an online Instagram web viewer

#jomcantikberjemaah medias

Photos

NASIHAT UNTUK WANITA YG IDAMKAN MUKA LICIN TANPA BREAKOUT. !!
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih 😪
.
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
NASIHAT UNTUK WANITA YG IDAMKAN MUKA LICIN TANPA BREAKOUT. !! . . Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare  ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih 😪 . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
Istimewa utk orang Tanah Merah 📢📢.
.
Saya nak jemput ke kelas kecantikan. Pelbagai aktiviti akan dijalankan. Belajar cara penjagaan wajah dan mekap. Diakhir program confirm awak akan kelihatan cantik menawan. 😍😍😍 Yg pasti masuk adalah PERCUMA.

Whatsapp saya utk book seat. 0179393178.

#marykay #jomcantikberjemaah #tanahmerah
Istimewa utk orang Tanah Merah 📢📢. . Saya nak jemput ke kelas kecantikan. Pelbagai aktiviti akan dijalankan. Belajar cara penjagaan wajah dan mekap. Diakhir program confirm awak akan kelihatan cantik menawan. 😍😍😍 Yg pasti masuk adalah PERCUMA. Whatsapp saya utk book seat. 0179393178. #marykay  #jomcantikberjemaah  #tanahmerah 
Sabun #cshine ni bukan sebarangan sabun tau sayang2 semua 😉 Bukan sahaja boleh hilangkan kotoran di muka tapi yang paling best boleh tanggalkan whitehead/blackhead tau!! Memang di rumus khas dengan formula untuk merawat segala jenis masalah kulit. Harga pun sangat2 berbaloi dengan hasil yang korang dapat tau 😍
.
Nak order boleh whatsapp +60116116671 😇
.

#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #shahalam #kualakrai #kelantan #putihmelepak #gebugebas #peloles #glowing #halusmulus #merecik #babyskin #snowwhite #jomcantikberjemaah #shahasan #neelofa #beauty #cantikluarcantikdalam #fattzura #hsc #nikah
Sabun #cshine  ni bukan sebarangan sabun tau sayang2 semua 😉 Bukan sahaja boleh hilangkan kotoran di muka tapi yang paling best boleh tanggalkan whitehead/blackhead tau!! Memang di rumus khas dengan formula untuk merawat segala jenis masalah kulit. Harga pun sangat2 berbaloi dengan hasil yang korang dapat tau 😍 . Nak order boleh whatsapp +60116116671 😇 . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #beautysecretshalicious  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #shahalam  #kualakrai  #kelantan  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #glowing  #halusmulus  #merecik  #babyskin  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shahasan  #neelofa  #beauty  #cantikluarcantikdalam  #fattzura  #hsc  #nikah 
Sape taknak PUTIH SATU BADAN kann 😍😍
.

Takyah la habis BERIBU RIBU semata-mata nak putih sebab inject ni kita tak tahu kesan buruk dia tu! 😩 nak FLAWLESS tapi modal tak banyak dan takut nak inject boleh la try #beautysecretshalicious / #mixberrypowder ni. BEAUTY SECRET/MIXBERRY ni berasaskan buah berry. SEDAP yaa ampunn rasa nak telan dengan botol sekali 😁😁 .
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak
#gebugebas #peloles #glowing #merecik #snowwhite #jomcantikberjemaah #shahasan #neelofa #businesswoman #inspirasiwanita #tahunmeroket #shahalam #kualakrai
Sape taknak PUTIH SATU BADAN kann 😍😍 . Takyah la habis BERIBU RIBU semata-mata nak putih sebab inject ni kita tak tahu kesan buruk dia tu! 😩 nak FLAWLESS tapi modal tak banyak dan takut nak inject boleh la try #beautysecretshalicious  / #mixberrypowder  ni. BEAUTY SECRET/MIXBERRY ni berasaskan buah berry. SEDAP yaa ampunn rasa nak telan dengan botol sekali 😁😁 . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #glowing  #merecik  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shahasan  #neelofa  #businesswoman  #inspirasiwanita  #tahunmeroket  #shahalam  #kualakrai 
Benarlah kata orang, tak cuba tak tahu..tak kenal tak cinta. Hehe. Sekali dah merasa, dia punya kenikmatan tu boleh bawa sampai ke alam mimpi. Ehhh kenikmatan ape ni sis oii? 😝 Kenikmatan dan kesegaran jus premium kasih sayang ni lah awak 🙊
.

Ada customer sis cakap vsireh ni jus kasih sayang hehe. Sebab jus ni buat cik suami meleret je senyumnya sampai ke malam. Amboiii tudiaaaa 🙈 Orang perempuan kalau tak cantik macam retis pun takpe, asalkan pandai jaga suami, pandai jaga dalaman dan pandai memasak. Betul tak? Kan itu salah satu tips mengeratkan hubungan. Kan kann..?
.

Vsireh ni kan..dia punya jus tu memang sedap dan manisss..semanisnya cinta di cappadocia gituu 😝 Jangan takut nak cuba tau. Jus premium ni memang bagus untuk keperluan harian kita. Bukan untuk dalaman je, malah bagi kita tenaga, tak lesu dan menghilangkan lenguh-lenguh badan.
.

Whatsapp 017-7009858

__________

#jusuntukwanita #energybooster #happygirl #sayajualjusvsirehoriginal #jusvsireh #vsireh #vsirehpremium #sireh #olicandy #cantikluarcantikdalam #likeforlike #like4like # minumanuntukwanita #jussihat #sayajual #sayajualmurah #hargamurah #promosimurah #bazarpaknil #moodrepublik #redvelvet #harihariberseri #jomcantikberjemaah
Benarlah kata orang, tak cuba tak tahu..tak kenal tak cinta. Hehe. Sekali dah merasa, dia punya kenikmatan tu boleh bawa sampai ke alam mimpi. Ehhh kenikmatan ape ni sis oii? 😝 Kenikmatan dan kesegaran jus premium kasih sayang ni lah awak 🙊 . Ada customer sis cakap vsireh ni jus kasih sayang hehe. Sebab jus ni buat cik suami meleret je senyumnya sampai ke malam. Amboiii tudiaaaa 🙈 Orang perempuan kalau tak cantik macam retis pun takpe, asalkan pandai jaga suami, pandai jaga dalaman dan pandai memasak. Betul tak? Kan itu salah satu tips mengeratkan hubungan. Kan kann..? . Vsireh ni kan..dia punya jus tu memang sedap dan manisss..semanisnya cinta di cappadocia gituu 😝 Jangan takut nak cuba tau. Jus premium ni memang bagus untuk keperluan harian kita. Bukan untuk dalaman je, malah bagi kita tenaga, tak lesu dan menghilangkan lenguh-lenguh badan. . Whatsapp 017-7009858 __________ #jusuntukwanita  #energybooster  #happygirl  #sayajualjusvsirehoriginal  #jusvsireh  #vsireh  #vsirehpremium  #sireh  #olicandy  #cantikluarcantikdalam  #likeforlike  #like4like  # minumanuntukwanita #jussihat  #sayajual  #sayajualmurah  #hargamurah  #promosimurah  #bazarpaknil  #moodrepublik  #redvelvet  #harihariberseri  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Baru 3 hari amalkan Booster Whitening Premium. Cantik kulit kakak ni,pinkish2 gitu.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Baru 3 hari amalkan Booster Whitening Premium. Cantik kulit kakak ni,pinkish2 gitu. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Set Combo Booster Whitening membantu mencerahkan kulit dengan sekata hingga seluruh anggota badan.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM125 Set Combo
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Set Combo Booster Whitening membantu mencerahkan kulit dengan sekata hingga seluruh anggota badan. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM125 Set Combo postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Tu diaaaa... Kaki tangan cerah tau amalkan 4 sachet Booster Whitening Premium sahaja. BWP buka setakat cerahkan kulit wajah,malah akan cerahkan seluruh anggota badan juga
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Tu diaaaa... Kaki tangan cerah tau amalkan 4 sachet Booster Whitening Premium sahaja. BWP buka setakat cerahkan kulit wajah,malah akan cerahkan seluruh anggota badan juga Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
NAK PUTIH SATU BADAN??
.
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu #shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
.
Whatsapp 01161166671 nowww to order ❤️
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #shahasan #neelofa #idola #meletop #businesswoman #letsmeroket #putihmelepak #gebugebas #halusmulus #babyskin #merecik #peloles #snowwhite #jomcantikberjemaah
NAK PUTIH SATU BADAN?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu #shalicioushq  di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . . Whatsapp 01161166671 nowww to order ❤️ . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #beautysecretshalicious  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #shahasan  #neelofa  #idola  #meletop  #businesswoman  #letsmeroket  #putihmelepak  #gebugebas  #halusmulus  #babyskin  #merecik  #peloles  #snowwhite  #jomcantikberjemaah 
Selamat pagi semua🙋 dah breakfast belum?? 😊 nak cantik kan?? kalau nak sebelum breakfast jangan lupa ngapp 2 sudu #beautysecretshalicious/mixberry  dulu ye😘 .
.
MIXBERRY POWDER 🍒
Rasai Perubahan Ketara Dengan #beautysecretshalicious exclusive (200g) dengan kesan 3X GANDA LEBIH CEPAT dari Beauty Secret 100g 🔥 Stock terhad ! Siapa cepat dia dapat !
.
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
.
.
#beautysecretshalicious #beautyfoundation #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak #gebugebas #peloles #halusmulus #whitening #babyskin #smooth #merecik #snowwhite #jomcantikberjemaah #shahasan #neelofa #idola #meletop #businesswoman #struggle #workharder #fattzura #shahalam #kualakrai
Selamat pagi semua🙋 dah breakfast belum?? 😊 nak cantik kan?? kalau nak sebelum breakfast jangan lupa ngapp 2 sudu #beautysecretshalicious /mixberry dulu ye😘 . . MIXBERRY POWDER 🍒 Rasai Perubahan Ketara Dengan #beautysecretshalicious  exclusive (200g) dengan kesan 3X GANDA LEBIH CEPAT dari Beauty Secret 100g 🔥 Stock terhad ! Siapa cepat dia dapat ! . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #beautyfoundation  #cshinesoap  #cshineserum  #cshineskincare  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #halusmulus  #whitening  #babyskin  #smooth  #merecik  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shahasan  #neelofa  #idola  #meletop  #businesswoman  #struggle  #workharder  #fattzura  #shahalam  #kualakrai 
TIPS KEKAL SIHAT DAN CANTIK DENGAN ‘STARFRUIT’ 😍
.
.

