an online Instagram web viewer

#jamunenekviral medias

Photos

.
Mrs Iron RM20
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique 
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+601115162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #globetamilmurah
💊 JAMU NENEK - RAPAT PLUS 👉Khas untuk wanita yang inginkan penjagaan dalaman dan luaran yang seimbang. Sangat berkhasiat utk setiap individu dan berupaya menyelesaikan secara menyeluruh masalah kesihatan dan kecantikan.
Digunakan secara tradisional untuk :
✔ mengekalkan kesihatan wanita
✔ melancarkan perjalanan haid
✔ wanita selepas bersalin
✔ mengurangkan sengugut 
1 Botol Rapat Plus - 50 biji kapsul 💊 JAMU NENEK - FIT I KAPSUL 👉Utk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan. Mengumpal lemak yg tidak diingini dlm badan dgn selamat. Rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. Diformulasi dr extrak sena, halia, kunyit, serai,jintan, inai mekah dan pelbagai herb yg bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan.
Digunakan secara tradisional untuk :
✔ melancarkan peredaran darah
✔ membantu penghadaman ✔ mengurangkan berat badan ✔ untuk kesihatan wanita  1 Botol Rapat Plus - 50 biji kapsul 💊 JAMU NENEK - SANG SURIA 👉Dapat merawat masalah resdung, jerawat, kulit yg bermasalah kesan resdung, bengkak gatal mata, kerap demam, selsema, batuk, lelah asma. Keguguran rambut yg membotakkan kepala kesan hama resdung dan lain2.
Digunakan secara tradisional untuk kegunaan kesihatan 
1 Botol Sang Suria - 40 kapsul  JAMU 💊NENEK - LELAKI SP 
Merawat masalah kesihatan dalaman lelaki  1 Botol Lelaki SP - 50 biji kapsul

#jamu #jamunenek #jamunenekviral #jamuoriginal #jamunenekmeletop
💊 JAMU NENEK - RAPAT PLUS 👉Khas untuk wanita yang inginkan penjagaan dalaman dan luaran yang seimbang. Sangat berkhasiat utk setiap individu dan berupaya menyelesaikan secara menyeluruh masalah kesihatan dan kecantikan. Digunakan secara tradisional untuk : ✔ mengekalkan kesihatan wanita ✔ melancarkan perjalanan haid ✔ wanita selepas bersalin ✔ mengurangkan sengugut 1 Botol Rapat Plus - 50 biji kapsul 💊 JAMU NENEK - FIT I KAPSUL 👉Utk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan. Mengumpal lemak yg tidak diingini dlm badan dgn selamat. Rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. Diformulasi dr extrak sena, halia, kunyit, serai,jintan, inai mekah dan pelbagai herb yg bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan. Digunakan secara tradisional untuk : ✔ melancarkan peredaran darah ✔ membantu penghadaman ✔ mengurangkan berat badan ✔ untuk kesihatan wanita 1 Botol Rapat Plus - 50 biji kapsul 💊 JAMU NENEK - SANG SURIA 👉Dapat merawat masalah resdung, jerawat, kulit yg bermasalah kesan resdung, bengkak gatal mata, kerap demam, selsema, batuk, lelah asma. Keguguran rambut yg membotakkan kepala kesan hama resdung dan lain2. Digunakan secara tradisional untuk kegunaan kesihatan 1 Botol Sang Suria - 40 kapsul JAMU 💊NENEK - LELAKI SP Merawat masalah kesihatan dalaman lelaki 1 Botol Lelaki SP - 50 biji kapsul #jamu  #jamunenek  #jamunenekviral  #jamuoriginal  #jamunenekmeletop 
Geng2 mak yong ramai yg ada masalah HB low kan ?

Meh sini akak nak bagi tips utk maintain & naikkan HB awak macam 🚀 eh . ❌ Elakkan minuman berKAFEIN ( teh , milo , kopi , nescafe ) ✅ Banyakkan makan makanan yang kata zat besi , minum susu , makan jambu batu , buah delima , bayam , kerang , daging merah .

meh amalkan susu maryam..terlajal sedap lemak berkrim... meh whtsaap saya
.
Whatsapp 01127168104 .
Rm25 sebekas .
.
#jamu #jamunenek #jamunenekmurah #jamunenekviral #jamunenekoriginal #susukambing #sususegar #susumaryam
Geng2 mak yong ramai yg ada masalah HB low kan ? Meh sini akak nak bagi tips utk maintain & naikkan HB awak macam 🚀 eh . ❌ Elakkan minuman berKAFEIN ( teh , milo , kopi , nescafe ) ✅ Banyakkan makan makanan yang kata zat besi , minum susu , makan jambu batu , buah delima , bayam , kerang , daging merah . meh amalkan susu maryam..terlajal sedap lemak berkrim... meh whtsaap saya . Whatsapp 01127168104 . Rm25 sebekas . . #jamu  #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekviral  #jamunenekoriginal  #susukambing  #sususegar  #susumaryam 
Geng2 mak yong ramai yg ada masalah HB low kan ?

Meh sini akak nak bagi tips utk maintain & naikkan HB awak macam 🚀 eh . ❌ Elakkan minuman berKAFEIN ( teh , milo , kopi , nescafe ) ✅ Banyakkan makan makanan yang kata zat besi , minum susu , makan jambu batu , buah delima , bayam , kerang , daging merah .

meh amalkan susu maryam..terlajal sedap lemak berkrim... meh whtsaap saya
.
Whatsapp 01127168104 .
Rm25 sebekas .
.
#jamu #jamunenek #jamunenekmurah #jamunenekviral #jamunenekoriginal #susukambing #sususegar #susumaryam
Geng2 mak yong ramai yg ada masalah HB low kan ? Meh sini akak nak bagi tips utk maintain & naikkan HB awak macam 🚀 eh . ❌ Elakkan minuman berKAFEIN ( teh , milo , kopi , nescafe ) ✅ Banyakkan makan makanan yang kata zat besi , minum susu , makan jambu batu , buah delima , bayam , kerang , daging merah . meh amalkan susu maryam..terlajal sedap lemak berkrim... meh whtsaap saya . Whatsapp 01127168104 . Rm25 sebekas . . #jamu  #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekviral  #jamunenekoriginal  #susukambing  #sususegar  #susumaryam 
Geng2 mak yong ramai yg ada masalah HB low kan ?

Meh sini akak nak bagi tips utk maintain & naikkan HB awak macam 🚀 eh . ❌ Elakkan minuman berKAFEIN ( teh , milo , kopi , nescafe ) ✅ Banyakkan makan makanan yang kata zat besi , minum susu , makan jambu batu , buah delima , bayam , kerang , daging merah .

meh amalkan susu maryam..terlajal sedap lemak berkrim... meh whtsaap saya
.
Whatsapp 01127168104 .
Rm25 sebekas .
.
#jamu #jamunenek #jamunenekmurah #jamunenekviral #jamunenekoriginal #susukambing #sususegar #susumaryam
Geng2 mak yong ramai yg ada masalah HB low kan ? Meh sini akak nak bagi tips utk maintain & naikkan HB awak macam 🚀 eh . ❌ Elakkan minuman berKAFEIN ( teh , milo , kopi , nescafe ) ✅ Banyakkan makan makanan yang kata zat besi , minum susu , makan jambu batu , buah delima , bayam , kerang , daging merah . meh amalkan susu maryam..terlajal sedap lemak berkrim... meh whtsaap saya . Whatsapp 01127168104 . Rm25 sebekas . . #jamu  #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekviral  #jamunenekoriginal  #susukambing  #sususegar  #susumaryam 
Syukur... Niat cust nak kecutkan cyst, tapi datang rezeki tak di duga pulak.. Alhamdulillah... Berakhirnya penantian selama 2tahun. 😊

Jamu Nenek area Shah Alam Klang
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ☎️ 60122241830 
#jamunenek #jamunenekshahalam #jamunenekklang #jamunenekcod #detox #kurus #jamuawetmuda #jamumurah #jamurm25 #cantikkurus #gebugebas #kurussihat #jamunenekviral #femininwash #fattzura #ajl32
Jamu Rapat Plus + Perawan Wash by Jamu Nenek memang best u alls😘 Grip Macam anak dara Uuu..hehe.

Jamu Rapat Plus Tu dalam bentuk kapsul senang dan mudah untuk ditelan. Tak ada la rasa jamu2 kat mulut tu kan.hihi

Miss V pula lepas cuci dengan Perawan Wash Rasa Segar Je.Berangin Je. Ada Bau2 Stoberi lagi Uuuu.Sangat Best dan menarik kauu. Sangat sesuai yang ada masalah keputihan dan Miss V longgar2 tu. 
Korang boleh Cuba 2 beradik Ni Tau Jamu Rapat Plus dengan Perawan Wash by #JamuNenekViral ni Sangat best dan murah tau.Rapat Plus RM 25 je. Perawan Wash pula RM 30. Bila pakai kesannya Sangat2 Awesomee😘😘😘 Opss ..Sy saje nak share dengan korang kebaikan produk yg sy amalkan sekarang ni. Jom mana yang nak dapatkan 2 beradik ni .

