an online Instagram web viewer

#kahwin medias

Photos

DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift

0162203067
0162203067
0162203067
DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift 0162203067 0162203067 0162203067
DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift

0162203067
0162203067
0162203067
DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift 0162203067 0162203067 0162203067
ADE JASMINE . Tq for having me ade♥️ so much love ! For service please do not hesitate to contact me🙆🏻 Pm/WA 📲 +60109704662 🍭🍬for fast reply dan lock date. Pm kmk sblm tarikh ktkorg di booking oleh org lain. 🤗 📸 Insyaallah harga berpatutan dan affordable. #makeupnikah  #makeupsanding  #makeuptunang  #kahwin  #photoshoot  #makeupdaily  #makeupforanyoccasion  #keeplearning  #keeppracticing  #practicemakesperfect  #makeuplook  #makeupart  #makeuptransformation  #thebeforeandafter  #makeuplover  #makeupaddict  #makeupjunkie  #iheartmakeup  #freelancemakeup  #makeupismypassion  #makeupobsessed  #makeupartist  #makeupartistmalaysia  #muamirisarawak  #muamiri  #shadesbyain 💕
Done. Sampul raya!
Tq Aushara Collection.

Sampul Raya
+ Hot Stamping Gold

1,250 keping

155x80mm
Ap,130gsm

Utk tempahan hubungi 😊😊😊
#dexsignprinting 019-5252529
#sakurastyle 017-2458087

#banner
#bunting
#sticker
#booklet
#flyers
#namecard
#rollup
#chop
#buttonbadge
#envelope
#sampulraya
#receiptbook
#tqtag
#weddingcard
#stand
#printing
#print
#cetak
#doorgift
#botolkaca
#botolkacang
#kacang
#taliguni
#kahwin
#jual
#jualan
#sayajual
#bandarbarubangi
Done. Sampul raya! Tq Aushara Collection. Sampul Raya + Hot Stamping Gold 1,250 keping 155x80mm Ap,130gsm Utk tempahan hubungi 😊😊😊 #dexsignprinting  019-5252529 #sakurastyle  017-2458087 #banner  #bunting  #sticker  #booklet  #flyers  #namecard  #rollup  #chop  #buttonbadge  #envelope  #sampulraya  #receiptbook  #tqtag  #weddingcard  #stand  #printing  #print  #cetak  #doorgift  #botolkaca  #botolkacang  #kacang  #taliguni  #kahwin  #jual  #jualan  #sayajual  #bandarbarubangi 
Pakej Manis Duo.

Ramai yang tak faham pakej ni tapi lagi ramai yang beli bila tau hakikat sebenar pakej yang lebih murah ni. Pakej Manis Duo ni didatangkan dengan 2 jenis kad bebeza, dua kuantiti sampul, dua bunting, satu banner, empat penunjuk arah dan 1000keping tq tag yang bersaiz 5cm. 
Dua Kad yang berbeza ye?

Ya. Dua jenis kad yang berbeza atau anda nak jenis yang sama pun boleh. Terpulang pada anda.  Sebagai contoh 500pcs + 500pcs bermaksud anda dapat 1000pcs kad.

Share Combo?

Ya. Share combo boleh or nak dua-dua tu jadi satu pihak pun boleh.

Yang belum memilih kami untuk kad kawin anda, mai whatsapp kami cepat di :