Starfruit tu bak kata owang putih lah, kalau owang melayu cakap buah belimbing.
.
Yana nak share 3 khasiat dan kelebihan yang ada pada buah belimbing. Kalau kita suka makan, tapi tak tahu khasiat macam tak ok jugak an.
.
3_Khasiat_Dan_Kelebihan
.
1. Sumber nutrisi
Mempunyai nutrisi yang sangat baik, dan digunakan juga dalam perubatan seperti menurunkan tekanan darah dan anti kanser.
.
2. Kaya dengan vitamin C
Buah belimbing memang sumber vitamin c yang baik. Bila kaya dengan vitamin C memang sangat baik lah untuk kulit kan. .
3. Membantu menurunkan kolestrol
Pada kulit belimbing terdapat pektin untuk pembentukan gel di dalam usus untuk menurukan kolestrol dalam badan.
.
.
Banyakkan manfaat yang terdapat pada buah buahan. So amalkan dan jadikan ia makanan seimbang untuk uolls hidup dengan sihat dan cantik.
.
.
Rugi lah kalau lepaskan peluang yang ada. Jom cepat cepat kekalkan hidup sihat dengan bahan alami.
Selamat mencuba.😍😍
.
#dyxycosmeticshebat#dyxyteamwaheeda💪#tipskecantikan#tipskesihatan#jomcantikberjemaah#jomsihatdancantik
TIPS KEKAL SIHAT DAN CANTIK DENGAN ‘STARFRUIT’ 😍 . . Starfruit tu bak kata owang putih lah, kalau owang melayu cakap buah belimbing. . Yana nak share 3 khasiat dan kelebihan yang ada pada buah belimbing. Kalau kita suka makan, tapi tak tahu khasiat macam tak ok jugak an. . 3_Khasiat_Dan_Kelebihan . 1. Sumber nutrisi Mempunyai nutrisi yang sangat baik, dan digunakan juga dalam perubatan seperti menurunkan tekanan darah dan anti kanser. . 2. Kaya dengan vitamin C Buah belimbing memang sumber vitamin c yang baik. Bila kaya dengan vitamin C memang sangat baik lah untuk kulit kan. . 3. Membantu menurunkan kolestrol Pada kulit belimbing terdapat pektin untuk pembentukan gel di dalam usus untuk menurukan kolestrol dalam badan. . . Banyakkan manfaat yang terdapat pada buah buahan. So amalkan dan jadikan ia makanan seimbang untuk uolls hidup dengan sihat dan cantik. . . Rugi lah kalau lepaskan peluang yang ada. Jom cepat cepat kekalkan hidup sihat dengan bahan alami. Selamat mencuba.😍😍 . #dyxycosmeticshebat #dyxyteamwaheeda 💪#tipskecantikan #tipskesihatan #jomcantikberjemaah #jomsihatdancantik 
Bila masok waktu magrib sementara menunggu Isyak ada yg rajin takkk walau kejap pun still nak pakai krim sebab tak nak muka free sangat nanti kering .. Tp sebenarnya inilah fungsinya argan oil still melembapkan tak oil sangat pun...dah lah mampu milik bagos pula tu.. Mudah kan stilll boleh cantik sambil merawat  gitoee.. Inilah Argan Oil yg paling Ohhsemm, pelbagai fungsi nama jerr oil tapi tak oil sangat pun melembapkan jerr seronok, boleh jadikan Makeup base supaya senang blend makeup tu jadi gebu Glowing, tetap boleh cantik sambil merawat kan... Marilah intai info Argan Oil Ohhsemm ⤵️⤵️
http://wasap.my/60125219804
Bella sentiasa menunggu intaian Uolls 😊😊 #ArganOil
#JomCantikBerjemaah
Bila masok waktu magrib sementara menunggu Isyak ada yg rajin takkk walau kejap pun still nak pakai krim sebab tak nak muka free sangat nanti kering .. Tp sebenarnya inilah fungsinya argan oil still melembapkan tak oil sangat pun...dah lah mampu milik bagos pula tu.. Mudah kan stilll boleh cantik sambil merawat gitoee.. Inilah Argan Oil yg paling Ohhsemm, pelbagai fungsi nama jerr oil tapi tak oil sangat pun melembapkan jerr seronok, boleh jadikan Makeup base supaya senang blend makeup tu jadi gebu Glowing, tetap boleh cantik sambil merawat kan... Marilah intai info Argan Oil Ohhsemm ⤵️⤵️ http://wasap.my/60125219804 Bella sentiasa menunggu intaian Uolls 😊😊 #ArganOil  #JomCantikBerjemaah 
Alhamdulillah
Ni masalah kulit tak sekata,adik ni amalkan set combo Booster Whitening,belum habis set combo dah mula nampak perubahan.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM125 Set Combo
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Ni masalah kulit tak sekata,adik ni amalkan set combo Booster Whitening,belum habis set combo dah mula nampak perubahan. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM125 Set Combo postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Ni gara gara set combo Booster Whitenin, cerah cantik kulit adik ni.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM125 Set Combo
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Ni gara gara set combo Booster Whitenin, cerah cantik kulit adik ni. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM125 Set Combo postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Tengok kawan makin gebu putih flawless rupanya...... makan putih korea 😍😍😍 siapa yang consume PK tu ? Say Hi sikit pls
.
.
PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang .
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan .
.
Whatsapp 0136296733 atau klik link di BIO ! .
#PutihKoreaRESELLER 
#ThejunniPUTIHKOREA 
#ratukoreabeautiqa #agentwanted #dropshipwanted #dsputihkorea #dsthejunni #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #pktheworld #pkthebest #sapecepatdiadapat #jomcantikberjemaah
Tengok kawan makin gebu putih flawless rupanya...... makan putih korea 😍😍😍 siapa yang consume PK tu ? Say Hi sikit pls . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . Whatsapp 0136296733 atau klik link di BIO ! . #PutihKoreaRESELLER  #ThejunniPUTIHKOREA  #ratukoreabeautiqa  #agentwanted  #dropshipwanted  #dsputihkorea  #dsthejunni  #thejunnilovers  #thejunnipinkishwhite  #pktheworld  #pkthebest  #sapecepatdiadapat  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Adik ni masalah sunburn,kulit tak sekata,amalkan 5 sachet Booster Whitening Premium,masalah dah mula hilang,kulit mula sekata cerah.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Adik ni masalah sunburn,kulit tak sekata,amalkan 5 sachet Booster Whitening Premium,masalah dah mula hilang,kulit mula sekata cerah. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set . .
Ini lah rutin penjagaan kulit tangan saya setiap minggu , kalau rasa rasa tangan dah kasar macam kertas pasir tu , ini la keje saya . Sental tangan menggunakan 3 beradik ni . Hasilnya , tangan jadi lembut , cerah , lembap , dan harum mewangi 🤫
.
.
Jarang kan boleh tengok set tangan ? Tapi jangan risau , kalau korang jenis suka sangat jaga tangan kaki korang , boleh la try set ni sebab yang ni memang lain dari lain . Sebab ada ingredients Shea Butter yang penuh dengan lembapan dan wangian teh putih sitrus . .
.
Boleh la belai diri sendiri kat rumah lepas ni . 3 beradik je tahan 8 bulan ke atas , best ke best ? .
.
Kalau best , DM saya
.
.
#handspa #homehandspa #pakejjimat #terbaik #halusmulus #halusmulusgebuss #tanganpunnakcantik #jomcantik #jomcantiksama2 #jomcantiksamasama #jomcantikbersama #jomcantikberjemaah #jomcantiksebelumraya #tanganlembut #tanganlicin #tanganhalus #gebus
White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set . . Ini lah rutin penjagaan kulit tangan saya setiap minggu , kalau rasa rasa tangan dah kasar macam kertas pasir tu , ini la keje saya . Sental tangan menggunakan 3 beradik ni . Hasilnya , tangan jadi lembut , cerah , lembap , dan harum mewangi 🤫 . . Jarang kan boleh tengok set tangan ? Tapi jangan risau , kalau korang jenis suka sangat jaga tangan kaki korang , boleh la try set ni sebab yang ni memang lain dari lain . Sebab ada ingredients Shea Butter yang penuh dengan lembapan dan wangian teh putih sitrus . . . Boleh la belai diri sendiri kat rumah lepas ni . 3 beradik je tahan 8 bulan ke atas , best ke best ? . . Kalau best , DM saya . . #handspa  #homehandspa  #pakejjimat  #terbaik  #halusmulus  #halusmulusgebuss  #tanganpunnakcantik  #jomcantik  #jomcantiksama2  #jomcantiksamasama  #jomcantikbersama  #jomcantikberjemaah  #jomcantiksebelumraya  #tanganlembut  #tanganlicin  #tanganhalus  #gebus 
Alhamdulillah
Amalkan 2 kotak Booster Whitening Premium,cerah 1 badan uolls. Berkat kesabaran dan dengan izin-NYA juga. Jaga makan dan minum,in shaa Allah penyerapan cepat dan cantik.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Amalkan 2 kotak Booster Whitening Premium,cerah 1 badan uolls. Berkat kesabaran dan dengan izin-NYA juga. Jaga makan dan minum,in shaa Allah penyerapan cepat dan cantik. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Jerawat pun dah kurang,ramai tegur perubahan yang dekat adik ni sejak amalkan Booster Whitening Premium.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Jerawat pun dah kurang,ramai tegur perubahan yang dekat adik ni sejak amalkan Booster Whitening Premium. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
8 sachet Booster Whitening Premium sahaja,dah boleh nampak urat hijau.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah 8 sachet Booster Whitening Premium sahaja,dah boleh nampak urat hijau. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Cshine Skincare telah dirumus dan di import khas dari Korea untuk Merawat & Menjaga kulit secara sihat. 💯 bebas bahan kimia yg merosakkan wajah seperti mercury / hydroquinone yang menghakis lapisan kulit ✌🏻Anda pilih cantik segera tapi merana kemudian hari / cantik kini & selamanya ? Pilihan ditangan anda 😘
.
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
.
.
#beautysecretshalicious #beautyfoundation #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak #gebugebas #peloles #putihmulus #glowing #merecik #nakedface #snowwhite #jomcantikberjemaah #shahasan #neelofa #businesswoman #workharder #shahalam #uitm #unisel #kualakrai #malaysia #fattzura #hsc
Cshine Skincare telah dirumus dan di import khas dari Korea untuk Merawat & Menjaga kulit secara sihat. 💯 bebas bahan kimia yg merosakkan wajah seperti mercury / hydroquinone yang menghakis lapisan kulit ✌🏻Anda pilih cantik segera tapi merana kemudian hari / cantik kini & selamanya ? Pilihan ditangan anda 😘 . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #beautyfoundation  #cshinesoap  #cshineserum  #cshineskincare  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #putihmulus  #glowing  #merecik  #nakedface  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shahasan  #neelofa  #businesswoman  #workharder  #shahalam  #uitm  #unisel  #kualakrai  #malaysia  #fattzura  #hsc 
Bismillah. Assalamualaikum. Doakan saya ye. Berdebar ni. Nak interview kejap lagi. Rabbi yassir wala tuassir rabbi tammin bil khoir. Aminnn. ❤️.
.
#marykay #jomcantikberjemaah #mycareer
Bismillah. Assalamualaikum. Doakan saya ye. Berdebar ni. Nak interview kejap lagi. Rabbi yassir wala tuassir rabbi tammin bil khoir. Aminnn. ❤️. . #marykay  #jomcantikberjemaah  #mycareer 
MIXBERRY POWDER 🍒
Rasai Perubahan Ketara Dengan #beautysecretshalicious exclusive (200g) dengan kesan 3X GANDA LEBIH CEPAT dari Beauty Secret 100g 🔥 Stock terhad ! Siapa cepat dia dapat !
.
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
.
.
#beautysecretshalicious #beautyfoundation #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak #gebugebas #peloles #halusmulus #whitening #babyskin #smooth #merecik #snowwhite #jomcantikberjemaah #shahasan #neelofa #idola #meletop #businesswoman #struggle #workharder #fattzura #shahalam #kualakrai
MIXBERRY POWDER 🍒 Rasai Perubahan Ketara Dengan #beautysecretshalicious  exclusive (200g) dengan kesan 3X GANDA LEBIH CEPAT dari Beauty Secret 100g 🔥 Stock terhad ! Siapa cepat dia dapat ! . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #beautyfoundation  #cshinesoap  #cshineserum  #cshineskincare  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #halusmulus  #whitening  #babyskin  #smooth  #merecik  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shahasan  #neelofa  #idola  #meletop  #businesswoman  #struggle  #workharder  #fattzura  #shahalam  #kualakrai 
Fuhs! biar betulll niee 😱