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek
Jamu Rapat Plus + Perawan Wash by Jamu Nenek memang best u alls😘 Grip Macam anak dara Uuu..hehe. Jamu Rapat Plus Tu dalam bentuk kapsul senang dan mudah untuk ditelan. Tak ada la rasa jamu2 kat mulut tu kan.hihi Miss V pula lepas cuci dengan Perawan Wash Rasa Segar Je.Berangin Je. Ada Bau2 Stoberi lagi Uuuu.Sangat Best dan menarik kauu. Sangat sesuai yang ada masalah keputihan dan Miss V longgar2 tu. Korang boleh Cuba 2 beradik Ni Tau Jamu Rapat Plus dengan Perawan Wash by #JamuNenekViral  ni Sangat best dan murah tau.Rapat Plus RM 25 je. Perawan Wash pula RM 30. Bila pakai kesannya Sangat2 Awesomee😘😘😘 Opss ..Sy saje nak share dengan korang kebaikan produk yg sy amalkan sekarang ni. Jom mana yang nak dapatkan 2 beradik ni . Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek
JAMU NENEK READYYYYY!! Nak order tekan whatsapp 0139851988😊

Jemput walk in ke kedai di simpang 4 traffic light gunung😉

#kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #pemborongkosmetikmurah #pemborongkosmetiktermurah #jamunenekviral #jamunenek #jamuterbaik #jamuterbaikwanita  #jamuherbaloriginal
*Kelebihan Jamu Nenek 👵🏻 Rapat Plus (50 biji)* PASARAN RM25 exclude pos 👸🏼 Merawat senggugut dan menstabilkan kitaran haid
👸🏼 Merawat keputihan, bau kurang enak dan kegatalan di bahagian intim wanita
👸🏼 Menaikkan seri muka dan awet muda
👸🏼 Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset kewanitaan serta membentuk tubuh
👸🏼 Mengetatkan otot faraj/power grip
👸🏼 Mengembalikan keinginan bersama pasangan
👸🏼 Membantu mendapatkan zuriat
👸🏼 Membantu memperbanyakkan susu ibu
👸🏼 Membantu mencantikkan kulit
👸🏼 Melancarkan peredaran darah
👸🏼 Tubuh lebih ringan dan bertenaga 
Jamu ni tengah VIRAL, laku keras 100% original HQ..ade KKM 💃🏻 #jamunenekviral#jamunenek#jamunenekfitikapsul#jamunenekrapatplus
*Kelebihan Jamu Nenek 👵🏻 Rapat Plus (50 biji)* PASARAN RM25 exclude pos 👸🏼 Merawat senggugut dan menstabilkan kitaran haid 👸🏼 Merawat keputihan, bau kurang enak dan kegatalan di bahagian intim wanita 👸🏼 Menaikkan seri muka dan awet muda 👸🏼 Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset kewanitaan serta membentuk tubuh 👸🏼 Mengetatkan otot faraj/power grip 👸🏼 Mengembalikan keinginan bersama pasangan 👸🏼 Membantu mendapatkan zuriat 👸🏼 Membantu memperbanyakkan susu ibu 👸🏼 Membantu mencantikkan kulit 👸🏼 Melancarkan peredaran darah 👸🏼 Tubuh lebih ringan dan bertenaga Jamu ni tengah VIRAL, laku keras 100% original HQ..ade KKM 💃🏻 #jamunenekviral #jamunenek #jamunenekfitikapsul #jamunenekrapatplus 
Set abe sadoo... Suami ada penyakit gout? Amal Fiti Kapsul dan Lelaki sp.

Dalam jamu nenek ada kandungan habbatus sauda. Habbatus sauda bertujuan untuk mencegah dan merawat GOUT dengan membantu menghancurkan & mengeluarkan asid urid yang berlebihan dalam badan (melalui air kencing). Juga terbaik merawat masalah dalaman lelaki.
Darah tggi..kencing manis..Batu karang

Drp herba2 semula jadi

#JAMUNENEKFARRARAWANG
#jamunenekviral
#LulusKKM 📞017-6137996
Set abe sadoo... Suami ada penyakit gout? Amal Fiti Kapsul dan Lelaki sp. Dalam jamu nenek ada kandungan habbatus sauda. Habbatus sauda bertujuan untuk mencegah dan merawat GOUT dengan membantu menghancurkan & mengeluarkan asid urid yang berlebihan dalam badan (melalui air kencing). Juga terbaik merawat masalah dalaman lelaki. Darah tggi..kencing manis..Batu karang Drp herba2 semula jadi #JAMUNENEKFARRARAWANG  #jamunenekviral  #LulusKKM  📞017-6137996
Assalamualaikum .. sedikit perkongsian...
Kelebihan Jamu Nenek Sang Suria dan kenapa setiap wanita yang nak anggun kena amalkan Sang Suria👇👇👇 .
.
💓 Merawat masalah resdung
💓Merawat masalah jerawat dan jeragat
💓Memperbaiki kulit yang rosak akibat penggunaan bahan kimia pada wajah/badan
💓Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit
💓Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah
💓Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang
💓Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
💓Menghilangkan garis halus dan kedutan Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri
💓Mengawal pengeluarkan minyak di wajah
💓Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata
💓Merawat parut dan cela yang degil
💓Mengecilkan pori-pori
.
.
BERMINAT PM / DM 
0194009294
.
.
🌱RM25.00 semenanjung .
🌱RM28.00 sabah sarwak .
🌱exc postge .
🌱HALAL&LULUS KKM&PRODUK MUSLIM .

BERMINAT PM / DM 
0194009294
.

#jamunenek 
#jamuherba 
#jamuviral 
#resdung 
#jerawat 
#awetmuda 
#keputihan 
#masalahwanita 
#masalahmissv 
#senggugut 
#kulitkusam 
#detox 
#kurusdansihat 
#jamulelaki 
#jamuwanita 
#jamuwarisan 
#sembelit 
#missvlonggar 
#kentutvagina 
#cyst 
#fibroid 
#diabetis 
#jamumurah 
#agentsahjamunenek 
#teamfatirah
#jamunenekviral
#jamuneneklovers 
#masalahmissv 
#senggugut 
#kulitkusam 
#detox 
#kurusdansihat 
#jamulelaki 
#jamuwanita 
#jamuwarisan 
#sembelit 
#missvlonggar 
#kentutvagina 
#cyst 
#fibroid 
#diabetis 
#jamumurah 
#agentsahjamunenek 
#teamfatirah
#jamunenekviral
#jamuneneklovers
Assalamualaikum .. sedikit perkongsian... Kelebihan Jamu Nenek Sang Suria dan kenapa setiap wanita yang nak anggun kena amalkan Sang Suria👇👇👇 . . 💓 Merawat masalah resdung 💓Merawat masalah jerawat dan jeragat 💓Memperbaiki kulit yang rosak akibat penggunaan bahan kimia pada wajah/badan 💓Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit 💓Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah 💓Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang 💓Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap 💓Menghilangkan garis halus dan kedutan Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri 💓Mengawal pengeluarkan minyak di wajah 💓Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata 💓Merawat parut dan cela yang degil 💓Mengecilkan pori-pori . . BERMINAT PM / DM 0194009294 . . 🌱RM25.00 semenanjung . 🌱RM28.00 sabah sarwak . 🌱exc postge . 🌱HALAL&LULUS KKM&PRODUK MUSLIM . BERMINAT PM / DM 0194009294 . #jamunenek  #jamuherba  #jamuviral  #resdung  #jerawat  #awetmuda  #keputihan  #masalahwanita  #masalahmissv  #senggugut  #kulitkusam  #detox  #kurusdansihat  #jamulelaki  #jamuwanita  #jamuwarisan  #sembelit  #missvlonggar  #kentutvagina  #cyst  #fibroid  #diabetis  #jamumurah  #agentsahjamunenek  #teamfatirah  #jamunenekviral  #jamuneneklovers  #masalahmissv  #senggugut  #kulitkusam  #detox  #kurusdansihat  #jamulelaki  #jamuwanita  #jamuwarisan  #sembelit  #missvlonggar  #kentutvagina  #cyst  #fibroid  #diabetis  #jamumurah  #agentsahjamunenek  #teamfatirah  #jamunenekviral  #jamuneneklovers 
Assalamualaikum .. sedikit perkongsian...
Kelebihan Jamu Nenek Sang Suria dan kenapa setiap wanita yang nak anggun kena amalkan Sang Suria👇👇👇 .
.
💓 Merawat masalah resdung
💓Merawat masalah jerawat dan jeragat
💓Memperbaiki kulit yang rosak akibat penggunaan bahan kimia pada wajah/badan
💓Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit
💓Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah
💓Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang
💓Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
💓Menghilangkan garis halus dan kedutan Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri
💓Mengawal pengeluarkan minyak di wajah
💓Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata
💓Merawat parut dan cela yang degil
💓Mengecilkan pori-pori
.
.
BERMINAT PM / DM 
0194009294
.
.
🌱RM25.00 semenanjung .
🌱RM28.00 sabah sarwak .
🌱exc postge .
🌱HALAL&LULUS KKM&PRODUK MUSLIM .

BERMINAT PM / DM 
0194009294
.

