an online Instagram web viewer

#followforfollowme medias

Photos

한라산은 생각해보았니? @macguffin99
한라산은 생각해보았니? @macguffin99
RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA ------------------------------------
🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas@
🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang
🍵 Setelah suam boleh terus minum
🍵 Minum sebelum sarapan pagi .
PANDUAN MINUM SLIMMING & DETOX TEA -------------------------------------------
🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas
🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang
🍵 Setelah suam boleh terus minum
🍵 Minum pada waktu malam sebelum tidur
.
*Jika nak kan kelainan rasa, boleh ditambah madu atau lemon. PENAMBAHAN GULA, tak dibenarkan & tak diayorkan sama sekali .
* ➕RE-USE TEABAG are not recommended, sebabnya nutrient tea akan berkurang. ❗Sila pastikan anda minum 2-3 liter air kosong@suam sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toxic dalam badan & membantu menurunkan berat badan dengan cepat .
🍎 Untuk kesan yg maksima perlulah mengamalkan diet yang seimbang
.
🍧 Kurangkan pengambilan minuman berais 🍭 Kurangkan pengambilan gula berlebihan
🏋🏼 Amalkan sedikit senaman/workout .
RASA TEA ♨ 🍃 Slimming Detox Tea- Rasa mcm teh biasa tapi tidak kelat atau pahit 🍂 Kaki Cantiq Tea- Rasa ribena dengan serai .
Rendam Sdt/Kc tea
Sukatan kuantiti air antara 250ml-300ml, .
Rebusan Sdt/Kc tea
sukatan kuantiti air antara 400ml-500ml .
Uncang Rendaman teh bole di gunakan 
2x penggunaan. 🍵Uncang Rebusan teh hanya bole digunakakan 1x penggunaan shja.
(nyalaan api kecil)

#medinadesire #medinadesiretea #slimmingtea #slimmingteatoxmurah #legstea #kakicantiqtea #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #slimmingteatoxmalaysia #teatoxkurus #nakkurus #skinnyleg #skinnylegtea #agentmedinadesire #sayajualdetoxtea #detox #kakicantiqtea #kakicantiq #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM47 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA ------------------------------------ 🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas@ 🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang 🍵 Setelah suam boleh terus minum 🍵 Minum sebelum sarapan pagi . PANDUAN MINUM SLIMMING & DETOX TEA ------------------------------------------- 🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas 🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang 🍵 Setelah suam boleh terus minum 🍵 Minum pada waktu malam sebelum tidur . *Jika nak kan kelainan rasa, boleh ditambah madu atau lemon. PENAMBAHAN GULA, tak dibenarkan & tak diayorkan sama sekali . * ➕RE-USE TEABAG are not recommended, sebabnya nutrient tea akan berkurang. ❗Sila pastikan anda minum 2-3 liter air kosong@suam sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toxic dalam badan & membantu menurunkan berat badan dengan cepat . 🍎 Untuk kesan yg maksima perlulah mengamalkan diet yang seimbang . 🍧 Kurangkan pengambilan minuman berais 🍭 Kurangkan pengambilan gula berlebihan 🏋🏼 Amalkan sedikit senaman/workout . RASA TEA ♨ 🍃 Slimming Detox Tea- Rasa mcm teh biasa tapi tidak kelat atau pahit 🍂 Kaki Cantiq Tea- Rasa ribena dengan serai . Rendam Sdt/Kc tea Sukatan kuantiti air antara 250ml-300ml, . Rebusan Sdt/Kc tea sukatan kuantiti air antara 400ml-500ml . Uncang Rendaman teh bole di gunakan 2x penggunaan. 🍵Uncang Rebusan teh hanya bole digunakakan 1x penggunaan shja. (nyalaan api kecil) #medinadesire  #medinadesiretea  #slimmingtea  #slimmingteatoxmurah  #legstea  #kakicantiqtea  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #slimmingteatoxmalaysia  #teatoxkurus  #nakkurus  #skinnyleg  #skinnylegtea  #agentmedinadesire  #sayajualdetoxtea  #detox  #kakicantiqtea  #kakicantiq  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
FLAWLESS TEA .
.
🍃 menghilangkan jeragat dan jerawat .
🍃 menghaluskan melicinkan kulit muka  dan seluruh anggota badan .
🍃 menjadikan kulit bersih dan licin .
🍃 awet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit .
🍃 melancarkan peredaran darah .
🍃dirumus khas utk kulit berseri dan bersih

INGREDIENTS FT:
.
🌰jasmine .
🌰franch flower .
🌰apple flower .
.
🌹satu pack ade 15 uncang .
🌹boleh consume pada waktu petang
.
#kakicantiqtea #kakicantiqteamurah #kakicantikoriginal #slimminganddetoxtea #slimminganddetoxteamurah #slimminganddetoxtea#detoxscrub  #flawlesstea #flawlessteamurah #sayajualprodukkecantikkan #produkkecantikkan #sayajualolicandypremium #dahliasecretbeauty #nanolightenercream #sayajualolicandypremium #bazaarpaknilmurah #bazaaronline #sayajualmagicjelly #slimmingdetoxtea #detoxtea #nanolightenercream #olicandypremium #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM45 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . FLAWLESS TEA . . 🍃 menghilangkan jeragat dan jerawat . 🍃 menghaluskan melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan . 🍃 menjadikan kulit bersih dan licin . 🍃 awet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit . 🍃 melancarkan peredaran darah . 🍃dirumus khas utk kulit berseri dan bersih INGREDIENTS FT: . 🌰jasmine . 🌰franch flower . 🌰apple flower . . 🌹satu pack ade 15 uncang . 🌹boleh consume pada waktu petang . #kakicantiqtea  #kakicantiqteamurah  #kakicantikoriginal  #slimminganddetoxtea  #slimminganddetoxteamurah  #slimminganddetoxtea #detoxscrub  #flawlesstea  #flawlessteamurah  #sayajualprodukkecantikkan  #produkkecantikkan  #sayajualolicandypremium  #dahliasecretbeauty  #nanolightenercream  #sayajualolicandypremium  #bazaarpaknilmurah  #bazaaronline  #sayajualmagicjelly  #slimmingdetoxtea  #detoxtea  #nanolightenercream  #olicandypremium  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM32
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
KAKI CANTIQ TEA
.
Badan Slim Macam Supermodel!

Peha besar?lengan pun besar? jangan timbul urat² sudah ngeri akak :) Assalamualaikum & selamat pagi.

Dah sarapan belum? jangan lupa minumkakicantiq tea keluaran medina desire ni ye. Best tau rasa lite rebina dan serai emm wangi sangat.
.
Khasiat Kaki cantiq tea
.
Mengecilkan peha 
Mengecilkan lengan 
Mengurangkan air berlebihan dalam badan 
Melawaskan kencing 
Mengurangkan selera makan
Cepat kenyang
*Results may vary
.
Banyak kan kebaikan kaki cantiq tea ni ..rugi tau tak cuba.
Ikutkan panduan cara minum tea ni sebelum sarapan pagi. kalau macam akak maria bangun tu terus rendam 1 paket,lepas solat subuh dah boleh minum sedang elok tea tu dah suam.
.
Satu pack tu ada 15 paket. Rendam 1paket dengan 250ml air panas dah suam boleh minum tak perlu tambah gula dah. 1 paket tu boleh guna 2 kali tapi kurang kaw la tp boleh je kalau nak berjimat dan bagi yang tak suka rasa pekat sangat.
.
.
#kakicantiqtea #kakicantiqteamurah #kakicantiqteabymedinadesire #kakicantiqteaoriginal #kakicantiq #kakicantiqmurah #detox #teadetox #teadetoxmalaysia #ubatkurus #ubatdetox #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM32 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . KAKI CANTIQ TEA . Badan Slim Macam Supermodel! Peha besar?lengan pun besar? jangan timbul urat² sudah ngeri akak :) Assalamualaikum & selamat pagi. Dah sarapan belum? jangan lupa minumkakicantiq tea keluaran medina desire ni ye. Best tau rasa lite rebina dan serai emm wangi sangat. . Khasiat Kaki cantiq tea . Mengecilkan peha  Mengecilkan lengan  Mengurangkan air berlebihan dalam badan  Melawaskan kencing  Mengurangkan selera makan Cepat kenyang *Results may vary . Banyak kan kebaikan kaki cantiq tea ni ..rugi tau tak cuba. Ikutkan panduan cara minum tea ni sebelum sarapan pagi. kalau macam akak maria bangun tu terus rendam 1 paket,lepas solat subuh dah boleh minum sedang elok tea tu dah suam. . Satu pack tu ada 15 paket. Rendam 1paket dengan 250ml air panas dah suam boleh minum tak perlu tambah gula dah. 1 paket tu boleh guna 2 kali tapi kurang kaw la tp boleh je kalau nak berjimat dan bagi yang tak suka rasa pekat sangat. . . #kakicantiqtea  #kakicantiqteamurah  #kakicantiqteabymedinadesire  #kakicantiqteaoriginal  #kakicantiq  #kakicantiqmurah  #detox  #teadetox  #teadetoxmalaysia  #ubatkurus  #ubatdetox  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM22
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMING & DETOX TEA:
.
.
KHASIAT SLIMMING & DETOX TEA
🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT
🍵 Membuang Lemak yg DEGIL
🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI
🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT
🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL
🍵 Membuang ANGIN dalam badan
🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
🍵 1 pack ada 15 sachet.
🍵 1 sachet bole guna 2 kali
🍵 Minum malam sehari sekali
🍵 Tidak cirit birit
.
.
100% ORIGINAL
READY STOCK! FAST DELIVERY!
.
#slimmingdetoxtea #slimming #slimmingdetoxteaoriginal #slimmingdetoxteamurah #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteabymedinadesire #slimmingdetoxteamalaysia #slimmingdetoxteaborong #kakicantiqtearm25 #kakicantikteaborong #kakicantiqtea #kakicantiqteamurah #detox #detoks #detoxtea #perutbuncit #lemakdegil #obesiti #obesity #sembelit #kolestrol #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM22 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . SLIMMING & DETOX TEA: . . KHASIAT SLIMMING & DETOX TEA 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. 🍵 1 pack ada 15 sachet. 🍵 1 sachet bole guna 2 kali 🍵 Minum malam sehari sekali 🍵 Tidak cirit birit . . 100% ORIGINAL READY STOCK! FAST DELIVERY! . #slimmingdetoxtea  #slimming  #slimmingdetoxteaoriginal  #slimmingdetoxteamurah  #slimmingdetoxtearm15  #slimmingdetoxteabymedinadesire  #slimmingdetoxteamalaysia  #slimmingdetoxteaborong  #kakicantiqtearm25  #kakicantikteaborong  #kakicantiqtea  #kakicantiqteamurah  #detox  #detoks  #detoxtea  #perutbuncit  #lemakdegil  #obesiti  #obesity  #sembelit  #kolestrol  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Мои родные акварельные места, где все пропахло земляникой и мёдом. Справа это я иду по полюшку русскому. Надо мной небесная синь бескрайняя и Космос. 
Снимок @galaktika_tortiki  с днём рождения, спасибо тебе за всё, родная!
.
..
.
.
.
.
.
.
.
#погода #дождь #ливень #деревья #церковь #жизнь #лето #тепло #небо #Россия #купола #пастель #акварель #женщина #пейзаж #air #summer #Samara  #noroots #region49 #Magadan #Mgdn #green #followforfollowme #followbackteam #followforfollowbackalways
Мои родные акварельные места, где все пропахло земляникой и мёдом. Справа это я иду по полюшку русскому. Надо мной небесная синь бескрайняя и Космос. Снимок @galaktika_tortiki с днём рождения, спасибо тебе за всё, родная! . .. . . . . . . . #погода  #дождь  #ливень  #деревья  #церковь  #жизнь  #лето  #тепло  #небо  #Россия  #купола  #пастель  #акварель  #женщина  #пейзаж  #air  #summer  #Samara  #noroots  #region49  #Magadan  #Mgdn  #green  #followforfollowme  #followbackteam  #followforfollowbackalways 
RM72
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DIANZVITAMILK .
sesuai untuk wanita yang telah berkahwin , yang menginginkan zuriat , ibu mengandung & dan ibu menyusu
.
✅Kebaikan untuk wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat
✅Menguatkan rahim ,
✅Memberi keseimbangan hormon untuk mendapatkan zuriat
✅Kebaikan untuk ibu yang mengandung dan menyusukan bayi
✅Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi
✅Memberikan extra tenaga
✅meningkatkan pengeluaran susu ibu 2kali ganda
.
💖KANDUNGAN BAHAN UTAMA💖
✔️Omega 3 - penting untuk minda
✔️Kolegan ikan - membantu mengurangkan kesan rekahan kulit
✔️Apricot & Delima - antioksidan dan memberikan tenaga
✔️Madu - baik untuk usus dan kulit ibu dan bayi
.
CARA MAKAN :

1 sachet sehari selepas sarapan
koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu di bancuh
*jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak , amalkan selang sehari
1 box / 30 sachet ( kegunaan 1 bulan ) 
tp awas ! makan 3 sachet ramai dah bengkak susu jd makan selang sehari
.
#dianzvitamilk #dianzvitamilkoriginal #dianzvitamilkmurah #dianzvitamilkbooster #dianzvitamilkselangor #vitamilk #kemamkemasterusmelimpah #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia #milkboostertestimoni #milkboosterdianzvitamilk #milkboosterterbaik #sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitaminnewpackaging #bazarpaknil #visitmyig #dianzvitaminwithpearl 
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikkan #dianzvitaminmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM72 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . DIANZVITAMILK . sesuai untuk wanita yang telah berkahwin , yang menginginkan zuriat , ibu mengandung & dan ibu menyusu . ✅Kebaikan untuk wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat ✅Menguatkan rahim , ✅Memberi keseimbangan hormon untuk mendapatkan zuriat ✅Kebaikan untuk ibu yang mengandung dan menyusukan bayi ✅Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi ✅Memberikan extra tenaga ✅meningkatkan pengeluaran susu ibu 2kali ganda . 💖KANDUNGAN BAHAN UTAMA💖 ✔️Omega 3 - penting untuk minda ✔️Kolegan ikan - membantu mengurangkan kesan rekahan kulit ✔️Apricot & Delima - antioksidan dan memberikan tenaga ✔️Madu - baik untuk usus dan kulit ibu dan bayi . CARA MAKAN : 1 sachet sehari selepas sarapan koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu di bancuh *jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak , amalkan selang sehari 1 box / 30 sachet ( kegunaan 1 bulan ) tp awas ! makan 3 sachet ramai dah bengkak susu jd makan selang sehari . #dianzvitamilk  #dianzvitamilkoriginal  #dianzvitamilkmurah  #dianzvitamilkbooster  #dianzvitamilkselangor  #vitamilk  #kemamkemasterusmelimpah  #milkbooster  #milkboostermurah  #milkboostermalaysia  #milkboostertestimoni  #milkboosterdianzvitamilk  #milkboosterterbaik  #sayajualdianzvitamin  #sayajualdianvitamin  #dianzvitaminnewpackaging  #bazarpaknil  #visitmyig  #dianzvitaminwithpearl  #sayajualprodukdian  #nanolightenercream  #dianzvitamin  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #produkkecantikkan  #dianzvitaminmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK .	
Whatsapps 0192530305 .	
Nano Lightener Cream 15gram .	
KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ✔ Kesan seawal 7 hari ✔ Memutihkan masalah utama wanita ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur ✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) ✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna ✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera) ✔ Tiada bau-bauan ✔ Krim berwarna light purple ✔ KKM approved .	
CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap) ✔ Tak perlu di bilas ✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini ✔ Berat 15gram . ✔FREE POSTAGE .	
#sayajualproduk #nanolightenercream #krimnano #dianzvitamin #ketiak #missv #leherberdaki #sikugelap #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pencerah #sayajualnanolightenercream	
#sayajualnano #sayajualmurah #bazarpaknil #visitmyig	
#sayajualnanocream #sayajualkrimketiak #sayajualvitamin #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #dianz #dianzmurah #nanolightenermurah #nanolightener #hisaphisapteruscantik #sapusapudahpinkish #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM47 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . Nano Lightener Cream 15gram . KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ✔ Kesan seawal 7 hari ✔ Memutihkan masalah utama wanita ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur ✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) ✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna ✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera) ✔ Tiada bau-bauan ✔ Krim berwarna light purple ✔ KKM approved . CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap) ✔ Tak perlu di bilas ✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini ✔ Berat 15gram . ✔FREE POSTAGE . #sayajualproduk  #nanolightenercream  #krimnano  #dianzvitamin  #ketiak  #missv  #leherberdaki  #sikugelap  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #pencerah  #sayajualnanolightenercream  #sayajualnano  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #visitmyig  #sayajualnanocream  #sayajualkrimketiak  #sayajualvitamin  #produkkecantikkan  #rahsiakecantikkan  #dianz  #dianzmurah  #nanolightenermurah  #nanolightener  #hisaphisapteruscantik  #sapusapudahpinkish  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN
Ready stock !

KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi.

CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam.
🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu.
🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak.
🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari.
.
#ceklawa #ceklawamurah #krimketiak #tipsketiakcerah #ketiakgelap #tipskecantikan #petuaketiakcerah #ceklawaoriginal #nanolightenercream #nanolightenercreamdianz #nanoremovalcream #nanoremovalcreamdianz #vitaminc #daki #tonerbuangdaki #tonerdaki #tonerpelunturdaki #belvya  #ketiakgebu #norahwax #hairremoval #hairremovalcream #azanisscarserum  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM30 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN Ready stock ! KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera. 🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral. 🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati. 🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata. 🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. 🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi. 🍁 Berbau wangi. CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam. 🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu. 🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak. 🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari. . #ceklawa  #ceklawamurah  #krimketiak  #tipsketiakcerah  #ketiakgelap  #tipskecantikan  #petuaketiakcerah  #ceklawaoriginal  #nanolightenercream  #nanolightenercreamdianz  #nanoremovalcream  #nanoremovalcreamdianz  #vitaminc  #daki  #tonerbuangdaki  #tonerdaki  #tonerpelunturdaki  #belvya  #ketiakgebu  #norahwax  #hairremoval  #hairremovalcream  #azanisscarserum  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM38
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CHUBBY CHUBBY
.
💯 ORIGINAL / MONEY BACK GUARANTEE
.
FUNGSI : .
●Membantu menambah selera makan anda.
●Membantu memutih dan mencantikkan kulit.
●Membantu memberi kekuatan atau tenaga pada tubuh.
●Membantu menaikkan berat badan ke tahap ideal.
●Membekalkan vitamin dan collagen yang mencukupi untuk kulit.
●Mengatasi masalah jerawat dan parut.
●Anjal,padat,pejal,montok.
●Memudarkan jerawat.
●Membantu mencerahkan kulit.
●Menaikkan dan membesarkan punggung dan 
dada bagi wanita.
●Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang.
●Membantu menambah susu ibu.
●Baik untuk ibu hamil dan menyusu.
●Mencantikkan kuku dan rambut.
●Merawat masalah tona tak sekata dan parut.
.
CARA MAKAN :
☝1 sachet sehari sebelum makan.
.
KANDUNGAN :
♣ skimmed milk ♣ protein ♣ sugar ♣ vegetable oil ♣ fibers ♣ natural chocolate flavor ♣ natural vanilla flavor ♣ 10 vitamin ♣ 10 mineral ♣ soya lecithin
.
ISI KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX
.
#chubbychubbyweightgainmilk #chubbychubbyweightgainmilkmurah #chubbychubbyweightgain #chubbychubbyweightgainmilkoriginal #chubbychubbyweightgainmilkborong
#ubatgemuk #multivitaminweightgain #kuruskering #pilgemukmurah
#pilgemuk #vitamingemuk  #redbellabodywash #magicjelly #magicjellymurah #magicjellyoriginal #pilsupergemok #pilsupergemukmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #nakgemuk #naktambahberat
RM38 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . CHUBBY CHUBBY . 💯 ORIGINAL / MONEY BACK GUARANTEE . FUNGSI : . ●Membantu menambah selera makan anda. ●Membantu memutih dan mencantikkan kulit. ●Membantu memberi kekuatan atau tenaga pada tubuh. ●Membantu menaikkan berat badan ke tahap ideal. ●Membekalkan vitamin dan collagen yang mencukupi untuk kulit. ●Mengatasi masalah jerawat dan parut. ●Anjal,padat,pejal,montok. ●Memudarkan jerawat. ●Membantu mencerahkan kulit. ●Menaikkan dan membesarkan punggung dan dada bagi wanita. ●Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang. ●Membantu menambah susu ibu. ●Baik untuk ibu hamil dan menyusu. ●Mencantikkan kuku dan rambut. ●Merawat masalah tona tak sekata dan parut. . CARA MAKAN : ☝1 sachet sehari sebelum makan. . KANDUNGAN : ♣ skimmed milk ♣ protein ♣ sugar ♣ vegetable oil ♣ fibers ♣ natural chocolate flavor ♣ natural vanilla flavor ♣ 10 vitamin ♣ 10 mineral ♣ soya lecithin . ISI KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX . #chubbychubbyweightgainmilk  #chubbychubbyweightgainmilkmurah  #chubbychubbyweightgain  #chubbychubbyweightgainmilkoriginal  #chubbychubbyweightgainmilkborong  #ubatgemuk  #multivitaminweightgain  #kuruskering  #pilgemukmurah  #pilgemuk  #vitamingemuk  #redbellabodywash  #magicjelly  #magicjellymurah  #magicjellyoriginal  #pilsupergemok  #pilsupergemukmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme  #nakgemuk  #naktambahberat 
RM64
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
POLISH GLOWING SKINCARE BY NINA EMPIRE
.
Sangat berbaloi dan pastinya harga mampu milik! BERTUKAR KEPADA YANG LEBIH BAIK!!!
Ape yang lebih baik? Of course 
POLISH GLOWING SKINCARE
.
Dalam satu set ada:
1.Papaya Cleanser 
2.Snow White Day Cream 
3.Night Cream 
4.Gel Power

Skincare ni lain dari yang lain. Tekstur krim2 dia serius lain. Sekali pakai je korang dh boleh rasa kesan dia.

Bahan kandungan:
• Papaya
• Cocoa Butter
• Pati Strawberry (Strawberry Extract)
• Pati Anggur (Grape Extract)
• Gel Gluta
• Serbuk Mutiara (Pearl Powder)
• Alpha Arbutin With Hyaluronic Acid
• Vitamin C
• Vitamin E
• Amino Collagen
.
Cara penggunaan:
.
SIANG
Cuci muka dgn Papaya Cleanser
Sapu Snow White Day Cream
In shaa Allah kulit terus cerah glowing
.
MALAM
Cuci muka dgn Papaya Cleanser
Sapu Polish Gel Power nipis2
Sapu Polish Bright Night Cream
.
#polishglowingnnbs #polishglowing #polishglowingmurah #polishglowingoriginal #polishglowingskincare #polishglowingskincaremurah #polishglowingskincareoriginal #sayajualpolishglowingskincare #sayajualpolishglowingskincaremurah #sayajualpolishglowingskincareoriginal #ibuputihninaskincare #sayajualibuputihninaskincare #ibuputihnina #sayajuallaserserummurah #sayajualninaibuputih35g #ibuputihninamurah #ninaskincare #ninaskincaremurah  #laserserumninamurah #patiibuputihmurah #sayajuallaserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM64 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . POLISH GLOWING SKINCARE BY NINA EMPIRE . Sangat berbaloi dan pastinya harga mampu milik! BERTUKAR KEPADA YANG LEBIH BAIK!!! Ape yang lebih baik? Of course POLISH GLOWING SKINCARE . Dalam satu set ada: 1.Papaya Cleanser 2.Snow White Day Cream 3.Night Cream 4.Gel Power Skincare ni lain dari yang lain. Tekstur krim2 dia serius lain. Sekali pakai je korang dh boleh rasa kesan dia. Bahan kandungan: • Papaya • Cocoa Butter • Pati Strawberry (Strawberry Extract) • Pati Anggur (Grape Extract) • Gel Gluta • Serbuk Mutiara (Pearl Powder) • Alpha Arbutin With Hyaluronic Acid • Vitamin C • Vitamin E • Amino Collagen . Cara penggunaan: . SIANG Cuci muka dgn Papaya Cleanser Sapu Snow White Day Cream In shaa Allah kulit terus cerah glowing . MALAM Cuci muka dgn Papaya Cleanser Sapu Polish Gel Power nipis2 Sapu Polish Bright Night Cream . #polishglowingnnbs  #polishglowing  #polishglowingmurah  #polishglowingoriginal  #polishglowingskincare  #polishglowingskincaremurah  #polishglowingskincareoriginal  #sayajualpolishglowingskincare  #sayajualpolishglowingskincaremurah  #sayajualpolishglowingskincareoriginal  #ibuputihninaskincare  #sayajualibuputihninaskincare  #ibuputihnina  #sayajuallaserserummurah  #sayajualninaibuputih35g  #ibuputihninamurah  #ninaskincare  #ninaskincaremurah  #laserserumninamurah  #patiibuputihmurah  #sayajuallaserserumninaskincare  #laserserumninaskincaremurah  #ninaskincareoriginal  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
COMBO IBU PUTIH + LASER SERUM
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
•
KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH & LASER BODY SERUM NINASKINCARE:
▶️ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
▶️ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
▶️ Merawzssydrv
Gffyf
Glat kulit sensitif, kering dan berminyak
▶️ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
▶️ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
▶️ Anti kedutan & anti penuaan
▶️ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
▶️ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
.

#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ninaskincaremurah #laserserum #laserserummurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #ninaskincareibuputih #ninaskincareserum #ninaskincarelaserserummurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #comboninaskincare #comboninaskincaremurah #ibuputihmurah #laserserumninamurah #ninalaserserum #ninaibuputih #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM80 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . COMBO IBU PUTIH + LASER SERUM ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH & LASER BODY SERUM NINASKINCARE: ▶️ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain ▶️ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit ▶️ Merawzssydrv Gffyf Glat kulit sensitif, kering dan berminyak ▶️ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata ▶️ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi ▶️ Anti kedutan & anti penuaan ▶️ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi ▶️ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan . #ninaskincare  #ninaskincareoriginal  #ninaskincaremurah  #laserserum  #laserserummurah  #ibuputih  #ibuputihmurah  #ibuputihninaskincare  #ibuputihninaskincaremurah  #laserserumninaskincaremurah  #ninaskincarelaserserum  #ninaskincareibuputih  #ninaskincareserum  #ninaskincarelaserserummurah  #ibuputihnina  #ibuputihninamurah  #comboninaskincare  #comboninaskincaremurah  #ibuputihmurah  #laserserumninamurah  #ninalaserserum  #ninaibuputih  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM35
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
POLISH FACE NINA .
Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna  ni tau!!
Kesan bole nampak seawal 1 minggu.
.
kandungan .
sugar,sweet almond
cocoa butter, vit e , strawberry seed, micro collagen
.
KELEBIHAN :
menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit
.
Cara pakai polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun cuci muka
jgn lap sapu polish
gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
.
💥 3 kali 1 minggu shj.
💥 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali.
.
100% original✅
Money back guarantee✅
.
#PolishFaceNina #FacePolishNina
#ibuputihninaskincare #ninaskincarelaserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #sheseidomask #ninaskincarecombo #nanoremovalcream  #ninaskincareibuputih  #nanolightenercream  #azanisscarserummurah #mudface #mudfacemask #mudfacialmask #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #ninapolishfacemurah #polishfaceninaskincare #polishfacemurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM35 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . POLISH FACE NINA . Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna ni tau!! Kesan bole nampak seawal 1 minggu. . kandungan . sugar,sweet almond cocoa butter, vit e , strawberry seed, micro collagen . KELEBIHAN : menambah seri shine glowing hilang parut kecut jerawat pudar jeragat cerahkn kulit . Cara pakai polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun cuci muka jgn lap sapu polish gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci . 💥 3 kali 1 minggu shj. 💥 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali. . 100% original✅ Money back guarantee✅ . #PolishFaceNina  #FacePolishNina  #ibuputihninaskincare  #ninaskincarelaserserum  #laserserumnina  #laserserumninaskincare  #pilhormoncina  #pilhormoncinamurah  #sheseidomask  #ninaskincarecombo  #nanoremovalcream  #ninaskincareibuputih  #nanolightenercream  #azanisscarserummurah  #mudface  #mudfacemask  #mudfacialmask  #mudfaceoriginal  #polishfacenina  #ninapolishface  #ninapolishfacemurah  #polishfaceninaskincare  #polishfacemurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM54 
35gram
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
IBU PUTIH NINA 35g
.
KELEBIHAN:
✔mencerahkan kulit seawal seminggu
kecerahan secara alami, sekata & natural
✔tiada kesan sampingan
✔tiada penggelupasan
✔menghaluskan pori-pori
✔menghilangkan jerawat & jeragat serta tompok2 awal penuaan
✔menghilangkan parut & cela
✔mencerahkan bhgn2 gelap spt di celah peha, ketiak, leher & lain2 bhgn kulit bdn.
✔sesuai digunakan pd wajah & bdn

CARA PENGGUNAAN:

CARA 1
Sapu dulu krim muka @ losyen bdn. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pd bhgn diingini & ratakan

ATAU

CARA 2
Campurkan krim ibu putih dgn krim muka @ losyen bdn & ratakan.
.
Lakukan secara rutin setiap hari & lihat kesan kecerahan yg diingini hanya dlm beberapa hari!
.
.
#ninaibuputih20g#ninaibuputih20gmurah #ninaibuputihmurah #mnfoundation4in1murah #ninaskincarelaserserum #laserserumnina #laserserum #laserserumninaskincare #ninaskincareibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputih35g #ninaskincareibuputih35g #ninaibuputih #tatiskincare  #beaumama  #krimhajahramlah #lavamudmurah  #beaumamamurah #izearabodytalk #izearabodytalkmurah #izearabodytalkwhiteslim #jamusedapmalam #jamusedapmalamoriginal #jamusedapmalammurah  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM54 35gram READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . IBU PUTIH NINA 35g . KELEBIHAN: ✔mencerahkan kulit seawal seminggu kecerahan secara alami, sekata & natural ✔tiada kesan sampingan ✔tiada penggelupasan ✔menghaluskan pori-pori ✔menghilangkan jerawat & jeragat serta tompok2 awal penuaan ✔menghilangkan parut & cela ✔mencerahkan bhgn2 gelap spt di celah peha, ketiak, leher & lain2 bhgn kulit bdn. ✔sesuai digunakan pd wajah & bdn CARA PENGGUNAAN: CARA 1 Sapu dulu krim muka @ losyen bdn. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pd bhgn diingini & ratakan ATAU CARA 2 Campurkan krim ibu putih dgn krim muka @ losyen bdn & ratakan. . Lakukan secara rutin setiap hari & lihat kesan kecerahan yg diingini hanya dlm beberapa hari! . . #ninaibuputih20g #ninaibuputih20gmurah  #ninaibuputihmurah  #mnfoundation4in1murah  #ninaskincarelaserserum  #laserserumnina  #laserserum  #laserserumninaskincare  #ninaskincareibuputih  #ibuputihninaskincare  #ibuputihoriginal  #ibuputih35g  #ninaskincareibuputih35g  #ninaibuputih  #tatiskincare  #beaumama  #krimhajahramlah  #lavamudmurah  #beaumamamurah  #izearabodytalk  #izearabodytalkmurah  #izearabodytalkwhiteslim  #jamusedapmalam  #jamusedapmalamoriginal  #jamusedapmalammurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM40
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
[LASER SERUM NINA SKINCARE]
.
KELEBIHAN LASER SERUM NINA SKINCARE
=============================
- Mencerahkan kulit seawal seminggu
- Kecerahan secara alami, sekata dan natural
- Tiada kesan sampingan
- Tiada penggelupasan
- Menghaluskan pori-pori
- Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok 
awal penuaan
- Menghilangkan parut dan cela
- Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, 
leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- Sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
.
#laserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #ninalaserserum #ninaskincarelaserserum #ninaskincare  #ninaskincareibuputih #laserserummurah #ibuputihninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputih35g #ninaskincareibuputih35g #ninaibuputih #ipow #ipownina #ipowninaskincare #ibuputihoxygenwhite #ninaipow #ninaskincare #ipowmurah #ipoworiginal #ninalaserserummurah #ninaskincareibuputihoxygenwhite #ninaskincaremurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM40 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . [LASER SERUM NINA SKINCARE] . KELEBIHAN LASER SERUM NINA SKINCARE ============================= - Mencerahkan kulit seawal seminggu - Kecerahan secara alami, sekata dan natural - Tiada kesan sampingan - Tiada penggelupasan - Menghaluskan pori-pori - Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan - Menghilangkan parut dan cela - Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. - Sesuai digunakan pada wajah dan badan . . #laserserum  #laserserumnina  #laserserumninaskincare  #ninalaserserum  #ninaskincarelaserserum  #ninaskincare  #ninaskincareibuputih  #laserserummurah  #ibuputihninaskincare  #ibuputihoriginal  #ibuputih35g  #ninaskincareibuputih35g  #ninaibuputih  #ipow  #ipownina  #ipowninaskincare  #ibuputihoxygenwhite  #ninaipow  #ninaskincare  #ipowmurah  #ipoworiginal  #ninalaserserummurah  #ninaskincareibuputihoxygenwhite  #ninaskincaremurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT + JERAWAT + JERAGAT + KULIT KUSAM + KULIT KERING + KULIT GELAP + PARUT + BEKAS JERAWAT
.
BEAUTY SOAP
- Bertindak sebagai agen pembersih
- Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
- Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
- Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam
- Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa

Cara Penggunaan: - Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi dan malam)

UV CREAM
- Diperkaya dengan ramuan semula jadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semula jadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
- Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit
Cara Penggunaan:
- Ratakan krim ke seluruh wajah atau bahagian yang perlu pada waktu siang 
NIGHT CREAM
- Sangat berkesan untuk meredakan, memudarkan dan menghilangkan jerawat, jeragat dan juga anti kedutan
- Mengurangkan masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompok gelap dan masalah kulit yang lain
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
- Tanpa pengelupasan
Cara Penggunaan:
- Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) .

#nourainmurah#nourain 
#nourainskincare#nourain3in1 #nourain4in1
#dnarsskincaremurah
#azcosmeticmurah#olicandy 
#aurawhite#symabeauty #nourainoriginal #malaysiashoponline #malaysiaonlineshop #malaysianigshop #instashop #instashopmurah #originalproduct #onlineshopmurah #onlineshop #originalshop #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM47 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT + JERAWAT + JERAGAT + KULIT KUSAM + KULIT KERING + KULIT GELAP + PARUT + BEKAS JERAWAT . BEAUTY SOAP - Bertindak sebagai agen pembersih - Menjadikan kulit yang gebu dan lembut - Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat - Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam - Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri - Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa Cara Penggunaan: - Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi dan malam) UV CREAM - Diperkaya dengan ramuan semula jadi - Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semula jadi - Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak - Memperbaiki struktur kulit secara mendalam - Sesuai bagi semua jenis kulit Cara Penggunaan: - Ratakan krim ke seluruh wajah atau bahagian yang perlu pada waktu siang NIGHT CREAM - Sangat berkesan untuk meredakan, memudarkan dan menghilangkan jerawat, jeragat dan juga anti kedutan - Mengurangkan masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela - Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompok gelap dan masalah kulit yang lain - Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa - Tanpa pengelupasan Cara Penggunaan: - Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) . #nourainmurah #nourain  #nourainskincare #nourain3in1  #nourain4in1  #dnarsskincaremurah  #azcosmeticmurah #olicandy  #aurawhite #symabeauty  #nourainoriginal  #malaysiashoponline  #malaysiaonlineshop  #malaysianigshop  #instashop  #instashopmurah  #originalproduct  #onlineshopmurah  #onlineshop  #originalshop  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM87
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
NOURAIN SET EXCLUSIVE 4in1
.
❤Nourain Beauty Soap
- Bertindak sebagai agen pembersih.
- Menjadikan kulit yang gebu dan lembut.
- Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat.
- Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.
- Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa.
.
❤Night cream
-Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan
- Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
- Tanpa pengelupasan untuk kulit normal
.
❤UV foundation
- Diperkaya dengan ramuan semulajadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
-Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit
.
❤Facial Toner .
- Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kuit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan kulit wajah.
- Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutupkan kembali pori-pori kulit dan mengembalikan kelembapan kulit .
#nourainsetexclusive #nourainsetexclusivemurah#nourainsetexclusiveoriginal #nourainsetekslusif#nourainseteksklusifmurah#nourainsetekslusiforiginal #nourain4in1#nourain4in1murah #nourain4in1original#makeupmurah #makeuporiginal #makeupborong#kosmetikborong #kosmetikmurah#kosmetikoriginal #sabunmuka #wajahgebudanhalus #nourain3in1 #nourainmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM87 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . NOURAIN SET EXCLUSIVE 4in1 . ❤Nourain Beauty Soap - Bertindak sebagai agen pembersih. - Menjadikan kulit yang gebu dan lembut. - Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat. - Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam. - Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri. - Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa. . ❤Night cream -Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan - Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela - Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain. - Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa - Tanpa pengelupasan untuk kulit normal . ❤UV foundation - Diperkaya dengan ramuan semulajadi - Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi - Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak -Memperbaiki struktur kulit secara mendalam - Sesuai bagi semua jenis kulit . ❤Facial Toner . - Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kuit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan kulit wajah. - Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutupkan kembali pori-pori kulit dan mengembalikan kelembapan kulit . #nourainsetexclusive  #nourainsetexclusivemurah #nourainsetexclusiveoriginal  #nourainsetekslusif #nourainseteksklusifmurah #nourainsetekslusiforiginal  #nourain4in1 #nourain4in1murah  #nourain4in1original #makeupmurah  #makeuporiginal  #makeupborong #kosmetikborong  #kosmetikmurah #kosmetikoriginal  #sabunmuka  #wajahgebudanhalus  #nourain3in1  #nourainmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM20
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
ALOEVERA NATURE REPUBLIC
.
Fungsi asasnya adalah melembapkan kulit bdn & rambut, diperbuat asli drp Aloe Vera @ lidah buaya.
Aloevera Nature Republic disertifikasi oleh CCOF
(California Certified Organic Farmers)
.
Antara fungsi :
1.Sleeping mask
2.Pelembap setelah waxing
3.Perawatan utk bibir agar bibir lembap & tidak pecah
4.Mask utk mata agar mata lebih rileks
5.Perawatan utk rambut agar rambut menjadi lebih bersinar & lebih sihat
6.Nail care essence agar kuku sihat, kuat & tidak kering
7.Pelembap menenangkan wajah akibat sunburn
8.Untuk base makeup agar makeup lebih tahan lama serta wajah sentiasa lembap
9.Sebagai pelembap kulit tubuh.
.
#aloeverasoothinggel #aloevera #aloeveragelnaturerepublic #aloeveranaturerepublic #aloeveragel
#aloevera #aloeveragel #naturerepublic #aloeveragelmurah #naturerepublicmurah #aloeveramurah #soothinggel #aloeveranaturerepublic #trutoxglow #aloveragelmurah #aloveramurah #truedetox #ephyraskinbar #naturerepublicmurah #sabunamma #ameyrahcoffee #coffeemontok  #satinskinzmurah #satinskinzpremium #jamubidankampung #azanisscarserum #azanisadvanced #redbellabodywash #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM20 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . ALOEVERA NATURE REPUBLIC . Fungsi asasnya adalah melembapkan kulit bdn & rambut, diperbuat asli drp Aloe Vera @ lidah buaya. Aloevera Nature Republic disertifikasi oleh CCOF (California Certified Organic Farmers) . Antara fungsi : 1.Sleeping mask 2.Pelembap setelah waxing 3.Perawatan utk bibir agar bibir lembap & tidak pecah 4.Mask utk mata agar mata lebih rileks 5.Perawatan utk rambut agar rambut menjadi lebih bersinar & lebih sihat 6.Nail care essence agar kuku sihat, kuat & tidak kering 7.Pelembap menenangkan wajah akibat sunburn 8.Untuk base makeup agar makeup lebih tahan lama serta wajah sentiasa lembap 9.Sebagai pelembap kulit tubuh. . #aloeverasoothinggel  #aloevera  #aloeveragelnaturerepublic  #aloeveranaturerepublic  #aloeveragel  #aloevera  #aloeveragel  #naturerepublic  #aloeveragelmurah  #naturerepublicmurah  #aloeveramurah  #soothinggel  #aloeveranaturerepublic  #trutoxglow  #aloveragelmurah  #aloveramurah  #truedetox  #ephyraskinbar  #naturerepublicmurah  #sabunamma  #ameyrahcoffee  #coffeemontok  #satinskinzmurah  #satinskinzpremium  #jamubidankampung  #azanisscarserum  #azanisadvanced  #redbellabodywash  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM54
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
GLUTA LACHEL
ISI : 30 capsule
FDA : 10-1-01949-1-0810
.
Manfaat:
✔ Memutihkan kulit tubuh, kulit punggung, ketiak dan celah-celah lipatan lainnya yang memang gelap secara kekal
✔ Memudarkan Flek, bintik hitam, bekas jerawat dan juga luka yang sudah bertahun-tahun membekas
✔ Mengurangi minyak di wajah sehingga mencegah JERAWAT BATU, bintik-bintik hitam, menutup pori-pori besar, jerawat infeksi,
✔ Memerahkan pigmen puting susu dan bibir secarakekal
✔ Mengurangi selulit di badan & juga mengencangkan tubuh
✔ Kuku dan rambut menjadi semakin panjang & kuat
✔ Mengurangi jerawat dibadan
✔ Menunda penuaan dini
✔ Meningkatkan daya tahan tubuh
.
#glutalapunzel #glutalapunzelmurah #glutalapunzeloriginal #glutalapunzelmalaysia #glutalapunzelori #glutalapunzelorimurah #glutapanacea #glutalachel #glutalacheloriginal #glutalachelmalaysia #glutalachelmurah #kcolly #emilay #perlacoffee #babiesblink #sayajualborong #sayajualmurah #visitig #bazarpaknil #sayajual #lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah  #beautysecret #malaysiabazaar #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM54 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . GLUTA LACHEL ISI : 30 capsule FDA : 10-1-01949-1-0810 . Manfaat: ✔ Memutihkan kulit tubuh, kulit punggung, ketiak dan celah-celah lipatan lainnya yang memang gelap secara kekal ✔ Memudarkan Flek, bintik hitam, bekas jerawat dan juga luka yang sudah bertahun-tahun membekas ✔ Mengurangi minyak di wajah sehingga mencegah JERAWAT BATU, bintik-bintik hitam, menutup pori-pori besar, jerawat infeksi, ✔ Memerahkan pigmen puting susu dan bibir secarakekal ✔ Mengurangi selulit di badan & juga mengencangkan tubuh ✔ Kuku dan rambut menjadi semakin panjang & kuat ✔ Mengurangi jerawat dibadan ✔ Menunda penuaan dini ✔ Meningkatkan daya tahan tubuh . #glutalapunzel  #glutalapunzelmurah  #glutalapunzeloriginal  #glutalapunzelmalaysia  #glutalapunzelori  #glutalapunzelorimurah  #glutapanacea  #glutalachel  #glutalacheloriginal  #glutalachelmalaysia  #glutalachelmurah  #kcolly  #emilay  #perlacoffee  #babiesblink  #sayajualborong  #sayajualmurah  #visitig  #bazarpaknil  #sayajual  #lokalah  #beautyproducts  #beautycare  #beautycaremurah  #beautysecret  #malaysiabazaar  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
SUPPLEMENT MAMPU MILIK. 
100 biji
.
Kelebihan ViITAMIN C 1000mg:
.
1. Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
2. Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
3. Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
4. Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan,
akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
5. Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
6. Sesuai untuk ibu mengandung
7. Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak).
8. Sesuai diambil ketika period.
9. Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan.
10. Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
.
#vitaminc #vitamincphgpharma #vitc #vitamincmurah #vitamincphgpharmamurah #vitcmurah #vitamincoriginal #vitamincphgpharmaoriginal #vitcoriginal 
#vitaminc1000mg #vitamincphgpharma1000mg #vitc1000mg #feedbackvitamincphgpharma
#testimonivitamincphgpharma #vitamindianpixy  #dianpixy_official #dianvitamincoriginal #dianzvitc #taiping #johor #bazarfemes #onlineshop #sayajualmurah #produkkesihatan  #vitamincpahangpharma #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM50 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . SUPPLEMENT MAMPU MILIK. 100 biji . Kelebihan ViITAMIN C 1000mg: . 1. Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening. 2. Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit. 3. Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual. 4. Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan, akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus 5. Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas 6. Sesuai untuk ibu mengandung 7. Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak). 8. Sesuai diambil ketika period. 9. Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan. 10. Memudarkan parut2 dimuka dan badan. . #vitaminc  #vitamincphgpharma  #vitc  #vitamincmurah  #vitamincphgpharmamurah  #vitcmurah  #vitamincoriginal  #vitamincphgpharmaoriginal  #vitcoriginal  #vitaminc1000mg  #vitamincphgpharma1000mg  #vitc1000mg  #feedbackvitamincphgpharma  #testimonivitamincphgpharma  #vitamindianpixy  #dianpixy_official  #dianvitamincoriginal  #dianzvitc  #taiping  #johor  #bazarfemes  #onlineshop  #sayajualmurah  #produkkesihatan  #vitamincpahangpharma  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Окрашивание волос #keune от  мастера Елены Чиковой
🏠 Салон лицензированной косметологии'Фабрика Красоты'
✅ул. Циолковского,29
📱8(902)098-4333
☎(8442)563-563
@fabrika_krasoti_34 
@salon_krasoti_volgograd 
@studia_volos34 
#окрашиваниелюбойсложности #окрашиваниеволгоград #смывкачерного #кератин #кератинволгоград #смывкацвета #стрижка #тонирование #ламинированиеволос #hair #haircolor #likefoto #like4like #likeforlike #followme #followforfollowme #nofilter #vscocam #vcsrussia #биоламинированиеволос  #биозавивкаволос #Волгоград
Окрашивание волос #keune  от мастера Елены Чиковой 🏠 Салон лицензированной косметологии'Фабрика Красоты' ✅ул. Циолковского,29 📱8(902)098-4333 ☎(8442)563-563 @fabrika_krasoti_34 @salon_krasoti_volgograd @studia_volos34 #окрашиваниелюбойсложности  #окрашиваниеволгоград  #смывкачерного  #кератин  #кератинволгоград  #смывкацвета  #стрижка  #тонирование  #ламинированиеволос  #hair  #haircolor  #likefoto  #like4like  #likeforlike  #followme  #followforfollowme  #nofilter  #vscocam  #vcsrussia  #биоламинированиеволос  #биозавивкаволос  #Волгоград 
RM184
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Siapa nak combo dua2 ni? Murah2 je saya jual.
.
Apa beza dua ni? 
Kcolly sweet 17 (Kiri) lebih kepada merawat masalah dalaman seperti kulit, kuku, penghadaman Dan lain2 masalah dalaman
.
Kcolly white booster pula fokus kepada pencerahan kulit
.
Jangan risau!! Keduanya boleh diambil serentak!! Ready stock!
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollywhitebooster #kcollycombo #kcollycombomurah #kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah #kcollysweet17murah #kcollyori #focuswhitebooster #focuswhite #heightup  #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollymurah #satinskinz  #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #kcollypinkishskinmurah  #azanisscarserum #bustupexpress #kcollypinkishskinmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM184 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Siapa nak combo dua2 ni? Murah2 je saya jual. . Apa beza dua ni? Kcolly sweet 17 (Kiri) lebih kepada merawat masalah dalaman seperti kulit, kuku, penghadaman Dan lain2 masalah dalaman . Kcolly white booster pula fokus kepada pencerahan kulit . Jangan risau!! Keduanya boleh diambil serentak!! Ready stock! . #kcolly  #kcollysweet17  #kcollywhitebooster  #kcollycombo  #kcollycombomurah  #kcollyoriginal  #kcollyoriginalmurah  #kcollysweet17murah  #kcollyori  #focuswhitebooster  #focuswhite  #heightup  #combokcolly  #kcollyoriginal  #kcollyboostermurah  #kcollymurah  #satinskinz  #kcollybooster  #satinskinzpremium  #ephyrapremium  #kcollypinkishskinmurah  #azanisscarserum  #bustupexpress  #kcollypinkishskinmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER
.
KANDUNGAN:
L-Glutathione 500mg Plus
Pearl powder
Sakura extract
Tremella Fuciformis
Coenzyme Q10
Vitamin C
.
GEBU YG ANJAL REMAJA SERTA SIHAT PUTIH MERONA .
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yg membantu anda merasai perubahan kulit yg nyata berbeza.
.
8 Kelebihan UTAMA FOCUS WHITE BOOSTER : 
1- memutihkan seluruh tubuh bdn 
2- awet muda & lebih bertenaga
3- melembapkan kulit 
4- menghilangkan jerawat 
5-membantu menghilangkan jeragat 
6-menghilangkan parut 
7-melawaskan pembuangan air besar 
8- mencerah & memerahkan melanin kulit yg hitam
.
CARA PENGAMBILAN:
🔹Amalkan 2 kapsul setiap mlm sebelum tidur beserta segelas air suam.
🔹Atau amal 1 kapsul pg setengah jam sebelum sarapan & 1 kapsul mlm sebelum mkn mlm.
🔹Banyakkan minum air bersih sepnjg hari
.
PENYIMPANAN:
Simpan di tempat yg kering di bwh suhu 30°c.
Lindungi dr cahaya & kelembapan!
.
60 KAPSUL/botol
Tahan selama 1-2 bulan pengambilan!
.
.
#kcolly #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #kcollysweet17 #kcollycombo #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollymurah #satinskinz  #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #olicandy #beautysecretshalicious  #azanisscarserum #bustupexpress #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskin  #babiesblink 
#kcollyfocuswhiteboosteroriginal  #lokalah #beautyproducts #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM100 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER . KANDUNGAN: L-Glutathione 500mg Plus Pearl powder Sakura extract Tremella Fuciformis Coenzyme Q10 Vitamin C . GEBU YG ANJAL REMAJA SERTA SIHAT PUTIH MERONA . Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yg membantu anda merasai perubahan kulit yg nyata berbeza. . 8 Kelebihan UTAMA FOCUS WHITE BOOSTER : 1- memutihkan seluruh tubuh bdn 2- awet muda & lebih bertenaga 3- melembapkan kulit 4- menghilangkan jerawat 5-membantu menghilangkan jeragat 6-menghilangkan parut 7-melawaskan pembuangan air besar 8- mencerah & memerahkan melanin kulit yg hitam . CARA PENGAMBILAN: 🔹Amalkan 2 kapsul setiap mlm sebelum tidur beserta segelas air suam. 🔹Atau amal 1 kapsul pg setengah jam sebelum sarapan & 1 kapsul mlm sebelum mkn mlm. 🔹Banyakkan minum air bersih sepnjg hari . PENYIMPANAN: Simpan di tempat yg kering di bwh suhu 30°c. Lindungi dr cahaya & kelembapan! . 60 KAPSUL/botol Tahan selama 1-2 bulan pengambilan! . . #kcolly  #focuswhitebooster  #focuswhite  #heightup  #kcollysweet17  #kcollycombo  #combokcolly  #kcollyoriginal  #kcollyboostermurah  #kcollyfocuswhitebooster  #kcollymurah  #satinskinz  #kcollybooster  #satinskinzpremium  #ephyrapremium  #olicandy  #beautysecretshalicious  #azanisscarserum  #bustupexpress  #kcollypinkishskinmurah  #kcollypinkishskin  #babiesblink  #kcollyfocuswhiteboosteroriginal  #lokalah  #beautyproducts  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM96
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K-COLLY
.
JOM DPTKN SEKARANG KCOLLY YG TERLAJAK HABIS NI...NK PUTIH2 BAGAI GUNALAH KCOLLY... Kebaikan dan Kelebihan K-Colly  Sweet 17 Korean Whitening Collagen Yang Murah Ini: - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu-ibu yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit dan telapak kaki
- Mengecilkan pori-pori kulit kesan daripada kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja serta wanita mengandung.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
#kcolly #focuswhite #heightup #kcollysweet17 #kcollycombo #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollymurah #satinskinz  #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #olicandy #beautysecretshalicious  #azanisscarserum #bustupexpress #zofeabeautysecret  #babiesblink #nanolightenercream
#kcollyfocuswhiteboosteroriginal  #focuswhitebooster #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #beautyproducts #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM96 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . K-COLLY . JOM DPTKN SEKARANG KCOLLY YG TERLAJAK HABIS NI...NK PUTIH2 BAGAI GUNALAH KCOLLY... Kebaikan dan Kelebihan K-Colly Sweet 17 Korean Whitening Collagen Yang Murah Ini: - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah - Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering - Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata - Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka - Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin - Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari - Baik untuk ibu-ibu yg hamil atau menyusukan anak - Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman - Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut - Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka - Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah - Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit dan telapak kaki - Mengecilkan pori-pori kulit kesan daripada kerosakan kulit - Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit - Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja serta wanita mengandung. - Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi . #kcolly  #focuswhite  #heightup  #kcollysweet17  #kcollycombo  #combokcolly  #kcollyoriginal  #kcollyboostermurah  #kcollyfocuswhitebooster  #kcollymurah  #satinskinz  #kcollybooster  #satinskinzpremium  #ephyrapremium  #olicandy  #beautysecretshalicious  #azanisscarserum  #bustupexpress  #zofeabeautysecret  #babiesblink  #nanolightenercream  #kcollyfocuswhiteboosteroriginal  #focuswhitebooster  #kcollypinkishskin  #kcollypinkishskinmurah  #beautyproducts  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM160
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SATIN SKINZ COMBO : SATIN SKINZ GLUTA TABS + SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ GLUTA TABS: .
1️⃣ Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih .
2️⃣ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
3️⃣ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
4️⃣ Wajah lebih segar dan berseri
5️⃣ Menyekat pembentukan jerawat
6️⃣ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
7️⃣ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
8️⃣ Meransangkan peningkatan kolagen
9️⃣ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
🔟 Mengurangkan pigmentasi & garis halus
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
.
1⃣SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal
2⃣ Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn
3⃣ Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH
4⃣ Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
5⃣ Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox!
6⃣ Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
7⃣ Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
8⃣Merawat penyakit resdung dan bersin2
9⃣ Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi 🔟 Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain!
.
#satinskinzglutatabs #satinskinzglutatabsmurah #satinskinzglutatabsoriginal #satinskinzfacial #satinskinzfacialmurah #satinskinzskincare #dianzvitamin  #olicandy  #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal  #satinskinzacnecream #satinskinzwhiteboostermurah #satinskinzcombo #satinskinzacnecreammurah #satinskinzwhitebooster  #satinskinzcombomurah #satinskinzacneserum #satinskinzbotanicalserum #satinskinzfemininewash #satinskinzoriginal #satinskinzevefemininewash #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM160 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . SATIN SKINZ COMBO : SATIN SKINZ GLUTA TABS + SATIN SKINZ WHITE BOOSTER . KELEBIHAN SATIN SKINZ GLUTA TABS: . 1️⃣ Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih . 2️⃣ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang 3️⃣ Menaikkan rona merah jambu pada wajah 4️⃣ Wajah lebih segar dan berseri 5️⃣ Menyekat pembentukan jerawat 6️⃣ Menghilangkan parut 5x lebih cepat 7️⃣ Memutihkan kawasan intim dan pelipat 8️⃣ Meransangkan peningkatan kolagen 9️⃣ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati 🔟 Mengurangkan pigmentasi & garis halus . KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER . 1⃣SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal 2⃣ Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn 3⃣ Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH 4⃣ Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin 5⃣ Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox! 6⃣ Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat 7⃣ Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar 8⃣Merawat penyakit resdung dan bersin2 9⃣ Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi 🔟 Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! . #satinskinzglutatabs  #satinskinzglutatabsmurah  #satinskinzglutatabsoriginal  #satinskinzfacial  #satinskinzfacialmurah  #satinskinzskincare  #dianzvitamin  #olicandy  #satinskinzpremium  #satinskinzpremiummurah  #satinskinzpremiumoriginal  #satinskinzacnecream  #satinskinzwhiteboostermurah  #satinskinzcombo  #satinskinzacnecreammurah  #satinskinzwhitebooster  #satinskinzcombomurah  #satinskinzacneserum  #satinskinzbotanicalserum  #satinskinzfemininewash  #satinskinzoriginal  #satinskinzevefemininewash  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM105
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SATIN SKINZ GLUTA TABS
.
Terpaksa cantik Uollllssss !!
EXTRA GLUTATHIONE & EXTRA ASTAXANTHIN untuk kulit yg lebih cerah merona di samping merawat kulit dari dalaman tanpa pengelupasan atau keradangan
.
Rahsia dan fungsi GLUTATHIONE PLUS FORMULA (botol pink)
✔satu badan putih merona dengan kuasa nano
✔menghilangkan jeragat 10x lebih berkesan
✔bibir lebih merah tanpa perlu gincu
✔memutihkan kawasan ketiak & celahan tersembunyi
✔mencuci datah & toxin dalam badan
✔merapatkan liang pori yang terbuka
.
Rahsia dan fungsi ASTAXANTHIN PLUS FORMULA (botol biru)
✔merawat jerawat secara mendalam
✔menghilangkan parut degil dan hitam
✔merawat permukaan kulit yang berkawah
✔memberi tenaga & kecergasan badan dan minda
✔mengelakkan kerosakan DNA meningkatkan metabolisma badan
.
#satinskinz2u #satinskinzpremium #satinskinz #satinskinzpremiummurah #satinskinzwhitebooster #satinskinzacnecream #satinskinzserum #satinskinzfemininewash #satinskinzpremium #satinskinzoriginal #satinskinzmurah #satinskinzwhiteboostermurah #satinskinzfacial #satinskinzskincareoriginal #satinskinzskincaremurah #whitebooster #dtrimmalaysia #dtrimmurah #mudfacestaynaturalmurah #satinskinzcombo #setcombosatinskinz #satinskinzglutatabs #satinskinzglutatabsoriginal #satinskinzglutatabsmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM105 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . SATIN SKINZ GLUTA TABS . Terpaksa cantik Uollllssss !! EXTRA GLUTATHIONE & EXTRA ASTAXANTHIN untuk kulit yg lebih cerah merona di samping merawat kulit dari dalaman tanpa pengelupasan atau keradangan . Rahsia dan fungsi GLUTATHIONE PLUS FORMULA (botol pink) ✔satu badan putih merona dengan kuasa nano ✔menghilangkan jeragat 10x lebih berkesan ✔bibir lebih merah tanpa perlu gincu ✔memutihkan kawasan ketiak & celahan tersembunyi ✔mencuci datah & toxin dalam badan ✔merapatkan liang pori yang terbuka . Rahsia dan fungsi ASTAXANTHIN PLUS FORMULA (botol biru) ✔merawat jerawat secara mendalam ✔menghilangkan parut degil dan hitam ✔merawat permukaan kulit yang berkawah ✔memberi tenaga & kecergasan badan dan minda ✔mengelakkan kerosakan DNA meningkatkan metabolisma badan . #satinskinz2u  #satinskinzpremium  #satinskinz  #satinskinzpremiummurah  #satinskinzwhitebooster  #satinskinzacnecream  #satinskinzserum  #satinskinzfemininewash  #satinskinzpremium  #satinskinzoriginal  #satinskinzmurah  #satinskinzwhiteboostermurah  #satinskinzfacial  #satinskinzskincareoriginal  #satinskinzskincaremurah  #whitebooster  #dtrimmalaysia  #dtrimmurah  #mudfacestaynaturalmurah  #satinskinzcombo  #setcombosatinskinz  #satinskinzglutatabs  #satinskinzglutatabsoriginal  #satinskinzglutatabsmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM66
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER.
2 botol Satin skinz white booster
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

1⃣SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal
2⃣ Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn
3⃣ Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH
4⃣ Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
5⃣ Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox!
6⃣ Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
7⃣ Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
8⃣Merawat penyakit resdung dan bersin2
9⃣ Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi 🔟 Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! .
#satinskinzmurah #satinskinzoriginal #satinskinzwhitebooster #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzoriginalmurah #satinskinzmurah #satinskinzwhiteboostermurah #satinskinzfacial #satinskinzskincareoriginal #satinskinzskincaremurah #whitebooster #satinskinzcombo #dtrimmurah #mudfacestaynaturalmurah #satinskinzcombo #setcombosatinskinz #satinskinzglutatabs #satinskinzglutatabsoriginal #satinskinzglutatabsmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM66 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . SATIN SKINZ WHITE BOOSTER. 2 botol Satin skinz white booster . KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER 1⃣SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal 2⃣ Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn 3⃣ Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH 4⃣ Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin 5⃣ Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox! 6⃣ Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat 7⃣ Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar 8⃣Merawat penyakit resdung dan bersin2 9⃣ Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi 🔟 Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! . #satinskinzmurah  #satinskinzoriginal  #satinskinzwhitebooster  #satinskinz  #satinskinzpremium  #satinskinz2u  #satinskinzoriginalmurah  #satinskinzmurah  #satinskinzwhiteboostermurah  #satinskinzfacial  #satinskinzskincareoriginal  #satinskinzskincaremurah  #whitebooster  #satinskinzcombo  #dtrimmurah  #mudfacestaynaturalmurah  #satinskinzcombo  #setcombosatinskinz  #satinskinzglutatabs  #satinskinzglutatabsoriginal  #satinskinzglutatabsmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM89
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Kurus dalam 7 hari
Produk ini berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan
Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja produk yang membahayakan kesihatan
.
Kelebihan DMS FAT AWAY CHOCO:
🔶Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
🔶Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
🔶Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
🔶Membantu menyingkirkan toksik dalam badan
🔶Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
🔶Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
🔶Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
🔶Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
🔶Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
🔶Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
🔶Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam
.
🔥7 Kelebihan Utama anda bakal rasai ialah:
👉Detoxification (Penyingkiran toksin)
👉Burn fats (Pembakaran Lemak)
👉Prevent constipation (Mencegah Sembelit)
👉Prevent diarrhoea (Mencegah Cirit-birit)
👉Increase metabolism (Meningkatkan Metabolisma Badan)
👉Anti oxidant (Anti Oksida)
👉Anti aging (Anti Penuaan)
👉Provides calcium for bones (Bekalkan Kalsium kepada Tulang)
.
✓Organik
✓Selamat
✓Tanpa bahan kimia merbahaya
✓Pantas dan berkesan
✓Halal
.
ISI KANDUNGAN:
1BOX =(21 tablet)
Dimakan untuk 21 hari
.
#DmsFatAwayChoco #DmsFatAwayChocoMurah #FatAwayChocoDMS #FatAwayChocoDMSMurah
#DMSFatAwayChocoOriginal
#FatAwayChoco #FatAwayChocoMurah #FatAwayChocoDMS #dmsfataway #dmsfatawaymurah #fatawaydms #fatawaymurah #islim #missslim #missslimdms #missslimdms360 #loveslim #loveslimdms #loveslimdms360 #fatloss #fatlossdms #fatlossdms360 #dmsfatloss #dmsfatlossmurah #fatlossmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM89 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . Kurus dalam 7 hari Produk ini berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja produk yang membahayakan kesihatan . Kelebihan DMS FAT AWAY CHOCO: 🔶Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan 🔶Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol 🔶Membantu menguatkan imun sistem dalam badan 🔶Membantu menyingkirkan toksik dalam badan 🔶Membantu meningkatkan kalsium pada tulang 🔶Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda 🔶Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan 🔶Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit 🔶Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat 🔶Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan 🔶Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam . 🔥7 Kelebihan Utama anda bakal rasai ialah: 👉Detoxification (Penyingkiran toksin) 👉Burn fats (Pembakaran Lemak) 👉Prevent constipation (Mencegah Sembelit) 👉Prevent diarrhoea (Mencegah Cirit-birit) 👉Increase metabolism (Meningkatkan Metabolisma Badan) 👉Anti oxidant (Anti Oksida) 👉Anti aging (Anti Penuaan) 👉Provides calcium for bones (Bekalkan Kalsium kepada Tulang) . ✓Organik ✓Selamat ✓Tanpa bahan kimia merbahaya ✓Pantas dan berkesan ✓Halal . ISI KANDUNGAN: 1BOX =(21 tablet) Dimakan untuk 21 hari . #DmsFatAwayChoco  #DmsFatAwayChocoMurah  #FatAwayChocoDMS  #FatAwayChocoDMSMurah  #DMSFatAwayChocoOriginal  #FatAwayChoco  #FatAwayChocoMurah  #FatAwayChocoDMS  #dmsfataway  #dmsfatawaymurah  #fatawaydms  #fatawaymurah  #islim  #missslim  #missslimdms  #missslimdms360  #loveslim  #loveslimdms  #loveslimdms360  #fatloss  #fatlossdms  #fatlossdms360  #dmsfatloss  #dmsfatlossmurah  #fatlossmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM77
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
FAT LOSS DMS @ LOVE SLIM @ MISS SLIM
.
✅NEW PACKAGING
✅menurunkan berat badan.
✅melangsing dan mengecilkan otot perut.
✅membakar dan mengurangkan lemak tepu.
✅melawaskan pembuangan air besar.
✅mengurangkan nafsu makan.
.
🙅🏼Kesan sampingan yang tidak akan berlaku jika consume love slim :~
Cirit-birit
Jantung laju
Sembelit
Muntah-muntah
Pening dan loya
Badan menggigil
Panas berlebihan
Dll
Cuma tak sampai sebulan!!Anda akan rasakan hasilnya!
.
Ready stock✅
Fast Delivery 🚚
Stok Memang Laju✅
Laku Keras✅
.
#elites7murah #elites7  #lemonex #lemonexmurah #nakkurus #qurosemurah #glowingserum  #islimdms360 #islimdms #dms360islim #islimdms360murah #islimdms360original #islim #missslim #missslimdms #missslimdms360 #loveslim #loveslimdms #loveslimdms360 #fatloss #fatlossdms #fatlossdms360 #dmsfatloss #dmsfatlossmurah #fatlossmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM77 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . FAT LOSS DMS @ LOVE SLIM @ MISS SLIM . ✅NEW PACKAGING ✅menurunkan berat badan. ✅melangsing dan mengecilkan otot perut. ✅membakar dan mengurangkan lemak tepu. ✅melawaskan pembuangan air besar. ✅mengurangkan nafsu makan. . 🙅🏼Kesan sampingan yang tidak akan berlaku jika consume love slim :~ Cirit-birit Jantung laju Sembelit Muntah-muntah Pening dan loya Badan menggigil Panas berlebihan Dll Cuma tak sampai sebulan!!Anda akan rasakan hasilnya! . Ready stock✅ Fast Delivery 🚚 Stok Memang Laju✅ Laku Keras✅ . #elites7murah  #elites7  #lemonex  #lemonexmurah  #nakkurus  #qurosemurah  #glowingserum  #islimdms360  #islimdms  #dms360islim  #islimdms360murah  #islimdms360original  #islim  #missslim  #missslimdms  #missslimdms360  #loveslim  #loveslimdms  #loveslimdms360  #fatloss  #fatlossdms  #fatlossdms360  #dmsfatloss  #dmsfatlossmurah  #fatlossmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM160
READY!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
AURAWHITE SPARKLE DIAMOND NEW! .
❤Aurawhite Sparkle Diamond Ex Powder❤ dijamin original
.
Minuman kecantikan 3 generasi Aurawhite Sparkle Diamond terpancar kecantikan sebenar. .
🔴Advanced Formula
🔴 Dari Kolagen Nano Trepeptide Complex
🔴Lebih Padat Lebih Sedap & Lebih Halus
🔴Penyerapan Sempurna untuk kulit lebih cerah,anjal dan gebu. .
Minuman Kecantikan 3 generasi Aurawhite Sparkle Diamond . Terpancar kecantikan Sebenar dengan pencerahan berganda. Kulit makin cerah ,anjal dan gebu.
.
Nak tahu kebaikkan Aurawhite Sparkle Diomond ni?
✔ Kesann pencerahann kulitt 10x cepat dari biasa
✔ Harga cukup berbaloi ✔ Kesann yang cepat
✔ Semua jenis kulitt sesuai ✔ Tindak balas yang cepat ✔ Tiada bahan terlarang ✔ Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna
✔ Jerawatt cepat kecut ✔ Merawatt masalah kulitt
✔ Mengatasi masalah kulitt berminyak
✔ Menutup pori kulitt yang terbuka
✔ Rasanya yang sangat sedapp untuk di minum setiap hari
✔ Percuma shaker dan & sabun pencerahh badan .
#aurawhite #aurawhitesparklediamond  #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #aurawhitecollagen #aurawhitegoldcollagen #aurawhitemurah #aurawhitesparklediamondmurah #aurawhiteoriginal #aurawhitesparklediamondoriginal #aurawhitegold  #aurawhitebubbly#auramensoapmurah #aurawhitebubbly  #aurawhitebeauty #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM160 READY!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . AURAWHITE SPARKLE DIAMOND NEW! . ❤Aurawhite Sparkle Diamond Ex Powder❤ dijamin original . Minuman kecantikan 3 generasi Aurawhite Sparkle Diamond terpancar kecantikan sebenar. . 🔴Advanced Formula 🔴 Dari Kolagen Nano Trepeptide Complex 🔴Lebih Padat Lebih Sedap & Lebih Halus 🔴Penyerapan Sempurna untuk kulit lebih cerah,anjal dan gebu. . Minuman Kecantikan 3 generasi Aurawhite Sparkle Diamond . Terpancar kecantikan Sebenar dengan pencerahan berganda. Kulit makin cerah ,anjal dan gebu. . Nak tahu kebaikkan Aurawhite Sparkle Diomond ni? ✔ Kesann pencerahann kulitt 10x cepat dari biasa ✔ Harga cukup berbaloi ✔ Kesann yang cepat ✔ Semua jenis kulitt sesuai ✔ Tindak balas yang cepat ✔ Tiada bahan terlarang ✔ Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna ✔ Jerawatt cepat kecut ✔ Merawatt masalah kulitt ✔ Mengatasi masalah kulitt berminyak ✔ Menutup pori kulitt yang terbuka ✔ Rasanya yang sangat sedapp untuk di minum setiap hari ✔ Percuma shaker dan & sabun pencerahh badan . #aurawhite  #aurawhitesparklediamond  #aurawhiteskinspa  #aurawhitebeauty  #aurawhitecollagen  #aurawhitegoldcollagen  #aurawhitemurah  #aurawhitesparklediamondmurah  #aurawhiteoriginal  #aurawhitesparklediamondoriginal  #aurawhitegold  #aurawhitebubbly #auramensoapmurah  #aurawhitebubbly  #aurawhitebeauty  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Dapatkan produk Aurawhite..
Khusus untuk mereka berusia 12 - 25 tahun.. Tidak perlu dibancuh, hanya kemam dan nikmati hasilnya!
AURAWHITE BUBBLY pilihan terbaik remaja masakini.. KENAPA PILIH AURAWHITE BUBBLY? ** Ia diformula khusus menepati keperluan harian REMAJA pada harga mampu beli!
🌷Membekalkan nutrisi terbaik untuk kecergasan remaja masakini yang aktif / lasak, serta banyak menghabiskan masa di luar rumah
🌷 Remaja - peringkat usia di mana banyak masalah kulit berlaku berpunca dari perubahan / ketidakseimbangan hormon
🌷 Badan sihat + kulit bersih dan cantik menambahkan keyakinan diri remaja
🌷 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
.
KEISTIMEWAAN AURAWHITE BUBBLY : - Berperisa CANDYSWEET Strawberry yang sangat SEDAP!
✔ Mencerah & melembapkan kulit ✔ Merangsang penghasilan kolagen semulajadi untuk remaja
✔ Memberi tenaga
✔ Bagus untuk daya ingatan terutama pelajar
✔ Mengatasi masalah kulit jerawat / berminyak / berparut
✔ Diperkaya dengan kolagen peptida salmon, madu manuka, ekstrak biji anggur, vitamin C, E & A
✔ Mengurangkan rambut gugur & rekahan tumit kaki
✔ Menyerlahkan aura wajah - Membuatkan kulit sihat bersinar dan kekal halus
✔ Mengekalkan kesihatan tubuh badan
✔ Pengambilan dari awal buat anda kekal awet MUDA bila meningkat dewasa
.
#aurawhitebubbly #aurawhitebubblymurah #bubblyaurawhite #aurabubbly #aurawhitebubblycollagendust #aurawhitestemcell #auramensoap #auramensoapmurah #aurawhitebubbly #aurawhitemurah #aurawhite #aurawhitebeauty #auramenturbo #toujours #kcolly #olicandy #dianz #aurawhitecollagen #satinskinz #glutacapsule  #babiesblinkcoffee #aurawhitebeautymurah #nanocream #floralmask #maskervietnam #aurawhitemurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM65 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Dapatkan produk Aurawhite.. Khusus untuk mereka berusia 12 - 25 tahun.. Tidak perlu dibancuh, hanya kemam dan nikmati hasilnya! AURAWHITE BUBBLY pilihan terbaik remaja masakini.. KENAPA PILIH AURAWHITE BUBBLY? ** Ia diformula khusus menepati keperluan harian REMAJA pada harga mampu beli! 🌷Membekalkan nutrisi terbaik untuk kecergasan remaja masakini yang aktif / lasak, serta banyak menghabiskan masa di luar rumah 🌷 Remaja - peringkat usia di mana banyak masalah kulit berlaku berpunca dari perubahan / ketidakseimbangan hormon 🌷 Badan sihat + kulit bersih dan cantik menambahkan keyakinan diri remaja 🌷 Sesuai untuk lelaki dan perempuan . KEISTIMEWAAN AURAWHITE BUBBLY : - Berperisa CANDYSWEET Strawberry yang sangat SEDAP! ✔ Mencerah & melembapkan kulit ✔ Merangsang penghasilan kolagen semulajadi untuk remaja ✔ Memberi tenaga ✔ Bagus untuk daya ingatan terutama pelajar ✔ Mengatasi masalah kulit jerawat / berminyak / berparut ✔ Diperkaya dengan kolagen peptida salmon, madu manuka, ekstrak biji anggur, vitamin C, E & A ✔ Mengurangkan rambut gugur & rekahan tumit kaki ✔ Menyerlahkan aura wajah - Membuatkan kulit sihat bersinar dan kekal halus ✔ Mengekalkan kesihatan tubuh badan ✔ Pengambilan dari awal buat anda kekal awet MUDA bila meningkat dewasa . #aurawhitebubbly  #aurawhitebubblymurah  #bubblyaurawhite  #aurabubbly  #aurawhitebubblycollagendust  #aurawhitestemcell  #auramensoap  #auramensoapmurah  #aurawhitebubbly  #aurawhitemurah  #aurawhite  #aurawhitebeauty  #auramenturbo  #toujours  #kcolly  #olicandy  #dianz  #aurawhitecollagen  #satinskinz  #glutacapsule  #babiesblinkcoffee  #aurawhitebeautymurah  #nanocream  #floralmask  #maskervietnam  #aurawhitemurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
CEO MMC @minangmerantau.com18, @da_ndru, makan lamak jo gadih2 MMC. "BABASO"(Babuko Basamo) #minangmerantau.com18
#minangmerantau #perantauminang #perantau #jakarta #likeforlike #followforfollowme #follow4follow

@chintya0596 @idizzsardi @titinwidiasusanti @ririameliaa
Allhamdulilah acara "BABASO" (Babuko Basamo)  @minangmerantau.com18 berjalan dengan lancar, 😇😮🙏 #minangmerantau.com18
#minangmerantau #perantauminang #perantau #jakarta #likeforlike #followforfollowme #follow4follow
RM68
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DMS HYBRID CC CREAM
.
KELEBIHAN DMS HYBRID CC CREAM
• 'Glowing' dan berseri tanpa cela dalam satu minit sahaja!
• Anti Kilauan
• Anti Rekahan
• Anti Pigmentasi
• Krim Berteknologi (360 Camera Express Effect), sesuai untuk aktiviti kamera dan lensa
• Ringan dan sapuan rata dengan sempurna
• Tidak menutup pori-pori iaitu membolehkan kulit bernafas
• Tidak melekit serta tidak melekat pada pakaian
• Pelindungan UV dengan SPF 45++
• 100% semulajadi
• 5x berkesan dari BB Krim
** Digunakan selepas memakai Krim Siang

#dmshybridcccream 
#dmshybridcccreammurah 
#dms360murah 
#dmsoriginal #dmsfoundation4d #dmsfoundation #360creamfoundation4d #360cream #360creamfoundation #dms360foundation #dms360 #dms360murah #glowingspeedskincare #glowingspeedmurah #glowingspeed #360glowingserummurah #360glowingserum #dmsserumsuperstemcell #igshop #instashop #instaniaga #kedaiinstamalaysia #kedaiigmalaysia #kedaionlinemalaysia #dms #dmsmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM68 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . DMS HYBRID CC CREAM . KELEBIHAN DMS HYBRID CC CREAM • 'Glowing' dan berseri tanpa cela dalam satu minit sahaja! • Anti Kilauan • Anti Rekahan • Anti Pigmentasi • Krim Berteknologi (360 Camera Express Effect), sesuai untuk aktiviti kamera dan lensa • Ringan dan sapuan rata dengan sempurna • Tidak menutup pori-pori iaitu membolehkan kulit bernafas • Tidak melekit serta tidak melekat pada pakaian • Pelindungan UV dengan SPF 45++ • 100% semulajadi • 5x berkesan dari BB Krim ** Digunakan selepas memakai Krim Siang #dmshybridcccream  #dmshybridcccreammurah  #dms360murah  #dmsoriginal  #dmsfoundation4d  #dmsfoundation  #360creamfoundation4d  #360cream  #360creamfoundation  #dms360foundation  #dms360  #dms360murah  #glowingspeedskincare  #glowingspeedmurah  #glowingspeed  #360glowingserummurah  #360glowingserum  #dmsserumsuperstemcell  #igshop  #instashop  #instaniaga  #kedaiinstamalaysia  #kedaiigmalaysia  #kedaionlinemalaysia  #dms  #dmsmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM68
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DMS 5D HYBRID FOUNDATION .
5D DMS Hybrid foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit effect glowing. Foundation ini dikeluarkan khas untuk anda .
KELEBIHAN DMS 5D HYBRID FOUNDATION :
💙 Melembapkan kulit sehingga 8 jam
💖 5D express effect
💙 Anti rekahan
💖 Anti kilau
💙 Anti pigmentasi
💖 UV protection SPF 50
💙 Mencerahkan kulit & kaya vitamin C & E
💖 Tidak melekit
💙 Semakin lama dipakai semakin glowing
.
Jom bertukar dari bedak compact kepada 5D FOUNDATION. Anda pasti suka dengan hasilnya .
.
#DMSFoundation
#DMSHybridFoundation
#DMS5DFoundation
#DMS5DHybridFoundation
#DMS360
#DMS360Original
#DMS360Murah
#SayaJual 
#5DDMSHybridFoundation
#5DHybridFoundation
#GlowingFoundation
#SayaJualProdukKecantikan #DMS360glowingserumMurah
#DMS360glowingserumOriginal
#DMS360glowingserumOriginalMurah
#360GlowingSerum #360GlowingSerumMurah
#360GlowingSerumOriginal
#360GlowingSerumOriginalMurah
#DMSGlowingSerum #DMSGlowingSerumMurah #DMSGlowingSerumOriginalMurah
#DMSGlowingSerumOriginal
#GlowingSerumDMS #GlowingSerumDMSMurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM68 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . DMS 5D HYBRID FOUNDATION . 5D DMS Hybrid foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit effect glowing. Foundation ini dikeluarkan khas untuk anda . KELEBIHAN DMS 5D HYBRID FOUNDATION : 💙 Melembapkan kulit sehingga 8 jam 💖 5D express effect 💙 Anti rekahan 💖 Anti kilau 💙 Anti pigmentasi 💖 UV protection SPF 50 💙 Mencerahkan kulit & kaya vitamin C & E 💖 Tidak melekit 💙 Semakin lama dipakai semakin glowing . Jom bertukar dari bedak compact kepada 5D FOUNDATION. Anda pasti suka dengan hasilnya . . #DMSFoundation  #DMSHybridFoundation  #DMS5DFoundation  #DMS5DHybridFoundation  #DMS360  #DMS360Original  #DMS360Murah  #SayaJual  #5DDMSHybridFoundation  #5DHybridFoundation  #GlowingFoundation  #SayaJualProdukKecantikan  #DMS360glowingserumMurah  #DMS360glowingserumOriginal  #DMS360glowingserumOriginalMurah  #360GlowingSerum  #360GlowingSerumMurah  #360GlowingSerumOriginal  #360GlowingSerumOriginalMurah  #DMSGlowingSerum  #DMSGlowingSerumMurah  #DMSGlowingSerumOriginalMurah  #DMSGlowingSerumOriginal  #GlowingSerumDMS  #GlowingSerumDMSMurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM68
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
PORI BESAR BOLEH MENGECIL,YG HITAM DAN KUSAM BOLEH PUTIH KEMERAHAN
.
DMS 360 GLOWING SERUM
ANTI PENUAAN
- HANYA SAPU DIWAJAH SEBELUM TIDO ( WAKTU MALAM )
- MUKA NAMPAK LEBIH MUDA DRI USIA SEBENAR
- CANTIK DAN BERSERI
- TEGANG DAN GEBU
- MENGHILANGKAN EYEBAG
- MENGHALANG SINAR UV DRI WAJAH MENJADI GELAP
- ANTI KEDUTAN PALING MUJARAB DAN HEBAT
.
■ Menghalus dan menggebukan kulit
■ Merawat kulit berjeragat
■ Memperbaiki, menegang dan menganjalkan kulit
■ Mengatasi kulit kusam dan berkedut
■ Mengatasi kulit berminyak
■ Mengembalikan keremajaan kulit
■ Memperbaiki tisu & sel bawah kulit
■ Melindungi kulit dari sinaran UV
■ Anti kedutan yang sangat hebat
■ Mengembalikan keremajaan kulit 💄Cara Guna :
Cuci muka dengan sabun kolagen DMS
Lap kering2
Pakai serum dan sapu sehingga meresap dalam kulit wajah
.
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
.
.
#DMS360glowingserum #DMS360glowingserumMurah
#DMS360glowingserumOriginal
#DMS360glowingserumOriginalMurah
#360GlowingSerum #360GlowingSerumMurah
#360GlowingSerumOriginal
#360GlowingSerumOriginalMurah
#DMSGlowingSerum #DMSGlowingSerumMurah #DMSGlowingSerumOriginalMurah
#DMSGlowingSerumOriginal
#GlowingSerumDMS #GlowingSerumDMSMurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM68 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . PORI BESAR BOLEH MENGECIL,YG HITAM DAN KUSAM BOLEH PUTIH KEMERAHAN . DMS 360 GLOWING SERUM ANTI PENUAAN - HANYA SAPU DIWAJAH SEBELUM TIDO ( WAKTU MALAM ) - MUKA NAMPAK LEBIH MUDA DRI USIA SEBENAR - CANTIK DAN BERSERI - TEGANG DAN GEBU - MENGHILANGKAN EYEBAG - MENGHALANG SINAR UV DRI WAJAH MENJADI GELAP - ANTI KEDUTAN PALING MUJARAB DAN HEBAT . ■ Menghalus dan menggebukan kulit ■ Merawat kulit berjeragat ■ Memperbaiki, menegang dan menganjalkan kulit ■ Mengatasi kulit kusam dan berkedut ■ Mengatasi kulit berminyak ■ Mengembalikan keremajaan kulit ■ Memperbaiki tisu & sel bawah kulit ■ Melindungi kulit dari sinaran UV ■ Anti kedutan yang sangat hebat ■ Mengembalikan keremajaan kulit 💄Cara Guna : Cuci muka dengan sabun kolagen DMS Lap kering2 Pakai serum dan sapu sehingga meresap dalam kulit wajah . ❤FAST SERVICE ❤READY STOCK! ❤TRUSTED SELLER ❤100% ORIGINAL . . #DMS360glowingserum  #DMS360glowingserumMurah  #DMS360glowingserumOriginal  #DMS360glowingserumOriginalMurah  #360GlowingSerum  #360GlowingSerumMurah  #360GlowingSerumOriginal  #360GlowingSerumOriginalMurah  #DMSGlowingSerum  #DMSGlowingSerumMurah  #DMSGlowingSerumOriginalMurah  #DMSGlowingSerumOriginal  #GlowingSerumDMS  #GlowingSerumDMSMurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM90
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
DMS ONE .
.
NEW PACKAGING!!!
Pastinya ORIGINAL. 
beli tanpa ragu2.
.
.
TAK JUAL YG FAKE. Harga murah tolong customer, tak yakin original, jgn beli 😘
.
NEW SKINCARE FROM DMS GROUP
. ✔DMSONE
✔KESAN POSITIF SEAWAL 3 HARI
✔TANPA PENGELUPASAN
✔LELAKI / WANITA
✔JIMAT 4 BULAN
✔RUNDINGAN KECANTIKAN /KESIHATAN PERCUMA.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
.
#dms360 #dmssuperstemcell #dms3602.0 #dms360skincaremurah #dmssuperstemcellserum #dms360skincare #dms360murah #dmsglowingserum #dmsone #dms360 #dms360original #dms360serum #dmsone #dmsonemurah #dms360one #dmsonemurah #dmsoneoriginal #dms3602.0skincare #dmsglowingspeedskincare #dmsglowingspeed #dms360originalskincare #dermaxsuperskin360 #dms360skincare #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM90 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . DMS ONE . . NEW PACKAGING!!! Pastinya ORIGINAL. beli tanpa ragu2. . . TAK JUAL YG FAKE. Harga murah tolong customer, tak yakin original, jgn beli 😘 . NEW SKINCARE FROM DMS GROUP . ✔DMSONE ✔KESAN POSITIF SEAWAL 3 HARI ✔TANPA PENGELUPASAN ✔LELAKI / WANITA ✔JIMAT 4 BULAN ✔RUNDINGAN KECANTIKAN /KESIHATAN PERCUMA. . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . . #dms360  #dmssuperstemcell  #dms3602 .0 #dms360skincaremurah  #dmssuperstemcellserum  #dms360skincare  #dms360murah  #dmsglowingserum  #dmsone  #dms360  #dms360original  #dms360serum  #dmsone  #dmsonemurah  #dms360one  #dmsonemurah  #dmsoneoriginal  #dms3602 .0skincare #dmsglowingspeedskincare  #dmsglowingspeed  #dms360originalskincare  #dermaxsuperskin360  #dms360skincare  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
DNARS SKINCARE

Set Normal/Jeragat atau Set Sensitif/Jerawat

Kandungan: 
1 Sabun Normal
1 Sabun Collagen 
1 Day Cream (sunblock)
1 Beauty Cream (night)
.
Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :-
✔ Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
✔ Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
✔ Memutihkan & mencerahkan warna kulit
✔ Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
✔ Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
✔ Menghilangkan parut di wajah
✔ Menghilangkan kedutan
✔ Mengatasi masalah jerawat
✔ Mengatasi masalah jeragat
✔ Menyerikan kulit yang kusam
✔ 100% recommended
.
#dnarsskincareoriginal  #dnars #dnarsskincare #dnarsnormal #dnarssensitif #dnarsoriginal #dnarsmurah #dnarsmalaysia #dnarsoriginalmAlaysia #dnarsmurahmalaysia #sayajual #sayajualori #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmurahmalaysia #instaday #instapic #instaaapp #instagram #instashop #instamoment  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM50 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . DNARS SKINCARE Set Normal/Jeragat atau Set Sensitif/Jerawat Kandungan: 1 Sabun Normal 1 Sabun Collagen 1 Day Cream (sunblock) 1 Beauty Cream (night) . Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :- ✔ Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat ✔ Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah ✔ Mengecilkan pori-pori ✔ Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata ✔ Memutihkan & mencerahkan warna kulit ✔ Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya ✔ Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda ✔ Menghilangkan parut di wajah ✔ Menghilangkan kedutan ✔ Mengatasi masalah jerawat ✔ Mengatasi masalah jeragat ✔ Menyerikan kulit yang kusam ✔ 100% recommended . #dnarsskincareoriginal  #dnars  #dnarsskincare  #dnarsnormal  #dnarssensitif  #dnarsoriginal  #dnarsmurah  #dnarsmalaysia  #dnarsoriginalmAlaysia  #dnarsmurahmalaysia  #sayajual  #sayajualori  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualmurahmalaysia  #produkkecantikan  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmalaysia  #produkkecantikanoriginal  #produkkecantikanmurahmalaysia  #instaday  #instapic  #instaaapp  #instagram  #instashop  #instamoment  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
GC X FACTOR™ 
BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!! Memperkenalkan GC X FCTOR™ FAT BURNER produk keluaran Malaysia, 
membantu anda menurunkan Berat Badan 
Idaman dengan cepat dan berkesan !! KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™ FAT BURNER
✔ Membakar lemak degil dengan pantas
✔ Menghalang pembentukan lemak baru
✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔ Membantu mencantikkan kulit
✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Meningkatkan metabolisma badan
✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress

ISI KANDUNGAN
> Garcinia Cambogia
> Glutathione
> Habbatussauda
> Guarana
> White Kidney Beans
> Red Ginger
> Green Tea
> Pomegranate
> Gymnema Slyvestre
> Stevia
> Hyaluronic Acid
> L-carnitine
> Ginko Biloba
> Rasberry ketone

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN
✔ Minum 2 sudu setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan ( guna sudu plastik )
✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari
✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa 
dalam proses penurunan berat badan

#gcxfactor™ #gcxfactor #gcxfactortestimoni #gcxfactormurah #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactormurah #dijaminsampai
#gcxtestimoni #gcxkurus #gcxubatkurus
#gcxjuskurus #gcx #gcxfactororiginal #juzfit #gcmax #dtrim #sayanakkurus  #ubatkurus #nakkurus #herbalife #sayajual  #buanglemak
#juzfitmurah #lemonex #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme  #bazarpaknil
RM45 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . GC X FACTOR™ BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!! Memperkenalkan GC X FCTOR™ FAT BURNER produk keluaran Malaysia, membantu anda menurunkan Berat Badan Idaman dengan cepat dan berkesan !! KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™ FAT BURNER ✔ Membakar lemak degil dengan pantas ✔ Menghalang pembentukan lemak baru ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum! ✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena) ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap! ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit ✔ Membantu mencantikkan kulit ✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan ✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi ✔ Mengurangkan selera makan ✔ Meningkatkan metabolisma badan ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress ISI KANDUNGAN > Garcinia Cambogia > Glutathione > Habbatussauda > Guarana > White Kidney Beans > Red Ginger > Green Tea > Pomegranate > Gymnema Slyvestre > Stevia > Hyaluronic Acid > L-carnitine > Ginko Biloba > Rasberry ketone CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN ✔ Minum 2 sudu setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan ( guna sudu plastik ) ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan #gcxfactor ™ #gcxfactor  #gcxfactortestimoni  #gcxfactormurah  #gcxfactorkurusgebubertenagasihat  #gcxfactormurah  #dijaminsampai  #gcxtestimoni  #gcxkurus  #gcxubatkurus  #gcxjuskurus  #gcx  #gcxfactororiginal  #juzfit  #gcmax  #dtrim  #sayanakkurus  #ubatkurus  #nakkurus  #herbalife  #sayajual  #buanglemak  #juzfitmurah  #lemonex  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme  #bazarpaknil 
RM64
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K DOLL BEAUTY SKIN
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat. didalam liang pori.
💥Mengimbangi minyak berlebihan.
💥Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata.
💥Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💥Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
💥Menganjalkan kulit wajah
💥Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah.
💥Melindungi wajah daripada sinar UV
💥Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam.
💥Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.
💥Mencerah dan menaikkan seri wajah.
.
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌼Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih
🌼Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan
🌼Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak.
🌼Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah .
.
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal 
#kdollbeautytestimony #kdollbeauty#skincare
#asyallie #sayajualkdoll #sayajualkosmetik 
#koreaskincare #igkosmetik #igkosmetikmurah 
#kdoll #visitmyig #bazarpaknil #skincaremalaysia #supportlocal #kdoll #kdollmurah #kdolloriginal #kdollbeautyskin #tatiskincare #tatimurah
#kdollbeautyskinmurah
#kdollbeautyskincareborong #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM64 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . K DOLL BEAUTY SKIN . KEBAIKAN DAN MANFAAT 💥Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat. didalam liang pori. 💥Mengimbangi minyak berlebihan. 💥Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata. 💥Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari. 💥Mengimbangi minyak berlebihan di wajah. 💥Menganjalkan kulit wajah 💥Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah. 💥Melindungi wajah daripada sinar UV 💥Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam. 💥Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 💥Mencerah dan menaikkan seri wajah. . . CARA PENGGUNAAN . 🌼Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih 🌼Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan 🌼Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak. 🌼Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah . . . #kdollbeautyskincare  #kdollbeautyoriginal  #kdollbeautytestimony  #kdollbeauty #skincare  #asyallie  #sayajualkdoll  #sayajualkosmetik  #koreaskincare  #igkosmetik  #igkosmetikmurah  #kdoll  #visitmyig  #bazarpaknil  #skincaremalaysia  #supportlocal  #kdoll  #kdollmurah  #kdolloriginal  #kdollbeautyskin  #tatiskincare  #tatimurah  #kdollbeautyskinmurah  #kdollbeautyskincareborong  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM129
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
.
Whatsapp 0192530305
.
.
KAWAII COLLAGEN -SET SARANG BURUNG
✔️ORIGINAL / MONEY BACK GUARANTEE
✔ QR CODE SCAN (cek ori produk, if xori yana pulang duit awak balik)
.
.
KHASIAT SARANG BURUNG DRINK 👇:
✔Mencantikkan kulit & memutihkan kulit seluruh badan.
✔Terkenal sgt bagus utk kecantikan kulit jika Sarang Burung kualiti gred A.
✔Melembapkan kulit & awet muda, kulit terlihat muda remaja.
✔Menghaluskan kulit yg kasar.
✔Melicinkan kulit & menutup liang pori terbuka.
✔Menghilangkan jerawat dan parut jerawat ✔Menghilangkan jeragat dan pigmentation.
✔Menghilangkan minyak berlebihan pada kulit.
✔Menghaluskan tumis kaki pecah ✔Menghilangkan parut hitam & parut lama.
✔Kesan seawal 3 hari.
✔Melebatkan rambut yg gugur.
✔Menguatkan kuku rapuh.
✔Menghasilkan kulit pinkish semulajadi ✔Menaikkan seri wajah
✔Merangsang penghasilan Collagen tubuh
✔Mencerahkan celah ketiak dan celah peha serta lutut hitam
.
.
#kawaiisarangburung #kawaiicollagensarangburung #sarangburungkawaii #secretkawaii #secretkawaiicollagen #secretkawaiicollagenoriginal #secretkawaiicollagenmurah #secretkawaiicollagenjihan #kawaiijihan #kawaiijihanmurah #kawaiijihanmuse #kawaiijihanoriginal #kawaiicollagen #kawaiicollagenmurah #kawaiicollagensetjihan #kawaiicollagenoriginal #kawaiicollagensetjihanmurah #kawaiicollagensetjihanoriginal #kawaiicollagensetjihanmurahoriginal
#sayajualmurah  #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM129 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! . Whatsapp 0192530305 . . KAWAII COLLAGEN -SET SARANG BURUNG ✔️ORIGINAL / MONEY BACK GUARANTEE ✔ QR CODE SCAN (cek ori produk, if xori yana pulang duit awak balik) . . KHASIAT SARANG BURUNG DRINK 👇: ✔Mencantikkan kulit & memutihkan kulit seluruh badan. ✔Terkenal sgt bagus utk kecantikan kulit jika Sarang Burung kualiti gred A. ✔Melembapkan kulit & awet muda, kulit terlihat muda remaja. ✔Menghaluskan kulit yg kasar. ✔Melicinkan kulit & menutup liang pori terbuka. ✔Menghilangkan jerawat dan parut jerawat ✔Menghilangkan jeragat dan pigmentation. ✔Menghilangkan minyak berlebihan pada kulit. ✔Menghaluskan tumis kaki pecah ✔Menghilangkan parut hitam & parut lama. ✔Kesan seawal 3 hari. ✔Melebatkan rambut yg gugur. ✔Menguatkan kuku rapuh. ✔Menghasilkan kulit pinkish semulajadi ✔Menaikkan seri wajah ✔Merangsang penghasilan Collagen tubuh ✔Mencerahkan celah ketiak dan celah peha serta lutut hitam . . #kawaiisarangburung  #kawaiicollagensarangburung  #sarangburungkawaii  #secretkawaii  #secretkawaiicollagen  #secretkawaiicollagenoriginal  #secretkawaiicollagenmurah  #secretkawaiicollagenjihan  #kawaiijihan  #kawaiijihanmurah  #kawaiijihanmuse  #kawaiijihanoriginal  #kawaiicollagen  #kawaiicollagenmurah  #kawaiicollagensetjihan  #kawaiicollagenoriginal  #kawaiicollagensetjihanmurah  #kawaiicollagensetjihanoriginal  #kawaiicollagensetjihanmurahoriginal  #sayajualmurah  #shhazbeautymurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM55
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DOLLYS PINKY SKINCARE
.
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/
KELULUSAN KKM DOLLYS
 PINKY SKINCARE
.
Mencerahkan kulit wajah.
Menjadikan kulit 'glowing' secara natural.
Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
Mengecutkan dan menghilangkan masalah utama kaum 
wanita iaitu jerawat & jeragat.
Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
Mengecilkan pori-pori
Menjadikan kulit 'glowing' dan "pinkish" secara natural.
.
#iope #iopemurah #iopeaircushionxp #iopeaircushion #jamusurutayu #kcolly #larome #azcosmetic #dropship #duoyamurah #heightup #harummalam 
#dollypinky #dollyspinky #dollyspinkyskincare #quputehmillenia #quputehdrink #quputehmilleniawhiteningchamp #dollypink #dollypinkmurah #dollypinkymurah #dollyspinkymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM55 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . DOLLYS PINKY SKINCARE . FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/ KELULUSAN KKM DOLLYS PINKY SKINCARE . Mencerahkan kulit wajah. Menjadikan kulit 'glowing' secara natural. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya. Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit. Mengecutkan dan menghilangkan masalah utama kaum wanita iaitu jerawat & jeragat. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata. Mengecilkan pori-pori Menjadikan kulit 'glowing' dan "pinkish" secara natural. . #iope  #iopemurah  #iopeaircushionxp  #iopeaircushion  #jamusurutayu  #kcolly  #larome  #azcosmetic  #dropship  #duoyamurah  #heightup  #harummalam  #dollypinky  #dollyspinky  #dollyspinkyskincare  #quputehmillenia  #quputehdrink  #quputehmilleniawhiteningchamp  #dollypink  #dollypinkmurah  #dollypinkymurah  #dollyspinkymurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM105
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
100% original dari HQ!!
.
MENGAPA ANDA MEMERAHKAN LUKAN 
ZOFEA BEAUTY SECRET
PAYUDARA ANDA LEPER ATAU LEMBIK?
KULIT ANDA KURANG SIHAT?
MENDAPAT KURANG PERHATIAN?
Ada banyak sebab mengapa anda perlu mengambil produk
ZOFEA BEAUTY SECRET
.
Mari kita tengok apa kelebihan produk ini:
1. Menaikkan payudara yang kendur dan jatuh
2. Memontokkan paya dara yang leper
3. Menaikkan punggung yang jatuh
4. Mengetatkan MISS V
5. Menghilangkan bau yg tidak enak MISS V
6. Hasilkan pelicin dan kurangkan kesakitan ketika “bersama”
7. Tingkatkan keinginan seksual
8. Naikkan nafsu isteri utk bersama suami
9. Menghilangkan masaaalah keputihan
10. Atasi masaalah dalaman wanita
11. Melawan radikal bebas
12. Mencantikkan kulit
13. Menambah tenaga
14. Mengurangkan keletihan dan menyegarkan badan
15. Merawat masaalah rahim
.
CARA MAKAN
Di bancuh dengan 120 - 150ml air untuk satu sachet dan air janganlah terlalu panas (guna air sejuk) untuk mengelakkan khasiatnya hilang
Minggu Pertama
Minum 2 sachets setiap hari selepas sarapan pagi
Minggu Kedua dan seterusnya
Minum 1 sachet selepas sarapan pagi dan 1 biji pil breast up sebelum tidur
.
Amalkan minum susu tepung 3 cawan sehari (pagi, tengahari dan petang)
.
Cara yang paling terbaik ialah memulakan pada hari pertama haid (period) dan diteruskan sehingga hari yang ke 30
.
Pantang
 Coffee, nescafe dan teh
.
#zofeabeautysecret #zofeabeauty #zofeabeautymurah#zofeabeautysecretmurah #bazarpaknil #zofea #sayajualzofeabeautysecretmurah #sayajualzofeabeautysecret #tashashila #breastenlargement #coffeemontok #coffeemontokmurah #coffeemontokoriginal #coffeemontokborong #sayajualcoffeemontok #kopimontokfreepostage #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM105 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . 100% original dari HQ!! . MENGAPA ANDA MEMERAHKAN LUKAN  ZOFEA BEAUTY SECRET PAYUDARA ANDA LEPER ATAU LEMBIK? KULIT ANDA KURANG SIHAT? MENDAPAT KURANG PERHATIAN? Ada banyak sebab mengapa anda perlu mengambil produk ZOFEA BEAUTY SECRET . Mari kita tengok apa kelebihan produk ini: 1. Menaikkan payudara yang kendur dan jatuh 2. Memontokkan paya dara yang leper 3. Menaikkan punggung yang jatuh 4. Mengetatkan MISS V 5. Menghilangkan bau yg tidak enak MISS V 6. Hasilkan pelicin dan kurangkan kesakitan ketika “bersama” 7. Tingkatkan keinginan seksual 8. Naikkan nafsu isteri utk bersama suami 9. Menghilangkan masaaalah keputihan 10. Atasi masaalah dalaman wanita 11. Melawan radikal bebas 12. Mencantikkan kulit 13. Menambah tenaga 14. Mengurangkan keletihan dan menyegarkan badan 15. Merawat masaalah rahim . CARA MAKAN Di bancuh dengan 120 - 150ml air untuk satu sachet dan air janganlah terlalu panas (guna air sejuk) untuk mengelakkan khasiatnya hilang Minggu Pertama Minum 2 sachets setiap hari selepas sarapan pagi Minggu Kedua dan seterusnya Minum 1 sachet selepas sarapan pagi dan 1 biji pil breast up sebelum tidur . Amalkan minum susu tepung 3 cawan sehari (pagi, tengahari dan petang) . Cara yang paling terbaik ialah memulakan pada hari pertama haid (period) dan diteruskan sehingga hari yang ke 30 . Pantang  Coffee, nescafe dan teh . #zofeabeautysecret  #zofeabeauty  #zofeabeautymurah #zofeabeautysecretmurah  #bazarpaknil  #zofea  #sayajualzofeabeautysecretmurah  #sayajualzofeabeautysecret  #tashashila  #breastenlargement  #coffeemontok  #coffeemontokmurah  #coffeemontokoriginal  #coffeemontokborong  #sayajualcoffeemontok  #kopimontokfreepostage  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM48
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Susu Maaez by Sofieya Beauty
.
Tahukah anda, Susu Maaez telah bantu ramai penggunanya selesaikan masalah kulit? Antara kelebihan #susumaaez adalah:-
.
🥛 Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
🥛 Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
🥛 Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
🥛 Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
🥛 Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
🥛 Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
🥛 Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
🥛 Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
🥛 Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi - Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu
🥛 Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
🥛 Mengurangkan masalah keguguran rambut
🥛Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu
.
#susumaaezmurah #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezoriginal #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezoriginalmurah #susumaaezmurah#susumaaez #susuuntukkulitcantik #susuuntukkulit#susurawatkulit #susurawatkulitbermasalah #susuhabbatussauda #susukambing #susukecantikan#sususarangburungwalit #susumaaezmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM48 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Susu Maaez by Sofieya Beauty . Tahukah anda, Susu Maaez telah bantu ramai penggunanya selesaikan masalah kulit? Antara kelebihan #susumaaez  adalah:- . 🥛 Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 🥛 Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit 🥛 Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit 🥛 Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar 🥛 Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah 🥛 Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan 🥛 Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan 🥛 Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 🥛 Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi - Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu 🥛 Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 🥛 Mengurangkan masalah keguguran rambut 🥛Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu . #susumaaezmurah  #susumaaezbysofieyabeauty  #susumaaezbysofieyabeauty  #susumaaezoriginal  #susumaaezbysofieyabeauty  #susumaaezoriginalmurah  #susumaaezmurah #susumaaez  #susuuntukkulitcantik  #susuuntukkulit #susurawatkulit  #susurawatkulitbermasalah  #susuhabbatussauda  #susukambing  #susukecantikan #sususarangburungwalit  #susumaaezmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM67
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY
.
FUNGSI BELLEZA
- Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak Amenjadikan kulit menjadi pucat)
- Menjadikan kulit glowing secara natural.
- Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
- Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan iuproses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous .
✅ Kulit putih gebu dan cerah berseri seawal 3 hari
✅ Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✅ Mampu menjadikan kulit glowing & flawless
✅ Memantapkan & memontokkan payudara & punggung
✅ Mengurangkan masalah jerawat, jeragat, pigmentasi & lain2 masalah kulit
✅ Membantu memudarkan parut
✅ Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
✅ Menghalang jangkitan pada vagina
✅ Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✅ Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma
✅ Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
.
BAGAIMANA BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY BANTU ANDA?
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja.
➔ Sangat menjimatkan masa anda.
➔ Rasanya yang sangat sedap.
➔ 100% bahan aktif berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan.
➔ Lulus KKM, Disahkan .
.
#belleza #bellezamurah #bellezaoriginal #bellezaadvanced #bellezaadvancedmurah #bellezaadvancedformula #bellezaadvancedformulamurah #bellezanew #bellezanewmurah #sayajualbelleza #supplementputih #masalahdalaman #masaahmissv #bellezaadvance #bellezaadvancemurah
#belleza #bellezamurah #bellezaoriginal #bellezamurahoriginal #bellezareadystock #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM67 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY . FUNGSI BELLEZA - Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak Amenjadikan kulit menjadi pucat) - Menjadikan kulit glowing secara natural. - Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit - Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma, - Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit - Mengandungi antioksidan untuk melambatkan iuproses penuaan - Merawat masalah jerawat dari dalam - Memantapkan bentuk payudara dan punggung - Mengetatkan faraj dan merawat keputihan - Menghalang jangkitan pada vagina - Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat - Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat - Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous . ✅ Kulit putih gebu dan cerah berseri seawal 3 hari ✅ Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit ✅ Mampu menjadikan kulit glowing & flawless ✅ Memantapkan & memontokkan payudara & punggung ✅ Mengurangkan masalah jerawat, jeragat, pigmentasi & lain2 masalah kulit ✅ Membantu memudarkan parut ✅ Mengetatkan faraj dan merawat keputihan ✅ Menghalang jangkitan pada vagina ✅ Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit ✅ Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma ✅ Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat . BAGAIMANA BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY BANTU ANDA? ➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat ➔ Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja. ➔ Sangat menjimatkan masa anda. ➔ Rasanya yang sangat sedap. ➔ 100% bahan aktif berkualiti tinggi ➔ Tanpa kesan sampingan. ➔ Lulus KKM, Disahkan . . #belleza  #bellezamurah  #bellezaoriginal  #bellezaadvanced  #bellezaadvancedmurah  #bellezaadvancedformula  #bellezaadvancedformulamurah  #bellezanew  #bellezanewmurah  #sayajualbelleza  #supplementputih  #masalahdalaman  #masaahmissv  #bellezaadvance  #bellezaadvancemurah  #belleza  #bellezamurah  #bellezaoriginal  #bellezamurahoriginal  #bellezareadystock  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
NAK BERMANJA TAPI KULIT BERDAKI?? Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1 produk terbaru inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki..
Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 3 minit😘😘 Mengandungi :

1.Toner peluntur
2.Under arm scrub
3.Bleaching cream

Fungsi Utama : 👍Membantu menghilangkan bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
👍Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
👍Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
👍Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku
👍Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

Diperbuat daripada : - Ekstrak betik
- minyak zaitun
- tawas
- olive oil

Cara guna :
.
Sapukan TONER PELUNTUR DAKI sebelum mandi,bersihkan tempat berdaki menggunakan kapas
.
Gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam seperti siku ,ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air/mandi
.
Sapukan cream MISS V dan UNDER ARM pada kawan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain.. .
Peluntur Daki sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut.
.
KANDUNGAN : 
100 ML / BOTOL (Untuk penggunaan 2-3 bulan)
.
#pelunturdaki #pelunturdakimurah #pelunturdakisuperwhite #pelunturdakisuperwhitemurah #pelunturdakisuperwhiteborong
#pelunturdakisuperwhitemalaysia #tonerpelunturdaki #tonerpelunturdakimurah #tonerpelunturdakioriginal #tonerpelunturdakimalaysia 
#pelunturdakisuperwhiteoriginal #nanolighternercreambydianz
#nanolightenercream
#nanolightenercreammurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM45 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . NAK BERMANJA TAPI KULIT BERDAKI?? Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1 produk terbaru inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki.. Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 3 minit😘😘 Mengandungi : 1.Toner peluntur 2.Under arm scrub 3.Bleaching cream Fungsi Utama : 👍Membantu menghilangkan bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit. 👍Mengembalikan kulit selembut kulit bayi 👍Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur 👍Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku 👍Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki. Diperbuat daripada : - Ekstrak betik - minyak zaitun - tawas - olive oil Cara guna : . Sapukan TONER PELUNTUR DAKI sebelum mandi,bersihkan tempat berdaki menggunakan kapas . Gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam seperti siku ,ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air/mandi . Sapukan cream MISS V dan UNDER ARM pada kawan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain.. . Peluntur Daki sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut. . KANDUNGAN : 100 ML / BOTOL (Untuk penggunaan 2-3 bulan) . #pelunturdaki  #pelunturdakimurah  #pelunturdakisuperwhite  #pelunturdakisuperwhitemurah  #pelunturdakisuperwhiteborong  #pelunturdakisuperwhitemalaysia  #tonerpelunturdaki  #tonerpelunturdakimurah  #tonerpelunturdakioriginal  #tonerpelunturdakimalaysia   #pelunturdakisuperwhiteoriginal  #nanolighternercreambydianz  #nanolightenercream  #nanolightenercreammurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM92
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
BUST UP EXPRESS .
🎁free gift serum dan soap.

KELEBIHAN BUST UP EXPRESS.
. ✔ Menambah saiz payudara.
✔ Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
✔ Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
✔ Menganjalkan kulit yang melendut.
✔ Melambatkan proses penuaan.
✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
✔ Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
✔ Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
✔ Mengetatkan vagina.
✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
✔ Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
✔ Menambah tenaga dan kecergasan
✔ Mengatasi masalah sukar tidur
✔ Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'.
.
🍵SUKATAN : 1scoop penuh.
.
. ⏰Waktu pengambilan ➡️ sebelum breakfast  dan sebelum tidur. ..
.
Berat : 700g. Untuk kegunaan sebulan
.
Dijamin 100% original✅
Ready stock✅
Fast Delivery ✅
.
#bustupmurah #bustupexpressoriginal #payudara #bustuporiginalmurah #blvpinkyglowfoundation #blvpinkyglowfoundationmurah #blvfoundation #blvfoundationmurah #bvrc #bvrcollagenmurah #bvrcollagen #bvrcmurah #bvr #bvrcombo #bvrscrub  #bustupexpress #bustupexpressmurah #bustupexpressoriginal #bue #satinskinz #satinskinzpremium #olicandy #olicandymurah #radiancesignature #dianzvitamin #montok #dianzvitaminmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM92 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . BUST UP EXPRESS . 🎁free gift serum dan soap. KELEBIHAN BUST UP EXPRESS. . ✔ Menambah saiz payudara. ✔ Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur. ✔ Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara). ✔ Menganjalkan kulit yang melendut. ✔ Melambatkan proses penuaan. ✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak. ✔ Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim. ✔ Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder) ✔ Mengetatkan vagina. ✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain. ✔ Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut ✔ Menambah tenaga dan kecergasan ✔ Mengatasi masalah sukar tidur ✔ Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'. . 🍵SUKATAN : 1scoop penuh. . . ⏰Waktu pengambilan ➡️ sebelum breakfast dan sebelum tidur. .. . Berat : 700g. Untuk kegunaan sebulan . Dijamin 100% original✅ Ready stock✅ Fast Delivery ✅ . #bustupmurah  #bustupexpressoriginal  #payudara  #bustuporiginalmurah  #blvpinkyglowfoundation  #blvpinkyglowfoundationmurah  #blvfoundation  #blvfoundationmurah  #bvrc  #bvrcollagenmurah  #bvrcollagen  #bvrcmurah  #bvr  #bvrcombo  #bvrscrub  #bustupexpress  #bustupexpressmurah  #bustupexpressoriginal  #bue  #satinskinz  #satinskinzpremium  #olicandy  #olicandymurah  #radiancesignature  #dianzvitamin  #montok  #dianzvitaminmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 MULTI ACTION FACIAL WASH
.
Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian. 
APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak siha#t kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!
.
Dijamin 100% original✅
Ready stock✅
Fast Delivery ✅
.
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal  #loveracompletecleanser #loveracompletecleansermalaysia #loveracompletecleansermurah #loveracompletecleanseroriginal #ephyra #ephyramurah #ephyrapremium #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #olicandy #olicandymurah #toujoursadvancedcollagenshots #toujoursadvanced #dtrim #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM47 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 MULTI ACTION FACIAL WASH . Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian. APA YG ANDA DAPAT DGN LCC? 1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru 2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat! 3. Kulit tampak siha#t  kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher! . Dijamin 100% original✅ Ready stock✅ Fast Delivery ✅ . Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials #MagicJellyTestimonials   #LCCTestimonials   #magicjelly  #magicjellylovera  #sayajual  #magicjellybenefits  #magicjellytips  #loverabeautytips  #magicjellymurah  #magicjellyoriginal  #loveracompletecleanser  #loveracompletecleansermalaysia  #loveracompletecleansermurah  #loveracompletecleanseroriginal  #ephyra  #ephyramurah  #ephyrapremium  #dianzvitamin  #dianzvitaminmurah  #dianzvitaminc  #olicandy  #olicandymurah  #toujoursadvancedcollagenshots  #toujoursadvanced  #dtrim  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
ELITE S7 TRIAL PACK
.
New Improved 4 in 1 Hybrid Fat Burner
(+) Power Detox
(+) Fat Burner
(+)Triple Energy Booster
(+) Collagen .
.
▶️Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat:
Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu
 termenung lama-lama di dalam tandas lagi. 
Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. 
Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
Selera makan terkawal.
Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita.
.
.
#hybridnutrilab 
#elites7
#trialpack
#hybridfatburner 
#fatburner
#energybooster
#elites7trialpack #elites7trialpackmurah #elites7trialpackoriginal #elites7trialpackborong
#fatloss #fatburner #hardcorefatburner #kurus #sayajualubatkurus #akunakkurus 
#sayajualfatburner #abangsado #jomkurus #fitmalaysia  #elites7murah #hybridnutrilab #hybridfatburner  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM80 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . ELITE S7 TRIAL PACK . New Improved 4 in 1 Hybrid Fat Burner (+) Power Detox (+) Fat Burner (+)Triple Energy Booster (+) Collagen . . ▶️Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat: Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi. Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. Selera makan terkawal. Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita. . . #hybridnutrilab  #elites7  #trialpack  #hybridfatburner  #fatburner  #energybooster  #elites7trialpack  #elites7trialpackmurah  #elites7trialpackoriginal  #elites7trialpackborong  #fatloss  #fatburner  #hardcorefatburner  #kurus  #sayajualubatkurus  #akunakkurus  #sayajualfatburner  #abangsado  #jomkurus  #fitmalaysia  #elites7murah  #hybridnutrilab  #hybridfatburner  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM95
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
ELITE S7 FAT BURNER. -------------------------------------- .
NEW ELITE S7 HYBRID FAT BURNER + DETOX + COLLAGEN ~ SUPER MEGA FAT BURNER
.
SERING DIEJEK GEMUK, GEMPAL, TONG DRAM?? TAK YAKIN SBB BERAT BADAN BERLEBIHAN?
.
(PENTING : Elite S7 Adalah HALAL dan LULUS KKM No Rujukan 130715/07/099)
.
Ramai Diantara Anda Yg Ade Masalah Berat Badan & Dah Cuba Mcm2 Produk Kurus Tp Masih Tak Menjadi. Kenapa ye?
.
Sbb Produk Yg Anda Guna Sblm Ni Tidak Mendtgkan Kesan Yg Menyeluruh Utk Menurunkan Berat Badan Dgn Efektif. Membazir Aje Duit. .
FAT BURNER ADVANCED ELITE S7 MEMPUNYAI 4 KHASIAT YANG BERLAINAN. – FAT BURNER
– DETOX
– COLLAGEN
– ENERGY BOOSTER

FAT BURNER ADVANCED ELITE S7 NIE MMG BEST GILER SBB: – BERAT BADAN CEPAT TURUN – ‘MEMBUANG’ LEBIH MUDAH. TAK PERLU LEPAK LAMA2 DLM TOILET
– DAYA TAHAN PENYAKIT (SISTEM IMUN) MENINGKAT. TAK PERLU MC SELALU PASNI.
– BADAN TIDAK CEPAT LESU & LETIH.
– SELERA MAKAN TERKAWAL.
– SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA
– HARGA TERLAJAK MURAH DENGAN 4 KHASIAT YG BERLAINAN. TAK PERLU BELI 4 PRODUK
– SATU BOTOL TAHAN 40 hari

KANDUNGAN FAT BURNER ELITE S7

1 BOTOL MENGANDUNGI 40 SACHET

CARA PENGAMBILAN FAT BURNER S7

AMBIL 1 SACHET UNTUK 1 HARI. IAITU PADA 30 MINIT SEBELUM WARAPAN PAGI ATAU 30 MINIT SEBELUM MAKAN MALAM.

UNTUK KESAN YANG TERBAIK, AMBIL 2 SACHET UNTUK 1 HARI. IAITU 1 SACHET PADA WAKTU PAGI ATAU 1 SACHET PADA WAKTU MALAM.
.
#fatloss #fatburner #hardcorefatburner #kurus #sayajualubatkurus #akunakkurus #lemonex #qurose
#sayajualfatburner #mesotropin #jomkurus #fitmalaysia #elites7 #tko #elites7murah #hybridnutrilab #hybridfatburner #energydrink #energybooster #sayajual #isell #lemonexmurah  #bazaarpaknil #bazaronline #bazaronlinemurah  #visitmyig #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM95 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . ELITE S7 FAT BURNER. -------------------------------------- . NEW ELITE S7 HYBRID FAT BURNER + DETOX + COLLAGEN ~ SUPER MEGA FAT BURNER . SERING DIEJEK GEMUK, GEMPAL, TONG DRAM?? TAK YAKIN SBB BERAT BADAN BERLEBIHAN? . (PENTING : Elite S7 Adalah HALAL dan LULUS KKM No Rujukan 130715/07/099) . Ramai Diantara Anda Yg Ade Masalah Berat Badan & Dah Cuba Mcm2 Produk Kurus Tp Masih Tak Menjadi. Kenapa ye? . Sbb Produk Yg Anda Guna Sblm Ni Tidak Mendtgkan Kesan Yg Menyeluruh Utk Menurunkan Berat Badan Dgn Efektif. Membazir Aje Duit. . FAT BURNER ADVANCED ELITE S7 MEMPUNYAI 4 KHASIAT YANG BERLAINAN. – FAT BURNER – DETOX – COLLAGEN – ENERGY BOOSTER FAT BURNER ADVANCED ELITE S7 NIE MMG BEST GILER SBB: – BERAT BADAN CEPAT TURUN – ‘MEMBUANG’ LEBIH MUDAH. TAK PERLU LEPAK LAMA2 DLM TOILET – DAYA TAHAN PENYAKIT (SISTEM IMUN) MENINGKAT. TAK PERLU MC SELALU PASNI. – BADAN TIDAK CEPAT LESU & LETIH. – SELERA MAKAN TERKAWAL. – SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA – HARGA TERLAJAK MURAH DENGAN 4 KHASIAT YG BERLAINAN. TAK PERLU BELI 4 PRODUK – SATU BOTOL TAHAN 40 hari KANDUNGAN FAT BURNER ELITE S7 1 BOTOL MENGANDUNGI 40 SACHET CARA PENGAMBILAN FAT BURNER S7 AMBIL 1 SACHET UNTUK 1 HARI. IAITU PADA 30 MINIT SEBELUM WARAPAN PAGI ATAU 30 MINIT SEBELUM MAKAN MALAM. UNTUK KESAN YANG TERBAIK, AMBIL 2 SACHET UNTUK 1 HARI. IAITU 1 SACHET PADA WAKTU PAGI ATAU 1 SACHET PADA WAKTU MALAM. . #fatloss  #fatburner  #hardcorefatburner  #kurus  #sayajualubatkurus  #akunakkurus  #lemonex  #qurose  #sayajualfatburner  #mesotropin  #jomkurus  #fitmalaysia  #elites7  #tko  #elites7murah  #hybridnutrilab  #hybridfatburner  #energydrink  #energybooster  #sayajual  #isell  #lemonexmurah  #bazaarpaknil  #bazaronline  #bazaronlinemurah  #visitmyig  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM66
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
PANCEA PLUS
.
Supplement yang dapat mengurangkan berat badan, 10 hari, 5 kiloes . "Block and Burn". Panacea slim merupakan supplement yang tertumpu untuk menentang tindakan dadah khususnya ! Memberi tumpuan untuk mengurangkan selera makan, membantu membakar lemak berlebihan pada badan. Selain itu, panacea slim dapat membentuk badan umtuk jadi lebih 'fit and firm' serta membantu proses detoks.
📌 Tidak perlu berlapar lagi
📌Percepatkan metabolism lemak
📌Mengurangkan keinginan makan
📌Tanpa side effect
📌Mengurangkan penerimaan carbohydrates 📌 Tak perlu bersenam berlebihan
.
Mengandungi 30kapsul
.
Bahan utama: 
L-Carnitine L-tartrate
Garcinia cambogia
Konjac
Cactus
White kidney Bean
Green tea
Chitosan
Capsicum
Kelp
Chromium Picolinate
.
Cara pengambilan: Sehari sebiji dengan air suam sebelum sarapan/perut kosong.
.
#panaceaslim #panaceaslimmurah #panceslim #panceaplus #panceamurah #panceaplusmurah #panaceamurah  #glutapanacea #glutapanaceaoriginal #glutapanaceaori #glutapanaceamurah  #glutapanaceaslim
#panaceaslimmalaysia #produkkecantikan #originalproduk #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #bvrcmurah #bvrcollagen #kcollymurah #kcolly #dnarsskincare #nourainskincare #blousemurah #juscaliphmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM66 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . PANCEA PLUS . Supplement yang dapat mengurangkan berat badan, 10 hari, 5 kiloes . "Block and Burn". Panacea slim merupakan supplement yang tertumpu untuk menentang tindakan dadah khususnya ! Memberi tumpuan untuk mengurangkan selera makan, membantu membakar lemak berlebihan pada badan. Selain itu, panacea slim dapat membentuk badan umtuk jadi lebih 'fit and firm' serta membantu proses detoks. 📌 Tidak perlu berlapar lagi 📌Percepatkan metabolism lemak 📌Mengurangkan keinginan makan 📌Tanpa side effect 📌Mengurangkan penerimaan carbohydrates 📌 Tak perlu bersenam berlebihan . Mengandungi 30kapsul . Bahan utama: L-Carnitine L-tartrate Garcinia cambogia Konjac Cactus White kidney Bean Green tea Chitosan Capsicum Kelp Chromium Picolinate . Cara pengambilan: Sehari sebiji dengan air suam sebelum sarapan/perut kosong. . #panaceaslim  #panaceaslimmurah  #panceslim  #panceaplus  #panceamurah  #panceaplusmurah  #panaceamurah  #glutapanacea  #glutapanaceaoriginal  #glutapanaceaori  #glutapanaceamurah  #glutapanaceaslim  #panaceaslimmalaysia  #produkkecantikan  #originalproduk  #sayajual  #sayajualmurah  #trustedseller  #bvrcmurah  #bvrcollagen  #kcollymurah  #kcolly  #dnarsskincare  #nourainskincare  #blousemurah  #juscaliphmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
PRODUCT NAFURA
.
•MOISTURIZER HONEY BEE VENOM •SERUM HONEY BEE VENOM
•CLEANSER HONEY BEE VENOM
•HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB)
•HONEY BEE FIXING MIST
•CENTELLA SOOTHING CREAM
•TRUE ISLAND ALASKA CREAM
.
Beli lebih dari satu ada diskaun
Dijamin 100% original
Money back guarantee
.
#honeybeevenom #honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia #nafuramurah #honeybeevenommurah #beevenommurah
#honeybeevenomoriginal #MOISTURIZERHONEYBEEVENOM #SERUMHONEYBEEVENOM #CLEANSERHONEYBEEVENOM #HONEYBEEALMONDGOMMAGE #HONEYBEEFIXINGMIST #CENTELLASOOTHINGCREAM #honeybeevenomcream
#honeybeeserum  #makeupmalaysia
#makeupbase #makeupartistmalaysia #makeupartist #makeupaddict #agentsahnafuramalaysia
#alaskaglacierwater #alaskacream #alaskatoner
#nafura #trueisland  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . PRODUCT NAFURA . •MOISTURIZER HONEY BEE VENOM •SERUM HONEY BEE VENOM •CLEANSER HONEY BEE VENOM •HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) •HONEY BEE FIXING MIST •CENTELLA SOOTHING CREAM •TRUE ISLAND ALASKA CREAM . Beli lebih dari satu ada diskaun Dijamin 100% original Money back guarantee . #honeybeevenom  #honeybeevenomnafura  #honeybeevenommalaysia  #nafuramurah  #honeybeevenommurah  #beevenommurah  #honeybeevenomoriginal  #MOISTURIZERHONEYBEEVENOM  #SERUMHONEYBEEVENOM  #CLEANSERHONEYBEEVENOM  #HONEYBEEALMONDGOMMAGE  #HONEYBEEFIXINGMIST  #CENTELLASOOTHINGCREAM  #honeybeevenomcream  #honeybeeserum  #makeupmalaysia  #makeupbase  #makeupartistmalaysia  #makeupartist  #makeupaddict  #agentsahnafuramalaysia  #alaskaglacierwater  #alaskacream  #alaskatoner  #nafura  #trueisland  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph  #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph 
#MiaDutaCaliph  #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert 
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil 
#resultgempak 
#caliphsupplementmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM53 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan -Susah bangun tidur -Lemah belajar -Lemah dalam mengira -Daya ingatan yang lemah -Masih belum pandai menyebut perkataan -Selalu demam (antibodi lemah) Dan bermacam lagi? Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni! Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda! . #CaliphSupplement  #CaliphSunnahSupplement  #CaliphKidsExpert  #MamaNakCaliph  #MiaDutaCaliph  #makanansunnah  #caliph  #MiaDutaCaliph  #mommiesprihatin  #sunnahsupplement  #brainfood  #caliphkidsexpert  #mamanakcaliph  #motivation  #simanjabijak  #kanakkanak  #ibuperihatin  #anakku  #caliphmurah  #bazaarpaknil  #resultgempak  #caliphsupplementmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM115
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
HEIGHT UP™(High Quality Dietary Supplement) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
.
Scientifically Researched & Proven Height Formula,
.
NUTRISI SEMULAJADI.
100%-BERKESAN.
100%-SELAMAT.
100% -HALAL
.
Dirumus dpd bahan2 semulajadi dgn guna kaedah Nano(Korea Bio - Advanced Bone Development Techniques) 
Terbukti memberi kesan ketinggian 2 - 15 cm keatas. 
Kesan seawal sebulan bergantung kpd tahap usia dan metabolisme badan pengguna. 
Mendapat sijil halal, sijil result positive dari maknal KKM, FDA dan HACCP bagi jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesan. .
KAJIAN JUGA MENUNJUKKAN 
Buat seseorang kelihatan lebih berwibawa, anggun serta berketrampilan. 
Membantu seseorang untuk ceburi kerjaya dalam bidang yg perlukan ketinggian badan spt polis, tentera, artis, model, paramugari dll. .
#sayajualmurah#instashop #visitmyig #igreview #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #sayajualheightup #heightuporiginal #supplementtinggi #isell #igshopmalaysia #bazarpaknil #iklanig #InstaShopMalaysia
#bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrc #bvrscrub  #puansri #supplementtinggi #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM115 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . HEIGHT UP™(High Quality Dietary Supplement) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi. . Scientifically Researched & Proven Height Formula, . NUTRISI SEMULAJADI. 100%-BERKESAN. 100%-SELAMAT. 100% -HALAL . Dirumus dpd bahan2 semulajadi dgn guna kaedah Nano(Korea Bio - Advanced Bone Development Techniques) Terbukti memberi kesan ketinggian 2 - 15 cm keatas. Kesan seawal sebulan bergantung kpd tahap usia dan metabolisme badan pengguna. Mendapat sijil halal, sijil result positive dari maknal KKM, FDA dan HACCP bagi jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesan. . KAJIAN JUGA MENUNJUKKAN Buat seseorang kelihatan lebih berwibawa, anggun serta berketrampilan. Membantu seseorang untuk ceburi kerjaya dalam bidang yg perlukan ketinggian badan spt polis, tentera, artis, model, paramugari dll. . #sayajualmurah #instashop  #visitmyig  #igreview  #heightup  #heightupmurah  #heightupmalaysia  #sayajualheightup  #heightuporiginal  #supplementtinggi  #isell  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #iklanig  #InstaShopMalaysia  #bvrcollagen  #bvrcollagenmurah  #bvrcollagenoriginal  #bvrc  #bvrscrub  #puansri  #supplementtinggi  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Thank You for shopping with Us
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
From
.
@hazneybeautystore
@hazneybeautystore2
@irneyidris
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #hashgram #love #photooftheday #instamood #iphonesia y#fashion #summer #tbt #igers #picoftheday  #instadaily #instagramhub #beautiful #girl #igshopmy #instagood #bestoftheday #igshop #sky #igreviewmalaysia #follow #nofilter #hazneybeautyfeedback #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
Thank You for shopping with Us 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 From . @hazneybeautystore @hazneybeautystore2 @irneyidris . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #hashgram  #love  #photooftheday  #instamood  #iphonesia  y#fashion  #summer  #tbt  #igers  #picoftheday  #instadaily  #instagramhub  #beautiful  #girl  #igshopmy  #instagood  #bestoftheday  #igshop  #sky  #igreviewmalaysia  #follow  #nofilter  #hazneybeautyfeedback  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Pisang mengandung potasium yang dapat melancarkan aliran oksigen ke otak. Aliran oksigen yang lancar ke otak ini sangat penting untuk membuat anda semakin mudah berkonsentrasi dan juga mencegah penyakit stroke.

Kunjungi bazaar buah buahan dari Sunpride di lantai GF #revotownmall 
#RTM #revotownbekasi #4like #4likes #follow4follow #followrevotown #followforfollow #followforfollows #followsforfollows #likeforlike #likeforlikes #likesforlikes #like4like #followforlike #likeforfollow #followforfollowback #followforfollowme #followforfollowsback
Pisang mengandung potasium yang dapat melancarkan aliran oksigen ke otak. Aliran oksigen yang lancar ke otak ini sangat penting untuk membuat anda semakin mudah berkonsentrasi dan juga mencegah penyakit stroke. Kunjungi bazaar buah buahan dari Sunpride di lantai GF #revotownmall  #RTM  #revotownbekasi  #4like  #4likes  #follow4follow  #followrevotown  #followforfollow  #followforfollows  #followsforfollows  #likeforlike  #likeforlikes  #likesforlikes  #like4like  #followforlike  #likeforfollow  #followforfollowback  #followforfollowme  #followforfollowsback