an online Instagram web viewer

#iwd medias

Photos

18 years ago on this day, Liberation Tiger of Tamil Eelam captured ElephantPass military base- the gate way to North after 34 day battle through Kudaarappu landing (குடாரப்பு தரையிறக்கம்)
————————————————————————
#balraj #elephantpass #elephantpassbattle #kudarappu #kudaarappulanding #landing #18yearsago #femaletiger #penpulikal #ourtamiltigers #tamileelam #tamil #thamilpenkal #tamilwomen #tamiltiger #ourtamiltigers #femalefighter #iwd #equality #womenleaders #womenfighters #genderequality #ourleaders #prabaharan #ltte #tamileelam #eelanangai #thamilachi
18 years ago on this day, Liberation Tiger of Tamil Eelam captured ElephantPass military base- the gate way to North after 34 day battle through Kudaarappu landing (குடாரப்பு தரையிறக்கம்) ———————————————————————— #balraj  #elephantpass  #elephantpassbattle  #kudarappu  #kudaarappulanding  #landing  #18yearsago  #femaletiger  #penpulikal  #ourtamiltigers  #tamileelam  #tamil  #thamilpenkal  #tamilwomen  #tamiltiger  #ourtamiltigers  #femalefighter  #iwd  #equality  #womenleaders  #womenfighters  #genderequality  #ourleaders  #prabaharan  #ltte  #tamileelam  #eelanangai  #thamilachi 
“It was a day well celebrated. We were at Kawangware DC's ground after a procession along the main road. Guest of honor Esther M Passaris - women representative of Nairobi county - joined the other women who came through.” - Her Voice, on Rising on #InternationalWomensDay with #1BillionRising activists and other community activists and organizers
.
Enjoy these preview pics and head to Facebook @vday for the full gallery of pictures!
.
#IWD #RiseResistUnite #RiseInSolidarity #UntilTheViolenceStops #ThisIsV20 @eveensler
“It was a day well celebrated. We were at Kawangware DC's ground after a procession along the main road. Guest of honor Esther M Passaris - women representative of Nairobi county - joined the other women who came through.” - Her Voice, on Rising on #InternationalWomensDay  with #1BillionRising  activists and other community activists and organizers . Enjoy these preview pics and head to Facebook @vday for the full gallery of pictures! . #IWD  #RiseResistUnite  #RiseInSolidarity  #UntilTheViolenceStops  #ThisIsV20  @eveensler
“It was a day well celebrated. We were at Kawangware DC's ground after a procession along the main road. Guest of honor Esther M Passaris - women representative of Nairobi county - joined the other women who came through.” - Her Voice, on Rising on #InternationalWomensDay with #1BillionRising activists and other community activists and organizers
.
Enjoy these preview pics and head to Facebook @vday for the full gallery of pictures!
.
#IWD #RiseResistUnite #RiseInSolidarity #UntilTheViolenceStops #ThisIsV20 @eveensler
“It was a day well celebrated. We were at Kawangware DC's ground after a procession along the main road. Guest of honor Esther M Passaris - women representative of Nairobi county - joined the other women who came through.” - Her Voice, on Rising on #InternationalWomensDay  with #1BillionRising  activists and other community activists and organizers . Enjoy these preview pics and head to Facebook @vday for the full gallery of pictures! . #IWD  #RiseResistUnite  #RiseInSolidarity  #UntilTheViolenceStops  #ThisIsV20  @eveensler
Workout what you want then workout for it! 👊
➖
Everyone has an end goal, but getting there is the hard part.
➡️If you want to lose weight, make 10% of that total weight loss your first goal.
➡️However many pounds this is, aim for 1lb a week (anymore is a bonus!)
➡️Think about how you can do this, do you need to join a gym or can you do home workouts, maybe go for a walk on your lunch or join a sports team or do Park Runs!
➡️I make weekly goals to focus on and try and forget about how far I still have to go
➡️Try and be proud of yourself every time you have a good day and don’t beat yourself up for a bad day - we all have them!
➡️Be proud of yourself every step of the way!
➖
What’s everyone doing this weekend? Who had a great workout today or this week?! What would be your tips for people starting their fitness journey?
