an online Instagram web viewer

#gauruzriderz medias

Photos

Salam hujung minggu korang. Dah lama abang tak up gambar sejak pi Wedding kt JB ritu.. harini abang pi manjung pi kenduri kawen kawan abang.. punya lah pelik depa hidangkan nasi lemak.. memang peberet abang kut abang bantai 2 pinggan nasi lemak pahtu telur rebus 5 biji.. dah kenyang makan mula lah melingko mcm ulo.. sembang punya sembang pi Teluk Batik aih.. kebas bontot abang dduk menonggek atas dia ni.. tapi puas hati lah sbb dok pekena ayaq nyoq sambil cuci mata tgk awek mandi2.. ampa buatpa hujung minggu ni? Kalau ada yg nak ajak abang pi nengok wayang ke, pi konsert ke habaq mai kt abang.. DM pun boleh klau takdak no tipon nanti kita set time ya. Bye guys salam maghrib muaahh 😘
.
#kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmrcmalaysiastyle #rcrocketteam #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Salam hujung minggu korang. Dah lama abang tak up gambar sejak pi Wedding kt JB ritu.. harini abang pi manjung pi kenduri kawen kawan abang.. punya lah pelik depa hidangkan nasi lemak.. memang peberet abang kut abang bantai 2 pinggan nasi lemak pahtu telur rebus 5 biji.. dah kenyang makan mula lah melingko mcm ulo.. sembang punya sembang pi Teluk Batik aih.. kebas bontot abang dduk menonggek atas dia ni.. tapi puas hati lah sbb dok pekena ayaq nyoq sambil cuci mata tgk awek mandi2.. ampa buatpa hujung minggu ni? Kalau ada yg nak ajak abang pi nengok wayang ke, pi konsert ke habaq mai kt abang.. DM pun boleh klau takdak no tipon nanti kita set time ya. Bye guys salam maghrib muaahh 😘 . #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmrcmalaysiastyle  #rcrocketteam  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
Sy dah biasa naik Cameron Highland seorang diri cuma saya teringin sangat nak naik pelamin bersama awk..
.
#kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Thank you bro support C2G Spray Viral kita ni, memang selalu sangat orang sekali bau je akan terus suka 😂
.
Kalau korang nak tahu kita pakai Inti Perfume Mahal dalam spray kita ni, tu pasal lah ramai lekat dengan bau2 yang kita ada ni 😋 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Thank you bro support C2G Spray Viral kita ni, memang selalu sangat orang sekali bau je akan terus suka 😂 . Kalau korang nak tahu kita pakai Inti Perfume Mahal dalam spray kita ni, tu pasal lah ramai lekat dengan bau2 yang kita ada ni 😋 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haa tu diaaa abang2 rider kita berkicap tengah panas, so helmet pun bau piaww 😂 .

Lagi2 Sekarang ni tengah musim Kejap Panas Kejap Hujan Lebat, so Helmet pun asyik basah kena peluh kena hujan memang konpem bauu 🙄😂
.
Jangan risau, setiap masalah mesti ada jalan penyelesaian dia betul?😉 So jalan Penyelesaian untuk Helmet, Jacket, Kasut ataupun apa2 jenis Fabrik yang boleh mendatangkan bau2 yang tak diingini boleh lah dapatkan C2G Spray Anti-Bacterial kita ni 😉 Spray sekali dua je kat Apa2 jenis Fabrik dan segala kuman dan bau pun akan hilang lesap habis 😎👋
.

Sesiapa yang nak Order C2G Spray Anti Bacterial kita ni boleh tekan link di Bio dan direct whatsapp saya 📲😉
.
Whatsapp 012-2604441 📲😁
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haa tu diaaa abang2 rider kita berkicap tengah panas, so helmet pun bau piaww 😂 . Lagi2 Sekarang ni tengah musim Kejap Panas Kejap Hujan Lebat, so Helmet pun asyik basah kena peluh kena hujan memang konpem bauu 🙄😂 . Jangan risau, setiap masalah mesti ada jalan penyelesaian dia betul?😉 So jalan Penyelesaian untuk Helmet, Jacket, Kasut ataupun apa2 jenis Fabrik yang boleh mendatangkan bau2 yang tak diingini boleh lah dapatkan C2G Spray Anti-Bacterial kita ni 😉 Spray sekali dua je kat Apa2 jenis Fabrik dan segala kuman dan bau pun akan hilang lesap habis 😎👋 . Sesiapa yang nak Order C2G Spray Anti Bacterial kita ni boleh tekan link di Bio dan direct whatsapp saya 📲😉 . Whatsapp 012-2604441 📲😁 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Syukur Alhamdulillah, Hari Hari Duit Masuk macamtu je 🙈 Hari2 mesti ada yang nak beli produk C2G Spray ni 😅 Permintaan pun tengah tinggi sekarang, pengguna pun ramai, kualiti pun terbaik, produk pun murah je so memang senang sangat nak Jual 😋💰
.
Yang mana berminat nak buat duit hari hari dengan produk C2G Spray kita ni boleh Tekan Link di Bio dan direct Whatsapp saya 📲😉 Siapa pandai bodek saya bagi lah murah2 hehe😋
.

#AgenDiPerlukan #curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Syukur Alhamdulillah, Hari Hari Duit Masuk macamtu je 🙈 Hari2 mesti ada yang nak beli produk C2G Spray ni 😅 Permintaan pun tengah tinggi sekarang, pengguna pun ramai, kualiti pun terbaik, produk pun murah je so memang senang sangat nak Jual 😋💰 . Yang mana berminat nak buat duit hari hari dengan produk C2G Spray kita ni boleh Tekan Link di Bio dan direct Whatsapp saya 📲😉 Siapa pandai bodek saya bagi lah murah2 hehe😋 . #AgenDiPerlukan  #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Bro tengah berangan bro memintas @gilebabrang dengan had kelajuan maxima 299 km/h, tpi tu la apakan daya, time parking je leh potong abg pagar besi ni 🤣
.
#kawasaki #kawasakininja #kawasakizx10r #wintertest #AmestiA #abgmestibelanja #ipohmali #gauruzriderz #pelesitbikerz #bismillahfirst #akhiratdidepan #jenterapadu #jenterakita #sportbikelife #bikekings #superbike #akrapovic #scproject #onxon
Nak couple tapi tahan lama ni senang ja. Jangan jadi baik. Jadi kaya takpa. Sebab Tak pernah lagi aku dengar perempuan minta clash cakap ' awak terlalu kaya untuk saya ' .
.
#kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Nak couple tapi tahan lama ni senang ja. Jangan jadi baik. Jadi kaya takpa. Sebab Tak pernah lagi aku dengar perempuan minta clash cakap ' awak terlalu kaya untuk saya ' . . #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
#Repost @sir.mels.melo ・・・
Geng2 abg sume ride pi Melaka, abg je kt sini pi ride basuh moto 😭||bersabar yaaa 😂:@abangbikingempak
.
#kawasaki #kawasakininja #kawasakizx10r #wintertest #AmestiA #abgmestibelanja #ipohmali #gauruzriderz #pelesitbikerz #bismillahfirst #akhiratdidepan #jenterapadu #jenterakita #sportbikelife #bikekings #superbike #akrapovic #scproject #onxon
Salam Sabtu Semua!! 😁👋
.
Sekarang produk C2G Spray kita ni tengah viral dan permintaan pun sangatlah ramai. Sampai tak cukup tangan admin nak handle customer2 kita.
.

Admin nak bukak peluang ni Kepada sesiapa yang berminat nak buat duit tepi dengan produk C2G Spray kita yang harga sangat lah murah, ramai pengguna, senang jual, senang untung boleh tekan link di Bio dan direct Whatsapp saya for details okayy 📲💰😉 .
.
#AgenDiPerlukan #curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Salam Sabtu Semua!! 😁👋 . Sekarang produk C2G Spray kita ni tengah viral dan permintaan pun sangatlah ramai. Sampai tak cukup tangan admin nak handle customer2 kita. . Admin nak bukak peluang ni Kepada sesiapa yang berminat nak buat duit tepi dengan produk C2G Spray kita yang harga sangat lah murah, ramai pengguna, senang jual, senang untung boleh tekan link di Bio dan direct Whatsapp saya for details okayy 📲💰😉 . . #AgenDiPerlukan  #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Feedback dari customer pagi tadi, Alhamdulillah Rezeki Jumaat 🙏🏻
.
Yang mana area Kota Damansara nak saya COD boleh Tekan Link di Bio dan direct whatsapp saya 📲😁 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Feedback dari customer pagi tadi, Alhamdulillah Rezeki Jumaat 🙏🏻 . Yang mana area Kota Damansara nak saya COD boleh Tekan Link di Bio dan direct whatsapp saya 📲😁 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Pagi pagi brother ni roger saya. “Boss, tolong hantar C2G Spray kat saya, tak tahan dah pagi2 pergi kerja asyik helmet bau je so saya nak try spray C2G dalam helmet saya” 😜💦
.

#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Pagi pagi brother ni roger saya. “Boss, tolong hantar C2G Spray kat saya, tak tahan dah pagi2 pergi kerja asyik helmet bau je so saya nak try spray C2G dalam helmet saya” 😜💦 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Yang mana ada dekat area Bandar Baru Bangi dan area Bangsar boleh lah contact Agen C2G Spray kita @aloiiiiii kalau korang nak borong Spray Viral kita ni 😍💦 .
.
Dan yang mana berminat nak buat duit dengan Spray Viral kita ni boleh tekan link di bio untuk direct whatsapp saya 📲✅😁
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Yang mana ada dekat area Bandar Baru Bangi dan area Bangsar boleh lah contact Agen C2G Spray kita @aloiiiiii kalau korang nak borong Spray Viral kita ni 😍💦 . . Dan yang mana berminat nak buat duit dengan Spray Viral kita ni boleh tekan link di bio untuk direct whatsapp saya 📲✅😁 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Harini admin nak share sikit cerita tadi kita COD Product @c2gfragrant_official dengan agen @aloiiiiii kita 😎👍🏻
.
Since sekarang ni pun tengah musim hujan, so memang permintaan C2G Spray pun sangat tinggi sebab rider2 yang bawak motor ni balik rumah je mesti helmet basah, kasut basah so mestilah akan bau betul? So jalan penyelesaian dia, Spray je C2G Fragrant Spray kita ni dalam helmet dan kasut tu dan jemur kan dia. Nanti bila dah kering, helmet pun korang taknak cabut lah dari kepala 😂 Wangi Sungguh‼️🤪😍
.
Kepada sesiapa yang nak details untuk menjadi agent kepada Produk C2G Fragrant Spray boleh direct whatsapp saya link ada ada di bio 📲✅
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Harini admin nak share sikit cerita tadi kita COD Product @c2gfragrant_official dengan agen @aloiiiiii kita 😎👍🏻 . Since sekarang ni pun tengah musim hujan, so memang permintaan C2G Spray pun sangat tinggi sebab rider2 yang bawak motor ni balik rumah je mesti helmet basah, kasut basah so mestilah akan bau betul? So jalan penyelesaian dia, Spray je C2G Fragrant Spray kita ni dalam helmet dan kasut tu dan jemur kan dia. Nanti bila dah kering, helmet pun korang taknak cabut lah dari kepala 😂 Wangi Sungguh‼️🤪😍 . Kepada sesiapa yang nak details untuk menjadi agent kepada Produk C2G Fragrant Spray boleh direct whatsapp saya link ada ada di bio 📲✅ . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Yang mana ada dekat area Bandar Baru Bangi dan area Bangsar boleh lah contact Agen C2G Spray kita @aloiiiiii kalau korang nak borong Spray Viral kita ni 😍💦 .
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Yang mana ada dekat area Bandar Baru Bangi dan area Bangsar boleh lah contact Agen C2G Spray kita @aloiiiiii kalau korang nak borong Spray Viral kita ni 😍💦 . . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Harini saya nak share sikit cerita tadi kita COD Product @c2gfragrant_official dengan agen @aloiiiiii kita 😎👍🏻
.
Since sekarang ni pun tengah musim hujan, so memang permintaan C2G Spray pun sangat tinggi sebab rider2 yang bawak motor ni balik rumah je mesti helmet basah, kasut basah so mestilah akan bau betul? So jalan penyelesaian dia, Spray je C2G Fragrant Spray kita ni dalam helmet dan kasut tu dan jemur kan dia. Nanti bila dah kering, helmet pun korang taknak cabut lah dari kepala 😂 Wangi Sungguh‼️🤪😍
.
Kepada sesiapa yang nak details untuk menjadi agent kepada Produk C2G Fragrant Spray boleh direct whatsapp saya link ada ada di bio 📲✅
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Harini saya nak share sikit cerita tadi kita COD Product @c2gfragrant_official dengan agen @aloiiiiii kita 😎👍🏻 . Since sekarang ni pun tengah musim hujan, so memang permintaan C2G Spray pun sangat tinggi sebab rider2 yang bawak motor ni balik rumah je mesti helmet basah, kasut basah so mestilah akan bau betul? So jalan penyelesaian dia, Spray je C2G Fragrant Spray kita ni dalam helmet dan kasut tu dan jemur kan dia. Nanti bila dah kering, helmet pun korang taknak cabut lah dari kepala 😂 Wangi Sungguh‼️🤪😍 . Kepada sesiapa yang nak details untuk menjadi agent kepada Produk C2G Fragrant Spray boleh direct whatsapp saya link ada ada di bio 📲✅ . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Haaa ni admin nak payung sikit gambar customer2 yang dah beli C2G Spray kita di event yang dah pun berlangsung haritu, tak sempat nak update sebab tak cukup tangan nak handle customer2 kita ni😅 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Serius nak jual helmet kesayangan harga bukak rm2××× boleh nego tipis sgt.. hemet ARAI HAGA GP open face ori japan... condition 8.5/10... pakai dah byk kali.. cuci dalaman pon dah sedap mcm baru.. wangi sbb pakai #c2gfragrantspray dr @naza.trade.empire ... hehehe... niat nak jual sbb moto dah tuka warne.. so nak beli yg laen warne mcm moto.. hehehe.. #curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh 
#pelesitbikerz #on❌on n #awaixkalut
#akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat 
#ipohmali #kasiviral #sportbikelife 
#matmoto #pecintaduaroda #jentarapadu 
#gauruzriderz #santaianakutara #kamixracist
#kamixramai #meletop #gengspenderbasah 
#kitaridertiadabeza #AmestiA 
#jangancakapabgtakpayung #sbkforlife
Serius nak jual helmet kesayangan harga bukak rm2××× boleh nego tipis sgt.. hemet ARAI HAGA GP open face ori japan... condition 8.5/10... pakai dah byk kali.. cuci dalaman pon dah sedap mcm baru.. wangi sbb pakai #c2gfragrantspray  dr @naza.trade.empire ... hehehe... niat nak jual sbb moto dah tuka warne.. so nak beli yg laen warne mcm moto.. hehehe.. #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on n #awaixkalut  #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife  #matmoto  #pecintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kamixracist  #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife 
Selamat Tahun baru kepada semua, Semoga Tahun 2018 ini lebih baik dari tahun 2017. Saya doakan azam korang tahun ni tercapai , Aminn Ya Robbal Alamin 🙏🏻😇 .
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Selamat Tahun baru kepada semua, Semoga Tahun 2018 ini lebih baik dari tahun 2017. Saya doakan azam korang tahun ni tercapai , Aminn Ya Robbal Alamin 🙏🏻😇 . . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Saya dah jumpa kunci kepada kebebasan cuma sy tak jumpa lagi kunci untuk buka pintu hati awak je. Chiaaa~ Selamat tahun baru ampa semua. Malam semalam ingat nak pi tengok mercun dok tembak atas langit tapi hujan membasahi muka bumi ni. Abang balik la apa lagi melingkop truih ni baru mangkit tidur pun masih lagi hujan. Plan rini ingat nak pi cari rokok letrik dekat melaka tapi takdak pulak yang sudi teman abang. Kalau ada yg sudi meh DM abang sat. Sebelum tu kita kedarah sat dkt Bukit Katil pahtu kita pi pusing2 Melaka cari rokok letrik tu deh.. abang dah lama tak nyonyot pleber donut peberet abang. Dok ipoh smua kedai banyak pleber manis2 abang tak gemo sangat nanti takut kalau abang senyum pun manis marka2 yg nampak abg dok senyum nnti minta abang otograf. Bye gais ❤️
.
#pelesitipoh #pelesitbikers #kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Saya dah jumpa kunci kepada kebebasan cuma sy tak jumpa lagi kunci untuk buka pintu hati awak je. Chiaaa~ Selamat tahun baru ampa semua. Malam semalam ingat nak pi tengok mercun dok tembak atas langit tapi hujan membasahi muka bumi ni. Abang balik la apa lagi melingkop truih ni baru mangkit tidur pun masih lagi hujan. Plan rini ingat nak pi cari rokok letrik dekat melaka tapi takdak pulak yang sudi teman abang. Kalau ada yg sudi meh DM abang sat. Sebelum tu kita kedarah sat dkt Bukit Katil pahtu kita pi pusing2 Melaka cari rokok letrik tu deh.. abang dah lama tak nyonyot pleber donut peberet abang. Dok ipoh smua kedai banyak pleber manis2 abang tak gemo sangat nanti takut kalau abang senyum pun manis marka2 yg nampak abg dok senyum nnti minta abang otograf. Bye gais ❤️ . #pelesitipoh  #pelesitbikers  #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
Travelled 174km for these photo.. cewahh.. tak jauh mana pun pi segamat je.. sedap lah jugak dapat jalan long distance time cuti2 camni.. selagi jadual tak pack memang merayap lah.. minggu dpn tour to melaka then last destination would be PD.. habis cuti ni dah kena hadap patient stroke and pt garang.. hat ni lapang lah sikit kepala kalau tak hari2 dok mengadap muka classmate kalau time posting memang menghadap sepital..
.
#pelesitipoh #pelesitbikers #kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Travelled 174km for these photo.. cewahh.. tak jauh mana pun pi segamat je.. sedap lah jugak dapat jalan long distance time cuti2 camni.. selagi jadual tak pack memang merayap lah.. minggu dpn tour to melaka then last destination would be PD.. habis cuti ni dah kena hadap patient stroke and pt garang.. hat ni lapang lah sikit kepala kalau tak hari2 dok mengadap muka classmate kalau time posting memang menghadap sepital.. . #pelesitipoh  #pelesitbikers  #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
Maaf lama tak update. Buzy packing new stock C2G Fragrant Spray untuk 2018 ni. Ramai whatsapp nak order, mana yang saya tak sempat balas tu diminta semua untuk whatsapp sekali lagi di talian 📲017-8869493 ya
.
Sebotol hanya RM19.90 ✔️
.

#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Maaf lama tak update. Buzy packing new stock C2G Fragrant Spray untuk 2018 ni. Ramai whatsapp nak order, mana yang saya tak sempat balas tu diminta semua untuk whatsapp sekali lagi di talian 📲017-8869493 ya . Sebotol hanya RM19.90 ✔️ . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Dalam byk2 moto, moto abg juga dayang-dayang ni pilih untuk bergambar, pilih moto xpe jangan pilih owner moto je dah la, nanti bini abg marahh haha 🤪
.
#kawasaki  #kawasakininja  #kawasakizx10r #AmestiA #abgmestibelanja #ipohmali #gauruzriderz #pelesitbikerz #arai #scproject #supercorsa #bismillahfirst #akhiratdidepan #jenterapadu #jenterakita #sportbikelife #bikekings #superbike
Gonna miss this road.. boleh kata every weekend datang sini layan corner. Dulu paling tak gemar sebab pening naik kreta.. Kalau diajak memang takkan ikut punya.. masih noobies jangan kecam riding position mcm tu takdak elbow / shoulder out pun.. apa2 pun selamat bercuti semua. Next week balik Johor klau ada nk pergi coconut shake kat Melaka habaq mai kita pi sama2.
.
#pelesitipoh #pelesitbikers #kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Gonna miss this road.. boleh kata every weekend datang sini layan corner. Dulu paling tak gemar sebab pening naik kreta.. Kalau diajak memang takkan ikut punya.. masih noobies jangan kecam riding position mcm tu takdak elbow / shoulder out pun.. apa2 pun selamat bercuti semua. Next week balik Johor klau ada nk pergi coconut shake kat Melaka habaq mai kita pi sama2. . #pelesitipoh  #pelesitbikers  #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
Antara produk Pablo Business paling laris, C2G Fragrant Spray. Hampir 500 bottle terjual dalam masa seminggu. Ye lah, produk murah untuk 101 kegunaan dan untuk 101 pengguna😉💪🏼 So sesiapa yang berminat nak buat duit dan jadi agen C2G boleh lah direct message saya untuk info lebih lanjut. .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Antara produk Pablo Business paling laris, C2G Fragrant Spray. Hampir 500 bottle terjual dalam masa seminggu. Ye lah, produk murah untuk 101 kegunaan dan untuk 101 pengguna😉💪🏼 So sesiapa yang berminat nak buat duit dan jadi agen C2G boleh lah direct message saya untuk info lebih lanjut. . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Harini bro @aloiiiiii call saya, “Boss banyak sangat lah order, asyik ambik sikit2 je , saya rasa saya nak ambik sekotak terus lah dan nak jadi agent”. Sekotak terus sampai ke Bank Rakyat dan disebabkan dia jadi agent, dapat lagi harga murah. So sesiapa yang nak jadi agent, harga murah2 saya bagi. Berminat nak buat duit tepi boleh pm sekarang juga 😉💰#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Harini bro @aloiiiiii call saya, “Boss banyak sangat lah order, asyik ambik sikit2 je , saya rasa saya nak ambik sekotak terus lah dan nak jadi agent”. Sekotak terus sampai ke Bank Rakyat dan disebabkan dia jadi agent, dapat lagi harga murah. So sesiapa yang nak jadi agent, harga murah2 saya bagi. Berminat nak buat duit tepi boleh pm sekarang juga 😉💰#curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Ride panas enjin di pagi jumaat, 1st time bro bwk bini nek moto ni, meter baru 160km/h da kene cubit perut 😭
.
#kawasaki  #kawasakininja  #kawasakizx10r #AmestiA #abgmestibelanja #ipohmali #gauruzriderz #pelesitbikerz #arai #scproject #supercorsa #bismillahfirst #akhiratdidepan #jenterapadu #jenterakita #sportbikelife #bikekings #superbike
Sekarang kita tengah buat offer gila gila untuk yang nak jadi Agent atau Dealer, pandai bodek boleh dapat offer lagi gila 😜 Boleh PM ataupun tekan link di BIO terus ke whatsapp 😁💪🏼 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Sekarang kita tengah buat offer gila gila untuk yang nak jadi Agent atau Dealer, pandai bodek boleh dapat offer lagi gila 😜 Boleh PM ataupun tekan link di BIO terus ke whatsapp 😁💪🏼 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut