an online Instagram web viewer

#kekasihku medias

Photos

aimer et vous aimer est un cadeau pour, garder et être un chef de file pour vous et nos enfants plus tard est mon rêve et espoir, j'espère que tout ce dont nous rêvons est atteint amin Ya Allah

#lfl #fff #capitano_era_maulana #ae2616 #minangkabau #marantau #kekasihku #instagram #instagoo #jakarta #spanyol #indonesia #cinta #petjah #ibukota #manjah #travvelling
.
.
❤MASALAH JERAGAT?BERTABAHLAH UOLS ❤

Yang ada masalah jeragat je faham betapa susahnya nak cari penyelesaian. 1001 skincare dah tepek, jeragat masih gah dengan berani.

Kenapa masih tercari-cari penyelesaian? Terang lagi bersuluh Women Desiree depan mata. Calit-calit je. Pastu tunggu jeragat pergi tak kembali

Tadaaaaa. Ni hasil 5 hari calitan WD. Jeragat kat pipi dah mula beransur pergi. Wajah semakin cerah berseri-seri. Nak cantik dah semakin mudah

Tak sabar nak sergah jeragat?
Whatsapp 📲📲 019-3620193

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . ❤MASALAH JERAGAT?BERTABAHLAH UOLS ❤ Yang ada masalah jeragat je faham betapa susahnya nak cari penyelesaian. 1001 skincare dah tepek, jeragat masih gah dengan berani. Kenapa masih tercari-cari penyelesaian? Terang lagi bersuluh Women Desiree depan mata. Calit-calit je. Pastu tunggu jeragat pergi tak kembali Tadaaaaa. Ni hasil 5 hari calitan WD. Jeragat kat pipi dah mula beransur pergi. Wajah semakin cerah berseri-seri. Nak cantik dah semakin mudah Tak sabar nak sergah jeragat? Whatsapp 📲📲 019-3620193 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini.
.
WD adalah  krim kecantikan TEKNOLOGI NANO . Alhamdulillah customer dapat kesan best lebih dari tu.
.
Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain.
.
Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh whatsapp FARA 013-5828920 😊

#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm  #ketat
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. . WD adalah krim kecantikan TEKNOLOGI NANO . Alhamdulillah customer dapat kesan best lebih dari tu. . Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. . Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini . Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh whatsapp FARA 013-5828920 😊 #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #ketat 
.
.
❤ MENGGERUTU, BERLOPAK-LOPAK, BERBEKAS-BEKAS ❤

Tenung je cermin mesti ingat takde harapan dah muka ni nak licin gebu semula. Menggerutu jerawat berlumba-lumba naik. Siap lopak tinggalkan parut hitam.

Tapi serius memang tak sangka sangat tengok wajah yang sekarang. Lepas mencalit 3 bekas Women Desiree, jerawat yang berbonggol-bonggol tu dah rata uols

Now tinggal misi nak clearkan saki baki parut yang tinggal je. Memang tak sangka sangat WD punya superb sampai camni sekali. Muka pun dah jadi pinkish tau. Seri wajah memang naik habis

Amazing kan? Kehebatan Krim Kecantikan Teknologi Korea. Just sapuan nadi jerrr

Uols yang masih simpan jerawat yang berbonggol-bonggol .
.
Whatsapp 📲📲019-3620193

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . ❤ MENGGERUTU, BERLOPAK-LOPAK, BERBEKAS-BEKAS ❤ Tenung je cermin mesti ingat takde harapan dah muka ni nak licin gebu semula. Menggerutu jerawat berlumba-lumba naik. Siap lopak tinggalkan parut hitam. Tapi serius memang tak sangka sangat tengok wajah yang sekarang. Lepas mencalit 3 bekas Women Desiree, jerawat yang berbonggol-bonggol tu dah rata uols Now tinggal misi nak clearkan saki baki parut yang tinggal je. Memang tak sangka sangat WD punya superb sampai camni sekali. Muka pun dah jadi pinkish tau. Seri wajah memang naik habis Amazing kan? Kehebatan Krim Kecantikan Teknologi Korea. Just sapuan nadi jerrr Uols yang masih simpan jerawat yang berbonggol-bonggol . . Whatsapp 📲📲019-3620193 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
.
.
WAJAH BERSERI DENGAN WD

Kalau dulu sedih tengok. Wajah kusam tak bermaya. Paling sedih bila ada salah teka umur. Macam makcik makcik angattt.

