an online Instagram web viewer

#ikutcarakita medias

Photos

Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ??
. ❎jerawat
❎berminyak
❎berparut
❎jeragat
❎liang pori terbuka
❎kusam dan berminyak
❎jerawat resdung . ✔xperlu belanja lebih
✔xperlu pening2 kepala memikirkannya
✔xperlu ragu2
✔hasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap ❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. .
Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage
✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) .
➜ 100% HALAL
➜ APPROVED BY KKM
➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
---------------------------------------------------- #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ?? . ❎jerawat ❎berminyak ❎berparut ❎jeragat ❎liang pori terbuka ❎kusam dan berminyak ❎jerawat resdung . ✔xperlu belanja lebih ✔xperlu pening2 kepala memikirkannya ✔xperlu ragu2 ✔hasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap ❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. . Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) . ➜ 100% HALAL ➜ APPROVED BY KKM ➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincare5in1  #tekanlike  #tekan  #doubletap  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreview  #neelofa  #instaquote  #reviewigshop 
.
PERHATIAN❗❗❗❗
New arrival sudah tiba 🆕
.
Harga hanya RM40 sahaja🎉 .
💯Baju sangat selesa
🆕Nak bergaya cubalah
🔰 Jom pikat seseorang
🔳 Baju promosi
📌 Kain Cotton
📌 Tak mudah panas
.
Berminat? Jom whatsapp kami sekarang🔥💯 📱 Screenshots gambar dan pm whatsapp
📲 Whatsapp - 0164940180
📲 Whatsapp - 0164940180
📲 Whatsapp - 0164940180
Atau pon click saje di bawah bio kami
.
Order segera kerana 🔥Stock Terhad🔥  #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
. PERHATIAN❗❗❗❗ New arrival sudah tiba 🆕 . Harga hanya RM40 sahaja🎉 . 💯Baju sangat selesa 🆕Nak bergaya cubalah 🔰 Jom pikat seseorang 🔳 Baju promosi 📌 Kain Cotton 📌 Tak mudah panas . Berminat? Jom whatsapp kami sekarang🔥💯 📱 Screenshots gambar dan pm whatsapp 📲 Whatsapp - 0164940180 📲 Whatsapp - 0164940180 📲 Whatsapp - 0164940180 Atau pon click saje di bawah bio kami . Order segera kerana 🔥Stock Terhad🔥 #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
Alhamdulillah
.
#feedbackjustokmaa 
Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤
.
Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊
.
Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak
.
Jom sihat bersama
whatsapp sis atau klik link di bio 😊
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan
 #ikutcarakita  #mudahterhibur  #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel  #astrogempak #sayabeli #malaysia  #paidreview #neelofa  #kolesterol #kebastangan #kebaskaki #menurunkanberatbadan #membakarlemak #sesaknafas #2018 #uitm #sakitkepala #sakitkaki #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualproduk
Alhamdulillah . #feedbackjustokmaa  Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤ . Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊 . Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak . Jom sihat bersama whatsapp sis atau klik link di bio 😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #ikutcarakita  #mudahterhibur  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreview  #neelofa  #kolesterol  #kebastangan  #kebaskaki  #menurunkanberatbadan  #membakarlemak  #sesaknafas  #2018  #uitm  #sakitkepala  #sakitkaki  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualproduk 
.
Amaran Swipe Ke Tepi❗❗❗🔥
. 
Nak cari baju yang lawa tapi murah? .
Nak dapat baju yang lawa dengan harga yang murah ikut langkah-langkah senang ni je🔽
.
👌 Follow ig @brudy_shop
📌 Tekan link di bio igshop tersebut
📱 Screenshot gambar yang korang minat
📲 PM admin @brudy_shop "saya nak bergaya jugak"
🎉  Nanti korang akan dapat beli baju dengan harga kasih sayang tau😭
.