Kalauu duluuu  zaidah masa ni umur 20an kelihatan sepertii opah mengusungg cucu yooo opsss 😬

Sedangkan usia  zaidah masih muda lagi tuwww . Tapi kulitt nampakk dah gelebihh sana sini . Sedihhnyaaa bilaa hormon dalam badan dah takk stabil macam deduluuu kalaa .

Tapi kini sejakkk konsisten cecalitt krim susukk moden niee, dah lain machiam. 
Bilaa berjalan ngan anakk . Umur dah 38 tahun halamakk aii nampakkk cunggg habiss macam adikkk beradikkk tuwww . “Manaa adikk mana akakk nieee , “ 
Perrghh ! Memangg AJAIB lah. Padan lahh rerata yang konsisten takk boleh tinggal mencalittt #WD nieee . 
Serammm kalauuu wajahh ketuaan yang duluuu main cakk cakkk kembali . Enggakk mahu sih. Pastii lahh nakk awet mudee slaluuu. Tetambah didepan cikk somi tersaiyunk ahaksss 😉

Korangg nakk tauu berapa lama  Zaidah konsisten cecalitt #WD ?

Udah 3 tahun tawww .Haaa dasyatt ke dasyattt sangadd ?

Raya pun takk lamaa bakal tibaa . Pasti seronokk bertemu sanakkk saudara kann . Nakkk sedara mara pujii awakk nampakk mude jelitaaa .