Alhamdulillah sejak kenal dengan WD ni dok calitla setiap hari. Bukan susah pun. Calit di 3 point nadi utama je. Sehari 2x.

WD ni best sangat tau. Mudah guna dan senang di bawa. Kecikk je. Masuk dalam beg haa angkut jela ke hulu ke hilir. Ngah jem pun calit.

Nak tau tak macam mana wd bekerja. Sangat laju sepantas 1 2 3. Dalam masa 3 saat je krim da serap masuk hingga ke bawah kulit. Terus ke pembuluh darah.

Dengan menggunkan bioteknologi nano yang mana molekul nya haaaalus sangat. Kuasa serapan dengan kelajuan 12x ganda.

Whatsapp 📲📲019-3620193

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . WAJAH BERSERI DENGAN WD Kalau dulu sedih tengok. Wajah kusam tak bermaya. Paling sedih bila ada salah teka umur. Macam makcik makcik angattt. Alhamdulillah sejak kenal dengan WD ni dok calitla setiap hari. Bukan susah pun. Calit di 3 point nadi utama je. Sehari 2x. WD ni best sangat tau. Mudah guna dan senang di bawa. Kecikk je. Masuk dalam beg haa angkut jela ke hulu ke hilir. Ngah jem pun calit. Nak tau tak macam mana wd bekerja. Sangat laju sepantas 1 2 3. Dalam masa 3 saat je krim da serap masuk hingga ke bawah kulit. Terus ke pembuluh darah. Dengan menggunkan bioteknologi nano yang mana molekul nya haaaalus sangat. Kuasa serapan dengan kelajuan 12x ganda. Whatsapp 📲📲019-3620193 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
Dan saya sllu Rindu,
Mungkin Tidur malam yang tidak nyenyak,
Atau pelukan pelukan hangat di saat pagi yang dingin,
Mungkin juga kopi pagi yang sengaja kau pesan dengan gula terpisah.
Ahhhhhhhhh rinduh ku masih panjang...
.
.
.
.#kopihitamKu
#kekasihKu
#my❤️
Dan saya sllu Rindu, Mungkin Tidur malam yang tidak nyenyak, Atau pelukan pelukan hangat di saat pagi yang dingin, Mungkin juga kopi pagi yang sengaja kau pesan dengan gula terpisah. Ahhhhhhhhh rinduh ku masih panjang... . . . .#kopihitamKu  #kekasihKu  #my ❤️
Kita bisa apaa 😓

Tag teman kamu yang pernah pacaran bertahun2 tapi gak jodoh 🙄

#Catatanharianku
#CatatanRemaja
#CatatanHatiku
#KataKataSedih
#KataKataBahagia
#CintaBedaAgama
#Katamutiara
#Katacemburu
#pacar
#kekasihku
#orangketiga
#kecewa
#pelakor
#likeforlike #myfamily #mylove #kekasihku #cintaku #hartaku 😊😘😘😘😍😍
Rindu memang berat Tapi lebih berat melepaskan tanganmu Saat Jauh 😢