-
-
#quote #quotes #motivation #motivationalquotes #justdoit
Workout what you want then workout for it! 👊 ➖ Everyone has an end goal, but getting there is the hard part. ➡️If you want to lose weight, make 10% of that total weight loss your first goal. ➡️However many pounds this is, aim for 1lb a week (anymore is a bonus!) ➡️Think about how you can do this, do you need to join a gym or can you do home workouts, maybe go for a walk on your lunch or join a sports team or do Park Runs! ➡️I make weekly goals to focus on and try and forget about how far I still have to go ➡️Try and be proud of yourself every time you have a good day and don’t beat yourself up for a bad day - we all have them! ➡️Be proud of yourself every step of the way! ➖ What’s everyone doing this weekend? Who had a great workout today or this week?! What would be your tips for people starting their fitness journey? - - #quote  #quotes  #motivation  #motivationalquotes  #justdoit 
Embrace diversity.
Join Sorang Network and engage in life-changing conversations.
#beinspired #womanoftheday #motherteresa
Friendly reminder. 💕 @aolanow
Friendly reminder. 💕 @aolanow
Pick your favorite collections and get free shipping!!! https://www.youniqueproducts.com/PamelaDaffron/products/collections#.WttIYBZOmaO
Hashtagged(Womens Day)
#womensday #womensday2018 #internationalwomensday #iwd2018 #iwd #women #womansday #lady #ladies #bossladies #march8 #8march #event #adaywithoutawoman #womeninbusiness #mother #beingawoman #womensrights #everywoman #inspireothers #femaleleaders #shesays #woman #womenempowerment #womensdayeveryday #happywomensday #womenday #womanday #hashtaggedapp ***
Pick your favorite collections and get free shipping!!! https://www.youniqueproducts.com/PamelaDaffron/products/collections#.WttIYBZOmaO Hashtagged(Womens Day) #womensday  #womensday2018  #internationalwomensday  #iwd2018  #iwd  #women  #womansday  #lady  #ladies  #bossladies  #march8  #8march  #event  #adaywithoutawoman  #womeninbusiness  #mother  #beingawoman  #womensrights  #everywoman  #inspireothers  #femaleleaders  #shesays  #woman  #womenempowerment  #womensdayeveryday  #happywomensday  #womenday  #womanday  #hashtaggedapp  ***
There is strength in numbers. So who is your pillar during good and difficult times?
#Family #Friends #Women #Empowerment #pressforprogress #instagood #iwd #insta #instaquote #bestfriends #goodfriends #strength
#Repost @marcellina_akpojotor
・・・
.
The light within is sufficient. .
Happy International Women’s Day!
#iwd
#iwd2018
#pressforprogress
#marcellinaakpojotor 
#artist
#africanartist
#contemporaryartist
#lagos
They want to play, I'm still sleepy. The bags under my eyes have a designer sign #😁 #👽 #sleepyhead #morningwalk #dog #dogs #dogstagram #dogsofinsta #dogsofinstagram #rescuedog #dogmom #dogmomlife #lagotto #lagottoromagnolo #lagottolove #italianwaterdog #waterdog #iwd #animal #animals #animalkingdom
Big thanks to the @thersc for sorting out the costume’s for me  @carriereichardt  and @rebelnottaken to wear today. So excited to join in the birthday celebrations here in #stafforduponavon and share my day as #mrsshakespeare. #womenempowerment #girlpower #iwd #iwd2018 #womanhood #womanartist #performanceart #williamshakespeare #feministartist
I was put on this Earth to be a warrior for myself and for all the people who can’t fight. And that’s exactly how intend to leave this Earth #iwd
I was put on this Earth to be a warrior for myself and for all the people who can’t fight. And that’s exactly how intend to leave this Earth #iwd 
As we all celebrating international women's day #iwd.. we at #Abiba_locks Join hands to appreciate all women in Gh. Let's see how you gonna look beautiful and splendid in this all New Afrocup. Feel the #Natural Feel the #Fashion Feel the #Trends Feel the #Afro
Feel the Africanthing Abiba_Locks
As we all celebrating international women's day #iwd .. we at #Abiba_locks  Join hands to appreciate all women in Gh. Let's see how you gonna look beautiful and splendid in this all New Afrocup. Feel the #Natural  Feel the #Fashion  Feel the #Trends  Feel the #Afro  Feel the Africanthing Abiba_Locks
The Right Mindset for Effective Dieting
.
Check out this article
.
https://www.mindbodygreen.com/0-29988/the-7-mistakes-people-make-when-trying-to-lose-weight-from-someone-who-lost-150-pounds-kept-it-off.html
.
#OpeyemiAdeneyeAboderin #menimpact #womenimpact #thisisoppieslounge #picoftheday #photooftheday #foods #foodies #health #healthy #healthyliving #greenliving #life #diet #dieting #portions #diets #recipes #instagramers #instafood #instadiet #instapost  #iwd #womensday #metoo #weekend #fitness #cardio
The Right Mindset for Effective Dieting . Check out this article . https://www.mindbodygreen.com/0-29988/the-7-mistakes-people-make-when-trying-to-lose-weight-from-someone-who-lost-150-pounds-kept-it-off.html . #OpeyemiAdeneyeAboderin  #menimpact  #womenimpact  #thisisoppieslounge  #picoftheday  #photooftheday  #foods  #foodies  #health  #healthy  #healthyliving  #greenliving  #life  #diet  #dieting  #portions  #diets  #recipes  #instagramers  #instafood  #instadiet  #instapost  #iwd  #womensday  #metoo  #weekend  #fitness  #cardio 
The Right Mindset for Effective Dieting
.
Check out this article
.
https://www.mindbodygreen.com/0-29988/the-7-mistakes-people-make-when-trying-to-lose-weight-from-someone-who-lost-150-pounds-kept-it-off.html
.
#OpeyemiAdeneyeAboderin #menimpact #womenimpact #thisisoppieslounge #picoftheday #photooftheday #foods #foodies #health #healthy #healthyliving #greenliving #life #diet #dieting #portions #diets #recipes #instagramers #instafood #instadiet #instapost  #iwd #womensday #metoo #weekend #fitness #cardio
The Right Mindset for Effective Dieting . Check out this article . https://www.mindbodygreen.com/0-29988/the-7-mistakes-people-make-when-trying-to-lose-weight-from-someone-who-lost-150-pounds-kept-it-off.html . #OpeyemiAdeneyeAboderin  #menimpact  #womenimpact  #thisisoppieslounge  #picoftheday  #photooftheday  #foods  #foodies  #health  #healthy  #healthyliving  #greenliving  #life  #diet  #dieting  #portions  #diets  #recipes  #instagramers  #instafood  #instadiet  #instapost  #iwd  #womensday  #metoo  #weekend  #fitness  #cardio 
The Right Mindset for Effective Dieting
.
Check out this article
.
https://www.mindbodygreen.com/0-29988/the-7-mistakes-people-make-when-trying-to-lose-weight-from-someone-who-lost-150-pounds-kept-it-off.html
.
#OpeyemiAdeneyeAboderin #menimpact #womenimpact #thisisoppieslounge #picoftheday #photooftheday #foods #foodies #health #healthy #healthyliving #greenliving #life #diet #dieting #portions #diets #recipes #instagramers #instafood #instadiet #instapost  #iwd #womensday #metoo #weekend #fitness #cardio
The Right Mindset for Effective Dieting . Check out this article . https://www.mindbodygreen.com/0-29988/the-7-mistakes-people-make-when-trying-to-lose-weight-from-someone-who-lost-150-pounds-kept-it-off.html . #OpeyemiAdeneyeAboderin  #menimpact  #womenimpact  #thisisoppieslounge  #picoftheday  #photooftheday  #foods  #foodies  #health  #healthy  #healthyliving  #greenliving  #life  #diet  #dieting  #portions  #diets  #recipes  #instagramers  #instafood  #instadiet  #instapost  #iwd  #womensday  #metoo  #weekend  #fitness  #cardio 
The Right Mindset for Effective Dieting
.
Check out this article
.
https://www.mindbodygreen.com/0-29988/the-7-mistakes-people-make-when-trying-to-lose-weight-from-someone-who-lost-150-pounds-kept-it-off.html
.
