an online Instagram web viewer

#kekasihku medias

Photos

Bingung mau kasih hadiah spesial untuk pacar?
Mau ngasih sesuatu yang spesial dan beda dari yang lain?
Lagi mencari hadiah untuk teman yang lagi melangsungkan pernikahan?
Yok lukisan FOTO aja
πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰
BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Bingung mau kasih hadiah spesial untuk pacar? Mau ngasih sesuatu yang spesial dan beda dari yang lain? Lagi mencari hadiah untuk teman yang lagi melangsungkan pernikahan? Yok lukisan FOTO aja πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6 Line : pelukis1104350 Wa : 082214555718 #lukisan  #lukiswajah  #pelukisjiwa  #pelukisindonesia  #pelukis  #kado  #kadoultah  #kadounik  #kadovalentine  #kadowisuda  #kadoulangtahun  #kadoanniversary  #tokolukisan  #kekasihhati  #kekasihterhebat  #kekasihbayangan  #kekasihhalal  #kekasihku  #kekasihallah  #kesayangan  #kesayanganku  #almalhum  #almarhumah  #kadowisuda  #polisiindonesia  #brimob  #polwanindonesia 
Say Hay.......πŸƒ
πŸ°πŸ˜‡πŸ°πŸ’“
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#plotaverse#gambarbergerak #tentangkamu #southkorea #musimsemi #redclouds #kekasihku #mohabatein #cinta #katadalamgambar #katadalamfrasa #editvideo #gambarcantik #gugurdaun
My love ksayangan aku???pndamping hidupkuπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™β€β€β€πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
#kangen
#loveyuo 
#kekasihku
My love ksayangan aku???pndamping hidupkuπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™β€β€β€πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #kangen  #loveyuo  #kekasihku 
Kamu masih tetap yg terindah😘😘 @siradenbungsu .
.
.
#cintaku #sayangku #kekasihku #iloveu #imissu #iheartu #kiss #love 😍😍😍😍
MaksainπŸ˜‚πŸ€£βœŒ
πŸ˜πŸ’•
.
.
.
.
.
.
#lamputmblr #kamartidur #hiaskamar #hiasandinding #lampu #bonekaberuang #boneka #keropi #doraemon #stitch #love #sayangku #cintaku #kekasihku
@siradenbungsu
Aku sayang kamu , sama kayak bintang yang gak pernah ninggalin langitβœ¨πŸ˜πŸ˜—πŸ’–πŸ’‘ #cintaku#pacar#kekasihku
Aku sayang kamu , sama kayak bintang yang gak pernah ninggalin langitβœ¨πŸ˜πŸ˜—πŸ’–πŸ’‘ #cintaku #pacar #kekasihku 
CATATAN HATI

Ada sesuatu yang terasa hampa
saat langit langit semakin menua
ada sesuatu yang terasa berbeda
saat hujan hujan tertahan diantara mega

Sendiri dan sepi, aku ingin berlari
menelusuri mimpi yang tak kunjung menepi
atau haruskah aku hanya berdiri disini
mengeja bait pelangi yang hampir mati

Di penghujung hari...
Ketika senja berlalu dan pergi
Ketika hati ini terhenti bernyanyi
aku ingin kau kembali
disini, sekali lagi...!!!!
.
#puisihati #puisicintaku #kekasihku #kekasihku😘 #puisikita #baperstory #puisihati #puisisukmawati #puitis #sokpuitis #puisicinta1 #melodydalampuisiπŸ’ž #love #lovestory #snapgram #vidgram #videopuisi #puisibaper #puisilover #publik #publikspeaking #ceritaku #videos
CATATAN HATI Ada sesuatu yang terasa hampa saat langit langit semakin menua ada sesuatu yang terasa berbeda saat hujan hujan tertahan diantara mega Sendiri dan sepi, aku ingin berlari menelusuri mimpi yang tak kunjung menepi atau haruskah aku hanya berdiri disini mengeja bait pelangi yang hampir mati Di penghujung hari... Ketika senja berlalu dan pergi Ketika hati ini terhenti bernyanyi aku ingin kau kembali disini, sekali lagi...!!!! . #puisihati  #puisicintaku  #kekasihku  #kekasihku πŸ˜˜ #puisikita  #baperstory  #puisihati  #puisisukmawati  #puitis  #sokpuitis  #puisicinta1  #melodydalampuisi πŸ’ž #love  #lovestory  #snapgram  #vidgram  #videopuisi  #puisibaper  #puisilover  #publik  #publikspeaking  #ceritaku  #videos 
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini.
.
WD adalah  krim kecantikan TEKNOLOGI NANO . Alhamdulillah customer dapat kesan best lebih dari tu.
.
Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain.
.
Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh whatsapp FARA 013-5828920 😊

#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm  #ketat
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. . WD adalah krim kecantikan TEKNOLOGI NANO . Alhamdulillah customer dapat kesan best lebih dari tu. . Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. . Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini . Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh whatsapp FARA 013-5828920 😊 #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #ketat 
.
.
❀ UISHHHH 2 HARI JERRR ❀

Cuaca makin panas kan sekarang? Saya yang duduk dalam rumah ni je pun terasa bahang ya amattt.

Uols yang duduk kat luar tu lagi la. Mussti terbakar habis. Tangan berbelak-belak gelap separuh, putih separuh dek panahan matahari.

Kalau muka tak risau sangat coz senang nak cari skincare yang boleh atasi masalah sunburn. Tapi kalau bahagian badan yang sunburn susah nak cari produk yg betul-betul berkesan.

