an online Instagram web viewer

#flawlessispriceless medias

Photos

Hello Ladies...In Idealyst , we have a COMPLETE MACHO-MASCULIN TRANSFORMATIONS for your Hubby / Boyfriend/ BFF with our STATE OF THE ART 5 ⛤ treatments...Its time to Polish their Dull Skin, removing face wrinkles &  removing all those black/whiteheads to make them your TRUE-HERO again 💪😊
.
#IDEALYSTforHIM treatments are available at all branch of IDEALYST CLINIC & MEDISPA whole MALAYSIA ✔
.
If u care for them...TAG EM .
#wecreateothersimmitate
#aestheticTRENDsetter
#multipleawardwinningclinic #MultipleAwardWinningmedispa 
#KingOfAesthetics 
#flawlessispriceless 
#menspa
.
@idealyst_hq  @idealystwangsamaju @idealyst.bangigateway @idealyst_hartamas @idealyst.putrajaya - #regrann
Hello Ladies...In Idealyst , we have a COMPLETE MACHO-MASCULIN TRANSFORMATIONS for your Hubby / Boyfriend/ BFF with our STATE OF THE ART 5 ⛤ treatments...Its time to Polish their Dull Skin, removing face wrinkles & removing all those black/whiteheads to make them your TRUE-HERO again 💪😊 . #IDEALYSTforHIM  treatments are available at all branch of IDEALYST CLINIC & MEDISPA whole MALAYSIA ✔ . If u care for them...TAG EM . #wecreateothersimmitate  #aestheticTRENDsetter  #multipleawardwinningclinic  #MultipleAwardWinningmedispa  #KingOfAesthetics  #flawlessispriceless  #menspa  . @idealyst_hq @idealystwangsamaju @idealyst.bangigateway @idealyst_hartamas @idealyst.putrajaya - #regrann 
Selamat pagi... dah kunyah royalglow ke pagi ni??
.
.
🌸 Royal Glow 🌸
.
•merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela.
✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik.
✔Harga sebotol RM180 (60tablet) RM99 (30tablet)
✔Mengandungi 60biji 'chewable tablets'
✔KKM
✔HALAL
.
👍🏻👍🏻Kelebihan Royal Glow
.
-Melembut & mencerahkan kulit
-Melambatkan proses penuaan
-Menambahkan seri&sinar pada wajah
-Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
-Mengecilkan jerawat sedia ada
-Memudarkan parut2 di wajah
-Memudarkan tompok2 hitam
-Mengecilkan liang roma
-Mencegah ekzema
.
•Cara penggunaan
-Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari
-makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak
.
.
Meh wasap meh 012-2766964 😊
.
#syidaroyalglow #beautyspa #aestheticclinic #putrajayamalaysia #putrajayaresident #royalglow #royalglowbyidealyst #love #instagood #flawlessispriceless #jerawat #jerawathilang #parutpudar #quputeh #acaiberry #supplementmurah #supplementartis #muakajang #muabangi #makeupcheras #likeforlike #followforfollow #instafamousmalaysia #bajuraya2018
Selamat pagi... dah kunyah royalglow ke pagi ni?? . . 🌸 Royal Glow 🌸 . •merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela. ✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik. ✔Harga sebotol RM180 (60tablet) RM99 (30tablet) ✔Mengandungi 60biji 'chewable tablets' ✔KKM ✔HALAL . 👍🏻👍🏻Kelebihan Royal Glow . -Melembut & mencerahkan kulit -Melambatkan proses penuaan -Menambahkan seri&sinar pada wajah -Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru -Mengecilkan jerawat sedia ada -Memudarkan parut2 di wajah -Memudarkan tompok2 hitam -Mengecilkan liang roma -Mencegah ekzema . •Cara penggunaan -Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari -makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak . . Meh wasap meh 012-2766964 😊 . #syidaroyalglow  #beautyspa  #aestheticclinic  #putrajayamalaysia  #putrajayaresident  #royalglow  #royalglowbyidealyst  #love  #instagood  #flawlessispriceless  #jerawat  #jerawathilang  #parutpudar  #quputeh  #acaiberry  #supplementmurah  #supplementartis  #muakajang  #muabangi  #makeupcheras  #likeforlike  #followforfollow  #instafamousmalaysia  #bajuraya2018 
~ Royal Glow ~
•merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela.
✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik.
✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs)
✔KKM
✔HALAL
•Kelebihan Royal Glow
-Melembut & mencerahkan kulit
-Melambatkan proses penuaan
-Menambahkan seri&sinar pada wajah
-Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
-Mengecilkan jerawat sedia ada
-Memudarkan parut2 di wajah
-Memudarkan tompok2 hitam
-Mengecilkan liang roma
-Mencegah ekzema
•Cara penggunaan
-Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari
-makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak
.
.

#idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #royalglowskinsupplement #royalglowbyidealyst #royalglow #beevenombyidealyst #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #loveyourself #love #flawlessispriceless #instagood
~ Royal Glow ~ •merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela. ✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik. ✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs) ✔KKM ✔HALAL •Kelebihan Royal Glow -Melembut & mencerahkan kulit -Melambatkan proses penuaan -Menambahkan seri&sinar pada wajah -Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru -Mengecilkan jerawat sedia ada -Memudarkan parut2 di wajah -Memudarkan tompok2 hitam -Mengecilkan liang roma -Mencegah ekzema •Cara penggunaan -Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari -makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak . . #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #royalglowskinsupplement  #royalglowbyidealyst  #royalglow  #beevenombyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #loveyourself  #love  #flawlessispriceless  #instagood 
#Queenofmutiara 😊😄😄
TIPS.. Bangun tidur, sebelum buat apa-apa, minum segelas air masak 250m.
🍷Selepas mandi, sembahyang Subuh dan settle apa yang patut, minum segelas air masak, lepas tu baru keluar rumah (pergi kerja atau kelas) 250ml Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Anda ada sekurang-kurangnya 5jam untuk habiskan 1 liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Balik kerja atau balik kelas, minum segelas air 250m.
🍷 Sebelum tidur, minum segelas air masak 250m Jika anda bekerja atau belajar atau mungkin suri rumah sekalipun, anda boleh sediakan tumbler yang size 1liter ataupaun tumble yang 1.5 liter. .
TIPS 2.
🍷Minum 1-2 gelas air masak sebaik bangun tidur. Minum air masak dipagi hari dapat membantu sistem pelawasan tubuh, menyegarkan dan menjadikan wajah kelihatan berseri.
🍷 Minum 1 gelas air masak satu jam sebelum tidur .
🍷 Amb supplemen/vitamin bersama 2 gelas air. Minum 1 gelas air setengah jam sebelum makan. Ia dapat membantu mengelakkan makan secara berlebihan dan seterusnya dapat membantu bagi yang ingin menguruskan badan.
🍷 Minum 1 gelas air selepas ke tandas. Minum 1-2 gelas air sebelum dan selepas direct feed atau mengepam susu.
🍷 Letakkan sebotol air masak ditepi katil untuk memudahkan minun air apabila terjaga di waktu malam, terutama bagi ibu-ibu menyusu
🍷 Pastikan air masak sentiasa dibawa di dalam botol apabila anda bergerak or on journey. Jadi bila-bila masa saja boleh minum.
🍷 Minum air masak apabila terasa lapar atau haus tetapi belum sampai waktu makan lagi.
🍷 Sukat pengambilan air secara detail. Kadang-kala kita rasa seperti sudah minum banyak air tetapi sebenarnya belum pun sampai 3 liter.
❤️❤️❤️ Alhamdulillah, jika anda ikut tips di atas, maka anda berjaya cukup kan minum air masak 3liter sehari Mudah kan? Itu tidak termasuk air masak yang kita minum masa makan supplement Siapa yang rasa susah nak cukupkan 3 liter sehari, boleh cuba tips yang di kongsikan ini ye. Mula-mula mungkin tak biasa, tapi bila dah jadi rutin, semuanya rasa mudah. Sedar-sedar dah minum 3liter air masak ni sehari. 😃😃🤓 #flawlessispriceless 
#queenmutiaraofficial #assalamualaikum #queenofmutiara
#Queenofmutiara  😊😄😄 TIPS.. Bangun tidur, sebelum buat apa-apa, minum segelas air masak 250m. 🍷Selepas mandi, sembahyang Subuh dan settle apa yang patut, minum segelas air masak, lepas tu baru keluar rumah (pergi kerja atau kelas) 250ml Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Anda ada sekurang-kurangnya 5jam untuk habiskan 1 liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Balik kerja atau balik kelas, minum segelas air 250m. 🍷 Sebelum tidur, minum segelas air masak 250m Jika anda bekerja atau belajar atau mungkin suri rumah sekalipun, anda boleh sediakan tumbler yang size 1liter ataupaun tumble yang 1.5 liter. . TIPS 2. 🍷Minum 1-2 gelas air masak sebaik bangun tidur. Minum air masak dipagi hari dapat membantu sistem pelawasan tubuh, menyegarkan dan menjadikan wajah kelihatan berseri. 🍷 Minum 1 gelas air masak satu jam sebelum tidur . 🍷 Amb supplemen/vitamin bersama 2 gelas air. Minum 1 gelas air setengah jam sebelum makan. Ia dapat membantu mengelakkan makan secara berlebihan dan seterusnya dapat membantu bagi yang ingin menguruskan badan. 🍷 Minum 1 gelas air selepas ke tandas. Minum 1-2 gelas air sebelum dan selepas direct feed atau mengepam susu. 🍷 Letakkan sebotol air masak ditepi katil untuk memudahkan minun air apabila terjaga di waktu malam, terutama bagi ibu-ibu menyusu 🍷 Pastikan air masak sentiasa dibawa di dalam botol apabila anda bergerak or on journey. Jadi bila-bila masa saja boleh minum. 🍷 Minum air masak apabila terasa lapar atau haus tetapi belum sampai waktu makan lagi. 🍷 Sukat pengambilan air secara detail. Kadang-kala kita rasa seperti sudah minum banyak air tetapi sebenarnya belum pun sampai 3 liter. ❤️❤️❤️ Alhamdulillah, jika anda ikut tips di atas, maka anda berjaya cukup kan minum air masak 3liter sehari Mudah kan? Itu tidak termasuk air masak yang kita minum masa makan supplement Siapa yang rasa susah nak cukupkan 3 liter sehari, boleh cuba tips yang di kongsikan ini ye. Mula-mula mungkin tak biasa, tapi bila dah jadi rutin, semuanya rasa mudah. Sedar-sedar dah minum 3liter air masak ni sehari. 😃😃🤓 #flawlessispriceless  #queenmutiaraofficial  #assalamualaikum  #queenofmutiara 
Hi Good Morning,
Selamat berhujung minggu ,
kami beroperasi seperti biasa 10am-7pm (Isnin - Sabtu)
Jemput datang okey 😉
.
.
Whatsapp 017-6758219
Call 03-83280246

#idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #ayer8putrajaya #putrajayaresident #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #snowgoldbyidealyst #royalglowskinsupplement #royalglowbyidealyst #loveyourself #flawlessispriceless #instagood
~ Oxytheraphy ~
•untuk yang mempunyai masalah kulit sensitif
•kulit kering
•kulit kusam
•tona kulit tak sekata
•pigmentasi
•sunburn
•selepas membuat treatment laser
•mengandung
•bfeeding ✔️Kebaikan
•No downtime
•membersihkan & mengecilkan pori
•memperbaharui sel2 kulit
•merangsang pertumbuhan collagen baru
•membaik pulih kesan laser/sunburn
•mencerahkan pigmentasi
•meredakan/memulihkan sel2 kulit
.
.
Boleh hubungi atau whatsapp kami untuk seberang pertanyaan : 📞 03-83280246 / 017-6758219 (whatsapp) .

#beautyspa #aestheticclinic #ayer8 #idealystputrajaya #putrajayamalaysia #putrajayaresident #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #royalglow #royalglowbyidealyst #love #instagood #flawlessispriceless
~ Oxytheraphy ~ •untuk yang mempunyai masalah kulit sensitif •kulit kering •kulit kusam •tona kulit tak sekata •pigmentasi •sunburn •selepas membuat treatment laser •mengandung •bfeeding ✔️Kebaikan •No downtime •membersihkan & mengecilkan pori •memperbaharui sel2 kulit •merangsang pertumbuhan collagen baru •membaik pulih kesan laser/sunburn •mencerahkan pigmentasi •meredakan/memulihkan sel2 kulit . . Boleh hubungi atau whatsapp kami untuk seberang pertanyaan : 📞 03-83280246 / 017-6758219 (whatsapp) . #beautyspa  #aestheticclinic  #ayer8  #idealystputrajaya  #putrajayamalaysia  #putrajayaresident  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #royalglow  #royalglowbyidealyst  #love  #instagood  #flawlessispriceless 
24k gold series by IDEALYST 
24k gold series is currently our best selling treatment in IDEALYST MEDISPA
_______________________________________________________
.
🌸Apa itu 24k gold series??
24k gold series merupakan rawatan yg menggunakan 24k gold plated microneedles. Iaitu menggunakan jarum yg halus lebih halus dari rambut kita! Is a painless treatment!
Dis microneedling deliver serum direct to dermal layer of our skin
.
🌸Apa kandungan serum yg kami deliver ke kulit anda? This serum consist of FGF and EGF
.
🌸FGF merupakan fibroblast growth factor yg bertanggungjawab to stimulate collagen production in our skin for rejuvenation, increase glowing, menegangkan kulit n mengecilkan liang roma
.
🌸EGF is epidermal growth factor juga membantu dlm collagen production at cellular level yg membantu dlm penghasilan sel2 baru
Kebaikan rawatan ini:
.
🌸powerful skin rejuvenation
.
🌸super hydration
.
🌸utk menambahkan glowing skin
.
🌸mengurangkan fine lines and wrinkles
.
🌸instant result and no downtime means almost always no side effects boleh terus kerja spt biasa lpas buat treatment!

03- 83280246 / 017-6758219

#beautyspa #aestheticclinic #medispa #putrajaya #hydrafacialbyidealyst #hydrafacial #oxygenfacial #24kgoldseriesbyidealyst #magicpeelbyidealyst #goldmask #flawlessispriceless #idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #putrajayamalaysia #royalglow #love #instagood
24k gold series by IDEALYST 24k gold series is currently our best selling treatment in IDEALYST MEDISPA _______________________________________________________ . 🌸Apa itu 24k gold series?? 24k gold series merupakan rawatan yg menggunakan 24k gold plated microneedles. Iaitu menggunakan jarum yg halus lebih halus dari rambut kita! Is a painless treatment! Dis microneedling deliver serum direct to dermal layer of our skin . 🌸Apa kandungan serum yg kami deliver ke kulit anda? This serum consist of FGF and EGF . 🌸FGF merupakan fibroblast growth factor yg bertanggungjawab to stimulate collagen production in our skin for rejuvenation, increase glowing, menegangkan kulit n mengecilkan liang roma . 🌸EGF is epidermal growth factor juga membantu dlm collagen production at cellular level yg membantu dlm penghasilan sel2 baru Kebaikan rawatan ini: . 🌸powerful skin rejuvenation . 🌸super hydration . 🌸utk menambahkan glowing skin . 🌸mengurangkan fine lines and wrinkles . 🌸instant result and no downtime means almost always no side effects boleh terus kerja spt biasa lpas buat treatment! 03- 83280246 / 017-6758219 #beautyspa  #aestheticclinic  #medispa  #putrajaya  #hydrafacialbyidealyst  #hydrafacial  #oxygenfacial  #24kgoldseriesbyidealyst  #magicpeelbyidealyst  #goldmask  #flawlessispriceless  #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #putrajayamalaysia  #royalglow  #love  #instagood 
Hai semua

Selain daripada skin supplement, Idealyst pun ada skincare yang best tau.
.
Sesuai untuk semua golongan dan semua jenis kulit... kalau rasa tersalah pakai skincare, meh bertukar ke @idealyst_hq skincare
.
So untuk permulaan, bole la trial yg starter kit, once serasi.... Boleh amik set besar pula 😉
.
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap.  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah  pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan  dan menyekat UV.
.
✅ RM100 per set
✅ sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Cepat2 wassap ya..
.
012 5959 554
012 5959 554
.
@a.j_royalglow 
@a.j_royalglow .
.
Hai semua Selain daripada skin supplement, Idealyst pun ada skincare yang best tau. . Sesuai untuk semua golongan dan semua jenis kulit... kalau rasa tersalah pakai skincare, meh bertukar ke @idealyst_hq skincare . So untuk permulaan, bole la trial yg starter kit, once serasi.... Boleh amik set besar pula 😉 . . 🌸Idealyst skincare starter pack🌸 . 1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran. . 2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . . 3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak . 4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV. . ✅ RM100 per set ✅ sesuai untuk semua jenis kulit . . Cepat2 wassap ya.. . 012 5959 554 012 5959 554 . @a.j_royalglow @a.j_royalglow . .
from #mamaGojes  @aamyrarosli -  Every month myra n mamanager akan wajib ke @idealystclinic utk facial treatment.. This time myra buat #oxygold treatment n mamanager buat #exiliselitebyidealyst treatment for skin firming and face lifting.. Thanks @draidilazry ! 😊
.
Dptkan harga promo #idealystJOMRAYA
serendah rm200 utk RESULTS YG TANGGUNG PUAS HATI 😘
.
#flawlessispriceless  #idealystcelebs 
#MultipleAwardWinningClinic #kingofAesthetics
🐝BEE VENOM SERUM 🐝🐝
.
MUST TRY PRODUCT !!!!
.
.
Jgn lepaskan peluang keEmasan ni...
.
.
#beevenombyidealyst ni produk VIRAL TERBARU IDEALYST...from Korea tanggung puas hati Inshaaalah .
🌸Kebaikan
.
1. Promotes new collagen dalam kulit
2. Bersifat Anti Penuaan (Awet Muda) 
3. Mengurangkan kedutan and garis2 halus (wrinkles)
4. Bersifat Anti Keradangan (mengurangkan kemerah-merahan) pada kulit. 
5. Memberi keanjalan pada kulit supaya kelihatan lebih muda.
.
.
🌸Harga
👉Rm50 sebotol 5ml.
👉Rm180 /30ml .
.
.
DM / WA 012-5959554 untuk details
@a.j_royalglow .
.
.
#goodskincare #idealystclinic #sayajualsupplement #sayajualskincare #meletop #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystskincareshahalam #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia  #royalglowsubang #beevenom #beevenomserum #youcanduit #erezeki #flawlessispriceless
#kulitgebu #serumartist
🐝BEE VENOM SERUM 🐝🐝 . MUST TRY PRODUCT !!!! . . Jgn lepaskan peluang keEmasan ni... . . #beevenombyidealyst  ni produk VIRAL TERBARU IDEALYST...from Korea tanggung puas hati Inshaaalah . 🌸Kebaikan . 1. Promotes new collagen dalam kulit 2. Bersifat Anti Penuaan (Awet Muda) 3. Mengurangkan kedutan and garis2 halus (wrinkles) 4. Bersifat Anti Keradangan (mengurangkan kemerah-merahan) pada kulit. 5. Memberi keanjalan pada kulit supaya kelihatan lebih muda. . . 🌸Harga 👉Rm50 sebotol 5ml. 👉Rm180 /30ml . . . DM / WA 012-5959554 untuk details @a.j_royalglow . . . #goodskincare  #idealystclinic  #sayajualsupplement  #sayajualskincare  #meletop  #kulitbermasalah  #antiaging  #glowingskin  #supplementmalaysia  #kulitgebu  #liangporimengecil  #produkkecantikan  #putihkankulit  #rawatanjerawat  #parutpudar  #supplementmalaysia  #skincaremalaysia  #flawlessispriceless  #idealystskincareshahalam  #royalglowskinsupplement  #cerahkankulit  #idealystskincare  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #royalglowsubang  #beevenom  #beevenomserum  #youcanduit  #erezeki  #flawlessispriceless  #kulitgebu  #serumartist 
#Repost @idealyst.putrajaya with @get_repost
・・・
From @princessunaa -  To get a flawless skin and  looks younger day by dayyy like me, you guys need to try this #beevenombyidealyst cz its very different with other serum! Especially when you wake up in the morning pun your skin still glowingg and tak berminyak, i already try it. So guys go get yours @idealystclinic now!! Rugi tak cuba serum ni 😁 
#flawlessispriceless #idealystclinic #idealystmedispa #royalglow #royalglowskinsupplement #beevenombyidealyst
#Repost  @idealyst.putrajaya with @get_repost ・・・ From @princessunaa - To get a flawless skin and looks younger day by dayyy like me, you guys need to try this #beevenombyidealyst  cz its very different with other serum! Especially when you wake up in the morning pun your skin still glowingg and tak berminyak, i already try it. So guys go get yours @idealystclinic now!! Rugi tak cuba serum ni 😁 #flawlessispriceless  #idealystclinic  #idealystmedispa  #royalglow  #royalglowskinsupplement  #beevenombyidealyst 
#Repost @ell_sahan with @get_repost
・・・
🐝 #beevenombyidealyst is our LATEST  Serum 
for instant Beautification &  AntiAgeing 🐝 promotes new collagen production in skin. 🐝 It makes your face look younger day by day ... 🐝 RESULTS CAN BE SEEN AS EARLY AS 7 DAYS .. #flawlessispriceless
#multipleawardwinningclinic