Tag pasangan kamu 😊
#Catatanharianku
#CatatanRemaja
#CatatanHatiku
#KataKataSedih
#KataKataBahagia
#CintaBedaAgama
#Katamutiara
#Katacemburu
#pacar
#kekasihku
#orangketiga
#kecewa
#pelakor
#dilan
#lucintaluna
Apa aku masih belum pernah bilang, Jika hal yg paling aku takutkan di dunia ini adlh kehilanganmu #kekasihku 😥😥
Apa aku masih belum pernah bilang, Jika hal yg paling aku takutkan di dunia ini adlh kehilanganmu #kekasihku  😥😥
.
Perlahan tapi pasti 👻👻👻
.
Larilah kamu pergilah sejauh mungkin.
Sampai ke ujung dunia pun. Silahkan..
Karma itu ada .
Apa yg kamu tanam itu yg akan kamu hasilkan . Air susu di balas air tuba.
Mungkin aku tidak mampu membalas.
Tapi Tuhan yang akan membalas.
Aku percaya kekuatan Tuhan.
Cinta dan kasih sayang nya tidak akan berhianat.
.
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
💚💜💗💙💛
#purapurabahagia#masihmenunggu
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#masihmenunggu#ikhlas#sabar
#Ikhlas#belajarikhlas
. Perlahan tapi pasti 👻👻👻 . Larilah kamu pergilah sejauh mungkin. Sampai ke ujung dunia pun. Silahkan.. Karma itu ada . Apa yg kamu tanam itu yg akan kamu hasilkan . Air susu di balas air tuba. Mungkin aku tidak mampu membalas. Tapi Tuhan yang akan membalas. Aku percaya kekuatan Tuhan. Cinta dan kasih sayang nya tidak akan berhianat. . #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  💚💜💗💙💛 #purapurabahagia #masihmenunggu  #moveon #bangkit #semangat #belajarkuat  #purapura #bahagia #kangen #rindu  #malaikat #syurgaku #kekasihku  #masihmenunggu #ikhlas #sabar  #Ikhlas #belajarikhlas 
heaRT DeTerminE The souL ... Teaches aLL abouT The soul in The sTep foRwaRd....
#kekasihku
#together4ever
@yuliaerna
heaRT DeTerminE The souL ... Teaches aLL abouT The soul in The sTep foRwaRd.... #kekasihku  #together4ever  @yuliaerna
#tuhan #jagakandia , dia #kekasihku hanya milikku.
Aku sungguh #mencintai sungguh #menyayangi #setulushati ku
Ada customer yang tanya, kesan berapa lama guna WD ni?
.
.
Dari feedback kami terimalah dari customer setakat ni Ada yang 2minggu dah dapat kesan yang LUAR BIASA meletoppp kebabommm. Ada yang sebotol guna dah ada kesan. Seperti testimoni ini.
.
.
Tapi ada yang lambat sikit dalam 3-4minggu. Sebab kena lalui proses rawatan cuci toksin tu lama sikit. Ye la kan kita ni cara makan tak sama, gaya hidup pon berbeza kan. So, toksin dalam badan pon ada yang banyak ada yang kurang. 
Jadi jika yang kurang tu cepatlah kesan dia.😊
.
.
Tapi yang paling penting yunk, kalau KONSISTEN .Rajin minum air inshaAllah MESTI akan dapat kesan YANG TERBAIK. Kulit jadi cantik glowingggg mowingg gituuuu. 
Sape taknak kan?

Janji kena sabarrr dan konsisten je. Baru uols akan rasai perubahannya hari demi hari.
.
Caraaa pakaii punn tersangatt lahh MUDAH dengan REVOLUSI kecantikan TERKINI niee .Justt cecalitt nadi jerkkk uolss .Bakall merubahh penampilann awakk cantikkk bakk BIDADARI turun dari KAYANGAN ❤️
.
WD masih promo taww klauu awakk nk cuba. .
Whatsapp cikna📲📲 011 55049725

