an online Instagram web viewer

#instafragrance medias

Photos

[PERTAMA KALI DALAM SEJARAH! LIMITED & EKSKLUSIF!]
.
CHARMS X DEXANDRA!
.
.
Akhirnya yang dinanti2 telah tiba...inilah wangian yang ditunggu2..AISHA...wangian EKSKLUSIF & LIMITED Charms X Dexandra yang bakal menyerlahkan aura..sehebat pemakainya..
.
Dengan gabungan Vanilla, White Floral, Fruity dan Cacou bakal mempesonakan keanggunan personaliti kita yang..
.
ENERGETIC...CHARISMATIC..STRONG..
.
Bauan yang menyerlahkan lagi keperibadian dan keyakinan kita semua..
.
Jadikan aidilfitri ini moment bersejarah anda dengan memakai wangian EKSKLUSIF & LIMITED EDITION ini...
.
Jadikan Aidilfitri ini dengan mendekatkan diri anda yg harum di dalam kelompok mereka yg berjaya..
.
Dan yang paling penting, jadikan Aidilfitri ini indah dan gemerlapan dengan bauan badan yang menggetarkan jiwa sang suami!
.
Ada surprise menanti untuk anda yg benar2 mengisnpirasikan KEEKSKLUSIFAN DAN LIMITED EDITION ni😍
.
Biasanya orang2 yang sukakan EKSKLUSIF DAN LIMITED ini adalah orang2 yang luar biasa..
.
.
#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
[PERTAMA KALI DALAM SEJARAH! LIMITED & EKSKLUSIF!] . CHARMS X DEXANDRA! . . Akhirnya yang dinanti2 telah tiba...inilah wangian yang ditunggu2..AISHA...wangian EKSKLUSIF & LIMITED Charms X Dexandra yang bakal menyerlahkan aura..sehebat pemakainya.. . Dengan gabungan Vanilla, White Floral, Fruity dan Cacou bakal mempesonakan keanggunan personaliti kita yang.. . ENERGETIC...CHARISMATIC..STRONG.. . Bauan yang menyerlahkan lagi keperibadian dan keyakinan kita semua.. . Jadikan aidilfitri ini moment bersejarah anda dengan memakai wangian EKSKLUSIF & LIMITED EDITION ini... . Jadikan Aidilfitri ini dengan mendekatkan diri anda yg harum di dalam kelompok mereka yg berjaya.. . Dan yang paling penting, jadikan Aidilfitri ini indah dan gemerlapan dengan bauan badan yang menggetarkan jiwa sang suami! . Ada surprise menanti untuk anda yg benar2 mengisnpirasikan KEEKSKLUSIFAN DAN LIMITED EDITION ni😍 . Biasanya orang2 yang sukakan EKSKLUSIF DAN LIMITED ini adalah orang2 yang luar biasa.. . . #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
[PERTAMA KALI DALAM SEJARAH! LIMITED & EKSKLUSIF!]
.
CHARMS X DEXANDRA!
.
.
Akhirnya yang dinanti2 telah tiba...inilah wangian yang ditunggu2..AISHA...wangian EKSKLUSIF & LIMITED Charms X Dexandra yang bakal menyerlahkan aura..sehebat pemakainya..
.
Dengan gabungan Vanilla, White Floral, Fruity dan Cacou bakal mempesonakan keanggunan personaliti kita yang..
.
ENERGETIC...CHARISMATIC..STRONG..
.
Bauan yang menyerlahkan lagi keperibadian dan keyakinan kita semua..
.
Jadikan aidilfitri ini moment bersejarah anda dengan memakai wangian EKSKLUSIF & LIMITED EDITION ini...
.
Jadikan Aidilfitri ini dengan mendekatkan diri anda yg harum di dalam kelompok mereka yg berjaya..
.
Dan yang paling penting, jadikan Aidilfitri ini indah dan gemerlapan dengan bauan badan yang menggetarkan jiwa sang suami!
.
Ada surprise menanti untuk anda yg benar2 mengisnpirasikan KEEKSKLUSIFAN DAN LIMITED EDITION ni😍
.
Biasanya orang2 yang sukakan EKSKLUSIF DAN LIMITED ini adalah orang2 yang luar biasa..
.
.
#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
[PERTAMA KALI DALAM SEJARAH! LIMITED & EKSKLUSIF!] . CHARMS X DEXANDRA! . . Akhirnya yang dinanti2 telah tiba...inilah wangian yang ditunggu2..AISHA...wangian EKSKLUSIF & LIMITED Charms X Dexandra yang bakal menyerlahkan aura..sehebat pemakainya.. . Dengan gabungan Vanilla, White Floral, Fruity dan Cacou bakal mempesonakan keanggunan personaliti kita yang.. . ENERGETIC...CHARISMATIC..STRONG.. . Bauan yang menyerlahkan lagi keperibadian dan keyakinan kita semua.. . Jadikan aidilfitri ini moment bersejarah anda dengan memakai wangian EKSKLUSIF & LIMITED EDITION ini... . Jadikan Aidilfitri ini dengan mendekatkan diri anda yg harum di dalam kelompok mereka yg berjaya.. . Dan yang paling penting, jadikan Aidilfitri ini indah dan gemerlapan dengan bauan badan yang menggetarkan jiwa sang suami! . Ada surprise menanti untuk anda yg benar2 mengisnpirasikan KEEKSKLUSIFAN DAN LIMITED EDITION ni😍 . Biasanya orang2 yang sukakan EKSKLUSIF DAN LIMITED ini adalah orang2 yang luar biasa.. . . #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
dah cakap dah PERFUME charms X Dexandra Wangi sangat 😘😘😘 rugilah kalau x grab sebotol sebab LIMITED ..hanya untuk HARI RAYA shj.
.
berpeluang menang TSHRT EXCLUSIVE CHARMS & BEG COACH ORIGINAL 😘😘
.
#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
dah cakap dah PERFUME charms X Dexandra Wangi sangat 😘😘😘 rugilah kalau x grab sebotol sebab LIMITED ..hanya untuk HARI RAYA shj. . berpeluang menang TSHRT EXCLUSIVE CHARMS & BEG COACH ORIGINAL 😘😘 . #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
طبیعت بینظیر جاده اردبیل به تبریز. عطر این فضا دیور او ساواژ بود