@draidilazry  @idealyst.trillion @idealyst_hq
#Repost  @ell_sahan with @get_repost ・・・ 🐝 #beevenombyidealyst  is our LATEST Serum for instant Beautification & AntiAgeing 🐝 promotes new collagen production in skin. 🐝 It makes your face look younger day by day ... 🐝 RESULTS CAN BE SEEN AS EARLY AS 7 DAYS .. #flawlessispriceless  #multipleawardwinningclinic  @draidilazry @idealyst.trillion @idealyst_hq
1. Minum segelas air sebelum makan.
2. Kunyah makanan perlahan-lahan sehingga lumat.
3. Bersenam sekurang-kurangnya 3 kali seminggu.
4. Banyakkan makan buah-buahan sebagai snek. 
5. Kurangkan gula.
6. Nak kempiskan perut tanpa berhempas pulas pegi gym?? Tanya kita ttg #WonderslimByIdealyst... Kita boleh kurangkan lemak2 tepu di pinggang dan peha tu. .
WhatsApp/Call us at our hotline 012-375 2191 or 012-285 5891 today!
#medispa #estetika #aesthetic  #vitaminC #gluta #slimming #klinikkecantikan #vanquishmebyidealyst 
#filler #botox #dysport #flawlessispriceless #kingofaesthetics
1. Minum segelas air sebelum makan. 2. Kunyah makanan perlahan-lahan sehingga lumat. 3. Bersenam sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. 4. Banyakkan makan buah-buahan sebagai snek. 5. Kurangkan gula. 6. Nak kempiskan perut tanpa berhempas pulas pegi gym?? Tanya kita ttg #WonderslimByIdealyst ... Kita boleh kurangkan lemak2 tepu di pinggang dan peha tu. . WhatsApp/Call us at our hotline 012-375 2191 or 012-285 5891 today! #medispa  #estetika  #aesthetic  #vitaminC  #gluta  #slimming  #klinikkecantikan  #vanquishmebyidealyst  #filler  #botox  #dysport  #flawlessispriceless  #kingofaesthetics 
Promo Raya kami dah pon bermula sampai 13 June 2018. Nantikan post2 akan datang untuk promo ni. 
#idealystjomraya #idealystjomraya2018 #putrajaya  #flawlessbeauty #flawlessispriceless #raya2018
~ Idealyst Skin Care ~
•Gentle Cleanser
membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit.Pembersih lembut ini juga berfungsi utk menganjalkan kulit,menanggalkan minyak &membuang segala kotoran.
•Hayluronic Acid
Membaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembapkan.
Mengurangkan garis2 halus & kedutan pada wajah.
•Light Hydrator
Adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas Dan terhidrat.bebas minyak.juga reka khusus utk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak.
•UV Block SPF50
Memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari,memutihkan kulit, 
membaiki kedutan dan menyekat UV
•Harga
-RM100 trial set -RM300 normal set .
.

#idealystputrajaya #idealystmedispa #aestheticclinic #ayer8 #putrajayaresident #skincarebyidealyst #royalglowsupplement #royalglowbyidealyst #royalglowskinsupplement #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #flawlessispriceless #instagood #love
~ Idealyst Skin Care ~ •Gentle Cleanser membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit.Pembersih lembut ini juga berfungsi utk menganjalkan kulit,menanggalkan minyak &membuang segala kotoran. •Hayluronic Acid Membaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembapkan. Mengurangkan garis2 halus & kedutan pada wajah. •Light Hydrator Adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas Dan terhidrat.bebas minyak.juga reka khusus utk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak. •UV Block SPF50 Memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari,memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV •Harga -RM100 trial set -RM300 normal set . . #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #aestheticclinic  #ayer8  #putrajayaresident  #skincarebyidealyst  #royalglowsupplement  #royalglowbyidealyst  #royalglowskinsupplement  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #flawlessispriceless  #instagood  #love 
~ Magic Peel ~
•untuk yang mempunyai masalah jerawat
•jerawat yang aktif
•tidak sesuai
×kulit kering/sensitif
×selepas buat treatment laser
×sunburn
×mengandung
×bfeeding
×menggunakan product tempatan
×mengambil accutane(antibiotic) *kebaikan
•membantu membersihkan jerawat
•mencegah pertumbuhan jerawat
•mengurangkan kemerah-merahan
•membuang segala kotoran & toksin yang ada pada jerawat
•melegakan
•membaik pulih sel2 kulit
.
.

#magicpeelbyidealyst #idealystputrajaya #ayer8 #putrajayamalaysia #hydrafacialbyidealyst #magicpeelbyidealyst #beevenomserumidealyst #royalglowbyidealyst #royalglowtestimonial #flawlessispriceless #aestheticclinic #instagood #love
~ Magic Peel ~ •untuk yang mempunyai masalah jerawat •jerawat yang aktif •tidak sesuai ×kulit kering/sensitif ×selepas buat treatment laser ×sunburn ×mengandung ×bfeeding ×menggunakan product tempatan ×mengambil accutane(antibiotic) *kebaikan •membantu membersihkan jerawat •mencegah pertumbuhan jerawat •mengurangkan kemerah-merahan •membuang segala kotoran & toksin yang ada pada jerawat •melegakan •membaik pulih sel2 kulit . . #magicpeelbyidealyst  #idealystputrajaya  #ayer8  #putrajayamalaysia  #hydrafacialbyidealyst  #magicpeelbyidealyst  #beevenomserumidealyst  #royalglowbyidealyst  #royalglowtestimonial  #flawlessispriceless  #aestheticclinic  #instagood  #love 
Thanks to @daphneiking for BELIEVING in us , for  taking care of her Gorgeous Face 😍
.
We recommended  #oxygoldbyIDEALYST for her to give  an INSTANT BRIGHTENING/MOIST/GLOW effect, before she flew to Maldives 2 days ago.
.
Its ONLY rm150++ per session this #idealystJOMRAYA sale so come & grab it Superfast 😉
.
#kingofAesthetics
#flawlessispriceless 
#crewlife
#foodpornmalaysia
#idealystcelebs
#Repost @lydeez_skincare_bn with @get_repost
・・・
ROYAL GLOW supplemen kulit yang dicari2 masa kini. Di Malaysia sudah pun terkenal semenjak tahun 2014. Kini produk ini sudah ada dijual di Brunei🇧🇳. Hot selling!🔥
..
Diformulasi oleh doktor pakar aestetik @draidilazry pengasas klinik kecantikan @idealystclinic🌺
..
✅60 biji sebotol ✅LULUS KKM
✅HALAL 100%
..
Kandungan:
Phytoceramides dari rice bran, L-Cysteine, Acetyl Glutathione, Maqui Berries, Melon seed, Acai Berries, Raspberry, Torula Yeast Powder, Astaxanthin, Vitamin C.
..
Bahan Royal Glow bertindak untuk:.
🌷Astaxanthin untuk meneutralkan radikal bebas.
🌷L-cysteine bekerja secara semula jadi untuk membolehkan badan anda untuk menghasilkan glutathione sendiri dan kolagen dan menyokong kekuatan tegangan matriks dermis.
🌷Rice bran asid hyaluronik untuk mengekalkan penghidratan extracellular.
🌷Acetyl glutathione daripada yis terula memainkan peranan penting dalam tindak balas sistem imun, pembaikan DNA dan proses detoksifikasi yang meneutralkan ubat-ubatan, bahan kimia, radiasi, bahan buangan metabolik dan toksin lain.
.
👉Kelebihan Royal Glow :
 Boleh membantu masalah di bawah :
..
💕 Melembutkan dan mencerahkan kulit
💕 Melambatkan proses penuaan kulit
💕 Menambah seri dan sinar pada wajah
💕 Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
💕 Memudarkan parut2 di wajah
💕 Memudarkan tompok2 hitam
💕 Mengecilkan liang roma
💕 Mengecutkan jerawat sedia ada
💕 Mencegah eczema .
..
👉Cara penggunaan :
✅ Hanya perlu kunyah 2 biji tablet sehari (kulit normal bebas jerawat) atau 4 biji sehari (bagi kulit bermasalah seperti jerawat teruk/bekas jerawat) dan amalkannya setiap hari
..
Di Brunei sila WA 8769774🇧🇳
..
#idealystclinic #draidilazry #royalglowbyidealyst #royalglowbrunei #royalglowbruneiagent #flawlessispriceless
#Repost  @lydeez_skincare_bn with @get_repost ・・・ ROYAL GLOW supplemen kulit yang dicari2 masa kini. Di Malaysia sudah pun terkenal semenjak tahun 2014. Kini produk ini sudah ada dijual di Brunei🇧🇳. Hot selling!🔥 .. Diformulasi oleh doktor pakar aestetik @draidilazry pengasas klinik kecantikan @idealystclinic🌺 .. ✅60 biji sebotol ✅LULUS KKM ✅HALAL 100% .. Kandungan: Phytoceramides dari rice bran, L-Cysteine, Acetyl Glutathione, Maqui Berries, Melon seed, Acai Berries, Raspberry, Torula Yeast Powder, Astaxanthin, Vitamin C. .. Bahan Royal Glow bertindak untuk:. 🌷Astaxanthin untuk meneutralkan radikal bebas. 🌷L-cysteine bekerja secara semula jadi untuk membolehkan badan anda untuk menghasilkan glutathione sendiri dan kolagen dan menyokong kekuatan tegangan matriks dermis. 🌷Rice bran asid hyaluronik untuk mengekalkan penghidratan extracellular. 🌷Acetyl glutathione daripada yis terula memainkan peranan penting dalam tindak balas sistem imun, pembaikan DNA dan proses detoksifikasi yang meneutralkan ubat-ubatan, bahan kimia, radiasi, bahan buangan metabolik dan toksin lain. . 👉Kelebihan Royal Glow : Boleh membantu masalah di bawah : .. 💕 Melembutkan dan mencerahkan kulit 💕 Melambatkan proses penuaan kulit 💕 Menambah seri dan sinar pada wajah 💕 Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru 💕 Memudarkan parut2 di wajah 💕 Memudarkan tompok2 hitam 💕 Mengecilkan liang roma 💕 Mengecutkan jerawat sedia ada 💕 Mencegah eczema . .. 👉Cara penggunaan : ✅ Hanya perlu kunyah 2 biji tablet sehari (kulit normal bebas jerawat) atau 4 biji sehari (bagi kulit bermasalah seperti jerawat teruk/bekas jerawat) dan amalkannya setiap hari .. Di Brunei sila WA 8769774🇧🇳 .. #idealystclinic  #draidilazry  #royalglowbyidealyst  #royalglowbrunei  #royalglowbruneiagent  #flawlessispriceless 
Gettin' Ready for another Exciting case of V Shaped Korean Facelift, using my very own signature technique called #ideaLift which i created after combining 4 different methods frm 4 different Threadlift Maestros since past 4 years.
.
#powerof4 #itsVshaped
#koreanlift #facelift #threadlift
#kingofAesthetics #flawlessispriceless 
#MultipleAwardWinningClinic
~ Royal Glow ~
•merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela.
✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik.
✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs)
✔KKM
✔HALAL
•Kelebihan Royal Glow
-Melembut & mencerahkan kulit
-Melambatkan proses penuaan
-Menambahkan seri&sinar pada wajah
-Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
-Mengecilkan jerawat sedia ada
-Memudarkan parut2 di wajah
-Memudarkan tompok2 hitam
-Mengecilkan liang roma
-Mencegah ekzema
•Cara penggunaan
-Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari
-makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak
.
.

#idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #royalglowskinsupplement #royalglowbyidealyst #royalglow #beevenombyidealyst #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #loveyourself #love #flawlessispriceless #instagood
~ Royal Glow ~ •merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela. ✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik. ✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs) ✔KKM ✔HALAL •Kelebihan Royal Glow -Melembut & mencerahkan kulit -Melambatkan proses penuaan -Menambahkan seri&sinar pada wajah -Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru -Mengecilkan jerawat sedia ada -Memudarkan parut2 di wajah -Memudarkan tompok2 hitam -Mengecilkan liang roma -Mencegah ekzema •Cara penggunaan -Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari -makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak . . #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #royalglowskinsupplement  #royalglowbyidealyst  #royalglow  #beevenombyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #loveyourself  #love  #flawlessispriceless  #instagood 
Monthly winter facials are a great “treat yourself” experience to help:
restore moisture
reset your skin
aid in circulation
Get the right facial and your skin will be as rejuvenated and glowing as if it were summer. Best of all, you can get one at a -15% discount. Valid ONLY until end April!
.
.
.
.
.
. 
#Oasisskincare #Durbanbeautyspa #DurbanSpa #Durban #beautyspa #spa #beauty #healthandfitness #flawlessispriceless #summer #summertimefun #transformative #loveyourself #investinyourself ##skincare #skincareregime #skin #loveyourskin #treatment #tan #tanlab #fakeit #fakeittilyoumakeit #bronzed #bronzedskin #healthytan #healthytanmovement #lovetheskinyourein #letthemstare #summerskin
Monthly winter facials are a great “treat yourself” experience to help: restore moisture reset your skin aid in circulation Get the right facial and your skin will be as rejuvenated and glowing as if it were summer. Best of all, you can get one at a -15% discount. Valid ONLY until end April! . . . . . . #Oasisskincare  #Durbanbeautyspa  #DurbanSpa  #Durban  #beautyspa  #spa  #beauty  #healthandfitness  #flawlessispriceless  #summer  #summertimefun  #transformative  #loveyourself  #investinyourself  ##skincare  #skincareregime  #skin  #loveyourskin  #treatment  #tan  #tanlab  #fakeit  #fakeittilyoumakeit  #bronzed  #bronzedskin  #healthytan  #healthytanmovement  #lovetheskinyourein  #letthemstare  #summerskin 
~ Oxytheraphy ~
•untuk yang mempunyai masalah kulit sensitif
•kulit kering
•kulit kusam
•tona kulit tak sekata
•pigmentasi
•sunburn
•selepas membuat treatment laser
•mengandung
•bfeeding *Kebaikan
•No downtime
•membersihkan & mengecilkan pori
•memperbaharui sel2 kulit
•merangsang pertumbuhan collagen baru
•membaik pulih kesan laser/sunburn
•mencerahkan pigmentasi
•meredakan/memulihkan sel2 kulit
.
.

#idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #oxygenfacial #hydrafacialbyidealyst #magicpeelbyidealyst #snowgoldbyidealyst #beevenombyidealyst #royalglowbyidealyst #royalglowsupplement #royalglowtestimonial #flawlessispriceless #loveyourself #instagood
~ Oxytheraphy ~ •untuk yang mempunyai masalah kulit sensitif •kulit kering •kulit kusam •tona kulit tak sekata •pigmentasi •sunburn •selepas membuat treatment laser •mengandung •bfeeding *Kebaikan •No downtime •membersihkan & mengecilkan pori •memperbaharui sel2 kulit •merangsang pertumbuhan collagen baru •membaik pulih kesan laser/sunburn •mencerahkan pigmentasi •meredakan/memulihkan sel2 kulit . . #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #oxygenfacial  #hydrafacialbyidealyst  #magicpeelbyidealyst  #snowgoldbyidealyst  #beevenombyidealyst  #royalglowbyidealyst  #royalglowsupplement  #royalglowtestimonial  #flawlessispriceless  #loveyourself  #instagood 
Good morning everyone... .
.If u want  to repair your :
.
- open pores
- fine lines under eyes or on forehead
- dull non glowing skin
- saggy skin
- dry skin
.
U gotta use this Amazing Hollywood's Craze Magical Serum called #beevenombyidealyst 🐝
.
Rm50/ unit /5ml .
.
Bcos #flawlessispriceless 💯
.
.
WA 012 5959554
.
.
#beevenom #beevenomserum #serumviral #idealystskincare
Itam putih yg selamat utk tutup cela2😆 #flawlessispriceless #nostressnojerawat
With our Signature treatment #btaByidealyst u can say Bye Bye to your SWEATY PALMS issue.
.
DM your hp no for further infos or just call @idealyst.trillion  or @idealyst_hq  for Drs consultation.
.
#kingofAesthetics #MultipleAwardWinningClinic 
#flawlessispriceless
~ Magic Peel ~
•untuk yang mempunyai masalah jerawat
•jerawat yang aktif
•tidak sesuai
×kulit kering/sensitif
×selepas buat treatment laser
×sunburn
×mengandung
×bfeeding
×menggunakan product tempatan
×mengambil accutane(antibiotic) *kebaikan
•membantu membersihkan jerawat
•mencegah pertumbuhan jerawat
•mengurangkan kemerah-merahan
•membuang segala kotoran & toksin yang ada pada jerawat
•melegakan
•membaik pulih sel2 kulit
.
.

#idealystmedispa #idealystputrajaya #aestheticclinic #ayer8 #putrajayamalaysia #putrajayaresident #magicpeelbyidealyst #oxygenfacial #hydrafacialbyidealyst #snowgoldbyidealyst #24goldseriesbyidealyst #royalglow #acnetreatment #flawlessispriceless #love #instagood
~ Magic Peel ~ •untuk yang mempunyai masalah jerawat •jerawat yang aktif •tidak sesuai ×kulit kering/sensitif ×selepas buat treatment laser ×sunburn ×mengandung ×bfeeding ×menggunakan product tempatan ×mengambil accutane(antibiotic) *kebaikan •membantu membersihkan jerawat •mencegah pertumbuhan jerawat •mengurangkan kemerah-merahan •membuang segala kotoran & toksin yang ada pada jerawat •melegakan •membaik pulih sel2 kulit . . #idealystmedispa  #idealystputrajaya  #aestheticclinic  #ayer8  #putrajayamalaysia  #putrajayaresident  #magicpeelbyidealyst  #oxygenfacial  #hydrafacialbyidealyst  #snowgoldbyidealyst  #24goldseriesbyidealyst  #royalglow  #acnetreatment  #flawlessispriceless  #love  #instagood 
~ Royal Glow ~
•merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela.
✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik.
✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs)
✔KKM
✔HALAL
•Kelebihan Royal Glow
-Melembut & mencerahkan kulit
-Melambatkan proses penuaan
-Menambahkan seri&sinar pada wajah
-Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
-Mengecilkan jerawat sedia ada
-Memudarkan parut2 di wajah
-Memudarkan tompok2 hitam
-Mengecilkan liang roma
-Mencegah ekzema
•Cara penggunaan
-Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari
-makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak
.
.

#idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #royalglowskinsupplement #royalglowbyidealyst #royalglow #beevenombyidealyst #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #loveyourself #love #flawlessispriceless #instagood
~ Royal Glow ~ •merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela. ✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik. ✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs) ✔KKM ✔HALAL •Kelebihan Royal Glow -Melembut & mencerahkan kulit -Melambatkan proses penuaan -Menambahkan seri&sinar pada wajah -Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru -Mengecilkan jerawat sedia ada -Memudarkan parut2 di wajah -Memudarkan tompok2 hitam -Mengecilkan liang roma -Mencegah ekzema •Cara penggunaan -Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari -makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak . . #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #royalglowskinsupplement  #royalglowbyidealyst  #royalglow  #beevenombyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #loveyourself  #love  #flawlessispriceless  #instagood 
With our Signature treatment #btaByidealyst u can say Bye Bye to your SWEATY PALMS issue.
.
DM your hp no for further infos or just call @idealyst.trillion  or @idealyst_hq  for Drs consultation.
.
#kingofAesthetics #MultipleAwardWinningClinic 
#flawlessispriceless
🎈 #idealystJOMRAYA Fiesta is BACK🎈
.
.
Actress/Mommy Flawless @aamyrarosli sgt2 excited tiap kali buat her favorite facial di IDEALYST yg diberi nama #oxygoldbyidealyst 😘 .
.
Mmg BEST GILER  smp boleh  tertidur bila buat facial #oxytherapybyidealyst ni...muka yg kering rasa lembap dan fresh ...siap Glowing2 lagi lepas buat... She's lovin' it 😘.. U all bila lagi nak try??
.
.
PROMO PRICE SKRG SERENDAH RM150* .(*T&C APPLIED)
.
 Jom ke branch kami di @idealyst.trillion KL & @idealyst_hq Neodamansara cepat2 sblm terlepas 🦄😻
.
@aamyrarosli @amyraroslilovers @amyramar__ #idealystcelebs 
#multipleawardwinningclinic 
#kingofaesthetics 
#flawlessispriceless #oxytherapybyidealyst
🎈 #idealystJOMRAYA  Fiesta is BACK🎈 . . Actress/Mommy Flawless @aamyrarosli sgt2 excited tiap kali buat her favorite facial di IDEALYST yg diberi nama #oxygoldbyidealyst  😘 . . Mmg BEST GILER smp boleh tertidur bila buat facial #oxytherapybyidealyst  ni...muka yg kering rasa lembap dan fresh ...siap Glowing2 lagi lepas buat... She's lovin' it 😘.. U all bila lagi nak try?? . . PROMO PRICE SKRG SERENDAH RM150* .(*T&C APPLIED) . Jom ke branch kami di @idealyst.trillion KL & @idealyst_hq Neodamansara cepat2 sblm terlepas 🦄😻 . @aamyrarosli @amyraroslilovers @amyramar__ #idealystcelebs  #multipleawardwinningclinic  #kingofaesthetics  #flawlessispriceless  #oxytherapybyidealyst 
🎈#idealystJOMRAYA vaganza is back🎈
.
.
Anda ada masalah Rambut makin MENIPIS menuju ketahap KEBOTAKan ?? Cegah sebelum PARAH dgn rawatan alaf baru dari SPAIN kami #idealstemhair menggunakan ekstrak STEMCELLS rambut sihat anda sendiri...Ini BUKAN BIASA BIASA sbb ramai yg telah menikmati perubahannya...HANYA 1 SESSI shj diperlukan...dibuat oleh KLINIK ESTETIK YG TELAH MERANGKUL 5 JENIS AWARDS PELBAGAI KATEGORI sejak 2014..
.
Click #idealstemhair utk testimoni2 kami.
.
NOW RAYA PROMO rm5999* Only 🥇
.
C.CARD 6/12 MTH INSTALMENT with 0% INTEREST AVAILABLE ✔
.
See u at 
Neodamansara @idealystclinic  atau KL @idealyst.trillion branch. 
#kingofaesthetics 
#jgnnakbajetsgtkalaunaksantek 
#MultipleAwardWinningClinic 
#flawlessispriceless 
#prphair
🎈#idealystJOMRAYA  vaganza is back🎈 . . Anda ada masalah Rambut makin MENIPIS menuju ketahap KEBOTAKan ?? Cegah sebelum PARAH dgn rawatan alaf baru dari SPAIN kami #idealstemhair  menggunakan ekstrak STEMCELLS rambut sihat anda sendiri...Ini BUKAN BIASA BIASA sbb ramai yg telah menikmati perubahannya...HANYA 1 SESSI shj diperlukan...dibuat oleh KLINIK ESTETIK YG TELAH MERANGKUL 5 JENIS AWARDS PELBAGAI KATEGORI sejak 2014.. . Click #idealstemhair  utk testimoni2 kami. . NOW RAYA PROMO rm5999* Only 🥇 . C.CARD 6/12 MTH INSTALMENT with 0% INTEREST AVAILABLE ✔ . See u at Neodamansara @idealystclinic atau KL @idealyst.trillion branch. #kingofaesthetics  #jgnnakbajetsgtkalaunaksantek  #MultipleAwardWinningClinic  #flawlessispriceless  #prphair 
🎈#idealystJOMRAYA vaganza is back🎈
.
.
Anda ada masalah Rambut makin MENIPIS menuju ketahap KEBOTAKan ?? Cegah sebelum PARAH dgn rawatan alaf baru dari SPAIN kami #idealstemhair menggunakan ekstrak STEMCELLS rambut sihat anda sendiri...Ini BUKAN BIASA BIASA sbb ramai yg telah menikmati perubahannya...HANYA 1 SESSI shj diperlukan...dibuat oleh KLINIK ESTETIK YG TELAH MERANGKUL 5 JENIS AWARDS PELBAGAI KATEGORI sejak 2014..
.
Click #idealstemhair utk testimoni2 kami.
.
NOW RAYA PROMO rm5999* Only 🥇
.
C.CARD 6/12 MTH INSTALMENT with 0% INTEREST AVAILABLE ✔
.
See u at 
Neodamansara @idealystclinic  atau KL @idealyst.trillion branch. 
#kingofaesthetics 
#jgnnakbajetsgtkalaunaksantek 
#MultipleAwardWinningClinic 
#flawlessispriceless 
#prphair
🎈#idealystJOMRAYA  vaganza is back🎈 . . Anda ada masalah Rambut makin MENIPIS menuju ketahap KEBOTAKan ?? Cegah sebelum PARAH dgn rawatan alaf baru dari SPAIN kami #idealstemhair  menggunakan ekstrak STEMCELLS rambut sihat anda sendiri...Ini BUKAN BIASA BIASA sbb ramai yg telah menikmati perubahannya...HANYA 1 SESSI shj diperlukan...dibuat oleh KLINIK ESTETIK YG TELAH MERANGKUL 5 JENIS AWARDS PELBAGAI KATEGORI sejak 2014.. . Click #idealstemhair  utk testimoni2 kami. . NOW RAYA PROMO rm5999* Only 🥇 . C.CARD 6/12 MTH INSTALMENT with 0% INTEREST AVAILABLE ✔ . See u at Neodamansara @idealystclinic atau KL @idealyst.trillion branch. #kingofaesthetics  #jgnnakbajetsgtkalaunaksantek  #MultipleAwardWinningClinic  #flawlessispriceless  #prphair 
Hai semua

