an online Instagram web viewer

#happymoment medias

Photos

On my visit in London I was able to see a new Prince 😊 #royalfamily #britishroyalfamily #royalbaby #stmaryshospital #paddington #itisaboy #happymoment #loveuk #stgeorgesday
📸@daniele_colucciello_
💃🏽 @qinisovandamme@myfriendned
👗 @_romyalfino 
#canon  #morning  #shower #happymoment  #model #Capetown #lifestyle #sigma85 #africa #photography  #intimacy #staywarm  #towel @myfriendned #freenipples  #beauty #curlyhair
1st dance ;) Sebenarnya kita mah ga bisa ngedance, tp dr awal udah mikir mau bikin acara spt apa biar ada bedanya, ga gitu2 aja, secara kalo gue WO kan jadi ngeliat wedding ya udah sering juga, pengen buat sesuatu yang beda aja.

Nanya kebeberapa dancer, waduh mahal banget yaaa, ga bakalan bisa masuk budget banget, akhirnya gue minta bantuan sama temen gue, 
Bersyukur aja semua bisa rampung, ditambah bestman dan bridesmaid semuanya bisa hadir dan ikut latihan jadi bener2 completed banget gitu.

Thanks buat wanda a.k.a becky yang udah ngebantu buat arrange semuanya, duhhh tanpa lu beck, semuanya ga akan terwujud, thanks alot ;) #adisantystory #adisantylife #adisantyjourney #adisantywedding #adisantyprewedding #adisantytrip #marriagelife #couple #likeforfollow #likeforlike #like4like #happymoment #happytime #lovestory
1st dance ;) Sebenarnya kita mah ga bisa ngedance, tp dr awal udah mikir mau bikin acara spt apa biar ada bedanya, ga gitu2 aja, secara kalo gue WO kan jadi ngeliat wedding ya udah sering juga, pengen buat sesuatu yang beda aja. Nanya kebeberapa dancer, waduh mahal banget yaaa, ga bakalan bisa masuk budget banget, akhirnya gue minta bantuan sama temen gue, Bersyukur aja semua bisa rampung, ditambah bestman dan bridesmaid semuanya bisa hadir dan ikut latihan jadi bener2 completed banget gitu. Thanks buat wanda a.k.a becky yang udah ngebantu buat arrange semuanya, duhhh tanpa lu beck, semuanya ga akan terwujud, thanks alot ;) #adisantystory  #adisantylife  #adisantyjourney  #adisantywedding  #adisantyprewedding  #adisantytrip  #marriagelife  #couple  #likeforfollow  #likeforlike  #like4like  #happymoment  #happytime  #lovestory 
💕Сестрички 💕
Я така задоволена,  як Аня сама проявляє бажання до Каті, тягнеться до неї, цілує,  гладить, говорить з нею, 💕 це моя мрія була, таке відношення між дітьми! 
Але☝️ , ми жодного разу нічого їй не заборонили ☝️ від того дня що живемо всі 4-ро, нема обмежень для Ані, типу " тихіше, бо спить Катя ", "не трогай її", " не заважай " 🙅‍♀️ це табу в квартирі.  Натомість є "допоможи мені змінити підгузник", "спитай її чому вона плаче " , "пожалій" і все в такому дусі! 
Але завжди наголошую, щоб "акуратно і ніжно"... це єдине що наказую!!! Я більш чим впевнена, що якщо все забороняти , бо "дитя ще маленьке", то ненависть би була з перших днів! Я за любов 💕👭🙌 Аню не обділяємо ні добрим словом, ні поцілунком, стараємося все робити з нею як раніше, тому і ревнощів поки нема.

В них різниця у віці 2 роки 3 міс👭 -мало, щоб положитися на Аню 💯, але я пробую це робити, 👀 одним оком правда підглядаю і контролюю,  але продовжую довіряти!

