an online Instagram web viewer

#halal medias

Photos

Huaaaaa💸💸💸
Itu asli ka? Iya masa bohong kan dosa 🙏
Kita samasama belajar disinii dibimbing untuk menjadi sukses & yg berniat ingin membahagiakan kedua orangtua insyaallah tercapai apabila ada niat & usaha 🙏🙏🙏😍😍😍
#bisnisonline #bisnismudah #bisnisberkah #usaha #wirausahamuda #mandiri #bebaswaktu #suksesmuda #sukses #halal #berkah
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit
3. Mencegah dan mengatasi jerawat
4. Memudarkan noda jerawat
5. Mencegah flek hitam
6. Mencegah penuaan dini
7. Mengurangi kerutan halus
8. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
9. Meregenerasi sel kulit
10. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit

info lebih lanjut DM/WA 081932491546

#masker #wajah #cerah #merona #lifestyle #open #order #bekasi #jakarta #bandung #depok #tanggerang #healthyfood #bestseller #bestproduct #tinggi #sehat #putih #cemerlang #explorediri #halal #nutrisi #herbal #indonesia
Manfaat Masker Spirulina : 1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda 2. Menghaluskan kulit 3. Mencegah dan mengatasi jerawat 4. Memudarkan noda jerawat 5. Mencegah flek hitam 6. Mencegah penuaan dini 7. Mengurangi kerutan halus 8. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit 9. Meregenerasi sel kulit 10. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit info lebih lanjut DM/WA 081932491546 #masker  #wajah  #cerah  #merona  #lifestyle  #open  #order  #bekasi  #jakarta  #bandung  #depok  #tanggerang  #healthyfood  #bestseller  #bestproduct  #tinggi  #sehat  #putih  #cemerlang  #explorediri  #halal  #nutrisi  #herbal  #indonesia 
Huaaaaa💸💸💸
Itu asli ka? Iya masa bohong kan dosa 🙏
Kita samasama belajar disinii dibimbing untuk menjadi sukses & yg berniat ingin membahagiakan kedua orangtua insyaallah tercapai apabila ada niat & usaha 🙏🙏🙏😍😍😍
#bisnisonline #bisnismudah #bisnisberkah #usaha #wirausahamuda #mandiri #bebaswaktu #suksesmuda #sukses #halal #berkah
Assalamualaikum
Open Order aneka kue kering untuk lebaran beraneka rasa sbb:
Nastar---kastengel---putri salju---Semprit---coklat---kue kacang

Untuk info & pemesanan bisa langsung wa 0812 9107 4200

#kuekering#kuelebaran#cookieslebaran#cookies#hampers#anekakue#fresh#halal#cemilan#kastengel#nastar#kuekacang#putrisalju#coklat#
Nak hilangkan
 Jerawat?
Jeragat?
Kulit kusam & kering?
Masalah kulit berminyak?
Bibir merekah, kering & sensitif?
Rambut gugur?

Atau nak kesan glowing bila mekap?

Ini dia jawapan pada semua soalan di atas. #skinpotionoil

Nampak kecik, tapi powerrrr.
Jom grab sekarang. 0179440346.

#skinpotionserumbyileesh  #skinpotionserum #skinpotionserumpahang #minyakpenyeriwajah #skinpotionoil #spopekan #spopahang #spspekan #spspahang #sps  #skinpotionoilpahang #multiuse #multiusefaceoil #faceoil #serumfaceoil #serum #spolovers #teamshiha #teammakmuda #pekan #pahang #agentpekan #spobest #potionviral #halal #semulajadi #tanpabahankimia
Nak hilangkan Jerawat? Jeragat? Kulit kusam & kering? Masalah kulit berminyak? Bibir merekah, kering & sensitif? Rambut gugur? Atau nak kesan glowing bila mekap? Ini dia jawapan pada semua soalan di atas. #skinpotionoil  Nampak kecik, tapi powerrrr. Jom grab sekarang. 0179440346. #skinpotionserumbyileesh  #skinpotionserum  #skinpotionserumpahang  #minyakpenyeriwajah  #skinpotionoil  #spopekan  #spopahang  #spspekan  #spspahang  #sps  #skinpotionoilpahang  #multiuse  #multiusefaceoil  #faceoil  #serumfaceoil  #serum  #spolovers  #teamshiha  #teammakmuda  #pekan  #pahang  #agentpekan  #spobest  #potionviral  #halal  #semulajadi  #tanpabahankimia 
Vu 👁 sur la cuisine depuis la salle, on ne vous cache rien, c’est une relation de confiance entre vous et nous.
#chicken #feudebois #assaisonnement #poulet #beef #foodporn #halal #halalfood #cheese #burger #steak 🐔🍗🥩🔥🍔
MEAT AND CO FACTORY 
223 Av du Président Wilson
93210 La Plaine Saint-Denis 📞0603481827
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit
3. Mencegah dan mengatasi jerawat
4. Memudarkan noda jerawat
5. Mencegah flek hitam
6. Mencegah penuaan dini
7. Mengurangi kerutan halus
8. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
9. Meregenerasi sel kulit
10. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit

info lebih lanjut DM/WA 081932491546

#masker #wajah #cerah #merona #lifestyle #open #order #bekasi #jakarta #bandung #depok #tanggerang #healthyfood #bestseller #bestproduct #tinggi #sehat #putih #cemerlang #explorediri #halal #nutrisi #herbal #indonesia
Manfaat Masker Spirulina : 1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda 2. Menghaluskan kulit 3. Mencegah dan mengatasi jerawat 4. Memudarkan noda jerawat 5. Mencegah flek hitam 6. Mencegah penuaan dini 7. Mengurangi kerutan halus 8. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit 9. Meregenerasi sel kulit 10. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit info lebih lanjut DM/WA 081932491546 #masker  #wajah  #cerah  #merona  #lifestyle  #open  #order  #bekasi  #jakarta  #bandung  #depok  #tanggerang  #healthyfood  #bestseller  #bestproduct  #tinggi  #sehat  #putih  #cemerlang  #explorediri  #halal  #nutrisi  #herbal  #indonesia 
Huaaaaa💸💸💸
Itu asli ka? Iya masa bohong kan dosa 🙏
Kita samasama belajar disinii dibimbing untuk menjadi sukses & yg berniat ingin membahagiakan kedua orangtua insyaallah tercapai apabila ada niat & usaha 🙏🙏🙏😍😍😍
#bisnisonline #bisnismudah #bisnisberkah #usaha #wirausahamuda #mandiri #bebaswaktu #suksesmuda #sukses #halal #berkah
Bismillah...
Inilah alasan kenapa saya selalu semangat mempromosikan PayTren...
.
Agar semua Juga merasakan Kemudahan dan keberkahan rezeki dari PayTren...
.
Apa saja Manfaat yang didapat klo sahabat2 menggunakan PAYTREN?? .
1. MENU APLIKASI LENGKAP
Menunya meliputi Pulsa All Operator, Pulsa Token, PLN Pasca, TV Berbayar, PDAM, Internet, Telephone, Bayar BPJS, Bayar Leasing Motor, Leasing Mobil, Tiket Pesawat, Kereta Api, Voucher Game, Sedekah, dan terus dikembangkan sehingga fitur2 di aplikasi semakin Lengkap.
.
2. MUDAH & EFEKTIF
Beli dan bayar macam2 cukup pakai HP, jadi mudah, hemat waktu dan tenaga.
.
3. HEMAT BIAYA
Kita beli dan bayar-bayar gak perlu biaya bensin, ongkos parkir, resiko ban bocor dll, dan harga di paytren juga relatif lebih murah.
.
4. DAPAT CASHBACK
Setiap transaksi kita mendapatkan cashback yang cair sebulan sekali.
.
5. BERNILAI SEDEKAH
Keuntungan dari transaksi kita sudah ada anggaran wajib untuk sedekah / dana sosial.
.
6. INSPIRASI RUTIN UYM
Dalam aplikasi paytren, Ust Yusuf Mansur rutin memberi inspirasi / tausiyah online.
.
7. POTENSI BISNIS YANG PROSPEK
Kita bisa ikut memasarkan paytren ini dan berhak mendapatkan income spektakuler, potensinya bisa mencapai jutaan per minggu bahkan per hari.
.
8. MILIK INDONESIA
Paytren ini 100 % milik Indonesia yaitu foundernya Ust Yusuf Mansur.
.
9. VISI MISINYA MULIA
Paytren juga memiliki misi luar biasa yaitu membangkitkan perekonomian Indonesia, salah satu cara nya dengan membeli ulang aset-aset Indonesia yg saat ini banyak dimiliki oleh asing.
.
10. ASURANSI SYARIAH
Semua mitra Paytren bisa menjadi peserta Asuransi Syariah ( pertama kali di Indonesia )
.
Dan masih banyak keuntungan lainnya seperti komunitas yang positif, dapat bimbingan bisnis dll.
.
Mantap banget kan...
Ayo sahabatku...
Tunggu Apa lagi??
Mau daftar Paytren? .
Info pendaftaran bisnis brkah paytren UYM hubungi:
.
Dian Ardiansyah 
Wa. 081260688285 (Marketing Agency PayTren) .