#samoor #fraghead #style #instalove #instafragrance #lifestyle #perfumania #instafashion #instamood #perfumeaddict #سمور #scentoftheday #ig_fragrances #sotd #sotn #اردبیل #تبریز #دیور #دشت #کوه
*EXTRA INFO PERFUME CHARMS X DEXANDRA*
.
. *SEMBURAN PERTAMA*
💛🖤Bauan Fruity & White Floral from tuberose yg mana bauan manis + sedikit fresh
.
*SELEPAS 15 MINIT*
💛🖤 Akan keluar bauan dari White Floral, Cacao dan sejenis Fruit yang membangkitkan scents yg x membosankan. Tambahan lagi dgn adanya Cacao.
.
*SELEPAS 30 - 40 MINIT & TAHAN 24 JAM*
💛🖤 Bauan final yg sgt eksklusif hasil gabungan dari ekstrak Vanilla & Amber yg penuh dgn rahsia tersendiri di sebalik kelembutan dan kehangatan bauannya.
.
Piramid ini nampak unik hasil dari gabungan yang begitu seimbang di setiap antara ekstrak.
.
#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
*EXTRA INFO PERFUME CHARMS X DEXANDRA* . . *SEMBURAN PERTAMA* 💛🖤Bauan Fruity & White Floral from tuberose yg mana bauan manis + sedikit fresh . *SELEPAS 15 MINIT* 💛🖤 Akan keluar bauan dari White Floral, Cacao dan sejenis Fruit yang membangkitkan scents yg x membosankan. Tambahan lagi dgn adanya Cacao. . *SELEPAS 30 - 40 MINIT & TAHAN 24 JAM* 💛🖤 Bauan final yg sgt eksklusif hasil gabungan dari ekstrak Vanilla & Amber yg penuh dgn rahsia tersendiri di sebalik kelembutan dan kehangatan bauannya. . Piramid ini nampak unik hasil dari gabungan yang begitu seimbang di setiap antara ekstrak. . #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
*EXTRA INFO PERFUME CHARMS X DEXANDRA*
.
. *SEMBURAN PERTAMA*
💛🖤Bauan Fruity & White Floral from tuberose yg mana bauan manis + sedikit fresh
.
*SELEPAS 15 MINIT*
💛🖤 Akan keluar bauan dari White Floral, Cacao dan sejenis Fruit yang membangkitkan scents yg x membosankan. Tambahan lagi dgn adanya Cacao.
.
*SELEPAS 30 - 40 MINIT & TAHAN 24 JAM*
💛🖤 Bauan final yg sgt eksklusif hasil gabungan dari ekstrak Vanilla & Amber yg penuh dgn rahsia tersendiri di sebalik kelembutan dan kehangatan bauannya.
.
Piramid ini nampak unik hasil dari gabungan yang begitu seimbang di setiap antara ekstrak.
.
#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
*EXTRA INFO PERFUME CHARMS X DEXANDRA* . . *SEMBURAN PERTAMA* 💛🖤Bauan Fruity & White Floral from tuberose yg mana bauan manis + sedikit fresh . *SELEPAS 15 MINIT* 💛🖤 Akan keluar bauan dari White Floral, Cacao dan sejenis Fruit yang membangkitkan scents yg x membosankan. Tambahan lagi dgn adanya Cacao. . *SELEPAS 30 - 40 MINIT & TAHAN 24 JAM* 💛🖤 Bauan final yg sgt eksklusif hasil gabungan dari ekstrak Vanilla & Amber yg penuh dgn rahsia tersendiri di sebalik kelembutan dan kehangatan bauannya. . Piramid ini nampak unik hasil dari gabungan yang begitu seimbang di setiap antara ekstrak. . #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
*EXTRA INFO PERFUME CHARMS X DEXANDRA*
.
. *SEMBURAN PERTAMA*
💛🖤Bauan Fruity & White Floral from tuberose yg mana bauan manis + sedikit fresh
.
*SELEPAS 15 MINIT*
💛🖤 Akan keluar bauan dari White Floral, Cacao dan sejenis Fruit yang membangkitkan scents yg x membosankan. Tambahan lagi dgn adanya Cacao.
.
*SELEPAS 30 - 40 MINIT & TAHAN 24 JAM*
💛🖤 Bauan final yg sgt eksklusif hasil gabungan dari ekstrak Vanilla & Amber yg penuh dgn rahsia tersendiri di sebalik kelembutan dan kehangatan bauannya.
.
Piramid ini nampak unik hasil dari gabungan yang begitu seimbang di setiap antara ekstrak.
.
#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
*EXTRA INFO PERFUME CHARMS X DEXANDRA* . . *SEMBURAN PERTAMA* 💛🖤Bauan Fruity & White Floral from tuberose yg mana bauan manis + sedikit fresh . *SELEPAS 15 MINIT* 💛🖤 Akan keluar bauan dari White Floral, Cacao dan sejenis Fruit yang membangkitkan scents yg x membosankan. Tambahan lagi dgn adanya Cacao. . *SELEPAS 30 - 40 MINIT & TAHAN 24 JAM* 💛🖤 Bauan final yg sgt eksklusif hasil gabungan dari ekstrak Vanilla & Amber yg penuh dgn rahsia tersendiri di sebalik kelembutan dan kehangatan bauannya. . Piramid ini nampak unik hasil dari gabungan yang begitu seimbang di setiap antara ekstrak. . #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
*EXTRA INFO PERFUME CHARMS X DEXANDRA*
.
. *SEMBURAN PERTAMA*
💛🖤Bauan Fruity & White Floral from tuberose yg mana bauan manis + sedikit fresh
.
*SELEPAS 15 MINIT*
💛🖤 Akan keluar bauan dari White Floral, Cacao dan sejenis Fruit yang membangkitkan scents yg x membosankan. Tambahan lagi dgn adanya Cacao.
.
*SELEPAS 30 - 40 MINIT & TAHAN 24 JAM*
💛🖤 Bauan final yg sgt eksklusif hasil gabungan dari ekstrak Vanilla & Amber yg penuh dgn rahsia tersendiri di sebalik kelembutan dan kehangatan bauannya.
.
Piramid ini nampak unik hasil dari gabungan yang begitu seimbang di setiap antara ekstrak.

