an online Instagram web viewer

#jarimanisjewellery medias

Photos

Ready Stock

BABY STROLLER
2.34g

#jarimanisjewellery
#gdora #916gold
Tahniah buat rakan sekolah sy ni..buat pilihan yang tepat..memilih CINCIN RAMA2 yang super owhsem ni untuk bergaya di Aidilfitri nanti 😍😍😘 Uolls bila lagi??
Meh whatsapp kita kot ada yang terpendam dalam hati tu..boleh kita bincang2 πŸ€—
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #geligagold #916gold
Tahniah buat rakan sekolah sy ni..buat pilihan yang tepat..memilih CINCIN RAMA2 yang super owhsem ni untuk bergaya di Aidilfitri nanti 😍😍😘 Uolls bila lagi?? Meh whatsapp kita kot ada yang terpendam dalam hati tu..boleh kita bincang2 πŸ€— www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #gdora  #geligagold  #916gold 
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK
.
SELAMAT BERPUASA & MENUNAIKAN IBADAT
.
.
Kami menyusun 10 jari memohon ampun & maaf seandainya ada terkurang terkasar bahasa sepanjang berurusniaga

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK . SELAMAT BERPUASA & MENUNAIKAN IBADAT . . Kami menyusun 10 jari memohon ampun & maaf seandainya ada terkurang terkasar bahasa sepanjang berurusniaga #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Bismillahirahmanirahim 🌷🌷🌷
.
Sukacitanya kami @jarimanisjewellery_official adalah WAKIL JUALAN SAH Gdora Malaysia
akan membuat PROMOSI sempena pembukaan rasmi
KEDAI EMAS GELIGA GOLD 
pada 12 May 2018
.
βœ…Harga Promosi RM185/g untuk semua item Gdora
βœ…Harga Promosi RM190/g untuk semua item Gdora eksklusif
βœ…Upah RM10/pc untuk semua item ENAMEL & item bawah 1g
βœ…Sah untuk pembelian secara pos sahaja
βœ…Sah untuk item yang sedia ada sahaja (ready stock)
βœ…Harga pos RM10 sm / RM14 ss
βœ…Promosi berjalan untuk 1 hari sahaja 12 MAY 2018

Item2 ready stock boleh rujuk πŸ‘‡
Channel : t.me/gdorabybiebaha
Fb Page : Gdora By Bie Baha
Ig : @jarimanisjewellery_official

Untuk belian boleh terus whatsapp
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Bismillahirahmanirahim 🌷🌷🌷 . Sukacitanya kami @jarimanisjewellery_official adalah WAKIL JUALAN SAH Gdora Malaysia akan membuat PROMOSI sempena pembukaan rasmi KEDAI EMAS GELIGA GOLD pada 12 May 2018 . βœ…Harga Promosi RM185/g untuk semua item Gdora βœ…Harga Promosi RM190/g untuk semua item Gdora eksklusif βœ…Upah RM10/pc untuk semua item ENAMEL & item bawah 1g βœ…Sah untuk pembelian secara pos sahaja βœ…Sah untuk item yang sedia ada sahaja (ready stock) βœ…Harga pos RM10 sm / RM14 ss βœ…Promosi berjalan untuk 1 hari sahaja 12 MAY 2018 Item2 ready stock boleh rujuk πŸ‘‡ Channel : t.me/gdorabybiebaha Fb Page : Gdora By Bie Baha Ig : @jarimanisjewellery_official Untuk belian boleh terus whatsapp www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Ready Stock

LOVE MAPLE 
0.63g - ❌sold

#jarimanisjewellery
#gdora #916gold
Million thanks to my dear customer for support & purchase with us 😘😘😘 #jarimanisjewellery #jarimanisangle
Ready Stock

LV ROUND
1.54g
1.55g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Special untuk cust yg shopping minggu ni..kita bagi free gift 'DAIM' πŸ€—

Sape nak meh cpt shopping..selagi stock masih ada

Refer ready stock di channel t.me/gdorabybiebaha

Kalau ada yang berminat terus whatsapp 
Www.wasap.my/6013322742

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Special untuk cust yg shopping minggu ni..kita bagi free gift 'DAIM' πŸ€— Sape nak meh cpt shopping..selagi stock masih ada Refer ready stock di channel t.me/gdorabybiebaha Kalau ada yang berminat terus whatsapp Www.wasap.my/6013322742 #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Bagi chance anak2 nk bergaya juga kan

Asyik charm mak2 je mana boley jadi πŸ˜‚

STONE SHOE ni ready stock ye..1.98g.... kalau ada mak2 yang nk belikan untuk anak2 roger2 kita πŸ˜‰

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Bagi chance anak2 nk bergaya juga kan Asyik charm mak2 je mana boley jadi πŸ˜‚ STONE SHOE ni ready stock ye..1.98g.... kalau ada mak2 yang nk belikan untuk anak2 roger2 kita πŸ˜‰ #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Bagi chance anak2 nk bergaya juga kan

Asyik charm mak2 je mana boley jadi πŸ˜‚

RIBBON SHOE ni ready stock ye..2.19g.... kalau ada mak2 yang nk belikan untuk anak2 roger2 kita πŸ˜‰

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Bagi chance anak2 nk bergaya juga kan Asyik charm mak2 je mana boley jadi πŸ˜‚ RIBBON SHOE ni ready stock ye..2.19g.... kalau ada mak2 yang nk belikan untuk anak2 roger2 kita πŸ˜‰ #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
GoOD NitE Gojes SUmee😘
.
.
Ehh..eh..knp?
Xboleh tdo ye nengok cincin yg kiut ni

Sape jari yg kiut meh la msuk minang πŸ˜‰

Ready stock size 11 je
Berat 2.17g

Kalau berminat WA 
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #916gold
GoOD NitE Gojes SUmee😘 . . Ehh..eh..knp? Xboleh tdo ye nengok cincin yg kiut ni Sape jari yg kiut meh la msuk minang πŸ˜‰ Ready stock size 11 je Berat 2.17g Kalau berminat WA www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #916gold 
Ready stock

MODERN LOVE WRITING
1.36g - ❌sold
1.36g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready Stock

OPENWORK HEART
1.11g
1.23g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

WINDMILL 
2.34g - ❌sold

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ada ke yang suka makan HONEY DEW??
.
@jarimanisjewellery_official  ada sepotong ni..meh la rapat2 kalau teringin πŸ˜„

HONEY DEW
2.39g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ada ke yang suka makan HONEY DEW?? . @jarimanisjewellery_official ada sepotong ni..meh la rapat2 kalau teringin πŸ˜„ HONEY DEW 2.39g #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Ready Stock

ROUND CLPAS GDORA BANGLE
5.5cm (oval)
9.82g

#jarimanisjewellery  #gdora #916gold
Ready Stock

GUCCI RING
Sz15 | 1.90g **lebar 0.5cm

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Alhamdulillah...customer dah melebarkan sayapnye 😍

Semakin berseri2 dah set merah ni 🌷🌷🌷 Tqsm atas sokongan yang dberikan 😘

#jarimanisjewellery #jarimanisangle #gdora #916gold
Ready stock

SPACER LOVE SMALL
1.62g (pair)
1.71g (pair)
1.72g (pair)

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

NECKLACE (BELUT)
10.58g
60cm

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

GIGANTIC LOVE PINK
1.94g
2.04g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

CLOVER MATTE PURPLE STONE
1.33g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Tenqiu for ur purchase dear..😘😘 #jarimanisangle #jarimanisjewellery #gdora #916gold
LOVE GIFT PINK πŸ’—

Cantik..menarik..tertarik kau mmg de boom πŸ˜‰

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Milik siapakah bangle yang owhsome ni?? Ready stock ye kawan2..kalau kenan cpt2 masuk meminang πŸ˜„

CYLINDER CLAPS GDORA
6cm (round) - ❌sold
10.85g

ROUND CLAPS GDORA
5.5cm (oval)
9.82g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Milik siapakah bangle yang owhsome ni?? Ready stock ye kawan2..kalau kenan cpt2 masuk meminang πŸ˜„ CYLINDER CLAPS GDORA 6cm (round) - ❌sold 10.85g ROUND CLAPS GDORA 5.5cm (oval) 9.82g #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Ready stock

LOVE TEACHER
1.67g - πŸ”

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Customer ada macam2

Ada yang deal2 terus diam
Ada yang deal2 diam & deal lg pas2 krik2
Ada yang deal2 pas2 nk tunggu gaji

But customer yg ni alhamdulillah deal2 ambk 3 charm & terus payment
.
.
Customer selalu betol so layanlah dengan baik..
In sha allah dalam ramai2 customer tu mesti ada yang membawa rezeki untuk kita 😍

Thanks a lot to all my luvly customer πŸ’‹πŸ’‹ #jarimanisjewellery #gdora #916gold
Customer ada macam2 Ada yang deal2 terus diam Ada yang deal2 diam & deal lg pas2 krik2 Ada yang deal2 pas2 nk tunggu gaji But customer yg ni alhamdulillah deal2 ambk 3 charm & terus payment . . Customer selalu betol so layanlah dengan baik.. In sha allah dalam ramai2 customer tu mesti ada yang membawa rezeki untuk kita 😍 Thanks a lot to all my luvly customer πŸ’‹πŸ’‹ #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Awak2 rasa sy comel x?? Kalau awak2 berminat nnt pm mama sy ye..😍 #jarimanisjewellery #gdora #916gold
"Ok Kak sal puas hati. Nanti dia order lagi la tu hi hi hi" ***************************************** Alhamdulillah...Cikgu Sal tersenyum lebar terima hadiah birthday in advance dari En. Husband 😍😍 Tqsm buat En. Husband Cikgu Sal di ats belian set gdora ni 😘
.
.
Kalau ada En. Husband kat luar sana yang nak buat hadiah untuk wife boleh terus whatsapp sy
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #jarimanisangle  #gdora #916gold
"Ok Kak sal puas hati. Nanti dia order lagi la tu hi hi hi" ***************************************** Alhamdulillah...Cikgu Sal tersenyum lebar terima hadiah birthday in advance dari En. Husband 😍😍 Tqsm buat En. Husband Cikgu Sal di ats belian set gdora ni 😘 . . Kalau ada En. Husband kat luar sana yang nak buat hadiah untuk wife boleh terus whatsapp sy www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #jarimanisangle  #gdora  #916gold 
New..New..New

KENDI LOVE CROWN
App. Weight 21g

Open for preorder..if interested please whatsapp www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #geligagold #gdora #916gold
Ready stock

BIRD CAGE DANGLE
1.68g

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

WHITE+PINK FLOWER
2.56g

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

MEOW BLUE STONE
1.34g - ❌sold
1.34g

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

LOVE MOM
1.87g - ❌sold

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

LOVE NURSE
1.55g - ❌sold

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

EIFFEL TOWER DANGLE
1.74g
1.81g - ❌sold

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

PINK LOVE EFFECT
1.60g - ❌sold

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

LOVE BOOM
1.64g

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

DAISY LINING
2.95g - ❌sold

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

BLOOMING ROSE
2.03g - ❌sold

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

STARRY HEART STONE
1.82g

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

HALF RED APPLE 
2.10g - ❌sold

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

LOVE SENTIMENTS
1.49g - πŸ”
1.60g

If interested whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Tqsm for ur purchase dear @na.anina 😘😘🌷🌷 #jarimanisangle #jarimanisjewellery #gdora #916gold
Wowww...owhsem sangat LOVE PADLOCK ni 😘
.
Jom kita kunci & abadikan kenangan bersama tersayang πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Berat 5g+-
Boleh letak gambar & nama
.
.
Kalau ada yang berminat boleh terus Whatsapp πŸ‘‡
Www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Wowww...owhsem sangat LOVE PADLOCK ni 😘 . Jom kita kunci & abadikan kenangan bersama tersayang πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Berat 5g+- Boleh letak gambar & nama . . Kalau ada yang berminat boleh terus Whatsapp πŸ‘‡ Www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
LOVE BALLOON S SIRIES

Open for preorder
S size 2g
M size 3g

If interested pls whatsapp
Www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

VESPA - ❌sold
2.24g

Whatsapp if interested
Www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Tqsm for ur purchase 😘😘🌷🌷 #jarimanisangle #jarimanisjewellery
KENDI BRACELET with GDORA PADLOCK

Simple but nice πŸ€—
App. Weight 17g

If interested please pm or whatsapp 
Www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #916gold
KENDI BRACELET with GDORA PADLOCK Simple but nice πŸ€— App. Weight 17g If interested please pm or whatsapp Www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #916gold