an online Instagram web viewer

#hibahamanah medias

Photos

Assalamu'alaikum dan selamat berhujung minggu #sahabatPH! .

Entri sebelum ini Admin ada bagi situasi di mana waris yang menerima baki adalah adik-beradik, betul? .

Jadi, #satuharisatuperkongsian hari ini, Admin kongsikan ayat Al-Quran yang menerangkan tentang adik-beradik sebagai waris yang menerima baki, mengikut nisbah 2 bahagian lelaki menyamai 1 bahagian perempuan. .

Sahabat-sahabat boleh rujuk surah Al-Nisa', ayat 176.  Tafsiran bagi ayat tersebut ialah: . "Dan sekiranya mereka (saudara-saudaranya itu) ramai, lelaki dan perempuan, maka bahagian lelaki menyamai bahagian dua orang perempuan." .

Masalah pusaka anda, tanggungjawab kami. .

#faraid #hartapusaka #pusakahub
Assalamu'alaikum dan selamat berhujung minggu #sahabatPH ! . Entri sebelum ini Admin ada bagi situasi di mana waris yang menerima baki adalah adik-beradik, betul? . Jadi, #satuharisatuperkongsian  hari ini, Admin kongsikan ayat Al-Quran yang menerangkan tentang adik-beradik sebagai waris yang menerima baki, mengikut nisbah 2 bahagian lelaki menyamai 1 bahagian perempuan. . Sahabat-sahabat boleh rujuk surah Al-Nisa', ayat 176. Tafsiran bagi ayat tersebut ialah: . "Dan sekiranya mereka (saudara-saudaranya itu) ramai, lelaki dan perempuan, maka bahagian lelaki menyamai bahagian dua orang perempuan." . Masalah pusaka anda, tanggungjawab kami. . #faraid  #hartapusaka  #pusakahub 
attending ..
.
360 Financial Seminar
.
Amanah Saham Nasional
.
Permodalan Nasional Berhad
.
#sehelai_ridak #asnb #pnb #asb #seminar #tholibul_ilmi #unittrust #hibah #unitamanah #rahsiapelaburan #investment #kualalumpur #myasnb #pelaburan #compoundingpower #ilmu #knowledge #asb2 #as1m #asg #asd #hibahamanah
.
*3rd times here 😘 dapat ilmu, got new tng card and mekdi voucher πŸ˜‰, alhamdulillah, niat yang betul akan di berkahi
.
2
.
NAHA
SAYANG ISTERI??
Betapa perancangan pengurusan harta itu penting bkn setakat ms kita hidup..tp jugak masa kita mati. .
Berwasiat..brmaksud kita sudah tetapkan bagaimana harta yg ada akan diuruskan lepas mati. .
Tp setakat ni yg akak tau kalau buat dokumen wasiat, ianya masih boleh dicabar untuk pembahagian faraid..wasiat bkn utk waris dan hnya 1/3 harta shj.
.
Hibah shj cara yg mana harta trkeluar drp tuntutan faraid..dan harta boleh dihadiahkan pd waris atau bukan waris.
.
Dan dlm bnyk2 hibah, plg sng nk pastikan keluarga ada wang TUNAI, ialah dengan hibah takaful!! Percuma, dan mudah!!
Siap ada yg byt 10 thn tp percuma 20thn!! Protection from rm250,000!!
.
Kak mai
Trusted takaful advisor korang
Yang suka share2 ilmu urus duit..ms hidup atau mati.
Tnya akk 0126825197
#hibahamanah 
#hibahmudah
#hibahtunai
#hibahtakaful
#hibah
SAYANG ISTERI?? Betapa perancangan pengurusan harta itu penting bkn setakat ms kita hidup..tp jugak masa kita mati. . Berwasiat..brmaksud kita sudah tetapkan bagaimana harta yg ada akan diuruskan lepas mati. . Tp setakat ni yg akak tau kalau buat dokumen wasiat, ianya masih boleh dicabar untuk pembahagian faraid..wasiat bkn utk waris dan hnya 1/3 harta shj. . Hibah shj cara yg mana harta trkeluar drp tuntutan faraid..dan harta boleh dihadiahkan pd waris atau bukan waris. . Dan dlm bnyk2 hibah, plg sng nk pastikan keluarga ada wang TUNAI, ialah dengan hibah takaful!! Percuma, dan mudah!! Siap ada yg byt 10 thn tp percuma 20thn!! Protection from rm250,000!! . Kak mai Trusted takaful advisor korang Yang suka share2 ilmu urus duit..ms hidup atau mati. Tnya akk 0126825197 #hibahamanah  #hibahmudah  #hibahtunai  #hibahtakaful  #hibah 
Bagaimana nak pastikan wang trtentu yg anda nak bg pd isteri atau anak2 tu sampai 100% tnpa melalui faraid?? πŸ’―
.
Gunakan hibah amanah takaful!
Hadiahkan sejumlah wang tunai buat org2 yg anda sayang! πŸ’‘
.
Great eastern takaful ada produk hibah terbaik yg mana bayar hnya utk 10 thn, protection PERCUMA selama 20thn!!😱😱😱
.
Untungkan?? Tak bayar pon protected!! Brmula hanya dr RM200sebulan shj! πŸ’°πŸ’°
.
Ada org tnya akk..kalau dlm 30thn tu sy sihat je..apa jadi dgn duit saya?? Alhamdulillah sihat..nnti dapat semula wang 2xganda atau lebih!πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.
Cth sebulan rm200, setahun rm2400, 10thn rm24,000. Nanti lepas 20thn tu, dpt balik dlm rm48,000++!!
.
Untungkan?
Buat kata sorang kawan akk, kalau mati pun family untung, tak mati pon untung sbb ada duit banyak jugak!!!πŸ˜…
.
So korang tggu apa lagi?? Contact akk tau! Tawaran ni terhad!!
.
πŸ“²0126825197
Kak mai
Trusted takaful advisor korang!
#hibah #hibahamanah #hibahtakaful #hadiahterbaik #simpananmenguntungkan #bestplan #investmentberbaloi #highprotection
Bagaimana nak pastikan wang trtentu yg anda nak bg pd isteri atau anak2 tu sampai 100% tnpa melalui faraid?? πŸ’― . Gunakan hibah amanah takaful! Hadiahkan sejumlah wang tunai buat org2 yg anda sayang! πŸ’‘ . Great eastern takaful ada produk hibah terbaik yg mana bayar hnya utk 10 thn, protection PERCUMA selama 20thn!!😱😱😱 . Untungkan?? Tak bayar pon protected!! Brmula hanya dr RM200sebulan shj! πŸ’°πŸ’° . Ada org tnya akk..kalau dlm 30thn tu sy sihat je..apa jadi dgn duit saya?? Alhamdulillah sihat..nnti dapat semula wang 2xganda atau lebih!πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’° . Cth sebulan rm200, setahun rm2400, 10thn rm24,000. Nanti lepas 20thn tu, dpt balik dlm rm48,000++!! . Untungkan? Buat kata sorang kawan akk, kalau mati pun family untung, tak mati pon untung sbb ada duit banyak jugak!!!πŸ˜… . So korang tggu apa lagi?? Contact akk tau! Tawaran ni terhad!! . πŸ“²0126825197 Kak mai Trusted takaful advisor korang! #hibah  #hibahamanah  #hibahtakaful  #hadiahterbaik  #simpananmenguntungkan  #bestplan  #investmentberbaloi  #highprotection 
attending ..
.
360 Financial Seminar
.
Amanah Saham Nasional
.
Permodalan Nasional Berhad
.
#sehelai_ridak #asnb #pnb #asb #seminar #tholibul_ilmi #unittrust #hibah #unitamanah #rahsiapelaburan #investment #kualalumpur #myasnb #pelaburan #compoundingpower #ilmu #knowledge #asb2 #as1m #asg #asd #hibahamanah
.
*malam satgy ada Bicara Mufti at masjid and Night Lecture di UTM
.
*dapat ilmu, got new tng card and mekdi voucher πŸ˜‰, alhamdulillah, niat yang betul akan di berkahi
.
18.11.12
.
-360 Financial Seminar, PNB
-Bicara Mufti, MSAKW
-Lecture Night Series, UTM KL
attending .. . 360 Financial Seminar . Amanah Saham Nasional . Permodalan Nasional Berhad . #sehelai_ridak  #asnb  #pnb  #asb  #seminar  #tholibul_ilmi  #unittrust  #hibah  #unitamanah  #rahsiapelaburan  #investment  #kualalumpur  #myasnb  #pelaburan  #compoundingpower  #ilmu  #knowledge  #asb2  #as1m  #asg  #asd  #hibahamanah  . *malam satgy ada Bicara Mufti at masjid and Night Lecture di UTM . *dapat ilmu, got new tng card and mekdi voucher πŸ˜‰, alhamdulillah, niat yang betul akan di berkahi . 18.11.12 . -360 Financial Seminar, PNB -Bicara Mufti, MSAKW -Lecture Night Series, UTM KL
Ada yang pernah buat hibah amanah? What say you..? #hibahamanah
Ada yang pernah buat hibah amanah? What say you..? #hibahamanah 
HIBAH AMANAH @ TABUNG HAJI
.
.

Sapa yang menyimpan di Tabung Haji, wajib baca.
.

Selalu dok share pasal Hibah Takaful by PruBSN.
.

Ni nak share sikit pasal Hibah Amanah by Tabung Haji.
.

Jom baca infogram ni. .

Nk tau lebih detail, boleh singgah mana2 cawangan TH terdekat. Atau, baca FAQ depa kat sini.
.
.
http://www.tabunghaji.gov.my/soalan-lazim-hibah-amanah
.

Penukaran penama sedia ada kepada penama hibah BUKAN AUTOMATIK tau, perlukan signature dan notify penerima tersebut. Harap maklum. .

Nak tahu apa beza antara Hibah Takaful & Hibah Amanah?

Dan bagaimana kedua dua instrumen ini boleh membantu perancangan kewangan ampa?
.
.
Jom kita ngeteh.
.

Ariff Rashidan
PruBSN Wealth Planner
wasap.my/60134010876
.
.
#financialplanning
#optimizefinancialcapability
#PruBSN
#TabungHaji
#hibahamanah
#hibahtakaful
HIBAH AMANAH @ TABUNG HAJI . . Sapa yang menyimpan di Tabung Haji, wajib baca. . Selalu dok share pasal Hibah Takaful by PruBSN. . Ni nak share sikit pasal Hibah Amanah by Tabung Haji. . Jom baca infogram ni. . Nk tau lebih detail, boleh singgah mana2 cawangan TH terdekat. Atau, baca FAQ depa kat sini. . . http://www.tabunghaji.gov.my/soalan-lazim-hibah-amanah . Penukaran penama sedia ada kepada penama hibah BUKAN AUTOMATIK tau, perlukan signature dan notify penerima tersebut. Harap maklum. . Nak tahu apa beza antara Hibah Takaful & Hibah Amanah? Dan bagaimana kedua dua instrumen ini boleh membantu perancangan kewangan ampa? . . Jom kita ngeteh. . Ariff Rashidan PruBSN Wealth Planner wasap.my/60134010876 . . #financialplanning  #optimizefinancialcapability  #PruBSN  #TabungHaji  #hibahamanah  #hibahtakaful 
Ikatan perkahwinan merupakan salah satu sebab yang membolehkan sesorang itu menerima harta pusaka. 
#faraid #hibahamanah #hibah #wasiat #tahukahanda #amanahraya #assalihintrustee #rockwills #mingguanwanita #willwriting #estateplanning #islamicstate
Dengan berwasiat bertulis anda boleh melantik pentadbir harta pilihan sendiri beserta Amanah wasiat dan ia sangat komprehensif.

Tanpa berwasiat bertulis, risiko kesukaran untuk melantik pentadbir adalah tinggi. Waris mungkin tiada kata sepakat.

Hubungi kami di khaidir.zakaria@gmail.com / 011-3292 8711 untuk maklumat lanjut.

#assalihintrustee #hibahamanah #amanahraya #rockwills #hartapusaka #faraidh #estateplanning #willwriting #islamicestateplanning #islamicestateplanner
Uruskan harta ketika anda masih hidup menggunakan instrumen perwarisan seperti hibah, wasiat dan amanah supaya mudah waris menguruskan harta peninggalan apabila anda tiada kelak.

#asnbpilihanpelaburbijak #asnbigers #lifesaving #simpanan #hibahamanah #pengisytiharanamanah #financialfreedom #laburonlineasnb  #investinmalaysia #tipsoftheday #photooftheday #invest
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Terima Kasih Kepada Kak Dah yang beri kepercayaan kpd saya sebagai untuk uruskan risiko kewangan Kak DaH melalui Hibah Amanah

Sudahkah anda bersyukur hari ni? .
.
Ucaplah "ALHAMDULILLAH"

#takaful4life 
#hibahamanah
#uruskewangan
#doktorkewangan
#etiqatakaful
#trustedadvisor
#aamchampion 
#aggroup 
#t20
Alhamdulillah, there are millions of reasons to protect. Thank you Puan Ifa for your trust & support! .
al fahmi | 019 909 3322
Prudential BSN Takaful
.
#hibah #hibahtakaful #hibahamanah #takaful #medicalcard #incomeprotection
ada orang bila kita cerita dia akan cakap 'maaf bajet tight'
.
tapi, ada orang bila kita bagitahu kenapa perlu,dia akan utamakan.
.
demo hok mana so?
.
al fahmi | 019 909 3322
Prudential bsn takaful
.
#hibah #hibahtakaful #hibahamanah #takaful
ada orang bila kita cerita dia akan cakap 'maaf bajet tight' . tapi, ada orang bila kita bagitahu kenapa perlu,dia akan utamakan. . demo hok mana so? . al fahmi | 019 909 3322 Prudential bsn takaful . #hibah  #hibahtakaful  #hibahamanah  #takaful 
Alhamdulillah. 1 lagi negeri telah mengeluarkan hukum pelaburan ASB. Jangan lah ragu2 lagi, mari kita jadi pelabur bijak😎 *nota-bukan dlm 1 malam untuk ubah sesuatu yg dh berusia 27 tahun, slow2 utk patuh syariah demi umat Islam. 
#jutawanasb 
#cwaunittrust 
#myffa 
#hibahamanah 
#financialfreedom
Alhamdulillah. 1 lagi negeri telah mengeluarkan hukum pelaburan ASB. Jangan lah ragu2 lagi, mari kita jadi pelabur bijak😎 *nota-bukan dlm 1 malam untuk ubah sesuatu yg dh berusia 27 tahun, slow2 utk patuh syariah demi umat Islam. #jutawanasb  #cwaunittrust  #myffa  #hibahamanah  #financialfreedom 
Gambar diatas adalah sebahagian daripada dokumen rasmi penulisan Wasiat di as-Salihin Trustee Berhad. 
Artikel IV - Hutang & Perbelanjaan (Dokumen Wasiat)

#wasiat #hibahamanah #hartapusaka #hartasepencarian #wasi #assalihintrustee #khaidirzakaria #kelanajaya #malaysia #estateplanning #islamiclaw #faraid
the fun never stop when you have friends... #MSAM2017#asnbinsta #instalabur #ASNB #PNB #hibahamanah
Hari-hari saya melabur. Dekat mana? Jangan tanya! #dalamtandas #jk #Temerloh #Pahang #MSAM2017 @asnbinsta #instalabur #ASNB #PNB #hibahamanah
Nampak ape kami dapat?? goodies bag PNB..abaikan muka xcited tu haha πŸ˜‚πŸ˜œ moh Kite ke MSAM 2017 #temerloh #pahang #MSAM2107 #instalabur #ASNB #PNB #hibahamanah
Moh kita ke MSAM2017 #temerloh #pahang #MSAM2017@asnbinsta #instalabur #ASNB #PNB #hibahamanah
Memang terbaik MSAM 2017 di dataran Temerloh , mengajak rakyat Malaysia melabur kewangan secara terurus dan terancang.
#SaatterindahMSAM2017
#asnbinsta 
#asnbinstaterbaikk
#pelaburan360pnb
#Temerloh
#pahang
#MSAM2017
#ASNB
#PNB
#hibahamanah
Ketahui hak pasangan suami isteri dalam tuntutan harta sepencarian. Perjanjian ini perlu dibuat dalam bentuk dokumentasi. 
#khaidirzakaria #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #assalihintrustee #islamicestateplanning #rockwills #amanahraya #hibahamanah #bangi #bandarbarubangi #putraheight #kwsp
Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Buang yang keruh ambil yang jernih. :) Rancang dan urus harta pusaka anda hari ini. Call/Whatsapp 011-3292 8711 Khaidir bin Hj Zakaria. 
#putrajaya #assalihintrustee #islamicestateplanning #islamiclaw #amanahraya #hibahamanah #hibah #rockwills #majalahpama #tvalhijrah114 #mindasyariah #wasiat #bangi #srikembangan #butikmuslimah #justmarried #anakangkat #petronastowers #petronastower #masjidjamek #klcc #wanita
Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Buang yang keruh ambil yang jernih. :) Rancang dan urus harta pusaka anda hari ini. Call/Whatsapp 011-3292 8711 Khaidir bin Hj Zakaria. #putrajaya  #assalihintrustee  #islamicestateplanning  #islamiclaw  #amanahraya  #hibahamanah  #hibah  #rockwills  #majalahpama  #tvalhijrah114  #mindasyariah  #wasiat  #bangi  #srikembangan  #butikmuslimah  #justmarried  #anakangkat  #petronastowers  #petronastower  #masjidjamek  #klcc  #wanita 
Tips Takaful

Lihat semula sum cover TPD/Death Benefit anda
Sekiranya hendak tahu adakah takaful komprehensif atau tidak cuba periksa spesikasi polisi anda

Formula bila nk mengambil sesuatu polisi personal :- Lihat ilustrasi pengiraan dibawah ya ;)
Jumlah sum cover boleh digunakan sebagai retirement income, jelaskan hutang bila sudah bersara, wasiat harta bila kita sudah meninggal dunia etc...
simple method jer kan!! So nanti balik periksa polisi anda..if tidak cukup 10x gaji tahunan..better watchout ya!! Need my advise just PM ya.
013 4832 461

#Awareness
#HibahAmanah
#Investment
#RamaiYangTakTahu
#IncomeProtection
Tips Takaful Lihat semula sum cover TPD/Death Benefit anda Sekiranya hendak tahu adakah takaful komprehensif atau tidak cuba periksa spesikasi polisi anda Formula bila nk mengambil sesuatu polisi personal :- Lihat ilustrasi pengiraan dibawah ya ;) Jumlah sum cover boleh digunakan sebagai retirement income, jelaskan hutang bila sudah bersara, wasiat harta bila kita sudah meninggal dunia etc... simple method jer kan!! So nanti balik periksa polisi anda..if tidak cukup 10x gaji tahunan..better watchout ya!! Need my advise just PM ya. 013 4832 461 #Awareness  #HibahAmanah  #Investment  #RamaiYangTakTahu  #IncomeProtection 
Hibah atau Harta Sepencarian ? Mana solusi yang terbaik untuk pasangan suami dan isteri ? 
WhatsApp atau Call kami hari ini untuk jawaban :) #assalihintrustee #hibah #wasiat #hibahamanah #kualalumpur #putrajaya #kelanajaya #cyberjaya #mingguanwanita #majalahkeluarga #keluarga #amanahraya #rockwills #faraid #mindasyariah
Tips Takaful

Lihat semula sum cover TPD/Death Benefit anda
Sekiranya hendak tahu adakah takaful komprehensif atau tidak cuba periksa spesikasi polisi anda

Formula bila nk mengambil sesuatu polisi personal :- Lihat ilustrasi pengiraan dibawah ya ;)
Jumlah sum cover boleh digunakan sebagai retirement income, jelaskan hutang bila sudah bersara, wasiat harta bila kita sudah meninggal dunia etc...
simple method jer kan!! So nanti balik periksa polisi anda..if tidak cukup 10x gaji tahunan..better watchout ya!! Need my advise just PM ya... 018 3929550
blog: ikhlaswarrior.blogspot.com

#Awareness
#HibahAmanah
#Investment
#RamaiYangTakTahu
#IncomeProtection
Tips Takaful Lihat semula sum cover TPD/Death Benefit anda Sekiranya hendak tahu adakah takaful komprehensif atau tidak cuba periksa spesikasi polisi anda Formula bila nk mengambil sesuatu polisi personal :- Lihat ilustrasi pengiraan dibawah ya ;) Jumlah sum cover boleh digunakan sebagai retirement income, jelaskan hutang bila sudah bersara, wasiat harta bila kita sudah meninggal dunia etc... simple method jer kan!! So nanti balik periksa polisi anda..if tidak cukup 10x gaji tahunan..better watchout ya!! Need my advise just PM ya... 018 3929550 blog: ikhlaswarrior.blogspot.com #Awareness  #HibahAmanah  #Investment  #RamaiYangTakTahu  #IncomeProtection 
INCOME REPLACEMENT TRAINING

Len macam bila AM bagi training. Aura tu sampai.. rasa macam nak terjah keluar pergi close case trus!! Medical card/coverage come second. Paling penting adalah income replacement. The more you earn, the higher your commitment.. The more debt you have. 
Secure your debt before secure your medical needs. Takaful hibah. Hibah takaful. 
#takafulhibah #hibahamanah #careeragent #jomjointakaful
INCOME REPLACEMENT TRAINING Len macam bila AM bagi training. Aura tu sampai.. rasa macam nak terjah keluar pergi close case trus!! Medical card/coverage come second. Paling penting adalah income replacement. The more you earn, the higher your commitment.. The more debt you have. Secure your debt before secure your medical needs. Takaful hibah. Hibah takaful. #takafulhibah  #hibahamanah  #careeragent  #jomjointakaful 
INCOME REPLACEMENT TRAINING

Len macam bila AM bagi training. Aura tu sampai.. rasa macam nak terjah keluar pergi close case trus!! Medical card/coverage come second. Paling penting adalah income replacement. The more you earn, the higher your commitment.. The more debt you have. 
Secure your debt before secure your medical needs. Takaful hibah. Hibah takaful. 
#takafulhibah #hibahamanah #careeragent #jomjointakaful
INCOME REPLACEMENT TRAINING Len macam bila AM bagi training. Aura tu sampai.. rasa macam nak terjah keluar pergi close case trus!! Medical card/coverage come second. Paling penting adalah income replacement. The more you earn, the higher your commitment.. The more debt you have. Secure your debt before secure your medical needs. Takaful hibah. Hibah takaful. #takafulhibah  #hibahamanah  #careeragent  #jomjointakaful 
INCOME REPLACEMENT TRAINING

Len macam bila AM bagi training. Aura tu sampai.. rasa macam nak terjah keluar pergi close case trus!! Medical card/coverage come second. Paling penting adalah income replacement. The more you earn, the higher your commitment.. The more debt you have. 
Secure your debt before secure your medical needs. Takaful hibah. Hibah takaful. 
#takafulhibah #hibahamanah #careeragent #jomjointakaful
INCOME REPLACEMENT TRAINING Len macam bila AM bagi training. Aura tu sampai.. rasa macam nak terjah keluar pergi close case trus!! Medical card/coverage come second. Paling penting adalah income replacement. The more you earn, the higher your commitment.. The more debt you have. Secure your debt before secure your medical needs. Takaful hibah. Hibah takaful. #takafulhibah  #hibahamanah  #careeragent  #jomjointakaful 
Ford, bukan jentera biasa. 
Jelapang padi tempat bersuka ria, hasil pendapatan melebihi 6 angka. πŸ˜„

#hibahamanah #hibahharta #prudential #prubsn #takaful #pendang #kedahdarulaman
Esok last day dah minggu saham amanah Malaysia 2016.... Moh kite pakat pegi yee kome...... #msam2016 #tapah #PERAK @asnbinsta #intsalabur #ASNB #PNB #hibahamanah #zizanators
Moh Ler Kitew Ke MSAM 2016 πŸŽ‰ 
#Tapah #Perak #MSAM2016 #asnbinsta #instalabur #ASNB #hibahamanah
Barisan Ahli Lembaga Penasihat Syariah as-Salihin Trustee Berhad

Dapatkan khidmat perancangan harta pusaka dgn menghubungi Perunding Harta Pusaka kami hari ini di talian +6011-3292 8711 (En Khaidir bin Hj Zakaria)

Tag: #kualalumpur #bangi #damansara #johor #cyberjaya #putrajaya #selangor #shahalam #estate #kerteh #labuan #bnm #malaysia #skudai #riskmanagement #wilayahpersekutuan #kinokuniya #masjid #borders #klsentral #assalihintrustee #islamicestateplanning #hibahamanah #amanahraya #hartapusaka #rockwills #mindasyariah #tv9 #aradamansara
Barisan Ahli Lembaga Penasihat Syariah as-Salihin Trustee Berhad Dapatkan khidmat perancangan harta pusaka dgn menghubungi Perunding Harta Pusaka kami hari ini di talian +6011-3292 8711 (En Khaidir bin Hj Zakaria) Tag: #kualalumpur  #bangi  #damansara  #johor  #cyberjaya  #putrajaya  #selangor  #shahalam  #estate  #kerteh  #labuan  #bnm  #malaysia  #skudai  #riskmanagement  #wilayahpersekutuan  #kinokuniya  #masjid  #borders  #klsentral  #assalihintrustee  #islamicestateplanning  #hibahamanah  #amanahraya  #hartapusaka  #rockwills  #mindasyariah  #tv9  #aradamansara 
Kepakaran saya ialah memastikan anda meninggalkan sekurangnya harta dalam bentuk pelan takaful dan diserahkan kepada waris dengan segera apabila anda meninggal dunia

Hubungi segera untuk khidmat kepakaran saya

Mohd Azran-0137841055
#hibah
#hibahamanah
#pusaka #harta #aset #pampasantakaful #protection #wasi #amanahraya #ibu #bapa #anak#baby #lovefamily #malaysia #2016 #pakartakaful #agentakaful