0137896444 @ 0137063631 @ 0174024876

#kadkahwin 
#KadKahwinmurah 
#Kadkahwinonline
#kadkahwinbajet
#kadkahwinjimat
#kadkahwinmalaysia
#kadkahwincantik
#kadkahwinlawa
#weddinginvitations
#weddingcard
#pakejperkahwinan
#pakejkadkahwin
#majlisperkahwinan
#kadkahwinhispter
#kadkahwinkedah 
#kadkahwinkl 
#kadkahwinselangor 
#kadkahwinkelantan 
#kadkahwinjohor 
#walimatulurus 
#raikancinta 
#kahwin 
#kerjakahwin 
#kahwinmurah 
#sayajualkadkahwin 
#murah 
#jimat 
#kadkahwinberbaloi
Pakej Manis Duo. Ramai yang tak faham pakej ni tapi lagi ramai yang beli bila tau hakikat sebenar pakej yang lebih murah ni. Pakej Manis Duo ni didatangkan dengan 2 jenis kad bebeza, dua kuantiti sampul, dua bunting, satu banner, empat penunjuk arah dan 1000keping tq tag yang bersaiz 5cm. Dua Kad yang berbeza ye? Ya. Dua jenis kad yang berbeza atau anda nak jenis yang sama pun boleh. Terpulang pada anda. Sebagai contoh 500pcs + 500pcs bermaksud anda dapat 1000pcs kad. Share Combo? Ya. Share combo boleh or nak dua-dua tu jadi satu pihak pun boleh. Yang belum memilih kami untuk kad kawin anda, mai whatsapp kami cepat di : 0137896444 @ 0137063631 @ 0174024876 #kadkahwin  #KadKahwinmurah  #Kadkahwinonline  #kadkahwinbajet  #kadkahwinjimat  #kadkahwinmalaysia  #kadkahwincantik  #kadkahwinlawa  #weddinginvitations  #weddingcard  #pakejperkahwinan  #pakejkadkahwin  #majlisperkahwinan  #kadkahwinhispter  #kadkahwinkedah  #kadkahwinkl  #kadkahwinselangor  #kadkahwinkelantan  #kadkahwinjohor  #walimatulurus  #raikancinta  #kahwin  #kerjakahwin  #kahwinmurah  #sayajualkadkahwin  #murah  #jimat  #kadkahwinberbaloi 
👉Anda ada event.?
👉Anda ada Fun run?
👉Anda ada family day?
👉Anda ada crew rewang?
👉Anda ada club bikers atau kereta?
👉Anda ada team fighting atau gym?
👉Anda ada team hiking atau bowling?

#Jom dapatkan tshirt printing anda hari ini dengan harga promosi serendah Rm8.50 sahaja Guyss... 😉😉😉 Promotion tshirt + 1 color printing (1 side):
RM10 (30pcs) ke atas
RM9.50 (50pcs)
RM8.50 (100pcs)

Tshirt printing services :
To Inquiry: 016-2597887 / 0167156357
Alamat : AE CREATIVE STUDIO, NO 23A, JALAN KRISTAL L7/L, SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR.

#shahalam #printingmurah #printing #production #school #cetakbaju#selangor #malaysia #rewang #familyday #uniform #holiday #fighter #kahwin #reunion #club #organization #society #student #university #hijab #beauty#fitness #sport #kualalumpur #cetakbajumurah
👉Anda ada event.? 👉Anda ada Fun run? 👉Anda ada family day? 👉Anda ada crew rewang? 👉Anda ada club bikers atau kereta? 👉Anda ada team fighting atau gym? 👉Anda ada team hiking atau bowling? #Jom  dapatkan tshirt printing anda hari ini dengan harga promosi serendah Rm8.50 sahaja Guyss... 😉😉😉 Promotion tshirt + 1 color printing (1 side): RM10 (30pcs) ke atas RM9.50 (50pcs) RM8.50 (100pcs) Tshirt printing services : To Inquiry: 016-2597887 / 0167156357 Alamat : AE CREATIVE STUDIO, NO 23A, JALAN KRISTAL L7/L, SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR. #shahalam  #printingmurah  #printing  #production  #school  #cetakbaju #selangor  #malaysia  #rewang  #familyday  #uniform  #holiday  #fighter  #kahwin  #reunion  #club  #organization  #society  #student  #university  #hijab  #beauty #fitness  #sport  #kualalumpur  #cetakbajumurah 
Munafie slimming girdle Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5" Harga : - RM40.00/ sehelai - RM70.00/ 02 helai Free postage - Malaysia sahaja #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #jogging  #zumba  #bengkungperut  #bengkung  #panty  #plussizepanty  #kempiskanperut  #nakkurus  #nakcantik  #panty  #seluarplussize  #bajuplussize  #korset  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #plussizepantymalaysia  #pakaianplussize  #seluardalam  #pakaiandalam  #leggings  #plussizebra  #buttliftpanty 
Pakai skinny jeans atau berkebaya tapi punggung nampak tak berisi & padat ... pakai panty butt lift mesti nampak cantik terletak je jeans tu ... apalagi contact sis cepat2 yaa... 😉 😉 😉 Medium waist padded butt lift Material: cotton, spandex Waist measurement Size: M(21.5"-31.5") L(23.5"-33.5") XL(27.5"-41") Hip measurement Size: M(31.5"-37.5") L(33.5"-39.5") XL(37.5"-43") ❤ ❤ Harga: - Rm60.00 / sehelai - Rm100.00 / 02 helai Free postage - Malaysia sahaja. #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #bengkungperut  #bengkung  #kempiskanperut  #hariraya2018  #korsetplussize  #panty  #seluarplussize  #bajuplussize  #korset  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #plussizepanty  #kebaya  #pakaianplussize  #seluardalam  #pakaiandalam  #leggings  #plussizebra  #buttliftpant 
Postage : Monday - Friday.
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty
Postage : Monday - Friday. Poslaju Tracking only update after 5 p.m. Free postage - Malaysia sahaja. 😊 😊 😊 😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘 #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #jogging  #zumba  #bengkungperut  #bengkung  #panty  #plussizepanty  #kempiskanperut  #nakkurus  #plussizepantymalaysia  #panty  #seluarplussize  #bajuplussize  #korset  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #korsetplussize  #pakaianplussize  #seluardalam  #pakaiandalam  #leggings  #plussizebra  #buttliftpanty 
Coming Soon - Atas permintasn ramai Khas untuk Uolls #MsLovers yang bakal mendirikan Masjid 😍