Selain drpd skin supplement, idealyst pun ada skincare yang best tau.
.
Sesuai untuk semua golongan dan semua jenis kulit... kalau rasa tersalah pakai skincare, meh bertukar ke @idealyst_hq skincare
.
So untuk permulaan, bole la trial yg starter kit, once serasi.... Boleh amik set besar pula 😘😘
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap.  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah  pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan  dan menyekat UV.
.
✅RM100 per set for trial
.
0125959554 or
Klik je link kt atas direct ke wasap ☝️☝️
.
.
Hai semua Selain drpd skin supplement, idealyst pun ada skincare yang best tau. . Sesuai untuk semua golongan dan semua jenis kulit... kalau rasa tersalah pakai skincare, meh bertukar ke @idealyst_hq skincare . So untuk permulaan, bole la trial yg starter kit, once serasi.... Boleh amik set besar pula 😘😘 . 🌸Idealyst skincare starter pack🌸 . 1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran. . 2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . . 3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak . 4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV. . ✅RM100 per set for trial . 0125959554 or Klik je link kt atas direct ke wasap ☝️☝️ . .
Morning..
🐝BEE VENOM SERUM 🐝🐝
.
MUST TRY PRODUCT !!!!
.
.
Jgn lepaskan peluang keEmasan ni...
.
.
#beevenombyidealyst ni produk VIRAL TERBARU IDEALYST...from Korea tanggung puas hati Inshaaalah .
🌸Kebaikan
.
1. Promotes new collagen dalam kulit
2. Bersifat Anti Penuaan (Awet Muda) 
3. Mengurangkan kedutan and garis2 halus (wrinkles)
4. Bersifat Anti Keradangan (mengurangkan kemerah-merahan) pada kulit. 
5. Memberi keanjalan pada kulit supaya kelihatan lebih muda.
.
.
🌸Harga
👉Rm50 sebotol 5ml.
👉Rm180 /30ml .
.
.
DM / WA 012-5959554 untuk details
@a.j_royalglow .
.
.
#goodskincare #idealystclinic #sayajualsupplement #sayajualskincare #meletop #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystskincareshahalam #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia  #royalglowsubang #beevenom #beevenomserum #youcanduit #erezeki #flawlessispriceless
#kulitgebu #serumartist
Morning.. 🐝BEE VENOM SERUM 🐝🐝 . MUST TRY PRODUCT !!!! . . Jgn lepaskan peluang keEmasan ni... . . #beevenombyidealyst  ni produk VIRAL TERBARU IDEALYST...from Korea tanggung puas hati Inshaaalah . 🌸Kebaikan . 1. Promotes new collagen dalam kulit 2. Bersifat Anti Penuaan (Awet Muda) 3. Mengurangkan kedutan and garis2 halus (wrinkles) 4. Bersifat Anti Keradangan (mengurangkan kemerah-merahan) pada kulit. 5. Memberi keanjalan pada kulit supaya kelihatan lebih muda. . . 🌸Harga 👉Rm50 sebotol 5ml. 👉Rm180 /30ml . . . DM / WA 012-5959554 untuk details @a.j_royalglow . . . #goodskincare  #idealystclinic  #sayajualsupplement  #sayajualskincare  #meletop  #kulitbermasalah  #antiaging  #glowingskin  #supplementmalaysia  #kulitgebu  #liangporimengecil  #produkkecantikan  #putihkankulit  #rawatanjerawat  #parutpudar  #supplementmalaysia  #skincaremalaysia  #flawlessispriceless  #idealystskincareshahalam  #royalglowskinsupplement  #cerahkankulit  #idealystskincare  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #royalglowsubang  #beevenom  #beevenomserum  #youcanduit  #erezeki  #flawlessispriceless  #kulitgebu  #serumartist 
We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called 
#IDEALYSTmemberGETmembers
.
Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before)  to Neodamansara @idealyst_hq  or KL @idealyst.trillion  to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more .
.
*t&c apply .
.
This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS 💞💗💖
.
#kingofAesthetics #multipleawardwinningclinic 
#idealystMGM
#flawlessispriceless
#flawless #estetika #aesthetic
#medispa #gluta #collagen
We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called #IDEALYSTmemberGETmembers  . Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before) to Neodamansara @idealyst_hq or KL @idealyst.trillion to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more . . *t&c apply . . This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS 💞💗💖 . #kingofAesthetics  #multipleawardwinningclinic  #idealystMGM  #flawlessispriceless  #flawless  #estetika  #aesthetic  #medispa  #gluta  #collagen 
from ND TWIN  @najlanordin_ -😍 Asalamualaikum, hai girls n guys!! Baru2 ni muka i breakout teruk gila sbb tersalah buat treatment! Kulit muka normal trus jd berminyak goreng ayam..Muka i pori muka berkawah umpama i dah sampai bulan!, jerawat2 halus berkampung lalu buat kenduri!! 🤣🤣.. Gila i mental break down!! .
.
Then my girl recommend @idealyst.trillion then @draidilazry  recommend i buat #oxygoldbyidealyst membantu  lembabkan kulit yg kering atau rosak akibat sunburn .
- menggunakan vitamin2 penting termasuk vit C dan hyaluronic utk membantu mencerahkan kulit yg kusam - juga menggunakan ekstrak 24k Gold Mask utk penghasilan kolagen2 baru dlm kulit
.
- hasil penuh lepas rawatan : pori mengecil , kulit lembab dan glowing
..
Serious girls n guys i nampak improvement dkt muka i! Thank you to Dr. Aidil bagi i lot of advice n the beautician sangat membantu n ramah2. I really recommend @idealyst.trillion
...
Seriously nanti pergi lagi for next session untuk jerawat berkampung i!!! Jommmmm semuaa!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ .
#idealystangels #flawlessispriceless 
#oxytherapy
from ND TWIN @najlanordin_ -😍 Asalamualaikum, hai girls n guys!! Baru2 ni muka i breakout teruk gila sbb tersalah buat treatment! Kulit muka normal trus jd berminyak goreng ayam..Muka i pori muka berkawah umpama i dah sampai bulan!, jerawat2 halus berkampung lalu buat kenduri!! 🤣🤣.. Gila i mental break down!! . . Then my girl recommend @idealyst.trillion then @draidilazry recommend i buat #oxygoldbyidealyst  membantu lembabkan kulit yg kering atau rosak akibat sunburn . - menggunakan vitamin2 penting termasuk vit C dan hyaluronic utk membantu mencerahkan kulit yg kusam - juga menggunakan ekstrak 24k Gold Mask utk penghasilan kolagen2 baru dlm kulit . - hasil penuh lepas rawatan : pori mengecil , kulit lembab dan glowing .. Serious girls n guys i nampak improvement dkt muka i! Thank you to Dr. Aidil bagi i lot of advice n the beautician sangat membantu n ramah2. I really recommend @idealyst.trillion ... Seriously nanti pergi lagi for next session untuk jerawat berkampung i!!! Jommmmm semuaa!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ . #idealystangels  #flawlessispriceless  #oxytherapy 
🐝 #beevenombyidealyst is our LATEST  Serum 
for instant Beautification &  AntiAgeing 🐝 promotes new collagen production in skin. 🐝 It makes your face look younger day by day ... 🐝 RESULTS CAN BE SEEN AS EARLY AS 7 DAYS .. rm50 per unit of 5ml...
rm180 for large 30ml btl.

#flawlessispriceless
#multipleawardwinningclinic

@draidilazry  @idealyst.trillion @idealyst_hq
🐝 #beevenombyidealyst  is our LATEST Serum for instant Beautification & AntiAgeing 🐝 promotes new collagen production in skin. 🐝 It makes your face look younger day by day ... 🐝 RESULTS CAN BE SEEN AS EARLY AS 7 DAYS .. rm50 per unit of 5ml... rm180 for large 30ml btl. #flawlessispriceless  #multipleawardwinningclinic  @draidilazry @idealyst.trillion @idealyst_hq
🎈🎈IDEALYST RAYA SALE is BACK 🎈🎈
.
.
FACT : Your face is your BEST ASSET... And you should never trust anyone to mess with it...Pls consult at your LCP- Certified "Aesthetic Clinic" ....ONLY . Make sure the doctor is well trained and experienced enough to handle your  gorgeous face.. Choose wisely. Be smart..Choose IDEALYST.
.
.
Procedure : PRP Injection (made POPULAR by KimK)
Product origin : Swiss made
Performed by: Dr. Aidil Azry
Promo Price : #idealystJOMRAYA RM 1111
Functions : Glowing, Baby skin , treat acne scars,dark circles, open pores & fine lines/wrinkles
. .
#flawlessispriceless #prp #vampirefacelift #prpbyidealyst #aestheticclinic #klinikkecantikan #estetika#vitaminc #kingofaesthetics #bta #botox #gluta #dermalfillers #malaysia #facelift #nosejob #beautyclinic #kltrillion #aesthetic
🎈🎈IDEALYST RAYA SALE is BACK 🎈🎈 . . FACT : Your face is your BEST ASSET... And you should never trust anyone to mess with it...Pls consult at your LCP- Certified "Aesthetic Clinic" ....ONLY . Make sure the doctor is well trained and experienced enough to handle your gorgeous face.. Choose wisely. Be smart..Choose IDEALYST. . . Procedure : PRP Injection (made POPULAR by KimK) Product origin : Swiss made Performed by: Dr. Aidil Azry Promo Price : #idealystJOMRAYA  RM 1111 Functions : Glowing, Baby skin , treat acne scars,dark circles, open pores & fine lines/wrinkles . . #flawlessispriceless  #prp  #vampirefacelift  #prpbyidealyst  #aestheticclinic  #klinikkecantikan  #estetika #vitaminc  #kingofaesthetics  #bta  #botox  #gluta  #dermalfillers  #malaysia  #facelift  #nosejob  #beautyclinic  #kltrillion  #aesthetic 
🎈🎈IDEALYST RAYA SALE is BACK 🎈🎈
.
.
FACT : Your face is your BEST ASSET... And you should never trust anyone with it...Pls consult at your LCP- Certified "Aesthetic Clinic" ....ONLY . Make sure the doctor is well trained and experienced enough to handle your  gorgeous face.. Choose wisely. Be smart..Choose IDEALYST.
.
.
Procedure : PRP Injection (made POPULAR by KimK)
Product origin : Swiss made
Performed by: Dr. Aidil Azry
Promo Price : #idealystJOMRAYA RM 1111
Functions : Glowing, Baby skin , treat acne scars,dark circles, open pores & fine lines/wrinkles
. .
#flawlessispriceless #prp #vampirefacelift #prpbyidealyst #aestheticclinic #klinikkecantikan #estetika#vitaminc #kingofaesthetics #bta #botox #gluta #dermalfillers #malaysia #facelift #nosejob #beautyclinic #kltrillion #aesthetic
🎈🎈IDEALYST RAYA SALE is BACK 🎈🎈 . . FACT : Your face is your BEST ASSET... And you should never trust anyone with it...Pls consult at your LCP- Certified "Aesthetic Clinic" ....ONLY . Make sure the doctor is well trained and experienced enough to handle your gorgeous face.. Choose wisely. Be smart..Choose IDEALYST. . . Procedure : PRP Injection (made POPULAR by KimK) Product origin : Swiss made Performed by: Dr. Aidil Azry Promo Price : #idealystJOMRAYA  RM 1111 Functions : Glowing, Baby skin , treat acne scars,dark circles, open pores & fine lines/wrinkles . . #flawlessispriceless  #prp  #vampirefacelift  #prpbyidealyst  #aestheticclinic  #klinikkecantikan  #estetika #vitaminc  #kingofaesthetics  #bta  #botox  #gluta  #dermalfillers  #malaysia  #facelift  #nosejob  #beautyclinic  #kltrillion  #aesthetic 
from @idealyst_hartamas - 👑Siapa yang selama ni minat nak buat VAMPIRE FACIAL PRP untuk kulit Flawless tapi ngeri dengan jarum sbb sakit & darah? 
TIDAK LAGI dgn #24KGOLDseriesbyidealyst menggunakan peptides Aktif Tumbuhan yang bertindak sebagai baja untuk kulit kita membina KOLAGEN & SEL SEL  BARU YANG SIHAT. . 👍🏻Membantu merawat masalah  KULIT KUSAM ,
👍🏻KULIT KENDUR ,
👍🏻AWET MUDA 👍🏻RAWATAN KEDUTAN,
👍🏻GARIS HALUS WAJAH. . . 😱TANPA SAKIT/DARAH/LEBAM/DOWNTIME/BENGKAK DAN SEBAGAINYA.😁
.
.

Dapatkan 24K GOLD SERIES DI @idealyst_medispa_hartamas 📍 .

