an online Instagram web viewer

#huggg medias

Photos

🎶 It’s the remix to Ignition, hot and fresh out the... 🎶 First day of buisness accelerator = done. •
•
•
@weird.dates #powerup #natwest #entrepreneur #accelerator 
#homeworktime #pitch #weirddates #huggg
好想抱一下喔💕 ~
-

#miss #missu #imissu 
#hug #hugg #huggg 
#mylife #bear #cute
Have you heard of @huggg_uk? I’m writing a post about them today over on my personal blog. It’s this amazing app that lets you buy food or a coffee for a friend, and then send it to them via text message. Such a lovely concept! If you haven’t already, download the app and start sending hugggs today! 🤗
.
.
.
#huggg #monday #bristol #randomactsofkindness #bristollife #friska #bestofbristol #brand #app #newapp #feelgood #kindness #coffee #positivity
Chủ nhật buồn anh nhỉ
Không ríu rít tiếng cười
Người ta đi ngoài phố
Mình ngồi nhìn ngày trôi
#magic #hawaii #sm #vscocam #vsco #huggg #hahahaha
☝️FYI Bristol ...... ⠀
*limited time only* @FriskaFood hot drink hugggs are only 50p! @huggg_uk are launching a new feature that allows you to send hugggs via iMessage as well as the main app! On your marks, get set, HUGGG ....⠀
#huggg #feelgoodfood #coffee #friskafood #bristol
☝️FYI Bristol ...... ⠀ *limited time only* @FriskaFood hot drink hugggs are only 50p! @huggg_uk are launching a new feature that allows you to send hugggs via iMessage as well as the main app! On your marks, get set, HUGGG ....⠀ #huggg  #feelgoodfood  #coffee  #friskafood  #bristol 
Taming the beast from the east with a free lunch from Friska! Thanks @huggg_bristol @huggg_uk #huggg #giftalunch #friska @friskafood
Taming the beast from the east with a free lunch from Friska! Thanks @huggg_bristol @huggg_uk #huggg  #giftalunch  #friska  @friskafood
Love Me Till I'm Me Again .
Kalimat yang aku mohonkan kepada suami dua bulan lebih ini, namun gapernah aku lontarkan. .
Hampir 3 bulan, aku melalui masa terberat dalam hidup, setelah melahirkan anak ke 2. hampir tiap sore menangis, dan berhenti ketika suami memeluk pulang kantor. Beberapa minggu kemudian, tetiba aku menjadi orang lain, Mudah marah, pikiran negatif menghantui, halusinasi datang setiap petang membuat aku enggan tertidur. Aku takut ga bangun lagi 😢. .
Karena pola makan buruk, aku kira aku kena GERD, sampai aku kontak teman2 dekat yang setauku punya riwayat asam lambung, masuk grup2 anxiety, pokoknya nyari temen senasib biar hati tenang. Tapi, rupanya maag ku udah sembuh hanya dalam 1 minggu, dengan minum kunyit, tapi kok masi gajelas gini? Akhirnya aku ubah keyword pencarian ku di google: depresi setelah melahirkan. Dan... Yesss dari ciri cirinya aku banget 😑. Ada lega, karna aku tau aku bisa sembuh, ada rasa aneh karna aku merasa fine2aja. .
Akhirnya, suami minta bantuan sama dokter, nanya2 tentang psikiater (karena saya terus2an minta dibawa ke psikiater hehehe). Tapi hanya dikasi resep buat memperbaiki nutrisi dan pola hidup, kalau aku masi "sakit" baru deh lanjut next step... Selain itu, aku disarankan untuk ngga sendirian dirumah. Harus ada temen ngobrol, sebagai pengalihan perhatian, dan akhirnya, sebulan kemaren nginep di rumah nyokap. .