#jamunenek 
#jamuherba 
#jamuviral 
#resdung 
#jerawat 
#awetmuda 
#keputihan 
#masalahwanita 
#masalahmissv 
#senggugut 
#kulitkusam 
#detox 
#kurusdansihat 
#jamulelaki 
#jamuwanita 
#jamuwarisan 
#sembelit 
#missvlonggar 
#kentutvagina 
#cyst 
#fibroid 
#diabetis 
#jamumurah 
#agentsahjamunenek 
#teamfatirah
#jamunenekviral
#jamuneneklovers 
#masalahmissv 
#senggugut 
#kulitkusam 
#detox 
#kurusdansihat 
#jamulelaki 
#jamuwanita 
#jamuwarisan 
#sembelit 
#missvlonggar 
#kentutvagina 
#cyst 
#fibroid 
#diabetis 
#jamumurah 
#agentsahjamunenek 
#teamfatirah
#jamunenekviral
#jamuneneklovers
Assalamualaikum .. sedikit perkongsian... Kelebihan Jamu Nenek Sang Suria dan kenapa setiap wanita yang nak anggun kena amalkan Sang Suria👇👇👇 . . 💓 Merawat masalah resdung 💓Merawat masalah jerawat dan jeragat 💓Memperbaiki kulit yang rosak akibat penggunaan bahan kimia pada wajah/badan 💓Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit 💓Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah 💓Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang 💓Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap 💓Menghilangkan garis halus dan kedutan Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri 💓Mengawal pengeluarkan minyak di wajah 💓Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata 💓Merawat parut dan cela yang degil 💓Mengecilkan pori-pori . . BERMINAT PM / DM 0194009294 . . 🌱RM25.00 semenanjung . 🌱RM28.00 sabah sarwak . 🌱exc postge . 🌱HALAL&LULUS KKM&PRODUK MUSLIM . BERMINAT PM / DM 0194009294 . #jamunenek  #jamuherba  #jamuviral  #resdung  #jerawat  #awetmuda  #keputihan  #masalahwanita  #masalahmissv  #senggugut  #kulitkusam  #detox  #kurusdansihat  #jamulelaki  #jamuwanita  #jamuwarisan  #sembelit  #missvlonggar  #kentutvagina  #cyst  #fibroid  #diabetis  #jamumurah  #agentsahjamunenek  #teamfatirah  #jamunenekviral  #jamuneneklovers  #masalahmissv  #senggugut  #kulitkusam  #detox  #kurusdansihat  #jamulelaki  #jamuwanita  #jamuwarisan  #sembelit  #missvlonggar  #kentutvagina  #cyst  #fibroid  #diabetis  #jamumurah  #agentsahjamunenek  #teamfatirah  #jamunenekviral  #jamuneneklovers 
Assalamualaikum .. sedikit perkongsian...
Kelebihan Jamu Nenek Sang Suria dan kenapa setiap wanita yang nak anggun kena amalkan Sang Suria👇👇👇 .
.
💓 Merawat masalah resdung
💓Merawat masalah jerawat dan jeragat
💓Memperbaiki kulit yang rosak akibat penggunaan bahan kimia pada wajah/badan
💓Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit
💓Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah
💓Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang
💓Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
💓Menghilangkan garis halus dan kedutan Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri
💓Mengawal pengeluarkan minyak di wajah
💓Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata
💓Merawat parut dan cela yang degil
💓Mengecilkan pori-pori
.
.
BERMINAT PM / DM 
0194009294
.
.
🌱RM25.00 semenanjung .
🌱RM28.00 sabah sarwak .
🌱exc postge .
🌱HALAL&LULUS KKM&PRODUK MUSLIM .

BERMINAT PM / DM 
0194009294
.

#jamunenek 
#jamuherba 
#jamuviral 
#resdung 
#jerawat 
#awetmuda 
#keputihan 
#masalahwanita 
#masalahmissv 
#senggugut 
#kulitkusam 
#detox 
#kurusdansihat 
#jamulelaki 
#jamuwanita 
#jamuwarisan 
#sembelit 
#missvlonggar 
#kentutvagina 
#cyst 
#fibroid 
#diabetis 
#jamumurah 
#agentsahjamunenek 
#teamfatirah
#jamunenekviral
#jamuneneklovers 
#masalahmissv 
#senggugut 
#kulitkusam 
#detox 
#kurusdansihat 
#jamulelaki 
#jamuwanita 
#jamuwarisan 
#sembelit 
#missvlonggar 
#kentutvagina 
#cyst 
#fibroid 
#diabetis 
#jamumurah 
#agentsahjamunenek 
#teamfatirah
#jamunenekviral
#jamuneneklovers
Assalamualaikum .. sedikit perkongsian... Kelebihan Jamu Nenek Sang Suria dan kenapa setiap wanita yang nak anggun kena amalkan Sang Suria👇👇👇 . . 💓 Merawat masalah resdung 💓Merawat masalah jerawat dan jeragat 💓Memperbaiki kulit yang rosak akibat penggunaan bahan kimia pada wajah/badan 💓Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit 💓Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah 💓Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang 💓Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap 💓Menghilangkan garis halus dan kedutan Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri 💓Mengawal pengeluarkan minyak di wajah 💓Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata 💓Merawat parut dan cela yang degil 💓Mengecilkan pori-pori . . BERMINAT PM / DM 0194009294 . . 🌱RM25.00 semenanjung . 🌱RM28.00 sabah sarwak . 🌱exc postge . 🌱HALAL&LULUS KKM&PRODUK MUSLIM . BERMINAT PM / DM 0194009294 . #jamunenek  #jamuherba  #jamuviral  #resdung  #jerawat  #awetmuda  #keputihan  #masalahwanita  #masalahmissv  #senggugut  #kulitkusam  #detox  #kurusdansihat  #jamulelaki  #jamuwanita  #jamuwarisan  #sembelit  #missvlonggar  #kentutvagina  #cyst  #fibroid  #diabetis  #jamumurah  #agentsahjamunenek  #teamfatirah  #jamunenekviral  #jamuneneklovers  #masalahmissv  #senggugut  #kulitkusam  #detox  #kurusdansihat  #jamulelaki  #jamuwanita  #jamuwarisan  #sembelit  #missvlonggar  #kentutvagina  #cyst  #fibroid  #diabetis  #jamumurah  #agentsahjamunenek  #teamfatirah  #jamunenekviral  #jamuneneklovers 
Dulu orang cakap aku gemuk
Aku telan
Orang cakap muka aku kusam
Aku telan
Orang kata aku nampak tua 
Aku telan. 
Ingat aku tak sakit ati ke? 
Ingat aku takder perasaan ker? 
Kadang rasa nak buka mulut "ada hati nak perli aku, padahal awak  tu xde  la comel mane pun

Tapi oleh kerana ku di didik supaya jangan sesekali ada sikap kurang ajar. Ku diam. 
Dalam diam, ku usaha cari, amal supplement 
Yang murah, yang mahal semua ku try, tapi xder rezeki. Tak serasi semua. 
Hinggalah ku jumpa #sakalawa  JAMUNENEK  ohsem ni, 
Ku rawat dalaman dengan herba mujarab ni, semakin hari keserian semakin terserlah.

Tak comeii seperti fazura aku  redha,
 comeii di mata suami aku syukur. 
Nak transform  diri must melabur, 
Tak mahal pun rm50 untuk sihat, untuk cantik.
Sis  yakin uolls mampu dan boleh kalau amal dengan konsisten. In shaa Allah

Pastikan beli jamu nenek original dari agen atau stokis berdaftar ye untuk dapatkan free consultation cara pengambilan dengan betul

Pasti awak akan berjaya✌️✌️
Berminat boleh whatsap
📲0132556571
#stokisjamunenek #jamunenekhq#jamunenekutara
#stokisjamuneneksgpetani
#jamuneneksgpetani
#jamunenekalorstaq
#jamunenekutara
#jamunenektemerloh
#jamunenekbatucaves
#jamunenekbutteworth #jamunenekterbaik
#jamunenekviral
#jamunenekmujarab
Dulu orang cakap aku gemuk Aku telan Orang cakap muka aku kusam Aku telan Orang kata aku nampak tua Aku telan. Ingat aku tak sakit ati ke? Ingat aku takder perasaan ker? Kadang rasa nak buka mulut "ada hati nak perli aku, padahal awak tu xde la comel mane pun Tapi oleh kerana ku di didik supaya jangan sesekali ada sikap kurang ajar. Ku diam. Dalam diam, ku usaha cari, amal supplement Yang murah, yang mahal semua ku try, tapi xder rezeki. Tak serasi semua. Hinggalah ku jumpa #sakalawa  JAMUNENEK ohsem ni, Ku rawat dalaman dengan herba mujarab ni, semakin hari keserian semakin terserlah. Tak comeii seperti fazura aku redha, comeii di mata suami aku syukur. Nak transform diri must melabur, Tak mahal pun rm50 untuk sihat, untuk cantik. Sis yakin uolls mampu dan boleh kalau amal dengan konsisten. In shaa Allah Pastikan beli jamu nenek original dari agen atau stokis berdaftar ye untuk dapatkan free consultation cara pengambilan dengan betul Pasti awak akan berjaya✌️✌️ Berminat boleh whatsap 📲0132556571 #stokisjamunenek  #jamunenekhq #jamunenekutara  #stokisjamuneneksgpetani  #jamuneneksgpetani  #jamunenekalorstaq  #jamunenekutara  #jamunenektemerloh  #jamunenekbatucaves  #jamunenekbutteworth  #jamunenekterbaik  #jamunenekviral  #jamunenekmujarab 
Dulu orang cakap aku gemuk
Aku telan
Orang cakap muka aku kusam
Aku telan
Orang kata aku nampak tua 
Aku telan. 
Ingat aku tak sakit ati ke? 
Ingat aku takder perasaan ker? 
Kadang rasa nak buka mulut "ada hati nak perli aku, padahal awak  tu xde  la comel mane pun

Tapi oleh kerana ku di didik supaya jangan sesekali ada sikap kurang ajar. Ku diam. 
Dalam diam, ku usaha cari, amal supplement 
Yang murah, yang mahal semua ku try, tapi xder rezeki. Tak serasi semua. 
Hinggalah ku jumpa #sakalawa  JAMUNENEK  ohsem ni, 
Ku rawat dalaman dengan herba mujarab ni, semakin hari keserian semakin terserlah.

Tak comeii seperti fazura aku  redha,
 comeii di mata suami aku syukur. 
Nak transform  diri must melabur, 
Tak mahal pun rm50 untuk sihat, untuk cantik.
Sis  yakin uolls mampu dan boleh kalau amal dengan konsisten. In shaa Allah

Pastikan beli jamu nenek original dari agen atau stokis berdaftar ye untuk dapatkan free consultation cara pengambilan dengan betul

Pasti awak akan berjaya✌️✌️
Berminat boleh whatsap
📲0132556571
#stokisjamunenek #jamunenekhq#jamunenekutara
#stokisjamuneneksgpetani
#jamuneneksgpetani
#jamunenekalorstaq
#jamunenekutara
#jamunenektemerloh
#jamunenekbatucaves
#jamunenekbutteworth #jamunenekterbaik
#jamunenekviral
#jamunenekmujarab
Dulu orang cakap aku gemuk Aku telan Orang cakap muka aku kusam Aku telan Orang kata aku nampak tua Aku telan. Ingat aku tak sakit ati ke? Ingat aku takder perasaan ker? Kadang rasa nak buka mulut "ada hati nak perli aku, padahal awak tu xde la comel mane pun Tapi oleh kerana ku di didik supaya jangan sesekali ada sikap kurang ajar. Ku diam. Dalam diam, ku usaha cari, amal supplement Yang murah, yang mahal semua ku try, tapi xder rezeki. Tak serasi semua. Hinggalah ku jumpa #sakalawa  JAMUNENEK ohsem ni, Ku rawat dalaman dengan herba mujarab ni, semakin hari keserian semakin terserlah. Tak comeii seperti fazura aku redha, comeii di mata suami aku syukur. Nak transform diri must melabur, Tak mahal pun rm50 untuk sihat, untuk cantik. Sis yakin uolls mampu dan boleh kalau amal dengan konsisten. In shaa Allah Pastikan beli jamu nenek original dari agen atau stokis berdaftar ye untuk dapatkan free consultation cara pengambilan dengan betul Pasti awak akan berjaya✌️✌️ Berminat boleh whatsap 📲0132556571 #stokisjamunenek  #jamunenekhq #jamunenekutara  #stokisjamuneneksgpetani  #jamuneneksgpetani  #jamunenekalorstaq  #jamunenekutara  #jamunenektemerloh  #jamunenekbatucaves  #jamunenekbutteworth  #jamunenekterbaik  #jamunenekviral  #jamunenekmujarab 
Dulu orang cakap aku gemuk
Aku telan
Orang cakap muka aku kusam
Aku telan
Orang kata aku nampak tua 
Aku telan. 
Ingat aku tak sakit ati ke? 
Ingat aku takder perasaan ker? 
Kadang rasa nak buka mulut "ada hati nak perli aku, padahal awak  tu xde  la comel mane pun

Tapi oleh kerana ku di didik supaya jangan sesekali ada sikap kurang ajar. Ku diam. 
Dalam diam, ku usaha cari, amal supplement 
Yang murah, yang mahal semua ku try, tapi xder rezeki. Tak serasi semua. 
Hinggalah ku jumpa #sakalawa  JAMUNENEK  ohsem ni, 
Ku rawat dalaman dengan herba mujarab ni, semakin hari keserian semakin terserlah.

Tak comeii seperti fazura aku  redha,
 comeii di mata suami aku syukur. 
Nak transform  diri must melabur, 
Tak mahal pun rm50 untuk sihat, untuk cantik.
Sis  yakin uolls mampu dan boleh kalau amal dengan konsisten. In shaa Allah

Pastikan beli jamu nenek original dari agen atau stokis berdaftar ye untuk dapatkan free consultation cara pengambilan dengan betul

Pasti awak akan berjaya✌️✌️
Berminat boleh whatsap
📲0132556571
#stokisjamunenek #jamunenekhq#jamunenekutara
#stokisjamuneneksgpetani
#jamuneneksgpetani
#jamunenekalorstaq
#jamunenekutara
#jamunenektemerloh
#jamunenekbatucaves
#jamunenekbutteworth #jamunenekterbaik
#jamunenekviral
#jamunenekmujarab
Dulu orang cakap aku gemuk Aku telan Orang cakap muka aku kusam Aku telan Orang kata aku nampak tua Aku telan. Ingat aku tak sakit ati ke? Ingat aku takder perasaan ker? Kadang rasa nak buka mulut "ada hati nak perli aku, padahal awak tu xde la comel mane pun Tapi oleh kerana ku di didik supaya jangan sesekali ada sikap kurang ajar. Ku diam. Dalam diam, ku usaha cari, amal supplement Yang murah, yang mahal semua ku try, tapi xder rezeki. Tak serasi semua. Hinggalah ku jumpa #sakalawa  JAMUNENEK ohsem ni, Ku rawat dalaman dengan herba mujarab ni, semakin hari keserian semakin terserlah. Tak comeii seperti fazura aku redha, comeii di mata suami aku syukur. Nak transform diri must melabur, Tak mahal pun rm50 untuk sihat, untuk cantik. Sis yakin uolls mampu dan boleh kalau amal dengan konsisten. In shaa Allah Pastikan beli jamu nenek original dari agen atau stokis berdaftar ye untuk dapatkan free consultation cara pengambilan dengan betul Pasti awak akan berjaya✌️✌️ Berminat boleh whatsap 📲0132556571 #stokisjamunenek  #jamunenekhq #jamunenekutara  #stokisjamuneneksgpetani  #jamuneneksgpetani  #jamunenekalorstaq  #jamunenekutara  #jamunenektemerloh  #jamunenekbatucaves  #jamunenekbutteworth  #jamunenekterbaik  #jamunenekviral  #jamunenekmujarab 
.
jamu nenek ready banyak..
beli loose pn xd hal la awk..
RM25/sebotol
.
.
.
#jamu
#jamunenek
#jamunenekmurah
#jamunenekviral
#jamucantik 
#jamucantikluardalam 
#jamukurus 
#jamucantikmurah
Set thorbaikkk ni!!!
untuk suami dan isteri..
jg dalaman jaga body okey..
hnya rm75  shja..💕
.

Nk order Boleh klik link👇👇
www.wasap.my/60125213796 🎁🎁🎁🎁...menanti dengan set awesome ni....!! #teamkakrena
#jutawansalesgelegok
#jamunenekviral
Set thorbaikkk ni!!! untuk suami dan isteri.. jg dalaman jaga body okey.. hnya rm75 shja..💕 . Nk order Boleh klik link👇👇 www.wasap.my/60125213796 🎁🎁🎁🎁...menanti dengan set awesome ni....!! #teamkakrena  #jutawansalesgelegok  #jamunenekviral 
Keistimewaan Jamu Nenek: 🌿 Tiada pantang☘
🌿Boleh diambil semasa haid☘
🌿Boleh diambil bersama supplement lain☘
🌿Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian
🌿Tidak panas
🌿Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
🌿Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
🌿Tiada sumber haiwan.
🌿Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan.
🌿Telah di masak sebelum di capsulkan.
Selawat 3x bismilah 3x niat dan amalkan.
InsyaAllah kita berikhtiar & kemujaraban semuanya dengan izin Allah.

#JAMUNENEKVIRAL
Keistimewaan Jamu Nenek: 🌿 Tiada pantang☘ 🌿Boleh diambil semasa haid☘ 🌿Boleh diambil bersama supplement lain☘ 🌿Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian 🌿Tidak panas 🌿Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu 🌿Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah. 🌿Tiada sumber haiwan. 🌿Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan. 🌿Telah di masak sebelum di capsulkan. Selawat 3x bismilah 3x niat dan amalkan. InsyaAllah kita berikhtiar & kemujaraban semuanya dengan izin Allah. #JAMUNENEKVIRAL 
Pakai bengkung ni bukan untuk cantik ja..
Tapi, ada banyak faedah untuk kesihatan dalam wanita tau... Sapa yg bersalin anak sulung, atau tak kisah lah anak no dua, tiga kalau tak ambik berat langsung selepas bersalin terutama dia tak berbengkung ! tak berjamu ! tak jaga luaran dan dalaman ! memang silap ! 
Masuk beberapa bulan lepas pantang nanti tengok lah perubahan drastik akan berlaku. Berat badan bertambah, badan semakin berisi, pinggang ramping tak tau pegi mana 😞..
Tak termasuk dalaman lagiii... Haa masa tuu baru berakal,masa berpantang mesti berbengkung dan berjamu bukan saja-saja tau tapi untuk kesihatan.☝☝☝ Bengkung 16tulang harga asal Rm89 promosi RM79

Produk jamu nenek Rm25

#bengkungalasajat
#bengkung16tulang
#bengkungberkualiti
#bengkungmoden
#bengkungbersalin
#bengkungmalaysia
#jamunenekterbaik
#jamunenekviral
#jamunenekmujarab
#jamunenekrapatplus
Pakai bengkung ni bukan untuk cantik ja.. Tapi, ada banyak faedah untuk kesihatan dalam wanita tau... Sapa yg bersalin anak sulung, atau tak kisah lah anak no dua, tiga kalau tak ambik berat langsung selepas bersalin terutama dia tak berbengkung ! tak berjamu ! tak jaga luaran dan dalaman ! memang silap ! Masuk beberapa bulan lepas pantang nanti tengok lah perubahan drastik akan berlaku. Berat badan bertambah, badan semakin berisi, pinggang ramping tak tau pegi mana 😞.. Tak termasuk dalaman lagiii... Haa masa tuu baru berakal,masa berpantang mesti berbengkung dan berjamu bukan saja-saja tau tapi untuk kesihatan.☝☝☝ Bengkung 16tulang harga asal Rm89 promosi RM79 Produk jamu nenek Rm25 #bengkungalasajat  #bengkung16tulang  #bengkungberkualiti  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungmalaysia  #jamunenekterbaik  #jamunenekviral  #jamunenekmujarab  #jamunenekrapatplus 
Pakai bengkung ni bukan untuk cantik ja..
Tapi, ada banyak faedah untuk kesihatan dalam wanita tau... Sapa yg bersalin anak sulung, atau tak kisah lah anak no dua, tiga kalau tak ambik berat langsung selepas bersalin terutama dia tak berbengkung ! tak berjamu ! tak jaga luaran dan dalaman ! memang silap ! 
Masuk beberapa bulan lepas pantang nanti tengok lah perubahan drastik akan berlaku. Berat badan bertambah, badan semakin berisi, pinggang ramping tak tau pegi mana 😞..
Tak termasuk dalaman lagiii... Haa masa tuu baru berakal,masa berpantang mesti berbengkung dan berjamu bukan saja-saja tau tapi untuk kesihatan.☝☝☝ Bengkung 16tulang harga asal Rm89 promosi RM79

Produk jamu nenek Rm25

#bengkungalasajat
#bengkung16tulang
#bengkungberkualiti
#bengkungmoden
#bengkungbersalin
#bengkungmalaysia
#jamunenekterbaik
#jamunenekviral
#jamunenekmujarab
#jamunenekrapatplus
Pakai bengkung ni bukan untuk cantik ja.. Tapi, ada banyak faedah untuk kesihatan dalam wanita tau... Sapa yg bersalin anak sulung, atau tak kisah lah anak no dua, tiga kalau tak ambik berat langsung selepas bersalin terutama dia tak berbengkung ! tak berjamu ! tak jaga luaran dan dalaman ! memang silap ! Masuk beberapa bulan lepas pantang nanti tengok lah perubahan drastik akan berlaku. Berat badan bertambah, badan semakin berisi, pinggang ramping tak tau pegi mana 😞.. Tak termasuk dalaman lagiii... Haa masa tuu baru berakal,masa berpantang mesti berbengkung dan berjamu bukan saja-saja tau tapi untuk kesihatan.☝☝☝ Bengkung 16tulang harga asal Rm89 promosi RM79 Produk jamu nenek Rm25 #bengkungalasajat  #bengkung16tulang  #bengkungberkualiti  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungmalaysia  #jamunenekterbaik  #jamunenekviral  #jamunenekmujarab  #jamunenekrapatplus 
Pakai bengkung ni bukan untuk cantik ja..
Tapi, ada banyak faedah untuk kesihatan dalam wanita tau... Sapa yg bersalin anak sulung, atau tak kisah lah anak no dua, tiga kalau tak ambik berat langsung selepas bersalin terutama dia tak berbengkung ! tak berjamu ! tak jaga luaran dan dalaman ! memang silap ! 
Masuk beberapa bulan lepas pantang nanti tengok lah perubahan drastik akan berlaku. Berat badan bertambah, badan semakin berisi, pinggang ramping tak tau pegi mana 😞..
Tak termasuk dalaman lagiii... Haa masa tuu baru berakal,masa berpantang mesti berbengkung dan berjamu bukan saja-saja tau tapi untuk kesihatan.☝☝☝ #bengkungalasajat
#bengkung16tulang
#bengkungberkualiti
#bengkungmoden
#bengkungbersalin
#bengkungmalaysia
#jamunenekterbaik
#jamunenekviral
#jamunenekmujarab
#jamunenekrapatplus
Pakai bengkung ni bukan untuk cantik ja.. Tapi, ada banyak faedah untuk kesihatan dalam wanita tau... Sapa yg bersalin anak sulung, atau tak kisah lah anak no dua, tiga kalau tak ambik berat langsung selepas bersalin terutama dia tak berbengkung ! tak berjamu ! tak jaga luaran dan dalaman ! memang silap ! Masuk beberapa bulan lepas pantang nanti tengok lah perubahan drastik akan berlaku. Berat badan bertambah, badan semakin berisi, pinggang ramping tak tau pegi mana 😞.. Tak termasuk dalaman lagiii... Haa masa tuu baru berakal,masa berpantang mesti berbengkung dan berjamu bukan saja-saja tau tapi untuk kesihatan.☝☝☝ #bengkungalasajat  #bengkung16tulang  #bengkungberkualiti  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungmalaysia  #jamunenekterbaik  #jamunenekviral  #jamunenekmujarab  #jamunenekrapatplus 
"Brapa botol makan Jamu Nenek boleh nampak kesan?" Lain orang, lain badan, lain kesan. Ada yang terima kesan sangat cepat. Sesetengahnya pula agak lambat.

Bergantung pada faktor umur, kestabilan hormon masing2, keupayaan kadar metabolisme badan, pola pemakanan harian, gaya hidup aktif ataupun tidak, berapa banyak kandungan racun2 toksin dan lemak2 terkumpul dalam badan.

Contoh macam ni. Berbadan gempal. Muda lagi masih lingkungan 20an. Baru amalkan Jamu Nenek Set Kurus Berseri seminggu tapi dah rasa kesan dan perbezaan. Pembuangan sangat lawas, badan lebih ringan dan inci berkurangan.

Ada juga yang rasa berat tak turun sangat tapi keputihan hilang, period teratur takde senggugut, aset semakin pejal dan mantap

Lain orang lain tindakbalas. Jamu merawat satu persatu hal ehwal dalaman.

So, sekarang harap korang lebih faham kenapa makan jamu tu ada orang makan 1 botol dah nampak kesan yang sangat ketara, ada pulak yang macam tak berapa nampak kesan dia. Lepas 2-3 botol baru ok.

Saja nak cakap. Jamu Nenek memang best! Rugi sapa tak amal..😊😊😊 Nak order boleh whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek

#AgentSahJamuNenek
#JamuNenekViral
"Brapa botol makan Jamu Nenek boleh nampak kesan?" Lain orang, lain badan, lain kesan. Ada yang terima kesan sangat cepat. Sesetengahnya pula agak lambat. Bergantung pada faktor umur, kestabilan hormon masing2, keupayaan kadar metabolisme badan, pola pemakanan harian, gaya hidup aktif ataupun tidak, berapa banyak kandungan racun2 toksin dan lemak2 terkumpul dalam badan. Contoh macam ni. Berbadan gempal. Muda lagi masih lingkungan 20an. Baru amalkan Jamu Nenek Set Kurus Berseri seminggu tapi dah rasa kesan dan perbezaan. Pembuangan sangat lawas, badan lebih ringan dan inci berkurangan. Ada juga yang rasa berat tak turun sangat tapi keputihan hilang, period teratur takde senggugut, aset semakin pejal dan mantap Lain orang lain tindakbalas. Jamu merawat satu persatu hal ehwal dalaman. So, sekarang harap korang lebih faham kenapa makan jamu tu ada orang makan 1 botol dah nampak kesan yang sangat ketara, ada pulak yang macam tak berapa nampak kesan dia. Lepas 2-3 botol baru ok. Saja nak cakap. Jamu Nenek memang best! Rugi sapa tak amal..😊😊😊 Nak order boleh whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek #AgentSahJamuNenek  #JamuNenekViral 
Punca keputihan pada wanita 🌸

Apa itu keputihan ?
Ramai wanita yg alami masalah ini. 😱

Keputihan @ lelehan lendir berwarna putih / krim / kelabu yg keluar melalui faraj merupakan suatu masalah yg sering dihadapi oleh kebanyakkan wanita di seluruh dunia. 
Sebab berlaku keputihan 🌸
👉 keputihan sering terjadi disebabkan oleh sesuatu yg menganggu keseimbangan semulajadi daripada bakteria @ kulat pada vagina seperti mencuci kawasan Vagina atau kesan hubungan kelamin. 
Jenis keputihan 🌸 keputihan fisiologi - bersifat normal dan x menunjukkan berpenyakiT. 
Perlu dirawat juga sebagai langkah berjaga-jaga. 🌸 keputihan patologis
- bersifat lebih kronik dan menunjukkan tanda2 berpenyakit. 
Ciri-ciri - lendir yg kental
- warna kuning, kelabu @ hijau
- berbau busuk
- gatal di kawasan miss v
- jangkitan kuman ( bakteria/ kulat) - perlu dirawat 🌸

Di samping itu boleh amalkan supplement untuk merawat masalah keputihan anda mengamalkan #jamunenek RAPAT PLUS & PERAWAN WASH Ramuan utamanya manjakani & daun sireh yang boleh membantu merawat masalah keputihan ❤️ WhatsApp
0148356952

#jamunenekviral
Punca keputihan pada wanita 🌸 Apa itu keputihan ? Ramai wanita yg alami masalah ini. 😱 Keputihan @ lelehan lendir berwarna putih / krim / kelabu yg keluar melalui faraj merupakan suatu masalah yg sering dihadapi oleh kebanyakkan wanita di seluruh dunia. Sebab berlaku keputihan 🌸 👉 keputihan sering terjadi disebabkan oleh sesuatu yg menganggu keseimbangan semulajadi daripada bakteria @ kulat pada vagina seperti mencuci kawasan Vagina atau kesan hubungan kelamin. Jenis keputihan 🌸 keputihan fisiologi - bersifat normal dan x menunjukkan berpenyakiT. Perlu dirawat juga sebagai langkah berjaga-jaga. 🌸 keputihan patologis - bersifat lebih kronik dan menunjukkan tanda2 berpenyakit. Ciri-ciri - lendir yg kental - warna kuning, kelabu @ hijau - berbau busuk - gatal di kawasan miss v - jangkitan kuman ( bakteria/ kulat) - perlu dirawat 🌸 Di samping itu boleh amalkan supplement untuk merawat masalah keputihan anda mengamalkan #jamunenek  RAPAT PLUS & PERAWAN WASH Ramuan utamanya manjakani & daun sireh yang boleh membantu merawat masalah keputihan ❤️ WhatsApp 0148356952 #jamunenekviral 
[JAMU NENEK PUCUK DARA]
.
Jom kite berkenalan dengan pucuk dara jamu nenek ni. Apa yang special tentang pucuk dara ni ye? 😲😲😲
Ramai sungguh peminat budak kecik ni tau. .
Khasiat Pucuk Dara D'azaa Herbs Jamu Nenek 💖Merapat dan menegangkan miss v 💖Mengembalikan miss v seperti dara. 💖Bahagian luar dan dalam faraj akan kemerah-merahan kerana daki akan keluar. 💖Bibir faraj menjadi pejal, tertutup, rapat dan ketat terutama kesan beranak. 💖Kegatalan akan hilang, kering dan selesa. .
Langkah pemakaian Pucuk Dara (masker vagina) 💋Celupkan jari ke dalam masker vagina ni 💋Sapukan ke seluruh permukaan vagina luar dan dalam. 😍Sesuai digunakan selalu sebagai rahsia penjagaan dalm hubungan suami isteri😍 Syhhh🙈 .
Rm 20 /6gm Tidak termasuk postage!! #jamunenekluluskkm #jamunenekviral #jamurapatplus #jamunenekhq #jamunenekmujarab #jamunenekoriginal #jamunenekpasirmas #jamunenekkelantan #jamunenekofficial
[JAMU NENEK PUCUK DARA] . Jom kite berkenalan dengan pucuk dara jamu nenek ni. Apa yang special tentang pucuk dara ni ye? 😲😲😲 Ramai sungguh peminat budak kecik ni tau. . Khasiat Pucuk Dara D'azaa Herbs Jamu Nenek 💖Merapat dan menegangkan miss v 💖Mengembalikan miss v seperti dara. 💖Bahagian luar dan dalam faraj akan kemerah-merahan kerana daki akan keluar. 💖Bibir faraj menjadi pejal, tertutup, rapat dan ketat terutama kesan beranak. 💖Kegatalan akan hilang, kering dan selesa. . Langkah pemakaian Pucuk Dara (masker vagina) 💋Celupkan jari ke dalam masker vagina ni 💋Sapukan ke seluruh permukaan vagina luar dan dalam. 😍Sesuai digunakan selalu sebagai rahsia penjagaan dalm hubungan suami isteri😍 Syhhh🙈 . Rm 20 /6gm Tidak termasuk postage!! #jamunenekluluskkm  #jamunenekviral  #jamurapatplus  #jamunenekhq  #jamunenekmujarab  #jamunenekoriginal  #jamunenekpasirmas  #jamunenekkelantan  #jamunenekofficial 
assalamualaikum..
Sobahul khaeer...
Semoga kita semua dalam rahmat allah swt dan semoga urusan dipermudahkan.. Amin ya Mujib... jangan lupaa sarapan bersama jamu nenek  dengan susu maryam ya .. kenyang.. gebu.. kuat.. cantik sentiasa ..insyaallah...😍😍😍 Oh ya.. Hari nie postage sperti biasa ye...sape nak selit order dan nk join postage hari ni, bleh payment lekaih naaa..😊 whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek

#AgentSahJamuNenek
#JamuNenekViral
assalamualaikum.. Sobahul khaeer... Semoga kita semua dalam rahmat allah swt dan semoga urusan dipermudahkan.. Amin ya Mujib... jangan lupaa sarapan bersama jamu nenek dengan susu maryam ya .. kenyang.. gebu.. kuat.. cantik sentiasa ..insyaallah...😍😍😍 Oh ya.. Hari nie postage sperti biasa ye...sape nak selit order dan nk join postage hari ni, bleh payment lekaih naaa..😊 whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek #AgentSahJamuNenek  #JamuNenekViral 
Geng2 mak yong ramai yg ada masalah HB low kan ?

Meh sini Iera nak bagi tips utk maintain & naikkan HB awak macam 🚀 eh . ❌ Elakkan minuman berKAFEIN ( teh , kopi , nescafe ) ✅ Banyakkan makan makanan yang ada zat besi , minum susu , makan jambu batu , buah delima , bayam , kerang , daging merah .

Boleh juga amalkan susu maryam..terlajak sedap lemak berkrim... Nak order boleh whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek

#AgentSahJamuNenek
#JamuNenekViral
Geng2 mak yong ramai yg ada masalah HB low kan ? Meh sini Iera nak bagi tips utk maintain & naikkan HB awak macam 🚀 eh . ❌ Elakkan minuman berKAFEIN ( teh , kopi , nescafe ) ✅ Banyakkan makan makanan yang ada zat besi , minum susu , makan jambu batu , buah delima , bayam , kerang , daging merah . Boleh juga amalkan susu maryam..terlajak sedap lemak berkrim... Nak order boleh whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek #AgentSahJamuNenek  #JamuNenekViral 
Alhamdulillah. Ikhtiar dgn RAPAT PLUS + PERAWAN WASH by JAMU NENEK. 
Keputihan da berkurang. ❤❤ Nak order boleh whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek

#AgentSahJamuNenek
#JamuNenekViral
Alhamdulillah. Ikhtiar dgn RAPAT PLUS + PERAWAN WASH by JAMU NENEK. Keputihan da berkurang. ❤❤ Nak order boleh whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek #AgentSahJamuNenek  #JamuNenekViral 
SABUN SARANG BURUNG WALIT (RM25 satu bar 130g) kegunaan tahan sehingga 2-3 bln
mencuci..mencerah.. memadatkan wajah.. merawat masalah kulit.. melembab...meruncingkan wajah dan sbgainya...
membuat kulit menjadi lebih cantik dan bersih ... Nak order boleh whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek

#AgentSahJamuNenek
#JamuNenekViral
SABUN SARANG BURUNG WALIT (RM25 satu bar 130g) kegunaan tahan sehingga 2-3 bln mencuci..mencerah.. memadatkan wajah.. merawat masalah kulit.. melembab...meruncingkan wajah dan sbgainya... membuat kulit menjadi lebih cantik dan bersih ... Nak order boleh whatsapp terus www.wasap.my/60182845184/JamuNenek #AgentSahJamuNenek  #JamuNenekViral 
🌹SET KURUS BERSERI🌹
Set kurus berseri merupakan supplement yang mampu merawat masalah wanita dari luar dan dalam disamping mampu untuk mendapatkan tubuh badan yang diidam-idamkan oleh semua wanita.. #SETKURUSBERSERI ini di sarankan bagi wanita yg sukar untuk turun berat badan atas faktor peningkatan umur, sistem pembuangan tidak lancar, pengambilan ubat perancang serta perubahan hormon tak stabil lebih2 lagi untuk wanita selepas bersalin.. Hanya Rm25 sebotol 
Satu set RM50( fit I kapsul + Rapat plus)

#JamuNenekKluang
#JamuNenekMeletops
#JamuNenekViral
#setkurusberseri

Berminat? direct wassup ☎☎ 0177950417 (tasha)
✈POS SELURUH MALAYSIA 🚗FREE COD SEKITAR BANDAR KLUANG BERDEKATAN
🌹SET KURUS BERSERI🌹 Set kurus berseri merupakan supplement yang mampu merawat masalah wanita dari luar dan dalam disamping mampu untuk mendapatkan tubuh badan yang diidam-idamkan oleh semua wanita.. #SETKURUSBERSERI  ini di sarankan bagi wanita yg sukar untuk turun berat badan atas faktor peningkatan umur, sistem pembuangan tidak lancar, pengambilan ubat perancang serta perubahan hormon tak stabil lebih2 lagi untuk wanita selepas bersalin.. Hanya Rm25 sebotol Satu set RM50( fit I kapsul + Rapat plus) #JamuNenekKluang  #JamuNenekMeletops  #JamuNenekViral  #setkurusberseri  Berminat? direct wassup ☎☎ 0177950417 (tasha) ✈POS SELURUH MALAYSIA 🚗FREE COD SEKITAR BANDAR KLUANG BERDEKATAN
Dah cuba ke Jamu Nenek Set Balqis ??? Gabungan 3 beradik ni insyaAllah padu kesannya .. 😍😍 Amaran! Jamu Nenek ni supplimen, bukan ubat ye...So untuk dapatkan kesan yang optimum, konsisten itu sangat perlu....👍 Dan air kosong pun perlu minum secukupnya agar khasiat herba jamu dapat meresap keseluruh tubuh badan kita. ✔ 100% herba asli ✔ Lulus KKM ✔ 100% bebas bahan kimia

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek

#JamuNenekViral
#LulusKKM
#TakPanas
Dah cuba ke Jamu Nenek Set Balqis ??? Gabungan 3 beradik ni insyaAllah padu kesannya .. 😍😍 Amaran! Jamu Nenek ni supplimen, bukan ubat ye...So untuk dapatkan kesan yang optimum, konsisten itu sangat perlu....👍 Dan air kosong pun perlu minum secukupnya agar khasiat herba jamu dapat meresap keseluruh tubuh badan kita. ✔ 100% herba asli ✔ Lulus KKM ✔ 100% bebas bahan kimia Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek #JamuNenekViral  #LulusKKM  #TakPanas 
Founder Jamu Nenek sangat mengambil berat akan kualiti bahan-bahan yang terkandung di dalam produk kami. 😉 Tidak ada bahan-bahan yang melebihi had nilai-nilai nutrisi yang diperlukan oleh sistem badan kita yang berkemungkinan memudaratkan kesihatan. Yakin lah dengan produk Jamu Nenek. InsyaAllah Jamu Nenek mampu mengubah 100% hidup anda ke arah yang lebih sihat dan positif. 😘😘. Jamu Nenek 100% herba tradisional dgn 1001 khasiat.
.
Boleh klik link ni je utk trus👇👇
www.wasap.my/60194363689/jamunenek
.
💥Nak Sihat, Nak Cantik luar dalam .. Kena la berjamu.. Ofkos la JAMU NENEK.. 🌼🌼💖💖 #JamuNenekViral
Founder Jamu Nenek sangat mengambil berat akan kualiti bahan-bahan yang terkandung di dalam produk kami. 😉 Tidak ada bahan-bahan yang melebihi had nilai-nilai nutrisi yang diperlukan oleh sistem badan kita yang berkemungkinan memudaratkan kesihatan. Yakin lah dengan produk Jamu Nenek. InsyaAllah Jamu Nenek mampu mengubah 100% hidup anda ke arah yang lebih sihat dan positif. 😘😘. Jamu Nenek 100% herba tradisional dgn 1001 khasiat. . Boleh klik link ni je utk trus👇👇 www.wasap.my/60194363689/jamunenek . 💥Nak Sihat, Nak Cantik luar dalam .. Kena la berjamu.. Ofkos la JAMU NENEK.. 🌼🌼💖💖 #JamuNenekViral 
Sebenarnya ramai sangat mengadu kulit depa kusam! Amal supplement lambat dapat kesan. Why??? Sebab toksin² banyak sayang oiii.