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #wdsuffah #pinggantakretaknasitakdingin
Ada customer yang tanya, kesan berapa lama guna WD ni? . . Dari feedback kami terimalah dari customer setakat ni Ada yang 2minggu dah dapat kesan yang LUAR BIASA meletoppp kebabommm. Ada yang sebotol guna dah ada kesan. Seperti testimoni ini. . . Tapi ada yang lambat sikit dalam 3-4minggu. Sebab kena lalui proses rawatan cuci toksin tu lama sikit. Ye la kan kita ni cara makan tak sama, gaya hidup pon berbeza kan. So, toksin dalam badan pon ada yang banyak ada yang kurang. Jadi jika yang kurang tu cepatlah kesan dia.😊 . . Tapi yang paling penting yunk, kalau KONSISTEN .Rajin minum air inshaAllah MESTI akan dapat kesan YANG TERBAIK. Kulit jadi cantik glowingggg mowingg gituuuu. Sape taknak kan? Janji kena sabarrr dan konsisten je. Baru uols akan rasai perubahannya hari demi hari. . Caraaa pakaii punn tersangatt lahh MUDAH dengan REVOLUSI kecantikan TERKINI niee .Justt cecalitt nadi jerkkk uolss .Bakall merubahh penampilann awakk cantikkk bakk BIDADARI turun dari KAYANGAN ❤️ . WD masih promo taww klauu awakk nk cuba. . Whatsapp cikna📲📲 011 55049725 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #wdsuffah  #pinggantakretaknasitakdingin 
.
.
❤ LAST CALL .. LAST CALL ❤

Perlaking Dah HABIS ye. Tinggal Perlashine sahaja

Beli 1 kotak Perlashine Free 1 kotak Perlashine. Ori tau!! Best kan?
.
Tapi limited offer. Offer tamat pada 30/5/2018. Whatsapp terus 019-6199811 kalau nak "Beli Perlashine Free Perlashine" ye
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Korang prefer mana satu?
.
Original Hologram : Grade Formula Asli. Terbaik. Serbuk Warna Ungu. Ada Hologram Sticker Sebelah Kiri
.
Tiruan : Downgrade Formula
.
CALLING!! CALLING

Perlaking / Perlashine harga kilang. Original dengan Hologram. Ada lagi yang nak? Stok makin susut. Limited Offer
.
Whatsapp 019-6199811. Pastikan yang Original baru beli
.
Fungsi Perlaking/Perlashine :
.
- glowing
- cerah, putih, pinkis
- masalah jerawat
- kusam
- jeragat
- parut
.
#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlashinekapsulmutiara #safieyilias #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #ajimaura #terapiinstagram #perlakingmurah #perlakingmalaysia #perlakingoriginal #buy1free1
. . ❤ LAST CALL .. LAST CALL ❤ Perlaking Dah HABIS ye. Tinggal Perlashine sahaja Beli 1 kotak Perlashine Free 1 kotak Perlashine. Ori tau!! Best kan? . Tapi limited offer. Offer tamat pada 30/5/2018. Whatsapp terus 019-6199811 kalau nak "Beli Perlashine Free Perlashine" ye . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . Korang prefer mana satu? . Original Hologram : Grade Formula Asli. Terbaik. Serbuk Warna Ungu. Ada Hologram Sticker Sebelah Kiri . Tiruan : Downgrade Formula . CALLING!! CALLING Perlaking / Perlashine harga kilang. Original dengan Hologram. Ada lagi yang nak? Stok makin susut. Limited Offer . Whatsapp 019-6199811. Pastikan yang Original baru beli . Fungsi Perlaking/Perlashine : . - glowing - cerah, putih, pinkis - masalah jerawat - kusam - jeragat - parut . #perlaking  #perlashine  #buahhatiku  #cintahati  #hargakilang  #perlashinekapsulmutiara  #safieyilias  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #ajimaura  #terapiinstagram  #perlakingmurah  #perlakingmalaysia  #perlakingoriginal  #buy1free1 
Bekarya dari pengalaman terus mencorak sebuah seni tersurat & tersirat sememangnya bukan kerana nama.