Mujurlah ada Peea Dolce Whitening Perfume Lotion ni. Lumur je ermmm alahaii wangi membelai jiwa raga. Rasa nak melumur 24 jam lah pulak dek jatuh cinta dengan wangian Dolce

Peea Dolce ni mampu melindungi kulit uols tau dari sinaran uv. No wonder la baru 2 hari lumur dah cerah kembali. Fuhhh, rasa wowww sangat

Kulit jadi lembab, shining tau. Memang cantik ya hamaaat. Lembut gebu cam kulit baby. Serius uols rugi tak lumur Peea Dolce ni. Kecantikan maksimum seluruh tubuh dengan wangian menusuk jiwa. Shuben mussti suka hihihi

Uols yang dah tak sabat nak badan wangi, gebu, selembut sutera
.
..
Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193

#peeadolce #lotion  #lotionpemutih #lotionbadan
#ajimaura #terapiinstagram #adleesyabeauty #lofattah 
#agendiperlukan #nakzuriat #tilljannah#happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . ❀ UISHHHH 2 HARI JERRR ❀ Cuaca makin panas kan sekarang? Saya yang duduk dalam rumah ni je pun terasa bahang ya amattt. Uols yang duduk kat luar tu lagi la. Mussti terbakar habis. Tangan berbelak-belak gelap separuh, putih separuh dek panahan matahari. Kalau muka tak risau sangat coz senang nak cari skincare yang boleh atasi masalah sunburn. Tapi kalau bahagian badan yang sunburn susah nak cari produk yg betul-betul berkesan. Mujurlah ada Peea Dolce Whitening Perfume Lotion ni. Lumur je ermmm alahaii wangi membelai jiwa raga. Rasa nak melumur 24 jam lah pulak dek jatuh cinta dengan wangian Dolce Peea Dolce ni mampu melindungi kulit uols tau dari sinaran uv. No wonder la baru 2 hari lumur dah cerah kembali. Fuhhh, rasa wowww sangat Kulit jadi lembab, shining tau. Memang cantik ya hamaaat. Lembut gebu cam kulit baby. Serius uols rugi tak lumur Peea Dolce ni. Kecantikan maksimum seluruh tubuh dengan wangian menusuk jiwa. Shuben mussti suka hihihi Uols yang dah tak sabat nak badan wangi, gebu, selembut sutera . .. Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193 #peeadolce  #lotion  #lotionpemutih  #lotionbadan  #ajimaura  #terapiinstagram  #adleesyabeauty  #lofattah  #agendiperlukan  #nakzuriat  #tilljannah #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
#kekasihku #kesayanganku #cintaku #likeforlike #meandmybaby cepat besar dan sehat selalu ya nak 😊😍😘
Dan dia adalah sosok bidadarikuuuπŸ˜šπŸ˜™β€ #kekasihku #cinta #fff #like4like #likeforlike #likeforfollow #likeme
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu
πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6 Line : pelukis1104350 Wa : 082214555718 #lukisan  #lukiswajah  #pelukisjiwa  #pelukisindonesia  #pelukis  #kado  #kadoultah  #kadounik  #kadovalentine  #kadowisuda  #kadoulangtahun  #kadoanniversary  #tokolukisan  #kekasihhati  #kekasihterhebat  #kekasihbayangan  #kekasihhalal  #kekasihku  #kekasihallah  #kesayangan  #kesayanganku  #almalhum  #almarhumah  #kadowisuda  #polisiindonesia  #brimob  #polwanindonesia 
Mau buat pasangan kita bahagia,, walaupun jauh tapi terasa dekat bersama kita.... buruan..!!
πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Mau buat pasangan kita bahagia,, walaupun jauh tapi terasa dekat bersama kita.... buruan..!! πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6 Line : pelukis1104350 Wa : 082214555718 #lukisan  #lukiswajah  #pelukisjiwa  #pelukisindonesia  #pelukis  #kado  #kadoultah  #kadounik  #kadovalentine  #kadowisuda  #kadoulangtahun  #kadoanniversary  #tokolukisan  #kekasihhati  #kekasihterhebat  #kekasihbayangan  #kekasihhalal  #kekasihku  #kekasihallah  #kesayangan  #kesayanganku  #almalhum  #almarhumah  #kadowisuda  #polisiindonesia  #brimob  #polwanindonesia 
.
.
KULIT CERAH SEKATA ..
.
Semakin konsisten guna WD semakin awet muda😍. Suka sangat dgn kulit wajah sekarang. Lebih lembap, cerah sekata dan nampak lebih fresh. Wajah pun makin runcing.
.
Tak susah mana pun nak dapat kulit yg cantik. Hanya perlu konsisten guna WD dan pastikan air masak cukup 3L sehari.
.
Semakin konsisten semakin byk manfaat dpt dari WD ni. πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193
.
#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream
#nakzuriat  #wdec #calitcalitcantik #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #tilljannah #jerawat #kusam #glowing #awet muda #terapiinstagram #ajimaura
. . KULIT CERAH SEKATA .. . Semakin konsisten guna WD semakin awet muda😍. Suka sangat dgn kulit wajah sekarang. Lebih lembap, cerah sekata dan nampak lebih fresh. Wajah pun makin runcing. . Tak susah mana pun nak dapat kulit yg cantik. Hanya perlu konsisten guna WD dan pastikan air masak cukup 3L sehari. . Semakin konsisten semakin byk manfaat dpt dari WD ni. πŸ‘πŸ» . Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193 . #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #nakzuriat  #wdec  #calitcalitcantik  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #tilljannah  #jerawat  #kusam  #glowing  #awet  muda #terapiinstagram  #ajimaura 
Lelaki boleh pakai WD tak ?? Boleh aje. Ni admin nak share suami isteri pun boleh. Dua-dua boleh pakai. Sama-sama cantik dan sihat. 
Ekceli semua golongan boleh calit WD. Dari bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa, wanita hamil/menyusu/berpantang, dan warga tua