Jadi vitamin susah nak serap bab tu awak akan rasa bersyukur bila awak² amal jamu nenek fiti kapsul ni. Selama 2 minggu untuk singkir apa yang patut!! Air masak jangan lupa lebih lagi bagus lagi cepat toksin² dapat keluarr. Nak cantik sihat amal ni dulu okehh. 🌼 jamu nenek penang
🌿 agen jamu nenek
📱 0125213796

#teamkakrena
#jutawansalesgelegok
#jamunenekviral
Sebenarnya ramai sangat mengadu kulit depa kusam! Amal supplement lambat dapat kesan. Why??? Sebab toksin² banyak sayang oiii. Jadi vitamin susah nak serap bab tu awak akan rasa bersyukur bila awak² amal jamu nenek fiti kapsul ni. Selama 2 minggu untuk singkir apa yang patut!! Air masak jangan lupa lebih lagi bagus lagi cepat toksin² dapat keluarr. Nak cantik sihat amal ni dulu okehh. 🌼 jamu nenek penang 🌿 agen jamu nenek 📱 0125213796 #teamkakrena  #jutawansalesgelegok  #jamunenekviral 
.
Popia Cheese Bambam RM15
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique 
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+601115162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #batangburuk
.
Cheezy Wedges Leleh RM6
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique 
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+601115162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #darkchocolate
.
Satin Scaft RM18
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique 
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+601115162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #satinscaft
💐SET KURUS BERSERI💐

Kenapa digelar set kurus berseri.
Yang botol purple tu fungsinya utk detok dan singkirkan segala toksin dan lemak dalam badan. 😉

Yang botol pink tu pulak fungsinya merawat dalaman, melancarkan period dan perjalanan darah. Selain itu juga ia mampu menstabilkan hormon dalam badan. 😊

Bila dalaman dah sihat dan bersih. Automatik aura dan keserian itu akan muncul. 😍

SET KURUS BERSERI.. Hanya #RM50 sahaja. 
SET PALING LARIS..
#Wasap 0125213796

#teamkakrena
#jutawansalesgelegok
#jamunenekviral
💐SET KURUS BERSERI💐 Kenapa digelar set kurus berseri. Yang botol purple tu fungsinya utk detok dan singkirkan segala toksin dan lemak dalam badan. 😉 Yang botol pink tu pulak fungsinya merawat dalaman, melancarkan period dan perjalanan darah. Selain itu juga ia mampu menstabilkan hormon dalam badan. 😊 Bila dalaman dah sihat dan bersih. Automatik aura dan keserian itu akan muncul. 😍 SET KURUS BERSERI.. Hanya #RM50  sahaja. SET PALING LARIS.. #Wasap  0125213796 #teamkakrena  #jutawansalesgelegok  #jamunenekviral 
.
Chocolate Float RM5
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique 
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+601115162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ?

Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek

#jamunnenekPerak
#jamunenekviral
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ? Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek #jamunnenekPerak  #jamunenekviral 
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ?

Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek

#jamunnenekPerak
#jamunenekviral
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ? Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek #jamunnenekPerak  #jamunenekviral 
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ?

Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek

#jamunnenekPerak
#jamunenekviral
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ? Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek #jamunnenekPerak  #jamunenekviral 
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ?

Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek

#jamunnenekPerak
#jamunenekviral
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ? Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek #jamunnenekPerak  #jamunenekviral 
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ?

Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek

#jamunnenekPerak
#jamunenekviral
Jamu nenek .. ada set lengkap.. Ade masalah dalaman,lenguh² badan,tumit kaki pecah,masalah berat badan dan macam² lagi ? Boley la cube jamu nenek ye.. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp mekk aen ye . 😉 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek #jamunnenekPerak  #jamunenekviral 
Alhamdulillah. #kedaijamunenek officials dahh buka . 2hb kita beroperasi ye . Syukur , kedai jamu nenek yg pertama di malaysia 😘

#jamunenekluluskkm 
#jamunenekviral 
#jamurapatplus #jamunenekhq #Jamunenek #jamunenekoriginal #jamunenekpasirmas
Kawan tegur "MAKIN KURUS"👇
Camne nak dapat kan effct kebabomm macam ni ye?

Konsisten dengan SET KURUS BERSERI jer dah boleh nmpk kesan umphhhh 💃💃 Jom grabb Uolls 😊😊 Jamu Nenek area Shah Alam Klang
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ☎️ www.wasap.my/60122241830
☎️ www.wasap.my/60122241830

#jamunenek #jamunenekshahalam #jamunenekklang #jamunenekcod #detox #kurus #jamuawetmuda #jamumurah #jamurm25 #cantikkurus #gebugebas #kurussihat #jamunenekviral #femininwash #fattzura #ajl32
Kawan tegur "MAKIN KURUS"👇 Camne nak dapat kan effct kebabomm macam ni ye? Konsisten dengan SET KURUS BERSERI jer dah boleh nmpk kesan umphhhh 💃💃 Jom grabb Uolls 😊😊 Jamu Nenek area Shah Alam Klang 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ☎️ www.wasap.my/60122241830 ☎️ www.wasap.my/60122241830 #jamunenek  #jamunenekshahalam  #jamunenekklang  #jamunenekcod  #detox  #kurus  #jamuawetmuda  #jamumurah  #jamurm25  #cantikkurus  #gebugebas  #kurussihat  #jamunenekviral  #femininwash  #fattzura  #ajl32 
Nak kurus sebelum raya? nk pakai baju design letop2 tapi lemak masih berlipat2? jom try jamu nenek Fit I Kapsul, ramai dah cantik + kurus taw.
.
Jom cantik with jamu nenek
.
Jom kurus with jamu nenek
.
Jom sihat with jamu nenek
.
Fit I Kapsul 50biji, rm25 exc postage
.
.
#jamunenek 
#jamunenekoriginal 
#jamunenekviral
#jamunenekpasirgudang
#malaysia
Assalammualaikum.. Good mownink😘😘😘.
Okey. Pgi nie iera ade kje kat Kompleks Islam soo..
Pagi ni breakfast dgn SUSU MARYAM utk kekal bertenaga spanjang hari😊😊😊
Baik untuk semua org lah..termasuk budak2...orang mengandung..dalam pantang..... Sedap sangat susu ni taw...Baik untuk MINDA, KULIT & KESIHATAN.... SUSU KAMBING SUSU MARYAM..🍓🍓🍓🍓 ADA 3 PERISA
🍓STRAWBERRY
🍫COKLAT
🍶ASLI ORIGINAL

HANYA RM25 SEKOTAK

JOM PM Iera Solehah
www.wasap.my/60182845184/JamuNenek

#AgentSahJamuNenek
#JamuNenekViral
Assalammualaikum.. Good mownink😘😘😘. Okey. Pgi nie iera ade kje kat Kompleks Islam soo.. Pagi ni breakfast dgn SUSU MARYAM utk kekal bertenaga spanjang hari😊😊😊 Baik untuk semua org lah..termasuk budak2...orang mengandung..dalam pantang..... Sedap sangat susu ni taw...Baik untuk MINDA, KULIT & KESIHATAN.... SUSU KAMBING SUSU MARYAM..🍓🍓🍓🍓 ADA 3 PERISA 🍓STRAWBERRY 🍫COKLAT 🍶ASLI ORIGINAL HANYA RM25 SEKOTAK JOM PM Iera Solehah www.wasap.my/60182845184/JamuNenek #AgentSahJamuNenek  #JamuNenekViral 
💥 JAMU NENEK 💥
KHAZANAH TEMURUN
💖💖💖💖💖💖💖 .
.
🌷 SANG SURIA
🌷 RAPAT PLUS
🌷 FIT I KAPSUL
#jamunenek #jamunenekviral #jamunenekoriginal #jamunenekkelantan #vendorkotabharu #vendorkelantan #vendorpantaitimur
💐JAMU NENEK..RM25💐
.
.
Cara order

List kan barang order & kuantiti/screenshot pic & send

Sebarang pertanyaan/order sila whattapps for the fast reply 01125612787 👍
.
.
#jamunenek#jamunenekviral#jamu#jamunenekmurah#jamunenekborong#thehouzekosmetiktermurah
Kulit kusam berjerawat, resdung, gatal-gatal, alergik seafood & habuk.. Amal #Jamunenek si botol merah.. herba khas untuk kulit & resdung ☺

JamuNenek area Shah Alam Klang 👇👇 ☎️ www.wasap.my/60122241830
☎️ www.wasap.my/60122241830

#jamunenek #jamunenekshahalam #jamunenekklang #jamunenekcod #detox #kurus #jamuawetmuda #jamumurah #jamurm25 #cantikkurus #gebugebas #kurussihat #jamunenekviral #femininwash #fattzura #ajl32
Jamu nenek Sangsuria 
Ready Stock ‼️ Khas utk rawat masalah resdung dan jerawat ... RM25 sahaja

Whatsapp 011-10373798

#jamunenek #jamunenekviral #jamuneneksangsuria
.
Ayam Spicy Saranghae RM10.00
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique 
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+60177162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia
*KEBAIKAN JAMU RAPAT PLUS DAN JAMU LELAKI SP* :) 💕Kebaikan Jamu Lelaki SP. 💕 📍Meningkatkan tenaga 📍Memekat & Membanyakkan air mani
📍Mencegah kendur,  kecut &  kedut 📍Mengurangkan stress 📍Mengatasi mati pucuk 📍Menaikkan nafsu 📍Meningkatkan kesuburan 📍Tahan lama 📍Kembalikan kebahagiaan
📍Menghasilkan air mani y berkualiti 📍Mengatasi masalah resdung 📍Mengurangkan kolestrol 📍Melawaskan sistem perkumuhan badan 📍Mengatasi masalah badan cepat letih.
📍Membuang angin dlm badan 💕Kebaikan Jamu Rapat Plus. 💕 📍Mengatasi kesukaran mendapatkan zuriat 📍Kerap keguguran 📍Melancarkan haid 📍Kurangkan sengugut 📍Menaikkan keinginan, memekatkan & merapatkan 📍Merawat peranakan lemah & jatuh
📍Suburkan rahim 📍Memberikan tenaga 📍Menambah susu ibu 📍Mengecut Cyst & Fibroid 📍Melawaskan perkumuhan 📍Kembalikan kebahagiaan rumah tangga 📍Menaikkan seri wajah 📍Bentuk badan menawan,  memejalkan punggung &  payudara 📍Mengetat & Melembabkan faraj 📍Mencegah kendur,  kecut & kedut 📍Merawat PCOS & ENDOMETRIOSIS

Anda ada salah satu masalah di atas dan sukar hamil? Jom cuba ikhtiar dengan produk ni.. All in one.. #jamunenekviral
#setlakukeras
*KEBAIKAN JAMU RAPAT PLUS DAN JAMU LELAKI SP* :) 💕Kebaikan Jamu Lelaki SP. 💕 📍Meningkatkan tenaga 📍Memekat & Membanyakkan air mani 📍Mencegah kendur, kecut & kedut 📍Mengurangkan stress 📍Mengatasi mati pucuk 📍Menaikkan nafsu 📍Meningkatkan kesuburan 📍Tahan lama 📍Kembalikan kebahagiaan 📍Menghasilkan air mani y berkualiti 📍Mengatasi masalah resdung 📍Mengurangkan kolestrol 📍Melawaskan sistem perkumuhan badan 📍Mengatasi masalah badan cepat letih. 📍Membuang angin dlm badan 💕Kebaikan Jamu Rapat Plus. 💕 📍Mengatasi kesukaran mendapatkan zuriat 📍Kerap keguguran 📍Melancarkan haid 📍Kurangkan sengugut 📍Menaikkan keinginan, memekatkan & merapatkan 📍Merawat peranakan lemah & jatuh 📍Suburkan rahim 📍Memberikan tenaga 📍Menambah susu ibu 📍Mengecut Cyst & Fibroid 📍Melawaskan perkumuhan 📍Kembalikan kebahagiaan rumah tangga 📍Menaikkan seri wajah 📍Bentuk badan menawan, memejalkan punggung & payudara 📍Mengetat & Melembabkan faraj 📍Mencegah kendur, kecut & kedut 📍Merawat PCOS & ENDOMETRIOSIS Anda ada salah satu masalah di atas dan sukar hamil? Jom cuba ikhtiar dengan produk ni.. All in one.. #jamunenekviral  #setlakukeras 
Dah cuba ke Jamu Nenek Set Balqis Gold??? .
.
.
Gabungan 3 beradik ni insyaAllah PADU kesannya...😍😍 Amaran!!!
.
.
.
Jamu Nenek ni makanan tambahan (supplement sahaja), bukan ubat-ubatan ye... Maka untuk dapatkan kesan yang optimum, konsisten itu sangat perlu....👍 Dan air kosong pun perlu minum secukupnya agar khasiat herba jamu dapat meresap keseluruh badan kita. ✔ 100% herba asli ✔ Lulus KKM ✔ 100% bebas bahan kimia 📲 wasap sis 0134173618

#JamuNenekViral
#JamuNenekPutrajaya
#JamuNenekDengkil
#JamuNenekDesaPinggiranPutra
#JamuNenekSungaiMerab
#LulusKKM
#TakPanas
Dah cuba ke Jamu Nenek Set Balqis Gold??? . . . Gabungan 3 beradik ni insyaAllah PADU kesannya...😍😍 Amaran!!! . . . Jamu Nenek ni makanan tambahan (supplement sahaja), bukan ubat-ubatan ye... Maka untuk dapatkan kesan yang optimum, konsisten itu sangat perlu....👍 Dan air kosong pun perlu minum secukupnya agar khasiat herba jamu dapat meresap keseluruh badan kita. ✔ 100% herba asli ✔ Lulus KKM ✔ 100% bebas bahan kimia 📲 wasap sis 0134173618 #JamuNenekViral  #JamuNenekPutrajaya  #JamuNenekDengkil  #JamuNenekDesaPinggiranPutra  #JamuNenekSungaiMerab  #LulusKKM  #TakPanas 
Set Fatimah paling laku keras sebab sesuai sangat untuk orang nak kurus dan diet kerana fungsinya adalah 👇 .
Fit i - ❤️ untuk melawaskan ❤️ mengelakkan sembelit
❤️ mengurangkan berat badan
❤️ membuang angin dalam badan
.
Rapat Plus
❤️ melancarkan period ❤️ mengurangkan keputihan dan sengugut
❤️ menganjalkan aset2 wanita
.
Kopt Fatimah
❤️ tidak pening kepala
❤️ mengurangkan selera makan
❤️ membuang angin dalam badan
.
Satu set hanya RM75 sahaja
FREE COD & FREE GIFT 🎁🎁🎁
.
Whatsap www.wasap.my/0174593463
#jamunenek #jamunenekmurah #jamunenekviral
Set Fatimah paling laku keras sebab sesuai sangat untuk orang nak kurus dan diet kerana fungsinya adalah 👇 . Fit i - ❤️ untuk melawaskan ❤️ mengelakkan sembelit ❤️ mengurangkan berat badan ❤️ membuang angin dalam badan . Rapat Plus ❤️ melancarkan period ❤️ mengurangkan keputihan dan sengugut ❤️ menganjalkan aset2 wanita . Kopt Fatimah ❤️ tidak pening kepala ❤️ mengurangkan selera makan ❤️ membuang angin dalam badan . Satu set hanya RM75 sahaja FREE COD & FREE GIFT 🎁🎁🎁 . Whatsap www.wasap.my/0174593463 #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekviral 
BERHATI HATI !!! FOUNDATION MUJARAB 😍

ramai sudah mengadu selepas memakai putry beauty FOUNDATION muka mereka menjadi FLAWLESS, parut jerawat dan jeragat HILANG dengan hanya menyapu Putry Beauty FOUNDATION.. muka mereka GLOWING dan make up TAHAN LAMA ! Langsung tidak bercapuk dan Putry Beauty FOUNDATION juga memberikan effect yang CANTIK kepada muka mereka yang kusam dan tidak bermaya. 
Dengan bahan2 ORGANIK yang mampu MENCERAH, MERAWAT DAN MELEMBUTKAN kulit anda pasti berpuas hati dengan kesan yang diberikan. Putry Beauty Foundation juga mempunyai KKM approval . Anda boleh guna tanpa rasa was-was. 
PERINGATAN❗Putry Beauty Foundation by JAMU NENEK hanya utk org yg nak LAWA SAHAJA . Bagi mereka yg mahu kekal KUSAM tidak digalakkan utk membeli PUTRY BEAUTY FOUNDATION ❗

ini kerana PBF BY JAMU NENEK  hny mampu mencantikkan dan menghilangkan kUSAM diwajah anda . Hanya Rm25.00 sahaja.

KKM - NOT170803062K

Www.wasap.my/60125213796

#jamunenekviral
#agentsah
#TEAMKAKRENA
BERHATI HATI !!! FOUNDATION MUJARAB 😍 ramai sudah mengadu selepas memakai putry beauty FOUNDATION muka mereka menjadi FLAWLESS, parut jerawat dan jeragat HILANG dengan hanya menyapu Putry Beauty FOUNDATION.. muka mereka GLOWING dan make up TAHAN LAMA ! Langsung tidak bercapuk dan Putry Beauty FOUNDATION juga memberikan effect yang CANTIK kepada muka mereka yang kusam dan tidak bermaya. Dengan bahan2 ORGANIK yang mampu MENCERAH, MERAWAT DAN MELEMBUTKAN kulit anda pasti berpuas hati dengan kesan yang diberikan. Putry Beauty Foundation juga mempunyai KKM approval . Anda boleh guna tanpa rasa was-was. PERINGATAN❗Putry Beauty Foundation by JAMU NENEK hanya utk org yg nak LAWA SAHAJA . Bagi mereka yg mahu kekal KUSAM tidak digalakkan utk membeli PUTRY BEAUTY FOUNDATION ❗ ini kerana PBF BY JAMU NENEK hny mampu mencantikkan dan menghilangkan kUSAM diwajah anda . Hanya Rm25.00 sahaja. KKM - NOT170803062K Www.wasap.my/60125213796 #jamunenekviral  #agentsah  #TEAMKAKRENA 
🌼Yg tua nampak muda
💟Yg sakit blh sembuh
🌼Yg gemuk blh kurus
💚Yg berjeragat/JERAWAT blh licin berseri
🌼Yg jln pkai tongkat sekarang tak perlu tongkat lg
💚Yg resdung blh hilang..
🌼Bagi yg blum ada ank blh amal mkn insyallah berjaya hamil dan bersalin..
💚Yg berpntng blh sht dan sembuh..
🌼Bagi yg lelaki yg lemah tenaga batin blh amalkn set lelaki SP

RM25 EXC POS
#jamunenek #jamunenekviral #jamunenekmurah #jamunenekori #fitkapsul #sangsuria #sihat #tenagadalaman #tenagabatin #lemahsyahwat
🌼Yg tua nampak muda 💟Yg sakit blh sembuh 🌼Yg gemuk blh kurus 💚Yg berjeragat/JERAWAT blh licin berseri 🌼Yg jln pkai tongkat sekarang tak perlu tongkat lg 💚Yg resdung blh hilang.. 🌼Bagi yg blum ada ank blh amal mkn insyallah berjaya hamil dan bersalin.. 💚Yg berpntng blh sht dan sembuh.. 🌼Bagi yg lelaki yg lemah tenaga batin blh amalkn set lelaki SP RM25 EXC POS #jamunenek  #jamunenekviral  #jamunenekmurah  #jamunenekori  #fitkapsul  #sangsuria  #sihat  #tenagadalaman  #tenagabatin  #lemahsyahwat