an online Instagram web viewer

#introduce medias

Photos

@devilsdolly_
Introducing Lo~
Singer/songwriter of The Coven. 
Five facts about her are, •°•°•°•°•
1. 15 years old 
2. Leo
3. Pansexual 
4. 5'2 
5. Goth •°•°•°•°•
Original music will be coming soon.  For now we will be doing covers and art.  Love,  The Coven ×∆×∆×∆×
#thecoven 
#thecoverofficial 
#niyahmack 
#kelvinmontero
#loamythest
#band
#coven
#bandintroduction
#introduction
#introduce
#introduce
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
THIS IS BigBang~~😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#평범한사람들이모여
#특별한삶을만드는일
#팀빅뱅
Introducing Niyah~ 
Singer/Songwriter of The Coven.
Five facts about her are, •°•°•°•°•°•
1. 15 years old. 
2. Favorite color is pink. 
3. Girly girl. 
4. Kind 
5. Welcoming •°•°•°•°• #thecoven 
#thecoverofficial 
#niyahmack 
#kelvinmontero
#loamythest
#band
#coven
#bandintroduction
#introduction
#introduce
Before we #sellout again get you First Vape Kit  This #vaporizing #kit  was made to last #forever Let us know when you get your #heatgun  #sold only by #battlebornconcepts #llc #vaporizingiseasy there is  more power and flavor then you even know unless you have a #volcanovaporizer then you #know  #cannabisculture #cannabiscommunity #weedporn #420 
#perfectgift  #bestway to #introduce #cbd to the #body what #color are #you #getting
🖤 N E W • F O L L O W E R S 😉
Hey there! I’ve recently had several new followers on this account! I wanted to tell y’all a little bit about me, just in case you’re wondering...”Who is this crazy chic!?!” 😆
🖤 I’ve been with my hubster @treyterrill since August 2005! 🖤 We married August 2007! 🖤We bought a house, got married, I graduated with my undergrad in Anthropology, & got my first job in education all in the same 12 months!
🖤I’ve worked at a zoo, a humane society, & what used to be the Southwest Foundation for Biomedical Research! Then, in 2007 I got my first job in education as Special Education Teacher’s Assistant. That lead me to alternative certification which I did through A+ Texas Teachers!
🖤2008 I landed my first teaching job! I’ve taught 1st, Pre-K, 3rd, Kindergarten, Head Start, & now I’m completing my 1st year in Special Education working with kiddos in 2nd grade! 🖤 2010 on Christmas Eve we had our son, Brice! This kid is AmAzInG! He literally beats me at chess every time...I win every now-&-then, but I think he lets me 😳
🖤 August 2018 we will have our sweet little girl, Miss Maggie! We’ve been LONG awaiting her arrival! 🖤I love to paint, doodle, take pics, & think outside of the box!
🖤 I’m considered Tech Savy 🤔
🖤 I lift heavy things & put them down, but currently taking a break💪🏼
🖤 I 🖤 change & new challenges! I get bored easily & am always doing something.
🖤 I get a kick out of making people laugh & am known as a dork. 🖤 My words come out wrong on many occasions, & it can get me in to trouble. I try to catch it & then rephrase. 🤭
🖤 I’m very friendly & don’t know a stranger!
🖤 I love FOOD & NATURE
➕ I’m so happy that you’re following me & hope to inspire you, motivate you, make you think, make you hungry, make you want to go do something, or answer questions you may have!! Please feel free to comment or send me a message! 
Welcome to my WORLD! ↞☾★☼✼𖣐↠
.
.
.
.
.
#introduction #introduce #hello #hereiam #newfollowers #heythere #wife #mom #teacher #teachersfollowteachers #teachersofinstagram #iteach #iteachtoo #doodle #art #photography #dork #preggers #pregnant #preggo #texas #society6
🖤 N E W • F O L L O W E R S 😉 Hey there! I’ve recently had several new followers on this account! I wanted to tell y’all a little bit about me, just in case you’re wondering...”Who is this crazy chic!?!” 😆 🖤 I’ve been with my hubster @treyterrill since August 2005! 🖤 We married August 2007! 🖤We bought a house, got married, I graduated with my undergrad in Anthropology, & got my first job in education all in the same 12 months! 🖤I’ve worked at a zoo, a humane society, & what used to be the Southwest Foundation for Biomedical Research! Then, in 2007 I got my first job in education as Special Education Teacher’s Assistant. That lead me to alternative certification which I did through A+ Texas Teachers! 🖤2008 I landed my first teaching job! I’ve taught 1st, Pre-K, 3rd, Kindergarten, Head Start, & now I’m completing my 1st year in Special Education working with kiddos in 2nd grade! 🖤 2010 on Christmas Eve we had our son, Brice! This kid is AmAzInG! He literally beats me at chess every time...I win every now-&-then, but I think he lets me 😳 🖤 August 2018 we will have our sweet little girl, Miss Maggie! We’ve been LONG awaiting her arrival! 🖤I love to paint, doodle, take pics, & think outside of the box! 🖤 I’m considered Tech Savy 🤔 🖤 I lift heavy things & put them down, but currently taking a break💪🏼 🖤 I 🖤 change & new challenges! I get bored easily & am always doing something. 🖤 I get a kick out of making people laugh & am known as a dork. 🖤 My words come out wrong on many occasions, & it can get me in to trouble. I try to catch it & then rephrase. 🤭 🖤 I’m very friendly & don’t know a stranger! 🖤 I love FOOD & NATURE ➕ I’m so happy that you’re following me & hope to inspire you, motivate you, make you think, make you hungry, make you want to go do something, or answer questions you may have!! Please feel free to comment or send me a message! Welcome to my WORLD! ↞☾★☼✼𖣐↠ . . . . . #introduction  #introduce  #hello  #hereiam  #newfollowers  #heythere  #wife  #mom  #teacher  #teachersfollowteachers  #teachersofinstagram  #iteach  #iteachtoo  #doodle  #art  #photography  #dork  #preggers  #pregnant  #preggo  #texas  #society6 
We will showcase and introduce  models specially persian models.Tag us on your photo for a chance to get featured on our platform
@persianmodelmagazine
Tag models under this post
#persianmodelmagazine #model #modelmagazine #fashionmagazine #magazine #canada #persianmodel #agency #modeling #introduce #models #casting
minna mo isshoni, Ganbaruby !!!
aaaaa, really kawaii 😍😍
.
.
.
.
#lovelive #lovelivesunshine #aqours #aqoursseiyuu #seiyuu #japan #indonesia #kawaii #cute #cyaron #ruby #furihataai #furirin #aiai #ganbaruby #letswatch #firstliveaqours #introduce
7⃣ Assyfa
📣📣📣 @sifafeb

Assyfa Febriyanti. Panggil aja asep. Dia ini perempuan yang manis loh di kelas! Kenapa? Dia punya suatu kelebihan berupa choco chip di hidungnya. Dia adalah anaknya Bu Aping, dan titisannya Bu (mastah) Imas. "Lah kok titisannya Bu Imas sih?" Gimana enggak. Dia ga pernah belajar di rumah, tapi dia selalu bisa di materi apapun dalam mata pelajaran apa pun. "Kenapa dia ga belajar di rumah? Emang ga diomelin orang tuanya?" Karena... Ayahanda asep bersabda "kamu kan udah belajar di sekolah. Kalo di rumah belajar lagi, kamu di sekolah ngapain aja?" (Kurang lebih seperti itu sabda dari Ayah Rustam. Lebih dan kurangnya mohon dimaafkan. Wabillahitaufik walhidayah. Wassalamu'alaikum warrahmatullahi wabarakatuh).
.
.
.
"Pinter, ga selow, rajin piket, lucu".
☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️
#meetfascinating_ 
#introduce 
#itsallaboutsmanda
7⃣ Assyfa 📣📣📣 @sifafeb Assyfa Febriyanti. Panggil aja asep. Dia ini perempuan yang manis loh di kelas! Kenapa? Dia punya suatu kelebihan berupa choco chip di hidungnya. Dia adalah anaknya Bu Aping, dan titisannya Bu (mastah) Imas. "Lah kok titisannya Bu Imas sih?" Gimana enggak. Dia ga pernah belajar di rumah, tapi dia selalu bisa di materi apapun dalam mata pelajaran apa pun. "Kenapa dia ga belajar di rumah? Emang ga diomelin orang tuanya?" Karena... Ayahanda asep bersabda "kamu kan udah belajar di sekolah. Kalo di rumah belajar lagi, kamu di sekolah ngapain aja?" (Kurang lebih seperti itu sabda dari Ayah Rustam. Lebih dan kurangnya mohon dimaafkan. Wabillahitaufik walhidayah. Wassalamu'alaikum warrahmatullahi wabarakatuh). . . . "Pinter, ga selow, rajin piket, lucu". ☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️☸️ #meetfascinating_  #introduce  #itsallaboutsmanda 
8⃣ Rara
👸👸👸 @azzhrwhy @rarawhy

Azzahra Wahyu Priatmo. Yapss panggil aja rara, awp,pe, panggilan yg paling ngehitz nya sih 'siwa'. Dia ini anak pertama dari dua bersaudara. Oiya knpa dia dipanggil siwa? Cause she is a destroyer, apa aja bisa rusak bahkan bisa ilang loh gara-gara dia, pokoknya hati hati aja ya kalo sama dia. Hmm tapi jgn takut juga, gitu gitu dia punya hati yg baik loh gengs, dia tuh AKUR bgt sama adenya, supel lagi orangnya, the best lah pokokya. Dia ini juga digilai semua cowo dikelas kita (itu semua karna kecantikannya yg infinity). Oiya dia ini juga udah jadi MABA UGM LOH!! Wahh keren yaa. Selain itu dia jga memiliki mamah yg sangad hitz abiss. Satu lagi dia ini juga punya pekerjaan sampingan loh, kerjanya itu dari pagi pulang pagi, dia juga bisa kok dibooking wkwk.. pokoknya klo kalian semua mau ngebooking dia bisa deh add ig nyaa!!
.
.
.
"Cantik tak hingga, ceroboh, gaul sangad, demen shawn, siwa".
🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮
#meetfascinating_ 
#introduce
#itsallaboutsmanda
8⃣ Rara 👸👸👸 @azzhrwhy @rarawhy Azzahra Wahyu Priatmo. Yapss panggil aja rara, awp,pe, panggilan yg paling ngehitz nya sih 'siwa'. Dia ini anak pertama dari dua bersaudara. Oiya knpa dia dipanggil siwa? Cause she is a destroyer, apa aja bisa rusak bahkan bisa ilang loh gara-gara dia, pokoknya hati hati aja ya kalo sama dia. Hmm tapi jgn takut juga, gitu gitu dia punya hati yg baik loh gengs, dia tuh AKUR bgt sama adenya, supel lagi orangnya, the best lah pokokya. Dia ini juga digilai semua cowo dikelas kita (itu semua karna kecantikannya yg infinity). Oiya dia ini juga udah jadi MABA UGM LOH!! Wahh keren yaa. Selain itu dia jga memiliki mamah yg sangad hitz abiss. Satu lagi dia ini juga punya pekerjaan sampingan loh, kerjanya itu dari pagi pulang pagi, dia juga bisa kok dibooking wkwk.. pokoknya klo kalian semua mau ngebooking dia bisa deh add ig nyaa!! . . . "Cantik tak hingga, ceroboh, gaul sangad, demen shawn, siwa". 🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮 #meetfascinating_  #introduce  #itsallaboutsmanda 
Get a better way to #introduce your #wellness Products on our #Global Platform. Just follow 3 simple steps and you are good go #live with us.

Share your detail with us
Send us your #product #catalogue 
Get Register your #business for free @eanythingindian

Share Catalogue at sohan.rawat@eanythingindian.com OR Call us at 011-41444795, +91-9891172969
Get a better way to #introduce  your #wellness  Products on our #Global  Platform. Just follow 3 simple steps and you are good go #live  with us. Share your detail with us Send us your #product  #catalogue  Get Register your #business  for free @eanythingindian Share Catalogue at sohan.rawat@eanythingindian.com OR Call us at 011-41444795, +91-9891172969
대구대학교 영자신문사 L.L.F입니다!!
저희 L.L.F를 소개하기 위해 카드뉴스를 만들어 보았습니다!!
재미있게 봐주세요~
Hi! This is L.L.F!!
We made a card news to introduce L.L.F!!
#대구대학교 #대구대 #du #llf #영자신문사 #영자신문 #love #light #freedom #dullf #dudream #대학교 #대학생 #팔로우 #좋아요 #대구 #경북 #인스타 #페이스북 #daegu #englishnewspaper #like #카드뉴스 #cardnews #LLF소개 #introduce #dearllf #dullf
대구대학교 영자신문사 L.L.F입니다!! 저희 L.L.F를 소개하기 위해 카드뉴스를 만들어 보았습니다!! 재미있게 봐주세요~ Hi! This is L.L.F!! We made a card news to introduce L.L.F!! #대구대학교  #대구대  #du  #llf  #영자신문사  #영자신문  #love  #light  #freedom  #dullf  #dudream  #대학교  #대학생  #팔로우  #좋아요  #대구  #경북  #인스타  #페이스북  #daegu  #englishnewspaper  #like  #카드뉴스  #cardnews  #LLF소개  #introduce  #dearllf  #dullf 
Creative and interesting combination of product impact with painting! What would you use to introduce a product if you were the director of the idea of ​​this brand?؟
ترکیب خلاقانه و جالب تاثیر استفاده از محصول با نقاشی!
اگر شما مدیر ایده پردازی این برند بودید از چه کانسپتی برای معرفی محصول استفاده می کردید؟
#تبلیغ #تبلیغات #ایده_های_تبلیغاتی #مفهومی #خاص #جالب #هوشمندانه #خلاقانه #ایده #معرفی_محصول #کانسپت #نقاشی #کرم_نرم_کننده #وازلین #creative #interesting #advertising #ads #advertisement #idea #product #vaseline #painting #consept #introduce #combination #brand
Creative and interesting combination of product impact with painting! What would you use to introduce a product if you were the director of the idea of ​​this brand?؟ ترکیب خلاقانه و جالب تاثیر استفاده از محصول با نقاشی! اگر شما مدیر ایده پردازی این برند بودید از چه کانسپتی برای معرفی محصول استفاده می کردید؟ #تبلیغ  #تبلیغات  #ایده_های_تبلیغاتی  #مفهومی  #خاص  #جالب  #هوشمندانه  #خلاقانه  #ایده  #معرفی_محصول  #کانسپت  #نقاشی  #کرم_نرم_کننده  #وازلین  #creative  #interesting  #advertising  #ads  #advertisement  #idea  #product  #vaseline  #painting  #consept  #introduce  #combination  #brand 
[ Funny Version] Of " Mobile Ledens" introducing "CHEAP" Zi Long 👌
~
~
~
~
Actor : Royce (as Zi Long) 
Director : Ronan 
Music : Also by Our director 💓
Camera : Nadya
~
~
~
Bloopers in some parts when we are filming 😂
~
~
~

#mobilelegend#troll#funny#twopotatoes#zilong#introduce#secondvideo#happysaturday
Let me #introduce you to my #support, my #ally, my #entertainment, my #audience, my #critic, my #biggestfan, my #bestfriend, my #sister. #Happybirthday kitten! Youre the best thing thats ever happened to me! I love you oddles and oddles! 💕
⚜️MILANI⚜️霧面唇釉
Amore Matte Lip Crème
-
MILANI明星霧面唇釉 30色
質地舒服不會過度乾緊 略顯性感唇紋
🧡🧡最大特色就是「超持久」🧡🧡
卸妝時也要注意!用卸妝水可能不太好卸!