#OpeyemiAdeneyeAboderin #menimpact #womenimpact #thisisoppieslounge #picoftheday #photooftheday #foods #foodies #health #healthy #healthyliving #greenliving #life #diet #dieting #portions #diets #recipes #instagramers #instafood #instadiet #instapost  #iwd #womensday #metoo #weekend #fitness #cardio
The Right Mindset for Effective Dieting . Check out this article . https://www.mindbodygreen.com/0-29988/the-7-mistakes-people-make-when-trying-to-lose-weight-from-someone-who-lost-150-pounds-kept-it-off.html . #OpeyemiAdeneyeAboderin  #menimpact  #womenimpact  #thisisoppieslounge  #picoftheday  #photooftheday  #foods  #foodies  #health  #healthy  #healthyliving  #greenliving  #life  #diet  #dieting  #portions  #diets  #recipes  #instagramers  #instafood  #instadiet  #instapost  #iwd  #womensday  #metoo  #weekend  #fitness  #cardio 
.
#InvitacionWebDebrindis #IWD
.
🔒Seguras
👍Practicas
😎Interactivas & Novedosas
💵Económicas
🕧Ahorran tiempo
🌱Cuidan el planeta
.
🔻
@invitacionwebdebrindis
🔺️
.
Un producto de @debrindis #invitacion15años #eventos #planner
【Hmmm... saya mencium bau Panoptisisme di sini】
【Hmmm... saya mencium Kuasa Pendisiplinan di sini】
Dalam bukunya yang hitz "Discipline and Punish", Foucault pernah membicarakan tentang kuasa pendisiplinan (disciplinary power), sebuah mekanisme di mana pihak-pihak berkuasa (contoh: negara) masuk mengatur, dan mendisiplinkan perilaku kita sehari-hari supaya kita lho gampang diatur dari segi waktu, kebiasan bahkan perilaku. Ya kita sudah bukan dianggap sebagai individu yang punya kebutuhan sendiri-sendiri tapi dianggap sebagai kelompok yang harus diorganisir dan diatur supaya memenuhi kepentingannya (gak peduli apa lah itu). Nahhhh, tanpa kita sadari, kita lho jadi mata-mata, pengawas serta polisi kita atas tindakan kita sendiri (panoptisisme). Maklum, kita udah 'trauma' kalo kita dishaming di masyarakat, dipidana, dan sebagainya. Jadi ranah privat, hidup dan tubuh kita sudah bukan milik kita sendiri... bahkan tanpa kita sadari. Sadar gak sih kalo RKUHP ini kok secara diam2 (atau karena kita yang acuh) membantu 'ramalan' Foucault tentang panopticisme ini terwujud? Hmmm... saya mencium bau Panoptisisme di sini! Apakah ini karma belaka?

@jokowi

#TarikRKUHP
#TarikRKUHPNgawur
#TolakRKUHP
#TolakRKUHPNgawur
#GerakBersama
#LawanBersama
#AkuJuga
#Womensmarchjkt
#Womensmarchindo
#womensmarch
#womensmarchsby
#internationalwomensday
#iwd
#UUMD3
#harikesehatandunia
#worldhealthday
#womensright
#feminism
#rkuhp
#dprri
#WorldHealthDay
#Jokowi
#HariKartini
#KartiniDay
#IbuKartini
#HariIbuKartini
#Pemilu2019
#Pemilu
#2019GantiPresiden (wkwkwk ini cmn buat supaya ngehitz rek wkwkkw?)