.
.
Tak perlu risau. Sebab WD ni diformulasi oleh Prof chemist lulusan Oxford University. Jadi inshaAllah selamat, halal, dan lulus KKM
.
.
Produk WD ni keluaran anak melayu tempatan tau. Bukan luar negara. Ianya di proses Di Kilang OEM. So jangan risau lagi ya. ❀
.
.
Whatsapp 011-1489 1384 .
.
#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #surihatimrpilot #upm
Lelaki boleh pakai WD tak ?? Boleh aje. Ni admin nak share suami isteri pun boleh. Dua-dua boleh pakai. Sama-sama cantik dan sihat. Ekceli semua golongan boleh calit WD. Dari bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa, wanita hamil/menyusu/berpantang, dan warga tua . . Tak perlu risau. Sebab WD ni diformulasi oleh Prof chemist lulusan Oxford University. Jadi inshaAllah selamat, halal, dan lulus KKM . . Produk WD ni keluaran anak melayu tempatan tau. Bukan luar negara. Ianya di proses Di Kilang OEM. So jangan risau lagi ya. ❀ . . Whatsapp 011-1489 1384 . . #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #surihatimrpilot  #upm 
.
Entah harus dengan cara apa lagi
aku menutup rasa rindu ini.
Entah harus dengan cara apa lagi
aku harus melupakan rasa ini.
.
#selamat#pagi#shalat#subuh#menunggu
#matahari
.
Saat aku melibatkan
TUHAN
Dalam semua impian ku.
Aku percaya
Tidak ada yg
Tidak mungkin
.
#wanita#wonderwoman
πŸ’šπŸ’œπŸ’—πŸ’™πŸ’›
#purapurabahagia#masihmenunggu
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#ikhlas#sabar#virgo
#masalalu#kenangan
. Entah harus dengan cara apa lagi aku menutup rasa rindu ini. Entah harus dengan cara apa lagi aku harus melupakan rasa ini. . #selamat #pagi #shalat #subuh #menunggu  #matahari  . Saat aku melibatkan TUHAN Dalam semua impian ku. Aku percaya Tidak ada yg Tidak mungkin . #wanita #wonderwoman  πŸ’šπŸ’œπŸ’—πŸ’™πŸ’› #purapurabahagia #masihmenunggu  #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  #moveon #bangkit #semangat #belajarkuat  #purapura #bahagia #kangen #rindu  #malaikat #syurgaku #kekasihku  #ikhlas #sabar #virgo  #masalalu #kenangan 
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu
πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6 Line : pelukis1104350 Wa : 082214555718 #lukisan  #lukiswajah  #pelukisjiwa  #pelukisindonesia  #pelukis  #kado  #kadoultah  #kadounik  #kadovalentine  #kadowisuda  #kadoulangtahun  #kadoanniversary  #tokolukisan  #kekasihhati  #kekasihterhebat  #kekasihbayangan  #kekasihhalal  #kekasihku  #kekasihallah  #kesayangan  #kesayanganku  #almalhum  #almarhumah  #kadowisuda  #polisiindonesia  #brimob  #polwanindonesia 
.
Inilah aku apa adanya
Baik bisa jahat bisa
Marah bisa cemburu apa lagi
Manja iya dewasa pasti
Semua bisa deh...
.
INGIN RASANYA 24 JAM
HIDUP KU HANYA UNTUK
1. IBADAH 5 WAKTU
2. OLAHRAGA SEMINGGU 1X
3. ISTIRAHAT 4 JAM SEHARI
SISA NYA UNTUK
KERJA KERJA KERJA 
KAPAN BISA NYA.?πŸ™„
.
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
πŸ’šπŸ’œπŸ’—πŸ’™πŸ’›
#purapurabahagia#masihmenunggu
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku#masalalu
#masihmenunggu#ikhlas#sabar#virgo
. Inilah aku apa adanya Baik bisa jahat bisa Marah bisa cemburu apa lagi Manja iya dewasa pasti Semua bisa deh... . INGIN RASANYA 24 JAM HIDUP KU HANYA UNTUK 1. IBADAH 5 WAKTU 2. OLAHRAGA SEMINGGU 1X 3. ISTIRAHAT 4 JAM SEHARI SISA NYA UNTUK KERJA KERJA KERJA KAPAN BISA NYA.?πŸ™„ . #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  πŸ’šπŸ’œπŸ’—πŸ’™πŸ’› #purapurabahagia #masihmenunggu  #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  #moveon #bangkit #semangat #belajarkuat  #purapura #bahagia #kangen #rindu  #malaikat #syurgaku #kekasihku #masalalu  #masihmenunggu #ikhlas #sabar #virgo 
.
Alhamdulilah sudah 😊
.
.
Saat aku melibatkan
TUHAN
Dalam semua impian ku.
Aku percaya
Tidak ada yg
Tidak mungkin
.
#wanita#wonderwoman
πŸ’šπŸ’œπŸ’—πŸ’™πŸ’›
#purapurabahagia#masihmenunggu
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#ikhlas#sabar#virgo
.
Kamu sudah jadi bagian dari masalaluku
.
Alhamdulilah sudah 😊
.
#wanita#wonderwoman
πŸ’šπŸ’œπŸ’—πŸ’™πŸ’›
#purapurabahagia#masihmenunggu
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#ikhlas#sabar#virgo
πŸ–€
- T E R L O V E -
β€œDialah yang menciptakan kamu dari diri yang satu dan darinya Dia menciptakan istrinya agar dia sakinah kepadanya …” (QS. al-A’raaf: 189)
β€’
β€’
β€’
@alhamdieza ❣️
#gituaja #suamiku #kekasihku #pujaanhati #terlove #terkasih #terngeselin #tergemesin #terkocak #tersayang #tersabar #terimout #tergaring #instalike #instahusband #instafamily #instahappy #likeforlike #likeforfollow #instagram
πŸ–€ - T E R L O V E - β€œDialah yang menciptakan kamu dari diri yang satu dan darinya Dia menciptakan istrinya agar dia sakinah kepadanya …” (QS. al-A’raaf: 189) β€’ β€’ β€’ @alhamdieza ❣️ #gituaja  #suamiku  #kekasihku  #pujaanhati  #terlove  #terkasih  #terngeselin  #tergemesin  #terkocak  #tersayang  #tersabar  #terimout  #tergaring  #instalike  #instahusband  #instafamily  #instahappy  #likeforlike  #likeforfollow  #instagram 
#KekasihkuCover 
Regrann from @amerkemi_ - πŸ’•KEKASIHKUπŸ’• // @azzam_sham .
. . [ Cover by @amerkemi_ x @halefhaiqal ]
. .

