an online Instagram web viewer

#flooringinstallation medias

Photos

.
.
Tired of Termitess? Broken parquet? Lazy to do floor cleaning? Let's change to Vinyl Floor by #floorkingg ?
.
It's zero maintenance, easy to take care, resilent flooring, 
solution for termites, various colour selection, heavy duty, water resistance! And its economical
.
Boring with normal design? Let's try chevron style for your floor. It's rockin'
.
.
Call Us Today To Rock Your Floor. Free measurement and free consultation
.
0192422783. 
0192422783. 
0192422783
.
#lantaivinylmalaysia #homeflooring #floorcovering #flooringkayu #floorkingg #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinyl #lantairumah #flooring #flooringinstallation #floorwork #ninesixdesigbsdnbhd #chevronstyle #chevron #rusticdesign #homeflooring #flooringsale
. . Tired of Termitess? Broken parquet? Lazy to do floor cleaning? Let's change to Vinyl Floor by #floorkingg  ? . It's zero maintenance, easy to take care, resilent flooring, solution for termites, various colour selection, heavy duty, water resistance! And its economical . Boring with normal design? Let's try chevron style for your floor. It's rockin' . . Call Us Today To Rock Your Floor. Free measurement and free consultation . 0192422783. 0192422783. 0192422783 . #lantaivinylmalaysia  #homeflooring  #floorcovering  #flooringkayu  #floorkingg  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinyl  #lantairumah  #flooring  #flooringinstallation  #floorwork  #ninesixdesigbsdnbhd  #chevronstyle  #chevron  #rusticdesign  #homeflooring  #flooringsale 
.
.
Tired of Termitess? Broken parquet? Lazy to do floor cleaning? Let's change to Vinyl Floor by #floorkingg ?
.
It's zero maintenance, easy to take care, resilent flooring, 
solution for termites, various colour selection, heavy duty, water resistance! And its economical
.
Boring with normal design? Let's try chevron style for your floor. It's rockin'
.
.
Call Us Today To Rock Your Floor. Free measurement and free consultation
.
0192422783. 
0192422783. 
0192422783
.
#lantaivinylmalaysia #homeflooring #floorcovering #flooringkayu #floorkingg #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinyl #lantairumah #flooring #flooringinstallation #floorwork #ninesixdesigbsdnbhd #chevronstyle #chevron #rusticdesign #homeflooring #flooringsale
. . Tired of Termitess? Broken parquet? Lazy to do floor cleaning? Let's change to Vinyl Floor by #floorkingg  ? . It's zero maintenance, easy to take care, resilent flooring, solution for termites, various colour selection, heavy duty, water resistance! And its economical . Boring with normal design? Let's try chevron style for your floor. It's rockin' . . Call Us Today To Rock Your Floor. Free measurement and free consultation . 0192422783. 0192422783. 0192422783 . #lantaivinylmalaysia  #homeflooring  #floorcovering  #flooringkayu  #floorkingg  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinyl  #lantairumah  #flooring  #flooringinstallation  #floorwork  #ninesixdesigbsdnbhd  #chevronstyle  #chevron  #rusticdesign  #homeflooring  #flooringsale 
.
.
Tired of Termitess? Broken parquet? Lazy to do floor cleaning? Let's change to Vinyl Floor by #floorkingg ?
.
It's zero maintenance, easy to take care, resilent flooring, 
solution for termites, various colour selection, heavy duty, water resistance! And its economical
.
Boring with normal design? Let's try chevron style for your floor. It's rockin'
.
.
Call Us Today To Rock Your Floor. Free measurement and free consultation
.
0192422783. 
0192422783. 
0192422783
.
#lantaivinylmalaysia #homeflooring #floorcovering #flooringkayu #floorkingg #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinyl #lantairumah #flooring #flooringinstallation #floorwork #ninesixdesigbsdnbhd #chevronstyle #chevron #rusticdesign #homeflooring #flooringsale
. . Tired of Termitess? Broken parquet? Lazy to do floor cleaning? Let's change to Vinyl Floor by #floorkingg  ? . It's zero maintenance, easy to take care, resilent flooring, solution for termites, various colour selection, heavy duty, water resistance! And its economical . Boring with normal design? Let's try chevron style for your floor. It's rockin' . . Call Us Today To Rock Your Floor. Free measurement and free consultation . 0192422783. 0192422783. 0192422783 . #lantaivinylmalaysia  #homeflooring  #floorcovering  #flooringkayu  #floorkingg  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinyl  #lantairumah  #flooring  #flooringinstallation  #floorwork  #ninesixdesigbsdnbhd  #chevronstyle  #chevron  #rusticdesign  #homeflooring  #flooringsale 
" PILIHAN YANG SESUAI & TEPAT "
.
Masih bercorakkan permukaan kayu, lapisan lantai vinyl ialah pilihan yang tepat untuk ruangan basah seperti dapur, sidai atau balkoni rumah kerana ia jenis getah sintetik dan mesra alam.

Lantai jenis vinyl ini bukan sesuatu yang baru dalam dunia hiasan dalaman kerana banyak digunakan di hospital, sekolah dan pejabat, cuma hari ini ia tampil dalam corak kayu yang lebih elegan dan diadaptasikan untuk kediaman.

Pemasangannya juga lebih mudah.

Sebelum memasang lantai vinyl, pastikan lantai asal rata dan licin. Jika lantai simen tidak rata, menggerutu dan kesat, pemasangan lantai vinyl sukar dilakukan.
.
.
 #vinylfloor #lantairumah #lantaivinyl #homeflooring #vinylflooring #woodflooringexpert #woodenfloor #floorkingg #floorking #ninesixdesignsdnbhd #vinyl #kitchenflooring #floormakeover #flooringexpert #floor #lantai #flooringinstallation #flooring #floorcovering #floorplan #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
" PILIHAN YANG SESUAI & TEPAT " . Masih bercorakkan permukaan kayu, lapisan lantai vinyl ialah pilihan yang tepat untuk ruangan basah seperti dapur, sidai atau balkoni rumah kerana ia jenis getah sintetik dan mesra alam. Lantai jenis vinyl ini bukan sesuatu yang baru dalam dunia hiasan dalaman kerana banyak digunakan di hospital, sekolah dan pejabat, cuma hari ini ia tampil dalam corak kayu yang lebih elegan dan diadaptasikan untuk kediaman. Pemasangannya juga lebih mudah. Sebelum memasang lantai vinyl, pastikan lantai asal rata dan licin. Jika lantai simen tidak rata, menggerutu dan kesat, pemasangan lantai vinyl sukar dilakukan. . . #vinylfloor  #lantairumah  #lantaivinyl  #homeflooring  #vinylflooring  #woodflooringexpert  #woodenfloor  #floorkingg  #floorking  #ninesixdesignsdnbhd  #vinyl  #kitchenflooring  #floormakeover  #flooringexpert  #floor  #lantai  #flooringinstallation  #flooring  #floorcovering  #floorplan  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
" PILIHAN YANG SESUAI & TEPAT "
.
Masih bercorakkan permukaan kayu, lapisan lantai vinyl ialah pilihan yang tepat untuk ruangan basah seperti dapur, sidai atau balkoni rumah kerana ia jenis getah sintetik dan mesra alam.

Lantai jenis vinyl ini bukan sesuatu yang baru dalam dunia hiasan dalaman kerana banyak digunakan di hospital, sekolah dan pejabat, cuma hari ini ia tampil dalam corak kayu yang lebih elegan dan diadaptasikan untuk kediaman.

Pemasangannya juga lebih mudah.

Sebelum memasang lantai vinyl, pastikan lantai asal rata dan licin. Jika lantai simen tidak rata, menggerutu dan kesat, pemasangan lantai vinyl sukar dilakukan.
.
.
 #vinylfloor #lantairumah #lantaivinyl #homeflooring #vinylflooring #woodflooringexpert #woodenfloor #floorkingg #floorking #ninesixdesignsdnbhd #vinyl #kitchenflooring #floormakeover #flooringexpert #floor #lantai #flooringinstallation #flooring #floorcovering #floorplan #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
" PILIHAN YANG SESUAI & TEPAT " . Masih bercorakkan permukaan kayu, lapisan lantai vinyl ialah pilihan yang tepat untuk ruangan basah seperti dapur, sidai atau balkoni rumah kerana ia jenis getah sintetik dan mesra alam. Lantai jenis vinyl ini bukan sesuatu yang baru dalam dunia hiasan dalaman kerana banyak digunakan di hospital, sekolah dan pejabat, cuma hari ini ia tampil dalam corak kayu yang lebih elegan dan diadaptasikan untuk kediaman. Pemasangannya juga lebih mudah. Sebelum memasang lantai vinyl, pastikan lantai asal rata dan licin. Jika lantai simen tidak rata, menggerutu dan kesat, pemasangan lantai vinyl sukar dilakukan. . . #vinylfloor  #lantairumah  #lantaivinyl  #homeflooring  #vinylflooring  #woodflooringexpert  #woodenfloor  #floorkingg  #floorking  #ninesixdesignsdnbhd  #vinyl  #kitchenflooring  #floormakeover  #flooringexpert  #floor  #lantai  #flooringinstallation  #flooring  #floorcovering  #floorplan  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
" PILIHAN YANG SESUAI & TEPAT "
.
Masih bercorakkan permukaan kayu, lapisan lantai vinyl ialah pilihan yang tepat untuk ruangan basah seperti dapur, sidai atau balkoni rumah kerana ia jenis getah sintetik dan mesra alam.

Lantai jenis vinyl ini bukan sesuatu yang baru dalam dunia hiasan dalaman kerana banyak digunakan di hospital, sekolah dan pejabat, cuma hari ini ia tampil dalam corak kayu yang lebih elegan dan diadaptasikan untuk kediaman.

Pemasangannya juga lebih mudah.

Sebelum memasang lantai vinyl, pastikan lantai asal rata dan licin. Jika lantai simen tidak rata, menggerutu dan kesat, pemasangan lantai vinyl sukar dilakukan.
.
.
 #vinylfloor #lantairumah #lantaivinyl #homeflooring #vinylflooring #woodflooringexpert #woodenfloor #floorkingg #floorking #ninesixdesignsdnbhd #vinyl #kitchenflooring #floormakeover #flooringexpert #floor #lantai #flooringinstallation #flooring #floorcovering #floorplan #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
" PILIHAN YANG SESUAI & TEPAT " . Masih bercorakkan permukaan kayu, lapisan lantai vinyl ialah pilihan yang tepat untuk ruangan basah seperti dapur, sidai atau balkoni rumah kerana ia jenis getah sintetik dan mesra alam. Lantai jenis vinyl ini bukan sesuatu yang baru dalam dunia hiasan dalaman kerana banyak digunakan di hospital, sekolah dan pejabat, cuma hari ini ia tampil dalam corak kayu yang lebih elegan dan diadaptasikan untuk kediaman. Pemasangannya juga lebih mudah. Sebelum memasang lantai vinyl, pastikan lantai asal rata dan licin. Jika lantai simen tidak rata, menggerutu dan kesat, pemasangan lantai vinyl sukar dilakukan. . . #vinylfloor  #lantairumah  #lantaivinyl  #homeflooring  #vinylflooring  #woodflooringexpert  #woodenfloor  #floorkingg  #floorking  #ninesixdesignsdnbhd  #vinyl  #kitchenflooring  #floormakeover  #flooringexpert  #floor  #lantai  #flooringinstallation  #flooring  #floorcovering  #floorplan  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
Commercial Operations: We have several contractors and commercial operations that place their commercial insurance and all of their subcontractors/retailers/rep's insurance with our agency.  This makes certificates, bids, payroll and audits very efficient, effective and organized. Why not make everything faster and easier? .
.
.
.
. .
.
.
#custombuilder #residentialconstruction #mountainhome #commercialinsurance #renovation #renovations #homerenovation #houseremodel #homeremodel #poolbuilder #poolconstruction #landscaping #landscapeconstruction #landscapecontractor #drywallcontractor #flooring #flooringinstallation #carpentry #fencing #concreteconstruction #cabinetmaker #roofing #roofer #roofing#smallbusinessowner #smallbusinessowners
Commercial Operations: We have several contractors and commercial operations that place their commercial insurance and all of their subcontractors/retailers/rep's insurance with our agency. This makes certificates, bids, payroll and audits very efficient, effective and organized. Why not make everything faster and easier? . . . . . . . . #custombuilder  #residentialconstruction  #mountainhome  #commercialinsurance  #renovation  #renovations  #homerenovation  #houseremodel  #homeremodel  #poolbuilder  #poolconstruction  #landscaping  #landscapeconstruction  #landscapecontractor  #drywallcontractor  #flooring  #flooringinstallation  #carpentry  #fencing  #concreteconstruction  #cabinetmaker  #roofing  #roofer  #roofing #smallbusinessowner  #smallbusinessowners 
Who wants to stay here?
Follow @hotels_hypersoc1al for the best hotels/resorts/villas from around the world.
.
.
.
Follow @hotels_hypersoc1al
Follow @hotels_hypersoc1al
Follow @hotels_hypersoc1al
#5starhotel #superyachtlife #luxuryholiday #flooringinstallation #floridadesign #luxuryhouse #luxurytrip #houzz #superyachts #luxuryexperience #hospitalitydesign #luxuryhomes #iloverealestate #hdexpo #fivestarhotel #residence #leadinghotelsoftheworld #megayachts #realtors #realestateagent #superyacht #gandh #luxurybrand
Who wants to stay here? Follow @hotels_hypersoc1al for the best hotels/resorts/villas from around the world. . . . Follow @hotels_hypersoc1al Follow @hotels_hypersoc1al Follow @hotels_hypersoc1al #5starhotel  #superyachtlife  #luxuryholiday  #flooringinstallation  #floridadesign  #luxuryhouse  #luxurytrip  #houzz  #superyachts  #luxuryexperience  #hospitalitydesign  #luxuryhomes  #iloverealestate  #hdexpo  #fivestarhotel  #residence  #leadinghotelsoftheworld  #megayachts  #realtors  #realestateagent  #superyacht  #gandh  #luxurybrand 
Marble flooring is an everlasting style, call Rugco Flooring at (714) 751-2222 to see how you can transform your home into a classic look.
#flooring #flooringinstallation #designbuild #residential #exteriordesign #homestaging #luxuryinteriors #interiordesign #interiordesigner #designer #fashion #homedecor #homeimprovement #remodeling #homerenovation #remodel #cabinets #renovations #hgtv #interiordecor #homedecor #interiorinspiration #interiorstyling #inspo #carpet #hardwood #tile #stone
Marble flooring is an everlasting style, call Rugco Flooring at (714) 751-2222 to see how you can transform your home into a classic look. #flooring  #flooringinstallation  #designbuild  #residential  #exteriordesign  #homestaging  #luxuryinteriors  #interiordesign  #interiordesigner  #designer  #fashion  #homedecor  #homeimprovement  #remodeling  #homerenovation  #remodel  #cabinets  #renovations  #hgtv  #interiordecor  #homedecor  #interiorinspiration  #interiorstyling  #inspo  #carpet  #hardwood  #tile  #stone 
Sunday’s are great for relaxing and reflecting 🙌🏼 Enjoy!
Sunday’s are great for relaxing and reflecting 🙌🏼 Enjoy!
“Looking ahead to some fantastic new projects in the pipeline. Follow along - more details coming soon! #weekendvibes
“Looking ahead to some fantastic new projects in the pipeline. Follow along - more details coming soon! #weekendvibes 
If you haven’t checked a latest camper video, check it out!  Link is in bio!  #flooringinstallation #tinyhouse #makememories #experiences
Come join us!
Follow @hotels_hypersoc1al for the best hotels/resorts/villas from around the world.
.
.
.
Follow @hotels_hypersoc1al
Follow @hotels_hypersoc1al
Follow @hotels_hypersoc1al
#luxuryvacations #luxurydestination #hilton #luxuryhomedesign #marriott #luxuryhomes #milliondollarlisting #luxe #luxurytrip #flooringinstallation #luxurybathrooms #realestatelife #fivestarhotel #luxuryliving #boutiquehotel #restaurantdesign #realtors #hotelview #lobby #residentialdesign #flooring #luxuryresort #gandh
Come join us! Follow @hotels_hypersoc1al for the best hotels/resorts/villas from around the world. . . . Follow @hotels_hypersoc1al Follow @hotels_hypersoc1al Follow @hotels_hypersoc1al #luxuryvacations  #luxurydestination  #hilton  #luxuryhomedesign  #marriott  #luxuryhomes  #milliondollarlisting  #luxe  #luxurytrip  #flooringinstallation  #luxurybathrooms  #realestatelife  #fivestarhotel  #luxuryliving  #boutiquehotel  #restaurantdesign  #realtors  #hotelview  #lobby  #residentialdesign  #flooring  #luxuryresort  #gandh 
The Chief runs several businesses. One of which is Cole and Ash International Systems Corporation "which is a trading company engaged in the distribution, supply and installation of office systems, flooring, and storage." Check it out here at his official website richardyap.ph and follow his official ig acc @iamrichardyap @ryapofficial
#rydigitallaunch #office #flooring #storage #corporation  #officethings #flooringidea #flooringinstallation #floorings
Early this year, at a flooring show in the USA, some tile installers gave us these extremely tensioned and fragile porcelain tiles to cut. They were struggling to cut them and they were under pressure to complete the seminar on time. The video shows that with the proper pressure you can easily cut also this kind of tensioned and fragile low quality porcelain tiles.

#montolittilingtools #montolit #montolitmasterpiuma #masterpiuma3 #mastertilesetter #remodeling #renovation #tools4trade #porcelaintile #tilersofinstagram #tilersusa #tiler #tileinstallation #flooringinstallation #contractor
Early this year, at a flooring show in the USA, some tile installers gave us these extremely tensioned and fragile porcelain tiles to cut. They were struggling to cut them and they were under pressure to complete the seminar on time. The video shows that with the proper pressure you can easily cut also this kind of tensioned and fragile low quality porcelain tiles. #montolittilingtools  #montolit  #montolitmasterpiuma  #masterpiuma3  #mastertilesetter  #remodeling  #renovation  #tools4trade  #porcelaintile  #tilersofinstagram  #tilersusa  #tiler  #tileinstallation  #flooringinstallation  #contractor 
.
.
[PUAS HATI SGT, INSYALLAH NANTI NK TMBH LAGI. AKAK NK TLG PROMOTE LAH !!]
.
.
Alhamdullillah, customer puas hati dengan hasil kerja team @floorkingg untuk rumahya  di Bentong Pahang
.
Siap nak tolong promotekan lagi. Terima kasih Puan Salasiah sebab mempercayai team kami untuk memasang lantai vinyl di seluruh hall area, kitchen area dan tangga
.
3 hari siap sebab customer ni bijak sebab buat levelling process dulu sebab lantai agak tak rata tapi dia nak yang terbaik untuk lantai rumahnya. Alang alang kan biar puas hati. Kerja ni bukan nk buat lagi dah lepas ni. .
.
Once in a lifetime kata @aliffsyukriterlajaklaris 😊
.
.
Ha pa lagi....Jom lantai vinyl...insyallah semua masalah selesai. Tahan lasak, low maintainance dan yg best ekonomikal yet high quality
.
.
==BONUS==
.
FOC KOREA WALLPAPER + INSTALL for 1000 sf purchased with FULL PAYMENT
.
FloorKING, Petaling Jaya
Call : 019 3319606/ 013 3919606
OPEN DAILY from 10am to 6pm
WAZE : Floorking
.
FloorKING, Petaling Jaya
https://www.wasap.my/60193319606
https://www.wasap.my/60133919606
.
https://www.facebook.com/FloorKingg/ .
.
#floorplan #floorcovering #flooring #flooringinstallation #lantai #lantaivinyl #lantairumah #lantaioffice #lantaipejabat #officedecor #officedesign #vinylflooring #vinylfloor #homeflooring #homedecoration #interiordesign #merdekasale #floorkingg #floorkinggtestimonial  #cnysale
. . [PUAS HATI SGT, INSYALLAH NANTI NK TMBH LAGI. AKAK NK TLG PROMOTE LAH !!] . . Alhamdullillah, customer puas hati dengan hasil kerja team @floorkingg untuk rumahya di Bentong Pahang . Siap nak tolong promotekan lagi. Terima kasih Puan Salasiah sebab mempercayai team kami untuk memasang lantai vinyl di seluruh hall area, kitchen area dan tangga . 3 hari siap sebab customer ni bijak sebab buat levelling process dulu sebab lantai agak tak rata tapi dia nak yang terbaik untuk lantai rumahnya. Alang alang kan biar puas hati. Kerja ni bukan nk buat lagi dah lepas ni. . . Once in a lifetime kata @aliffsyukriterlajaklaris 😊 . . Ha pa lagi....Jom lantai vinyl...insyallah semua masalah selesai. Tahan lasak, low maintainance dan yg best ekonomikal yet high quality . . ==BONUS== . FOC KOREA WALLPAPER + INSTALL for 1000 sf purchased with FULL PAYMENT . FloorKING, Petaling Jaya Call : 019 3319606/ 013 3919606 OPEN DAILY from 10am to 6pm WAZE : Floorking . FloorKING, Petaling Jaya https://www.wasap.my/60193319606 https://www.wasap.my/60133919606 . https://www.facebook.com/FloorKingg/ . . #floorplan  #floorcovering  #flooring  #flooringinstallation  #lantai  #lantaivinyl  #lantairumah  #lantaioffice  #lantaipejabat  #officedecor  #officedesign  #vinylflooring  #vinylfloor  #homeflooring  #homedecoration  #interiordesign  #merdekasale  #floorkingg  #floorkinggtestimonial  #cnysale 
.
.
[PUAS HATI SGT, INSYALLAH NANTI NK TMBH LAGI. AKAK NK TLG PROMOTE LAH !!]
.
.
Alhamdullillah, customer puas hati dengan hasil kerja team @floorkingg untuk rumahya  di Bentong Pahang
.
Siap nak tolong promotekan lagi. Terima kasih Puan Salasiah sebab mempercayai team kami untuk memasang lantai vinyl di seluruh hall area, kitchen area dan tangga
.
3 hari siap sebab customer ni bijak sebab buat levelling process dulu sebab lantai agak tak rata tapi dia nak yang terbaik untuk lantai rumahnya. Alang alang kan biar puas hati. Kerja ni bukan nk buat lagi dah lepas ni. .
.
Once in a lifetime kata @aliffsyukriterlajaklaris 😊
.
.
Ha pa lagi....Jom lantai vinyl...insyallah semua masalah selesai. Tahan lasak, low maintainance dan yg best ekonomikal yet high quality
.
.
==BONUS==
.
FOC KOREA WALLPAPER + INSTALL for 1000 sf purchased with FULL PAYMENT
.
FloorKING, Petaling Jaya
Call : 019 3319606/ 013 3919606
OPEN DAILY from 10am to 6pm
WAZE : Floorking
.
FloorKING, Petaling Jaya
https://www.wasap.my/60193319606
https://www.wasap.my/60133919606
.
https://www.facebook.com/FloorKingg/ .
.
#floorplan #floorcovering #flooring #flooringinstallation #lantai #lantaivinyl #lantairumah #lantaioffice #lantaipejabat #officedecor #officedesign #vinylflooring #vinylfloor #homeflooring #homedecoration #interiordesign #merdekasale #floorkingg #floorkinggtestimonial  #cnysale
. . [PUAS HATI SGT, INSYALLAH NANTI NK TMBH LAGI. AKAK NK TLG PROMOTE LAH !!] . . Alhamdullillah, customer puas hati dengan hasil kerja team @floorkingg untuk rumahya di Bentong Pahang . Siap nak tolong promotekan lagi. Terima kasih Puan Salasiah sebab mempercayai team kami untuk memasang lantai vinyl di seluruh hall area, kitchen area dan tangga . 3 hari siap sebab customer ni bijak sebab buat levelling process dulu sebab lantai agak tak rata tapi dia nak yang terbaik untuk lantai rumahnya. Alang alang kan biar puas hati. Kerja ni bukan nk buat lagi dah lepas ni. . . Once in a lifetime kata @aliffsyukriterlajaklaris 😊 . . Ha pa lagi....Jom lantai vinyl...insyallah semua masalah selesai. Tahan lasak, low maintainance dan yg best ekonomikal yet high quality . . ==BONUS== . FOC KOREA WALLPAPER + INSTALL for 1000 sf purchased with FULL PAYMENT . FloorKING, Petaling Jaya Call : 019 3319606/ 013 3919606 OPEN DAILY from 10am to 6pm WAZE : Floorking . FloorKING, Petaling Jaya https://www.wasap.my/60193319606 https://www.wasap.my/60133919606 . https://www.facebook.com/FloorKingg/ . . #floorplan  #floorcovering  #flooring  #flooringinstallation  #lantai  #lantaivinyl  #lantairumah  #lantaioffice  #lantaipejabat  #officedecor  #officedesign  #vinylflooring  #vinylfloor  #homeflooring  #homedecoration  #interiordesign  #merdekasale  #floorkingg  #floorkinggtestimonial  #cnysale 
.
.
[PUAS HATI SGT, INSYALLAH NANTI NK TMBH LAGI. AKAK NK TLG PROMOTE LAH !!]
.
.
Alhamdullillah, customer puas hati dengan hasil kerja team @floorkingg untuk rumahya  di Bentong Pahang
.
Siap nak tolong promotekan lagi. Terima kasih Puan Salasiah sebab mempercayai team kami untuk memasang lantai vinyl di seluruh hall area, kitchen area dan tangga
.
3 hari siap sebab customer ni bijak sebab buat levelling process dulu sebab lantai agak tak rata tapi dia nak yang terbaik untuk lantai rumahnya. Alang alang kan biar puas hati. Kerja ni bukan nk buat lagi dah lepas ni. .
.
Once in a lifetime kata @aliffsyukriterlajaklaris 😊
.
.
Ha pa lagi....Jom lantai vinyl...insyallah semua masalah selesai. Tahan lasak, low maintainance dan yg best ekonomikal yet high quality
.
.
==BONUS==
.
FOC KOREA WALLPAPER + INSTALL for 1000 sf purchased with FULL PAYMENT
.
FloorKING, Petaling Jaya
Call : 019 3319606/ 013 3919606
OPEN DAILY from 10am to 6pm
WAZE : Floorking
.
FloorKING, Petaling Jaya
https://www.wasap.my/60193319606
https://www.wasap.my/60133919606
.
https://www.facebook.com/FloorKingg/ .
.
#floorplan #floorcovering #flooring #flooringinstallation #lantai #lantaivinyl #lantairumah #lantaioffice #lantaipejabat #officedecor #officedesign #vinylflooring #vinylfloor #homeflooring #homedecoration #interiordesign #merdekasale #floorkingg #floorkinggtestimonial  #cnysale
. . [PUAS HATI SGT, INSYALLAH NANTI NK TMBH LAGI. AKAK NK TLG PROMOTE LAH !!] . . Alhamdullillah, customer puas hati dengan hasil kerja team @floorkingg untuk rumahya di Bentong Pahang . Siap nak tolong promotekan lagi. Terima kasih Puan Salasiah sebab mempercayai team kami untuk memasang lantai vinyl di seluruh hall area, kitchen area dan tangga . 3 hari siap sebab customer ni bijak sebab buat levelling process dulu sebab lantai agak tak rata tapi dia nak yang terbaik untuk lantai rumahnya. Alang alang kan biar puas hati. Kerja ni bukan nk buat lagi dah lepas ni. . . Once in a lifetime kata @aliffsyukriterlajaklaris 😊 . . Ha pa lagi....Jom lantai vinyl...insyallah semua masalah selesai. Tahan lasak, low maintainance dan yg best ekonomikal yet high quality . . ==BONUS== . FOC KOREA WALLPAPER + INSTALL for 1000 sf purchased with FULL PAYMENT . FloorKING, Petaling Jaya Call : 019 3319606/ 013 3919606 OPEN DAILY from 10am to 6pm WAZE : Floorking . FloorKING, Petaling Jaya https://www.wasap.my/60193319606 https://www.wasap.my/60133919606 . https://www.facebook.com/FloorKingg/ . . #floorplan  #floorcovering  #flooring  #flooringinstallation  #lantai  #lantaivinyl  #lantairumah  #lantaioffice  #lantaipejabat  #officedecor  #officedesign  #vinylflooring  #vinylfloor  #homeflooring  #homedecoration  #interiordesign  #merdekasale  #floorkingg  #floorkinggtestimonial  #cnysale 
Here's the follow-up to this morning's post...knocked out a few rooms of wood today. They already had furniture back in before I could get full pics...lol.

I love the "natural" look!! .
.#fcfloorandsurface #floorandsurface #floorinstall #floorinstaller #homeremodel #homerenovation #remodel #floors #mckinneytx #functionalconceptz #woodfloor #engineeredhardwood #flooring #floorprep #functionalconceptzforinteriors #contractor #floorwork #flooringinstallation
.
LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!!
.
.
Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg .
Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem
.
INTERESTED?
.
Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit. .
PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!!
.

SALE RM 4.90 per sqft siap pasang
.
.
#flooringinstallation #flooring #flooringinstall #flooringspecialist #flooringkayu #lantaivinyl #lantaivinylmalaysia #floorking #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinylmalaysia #hiasandalaman #homeflooring #woodflooringexpert #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
. LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!! . . Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg . Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem . INTERESTED? . Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit. . PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!! . SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . #flooringinstallation  #flooring  #flooringinstall  #flooringspecialist  #flooringkayu  #lantaivinyl  #lantaivinylmalaysia  #floorking  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinylmalaysia  #hiasandalaman  #homeflooring  #woodflooringexpert  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
.
LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!!
.
.
Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg .
Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem
.
INTERESTED?
.
Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit. .
PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!!
.

SALE RM 4.90 per sqft siap pasang
.
.
#flooringinstallation #flooring #flooringinstall #flooringspecialist #flooringkayu #lantaivinyl #lantaivinylmalaysia #floorking #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinylmalaysia #hiasandalaman #homeflooring #woodflooringexpert #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
. LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!! . . Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg . Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem . INTERESTED? . Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit. . PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!! . SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . #flooringinstallation  #flooring  #flooringinstall  #flooringspecialist  #flooringkayu  #lantaivinyl  #lantaivinylmalaysia  #floorking  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinylmalaysia  #hiasandalaman  #homeflooring  #woodflooringexpert  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
.
LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!!
.
.
Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg .
Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem
.
INTERESTED?
.
Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit. .
PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!!
.

SALE RM 4.90 per sqft siap pasang
.
.
#flooringinstallation #flooring #flooringinstall #flooringspecialist #flooringkayu #lantaivinyl #lantaivinylmalaysia #floorking #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinylmalaysia #hiasandalaman #homeflooring #woodflooringexpert #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
. LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!! . . Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg . Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem . INTERESTED? . Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit. . PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!! . SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . #flooringinstallation  #flooring  #flooringinstall  #flooringspecialist  #flooringkayu  #lantaivinyl  #lantaivinylmalaysia  #floorking  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinylmalaysia  #hiasandalaman  #homeflooring  #woodflooringexpert  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
Simultaneous framing and checking our slopes to drain - this was a fun, efficient and good looking project #designbuild #concretecontractor #flooringcontractor #flooringinstallation #concrete #championcoatings #factoryfloor #factorybuilding
Add a pop of design to your kitchen with these beautiful cement tiles ❤️ Available in several patterns and colors ~
Add a pop of design to your kitchen with these beautiful cement tiles ❤️ Available in several patterns and colors ~
In the flooring world, carpeting is getting softer. Wood is getting more roughed-up. And vinyl is getting more luxurious. Read about it in New Home Sources article, link in our bio!
In the flooring world, carpeting is getting softer. Wood is getting more roughed-up. And vinyl is getting more luxurious. Read about it in New Home Sources article, link in our bio!
Lovely interior space using @karndeandesignflooring @decorhappy #korlok range!..
Talk to us if you're interested in a new Karndean floor! 😁 #karndeanflooring #karndeansupplier #flooringshowroom  #flooringinstallation #interiordesign #homeinspo
Our #hardwoodfloors have arrived! #handyman and #flooringinstallation crews are on-site working around each other in harmony!!! It’s a productive #demoday so far. 
My flooring contact Tim is nothing short of amazing🙏. The logistics and crew line up had me picking my jaw up off the floor 🤫
Our #hardwoodfloors  have arrived! #handyman  and #flooringinstallation  crews are on-site working around each other in harmony!!! It’s a productive #demoday  so far. My flooring contact Tim is nothing short of amazing🙏. The logistics and crew line up had me picking my jaw up off the floor 🤫
Schluter®-DITRA-HEAT customizable electric floor warming with uncoupling, waterproofing, vapor management & support to ensure a long-lasting installation. Contact Centura Tile for more detail. 
Centura is the largest distributor for Schluter products in N. America.
.
.
#CenturaTile #CenturaVancouver #CenturaTileVancouver #TileCompany #TileSupplier #Burnaby #Canada #Vancouver #HomeDesign #HomeDecor #InteriorDesign #DesignTips #TileDesign #Schulter #heatedfloors #flooring #flooringcontractor #flooringinstallation
Schluter®-DITRA-HEAT customizable electric floor warming with uncoupling, waterproofing, vapor management & support to ensure a long-lasting installation. Contact Centura Tile for more detail. Centura is the largest distributor for Schluter products in N. America. . . #CenturaTile  #CenturaVancouver  #CenturaTileVancouver  #TileCompany  #TileSupplier  #Burnaby  #Canada  #Vancouver  #HomeDesign  #HomeDecor  #InteriorDesign  #DesignTips  #TileDesign  #Schulter  #heatedfloors  #flooring  #flooringcontractor  #flooringinstallation 
#Repost @westanfloors (@get_repost)
・・・
In #Westanfloors We will provide you with quality designs and an excellent and positive service. 👍 We guarantee all our work.
We are dedicated to always giving our customers the best service. Call/whatsApp us today to spark up your homes 08036882103. We deliver 💯 💪🏾 💪🏾. We cover nationwide.
#Westanfloors #contractors #projectmanagers #flooringdesign #flooringinstallation #epoxyflooring #3dfloor #concretefloor #coating #naija #abujafct #lagosnigeria #uyo #akwaibom #enugu #owerri #umuahia #anambra #asaba #porthacourt #yorubademon #skylevel #nollywood #accolades #bigbrothernigeria
#Repost  @westanfloors (@get_repost) ・・・ In #Westanfloors  We will provide you with quality designs and an excellent and positive service. 👍 We guarantee all our work. We are dedicated to always giving our customers the best service. Call/whatsApp us today to spark up your homes 08036882103. We deliver 💯 💪🏾 💪🏾. We cover nationwide. #Westanfloors  #contractors  #projectmanagers  #flooringdesign  #flooringinstallation  #epoxyflooring  #3dfloor  #concretefloor  #coating  #naija  #abujafct  #lagosnigeria  #uyo  #akwaibom  #enugu  #owerri  #umuahia  #anambra  #asaba  #porthacourt  #yorubademon  #skylevel  #nollywood  #accolades  #bigbrothernigeria 
MDF tested Skipper approved 🐶 Engineered European White Oak pre-finished in Smith’s Point
MDF tested Skipper approved 🐶 Engineered European White Oak pre-finished in Smith’s Point
.
LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!!
.
.
Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg .
Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem
.
INTERESTED?
.
Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit
.
PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!!
.

SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . .
.
#flooringinstallation #flooring #flooringinstall #flooringspecialist #flooringkayu #lantaivinyl #lantaivinylmalaysia #floorking #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinylmalaysia #hiasandalaman #homeflooring #woodflooringexpert #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
. LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!! . . Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg . Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem . INTERESTED? . Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit . PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!! . SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . . . #flooringinstallation  #flooring  #flooringinstall  #flooringspecialist  #flooringkayu  #lantaivinyl  #lantaivinylmalaysia  #floorking  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinylmalaysia  #hiasandalaman  #homeflooring  #woodflooringexpert  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
.
LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!!
.
.
Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg .
Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem
.
INTERESTED?
.
Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit
.
PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!!
.

SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . .
.
#flooringinstallation #flooring #flooringinstall #flooringspecialist #flooringkayu #lantaivinyl #lantaivinylmalaysia #floorking #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinylmalaysia #hiasandalaman #homeflooring #woodflooringexpert #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
. LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!! . . Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg . Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem . INTERESTED? . Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit . PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!! . SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . . . #flooringinstallation  #flooring  #flooringinstall  #flooringspecialist  #flooringkayu  #lantaivinyl  #lantaivinylmalaysia  #floorking  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinylmalaysia  #hiasandalaman  #homeflooring  #woodflooringexpert  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
.
LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!!
.
.
Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg .
Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem
.
INTERESTED?
.
Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit
.
PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!!
.

SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . .
.
#flooringinstallation #flooring #flooringinstall #flooringspecialist #flooringkayu #lantaivinyl #lantaivinylmalaysia #floorking #vinylfloor #vinylflooring #lantaivinylmalaysia #hiasandalaman #homeflooring #woodflooringexpert #lekatlekatteruscantik #lantaino1pilihanrakyatmalaysia
. LOOKING TO RENOVATE YOUR FLOOR!! . . Let's try luxury vinyl floor by @floorkingg . Heavy Duty vinyl flooring, easy to install, easy to maintains and of course no more termites problem . INTERESTED? . Call us today 0192422783 @ 0193319606 to arrange a site visit . PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION PROMOTION GUYSSS!! Rugi tak grab!! . SALE RM 4.90 per sqft siap pasang . . . . #flooringinstallation  #flooring  #flooringinstall  #flooringspecialist  #flooringkayu  #lantaivinyl  #lantaivinylmalaysia  #floorking  #vinylfloor  #vinylflooring  #lantaivinylmalaysia  #hiasandalaman  #homeflooring  #woodflooringexpert  #lekatlekatteruscantik  #lantaino1pilihanrakyatmalaysia 
All our product comes from recyclable materials #sustainabledesign #green#buildings #designs #designstudio #architecture #interior
Today we honor life and legacy of Dr Martin Luther King.
Today we honor life and legacy of Dr Martin Luther King.
It takes step by step to make changes in the world! We are happy that we are part of it! #environment #buildings #architecture #interiordesign#construction
Three easy steps how to cut vinyl planks https://youtu.be/2fD5G5hnNLY #buildings #architecture #interiordesign #sustainablelifestyle #construction
Happy Holidays from Eco-Pro Planet.#buildings #sustainablebrands #environment #modernstyle
Happy Tuesday! We are visioning to change the world by take one small step at a time!
Happy Tuesday! We are visioning to change the world by take one small step at a time!
Check out our new Riverside collection!
Check out our new Riverside collection!
Check out the new color! Maple Oak
Check out the new color! Maple Oak
Check out our new colors this season! 
702.534.1115
Check out our new colors this season! 702.534.1115
Call us 702.534.1115 let us help you design your dream home
Call us 702.534.1115 let us help you design your dream home
We are with you every step of the way
We are with you every step of the way
A lot people asked why choose vinyl when there's tons other type of flooring on the market. Here is our answer
A lot people asked why choose vinyl when there's tons other type of flooring on the market. Here is our answer
This is us now
This is us now
Our very first colors
Our very first colors