Мої два гарбузики 💕 *
*
#сестрички #найрідніші #обожнюю #даблмама #щасливамама #добрийранок #sisters #honeysisters #ourmorning #lovelovelovelove #happymoment #doublemam
💕Сестрички 💕 Я така задоволена, як Аня сама проявляє бажання до Каті, тягнеться до неї, цілує, гладить, говорить з нею, 💕 це моя мрія була, таке відношення між дітьми! Але☝️ , ми жодного разу нічого їй не заборонили ☝️ від того дня що живемо всі 4-ро, нема обмежень для Ані, типу " тихіше, бо спить Катя ", "не трогай її", " не заважай " 🙅‍♀️ це табу в квартирі. Натомість є "допоможи мені змінити підгузник", "спитай її чому вона плаче " , "пожалій" і все в такому дусі! Але завжди наголошую, щоб "акуратно і ніжно"... це єдине що наказую!!! Я більш чим впевнена, що якщо все забороняти , бо "дитя ще маленьке", то ненависть би була з перших днів! Я за любов 💕👭🙌 Аню не обділяємо ні добрим словом, ні поцілунком, стараємося все робити з нею як раніше, тому і ревнощів поки нема. В них різниця у віці 2 роки 3 міс👭 -мало, щоб положитися на Аню 💯, але я пробую це робити, 👀 одним оком правда підглядаю і контролюю, але продовжую довіряти! Мої два гарбузики 💕 * * #сестрички  #найрідніші  #обожнюю  #даблмама  #щасливамама  #добрийранок  #sisters  #honeysisters  #ourmorning  #lovelovelovelove  #happymoment  #doublemam 
It' s not what you see that matters
It' s what you feel .
#italy🇮🇹 #happymoment
It' s not what you see that matters It' s what you feel . #italy 🇮🇹 #happymoment 
When you are on assignment and an #arizonawine buddy, Richard Betts,  comes  in for lunch.... thanks @debbywolvos for catching this moment. #azwinerocks #winefriends #winefriendsarethebestfriends #happymoment
These two ❤️ I can't even deal. We were worried how Ollie would react to our new precious bundle being a very spoilt only fur child, but he took to Carter like he was his own baby. As soon as we bought him home from the hospital he was beyond excited to meet him, wagging his tail and giving him kisses. Every time Carter cries Ollie is right there licking him on the head trying to comfort him. I think they are going to be bff's and I couldn't be happier about that!
These two ❤️ I can't even deal. We were worried how Ollie would react to our new precious bundle being a very spoilt only fur child, but he took to Carter like he was his own baby. As soon as we bought him home from the hospital he was beyond excited to meet him, wagging his tail and giving him kisses. Every time Carter cries Ollie is right there licking him on the head trying to comfort him. I think they are going to be bff's and I couldn't be happier about that!
🎇🎁 THE WEDDING BASH✨🍫
Compound with enjoyment, the beauty of the festival, the pleasant gathering, the proper arrangements to being the part of customs and traditions one follows wedding season is a lot more than a feast….💖🎆 And sharing sweets for the same just grooms up the festivities………💝🍫💖🎁 🤗💌🎇😄✨😊 💕🍸 ENJOY WITH FULL GRACE🎊 🤗
#celebration #weddingseason #chocolatedecoration #enjoy #sweettreats #bash #weddings #chocolate #mocktails #cocktails #festival #gathering #happymoment #chocolatepresent #sparkler 🎊💝
🎇🎁 THE WEDDING BASH✨🍫 Compound with enjoyment, the beauty of the festival, the pleasant gathering, the proper arrangements to being the part of customs and traditions one follows wedding season is a lot more than a feast….💖🎆 And sharing sweets for the same just grooms up the festivities………💝🍫💖🎁 🤗💌🎇😄✨😊 💕🍸 ENJOY WITH FULL GRACE🎊 🤗 #celebration  #weddingseason  #chocolatedecoration  #enjoy  #sweettreats  #bash  #weddings  #chocolate  #mocktails  #cocktails  #festival  #gathering  #happymoment  #chocolatepresent  #sparkler  🎊💝
Happy birthday bro.... Wishing you all the best things life has to offer...... You are one of a kind and the best big brother in the world........ Llnp bro 
#nuellaani #onelovebro #sibling'sday #happybirthday #happymoment
📍Çengelköy/Üsküdar/İstanbul
☎️(0216) 318 06 26
📌Pembe Karabiberli Çilekli Milföy Pasta ₺15
Herkese mutlu günler dilerim. Güne tatlı bir tercihle başlamak isteyenlere yine @birvarmisbiryokmuscafe_ 'den bir tavsiye geliyor🙋🏼😊🍓🍰
.
.
.
.
.
.
#birvarmışbiryokmuş #birvarmışbiryokmuşcafe #pembekarabiberliçileklimilföy #pasta #çileklimilföypasta #tatlı #delicious #food #yemek #öneri #istanbul #üsküdar #çengelköy #desert #yummy #loveit #likeit #happymoment #yolo
📍Çengelköy/Üsküdar/İstanbul ☎️(0216) 318 06 26 📌Pembe Karabiberli Çilekli Milföy Pasta ₺15 Herkese mutlu günler dilerim. Güne tatlı bir tercihle başlamak isteyenlere yine @birvarmisbiryokmuscafe_ 'den bir tavsiye geliyor🙋🏼😊🍓🍰 . . . . . . #birvarmışbiryokmuş  #birvarmışbiryokmuşcafe  #pembekarabiberliçileklimilföy  #pasta  #çileklimilföypasta  #tatlı  #delicious  #food  #yemek  #öneri  #istanbul  #üsküdar  #çengelköy  #desert  #yummy  #loveit  #likeit  #happymoment  #yolo 
Вернулись мы в свои родные каменные джунгли🏨как же дома хорошо🧘🏻‍♀️
⠀
Побыв у Серпухове, Макс привык, что спит, прижавшись ко мне. Да еще и я как обниму...так и засыпали. А тут та дома своя кроватка. Ох и намучились мы вчера перед сном. Пришлось положить на пять минут рядом с собой, под одеялко, чтобы хоть начал засыпать💤 
И вообще, мечтаю об огромной кровати, чтоб по утрам, уже повзрослевший Макс, прибегал к нам, и мы веселились и прыгали по кровати. Да, я буду разрешать прыгать ребенку по кровати, потому что это круто и весело. И не совсем понимаю родителей, которые строго настрого запрещают это делать🤷🏻‍♀️типа нельзя! сломается, пыль поднимешь, упадёшь, ударишься, да и много других доводов. Видимо тем самым родителям их родители в свое время запрещали это делать, и они не знают, как это реально весело!
Блин, ведь прелести наличия в квартире маленького ребенка в чем?😂а в том, что он помогает окунуться нам в то самое беззаботное веселое детство! А мы детям запрещаем многое и сами ведем себя очень ‘по-взрослому’, когда можно вместе побыть в этом крутом времени🤸🏻‍♀️
•
А вы разрешаете/будете разрешать прыгать детям по кровати?🙃
Вернулись мы в свои родные каменные джунгли🏨как же дома хорошо🧘🏻‍♀️ ⠀ Побыв у Серпухове, Макс привык, что спит, прижавшись ко мне. Да еще и я как обниму...так и засыпали. А тут та дома своя кроватка. Ох и намучились мы вчера перед сном. Пришлось положить на пять минут рядом с собой, под одеялко, чтобы хоть начал засыпать💤 И вообще, мечтаю об огромной кровати, чтоб по утрам, уже повзрослевший Макс, прибегал к нам, и мы веселились и прыгали по кровати. Да, я буду разрешать прыгать ребенку по кровати, потому что это круто и весело. И не совсем понимаю родителей, которые строго настрого запрещают это делать🤷🏻‍♀️типа нельзя! сломается, пыль поднимешь, упадёшь, ударишься, да и много других доводов. Видимо тем самым родителям их родители в свое время запрещали это делать, и они не знают, как это реально весело! Блин, ведь прелести наличия в квартире маленького ребенка в чем?😂а в том, что он помогает окунуться нам в то самое беззаботное веселое детство! А мы детям запрещаем многое и сами ведем себя очень ‘по-взрослому’, когда можно вместе побыть в этом крутом времени🤸🏻‍♀️ • А вы разрешаете/будете разрешать прыгать детям по кровати?🙃
Krásné ráno.☘️🌸☀️
Krásné ráno.☘️🌸☀️
สั่งดอกไม้ได้ทุกวัน💐
☎ 064 936 4422
📮 moodelement
#lily #tulips🌷 #rose #powerofflowers #flowerdesign #flowerbasket #callalily #bouquets #flowershop #flowerbkk #flowerdelivery #everydayflowers #florist #floristshop #happymoment #hydrengea #beautyofflowers #forgetmenot #moodelement #ร้านดอกไม้ #สั่งดอกไม้ #ส่งดอกไม้ #จัดดอกไม้สด #ดอกไม้สด #ช่อดอกไม้ไม่ซ้ำใคร #ช่อดอกไม้รับปริญญา #ร้านดอกไม้วังหิน #ร้านดอกไม้เกษตรนวมินทร์ #ร้านดอกไม้ตามสั่ง #ราคามิตรภาพมาก
สั่งดอกไม้ได้ทุกวัน💐 ☎ 064 936 4422 📮 moodelement #lily  #tulips 🌷 #rose  #powerofflowers  #flowerdesign  #flowerbasket  #callalily  #bouquets  #flowershop  #flowerbkk  #flowerdelivery  #everydayflowers  #florist  #floristshop  #happymoment  #hydrengea  #beautyofflowers  #forgetmenot  #moodelement  #ร ้านดอกไม้ #ส ั่งดอกไม้ #ส ่งดอกไม้ #จ ัดดอกไม้สด #ดอกไม ้สด #ช ่อดอกไม้ไม่ซ้ำใคร #ช ่อดอกไม้รับปริญญา #ร ้านดอกไม้วังหิน #ร ้านดอกไม้เกษตรนวมินทร์ #ร ้านดอกไม้ตามสั่ง #ราคาม ิตรภาพมาก
#Repost @novitan_17 (@get_repost)
・・・
Maju terus kartini indonesia😉
Habis gelap terbitlah terang☺

Kartini Jaman Now😍😘
.
.
.
#happykartiniday #kartinimodern #itsme #kartiniday #instamoment
#instafollowers #instamemory #instalike #instafotography #instafoto #likeforfollow #like4like #happymoment
Quando ti alzi alle 6.15 per sistemare casa e uscire in modo decente ma... il tuo fidanzato sporca come i tre maialini nella fattoria e il cane continua a sfornare cuccioli di pelo. E quindi esci come una zingara. Buongiorno Viviana! #goodmorning
Quando ti alzi alle 6.15 per sistemare casa e uscire in modo decente ma... il tuo fidanzato sporca come i tre maialini nella fattoria e il cane continua a sfornare cuccioli di pelo. E quindi esci come una zingara. Buongiorno Viviana! #goodmorning 
Verano que ganas de  que llegues y poder disfrutar de todos estos momentos😙

Buenos días a  todos  y  que tengáis un martes genial!!!! #nicecream #Motivation #bodybuilding #workout #results #muscle #diet #fitnesslife #bodybuilders #bodybuildingmotivation #fitness #muscles #gym #aesthetics #dedication #model #fit #body #evolution #progress #lifestyle #cardio #training #happymoment #nevergiveup #athlete #instafit #summerday #nutrition #shredded
Verano que ganas de que llegues y poder disfrutar de todos estos momentos😙 Buenos días a todos y que tengáis un martes genial!!!! #nicecream  #Motivation  #bodybuilding  #workout  #results  #muscle  #diet  #fitnesslife  #bodybuilders  #bodybuildingmotivation  #fitness  #muscles  #gym  #aesthetics  #dedication  #model  #fit  #body  #evolution  #progress  #lifestyle  #cardio  #training  #happymoment  #nevergiveup  #athlete  #instafit  #summerday  #nutrition  #shredded 
Плюс двадцать четыре на двадцать четвертое апреля! Плюс двадцать пять! Красота, суперчувствительный багульник вдохновился почти летним солнышком и расцвел махровым цветом 🌺🌺🌺 за одни сутки (вчера еще бутончики были🥀). Я тоже чувствую вдохновение - на пробежку, или хотя бы прогулку... Но рабочий день вторник как-то никто не отменял🦇
 Сегодня шутку прочитала: - Какие виды психологического насилия вы знаете?
- На улице весна, тепло, птички поют, хорошо...
- А в чем насилие?
- Ты на работе.

Вот как-то так...
#блг28 #благовещенск #уютныйдвор #цветы #весенниецветы #весеннийблаговещенск #амурскаяобласть #дальнийвосток #красота #природароссии #багульник #люблю #blagafoto #blagalive #best_blg #macrophotography #mobilephotography #happymoment #spring #springflowers
Плюс двадцать четыре на двадцать четвертое апреля! Плюс двадцать пять! Красота, суперчувствительный багульник вдохновился почти летним солнышком и расцвел махровым цветом 🌺🌺🌺 за одни сутки (вчера еще бутончики были🥀). Я тоже чувствую вдохновение - на пробежку, или хотя бы прогулку... Но рабочий день вторник как-то никто не отменял🦇 Сегодня шутку прочитала: - Какие виды психологического насилия вы знаете? - На улице весна, тепло, птички поют, хорошо... - А в чем насилие? - Ты на работе. Вот как-то так... #блг28  #благовещенск  #уютныйдвор  #цветы  #весенниецветы  #весеннийблаговещенск  #амурскаяобласть  #дальнийвосток  #красота  #природароссии  #багульник  #люблю  #blagafoto  #blagalive  #best_blg  #macrophotography  #mobilephotography  #happymoment  #spring  #springflowers 
#Repost  i@inside.5
COMPLETO @odietamofashion
Ancora disponibile la S e la M 
Model @pamela_zeneli ❤
• • •
Bonjour 🎉🎉 Love ☀️🌺
#recherche #modele #recherchemodele #modelephoto #projet #shooting #professionalphotographer #montpellier #occitanie #camargue #wild #boho #bohemian #inspiration #creatrice #happymoment #blogger #blog #blogueuse #presse #pub #contact #instamoment #inside.5 #odietamo
Ridere di ogni problema, mentre chi odia trema.. 🌺
#happy #picoftheday #instagood #likes #follow #smile #happymoment #love #picture #nofilter #relax
Zuzana Majtanova
Fashion lover 💞 Bali lover 🇮🇩 Traveller 🛩
#DSQUARED2Slovakia
Zuzana Majtanova Fashion lover 💞 Bali lover 🇮🇩 Traveller 🛩 #DSQUARED2Slovakia 
Walk towards the good in life
and one day you will arrive .
#italy🇮🇹 #happymoment
Walk towards the good in life and one day you will arrive . #italy 🇮🇹 #happymoment 
Happy birthday to uh laddu 🎂🎂💓😍😘💓🖤(kanha) love uh babu 😘😘😍
God bless uh @laddu 😇😊
#spreadlove🖤 #happymoment #birthdaytime #bornday #laddu #spreadsmiles😊 #sayings #varanasi #happiness #happydays😊 #moment #memory #capture
Как то очень быстро закончилась теплая весна 🙁 ну хоть дождь сегодня не идет...
#snapseed #girl #instamoment #insta #instagirl #spring #мамаваля #instamother #followme #follow #инстамама #novosibirsk #nsk #happy #happymoment #новосибирск
Radosť,každé ráno cestou do škôlky, a dnes obzvlášť, čaká ich fotenie ❤️💋 #happybaby  #happymoment  #slovakiagirl  #dailyphoto  #iphoneonly  #follow4follow #like4like
Momento feliz del día: recibir dos rosas el día de Sant Jordi, de mis dos amores. 🌹📖❤️
¿Cuál ha sido tu momento feliz del día?
#santjordi2018 #momentofeliz #momentosfelices #amor #reiki #rosas #libros 🇬🇧🇺🇸
Happy moment of the day: receiving two roses on Saint George’s day, from my two loves.🌹📖❤️
What has been your happy moment of the day?
#SaintGeorge #happymoment #happymoments #love #reiki #roses #books
Our trip to Cuatro Islas - Digyo Island, Leyte Philippines 2018
Click here for the full version or link in profile
https://bit.ly/2qT0wnB
...
#cuatroislas #digyoisland #digyo #smallestisland #createyourmoment #trip #familytrip #family #qualitytime #vacation #philippines #beach #whitesand #blueocean #oceanlover #beachlover #unforgetable #moment #bestmoment #stunning #vacationvideo #love #happyday #happymoment
My Morning Mood Booster

Pemandangan pagi kalo aq lagi beruntung. Kenapa? Kalo aq berangkat ngantor, lebih sering sih Cassie belom bangun. Banyakan bisa ngeliat beginian kalo pas weekend atau libur kerja.

Very thankful Cassie termasuk anak yang ceria dan ga jarang orang di sekitar juga ikutan happy walau hanya mau diajak shakehand sepersekian detik. Ya sampai sekarang masih milih-milih orang ya. Tergantung keberuntungan anda, haha…

Ga jarang denger para orang tua cerita tentang sifat anak sebagian diturunkan dari orang tua nya, semoga aja ngga ya. Karena kalo denger cerita dari keluarga besar aq, aq kecilnya ga suka di pegang sama orang lain. Cuma papa mama aq aja yang boleh, even koko aq juga ga boleh. Sampe sekarang aq masih ingat banget dulu mama aq cerita. Si koko gemes banget sama aq, sampe suka sayang2in aq, tapi aq nya ga suka disentuh, akhir nya ngambil palu martil kecil diketokin ke kepala koko sampe benjol. Haduh, serem banget ya. Aq ga nyangka bisa sampe segitu nya.

Tapi sejauh ini, Cassie ga bawa sifat itu. Jangan sampe ya nak…
.
.
.
#cassieyeoh #happybaby #babygirl #happymoment #cutebaby
My Morning Mood Booster Pemandangan pagi kalo aq lagi beruntung. Kenapa? Kalo aq berangkat ngantor, lebih sering sih Cassie belom bangun. Banyakan bisa ngeliat beginian kalo pas weekend atau libur kerja. Very thankful Cassie termasuk anak yang ceria dan ga jarang orang di sekitar juga ikutan happy walau hanya mau diajak shakehand sepersekian detik. Ya sampai sekarang masih milih-milih orang ya. Tergantung keberuntungan anda, haha… Ga jarang denger para orang tua cerita tentang sifat anak sebagian diturunkan dari orang tua nya, semoga aja ngga ya. Karena kalo denger cerita dari keluarga besar aq, aq kecilnya ga suka di pegang sama orang lain. Cuma papa mama aq aja yang boleh, even koko aq juga ga boleh. Sampe sekarang aq masih ingat banget dulu mama aq cerita. Si koko gemes banget sama aq, sampe suka sayang2in aq, tapi aq nya ga suka disentuh, akhir nya ngambil palu martil kecil diketokin ke kepala koko sampe benjol. Haduh, serem banget ya. Aq ga nyangka bisa sampe segitu nya. Tapi sejauh ini, Cassie ga bawa sifat itu. Jangan sampe ya nak… . . . #cassieyeoh  #happybaby  #babygirl  #happymoment  #cutebaby 
#AhemdabadTimes #HappyMoment
#Magazine #topwomenfashion #Hotties 
Can you see me on no. 10...??😍😍😇
Good luck for my teaching lesson tomorrow.. 😌
したいことも言いたいことも多いのに.. 後でね〜 ❤️ お休み..#ニューヨーク生活 #ニューヨーク #日本語 #日本語勉強 #ミランの思い出 #nyc #newyork #manhattan #queens #languagetravel #newlifestyle #happymoment #lovesunnydays #teachingenglish #korean #japanese #multilingual
i am thankful for the oppertunities and prosperity that come my way. It’s all in the heart. You come with a heart, you go with a heart, and meanwhile you create with your heart. 🌼 #danceteacher #dance #choreographer #freedom #thankfull #nature #beginning #portret #focus #seriously #sunshine #sun #happymoment #taketime #surrender #spiritual #spirituality #mystic  #positivevibes #positivevibesonly