an online Instagram web viewer

#kauada medias

Photos

With #Barbie @safurakamar #NaturalBeauty #MakNyahMuda #kauada #Redahje
Ngantuk lah..tido jap lah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚...superman tetap superman.. #supermanjalanan 
#rempit 
#kakiharok 
#idolagadis2 
#sayanakal 
#kauidolakauhebat kauidola
#kauada 
#kronirempit 
#kronikepalabenjol 
#merecikhawau
Lawak jam11.37pm...sebelum lena....
#KAUADA
#PENDAKTUCANTIK
#JANGANJELES...
Ni baru #squadgoals #kauada?
be like๐Ÿ‘โค
#bear #dunia #fav #comel #ilike #nksatu #kauada
.
.
ori acc: @izxxtll.__ 
new acc: @izatil.daud
Kan....
#Kauada
Alamak dia nak duduk kat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #kauada #kucinglucu #kucingcomel
Bayar bil TNB and other utilities pun boleh der. Sekarang ni teknologi semua di hujung jari je. Yang bestnya bayar bil pun dapat rebat walaupun sen sen jadi la kan. Daripada sebelum ni bayar tak dapat apa2 hehe ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
Whatsapp 0108770038
Atau click link di bio tau
.
#bayarbilTNB #dapatrebat #kauada #janganmarah #agenttopupterbaik #ajimaura #terapiinstagram
Berhikmat untuk negara .. itu la lagu plkn piiiiiwiiitttt 
#idol
#botakidol
#kauada
Kereta lamapun kuat lagi...
#kauada
#protoniswara
๐Ÿ˜…๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
" Semuanya dari Allah...๐ŸŽถ"
.
Last night performance was lit and good luck Kak Ija and Hazwani for the next task. Chill2 ok. 
#pujipujian #gemagegarvaganza2 #ggv2 #major9 #KauAda
Featuring my STAR student again! 6 year old Amirah Humairah โค
@mrs_borgstrom - Yanti is clearly smiling away here ๐Ÿ˜Š
#salsationwithmshanyrai #sundaysalsation #salsationsingapore #dancelikenooneswatching #dance #fun #funfitness #happypill #kauada #hanyflick
Saja2 jaa niii .. Nak dapat udara yg Segar ..
Hilangkan stress belajar ..
Makeupbykira
Jom senyum !!
#kauada #pqaira #makeup #love #instagood #instamusic #instalove #peaceofmind #pink #biru
Check this out! My youngest student, 6 year old Amirah Humairah, rocking the awesome choreo by SET @yoyo._.sanchez._.set 
@afnisafrianie - thanks for taking her to our class mommy ๐Ÿ˜
#salsationfitness #sundaysalsation #salsationwithmshanyrai #dance #dancelikenooneswatching #fun #funfitness #fit #happypill #hanyflick #kauada
My annoying girlfriend made me do this. ๐Ÿ™„ #inimomentlah #kauada #starbucks
Korng rasa ok tk๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
#kauada #kaumanpuke #lantaklah
Miss time sukan
#hitamlegam
#celum
#kauada
#mareh
YippPieeEee...27 
#masahorlogerie 
#kauada
21st April 2018:
.
.
#Kelulut4U
-
Keaslian #kelulut4u ditambah pula dengan keaslian buah markisar sebagai sumber pollen dan  nektar utama menjadikan #kelulut4u satu adunan makanan kesihatan utama yang boleh menggantikan sebarang jenis ubatan kimia yang ada di dunia ๐Ÿ˜ Percaya atau tidak?
.
.
Secara teorinya madu adalah sesuatu yang dituntut di dalam Al Quran Surah an Nhal ayat 68. You all buka Al Quran dan baca okay. Buah markisar secara lazimnya mampu memberikan badan kita jumlah vitamin yang tinggi (1 Biji Buah Markisar = 7 Biji Epal). 2 Elemen (madu dan buah markisar) bergabung meletup ke tak? #KauRasa
.
.
Apa yang kita hasilkan adalah sesuatu yang sangat berkualiti dan dijamin HALAL ๐Ÿ‘ŒPercayalah #Kelulut4U merupakan sesuatu yang sangat berbeza ๐Ÿ’œ Amalkan makan di awal pagi sebelum sarapan dan lewat malam sebelum tidur InshaAllah badan kita akan lebih sihat. Yang gaot boleh dikurangkan, yabg kencing manis boleh turun, yang masalah jantung boleh di kurangkan, yang gelap bolej cerah, yang period lambat keluar dan ada masalah dengan kitaran pon boleh baik #KauMampu
.
.