-
⭐️後面有推薦日常色號~
以及一個超美的歐美土色!美翻!😇
-
🛒預購$380
-
🔺現貨1-3天 | 預購15-25天
🔺台灣運費自付 | 全家/7-11/中華郵政
📥趕快加入我們的line: @vtp5695h
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ringthebest #milani #lipstick #liquidlipstick #mattelips #matte #longwear #makeup #drugstoremakeup #introduce #monthly #may #RITY
⚜️MILANI⚜️霧面唇釉 Amore Matte Lip Crème - MILANI明星霧面唇釉 30色 質地舒服不會過度乾緊 略顯性感唇紋 🧡🧡最大特色就是「超持久」🧡🧡 卸妝時也要注意!用卸妝水可能不太好卸! - ⭐️後面有推薦日常色號~ 以及一個超美的歐美土色!美翻!😇 - 🛒預購$380 - 🔺現貨1-3天 | 預購15-25天 🔺台灣運費自付 | 全家/7-11/中華郵政 📥趕快加入我們的line: @vtp5695h ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ringthebest  #milani  #lipstick  #liquidlipstick  #mattelips  #matte  #longwear  #makeup  #drugstoremakeup  #introduce  #monthly  #may  #RITY 
Wouldn't it be cool if a company paid you the same day. 🤔🤔🤔 That would mean you could have a bill due in the morning, go out and work and have the money to pay that bill deposited into your account by the end of the the SAME DAY!!! Yup, that would be an absolutely phenomenal company. 👀👀💪🏾👌🏾👊🏾👍🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾
#can #I #introduce #you #that #company #LHLIC #sameday #advance #whats #stopping #you #now
Wouldn't it be cool if a company paid you the same day. 🤔🤔🤔 That would mean you could have a bill due in the morning, go out and work and have the money to pay that bill deposited into your account by the end of the the SAME DAY!!! Yup, that would be an absolutely phenomenal company. 👀👀💪🏾👌🏾👊🏾👍🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾 #can  #I  #introduce  #you  #that  #company  #LHLIC  #sameday  #advance  #whats  #stopping  #you  #now 
#kleonthecomedian #loveit #hilarious #theproperway to #introduce your girlfriend to your #girlfriend ... “y’all ain’t going nowhere” .....😂😂😂😂 I need both of y’all.... @kleonthecomedian
Hello on a #Friday #before my #empties part 2 I decided to #introduce you to my #newins from this #week and talk you about some of them #nonique #volume #shampoo #vegan #crueltyfree #grenade and #vanilla #yum #made in #germany🇩🇪 #naobaycosmetics #naobay #mattifying #cream #ecocert #vegan #made in #spain #aloevera #lowcost #cosmetics #dushgel #farfalla #showergel #vitalizing #refreshing
9⃣ Hauzan
💻💻💻 @guardx13 
Dhia Hauzan Muaffa. Kerap kali disapa dengan sebutan ojan. Yang ini merupakan siswa yang paling akrab dengan wali kelas kita nih!!! Selalu datang tepat waktu adalah visinya, serta sekolah adalah prioritas utamanya. Dia juga yang paling diingat oleh seluruh dewan guru karena kesopanannya loh!! Wah luar biasa yaa!! Soal belajar? Yah elah. Dia yang paling aktif di kelas. Itu sebabnya orang tuanya sangat bangga padanya. Dia juga setia loh sama satu perempuan (@ruthmarry ). Makanya, dia kalo ada cewe lain itu nyoba2 buat jaga diri!! Waw!! Hebat kan?
Untuk lebih lanjut follow aja ignya! Walaupun gaada isinya!
.
.
.
"Santun ama orang tua, setia, humoris, mantap"
💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾 #meetfascinating_ 
#introduce
#itsallaboutsmanda
9⃣ Hauzan 💻💻💻 @guardx13 Dhia Hauzan Muaffa. Kerap kali disapa dengan sebutan ojan. Yang ini merupakan siswa yang paling akrab dengan wali kelas kita nih!!! Selalu datang tepat waktu adalah visinya, serta sekolah adalah prioritas utamanya. Dia juga yang paling diingat oleh seluruh dewan guru karena kesopanannya loh!! Wah luar biasa yaa!! Soal belajar? Yah elah. Dia yang paling aktif di kelas. Itu sebabnya orang tuanya sangat bangga padanya. Dia juga setia loh sama satu perempuan (@ruthmarry ). Makanya, dia kalo ada cewe lain itu nyoba2 buat jaga diri!! Waw!! Hebat kan? Untuk lebih lanjut follow aja ignya! Walaupun gaada isinya! . . . "Santun ama orang tua, setia, humoris, mantap" 💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾 #meetfascinating_  #introduce  #itsallaboutsmanda 
Setelah sekian lama... Mari kita lanjut!!
🔟 Dzaky

Pria berambut AFRO ini bisa dibilang master nya kelas,kita bisa panggil dia Dzaky/bang jek/zak*r/dan masih banyak lagi.Dia adalah anak pertama dari 2 bersaudara.Dia ini jago di semua bidang akademik,wahhh hebat ya...saya saran kan jika anda betemu dengan nya,gunakan lah kata-kata yang formal dan baku menurut kamus besar bahasa Indonesia wkwkwkw,karena dia orang nya sangat formal.ssstttt dia ini orang diare berat setiap saat,kapan pun,dimana pun tanpa mengenal waktu dan tempat.
Yang mau tau lebih intim pria afro tampan ini,yuk follow IG nya.
Oh iya dia juga punya pendamping ahli kimia dengan inisial @fikriashar1
.
.
.
"......................................................................................." 🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿#meetfascinating_ 
#introduce
#itsallaboutsmanda
Setelah sekian lama... Mari kita lanjut!! 🔟 Dzaky Pria berambut AFRO ini bisa dibilang master nya kelas,kita bisa panggil dia Dzaky/bang jek/zak*r/dan masih banyak lagi.Dia adalah anak pertama dari 2 bersaudara.Dia ini jago di semua bidang akademik,wahhh hebat ya...saya saran kan jika anda betemu dengan nya,gunakan lah kata-kata yang formal dan baku menurut kamus besar bahasa Indonesia wkwkwkw,karena dia orang nya sangat formal.ssstttt dia ini orang diare berat setiap saat,kapan pun,dimana pun tanpa mengenal waktu dan tempat. Yang mau tau lebih intim pria afro tampan ini,yuk follow IG nya. Oh iya dia juga punya pendamping ahli kimia dengan inisial @fikriashar1 . . . "......................................................................................." 🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿#meetfascinating_  #introduce  #itsallaboutsmanda 
Let me #introduce you to my #gangster..... I'm with the #fcukery today😏 DEDICATION : YG - BIG BANK #organic #kosher #vegan #nontoxicbeauty #essentialoils #aromatherapy #getthestrap #thekingspath 👸#mombosslifestyle 💪 dont #forget #letthatshitgo 😄
#AllTechNews #Xiaomi
✅ مشخصات می 8 شیائومی پیش از رونمایی فاش شد
.
🔸شیائومی قرار است در رویدادی بزرگ در تاریخ ۳۱ می (‌۱۰ خرداد)‌ در شن‌زن چین از می ۸ شیائومی،‌ می بند ۳ و رابط کاربری MIUI 10‌ رونمایی کند. تنها یک هفته به زمان رونمایی پرچمدار بعدی شیائومی یعنی گوشی می ۸ (Xiaomi Mi 8) باقیمانده است ولی خبرهای غیر رسمی و لورفته مختلفی در مورد آن منتشر شده است. ویدیوی کوتاه و لو رفته‌‌ای از می ۸ به همراه چند تصویر غیر رسمی، نشان می‌دهد قاب پشتی گوشی شفاف است و طراحی مشابه اچ‌تی‌سی یو ۱۲ پلاس (HTC U12 +)‌ دارد.
