dan menyegarkan kulit . . 6) Protein Soya - Bertindak sbg pelembap yg sgt baik utk kulit jenis kombinasi dna juga sgt bagus utk melenyapkan masalah kulit kering. Bagi yg mempunyai kulit berminyak, protein soya dpt membantu menghilangkan lebihan minyak. Kandungan vitamin E dalam protein soya dpt menyingkirkan sel kulit mati dan menjana sel kulit baru yg sihat. Ianya menjadikan kulit wajah kelihatan berseri dan lebih muda. . . 7) Ascorbic Asid - Ascobic Asid atau vitamin C sgt penting sbg agen penuaan dan mencegah kulit dr cepat berkedut . . 8) Glutathione - Anti oksidan yg digunakan utk mencerahkan @ memutihkan kulit wajah dn bahagian kulit lainnya. Kajian menunjukkan bahawa glutathione berbentuk sabun lebih efektif dibandingkan yang berbentuk pil, kerana glutathione yang berbentuk pil tidak dapat diserap secara maksimum. Untuk itu penggunaan glutathione dalam bentuk sabun dengan tujuan untuk mencerahkan kulit sangat efektif kerana diterapkan secara langsung pada kulit . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp saya +60137270509.
Putih-putih melati 🎼🎼
Merah-merah delima🎼🎼
.
Cantikkan warna buah delima? Bukan takat warna je cantik, khasiat pun banyak!
.
Buah delima ni kaya dengan Vitamin C, A dan E. Memang bagus untuk lambatkan proses penuaan. Jangan tak tau dalam serum vit c ni ada ekstrak buah delima jugak tau. Sebab tu ramai yang guna serum vit C ni pakat nampak muda sokmo. Segala kedut dan garis halus habis kena sorok 😉
.
Tapi bukan untuk awet muda je tau. Buah delima mampu payungkan lapisan kulit luar dan perbaiki sel kulit dari dalam. Maksudnya dengan serum ni boleh elak dari terbentuknya bintik hitam atau jeragat. Ramai tak suka jeragat kan?
.
Kalau nak rasa khasiat buah delima dalam skincare, jom ler meminang serum vit C ni. InsyaaAllah maintain muda remaja selalu. Wasap nurul kat sini ⬇⬇⬇
.
www.wasap.my/60134520452
.
#VCSAnnona
#VitaminCSeries
#VitCGentleCleanser #VCSAnnona #VitaminCSerum #vcsannona #cantiktakperlulaser #vitamincserum #kulitsihat #vcs_annonabynurul #kulitberminyak #kulitjerawat #produkkecantikkan #produkahlifarmasi #hilangkangerawat
Putih-putih melati 🎼🎼 Merah-merah delima🎼🎼 . Cantikkan warna buah delima? Bukan takat warna je cantik, khasiat pun banyak! . Buah delima ni kaya dengan Vitamin C, A dan E. Memang bagus untuk lambatkan proses penuaan. Jangan tak tau dalam serum vit c ni ada ekstrak buah delima jugak tau. Sebab tu ramai yang guna serum vit C ni pakat nampak muda sokmo. Segala kedut dan garis halus habis kena sorok 😉 . Tapi bukan untuk awet muda je tau. Buah delima mampu payungkan lapisan kulit luar dan perbaiki sel kulit dari dalam. Maksudnya dengan serum ni boleh elak dari terbentuknya bintik hitam atau jeragat. Ramai tak suka jeragat kan? . Kalau nak rasa khasiat buah delima dalam skincare, jom ler meminang serum vit C ni. InsyaaAllah maintain muda remaja selalu. Wasap nurul kat sini ⬇⬇⬇ . www.wasap.my/60134520452 . #VCSAnnona  #VitaminCSeries  #VitCGentleCleanser  #VCSAnnona  #VitaminCSerum  #vcsannona  #cantiktakperlulaser  #vitamincserum  #kulitsihat  #vcs_annonabynurul  #kulitberminyak  #kulitjerawat  #produkkecantikkan  #produkahlifarmasi  #hilangkangerawat 
RAMADHAN SALE KHAS UNTUK YANG NAK KULIT CANTIK SAHAJA!
.
Korang boleh cuci mata dengan lambakan testimoni kat ig mira sendiri. .
Dah ramai berpuas hati dengan susu maaez ni tau korang😍
.
Normal price RM59.90. 
Sekotak RM55 SAHAJA
2 kotak RM99.80 SAHAJA!
.
Nak tips kesan pantas tak minum Susu Maaez & guna sabun Carmela Whitening Soap? Meh whatsapp sis 0135925117 cepat 💕 Taknak ke uolss cantik berseri-seri , kulit wajah bersih hari raya nanti 😍
RAMADHAN SALE KHAS UNTUK YANG NAK KULIT CANTIK SAHAJA! . Korang boleh cuci mata dengan lambakan testimoni kat ig mira sendiri. . Dah ramai berpuas hati dengan susu maaez ni tau korang😍 . Normal price RM59.90. Sekotak RM55 SAHAJA 2 kotak RM99.80 SAHAJA! . Nak tips kesan pantas tak minum Susu Maaez & guna sabun Carmela Whitening Soap? Meh whatsapp sis 0135925117 cepat 💕 Taknak ke uolss cantik berseri-seri , kulit wajah bersih hari raya nanti 😍
KULIT MAKIN CERAH BERSERI❗
.
.
Korang cuma perlu beberapa step sahaja untuk dapatkan kulit bersih cenggini . Senang ke senang?
.
.
Jangan pening2, mulakan Yanko hari ni! 😘 WA 📲0136888831 For fast reply
KULIT MAKIN CERAH BERSERI❗ . . Korang cuma perlu beberapa step sahaja untuk dapatkan kulit bersih cenggini . Senang ke senang? . . Jangan pening2, mulakan Yanko hari ni! 😘 WA 📲0136888831 For fast reply
YOUTH DAH BOLEH BELI LOOSE ITEM ! 😍