Video ni i memamng saja nak  nampak gelap, bukan sebab i yang gelap. You All jangan salah anggap yaaaa ๐Ÿ’›๐Ÿ’™
.
.
Murah jer you allz #Kelulut4U RM99.00 sahaja Free buah Markisar dan sudu plastik. Yang berada di lembah klang, delivery percuma #KauAda. Mana yang bini dok mengandung tu amalkanlah oi biar dapat anak dengor kata sikit ๐Ÿค— InshaAllah Semua kuasa Allah dan dengan izin Allah. Share Share you all pada kengkawan yoi alll. Kalau orang yang beli sebut nama you all, i jadikan point boleh la tukar jadi pakej percutian ke Langkawi Gituw
.
.
Contact i atau staff i ye for booking
+60139494773- Fatimah a.k.a TimahLulut Nama Timangan๐Ÿ˜†
21st April 2018: . . #Kelulut4U  - Keaslian #kelulut4u  ditambah pula dengan keaslian buah markisar sebagai sumber pollen dan nektar utama menjadikan #kelulut4u  satu adunan makanan kesihatan utama yang boleh menggantikan sebarang jenis ubatan kimia yang ada di dunia ๐Ÿ˜ Percaya atau tidak? . . Secara teorinya madu adalah sesuatu yang dituntut di dalam Al Quran Surah an Nhal ayat 68. You all buka Al Quran dan baca okay. Buah markisar secara lazimnya mampu memberikan badan kita jumlah vitamin yang tinggi (1 Biji Buah Markisar = 7 Biji Epal). 2 Elemen (madu dan buah markisar) bergabung meletup ke tak? #KauRasa  . . Apa yang kita hasilkan adalah sesuatu yang sangat berkualiti dan dijamin HALAL ๐Ÿ‘ŒPercayalah #Kelulut4U  merupakan sesuatu yang sangat berbeza ๐Ÿ’œ Amalkan makan di awal pagi sebelum sarapan dan lewat malam sebelum tidur InshaAllah badan kita akan lebih sihat. Yang gaot boleh dikurangkan, yabg kencing manis boleh turun, yang masalah jantung boleh di kurangkan, yang gelap bolej cerah, yang period lambat keluar dan ada masalah dengan kitaran pon boleh baik #KauMampu  . . Video ni i memamng saja nak nampak gelap, bukan sebab i yang gelap. You All jangan salah anggap yaaaa ๐Ÿ’›๐Ÿ’™ . . Murah jer you allz #Kelulut4U  RM99.00 sahaja Free buah Markisar dan sudu plastik. Yang berada di lembah klang, delivery percuma #KauAda . Mana yang bini dok mengandung tu amalkanlah oi biar dapat anak dengor kata sikit ๐Ÿค— InshaAllah Semua kuasa Allah dan dengan izin Allah. Share Share you all pada kengkawan yoi alll. Kalau orang yang beli sebut nama you all, i jadikan point boleh la tukar jadi pakej percutian ke Langkawi Gituw . . Contact i atau staff i ye for booking +60139494773- Fatimah a.k.a TimahLulut Nama Timangan๐Ÿ˜†
Gua tak pandai. Akak sebelah, pro.๐ŸŒธ
@musically.instafamousz
@musically_instafamous___ 
@musicallys 
@musically__malaysia 
@musically_.malaysia .
#bellysoundtrack #originalsound #followmusic #followfree #musicallyinstafamous #musicallyindonesia #musicallymalaysia #musicallymalaysiavibes #musictime #bestoftheday #instadaily #onpoint #kauada #followme #musicall #musically #tutting #musicallyid #originalsoundnew #eyebrowdance #newcollection #tiktok
Bak kata #wanyhasrita "biarlah ku bersendirian terkurung dalam kenangan silamku, biarlah aku menahan rindu..." hahahahaha!!! #wanyhasnizers 
#thenizers 
#kitageng 
#hanyahiburansemata 
#jgnkecamsaya 
#kauada 
#instagood 
#instafamous 
#saemblako 
#saemjgk 
#smayebeyhokpenting 
#sayangketatsendatpadat
ITโ€™S TODAY BIG SALES PRE RAMADHAN START NOW! ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜ CALISTA ABAYA CARDIGAN 
PROMOTION !!!!
PROMOTION!!!!
PROMOTION!!!! 3hari je korang.. cepat3๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
21-24 April 2018
1 HELAI - RM69 (NP RM99)
COMBO 3 HELAI - RM195 
BETUL KE TAK NI???๐Ÿค”๐Ÿค”
DISKAUN HINGGA RM30๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ โคโคwahh 2 in 1 package ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜boleh pakai mcm Cardigan atau Abaya, It's all ur choice

Cantik-cantik la cardigan ni tp stok da terhad ni.. laku keras u olls..โ˜บโ˜บ Ade 8pilihan warna:-
Icy mint
Maroon
Crimson Pink
Indigo blue
Dark magenta
Almond Nude
Emerald
Blossom

Exclusive gituuu.. Free postage seluruh malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Tunggu pe lagi cepat klik link kt bio kita ea๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #Nh_store49 
#calista 
#ms 
#patuhshariah 
#awesome 
#hargaruntuh
#jubahcantik
#kauada
#berbaloi2
#hargajimat
ITโ€™S TODAY BIG SALES PRE RAMADHAN START NOW! ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜ CALISTA ABAYA CARDIGAN PROMOTION !!!! PROMOTION!!!! PROMOTION!!!! 3hari je korang.. cepat3๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž 21-24 April 2018 1 HELAI - RM69 (NP RM99) COMBO 3 HELAI - RM195 BETUL KE TAK NI???๐Ÿค”๐Ÿค” DISKAUN HINGGA RM30๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ โคโคwahh 2 in 1 package ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜boleh pakai mcm Cardigan atau Abaya, It's all ur choice Cantik-cantik la cardigan ni tp stok da terhad ni.. laku keras u olls..โ˜บโ˜บ Ade 8pilihan warna:- Icy mint Maroon Crimson Pink Indigo blue Dark magenta Almond Nude Emerald Blossom Exclusive gituuu.. Free postage seluruh malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Tunggu pe lagi cepat klik link kt bio kita ea๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #Nh_store49  #calista  #ms  #patuhshariah  #awesome  #hargaruntuh  #jubahcantik  #kauada  #berbaloi2  #hargajimat 
Lepak dulu kat kotasas 
#LepakLu 
#PetangHari
#kawanJer
#KauAda
Alhamdulillah rezeki dari Allah.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Bukan senang nak senang.. Tanpa usaha dan doa memang takkan dapat macam ni.. ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต
Yang penting semua ni kerja Tuhan, kita tak boleh tentukan rezeki kita sendiri melainkan kita dapatkan rezeki tu melalui Doa, Usaha, Istiqamah dan niat yang betul
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . 
Nak macam ni?? Boleh pm saya
@afiq_aimn 
@afiq_aimn 
@afiq_aimn 
Atau
01110158775 afiq aiman
01110158775 afiq aiman
01110158775 afiq aiman
. . 
Untuk mudah tekan link di bio saya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
. . 
Sape yang area #KualaTerengganu ??? Boleh jumpa afiq kat sana nantii.. #ganukite .
.
Tag :-
#assalamualaikum #life #bbc #bizvalet #CryptoCurrency #msd #salaktinggi #bangi #kajang #puchong #banting #kualalumpur #wow #madlipz #rezekiallah #usaha #taubat #jangansalahkiblat #jangancakapabangtakpayung #akuyangpostkauyangpanas #kaurasa #kaumampu #kauada
Alhamdulillah rezeki dari Allah.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Bukan senang nak senang.. Tanpa usaha dan doa memang takkan dapat macam ni.. ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต Yang penting semua ni kerja Tuhan, kita tak boleh tentukan rezeki kita sendiri melainkan kita dapatkan rezeki tu melalui Doa, Usaha, Istiqamah dan niat yang betul ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Nak macam ni?? Boleh pm saya @afiq_aimn @afiq_aimn @afiq_aimn Atau 01110158775 afiq aiman 01110158775 afiq aiman 01110158775 afiq aiman . . Untuk mudah tekan link di bio saya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Sape yang area #KualaTerengganu  ??? Boleh jumpa afiq kat sana nantii.. #ganukite  . . Tag :- #assalamualaikum  #life  #bbc  #bizvalet  #CryptoCurrency  #msd  #salaktinggi  #bangi  #kajang  #puchong  #banting  #kualalumpur  #wow  #madlipz  #rezekiallah  #usaha  #taubat  #jangansalahkiblat  #jangancakapabangtakpayung  #akuyangpostkauyangpanas  #kaurasa  #kaumampu  #kauada 
zasss๐Ÿ˜Ž
#gunungbalingkedah#skaliskala#kauada
YB Parlimen tmpt kawe..
Wasup suh mai amik bare dio nk bui..
Tut2 sapa selalu..
#jakel #watraya2k18
#apalaginak #kauada
Special Bloodstone starter kit just for me ๐Ÿ˜ธโค๐Ÿค˜
.
(Yes I realise now that the patch is upside down ๐Ÿ™ƒ)
.
.
#kauada #bloodstone #thrashmetal #metalgirl #metalhead #rockchick #heavymetal #metal #luckyme #siamesekittyinthelioncity
OMG...same shirt with my idola..๐Ÿ˜Ž#lelepons 
#kauada
Am so so so so so sleepy , ๐Ÿ˜Œ #instapic #mole #asian #smile #bintulu #sarawak #kauada
So I got sponsored tix to watch Destruction tonight ๐Ÿ˜‹๐Ÿค˜๐Ÿ˜ธ #kauada #destruction #luckyme #metalgirl #metalhead #rockchick #siamesekittyinthelioncity
Set Cadar Fashion Home ๐Ÿ’• ๐Ÿ‘‰๐ŸปSehelai cadar fitted cotton
๐Ÿ‘‰๐ŸปSehelai comforter tebal cotton
๐Ÿ‘‰๐Ÿป2 pcs sarung bantal tidur cotton
๐Ÿ‘‰๐Ÿป2 pcs sarung bantal golek cotton

Saiz Fit King Queen

Price โžก RM115.00
Postage: Rm16sm / Rm25ss ๐Ÿ“ฎ Pos Selasa & Jumaat ๐Ÿ“ฎ
#cadarlelaki #anakjantan #gunners #arsenal #liverpool #bayernmunich #bolasepak #playboy #adidas #merecikhawau #hotselling #setcadar #meletop #kauada
Set Cadar Fashion Home ๐Ÿ’• ๐Ÿ‘‰๐ŸปSehelai cadar fitted cotton ๐Ÿ‘‰๐ŸปSehelai comforter tebal cotton ๐Ÿ‘‰๐Ÿป2 pcs sarung bantal tidur cotton ๐Ÿ‘‰๐Ÿป2 pcs sarung bantal golek cotton Saiz Fit King Queen Price โžก RM115.00 Postage: Rm16sm / Rm25ss ๐Ÿ“ฎ Pos Selasa & Jumaat ๐Ÿ“ฎ #cadarlelaki  #anakjantan  #gunners  #arsenal  #liverpool  #bayernmunich  #bolasepak  #playboy  #adidas  #merecikhawau  #hotselling  #setcadar  #meletop  #kauada 
Semoga anak kita menjadi anak yang solehah amin๐ŸŒธ 
#ibumithali #kauada #jangankecamsis 
#sistahusiscomel #eyeks
Regrann from @lizzati988 -  Suka tgk selebriti yg positif dan sporting camni๐Ÿ˜
.
#Repost @tuannas.umar with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Ehhh... nak kemana tu??? Nak ke @meletop malam ni yek??? Ok kita jumpa our Darla @neelofa jam 9 malam ni... okey!!!... . .

Regrann from @hangatmalaysia -  Hi guysss... ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹
Tengah hadap jammed ke tu??
.
.

#meletop #janganmengata #janganlupabahagia #kitaok #neelofa #naelofarhijab #naelofar #perempuanfuhh #letscantik #artismalaysia #sajat #kaumampu #kauada #ikutcarakita #lawak #lawakhambar #noradanish #naelofar #neelofa #hansisaac #alifsatar - #regrann - #regrann
Regrann from @lizzati988 - Suka tgk selebriti yg positif dan sporting camni๐Ÿ˜ . #Repost  @tuannas.umar with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Ehhh... nak kemana tu??? Nak ke @meletop malam ni yek??? Ok kita jumpa our Darla @neelofa jam 9 malam ni... okey!!!... . . Regrann from @hangatmalaysia - Hi guysss... ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ Tengah hadap jammed ke tu?? . . #meletop  #janganmengata  #janganlupabahagia  #kitaok  #neelofa  #naelofarhijab  #naelofar  #perempuanfuhh  #letscantik  #artismalaysia  #sajat  #kaumampu  #kauada  #ikutcarakita  #lawak  #lawakhambar  #noradanish  #naelofar  #neelofa  #hansisaac  #alifsatar  - #regrann  - #regrann 
๐Ÿ˜Woww memang cun melecun,meletop,ekslusif sangat Baju Melayu Elrah ni๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
..
๐Ÿ”ŽMaterial : PALOMA
๐Ÿ”ŽCutting : SLIM FIT
๐Ÿ”ŽCOLOUR : dark grey
๐Ÿ”ŽSize : XS , S , M , L , XL
๐Ÿ†“ BUTTON
..
๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒPrice : RM175 ๐Ÿš›๐Ÿš›POSTAGE: RM10 SM , RM12 SS
.
Total: RM 185 including postage!! .
๐Ÿ“ฃMenggunakan kain yang berkualiti tinggi yang akan buat si pemakai rasa selesa dan tidak panas bila memakainya ๐Ÿ“ฃConfirm kacak dan bergaya di hari raya nanti dengan ๐Ÿ“ฃJom dapatkan segera dengan warna pilihan anda
.
๐Ÿ’ฅREADY STOCK๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ’ฅLIMITED STOCK๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ’ฅLIMITED SIZE๐Ÿ’ฅ .
๐ŸŒŸColour may slightly different due to lighting
.
Berminat nak order baju ?
๐Ÿ“ทScreenshot gambar ini
๐Ÿ“ฒWhatsapp ke  013-731 7649
๐Ÿ“ฒWhatsapp ke  013-731 7649
๐Ÿ“ฒWhatsapp ke  013-731 7649

#hanyazalishe #bajumelayuelrah #kauada #persiapanraya #eid2018 #elrahdihati #murahdanberkualiti #segakbergaya #elrahexclusive
๐Ÿ˜Woww memang cun melecun,meletop,ekslusif sangat Baju Melayu Elrah ni๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž .. ๐Ÿ”ŽMaterial : PALOMA ๐Ÿ”ŽCutting : SLIM FIT ๐Ÿ”ŽCOLOUR : dark grey ๐Ÿ”ŽSize : XS , S , M , L , XL ๐Ÿ†“ BUTTON .. ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒPrice : RM175 ๐Ÿš›๐Ÿš›POSTAGE: RM10 SM , RM12 SS . Total: RM 185 including postage!! . ๐Ÿ“ฃMenggunakan kain yang berkualiti tinggi yang akan buat si pemakai rasa selesa dan tidak panas bila memakainya ๐Ÿ“ฃConfirm kacak dan bergaya di hari raya nanti dengan ๐Ÿ“ฃJom dapatkan segera dengan warna pilihan anda . ๐Ÿ’ฅREADY STOCK๐Ÿ’ฅ ๐Ÿ’ฅLIMITED STOCK๐Ÿ’ฅ ๐Ÿ’ฅLIMITED SIZE๐Ÿ’ฅ . ๐ŸŒŸColour may slightly different due to lighting . Berminat nak order baju ? ๐Ÿ“ทScreenshot gambar ini ๐Ÿ“ฒWhatsapp ke 013-731 7649 ๐Ÿ“ฒWhatsapp ke 013-731 7649 ๐Ÿ“ฒWhatsapp ke 013-731 7649 #hanyazalishe  #bajumelayuelrah  #kauada  #persiapanraya  #eid2018  #elrahdihati  #murahdanberkualiti  #segakbergaya  #elrahexclusive 
KAPT AHMAD FITRI SAMAT๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค›๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜‚๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™ˆ
#ahlisihirdimeratarata
#bapakalhisihir
#ahlisihirberjaya
#kauada