Eksaited tak Uolls?
.
. 💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
. .
#jubahkhimar #jubahcantik #kahwin #tunang #bridesmaids  #tudunglabuh #tudung #khimarfree #pinatticmshcatalog #TeamFamilyMsh #calistablouse
#bajuraya #Atelia #blouselabuh #MS1 #byMSH #cameliablouse #dresslabuh #bajumuslimah #tudungustazah #sayajualblouse
#sayajual
#blouseAlana #elvynaluxe
#beautycreationms
#HargaiWanitaMS1
#TeamMiracleDiamond #teambidadari
#ExclusivekanAuratmu
Coming Soon - Atas permintasn ramai Khas untuk Uolls #MsLovers  yang bakal mendirikan Masjid 😍 Eksaited tak Uolls? . . 💌Whatsapp 018 385 67 72 💌Whatsapp 018 385 67 72 💌Whatsapp 018 385 67 72 . . #jubahkhimar  #jubahcantik  #kahwin  #tunang  #bridesmaids  #tudunglabuh  #tudung  #khimarfree  #pinatticmshcatalog  #TeamFamilyMsh  #calistablouse  #bajuraya  #Atelia  #blouselabuh  #MS1  #byMSH  #cameliablouse  #dresslabuh  #bajumuslimah  #tudungustazah  #sayajualblouse  #sayajual  #blouseAlana  #elvynaluxe  #beautycreationms  #HargaiWanitaMS1  #TeamMiracleDiamond  #teambidadari  #ExclusivekanAuratmu 
Murahnya 🤗🤗 Mana nak dapat macam ni. Rugi kalau tak beli .Harga pasaran sampai Rm 759 tau. Harga kami 2x ganda lagi murah . Kami hanya jual Rm 290 je. 
Jam 100% original tau sekali dengan 
1.paper bag
2.warranty
3.pin
4.manual
5.kotak DW

Nak jadikan hadiah ,  ulangtahun perkahwinan dan hantaran amat sesuai 😊😊 Jam ready stok.
Berminat whatspp kami segera

#hantaran #kahwin #ulangtahun #hadiah #gaya #cantik #tunang
Murahnya 🤗🤗 Mana nak dapat macam ni. Rugi kalau tak beli .Harga pasaran sampai Rm 759 tau. Harga kami 2x ganda lagi murah . Kami hanya jual Rm 290 je. Jam 100% original tau sekali dengan 1.paper bag 2.warranty 3.pin 4.manual 5.kotak DW Nak jadikan hadiah , ulangtahun perkahwinan dan hantaran amat sesuai 😊😊 Jam ready stok. Berminat whatspp kami segera #hantaran  #kahwin  #ulangtahun  #hadiah  #gaya  #cantik  #tunang 
The best way to pay for a lovely moment is to enjoy it. 💕 . 9Kedondong offers Full Wedding Package! You don’t have to worry about anything else, it’s all under one roof. . Kindly make an appoinment to avoid any disappoinment. . For inquiry please provide all important details such as: 1 Name: 2 Date: 3 Type of Event: 4 Phone Number: . Feel free to contact us at 017-2250705 / 018-7669065 for further assistance. . Thank you, #9Kedondong  #LifeBeginsHere  . #9kedondong  #malaywedding  #malayweddingguide  #weddinghouse  #eventspace  #eventspacekl  #eventspacemalaysia  #pakejperkahwinan  #pelamin  #rajasehari  #kahwin  #weddingplanner  #weddingcoordinator  #pesonapengantin  #mahligaicinta  #weddingdiaries  #weddingideasmalaysia  #inspirasiperkahwinan 
Promo Jumaat! Jom grab dan book sekarang, terHAD pada 4 org shj.

Ya! RM 50 sahaja! 
Jom servis urut badan hari ini💪legakan lenguh2 badan dan sakit pada muscle 💪 💪 dengan urutan dari @osaka_urutlelaki, Service terapi badan Incall (Homespa) untuk Lelaki shj 🌞 Servis Area di Bandar Sunway Petaling Jaya. Whatsapp 0182032621 untuk booking dan DM untuk pertanyaan💪

#lelaki #spalelaki #spamalaysia #bekam #sadofit #sayajual #musclemenspa #sado #travel #backpacking #bazaarpaknil #kahwin #pakejmurah #pakejkahwin #urutlelaki #urut #urutbatin #mobilespaselangor #urutkl #urutklang #urutkl #urutbadan
Promo Jumaat! Jom grab dan book sekarang, terHAD pada 4 org shj. Ya! RM 50 sahaja! Jom servis urut badan hari ini💪legakan lenguh2 badan dan sakit pada muscle 💪 💪 dengan urutan dari @osaka_urutlelaki, Service terapi badan Incall (Homespa) untuk Lelaki shj 🌞 Servis Area di Bandar Sunway Petaling Jaya. Whatsapp 0182032621 untuk booking dan DM untuk pertanyaan💪 #lelaki  #spalelaki  #spamalaysia  #bekam  #sadofit  #sayajual  #musclemenspa  #sado  #travel  #backpacking  #bazaarpaknil  #kahwin  #pakejmurah  #pakejkahwin  #urutlelaki  #urut  #urutbatin  #mobilespaselangor  #urutkl  #urutklang  #urutkl  #urutbadan 
Raya Ria Sale Olyntia Perfume!
------------
Harga tak munasabah
Harga tak masuk akal
Harga jatuh cinta untuk semua!
RM110.00 untuk Set Ummar dan Qaseh!! Tak pernah berlaku lagi ni.
Hanya 8 hingga 31 Mei ini sahaja.
-------------
Normal price 
RM69.00 sebotol
--------------
Whatsapp sekarang untuk dapatkan harga terkejut ni!
0192823355
Link whatsapp di bio

#sayajual #sayajualonline #minyakwangimalaysia #minyakwangi #bukitjalil #seripetaling #sungaibesi #wangi #ghaughaubaudia #perfumemalaysia #bandartasikselatan #hantaran #hariibu #kahwin #tunang #sayajualonline #madeinmalaysia #barangbuatanmalaysia #produkmalaysia #lakefields  #kemsungaibesi #askar #stadiumhoki #komplekssukannegara #masjidseripetaling #raya2018 #bajumelayu #bajukurung #tudungraya #gemalebaran2018 #shawlraya
Raya Ria Sale Olyntia Perfume! ------------ Harga tak munasabah Harga tak masuk akal Harga jatuh cinta untuk semua! RM110.00 untuk Set Ummar dan Qaseh!! Tak pernah berlaku lagi ni. Hanya 8 hingga 31 Mei ini sahaja. ------------- Normal price RM69.00 sebotol -------------- Whatsapp sekarang untuk dapatkan harga terkejut ni! 0192823355 Link whatsapp di bio #sayajual  #sayajualonline  #minyakwangimalaysia  #minyakwangi  #bukitjalil  #seripetaling  #sungaibesi  #wangi  #ghaughaubaudia  #perfumemalaysia  #bandartasikselatan  #hantaran  #hariibu  #kahwin  #tunang  #sayajualonline  #madeinmalaysia  #barangbuatanmalaysia  #produkmalaysia  #lakefields  #kemsungaibesi  #askar  #stadiumhoki  #komplekssukannegara  #masjidseripetaling  #raya2018  #bajumelayu  #bajukurung  #tudungraya  #gemalebaran2018  #shawlraya