Mehh bercinta dengan #WD sekarang .Pasti takk nyesalll 😉

#mekzuradealerWdnvhkelate_0126590181
#JomCantikBerjemaah
#Teammokda
Fuhs! biar betulll niee 😱 Kalauu duluuu zaidah masa ni umur 20an kelihatan sepertii opah mengusungg cucu yooo opsss 😬 Sedangkan usia zaidah masih muda lagi tuwww . Tapi kulitt nampakk dah gelebihh sana sini . Sedihhnyaaa bilaa hormon dalam badan dah takk stabil macam deduluuu kalaa . Tapi kini sejakkk konsisten cecalitt krim susukk moden niee, dah lain machiam. Bilaa berjalan ngan anakk . Umur dah 38 tahun halamakk aii nampakkk cunggg habiss macam adikkk beradikkk tuwww . “Manaa adikk mana akakk nieee , “ Perrghh ! Memangg AJAIB lah. Padan lahh rerata yang konsisten takk boleh tinggal mencalittt #WD  nieee . Serammm kalauuu wajahh ketuaan yang duluuu main cakk cakkk kembali . Enggakk mahu sih. Pastii lahh nakk awet mudee slaluuu. Tetambah didepan cikk somi tersaiyunk ahaksss 😉 Korangg nakk tauu berapa lama Zaidah konsisten cecalitt #WD  ? Udah 3 tahun tawww .Haaa dasyatt ke dasyattt sangadd ? Raya pun takk lamaa bakal tibaa . Pasti seronokk bertemu sanakkk saudara kann . Nakkk sedara mara pujii awakk nampakk mude jelitaaa . Mehh bercinta dengan #WD  sekarang .Pasti takk nyesalll 😉 #mekzuradealerWdnvhkelate_0126590181  #JomCantikBerjemaah  #Teammokda 
Alhamdulillah
Sebelum raya dah kulit cerah cantik. Lepas ni tak perlu risau la kalau berjemur lama bawah matahari.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Sebelum raya dah kulit cerah cantik. Lepas ni tak perlu risau la kalau berjemur lama bawah matahari. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
2 sachet Booster Whitening Premium sahaja,dah boleh nampak kesan. Jenis malas pakai losyen,meh kemam BWP ni.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah 2 sachet Booster Whitening Premium sahaja,dah boleh nampak kesan. Jenis malas pakai losyen,meh kemam BWP ni. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Belum habis 1 kotak Booster Whitening Premium dah nampak kesan.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Belum habis 1 kotak Booster Whitening Premium dah nampak kesan. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Rezeki malam ni. Alhamdulillah. Malam2 pun kita cod tau kalau ada ready stock. Hihi.

Thank you Kak Liza sebab selalu shopping Mary Kay dengan Nani 😘.
.
#marykay #jomcantikberjemaah #marykaykotabharu #kotabharu #kelantan
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
Bagi mereka yang malas pakai losyen.
Bagi mereka yang tak suka makan supplement,sesuai sangat2.
.
FRESKIN WHITE 
whitening body shower Gel
.
mandian paling best !!!
✔ Langsung tidak melekit
✔ Tahan sehingga 2 bulan lebih 450ML
✔ Bau aroma terapi yang sangat wangi dan harum.
✔ Menjadikan kulit menjadi putih gebu, licin,segar dan yang penting sihat
✔ Mengurangkan jerawat badan
✔ Mengatasi masalah bau badan
✔ Boleh dijadikan hantaran kahwin
✔ Memberi kelembapan yang maksima
✔ Diperkaya dengan  pati vitamin serta serum
✔ Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati
✔ Haruman yang berpanjangan & tahan lama
✔ Memelihara Kehalusan Kulit
✔ Menyegarkan Tubuh Badan
✔ Dapat Mencerahkan, Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi
✔ Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
✔ Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
✔ Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
✔ Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
.
✔ Tiada Mercury
✔ Tiada Paraben
✔ Wangian ada Aromaterapi
.
Harga murah sangat
RM70.00 seluruh malaysia
RM75.00 sabah / sarawak
.
Whatsapp sekarang
0174362906
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah#aiputih
#mandianputih
Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Bagi mereka yang malas pakai losyen. Bagi mereka yang tak suka makan supplement,sesuai sangat2. . FRESKIN WHITE whitening body shower Gel . mandian paling best !!! ✔ Langsung tidak melekit ✔ Tahan sehingga 2 bulan lebih 450ML ✔ Bau aroma terapi yang sangat wangi dan harum. ✔ Menjadikan kulit menjadi putih gebu, licin,segar dan yang penting sihat ✔ Mengurangkan jerawat badan ✔ Mengatasi masalah bau badan ✔ Boleh dijadikan hantaran kahwin ✔ Memberi kelembapan yang maksima ✔ Diperkaya dengan pati vitamin serta serum ✔ Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati ✔ Haruman yang berpanjangan & tahan lama ✔ Memelihara Kehalusan Kulit ✔ Menyegarkan Tubuh Badan ✔ Dapat Mencerahkan, Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi ✔ Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati ✔ Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak ✔ Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan ✔ Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju! . ✔ Tiada Mercury ✔ Tiada Paraben ✔ Wangian ada Aromaterapi . Harga murah sangat RM70.00 seluruh malaysia RM75.00 sabah / sarawak . Whatsapp sekarang 0174362906 #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah #aiputih  #mandianputih 
Alhamdulillah
Baru je amalkan 3 sachet Booster Whitening Premium dah mula nampak kesan sikit. Kalau habis 1 kotak ni cerah melepak la.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Baru je amalkan 3 sachet Booster Whitening Premium dah mula nampak kesan sikit. Kalau habis 1 kotak ni cerah melepak la. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Habis 1 kotak Booster Whitening Premium,cerah bersih cantik kulit adik ni.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Habis 1 kotak Booster Whitening Premium,cerah bersih cantik kulit adik ni. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Nampak perbezaan dangan izin-NYA juga ye. 7 sachet Booster Whitening Premium dah nampak perubahan.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Nampak perbezaan dangan izin-NYA juga ye. 7 sachet Booster Whitening Premium dah nampak perubahan. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
😍😍 FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY ! New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. .
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 0196526913
.
.
#beautysecretshalicious #beautyfoundation #cshinesoap #cshineskincare #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak #gebugebas #peloles #merecik #halusmulus #snowwhite #jomcantikberjemaah #malaypretty #terapiinstagram #beautyismypassion #shahalam #uitm #unisel #kualakrai #kelantan
😍😍 FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY ! New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 0196526913 . . #beautysecretshalicious  #beautyfoundation  #cshinesoap  #cshineskincare  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #merecik  #halusmulus  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #malaypretty  #terapiinstagram  #beautyismypassion  #shahalam  #uitm  #unisel  #kualakrai  #kelantan 
😍😍 FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY ! New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. .
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 0196526913
.
.
#beautysecretshalicious #beautyfoundation #cshinesoap #cshineskincare #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak #gebugebas #peloles #merecik #halusmulus #snowwhite #jomcantikberjemaah #malaypretty #terapiinstagram #beautyismypassion #shahalam #uitm #unisel #kualakrai #kelantan
😍😍 FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY ! New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 0196526913 . . #beautysecretshalicious  #beautyfoundation  #cshinesoap  #cshineskincare  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #merecik  #halusmulus  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #malaypretty  #terapiinstagram  #beautyismypassion  #shahalam  #uitm  #unisel  #kualakrai  #kelantan 
Rasai perubahan  seawal 2 minggu dengan #beautysecretshalicious😘. BEAUTY SECRET 200g dengan kesan 3x ganda dari #beautysecretshalicious lama. ONLY RM125 👏🏻 Untuk penggunaan dua bulan. . stock sangat2 terhad. . sape cepat dia dapat 😘
.
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak #gebugebas #glowing #peloles #halusmulus #merecik #smooth #babyskin #snowwhite #jomcantikberjemaah #shahasan #neelofa #idola #meletop #shahalam #kualakrai #kelantan #fattahamin #fattzura #hsc #nikah
Rasai perubahan seawal 2 minggu dengan #beautysecretshalicious 😘. BEAUTY SECRET 200g dengan kesan 3x ganda dari #beautysecretshalicious  lama. ONLY RM125 👏🏻 Untuk penggunaan dua bulan. . stock sangat2 terhad. . sape cepat dia dapat 😘 . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #beautysecretshalicious  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #glowing  #peloles  #halusmulus  #merecik  #smooth  #babyskin  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shahasan  #neelofa  #idola  #meletop  #shahalam  #kualakrai  #kelantan  #fattahamin  #fattzura  #hsc  #nikah 
Alhamdulillah
2 sachet Booster Whitening,dah boleh nampak kesan. Bergantung pada badan seseorang juga tau. Tak semua penyerapan badan kita semua sama. Ada cepat,ada lambat.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah 2 sachet Booster Whitening,dah boleh nampak kesan. Bergantung pada badan seseorang juga tau. Tak semua penyerapan badan kita semua sama. Ada cepat,ada lambat. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Sebelum ni sunburn teruk,selalu kena panas,sejak makan Booster Whitening Premium,dah nampak cerah gebu.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Sebelum ni sunburn teruk,selalu kena panas,sejak makan Booster Whitening Premium,dah nampak cerah gebu. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Alhamdulillah
Baru amalkan 5 sachet Booster Whitening Premium dah nampak kesan. Jauh juga perbezaan yang adik ni dapat.
Tahniah sayang 😘
.
🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct
.
• Kulit putih 10x ganda
• Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
• Mehilangkan parut lama
• Mengecilkan liang roma terbuka
• Merawat kulit dari dalam
• Mengecutkan JERAWAT
• Menyingkir kan toksin dalam badan
• Kulit gebu,lembap & pink
• Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
• Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
• Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
• Mensekatakan tona kulit seluruh badan
• Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
• Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah
• Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap (passion fruit)
1box untuk sebulan
.
Harga mampu milik
RM70 satu kotak
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Alhamdulillah Baru amalkan 5 sachet Booster Whitening Premium dah nampak kesan. Jauh juga perbezaan yang adik ni dapat. Tahniah sayang 😘 . 🌼 BOOSTER WHITENING PREMIUM @ilovebeautyproduct . • Kulit putih 10x ganda • Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari • Mehilangkan parut lama • Mengecilkan liang roma terbuka • Merawat kulit dari dalam • Mengecutkan JERAWAT • Menyingkir kan toksin dalam badan • Kulit gebu,lembap & pink • Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata • Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda • Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh • Mensekatakan tona kulit seluruh badan • Menghaluskan kulit seperti kulit bayi • Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah • Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) 1box untuk sebulan . Harga mampu milik RM70 satu kotak postage add Rm8sm Rm11ss . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Lawa meghecikkk !!! Kalau mcm ni punye lawa confirm x cari lain !! dahhh tak payah nak risau lagi dah ! X payah pening2 nak pilih supplement ape 😘 dah terbukti berkesan ni haa ! Confirm jelita 💥 .
.
.
🌸 boleh dm/wasap 01161166671
.
.