Lagu ni act mmg sedih siapa yang menyanyi sambil menghayati lagu ni memang dia akan tahu rasa dia mcm mana😭 credit untuk semua yang bergelar ibu❀
. . . 
#malaysiancover #cover #azzamsham #kekasihku #cover1minit #lawakhambar #lagisyantik #lagisyantikdance #motifviral #idolakecil #lawak #viral #wow #like #view #share #repost #amerbuatcover #halefcovers - #regrann
#KekasihkuCover  Regrann from @amerkemi_ - πŸ’•KEKASIHKUπŸ’• // @azzam_sham . . . [ Cover by @amerkemi_ x @halefhaiqal ] . . Lagu ni act mmg sedih siapa yang menyanyi sambil menghayati lagu ni memang dia akan tahu rasa dia mcm mana😭 credit untuk semua yang bergelar ibu❀ . . . #malaysiancover  #cover  #azzamsham  #kekasihku  #cover1minit  #lawakhambar  #lagisyantik  #lagisyantikdance  #motifviral  #idolakecil  #lawak  #viral  #wow  #like  #view  #share  #repost  #amerbuatcover  #halefcovers  - #regrann 
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu
πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6 Line : pelukis1104350 Wa : 082214555718 #lukisan  #lukiswajah  #pelukisjiwa  #pelukisindonesia  #pelukis  #kado  #kadoultah  #kadounik  #kadovalentine  #kadowisuda  #kadoulangtahun  #kadoanniversary  #tokolukisan  #kekasihhati  #kekasihterhebat  #kekasihbayangan  #kekasihhalal  #kekasihku  #kekasihallah  #kesayangan  #kesayanganku  #almalhum  #almarhumah  #kadowisuda  #polisiindonesia  #brimob  #polwanindonesia 
Cinta itu fitrah
Cinta itu anugerah
Cinta itu nikmat 
Fitrahnya manusia
Anugerahnya dari allaah
Nikmat nya yang kita rasakan πŸ’•
@prabuandika

#cintaku #kekasihku #anugerahterindah #nikmatnyabercintaselepasbernikah 
#nikahmuda #berkahmenikah #yukmenikah #hijrahcinta #coupleinspirasi #gerakannikahmuda
.
.
❀ HABIS .. PUNAH ❀

Lain macam cuaca panas sekarang. Berjemur sekejap je pun. Tapi kalau hari-hari dok berjemur mau tak gelap

Balik berjemur bukan muka je gelap, habis dengan tangan gelap sama. Separuh gelap separuh cerah. Dah jadi cam agar-agar lak atas bawah lain colour. Ngeee

Kalau muka gelap Kak Ida yakin uols sedia ada solution. Part tangan gelap ni memikir panjang juga kan? Susah sikit nak jumpa produk yang boleh cerahkan tangan

Okehhh .. Sekarang ni uols boleh hepi dah coz Lotion Perfume Peea Dolce rela hati merawat kegelapan tanganmu iteww. Hihi. 
5 hari je uols. Tadaaaaa cerah balik dah kulit asal. Memamg teruja sangat tau. Yang bestnya lagi tangan jadi lembab, shining ya hamatt. I like

Tapi yang paling menusuk jiwa raga bau harum yang mewah Peea Dolce ni memang meruntun seluruh jiwa raga. Harum ya amat. Takde sakit kepala tau bau wangi dia. Rasa cool, fresh, relaxing

Kompem mood ceria sepanjang hari. Best sangat-sangat. Kalau nak wangi satu badan pun boleh. Lumur je ratakan satu badan. Kompem shuben fengsan jap kiki. Harum, lembut gebu seluruh badan

Psstt, jangan tunggu lagi. .
Jomm whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193

#peeadolce #lotion  #lotionpemutih #lotionbadan
#ajimaura #terapiinstagram #adleesyabeauty #lofattah 
#agendiperlukan #nakzuriat #tilljannah#happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . ❀ HABIS .. PUNAH ❀ Lain macam cuaca panas sekarang. Berjemur sekejap je pun. Tapi kalau hari-hari dok berjemur mau tak gelap Balik berjemur bukan muka je gelap, habis dengan tangan gelap sama. Separuh gelap separuh cerah. Dah jadi cam agar-agar lak atas bawah lain colour. Ngeee Kalau muka gelap Kak Ida yakin uols sedia ada solution. Part tangan gelap ni memikir panjang juga kan? Susah sikit nak jumpa produk yang boleh cerahkan tangan Okehhh .. Sekarang ni uols boleh hepi dah coz Lotion Perfume Peea Dolce rela hati merawat kegelapan tanganmu iteww. Hihi. 5 hari je uols. Tadaaaaa cerah balik dah kulit asal. Memamg teruja sangat tau. Yang bestnya lagi tangan jadi lembab, shining ya hamatt. I like Tapi yang paling menusuk jiwa raga bau harum yang mewah Peea Dolce ni memang meruntun seluruh jiwa raga. Harum ya amat. Takde sakit kepala tau bau wangi dia. Rasa cool, fresh, relaxing Kompem mood ceria sepanjang hari. Best sangat-sangat. Kalau nak wangi satu badan pun boleh. Lumur je ratakan satu badan. Kompem shuben fengsan jap kiki. Harum, lembut gebu seluruh badan Psstt, jangan tunggu lagi. . Jomm whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193 #peeadolce  #lotion  #lotionpemutih  #lotionbadan  #ajimaura  #terapiinstagram  #adleesyabeauty  #lofattah  #agendiperlukan  #nakzuriat  #tilljannah #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
#Repost @glanz_official16
β€’ β€’ β€’
Ribuan Terima Kasih diucapkan kepada @bestfmmalaysia atas jemputan Glanz bagi  memberi ruang untuk kami mempromosikan Single pertama Glanz yang berjudul Kekasihku di dalam segmen Carta best 30 pada hari Sabtu 19.05.2018  jam 12.00 ptg - 04.00 ptg dan siaran ulangannya pada hari Ahad.Terima kasih juga buat @fadbestfm & @ieqabestfm yang paling stylo mylo di konti atas layanan yang havoc pada Glanz.Terima kasih buat semua para pendengar yang mengikuti perkembagan Glanz dari semasa ke semasa.
Tanpa sokongan anda siapalah kami.
Sokongan anda semua amat kami hargai
Anda semua memang terbaik !!!
Love you All !!!
Teruskan memberikan sokongan padu pada Glanz