#glanz
#kekasihku
#supportterus
#share

Credit Photo : @pozyxdrums
Bekarya dari pengalaman terus mencorak sebuah seni tersurat & tersirat sememangnya bukan kerana nama. #glanz  #kekasihku  #supportterus  #share  Credit Photo : @pozyxdrums
#Kekasihku... Bingbinglah Aku Ke Jalan Allah...
#Karena Aku Ingin,
Ke Syurga,  Bersamamu...
#Kekasihku ... Bingbinglah Aku Ke Jalan Allah... #Karena  Aku Ingin, Ke Syurga, Bersamamu...
Kchayankan my baby boy Abraham..
#cintaku 
#jantungku 
#kekasihku 
#nafasku 
#hidupku 
#duniaku
Sisa kemaren~~~~~~~
💖💖💖My Love💖💖💖.
.
.
.
#love #lovely #sosweet #loveyou #cinta #pasanganromantis #kekasihku
"Laoshi tinggalin GPP,kita tetap belajar. Yang penting ada coklat🤣#mystudents #mychild #kesayangan #lovetheir #myeverthing #好学生 #ceritakami #anakku #tercinta #hartaku #kekasihku
Vector Karikatur - full badan.. sangat cocok untuk kado wisuda bagi orang yang spesial, karena sangat unik, menarik, dan berkesan..
.
.
Terimakasih atas kepercayaannya kepada kami 🙏🙏🙏
.
.
🔊 Tidak perlu mengeluarkan kocek yg mahal.
🔊 Desain sangat detail & memuaskan.
🔊  Unik & berkesan.
👉 Cek di sini: @creativedesign.jamet .
.
.
#kado #kadoultah #kadopernikahan #kadowisuda #ulangtahun #happybirthday #pernikahan #happyweeding #wisudaui #wisudaugm #wisudauny #happygraduationday #happyanniversary #happy #lampungselatan #lampungtengah #olshoplampung #kekinian #hits #kreatifitastanpabatas #lampung #lampunggeh #lampunginsta #lampungtimuryay #lampungtimurhits #lampungtimurpunya #kekinianhits #kekinian😂 #cintadalamdiam #kekasihku
Vector Karikatur - full badan.. sangat cocok untuk kado wisuda bagi orang yang spesial, karena sangat unik, menarik, dan berkesan.. . . Terimakasih atas kepercayaannya kepada kami 🙏🙏🙏 . . 🔊 Tidak perlu mengeluarkan kocek yg mahal. 🔊 Desain sangat detail & memuaskan. 🔊 Unik & berkesan. 👉 Cek di sini: @creativedesign.jamet . . . #kado  #kadoultah  #kadopernikahan  #kadowisuda  #ulangtahun  #happybirthday  #pernikahan  #happyweeding  #wisudaui  #wisudaugm  #wisudauny  #happygraduationday  #happyanniversary  #happy  #lampungselatan  #lampungtengah  #olshoplampung  #kekinian  #hits  #kreatifitastanpabatas  #lampung  #lampunggeh  #lampunginsta  #lampungtimuryay  #lampungtimurhits  #lampungtimurpunya  #kekinianhits  #kekinian 😂 #cintadalamdiam  #kekasihku 
Tersayang 😍😘
#cantikku
#tamfanku
#kekasihku
Dialah buah hati sya.. Dia jugalah semangat hatiku..dan dia jugaklah kehidupan yang sempurna buatku.. #kekasihku #cikRose #anakkesayang
#uLoveYou #bffMamie
.
Ya Allah ku.tuhan ku.
Aku mohon kembalikan kepada ku.
Prasangka ku kepadanya.
Bahwa aku berpikir dia manusia terhormat .
Baik. Setia dan terpandang.
Semua aku jalani niat tulus karna Allah.
Ternyata aku salah menilainya.
Berikan aku imbalan ya Allah.
Kabulkanlah isi hatiku. Amiinn..
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
💚💜💗💙💛
#purapurabahagia#masihmenunggu
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#masihmenunggu#ikhlas#sabar
#Ikhlas#belajarikhlas
. Ya Allah ku.tuhan ku. Aku mohon kembalikan kepada ku. Prasangka ku kepadanya. Bahwa aku berpikir dia manusia terhormat . Baik. Setia dan terpandang. Semua aku jalani niat tulus karna Allah. Ternyata aku salah menilainya. Berikan aku imbalan ya Allah. Kabulkanlah isi hatiku. Amiinn.. #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  💚💜💗💙💛 #purapurabahagia #masihmenunggu  #moveon #bangkit #semangat #belajarkuat  #purapura #bahagia #kangen #rindu  #malaikat #syurgaku #kekasihku  #masihmenunggu #ikhlas #sabar  #Ikhlas #belajarikhlas 
Hey Boy, how are you doing now? Nyangkul kebun? Ngebengkel? Atau Ngorok? Ah iya atau jualan minuman Redbull(Redbull= Semacam Kratingdeng) di warung, intinya sih jadi pengangguran berkelas eakannn shayyy...? @stefanbradl6 #StefanBradl #Kekasihku #Satriaku #Kesayanganku #Cintaku #Gantengku #Suamiku #Unchunchku #Mine and #Imyours 🙌🙌
Bertapa beruntungnya diriku bisa memiliki kekasih sehebat dia, berharap secepat mungkin naik pelaminan bersamanya, dan menjadi teman hidup selamanya  #bidadariku #kusayang wanita ini  #kekasihku. #Aprilisa&Yunan09
Bertapa beruntungnya diriku bisa memiliki kekasih sehebat dia, berharap secepat mungkin naik pelaminan bersamanya, dan menjadi teman hidup selamanya #bidadariku  #kusayang  wanita ini #kekasihku . #Aprilisa &Yunan09
.
.

TAK SANGKA KOT !!!
.
Ramai jugak yang ngadu. "Suke kak.
Suka sangat tengok tangan sendiri sekarang.

Bila tengok,happy je rasa hati ni.
Jujur tak sangka boleh cerah tara ni.

Betahun tangan sunburn.Tak sangka guna lotion yang akak jual.Cerah.Bukan cerah je,gebu,lembap,n besinar pulak.

Anak n suami tegur gak,wangiii nya."
Banyak betul kebaikan.Guna Lotion je kot.

Antara kandungan lotion ni adalah Argan oil dan aloe vera.Dua bahan hebat memang fungsi die mencerah,melembap,membantu kurangkan sunburn.

Jangan bimbang Lotion Peea ni SELAMAT dan LULUS KKM.

Ramai start guna untuk gebu di hari lebaran nanti katanya. Uishh semasing dah ready untuk hari lebaran lahh😱

Kalau awak konsisten dapat kesan cam sis kat bawah ni tau. Gebus sampai nampak urat hijau. 
InshaAllah.

Whatsapp 📲📲019-3620193
.
#putih #peeadolce #lotion #lotionperfume #lotionpemutih #lotionbadan
#ajimaura #terapiinstagram
#womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wd #nakzuriat #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama
. . TAK SANGKA KOT !!! . Ramai jugak yang ngadu. "Suke kak. Suka sangat tengok tangan sendiri sekarang. Bila tengok,happy je rasa hati ni. Jujur tak sangka boleh cerah tara ni. Betahun tangan sunburn.Tak sangka guna lotion yang akak jual.Cerah.Bukan cerah je,gebu,lembap,n besinar pulak. Anak n suami tegur gak,wangiii nya." Banyak betul kebaikan.Guna Lotion je kot. Antara kandungan lotion ni adalah Argan oil dan aloe vera.Dua bahan hebat memang fungsi die mencerah,melembap,membantu kurangkan sunburn. Jangan bimbang Lotion Peea ni SELAMAT dan LULUS KKM. Ramai start guna untuk gebu di hari lebaran nanti katanya. Uishh semasing dah ready untuk hari lebaran lahh😱 Kalau awak konsisten dapat kesan cam sis kat bawah ni tau. Gebus sampai nampak urat hijau. InshaAllah. Whatsapp 📲📲019-3620193 . #putih  #peeadolce  #lotion  #lotionperfume  #lotionpemutih  #lotionbadan  #ajimaura  #terapiinstagram  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wd  #nakzuriat  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama 
.
.
WOW SEMAKIN AWET MUDA!!!!!
.
Jangan melopong tengok transformasi  hakak ni. 😱😱😱
.
SEMAKIN CANTIK! SEMAKIN AWET MUDA! PUTIH! SEMAKIN HOT GITU!!!!
.
Hanya perlu:
✔KONSISTEN
✔SABAR
✔DISIPLIN
.
📌Keberkesanannya memang terbukti!
.
Whatsapp📲📲 019-3620193

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . WOW SEMAKIN AWET MUDA!!!!! . Jangan melopong tengok transformasi hakak ni. 😱😱😱 . SEMAKIN CANTIK! SEMAKIN AWET MUDA! PUTIH! SEMAKIN HOT GITU!!!! . Hanya perlu: ✔KONSISTEN ✔SABAR ✔DISIPLIN . 📌Keberkesanannya memang terbukti! . Whatsapp📲📲 019-3620193 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
.
Pengen bikin tatto lagi
Tatto iniloh wonder woman😍😍
😭😭Kapan jadinya ohhnoo😱
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
💚💜💗💙💛
#purapurabahagia#masihmenunggu
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#masihmenunggu#ikhlas#sabar
#Ikhlas#belajarikhlas
.
Orang baik akan bertemu dengan orang baik.
Aku percaya pada kekuatan Allah SWT .
Selalu bersyukur ikhtiar berdoa dan sabar.
Selalu belajar dan belajar menjadi lbh baik.
Amiinn...
#sederhana#terimakasih#semangat
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
💚💜💗💙💛
#purapurabahagia#masihmenunggu
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#masihmenunggu#ikhlas#sabar
#Ikhlas#belajarikhlas
.
Foto 2015.
Semua sudah berakhir .
Biarlah berakhir .
Aku sudah ikhlas . Mungkin..
Aku ikhlas kau pergi .
Tapi ingat dendam ku belum terbalas .
#besokbikintattobaru#wonderwoman
#tattowonderwoman#galau#masalalu
#moveon#cintabulshit#nomannocry
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
💚💜💗💙💛
#purapurabahagia#masihmenunggu
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#masihmenunggu#ikhlas#sabar
#Ikhlas#belajarikhlas
. Foto 2015. Semua sudah berakhir . Biarlah berakhir . Aku sudah ikhlas . Mungkin.. Aku ikhlas kau pergi . Tapi ingat dendam ku belum terbalas . #besokbikintattobaru #wonderwoman  #tattowonderwoman #galau #masalalu  #moveon #cintabulshit #nomannocry  #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  💚💜💗💙💛 #purapurabahagia #masihmenunggu  #moveon #bangkit #semangat #belajarkuat  #purapura #bahagia #kangen #rindu  #malaikat #syurgaku #kekasihku  #masihmenunggu #ikhlas #sabar  #Ikhlas #belajarikhlas 
.
Hahahaha 😂
tanpa alkohol ya kyk gini muka gw😜
5 tahun di Jogja
Tidak pernah 1x pun ultah lu gw lewat
Tunggu kejutan bulan ini dari gw yang ke 6x 😝
💗💙💚💛💜Lopeeeee
#pestaSELALU
Foto ini adalah foto gw kembali dugem setelah pensiun 2thn eaa eaa
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
💚💜💗💙💛
#purapurabahagia
#masihmenunggu
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#masihmenunggu#ikhlas#sabar
. Hahahaha 😂 tanpa alkohol ya kyk gini muka gw😜 5 tahun di Jogja Tidak pernah 1x pun ultah lu gw lewat Tunggu kejutan bulan ini dari gw yang ke 6x 😝 💗💙💚💛💜Lopeeeee #pestaSELALU  Foto ini adalah foto gw kembali dugem setelah pensiun 2thn eaa eaa #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  💚💜💗💙💛 #purapurabahagia  #masihmenunggu  #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  #moveon #bangkit #semangat #belajarkuat  #purapura #bahagia #kangen #rindu  #malaikat #syurgaku #kekasihku  #masihmenunggu #ikhlas #sabar