Saat ini, aku Alhamdulillah sudah sekitar 80-90% sembuh, ga halu lagi, lebih ceria, tapi masi belom berani kecapean dan sesekali masi suka ada pikiran aneh2. Sakit psikis ku ini, aku anggap sebagai bentuk peringatan dari Tuhan, karna mungkin, aku masih belum men- treat orang tua, terutama Ibuku dengan baik (terlepas dari teori yang menyatakan bahwa 80persen ibu yang baru melahirkan terkena Babyblues-PPD). Bersyukur, suami sigap dan tau banget tentang depresi pasca melahirkan ini, jadi langsung ambil tindakan yang tepat, karena istrinya samsek ga nyadar, sibuk sama halusinasi gajelas 😅. Semoga, seiring berjalannya waktu, ikhtiar, dan do'a, aku bisa kembali normal dan menjalani hari tanpa pikiran aneh yang menghantui. .
#babybluessyndrome #postpartumdepressionawareness #postpartumdepression #ppd
Love Me Till I'm Me Again . Kalimat yang aku mohonkan kepada suami dua bulan lebih ini, namun gapernah aku lontarkan. . Hampir 3 bulan, aku melalui masa terberat dalam hidup, setelah melahirkan anak ke 2. hampir tiap sore menangis, dan berhenti ketika suami memeluk pulang kantor. Beberapa minggu kemudian, tetiba aku menjadi orang lain, Mudah marah, pikiran negatif menghantui, halusinasi datang setiap petang membuat aku enggan tertidur. Aku takut ga bangun lagi 😢. . Karena pola makan buruk, aku kira aku kena GERD, sampai aku kontak teman2 dekat yang setauku punya riwayat asam lambung, masuk grup2 anxiety, pokoknya nyari temen senasib biar hati tenang. Tapi, rupanya maag ku udah sembuh hanya dalam 1 minggu, dengan minum kunyit, tapi kok masi gajelas gini? Akhirnya aku ubah keyword pencarian ku di google: depresi setelah melahirkan. Dan... Yesss dari ciri cirinya aku banget 😑. Ada lega, karna aku tau aku bisa sembuh, ada rasa aneh karna aku merasa fine2aja. . Akhirnya, suami minta bantuan sama dokter, nanya2 tentang psikiater (karena saya terus2an minta dibawa ke psikiater hehehe). Tapi hanya dikasi resep buat memperbaiki nutrisi dan pola hidup, kalau aku masi "sakit" baru deh lanjut next step... Selain itu, aku disarankan untuk ngga sendirian dirumah. Harus ada temen ngobrol, sebagai pengalihan perhatian, dan akhirnya, sebulan kemaren nginep di rumah nyokap. . Saat ini, aku Alhamdulillah sudah sekitar 80-90% sembuh, ga halu lagi, lebih ceria, tapi masi belom berani kecapean dan sesekali masi suka ada pikiran aneh2. Sakit psikis ku ini, aku anggap sebagai bentuk peringatan dari Tuhan, karna mungkin, aku masih belum men- treat orang tua, terutama Ibuku dengan baik (terlepas dari teori yang menyatakan bahwa 80persen ibu yang baru melahirkan terkena Babyblues-PPD). Bersyukur, suami sigap dan tau banget tentang depresi pasca melahirkan ini, jadi langsung ambil tindakan yang tepat, karena istrinya samsek ga nyadar, sibuk sama halusinasi gajelas 😅. Semoga, seiring berjalannya waktu, ikhtiar, dan do'a, aku bisa kembali normal dan menjalani hari tanpa pikiran aneh yang menghantui. . #babybluessyndrome  #postpartumdepressionawareness  #postpartumdepression  #ppd 
Distance failed to keep us apart.
Happy Birthday sweetheart @yfeng2202!!!
May this year being a good start for you and little one! See you soon 😘
#旺旺年 #missyougirlspulak #huggg #gmgeng #thankslaopantoleratethisnoisygeng
#ccyilinplusiphone
Still on the CNY spirit 🎏🎏🎏 hongbaoo lai lai laiiii... 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
#cny2018 #yearofthedog #family1st #loveofmylife #anakkicikudahsadarkamera #terFujilah #fujixa2
A @huggg_uk Valentines treat for our awesome DeskLodgers! 
Click bit.ly/2BVe0qr to find out how to share the love
#ValentinesDay2018 #huggg #desklodge #sharethelove #treat #coworking #coworkers
Setelah bertahun tahun ga ketemuuuu...ngobrol 4 jam aja ga berasa 😂😘👏🏻 #Huggg
Setelah bertahun tahun ga ketemuuuu...ngobrol 4 jam aja ga berasa 😂😘👏🏻 #Huggg 
What a lovely start to my day... after having a wobbly day/“one of those days” yesterday it was lovely to start today with a #huggg 🤗💜 This is the cutest idea, an app that is all about spreading kindness... treat someone to food/drink and make their day. Anything to do with food, drink and being kind is a great idea! 😄🙌🏻 Thanks @huggg_uk for sending me my first #huggg ! 💜@societycafe - great place to spend my first Huggg ☺️
#sayitwithahuggg .
.
.
.
.
.
“The world’s kindest app” [Bath & Bristol only) Download via @huggg_uk 
#kindness #spreadthelove #huggglife #lovefood #makesomeonesday #bekind #bepositive #begrateful #supportlocal #cafeculture #bathindie #treat #coffee #cake #startyourdayright #yourday #wonderful #happy #people #caring #sharing #hug #newapp #bath #instagood #gift #happiness #goodvibesonly
What a lovely start to my day... after having a wobbly day/“one of those days” yesterday it was lovely to start today with a #huggg  🤗💜 This is the cutest idea, an app that is all about spreading kindness... treat someone to food/drink and make their day. Anything to do with food, drink and being kind is a great idea! 😄🙌🏻 Thanks @huggg_uk for sending me my first #huggg  ! 💜@societycafe - great place to spend my first Huggg ☺️ #sayitwithahuggg  . . . . . . “The world’s kindest app” [Bath & Bristol only) Download via @huggg_uk #kindness  #spreadthelove  #huggglife  #lovefood  #makesomeonesday  #bekind  #bepositive  #begrateful  #supportlocal  #cafeculture  #bathindie  #treat  #coffee  #cake  #startyourdayright  #yourday  #wonderful  #happy  #people  #caring  #sharing  #hug  #newapp  #bath  #instagood  #gift  #happiness  #goodvibesonly 
Makasih Dearest all of u, saya sangat kagum akan ketulusan tmn-tmn smua, saya speechless...
.
Makasih Dearest @jescarolinejc @meilinhia @tmrethaa @brandhoardhito @trivia_wu @monangsimamora @thomsetiabudi @morris_ardhito @samuel.bsp @her.vi.an .
Maksih atas kasihMu, cintamu @daniel_talenta yg jauh namun selalu di hati ...
.
Thank u for everything guys all of u are strongest in weakness that u never know, kuatin dengkul selalu ya🤗🤗🤗
.
#TemenYgBWAIK #Sahabat #SahabatdidlmTuhan #friends #salingmenjaga #salingmrnolong #salingmendoakan #Ketulusan #Sincere #FaithHopeLove
Makasih Dearest all of u, saya sangat kagum akan ketulusan tmn-tmn smua, saya speechless... . Makasih Dearest @jescarolinejc @meilinhia @tmrethaa @brandhoardhito @trivia_wu @monangsimamora @thomsetiabudi @morris_ardhito @samuel.bsp @her.vi.an . Maksih atas kasihMu, cintamu @daniel_talenta yg jauh namun selalu di hati ... . Thank u for everything guys all of u are strongest in weakness that u never know, kuatin dengkul selalu ya🤗🤗🤗 . #TemenYgBWAIK  #Sahabat  #SahabatdidlmTuhan  #friends  #salingmenjaga  #salingmrnolong  #salingmendoakan  #Ketulusan  #Sincere  #FaithHopeLove 
Good luck to all those students facing exams this week ... you got this 🙌 *
*
Anyone know anyone cramming in the revision? Send them some love in a cup with @huggg_uk and let them know your thinking of them #friskafood #feelgoodfood #huggg #studentlife
Good luck to all those students facing exams this week ... you got this 🙌 * * Anyone know anyone cramming in the revision? Send them some love in a cup with @huggg_uk and let them know your thinking of them #friskafood  #feelgoodfood  #huggg  #studentlife 
Plus one/full of bless/thank you
.
#gettingolder 
#blessed 
#jesusdaughter 
#grateful
Sebagai single fighter, kau membesarkanku, kau mengajariku banyak hal dalam kerasnya hidup dari senang menjadi susah, dari susah menjadi senang, dan selalu bersyukur apa adanya, kau selalu memberiku kejutan yang tak terduga dengan hal2 yg hanya mungkin jadi anganku, kau selalu jadi wanita yang luar biasa menghadapi kejamnya kehidupan, Tugasku sekarang adalah untuk membahagiakanmu, membuatmu bangga dengan caraku, menghapus pandangan buruk orang2 di masa lalu,  Aku selalu menyayangimu ibu, Kau selalu alasan pertamaku untuk berjuang, selamat hari ibu
Sebagai single fighter, kau membesarkanku, kau mengajariku banyak hal dalam kerasnya hidup dari senang menjadi susah, dari susah menjadi senang, dan selalu bersyukur apa adanya, kau selalu memberiku kejutan yang tak terduga dengan hal2 yg hanya mungkin jadi anganku, kau selalu jadi wanita yang luar biasa menghadapi kejamnya kehidupan, Tugasku sekarang adalah untuk membahagiakanmu, membuatmu bangga dengan caraku, menghapus pandangan buruk orang2 di masa lalu, Aku selalu menyayangimu ibu, Kau selalu alasan pertamaku untuk berjuang, selamat hari ibu
Christmas is coming..
I like Christmas so much as I like you guys..
2017.12.18

#christmas #newyear #squad #besties #girls #boys #dinner #gifts #like
Angels On High!
~XOX~
Angels On High! ~XOX~
HAPPY BIRTHDAY to my dearest bestfriend and a sister of all times @dzlaning . Thank you for being the truest-friend can be for me. I pray God (will-pleasantly) give another thing that you ask and wish and hope for exceedingly and abundantly beyond. As He sees every hardwork you do, way you take a very good care of your family and serve others thru His kingdom; the songs you sing to please Him, He will surely do more in your life for you are spotted by the most high of our God. Cheers for another greater life journey! #huggg #happybirthday #bff #afriendlovesatalltimes #thrueveryseason
HAPPY BIRTHDAY to my dearest bestfriend and a sister of all times @dzlaning . Thank you for being the truest-friend can be for me. I pray God (will-pleasantly) give another thing that you ask and wish and hope for exceedingly and abundantly beyond. As He sees every hardwork you do, way you take a very good care of your family and serve others thru His kingdom; the songs you sing to please Him, He will surely do more in your life for you are spotted by the most high of our God. Cheers for another greater life journey! #huggg  #happybirthday  #bff  #afriendlovesatalltimes  #thrueveryseason 
A big thank you to @huggg_uk for nominating me as their #followfriday for making their office in @desklodge_bristol days a little brighter! They are soooooo sweeeeeet 💟❤🐙🍉. Get the #huggg app & send sweet little hugggs to your loved ones. 
Go follow @huggg_bristol & share the love! ❤❤❤
#nodebutante #ootd #fashionjournalist #fashionblogger #fblogger #streetstyle #streetwear #bristol #bristolfashion #bristolbloggers #igersbristol #styleblogger #fashionista #wiw #ontrend #ont #fashion #fashionlovers #fashionstylist
A big thank you to @huggg_uk for nominating me as their #followfriday  for making their office in @desklodge_bristol days a little brighter! They are soooooo sweeeeeet 💟❤🐙🍉. Get the #huggg  app & send sweet little hugggs to your loved ones. Go follow @huggg_bristol & share the love! ❤❤❤ #nodebutante  #ootd  #fashionjournalist  #fashionblogger  #fblogger  #streetstyle  #streetwear  #bristol  #bristolfashion  #bristolbloggers  #igersbristol  #styleblogger  #fashionista  #wiw  #ontrend  #ont  #fashion  #fashionlovers  #fashionstylist 
How sweet they are..
😊😘 Thank you @eastherdjsf for the words that melt my heart, bunda @queenlamodya n @periska_ginting for the surprise & unique bday cake.
All England parents & kids, thank you for your love and care.. #huggg .
#blessed28 #birthdaycelebrationatschool
How sweet they are.. 😊😘 Thank you @eastherdjsf for the words that melt my heart, bunda @queenlamodya n @periska_ginting for the surprise & unique bday cake. All England parents & kids, thank you for your love and care.. #huggg  . #blessed28  #birthdaycelebrationatschool 
Fluffy Brina, Flufbrina😂
I WANNA HUG YOU @sabrinacarpenter 
#sabrinacarpenter #fluffy #huggg
Season's Greeting Card possibilities!
~X💌X~
Season's Greeting Card possibilities! ~X💌X~
Claimed my first warm #huggg courtesy of @dinneratnatalies & @huggg_uk today with a Colonna filter from @societycafe. Just the perfect thing to keep me inside when it's cold and wet out there. 🌬️🌧️#huggglife
Claimed my first warm #huggg  courtesy of @dinneratnatalies & @huggg_uk today with a Colonna filter from @societycafe. Just the perfect thing to keep me inside when it's cold and wet out there. 🌬️🌧️#huggglife 
Kayaknya ini lagu bermakna banget sama krist yah, don't cry krist #huggg 
Cr : onpict

#krist #kristperawat #kristtps #singto #singtoprachaya #thxpic🙏
Love you @mnil4 !!!!!
😚😚😚 Here is our hugggggie moment amidst the bridal suite festivities at our sunshine gal's wedding!!! Miss u! Hug u in the spirit tonight. Thanks for praying for me today; I felt it. Love you higher than the moon!!!
#huggg#hugselfies#tbt#momentslikethese#precious#iloveyouhigherthanthemoon#cheers#prayerwarriors#friends#inthespirit#loyal#trusted#true#best#thankyoulord
Otsuuu sorry mukaku cape 😂😂
Otsuuu sorry mukaku cape 😂😂
1st coffee of the day, free thanks to @bells101987 & #huggg #friska
1st coffee of the day, free thanks to @bells101987 & #huggg  #friska 
présente son 2nd hug💓surprise de shyrel a clara😍
13 octobre 2017 | 17h35
-
@virtuallls @virtuallls @virtuallls 
@virtuel_r @virtuel_r @virtuel_r 
@internet_soulmates @internet_soulmates 
#ibf #bf #bff #friendship #distance #km #2608 #mav #hug #firsthug #secondhug #meilleureamievirtuelle #premiercalin #deusiemecalin #friends #loveyou #missedyou #missed #missyou #france #internetbestfriends #isreal #realfriends #huggg #amitievirtuelle
Edible treats are the best. Especially those of the @byronhamburgers variety. Double tap if you could do with a huggg today.🙋🙋‍♂️
.
.
.
📷by @recipesmadeeasyblog - we love Jaqueline's work, go and check it out!
#sayitwithhuggg #huggged #huggg #burgers #burgersandfries #burgersandbeer #burgersbae #burgerslovers #burgersfordays #burgersarelife #burgersforlife #burgerselfie #burgersnfries #burgerstagram 
#bristol #bristol247 #bristollife #bristolcity #bristol_lens #bristolfood #bristolfoodie #bristoluni #bristolbaby #bristoligers #bristolian #startuplife #startupbristol
Edible treats are the best. Especially those of the @byronhamburgers variety. Double tap if you could do with a huggg today.🙋🙋‍♂️ . . . 📷by @recipesmadeeasyblog - we love Jaqueline's work, go and check it out! #sayitwithhuggg  #huggged  #huggg  #burgers  #burgersandfries  #burgersandbeer  #burgersbae  #burgerslovers  #burgersfordays  #burgersarelife  #burgersforlife  #burgerselfie  #burgersnfries  #burgerstagram  #bristol  #bristol247  #bristollife  #bristolcity  #bristol_lens  #bristolfood  #bristolfoodie  #bristoluni  #bristolbaby  #bristoligers  #bristolian  #startuplife  #startupbristol 
If you know someone who's about as okay as Ross, you might want to send them a huggg, sharpish...😳
.
.
.
#linkinbio #sayitwithhuggg #huggged #huggg #theonewhererossisfine #imfine #friendsmeme #friends #rossfromfriends #allthemargaritas #friendsquote #applife #startuplife #startupbristol
อยู่กับคนที่เขารักเรา มันเป็นอะไรที่แฮปปี้สุดล่ะ !

#huggg
อยู่กับคนที่เขารักเรา มันเป็นอะไรที่แฮปปี้สุดล่ะ ! #huggg 
Sending them on a mission to cribbbs today? Text them a @tortillauk to collect to say thank you for the errand. 🌯
.
.
.
📷@na.sufi 
#huggged #refuel #retailtherapy #huggg #huggguk #burrito #burritos #burritobowl #burritolove #bristolfood #bristolfoodie #cribbs #cribbscauseway #shopping #sunday
If you can guess what he's making, you're a cocktail connoisseur.🍸
.
.
.
📷@emyorkie 
#huggged #cocktails #cocktail #brownsbristol #brownsbrasserie #241cocktails #huggg #drink #drinks #slurp #pub #bar #liquor #yum #yummy #thirst #thirsty #instagood #cocktail #cocktails #drinkup #glass #can #photooftheday #beer #beers #wine
Happy BornDey temen seperjuangan.. Temen maen yg uda belasan taon... Dr yg mash cupu2.. Sampe skrg qta juga mash cupu 😂😂 yg selalu konyol.. Tapi walau begitu temen yg selalu support dalam berbagai kondisi.. Teman yg selalu reminder ttg perjuangan kehidupan.. Pokoke temen yg selalu Positif Thinking 😉😘 #Huggg #BigHug sehat selalu.. Panjang umur.. Banyak berkat yg berasal dr Tuhan Yesus.. Menjadi berkat untk keluarga dan seluruh org2 sekitar.. Cepet meried.. Dan sukses selalu dalam setiap langkah kehidupan mu @patriciamustika ... God Bless 😇 😘😘 #mycake #homemade #homemadecake #barbie #barbiecake #purplegown #babybarbie #cakedecoration #birthdaycake #bestfriendbirthday #cakebirthday #decorationcake #buttercake #likeforlike #likeforlove #buttercream #butterdecoration #babybarbiecake #dollcake #cakejakarta
Happy BornDey temen seperjuangan.. Temen maen yg uda belasan taon... Dr yg mash cupu2.. Sampe skrg qta juga mash cupu 😂😂 yg selalu konyol.. Tapi walau begitu temen yg selalu support dalam berbagai kondisi.. Teman yg selalu reminder ttg perjuangan kehidupan.. Pokoke temen yg selalu Positif Thinking 😉😘 #Huggg  #BigHug  sehat selalu.. Panjang umur.. Banyak berkat yg berasal dr Tuhan Yesus.. Menjadi berkat untk keluarga dan seluruh org2 sekitar.. Cepet meried.. Dan sukses selalu dalam setiap langkah kehidupan mu @patriciamustika ... God Bless 😇 😘😘 #mycake  #homemade  #homemadecake  #barbie  #barbiecake  #purplegown  #babybarbie  #cakedecoration  #birthdaycake  #bestfriendbirthday  #cakebirthday  #decorationcake  #buttercake  #likeforlike  #likeforlove  #buttercream  #butterdecoration  #babybarbiecake  #dollcake  #cakejakarta 
#LoveShipGoal💓✌😍
Me_You#Huggg#Kisssiiiee#LoveForever💏👫💘💞