Jom order cepat sebab stock limited dan akan cepat habis sebab murah kalau korang terlambat

#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
. Amaran Swipe Ke Tepi❗❗❗🔥 . Nak cari baju yang lawa tapi murah? . Nak dapat baju yang lawa dengan harga yang murah ikut langkah-langkah senang ni je🔽 . 👌 Follow ig @brudy_shop 📌 Tekan link di bio igshop tersebut 📱 Screenshot gambar yang korang minat 📲 PM admin @brudy_shop "saya nak bergaya jugak" 🎉 Nanti korang akan dapat beli baju dengan harga kasih sayang tau😭 . Jom order cepat sebab stock limited dan akan cepat habis sebab murah kalau korang terlambat #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
Astaghfirullah..
Ngeri tgok gajah mengamuk, motosikal dia angkat lempar mcm mainan jaa 😨
.
.
Follow @irdmalaysia
for latest info dlm & luar negara 👌😘
.
.
.
.
#kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #ikutcarakita #dakwah #salamjumaat #ramadan #ramadhan #raya2018 #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #ctdk #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajualmurah #politeknik #uitmshahalam #uitm
Astaghfirullah.. Ngeri tgok gajah mengamuk, motosikal dia angkat lempar mcm mainan jaa 😨 . . Follow @irdmalaysia for latest info dlm & luar negara 👌😘 . . . . #kualalumpur  #igersmalaysia  #igmalaysia  #igshopmalaysia  #terapiinstagram  #ikutcarakita  #dakwah  #salamjumaat  #ramadan  #ramadhan  #raya2018  #syukuralhamdulillah  #syukurselalu  #syukur  #lawak  #ctdk  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #laraalana  #mirafilzah  #jubahmuslimah  #tudungbawal  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #sayajualmurah  #politeknik  #uitmshahalam  #uitm 
Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ??
. ❎jerawat
❎berminyak
❎berparut
❎jeragat
❎liang pori terbuka
❎kusam dan berminyak
❎jerawat resdung . ✔xperlu belanja lebih
✔xperlu pening2 kepala memikirkannya
✔xperlu ragu2
✔hasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap ❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. .
Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage
✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) .
➜ 100% HALAL
➜ APPROVED BY KKM
➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
---------------------------------------------------- #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ?? . ❎jerawat ❎berminyak ❎berparut ❎jeragat ❎liang pori terbuka ❎kusam dan berminyak ❎jerawat resdung . ✔xperlu belanja lebih ✔xperlu pening2 kepala memikirkannya ✔xperlu ragu2 ✔hasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap ❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. . Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) . ➜ 100% HALAL ➜ APPROVED BY KKM ➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincare5in1  #tekanlike  #tekan  #doubletap  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreview  #neelofa  #instaquote  #reviewigshop 
Alhamdulillah
.
#feedbackjustokmaa 
Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤
.
Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊
.
Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak
.
Jom sihat bersama
whatsapp sis atau klik link di bio 😊
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan
 #ikutcarakita  #mudahterhibur  #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel  #astrogempak #sayabeli #malaysia  #paidreview #neelofa  #kolesterol #kebastangan #kebaskaki #menurunkanberatbadan #membakarlemak #sesaknafas #2018 #uitm #sakitkepala #sakitkaki #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualproduk
Alhamdulillah . #feedbackjustokmaa  Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤ . Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊 . Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak . Jom sihat bersama whatsapp sis atau klik link di bio 😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #ikutcarakita  #mudahterhibur  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreview  #neelofa  #kolesterol  #kebastangan  #kebaskaki  #menurunkanberatbadan  #membakarlemak  #sesaknafas  #2018  #uitm  #sakitkepala  #sakitkaki  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualproduk 
Nak nampak Hipster di pagi Raya tapi tak mampu nak pakai yang ORI ? Haaa ni ada satu geng, meh usha luuu .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👟NAME : Puma GV Special Maroon
💲PRICE : RM95
👣SIZE : 41-45 Eu
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Berminat ?
✅Screenshot
✅Whatsapp di 011-2693 9971
✅Atau tekan saja Link di Bio untuk Direct Wasap
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sayajualkasut #sayajualmurah #sayajualonline #sayabagimurah #sayajual #ikutcarakita #kasutjalan #kasutbaru #lokalah #sapotlokal #kasutsukan #bazaaronline #sneakersmurah #murahmurah #kasutraya #bazarpaknil #bazaar #kedaikasut #sayajual #jualanku #murahgila #bazaarpaknil #kasut #kasutcantik #lokalbrand #kasutmurah #ootdmalaysia #kasutlelaki #hargamurah #kasut #kasutperempuan
Nak nampak Hipster di pagi Raya tapi tak mampu nak pakai yang ORI ? Haaa ni ada satu geng, meh usha luuu . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👟NAME : Puma GV Special Maroon 💲PRICE : RM95 👣SIZE : 41-45 Eu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Berminat ? ✅Screenshot ✅Whatsapp di 011-2693 9971 ✅Atau tekan saja Link di Bio untuk Direct Wasap ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #sayajualkasut  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayabagimurah  #sayajual  #ikutcarakita  #kasutjalan  #kasutbaru  #lokalah  #sapotlokal  #kasutsukan  #bazaaronline  #sneakersmurah  #murahmurah  #kasutraya  #bazarpaknil  #bazaar  #kedaikasut  #sayajual  #jualanku  #murahgila  #bazaarpaknil  #kasut  #kasutcantik  #lokalbrand  #kasutmurah  #ootdmalaysia  #kasutlelaki  #hargamurah  #kasut  #kasutperempuan 
Nano 7⃣
👉🏻Khas utk yg nak kulit cantik, bermasalah kulit n ibu mengandung 😊
🌸merawat penuaan (awet muda)
🌸melembabkan kulit drpd dalaman
🌸merawat masalah2 kulit
🌸mencantikkan mata (jernih)
🌸meningkatkan tenaga
🌸menstabilkan hormon

wasap utk info lanjut 😉
klok wsp di bio ..
.
#igers #igersmalaya #inicarakita #ikutcarakita #johor #jdt #produkkecantikan #jomcantik #hijabista #hijabi #kualalumpur #hijabistamalaysia #befaz #belofa #ctdk#raya2018 #kualalumpur #klcc #jakel #malaysiaku #igersmalaya #ootdmalaysia #produkkesihatan #kurma #jomkahwin #bangi
Nano 7⃣ 👉🏻Khas utk yg nak kulit cantik, bermasalah kulit n ibu mengandung 😊 🌸merawat penuaan (awet muda) 🌸melembabkan kulit drpd dalaman 🌸merawat masalah2 kulit 🌸mencantikkan mata (jernih) 🌸meningkatkan tenaga 🌸menstabilkan hormon wasap utk info lanjut 😉 klok wsp di bio .. . #igers  #igersmalaya  #inicarakita  #ikutcarakita  #johor  #jdt  #produkkecantikan  #jomcantik  #hijabista  #hijabi  #kualalumpur  #hijabistamalaysia  #befaz  #belofa  #ctdk #raya2018  #kualalumpur  #klcc  #jakel  #malaysiaku  #igersmalaya  #ootdmalaysia  #produkkesihatan  #kurma  #jomkahwin  #bangi 
Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ??
. ❎jerawat
❎berminyak
❎berparut
❎jeragat
❎liang pori terbuka
❎kusam dan berminyak
❎jerawat resdung . ✔xperlu belanja lebih
✔xperlu pening2 kepala memikirkannya
✔xperlu ragu2
✔hasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap ❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. .
Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage
✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) .
➜ 100% HALAL
➜ APPROVED BY KKM
➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
---------------------------------------------------- #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ?? . ❎jerawat ❎berminyak ❎berparut ❎jeragat ❎liang pori terbuka ❎kusam dan berminyak ❎jerawat resdung . ✔xperlu belanja lebih ✔xperlu pening2 kepala memikirkannya ✔xperlu ragu2 ✔hasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap ❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. . Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) . ➜ 100% HALAL ➜ APPROVED BY KKM ➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincare5in1  #tekanlike  #tekan  #doubletap  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreview  #neelofa  #instaquote  #reviewigshop 
" Latih diri ringankan tangan untuk memberi (bersedekah), ini akan menghakis sifat cinta dunia. " - Habib Ali Zaenal Abidin Al Hamid -
" Latih diri ringankan tangan untuk memberi (bersedekah), ini akan menghakis sifat cinta dunia. " - Habib Ali Zaenal Abidin Al Hamid -
Sudah ramai testimoni daripada konsumen.

So, jangan tunggu lama. Jom contact us now.
.

______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .
 #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #bazarpaknil #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #hijabista #hijabster #hambar
#ubattinggi
#jualpeninggibadan
#peninggibadanmurah
#ubattinggimurah
#ubattinggitrusted
#peninggiherbal
#ubattinggiherbal
#suplementpeninggimurah
Sudah ramai testimoni daripada konsumen. So, jangan tunggu lama. Jom contact us now. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #bazarpaknil  #paidreviewrm5  #paidreviewrm10  #igreview  #igreviewmalaysia  #paidreview  #paidreviewmurah  #reviewmurah  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #hijabista  #hijabster  #hambar  #ubattinggi  #jualpeninggibadan  #peninggibadanmurah  #ubattinggimurah  #ubattinggitrusted  #peninggiherbal  #ubattinggiherbal  #suplementpeninggimurah 
SLING BAG LOUIS VUITTON🔥
.
Ada tali panjang boleh laras
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM70 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM120
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SLING BAG LOUIS VUITTON🔥 . Ada tali panjang boleh laras . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM70 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM120 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
Bird Paradise🕊 *khas utk menyejukkan badan* 🌸Bahan2 🌸
*Seaweed Obesity*
☘mempunyai anti-obesiti effects sbb ada fucoxanthin yg mampu pemendakan lemak dan mampu bantu kurangkan berat dan mampu promote oxidasi bg lemak .
☘merupakan detoxification - membersihkan badan dgn singkirkan toksik dlm bdn ketika berpeluh .
☘cardiovascular health (masalah jantung)
- mampu mengekalkan lower level of triglycerides dan kolesterol dlm badan .
☘kekalkan jantung yg sihat dan kekalkan peredaran darah yg baik
. *Sarang Burung*
🍁HAD yg mampu meningkatkan fungsi utk merangsangkan enzyme metabolism 3-5 kali lebih tggi
🍁 tingkatkan fitness
🍁kekalkan stamina
🍁restore sexual desire
🍁fiter body meningkatkan kuatan sex ini sbb bird paradise punyai protein yg asli
🍁17 amino acid bantu kawal jantung utk fungsi lebih cergas
🍁6 minerals yg merupakan bahan penyokong bg badan buat kerja berat2 cth calcium bantu pembentjkan tulang
🍁mampu tingkatkan aliran darah yg baik dlm badan
.
.
Follow @changming_birdnest .
#igers #inicarakita #ikutcarakita #kualalumpur #bukitbintang #kajang #bangi #babyctdk #ctdk #jomkahwin#befaz #belofa #picoftheday #ootdmalaysia #sneakersmalaysia #malaysiaku #brunei #jakarta #bruneisales #bruneiig #beauty #photography #produkkurus #sayanakkurus #jomkurus #wanitahariini #klcc #selamatpagimalaysia
Bird Paradise🕊 *khas utk menyejukkan badan* 🌸Bahan2 🌸 *Seaweed Obesity* ☘mempunyai anti-obesiti effects sbb ada fucoxanthin yg mampu pemendakan lemak dan mampu bantu kurangkan berat dan mampu promote oxidasi bg lemak . ☘merupakan detoxification - membersihkan badan dgn singkirkan toksik dlm bdn ketika berpeluh . ☘cardiovascular health (masalah jantung) - mampu mengekalkan lower level of triglycerides dan kolesterol dlm badan . ☘kekalkan jantung yg sihat dan kekalkan peredaran darah yg baik . *Sarang Burung* 🍁HAD yg mampu meningkatkan fungsi utk merangsangkan enzyme metabolism 3-5 kali lebih tggi 🍁 tingkatkan fitness 🍁kekalkan stamina 🍁restore sexual desire 🍁fiter body meningkatkan kuatan sex ini sbb bird paradise punyai protein yg asli 🍁17 amino acid bantu kawal jantung utk fungsi lebih cergas 🍁6 minerals yg merupakan bahan penyokong bg badan buat kerja berat2 cth calcium bantu pembentjkan tulang 🍁mampu tingkatkan aliran darah yg baik dlm badan . . Follow @changming_birdnest . #igers  #inicarakita  #ikutcarakita  #kualalumpur  #bukitbintang  #kajang  #bangi  #babyctdk  #ctdk  #jomkahwin #befaz  #belofa  #picoftheday  #ootdmalaysia  #sneakersmalaysia  #malaysiaku  #brunei  #jakarta  #bruneisales  #bruneiig  #beauty  #photography  #produkkurus  #sayanakkurus  #jomkurus  #wanitahariini  #klcc  #selamatpagimalaysia 
CLUTCH VERSACE HEAD GOLD🔥
.
Ada extra tali free
Material pu leather (lembut punya)
High quality .
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM90 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM120
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
CLUTCH VERSACE HEAD GOLD🔥 . Ada extra tali free Material pu leather (lembut punya) High quality . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM90 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM120 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SLING BAG PLACES + FACES🔥
.
Material dalam kain suade.
Ada 2 compartment kat dalam.
Ada dapat tali panjang free boleh laras.
High quality material.
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SLING BAG PLACES + FACES🔥 . Material dalam kain suade. Ada 2 compartment kat dalam. Ada dapat tali panjang free boleh laras. High quality material. . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SLING BAG PLACES + FACES🔥
.
Material dalam kain suade.
Ada 2 compartment kat dalam.
Ada dapat tali panjang free boleh laras.
High quality material.
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SLING BAG PLACES + FACES🔥 . Material dalam kain suade. Ada 2 compartment kat dalam. Ada dapat tali panjang free boleh laras. High quality material. . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SLING BAG PLACES + FACES🔥
.
Material dalam kain suade.
Ada 2 compartment kat dalam.
Ada dapat tali panjang free boleh laras.
High quality material.
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SLING BAG PLACES + FACES🔥 . Material dalam kain suade. Ada 2 compartment kat dalam. Ada dapat tali panjang free boleh laras. High quality material. . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SLING BAG PLACES + FACES🔥
.
Material dalam kain suade.
Ada 2 compartment kat dalam.
Ada dapat tali panjang free boleh laras.
High quality material.
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SLING BAG PLACES + FACES🔥 . Material dalam kain suade. Ada 2 compartment kat dalam. Ada dapat tali panjang free boleh laras. High quality material. . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SLING BAG PLACES + FACES🔥
.
Material dalam kain suade.
Ada 2 compartment kat dalam.
Ada dapat tali panjang free boleh laras.
High quality material.
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SLING BAG PLACES + FACES🔥 . Material dalam kain suade. Ada 2 compartment kat dalam. Ada dapat tali panjang free boleh laras. High quality material. . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SLING BAG PLACES + FACES🔥
.
Material dalam kain suade.
Ada 2 compartment kat dalam.
Ada dapat tali panjang free boleh laras.
High quality material.
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SLING BAG PLACES + FACES🔥 . Material dalam kain suade. Ada 2 compartment kat dalam. Ada dapat tali panjang free boleh laras. High quality material. . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SLING BAG PLACES + FACES🔥
.
Material dalam kain suade.
Ada 2 compartment kat dalam.
Ada dapat tali panjang free boleh laras.
High quality material.
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SLING BAG PLACES + FACES🔥 . Material dalam kain suade. Ada 2 compartment kat dalam. Ada dapat tali panjang free boleh laras. High quality material. . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM75 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SUPREME SLING BAG WS116🔥
.
High quality material
Waterproof
Material Kain Licin
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM85 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SUPREME SLING BAG WS116🔥 . High quality material Waterproof Material Kain Licin . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM85 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SUPREME SLING BAG WS116🔥
.
High quality material
Waterproof
Material Kain Licin
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM85 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SUPREME SLING BAG WS116🔥 . High quality material Waterproof Material Kain Licin . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM85 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
SUPREME SLING BAG WS116🔥
.
High quality material
Waterproof
Material Kain Licin
.
===========================
🔥Barang Baek
📦Readystock
-
============================💵OFFER PRICE :RM85 SAHAJA.
📬(FREE POSTAGE SM)
HARGA ASAL :RM95
============================
Bayar hari ini , Pos esok !!
-
💯QUALITY AS SHOWN.
-
COD : NOT AVAILABLE
📬POSTAGE ONLY 📬
.
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #Bagmurah #clutchmurahmalaysia #clutchmalaysia #viralmalaysia #DSV #ootd #neelofa 
#bagmurah #bagmalaysia#barangjadi
#sayajualclutch #bagmurahmalaysia #suprememalaysia #ootdraya #ootdraya2018
SUPREME SLING BAG WS116🔥 . High quality material Waterproof Material Kain Licin . =========================== 🔥Barang Baek 📦Readystock - ============================💵OFFER PRICE :RM85 SAHAJA. 📬(FREE POSTAGE SM) HARGA ASAL :RM95 ============================ Bayar hari ini , Pos esok !! - 💯QUALITY AS SHOWN. - COD : NOT AVAILABLE 📬POSTAGE ONLY 📬 . . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #Bagmurah  #clutchmurahmalaysia  #clutchmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #ootd  #neelofa  #bagmurah  #bagmalaysia #barangjadi  #sayajualclutch  #bagmurahmalaysia  #suprememalaysia  #ootdraya  #ootdraya2018 
Nano 7⃣
👉🏻Khas utk yg nak kulit cantik, bermasalah kulit n ibu mengandung 😊
🌸merawat penuaan (awet muda)
🌸melembabkan kulit drpd dalaman
🌸merawat masalah2 kulit
🌸mencantikkan mata (jernih)
🌸meningkatkan tenaga
🌸menstabilkan hormon

wasap utk info lanjut 😉
klok wsp di bio ..
.
#igers #igersmalaya #inicarakita #ikutcarakita #johor #jdt #produkkecantikan #jomcantik #hijabista #hijabi #hijabistamalaysia #befaz #belofa #ctdk#raya2018 #kualalumpur #klcc #jakel #malaysiaku #igersmalaya #ootdmalaysia #produkkesihatan #kurma #jomkahwin #bangi
Nano 7⃣ 👉🏻Khas utk yg nak kulit cantik, bermasalah kulit n ibu mengandung 😊 🌸merawat penuaan (awet muda) 🌸melembabkan kulit drpd dalaman 🌸merawat masalah2 kulit 🌸mencantikkan mata (jernih) 🌸meningkatkan tenaga 🌸menstabilkan hormon wasap utk info lanjut 😉 klok wsp di bio .. . #igers  #igersmalaya  #inicarakita  #ikutcarakita  #johor  #jdt  #produkkecantikan  #jomcantik  #hijabista  #hijabi  #hijabistamalaysia  #befaz  #belofa  #ctdk #raya2018  #kualalumpur  #klcc  #jakel  #malaysiaku  #igersmalaya  #ootdmalaysia  #produkkesihatan  #kurma  #jomkahwin  #bangi 
A serenidade no olhar de quem não tem que pagar contas! 🐶🐾🌺 👉🏻 Follow me @mycuteakita 👈🏻#baby  #babygirl #akita #akitainu #ikutcarakita #akitalovers #akitadog #puppiesofinstagram #puppy #puppies #puppie #puppydog #puppyoftheday #dog #dogs #dogsofinstagram #dogstagram #dogslife #red #picoftheday #pic #pics #life #lifestyle #princess
I'm lost at sea,
don't bother me.
I've lost my way.
#nikon #photography #ikutcarakita #monochrome #blur #bengong
Random People X Street
Random People X Street
Minha casa, minha vida! 😂 🐶🐾🌺 👉🏻 Follow me @mycuteakita 👈🏻#baby  #babygirl #akita #akitainu #ikutcarakita #akitalovers #akitadog #puppiesofinstagram #puppy #puppies #puppie #puppydog #puppyoftheday #dog #dogs #dogsofinstagram #dogstagram #dogslife #red #picoftheday #pic #pics #life #lifestyle
😍LIKE ALL PICTURE AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN SURPRISE GIVEAWAY IN LAST MAY😘.
.
Sneakers murah harga direct kilang 😍.
.
Sales❤.
.
Alphabounce blackwhite
Size 41-45
Rm95sm/rm100ss.
. .
🔥 high quality
✌ trusted seller
❤ postage 2-3hari
❤ readystock
.
Berminat? Screenshot gmbar dan wasap 01126567125 @ tekan link di bio sy😘.
.
 #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa  #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
 #sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
😍LIKE ALL PICTURE AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN SURPRISE GIVEAWAY IN LAST MAY😘. . Sneakers murah harga direct kilang 😍. . Sales❤. . Alphabounce blackwhite Size 41-45 Rm95sm/rm100ss. . . 🔥 high quality ✌ trusted seller ❤ postage 2-3hari ❤ readystock . Berminat? Screenshot gmbar dan wasap 01126567125 @ tekan link di bio sy😘. . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
😍LIKE ALL PICTURE AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN SURPRISE GIVEAWAY IN LAST MAY😘.
.
Sneakers murah harga direct kilang 😍.
.
Sales❤.
.
Alphabounce turqoise
Size 41-45
Rm95sm/rm100ss.
. .
🔥 high quality
✌ trusted seller
❤ postage 2-3hari
❤ readystock
.
Berminat? Screenshot gmbar dan wasap 01126567125 @ tekan link di bio sy😘.
.
 #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa  #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
 #sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
😍LIKE ALL PICTURE AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN SURPRISE GIVEAWAY IN LAST MAY😘. . Sneakers murah harga direct kilang 😍. . Sales❤. . Alphabounce turqoise Size 41-45 Rm95sm/rm100ss. . . 🔥 high quality ✌ trusted seller ❤ postage 2-3hari ❤ readystock . Berminat? Screenshot gmbar dan wasap 01126567125 @ tekan link di bio sy😘. . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
😍LIKE ALL PICTURE AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN SURPRISE GIVEAWAY IN LAST MAY😘.
.
Sneakers murah harga direct kilang 😍.
.
Sales❤.
.
Alphabounce grey
Size 41-45
Rm95sm/rm100ss.
. .
🔥 high quality
✌ trusted seller
❤ postage 2-3hari
❤ readystock
.
Berminat? Screenshot gmbar dan wasap 01126567125 @ tekan link di bio sy😘.
.
 #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa  #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
 #sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
😍LIKE ALL PICTURE AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN SURPRISE GIVEAWAY IN LAST MAY😘. . Sneakers murah harga direct kilang 😍. . Sales❤. . Alphabounce grey Size 41-45 Rm95sm/rm100ss. . . 🔥 high quality ✌ trusted seller ❤ postage 2-3hari ❤ readystock . Berminat? Screenshot gmbar dan wasap 01126567125 @ tekan link di bio sy😘. . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
ᴷᴺᴼᵂ ᴹᴼᴿᴱ
ᴷᴺᴼᵂ ᴹᴼᴿᴱ
Me celebrating my different personality traits (represented by the different satin ribbons. NOT KIDDING!

Pic taken with#xzpremium #sonyphotography #xperiaphotography #sonya6000 #phonephotography #mygenggua #ikutcarakita #vscomalaya #vscocam #vsco #iPhone
.
There is no shortcut to be success.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#mobilegraphymy #vscocam📷 #vscocam #RemajaGrapher #mobilegraphymalaysia #mobilegraphy📱 #lightroommobile #igfeedsmenarik_ #ikutcarakita #inicarakita
.
3 Barbecue chicken.
1 Chocolate Lava.
1 Sweet Sweetcorn.
1 Mushroom Burst.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#mobilegraphymy #vscocam📷 #vscocam #RemajaGrapher #mobilegraphymalaysia #mobilegraphy📱 #lightroommobile #igfeedsmenarik_ #ikutcarakita #inicarakita #cameronhighland