Best Fm Malaysia
Terbaik Untuk Hari Mu !!!! credit πŸ“· photo : Gadis Ayu

#bestfmmalaysia
#terbaikuntukharimu
#cartabest30
#glanz
#kekasihku
#supportterus
#share
#Repost  @glanz_official16 β€’ β€’ β€’ Ribuan Terima Kasih diucapkan kepada @bestfmmalaysia atas jemputan Glanz bagi memberi ruang untuk kami mempromosikan Single pertama Glanz yang berjudul Kekasihku di dalam segmen Carta best 30 pada hari Sabtu 19.05.2018 jam 12.00 ptg - 04.00 ptg dan siaran ulangannya pada hari Ahad.Terima kasih juga buat @fadbestfm & @ieqabestfm yang paling stylo mylo di konti atas layanan yang havoc pada Glanz.Terima kasih buat semua para pendengar yang mengikuti perkembagan Glanz dari semasa ke semasa. Tanpa sokongan anda siapalah kami. Sokongan anda semua amat kami hargai Anda semua memang terbaik !!! Love you All !!! Teruskan memberikan sokongan padu pada Glanz Best Fm Malaysia Terbaik Untuk Hari Mu !!!! credit πŸ“· photo : Gadis Ayu #bestfmmalaysia  #terbaikuntukharimu  #cartabest30  #glanz  #kekasihku  #supportterus  #share 
.
.
JADI MAKIN BERSIH! .
.
Masalah jerawat & parut jerawat makin pudar dengan calitcalit WD je. Kulit pun tak nampak kusam lagi. Yang penting konsisten dan sabar.πŸ˜πŸ‘
.
Antara fungsi WD mencegah jerawat dan mengurangkan kesan parut. So tak peliklah calitcalit di nadi kulit muka yang cantik!
.
WD masih PROMO. Ready Stok.
.
Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . JADI MAKIN BERSIH! . . Masalah jerawat & parut jerawat makin pudar dengan calitcalit WD je. Kulit pun tak nampak kusam lagi. Yang penting konsisten dan sabar.πŸ˜πŸ‘ . Antara fungsi WD mencegah jerawat dan mengurangkan kesan parut. So tak peliklah calitcalit di nadi kulit muka yang cantik! . WD masih PROMO. Ready Stok. . Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
Ribuan Terima Kasih diucapkan kepada @bestfmmalaysia atas jemputan Glanz bagi  memberi ruang untuk kami mempromosikan Single pertama Glanz yang berjudul Kekasihku di dalam segmen Carta best 30 pada hari Sabtu 19.05.2018  jam 12.00 ptg - 04.00 ptg dan siaran ulangannya pada hari Ahad.Terima kasih juga buat @fadbestfm & @ieqabestfm yang paling stylo mylo di konti atas layanan yang havoc pada Glanz.Terima kasih buat semua para pendengar yang mengikuti perkembagan Glanz dari semasa ke semasa.
Tanpa sokongan anda siapalah kami.
Sokongan anda semua amat kami hargai
Anda semua memang terbaik !!!
Love you All !!!
Teruskan memberikan sokongan padu pada Glanz

Best Fm Malaysia
Terbaik Untuk Hari Mu !!!! credit πŸ“· photo : Gadis Ayu

#bestfmmalaysia
#terbaikuntukharimu
#cartabest30
#glanz
#kekasihku
#supportterus
#share
Ribuan Terima Kasih diucapkan kepada @bestfmmalaysia atas jemputan Glanz bagi memberi ruang untuk kami mempromosikan Single pertama Glanz yang berjudul Kekasihku di dalam segmen Carta best 30 pada hari Sabtu 19.05.2018 jam 12.00 ptg - 04.00 ptg dan siaran ulangannya pada hari Ahad.Terima kasih juga buat @fadbestfm & @ieqabestfm yang paling stylo mylo di konti atas layanan yang havoc pada Glanz.Terima kasih buat semua para pendengar yang mengikuti perkembagan Glanz dari semasa ke semasa. Tanpa sokongan anda siapalah kami. Sokongan anda semua amat kami hargai Anda semua memang terbaik !!! Love you All !!! Teruskan memberikan sokongan padu pada Glanz Best Fm Malaysia Terbaik Untuk Hari Mu !!!! credit πŸ“· photo : Gadis Ayu #bestfmmalaysia  #terbaikuntukharimu  #cartabest30  #glanz  #kekasihku  #supportterus  #share 
Bingung mau kasih hadiah spesial untuk pacar?
Mau ngasih sesuatu yang spesial dan beda dari yang lain?
Lagi mencari hadiah untuk teman yang lagi melangsungkan pernikahan?
Yok lukisan FOTO aja
πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰
BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Bingung mau kasih hadiah spesial untuk pacar? Mau ngasih sesuatu yang spesial dan beda dari yang lain? Lagi mencari hadiah untuk teman yang lagi melangsungkan pernikahan? Yok lukisan FOTO aja πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ‰ BBM: 5f9d83b6 Line : pelukis1104350 Wa : 082214555718 #lukisan  #lukiswajah  #pelukisjiwa  #pelukisindonesia  #pelukis  #kado  #kadoultah  #kadounik  #kadovalentine  #kadowisuda  #kadoulangtahun  #kadoanniversary  #tokolukisan  #kekasihhati  #kekasihterhebat  #kekasihbayangan  #kekasihhalal  #kekasihku  #kekasihallah  #kesayangan  #kesayanganku  #almalhum  #almarhumah  #kadowisuda  #polisiindonesia  #brimob  #polwanindonesia 
Terkadang patah hati adalah berkah dari Alllah SWT. Itu adalah jalan-Nya untuk menyadarkanmu dari orang yang salah.Β  #silvia #kekasihku #
Terkadang patah hati adalah berkah dari Alllah SWT. Itu adalah jalan-Nya untuk menyadarkanmu dari orang yang salah.Β  #silvia  #kekasihku  #
.
.
Sape suka wangi? Angkat tangan. Eh eh, tudia.
. 
Sape yang guna losyen Peea Dolce mesti jatuh cinta😍😍.
. 
Sebab apa, bukan sahaja losyen ni boleh mencerahkan serta melembutkan kulit awak. Malah, awak tak payah sapu minyak wangi pun sebab losyen ni memang bau harum semerbak gitew.
. 
Boleh buat lotion mlm Jumaat tau. Auchh 😍😍
.
Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193

