an online Instagram web viewer

#kulitgebu medias

Photos

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Feedback cstme ;).
.
Alhamdulilah coffee scrub terbaik !!!
.
Uolls nampak tak perubahan demi perubahan ;).
.
Dah kurangkan jerawat dia uolls . .best ke xbest. Hepi kan kalau dapat feedback sndiri macam ni. .rasa nak lompat ke bintang pulak dah.
.
Sekarang ada harga promosi uolls 
Normal price rm29 sekarang less rm2 jadi total rm27 shaja . .
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Feedback cstme ;). . Alhamdulilah coffee scrub terbaik !!! . Uolls nampak tak perubahan demi perubahan ;). . Dah kurangkan jerawat dia uolls . .best ke xbest. Hepi kan kalau dapat feedback sndiri macam ni. .rasa nak lompat ke bintang pulak dah. . Sekarang ada harga promosi uolls Normal price rm29 sekarang less rm2 jadi total rm27 shaja . . . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
Feedback cstme :)
.
Alhamdulilah coffew scrub .!
.
Fuhhh!! Memang esya dah selalu dah ckp memang coffee scrub ni byk sambutan dia. .sering sangat buat muka gurlgurl diluar sana cantik lembut gojes disebabkan coffee scrub. .
.
Uolls xnak cuba ke. ! Sekarang tgh promo . .nak raya tak lama lagi dah. .jom kitaa grab satu dua utk bekalan raya .makeup pun jadi smooth tau. .
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Feedback cstme :) . Alhamdulilah coffew scrub .! . Fuhhh!! Memang esya dah selalu dah ckp memang coffee scrub ni byk sambutan dia. .sering sangat buat muka gurlgurl diluar sana cantik lembut gojes disebabkan coffee scrub. . . Uolls xnak cuba ke. ! Sekarang tgh promo . .nak raya tak lama lagi dah. .jom kitaa grab satu dua utk bekalan raya .makeup pun jadi smooth tau. . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
Apa yg best sekali coffee scrub & detox mask ni dia buat muka esya lembab tau . .detox mask ni boleh kecutkan jerawat . Masa tu esya ada jerawat 2 ketoi . .tempek dgn detox mask ni 3 ari dah kecut dah. .tggl parut ja la lagi. .resdung pun okay dah xgatal dah. .kalau tak pagi2 dah bersin . 
Coffee scrub ni bukan hanya sekadar scrub jer tau . boleh buat sebagai mask .ari2 guna pun boleh lagi la muka tu lembab ..fuhh esya suka sangat sekarang pun lembab jer muka dah xperlu dah guna serum moisturizer ke. .
.
Terima kasih temyracle. .
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Apa yg best sekali coffee scrub & detox mask ni dia buat muka esya lembab tau . .detox mask ni boleh kecutkan jerawat . Masa tu esya ada jerawat 2 ketoi . .tempek dgn detox mask ni 3 ari dah kecut dah. .tggl parut ja la lagi. .resdung pun okay dah xgatal dah. .kalau tak pagi2 dah bersin . Coffee scrub ni bukan hanya sekadar scrub jer tau . boleh buat sebagai mask .ari2 guna pun boleh lagi la muka tu lembab ..fuhh esya suka sangat sekarang pun lembab jer muka dah xperlu dah guna serum moisturizer ke. . . Terima kasih temyracle. . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
Hye uolls !!
Nak kulit bebas parut uolls kena berkopi taw. Alang senang je. Semudah ABC gituh. Scrub je guna coffee scrub ni 3x seminggu & buat mask. Rasai sendiri kehebatan kopi ni 🤪 best ke tak best
.
Kafein yang ada dalam coffee scrub ni mmpu hilangkan parut uolls k. Jangan biarkan si chipsmore tu teruk beranak
.
RM29 100G TAPI SEKARANG TEMYRACLE ADA HARGA PROMO RAYA MEGA SALES 2018. .BERHARGA RM27 *excl postage
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Hye uolls !! Nak kulit bebas parut uolls kena berkopi taw. Alang senang je. Semudah ABC gituh. Scrub je guna coffee scrub ni 3x seminggu & buat mask. Rasai sendiri kehebatan kopi ni 🤪 best ke tak best . Kafein yang ada dalam coffee scrub ni mmpu hilangkan parut uolls k. Jangan biarkan si chipsmore tu teruk beranak . RM29 100G TAPI SEKARANG TEMYRACLE ADA HARGA PROMO RAYA MEGA SALES 2018. .BERHARGA RM27 *excl postage . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
Coffee scrub ni salah satu fav esya taw😍
Uolls ada masalah parut & buntu nak pakai apa lagi mehh cuba coffee scrub ni
.
Sekali cuba confirm jatuh hati dah. Jangan duk bazirkan foundation uolls tu untuk tutup segala cela. aishh
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Coffee scrub ni salah satu fav esya taw😍 Uolls ada masalah parut & buntu nak pakai apa lagi mehh cuba coffee scrub ni . Sekali cuba confirm jatuh hati dah. Jangan duk bazirkan foundation uolls tu untuk tutup segala cela. aishh . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
Feedback cstme ;)
.
Alhamdulilah penggunaan set combo detox mask & coffee scrub ni uolls. .
.
Ada nampak perubahan tak. .best kan. .kalau uolls ada masalah mcm ni cepat2 wassap esya nanti esya adjust mana yg sesuai k . .
.
let's syantik sama2.
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Feedback cstme ;) . Alhamdulilah penggunaan set combo detox mask & coffee scrub ni uolls. . . Ada nampak perubahan tak. .best kan. .kalau uolls ada masalah mcm ni cepat2 wassap esya nanti esya adjust mana yg sesuai k . . . let's syantik sama2. . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
Tadaaaa.. kalau sebelum nie Herraz Glow Serum  retis  Adira dan Puteri Sarah guna Now Eira Syazira pula amalkan semasa dalam pantang. -
Patutlah ! Sedikit kusam pun tak hinggap kat muka Eira . Malahan kulit dia bertambah tambah glowing . Kita dalam pantang makk aihh macam “Malimah Kampung pisang”  kiki.
-
Si Eira ni tanpa makeup tau uols . Serum nie pun sesuai sgt dekat kulit muka yang penuh jerawat yang bernanah nanah tu . Haa tak percaya tengok video Eira nie. . -
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Tadaaaa.. kalau sebelum nie Herraz Glow Serum retis Adira dan Puteri Sarah guna Now Eira Syazira pula amalkan semasa dalam pantang. - Patutlah ! Sedikit kusam pun tak hinggap kat muka Eira . Malahan kulit dia bertambah tambah glowing . Kita dalam pantang makk aihh macam “Malimah Kampung pisang” kiki. - Si Eira ni tanpa makeup tau uols . Serum nie pun sesuai sgt dekat kulit muka yang penuh jerawat yang bernanah nanah tu . Haa tak percaya tengok video Eira nie. . - #feeltaherrazglowserum  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
.
.
Wahhhh. Elysian buat PROMO RAYA lah! Save banyak! Jimat banyak!
.
Setiap pembelian Rm135 ke atas, dapat sample Serum/Night Cream/Cleanser FREE!
.
Setiap pembelian Rm140 ke atas pulak, boleh dapat Normalising Sleeping Mask yg akan dilancarkan Elysian tak lama lagi. Uolsss berpeluang rasa sleeping mask ni dulu. Best tau, kulit moist2 je, jerawat kecut!
.
Nak tau lebih lanjut boleh wasap zai 019-3330074 atau klik je link wasap kat bio
❤️
. . Wahhhh. Elysian buat PROMO RAYA lah! Save banyak! Jimat banyak! . Setiap pembelian Rm135 ke atas, dapat sample Serum/Night Cream/Cleanser FREE! . Setiap pembelian Rm140 ke atas pulak, boleh dapat Normalising Sleeping Mask yg akan dilancarkan Elysian tak lama lagi. Uolsss berpeluang rasa sleeping mask ni dulu. Best tau, kulit moist2 je, jerawat kecut! . Nak tau lebih lanjut boleh wasap zai 019-3330074 atau klik je link wasap kat bio ❤️
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Feedback cstme :)
.
Alhamdulilah coffee scrub + detox mask & peach scrub . .semua dia rembat :)
.
Nak tau kelebihan semua ni dm / wassap esya k. Sekarang promosi still berjalan uolls. .
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Feedback cstme :) . Alhamdulilah coffee scrub + detox mask & peach scrub . .semua dia rembat :) . Nak tau kelebihan semua ni dm / wassap esya k. Sekarang promosi still berjalan uolls. . . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
PROMO BUY 1 BEAUTY WATER GET FREE: - 1 BEAUTY WATER
OR
- 1 AFTER GLOW CLEANSER