#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #cshineskincare #cshineserum #cshinesoap #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak #peloles #gebugebas #halusmulus #smooth #merecik #babyskin #snowwhite #jomcantikberjemaah #shahasan #neelofa #fattzura #hsc #LKC #malaypretty #shahalam #uitm #unisel #kualakrai
Lawa meghecikkk !!! Kalau mcm ni punye lawa confirm x cari lain !! dahhh tak payah nak risau lagi dah ! X payah pening2 nak pilih supplement ape 😘 dah terbukti berkesan ni haa ! Confirm jelita 💥 . . . 🌸 boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #shaliciousbeautyfoundation  #cshineskincare  #cshineserum  #cshinesoap  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #peloles  #gebugebas  #halusmulus  #smooth  #merecik  #babyskin  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shahasan  #neelofa  #fattzura  #hsc  #LKC  #malaypretty  #shahalam  #uitm  #unisel  #kualakrai 
Assalamualaikum dan salam sejahtera.
.
HARGA FASTEA DETOX ADVANCE

Harga Asal Rm140 
Tidak termasok Postage
.
👉 Pakej 1
✔ Harga 1box  rm110 sm / rm113ss
✔ 🆓🎁Shaker
✔ 🆓📮 postage
.
👉 Pakej 2
✔ Harga 2 box rm200sm / rm215ss
✔ 🆓🎁2 Shaker
✔ 🆓📮 postage
.
PERHATIAN ‼
Baca sampai habis tau 
Tak faham boleh tanya 😄
.
✔ FASTEA DETOX ADVANCE
SHAKE ME 7DAYS !!
DETOX,KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU .
✅Mengurangkan berat badan
✅Mencegah kegemukan
✅Sekat selera makan
✅Mencerahkan dan mencantikan kulit
✅Meningkatkn sistem imunisasi badan
✅Kempiskan perut
✅Kecilkan lengan dan peha
✅Menganjalkan kulit
✅Menmudarkan Selulit dan parut
✅Mengawal nafsu makan
✅Mengawal Kadar Kolestrol
✅Merawat masalah kulit  kering dan kedutan
✅Membakar lemak secara semulajadi
✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan
.
Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu .
➡Tiada kesan sampingan
➡Tidak perlu pantang larang
.
Sesuai untuk masalah kencing manis, Obesiti dan darah tinggi
.
Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik
.
👉 INGREDIENT :-
GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO 
GARNICIA CAMBOGIA
.
👉 CARA PENGAMBILAN
1 SACHET SEBELUM TIDUR 
1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 
1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP)
.
👉 PERHATIAN !!
UNTUK 60KG DAN KEATAS
2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR
.
👉 PASTIKAN ‼‼
2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI
20g x 20schet
.
FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX
.
HALAL GMP  KKM
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Assalamualaikum dan salam sejahtera. . HARGA FASTEA DETOX ADVANCE Harga Asal Rm140 Tidak termasok Postage . 👉 Pakej 1 ✔ Harga 1box rm110 sm / rm113ss ✔ 🆓🎁Shaker ✔ 🆓📮 postage . 👉 Pakej 2 ✔ Harga 2 box rm200sm / rm215ss ✔ 🆓🎁2 Shaker ✔ 🆓📮 postage . PERHATIAN ‼ Baca sampai habis tau Tak faham boleh tanya 😄 . ✔ FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS !! DETOX,KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU . ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan . Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu . ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang . Sesuai untuk masalah kencing manis, Obesiti dan darah tinggi . Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik . 👉 INGREDIENT :- GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA . 👉 CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) . 👉 PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR . 👉 PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI 20g x 20schet . FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX . HALAL GMP KKM . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Assalamualaikum dan salam sejahtera.
.
HARGA FASTEA DETOX ADVANCE

Harga Asal Rm140 
Tidak termasok Postage
.
👉 Pakej 1
✔ Harga 1box  rm110 sm / rm113ss
✔ 🆓🎁Shaker
✔ 🆓📮 postage
.
👉 Pakej 2
✔ Harga 2 box rm200sm / rm215ss
✔ 🆓🎁2 Shaker
✔ 🆓📮 postage
.
PERHATIAN ‼
Baca sampai habis tau 
Tak faham boleh tanya 😄
.
✔ FASTEA DETOX ADVANCE
SHAKE ME 7DAYS !!
DETOX,KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU .
✅Mengurangkan berat badan
✅Mencegah kegemukan
✅Sekat selera makan
✅Mencerahkan dan mencantikan kulit
✅Meningkatkn sistem imunisasi badan
✅Kempiskan perut
✅Kecilkan lengan dan peha
✅Menganjalkan kulit
✅Menmudarkan Selulit dan parut
✅Mengawal nafsu makan
✅Mengawal Kadar Kolestrol
✅Merawat masalah kulit  kering dan kedutan
✅Membakar lemak secara semulajadi
✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan
.
Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu .
➡Tiada kesan sampingan
➡Tidak perlu pantang larang
.
Sesuai untuk masalah kencing manis, Obesiti dan darah tinggi
.
Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik
.
👉 INGREDIENT :-
GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO 
GARNICIA CAMBOGIA
.
👉 CARA PENGAMBILAN
1 SACHET SEBELUM TIDUR 
1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 
1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP)
.
👉 PERHATIAN !!
UNTUK 60KG DAN KEATAS
2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR
.
👉 PASTIKAN ‼‼
2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI
20g x 20schet
.
FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX
.
HALAL GMP  KKM
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Assalamualaikum dan salam sejahtera. . HARGA FASTEA DETOX ADVANCE Harga Asal Rm140 Tidak termasok Postage . 👉 Pakej 1 ✔ Harga 1box rm110 sm / rm113ss ✔ 🆓🎁Shaker ✔ 🆓📮 postage . 👉 Pakej 2 ✔ Harga 2 box rm200sm / rm215ss ✔ 🆓🎁2 Shaker ✔ 🆓📮 postage . PERHATIAN ‼ Baca sampai habis tau Tak faham boleh tanya 😄 . ✔ FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS !! DETOX,KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU . ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan . Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu . ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang . Sesuai untuk masalah kencing manis, Obesiti dan darah tinggi . Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik . 👉 INGREDIENT :- GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA . 👉 CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) . 👉 PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR . 👉 PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI 20g x 20schet . FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX . HALAL GMP KKM . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
FASTEA DETOX ADVANCE
SHAKE ME 7DAYS..!!
DETOX KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU
.
✅Mengurangkan berat badan
✅Mencegah kegemukan
✅Sekat selera makan
✅Mencerahkan dan mencantikan kulit
✅Meningkatkn sistem imunisasi badan
✅Kempiskan perut
✅Kecilkan lengan dan peha
✅Menganjalkan kulit
✅Menmudarkan Selulit dan parut
✅Mengawal nafsu makan
✅Mengawal Kadar Kolestrol
✅Merawat masalah kulit  kering dan kedutan
✅Membakar lemak secara semulajadi
✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan
.
Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu
➡Tiada kesan sampingan
➡Tidak perlu pantang larang
.
Sesuai untuk masalah kencing manis. Obesiti dan darah tinggi
.
Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik
.
👉 INGREDIENT :-
GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO 
GARNICIA CAMBOGIA
.
👉 CARA PENGAMBILAN
1 SACHET SEBELUM TIDUR 
1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 
1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP)
.
👉 PERHATIAN !!
UNTUK 60KG DAN KEATAS
2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR
.
PASTIKAN ‼‼
2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI .
20g x 20schet
.
🎤 FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX
.
HALAL GMP  KKM
.
RASA 
GREEN TEA + LEMON 
tak manis tak masam tak pahit tak kelat
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS..!! DETOX KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU . ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan . Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang . Sesuai untuk masalah kencing manis. Obesiti dan darah tinggi . Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik . 👉 INGREDIENT :- GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA . 👉 CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) . 👉 PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR . PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI . 20g x 20schet . 🎤 FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX . HALAL GMP KKM . RASA GREEN TEA + LEMON tak manis tak masam tak pahit tak kelat . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
"MEGA VOLUME MASCARA" INI DI REKA KHAS UTK WANITA2 YG TAK SUKA MASCARA WATERPROOF YG SUSAH GILEW NAK REMOVED!! Mvn norafurla ni mudah gilos nak cuci cuma guna air jew.. Tak perlu makeup remover dh, jimat duit dan jimat masa... Mascara ni ada dua brush,brush besar (jumbo) utk melebatkan bulu mata. Brush halus(skinny) utk memanjangkan dan menyelaputi setiap helaian bulu mata...mcm beli dua mascara tau kesayangans😍