#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
*EXTRA INFO PERFUME CHARMS X DEXANDRA* . . *SEMBURAN PERTAMA* 💛🖤Bauan Fruity & White Floral from tuberose yg mana bauan manis + sedikit fresh . *SELEPAS 15 MINIT* 💛🖤 Akan keluar bauan dari White Floral, Cacao dan sejenis Fruit yang membangkitkan scents yg x membosankan. Tambahan lagi dgn adanya Cacao. . *SELEPAS 30 - 40 MINIT & TAHAN 24 JAM* 💛🖤 Bauan final yg sgt eksklusif hasil gabungan dari ekstrak Vanilla & Amber yg penuh dgn rahsia tersendiri di sebalik kelembutan dan kehangatan bauannya. . Piramid ini nampak unik hasil dari gabungan yang begitu seimbang di setiap antara ekstrak. #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
ASSALAMUALAIKUM & HAPPY MONDAY!
.
SIS NAK BAGI HANDBAG COACH!
YEAYY!!
.
Beli perfume AISHA dan MENANG!
.
.
JOM JOIN!!
Tekan link di BIO..
.
#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsored
ASSALAMUALAIKUM & HAPPY MONDAY! . SIS NAK BAGI HANDBAG COACH! YEAYY!! . Beli perfume AISHA dan MENANG! . . JOM JOIN!! Tekan link di BIO.. . #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsored 
Rasmikan dahhhhh.. Memang bergetar tulang rusuk suami i.. 😂😂 Makin lama pakai makin lembut bau die.. #Adore gile! Tahniahhhh founder #charms @syira_charms dan founder #dexandra @dexandra_hq 😘 Gabungan terbaik.. 💓💓
.
Cikti sudah.. Anda bile lagi? Nak buat tulang rusuk cek somi bergetar juge? Meh click laju2 link ni http://www.wasap.my/60177747994/AISHA
.
.
#perfumes #perfumelovers #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad
Rasmikan dahhhhh.. Memang bergetar tulang rusuk suami i.. 😂😂 Makin lama pakai makin lembut bau die.. #Adore  gile! Tahniahhhh founder #charms  @syira_charms dan founder #dexandra  @dexandra_hq 😘 Gabungan terbaik.. 💓💓 . Cikti sudah.. Anda bile lagi? Nak buat tulang rusuk cek somi bergetar juge? Meh click laju2 link ni http://www.wasap.my/60177747994/AISHA . . #perfumes  #perfumelovers  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad 
Villa Simone Alex Simone (Jean Denis Saisse)
 Тихий, нежный, почти телесный запах с капелькой джина и цитрусов. На счастье никакого зубного порошка я не чувствую...впрочем я его и не знаю))) Не претендует на шедевр, хотя я очень остерегаюсь этого слова. Хорош в летнее время года👍, но и это дело вкуса. Это я чему говорю- пробуйте и доверяйте своему носу. Спасибо @alexirparfum за ее корректное и не заинтересованное мнение💓
Villa Simone Alex Simone (Jean Denis Saisse) Тихий, нежный, почти телесный запах с капелькой джина и цитрусов. На счастье никакого зубного порошка я не чувствую...впрочем я его и не знаю))) Не претендует на шедевр, хотя я очень остерегаюсь этого слова. Хорош в летнее время года👍, но и это дело вкуса. Это я чему говорю- пробуйте и доверяйте своему носу. Спасибо @alexirparfum за ее корректное и не заинтересованное мнение💓
Always be sure that when you're choosing a new fragrance, you sample it on your skin over a week-long period. This gives you the opportunity to see how the fragrance interacts with your body's chemistry over time. .
.
.
.
.
#perfumequotes #perfumetips #beautytips #scentobsession #Scentfly #buyperfume #fragranceofthemonth #fragrancelover #perfumeaddict #scentsational #eaudetoilette #eaudeparfum #beauty #scents #perfumista #perfumecollector #fraghead #scentoflife #instafragrance #fragranceclub
Always be sure that when you're choosing a new fragrance, you sample it on your skin over a week-long period. This gives you the opportunity to see how the fragrance interacts with your body's chemistry over time. . . . . . #perfumequotes  #perfumetips  #beautytips  #scentobsession  #Scentfly  #buyperfume  #fragranceofthemonth  #fragrancelover  #perfumeaddict  #scentsational  #eaudetoilette  #eaudeparfum  #beauty  #scents  #perfumista  #perfumecollector  #fraghead  #scentoflife  #instafragrance  #fragranceclub 
Siapa nak Hbeg Raya Free Charms dan Tshirt Exclusive Dexandra limited edition?
.
Kakgee nak bg FREE je...
Tgglkn nom fone kat bawah 👇