Kelebihan :
- Tidak berminyak
- Membersihkan kulit
- Mencerahkan kulit
- Melembutkan kulit
- Melembabkan kulit
- Mengecilkan pori
- Menegangkan kulit
- Anti aging

RM 129 only

WhatsApp
016 4254620 or klik link on bio

#Furaiha #Furaihaselangor #FuraihaShahAlam #bazaarpaknilkosmetik #makeup #tipsmakeup #tipscantik #kulitgebu #kulitbersih #jerawat #jeragat #resdung #kusam #berminyak #Organikskincare #organikkosmetik #sayajualskincare #sayajualkosmetik #bebasbahankimiaberbahaya #testimoni #beautywater #parutjerawat #kulitcerah #ajimaura #terapiinstagram
PROMO BUY 1 BEAUTY WATER GET FREE: - 1 BEAUTY WATER OR - 1 AFTER GLOW CLEANSER Kelebihan : - Tidak berminyak - Membersihkan kulit - Mencerahkan kulit - Melembutkan kulit - Melembabkan kulit - Mengecilkan pori - Menegangkan kulit - Anti aging RM 129 only WhatsApp 016 4254620 or klik link on bio #Furaiha  #Furaihaselangor  #FuraihaShahAlam  #bazaarpaknilkosmetik  #makeup  #tipsmakeup  #tipscantik  #kulitgebu  #kulitbersih  #jerawat  #jeragat  #resdung  #kusam  #berminyak  #Organikskincare  #organikkosmetik  #sayajualskincare  #sayajualkosmetik  #bebasbahankimiaberbahaya  #testimoni  #beautywater  #parutjerawat  #kulitcerah  #ajimaura  #terapiinstagram 
BAU BADAN AWAK MAKIN BUSUKLAH!
.

Jangankan awak, kita pun malu nak duduk dekat tau. Tak dikira lgi yang celah pelipat kot-kot ,awak punya dah berkerak. Rugi siapa yang tak tahu kelebihan scrub badan ni. Bukan sahaja mampu membuang sel kulit mati tapi mampu mencerahkan kulit dengan lebih natural. Sekarang RM18 je tau. MURAH TERLAMPAU. Dapatkan sekarang🌸💕 .
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
BAU BADAN AWAK MAKIN BUSUKLAH! . Jangankan awak, kita pun malu nak duduk dekat tau. Tak dikira lgi yang celah pelipat kot-kot ,awak punya dah berkerak. Rugi siapa yang tak tahu kelebihan scrub badan ni. Bukan sahaja mampu membuang sel kulit mati tapi mampu mencerahkan kulit dengan lebih natural. Sekarang RM18 je tau. MURAH TERLAMPAU. Dapatkan sekarang🌸💕 . . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Wooooww!! "BELI AIRIZSKINZ  MENANG DUIT RAYA" 🤑🤑 PMEBELIAN MANA2 PRODUK AIRIZ SKINZ  LAYAK MENDAPAT DUIT RAYA AIRIZ SKINZ PERGHH👍👍. JOM SAYANGG CEPAT CEPAT GRAB AIRIZ SKINZ DAN BERPELUANG MENANG DUIT RAYA HUNTONGGGNYE LAH.. 😍😍😍 #AirizSerumFoundation #AirizSerumLipmatte #AirizMoisturizerandPrimer #AirizTranslucentPowder #AirizClearCleanser #KomestikMerawat #AirizSkinz #mekapviral #mekappantas #kosmetikmurah #kosmetikraya #pecantikwanita #teambawang #minahsado #airizskinzterengganu #Cantikbersamaairizskin #wajahgebu #kulitgebu #glowing #AirizSkinzKosmetikRaya
#airizclearcleanser3in1
Wooooww!! "BELI AIRIZSKINZ MENANG DUIT RAYA" 🤑🤑 PMEBELIAN MANA2 PRODUK AIRIZ SKINZ LAYAK MENDAPAT DUIT RAYA AIRIZ SKINZ PERGHH👍👍. JOM SAYANGG CEPAT CEPAT GRAB AIRIZ SKINZ DAN BERPELUANG MENANG DUIT RAYA HUNTONGGGNYE LAH.. 😍😍😍 #AirizSerumFoundation  #AirizSerumLipmatte  #AirizMoisturizerandPrimer  #AirizTranslucentPowder  #AirizClearCleanser  #KomestikMerawat  #AirizSkinz  #mekapviral  #mekappantas  #kosmetikmurah  #kosmetikraya  #pecantikwanita  #teambawang  #minahsado  #airizskinzterengganu  #Cantikbersamaairizskin  #wajahgebu  #kulitgebu  #glowing  #AirizSkinzKosmetikRaya  #airizclearcleanser3in1 
*HOT TESTIMONI AIRIZ SERUM FOUNDATION* . . 
Customer *TETAP* repeat order lagi😍😍 Klu dang pakai mmg akan sentiasa jatuh cinta dengan AIRIZ SERUM FOUNDATION uoollss.😘😘
. . 
#AirizSerumFoundation #KomestikMerawat #AirizSkinz #mekapviral #mekappantas #kosmetikmurah #kosmetikraya #pecantikwanita #teambawang #minahsado #airizskinzterengganu #Cantikbersamaairizskin #wajahgebu #kulitgebu #glowing
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
~KEISTIMEWAAN AIRIZ SERUM FOUNDATION~
.
♥ Anti kilauan / tidak berminyak
♥ 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
♥ Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya
♥ Melindungi kulit dari sinar UV yang menyebabkan pigmentasi
♥ Senang digunakan dan tidak melekit
♥ Bertahan hingga 12-18 jam,berbanding bedak biasa hanya 1 jam
♥ SPF50
♥ Mencerahkan kulit dan kulit terasa lembab sepanjang hari
♥ Kulit terasa ringan, tidak melekit dan kelihatan gebu
♥ Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan, photoshoot dll

#AirizSerumFoundation #KomestikMerawat #AirizSkinz #mekapviral #mekappantas #kosmetikmurah #kosmetikraya #pecantikwanita #teambawang #minahsado #airizskinzterengganu #Cantikbersamaairizskin #wajahgebu #kulitgebu #glowing
~KEISTIMEWAAN AIRIZ SERUM FOUNDATION~ . ♥ Anti kilauan / tidak berminyak ♥ 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam ♥ Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya ♥ Melindungi kulit dari sinar UV yang menyebabkan pigmentasi ♥ Senang digunakan dan tidak melekit ♥ Bertahan hingga 12-18 jam,berbanding bedak biasa hanya 1 jam ♥ SPF50 ♥ Mencerahkan kulit dan kulit terasa lembab sepanjang hari ♥ Kulit terasa ringan, tidak melekit dan kelihatan gebu ♥ Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan, photoshoot dll #AirizSerumFoundation  #KomestikMerawat  #AirizSkinz  #mekapviral  #mekappantas  #kosmetikmurah  #kosmetikraya  #pecantikwanita  #teambawang  #minahsado  #airizskinzterengganu  #Cantikbersamaairizskin  #wajahgebu  #kulitgebu  #glowing 
"Rawatan Oksigen Wajah Terbaik"
Anugerah Belai Diri Jelita 2016

Oxygen Infusion Therapy with Nano peptide.
Hanya RM98 harga pengenalan.
✔Amat sesuai utk kulit kering dan kusam, sensitif dan lingkaran hitam dan kedutan di bawah mata.
✔Mengecilkan pora2 muka.
✔Instant result seen
✔Sesuai utk yg kerap memakai make up "Rawatan Oksigen Wajah Terbaik"
Anugerah Belai Diri Jelita 2016

Kami buka setiap Selasa-Ahad 9am-5pm
Termasuk cuti Wesak Day +Nuzul Quran.
Digalakkan booking awal ye
📞03 41418226
📳013 5868226spaladies#sayajualonline#facialspa#facialscrub#facials#kulit#kulitgebu#kulitberminyak#kulitsensitif#beauty#bazarpaknil#beauty#jerawatpasir#rawatanmuka#facelift#microdermabrasion#bodyscrubmurah##bodyspamurah#kulitkering#giftforher#mothersdaygift#motherhoodthroughinstagram#mothersday#hariibu#hadiahhariibu#lovemom#sayangibu#giftideas#wanitaberkerja
"Rawatan Oksigen Wajah Terbaik" Anugerah Belai Diri Jelita 2016 Oxygen Infusion Therapy with Nano peptide. Hanya RM98 harga pengenalan. ✔Amat sesuai utk kulit kering dan kusam, sensitif dan lingkaran hitam dan kedutan di bawah mata. ✔Mengecilkan pora2 muka. ✔Instant result seen ✔Sesuai utk yg kerap memakai make up "Rawatan Oksigen Wajah Terbaik" Anugerah Belai Diri Jelita 2016 Kami buka setiap Selasa-Ahad 9am-5pm Termasuk cuti Wesak Day +Nuzul Quran. Digalakkan booking awal ye 📞03 41418226 📳013 5868226spaladies#sayajualonline #facialspa #facialscrub #facials #kulit #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsensitif #beauty #bazarpaknil #beauty #jerawatpasir #rawatanmuka #facelift #microdermabrasion #bodyscrubmurah ##bodyspamurah #kulitkering #giftforher #mothersdaygift #motherhoodthroughinstagram #mothersday #hariibu #hadiahhariibu #lovemom #sayangibu #giftideas #wanitaberkerja 
Pengumuman !!
.
Tarikh akhir poslaju nak anto barang parcel 9/6 tau. .kalau limpas tu lepas raya la jawap nya hantar. .hihi . .cepat grab sekarang poslaju nak rayooo dohh aihh !!.
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Pengumuman !! . Tarikh akhir poslaju nak anto barang parcel 9/6 tau. .kalau limpas tu lepas raya la jawap nya hantar. .hihi . .cepat grab sekarang poslaju nak rayooo dohh aihh !!. . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
"Rawatan Oksigen Wajah Terbaik"
Anugerah Belai Diri Jelita 2016

Oxygen Infusion Therapy with Nano peptide.
Hanya RM98 harga pengenalan.
✔Amat sesuai utk kulit kering dan kusam, sensitif dan lingkaran hitam dan kedutan di bawah mata.
✔Mengecilkan pora2 muka.
✔Instant result seen
✔Sesuai utk yg kerap memakai make up "Rawatan Oksigen Wajah Terbaik"
Anugerah Belai Diri Jelita 2016

Kami buka setiap Selasa-Ahad 9am-5pm
Termasuk cuti Wesak Day +Nuzul Quran.
Digalakkan booking awal ye
📞03 41418226
📳013 5868226
#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#kulitputih#lunchtimefacial#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#parutjerawat#beautiful#facialspray#facialserum#selfreward#spa#spamurah#facialmurah#kecantikan#facelifting#blackheadremoval#whiteheadremoval#deadskincellremoval#facetreatment#testimoni#wanitaberkejaya
"Rawatan Oksigen Wajah Terbaik" Anugerah Belai Diri Jelita 2016 Oxygen Infusion Therapy with Nano peptide. Hanya RM98 harga pengenalan. ✔Amat sesuai utk kulit kering dan kusam, sensitif dan lingkaran hitam dan kedutan di bawah mata. ✔Mengecilkan pora2 muka. ✔Instant result seen ✔Sesuai utk yg kerap memakai make up "Rawatan Oksigen Wajah Terbaik" Anugerah Belai Diri Jelita 2016 Kami buka setiap Selasa-Ahad 9am-5pm Termasuk cuti Wesak Day +Nuzul Quran. Digalakkan booking awal ye 📞03 41418226 📳013 5868226 #mukaflawless #rawatankulit #kulitbermasalah #facialspray #kulitgebu #kulitputih #lunchtimefacial #facials #facialtreatment #promofacial #facialwajah #estetik #flawless #naturalbeauty #parutjerawat #beautiful #facialspray #facialserum #selfreward #spa #spamurah #facialmurah #kecantikan #facelifting #blackheadremoval #whiteheadremoval #deadskincellremoval #facetreatment #testimoni #wanitaberkejaya 
"Rawatan Oksigen Wajah Terbaik"
Anugerah Belai Diri Jelita 2016

Oxygen Infusion Therapy with Nano peptide.
Hanya RM98 harga pengenalan.
✔Amat sesuai utk kulit kering dan kusam, sensitif dan lingkaran hitam dan kedutan di bawah mata.
✔Mengecilkan pora2 muka.
✔Instant result seen
✔Sesuai utk yg kerap memakai make up "Rawatan Oksigen Wajah Terbaik"
Anugerah Belai Diri Jelita 2016

Kami buka setiap Selasa-Ahad 9am-5pm
Termasuk cuti Wesak Day +Nuzul Quran.
Digalakkan booking awal ye
📞03 41418226
📳013 5868226
#spaladies#sayajualonline#facialspa#facialscrub#facials#kulit#kulitgebu#kulitberminyak#kulitsensitif#beauty#bazarpaknil#beauty#jerawatpasir#rawatanmuka#facelift#microdermabrasion#bodyscrubmurah##bodyspamurah#kulitkering#giftforher#mothersdaygift#motherhoodthroughinstagram#mothersday#hariibu#hadiahhariibu#lovemom#sayangibu#giftideas#wanita
"Rawatan Oksigen Wajah Terbaik" Anugerah Belai Diri Jelita 2016 Oxygen Infusion Therapy with Nano peptide. Hanya RM98 harga pengenalan. ✔Amat sesuai utk kulit kering dan kusam, sensitif dan lingkaran hitam dan kedutan di bawah mata. ✔Mengecilkan pora2 muka. ✔Instant result seen ✔Sesuai utk yg kerap memakai make up "Rawatan Oksigen Wajah Terbaik" Anugerah Belai Diri Jelita 2016 Kami buka setiap Selasa-Ahad 9am-5pm Termasuk cuti Wesak Day +Nuzul Quran. Digalakkan booking awal ye 📞03 41418226 📳013 5868226 #spaladies #sayajualonline #facialspa #facialscrub #facials #kulit #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsensitif #beauty #bazarpaknil #beauty #jerawatpasir #rawatanmuka #facelift #microdermabrasion #bodyscrubmurah ##bodyspamurah #kulitkering #giftforher #mothersdaygift #motherhoodthroughinstagram #mothersday #hariibu #hadiahhariibu #lovemom #sayangibu #giftideas #wanita 
Jom Facial Raya...Mcm mana nak tahu yg mana satu nak piliih?? Jgn risau.. Kalau nak kulit lembut+ halus dan segar yg menjadi kegilaan para selebriti..cubalah RAWATAN OKSIGEN..
(Rawatan Oksigen Wajah Terbaik anjuran Jelita 2016)

Kalau nak kulit tegang, kurang kedutan dan antipenuaan..cubalah FACELIFT FACIAL
Kalau kulit kusam, tak bermaya +parut lambat pudar...cubalah MICRODERMABRASION / DETOX FACIAL
Kalau kulit berminyak +pora tersumbat..cubalah AQUASONIC FACIAL
Kalau masalah parut jerawat atau pigmentasi yg superficial...cubalah SKIN REBORN THERAPY.. Kalau betul2 keliru nak pilih ygmana satu, boleh buat temujanji utk Analisa Kulit dan Konsultasi PERCUMA bersama Dr Riza