APA KEISTIMEWAAN MASCARA?

Bahan2 mascara ini diimport dari Jepun dan Korea,dan dikilangkan di kilang yg diiktiraf di shanghai China yg juga supply product kosmetik halal. 
Mascara ini dihasilkan melalui special request formula sendiri oleh founder mengikut keperluan dan condition cuaca di malaysia.Founder sgt menitik beratkan tentang kemudahan utk wanita muslim. 
Mengadungi CASTOR OIL iaitu sejenis minyak yg sgt bagus utk memelihara dan meransang pertumbuhan bulu mata secara sihat. Tak perlu serum bulu mata dah... Kalau nak dapatkan info lanjut seperti harga & testimoni Mega Volume Mascara Norafurla ni, DM/PM/WA Cik Lala👉🏻019-3957975

Tapi... BETUL KE MASCARA NI MUDAH CUCI? 
Dh byk testimoni dan video2 tutorial bagaimana nk cuci mega volume mascara  ni.  Alhamdulillah mereka sgt berpuas hati guna mega volume mascara,mudah cuci dan tak hitamkn langsung mata.. 📞📞 BERMINAT?NAK ORDER? 📞📞 Tekan je link utk wassap

www.wasap.my/60193957975
.
Cik Lala tggu kat simpang 😘😘😘
.
.
#bellikatlala™🛍 #bellikatlalabeauty💄 
#mvmnorafurla 
#megavolumemascaranorafurla 
#agentmascaranorafurla 
#agentshahalam 
#bazaarpaknil 
#pknsshahalam 
#onlineshopper 
#onlineshopping 
#cantiklentiksampailangit 
#mascaracheta 
#jomcantikberjemaah 
#ciklalajual😉
"MEGA VOLUME MASCARA" INI DI REKA KHAS UTK WANITA2 YG TAK SUKA MASCARA WATERPROOF YG SUSAH GILEW NAK REMOVED!! Mvn norafurla ni mudah gilos nak cuci cuma guna air jew.. Tak perlu makeup remover dh, jimat duit dan jimat masa... Mascara ni ada dua brush,brush besar (jumbo) utk melebatkan bulu mata. Brush halus(skinny) utk memanjangkan dan menyelaputi setiap helaian bulu mata...mcm beli dua mascara tau kesayangans😍 APA KEISTIMEWAAN MASCARA? Bahan2 mascara ini diimport dari Jepun dan Korea,dan dikilangkan di kilang yg diiktiraf di shanghai China yg juga supply product kosmetik halal. Mascara ini dihasilkan melalui special request formula sendiri oleh founder mengikut keperluan dan condition cuaca di malaysia.Founder sgt menitik beratkan tentang kemudahan utk wanita muslim. Mengadungi CASTOR OIL iaitu sejenis minyak yg sgt bagus utk memelihara dan meransang pertumbuhan bulu mata secara sihat. Tak perlu serum bulu mata dah... Kalau nak dapatkan info lanjut seperti harga & testimoni Mega Volume Mascara Norafurla ni, DM/PM/WA Cik Lala👉🏻019-3957975 Tapi... BETUL KE MASCARA NI MUDAH CUCI? Dh byk testimoni dan video2 tutorial bagaimana nk cuci mega volume mascara ni. Alhamdulillah mereka sgt berpuas hati guna mega volume mascara,mudah cuci dan tak hitamkn langsung mata.. 📞📞 BERMINAT?NAK ORDER? 📞📞 Tekan je link utk wassap www.wasap.my/60193957975 . Cik Lala tggu kat simpang 😘😘😘 . . #bellikatlala ™🛍 #bellikatlalabeauty 💄 #mvmnorafurla  #megavolumemascaranorafurla  #agentmascaranorafurla  #agentshahalam  #bazaarpaknil  #pknsshahalam  #onlineshopper  #onlineshopping  #cantiklentiksampailangit  #mascaracheta  #jomcantikberjemaah  #ciklalajual 😉
Rajinkan membaca sampai habis tau
.
FASTEA DETOX ADVANCE
SHAKE ME 7DAYS..!!
DETOX KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU
.
✅Mengurangkan berat badan
✅Mencegah kegemukan
✅Sekat selera makan
✅Mencerahkan dan mencantikan kulit
✅Meningkatkn sistem imunisasi badan
✅Kempiskan perut
✅Kecilkan lengan dan peha
✅Menganjalkan kulit
✅Menmudarkan Selulit dan parut
✅Mengawal nafsu makan
✅Mengawal Kadar Kolestrol
✅Merawat masalah kulit  kering dan kedutan
✅Membakar lemak secara semulajadi
✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan
.
Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu
➡Tiada kesan sampingan
➡Tidak perlu pantang larang
.
Sesuai untuk masalah kencing manis. Obesiti dan darah tinggi
.
Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik
.
👉 INGREDIENT :-
GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO 
GARNICIA CAMBOGIA
.
👉 CARA PENGAMBILAN
1 SACHET SEBELUM TIDUR 
1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 
1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP)
.
👉 PERHATIAN !!
UNTUK 60KG DAN KEATAS
2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR
.
PASTIKAN ‼‼
2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI .
20g x 20schet
.
🎤 FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX
.
HALAL GMP  KKM
.
RASA 
GREEN TEA + LEMON 
tak manis tak masam tak pahit tak kelat
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Rajinkan membaca sampai habis tau . FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS..!! DETOX KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU . ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan . Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang . Sesuai untuk masalah kencing manis. Obesiti dan darah tinggi . Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik . 👉 INGREDIENT :- GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA . 👉 CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) . 👉 PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR . PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI . 20g x 20schet . 🎤 FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX . HALAL GMP KKM . RASA GREEN TEA + LEMON tak manis tak masam tak pahit tak kelat . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Assalamualaikum dan salam sejahtera.
.
HARGA FASTEA DETOX ADVANCE

Harga Asal Rm140 
Tidak termasok Postage
.
👉 Pakej 1
✔ Harga 1box  rm110 sm / rm113ss
✔ 🆓🎁Shaker
✔ 🆓📮 postage
.
👉 Pakej 2
✔ Harga 2 box rm200sm / rm215ss
✔ 🆓🎁2 Shaker
✔ 🆓📮 postage
.
PERHATIAN ‼
Baca sampai habis tau 
Tak faham boleh tanya 😄
.
✔ FASTEA DETOX ADVANCE
SHAKE ME 7DAYS !!
DETOX,KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU .
✅Mengurangkan berat badan
✅Mencegah kegemukan
✅Sekat selera makan
✅Mencerahkan dan mencantikan kulit
✅Meningkatkn sistem imunisasi badan
✅Kempiskan perut
✅Kecilkan lengan dan peha
✅Menganjalkan kulit
✅Menmudarkan Selulit dan parut
✅Mengawal nafsu makan
✅Mengawal Kadar Kolestrol
✅Merawat masalah kulit  kering dan kedutan
✅Membakar lemak secara semulajadi
✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan
.
Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu .
➡Tiada kesan sampingan
➡Tidak perlu pantang larang
.
Sesuai untuk masalah kencing manis, Obesiti dan darah tinggi
.
Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik
.
👉 INGREDIENT :-
GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO 
GARNICIA CAMBOGIA
.
👉 CARA PENGAMBILAN
1 SACHET SEBELUM TIDUR 
1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 
1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP)
.
👉 PERHATIAN !!
UNTUK 60KG DAN KEATAS
2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR
.
👉 PASTIKAN ‼‼
2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI
20g x 20schet
.
FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX
.
HALAL GMP  KKM
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Assalamualaikum dan salam sejahtera. . HARGA FASTEA DETOX ADVANCE Harga Asal Rm140 Tidak termasok Postage . 👉 Pakej 1 ✔ Harga 1box rm110 sm / rm113ss ✔ 🆓🎁Shaker ✔ 🆓📮 postage . 👉 Pakej 2 ✔ Harga 2 box rm200sm / rm215ss ✔ 🆓🎁2 Shaker ✔ 🆓📮 postage . PERHATIAN ‼ Baca sampai habis tau Tak faham boleh tanya 😄 . ✔ FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS !! DETOX,KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU . ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan . Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu . ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang . Sesuai untuk masalah kencing manis, Obesiti dan darah tinggi . Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik . 👉 INGREDIENT :- GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA . 👉 CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) . 👉 PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR . 👉 PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI 20g x 20schet . FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX . HALAL GMP KKM . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
FASTEA DETOX ADVANCE
SHAKE ME 7DAYS..!!
DETOX KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU
.
✅Mengurangkan berat badan
✅Mencegah kegemukan
✅Sekat selera makan
✅Mencerahkan dan mencantikan kulit
✅Meningkatkn sistem imunisasi badan
✅Kempiskan perut
✅Kecilkan lengan dan peha
✅Menganjalkan kulit
✅Menmudarkan Selulit dan parut
✅Mengawal nafsu makan
✅Mengawal Kadar Kolestrol
✅Merawat masalah kulit  kering dan kedutan
✅Membakar lemak secara semulajadi
✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan
.
Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu
➡Tiada kesan sampingan
➡Tidak perlu pantang larang
.
Sesuai untuk masalah kencing manis. Obesiti dan darah tinggi
.
Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik
.
👉 INGREDIENT :-
GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO 
GARNICIA CAMBOGIA
.
👉 CARA PENGAMBILAN
1 SACHET SEBELUM TIDUR 
1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 
1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP)
.
👉 PERHATIAN !!
UNTUK 60KG DAN KEATAS
2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR
.
PASTIKAN ‼‼
2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI .
20g x 20schet
.
🎤 FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX
.
HALAL GMP  KKM
.
RASA 
GREEN TEA + LEMON 
tak manis tak masam tak pahit tak kelat
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS..!! DETOX KURUS,RAMPING,PUTIH GEBU . ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan . Sesuai untuk lelaki,wanita dan ibu menyusu ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang . Sesuai untuk masalah kencing manis. Obesiti dan darah tinggi . Tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik . 👉 INGREDIENT :- GREEN TEA,LEMON,HONEY,PASSION FRUIT JUICE,STEVIA,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA . 👉 CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) . 👉 PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR . PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI . 20g x 20schet . 🎤 FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX . HALAL GMP KKM . RASA GREEN TEA + LEMON tak manis tak masam tak pahit tak kelat . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #BoosterWhitening  #BoosterWhiteningPremium  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #VitaminC  #NakkPutih  #NakKurus  #BWPremium  #JomDetox  #FreskinWhite  #SuperMomMiracleGel  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
Jom pergi mencantikkan wanita 😍👸🏻.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #jomcantikberjemaah
LIMITED STOCK
.
Belum masuk postage
Add rm8 seluruh malaysia
Add rm11 sabah/sarawak
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
LIMITED STOCK
.
Belum masuk postage
Add rm8 seluruh malaysia
Add rm11 sabah/sarawak
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
LIMITED STOCK
.
Belum masuk postage
Add rm8 seluruh malaysia
Add rm11 sabah/sarawak
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#BoosterWhitening
#BoosterWhiteningPremium
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#VitaminC
#NakkPutih
#NakKurus
#BWPremium
#JomDetox
#FreskinWhite
#SuperMomMiracleGel
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Mary Kay bukan je ade produk yg tersangat best, tapi Mary Kay juga ada kerjaya yg hebat.

Nak cantik? Nak income? Nak hadiah? Nak melancong? Nak kereta? Nak kawan? Nak cincin berlian?

Haaa. Semua boleh dapat melalui kerjaya Mary Kay. Alhamdulillah. Saya dah dapat kulit yg makin sihat 👸🏻, dapat income 4 angka💲💸, dapat macam2 hadiah daripada company dan senior 🎁, bakal pergi melancong 🛳️, dapat kawan yg ramai 👭, sekarang tengah usaha utk dapat cincin berlian 💍 bulan September nanti, lepas ni nak berusaha utk dapat kereta PINK PERCUMA pulak 🚗🚗🚗.
.
Saya nak bantu 5 orang yg betul2 serius nak jadikan Mary Kay sebagai kerjaya dan capai semua hadiah best macam kat atas tu?

Whatsapp saya sekarang. 0179393178

Hanani,
Seorang yg bercita2 tinggi.
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT ❤️.
.
#marykay #jomcantikberjemaah #marykaykotabharu #marykaykelantan
Mary Kay bukan je ade produk yg tersangat best, tapi Mary Kay juga ada kerjaya yg hebat. Nak cantik? Nak income? Nak hadiah? Nak melancong? Nak kereta? Nak kawan? Nak cincin berlian? Haaa. Semua boleh dapat melalui kerjaya Mary Kay. Alhamdulillah. Saya dah dapat kulit yg makin sihat 👸🏻, dapat income 4 angka💲💸, dapat macam2 hadiah daripada company dan senior 🎁, bakal pergi melancong 🛳️, dapat kawan yg ramai 👭, sekarang tengah usaha utk dapat cincin berlian 💍 bulan September nanti, lepas ni nak berusaha utk dapat kereta PINK PERCUMA pulak 🚗🚗🚗. . Saya nak bantu 5 orang yg betul2 serius nak jadikan Mary Kay sebagai kerjaya dan capai semua hadiah best macam kat atas tu? Whatsapp saya sekarang. 0179393178 Hanani, Seorang yg bercita2 tinggi. MARY KAY BEAUTY CONSULTANT ❤️. . #marykay  #jomcantikberjemaah  #marykaykotabharu  #marykaykelantan 
.
HOT SELLING ITEM
.
Set basic ni sebagai permulaan untuk sesiapa yg baru nak cuba Elysian.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif dan juga yang mengalami masalah jerawat, sunburn, breakout akibat tersalah guna produk.
.
📌 Serum booster 15ml
📌 Deep Gel Cleanser 100ml
.
Cuba sekali pasti repeat order...
.
WHATSAPP 📲 0162060016
. HOT SELLING ITEM . Set basic ni sebagai permulaan untuk sesiapa yg baru nak cuba Elysian. . Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif dan juga yang mengalami masalah jerawat, sunburn, breakout akibat tersalah guna produk. . 📌 Serum booster 15ml 📌 Deep Gel Cleanser 100ml . Cuba sekali pasti repeat order... . WHATSAPP 📲 0162060016
Siapa ada masalah kulit gelap nak laila  bantu dengan rawat masalah awak ? Hanya bermodalkan RM75 tauuu sehari awak perlu invest RM1.60 sahaja 
Yelahh Putih Korea ni tahan lebih sebulan tauu .
.
 PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang .
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan .
.
Whatsapp 0136296733 atau klik link di BIO ! .
.
Kami juga membuka peluang untuk anda menjadi sebahagian dari Team #NAFILLAEMPIRE .
.
Agent bermodalkan RM180 sahaja !!! Whatsapp 011-2511 0545 😊
.
.
#putihkoreatestimoni #putihkoreareseller #labetest #selamat_malam #jomcantiksama2 #jomcantikberjemaah #sapecepatdiedapat #bersih #selamat #berkualiti #putihkoreaperak #positifthinking #jomdapatkansegera #koreagirls #saranghaeyo
Siapa ada masalah kulit gelap nak laila bantu dengan rawat masalah awak ? Hanya bermodalkan RM75 tauuu sehari awak perlu invest RM1.60 sahaja Yelahh Putih Korea ni tahan lebih sebulan tauu . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . Whatsapp 0136296733 atau klik link di BIO ! . . Kami juga membuka peluang untuk anda menjadi sebahagian dari Team #NAFILLAEMPIRE  . . Agent bermodalkan RM180 sahaja !!! Whatsapp 011-2511 0545 😊 . . #putihkoreatestimoni  #putihkoreareseller  #labetest  #selamat_malam  #jomcantiksama2  #jomcantikberjemaah  #sapecepatdiedapat  #bersih  #selamat  #berkualiti  #putihkoreaperak  #positifthinking  #jomdapatkansegera  #koreagirls  #saranghaeyo 
😍😍 FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY ! New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa #C-booster. .C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. .
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
.
.
#beautysecretshalicious #beautyfoundation #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak #gebugebas #peloles #halusmulus #merecik #snowwhite #jomcantikberjemaah #malaypretty #beautyismypassion #terapiinstagram #misicantikrayatahunni #shahalam #uitm #unisel #kualakrai #cod #posseluruhmalaysia #
😍😍 FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY ! New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa #C -booster. .C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #beautyfoundation  #cshinesoap  #cshineserum  #cshineskincare  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #halusmulus  #merecik  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #malaypretty  #beautyismypassion  #terapiinstagram  #misicantikrayatahunni  #shahalam  #uitm  #unisel  #kualakrai  #cod  #posseluruhmalaysia  #
Assalamualaikum n hai gaiss 😘😘 nama saya fie....Korang nak grab amourskincare😍😍😍 Nak tahu kehebatan supperrr dupperrr Amourskincare 😘😘😘😘 cepat laju2  pm fie tau.. nak lagi senang tanpa perlu save nombor, Korang boleh terus tekan link whatsapp dekat bio instagram @amourskincare_byfiyy / +60132761158 #jomcantikberjemaah #produktanpamerkuri #nakcantikkenasabar #amourkskincare #amourina #amourteam #amourskincarebyfiyy
Assalamualaikum n hai gaiss 😘😘 nama saya fie.....Korang nak grab amourskincare😍😍😍 Nak tahu kehebatan supperrr dupperrr Amourskincare 😘😘😘😘 cepat laju2  pm fie tau.. nak lagi senang tanpa perlu save nombor, Korang boleh terus tekan link whatsapp dekat bio instagram @amourskincare_byfiyy / +60132761158 #jomcantikberjemaah #produktanpamerkuri #nakcantikkenasabar #amourkskincare #amourina #amourteam #amourskincarebyfiyy
Betui kaa Beauty Secret boleh memutihkan ? Laaaaa pasaipaa x pulakkkk ! Mmg kite formulasikan untuk memutihkan kulit selain menglowing & mengebu gebaskan. Antara active ingredients yang mengeboomkan BS tuu adalah Collagen, Gluthathione, Vitamin C, Premix multivitamin. Cukup lengkap dalam 1 botol ade semua jenis yg kulit & badan perlukan. Tknak makan lagii sis x tau lahh. Makan sodappp, cantik beseri lgiii effect die. Senang cite, I put my trust on BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS
.
.
🌸 boleh dm/wasap 01161166671
.
.
#beautysecretshalicious #beautyfoundation #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #putihmelepak #gebugebas #peloles #halusmulus #babyskin #glowing #smooth #merecik #snowwhite #jomcantikberjemaah #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #shahasan #neelofa #idola #workharder #businesswoman #shahalam #unisel #uitm #kualakrai #kelantan #fattzura #hsc
Betui kaa Beauty Secret boleh memutihkan ? Laaaaa pasaipaa x pulakkkk ! Mmg kite formulasikan untuk memutihkan kulit selain menglowing & mengebu gebaskan. Antara active ingredients yang mengeboomkan BS tuu adalah Collagen, Gluthathione, Vitamin C, Premix multivitamin. Cukup lengkap dalam 1 botol ade semua jenis yg kulit & badan perlukan. Tknak makan lagii sis x tau lahh. Makan sodappp, cantik beseri lgiii effect die. Senang cite, I put my trust on BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS . . 🌸 boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #beautyfoundation  #cshinesoap  #cshineserum  #cshineskincare  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #halusmulus  #babyskin  #glowing  #smooth  #merecik  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #shahasan  #neelofa  #idola  #workharder  #businesswoman  #shahalam  #unisel  #uitm  #kualakrai  #kelantan  #fattzura  #hsc 
Sape taknak PUTIH SATU BADAN kann 😍😍
.

Takyah la habis BERIBU RIBU semata-mata nak putih sebab inject ni kita tak tahu kesan buruk dia tu! 😩 nak FLAWLESS tapi modal tak banyak dan takut nak inject boleh la try #beautysecretshalicious ni. BEAUTY SECRET ni berasaskan buah berry. SEDAP yaa ampunn rasa nak telan dengan botol sekali 😁😁 .
.
🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #shalicioushq #cshinehq #agentshalicious #putihmelepak
#gebugebas #peloles #glowing #merecik #snowwhite #jomcantikberjemaah #shahasan #neelofa #businesswoman #inspirasiwanita #tahunmeroket #shahalam #kualakrai
Sape taknak PUTIH SATU BADAN kann 😍😍 . Takyah la habis BERIBU RIBU semata-mata nak putih sebab inject ni kita tak tahu kesan buruk dia tu! 😩 nak FLAWLESS tapi modal tak banyak dan takut nak inject boleh la try #beautysecretshalicious  ni. BEAUTY SECRET ni berasaskan buah berry. SEDAP yaa ampunn rasa nak telan dengan botol sekali 😁😁 . . 🌸 berminat boleh dm/wasap 01161166671 . . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #shalicioushq  #cshinehq  #agentshalicious  #putihmelepak  #gebugebas  #peloles  #glowing  #merecik  #snowwhite  #jomcantikberjemaah  #shahasan  #neelofa  #businesswoman  #inspirasiwanita  #tahunmeroket  #shahalam  #kualakrai 
Saya beli beg troli mekap ni. Seronok lahai susun2 produk2 mary kay dalam ni. Senang. Tak payah angkut 2 3 beg. Hehe.

Kemas2 produk kejap sebelum tidur. InsyaAllah esok pagi ada kelas kecantikan. Yeaayy. Tak sabarrr nak mencantikkan wanita 😍😍😍. Harap2 ulcer ni tak sakit la ye esok nak kena banyak bercakap 😂.
.
Kalau ada yg berminat nak belajar cara penjagaan wajah dan mekap, jom kite set date. Whatsapp 0179393178.

#marykay #jomcantikberjemaah #bengkelkecantikan #kelaskecantikan #kelantan #marykaykotabharu
Saya beli beg troli mekap ni. Seronok lahai susun2 produk2 mary kay dalam ni. Senang. Tak payah angkut 2 3 beg. Hehe. Kemas2 produk kejap sebelum tidur. InsyaAllah esok pagi ada kelas kecantikan. Yeaayy. Tak sabarrr nak mencantikkan wanita 😍😍😍. Harap2 ulcer ni tak sakit la ye esok nak kena banyak bercakap 😂. . Kalau ada yg berminat nak belajar cara penjagaan wajah dan mekap, jom kite set date. Whatsapp 0179393178. #marykay  #jomcantikberjemaah  #bengkelkecantikan  #kelaskecantikan  #kelantan  #marykaykotabharu 
Inilah Detox bella.. Dua2 wajib ada muka done badan pun done.. Bila berhari hari dah sibuk + kepenatan melanda ni pun belum settle sepenuhnya, bila tak dan berMasker Glowing di muka perasaan tu macam dah lama gilerr tak Detox muka ni tau... Adoiii lepas ni no skip lagi yoo.. 😆😆 #JomBerJamuDetox 
#JomBerMaskerGlowing 
#JomCantikBerjemaah
Inilah Detox bella.. Dua2 wajib ada muka done badan pun done.. Bila berhari hari dah sibuk + kepenatan melanda ni pun belum settle sepenuhnya, bila tak dan berMasker Glowing di muka perasaan tu macam dah lama gilerr tak Detox muka ni tau... Adoiii lepas ni no skip lagi yoo.. 😆😆 #JomBerJamuDetox  #JomBerMaskerGlowing  #JomCantikBerjemaah