【Hmmm... saya mencium bau Panoptisisme di sini】 【Hmmm... saya mencium Kuasa Pendisiplinan di sini】 Dalam bukunya yang hitz "Discipline and Punish", Foucault pernah membicarakan tentang kuasa pendisiplinan (disciplinary power), sebuah mekanisme di mana pihak-pihak berkuasa (contoh: negara) masuk mengatur, dan mendisiplinkan perilaku kita sehari-hari supaya kita lho gampang diatur dari segi waktu, kebiasan bahkan perilaku. Ya kita sudah bukan dianggap sebagai individu yang punya kebutuhan sendiri-sendiri tapi dianggap sebagai kelompok yang harus diorganisir dan diatur supaya memenuhi kepentingannya (gak peduli apa lah itu). Nahhhh, tanpa kita sadari, kita lho jadi mata-mata, pengawas serta polisi kita atas tindakan kita sendiri (panoptisisme). Maklum, kita udah 'trauma' kalo kita dishaming di masyarakat, dipidana, dan sebagainya. Jadi ranah privat, hidup dan tubuh kita sudah bukan milik kita sendiri... bahkan tanpa kita sadari. Sadar gak sih kalo RKUHP ini kok secara diam2 (atau karena kita yang acuh) membantu 'ramalan' Foucault tentang panopticisme ini terwujud? Hmmm... saya mencium bau Panoptisisme di sini! Apakah ini karma belaka? @jokowi #TarikRKUHP  #TarikRKUHPNgawur  #TolakRKUHP  #TolakRKUHPNgawur  #GerakBersama  #LawanBersama  #AkuJuga  #Womensmarchjkt  #Womensmarchindo  #womensmarch  #womensmarchsby  #internationalwomensday  #iwd  #UUMD3  #harikesehatandunia  #worldhealthday  #womensright  #feminism  #rkuhp  #dprri  #WorldHealthDay  #Jokowi  #HariKartini  #KartiniDay  #IbuKartini  #HariIbuKartini  #Pemilu2019  #Pemilu  #2019GantiPresiden  (wkwkwk ini cmn buat supaya ngehitz rek wkwkkw?)
【Hmmm... saya mencium bau Panoptisisme di sini】
【Hmmm... saya mencium Kuasa Pendisiplinan di sini】
Dalam bukunya yang hitz "Discipline and Punish", Foucault pernah membicarakan tentang kuasa pendisiplinan (disciplinary power), sebuah mekanisme di mana pihak-pihak berkuasa (contoh: negara) masuk mengatur, dan mendisiplinkan perilaku kita sehari-hari supaya kita lho gampang diatur dari segi waktu, kebiasan bahkan perilaku. Ya kita sudah bukan dianggap sebagai individu yang punya kebutuhan sendiri-sendiri tapi dianggap sebagai kelompok yang harus diorganisir dan diatur supaya memenuhi kepentingannya (gak peduli apa lah itu). Nahhhh, tanpa kita sadari, kita lho jadi mata-mata, pengawas serta polisi kita atas tindakan kita sendiri (panoptisisme).😥😥😥Maklum, kita udah 'trauma' kalo kita dishaming di masyarakat, dipidana, dan sebagainya. Kalau ada pengawas, berarti biasanya ada yang diawasi dan hal-hal yang diawasi donk yah. Lalu, siapa yang ngasih penilaian apa kita itu 'sesuai' atau nggak? Benarkah itu nilai intrinsik bangsa Indonesia? 🤑🤑🤑 Saksikan di Karma... eh salah.. ya di video #TolakRKUHPNgawur episode 3 wakkakaka...🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @jokowi

#TarikRKUHP
#TarikRKUHPNgawur
#TolakRKUHP
#TolakRKUHPNgawur
#GerakBersama
#LawanBersama
#AkuJuga
#Womensmarchjkt
#Womensmarchindo
#womensmarch
#womensmarchsby
#internationalwomensday
#iwd
#UUMD3
#harikesehatandunia
#worldhealthday
#womensright
#feminism
#rkuhp
#dprri
#WorldHealthDay
#Jokowi
#HariKartini
#KartiniDay
#IbuKartini
#HariIbuKartini
#Pemilu2019
#Pemilu
#2019GantiPresiden (wkwkwk ini cmn buat supaya ngehitz rek wkwkkw?)
【Hmmm... saya mencium bau Panoptisisme di sini】 【Hmmm... saya mencium Kuasa Pendisiplinan di sini】 Dalam bukunya yang hitz "Discipline and Punish", Foucault pernah membicarakan tentang kuasa pendisiplinan (disciplinary power), sebuah mekanisme di mana pihak-pihak berkuasa (contoh: negara) masuk mengatur, dan mendisiplinkan perilaku kita sehari-hari supaya kita lho gampang diatur dari segi waktu, kebiasan bahkan perilaku. Ya kita sudah bukan dianggap sebagai individu yang punya kebutuhan sendiri-sendiri tapi dianggap sebagai kelompok yang harus diorganisir dan diatur supaya memenuhi kepentingannya (gak peduli apa lah itu). Nahhhh, tanpa kita sadari, kita lho jadi mata-mata, pengawas serta polisi kita atas tindakan kita sendiri (panoptisisme).😥😥😥Maklum, kita udah 'trauma' kalo kita dishaming di masyarakat, dipidana, dan sebagainya. Kalau ada pengawas, berarti biasanya ada yang diawasi dan hal-hal yang diawasi donk yah. Lalu, siapa yang ngasih penilaian apa kita itu 'sesuai' atau nggak? Benarkah itu nilai intrinsik bangsa Indonesia? 🤑🤑🤑 Saksikan di Karma... eh salah.. ya di video #TolakRKUHPNgawur  episode 3 wakkakaka...🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @jokowi #TarikRKUHP  #TarikRKUHPNgawur  #TolakRKUHP  #TolakRKUHPNgawur  #GerakBersama  #LawanBersama  #AkuJuga  #Womensmarchjkt  #Womensmarchindo  #womensmarch  #womensmarchsby  #internationalwomensday  #iwd  #UUMD3  #harikesehatandunia  #worldhealthday  #womensright  #feminism  #rkuhp  #dprri  #WorldHealthDay  #Jokowi  #HariKartini  #KartiniDay  #IbuKartini  #HariIbuKartini  #Pemilu2019  #Pemilu  #2019GantiPresiden  (wkwkwk ini cmn buat supaya ngehitz rek wkwkkw?)
#1BillionRising activists #RiseInSolidarity in Sharm el-Sheikh, Egypt. Where did you Rise?
.
📸: @danielle243
.
#InternationalWomensDay #IWD #RiseResistUnite #UntilTheViolenceStops #ThisIsV20 @eveensler
#1BillionRising activists #RiseInSolidarity in Sharm el-Sheikh, Egypt. Where did you Rise?
.
📸: @danielle243
.
#InternationalWomensDay #IWD #RiseResistUnite #UntilTheViolenceStops #ThisIsV20 @eveensler
La nostra cipria opacizzante ❤️ un velo leggero che sigilla il trucco sul viso e omogenea l’incarnato ... È amore 💓💓
#internationalwomensday #iwd2018 #iwd #women #womansday #lady #ladies #bossladies #march8 #8march #event #adaywithoutawoman #womeninbusiness #mother #beingawoman #womensrights #everywoman #inspireothers
Today at indorama Eleme Petrochemical.

Speaking to Women of  PENGASSAN and NUPENG Trade groups on the need to #Pressforprogress as women in Oil and Gas

#IWD.
Today at indorama Eleme Petrochemical. Speaking to Women of PENGASSAN and NUPENG Trade groups on the need to #Pressforprogress  as women in Oil and Gas #IWD .
Sarah Clark, Mentoring “I will #pressforprogress by calling out behaviours associated with age-discrimination and non-inclusive language/conversation.”
.
.
.
.
#iwd #axis #betterbalancebetterbusiness #gender #genderbalance #genderparity #equality #tbt #meetyourcommittee
#axisnetwork
#iwd2018
Regrann from @thelitas_nashville -  Happy International Women’s Day to all the fearless babes out there 🤘🏻🏍✨ #womenwhoride #thelitas #nashville #thelitasnashville #strongwomen #iwd #fearless #internationalwomensday #iwd2018 - #regrann
Good health is a blessing, invest in it 🙌🙏
➖
It’s finally summer in the UK (even if it’s just for this week!) what’s everyone got planned for the amazing weekend ahead?!
➖
Happy Friday everyone! 💪😘
-
-
#friday #friyay #weekend #blessed
Good health is a blessing, invest in it 🙌🙏 ➖ It’s finally summer in the UK (even if it’s just for this week!) what’s everyone got planned for the amazing weekend ahead?! ➖ Happy Friday everyone! 💪😘 - - #friday  #friyay  #weekend  #blessed 
‏لن يذهب لغيرك شيئا كتبه الله لك ، أطمئن
‏لن يذهب لغيرك شيئا كتبه الله لك ، أطمئن
Let’s embrace our differences and build each other to greatness.
#beinspired #sorangnetwork
Julie-Ann Whyte, AXIS Network Events and Membership “I will #pressforprogress by ensuring we have the right balance, not just in gender but with age, ethnicity, religion, disability, sexual orientation and education.”
.
.
.
.
#fbf #axis #betterbalancebetterbusiness #gender #genderbalance #genderparity #equality #aberdeen #iwd #meetyourcommittee 
#axisnetwork 
#iwd2018
It is said, that it will be the #women that #Unite the #Nations.  Let us stand together side by side, arm in arm, all races, men, women, the young and the old, united #together in #LOVE and a common goal-To save our world, our Mother, and all living things which includes ourselves.#🌹
.
#freespirits #goodmorning #dt #hippies #iwd #sacred #womenempowerment #motivation #changetheworld #positivity #allrise #love #diversity #spreadlove #peaceandhappiness #goals #inspire #mothernature #womanhood #blackgirlmagic
It is said, that it will be the #women  that #Unite  the #Nations . Let us stand together side by side, arm in arm, all races, men, women, the young and the old, united #together  in #LOVE  and a common goal-To save our world, our Mother, and all living things which includes ourselves.#🌹 . #freespirits  #goodmorning  #dt  #hippies  #iwd  #sacred  #womenempowerment  #motivation  #changetheworld  #positivity  #allrise  #love  #diversity  #spreadlove  #peaceandhappiness  #goals  #inspire  #mothernature  #womanhood  #blackgirlmagic 
Wow - we have reached over 400 followers! 
Welcome new followers, writers, poets, publishers, bloggers, book-lovers, beautiful black women, beautiful women of colour!!! .
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.

#WomensMonth #Thisiswhatawriterlookslike 
#IWD
#BlackWomen
#WomenofColour
#Womenofcolor
#Amwriting
#Writersof IG
#Writersofinstagram
#potd
#books

#writing 
#writersofinstagram 
#blackgirlmagic 
#book 
#booklover 
#bookgram 
#writersofig
One of the most courageous and dangerous acts of suffrage militancy was hunger striking. Many suffragettes who were imprisoned went on hunger strike, to protest their incarceration as criminals rather than political prisoners. Forcible feeding was common practice in prison. Women’s bodies were a site of control, with women struggling to maintain physical autonomy in the face of force feeding, a brutal and damaging violation by the state. This violent abuse of women’s bodies led the WSPU to award bravery medals to suffragettes who went on hunger strike. Medals were inscribed with brief statements, ‘for valour’, ‘fed by force’ and ‘hunger striker’, sometimes with arrest dates, and some with multiple silver bars to denote multiple strikes.

The design of April’s patch is purposefully stark, featuring an abstracted force feeding funnel and pipe alongside the rallying cry to Strike! 
3 colourways: fluorescent yellow on grey felt; white on black drill; black on white drill. 4.5cm. £6 each. 30% donation to women's and gender equality charities: Bradford Women's Aid, Gendered Intelligence and Birthrights. Link in bio.
One of the most courageous and dangerous acts of suffrage militancy was hunger striking. Many suffragettes who were imprisoned went on hunger strike, to protest their incarceration as criminals rather than political prisoners. Forcible feeding was common practice in prison. Women’s bodies were a site of control, with women struggling to maintain physical autonomy in the face of force feeding, a brutal and damaging violation by the state. This violent abuse of women’s bodies led the WSPU to award bravery medals to suffragettes who went on hunger strike. Medals were inscribed with brief statements, ‘for valour’, ‘fed by force’ and ‘hunger striker’, sometimes with arrest dates, and some with multiple silver bars to denote multiple strikes. The design of April’s patch is purposefully stark, featuring an abstracted force feeding funnel and pipe alongside the rallying cry to Strike! 3 colourways: fluorescent yellow on grey felt; white on black drill; black on white drill. 4.5cm. £6 each. 30% donation to women's and gender equality charities: Bradford Women's Aid, Gendered Intelligence and Birthrights. Link in bio.
IWD 2018 - самое познавательное событие марта(фоточки с опозданием)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#iwd #iwd18 #ukraine #kinectpro #kirovodrad #now #womentechmakerskropyvnitskyi #womentechmaker #follow4follow #followback #funny #wtm_kropyvnytskyi #wtm #likeforlike #like4like #interestingday
Sure I know how to do excel and Wordpress and everything you asked me about. 🤷🏻‍♀️
Sure I know how to do excel and Wordpress and everything you asked me about. 🤷🏻‍♀️
Our #KillaVageez full "International Women's Day" clip is up on YouTube @ https://but.ly/2HfHlyQ 😂🙆🏼🙋🏽🐝🐝🐝🐝...