🔸ساعاتی قبل اطلاعات لو رفته دیگری از این گوشی هوشمند منتشر شد. همان طور که در تصویر لو رفته مشاهده می‌کنید، می ۸ شیائومی قرار است با نمایشگر ۶.۲ اینچی فول‌اچ‌دی پلاس با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۲۸۰ و نسبت تصویر ۱۹:۹ معرفی شود. پیش از این شایعه شده بود که این گوشی هوشمند با صفحه نمایش ۶.۰۱ اینچی رونمایی خواهد شد که ظاهرا با اطلاعات برگه جدید تطابق ندارد. به‌علاوه،‌ خبرهای غیر رسمی قبلی اشاره داشت که می ۸ قرار است با اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر به بازار بیاید که امیدوار کننده بود ولی باید منتظر بمانیم تا روز رونمایی ببینیم آیا این خبر صحت داشته است یا خیر.
🔸در کنار پردازنده اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام، باید به وجود حافظه‌ی رم ۶ گیگابایتی و حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی نیز اشاره کرد. البته در برخی گزارش‌های غیر رسمی قبلی اشاره شده بود که می ۸ با حافظه‌ی رم ۸ گیگابایتی همراه خواهد بود ولی در این برگه مشخصات لو رفته به چنین موضوعی اشاره نشده است. در قاب پشتی می ۸ شاهد دوربین دوگانه‌ی ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 و  ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم  f/2.0 خواهیم بود. دوربین سلفی این گوشی هوشمند، ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 است. به‌علاوه،‌ رابط کاربری MIUI با اندروید ۸.۱ اوریو کار می‌کند. بر اساس برگه مشخصات لو رفته، این گوشی هوشمند با ۷.۸ میلی‌متر ضخامت، ۱۷۲ گرم وزن و باتری با ظرفیت ۳۳۰۰ میلی‌آمپر‌ساعت همراه خواهد بود.
🔸البته در نظر داشته باشید که تایید مشخصات این برگه لو رفته دشوار است و تنها زمانی می‌توانیم با اطمینان این اطلاعات را باور کنیم که شیائومی رسما مشخصات آنرا منتشر کرده باشد.
.
@AllTechExtra | آل تک اکسترا
_____________________________________________
#شیائومی #می۸ #معرفی #تک #تکنولوژی #موبایل #هوشمند #آندروید #اخبار #خبر #آل_تک_اکسترا #اپل_اکسترا 
#Xiaomi #mi8 #XiaomiMi8 #introduce #Tech #Technology #news #new #smart #phone #android #windows #AppleExtra #alltechextra
#AllTechNews  #Xiaomi  ✅ مشخصات می 8 شیائومی پیش از رونمایی فاش شد . 🔸شیائومی قرار است در رویدادی بزرگ در تاریخ ۳۱ می (‌۱۰ خرداد)‌ در شن‌زن چین از می ۸ شیائومی،‌ می بند ۳ و رابط کاربری MIUI 10‌ رونمایی کند. تنها یک هفته به زمان رونمایی پرچمدار بعدی شیائومی یعنی گوشی می ۸ (Xiaomi Mi 8) باقیمانده است ولی خبرهای غیر رسمی و لورفته مختلفی در مورد آن منتشر شده است. ویدیوی کوتاه و لو رفته‌‌ای از می ۸ به همراه چند تصویر غیر رسمی، نشان می‌دهد قاب پشتی گوشی شفاف است و طراحی مشابه اچ‌تی‌سی یو ۱۲ پلاس (HTC U12 +)‌ دارد. 🔸ساعاتی قبل اطلاعات لو رفته دیگری از این گوشی هوشمند منتشر شد. همان طور که در تصویر لو رفته مشاهده می‌کنید، می ۸ شیائومی قرار است با نمایشگر ۶.۲ اینچی فول‌اچ‌دی پلاس با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۲۸۰ و نسبت تصویر ۱۹:۹ معرفی شود. پیش از این شایعه شده بود که این گوشی هوشمند با صفحه نمایش ۶.۰۱ اینچی رونمایی خواهد شد که ظاهرا با اطلاعات برگه جدید تطابق ندارد. به‌علاوه،‌ خبرهای غیر رسمی قبلی اشاره داشت که می ۸ قرار است با اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر به بازار بیاید که امیدوار کننده بود ولی باید منتظر بمانیم تا روز رونمایی ببینیم آیا این خبر صحت داشته است یا خیر. 🔸در کنار پردازنده اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام، باید به وجود حافظه‌ی رم ۶ گیگابایتی و حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی نیز اشاره کرد. البته در برخی گزارش‌های غیر رسمی قبلی اشاره شده بود که می ۸ با حافظه‌ی رم ۸ گیگابایتی همراه خواهد بود ولی در این برگه مشخصات لو رفته به چنین موضوعی اشاره نشده است. در قاب پشتی می ۸ شاهد دوربین دوگانه‌ی ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 و  ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم  f/2.0 خواهیم بود. دوربین سلفی این گوشی هوشمند، ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 است. به‌علاوه،‌ رابط کاربری MIUI با اندروید ۸.۱ اوریو کار می‌کند. بر اساس برگه مشخصات لو رفته، این گوشی هوشمند با ۷.۸ میلی‌متر ضخامت، ۱۷۲ گرم وزن و باتری با ظرفیت ۳۳۰۰ میلی‌آمپر‌ساعت همراه خواهد بود. 🔸البته در نظر داشته باشید که تایید مشخصات این برگه لو رفته دشوار است و تنها زمانی می‌توانیم با اطمینان این اطلاعات را باور کنیم که شیائومی رسما مشخصات آنرا منتشر کرده باشد. . @AllTechExtra | آل تک اکسترا _____________________________________________ #شیائومی  #می۸  #معرفی  #تک  #تکنولوژی  #موبایل  #هوشمند  #آندروید  #اخبار  #خبر  #آل_تک_اکسترا  #اپل_اکسترا  #Xiaomi  #mi8  #XiaomiMi8  #introduce  #Tech  #Technology  #news  #new  #smart  #phone  #android  #windows  #AppleExtra  #alltechextra 
Let me introduce!企画
#NUHW学生寮紹介 WEEK
最終日となる本日はお部屋の中をご紹介!部屋は6帖1ルームの鍵付きで、#家具 #家電付き #完全個室 
また、Wi-Fiも完備されてます📡 
4年間しかない学生生活!学生寮で過ごしてみてはいかがですか💓
以上!新潟医療福祉大学の学生寮紹介でした✨ ********************************************************
Let me introduce!企画
新潟医療福祉大学の施設を紹介!
第1弾学生寮紹介:5/21mon.〜5/25fri.