#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
Siapa nak Hbeg Raya Free Charms dan Tshirt Exclusive Dexandra limited edition? . Kakgee nak bg FREE je... Tgglkn nom fone kat bawah 👇 #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
🌒
🌒
Sunday chillin' with Bright Neroli & Noble Fig by Ferrari with NF being my favorite..Not a sweet and juicy type fig but rather dry and woody..excellent fragrance !

#scentoftheday #fragranceoftheday #perfume #perfumecollection #mensfashion #mensfragrance #mensperfume #smellgood #fragrances
#perfumelovers #parfumeria #fraghead #fragcomm #fragaddict #smellgreat
#perfumeaddict #fragrancelovers
#fragrancecollection #fragranceblogger
#instafragrance #ferrarifragrances #ferrariperfume #noblefig #brightneroli #scent
Sunday chillin' with Bright Neroli & Noble Fig by Ferrari with NF being my favorite..Not a sweet and juicy type fig but rather dry and woody..excellent fragrance ! #scentoftheday  #fragranceoftheday  #perfume  #perfumecollection  #mensfashion  #mensfragrance  #mensperfume  #smellgood  #fragrances  #perfumelovers  #parfumeria  #fraghead  #fragcomm  #fragaddict  #smellgreat  #perfumeaddict  #fragrancelovers  #fragrancecollection  #fragranceblogger  #instafragrance  #ferrarifragrances  #ferrariperfume  #noblefig  #brightneroli  #scent 
Мммммммм
(это нечленораздельное мычание от восторга)
Мммммммм (это нечленораздельное мычание от восторга)
Al-Rehab "Green Tea" perfume oil attar

To my nose: I'm really amazed at how I get more enjoyment out of this $5 attar than many expensive colognes. It smells like green tea with lemon, and is a very ozonic and realistic take on the green tea aroma. It sounds simple but the two scents blend beautifully and it is definitely one of the greatest fragrances I've ever owned. I personally think it is the greatest fragrance released by al-Rehab to date (and I've tried quite a few) as I absolutely love the scents of both green tea and lemon. It is also totally unisex. Sillage is very good while longevity is very good for a fresh fragrance at over 6 hours (longer if more is applied on skin). Overall I'm thoroughly pleased by this fragrance by al-Rehab.

5/5

#fragrance #cologne #perfume #colognecollection #shaving #aftershave #beard #wetshaving #fragrancereview #parfum #lemon #perfumelover #perfumista #fragrancelover #fragrancecollector #perfumes #shave #eaudetoilette #sotd #scentoftheday #perfumeoftheday #fragranceoftheday #instafragrance #smellgreat #fraghead #perfumephotography #fragco #attar #alrehab #greentea
Al-Rehab "Green Tea" perfume oil attar To my nose: I'm really amazed at how I get more enjoyment out of this $5 attar than many expensive colognes. It smells like green tea with lemon, and is a very ozonic and realistic take on the green tea aroma. It sounds simple but the two scents blend beautifully and it is definitely one of the greatest fragrances I've ever owned. I personally think it is the greatest fragrance released by al-Rehab to date (and I've tried quite a few) as I absolutely love the scents of both green tea and lemon. It is also totally unisex. Sillage is very good while longevity is very good for a fresh fragrance at over 6 hours (longer if more is applied on skin). Overall I'm thoroughly pleased by this fragrance by al-Rehab. 5/5 #fragrance  #cologne  #perfume  #colognecollection  #shaving  #aftershave  #beard  #wetshaving  #fragrancereview  #parfum  #lemon  #perfumelover  #perfumista  #fragrancelover  #fragrancecollector  #perfumes  #shave  #eaudetoilette  #sotd  #scentoftheday  #perfumeoftheday  #fragranceoftheday  #instafragrance  #smellgreat  #fraghead  #perfumephotography  #fragco  #attar  #alrehab  #greentea 
SECRET SOURCE

EXOTIC - CITRUS

It represents the mystical spirit of nature at times when the perfectly symmetrical lines of orchid petals are bathed in sunshine and tropical flowers spread their exotic aroma.

In moments like this, dreams are floating around. Romance is in the air. And you feel almost weightless.

#secretsource #woodscollection  #thewoodscollection #sotd #scentoftheday #fragranceoftheday #picoftheday #bestoftheday #instaperfume #instafragrance #perfume #instadaily #instapic #instalike #woods  #fragrance #parfum #عطور #رابطة_عشاق_العطور #عطر  #духи #парфюм #нюх #عطور #селектив #instablogger #mydubai #fragranceblogger  #селективнаяпарфюмерия #парфюмерия #العطر
SECRET SOURCE EXOTIC - CITRUS It represents the mystical spirit of nature at times when the perfectly symmetrical lines of orchid petals are bathed in sunshine and tropical flowers spread their exotic aroma. In moments like this, dreams are floating around. Romance is in the air. And you feel almost weightless. #secretsource  #woodscollection  #thewoodscollection  #sotd  #scentoftheday  #fragranceoftheday  #picoftheday  #bestoftheday  #instaperfume  #instafragrance  #perfume  #instadaily  #instapic  #instalike  #woods  #fragrance  #parfum  #عطور  #رابطة_عشاق_العطور  #عطر  #духи  #парфюм  #нюх  #عطور  #селектив  #instablogger  #mydubai  #fragranceblogger  #селективнаяпарфюмерия  #парфюмерия  #العطر 
#scentoftheday  полная перезагрузка обоняния с Dzongkha L'Artisan Parfumeur.
Чую в ней сегодня только кардамон и сырую, землистую ветиверную зелень.
#scentoftheday  полная перезагрузка обоняния с Dzongkha L'Artisan Parfumeur. Чую в ней сегодня только кардамон и сырую, землистую ветиверную зелень.
Ou acheter du parfum de marque pas cher! Lien dans la bio!
Ou acheter du parfum de marque pas cher! Lien dans la bio!
Finding a inner peace with #scentoftheday #aromaticelixir #clinique & lilies, gorgeous flowers with a heavy sophisticated character in the frame of classical chypre #currentmood #flowerspam #classicperfume #parfumlovers #parfumcollection #instaperfume #instafragrance
. .
clarins (Everlasting Foundation +) کرم پودر اور لستینگ پلاس .
محصولی است از برند فرانسوی کلارنس  که با پوشاندن ناهماهنگی های پوست، نتیجه ای طبیعی، یکدست و زیبا ارائه می دهد. فرمول سبک این محصول از پوششی با دوام 18 ساعته برخوردار بوده.
.
قیمت: ٢٠٥,٠٠٠ تومان

موجود در فروشگاه های تهران و شهرستان
🌐 خريد آنلاين و توضيحات بيشتر در وبسايت رسمي سفير
‏https://www.safirstores.com
#safirstore #safirismyshop #safir #clarinsmiddleast 
#كرم_پودر #سفير_زيبايي#کلارنس #سفیر 
#instaperfume #instafragrance #perfume #fragrance #parfum #instadaily #instalike #instapic #instagramers 
Follow ---》》》 @safirstores ❤👌
. . clarins (Everlasting Foundation +) کرم پودر اور لستینگ پلاس . محصولی است از برند فرانسوی کلارنس که با پوشاندن ناهماهنگی های پوست، نتیجه ای طبیعی، یکدست و زیبا ارائه می دهد. فرمول سبک این محصول از پوششی با دوام 18 ساعته برخوردار بوده. . قیمت: ٢٠٥,٠٠٠ تومان موجود در فروشگاه های تهران و شهرستان 🌐 خريد آنلاين و توضيحات بيشتر در وبسايت رسمي سفير ‏https://www.safirstores.com #safirstore  #safirismyshop  #safir  #clarinsmiddleast  #كرم_پودر  #سفير_زيبايي #کلارنس  #سفیر  #instaperfume  #instafragrance  #perfume  #fragrance  #parfum  #instadaily  #instalike  #instapic  #instagramers  Follow ---》》》 @safirstores ❤👌
Солнечное воскресенье с Чампакой🌞 Немного коньяка, орхидей, ванили и засахаренных каштанов - идеально👌
#tomfordperfume #TomFord #champacaabsolute #privateblend #perfumery #perfume #perfumes #instaperfume #perfumista #parfume #parfum #eaudeparfum #perfumephoto #perfumecollection #perfumelover #fragrance #fragrances #instafragrance #парфюм #томфорд #парфюмерия #аромат #парфюмдня #духи #парфманьяк #парфколлекция #duft #aroma #profumi
Солнечное воскресенье с Чампакой🌞 Немного коньяка, орхидей, ванили и засахаренных каштанов - идеально👌 #tomfordperfume  #TomFord  #champacaabsolute  #privateblend  #perfumery  #perfume  #perfumes  #instaperfume  #perfumista  #parfume  #parfum  #eaudeparfum  #perfumephoto  #perfumecollection  #perfumelover  #fragrance  #fragrances  #instafragrance  #парфюм  #томфорд  #парфюмерия  #аромат  #парфюмдня  #духи  #парфманьяк  #парфколлекция  #duft  #aroma  #profumi 
Un rincón único en Sitges, es mi mundo de paz y felicidad...esta paz que amo compartir con clientes y amig@s... GRACIAS a TOD@S VOSOTR@S, "Milano Mia" existe y seguirá existiendo...
Besos con alas, Marco 😇😘😍
#gracias #thankyou #milanomiadecoracio #instafragrance #instadesign #instacool #instagram #instabeauty #instadecor #instalove #instalike #instamoment #instaspain #instasitges #instagay #instaluxury #instaperfume #instatravel #instalife #instaholiday #instashopping #photooftheday #followme #sitgesanytime #sitges #spain #lovespain #holidayspain ... 💕💕💕💕💕🙏
Un rincón único en Sitges, es mi mundo de paz y felicidad...esta paz que amo compartir con clientes y amig@s... GRACIAS a TOD@S VOSOTR@S, "Milano Mia" existe y seguirá existiendo... Besos con alas, Marco 😇😘😍 #gracias  #thankyou  #milanomiadecoracio  #instafragrance  #instadesign  #instacool  #instagram  #instabeauty  #instadecor  #instalove  #instalike  #instamoment  #instaspain  #instasitges  #instagay  #instaluxury  #instaperfume  #instatravel  #instalife  #instaholiday  #instashopping  #photooftheday  #followme  #sitgesanytime  #sitges  #spain  #lovespain  #holidayspain  ... 💕💕💕💕💕🙏
💜💙💛 To dream of love 💜💙💛
.
La collezione di profumi YOUNIQUE™ racconta l'essenza di un amore eterno.
.
Una meravigliosa storia d'amore è stata trascritta nella creazione di queste Fragranze..
.
💜💙💛💜💙💛💜💙💛💜💙💛💜💙💛
.
💜 Passionately Your Me™️
. 
È una unione tra gli incantevoli fiori orientali e una sfumatura di frutta.
.
💙 Dreaming of you, Me™️
.
Questo fresco aroma floreale e moderno è infuso con l'articolato aroma scamosciato.
.
💛 Yours and only yours, Me™️
.
Un vero spargimento di colori e di legni intensi.
.
Disponibili nel mio Shop Online
.
💎⬇️___ Link in Bio___ 💜💙💛
.
https://www.youniqueproducts.com/KCNewmakeup/business
.
💎💜🚐 SPEDIZIONE_GRATUITA 🚐💜💎
.
#younique #fragrance #love #dream #dreaming #youniquefragrance
#glam #fashion #amazing #awesome #luxory #luxurylifestyle #amazingproducts #venditadiretta #shoppingonline #spedizionegratuita #myshop #instafragrance #instalove #instashopping #instadream #pleasefollowme #KCNewmakeup
💜💙💛 To dream of love 💜💙💛 . La collezione di profumi YOUNIQUE™ racconta l'essenza di un amore eterno. . Una meravigliosa storia d'amore è stata trascritta nella creazione di queste Fragranze.. . 💜💙💛💜💙💛💜💙💛💜💙💛💜💙💛 . 💜 Passionately Your Me™️ . È una unione tra gli incantevoli fiori orientali e una sfumatura di frutta. . 💙 Dreaming of you, Me™️ . Questo fresco aroma floreale e moderno è infuso con l'articolato aroma scamosciato. . 💛 Yours and only yours, Me™️ . Un vero spargimento di colori e di legni intensi. . Disponibili nel mio Shop Online . 💎⬇️___ Link in Bio___ 💜💙💛 . https://www.youniqueproducts.com/KCNewmakeup/business . 💎💜🚐 SPEDIZIONE_GRATUITA 🚐💜💎 . #younique  #fragrance  #love  #dream  #dreaming  #youniquefragrance  #glam  #fashion  #amazing  #awesome  #luxory  #luxurylifestyle  #amazingproducts  #venditadiretta  #shoppingonline  #spedizionegratuita  #myshop  #instafragrance  #instalove  #instashopping  #instadream  #pleasefollowme  #KCNewmakeup 
SIS HAIDA PUN NK BG FEEDBACK IKHLAS..... cukup satu semburan bauan kekal sampai ptg...dah mandi pun still rasa diri ni WANGI lagik.....hari-hari I wangi 💕💕💕 charmsian wajib miliki tau...LIMITED EDITION tau...lps ni dh xkuar tau.. #bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
SIS HAIDA PUN NK BG FEEDBACK IKHLAS..... cukup satu semburan bauan kekal sampai ptg...dah mandi pun still rasa diri ni WANGI lagik.....hari-hari I wangi 💕💕💕 charmsian wajib miliki tau...LIMITED EDITION tau...lps ni dh xkuar tau.. #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
به این گلهای فسقلی تو شمال میگن بنفشه وحشی. شکوه طبیعت شمال تو اردیبهشت با رایحه ی بی نظیر این گلها آذین میشه. شاهکار طبیعته این