...
..
.  #chicksnips #rubthatclit #killavageez #opinionpiece #comedy #iwd #riseofthefeminine #sacredfeminine #shakti #cunt #pussypower #clitoris #instafunny #laughoutloud #youtubers #tv #laughs #comediennes #toofunny
Take it on the chin, keep it moving, work really hard, become great! #RulesToLiveBy
Take it on the chin, keep it moving, work really hard, become great! #RulesToLiveBy 
#Repost @timelesstextiles with @get_repost
・・・
A very beautiful contribution by Cas Holmes to Out of the Wood project raising awareness and funds for homeless women living in their cars This community arts project is #wednesdaymakersgroup @timelesstextiles  every Wednesday 10.30 to 12.30  come and join in or we can send you a kit @casholmestextiles @empress.wu.designs #hellonewyeast #iwd  #homelessness #fibreart photo by @livecreativlee
#Repost  @timelesstextiles with @get_repost ・・・ A very beautiful contribution by Cas Holmes to Out of the Wood project raising awareness and funds for homeless women living in their cars This community arts project is #wednesdaymakersgroup  @timelesstextiles every Wednesday 10.30 to 12.30 come and join in or we can send you a kit @casholmestextiles @empress.wu.designs #hellonewyeast  #iwd  #homelessness  #fibreart  photo by @livecreativlee
Catching up on my show uploads today ! 06/04/18 going up TODAY as well as my Alex Lahey interview!! Link in bio!
Catching up on my show uploads today ! 06/04/18 going up TODAY as well as my Alex Lahey interview!! Link in bio!
Presenting research today at Humboldt State University, ideafest. @hsuprofstudies  #ideafest #hsu #cps #collegeofproffessionalstudies #professionalstudies #homelessness #collegelife #socialwork #Humboldtcounty #california #bosslady #iwd #iwd2018
this day I would love to share with you my favorite 10 woman photos I did over the last 5 years.
Feel free to share your opinion about your favorite shot, it's street and ducumentary work
#streetphotography 
#iwd2018 #womanday #yoriyas #internationalwomensday #iwd #ig_woman #documentaryphotography #girls #moroccangirls #youth #yoriyas #morocco#casablancanotthemovie
wearing my new clip-on guitar for lululemon's Press For Progress event in honor of International Women's Day. it looks so real! _________ 📸: @kms_foto || thanks to @dchar__ and @lululemon for the invite! #lululemon #pressforprogress #thesweatlife #tbt #music #guitar #singing #vocals #musician #livemusic #acoustic #philadelphia #philly #ardmore #suburbansquare #internationalwomensday #womeninbusiness #womenempowerment #iwd
Meet our amazing superhero!  She doesn’t have a name, that’s for you and your kids to decide.  But she does have a brave, caring and determined outlook on life.  Only yesterday she used her superpowers to save a school from a ferocious fire…obviously after having conducted a full risk assessment first! 🙄 
We love a strong woman here at Magical Story Jars.  How do you teach your kids they are equal irrespective of their gender and how can we help you to do this? 💙🌟🏅 #MagicalStoryJars
Meet our amazing superhero! She doesn’t have a name, that’s for you and your kids to decide. But she does have a brave, caring and determined outlook on life. Only yesterday she used her superpowers to save a school from a ferocious fire…obviously after having conducted a full risk assessment first! 🙄 We love a strong woman here at Magical Story Jars. How do you teach your kids they are equal irrespective of their gender and how can we help you to do this? 💙🌟🏅 #MagicalStoryJars 
don’t see my face  leli  I'm ugly 👏🏼👭 #leli #lisaandlena #lelifamily @lisaandlena #internationalwomensday #iwd  #leli #jimoaroundtheworld #lisaandlena @lisaandlena
Happy Women's Day Ladies🥂👸🏿👸🏾👸🏽👸🏻👸🏿👸🏻👸🏼🥂 Here's to celebrating women from all walks of life.
Happy Women's Day Ladies🥂👸🏿👸🏾👸🏽👸🏻👸🏿👸🏻👸🏼🥂 Here's to celebrating women from all walks of life.