**********************************************************#NUHW #village #introduce #university #life #facility#dormitory#students#home #private #room #新潟 #新潟医療福祉大学 #学生寮 #共用棟 #食事 #学生寮暮らし #学生 #青春 #大学生 #一人部屋 #プライベート
Let me introduce!企画 #NUHW学生寮紹介  WEEK 最終日となる本日はお部屋の中をご紹介!部屋は6帖1ルームの鍵付きで、#家具  #家電付き  #完全個室  また、Wi-Fiも完備されてます📡 4年間しかない学生生活!学生寮で過ごしてみてはいかがですか💓 以上!新潟医療福祉大学の学生寮紹介でした✨ ******************************************************** Let me introduce!企画 新潟医療福祉大学の施設を紹介! 第1弾学生寮紹介:5/21mon.〜5/25fri. **********************************************************#NUHW  #village  #introduce  #university  #life  #facility #dormitory #students #home  #private  #room  #新潟  #新潟医療福祉大学  #学生寮  #共用棟  #食事  #学生寮暮らし  #学生  #青春  #大学生  #一人部屋  #プライベート 
Hey, y’all! I’ve realized that I have quite a few followers that I don’t personally know so I though I’d take a moment to introduce myself. 😉 My name is Jordan and my husband and I own the boutique. We farm in rural Kansas...like 45 minutes from the nearest Wal-Mart! 🙌🏼At the beginning of this year I was diagnosed with Diabetes and had a three day in the hospital scare which made me realize I really wanted to “work” at something I love...those things are shooting wedding photography, farming  and running the boutique. I sincerely hope you enjoy our boutique and enjoy seeing a little bit of our blessed life! I encourage you to pursue your dreams even if it takes five seconds of being crazy brave! 😘
•
•
•
#brave #entrepreneur #farm #farmhousestyle #bio #introduce #boutique #boutiqueshopping #boutiquefashion #boutiqueclothing #photography
Hey, y’all! I’ve realized that I have quite a few followers that I don’t personally know so I though I’d take a moment to introduce myself. 😉 My name is Jordan and my husband and I own the boutique. We farm in rural Kansas...like 45 minutes from the nearest Wal-Mart! 🙌🏼At the beginning of this year I was diagnosed with Diabetes and had a three day in the hospital scare which made me realize I really wanted to “work” at something I love...those things are shooting wedding photography, farming and running the boutique. I sincerely hope you enjoy our boutique and enjoy seeing a little bit of our blessed life! I encourage you to pursue your dreams even if it takes five seconds of being crazy brave! 😘 • • • #brave  #entrepreneur  #farm  #farmhousestyle  #bio  #introduce  #boutique  #boutiqueshopping  #boutiquefashion  #boutiqueclothing  #photography 
⚜️MILANI⚜️母親節套組
Flowers Of Love Bundle
-
這是母親節時剛推出的套組~
不只適合當禮物送🎁也非常的經濟實惠
-
「商品資訊」
🌟玫瑰金手拿化妝包
🌟提亮臉部玫瑰妝前保養油30ml
🌟萬年不敗經典花瓣腮紅 Flowers Of Love
-
🛒預購$880
-
當然每個商品也都能分開買哦!
腮紅盤有2種 單買$550🌹
花瓣腮紅有4色 單買$390🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ringthebest #milani #blush #blushpalette  #faceoil #rosegoldmakeupbag #makeup #drugstoremakeup #introduce #monthly #may #RITY
⚜️MILANI⚜️母親節套組 Flowers Of Love Bundle - 這是母親節時剛推出的套組~ 不只適合當禮物送🎁也非常的經濟實惠 - 「商品資訊」 🌟玫瑰金手拿化妝包 🌟提亮臉部玫瑰妝前保養油30ml 🌟萬年不敗經典花瓣腮紅 Flowers Of Love - 🛒預購$880 - 當然每個商品也都能分開買哦! 腮紅盤有2種 單買$550🌹 花瓣腮紅有4色 單買$390🌹 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ringthebest  #milani  #blush  #blushpalette  #faceoil  #rosegoldmakeupbag  #makeup  #drugstoremakeup  #introduce  #monthly  #may  #RITY 
Hey I‘m Reggie, one of the three admins. •
I want to introduce myself: so I’m Reggie and 21 years old. I love bullet journals and finally i have time to make one for my university stuff 😍😍 Also I love art and photography and be creative, thats why I’m studying communication design, if you want to see some of my work, you can visit my account @ginaw0802 😄☺️ •
Nice to meet you guys! Ask, write, comment when you want to know something or when you have some tipps for mee! ☺️💕
Hey I‘m Reggie, one of the three admins. • I want to introduce myself: so I’m Reggie and 21 years old. I love bullet journals and finally i have time to make one for my university stuff 😍😍 Also I love art and photography and be creative, thats why I’m studying communication design, if you want to see some of my work, you can visit my account @ginaw0802 😄☺️ • Nice to meet you guys! Ask, write, comment when you want to know something or when you have some tipps for mee! ☺️💕
🍅🎉🍅Giải đáp thắc mắc của các bạn:
- "Pizza đế tươi là như thế nào???"
- "Nghe nói S'Box có 2 loại sốt mới là sốt cay với sốt kem cheese??"
- "Được tự chọn pizza 2 nhân, 3 nhân phải ko?"
Order bánh pizza đế tươi tại đây: 1900636516 
#SpaghettiBox #pizzađếtươi #pizza2nhântựchọn #pizza3nhântựchọn #food #Hanoi #vietnamfood #introduce #may #kemcheese
⚜️MILANI⚜️打亮盤+單顆打亮
Stellar Lights Highlighter Palette
Strobelight Instant Glow Powder
-
CP值是⭐️⭐️⭐️⭐️
Milani打亮盤可以說是開價界的后
以他的品質單價甚至比很多開價還便宜
-
🌟打亮盤$550
是一個很滑順接近奶油感的質地
上妝後的樣子會很顯色很亮眼
三種顏色都可以混著使用👌
-
🌟單顆打亮$390
質地就是比較粉一點
上妝後的樣子偏向自然的水亮
但也是很顯色的✨適合疊擦也不會顯毛孔
(推薦5色在後面~往左滑~)
-
🔺現貨1-3天 | 預購15-25天
🔺台灣運費自付 | 全家/7-11/中華郵政
📥趕快加入我們的line: @vtp5695h
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ringthebest #milani #highlight #highlightpalette #radiantglow #glow #makeup #drugstoremakeup #introduce #monthly #may #RITY
⚜️MILANI⚜️打亮盤+單顆打亮 Stellar Lights Highlighter Palette Strobelight Instant Glow Powder - CP值是⭐️⭐️⭐️⭐️ Milani打亮盤可以說是開價界的后 以他的品質單價甚至比很多開價還便宜 - 🌟打亮盤$550 是一個很滑順接近奶油感的質地 上妝後的樣子會很顯色很亮眼 三種顏色都可以混著使用👌 - 🌟單顆打亮$390 質地就是比較粉一點 上妝後的樣子偏向自然的水亮 但也是很顯色的✨適合疊擦也不會顯毛孔 (推薦5色在後面~往左滑~) - 🔺現貨1-3天 | 預購15-25天 🔺台灣運費自付 | 全家/7-11/中華郵政 📥趕快加入我們的line: @vtp5695h ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ringthebest  #milani  #highlight  #highlightpalette  #radiantglow  #glow  #makeup  #drugstoremakeup  #introduce  #monthly  #may  #RITY 
⚜️MILANI⚜️定妝粉 04 Radiant
Make It Last Setting Powder (04 Radiant)
-
🌟闆娘的精選商品
闆娘真的很喜歡看起來很自然的健康妝容!