Harga serendah RM68
*Oksigen Facial RM98 Harga asal RM288
*Microdermabrasion RM98 Harga asal RM 188
☎03.41418226
WA 013.5868226#tagsforlikes#like4like#giftcertificate#spavoucher#spagift#setapak#melawati#gombak#bestofday#beautiful#glam#cantik#spamurah#beautycare#beautytreatment#kulitbermasalah#acnetreatment#kulitgebu#kulitputih#facialspray#facialserum#skincare#terapiinsta#microdermbrasion#lunchtimefacial#promosifacial#diskaun#promospa#instalove#promosiku
Jom Facial Raya...Mcm mana nak tahu yg mana satu nak piliih?? Jgn risau.. Kalau nak kulit lembut+ halus dan segar yg menjadi kegilaan para selebriti..cubalah RAWATAN OKSIGEN.. (Rawatan Oksigen Wajah Terbaik anjuran Jelita 2016) Kalau nak kulit tegang, kurang kedutan dan antipenuaan..cubalah FACELIFT FACIAL Kalau kulit kusam, tak bermaya +parut lambat pudar...cubalah MICRODERMABRASION / DETOX FACIAL Kalau kulit berminyak +pora tersumbat..cubalah AQUASONIC FACIAL Kalau masalah parut jerawat atau pigmentasi yg superficial...cubalah SKIN REBORN THERAPY.. Kalau betul2 keliru nak pilih ygmana satu, boleh buat temujanji utk Analisa Kulit dan Konsultasi PERCUMA bersama Dr Riza Harga serendah RM68 *Oksigen Facial RM98 Harga asal RM288 *Microdermabrasion RM98 Harga asal RM 188 ☎03.41418226 WA 013.5868226#tagsforlikes #like4like #giftcertificate #spavoucher #spagift #setapak #melawati #gombak #bestofday #beautiful #glam #cantik #spamurah #beautycare #beautytreatment #kulitbermasalah #acnetreatment #kulitgebu #kulitputih #facialspray #facialserum #skincare #terapiinsta #microdermbrasion #lunchtimefacial #promosifacial #diskaun #promospa #instalove #promosiku 
Promosi Vitamin C dan Coq trol plus.
.
Beli 3 diskaun 10%. Boleh pakat2 kongsi dengan adik beradik, kawan-kawan Dan sedara mara.
.
Rugi tak grab harga tengah murah banyak ni. Nak cecantik masa hari raya wajib la telan vitamin C setiap hari. .
Nak tahu lebih lanjut boleh wassap saya 📲013-9279846👈👈
.
#ubatkurus #vitaminkurus #badankuruscepat #ubatjeragat #ubatjerawat #vitaminjerawat #vitaminjeragat #ubatliangporibesar
#vitaminkulittidaksekata #vitaminkulitcerah #vitaminkulitgelap #vitaminjerawatbatu #vitaminjerawatpasir #kulitcerah #kulitputih #kulitgebu #terataikemboja #klikpengantinmusimsalju #rahsiahatiperempuan #isteriuntukdiiktiraf #bilaaidiladafitri #meletop #fattzura #atasijeragat #atasijerawat #atasikulitkering #atasikulitkusam #vitaminkulitberminyak #vitaminkulit
Promosi Vitamin C dan Coq trol plus. . Beli 3 diskaun 10%. Boleh pakat2 kongsi dengan adik beradik, kawan-kawan Dan sedara mara. . Rugi tak grab harga tengah murah banyak ni. Nak cecantik masa hari raya wajib la telan vitamin C setiap hari. . Nak tahu lebih lanjut boleh wassap saya 📲013-9279846👈👈 . #ubatkurus  #vitaminkurus  #badankuruscepat  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #vitaminjerawat  #vitaminjeragat  #ubatliangporibesar  #vitaminkulittidaksekata  #vitaminkulitcerah  #vitaminkulitgelap  #vitaminjerawatbatu  #vitaminjerawatpasir  #kulitcerah  #kulitputih  #kulitgebu  #terataikemboja  #klikpengantinmusimsalju  #rahsiahatiperempuan  #isteriuntukdiiktiraf  #bilaaidiladafitri  #meletop  #fattzura  #atasijeragat  #atasijerawat  #atasikulitkering  #atasikulitkusam  #vitaminkulitberminyak  #vitaminkulit 
.
===========================
UOLS TAK NAK KE BODY SHAPE MACAM SUPER MODEL TU?😉
===========================
.
Uols, ada mengalami salah satu daripada masalah wanita macam kat bawah ni tak?
.
💔 Payudara kendur, atau tidak tegang, atau saiz tidak memuaskan?
💔 Faraj longgar tidak mampu memuaskan suami?
💔 Senggugut teruk setiap kali datang bulan?
💔 Rambut gugur yang tidak terkawal?
💔 Masalah jerawat dan jeragat, kulit tidak halus?
💔 Mood swing, mudah marah terutamanya bila datang bulan?
💔 Period tidak sekata?
.
Jika jawapannya "YA", Pink Lady Body Perfection solusinya. Beri badan uols peluang untuk mencuba. 😎
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
💊 1 botol : 60 caps.
📆 1 botol : 30 hari
💰 1 botol : RM 320
🍃100% herba organik.
📮 Free postage seluruh Malaysia.
.
📲 WhatsApp : 012-8865921
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
.
#pinkladylover #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #fitness #gym #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #payudaramontok l
. =========================== UOLS TAK NAK KE BODY SHAPE MACAM SUPER MODEL TU?😉 =========================== . Uols, ada mengalami salah satu daripada masalah wanita macam kat bawah ni tak? . 💔 Payudara kendur, atau tidak tegang, atau saiz tidak memuaskan? 💔 Faraj longgar tidak mampu memuaskan suami? 💔 Senggugut teruk setiap kali datang bulan? 💔 Rambut gugur yang tidak terkawal? 💔 Masalah jerawat dan jeragat, kulit tidak halus? 💔 Mood swing, mudah marah terutamanya bila datang bulan? 💔 Period tidak sekata? . Jika jawapannya "YA", Pink Lady Body Perfection solusinya. Beri badan uols peluang untuk mencuba. 😎 . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 💊 1 botol : 60 caps. 📆 1 botol : 30 hari 💰 1 botol : RM 320 🍃100% herba organik. 📮 Free postage seluruh Malaysia. . 📲 WhatsApp : 012-8865921 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 . #pinkladylover  #pinkladymalaysia  #pinkladybodyperfection  #fitness  #gym  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #payudaramontok  l
JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 +++ PERCUMA LIPSTINT BERNILAI RM29.

Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya"

Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA"
yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah.

syokkk ke syokk?

mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie 😂. Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭01140297773

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 +++ PERCUMA LIPSTINT BERNILAI RM29. Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya" Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA" yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah. syokkk ke syokk? mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie 😂. Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭01140297773 DROPSHIP & AGENT diperlukan #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretjelly  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Korang ada masalah kulit wajah berlubang2 tak ???
.
Ada masalah pore yg terbuka mesti ada kan.. kalau nk tutup balik tu memang susah sikit . .
.
Apa kata uolls cuba peach scrub & detox mask ni . .
.
Temyracle Face Scrub NEW EDITION ‼️ ✅ Tekstur scrubnya lebih halus
✅ Meresap ke dalam kulit ✅ Pakai terus cair pada kulit
✅ Lepas scrub tak payah cuci muka ngan sabun dah
✅ Bau peach dan selamat kalau anda tertelan kerana bahan2 dalam peach scrub organik dan homemade sahaja ✅ Tak pedih bila scrub

Apa kelebihan Peach Face Scrub ni ? 🍑 Muka terus glowing
🍑 Kulit selembut bayi
🍑 Sesuai untuk kulit sensitif
🍑 Jeragat tiada lagi 🍑 Anti aging
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Korang ada masalah kulit wajah berlubang2 tak ??? . Ada masalah pore yg terbuka mesti ada kan.. kalau nk tutup balik tu memang susah sikit . . . Apa kata uolls cuba peach scrub & detox mask ni . . . Temyracle Face Scrub NEW EDITION ‼️ ✅ Tekstur scrubnya lebih halus ✅ Meresap ke dalam kulit ✅ Pakai terus cair pada kulit ✅ Lepas scrub tak payah cuci muka ngan sabun dah ✅ Bau peach dan selamat kalau anda tertelan kerana bahan2 dalam peach scrub organik dan homemade sahaja ✅ Tak pedih bila scrub Apa kelebihan Peach Face Scrub ni ? 🍑 Muka terus glowing 🍑 Kulit selembut bayi 🍑 Sesuai untuk kulit sensitif 🍑 Jeragat tiada lagi 🍑 Anti aging . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
"Malulah aku nak keluar rumah wei. Ko tengok jerawat aku ni bila nak kecut tak tahulah. Segan nak keluar bila muka penuh jerawat ni."
-
Kak Maya pun pernah hadapi masalah macam korang juga. Bila tumbuh jerawat tu nak tunggu dia kecut rasanya macam nak tunggu boyfriend melamar.
-
Tapi sekarang masalah tu sudah tidak terjadi lagi. Lepas je ada Herraz Glow Serum tiada masalah jerawat lambat kecut.
-
Sebab Herraz Glow Serum ia pakar: - meredakan keradangan kulit. - menghaluskan liang pori. - memudarkan parut Dan merawat  parut. - melembutkan kulit wajah. - membunuh bakteria pd kulit wajah. - membuatkan kulit lebih anjal dan tegang. - memudarkan masalah jeragat di wajah.
-
Herraz Glow Serum sesuai untuk semua jenis kulit lebih2 lagi pada yg ada masalah kulit yg teruk.
-
Jadi jom merawat dengan Herraz glow serum.
-
Wasap 0132644663
-
#herrazglowserum #Jeragat #Jerawat #feelta
#secretjelly#promosi#skincareoriginal #serum #flawless #cantik #sale #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #raya2018 #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah  #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu  #skincareterbaik #skincarehalal
"Malulah aku nak keluar rumah wei. Ko tengok jerawat aku ni bila nak kecut tak tahulah. Segan nak keluar bila muka penuh jerawat ni." - Kak Maya pun pernah hadapi masalah macam korang juga. Bila tumbuh jerawat tu nak tunggu dia kecut rasanya macam nak tunggu boyfriend melamar. - Tapi sekarang masalah tu sudah tidak terjadi lagi. Lepas je ada Herraz Glow Serum tiada masalah jerawat lambat kecut. - Sebab Herraz Glow Serum ia pakar: - meredakan keradangan kulit. - menghaluskan liang pori. - memudarkan parut Dan merawat parut. - melembutkan kulit wajah. - membunuh bakteria pd kulit wajah. - membuatkan kulit lebih anjal dan tegang. - memudarkan masalah jeragat di wajah. - Herraz Glow Serum sesuai untuk semua jenis kulit lebih2 lagi pada yg ada masalah kulit yg teruk. - Jadi jom merawat dengan Herraz glow serum. - Wasap 0132644663 - #herrazglowserum  #Jeragat  #Jerawat  #feelta  #secretjelly #promosi #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #sale  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #raya2018  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Hye korang. .buat apa tue. .promo raya mega sales maseh on tau . .lagi ada brapa ari lagi nak raya dah. .uolls dah bsedia nak dapat kulit fololes cantik lom . .jgn risau dengan temyracle selamat cantik :)
.
Wassap esya
.
📲 0178067750
📲 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam  #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare  #detoxmask
Hye korang. .buat apa tue. .promo raya mega sales maseh on tau . .lagi ada brapa ari lagi nak raya dah. .uolls dah bsedia nak dapat kulit fololes cantik lom . .jgn risau dengan temyracle selamat cantik :) . Wassap esya . 📲 0178067750 📲 0178060452 . #temyracleEllsa  #Temyracledetoxmask  #Temyraclecoffeescrub  #temyracleMiriSarawak  #kulitputih  #produkhomemade  #scrubmuka  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #kulitmulus  #kulitcerah  #organikproduk  #TemyracleLipsscrub  #Temyracledetoxmask  #bebasjerawat  #pemutih  #jerawathilang  #sabunberaswajah  #Temyraclepeachmask  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #bebasblackhead  #bebaswhitehead  #Temyraclericesoap  #Temyraclebodycare  #detoxmask 
JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 +++ PERCUMA LIPSTINT BERNILAI RM29.

Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya"

Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA"
yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah.

syokkk ke syokk?

mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie 😂. Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭01140297773

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 +++ PERCUMA LIPSTINT BERNILAI RM29. Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya" Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA" yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah. syokkk ke syokk? mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie 😂. Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭01140297773 DROPSHIP & AGENT diperlukan #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretjelly  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 0128203924

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0128203924 #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah  #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
Hai selamat ptg🤗. Nah Osza belanje sikit tutorial dari adira yang super cantik dan flawless ni.
-
Adira pun guna korang bila lagi nak cuba? Taknak ke kulit glow bersih dan sihat? Bebas segala masalah jerawat jeragat dan kusam?
-
Kalau nak jangan lupa grab herraz grow serum secepat mungkin ye.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Hai selamat ptg🤗. Nah Osza belanje sikit tutorial dari adira yang super cantik dan flawless ni. - Adira pun guna korang bila lagi nak cuba? Taknak ke kulit glow bersih dan sihat? Bebas segala masalah jerawat jeragat dan kusam? - Kalau nak jangan lupa grab herraz grow serum secepat mungkin ye. - Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus - #feeltaherrazglowserum  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Promotion " REBUT DUIT RAYA "
Start promo 23 MAY sehingga 15 JUNE 🍀PAKEJ " AIDILFITRI " RM78
✔️ Herraz Glow Serum  2boxes ✔️ percuma Sampul Raya ✔️ Undian Duit Raya
-
Wasap 0132644663
-
#herrazglowserum #Jeragat #Jerawat #feelta
#secretjelly#promosi#skincareoriginal #serum #flawless #cantik #sale #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #raya2018 #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah  #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu  #skincareterbaik #skincarehalal
Promotion " REBUT DUIT RAYA " Start promo 23 MAY sehingga 15 JUNE 🍀PAKEJ " AIDILFITRI " RM78 ✔️ Herraz Glow Serum 2boxes ✔️ percuma Sampul Raya ✔️ Undian Duit Raya - Wasap 0132644663 - #herrazglowserum  #Jeragat  #Jerawat  #feelta  #secretjelly #promosi #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #sale  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #raya2018  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Hai semuaa. Raya nak dekat ni bila lagi nak beli #pinkladybodyperfection untuk tampil ramping cantik di hari raya ni. Jom cepat cepat dapatkan #pinkladybodyperfection. 
Ia juga mudah untuk dibawa kemana - mana. 
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
Semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
DM / Whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 011-14303682
📥 011-14303682
📥 011-14303682

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah
Hai semuaa. Raya nak dekat ni bila lagi nak beli #pinkladybodyperfection  untuk tampil ramping cantik di hari raya ni. Jom cepat cepat dapatkan #pinkladybodyperfection . Ia juga mudah untuk dibawa kemana - mana. Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 Semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . DM / Whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 011-14303682 📥 011-14303682 📥 011-14303682 #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah  #boekkk  #pinkladymurah 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
[ PARUT JERAWAT SEMUA HILANG ]
.
Customer teruja sangat lepas amalkan herraz glow serum parut jerawat yang hitam hitam dekat dahi hilang.
.
Korang tengok kulit  customer selepas amalkan serum ajaib nie kulit nampak lebih fresh segar tiada lagi cela yang menghantui wajah.
.
Siapa yang ada masalah parut hitam akibat jerawat jangan biarkan cermin  mengejek anda jangan biarkan diri anda tampil hodoh akibat parut. Cuba sekarang Herraz glow serum.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0108401382-

AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
[ PARUT JERAWAT SEMUA HILANG ] . Customer teruja sangat lepas amalkan herraz glow serum parut jerawat yang hitam hitam dekat dahi hilang. . Korang tengok kulit customer selepas amalkan serum ajaib nie kulit nampak lebih fresh segar tiada lagi cela yang menghantui wajah. . Siapa yang ada masalah parut hitam akibat jerawat jangan biarkan cermin mengejek anda jangan biarkan diri anda tampil hodoh akibat parut. Cuba sekarang Herraz glow serum. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0108401382- AGENT diperlukan . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Dah kemam ufora belum selepas berbuka? uolls boleh kemam ufora 40 minit selepas berbuka puasa okay!!
.
Nak cantik kena konsisten. Jom sama-sama cantik raya ni.
.#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty
#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu
RM55
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
.
Whatsapp 0192530305
.
Kopi pooteh turbo

FUNGSI :

1. Mencerahkan kulit
2. Memudarkan parut
3. Meningkatkan tahap kekebalan tubuh
4. Mencantikkan kulit
5. Kulit lebih lembab
6. Merawat kulit bersisik
7. Mengatasi masalah tumit merekah
8. Memberikan tahap kecerdasan maksima
9. Merawat masalah kulit seperti jerawat, panau, kurap dan sebagainya
10. Melembutkan kulit

Bahan aktif ;
1. Arabic coffee
2. Pearl powder
3. Mix berry
4. Orange
5. Grape seed
6. Acai berry

kandungan ; 
15 sachet (Tahan sebulan)

1 Sachet boleh guna 2 kali 
1 sachet untuk 2 hari
sehari ambil setengah sachet sahaja

cara pengambilan ;
1. Ambil 1/2 sachet kopi
2. Larutkan di dalam segelas air suam
3. Minum sekali sehari sebelum sarapan
4. Lebihkan pengambilan air kosong .
.
#berrystoberryhq #pootehturboocoffee #mukaglowing #kopiturbo #kulitcerah #kulitgebu #gebu #putihbersih #cantikmalaysia #putihsatubadan #antijerawat #antijeragat #kopiputihturbo #jeragat #jerawatpudar #jeragatpudar #kulithalus #kecantikanwajah #kecantikankulit #luluskkm #cerahgebu #cerah
#sayajualmurah  #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM55 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! . Whatsapp 0192530305 . Kopi pooteh turbo FUNGSI : 1. Mencerahkan kulit 2. Memudarkan parut 3. Meningkatkan tahap kekebalan tubuh 4. Mencantikkan kulit 5. Kulit lebih lembab 6. Merawat kulit bersisik 7. Mengatasi masalah tumit merekah 8. Memberikan tahap kecerdasan maksima 9. Merawat masalah kulit seperti jerawat, panau, kurap dan sebagainya 10. Melembutkan kulit Bahan aktif ; 1. Arabic coffee 2. Pearl powder 3. Mix berry 4. Orange 5. Grape seed 6. Acai berry kandungan ; 15 sachet (Tahan sebulan) 1 Sachet boleh guna 2 kali 1 sachet untuk 2 hari sehari ambil setengah sachet sahaja cara pengambilan ; 1. Ambil 1/2 sachet kopi 2. Larutkan di dalam segelas air suam 3. Minum sekali sehari sebelum sarapan 4. Lebihkan pengambilan air kosong . . #berrystoberryhq  #pootehturboocoffee  #mukaglowing  #kopiturbo  #kulitcerah  #kulitgebu  #gebu  #putihbersih  #cantikmalaysia  #putihsatubadan  #antijerawat  #antijeragat  #kopiputihturbo  #jeragat  #jerawatpudar  #jeragatpudar  #kulithalus  #kecantikanwajah  #kecantikankulit  #luluskkm  #cerahgebu  #cerah  #sayajualmurah  #shhazbeautymurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Hati2x tau kalau cuba D'Queen Silky Smooth Foundation ni . We olls takut nanti korang buang semua foundation yang ada .😌
.
.
Kompom jatuh cintan tangkap leleh dengan foundation we olls ni . Paling best sebab sangat natural look . 😘
.
.
Suka look natural untuk daily use ? Taknak lah opera sangat kannnn . So wajib cuba !! Paling best siap merawat kulit lagi tau . .
.
Lagi peluh lagi glowing 💋💋
Hati2x tau kalau cuba D'Queen Silky Smooth Foundation ni . We olls takut nanti korang buang semua foundation yang ada .😌 . . Kompom jatuh cintan tangkap leleh dengan foundation we olls ni . Paling best sebab sangat natural look . 😘 . . Suka look natural untuk daily use ? Taknak lah opera sangat kannnn . So wajib cuba !! Paling best siap merawat kulit lagi tau . . . Lagi peluh lagi glowing 💋💋
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Yunk ..... pernah tak u terpikir wujudnya foundation yang memang khasssss untuk penggunaan harian tanpa kacau lubang pori ? .
.
.
Dah kompom2x lah . .
😘 Tak heavy .
😘 Spf untuk lindungi sinaran UV .
😘 Medium to high couverage .
😘 Agen pembasmi jerawat . .
😘 Tone natural look . .
.
Pernah ke u terpikir yunk ? Kalau tak pernah meh i pikirkan untuk u sebab memang wujud foundation macam tu 💋💋
Yunk ..... pernah tak u terpikir wujudnya foundation yang memang khasssss untuk penggunaan harian tanpa kacau lubang pori ? . . . Dah kompom2x lah . . 😘 Tak heavy . 😘 Spf untuk lindungi sinaran UV . 😘 Medium to high couverage . 😘 Agen pembasmi jerawat . . 😘 Tone natural look . . . Pernah ke u terpikir yunk ? Kalau tak pernah meh i pikirkan untuk u sebab memang wujud foundation macam tu 💋💋
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit . .
💭 Foundation punca naik jerawat . .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
Macam mana tu ? .
.
Ok cepat whatsapp , kite sembang panjang2x 💋💋💋
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . . 💭 Foundation punca naik jerawat . . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . Macam mana tu ? . . Ok cepat whatsapp , kite sembang panjang2x 💋💋💋
- Dah dapatkan bedak compact Mya pinkish dari Allura utk raya ni? Bedak yg ada dua gabungan Vitamin dlm ni iaitu vitamin C dan E
.
Vitamin C - Membantu elak kan kulit kita dari panas dan rasa terbakar/elak sunburn
.
Vitamin E - Membantu pulihkan luka kecil dan parut akibat kesan jerawat di wajah
.
Nak beli sekarang dan lpstu berjaya dapat kulit yg cantik? Boleh flawless utk raya nanti kann..JOM whtsapp HOTLINE Kakmai di bwh ⤵️
.
Whtsapp 0199131006
Whtsapp 0199131006
Whtsapp 0199131006
.
#MyaFeedback
#alluraofficialterengganu
- Dah dapatkan bedak compact Mya pinkish dari Allura utk raya ni? Bedak yg ada dua gabungan Vitamin dlm ni iaitu vitamin C dan E . Vitamin C - Membantu elak kan kulit kita dari panas dan rasa terbakar/elak sunburn . Vitamin E - Membantu pulihkan luka kecil dan parut akibat kesan jerawat di wajah . Nak beli sekarang dan lpstu berjaya dapat kulit yg cantik? Boleh flawless utk raya nanti kann..JOM whtsapp HOTLINE Kakmai di bwh ⤵️ . Whtsapp 0199131006 Whtsapp 0199131006 Whtsapp 0199131006 . #MyaFeedback  #alluraofficialterengganu 
MYLEA FRECKLES SERUM

Mylea Freckles Serum penyelesai untuk 
masalah Jeragat, dengan sapuan yang kerap jeragat boleh berkurang tidak kira jeragat yang lama atau pun masih baru di kulit muka. Ramai pengguna kami memakai Mylea Freckles Serum menampakkan hasil, iaitu jeragat semakin berkurang dan hilang.

Jeragat berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk melindungi kulit anda daripada kanser kulit. Peratusan orang yang mendapat kanser kulit adalah lebih tinggi bagi orang yang berkulit cerah berbanding orang yang berkulit gelap. Disebabkan oleh itu, mereka yang berkulit cerah akan lebih mudah mendapat jeragat. Pencegahan perlu dilakukan seawal usia 20an.

Punca masalah pori-pori terbuka apabila kita terlalu kerap mencuci muka dan juga kulit yang terkena air semasa anda sedang berpeluh. Ini menyebabkan liang pori sukar untuk menutup kembali kerana minyak dan kotoran telah masuk ke kulit anda.

Anda bertuah kerana Mylea Freckles Serum dapat membantu anda mencegah dan mengatasi masalah jeragat dan liang pori yang terbuka dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari.

Mylea Freckles Serum bersifat mesra solat, berasaskan air, bahan asas dari sumber semulajadi dan kaya dengan ekstrak tumbuh-tumbuhan dan juga buah-buahan.

Mylea Freckles Serum sesuai di pakai atau dicampur dengan mana-mana produk yang lain kerana Mylea Freckles Serum tiada bahan kimia dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan sangat dicadangkan untuk semua golongan.

Cara Penggunaan Mylea Freckles Serum
🌹Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah. 🌹(Setitik Mylea Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah) 🌹Disyorkan dipakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum bersolek) dan pada waktu malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum memakai krim malam) 🌹Mylea Freckles Serum 
Untuk sebarang pertanyaan hubungi
WhatsApp / Telegram / DM: +60198949810 / 0198949810
.
#jeragat #serumjeragat #serummalaysia #masalahkulit #darkspot #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitlicin #kulitjeragat #kulitkering
MYLEA FRECKLES SERUM Mylea Freckles Serum penyelesai untuk masalah Jeragat, dengan sapuan yang kerap jeragat boleh berkurang tidak kira jeragat yang lama atau pun masih baru di kulit muka. Ramai pengguna kami memakai Mylea Freckles Serum menampakkan hasil, iaitu jeragat semakin berkurang dan hilang. Jeragat berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk melindungi kulit anda daripada kanser kulit. Peratusan orang yang mendapat kanser kulit adalah lebih tinggi bagi orang yang berkulit cerah berbanding orang yang berkulit gelap. Disebabkan oleh itu, mereka yang berkulit cerah akan lebih mudah mendapat jeragat. Pencegahan perlu dilakukan seawal usia 20an. Punca masalah pori-pori terbuka apabila kita terlalu kerap mencuci muka dan juga kulit yang terkena air semasa anda sedang berpeluh. Ini menyebabkan liang pori sukar untuk menutup kembali kerana minyak dan kotoran telah masuk ke kulit anda. Anda bertuah kerana Mylea Freckles Serum dapat membantu anda mencegah dan mengatasi masalah jeragat dan liang pori yang terbuka dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari. Mylea Freckles Serum bersifat mesra solat, berasaskan air, bahan asas dari sumber semulajadi dan kaya dengan ekstrak tumbuh-tumbuhan dan juga buah-buahan. Mylea Freckles Serum sesuai di pakai atau dicampur dengan mana-mana produk yang lain kerana Mylea Freckles Serum tiada bahan kimia dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan sangat dicadangkan untuk semua golongan. Cara Penggunaan Mylea Freckles Serum 🌹Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah. 🌹(Setitik Mylea Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah) 🌹Disyorkan dipakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum bersolek) dan pada waktu malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum memakai krim malam) 🌹Mylea Freckles Serum Untuk sebarang pertanyaan hubungi WhatsApp / Telegram / DM: +60198949810 / 0198949810 . #jeragat  #serumjeragat  #serummalaysia  #masalahkulit  #darkspot  #ubatjeragat  #jerawat  #kulitcantik  #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitlicin  #kulitjeragat  #kulitkering 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI.
.
.
PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI.
.
.
SCRUB.DISTRICT BENEFIT
====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
........................
HARGA⤵⤵⤵
☑ RM 62
.........................
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS)
.
.

Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis#kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI. . . PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI. . . SCRUB.DISTRICT BENEFIT ==================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ........................ HARGA⤵⤵⤵ ☑ RM 62 ......................... POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS) . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI.
.
.
PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI.
.
.
SCRUB.DISTRICT BENEFIT
====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
........................
HARGA⤵⤵⤵
☑ RM 62
.........................
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS)
.
.

Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis#kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI. . . PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI. . . SCRUB.DISTRICT BENEFIT ==================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ........................ HARGA⤵⤵⤵ ☑ RM 62 ......................... POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS) . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI.
.
.
PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI.
.
.
SCRUB.DISTRICT BENEFIT
====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
........................
HARGA⤵⤵⤵
☑ RM 62
.........................
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS)
.
.

Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis#kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI. . . PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI. . . SCRUB.DISTRICT BENEFIT ==================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ........................ HARGA⤵⤵⤵ ☑ RM 62 ......................... POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS) . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
.
Dengan harga RM280, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp 
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 . Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan? 😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur? 😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang? 😱 Kulit berjerawat? JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia. 👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan. 👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. 👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan. 👍🏻 Kesihatan faraj dan libido. 👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. 👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. 👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. 👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan. 👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. 👍🏻 Meningkatkan aliran darah. 👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis. 👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏 . Dengan harga RM280, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . Pm/whatsapp #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
.

Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0163657197
📥 0163657197
📥 0163657197

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 . Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan? 😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur? 😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang? 😱 Kulit berjerawat? JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia. 👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan. 👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. 👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan. 👍🏻 Kesihatan faraj dan libido. 👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. 👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. 👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. 👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan. 👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. 👍🏻 Meningkatkan aliran darah. 👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis. 👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏 . Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0163657197 📥 0163657197 📥 0163657197 #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
💕💕Amyera Beauty Flawless Skincare SET
PRICE : RM 65.00 .

Merupakan produk terlaris daripada amyerabeauty. Mempunyai lebih 10 RIBU testimoni berjaya! Selain keberkesanannya, harga sangat berpatutan dan mampu milik.mampu untuk merawat & mencerahkan kulit seawal 7 hari.

JERAWAT? JERAGAT? PARUT JERAWAT? 
KULIT BERMINYAK? NAK CERAH KULIT MUKA?

Ramai yang telah mencuba dan berkesan! .

Jika masalah kulit wajah menghantui anda, menyebabkan anda malu nak berhadapan dengan orang ramai, anda perlu bertindak segera! 
Set Flawless Amyera Beauty mengandungi:-
Flawless Soap 20g
Flawless Day Cream 10g
Flawless Night Cream 10g .

Dapatkan set Flawless face & body cream dengan harga RM65 sahaja 😍

Whatspp sis 014 9884700 .
.

#amyerabeautyflawlesss
#boostercream 
#Amyerabeautytestimonial
#kulitflawless #kulitgebu #cantiksihat #amyerabeautyflawlesss #amyerabeauty2018 #amyerabeauty
#amyerabeautytestimonial
#amyerabeautyskincare #skincare #flawless #glowing #kecantikan #muamalaysia #igshopmalaysia #instafamous #makeup #muajb #muasingapore #makeupartistjohor #loffatah #joho #kilangbateri #bazaarpaknil #sayajualkosmetik #igmalaysia #sale
💕💕Amyera Beauty Flawless Skincare SET PRICE : RM 65.00 . Merupakan produk terlaris daripada amyerabeauty. Mempunyai lebih 10 RIBU testimoni berjaya! Selain keberkesanannya, harga sangat berpatutan dan mampu milik.mampu untuk merawat & mencerahkan kulit seawal 7 hari. JERAWAT? JERAGAT? PARUT JERAWAT? KULIT BERMINYAK? NAK CERAH KULIT MUKA? Ramai yang telah mencuba dan berkesan! . Jika masalah kulit wajah menghantui anda, menyebabkan anda malu nak berhadapan dengan orang ramai, anda perlu bertindak segera! Set Flawless Amyera Beauty mengandungi:- Flawless Soap 20g Flawless Day Cream 10g Flawless Night Cream 10g . Dapatkan set Flawless face & body cream dengan harga RM65 sahaja 😍 Whatspp sis 014 9884700 . . #amyerabeautyflawlesss  #boostercream  #Amyerabeautytestimonial  #kulitflawless  #kulitgebu  #cantiksihat  #amyerabeautyflawlesss  #amyerabeauty2018  #amyerabeauty  #amyerabeautytestimonial  #amyerabeautyskincare  #skincare  #flawless  #glowing  #kecantikan  #muamalaysia  #igshopmalaysia  #instafamous  #makeup  #muajb  #muasingapore  #makeupartistjohor  #loffatah  #joho  #kilangbateri  #bazaarpaknil  #sayajualkosmetik  #igmalaysia  #sale 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 +++ PERCUMA LIPSTINT BERNILAI RM29.
.
Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya"
.
Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA"
yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah.
.
syokkk ke syokk?
.
mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie 😂.
.
Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0139159637 / DM 📲
AGENT&  DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 +++ PERCUMA LIPSTINT BERNILAI RM29. . Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya" . Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA" yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah. . syokkk ke syokk? . mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie 😂. . Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0139159637 / DM 📲 AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretjelly  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
🌸MYLEA HONEYSOAP 🌸 🍃 INGREDIENT🍃
🌸 Extract Aloe Vera
🌸 Transparen Soap
🌸 Olive Oil
🌸 Madu
🌸 Serbuk Pegaga
🌸 Minyak Kelapa Dara
🌸 Vitamin C
🌸 Vitamin E
🌸 Pewangi 🍃FUNGSI HONEY SOAP🍃 🌸 Melicin dan menegangkan kulit tanpa penggelupasan atau kesan sampingan memudaratkan
🌸 Sesuai digunakan bagi mereka yg mempunyai kulit sensitif 🍃CARA PAKAI🍃
🌸 Basahkan muka
🌸 Sabun macam biasa
🌸 Pakai 2x sehari sekurang kurangnya
🌸 Penggunaan setiap kali membasuh muka tiada masalah. Tidak merbahaya.
🌸MYLEA HONEYSOAP 🌸 🍃 INGREDIENT🍃 🌸 Extract Aloe Vera 🌸 Transparen Soap 🌸 Olive Oil 🌸 Madu 🌸 Serbuk Pegaga 🌸 Minyak Kelapa Dara 🌸 Vitamin C 🌸 Vitamin E 🌸 Pewangi 🍃FUNGSI HONEY SOAP🍃 🌸 Melicin dan menegangkan kulit tanpa penggelupasan atau kesan sampingan memudaratkan 🌸 Sesuai digunakan bagi mereka yg mempunyai kulit sensitif 🍃CARA PAKAI🍃 🌸 Basahkan muka 🌸 Sabun macam biasa 🌸 Pakai 2x sehari sekurang kurangnya 🌸 Penggunaan setiap kali membasuh muka tiada masalah. Tidak merbahaya.
Tak kira hujan atau panas, takkan pernah lupa pakai Magic Lotion Shery'as Beauty 😘.
.
Magic Whitening Lotion SPF60 🍭
• Lembapkan kulit
• Lembutkan kulit
• Putih seawal 1x sapuan
• Wangi tak perlu sembur pefume dah
• Putihkan flek hitam
• Melindung kulit drp panas terik
• Merawat masalah kulit spt gatal, ruam, kudis, alergik dll
.
.
Uols yang nak dapatkan hasil yang WOW 🌟 jom Kak El guide. Click je link kat profile 👆🏻 tak payah susah² nak save nombor 😉.
.
#sheryasbeauty #teamnurulnh #magicwhiteningbodycare #magiclosyen #spf60 #kulitcerah  #kulitputih #kulitglowing #kulitgebu #patiibuputih #ibuputihoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #losyenibuputih #lotionibuputih #magicscrub #codbangi #codkajang #codpuchong #coddamansara
Tak kira hujan atau panas, takkan pernah lupa pakai Magic Lotion Shery'as Beauty 😘. . Magic Whitening Lotion SPF60 🍭 • Lembapkan kulit • Lembutkan kulit • Putih seawal 1x sapuan • Wangi tak perlu sembur pefume dah • Putihkan flek hitam • Melindung kulit drp panas terik • Merawat masalah kulit spt gatal, ruam, kudis, alergik dll . . Uols yang nak dapatkan hasil yang WOW 🌟 jom Kak El guide. Click je link kat profile 👆🏻 tak payah susah² nak save nombor 😉. . #sheryasbeauty  #teamnurulnh  #magicwhiteningbodycare  #magiclosyen  #spf60  #kulitcerah  #kulitputih  #kulitglowing  #kulitgebu  #patiibuputih  #ibuputihoriginal  #ibuputih  #ibuputihmurah  #losyenibuputih  #lotionibuputih  #magicscrub  #codbangi  #codkajang  #codpuchong  #coddamansara 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
Feedback @dqueen_foundation_hq 🌹
RAHSIA KULIT PUTIH BERSIH DALAM MASA SINGKAT DAH TERBONGKAR!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Mixberry powder ni beauty supplement, dapat membantu mengatasi masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam & mencerahkan kulit.
.
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
KEBAIKAN:
1)mencerahkan kulit satu badan dengan 3x lebih cepat berkesan
2)menghilangkan parut hitam / parut jerawat dengan cepat
3)mengatasi masalah jerawat yang teruk
4)mengecilkan liang pori muka 
5)mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
.
.
.
📲WHATSAPP 017 3980 757
RAHSIA KULIT PUTIH BERSIH DALAM MASA SINGKAT DAH TERBONGKAR!! . . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Mixberry powder ni beauty supplement, dapat membantu mengatasi masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam & mencerahkan kulit. . 🌸 3X BOOSTER EFFECT 🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF 🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN . . KEBAIKAN: 1)mencerahkan kulit satu badan dengan 3x lebih cepat berkesan 2)menghilangkan parut hitam / parut jerawat dengan cepat 3)mengatasi masalah jerawat yang teruk 4)mengecilkan liang pori muka 5)mengurangkan lingkaran gelap bawah mata . . . 📲WHATSAPP 017 3980 757
RAHSIA KULIT PUTIH BERSIH DALAM MASA SINGKAT DAH TERBONGKAR!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Mixberry powder ni beauty supplement, dapat membantu mengatasi masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam & mencerahkan kulit.
.
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
KEBAIKAN:
1)mencerahkan kulit satu badan dengan 3x lebih cepat berkesan
2)menghilangkan parut hitam / parut jerawat dengan cepat
3)mengatasi masalah jerawat yang teruk
4)mengecilkan liang pori muka 
5)mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
.
.
.
📲WHATSAPP 017 3980 757
RAHSIA KULIT PUTIH BERSIH DALAM MASA SINGKAT DAH TERBONGKAR!! . . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Mixberry powder ni beauty supplement, dapat membantu mengatasi masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam & mencerahkan kulit. . 🌸 3X BOOSTER EFFECT 🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF 🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN . . KEBAIKAN: 1)mencerahkan kulit satu badan dengan 3x lebih cepat berkesan 2)menghilangkan parut hitam / parut jerawat dengan cepat 3)mengatasi masalah jerawat yang teruk 4)mengecilkan liang pori muka 5)mengurangkan lingkaran gelap bawah mata . . . 📲WHATSAPP 017 3980 757
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
JANGAN ZOOM !
Pasti korang akan jeles bila tengok kulit dia yang sekarang lebih licin flawless dan glowing.

Sebenarnya tak perlu apply itu ini untuk dapatkan skin yang cantik cukup hanya rajin mencuci wajah & amalkan Herraz Glow Serum

Ini bukan cakap kosong tapi dah terbukti dengan testimoni yang kami hidangkan untuk santapan korang sebagai bukti. Korang boleh lihat sendiri sebelum & selepas penggunaan.

Sekarang pilihan terletak pada tangan korang sama ada hulungkan tangan untuk kami bantu merawat masalah kulit atau biarkan kulit korang semakin rosak.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
JANGAN ZOOM ! Pasti korang akan jeles bila tengok kulit dia yang sekarang lebih licin flawless dan glowing. Sebenarnya tak perlu apply itu ini untuk dapatkan skin yang cantik cukup hanya rajin mencuci wajah & amalkan Herraz Glow Serum Ini bukan cakap kosong tapi dah terbukti dengan testimoni yang kami hidangkan untuk santapan korang sebagai bukti. Korang boleh lihat sendiri sebelum & selepas penggunaan. Sekarang pilihan terletak pada tangan korang sama ada hulungkan tangan untuk kami bantu merawat masalah kulit atau biarkan kulit korang semakin rosak. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0138800776 DROPSHIP & AGENT diperlukan #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretjelly  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Baju, tudung cantik meletop, muka xnk la kusam,kosong je kan.Calit la sikit SKIINZ BB cushion . Baru la tak pucat muka tu, naik seri sikit org kata. Just dap2 flawless skin 😍😍😍 #SwissQualityProduk #promoraya
#skiinz #sg #detox #cairkanlemak
#kurussihat #kuruscantik #kurussebelumraya #perangiobesiti #kulitgebu #awetmuda #everyonecankurus #kempisperut #rawatkolestrol #rawatkencingmanis #sinusinfection #cyst #bodyfit #tenaga #tv3 #bruneionlineshop #indonesia #bandung #blogger #ariani #bazarpaknilprodukkecantikkan #mdec
Baju, tudung cantik meletop, muka xnk la kusam,kosong je kan.Calit la sikit SKIINZ BB cushion . Baru la tak pucat muka tu, naik seri sikit org kata. Just dap2 flawless skin 😍😍😍 #SwissQualityProduk  #promoraya  #skiinz  #sg  #detox  #cairkanlemak  #kurussihat  #kuruscantik  #kurussebelumraya  #perangiobesiti  #kulitgebu  #awetmuda  #everyonecankurus  #kempisperut  #rawatkolestrol  #rawatkencingmanis  #sinusinfection  #cyst  #bodyfit  #tenaga  #tv3  #bruneionlineshop  #indonesia  #bandung  #blogger  #ariani  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #mdec 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni