an online Instagram web viewer

#hantaran medias

Photos

USA READY STOCK❗❗ ETA 4-8 JUNE 2018

COACH SIG REV CITY TOTE (with pouch)
RM499

ETA »»before raya«« First come first serve 
To Order WA 📞 0183294753

#mk #michaelkorskl
#michaelkorsmalaysia #michaelkorsmy #coach #coachkl #coachmy #coachmalaysia #coachoriginal #coachmen #coachmenkl #katespade #katespadekl #katespadehandbag #katespademalaysia #hantaran #hantarannikah #tumikl  #majliskahwin #anggunstuff #sayajual #sayajualhandbag #ijual #ijualhandbag #handbagraya #genting #raya2018 #premiumoutlet
USA READY STOCK❗❗ ETA 4-8 JUNE 2018 COACH SIG REV CITY TOTE (with pouch) RM499 ETA »»before raya«« First come first serve To Order WA 📞 0183294753 #mk  #michaelkorskl  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsmy  #coach  #coachkl  #coachmy  #coachmalaysia  #coachoriginal  #coachmen  #coachmenkl  #katespade  #katespadekl  #katespadehandbag  #katespademalaysia  #hantaran  #hantarannikah  #tumikl  #majliskahwin  #anggunstuff  #sayajual  #sayajualhandbag  #ijual  #ijualhandbag  #handbagraya  #genting  #raya2018  #premiumoutlet 
USA READY STOCK❗❗ ETA 4-8 JUNE 2018

COACH SIG REV CITY TOTE (with pouch)
RM499

ETA »»before raya«« First come first serve 
To Order WA 📞 0183294753

#mk #michaelkorskl
#michaelkorsmalaysia #michaelkorsmy #coach #coachkl #coachmy #coachmalaysia #coachoriginal #coachmen #coachmenkl #katespade #katespadekl #katespadehandbag #katespademalaysia #hantaran #hantarannikah #tumikl  #majliskahwin #anggunstuff #sayajual #sayajualhandbag #ijual #ijualhandbag #handbagraya #genting #raya2018 #premiumoutlet
USA READY STOCK❗❗ ETA 4-8 JUNE 2018 COACH SIG REV CITY TOTE (with pouch) RM499 ETA »»before raya«« First come first serve To Order WA 📞 0183294753 #mk  #michaelkorskl  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsmy  #coach  #coachkl  #coachmy  #coachmalaysia  #coachoriginal  #coachmen  #coachmenkl  #katespade  #katespadekl  #katespadehandbag  #katespademalaysia  #hantaran  #hantarannikah  #tumikl  #majliskahwin  #anggunstuff  #sayajual  #sayajualhandbag  #ijual  #ijualhandbag  #handbagraya  #genting  #raya2018  #premiumoutlet 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
QnD Hantaran 
Menyediakan jasa sewa dan hias hantaran box premium tutup acrylik (non mika).. #hantaran #hantarannikah #hantarankawin #hantaranjujuran #hantaranmukena #hantaranbanjarmasin #seserahan #seserahannikah #seserahanmukena #seserahanbanjarmasin
.
PRE ORDER
HARI TERAKHIR
.
MERC LONDON - MACK BUTTON DOWN SHIRT
.
Stewart Red
M/L/XL/2XL
.
Navy
XS/S/M
.
Jangan berlengah lagi 🙌
Whatsapp terus 0192952171
.
#slickrepublik #merclondon #merc #UK #england #buttondown #kemeja #malaysianmods #vespamalaysia #lambrettamalaysia #scomadimalaysia #modernvespa #skinheadmalaysia #skinheadsmy #drmartensmy #bajuraya #fredperrymalaysia #levismalaysia #adidasmalaysia #sedagher #shahalam #johorbahru #kuantan #ipoh #alorsetar #hantaran #pakaianlelaki
. PRE ORDER HARI TERAKHIR . MERC LONDON - MACK BUTTON DOWN SHIRT . Stewart Red M/L/XL/2XL . Navy XS/S/M . Jangan berlengah lagi 🙌 Whatsapp terus 0192952171 . #slickrepublik  #merclondon  #merc  #UK  #england  #buttondown  #kemeja  #malaysianmods  #vespamalaysia  #lambrettamalaysia  #scomadimalaysia  #modernvespa  #skinheadmalaysia  #skinheadsmy  #drmartensmy  #bajuraya  #fredperrymalaysia  #levismalaysia  #adidasmalaysia  #sedagher  #shahalam  #johorbahru  #kuantan  #ipoh  #alorsetar  #hantaran  #pakaianlelaki 
"Wow lawanya! Nanti nak beli untuk mak kat kampung pulak lah, Sale Ramadahan sampai 3 jun kan?" Hidayah, Seremban Selatan. . .

Yup! Sale Ramadhan sehingga 3 Jun sahaja! Masuk 4 Jun harga akan jadi seperti biasa, waktu tu menangis air mata darah pon tak kan dapat mengubah apa apa. Huhu. 🔥 . .

#telekungaleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #patuhsyariah #sayajual #bazarpaknil #cheras #bangi #kajang #bandartunhusseinonn #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #nurtv3
#rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri
"Wow lawanya! Nanti nak beli untuk mak kat kampung pulak lah, Sale Ramadahan sampai 3 jun kan?" Hidayah, Seremban Selatan. . . Yup! Sale Ramadhan sehingga 3 Jun sahaja! Masuk 4 Jun harga akan jadi seperti biasa, waktu tu menangis air mata darah pon tak kan dapat mengubah apa apa. Huhu. 🔥 . . #telekungaleena  #telekung  #telekungUmrah  #telekungmurah  #telekungcotton  #telekungaleenaexclusive  #umrah  #haji  #sulam  #renda  #solat  #aleenatelekungexclusive  #telekungexclusive  #telekungcantik  #telekungsolat  #telekungsembahyang  #patuhsyariah  #sayajual  #bazarpaknil  #cheras  #bangi  #kajang  #bandartunhusseinonn  #hantaran  #telekunghantaran  #telekunglace  #telekungsulam  #nurtv3  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
Dapatkan koleksi Bawal Sateen Qhadrianna untuk digayakan di hari Lebaran nanti! 😘😍
.
.
NEW COLOR📣📣
.
Code : Q61 (ROSE)
.
💟BAWAL SATEEN QHADRIANNA💟
.
💖Tudung Bawal / Square Scarves
💖Saiz : Bidang 45 💖Jenis Material : Satin
💖Sangat selesa dan ringan
💖Mudah Dibentuk
💖Tidak panas
💖Tidak pekak
💖Pelbagai warna yang menawan 💖Boleh dipakai pelbagai gaya .
.
PRICE : RM27 (exclude postage) 
POSTAGE : RM8 (SM), RM12 (SS)
.
☞DM / Whatsapp : 013 6964145 💋
☞Follow IG @tudunglarnie .
.
#larniescarves #larnielovers #trustteddropshiplarnie #tudung #tudungsatin #tudungsatinmurah #tudungplain #tudungmurah #sayajualtudung #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #akikah #marhaban #konvo #tudungbawal #bawalsatin #tudunglabuh #squarescarf #tudungnikah #tudungtunang #tudungraya
Dapatkan koleksi Bawal Sateen Qhadrianna untuk digayakan di hari Lebaran nanti! 😘😍 . . NEW COLOR📣📣 . Code : Q61 (ROSE) . 💟BAWAL SATEEN QHADRIANNA💟 . 💖Tudung Bawal / Square Scarves 💖Saiz : Bidang 45 💖Jenis Material : Satin 💖Sangat selesa dan ringan 💖Mudah Dibentuk 💖Tidak panas 💖Tidak pekak 💖Pelbagai warna yang menawan 💖Boleh dipakai pelbagai gaya . . PRICE : RM27 (exclude postage) POSTAGE : RM8 (SM), RM12 (SS) . ☞DM / Whatsapp : 013 6964145 💋 ☞Follow IG @tudunglarnie . . #larniescarves  #larnielovers  #trustteddropshiplarnie  #tudung  #tudungsatin  #tudungsatinmurah  #tudungplain  #tudungmurah  #sayajualtudung  #hantaran  #hantarantunang  #hantarankahwin  #akikah  #marhaban  #konvo  #tudungbawal  #bawalsatin  #tudunglabuh  #squarescarf  #tudungnikah  #tudungtunang  #tudungraya 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
.
PRE ORDER
HARI TERAKHIR
.
MERC LONDON - MACK BUTTON DOWN SHIRT
.
Stewart Red
M/L/XL/2XL
.
Navy
XS/S/M
.
Jangan berlengah lagi 🙌
Whatsapp terus 0192952171
.
#slickrepublik #merclondon #merc #UK #england #buttondown #kemeja #malaysianmods #vespamalaysia #lambrettamalaysia #scomadimalaysia #modernvespa #skinheadmalaysia #skinheadsmy #drmartensmy #bajuraya #fredperrymalaysia #levismalaysia #adidasmalaysia #sedagher #shahalam #johorbahru #kuantan #ipoh #alorsetar #hantaran #pakaianlelaki
. PRE ORDER HARI TERAKHIR . MERC LONDON - MACK BUTTON DOWN SHIRT . Stewart Red M/L/XL/2XL . Navy XS/S/M . Jangan berlengah lagi 🙌 Whatsapp terus 0192952171 . #slickrepublik  #merclondon  #merc  #UK  #england  #buttondown  #kemeja  #malaysianmods  #vespamalaysia  #lambrettamalaysia  #scomadimalaysia  #modernvespa  #skinheadmalaysia  #skinheadsmy  #drmartensmy  #bajuraya  #fredperrymalaysia  #levismalaysia  #adidasmalaysia  #sedagher  #shahalam  #johorbahru  #kuantan  #ipoh  #alorsetar  #hantaran  #pakaianlelaki 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
.
PRE ORDER
HARI TERAKHIR
.
MERC LONDON - MACK BUTTON DOWN SHIRT
.
Stewart Red
M/L/XL/2XL
.
Navy
XS/S/M
.
Jangan berlengah lagi 🙌
Whatsapp terus 0192952171
.
#slickrepublik #merclondon #merc #UK #england #buttondown #kemeja #malaysianmods #vespamalaysia #lambrettamalaysia #scomadimalaysia #modernvespa #skinheadmalaysia #skinheadsmy #drmartensmy #bajuraya #fredperrymalaysia #levismalaysia #adidasmalaysia #sedagher #shahalam #johorbahru #kuantan #ipoh #alorsetar #hantaran #pakaianlelaki
. PRE ORDER HARI TERAKHIR . MERC LONDON - MACK BUTTON DOWN SHIRT . Stewart Red M/L/XL/2XL . Navy XS/S/M . Jangan berlengah lagi 🙌 Whatsapp terus 0192952171 . #slickrepublik  #merclondon  #merc  #UK  #england  #buttondown  #kemeja  #malaysianmods  #vespamalaysia  #lambrettamalaysia  #scomadimalaysia  #modernvespa  #skinheadmalaysia  #skinheadsmy  #drmartensmy  #bajuraya  #fredperrymalaysia  #levismalaysia  #adidasmalaysia  #sedagher  #shahalam  #johorbahru  #kuantan  #ipoh  #alorsetar  #hantaran  #pakaianlelaki 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
Selamat pagi calon calon pengantin,. Gmn ni persiapan nikahannya?udah sampai mana? 
Kita punya penawaran bagus ni buat calon calon pengantin. Kepoin di wa kami yaa di 082314287423 🏨: menoro rt 11/03, jembungan, banyudono, boyolali.
☎/📲/wa : 082314287423

#maharkoin #mahar #maharpernikahan #maharboyolali #maharsolo #maharsoloraya #maharklaten #maharsragen #maharkaranganyar #seserahan #seserahannikah #seserahanboyolali #seserahansolo #hantaran #hantarannikah #solo #boyolali #klaten #sragen #karanganyar #sovenirmurah #sovenirnikahan
Selamat pagi calon calon pengantin,. Gmn ni persiapan nikahannya?udah sampai mana? Kita punya penawaran bagus ni buat calon calon pengantin. Kepoin di wa kami yaa di 082314287423 🏨: menoro rt 11/03, jembungan, banyudono, boyolali. ☎/📲/wa : 082314287423 #maharkoin  #mahar  #maharpernikahan  #maharboyolali  #maharsolo  #maharsoloraya  #maharklaten  #maharsragen  #maharkaranganyar  #seserahan  #seserahannikah  #seserahanboyolali  #seserahansolo  #hantaran  #hantarannikah  #solo  #boyolali  #klaten  #sragen  #karanganyar  #sovenirmurah  #sovenirnikahan 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
[ TERKEJUT ! ] " PUNCA WJH MKIN OILYY / KERING DN BRJER4WAT.. ADLAH DSBBKN KURANG VITAMIN DAN SLH GUNE SKINCARE.." .
.
Haaa.. Mcm mana nk ada vitamin? Minum air masak pun mlas.. Nk mkn buah2an xsnggup.. Ni la faktor wjh kulit mkin xcntik..
.
Pstu selalu TERJERAT dgn iklan SKINCARE yg menawrkn JALAN PINTAS utk cntik?. Dh belambak skincare kt psran yg awk2 dh try.. End up xmnjadi juga.? Kulit pun dh smkin snsitive dn pedih2.. .
.
Takpe, jgn risau WOWSKIN ada 5 vitamin + 11 booster yg LULUS KKM - NOT170500805K & NOT170501806K.. Penuh dgn extra booster dan dpt tingkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan bersih, cantik dan sentiasa flawlesss...
.
kompem sesuai utk kulit wjh awkk kat MALAYSIA ni. Mana2 jenis kulit yg suke oily dan kering tu.. Dh tak perlu stress lagi.
.
.
=============
KESAN WOWSKIN YANG SANGAT MENAKJUBKAN!
=============
.
.
.
5 JENIS VITAMIN DALAM 1 SET
✔️ Vitamin A => Boleh buatkan kulit anda smkin lembut dan gebu.
✔️ Vitamin B3 => Bntu hilangkn kemerahan akibat jer4wat.
✔️ Vitamin C => Melembabkan kulit yg kering dan kusam.
✔️ Vitamin D => Baiki sel kulit dan kecutkan jer4wat.
✔️ Vitamin E => Boleh hilangkan kesan sunburn.
.
.
.
=============
DAH TAK SABAR NAK TRY WOWSKIN NI?
=============
.
.
SIAPA CEPAT SIS BAGI DISKAUN 😘
.
📲 0182090286 to purchase💕
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #cantik #beauty #beautyfromwhitin #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #wowskinmalaysia #lafazkankalimahcintamu #rahsiahatiperempuan
[ TERKEJUT ! ] " PUNCA WJH MKIN OILYY / KERING DN BRJER4WAT.. ADLAH DSBBKN KURANG VITAMIN DAN SLH GUNE SKINCARE.." . . Haaa.. Mcm mana nk ada vitamin? Minum air masak pun mlas.. Nk mkn buah2an xsnggup.. Ni la faktor wjh kulit mkin xcntik.. . Pstu selalu TERJERAT dgn iklan SKINCARE yg menawrkn JALAN PINTAS utk cntik?. Dh belambak skincare kt psran yg awk2 dh try.. End up xmnjadi juga.? Kulit pun dh smkin snsitive dn pedih2.. . . Takpe, jgn risau WOWSKIN ada 5 vitamin + 11 booster yg LULUS KKM - NOT170500805K & NOT170501806K.. Penuh dgn extra booster dan dpt tingkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan bersih, cantik dan sentiasa flawlesss... . kompem sesuai utk kulit wjh awkk kat MALAYSIA ni. Mana2 jenis kulit yg suke oily dan kering tu.. Dh tak perlu stress lagi. . . ============= KESAN WOWSKIN YANG SANGAT MENAKJUBKAN! ============= . . . 5 JENIS VITAMIN DALAM 1 SET ✔️ Vitamin A => Boleh buatkan kulit anda smkin lembut dan gebu. ✔️ Vitamin B3 => Bntu hilangkn kemerahan akibat jer4wat. ✔️ Vitamin C => Melembabkan kulit yg kering dan kusam. ✔️ Vitamin D => Baiki sel kulit dan kecutkan jer4wat. ✔️ Vitamin E => Boleh hilangkan kesan sunburn. . . . ============= DAH TAK SABAR NAK TRY WOWSKIN NI? ============= . . SIAPA CEPAT SIS BAGI DISKAUN 😘 . 📲 0182090286 to purchase💕 . . . #sayajual  #sayajualmurah  #murah  #produkkecantikkan  #produkkesihatan  #jomcantik  #cantik  #beauty  #beautyfromwhitin  #bazarpaknil  #moodrepublik  #jomsihat  #kulitcantik  #bebasjerawat  #hilangparut  #flawless  #skin  #lofattah  #fattzura  #barangmakeup  #hantaran  #tunang  #wedding  #barangkahwin  #kadkahwin  #wowskinmalaysia  #lafazkankalimahcintamu  #rahsiahatiperempuan 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
HARGA promo : 375.000 (2kg)

Mesin jahit 4 pola (kode 339)
Normal price : 450.000
BERAT : 2200 GRAM
Dari tanggerang.
Cek : @bagrieshop

New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : 
Whatsapp : 081365646549
Line: bagrieshop

Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa.

Spesifikasi :
*menggunakan listrik 6volt & pedal
* Menjahit dengan mengunakan 2 benang
* ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag)
* bisa menjahit maju mundur
* Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat
* Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan
* Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi

1. Buku petunjuk bahasa indonesia.
2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram.
3. Dinamo cepat.
4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik.
5. Adaptor 1A.

Free buble

STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP
MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO

#mesinjahitportable #jilbab #mesinjahitportablemurah #mesinjahitportablemini #gamis #kadopernikahan #mesinjahitmurah #kadoultah #mesinjahitmini #jualmesinjahitmini #mesinobras #jualmesinjahit #mesinjahitminiled #mesinjahitobras
#mesinjahit #sewingmachine #hootd #minisewingmachine
#tutorialhijab #ramadhan #dress #mesinneci #hijab #bagrieshop #testibagrieshop #mesinjahit4pola #kado #kadonikah #hantaran
HARGA promo : 375.000 (2kg) Mesin jahit 4 pola (kode 339) Normal price : 450.000 BERAT : 2200 GRAM Dari tanggerang. Cek : @bagrieshop New : tombol merah, yg ungu sold!!! ready 😘😚 Order : Whatsapp : 081365646549 Line: bagrieshop Mini sewing machine / Mesin jahit mini yg efisien dan simple untuk menjahit baju. Sangat membantu sekali, dengan cara penggunaan yang mudah dan praktis. Tidak hanya untuk dewasa, buat anak-anak yang mau belajar menjahit pun bisa. Spesifikasi : *menggunakan listrik 6volt & pedal * Menjahit dengan mengunakan 2 benang * ada 4 pola jahitan (termasuk zigzag) * bisa menjahit maju mundur * Daya Kerja bisa diatur cepat atau lambat * Desain yang compact & mungil, ukuran lbh besar * Mempunyai laci penyimpanan * Dapat menjahit pakaian yang robek dalam hitungan detik, hasil jahitan menjadi lebih kuat dan rapi 1. Buku petunjuk bahasa indonesia. 2. Body Mesin terbuat dari plastik berkualitas dan mengkilap tidak buram. 3. Dinamo cepat. 4. Sepatu mesin terbuat dari besi bukan plastik. 5. Adaptor 1A. Free buble STOK BERUBAH SEWAKTU-WAKTU. GRAB FAST. NO KEEP MINAT ATAU MAU TANYA STOK ADD KONTAK DI BIO #mesinjahitportable  #jilbab  #mesinjahitportablemurah  #mesinjahitportablemini  #gamis  #kadopernikahan  #mesinjahitmurah  #kadoultah  #mesinjahitmini  #jualmesinjahitmini  #mesinobras  #jualmesinjahit  #mesinjahitminiled  #mesinjahitobras  #mesinjahit  #sewingmachine  #hootd  #minisewingmachine  #tutorialhijab  #ramadhan  #dress  #mesinneci  #hijab  #bagrieshop  #testibagrieshop  #mesinjahit4pola  #kado  #kadonikah  #hantaran 
.
PRE ORDER
HARI TERAKHIR
.
MERC LONDON - MACK BUTTON DOWN SHIRT
.
Stewart Red
M/L/XL/2XL
.
Navy
XS/S/M
.
Jangan berlengah lagi 🙌
Whatsapp terus 0192952171
.
#slickrepublik #merclondon #merc #UK #england #buttondown #kemeja #malaysianmods #vespamalaysia #lambrettamalaysia #scomadimalaysia #modernvespa #skinheadmalaysia #skinheadsmy #drmartensmy #bajuraya #fredperrymalaysia #levismalaysia #adidasmalaysia #sedagher #shahalam #johorbahru #kuantan #ipoh #alorsetar #hantaran #pakaianlelaki
. PRE ORDER HARI TERAKHIR . MERC LONDON - MACK BUTTON DOWN SHIRT . Stewart Red M/L/XL/2XL . Navy XS/S/M . Jangan berlengah lagi 🙌 Whatsapp terus 0192952171 . #slickrepublik  #merclondon  #merc  #UK  #england  #buttondown  #kemeja  #malaysianmods  #vespamalaysia  #lambrettamalaysia  #scomadimalaysia  #modernvespa  #skinheadmalaysia  #skinheadsmy  #drmartensmy  #bajuraya  #fredperrymalaysia  #levismalaysia  #adidasmalaysia  #sedagher  #shahalam  #johorbahru  #kuantan  #ipoh  #alorsetar  #hantaran  #pakaianlelaki 
Bs custom request desain sesuai selera.

Mahar pernikahan 
Kami siap menghiasi hari spesial anda.
Order! ☎085743896497
BBM : DCAFBE49
WA : 085743896497

#maharjogja #DanyMahar #Danymaharjogja
#maharkupukupu #maharterbaru #maharboneka #maharuang #maharwayang #maharikan #hantaran #hantarannikah #hantaranjogja #Nikahyuk #maharpernikahan  #nikahhemat #mendesjayamusik
#anakmuda #like #l #likes #fff #lfl #f4f #gadis #maharyogyakarta #wedding #seserahanjogja #seserahanterbaru #maharnikahterbaru
Bs custom request desain sesuai selera. Mahar pernikahan Kami siap menghiasi hari spesial anda. Order! ☎085743896497 BBM : DCAFBE49 WA : 085743896497 #maharjogja  #DanyMahar  #Danymaharjogja  #maharkupukupu  #maharterbaru  #maharboneka  #maharuang  #maharwayang  #maharikan  #hantaran  #hantarannikah  #hantaranjogja  #Nikahyuk  #maharpernikahan  #nikahhemat  #mendesjayamusik  #anakmuda  #like  #l  #likes  #fff  #lfl  #f4f  #gadis  #maharyogyakarta  #wedding  #seserahanjogja  #seserahanterbaru  #maharnikahterbaru 
Telekung KZ Series 
Ciri ciri Telekung Kadzafashion:
✔Limited edition
✔Custom made ✔Design Eksklusif
✔Extra Labuh (atas 130cm,bawah 125cm)
✔Kain berkualiti tinggi
✔Tidak panas dan selesa dipakai
✔Shariah compliant
✔Mudah dibawa ✔Inner dagu dan dahi lebih kemas

Whatsapp : http://kadzafashion.wasap.my
Order online : https://www.kadzafashion.com

Limited Stock

Be EXCLUSIVE with

#prayerset
#mukena 
#mukenakatun 
#telekungkadza 
#telekungcotton
#mukenapremium
#mukenarayon 
#telekunglace
#mukenakatunrayon 
#mukenakatunsilk 
#jualtelekungcotton
#telekungsk
#ramadhan
#mukenatravelling
#fashionmuslimah 
#mukenalipat
#hantaran 
#ctdk
#babyctdk
#telekungtravel
#jualtelekung 
#jualmukena
#KadzaFashion 
#kadzabyindrianna
Telekung KZ Series Ciri ciri Telekung Kadzafashion: ✔Limited edition ✔Custom made ✔Design Eksklusif ✔Extra Labuh (atas 130cm,bawah 125cm) ✔Kain berkualiti tinggi ✔Tidak panas dan selesa dipakai ✔Shariah compliant ✔Mudah dibawa ✔Inner dagu dan dahi lebih kemas Whatsapp : http://kadzafashion.wasap.my Order online : https://www.kadzafashion.com Limited Stock Be EXCLUSIVE with #prayerset  #mukena  #mukenakatun  #telekungkadza  #telekungcotton  #mukenapremium  #mukenarayon  #telekunglace  #mukenakatunrayon  #mukenakatunsilk  #jualtelekungcotton  #telekungsk  #ramadhan  #mukenatravelling  #fashionmuslimah  #mukenalipat  #hantaran  #ctdk  #babyctdk  #telekungtravel  #jualtelekung  #jualmukena  #KadzaFashion  #kadzabyindrianna 
Bs custom request desain sesuai selera.

Mahar pernikahan 
Kami siap menghiasi hari spesial anda.
Order! ☎085743896497
BBM : DCAFBE49
WA : 085743896497

#maharjogja #DanyMahar #Danymaharjogja
#maharkupukupu #maharterbaru #maharboneka #maharuang #maharwayang #maharikan #hantaran #hantarannikah #hantaranjogja #Nikahyuk #maharpernikahan  #nikahhemat #mendesjayamusik
#anakmuda #like #l #likes #fff #lfl #f4f #gadis #maharyogyakarta #wedding #seserahanjogja #seserahanterbaru #maharnikahterbaru
Bs custom request desain sesuai selera. Mahar pernikahan Kami siap menghiasi hari spesial anda. Order! ☎085743896497 BBM : DCAFBE49 WA : 085743896497 #maharjogja  #DanyMahar  #Danymaharjogja  #maharkupukupu  #maharterbaru  #maharboneka  #maharuang  #maharwayang  #maharikan  #hantaran  #hantarannikah  #hantaranjogja  #Nikahyuk  #maharpernikahan  #nikahhemat  #mendesjayamusik  #anakmuda  #like  #l  #likes  #fff  #lfl  #f4f  #gadis  #maharyogyakarta  #wedding  #seserahanjogja  #seserahanterbaru  #maharnikahterbaru 
Telekung KZ Series 
Ciri ciri Telekung Kadzafashion:
✔Limited edition
✔Custom made ✔Design Eksklusif
✔Extra Labuh (atas 130cm,bawah 125cm)
✔Kain berkualiti tinggi
✔Tidak panas dan selesa dipakai
✔Shariah compliant
✔Mudah dibawa ✔Inner dagu dan dahi lebih kemas

Whatsapp : http://kadzafashion.wasap.my
Order online : https://www.kadzafashion.com

Limited Stock

Be EXCLUSIVE with

#prayerset
#mukena 
#mukenakatun 
#telekungkadza 
#telekungcotton
#mukenapremium
#mukenarayon 
#telekunglace
#mukenakatunrayon 
#mukenakatunsilk 
#jualtelekungcotton
#telekungsk
#ramadhan
#mukenatravelling
#fashionmuslimah 
#hadiah
#hantaran 
#ctdk
#ramadhan2018 
#telekungtravel
#jualtelekung 
#jualmukena
#KadzaFashion 
#kadzabyindrianna
Telekung KZ Series Ciri ciri Telekung Kadzafashion: ✔Limited edition ✔Custom made ✔Design Eksklusif ✔Extra Labuh (atas 130cm,bawah 125cm) ✔Kain berkualiti tinggi ✔Tidak panas dan selesa dipakai ✔Shariah compliant ✔Mudah dibawa ✔Inner dagu dan dahi lebih kemas Whatsapp : http://kadzafashion.wasap.my Order online : https://www.kadzafashion.com Limited Stock Be EXCLUSIVE with #prayerset  #mukena  #mukenakatun  #telekungkadza  #telekungcotton  #mukenapremium  #mukenarayon  #telekunglace  #mukenakatunrayon  #mukenakatunsilk  #jualtelekungcotton  #telekungsk  #ramadhan  #mukenatravelling  #fashionmuslimah  #hadiah  #hantaran  #ctdk  #ramadhan2018  #telekungtravel  #jualtelekung  #jualmukena  #KadzaFashion  #kadzabyindrianna 
Ramai yang Tanya apa beza #cccream dengan #bbcream
.
CC cream
==========================
👉🏻colours correcting
👉🏻for normal to dry skin
👉🏻with vitamin C & Multi Mineral 👉🏻SPF 25 .
.
💕Semua kandungan cc cream dan bb cream adalah sama cuma cc cream ada kandungan Multivitamin dan SPF 25 💕 .
.
BB CREAM 👉🏻for oily skin 👉🏻SPF15
==========================
💝multimineral 👉🏻zinc Gluconate
* Biocide 👉🏻Copper Gluconate
* Control sebum level
* Enhance production of collegen 👉🏻Calcium Gluconate * Soothing skin .
💝Macadamia Oil
👉🏻Macadamia Ternifolia Seed:
* Balance sebum production * Anti aging
* Penetration enhance for good ingredients
. 💝Vitamin B3
👉🏻Niacinamide
* Supresses melanin
* Has excellent cell renewing properties .
💝Oat extract
👉🏻Avena Sativa (oat) Kernel Extract * Anti oxidants * Sooth and moisturise skin .
💝Argan Oil
👉🏻Argania Spinosa Kernel Oil * Contain high lever of anti oxidant
* Helps to reduce sebum level
. 💝Silk Protein 👉🏻Hydrolized Silk * Aids in moisture retention * Helps to stimulate collagen production .
💝Collage 👉🏻Hydrolized Collagen * Skin conditioning agent .
💝SPF15
👉🏻SPF15x20mins=300min (5hour)
.
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#FromIstanbul 
#InternationalHalalCosmetic
#DariMuslimUntukMuslim

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#HalalCosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
#RestoreYourConfidence
#lLoveFCC
#FCC10thAnniversary .
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer merecit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Ramai yang Tanya apa beza #cccream  dengan #bbcream  . CC cream ========================== 👉🏻colours correcting 👉🏻for normal to dry skin 👉🏻with vitamin C & Multi Mineral 👉🏻SPF 25 . . 💕Semua kandungan cc cream dan bb cream adalah sama cuma cc cream ada kandungan Multivitamin dan SPF 25 💕 . . BB CREAM 👉🏻for oily skin 👉🏻SPF15 ========================== 💝multimineral 👉🏻zinc Gluconate * Biocide 👉🏻Copper Gluconate * Control sebum level * Enhance production of collegen 👉🏻Calcium Gluconate * Soothing skin . 💝Macadamia Oil 👉🏻Macadamia Ternifolia Seed: * Balance sebum production * Anti aging * Penetration enhance for good ingredients . 💝Vitamin B3 👉🏻Niacinamide * Supresses melanin * Has excellent cell renewing properties . 💝Oat extract 👉🏻Avena Sativa (oat) Kernel Extract * Anti oxidants * Sooth and moisturise skin . 💝Argan Oil 👉🏻Argania Spinosa Kernel Oil * Contain high lever of anti oxidant * Helps to reduce sebum level . 💝Silk Protein 👉🏻Hydrolized Silk * Aids in moisture retention * Helps to stimulate collagen production . 💝Collage 👉🏻Hydrolized Collagen * Skin conditioning agent . 💝SPF15 👉🏻SPF15x20mins=300min (5hour) . Mencari cosmetic halal dari #FromIstanbul  #InternationalHalalCosmetic  #DariMuslimUntukMuslim  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #HalalCosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  #RestoreYourConfidence  #lLoveFCC  #FCC10thAnniversary  . 👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer merecit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Ramai yang Tanya apa beza #cccream dengan #bbcream
.
CC cream
==========================
👉🏻colours correcting
👉🏻for normal to dry skin
👉🏻with vitamin C & Multi Mineral 👉🏻SPF 25 .
.
💕Semua kandungan cc cream dan bb cream adalah sama cuma cc cream ada kandungan Multivitamin dan SPF 25 💕 .
.
BB CREAM 👉🏻for oily skin 👉🏻SPF15
==========================
💝multimineral 👉🏻zinc Gluconate
* Biocide 👉🏻Copper Gluconate
* Control sebum level
* Enhance production of collegen 👉🏻Calcium Gluconate * Soothing skin .
💝Macadamia Oil
👉🏻Macadamia Ternifolia Seed:
* Balance sebum production * Anti aging
* Penetration enhance for good ingredients
. 💝Vitamin B3
👉🏻Niacinamide
* Supresses melanin
* Has excellent cell renewing properties .
💝Oat extract
👉🏻Avena Sativa (oat) Kernel Extract * Anti oxidants * Sooth and moisturise skin .
💝Argan Oil
👉🏻Argania Spinosa Kernel Oil * Contain high lever of anti oxidant
* Helps to reduce sebum level
. 💝Silk Protein 👉🏻Hydrolized Silk * Aids in moisture retention * Helps to stimulate collagen production .
💝Collage 👉🏻Hydrolized Collagen * Skin conditioning agent .
💝SPF15
👉🏻SPF15x20mins=300min (5hour)
.
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#FromIstanbul 
#InternationalHalalCosmetic
#DariMuslimUntukMuslim

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#HalalCosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
#RestoreYourConfidence
#lLoveFCC
#FCC10thAnniversary .
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer merecit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Ramai yang Tanya apa beza #cccream  dengan #bbcream  . CC cream ========================== 👉🏻colours correcting 👉🏻for normal to dry skin 👉🏻with vitamin C & Multi Mineral 👉🏻SPF 25 . . 💕Semua kandungan cc cream dan bb cream adalah sama cuma cc cream ada kandungan Multivitamin dan SPF 25 💕 . . BB CREAM 👉🏻for oily skin 👉🏻SPF15 ========================== 💝multimineral 👉🏻zinc Gluconate * Biocide 👉🏻Copper Gluconate * Control sebum level * Enhance production of collegen 👉🏻Calcium Gluconate * Soothing skin . 💝Macadamia Oil 👉🏻Macadamia Ternifolia Seed: * Balance sebum production * Anti aging * Penetration enhance for good ingredients . 💝Vitamin B3 👉🏻Niacinamide * Supresses melanin * Has excellent cell renewing properties . 💝Oat extract 👉🏻Avena Sativa (oat) Kernel Extract * Anti oxidants * Sooth and moisturise skin . 💝Argan Oil 👉🏻Argania Spinosa Kernel Oil * Contain high lever of anti oxidant * Helps to reduce sebum level . 💝Silk Protein 👉🏻Hydrolized Silk * Aids in moisture retention * Helps to stimulate collagen production . 💝Collage 👉🏻Hydrolized Collagen * Skin conditioning agent . 💝SPF15 👉🏻SPF15x20mins=300min (5hour) . Mencari cosmetic halal dari #FromIstanbul  #InternationalHalalCosmetic  #DariMuslimUntukMuslim  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #HalalCosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  #RestoreYourConfidence  #lLoveFCC  #FCC10thAnniversary  . 👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer merecit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer 
Thank you for trust us for your special day 😚
-----------------------------------------------
. .
•booking dan info PL silahkan hubungi :
WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31
.
#seserahan #hantaran #seserahanbalikpapan #seserahanbpn #seserahanbpp #hantaranbalikpapan #mahar #maharbalikpapan #iklanbalikpapan #akrilikbalikpapan #seserahanmurah #seserahanmurahbalikpapan #jualakrilik #hantaranmurah #hantarannikah #like4like #happy #maharbalikpapan #sewaseserahanbalikpapan #hiashantaranbalikpapan #follow4follow #instagood #seserahanakrilik #weddingbalikpapan #picoftheday #bridestory #boxseserahanbalikpapan #inspirasiseserahan
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer Thank you for trust us for your special day 😚 ----------------------------------------------- . . •booking dan info PL silahkan hubungi : WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31 . #seserahan  #hantaran  #seserahanbalikpapan  #seserahanbpn  #seserahanbpp  #hantaranbalikpapan  #mahar  #maharbalikpapan  #iklanbalikpapan  #akrilikbalikpapan  #seserahanmurah  #seserahanmurahbalikpapan  #jualakrilik  #hantaranmurah  #hantarannikah  #like4like  #happy  #maharbalikpapan  #sewaseserahanbalikpapan  #hiashantaranbalikpapan  #follow4follow  #instagood  #seserahanakrilik  #weddingbalikpapan  #picoftheday  #bridestory  #boxseserahanbalikpapan  #inspirasiseserahan 
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer 
Thank you for trust us for your special day 😚
-----------------------------------------------
. .
•booking dan info PL silahkan hubungi :
WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31
.
#seserahan #hantaran #seserahanbalikpapan #seserahanbpn #seserahanbpp #hantaranbalikpapan #mahar #maharbalikpapan #iklanbalikpapan #akrilikbalikpapan #seserahanmurah #seserahanmurahbalikpapan #jualakrilik #hantaranmurah #hantarannikah #like4like #happy #maharbalikpapan #sewaseserahanbalikpapan #hiashantaranbalikpapan #follow4follow #instagood #seserahanakrilik #weddingbalikpapan #picoftheday #bridestory #boxseserahanbalikpapan #inspirasiseserahan
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer Thank you for trust us for your special day 😚 ----------------------------------------------- . . •booking dan info PL silahkan hubungi : WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31 . #seserahan  #hantaran  #seserahanbalikpapan  #seserahanbpn  #seserahanbpp  #hantaranbalikpapan  #mahar  #maharbalikpapan  #iklanbalikpapan  #akrilikbalikpapan  #seserahanmurah  #seserahanmurahbalikpapan  #jualakrilik  #hantaranmurah  #hantarannikah  #like4like  #happy  #maharbalikpapan  #sewaseserahanbalikpapan  #hiashantaranbalikpapan  #follow4follow  #instagood  #seserahanakrilik  #weddingbalikpapan  #picoftheday  #bridestory  #boxseserahanbalikpapan  #inspirasiseserahan 
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer 
Thank you for trust us for your special day 😚
-----------------------------------------------
. .
•booking dan info PL silahkan hubungi :
WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31
.
#seserahan #hantaran #seserahanbalikpapan #seserahanbpn #seserahanbpp #hantaranbalikpapan #mahar #maharbalikpapan #iklanbalikpapan #akrilikbalikpapan #seserahanmurah #seserahanmurahbalikpapan #jualakrilik #hantaranmurah #hantarannikah #like4like #happy #maharbalikpapan #sewaseserahanbalikpapan #hiashantaranbalikpapan #follow4follow #instagood #seserahanakrilik #weddingbalikpapan #picoftheday #bridestory #boxseserahanbalikpapan #inspirasiseserahan
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer Thank you for trust us for your special day 😚 ----------------------------------------------- . . •booking dan info PL silahkan hubungi : WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31 . #seserahan  #hantaran  #seserahanbalikpapan  #seserahanbpn  #seserahanbpp  #hantaranbalikpapan  #mahar  #maharbalikpapan  #iklanbalikpapan  #akrilikbalikpapan  #seserahanmurah  #seserahanmurahbalikpapan  #jualakrilik  #hantaranmurah  #hantarannikah  #like4like  #happy  #maharbalikpapan  #sewaseserahanbalikpapan  #hiashantaranbalikpapan  #follow4follow  #instagood  #seserahanakrilik  #weddingbalikpapan  #picoftheday  #bridestory  #boxseserahanbalikpapan  #inspirasiseserahan 
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer 
Thank you for trust us for your special day 😚
-----------------------------------------------
. .
•booking dan info PL silahkan hubungi :
WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31
.
#seserahan #hantaran #seserahanbalikpapan #seserahanbpn #seserahanbpp #hantaranbalikpapan #mahar #maharbalikpapan #iklanbalikpapan #akrilikbalikpapan #seserahanmurah #seserahanmurahbalikpapan #jualakrilik #hantaranmurah #hantarannikah #like4like #happy #maharbalikpapan #sewaseserahanbalikpapan #hiashantaranbalikpapan #follow4follow #instagood #seserahanakrilik #weddingbalikpapan #picoftheday #bridestory #boxseserahanbalikpapan #inspirasiseserahan
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer Thank you for trust us for your special day 😚 ----------------------------------------------- . . •booking dan info PL silahkan hubungi : WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31 . #seserahan  #hantaran  #seserahanbalikpapan  #seserahanbpn  #seserahanbpp  #hantaranbalikpapan  #mahar  #maharbalikpapan  #iklanbalikpapan  #akrilikbalikpapan  #seserahanmurah  #seserahanmurahbalikpapan  #jualakrilik  #hantaranmurah  #hantarannikah  #like4like  #happy  #maharbalikpapan  #sewaseserahanbalikpapan  #hiashantaranbalikpapan  #follow4follow  #instagood  #seserahanakrilik  #weddingbalikpapan  #picoftheday  #bridestory  #boxseserahanbalikpapan  #inspirasiseserahan 
Telekung Arafah kesukaan ramai sangat sesuai untuk dijadikan telekung hantaran, hadiah atau umrah/haji. Original 100% buatan Malaysia. Berbeza kualiti dan jahitannya dari yg Vietnam!
.
📌Material kainnya sangat terbaik. (Viscose, ala2 jersi silk).
📌Tak melekap dan tak jarang.
📌Sejuk selesa dan ringan serta cantik beralun.
.
📌Jahitan yang kemas.
📌Free saiz muat dari hingga XXL.
📌Labuh 49" sesuai utk tinggi 150cm keatas.

Harga:
Spsg rm70 (sem) || rm80(ss)
3 psg rm200 (sem) || rm230(ss)
.
🔊FREE POSTAGE!

Berminat?
Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah)

#telekungarafah #telekungmurah #telekungmurahmalaysia #telekunghadiah #telekungmalaysia #telekungmewah #telekunghaji #telekunghantaran #telekungsolat #telekungcotton #telekunglycra #telekungdewasa #telekungexclusive #telekungumrah #telekungrenda #telekungputih #telekungsulam #telekungcottonmurah #telekungvietnam #hantaran #hantarankahwin #hantarannikah #hantaranperkahwinan #dulanghantaran #malaywedding #malaysiawedding #weddingmalaysia #kadkahwin #doorgift #doorgiftmalaysia
Telekung Arafah kesukaan ramai sangat sesuai untuk dijadikan telekung hantaran, hadiah atau umrah/haji. Original 100% buatan Malaysia. Berbeza kualiti dan jahitannya dari yg Vietnam! . 📌Material kainnya sangat terbaik. (Viscose, ala2 jersi silk). 📌Tak melekap dan tak jarang. 📌Sejuk selesa dan ringan serta cantik beralun. . 📌Jahitan yang kemas. 📌Free saiz muat dari hingga XXL. 📌Labuh 49" sesuai utk tinggi 150cm keatas. Harga: Spsg rm70 (sem) || rm80(ss) 3 psg rm200 (sem) || rm230(ss) . 🔊FREE POSTAGE! Berminat? Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah) #telekungarafah  #telekungmurah  #telekungmurahmalaysia  #telekunghadiah  #telekungmalaysia  #telekungmewah  #telekunghaji  #telekunghantaran  #telekungsolat  #telekungcotton  #telekunglycra  #telekungdewasa  #telekungexclusive  #telekungumrah  #telekungrenda  #telekungputih  #telekungsulam  #telekungcottonmurah  #telekungvietnam  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarannikah  #hantaranperkahwinan  #dulanghantaran  #malaywedding  #malaysiawedding  #weddingmalaysia  #kadkahwin  #doorgift  #doorgiftmalaysia 
SALES ON🔥🔥🔥 👉Coach Reversible Crossbody with Floral Camo Print (Coach 28188) 👉Rm470 only 👉2X bayar 👉kindly DM or WA 0105469641  to order (sis Wina) .
#selangor#kualalumpur#pahang#sabah#sarawak#malaysia#instashop#followmeto#fashion#travel#food#photooftheday#bagcantik#bagmurah#instalment#usoutlet#bagori#bagbranded#love#happiness#hantaran#birthdaypresent#igshopmalaysia#Bcollections
Telekung Arafah kesukaan ramai sangat sesuai untuk dijadikan telekung hantaran, hadiah atau umrah/haji. Original 100% buatan Malaysia. Berbeza kualiti dan jahitannya dari yg Vietnam!
.
📌Material kainnya sangat terbaik. (Viscose, ala2 jersi silk).
📌Tak melekap dan tak jarang.
📌Sejuk selesa dan ringan serta cantik beralun.
.
📌Jahitan yang kemas.
📌Free saiz muat dari hingga XXL.
📌Labuh 49" sesuai utk tinggi 150cm keatas.

Harga:
Spsg rm70 (sem) || rm80(ss)
3 psg rm200 (sem) || rm230(ss)
.
🔊FREE POSTAGE!

Berminat?
Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah)

#telekungarafah #telekungmurah #telekungmurahmalaysia #telekunghadiah #telekungmalaysia #telekungmewah #telekunghaji #telekunghantaran #telekungsolat #telekungcotton #telekunglycra #telekungdewasa #telekungexclusive #telekungumrah #telekungrenda #telekungputih #telekungsulam #telekungcottonmurah #telekungvietnam #hantaran #hantarankahwin #hantarannikah #hantaranperkahwinan #dulanghantaran #malaywedding #malaysiawedding #weddingmalaysia #kadkahwin #doorgift #doorgiftmalaysia
Telekung Arafah kesukaan ramai sangat sesuai untuk dijadikan telekung hantaran, hadiah atau umrah/haji. Original 100% buatan Malaysia. Berbeza kualiti dan jahitannya dari yg Vietnam! . 📌Material kainnya sangat terbaik. (Viscose, ala2 jersi silk). 📌Tak melekap dan tak jarang. 📌Sejuk selesa dan ringan serta cantik beralun. . 📌Jahitan yang kemas. 📌Free saiz muat dari hingga XXL. 📌Labuh 49" sesuai utk tinggi 150cm keatas. Harga: Spsg rm70 (sem) || rm80(ss) 3 psg rm200 (sem) || rm230(ss) . 🔊FREE POSTAGE! Berminat? Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah) #telekungarafah  #telekungmurah  #telekungmurahmalaysia  #telekunghadiah  #telekungmalaysia  #telekungmewah  #telekunghaji  #telekunghantaran  #telekungsolat  #telekungcotton  #telekunglycra  #telekungdewasa  #telekungexclusive  #telekungumrah  #telekungrenda  #telekungputih  #telekungsulam  #telekungcottonmurah  #telekungvietnam  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarannikah  #hantaranperkahwinan  #dulanghantaran  #malaywedding  #malaysiawedding  #weddingmalaysia  #kadkahwin  #doorgift  #doorgiftmalaysia 
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer 
Thank you for trust us for your special day 😚
-----------------------------------------------
. .
•booking dan info PL silahkan hubungi :
WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31
.
#seserahan #hantaran #seserahanbalikpapan #seserahanbpn #seserahanbpp #hantaranbalikpapan #mahar #maharbalikpapan #iklanbalikpapan #akrilikbalikpapan #seserahanmurah #seserahanmurahbalikpapan #jualakrilik #hantaranmurah #hantarannikah #like4like #happy #maharbalikpapan #sewaseserahanbalikpapan #hiashantaranbalikpapan #follow4follow #instagood #seserahanakrilik #weddingbalikpapan #picoftheday #bridestory #boxseserahanbalikpapan #inspirasiseserahan
Seserahan by Halonagallery for our lovely customer Thank you for trust us for your special day 😚 ----------------------------------------------- . . •booking dan info PL silahkan hubungi : WA 085248630464 | bbm DAF43056 | Line lynalyna31 . #seserahan  #hantaran  #seserahanbalikpapan  #seserahanbpn  #seserahanbpp  #hantaranbalikpapan  #mahar  #maharbalikpapan  #iklanbalikpapan  #akrilikbalikpapan  #seserahanmurah  #seserahanmurahbalikpapan  #jualakrilik  #hantaranmurah  #hantarannikah  #like4like  #happy  #maharbalikpapan  #sewaseserahanbalikpapan  #hiashantaranbalikpapan  #follow4follow  #instagood  #seserahanakrilik  #weddingbalikpapan  #picoftheday  #bridestory  #boxseserahanbalikpapan  #inspirasiseserahan 
Jangan pernah mati gaya.... 😎

Explore perhatian mu.., tunjukan sayang mu... Bawa serta bingkisan diah cookies bersama mu... 💘

#parcel  #hantaran  #kuekeringpremium  #kuekeringenak  #produsen  #kekinian  #surabaya. #pahlawanekonomi  #diahcookies ◐.̃◐◐.̃◐
Wa
087855402983
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊
Cookies yang menggamit diri🕴🏻😻
Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀
. 
9jenis cookies dalam 1 bekas! Mana yang tak pernah rasa Cookies Sabrina Bakery walahpun ada sepanjang tahun, boleh try combo pakej dulu. RM30 je tau. Dah tau cookies mana sedap boleh la order 3 bekas untuk RM100 je (jimat RM5)
.
9 jenis cookies 🏧 RM35
.
Whatsapp 014-9470388 #hakimahterusdeliver
.
.Kami deliver hari-hari ke:- .
.🌟 Cyberjaya.
.🌟 Putrajaya.
.🌟 Puchong.
.🌟 Seri Kembangan.
.🌟 Serdang. .🌟 Dengkil.
.🌟 Bangi.
.🌟 Kajang.
.🌟 Sepang.
.🌟 KLIA/KLIA2
.🌟 Nilai

#foodhunter #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #sabrinabakery #openhouse #frozenlamb #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #chocolatecake #kekcoklat #moistchocolatecake #kekcyberjaya #kekputrajaya #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #hariibu #hariguru #harijururawat #haribapa #biskutraya #raya2018 #ramadhan
Rasai kesedapan yang menjilat jari 🙈🙉🙊 Cookies yang menggamit diri🕴🏻😻 Yang pastinya kompem repeat order lagi🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀ . 9jenis cookies dalam 1 bekas! Mana yang tak pernah rasa Cookies Sabrina Bakery walahpun ada sepanjang tahun, boleh try combo pakej dulu. RM30 je tau. Dah tau cookies mana sedap boleh la order 3 bekas untuk RM100 je (jimat RM5) . 9 jenis cookies 🏧 RM35 . Whatsapp 014-9470388 #hakimahterusdeliver  . .Kami deliver hari-hari ke:- . .🌟 Cyberjaya. .🌟 Putrajaya. .🌟 Puchong. .🌟 Seri Kembangan. .🌟 Serdang. .🌟 Dengkil. .🌟 Bangi. .🌟 Kajang. .🌟 Sepang. .🌟 KLIA/KLIA2 .🌟 Nilai #foodhunter  #deliveryteruskehati  #agentsabrinabakery  #sabrinabakery  #openhouse  #frozenlamb  #desserttable  #birthdaycake  #kekbirthday  #chocolatecake  #kekcoklat  #moistchocolatecake  #kekcyberjaya  #kekputrajaya  #jamuan  #dfcc  #kekkahwin  #hantaran  #kektunang  #hariibu  #hariguru  #harijururawat  #haribapa  #biskutraya  #raya2018  #ramadhan 
Telekung Arafah kesukaan ramai sangat sesuai untuk dijadikan telekung hantaran, hadiah atau umrah/haji. Original 100% buatan Malaysia. Berbeza kualiti dan jahitannya dari yg Vietnam!
.
📌Material kainnya sangat terbaik. (Viscose, ala2 jersi silk).
📌Tak melekap dan tak jarang.
📌Sejuk selesa dan ringan serta cantik beralun.
.
📌Jahitan yang kemas.
📌Free saiz muat dari hingga XXL.
📌Labuh 49" sesuai utk tinggi 150cm keatas.

Harga:
Spsg rm70 (sem) || rm80(ss)
3 psg rm200 (sem) || rm230(ss)
.
🔊FREE POSTAGE!

Berminat?
Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah)

#telekungarafah #telekungmurah #telekungmurahmalaysia #telekunghadiah #telekungmalaysia #telekungmewah #telekunghaji #telekunghantaran #telekungsolat #telekungcotton #telekunglycra #telekungdewasa #telekungexclusive #telekungumrah #telekungrenda #telekungputih #telekungsulam #telekungcottonmurah #telekungvietnam #hantaran #hantarankahwin #hantarannikah #hantaranperkahwinan #dulanghantaran #malaywedding #malaysiawedding #weddingmalaysia #kadkahwin #doorgift #doorgiftmalaysia
Telekung Arafah kesukaan ramai sangat sesuai untuk dijadikan telekung hantaran, hadiah atau umrah/haji. Original 100% buatan Malaysia. Berbeza kualiti dan jahitannya dari yg Vietnam! . 📌Material kainnya sangat terbaik. (Viscose, ala2 jersi silk). 📌Tak melekap dan tak jarang. 📌Sejuk selesa dan ringan serta cantik beralun. . 📌Jahitan yang kemas. 📌Free saiz muat dari hingga XXL. 📌Labuh 49" sesuai utk tinggi 150cm keatas. Harga: Spsg rm70 (sem) || rm80(ss) 3 psg rm200 (sem) || rm230(ss) . 🔊FREE POSTAGE! Berminat? Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah) #telekungarafah  #telekungmurah  #telekungmurahmalaysia  #telekunghadiah  #telekungmalaysia  #telekungmewah  #telekunghaji  #telekunghantaran  #telekungsolat  #telekungcotton  #telekunglycra  #telekungdewasa  #telekungexclusive  #telekungumrah  #telekungrenda  #telekungputih  #telekungsulam  #telekungcottonmurah  #telekungvietnam  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarannikah  #hantaranperkahwinan  #dulanghantaran  #malaywedding  #malaysiawedding  #weddingmalaysia  #kadkahwin  #doorgift  #doorgiftmalaysia 
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊
. . 
yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau..
.
.
whatsapp
011 40235792
011 40235792
011 40235792

follow ig kami
@puterisitishop
@puterisitishop
@puterisitishop

#songket #songketmurah #swisssilkcotton #cottonsongket #sayajualmurah #songketcantik #kain #hadiahperkahwinan #hantaran #nikah #kainbajukurung #kainhantaran #jubahsongket #songketprinted #cotton #songketcotton #bajukurung #songketweeding #silkcotton #printedsongket #bajuraya #satinplain
#dullsatin #satin #kain #swiss #silk #lace #songketprinted #songkettenun #bridesmaids
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊 . . yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau.. . . whatsapp 011 40235792 011 40235792 011 40235792 follow ig kami @puterisitishop @puterisitishop @puterisitishop #songket  #songketmurah  #swisssilkcotton  #cottonsongket  #sayajualmurah  #songketcantik  #kain  #hadiahperkahwinan  #hantaran  #nikah  #kainbajukurung  #kainhantaran  #jubahsongket  #songketprinted  #cotton  #songketcotton  #bajukurung  #songketweeding  #silkcotton  #printedsongket  #bajuraya  #satinplain  #dullsatin  #satin  #kain  #swiss  #silk  #lace  #songketprinted  #songkettenun  #bridesmaids 
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊
. . 
yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau..
.
.
whatsapp
011 40235792
011 40235792
011 40235792

follow ig kami
@puterisitishop
@puterisitishop
@puterisitishop

#songket #songketmurah #swisssilkcotton #cottonsongket #sayajualmurah #songketcantik #kain #hadiahperkahwinan #hantaran #nikah #kainbajukurung #kainhantaran #jubahsongket #songketprinted #cotton #songketcotton #bajukurung #songketweeding #silkcotton #printedsongket #bajuraya #satinplain
#dullsatin #satin #kain #swiss #silk #lace #songketprinted #songkettenun #bridesmaids
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊 . . yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau.. . . whatsapp 011 40235792 011 40235792 011 40235792 follow ig kami @puterisitishop @puterisitishop @puterisitishop #songket  #songketmurah  #swisssilkcotton  #cottonsongket  #sayajualmurah  #songketcantik  #kain  #hadiahperkahwinan  #hantaran  #nikah  #kainbajukurung  #kainhantaran  #jubahsongket  #songketprinted  #cotton  #songketcotton  #bajukurung  #songketweeding  #silkcotton  #printedsongket  #bajuraya  #satinplain  #dullsatin  #satin  #kain  #swiss  #silk  #lace  #songketprinted  #songkettenun  #bridesmaids 
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊
. . 
yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau..
.
.
whatsapp
011 40235792
011 40235792
011 40235792

follow ig kami
@puterisitishop
@puterisitishop
@puterisitishop

#songket #songketmurah #swisssilkcotton #cottonsongket #sayajualmurah #songketcantik #kain #hadiahperkahwinan #hantaran #nikah #kainbajukurung #kainhantaran #jubahsongket #songketprinted #cotton #songketcotton #bajukurung #songketweeding #silkcotton #printedsongket #bajuraya #satinplain
#dullsatin #satin #kain #swiss #silk #lace #songketprinted #songkettenun #bridesmaids
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊 . . yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau.. . . whatsapp 011 40235792 011 40235792 011 40235792 follow ig kami @puterisitishop @puterisitishop @puterisitishop #songket  #songketmurah  #swisssilkcotton  #cottonsongket  #sayajualmurah  #songketcantik  #kain  #hadiahperkahwinan  #hantaran  #nikah  #kainbajukurung  #kainhantaran  #jubahsongket  #songketprinted  #cotton  #songketcotton  #bajukurung  #songketweeding  #silkcotton  #printedsongket  #bajuraya  #satinplain  #dullsatin  #satin  #kain  #swiss  #silk  #lace  #songketprinted  #songkettenun  #bridesmaids 
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊
. . 
yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau..
.
.
whatsapp
011 40235792
011 40235792
011 40235792

follow ig kami
@puterisitishop
@puterisitishop
@puterisitishop

#songket #songketmurah #swisssilkcotton #cottonsongket #sayajualmurah #songketcantik #kain #hadiahperkahwinan #hantaran #nikah #kainbajukurung #kainhantaran #jubahsongket #songketprinted #cotton #songketcotton #bajukurung #songketweeding #silkcotton #printedsongket #bajuraya #satinplain
#dullsatin #satin #kain #swiss #silk #lace #songketprinted #songkettenun #bridesmaids
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊 . . yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau.. . . whatsapp 011 40235792 011 40235792 011 40235792 follow ig kami @puterisitishop @puterisitishop @puterisitishop #songket  #songketmurah  #swisssilkcotton  #cottonsongket  #sayajualmurah  #songketcantik  #kain  #hadiahperkahwinan  #hantaran  #nikah  #kainbajukurung  #kainhantaran  #jubahsongket  #songketprinted  #cotton  #songketcotton  #bajukurung  #songketweeding  #silkcotton  #printedsongket  #bajuraya  #satinplain  #dullsatin  #satin  #kain  #swiss  #silk  #lace  #songketprinted  #songkettenun  #bridesmaids 
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊
. . 
yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau..
.
.
whatsapp
011 40235792
011 40235792
011 40235792

follow ig kami
@puterisitishop
@puterisitishop
@puterisitishop

#songket #songketmurah #swisssilkcotton #cottonsongket #sayajualmurah #songketcantik #kain #hadiahperkahwinan #hantaran #nikah #kainbajukurung #kainhantaran #jubahsongket #songketprinted #cotton #songketcotton #bajukurung #songketweeding #silkcotton #printedsongket #bajuraya #satinplain
#dullsatin #satin #kain #swiss #silk #lace #songketprinted #songkettenun #bridesmaids
Ada yang tema lace ke raya tahun ni?? 😍😍 Ni haa.. stok lace penuh baru sampai panas2!! 😊 . . yang minat nk buat baju raya boleh mai jengok2 pilihan yg ada❤️ harga semestinya berpatutan tau.. . . whatsapp 011 40235792 011 40235792 011 40235792 follow ig kami @puterisitishop @puterisitishop @puterisitishop #songket  #songketmurah  #swisssilkcotton  #cottonsongket  #sayajualmurah  #songketcantik  #kain  #hadiahperkahwinan  #hantaran  #nikah  #kainbajukurung  #kainhantaran  #jubahsongket  #songketprinted  #cotton  #songketcotton  #bajukurung  #songketweeding  #silkcotton  #printedsongket  #bajuraya  #satinplain  #dullsatin  #satin  #kain  #swiss  #silk  #lace  #songketprinted  #songkettenun  #bridesmaids