#berkah #paytrenuym #paytren #bisnisberkah #usaha #ibadah #semangat #halal #semangat #solo #bandung #omsetbanyak #jawatengah #mahasiswa #pengusaha #cilacap #surakarta #poltekkes #niat #medanhits #medanbung #bisnishalal #medanlay
Bismillah... Inilah alasan kenapa saya selalu semangat mempromosikan PayTren... . Agar semua Juga merasakan Kemudahan dan keberkahan rezeki dari PayTren... . Apa saja Manfaat yang didapat klo sahabat2 menggunakan PAYTREN?? . 1. MENU APLIKASI LENGKAP Menunya meliputi Pulsa All Operator, Pulsa Token, PLN Pasca, TV Berbayar, PDAM, Internet, Telephone, Bayar BPJS, Bayar Leasing Motor, Leasing Mobil, Tiket Pesawat, Kereta Api, Voucher Game, Sedekah, dan terus dikembangkan sehingga fitur2 di aplikasi semakin Lengkap. . 2. MUDAH & EFEKTIF Beli dan bayar macam2 cukup pakai HP, jadi mudah, hemat waktu dan tenaga. . 3. HEMAT BIAYA Kita beli dan bayar-bayar gak perlu biaya bensin, ongkos parkir, resiko ban bocor dll, dan harga di paytren juga relatif lebih murah. . 4. DAPAT CASHBACK Setiap transaksi kita mendapatkan cashback yang cair sebulan sekali. . 5. BERNILAI SEDEKAH Keuntungan dari transaksi kita sudah ada anggaran wajib untuk sedekah / dana sosial. . 6. INSPIRASI RUTIN UYM Dalam aplikasi paytren, Ust Yusuf Mansur rutin memberi inspirasi / tausiyah online. . 7. POTENSI BISNIS YANG PROSPEK Kita bisa ikut memasarkan paytren ini dan berhak mendapatkan income spektakuler, potensinya bisa mencapai jutaan per minggu bahkan per hari. . 8. MILIK INDONESIA Paytren ini 100 % milik Indonesia yaitu foundernya Ust Yusuf Mansur. . 9. VISI MISINYA MULIA Paytren juga memiliki misi luar biasa yaitu membangkitkan perekonomian Indonesia, salah satu cara nya dengan membeli ulang aset-aset Indonesia yg saat ini banyak dimiliki oleh asing. . 10. ASURANSI SYARIAH Semua mitra Paytren bisa menjadi peserta Asuransi Syariah ( pertama kali di Indonesia ) . Dan masih banyak keuntungan lainnya seperti komunitas yang positif, dapat bimbingan bisnis dll. . Mantap banget kan... Ayo sahabatku... Tunggu Apa lagi?? Mau daftar Paytren? . Info pendaftaran bisnis brkah paytren UYM hubungi: . Dian Ardiansyah Wa. 081260688285 (Marketing Agency PayTren) . #berkah  #paytrenuym  #paytren  #bisnisberkah  #usaha  #ibadah  #semangat  #halal  #semangat  #solo  #bandung  #omsetbanyak  #jawatengah  #mahasiswa  #pengusaha  #cilacap  #surakarta  #poltekkes  #niat  #medanhits  #medanbung  #bisnishalal  #medanlay 
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit
3. Mencegah dan mengatasi jerawat
4. Memudarkan noda jerawat
5. Mencegah flek hitam
6. Mencegah penuaan dini
7. Mengurangi kerutan halus
8. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
9. Meregenerasi sel kulit
10. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit

info lebih lanjut DM/WA 081932491546

#masker #wajah #cerah #merona #lifestyle #open #order #bekasi #jakarta #bandung #depok #tanggerang #healthyfood #bestseller #bestproduct #tinggi #sehat #putih #cemerlang #explorediri #halal #nutrisi #herbal #indonesia
Manfaat Masker Spirulina : 1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda 2. Menghaluskan kulit 3. Mencegah dan mengatasi jerawat 4. Memudarkan noda jerawat 5. Mencegah flek hitam 6. Mencegah penuaan dini 7. Mengurangi kerutan halus 8. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit 9. Meregenerasi sel kulit 10. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit info lebih lanjut DM/WA 081932491546 #masker  #wajah  #cerah  #merona  #lifestyle  #open  #order  #bekasi  #jakarta  #bandung  #depok  #tanggerang  #healthyfood  #bestseller  #bestproduct  #tinggi  #sehat  #putih  #cemerlang  #explorediri  #halal  #nutrisi  #herbal  #indonesia 
Yookkk!! ada menu baru dari @kimbap.jo .
.
.
. 👉👉👉 "Fried Oreo" , bisa dipesan mulai besok yah! See you soon 😊💖💖💖😁 #friedoreo #oreogoreng #kimbapjo #manado #halal
Bible food
Hahal grocery
Louisville KY

#bible #halal #middleeast #ancient
LAST CALL kesayangan semua! Ni check list harga n produk biskut kami. Sudi2 la membeli. In shaa allah xrugi, dijamin sedap dan halal🤗
.
.
#biskutraya #kuihraya #hariraya #homemade #handmade #muslim #halal #biscuit #cookies #tart #pineapple #darkchocolate #chocolate #chocolatechip #chocolatechipcookies #almond #butter #frambozen #strawberry #kelapa #coconut
Bismillah, Ada cara baru nikmati bebek masa kini. Sekarang menikmati bebek dan ayam kampung di rumah tidak perlu menghabiskan waktu berjam-jam. NO-MSG & PENGAWET. Dikemas dengan kemasan vacuum pack sehingga terjaga kebersihan nya.
.
PRODUK EMAK :
Praktis, Halal, Lezat, Bergizi :)
.
Tau ga sih kenapa Bebek Emak begitu ramai penikmatnya? Karena rempah-rempahnya melimpah. Asli dari tanah Indonesia. Ga pelit bumbu dong... yang udah nyobain pasti tau rasa khas gurih nya yang meresap sampai ke tulang .
.
.
SEDIA :
1. Ayam Kampung Lengkuas
2. Bebek Ungkep Solo
3. Bebek Rica Pedas
4. Puyuh Ungkep .
.
Dikemas dengan kemasan vacuum sehingga terjamin kebersihan nya dan aman untuk pengiriman luar kota.
@ SBY : Delivery Order GO-JEK / Kurir
Shipping ( Daerah lain ) : JNE YES
Payment : Mandiri, BNI, BCA, BRI, BSM
.
Yukk segera Order :
Nama :
Alamat lengkap :
No HP :
Pesanan :
Jumlah : .
Kontak di bio ya ^^
IG: @geraihalalthoyib
.
.
#halal
#bebekungkep 
#ayamungkep 
#aslisuroboyo
#kulinersidoarjo 
#bebekungkepsurabaya 
#ayamungkepsurabaya 
#bebekrempah 
#ayamkampung 
#terbebek
#bebekgoreng 
#bebekbakar 
#ayamgoreng 
#ayambakar 
#kulinerindonesia 
#kulinersurabaya 
#kulinerenak 
#bebekemak 
#resepmasakan 
#ayamungkepsurabaya 
#bebekungkepsurabaya 
#bebekemaksurabaya 
#ayamenak 
#bebekenak 
#resepayam 
#resepbebek 
#lfl #likeforlike 
#bestseller 
#gramcaster
#ayamgorengenak 
#kulinernusantara
Bismillah, Ada cara baru nikmati bebek masa kini. Sekarang menikmati bebek dan ayam kampung di rumah tidak perlu menghabiskan waktu berjam-jam. NO-MSG & PENGAWET. Dikemas dengan kemasan vacuum pack sehingga terjaga kebersihan nya. . PRODUK EMAK : Praktis, Halal, Lezat, Bergizi :) . Tau ga sih kenapa Bebek Emak begitu ramai penikmatnya? Karena rempah-rempahnya melimpah. Asli dari tanah Indonesia. Ga pelit bumbu dong... yang udah nyobain pasti tau rasa khas gurih nya yang meresap sampai ke tulang . . . SEDIA : 1. Ayam Kampung Lengkuas 2. Bebek Ungkep Solo 3. Bebek Rica Pedas 4. Puyuh Ungkep . . Dikemas dengan kemasan vacuum sehingga terjamin kebersihan nya dan aman untuk pengiriman luar kota. @ SBY : Delivery Order GO-JEK / Kurir Shipping ( Daerah lain ) : JNE YES Payment : Mandiri, BNI, BCA, BRI, BSM . Yukk segera Order : Nama : Alamat lengkap : No HP : Pesanan : Jumlah : . Kontak di bio ya ^^ IG: @geraihalalthoyib . . #halal  #bebekungkep  #ayamungkep  #aslisuroboyo  #kulinersidoarjo  #bebekungkepsurabaya  #ayamungkepsurabaya  #bebekrempah  #ayamkampung  #terbebek  #bebekgoreng  #bebekbakar  #ayamgoreng  #ayambakar  #kulinerindonesia  #kulinersurabaya  #kulinerenak  #bebekemak  #resepmasakan  #ayamungkepsurabaya  #bebekungkepsurabaya  #bebekemaksurabaya  #ayamenak  #bebekenak  #resepayam  #resepbebek  #lfl  #likeforlike  #bestseller  #gramcaster  #ayamgorengenak  #kulinernusantara 
The #FreedomKit is perfect for the person who doesn’t have time to new tea and let it steep!!! It has the instant #iasotea along with #NRG and #NutraBurst liquid vitamin it’s really just as simple & easy as it is described in the photo!! #cashandcarry available @salvelosity 2718 W 3rd St #ChesterPA 19013 or order online www.totallifechanges.com/salvelosity #lose5lbsin5days #catchthiswave🌊 #icantransformya #loseweightandgetpaid #tlcpays #totallifechanges #getintoit #issalook #30303challenge #organic #plantbased #22fruitsandvegetables #halal
The #FreedomKit  is perfect for the person who doesn’t have time to new tea and let it steep!!! It has the instant #iasotea  along with #NRG  and #NutraBurst  liquid vitamin it’s really just as simple & easy as it is described in the photo!! #cashandcarry  available @salvelosity 2718 W 3rd St #ChesterPA  19013 or order online www.totallifechanges.com/salvelosity #lose5lbsin5days  #catchthiswave 🌊 #icantransformya  #loseweightandgetpaid  #tlcpays  #totallifechanges  #getintoit  #issalook  #30303challenge  #organic  #plantbased  #22fruitsandvegetables  #halal 
У нас тут интересный факт подоспел: один единственный продукт, который никогда не портится и остается съедобным до 3000 лет - это мед! Представляете?😝
Ждем вас на ужин с бокалом прохладного вина!🍷
К сожалению, временно принимаем оплату только наличными. .
📍Кутузовский проспект, 12с1
🚗 Бесплатная парковка
📲 +7 (499) 110-30-20
🕓 вс-чт 9:30 - 00:00
🕓 пт-сб 9:30 - 02:00
.
.
#barmoscow #wine #friends #party #eat #meat #cocktail #moscow #бадаевскй #кутузовский #ресторан #vsco #vscocam #music #mrdrake #pizza #spring #breakfast #halal
У нас тут интересный факт подоспел: один единственный продукт, который никогда не портится и остается съедобным до 3000 лет - это мед! Представляете?😝 Ждем вас на ужин с бокалом прохладного вина!🍷 К сожалению, временно принимаем оплату только наличными. . 📍Кутузовский проспект, 12с1 🚗 Бесплатная парковка 📲 +7 (499) 110-30-20 🕓 вс-чт 9:30 - 00:00 🕓 пт-сб 9:30 - 02:00 . . #barmoscow  #wine  #friends  #party  #eat  #meat  #cocktail  #moscow  #бадаевскй  #кутузовский  #ресторан  #vsco  #vscocam  #music  #mrdrake  #pizza  #spring  #breakfast  #halal 
RAMADAN ACTIE! 
Nu 3 bakjes saté voor €10,- #basnoefood #ramadan #halal #food #actie
With natural remedies and nourishing oils, we work hard on the quality of our bars the best it can be. #natural #skincare
With natural remedies and nourishing oils, we work hard on the quality of our bars the best it can be. #natural  #skincare 
🌹🎧Чтобы речь Корана услышали и те, кто еще не приняли Ислам, напишите📝
👇
К
О
Р
А
Н
👆
так, чтоб вас никто не успел перебить
🍃🌷💚
.
⛔️ПРИ КОПИРОВАНИИ МАТЕРИАЛОВ ИЛИ ТЕКСТА  ССЫЛКА НА @MEDIA.QURAN  ОБЯЗАТЕЛЬНА❗️
.
ПРОРОК МУХАММАД ﷺ СКАЗАЛ
إن الذى يقرأ القرآن له أجر، وإن الذى يستمع له أجران
«Поистине, тому, кто читает Коран, запишется (одна) награда, а тому, кто слушает, воздастся вдвойне»
(Ад-Дарими)
.
ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ👉🏻 @MUSLIM.MEDIA
.
سبحانك اللهم و بحمدك اشهد ان لا إله الا انت استغفرك ربي واتوب اليك .. يا مقلب القلوب ثبت قلوبنا على دينك .. اللهم ارزقنا توبة نصوحة قبل الموت ارزقنا الجنة يا رب وما قرب اليها من قول او عمل و نعوذ بك من النار وما قرب اليها من قول او عمل و نسالك مما سالك عبدك و نبيك محمد صلى الله عليه و سلم .. اللهم صل و سلم و بارك على سيدنا محمد عدد ما ذكره الذاكرون و غفل عن ذكره الغافلون الحمدلله دائما وابدا .. رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ💫
. 
#قران #تلاوات #تلاوة #islam #الله #الرسول #اذكار #المساء #الصباح #قرآن #halal #الرسول #محمد #سورة #quran #اسلام #قرآن #دين #ديني
#москва #чечня #кавказ #дагестан #махачкала #кадыров #абдулатипов #саадулаев #хабибнурмагомедов #путин #итакдалее #usa  #
🌹🎧Чтобы речь Корана услышали и те, кто еще не приняли Ислам, напишите📝 👇 К О Р А Н 👆 так, чтоб вас никто не успел перебить 🍃🌷💚 . ⛔️ПРИ КОПИРОВАНИИ МАТЕРИАЛОВ ИЛИ ТЕКСТА ССЫЛКА НА @MEDIA.QURAN ОБЯЗАТЕЛЬНА❗️ . ПРОРОК МУХАММАД ﷺ СКАЗАЛ إن الذى يقرأ القرآن له أجر، وإن الذى يستمع له أجران «Поистине, тому, кто читает Коран, запишется (одна) награда, а тому, кто слушает, воздастся вдвойне» (Ад-Дарими) . ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ👉🏻 @MUSLIM.MEDIA . سبحانك اللهم و بحمدك اشهد ان لا إله الا انت استغفرك ربي واتوب اليك .. يا مقلب القلوب ثبت قلوبنا على دينك .. اللهم ارزقنا توبة نصوحة قبل الموت ارزقنا الجنة يا رب وما قرب اليها من قول او عمل و نعوذ بك من النار وما قرب اليها من قول او عمل و نسالك مما سالك عبدك و نبيك محمد صلى الله عليه و سلم .. اللهم صل و سلم و بارك على سيدنا محمد عدد ما ذكره الذاكرون و غفل عن ذكره الغافلون الحمدلله دائما وابدا .. رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ💫 . #قران  #تلاوات  #تلاوة  #islam  #الله  #الرسول  #اذكار  #المساء  #الصباح  #قرآن  #halal  #الرسول  #محمد  #سورة  #quran  #اسلام  #قرآن  #دين  #ديني  #москва  #чечня  #кавказ  #дагестан  #махачкала  #кадыров  #абдулатипов  #саадулаев  #хабибнурмагомедов  #путин  #итакдалее  #usa  #
#donatnikmat 
#donatsehat 
#halal 
#halalfood  #donatsemarang 
#donatbakarsemarang 
#donatlezatsemarang 
#donathalalsemarang  #donatenaksemarang 
#kulinersmg 
#kulinerundip 
#kulinerundiptembalang
#kulinerkekinian 
#pengenkulinersemarang
#infosemarang 
#seputarsemarang 
#semarangculinary
#kulinersehat 
#kulinerhalal 
#kulinerhalalsemarang 
#kulinerhalaltembalang 
#donatlovers 
#jajanan 
#jajanankekinian 
#jajananhalal 
#jajananhalaltembalang 
#jajananhalalundip 
#jajananhalalundiptembalang
#jajananunik
#cemilansemarang
Bismillah.. Want this???
Its so special..as special as you.. One DeCafe 
Jl. Mulawarman Raya No.57, Pedalangan, Tembalang, Kota Semarang, Jawa Tengah 50268
(024) 76480964 
Ig : one_decafesmg
Open 11.00 - 03.00 
https://goo.gl/maps/SeoEnEN4QLu 
Menerima pesanan nasi box untuk all event start 15rb/box
Wa 08985675808/089665118161
#donatnikmat  #donatsehat  #halal  #halalfood  #donatsemarang  #donatbakarsemarang  #donatlezatsemarang  #donathalalsemarang  #donatenaksemarang  #kulinersmg  #kulinerundip  #kulinerundiptembalang  #kulinerkekinian  #pengenkulinersemarang  #infosemarang  #seputarsemarang  #semarangculinary  #kulinersehat  #kulinerhalal  #kulinerhalalsemarang  #kulinerhalaltembalang  #donatlovers  #jajanan  #jajanankekinian  #jajananhalal  #jajananhalaltembalang  #jajananhalalundip  #jajananhalalundiptembalang  #jajananunik  #cemilansemarang  Bismillah.. Want this??? Its so special..as special as you.. One DeCafe Jl. Mulawarman Raya No.57, Pedalangan, Tembalang, Kota Semarang, Jawa Tengah 50268 (024) 76480964 Ig : one_decafesmg Open 11.00 - 03.00 https://goo.gl/maps/SeoEnEN4QLu Menerima pesanan nasi box untuk all event start 15rb/box Wa 08985675808/089665118161
Kandungan Masker Spirulina :

Vitamin A, B, C, D, E, K (Vitamin E pada spirulina 3X lebih besar dari pada Gandum)

Klorofil (membersihkan racun, radikal bebas dan mengencangkan kulit)

Phycocyanin (meregenerasi sel kulit, mencerahkan kulit)

Carotenoids (mencerahkan kulit)

GLA (menyeimbangkan sistem hormonal dalam menghilangkan keriput)

Kandungan mineral (menyeimbangkan pH tubuh dan merangsang metabolisme)

Nicotinic Acid (mencegah bekas jerawat)

info lebih lanjut DM/WA 081932491546

#masker #wajah #cerah #merona #lifestyle #open #order #bekasi #jakarta #bandung #depok #tanggerang #healthyfood #bestseller #bestproduct #tinggi #sehat #putih #cemerlang #explorediri #halal #nutrisi #herbal #indonesia
Kandungan Masker Spirulina : Vitamin A, B, C, D, E, K (Vitamin E pada spirulina 3X lebih besar dari pada Gandum) Klorofil (membersihkan racun, radikal bebas dan mengencangkan kulit) Phycocyanin (meregenerasi sel kulit, mencerahkan kulit) Carotenoids (mencerahkan kulit) GLA (menyeimbangkan sistem hormonal dalam menghilangkan keriput) Kandungan mineral (menyeimbangkan pH tubuh dan merangsang metabolisme) Nicotinic Acid (mencegah bekas jerawat) info lebih lanjut DM/WA 081932491546 #masker  #wajah  #cerah  #merona  #lifestyle  #open  #order  #bekasi  #jakarta  #bandung  #depok  #tanggerang  #healthyfood  #bestseller  #bestproduct  #tinggi  #sehat  #putih  #cemerlang  #explorediri  #halal  #nutrisi  #herbal  #indonesia 
Kandungan Masker Spirulina :

Vitamin A, B, C, D, E, K (Vitamin E pada spirulina 3X lebih besar dari pada Gandum)

Klorofil (membersihkan racun, radikal bebas dan mengencangkan kulit)

Phycocyanin (meregenerasi sel kulit, mencerahkan kulit)

Carotenoids (mencerahkan kulit)

GLA (menyeimbangkan sistem hormonal dalam menghilangkan keriput)

Kandungan mineral (menyeimbangkan pH tubuh dan merangsang metabolisme)

Nicotinic Acid (mencegah bekas jerawat)

info lebih lanjut DM/WA 081932491546

#masker #wajah #cerah #merona #lifestyle #open #order #bekasi #jakarta #bandung #depok #tanggerang #healthyfood #bestseller #bestproduct #tinggi #sehat #putih #cemerlang #explorediri #halal #nutrisi #herbal #indonesia
Kandungan Masker Spirulina : Vitamin A, B, C, D, E, K (Vitamin E pada spirulina 3X lebih besar dari pada Gandum) Klorofil (membersihkan racun, radikal bebas dan mengencangkan kulit) Phycocyanin (meregenerasi sel kulit, mencerahkan kulit) Carotenoids (mencerahkan kulit) GLA (menyeimbangkan sistem hormonal dalam menghilangkan keriput) Kandungan mineral (menyeimbangkan pH tubuh dan merangsang metabolisme) Nicotinic Acid (mencegah bekas jerawat) info lebih lanjut DM/WA 081932491546 #masker  #wajah  #cerah  #merona  #lifestyle  #open  #order  #bekasi  #jakarta  #bandung  #depok  #tanggerang  #healthyfood  #bestseller  #bestproduct  #tinggi  #sehat  #putih  #cemerlang  #explorediri  #halal  #nutrisi  #herbal  #indonesia 
😱 36juta dalam 1 hari??? Edan gak tuuhh??? 😵 😍😍
Itu baru bonus reward promo loh, belum bonus jaringan nya 😅

Karna apa??
Karna JOVEM selalu memberikan PROMO PROMO TERGENDENG alias TERGILA sepanjang MLM 😂

KAMU mau ikutan juga?
Yuk merapat ke Team nya aku 👉 http://bit.ly/AnisaAssetBuilder

#mlmindonesia #mlm #bisnismlm #bisniskece2018 #pekanbaru #pekanbaruolshop #halal #berkah #maju #bisnisanakmuda
Kandungan Masker Spirulina :

Vitamin A, B, C, D, E, K (Vitamin E pada spirulina 3X lebih besar dari pada Gandum)

Klorofil (membersihkan racun, radikal bebas dan mengencangkan kulit)

Phycocyanin (meregenerasi sel kulit, mencerahkan kulit)

Carotenoids (mencerahkan kulit)

GLA (menyeimbangkan sistem hormonal dalam menghilangkan keriput)

Kandungan mineral (menyeimbangkan pH tubuh dan merangsang metabolisme)

Nicotinic Acid (mencegah bekas jerawat)

info lebih lanjut DM/WA 081932491546

#masker #wajah #cerah #merona #lifestyle #open #order #bekasi #jakarta #bandung #depok #tanggerang #healthyfood #bestseller #bestproduct #tinggi #sehat #putih #cemerlang #explorediri #halal #nutrisi #herbal #indonesia
Kandungan Masker Spirulina : Vitamin A, B, C, D, E, K (Vitamin E pada spirulina 3X lebih besar dari pada Gandum) Klorofil (membersihkan racun, radikal bebas dan mengencangkan kulit) Phycocyanin (meregenerasi sel kulit, mencerahkan kulit) Carotenoids (mencerahkan kulit) GLA (menyeimbangkan sistem hormonal dalam menghilangkan keriput) Kandungan mineral (menyeimbangkan pH tubuh dan merangsang metabolisme) Nicotinic Acid (mencegah bekas jerawat) info lebih lanjut DM/WA 081932491546 #masker  #wajah  #cerah  #merona  #lifestyle  #open  #order  #bekasi  #jakarta  #bandung  #depok  #tanggerang  #healthyfood  #bestseller  #bestproduct  #tinggi  #sehat  #putih  #cemerlang  #explorediri  #halal  #nutrisi  #herbal  #indonesia 
Birthday Girl ni sepatutnya potong kek semalam...tapi ateh dia lupa daa...jadinya tadi la baru dapat potong kek favorite dia Choc Moist ni...buh plak kartun boboiboy favorite dia, suka la mek ni...
Tapi 🍓 🍓 tu dia tak makan pun....kalau ada si Darwish, alamat semua 🍓 🍓 tu dia punya ja laa..
.
Suri turns 4
Dah 4 tahun minah kenit ni...
.
#KedaiKekPenang #KedaiKek #BakeryPenang #Bakery #Bazaar #BazaarOnline #SayaJual #SayaJualKek #SayaJualOnline #KekSedap #CakeLovers #CakesLovers #TelukKumbar #BayanLepas #Penangites #Yummy #KekMuslim #Halal #georgetown #ChocMoist #ChocMoistLeleh #KekKartunKD #KekBoboiboyKD #Boboiboy #KekBoboiboy
Birthday Girl ni sepatutnya potong kek semalam...tapi ateh dia lupa daa...jadinya tadi la baru dapat potong kek favorite dia Choc Moist ni...buh plak kartun boboiboy favorite dia, suka la mek ni... Tapi 🍓 🍓 tu dia tak makan pun....kalau ada si Darwish, alamat semua 🍓 🍓 tu dia punya ja laa.. . Suri turns 4 Dah 4 tahun minah kenit ni... . #KedaiKekPenang  #KedaiKek  #BakeryPenang  #Bakery  #Bazaar  #BazaarOnline  #SayaJual  #SayaJualKek  #SayaJualOnline  #KekSedap  #CakeLovers  #CakesLovers  #TelukKumbar  #BayanLepas  #Penangites  #Yummy  #KekMuslim  #Halal  #georgetown  #ChocMoist  #ChocMoistLeleh  #KekKartunKD  #KekBoboiboyKD  #Boboiboy  #KekBoboiboy 
CONFIRM ANAK RAJIN SOLAT DENGAN KOLEKSI TELEKUNG Nur MARYAM
.
.
Telekung NurMaryam yang selesa dan tidak panas untuk bersolat. Warna yang menarik dan sedondon digayakan untuk ibu dan anak
.
.
Pasti cantik dan menawan digayakan sedondon.
Alhamdulillah Syukur lebih 20 000 si manja selesa bersolat dengan Telekung NurMaryam
.
.
#HOTSELLING 🔥 🔥 🔥
Telekung terlajak laris di pasaran online ❗️
KINI ‼️
.
✅Lebih 1000 TESTIMONI terkumpul dari si manja
.
✅Selesa diperakui oleh ibu-ibu 💯
.
✅Material Jersey gred AAA yang tidak panas.
.
✅Tidak melekat & ringan.
.
✅Renda Cotton 4 tone
.
✅Hujung tali kepala ada renda
.
✅Pilihan warna yang menarik
.
✅Ada saiz tau untuk anak-anak belajar solat
.
.
.
❤️Pasti cantik dan menawan digayakan sedondon
❤️Dapat tarik minat anak solat
Si manja MESTI suke .
.
WhatsApp 01132220384
.
.
#telekungraya#mengundi#telekungkids#1mmf#review#belajarinstagram#mascara#terapiinstagram#foundation#1mmm#bazarpaknil#kkmapproved#produkmslim#produkhalal#telekungkanakkanak#eusahawan#halal#sayajual#telekungkids#mascara#resepi#ajimaura#usahawan#telekung#telekungmurah#telekungmaryam#1minitjer
CONFIRM ANAK RAJIN SOLAT DENGAN KOLEKSI TELEKUNG Nur MARYAM . . Telekung NurMaryam yang selesa dan tidak panas untuk bersolat. Warna yang menarik dan sedondon digayakan untuk ibu dan anak . . Pasti cantik dan menawan digayakan sedondon. Alhamdulillah Syukur lebih 20 000 si manja selesa bersolat dengan Telekung NurMaryam . . #HOTSELLING  🔥 🔥 🔥 Telekung terlajak laris di pasaran online ❗️ KINI ‼️ . ✅Lebih 1000 TESTIMONI terkumpul dari si manja . ✅Selesa diperakui oleh ibu-ibu 💯 . ✅Material Jersey gred AAA yang tidak panas. . ✅Tidak melekat & ringan. . ✅Renda Cotton 4 tone . ✅Hujung tali kepala ada renda . ✅Pilihan warna yang menarik . ✅Ada saiz tau untuk anak-anak belajar solat . . . ❤️Pasti cantik dan menawan digayakan sedondon ❤️Dapat tarik minat anak solat Si manja MESTI suke . . WhatsApp 01132220384 . . #telekungraya #mengundi #telekungkids #1mmf #review #belajarinstagram #mascara #terapiinstagram #foundation #1mmm #bazarpaknil #kkmapproved #produkmslim #produkhalal #telekungkanakkanak #eusahawan #halal #sayajual #telekungkids #mascara #resepi #ajimaura #usahawan #telekung #telekungmurah #telekungmaryam #1minitjer 
Vous êtes nombreuses à me demander si vous pouvez faire du Microblading ou de la micro-pigmentation de lèvres.
💋
Voici pour preuve la composition de la gamme de couleur que j’utilise
•
✅La réponse est donc OUI 
Il s’agit d’une gamme « halal ».
Ce type de technique n’est pas permanent, il s’estompera et disparaîtra complètement au fil du temps.
#micropigmentation #microblading #halal #color #tatoo #semipermanent #respect #bynadejda 
Bonne soirée mes beautés,
Vous êtes nombreuses à me demander si vous pouvez faire du Microblading ou de la micro-pigmentation de lèvres. 💋 Voici pour preuve la composition de la gamme de couleur que j’utilise • ✅La réponse est donc OUI Il s’agit d’une gamme « halal ». Ce type de technique n’est pas permanent, il s’estompera et disparaîtra complètement au fil du temps. #micropigmentation  #microblading  #halal  #color  #tatoo  #semipermanent  #respect  #bynadejda  Bonne soirée mes beautés,
Terima kasih Julie tolong pas kan kerepek pada Ayu.
.
Nasib baik sama office , lain2 level je..hihi.
.
Terima kasih Ayu.
.
Boleh wassap terus📲
.
013-3322311
.
100% HOMEMADE & ASLI KEREPEK PISANG!👍
Digoreng mengikut tradisi Asli & kualiti terjamin!👍
Freshhhh! Sedappp! Ranguppp!!😋
.
Dijamin berkualiti!👍
.
#kerepek #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangsedap #kerepekpisangnangka #kerepekpisangberangan #kerepekpisangrangup #kerepekpisangraya #kerepekmurah #kerepekpisangmurah #kerepekpisangkl #semperitsedap #popcornsedap #kerepekpisangselangor #kerepekpisangpj #goodiebag #goodies #lofa #kuihraya2018 #pemborongkerepekpisang #doorgiftmurah #doorgift #kerepekpisang #doorgiftwedding #doorgiftperkahwinan #kenduri #kebayamerah #halal #homemade #pisangtanduk #produkmuslim
Terima kasih Julie tolong pas kan kerepek pada Ayu. . Nasib baik sama office , lain2 level je..hihi. . Terima kasih Ayu. . Boleh wassap terus📲 . 013-3322311 . 100% HOMEMADE & ASLI KEREPEK PISANG!👍 Digoreng mengikut tradisi Asli & kualiti terjamin!👍 Freshhhh! Sedappp! Ranguppp!!😋 . Dijamin berkualiti!👍 . #kerepek  #kerepekpisangtanduk  #kerepekpisangsedap  #kerepekpisangnangka  #kerepekpisangberangan  #kerepekpisangrangup  #kerepekpisangraya  #kerepekmurah  #kerepekpisangmurah  #kerepekpisangkl  #semperitsedap  #popcornsedap  #kerepekpisangselangor  #kerepekpisangpj  #goodiebag  #goodies  #lofa  #kuihraya2018  #pemborongkerepekpisang  #doorgiftmurah  #doorgift  #kerepekpisang  #doorgiftwedding  #doorgiftperkahwinan  #kenduri  #kebayamerah  #halal  #homemade  #pisangtanduk  #produkmuslim 
Alhamdulillah selesai...kiriman parcel cookies buat besok... 😄😄😄
#parcel#kuelebaran#DapurAksya#halal#anekakuebasah#kuekering#nasobox#untukacaraapapun#happyshoping
Gagal diet....😘😋 Percayalah in lumerrrrr bgt ...😋😎
.
.
.
.
.
#duriandessertbox #duriandessert #avocadodessertbox #avocadodessert#madebyorder#homemade#halal
An itibariyle standardizasyon konusunda Avrupa’nın çok gerisinde olduğumuz görülse de tarihin ilk standart sistemi bu toprakların eseridir. Sürekli şikayet edilen stokçuluk, görevlilerde ve yetkililerde rüşvet alma alışkanlığı, iltimas, göz yumma, adam kayırma gibi hastalıklar Osmanlı döneminde de şikayet edilen unsurlar arasında idi. 500 sene önceki Osmanlı döneminde bu problemlere çözüm olması için bugünkü anlamda ilk yazılı standart sistemi oluşturuldu. 1502’de Sultan 2.Beyazıd tarafından hazırlatılan ferman ile Bursa’da ekmekten ayakkabıya kadar bir çok ürüne standart getirildi. Bu ferman, zamanla Osmanlı döneminin ticaret merkezi haline gelen diğer önemli şehirlerde de uygulanmaya başlandı. 
#WorldHalalUnion #DünyaHelalBirliği #Helal #Halal #حلالا #Smiic #Standard #Metrology #Bursa #HelalStandart #HalalStandard
An itibariyle standardizasyon konusunda Avrupa’nın çok gerisinde olduğumuz görülse de tarihin ilk standart sistemi bu toprakların eseridir. Sürekli şikayet edilen stokçuluk, görevlilerde ve yetkililerde rüşvet alma alışkanlığı, iltimas, göz yumma, adam kayırma gibi hastalıklar Osmanlı döneminde de şikayet edilen unsurlar arasında idi. 500 sene önceki Osmanlı döneminde bu problemlere çözüm olması için bugünkü anlamda ilk yazılı standart sistemi oluşturuldu. 1502’de Sultan 2.Beyazıd tarafından hazırlatılan ferman ile Bursa’da ekmekten ayakkabıya kadar bir çok ürüne standart getirildi. Bu ferman, zamanla Osmanlı döneminin ticaret merkezi haline gelen diğer önemli şehirlerde de uygulanmaya başlandı. #WorldHalalUnion  #DünyaHelalBirliği  #Helal  #Halal  #حلالا  #Smiic  #Standard  #Metrology  #Bursa  #HelalStandart  #HalalStandard 
Raphael Cardoso, head chef at @elan_cafe in #Knightsbridge had this to say about our Sparkling Rosé when interviewed by the lovely @neely_khan this week:
. “This is my favourite of Azanti’s sparkling range. The flavours are fresh, crisp and fruity, making it a perfect accompaniment for light dishes and desserts in the summer”.
.
He told our writer that he believes Azanti's #nonalcoholic wines to be 'a real solution to a noticeable gap in the market' and that he loves our ethos of social inclusion and responsible drinking. 🙌

Look out for the full interview - including new recipes using our wines!

And if you want to try some of our Sparkling Rosé for yourself - click the link in our IG bio ☝️
.
.
.
. 
#azantiuk #interviews #industryexperts #food #foodie #foodgram #elancafe #foodanddrink #cafesofinstagram #londonrestaurants #halal #halalproducts #halalwine #halalproduk #halalfriendly #halalfoodie #muslimah #blogposts #supporteachother #wineseller #winelovers🍷 #wineexpert #winepairings #drinkresponsibly #noalcoholinvolved #noalcohol #zeroalcohol #alcoholfree
Raphael Cardoso, head chef at @elan_cafe in #Knightsbridge  had this to say about our Sparkling Rosé when interviewed by the lovely @neely_khan this week: . “This is my favourite of Azanti’s sparkling range. The flavours are fresh, crisp and fruity, making it a perfect accompaniment for light dishes and desserts in the summer”. . He told our writer that he believes Azanti's #nonalcoholic  wines to be 'a real solution to a noticeable gap in the market' and that he loves our ethos of social inclusion and responsible drinking. 🙌 Look out for the full interview - including new recipes using our wines! And if you want to try some of our Sparkling Rosé for yourself - click the link in our IG bio ☝️ . . . . #azantiuk  #interviews  #industryexperts  #food  #foodie  #foodgram  #elancafe  #foodanddrink  #cafesofinstagram  #londonrestaurants  #halal  #halalproducts  #halalwine  #halalproduk  #halalfriendly  #halalfoodie  #muslimah  #blogposts  #supporteachother  #wineseller  #winelovers 🍷 #wineexpert  #winepairings  #drinkresponsibly  #noalcoholinvolved  #noalcohol  #zeroalcohol  #alcoholfree 
Bismillah❤
.
.
.
.
.
🌼Al-KHALIQ🌼 ❤❤..THE CREATER ,THE ONE WHO BRINGS THINGS INTO EXISTENCE FROM A STATE OF NON-EXISTENCE .
.
.
.
👉 Calligraphy and editing by me ..❤❤😇
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
. .
.#99 Names #of Allah#Al-KHALIQ
#Muhammad(pbuh)#Islam#salàat#Roza#Hajj#Zakaat#Jannah#jahannam#Makkah#Medina#haram#halal#muslim#taqwah#sabr#Alhamdulillah#INDIAN❤
🌷🌸🌹🍀🍁🍂🍃🌺🌻🌼🌽🌾🌿⛅
Borong deodorant stick nak bawak balik ke Tarim, Yaman nanti. Orang Malaysia tak nak ke?
.
Deodorant terbaik 👍👍👍
.
Aloe Ever-shield deodorant stick :
✔Tak kotorkan baju
✔Mencerahkan
✔Hilangkan bau badan
✔Tahan lama
✔Tiada bahan merbahaya
✔Deodorant tanpa bau
.
Nak cuba, whatsApp
Siti Nadjira (019-4642508)
.
*boleh digunakan ketika dalam Ihram
.

#deodorant 
#ubatketiak
#produkselamat
#halal
#sitinadjiraflp
Borong deodorant stick nak bawak balik ke Tarim, Yaman nanti. Orang Malaysia tak nak ke? . Deodorant terbaik 👍👍👍 . Aloe Ever-shield deodorant stick : ✔Tak kotorkan baju ✔Mencerahkan ✔Hilangkan bau badan ✔Tahan lama ✔Tiada bahan merbahaya ✔Deodorant tanpa bau . Nak cuba, whatsApp Siti Nadjira (019-4642508) . *boleh digunakan ketika dalam Ihram . #deodorant  #ubatketiak  #produkselamat  #halal  #sitinadjiraflp 
Masih sempat lagi sesiapa yang nak booking order sebelum terlambat.
Cepat akk bagi peluang ni sebelum order ditutup.
.
Boleh wassap terus📲
.
013-3322311
.
100% HOMEMADE & ASLI KEREPEK PISANG!👍
Digoreng mengikut tradisi Asli & kualiti terjamin!👍
Freshhhh! Sedappp! Ranguppp!!😋
.
Dijamin berkualiti!👍
.
#kerepek #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangsedap #kerepekpisangnangka #kerepekpisangberangan #kerepekpisangrangup #kerepekpisangraya #kerepekmurah #kerepekpisangmurah #kerepekpisangkl #semperitsedap #popcornsedap #kerepekpisangselangor #kerepekpisangpj #goodiebag #goodies #lofa #kuihraya2018 #pemborongkerepekpisang #doorgiftmurah #doorgift #kerepekpisang #doorgiftwedding #doorgiftperkahwinan #kenduri #kebayamerah #halal #homemade #pisangtanduk #produkmuslim
Masih sempat lagi sesiapa yang nak booking order sebelum terlambat. Cepat akk bagi peluang ni sebelum order ditutup. . Boleh wassap terus📲 . 013-3322311 . 100% HOMEMADE & ASLI KEREPEK PISANG!👍 Digoreng mengikut tradisi Asli & kualiti terjamin!👍 Freshhhh! Sedappp! Ranguppp!!😋 . Dijamin berkualiti!👍 . #kerepek  #kerepekpisangtanduk  #kerepekpisangsedap  #kerepekpisangnangka  #kerepekpisangberangan  #kerepekpisangrangup  #kerepekpisangraya  #kerepekmurah  #kerepekpisangmurah  #kerepekpisangkl  #semperitsedap  #popcornsedap  #kerepekpisangselangor  #kerepekpisangpj  #goodiebag  #goodies  #lofa  #kuihraya2018  #pemborongkerepekpisang  #doorgiftmurah  #doorgift  #kerepekpisang  #doorgiftwedding  #doorgiftperkahwinan  #kenduri  #kebayamerah  #halal  #homemade  #pisangtanduk  #produkmuslim 
Selamat malam.🌚🌚
. . 
Sebelum tidur tu, meh sini tengok satu feedback customer kita selepas menggunakan JUJUSKINCARE. 
Muka dah jadi pinkish, 
Jerawat pon dah berkurang.

Korang taknak macam tu jugak ke? 
Kalau nak, . . . 
Whatsapp min sekarang 0166912518💌💌
Jangan tangguh lagi tau!! 🌹🌹 #jujuskincare #jujupinkish #jujupinkishskincare #skincare #sayajual #terlajakmurah #kulitcantik #kulitflawless #bazarpaknil #fattzura #selamat #halal #kkmcertificate #nomercury #nopeeling #noworries #skincare #skincareroutine #gorgeous #pretty #beautiful #ramadhankareem
Selamat malam.🌚🌚 . . Sebelum tidur tu, meh sini tengok satu feedback customer kita selepas menggunakan JUJUSKINCARE. Muka dah jadi pinkish, Jerawat pon dah berkurang. Korang taknak macam tu jugak ke? Kalau nak, . . . Whatsapp min sekarang 0166912518💌💌 Jangan tangguh lagi tau!! 🌹🌹 #jujuskincare  #jujupinkish  #jujupinkishskincare  #skincare  #sayajual  #terlajakmurah  #kulitcantik  #kulitflawless  #bazarpaknil  #fattzura  #selamat  #halal  #kkmcertificate  #nomercury  #nopeeling  #noworries  #skincare  #skincareroutine  #gorgeous  #pretty  #beautiful  #ramadhankareem 
The #GetFitKit allows you burn fat, cleanse your body of toxins and absorb upto 98%of vital minerals as nutrients your body needs!!! #OrderNow www.totallifechanges.com/salvelosity or come in and pick up at 2718 W 3rd St #ChesterPA19013 today!!! #cashandcarry #Lifestylechanges #totallifechanges #IasoTea #NRG #NutraBurst #younameit #halal #organic #plantbased #healthandwellness
#PESANANBULANPUASA2018
Kue Putu Ayu 🌹 selain bentuknya yang cantik rasanya juga enak lho dengan tekstur kue yg lembut empuk dan rasa gurih dari kelapanya tuh ENAK BUANGET!! Cocok buat kamu yang mau buka puasa 🙏 Terimakasih sudah memesan kue di @cakeshoppp_ .
.
#kuelebaran #kueenak #kuemurah #delicious #goodtasted #instafood #instacake #jualankue #jualkuemurah #jualkuebasah #jualankuekering #trustedonlineshop #trustedcakeshop #putuayu ##kuearisan #kuenatalan #kuetahunbaru #kuesus #kuesus #kuebolumarmer
#PESANANBULANPUASA2018  Kue Putu Ayu 🌹 selain bentuknya yang cantik rasanya juga enak lho dengan tekstur kue yg lembut empuk dan rasa gurih dari kelapanya tuh ENAK BUANGET!! Cocok buat kamu yang mau buka puasa 🙏 Terimakasih sudah memesan kue di @cakeshoppp_ . . #kuelebaran  #kueenak  #kuemurah  #delicious  #goodtasted  #instafood  #instacake  #jualankue  #jualkuemurah  #jualkuebasah  #jualankuekering  #trustedonlineshop  #trustedcakeshop  #putuayu  ##kuearisan  #kuenatalan  #kuetahunbaru  #kuesus  #kuesus  #kuebolumarmer 
MANFAAT SIENA (JATI CINA) 
Diantara manfaat Jati Cina adalah melangsingkan tubuh, membersihkan darah kotor, mengurangi kolesterol, membuang racun dalam tubuh, mengecilkan perut, melunturkan lemak bagi penderita obesitas, membantu proses pembuangan kotoran dalam tubuh. 
TENTANG JATI CINA (DAUN SENNA) 
Jika sembelit berlanjut, akan menjadi racun bagi tubuh. Karena mengandung komponen anthraquinon atau sennosida seperti glikosida dianthrone, naftalene glikosida dan hidroksianthrasen, Daun Senna sering digunakan untuk mengatasi konstipasi. 
Senosida mempercepat gerakan hasil pencernaan di usus sehingga menaikkan volume hasil pencernaan dan meningkatkan gerakan peristaltik usus sehingga air yang terserap usus terserap oleh usus sedikit dan feces tetap lembek. 
Daun Senna sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kebugaran tubuh, efeknya akan terasa 10-12 jam berikutnya. 
Rp 75.000 
Kode : 60/20 
Isi : 50 kapsul 
Lebih hemat dan untung jadi agen.  Yuk Daftar Agen sekarang😊

#ramadhankareem #ramadhan #ramadhan2018 #halalmart #halalismyway #diet #jaticina #tehdaunjaticina #langsing #dietsehat #detoks #hni #halalmart #halalismyway #referensi #utama #produk #halal #dunia #sienna
MANFAAT SIENA (JATI CINA) Diantara manfaat Jati Cina adalah melangsingkan tubuh, membersihkan darah kotor, mengurangi kolesterol, membuang racun dalam tubuh, mengecilkan perut, melunturkan lemak bagi penderita obesitas, membantu proses pembuangan kotoran dalam tubuh. TENTANG JATI CINA (DAUN SENNA) Jika sembelit berlanjut, akan menjadi racun bagi tubuh. Karena mengandung komponen anthraquinon atau sennosida seperti glikosida dianthrone, naftalene glikosida dan hidroksianthrasen, Daun Senna sering digunakan untuk mengatasi konstipasi. Senosida mempercepat gerakan hasil pencernaan di usus sehingga menaikkan volume hasil pencernaan dan meningkatkan gerakan peristaltik usus sehingga air yang terserap usus terserap oleh usus sedikit dan feces tetap lembek. Daun Senna sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kebugaran tubuh, efeknya akan terasa 10-12 jam berikutnya. Rp 75.000 Kode : 60/20 Isi : 50 kapsul Lebih hemat dan untung jadi agen. Yuk Daftar Agen sekarang😊 #ramadhankareem  #ramadhan  #ramadhan2018  #halalmart  #halalismyway  #diet  #jaticina  #tehdaunjaticina  #langsing  #dietsehat  #detoks  #hni  #halalmart  #halalismyway  #referensi  #utama  #produk  #halal  #dunia  #sienna 
Susu Premium asli tanpa bahan pengawet dan tanpa pemanis buatan.. susu iSay Moo by Shandy Aulia kini hadir di Nabire. Bisa pilih berbagai macam topping dan dijamin fresh (dibuat baru setiap hari)
Kunjungi booth kami :
Parkiran Salon HnBS
Jln RE Martadinata,sebelum toko Victory Sport jembatan malompo 
08114906988
Bisa delivery minimum 3 gelas

#isaymoonabire #iSayMoobyShandyAulia #isaymoolovers #isaymoopapua #iloveisaymoo #susupremium #haveamilkyday #premiumhealthymilk #halal
Susu Premium asli tanpa bahan pengawet dan tanpa pemanis buatan.. susu iSay Moo by Shandy Aulia kini hadir di Nabire. Bisa pilih berbagai macam topping dan dijamin fresh (dibuat baru setiap hari)
Kunjungi booth kami :
Parkiran Salon HnBS
Jln RE Martadinata,sebelum toko Victory Sport jembatan malompo 
08114906988
Bisa delivery minimum 3 gelas

#isaymoonabire #iSayMoobyShandyAulia #isaymoolovers #isaymoopapua #iloveisaymoo #susupremium #haveamilkyday #premiumhealthymilk #halal
Ləziz şirniyyatlarımızdan dadın, siz böyük həzz alacaqsınız!
📱(+994 50) 250 63 63
☎(+994 12) 465 00 98
📍: Koroğlu Rəhimov küçəsi, 13 (Abu Arenanın yaxınlığı)
#PakDad #dad #dadli #halal #lezzet #love #food #foodporn #baku #azerbaijan #restoran #restaurant #tasty #aztagram #azstagram #coolplace #bakurestaurants #foodporn #taste #tasty
Production by @line.pro
info & pendaftaran, hubungi :

WA/sms/line : 082273110272

www.infopaytren.com/akhmad-sanderi

#paytren #paytreninaja #paytrenuym #paytrenustadzyusufmansur #ustadzyusufmansur #ustyusufmansur #bisnis #berkah #indonesia #loker #pengusaha #muslim #muslimah #halal #mui #online #manfaat #nusantara #jawa #kalimantan #sumatera #sulawesi #papua #maluku #ntt #ntb #maluku #aceh
[[PAID PROMOTE PUBLIKISME 2018]]
Haiii.. buat kalian yang lagi cari tas branded original By CnK/PnB/Zara/HnM/Stradivarius ORIGINAL murahh boleh cek instagram @bighopesid , atau yang lagi cari sepatu ZARA boleh add second account bighopesid @bighopeshoe dijaminn termurahhh... Santai aja , account ga di lock kok hehe . Buat yang mau join reseller bisa yaa ☺️
Cocok buat kantong mahasiswa pokoknya 💕
Yuk order , sebelum nyesel 😭❤️ #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotesmrg #semarang #halal #paidpromoteberkat #pp #paidpromotemurah #paketppmurah #paketpp #paidpromotesemarang
#paidpromotetermurah #publikisme2018 #publikisme #paidpromotepublikisme #paidpromotehemat
[[PAID PROMOTE PUBLIKISME 2018]] Haiii.. buat kalian yang lagi cari tas branded original By CnK/PnB/Zara/HnM/Stradivarius ORIGINAL murahh boleh cek instagram @bighopesid , atau yang lagi cari sepatu ZARA boleh add second account bighopesid @bighopeshoe dijaminn termurahhh... Santai aja , account ga di lock kok hehe . Buat yang mau join reseller bisa yaa ☺️ Cocok buat kantong mahasiswa pokoknya 💕 Yuk order , sebelum nyesel 😭❤️ #paidpromote  #paidpromotemurah  #paidpromotesmrg  #semarang  #halal  #paidpromoteberkat  #pp  #paidpromotemurah  #paketppmurah  #paketpp  #paidpromotesemarang  #paidpromotetermurah  #publikisme2018  #publikisme  #paidpromotepublikisme  #paidpromotehemat 
Susu Premium asli tanpa bahan pengawet dan tanpa pemanis buatan.. susu iSay Moo by Shandy Aulia kini hadir di Nabire. Bisa pilih berbagai macam topping dan dijamin fresh (dibuat baru setiap hari)
Kunjungi booth kami :
Parkiran Salon HnBS
Jln RE Martadinata,sebelum toko Victory Sport jembatan malompo 
08114906988
Bisa delivery minimum 3 gelas

#isaymoonabire #iSayMoobyShandyAulia #isaymoolovers #isaymoopapua #iloveisaymoo #susupremium #haveamilkyday #premiumhealthymilk #halal
Relatable😂😂
🔸Follow @_muslim_meme_ (Me) For More Post
🔹Tag Your Friends, Like, & Comment
🔸
🔹
#Arab #ArabLife #Muslim #Meme #MuslimMeme #Palestine #Funny #MuslimLife #Hashtag #Syria #FreePalestin #Laugh #Smile #FreneSyria #Challenge #Pray #MuslimBeLikbe #Halal #Hilarious #MuslimGirls #MuslimGirl #Muslimah #Comedy #Comedian #MuslimLiveMatter #HalalLife #IBeLike #MuslimFunny #MuslimLol
Kemasan CAMPUR / CANDY TRAY (+/- 800gram)

Lebaran ga lengkap tanpa kue kering... Kuker alias kue kering nya kaka.. dijamin enak 😃

Price list via DM or WA 
#kuekering #kuelebaran #kuker #halal
Kemasan CAMPUR / CANDY TRAY (+/- 800gram) Lebaran ga lengkap tanpa kue kering... Kuker alias kue kering nya kaka.. dijamin enak 😃 Price list via DM or WA #kuekering  #kuelebaran  #kuker  #halal 
WE WILL BE RETURNING SUNDAY 10th JUNE 2018 FROM 10AM - 2PM ☀️ PRE ORDER TO AVOID DISAPPOINTMENT 😁 COLLECTION ONLY FROM, WEST NORWOOD - SE27 📍TEXT - CALL ORDERS 07538938173 📞 #ldnbrkfst #ldnbreakfast #igfood #instafood #food #foodporn #foodgasm #foodgram #foodie #hungry #breakfast #instafood #happy #instagood #nomnom  #foodpic #vegetarian #love #halal #happy
Marilah berserah diri..
.
Hilangkan perasaan serba kita, ganti dengan serba "karena Alloh"..
.
Kita tidak bisa apa2 tanpa kuasa Alloh..
.
Termasuk dalam mencari rizki..
Bukan karena pekerjaan kita..
Bukan karena keahlian kita..
Bukan karena tingginya ilmu kita..
.
Semua rizki semata-mata murni karena Alloh masih menyayangi kita..
.
Tugas kita adalah:
DOA
IKHTIAR
TAWAKAL
.
Awali segalanya dengan berserah terlebih dahulu kepada Alloh..
Insya Alloh hasilnya pun akan berkah..
:)
.
Info pendaftaran paytren hub:

WA/sms/line : 082273120272

www.infopaytren.com

#paytren #paytreninaja #paytrenuym #paytrenustadzyusufmansur #ustadzyusufmansur #ustyusufmansur #bisnis #berkah #indonesia #loker #pengusaha #muslim #muslimah #halal #mui #online #manfaat #nusantara #jawa #kalimantan #sumatera #sulawesi #papua #maluku #ntt #ntb #maluku #aceh
Marilah berserah diri.. . Hilangkan perasaan serba kita, ganti dengan serba "karena Alloh".. . Kita tidak bisa apa2 tanpa kuasa Alloh.. . Termasuk dalam mencari rizki.. Bukan karena pekerjaan kita.. Bukan karena keahlian kita.. Bukan karena tingginya ilmu kita.. . Semua rizki semata-mata murni karena Alloh masih menyayangi kita.. . Tugas kita adalah: DOA IKHTIAR TAWAKAL . Awali segalanya dengan berserah terlebih dahulu kepada Alloh.. Insya Alloh hasilnya pun akan berkah.. :) . Info pendaftaran paytren hub: WA/sms/line : 082273120272 www.infopaytren.com #paytren  #paytreninaja  #paytrenuym  #paytrenustadzyusufmansur  #ustadzyusufmansur  #ustyusufmansur  #bisnis  #berkah  #indonesia  #loker  #pengusaha  #muslim  #muslimah  #halal  #mui  #online  #manfaat  #nusantara  #jawa  #kalimantan  #sumatera  #sulawesi  #papua  #maluku  #ntt  #ntb  #maluku  #aceh 
Kek Birthday Mek Suri...
.
Kita buh boboiboy kat dia...
Peminat Kek Choc Moist ni dia makan banyak sungguh kek ni tadi
.
Happy Birthday Suri Qadira
.
#MasakDariHatiDenganPenuhKasihSayang
.
#KedaiKekPenang #KedaiKek #BakeryPenang #Bakery #Bazaar #BazaarOnline #SayaJual #SayaJualKek #SayaJualOnline #KekSedap #CakeLovers #CakesLovers #TelukKumbar #BayanLepas #Penangites #Yummy #KekMuslim #Halal #georgetown #ChocMoist #ChocMoistLeleh #KekKartunKD #KekBoboiboyKD #Boboiboy #KekBoboiboy
Kek Birthday Mek Suri... . Kita buh boboiboy kat dia... Peminat Kek Choc Moist ni dia makan banyak sungguh kek ni tadi . Happy Birthday Suri Qadira . #MasakDariHatiDenganPenuhKasihSayang  . #KedaiKekPenang  #KedaiKek  #BakeryPenang  #Bakery  #Bazaar  #BazaarOnline  #SayaJual  #SayaJualKek  #SayaJualOnline  #KekSedap  #CakeLovers  #CakesLovers  #TelukKumbar  #BayanLepas  #Penangites  #Yummy  #KekMuslim  #Halal  #georgetown  #ChocMoist  #ChocMoistLeleh  #KekKartunKD  #KekBoboiboyKD  #Boboiboy  #KekBoboiboy 
Open order utk jumat.. Start pengantaran sore jam 15.30 wib.. Ayam geprek 16rb

Udang saos pedas 25rb

Bihun baso goreng 13rb

Wa 082285094614 😊

#pkuenak #pkukuliner #pkueatlovers #pkulaper #pkulover #cateringonline #cateringpku #homemade #halal #ayamgeprek #bihunbasogoreng #udangsaospedas #dapuramibalqis #makanapahariini