非常推MILANI定妝粉4號✨
-
🛒預購$450
-
往右滑看大小及上妝前、上妝後
📍大推看後面的youtube影片 有貼出來是哪個
看影片才明顯看得出來前後對比差
(聽不懂英文也沒關係!看上粉後的變化就好)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ringthebest #milani #settingpowder #radiant #radiantglow #glow #niceshine #makeup #drugstoremakeup #introduce #monthly #may #RITY
⚜️MILANI⚜️定妝粉 04 Radiant Make It Last Setting Powder (04 Radiant) - 🌟闆娘的精選商品 闆娘真的很喜歡看起來很自然的健康妝容! 非常推MILANI定妝粉4號✨ - 🛒預購$450 - 往右滑看大小及上妝前、上妝後 📍大推看後面的youtube影片 有貼出來是哪個 看影片才明顯看得出來前後對比差 (聽不懂英文也沒關係!看上粉後的變化就好) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ringthebest  #milani  #settingpowder  #radiant  #radiantglow  #glow  #niceshine  #makeup  #drugstoremakeup  #introduce  #monthly  #may  #RITY 
A connection on instagram changed my life :-) #connect #hi #introduce #meet #newfriends #follow #someone #new #reachout #expand #life #fun #health #knowledge #contact #network #dontbeafraid #learn #1
Eat your medicine!!😉 #heal #know #correct #protect #brain #facts #try #introduce #win #help #control #fix
#VeryLatePost

Let me introducing our little prince. The littleone in our family
And call him "Arsen"

#babynewborn#littleone#babyboy#littlethings#introduce#newparent
#snapchats #snapchatfilter #snapchatvideo #introduce #ping #lottie 🤗 แดดแรงมาก พี่แสบ
I ❤️titadamp Team:
@cloudriderzww
@cloudriderznl
-------------------------------------- @vapemuts
@vaping_mijk 
@vapejuicejake
@sylly_vapez
@chiefcarn
@aliciavape
@vapeclouds033 -------------------------------------- #vaperstuff #baperstuff #introducing #introduce #reviewer #review #vape #vapes #vaper #vapers #vapecommunity #vaperscommunity #vapestagram #vapefam #instavape #indovape #indovapers #indonesiavape #surabayavaperscommunity #teamgamechanger #vapetricks #vapeporn #vapelyfe #vappix #vapehooligans #vapelife #vapedaily #cloudchaser #vgod#cmvape
I ❤️titadamp Team: @cloudriderzww @cloudriderznl -------------------------------------- @vapemuts @vaping_mijk @vapejuicejake @sylly_vapez @chiefcarn @aliciavape @vapeclouds033 -------------------------------------- #vaperstuff  #baperstuff  #introducing  #introduce  #reviewer  #review  #vape  #vapes  #vaper  #vapers  #vapecommunity  #vaperscommunity  #vapestagram  #vapefam  #instavape  #indovape  #indovapers  #indonesiavape  #surabayavaperscommunity  #teamgamechanger  #vapetricks  #vapeporn  #vapelyfe  #vappix  #vapehooligans  #vapelife  #vapedaily  #cloudchaser  #vgod #cmvape 
Midoma is proud to #introduce #mixedmedia #artist @jessicamatier - Coming this June to Midoma #exhibition #artnyc #jessicamatier www.midoma.com/gallery
Let me introduce!企画
#NUHW学生寮紹介 WEEK 
今日は#住居棟 内のご紹介です。
2階建てシェアハウス方式の住居棟には居室が12室の他、、、★ミーティングルーム:キッチン・冷蔵庫・電子レンジ・ダイニングテーブル
★共用施設:フロアごとに浴室・トイレ(4ヵ所)・シャワー室(2ヵ所)・洗面所(3ヵ所)・コイン式洗濯機(2台)

これらを完備しているため、一人の時間を大事にしながら友達と一緒に、過ごす場もあり交流を楽しめますね☺️ ********************************************************
Let me introduce!企画
新潟医療福祉大学の施設を紹介!
第1弾学生寮紹介:5/21mon.〜5/25fri.
**********************************************************#NUHW #village #introduce #university #life #facility#dormitory#students#home  #meeting #meetingroom #cooking #新潟 #新潟医療福祉大学 #学生寮 #共用棟 #食事 #学生寮暮らし #学生 #青春 #料理 #自炊 #大学生
Let me introduce!企画 #NUHW学生寮紹介  WEEK 今日は#住居棟  内のご紹介です。 2階建てシェアハウス方式の住居棟には居室が12室の他、、、★ミーティングルーム:キッチン・冷蔵庫・電子レンジ・ダイニングテーブル ★共用施設:フロアごとに浴室・トイレ(4ヵ所)・シャワー室(2ヵ所)・洗面所(3ヵ所)・コイン式洗濯機(2台) これらを完備しているため、一人の時間を大事にしながら友達と一緒に、過ごす場もあり交流を楽しめますね☺️ ******************************************************** Let me introduce!企画 新潟医療福祉大学の施設を紹介! 第1弾学生寮紹介:5/21mon.〜5/25fri. **********************************************************#NUHW  #village  #introduce  #university  #life  #facility #dormitory #students #home  #meeting  #meetingroom  #cooking  #新潟  #新潟医療福祉大学  #学生寮  #共用棟  #食事  #学生寮暮らし  #学生  #青春  #料理  #自炊  #大学生 
★
💚◉『ザ❣️リゾートねいる』◉💚
(*≧∀≦*)ノ
☆
☆
「ピンク色が大好き💕」な お客様ネイル🎵(๑╹ω╹๑ )
☆
今日も左右は色変え🧡
☆
☆
#ピンク好き
#だありんとラブラブ
#今日のサンダルからチラ見えかわゆい✨
#リゾートねいる🏝
#夏が近づいて来たなぁ💗
☆
#夏 #ネイル #リゾート #タイダイ  #シェル #白  #水色  #ピンク #黄色  #パール #紫  #スワロフスキー 
#resort #sea #white #nail  #swarovski
#钉子 #可爱 #日本
#네일  #귀여운  #일본 ☆
☆
☆
⭐️アメブロ
https://s.ameblo.jp/0407yua/#introduce
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
☆
☆
☆
˚✧₊⁎mami❝᷀ົཽ≀ˍ̮ ❝᷀ົཽ⁎⁺˳✧༚
★ 💚◉『ザ❣️リゾートねいる』◉💚 (*≧∀≦*)ノ ☆ ☆ 「ピンク色が大好き💕」な お客様ネイル🎵(๑╹ω╹๑ ) ☆ 今日も左右は色変え🧡 ☆ ☆ #ピンク好き  #だありんとラブラブ  #今日のサンダルからチラ見えかわゆい ✨ #リゾートねいる 🏝 #夏が近づいて来たなぁ 💗 ☆ #夏  #ネイル  #リゾート  #タイダイ  #シェル  #白  #水色  #ピンク  #黄色  #パール  #紫  #スワロフスキー  #resort  #sea  #white  #nail  #swarovski  #钉子  #可爱  #日本  #네일  #귀여운  #일본  ☆ ☆ ☆ ⭐️アメブロ https://s.ameblo.jp/0407yua/#introduce  ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ ☆ ☆ ☆ ˚✧₊⁎mami❝᷀ົཽ≀ˍ̮ ❝᷀ົཽ⁎⁺˳✧༚
This is my #pack !!! #funny #crew, isn't it ? Let me #introduce them ! El Señor #Pampa ( He may end up with a #sombrero on his head soon )
Lord Ryo-Wolf ( very #psychic guy imo )
Brother Ary ( he's like my #wolfspirit #personnified ) ... I guess we're gonna #play cards or something, like streap-poker ! I should win this one ^^
Scenerio photography:

Scene : Six little ducks 
Zoya is loving the #rhyme : Six little #ducks these days which gave me the inspiration to create this scene.

I play this poem when she's in the tub and try to explain her the #concept of #splashing , making sounds with hands and thinking to #introduce #bubblebath or #bubbles . 
This picture is a small token of her love for the poem.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cute #adorablebaby #babiesofig #igbaby #curlyhairwhat #europeanchampion #bestteam #baloon #tante  #curlyhair #stylish #lovely #makeover #styling #wedding #amazing #photography #photographer #summervibes #likes  #dortmund #photoshoot
Scenerio photography: Scene : Six little ducks Zoya is loving the #rhyme  : Six little #ducks  these days which gave me the inspiration to create this scene. I play this poem when she's in the tub and try to explain her the #concept  of #splashing  , making sounds with hands and thinking to #introduce  #bubblebath  or #bubbles  . This picture is a small token of her love for the poem. . . . . . . . . . . . . #cute  #adorablebaby  #babiesofig  #igbaby  #curlyhairwhat  #europeanchampion  #bestteam  #baloon  #tante  #curlyhair  #stylish  #lovely  #makeover  #styling  #wedding  #amazing  #photography  #photographer  #summervibes  #likes  #dortmund  #photoshoot 
If you are meant to be mine . 
If we are meant to be together , even if we’re apart ..
One day ... one day we will be together again no matter how hard the situation is . 
It’s because of • fate • and I believe in • FATE • ⭐️💭
If you are meant to be mine . If we are meant to be together , even if we’re apart .. One day ... one day we will be together again no matter how hard the situation is . It’s because of • fate • and I believe in • FATE • ⭐️💭
#AllTechNews #HTC
✅ کسب امتیاز ۱۰۳ توسط اچ تی سی یو 12 پلاس در آزمایش DxOMark
.