#samoor #fraghead #style #instalove #instafragrance #lifestyle #perfumania #instafashion #instamood #perfumeaddict #سمور #scentoftheday #ig_fragrances #sotd #sotn #بنفشه #شمال #تنکابن #شهسوار
PERFUME FR SALE,, MURAH SJ,, BLH MSUK CONTEST UTK RAYA NI AFTER BUY THIS PERFUME,, BERMINAT BLH DM,, WANGIAN TAHAN LAMA,, JENAMA MINYAK WANGI YG SEDANG LARIS DIPASARAN, SO APA TUNGGU LAGI,, ORDER SBLUM TRLAMBAT 😁😁#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsored
PERFUME FR SALE,, MURAH SJ,, BLH MSUK CONTEST UTK RAYA NI AFTER BUY THIS PERFUME,, BERMINAT BLH DM,, WANGIAN TAHAN LAMA,, JENAMA MINYAK WANGI YG SEDANG LARIS DIPASARAN, SO APA TUNGGU LAGI,, ORDER SBLUM TRLAMBAT 😁😁#bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsored 
A glamorous fragrance with flowery notes and a woody tinge. Sexy and sparkling. Guess Seductive (75ml edt) at only RM105!

Top notes : Bergamot, blackcurrant and pear.
Middle notes: Jasmine, african orange flower and  orris root.
Base note: Vanille, olibanum and cashmere wood.

#labfashionhub #original #gooddeal #fashionisourpassion #fragrancelove #loveforfragrance #instafragrance #friendsandfragrance #perfume #fragrance  #fragrancegoals  #womenfragrance #scentaddict #guessseductive
#moretocome #followus #like4like #staytuned #withlovefromlab
A glamorous fragrance with flowery notes and a woody tinge. Sexy and sparkling. Guess Seductive (75ml edt) at only RM105! Top notes : Bergamot, blackcurrant and pear. Middle notes: Jasmine, african orange flower and orris root. Base note: Vanille, olibanum and cashmere wood. #labfashionhub  #original  #gooddeal  #fashionisourpassion  #fragrancelove  #loveforfragrance  #instafragrance  #friendsandfragrance  #perfume  #fragrance  #fragrancegoals  #womenfragrance  #scentaddict  #guessseductive  #moretocome  #followus  #like4like  #staytuned  #withlovefromlab 
Scent update. Lookin’ good and smellin’ right. Thank you @dearperfumarie @zoologistperfumes @tomford @bykilian @oribe @johnvarvatos. #seansmoresays #cologne #fragrance #doyousmell #oud #eaudecologne #dearperfumarie #bykilian #zoologistperfumes #oribe #oribeobsessed #panda #fuckingfabulous #extreme #instafragrance
Gracias @farmashopuy, me encanta probar cosas nuevas! #thesecret de #antoniobanderas es un riquisimo blend de frutas, y especies con destaque a la canela, en una base  cremosa de cuero y vainilla. Ya en #thegoldensecret se destacan las notas de cuero, la nuez moscada y en la salida una manzana verde con menta. Aprobados para este invierno. #fraghead #instafragrance #sotd #fragrance
Put more money in your pocket NOW by selling your fragrances in the ALL NEW #AromaLifeMarketplace! Please signup to receive our newsletter for more details.
.
.
#perfumecollection #perfume #perfumery #instaperfume #perfumista #perfumephoto #fragrancelover #fragrance #fragrances #instafragrance #scent #aroma #duft #eaudeparfum #profumi
New From our FAR AWAY collection comes FAR AWAY SOLEIL. A limited edition summer fragrance with notes of Juicy Tangerine, Orange Blossom and Soft Amber. Stop in our shop to experience this Island Vibe fragrance. Only at AVON
#avon #fragrance #faraway #avoncalling #creed #bondnumber9 #macys #perfumania #eaudeparfum #limitededition #instafragrance #instascent #summer #mlm #directsales
INTO THE BLUE
---------------------
A long weekend ahead and a lot of sunshine predicted makes me always dream of exotic hideaways.  But anyway, two days on the back porch are quite as nice, tho 😁💁🏻‍♀️ Have a gorgeous weekend, Lovelies 💕
---------------------
Escale à Pondichéry | Dior | 2009
Notes
• Tea, Lemon
• Jasmine, Cardamom
• Sandalwood
Perfumer: François Demachy
-----------------------
#escaleapondichery #dior #christiandior #diorparfums #eaudeparfum #duft #nicheperfume #instaperfume #instafragrance #instascent #perfumephotography #perfumephoto #inspiremyinstagram #stillswithstories #stilllife_gallery #aquietstyle #perfumelover #byarrangement #fragrancelover #daysofsmallthings #creativeminimalism #parfantasy #seekthesimplicity #simpleandstill #gatheredstyle #myeverydaymagic #myperfumecollection
INTO THE BLUE --------------------- A long weekend ahead and a lot of sunshine predicted makes me always dream of exotic hideaways. But anyway, two days on the back porch are quite as nice, tho 😁💁🏻‍♀️ Have a gorgeous weekend, Lovelies 💕 --------------------- Escale à Pondichéry | Dior | 2009 Notes • Tea, Lemon • Jasmine, Cardamom • Sandalwood Perfumer: François Demachy ----------------------- #escaleapondichery  #dior  #christiandior  #diorparfums  #eaudeparfum  #duft  #nicheperfume  #instaperfume  #instafragrance  #instascent  #perfumephotography  #perfumephoto  #inspiremyinstagram  #stillswithstories  #stilllife_gallery  #aquietstyle  #perfumelover  #byarrangement  #fragrancelover  #daysofsmallthings  #creativeminimalism  #parfantasy  #seekthesimplicity  #simpleandstill  #gatheredstyle  #myeverydaymagic  #myperfumecollection 
Tom Ford ..Only wearing the best stuff for the wedding today #tomford #fragrance #oudwood #suit #smellinglikeabrick #drake #sunmer #instagram #instafragrance #instafraghead #scent #scentorialist
ALHAMDULILAH.....the best bauan ever!
.
YES! perfume aisya perfect,halal n mesra solat💕💕..bauan mewah class antarabangsa...limited lagi exclusive...uollss takkan dapat bauan ni yang cetak rompak atau confirm takdapat nk copy punya....pandai founder formulakan....hubby asyik dok rapat je sebab dia cakap AYANG WANGI & SEKSIS GITU.... 🙈