Jom Cantik di Hari Raya ! .
.
YOUTH SHAKLEE SKINCARE .
Ia terdiri daripada 6 produk :

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting skin toner
3. Youth Activating Serum
4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)
6. Radiance C + E Capsules

MANFAAT SKINCARE YOUTH :

1.  Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance
2.  Toner – untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing
3.  Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit
4.  Moisturizer – untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone
5.  Night Cream – untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan dan bagi effect cerah bercahaya 
6.  Radiance C+E -  untuk gebu, cerah dan kurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan

Your Trusted Seller,
LINA | 012 4846021

#shakleebylina #shakleekuantan #shakleepahang #shakleepantaitimur #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleepolisas #skincareyouth #thebestskincare #amazingskincare #awesomeskincare #skincareshaklee #cleanser #toner #serum #moisturizer #nightcream #radiancevitamincande #youth #kulitcantik #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsensitif #kulitjeragat #parutjerawat #parutdegil #jerawatbatu #kulitsihat
YOUTH DAH BOLEH BELI LOOSE ITEM ! 😍 Jom Cantik di Hari Raya ! . . YOUTH SHAKLEE SKINCARE . Ia terdiri daripada 6 produk : 1. Luminous Gel Oil Cleanser 2. Perfecting skin toner 3. Youth Activating Serum 4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) 6. Radiance C + E Capsules MANFAAT SKINCARE YOUTH : 1. Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance 2. Toner – untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing 3. Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit 4. Moisturizer – untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone 5. Night Cream – untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan dan bagi effect cerah bercahaya 6. Radiance C+E - untuk gebu, cerah dan kurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan Your Trusted Seller, LINA | 012 4846021 #shakleebylina  #shakleekuantan  #shakleepahang  #shakleepantaitimur  #shakleeterengganu  #shakleekelantan  #shakleekotabharu  #shakleepasirmas  #shakleepolisas  #skincareyouth  #thebestskincare  #amazingskincare  #awesomeskincare  #skincareshaklee  #cleanser  #toner  #serum  #moisturizer  #nightcream  #radiancevitamincande  #youth  #kulitcantik  #kulitkusam  #kulitjerawat  #kulitsensitif  #kulitjeragat  #parutjerawat  #parutdegil  #jerawatbatu  #kulitsihat 
MISI KURUS, MISI CANTIK
.
Raya ni confirm nak pakai baju cantik, ikut cutting badan. Perhhh. Merecikk.
.
Tapi macam mana? Boleh ke? Bajet ciput ni, belanja raya pun belum lagi.
.
Meh sini mehhh. Amalkan ESP je setiap hari waktu sahur. .
Perut kenyang lebih lama, kulit jadi cantik & moist. .
UNTUNG KE UNTUNG??
.
💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💚Pudarkan parut
💚Mengawal pertumbuhan jerawat
💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💚Menghalang penyakit batu karang
💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat
💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
💚Meningkatkan sistem imunisasi badan
💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
.
Berminat untuk turunkan berat badan, & atasi masalah kulit kusam? Jom whatapp ibuhasya. .
Klik link whatapp di profile
.
Ziela a.k.a Ibuhasya
011 396 39453 (Link whatapp di profile)

#shakleebyibuhasya #shakleebatupahat #shakleemurah #kulitjerawat #bazapaknil #kulitflawless  #kulitcantik #bajuraya2018
#shakleemalaysia #shakleemurah #organicskincare #bajubabymurah #tipskulitcantik #MalaysiaHot #kulitputih #kulitkusam #jeragat #raya2018 #fattzura #shakleejohor #shakleeyongpeng #shakleekluang
#ibuhamil
MISI KURUS, MISI CANTIK . Raya ni confirm nak pakai baju cantik, ikut cutting badan. Perhhh. Merecikk. . Tapi macam mana? Boleh ke? Bajet ciput ni, belanja raya pun belum lagi. . Meh sini mehhh. Amalkan ESP je setiap hari waktu sahur. . Perut kenyang lebih lama, kulit jadi cantik & moist. . UNTUNG KE UNTUNG?? . 💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu 💚Pudarkan parut 💚Mengawal pertumbuhan jerawat 💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat 💚Menghalang penyakit batu karang 💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat 💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan 💚Meningkatkan sistem imunisasi badan 💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung . Berminat untuk turunkan berat badan, & atasi masalah kulit kusam? Jom whatapp ibuhasya. . Klik link whatapp di profile . Ziela a.k.a Ibuhasya 011 396 39453 (Link whatapp di profile) #shakleebyibuhasya  #shakleebatupahat  #shakleemurah  #kulitjerawat  #bazapaknil  #kulitflawless  #kulitcantik  #bajuraya2018  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #organicskincare  #bajubabymurah  #tipskulitcantik  #MalaysiaHot  #kulitputih  #kulitkusam  #jeragat  #raya2018  #fattzura  #shakleejohor  #shakleeyongpeng  #shakleekluang  #ibuhamil 
YOUTH DAH BOLEH BELI LOOSE ITEM ! 😍

Jom Cantik di Hari Raya ! .
.
YOUTH SHAKLEE SKINCARE .
Ia terdiri daripada 6 produk :

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting skin toner
3. Youth Activating Serum
4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)
6. Radiance C + E Capsules

MANFAAT SKINCARE YOUTH :

1.  Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance
2.  Toner – untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing
3.  Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit
4.  Moisturizer – untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone
5.  Night Cream – untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan dan bagi effect cerah bercahaya 
6.  Radiance C+E -  untuk gebu, cerah dan kurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan

Your Trusted Seller,
LINA | 012 4846021

#shakleebylina #shakleekuantan #shakleepahang #shakleepantaitimur #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleepolisas #skincareyouth #thebestskincare #amazingskincare #awesomeskincare #skincareshaklee #cleanser #toner #serum #moisturizer #nightcream #radiancevitamincande #youth #kulitcantik #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsensitif #kulitjeragat #parutjerawat #parutdegil #jerawatbatu #kulitsihat
YOUTH DAH BOLEH BELI LOOSE ITEM ! 😍 Jom Cantik di Hari Raya ! . . YOUTH SHAKLEE SKINCARE . Ia terdiri daripada 6 produk : 1. Luminous Gel Oil Cleanser 2. Perfecting skin toner 3. Youth Activating Serum 4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) 6. Radiance C + E Capsules MANFAAT SKINCARE YOUTH : 1. Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance 2. Toner – untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing 3. Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit 4. Moisturizer – untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone 5. Night Cream – untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan dan bagi effect cerah bercahaya 6. Radiance C+E - untuk gebu, cerah dan kurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan Your Trusted Seller, LINA | 012 4846021 #shakleebylina  #shakleekuantan  #shakleepahang  #shakleepantaitimur  #shakleeterengganu  #shakleekelantan  #shakleekotabharu  #shakleepasirmas  #shakleepolisas  #skincareyouth  #thebestskincare  #amazingskincare  #awesomeskincare  #skincareshaklee  #cleanser  #toner  #serum  #moisturizer  #nightcream  #radiancevitamincande  #youth  #kulitcantik  #kulitkusam  #kulitjerawat  #kulitsensitif  #kulitjeragat  #parutjerawat  #parutdegil  #jerawatbatu  #kulitsihat 
Susu Maaez (20 SACHET) .
• asli
• coklat
• strawberry
.
sesuai untuk masalah yang macam mana jer?. . * Masalah kulit kering
* Kasar
* bersisik,
* ekzema
* kudis dan lain-lain masalah kulit
Susu Maaez (20 SACHET) . • asli • coklat • strawberry . sesuai untuk masalah yang macam mana jer?. . * Masalah kulit kering * Kasar * bersisik, * ekzema * kudis dan lain-lain masalah kulit
Kalau uols perasan dah banyak pressed powder dan foundation yang tambahkan ARGAN OIL dalam formula bedak mereka.

Sama juga dengan 5 in 1 GLAM FOUNDATION. Cuma glam foundation ni, ada tambahan satu lagi oil iaitu MARULA OIL.

Apa khasiat MARULA OIL? Tengok previous post kat bawah na. 😘
Kalau uols perasan dah banyak pressed powder dan foundation yang tambahkan ARGAN OIL dalam formula bedak mereka. Sama juga dengan 5 in 1 GLAM FOUNDATION. Cuma glam foundation ni, ada tambahan satu lagi oil iaitu MARULA OIL. Apa khasiat MARULA OIL? Tengok previous post kat bawah na. 😘
7 HARI je, kulit dah jadi PUTIH GEBU. .
.

Sampai nampak urat hijau, makkk aii. Memancor dari jauh putih melepak. Sesilap kulit tangan lagi putih dari mukaa. Ape cerr.
.

Takkan mustahil kalau konsisten sental dengan PEEA DOLCE hand and body lotion.
.

Kalau dulu malas nak pakai lotion sebab lotion melekit lekit. Asal berpeluh je mula la dia buat hal, akhirnya basuh semula tangan dengan sabun. Eeee .

Bila dah sapu peea dolce, korang akan dapat simpton simpton suka selpie nampak tangan. Nak tido pon asyik tercium je bau wangi tangan tu haaa. Syokk tido pon bau aroma mendamaikan.😁
.

#KrimAjaib #WDTA #mudah #jelita #berseri 
#NadiKecantikanku #susukmoden 
#DealerAB  #krimajaib #kulitjerawat #kulitkusam #nakcantik #nakcantikcarisaya  #kedaionline 
#cantik #antiaging #awetmuda #bazarpaknil #bazar #kedaionline #wanita #fattzura #fattahamin #sajat #kkmproduct #mudah #ctdk #ctdkfans #peeadolcelotion  #putih #lotionpemutih #putihgebugebas
7 HARI je, kulit dah jadi PUTIH GEBU. . . Sampai nampak urat hijau, makkk aii. Memancor dari jauh putih melepak. Sesilap kulit tangan lagi putih dari mukaa. Ape cerr. . Takkan mustahil kalau konsisten sental dengan PEEA DOLCE hand and body lotion. . Kalau dulu malas nak pakai lotion sebab lotion melekit lekit. Asal berpeluh je mula la dia buat hal, akhirnya basuh semula tangan dengan sabun. Eeee . Bila dah sapu peea dolce, korang akan dapat simpton simpton suka selpie nampak tangan. Nak tido pon asyik tercium je bau wangi tangan tu haaa. Syokk tido pon bau aroma mendamaikan.😁 . #KrimAjaib  #WDTA  #mudah  #jelita  #berseri  #NadiKecantikanku  #susukmoden  #DealerAB  #krimajaib  #kulitjerawat  #kulitkusam  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #kedaionline  #cantik  #antiaging  #awetmuda  #bazarpaknil  #bazar  #kedaionline  #wanita  #fattzura  #fattahamin  #sajat  #kkmproduct  #mudah  #ctdk  #ctdkfans  #peeadolcelotion  #putih  #lotionpemutih  #putihgebugebas 
MISI KURUS, MISI CANTIK
.
Raya ni confirm nak pakai baju cantik, ikut cutting badan. Perhhh. Merecikk.
.
Tapi macam mana? Boleh ke? Bajet ciput ni, belanja raya pun belum lagi.
.
Meh sini mehhh. Amalkan ESP je setiap hari waktu sahur. .
Perut kenyang lebih lama, kulit jadi cantik & moist. .
UNTUNG KE UNTUNG??
.
💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💚Pudarkan parut
💚Mengawal pertumbuhan jerawat
💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💚Menghalang penyakit batu karang
💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat
💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
💚Meningkatkan sistem imunisasi badan
💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
.
Berminat untuk turunkan berat badan, & atasi masalah kulit kusam? Jom whatapp ibuhasya. .
Klik link whatapp di profile
.
Ziela a.k.a Ibuhasya
011 396 39453 (Link whatapp di profile)

#shakleebyibuhasya #shakleebatupahat #shakleemurah #kulitjerawat #bazapaknil #kulitflawless  #kulitcantik #bajuraya2018
#shakleemalaysia #shakleemurah #organicskincare #bajubabymurah #tipskulitcantik #MalaysiaHot #kulitputih #kulitkusam #jeragat #raya2018 #fattzura #shakleejohor #shakleeyongpeng #shakleekluang
#ibuhamil
MISI KURUS, MISI CANTIK . Raya ni confirm nak pakai baju cantik, ikut cutting badan. Perhhh. Merecikk. . Tapi macam mana? Boleh ke? Bajet ciput ni, belanja raya pun belum lagi. . Meh sini mehhh. Amalkan ESP je setiap hari waktu sahur. . Perut kenyang lebih lama, kulit jadi cantik & moist. . UNTUNG KE UNTUNG?? . 💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu 💚Pudarkan parut 💚Mengawal pertumbuhan jerawat 💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat 💚Menghalang penyakit batu karang 💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat 💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan 💚Meningkatkan sistem imunisasi badan 💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung . Berminat untuk turunkan berat badan, & atasi masalah kulit kusam? Jom whatapp ibuhasya. . Klik link whatapp di profile . Ziela a.k.a Ibuhasya 011 396 39453 (Link whatapp di profile) #shakleebyibuhasya  #shakleebatupahat  #shakleemurah  #kulitjerawat  #bazapaknil  #kulitflawless  #kulitcantik  #bajuraya2018  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #organicskincare  #bajubabymurah  #tipskulitcantik  #MalaysiaHot  #kulitputih  #kulitkusam  #jeragat  #raya2018  #fattzura  #shakleejohor  #shakleeyongpeng  #shakleekluang  #ibuhamil 
Jomm hilangkan:
✅Blackhead
✅Whitehead
✅Jerawat
✅Kulit Berminyak

dengan Clearproof Charcoal Mask😁

#marykay
#marykaymalaysia
#marykayselangor
#marykayputrajaya
#marykayshahalam
#marykaybanting
#marykaydengkil
#marykaysepang
#marykayklia
#marykaybangi
#marykayperak
#marykaymonthlypromo
#botanical
#botanicaleffects
#botanicaleffectsmarykay
#kulitkusam
#kulitberminyak
#peniaga
#jerawat
#kulitjerawat
#basicset
#foundation
#compactpowder
#charcoalmaskmarykay 
#charcoalmask 📞 012 410 4160
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Jomm hilangkan: ✅Blackhead ✅Whitehead ✅Jerawat ✅Kulit Berminyak dengan Clearproof Charcoal Mask😁 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayputrajaya  #marykayshahalam  #marykaybanting  #marykaydengkil  #marykaysepang  #marykayklia  #marykaybangi  #marykayperak  #marykaymonthlypromo  #botanical  #botanicaleffects  #botanicaleffectsmarykay  #kulitkusam  #kulitberminyak  #peniaga  #jerawat  #kulitjerawat  #basicset  #foundation  #compactpowder  #charcoalmaskmarykay  #charcoalmask  📞 012 410 4160 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
Salam Ramadhan ke-6.
Alhamdulillah untuk yang hari nie Ira dah setel postage😘
Tq customer yang ode dan yang repeat ode masuk nie dah kali ke4 dya repeat. Sebab seradi dengan kulit dya👍👍
2pcs MG ori
1pcs MG le 🍋 .
.
Uolls yang nak cuba boleh tekan link in bio👆👆
Salam Ramadhan ke-6. Alhamdulillah untuk yang hari nie Ira dah setel postage😘 Tq customer yang ode dan yang repeat ode masuk nie dah kali ke4 dya repeat. Sebab seradi dengan kulit dya👍👍 2pcs MG ori 1pcs MG le 🍋 . . Uolls yang nak cuba boleh tekan link in bio👆👆
W/A PIQA 0176719983

PROMOSI RAMADHAN / RAYA
💗 DV BOTOL PINK 60biji RM90

RM50 🍇 DIANZ VITAMIN C&E
RM40 💐 NANO LIGHTENER CREAM
RM65 🍼 VITAMILK BOOSTER
RM50 🍏 PERFUME DIANZ

Pos RM8 sem / RM12 ss
.
.
.
.
W/A PIQA 0176719983
.👉#dianzvitaminbypiqa #nanocreambypiqa #vitamilkbypiqa #dianzperfumebypiqa
#teamWatie #teamwatieohsem #TJTWO

#hisap2teruscantik #dianzvitamin #dianvitamin #vitamilk #nanolightenercream #perfumedianz #dianzperfume #ubatputih #kulitputih #kulitjerawat  #kulitjeragat #kulithitam #kulitgelap #kulitkusam #putihgebu #kulitbermasalah #kulitberjerawat #kulitberminyak #jeragat #putihkankulit #putihpinkish #kulitglowing #kulitflawless
W/A PIQA 0176719983 PROMOSI RAMADHAN / RAYA 💗 DV BOTOL PINK 60biji RM90 RM50 🍇 DIANZ VITAMIN C&E RM40 💐 NANO LIGHTENER CREAM RM65 🍼 VITAMILK BOOSTER RM50 🍏 PERFUME DIANZ Pos RM8 sem / RM12 ss . . . . W/A PIQA 0176719983 .👉#dianzvitaminbypiqa  #nanocreambypiqa  #vitamilkbypiqa  #dianzperfumebypiqa  #teamWatie  #teamwatieohsem  #TJTWO  #hisap2teruscantik  #dianzvitamin  #dianvitamin  #vitamilk  #nanolightenercream  #perfumedianz  #dianzperfume  #ubatputih  #kulitputih  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulithitam  #kulitgelap  #kulitkusam  #putihgebu  #kulitbermasalah  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #jeragat  #putihkankulit  #putihpinkish  #kulitglowing  #kulitflawless 
Sapukan @stretchmarklotion. Biarkan kering kejap.

Dap dap dengan GLAM FOUNDATION siap.
Sapukan @stretchmarklotion. Biarkan kering kejap. Dap dap dengan GLAM FOUNDATION siap.
@stretchmarklotion ni bukan aje untuk stretchmark semata tau tapi boleh juga guna untuk sapu kat kulit muka tu.

Kandungan 🍃ARGAN OIL 🍃OLIVE OIL 🍃VIRGIN COCONUT OIL 🍃VITAMIN E bagus untuk repair kulit.

Boleh kecutkan jerawat, pudarkan jerat, kecilkan pori-pori, lembapkan kulit. Fuhhhh banyak fungsinya sayang. 
Lepas apply SL, kasi kering dan dap dap dengan GLAM FOUNDATION. Lagi naik seri. Makin lama pakai makin GLOWING wajahmu sayang. 😘
@stretchmarklotion ni bukan aje untuk stretchmark semata tau tapi boleh juga guna untuk sapu kat kulit muka tu. Kandungan 🍃ARGAN OIL 🍃OLIVE OIL 🍃VIRGIN COCONUT OIL 🍃VITAMIN E bagus untuk repair kulit. Boleh kecutkan jerawat, pudarkan jerat, kecilkan pori-pori, lembapkan kulit. Fuhhhh banyak fungsinya sayang. Lepas apply SL, kasi kering dan dap dap dengan GLAM FOUNDATION. Lagi naik seri. Makin lama pakai makin GLOWING wajahmu sayang. 😘
Kebanyakan foundation kat luar tu ada ARGAN OIL je. Tapi dalam 5 in 1 GLAM FOUNDATION kami tambah satu lagi oil iaitu MARULA OIL.
.
.
Sebab tu 5 in 1 bukan 3 in 1. Marula oil ni boleh bertindak sebagai primer jugak. Pakai makeup tahan lama la sikit. Kan dah jimat duit berdozen dozen. 😘
Kebanyakan foundation kat luar tu ada ARGAN OIL je. Tapi dalam 5 in 1 GLAM FOUNDATION kami tambah satu lagi oil iaitu MARULA OIL. . . Sebab tu 5 in 1 bukan 3 in 1. Marula oil ni boleh bertindak sebagai primer jugak. Pakai makeup tahan lama la sikit. Kan dah jimat duit berdozen dozen. 😘
Tahu tak sayang sayang 5 in 1 GLAM FOUNDATION ni boleh tutup cela. .
.
Dap dap dap je dah siap. Tak amik masa lama nak pakai pun.
.
.
Dengan kandungan MARULA OIL dan ARGAN OIL dapat rawat wajah sekali tau. Jeragat bisa pudar sayang. 😘
Tahu tak sayang sayang 5 in 1 GLAM FOUNDATION ni boleh tutup cela. . . Dap dap dap je dah siap. Tak amik masa lama nak pakai pun. . . Dengan kandungan MARULA OIL dan ARGAN OIL dapat rawat wajah sekali tau. Jeragat bisa pudar sayang. 😘
5 in 1 GLAM FOUNDATION sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kuning langsat ka, kelabu asap ka, pinkish ka, cerah ka, putih ka, sawo matang ka. Semua boleh pakai foundation ni.

Senang tak yah pening kepala dengan foundation satubyone color ni. Confirm sayang sayang puas hati.
5 in 1 GLAM FOUNDATION sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kuning langsat ka, kelabu asap ka, pinkish ka, cerah ka, putih ka, sawo matang ka. Semua boleh pakai foundation ni. Senang tak yah pening kepala dengan foundation satubyone color ni. Confirm sayang sayang puas hati.