🔸شرکت تایوانی اچ‌تی‌سی لحظاتی پیش گوشی هوشمند پرچم‌دار یو ۱۲ پلاس را رونمایی کرد. این گوشی هوشمند موفق شده است در آزمایش‌های DxOMark امتیاز ۱۰۳ کسب کند که از این‌رو، پس از پی ۲۰ پرو هواوی در رتبه‌ی دوم قرار می‌گیرد.
اچ‌تی‌سی یو ۱۲ پلاس از وجود دوربین دوگانه در پشت گوشی بهره می‌گیرد. سنسور ۱۲ مگاپیکسلی مجهز به لنز واید با فاصله کانونی ۲۲ میلی‌متری و دیافراگم f/1.75 است. این دوربین از وجود لرزش‌گیر اپتیکال بهره می‌برد. دوربین دوم که دارای یک لنز تله‌فوتوی ۵۴ میلی‌متری با دیافراگم f/2.6 باست، از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. به لطف دوربین دوم که مجهز به لنز تله‌فوتو است، یو ۱۲ پلاس قادر به زوم اپتیکال دوبرابری شده است. به واسطه‌ی استفاده از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ در این گوشی، قدرت پردازشی بالایی برای پردازش تصاویر فراهم شده است. در حالت عکاسی پرو، اچ‌تی‌سی یو ۱۲ پلاس قادر است کنترل فاکتورهای مختلف دوربین را به‌صورت دستی برای کاربران فراهم آورد. 🔸اچ‌تی‌سی در یو ۱۲ پلاس از سیستم فوکوس خودکار موسم به Ultraspeed Autofocus 2 استفاده کرده که در واقع ترکیبی از دو سیستم فوکوس خودکار لیزری و تشخیص فاز است. همچنین باید به امکان شبیه‌سازی افکت بوکه اشاره کرد که حاصل یک فرایند برگرفته از هوش مصنوعی است. یو ۱۲ پلاس قادر به ضبط ویدیو‌هایی با رزولوشن 4K و نرخ ۶۰ فریم در هر ثانیه است.
🔸ویژگی‌های دوربین اچ‌تی‌سی یو ۱۲ پلاس به ترتیب شامل موارد زیر است: •	دوربین دوگانه در پشت •	دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با یک سنسور ۱/۲.۵۵ اینچی با سایز پیکسل ۱.۴ میکرومتری •	دوربین دوم با سنسور ۱۶ مگاپیکسلی با سایز پیکسل یک میکرومتری پیکسل به همراه لنز تله‌فوتو با زوم اپتیکال دو برابری •	سیستم فوکوس خودکار Ultraspeed Autofocus 2 که ترکیبی از فوکوس تشخیص فاز و لیزری است •	فلش ال‌ای‌دی دوگانه •	ثبت ویدیوهای 4K با نرخ ۶۰ فریم در هر ثانیه.
.
✳️ برای خواندن ادامه و بخش کامل خبر به کانال تلگرام ما بپیوندید.
.
@AllTechExtra | آل تک اکسترا
_____________________________________________
#اچ_تی_سی #یو۱۲ #معرفی #تک #تکنولوژی #موبایل #هوشمند #آندروید #اخبار #خبر #آل_تک_اکسترا #اپل_اکسترا 
#htc #htcu12plus #u12 #introduce #Tech #Technology #news #new #smart #phone #android #windows #AppleExtra #alltechextra
#AllTechNews  #HTC  ✅ کسب امتیاز ۱۰۳ توسط اچ تی سی یو 12 پلاس در آزمایش DxOMark . 🔸شرکت تایوانی اچ‌تی‌سی لحظاتی پیش گوشی هوشمند پرچم‌دار یو ۱۲ پلاس را رونمایی کرد. این گوشی هوشمند موفق شده است در آزمایش‌های DxOMark امتیاز ۱۰۳ کسب کند که از این‌رو، پس از پی ۲۰ پرو هواوی در رتبه‌ی دوم قرار می‌گیرد. اچ‌تی‌سی یو ۱۲ پلاس از وجود دوربین دوگانه در پشت گوشی بهره می‌گیرد. سنسور ۱۲ مگاپیکسلی مجهز به لنز واید با فاصله کانونی ۲۲ میلی‌متری و دیافراگم f/1.75 است. این دوربین از وجود لرزش‌گیر اپتیکال بهره می‌برد. دوربین دوم که دارای یک لنز تله‌فوتوی ۵۴ میلی‌متری با دیافراگم f/2.6 باست، از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. به لطف دوربین دوم که مجهز به لنز تله‌فوتو است، یو ۱۲ پلاس قادر به زوم اپتیکال دوبرابری شده است. به واسطه‌ی استفاده از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ در این گوشی، قدرت پردازشی بالایی برای پردازش تصاویر فراهم شده است. در حالت عکاسی پرو، اچ‌تی‌سی یو ۱۲ پلاس قادر است کنترل فاکتورهای مختلف دوربین را به‌صورت دستی برای کاربران فراهم آورد. 🔸اچ‌تی‌سی در یو ۱۲ پلاس از سیستم فوکوس خودکار موسم به Ultraspeed Autofocus 2 استفاده کرده که در واقع ترکیبی از دو سیستم فوکوس خودکار لیزری و تشخیص فاز است. همچنین باید به امکان شبیه‌سازی افکت بوکه اشاره کرد که حاصل یک فرایند برگرفته از هوش مصنوعی است. یو ۱۲ پلاس قادر به ضبط ویدیو‌هایی با رزولوشن 4K و نرخ ۶۰ فریم در هر ثانیه است. 🔸ویژگی‌های دوربین اچ‌تی‌سی یو ۱۲ پلاس به ترتیب شامل موارد زیر است: • دوربین دوگانه در پشت • دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با یک سنسور ۱/۲.۵۵ اینچی با سایز پیکسل ۱.۴ میکرومتری • دوربین دوم با سنسور ۱۶ مگاپیکسلی با سایز پیکسل یک میکرومتری پیکسل به همراه لنز تله‌فوتو با زوم اپتیکال دو برابری • سیستم فوکوس خودکار Ultraspeed Autofocus 2 که ترکیبی از فوکوس تشخیص فاز و لیزری است • فلش ال‌ای‌دی دوگانه • ثبت ویدیوهای 4K با نرخ ۶۰ فریم در هر ثانیه. . ✳️ برای خواندن ادامه و بخش کامل خبر به کانال تلگرام ما بپیوندید. . @AllTechExtra | آل تک اکسترا _____________________________________________ #اچ_تی_سی  #یو۱۲  #معرفی  #تک  #تکنولوژی  #موبایل  #هوشمند  #آندروید  #اخبار  #خبر  #آل_تک_اکسترا  #اپل_اکسترا  #htc  #htcu12plus  #u12  #introduce  #Tech  #Technology  #news  #new  #smart  #phone  #android  #windows  #AppleExtra  #alltechextra 
The #designs you would Love to #introduce to your #home for a #unique style statement.
#fimacfindia
Another invasive plant species that occur in Kinabatangan. Creating an ecology problem where tributaries water flows clogged, depleting aquatic life and many more. An aquatic fern, elected as the one of the 100 of the world worst invasive alien species. Also known as water spangled or kariba weed and etc, this species originated from South-eastern Brazil, spreading viciously through many water bodied in most countries and creating a global problem impacting ecology and local socioeconomic surrounding waterways. There are a few methods introduced to stop this invasive species advanced, from biological control to mechanical control and also chemical control, all have been done to protect native environment that slowly had been jeopardise by this invasive aquatic plant.
•
•
•
•
Here in Kinabatangan this water fern along side with water hyacinth for ages influencing the river landscapes and effecting locals traditional activity for food foraging. #borneo #sabah #sandakan #malaysia #aquaticplants #waterfern #karibaweed #nuisance #ecology #plants #introduce #kinabatangan #sukau #river 
#borneonaturelodge #borneotrails #exploresandakan
#naturelover #visitborneo
#sayangmalaysia #ecofriendly
#savetheearth #borneoheaven
#visitmalaysia #kinabatangan
Another invasive plant species that occur in Kinabatangan. Creating an ecology problem where tributaries water flows clogged, depleting aquatic life and many more. An aquatic fern, elected as the one of the 100 of the world worst invasive alien species. Also known as water spangled or kariba weed and etc, this species originated from South-eastern Brazil, spreading viciously through many water bodied in most countries and creating a global problem impacting ecology and local socioeconomic surrounding waterways. There are a few methods introduced to stop this invasive species advanced, from biological control to mechanical control and also chemical control, all have been done to protect native environment that slowly had been jeopardise by this invasive aquatic plant. • • • • Here in Kinabatangan this water fern along side with water hyacinth for ages influencing the river landscapes and effecting locals traditional activity for food foraging. #borneo  #sabah  #sandakan  #malaysia  #aquaticplants  #waterfern  #karibaweed  #nuisance  #ecology  #plants  #introduce  #kinabatangan  #sukau  #river  #borneonaturelodge  #borneotrails  #exploresandakan  #naturelover  #visitborneo  #sayangmalaysia  #ecofriendly  #savetheearth  #borneoheaven  #visitmalaysia  #kinabatangan 
⚜️MILANI⚜️ 12色眼影盤
Bold Obsessions / Most Loved Matte
-
🌟闆娘的精選商品「絕配組合」
闆娘實在太愛這兩盤了決定給優惠!
-
🛒一盤$785  兩盤$1500
直接讓大家把運費省起來!買多賺多!
趕快找姐妹們合購😇👏🏻絕對不想錯過的闆娘精選
-
🔺現貨1-3天 | 預購15-25天
🔺台灣運費自付 | 全家/7-11/中華郵政
📥趕快加入我們的line: @vtp5695h
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ringthebest #milani #eyeshadow #eyeshadowpalette  #makeup #drugstoremakeup #introduce #monthly #may #RITY
⚜️MILANI⚜️ 12色眼影盤 Bold Obsessions / Most Loved Matte - 🌟闆娘的精選商品「絕配組合」 闆娘實在太愛這兩盤了決定給優惠! - 🛒一盤$785 兩盤$1500 直接讓大家把運費省起來!買多賺多! 趕快找姐妹們合購😇👏🏻絕對不想錯過的闆娘精選 - 🔺現貨1-3天 | 預購15-25天 🔺台灣運費自付 | 全家/7-11/中華郵政 📥趕快加入我們的line: @vtp5695h ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ringthebest  #milani  #eyeshadow  #eyeshadowpalette  #makeup  #drugstoremakeup  #introduce  #monthly  #may  #RITY 
Apakah kamusiap i
Apakah kamusiap i
⚜️MILANI⚜️ 12色眼影盤
Bold Obsessions / Most Loved Matte
-
這兩個月愛上的打天下盤😍
有了這兩盤什麼日常/多變/華麗眼妝都可以完成
-
🌟闆娘的精選商品
開放優惠 - 🛒 一盤$785  兩盤$1500!
-
-
「闆娘個人心得分享」
❤️Bold Obsessions 
是一個很creamy的質地👏🏻不會飛粉
喜歡很顯色的話亮面眼影可以用手指上重點部分
一開始覺得自己不會用到藍色
但是後來發現藍色放在下眼線真的超美
有一種讓眼睛更明亮跳出來的感覺
(非常建議去youtube看大家都怎麼用哦)
-
❤️Most Loved Matte
多變霧面無論是打底還是上色都非常都適合
每一個顏色都很好疊擦、但他們都需要好好的推勻哦~
好好的用刷具旋轉慢慢推會很美☺️
如果比較日韓妝容的人這盤也很可以哦!
(前陣子因為闆娘的表演 用這盤畫櫻花妝超夢幻的)
不過闆娘自己最左邊那排第二個顏色有點灰灰的
可能是闆娘那盤的那個顏色有點小瑕疵⋯⋯
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ringthebest #milani #eyeshadow #eyeshadowpalette  #makeup #drugstoremakeup #introduce #monthly #may #RITY
⚜️MILANI⚜️ 12色眼影盤 Bold Obsessions / Most Loved Matte - 這兩個月愛上的打天下盤😍 有了這兩盤什麼日常/多變/華麗眼妝都可以完成 - 🌟闆娘的精選商品 開放優惠 - 🛒 一盤$785 兩盤$1500! - - 「闆娘個人心得分享」 ❤️Bold Obsessions 是一個很creamy的質地👏🏻不會飛粉 喜歡很顯色的話亮面眼影可以用手指上重點部分 一開始覺得自己不會用到藍色 但是後來發現藍色放在下眼線真的超美 有一種讓眼睛更明亮跳出來的感覺 (非常建議去youtube看大家都怎麼用哦) - ❤️Most Loved Matte 多變霧面無論是打底還是上色都非常都適合 每一個顏色都很好疊擦、但他們都需要好好的推勻哦~ 好好的用刷具旋轉慢慢推會很美☺️ 如果比較日韓妝容的人這盤也很可以哦! (前陣子因為闆娘的表演 用這盤畫櫻花妝超夢幻的) 不過闆娘自己最左邊那排第二個顏色有點灰灰的 可能是闆娘那盤的那個顏色有點小瑕疵⋯⋯ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ringthebest  #milani  #eyeshadow  #eyeshadowpalette  #makeup  #drugstoremakeup  #introduce  #monthly  #may  #RITY 
Hi! i am the new co-owner. I’m not very good at makeing the actual niche memes so i will usually just be answering dms and comments xx -N •
•
•
•
•
•
•
#whoami #introduce #danielhowell #phillester #tumblr #vsco #phonto #billieeilish #enya #cutie #tired #baystreet #boba #eos #lush #chapped #bathbomb #slime #meme #memes #niche #nichememes #nichememe
Hey I’m Sam Neal, the second half to this new venture! Go to our bio to see our fresh new website! .
.
.
#weddingphotography #business #portrait #photographer #weddings #photography #creatingmemories #adventure #mamiya #westyorkshire #leeds #travel #create #together #film #digital #samandhannah #introduce #portraits #fashion #travel #headshots #family #duo #manchester
#AllTechNews #HTC
✳️ مشخصات فنی اچ تی سی یو 12 پلاس
.
🔸در پست قبل توضیحات کاملی در خصوص گوشی جدید شرکت اچ‌تی‌سی دادیم، حال در این پست به مشخصات فنی آن می پردازیم.
.
⬅️ورق بزنید و مشخصات را بخوانید.
.
✳️ برای دانلود عکس با کیفیت اصلی به کانال تلگرام ما (لینک در بیو) بپیوندید.
.
@AllTechExtra | آل تک اکسترا
_____________________________________________
#اچ_تی_سی #یو۱۲ #معرفی #تک #تکنولوژی #موبایل #هوشمند #آندروید #اخبار #خبر #آل_تک_اکسترا #اپل_اکسترا 
#htc #htcu12plus #u12 #introduce #Tech #Technology #news #new #smart #phone #android #windows #AppleExtra #alltechextra
#AllTechNews  #HTC  ✳️ مشخصات فنی اچ تی سی یو 12 پلاس . 🔸در پست قبل توضیحات کاملی در خصوص گوشی جدید شرکت اچ‌تی‌سی دادیم، حال در این پست به مشخصات فنی آن می پردازیم. . ⬅️ورق بزنید و مشخصات را بخوانید. . ✳️ برای دانلود عکس با کیفیت اصلی به کانال تلگرام ما (لینک در بیو) بپیوندید. . @AllTechExtra | آل تک اکسترا _____________________________________________ #اچ_تی_سی  #یو۱۲  #معرفی  #تک  #تکنولوژی  #موبایل  #هوشمند  #آندروید  #اخبار  #خبر  #آل_تک_اکسترا  #اپل_اکسترا  #htc  #htcu12plus  #u12  #introduce  #Tech  #Technology  #news  #new  #smart  #phone  #android  #windows  #AppleExtra  #alltechextra 
See cool design on my redbubble page, link on my bio. All design made by @khomeiland #khomeishop #ktmillustration