READY STOK....jom oder lekaih.. .
.
#bloggerbelge #perfumes #perfumelovers #parfumista #lifeisgood #lifeisbeautiful #nowsmellthis #picoftheday #pictureoftheday #instagood #instagram #london #roses #beauty #sephora #berdoues #someiyoshino #cherryblossom #florals #japan #japanese #octoly #gifted #honestreview #freewithoctoly #beautyblogger #instafragrance #scentoftheday #ad #sponsor
ALHAMDULILAH.....the best bauan ever! . YES! perfume aisya perfect,halal n mesra solat💕💕..bauan mewah class antarabangsa...limited lagi exclusive...uollss takkan dapat bauan ni yang cetak rompak atau confirm takdapat nk copy punya....pandai founder formulakan....hubby asyik dok rapat je sebab dia cakap AYANG WANGI & SEKSIS GITU.... 🙈 READY STOK....jom oder lekaih.. . . #bloggerbelge  #perfumes  #perfumelovers  #parfumista  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #nowsmellthis  #picoftheday  #pictureoftheday  #instagood  #instagram  #london  #roses  #beauty  #sephora  #berdoues  #someiyoshino  #cherryblossom  #florals  #japan  #japanese  #octoly  #gifted  #honestreview  #freewithoctoly  #beautyblogger  #instafragrance  #scentoftheday  #ad  #sponsor 
My #SOTD : Toni by Toni Gard 😎
Ambroxan overload! ⚡
Heavy on ambroxan, ceder and bright citruses. It is very simple, clean and calming scent,  I love it just for relaxing, lovely dry-down.
Scent is marketed for women, but i absolutely find it unisex. 🤗
@toni_gard
-
#tonigard #toni #unisex #scent #fragrance #perfume #cologne #kvepalai #lietuva #douglaslietuva #scentoftheday #fragrances #fragrancelover #fragrancelover #smellsgood #fragranceoftheday #perfumecollection #fraghead #followme #like4like #parfum #eaudetoilette #eaudeparfum #germany #style #fashion #designer #instafragrance
My #SOTD  : Toni by Toni Gard 😎 Ambroxan overload! ⚡ Heavy on ambroxan, ceder and bright citruses. It is very simple, clean and calming scent, I love it just for relaxing, lovely dry-down. Scent is marketed for women, but i absolutely find it unisex. 🤗 @toni_gard - #tonigard  #toni  #unisex  #scent  #fragrance  #perfume  #cologne  #kvepalai  #lietuva  #douglaslietuva  #scentoftheday  #fragrances  #fragrancelover  #fragrancelover  #smellsgood  #fragranceoftheday  #perfumecollection  #fraghead  #followme  #like4like  #parfum  #eaudetoilette  #eaudeparfum  #germany  #style  #fashion  #designer  #instafragrance 
Unexpectedly amazing feedback and compliments, will be wearing it a lot more in this springs rotation.
Tres Nuit by Armaf ☀@armafuae
-
#sotd #perfume #fragrance #cologne #scent #eaudetoilette #parfum #pourhomme #armaf #uae #formen #style #fragrancearmy #fragrancelover #fraghead #smellsgood #kvepalai #lietuva #greenirishtweed #sotn #lithuania #perfumecollection #fresh #followme #like4like #instafragrance #fabulous #niche #designer #fashion
Unexpectedly amazing feedback and compliments, will be wearing it a lot more in this springs rotation. Tres Nuit by Armaf ☀@armafuae - #sotd  #perfume  #fragrance  #cologne  #scent  #eaudetoilette  #parfum  #pourhomme  #armaf  #uae  #formen  #style  #fragrancearmy  #fragrancelover  #fraghead  #smellsgood  #kvepalai  #lietuva  #greenirishtweed  #sotn  #lithuania  #perfumecollection  #fresh  #followme  #like4like  #instafragrance  #fabulous  #niche  #designer  #fashion 
#SOTD : D by Zara from DAY collection ⚡ 
Simple, pleasant and clean. Spicy, green and floral. Very good cheapie fragrance, sharing similarities to L'Homme by YSL. 
Heavy on violet, ginger and green notes with some fruity and musky undertones.
Have you tried it, do you like it, maybe have it? 😏👍
@zara
-
#zara #zaracollection #fragrance #perfume #cologne #kvepalai #eaudetoilette #perfumecollection #perfumes #scent #scentoftheday #lhomme #homme #style #mensfashion #clean #fraghead #fragrancearmy #lietuva #lithuania #smellsgood #fragrancelover #spicy #followme #like4like #instaperfume #instafragrance #photography #designer
#SOTD  : D by Zara from DAY collection ⚡ Simple, pleasant and clean. Spicy, green and floral. Very good cheapie fragrance, sharing similarities to L'Homme by YSL. Heavy on violet, ginger and green notes with some fruity and musky undertones. Have you tried it, do you like it, maybe have it? 😏👍 @zara - #zara  #zaracollection  #fragrance  #perfume  #cologne  #kvepalai  #eaudetoilette  #perfumecollection  #perfumes  #scent  #scentoftheday  #lhomme  #homme  #style  #mensfashion  #clean  #fraghead  #fragrancearmy  #lietuva  #lithuania  #smellsgood  #fragrancelover  #spicy  #followme  #like4like  #instaperfume  #instafragrance  #photography  #designer 
#SOTD : Uomo by Salvatore Ferragamo ✌ 
Delightful twist of gourmand notes with a touch of flowers and citruses. Unique and powerful gem. A modern creation.
@ferragamo
-
#uomo #salvatoreferragamo #ferragamo #fragrance #perfume #cologne #fragrancelover #fragranceoftheday #scentoftheday #hiddengem #fragrancearmy #kvepalai #smellgood #bestfragrance #collector #instafragrance #douglaslietuva #sweet #goodvibes #lfl #like4like #designer #tiramisu #coffee #dessert
#SOTD  : Uomo by Salvatore Ferragamo ✌ Delightful twist of gourmand notes with a touch of flowers and citruses. Unique and powerful gem. A modern creation. @ferragamo - #uomo  #salvatoreferragamo  #ferragamo  #fragrance  #perfume  #cologne  #fragrancelover  #fragranceoftheday  #scentoftheday  #hiddengem  #fragrancearmy  #kvepalai  #smellgood  #bestfragrance  #collector  #instafragrance  #douglaslietuva  #sweet  #goodvibes  #lfl  #like4like  #designer  #tiramisu  #coffee  #dessert