#peeadolce #lotion  #lotionpemutih #lotionbadan
#ajimaura #terapiinstagram #adleesyabeauty #lofattah 
#agendiperlukan #nakzuriat #tilljannah#happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . Sape suka wangi? Angkat tangan. Eh eh, tudia. . Sape yang guna losyen Peea Dolce mesti jatuh cinta😍😍. . Sebab apa, bukan sahaja losyen ni boleh mencerahkan serta melembutkan kulit awak. Malah, awak tak payah sapu minyak wangi pun sebab losyen ni memang bau harum semerbak gitew. . Boleh buat lotion mlm Jumaat tau. Auchh 😍😍 . Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193 #peeadolce  #lotion  #lotionpemutih  #lotionbadan  #ajimaura  #terapiinstagram  #adleesyabeauty  #lofattah  #agendiperlukan  #nakzuriat  #tilljannah #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
.
Saat itu Maret 2018
Bagaikan tersambar petir disiang hari
Hancur sakit kecewa marah sedih 
Entah harus percaya pada nya
atau aku di bohongi keadaan selama ini
.
Insyallah ikhlas
.
.
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
πŸ’šπŸ’œπŸ’—πŸ’™πŸ’›
#purapurabahagia#masihmenunggu
#wanita#perkerjakeras#wonderwoman
#moveon#bangkit#semangat#belajarkuat
#purapura#bahagia#kangen#rindu
#malaikat#syurgaku#kekasihku
#masihmenunggu#ikhlas#sabar#virgo
. Saat itu Maret 2018 Bagaikan tersambar petir disiang hari Hancur sakit kecewa marah sedih Entah harus percaya pada nya atau aku di bohongi keadaan selama ini . Insyallah ikhlas . . #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  πŸ’šπŸ’œπŸ’—πŸ’™πŸ’› #purapurabahagia #masihmenunggu  #wanita #perkerjakeras #wonderwoman  #moveon #bangkit #semangat #belajarkuat  #purapura #bahagia #kangen #rindu  #malaikat #syurgaku #kekasihku  #masihmenunggu #ikhlas #sabar #virgo 
😘😘😘😘😘😘 #iloveyou #bigloveu #imissu #sayangku #cintaku #kekasihku #boneka #bonekabesar #bonekaberuang #bonekaberuangjumbo #hitskekinian #bahagiaitusederhana #bahagia #senang #senyum #lakilakiku #pacarku 😘😘😍
Regrann from @amirzuki_ - .
.
.
 @azzam_sham - Kekasihku by Muhammad Amir
.
Lagu ini untukmu yang bergelar ibu.
.
Ibu yang tak pernah jemu memberi kasih kepadaku,
Ibu yang tak pernah jemu menyisir rambutku saat aku memakai kasut sekolah sambil menunggu van,
Ibu yang tak pernah bosan untuk mencedok nasi saat aku ingin bermanja, 
Ibu yang tak pernah bosan setiap kali aku ingin menyanyi,
Ibu yang selalu mendoakan kejayaanku, 
Ibu yang selalu menjumpai barang yang aku cari.
.
Paling penting, 
Ibu yang melahirkan dan menjaga aku selama ini.
.
Terima kasih Tuhan kerana beri aku peluang untuk punya ibu terhebat🌹
.
.
.
@malaysiancover #kekasihku #azzamsham #azzamshamtroopers #malaysiancover #60secondscover #happymothersday #instacover - #regrann
Regrann from @amirzuki_ - . . . @azzam_sham - Kekasihku by Muhammad Amir . Lagu ini untukmu yang bergelar ibu. . Ibu yang tak pernah jemu memberi kasih kepadaku, Ibu yang tak pernah jemu menyisir rambutku saat aku memakai kasut sekolah sambil menunggu van, Ibu yang tak pernah bosan untuk mencedok nasi saat aku ingin bermanja, Ibu yang tak pernah bosan setiap kali aku ingin menyanyi, Ibu yang selalu mendoakan kejayaanku, Ibu yang selalu menjumpai barang yang aku cari. . Paling penting, Ibu yang melahirkan dan menjaga aku selama ini. . Terima kasih Tuhan kerana beri aku peluang untuk punya ibu terhebat🌹 . . . @malaysiancover #kekasihku  #azzamsham  #azzamshamtroopers  #malaysiancover  #60secondscover  #happymothersday  #instacover  - #regrann 
Regrann from @farisyarzd -  sayangku hanya engkau dihati
jiwaku ini kosong tanpa pelukanmu
oh belaianmu

kasih kita ditakdirkan bersama 
takkan engkau ku persiakan
walau terkadang hatimu dah terusik olehku

selagi ada nyawa seluruh daya
kan ku pastikan kau gembira
segala cinta dan saat bahagia
oh ibu

@azzam_sham 
@azzam_sham 
@azzam_sham 
@music @singers @era.je #kekasihku #azzamsham @malaysiancover @guitarsdaily @covergirl @chorus @sinar_my #bakat #feautured #famous #malaysiancover #guitarcover - #regrann
Regrann from @farisyarzd - sayangku hanya engkau dihati jiwaku ini kosong tanpa pelukanmu oh belaianmu kasih kita ditakdirkan bersama takkan engkau ku persiakan walau terkadang hatimu dah terusik olehku selagi ada nyawa seluruh daya kan ku pastikan kau gembira segala cinta dan saat bahagia oh ibu @azzam_sham @azzam_sham @azzam_sham @music @singers @era.je #kekasihku  #azzamsham  @malaysiancover @guitarsdaily @covergirl @chorus @sinar_my #bakat  #feautured  #famous  #malaysiancover  #guitarcover  - #regrann 
Seperti dijanjikan di IG story Admin . Nahhhh cover drpd fans boss @azzam_sham ! Enjoyy ! 😁😍😍😍😍 Regrann from @halefhaiqal -  Kekasihku- @azzam_sham cover by AlifHaiqal... Throwback masa dulu-dulu zaman idola kecil.hope you guys like it. Salah silap,kurang harap maaf haha.

#halefcovers 
#azzamsham
#kekasihku
#motifviral #malaysiancover #lawakhambar #lawakkerder #lawakhangit #lawaksiyot #lagucover #akustik
#lawakhangit #motifsosial #lawakboring @malaysiancover #covermalaysia
#lagisyantik #lagisyantikdance - #regrann
Seperti dijanjikan di IG story Admin . Nahhhh cover drpd fans boss @azzam_sham ! Enjoyy ! 😁😍😍😍😍 Regrann from @halefhaiqal - Kekasihku- @azzam_sham cover by AlifHaiqal... Throwback masa dulu-dulu zaman idola kecil.hope you guys like it. Salah silap,kurang harap maaf haha. #halefcovers  #azzamsham  #kekasihku  #motifviral  #malaysiancover  #lawakhambar  #lawakkerder  #lawakhangit  #lawaksiyot  #lagucover  #akustik  #lawakhangit  #motifsosial  #lawakboring  @malaysiancover #covermalaysia  #lagisyantik  #lagisyantikdance  - #regrann 
Aku ... Masih ingin memeluknya ...
Masih ingin menciumnya..
Meski telah ada kamu... ( #Kekasihku )
Aku ... Masih ingin memeluknya ... Masih ingin menciumnya.. Meski telah ada kamu... ( #Kekasihku  )
KEKASIHKU- @azzam_sham cover by AlifHaiqal... Throwback masa dulu-dulu zaman idola kecil.hope you guys like it. Salah silap,kurang harap maaf haha.

#halefcovers 
#azzamsham
#kekasihku
#motifviral #malaysiancover #lawakhambar #lawakkerder #lawakhangit #lawaksiyot #lagucover #akustik
#lawakhangit #motifsosial #lawakboring @malaysiancover #covermalaysia
#lagisyantik #lagisyantikdance
Aku harap kau pun sama...#cinta #kekasihku #hope #ig_kataorang #harapan #love #katasemangat
Regrann from @rizhaal.e -  Apa adanya, ku kan tetap setia kepadamuπŸ˜™ "TUHAN JAGAKAN DIA"
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
(Tag Pasangan)
.
. 
#copyrightrizal #storywakekinian #storywa #storywakeren #biarkanhatibicara #galau #sedih #romantis #baper #KineMasterPro #StatusWhatsapp #statuswa #indomusikgram #tiktok #tuhanjagakandia #kekasihku #sempurna #tetapsetia #takkanmembuatakujauhdarimu #lfl #musically #vidiokeren #vidiokata #vidiopendek #videokata #videokatakata #puisi #sajak #rindu
Regrann from @rizhaal.e - Apa adanya, ku kan tetap setia kepadamuπŸ˜™ "TUHAN JAGAKAN DIA" βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– (Tag Pasangan) . . #copyrightrizal  #storywakekinian  #storywa  #storywakeren  #biarkanhatibicara  #galau  #sedih  #romantis  #baper  #KineMasterPro  #StatusWhatsapp  #statuswa  #indomusikgram  #tiktok  #tuhanjagakandia  #kekasihku  #sempurna  #tetapsetia  #takkanmembuatakujauhdarimu  #lfl  #musically  #vidiokeren  #vidiokata  #vidiopendek  #videokata  #videokatakata  #puisi  #sajak  #rindu 
Assalamualaikum wbt.
Salam Sejahtera.Salam Muafakat Johor.Salam Ramadhan Al Mubarak
Orite !!! Oritee !!! OriteEee !!!
Dengarkan temubual Glanz bersama penyampai Best Fm Malaysia iaitu @fadbestfm & @ieqabestfm yang sempoi sekarang !!! Sabtu 19.05.2018
Jam 12.00 pm - 04.00pm

Ahad ( ulangan siaran ) 20.05.2018
Jam 08.00 am - 12.00 am

dalam segmen Carta Best 30
segarkan Puasa anda bersama orang yang tersayang sambil mendengar
Best Fm Malaysia
Terbaik untuk hari mu

dengarkan kami melalui

Frenkunsi :- 104.1 : JOHOR BAHRU,SINGAPURA & KUALA LUMPUR

102.5 : JOHOR TIMUR

94.8 : JOHOR UTARA & MELAKA

http://dengar.bestfm.com.my/

Sokongan anda semua amat kami hargai 
Glanz sayangkan anda semua.

#glanz
#kekasihku 
#supportterus 
#share
#bestfmmalaysia
#terbaikuntukharimu
#cartabest30
Assalamualaikum wbt. Salam Sejahtera.Salam Muafakat Johor.Salam Ramadhan Al Mubarak Orite !!! Oritee !!! OriteEee !!! Dengarkan temubual Glanz bersama penyampai Best Fm Malaysia iaitu @fadbestfm & @ieqabestfm yang sempoi sekarang !!! Sabtu 19.05.2018 Jam 12.00 pm - 04.00pm Ahad ( ulangan siaran ) 20.05.2018 Jam 08.00 am - 12.00 am dalam segmen Carta Best 30 segarkan Puasa anda bersama orang yang tersayang sambil mendengar Best Fm Malaysia Terbaik untuk hari mu dengarkan kami melalui Frenkunsi :- 104.1 : JOHOR BAHRU,SINGAPURA & KUALA LUMPUR 102.5 : JOHOR TIMUR 94.8 : JOHOR UTARA & MELAKA http://dengar.bestfm.com.my/ Sokongan anda semua amat kami hargai Glanz sayangkan anda semua. #glanz  #kekasihku  #supportterus  #share  #bestfmmalaysia  #terbaikuntukharimu  #cartabest30 
Yakin lah... semuanya akan indah pada waktunyaa..❀❀❀❀❀
.

Terima kasih ALLAH.... .
Terima kasih KEKASIHKU.. .
Terima kasih SAYANGKU.. .
.
#allahbersamaku
#mencariredhamu
#lakukansuruhanNya #tinggalkanlarangannNya #kumpulamalanbanyak2  #dibulansuci #berusahamenjadisolehah #jauhimaksiat #jagadiridanperibadi #sayangku #kekasihku #yarasullullah #jauhdimatadekatdihati❀
Assalamualaikum wbt.
Salam Sejahtera.Salam Muafakat Johor.Salam Ramdhan Al Mubarak
Orite !!! Oritee !!! OriteEee !!!
Dengarkan temubual Glanz bersama penyampai Best Fm Malaysia iaitu @fadbestfm & @ieqabestfm yang sempoi sekarang !!! Sabtu 19.05.2018
Jam 12.00 pm - 04.00pm

Ahad ( ulangan siaran ) 20.05.2018
Jam 08.00 am - 12.00 am

dalam segmen Carta Best 30
segarkan Puasa anda bersama orang yang tersayang sambil mendengar
Best Fm Malaysia
Terbaik untuk hari mu

dengarkan kami melalui

Frenkunsi :- 104.1 : JOHOR BAHRU,SINGAPURA & KUALA LUMPUR

102.5 : JOHOR TIMUR

94.8 : JOHOR UTARA & MELAKA

http://dengar.bestfm.com.my/

Sokongan anda semua amat kami hargai 
Glanz sayangkan anda semua.

#glanz
#kekasihku 
#supportterus 
#share
#bestfmmalaysia
#terbaikuntukharimu
#cartabest30
Assalamualaikum wbt. Salam Sejahtera.Salam Muafakat Johor.Salam Ramdhan Al Mubarak Orite !!! Oritee !!! OriteEee !!! Dengarkan temubual Glanz bersama penyampai Best Fm Malaysia iaitu @fadbestfm & @ieqabestfm yang sempoi sekarang !!! Sabtu 19.05.2018 Jam 12.00 pm - 04.00pm Ahad ( ulangan siaran ) 20.05.2018 Jam 08.00 am - 12.00 am dalam segmen Carta Best 30 segarkan Puasa anda bersama orang yang tersayang sambil mendengar Best Fm Malaysia Terbaik untuk hari mu dengarkan kami melalui Frenkunsi :- 104.1 : JOHOR BAHRU,SINGAPURA & KUALA LUMPUR 102.5 : JOHOR TIMUR 94.8 : JOHOR UTARA & MELAKA http://dengar.bestfm.com.my/ Sokongan anda semua amat kami hargai Glanz sayangkan anda semua. #glanz  #kekasihku  #supportterus  #share  #bestfmmalaysia  #terbaikuntukharimu  #cartabest30 
#Repost @rizhaal.e (@get_repost)
・・・
Apa adanya, ku kan tetap setia kepadamuπŸ˜™ "TUHAN JAGAKAN DIA"
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
(Tag Pasangan)
.
. 
#copyrightrizal #storywakekinian #storywa #storywakeren #biarkanhatibicara #galau #sedih #romantis #baper #KineMasterPro #StatusWhatsapp #statuswa #indomusikgram #tiktok #tuhanjagakandia #kekasihku #sempurna #tetapsetia #takkanmembuatakujauhdarimu #lfl #musically #vidiokeren #vidiokata #vidiopendek #videokata #videokatakata #puisi #sajak #rindu
#Repost  @rizhaal.e (@get_repost) ・・・ Apa adanya, ku kan tetap setia kepadamuπŸ˜™ "TUHAN JAGAKAN DIA" βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– (Tag Pasangan) . . #copyrightrizal  #storywakekinian  #storywa  #storywakeren  #biarkanhatibicara  #galau  #sedih  #romantis  #baper  #KineMasterPro  #StatusWhatsapp  #statuswa  #indomusikgram  #tiktok  #tuhanjagakandia  #kekasihku  #sempurna  #tetapsetia  #takkanmembuatakujauhdarimu  #lfl  #musically  #vidiokeren  #vidiokata  #vidiopendek  #videokata  #videokatakata  #puisi  #sajak  #rindu 
Aku yakin , semua akan terasa indah .. jika aku melalui semuanya bersama mu😳😘😍 @chairul.amali

#like4like #likeforfollow #followforfollow #followforlike #kekasihterhebat #kekasihhalalkuπŸ’‹πŸ’‘ #kekasihku #penjagahati #temanhidup