Jgn lupa singgah IDEALYST MEDISPA HARTAMAS .Kami buka mcm biasa (10.00am - 7.00pm)💕
So siapa2 yang nak buat appointment dulu❤❤
.
Boleh contact kami di ☎03-62112017
☎03-62112017
☎03-62112017

#idealystmedispahartamas 
#flawlessispriceless 
#cantikbeforeraya
from @idealyst_hartamas - 👑Siapa yang selama ni minat nak buat VAMPIRE FACIAL PRP untuk kulit Flawless tapi ngeri dengan jarum sbb sakit & darah? TIDAK LAGI dgn #24KGOLDseriesbyidealyst  menggunakan peptides Aktif Tumbuhan yang bertindak sebagai baja untuk kulit kita membina KOLAGEN & SEL SEL BARU YANG SIHAT. . 👍🏻Membantu merawat masalah KULIT KUSAM , 👍🏻KULIT KENDUR , 👍🏻AWET MUDA 👍🏻RAWATAN KEDUTAN, 👍🏻GARIS HALUS WAJAH. . . 😱TANPA SAKIT/DARAH/LEBAM/DOWNTIME/BENGKAK DAN SEBAGAINYA.😁 . . Dapatkan 24K GOLD SERIES DI @idealyst_medispa_hartamas 📍 . Jgn lupa singgah IDEALYST MEDISPA HARTAMAS .Kami buka mcm biasa (10.00am - 7.00pm)💕 So siapa2 yang nak buat appointment dulu❤❤ . Boleh contact kami di ☎03-62112017 ☎03-62112017 ☎03-62112017 #idealystmedispahartamas  #flawlessispriceless  #cantikbeforeraya 
~ Oxytheraphy ~
•untuk yang mempunyai masalah kulit sensitif
•kulit kering
•kulit kusam
•tona kulit tak sekata
•pigmentasi
•sunburn
•selepas membuat treatment laser
•mengandung
•bfeeding ✔️Kebaikan
•No downtime
•membersihkan & mengecilkan pori
•memperbaharui sel2 kulit
•merangsang pertumbuhan collagen baru
•membaik pulih kesan laser/sunburn
•mencerahkan pigmentasi
•meredakan/memulihkan sel2 kulit
.
.
Boleh hubungi atau whatsapp kami untuk seberang pertanyaan : 📞 03-83280246 / 017-6758219 (whatsapp) .

#beautyspa #aestheticclinic #ayer8 #idealystputrajaya #putrajayamalaysia #putrajayaresident #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #royalglow #royalglowbyidealyst #love #instagood #flawlessispriceless
~ Oxytheraphy ~ •untuk yang mempunyai masalah kulit sensitif •kulit kering •kulit kusam •tona kulit tak sekata •pigmentasi •sunburn •selepas membuat treatment laser •mengandung •bfeeding ✔️Kebaikan •No downtime •membersihkan & mengecilkan pori •memperbaharui sel2 kulit •merangsang pertumbuhan collagen baru •membaik pulih kesan laser/sunburn •mencerahkan pigmentasi •meredakan/memulihkan sel2 kulit . . Boleh hubungi atau whatsapp kami untuk seberang pertanyaan : 📞 03-83280246 / 017-6758219 (whatsapp) . #beautyspa  #aestheticclinic  #ayer8  #idealystputrajaya  #putrajayamalaysia  #putrajayaresident  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #royalglow  #royalglowbyidealyst  #love  #instagood  #flawlessispriceless 
~ Royal Glow ~
•merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela.
✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik.
✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs)
✔KKM
✔HALAL
•Kelebihan Royal Glow
-Melembut & mencerahkan kulit
-Melambatkan proses penuaan
-Menambahkan seri&sinar pada wajah
-Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
-Mengecilkan jerawat sedia ada
-Memudarkan parut2 di wajah
-Memudarkan tompok2 hitam
-Mengecilkan liang roma
-Mencegah ekzema
•Cara penggunaan
-Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari
-makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak
.
.

#idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #royalglowskinsupplement #royalglowbyidealyst #royalglow #beevenombyidealyst #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #loveyourself #love #flawlessispriceless #instagood
~ Royal Glow ~ •merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela. ✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik. ✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs) ✔KKM ✔HALAL •Kelebihan Royal Glow -Melembut & mencerahkan kulit -Melambatkan proses penuaan -Menambahkan seri&sinar pada wajah -Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru -Mengecilkan jerawat sedia ada -Memudarkan parut2 di wajah -Memudarkan tompok2 hitam -Mengecilkan liang roma -Mencegah ekzema •Cara penggunaan -Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari -makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak . . #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #royalglowskinsupplement  #royalglowbyidealyst  #royalglow  #beevenombyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #loveyourself  #love  #flawlessispriceless  #instagood 
One of best facial in IDEALYST. Come try it for once and you'll see the difference instantly!  SNOW GOLD FACIAL is ONLY RM 99 from RM 299!!
.
.
Book now.
Idealyst Medispa Putrajaya
Call 03-8328 0246
Whatsapp 017-675 8219

#beautyspa #aestheticclinic #medispa #putrajaya #hydrafacialbyidealyst #hydrafacial #oxygenfacial #24kgoldseriesbyidealyst #magicpeelbyidealyst #goldmask #flawlessispriceless #idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #putrajayamalaysia #royalglow #love #instagood
One of best facial in IDEALYST. Come try it for once and you'll see the difference instantly! SNOW GOLD FACIAL is ONLY RM 99 from RM 299!! . . Book now. Idealyst Medispa Putrajaya Call 03-8328 0246 Whatsapp 017-675 8219 #beautyspa  #aestheticclinic  #medispa  #putrajaya  #hydrafacialbyidealyst  #hydrafacial  #oxygenfacial  #24kgoldseriesbyidealyst  #magicpeelbyidealyst  #goldmask  #flawlessispriceless  #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #putrajayamalaysia  #royalglow  #love  #instagood 
✨ Our AMAZING #thaimassage therapist Jessica is back from vacation! Be sure to book yourself some time to #relax with a healing and rejuvenating massage💆🏼‍♀️☎️ 403 228 1600
✨ Our AMAZING #thaimassage  therapist Jessica is back from vacation! Be sure to book yourself some time to #relax  with a healing and rejuvenating massage💆🏼‍♀️☎️ 403 228 1600
#Repost @royalglowiszairy
・・・
・・・
Kami mencari Agent penjualan yang dinamik untuk bergabung bersama kami. 🌹Adakah itu ANDA ?? Jangan tunggu lagi segera whatsapp kami di talian 019-2789220 .
🌹Kelebihan agent :
1-Margin keuntungan yang tinggi
2-Ada kelas untuk marketing
3-Group whatsapp
4-Produk lulusan KKM
5-Reward Agent yg LUMAYAN
6-Hq guide 100% 👑SO APA TUNGGU LAGI COME AND JOIN US 💋💋 #idealystagent
#idealystcelebs 
#flawlessispriceless 
#idealystclinic 
#idealystskincare 
#gojesmaut 
#nakcantik 
#cantikputih 
@idealyst.trillion @royalglowbyidealyst @idealyst_medispa_damansara @draidilazry
#Repost  @royalglowiszairy ・・・ ・・・ Kami mencari Agent penjualan yang dinamik untuk bergabung bersama kami. 🌹Adakah itu ANDA ?? Jangan tunggu lagi segera whatsapp kami di talian 019-2789220 . 🌹Kelebihan agent : 1-Margin keuntungan yang tinggi 2-Ada kelas untuk marketing 3-Group whatsapp 4-Produk lulusan KKM 5-Reward Agent yg LUMAYAN 6-Hq guide 100% 👑SO APA TUNGGU LAGI COME AND JOIN US 💋💋 #idealystagent  #idealystcelebs  #flawlessispriceless  #idealystclinic  #idealystskincare  #gojesmaut  #nakcantik  #cantikputih  @idealyst.trillion @royalglowbyidealyst @idealyst_medispa_damansara @draidilazry
Repost from @idealyst_hq 
The KING OF SERUM is back 👑
.
DO YOU KNOW ?? Hyaluronic is the MAIN REASON  why baby skin is supersoft & moist .
.
Now u can have your own version of baby-skin with this awesome serum 💦💦
.
Rm150 for 50ml/ btl
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless 
#bestserum #hyaluronicacid #idealystskincare #bestskincare
[BC FOUNDATION - RM55]
.
HOLY GRAIL and a skin saviour in the hot weather.  Armoured with spf 20, enough to protect the skin from the rays.
Not many people can stand spending more than 20 minutes in front of a mirror!
.
This BC Foundation is very forgiving and it does give the kind of finishing i wan't.. that healthy glow not oily like can goreng ikan 😂.
.
Honestly this BC Foundation should be your BFF other than Hermosa Matte Lipcreme 💜
.
.
LIST OF INGREDIENTS:
.
✔️Argan Oil
✔️Licorice Extract
✔️Orange Peel Extract

Whatsapp 0133874678
Cod setia alam, klang sentral, bukit raja, meru, kapar, sementa.
#hermosabybelinda #lokalah #nontoxicbeauty #flawlessispriceless #jomjadicantik #hermosaklang #agenthermosa #agenthermosaklang #hermosameru #hermosabcfoundation #wakeupandmakeup #makeuplover #muaselangor #makeup #sayajualmakeup
[BC FOUNDATION - RM55] . HOLY GRAIL and a skin saviour in the hot weather. Armoured with spf 20, enough to protect the skin from the rays. Not many people can stand spending more than 20 minutes in front of a mirror! . This BC Foundation is very forgiving and it does give the kind of finishing i wan't.. that healthy glow not oily like can goreng ikan 😂. . Honestly this BC Foundation should be your BFF other than Hermosa Matte Lipcreme 💜 . . LIST OF INGREDIENTS: . ✔️Argan Oil ✔️Licorice Extract ✔️Orange Peel Extract Whatsapp 0133874678 Cod setia alam, klang sentral, bukit raja, meru, kapar, sementa. #hermosabybelinda  #lokalah  #nontoxicbeauty  #flawlessispriceless  #jomjadicantik  #hermosaklang  #agenthermosa  #agenthermosaklang  #hermosameru  #hermosabcfoundation  #wakeupandmakeup  #makeuplover  #muaselangor  #makeup  #sayajualmakeup 
~ Royal Glow ~
•merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela.
✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik.
✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs)
✔KKM
✔HALAL
•Kelebihan Royal Glow
-Melembut & mencerahkan kulit
-Melambatkan proses penuaan
-Menambahkan seri&sinar pada wajah
-Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
-Mengecilkan jerawat sedia ada
-Memudarkan parut2 di wajah
-Memudarkan tompok2 hitam
-Mengecilkan liang roma
-Mencegah ekzema
•Cara penggunaan
-Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari
-makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak
.
.

#idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #royalglowskinsupplement #royalglowbyidealyst #royalglow #beevenombyidealyst #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #loveyourself #love #flawlessispriceless #instagood
~ Royal Glow ~ •merupakan supplement untuk menjadikan & mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela. ✔Diformulakan oleh Doc Aidil Azry, pakar Estetik. ✔Harga sebotol RM180 (60tabs) RM99 (30tabs) ✔KKM ✔HALAL •Kelebihan Royal Glow -Melembut & mencerahkan kulit -Melambatkan proses penuaan -Menambahkan seri&sinar pada wajah -Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru -Mengecilkan jerawat sedia ada -Memudarkan parut2 di wajah -Memudarkan tompok2 hitam -Mengecilkan liang roma -Mencegah ekzema •Cara penggunaan -Hanya perlu kunyah 2tablet setiap hari -makan semasa perut kosong -banyakkan minum air masak . . #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #royalglowskinsupplement  #royalglowbyidealyst  #royalglow  #beevenombyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #loveyourself  #love  #flawlessispriceless  #instagood 
~ Magic Peel ~
•untuk yang mempunyai masalah jerawat
•jerawat yang aktif
•tidak sesuai
×kulit kering/sensitif
×selepas buat treatment laser
×sunburn
×mengandung
×bfeeding
×menggunakan product tempatan
×mengambil accutane(antibiotic) *kebaikan
•membantu membersihkan jerawat
•mencegah pertumbuhan jerawat
•mengurangkan kemerah-merahan
•membuang segala kotoran & toksin yang ada pada jerawat
•melegakan
•membaik pulih sel2 kulit
.
.

#idealystmedispa #idealystputrajaya #aestheticclinic #ayer8 #putrajayamalaysia #putrajayaresident #magicpeelbyidealyst #oxygenfacial #hydrafacialbyidealyst #snowgoldbyidealyst #24goldseriesbyidealyst #royalglow #acnetreatment #flawlessispriceless #love #instagood
~ Magic Peel ~ •untuk yang mempunyai masalah jerawat •jerawat yang aktif •tidak sesuai ×kulit kering/sensitif ×selepas buat treatment laser ×sunburn ×mengandung ×bfeeding ×menggunakan product tempatan ×mengambil accutane(antibiotic) *kebaikan •membantu membersihkan jerawat •mencegah pertumbuhan jerawat •mengurangkan kemerah-merahan •membuang segala kotoran & toksin yang ada pada jerawat •melegakan •membaik pulih sel2 kulit . . #idealystmedispa  #idealystputrajaya  #aestheticclinic  #ayer8  #putrajayamalaysia  #putrajayaresident  #magicpeelbyidealyst  #oxygenfacial  #hydrafacialbyidealyst  #snowgoldbyidealyst  #24goldseriesbyidealyst  #royalglow  #acnetreatment  #flawlessispriceless  #love  #instagood 
Rejuran Healer : the latest  Korean Secret to get 
a poreless , porcelain smooth skin complexion with a super-dewy (almost wet ) and Glass-Reflective finish .
.
Made frm Salmon placenta extract .
.
Available at Neodamansara @idealyst_hq  or KL @idealyst.trillion .
.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless 
#MultipleAwardWinningClinic #AestheticGameChanger 
#trendsetter #aestheticIndustryLeader 
#glassskin #porcelainskin
🌸NAK PUTIH? NAK CANTIK? NAK GEBU? NAK HILANG JERAWAT? NAK KELIHATAN MUDA?🌸
.
ROYAL GLOW JAWAPANNYA! :-)
==========================
Royal Glow adalah formulasi terkini yang terbaik dari Pakar Kecantikan buat anda semua.
.
KESAN YANG PANTAS
***************************
Sesuai untuk semua jenis kulit dan memberikan kesan yang terbaik dengan pantas [bergantung kepada setiap individu].
.
MUDAH DAN CEPAT
************************
Hanya perlu kunyah 2 biji tablet sehari dan amalkannya setiap hari.
Sebotol Royal Glow mengandungi 60 biji 'chewable tablet'. .
Kesan terpantas akan dirasai dalam masa sekurang-kurangnya 2 minggu. [bergantung kepada individu].
.
SANGAT SELAMAT
***********************
Royal Glow adalah 'food suplement' dan ianya selamat buat semua termasuk ibu yang mengandung, ibu menyusukan anak,
.
MANA NAK BELI?
*********************
Follow my ig @a.j_royalglow & whatsapp .
012-5959554
012-5959554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia  #royalglowsubang #royalglowshahalam
🌸NAK PUTIH? NAK CANTIK? NAK GEBU? NAK HILANG JERAWAT? NAK KELIHATAN MUDA?🌸 . ROYAL GLOW JAWAPANNYA! :-) ========================== Royal Glow adalah formulasi terkini yang terbaik dari Pakar Kecantikan buat anda semua. . KESAN YANG PANTAS *************************** Sesuai untuk semua jenis kulit dan memberikan kesan yang terbaik dengan pantas [bergantung kepada setiap individu]. . MUDAH DAN CEPAT ************************ Hanya perlu kunyah 2 biji tablet sehari dan amalkannya setiap hari. Sebotol Royal Glow mengandungi 60 biji 'chewable tablet'. . Kesan terpantas akan dirasai dalam masa sekurang-kurangnya 2 minggu. [bergantung kepada individu]. . SANGAT SELAMAT *********************** Royal Glow adalah 'food suplement' dan ianya selamat buat semua termasuk ibu yang mengandung, ibu menyusukan anak, . MANA NAK BELI? ********************* Follow my ig @a.j_royalglow & whatsapp . 012-5959554 012-5959554 . #goodskincare  #royalglowkl  #idealyst  #sayajualsupplement  #sayajual  #meletop  #gojesmaut  #uvprotection  #kulitbermasalah  #antiaging  #glowingskin  #supplementmalaysia  #kulitgebu  #liangporimengecil  #produkkecantikan  #skinproblem  #putihkankulit  #rawatanjerawat  #parutpudar  #supplementmalaysia  #skincaremalaysia  #flawlessispriceless  #idealystshahalam  #idealystsubang  #royalglowskinsupplement  #cerahkankulit  #idealystskincare  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #royalglowsubang  #royalglowshahalam 
~ Idealyst Skin Care ~
•Gentle Cleanser
membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit.Pembersih lembut ini juga berfungsi utk menganjalkan kulit,menanggalkan minyak &membuang segala kotoran.
•Hayluronic Acid
Membaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembapkan.
Mengurangkan garis2 halus & kedutan pada wajah.
•Light Hydrator
Adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas Dan terhidrat.bebas minyak.juga reka khusus utk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak.
•UV Block SPF50
Memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari,memutihkan kulit, 
membaiki kedutan dan menyekat UV
•Harga
-RM100 trial set -RM300 normal set .
.

#idealystputrajaya #idealystmedispa #aestheticclinic #ayer8 #putrajayaresident #skincarebyidealyst #royalglowsupplement #royalglowbyidealyst #royalglowskinsupplement #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #flawlessispriceless #instagood #love
~ Idealyst Skin Care ~ •Gentle Cleanser membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit.Pembersih lembut ini juga berfungsi utk menganjalkan kulit,menanggalkan minyak &membuang segala kotoran. •Hayluronic Acid Membaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembapkan. Mengurangkan garis2 halus & kedutan pada wajah. •Light Hydrator Adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas Dan terhidrat.bebas minyak.juga reka khusus utk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak. •UV Block SPF50 Memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari,memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV •Harga -RM100 trial set -RM300 normal set . . #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #aestheticclinic  #ayer8  #putrajayaresident  #skincarebyidealyst  #royalglowsupplement  #royalglowbyidealyst  #royalglowskinsupplement  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #flawlessispriceless  #instagood  #love 
Rejuran Healer : the latest  Korean Secret to get 
a poreless , porcelain smooth skin complexion with a super-dewy (almost wet ) and Glass-Reflective finish .
.
Made frm Salmon placenta extract .
.
Available at Neodamansara @idealyst_hq  or KL @idealyst.trillion .
.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless 
#MultipleAwardWinningClinic #AestheticGameChanger 
#trendsetter #aestheticIndustryLeader 
#glassskin #porcelainskin
"LEDMASK by idealyst Therapy" boleh hilangkan kedut- kedut dan kembalikan keremajaan uolss.
.
LED Iron Mask :
🌹Anti-penuaan
🌹Membaiki tona kulit .
🌹 Membunuh bakteria punca jerawat
🌹 Mengurangkan kedutan
🌹Menghilangkan kedutan
🌹Mengembalikan keremajaan kulit
🌹Mengecilkan saiz pori-pori
🌹Mengurangkan garis-garis ketawa
🌹Peremajaan sel
.
Rawatan ini disyorkan 1-2 kali seminggu selama 4-6 minggu untuk memberikan kesan yang terbaik.
.
Anda boleh booking slot appointment di 👇
.
0383280246 atau 017-6758219
#idealystmedispaputrajaya 
#idealystputrajaya #goldmask
#oxygoldbyidealyst #ayer8 
#hydrafacialbyidealyst #ledironmaskbyidealyst 
#putrajaya #cyberjaya #flawlessispriceless #hydrafacialbyidealyst #oxytheraphybyidealyst #24Kgoldseriesbyidealyst #royalglowbyidealyst #idealystmedispaputrajaya
#idealystmedispa #instagood 
#idealystclinic #love 
#Flawlessispriceless
"LEDMASK by idealyst Therapy" boleh hilangkan kedut- kedut dan kembalikan keremajaan uolss. . LED Iron Mask : 🌹Anti-penuaan 🌹Membaiki tona kulit . 🌹 Membunuh bakteria punca jerawat 🌹 Mengurangkan kedutan 🌹Menghilangkan kedutan 🌹Mengembalikan keremajaan kulit 🌹Mengecilkan saiz pori-pori 🌹Mengurangkan garis-garis ketawa 🌹Peremajaan sel . Rawatan ini disyorkan 1-2 kali seminggu selama 4-6 minggu untuk memberikan kesan yang terbaik. . Anda boleh booking slot appointment di 👇 . 0383280246 atau 017-6758219 #idealystmedispaputrajaya  #idealystputrajaya  #goldmask  #oxygoldbyidealyst  #ayer8  #hydrafacialbyidealyst  #ledironmaskbyidealyst  #putrajaya  #cyberjaya  #flawlessispriceless  #hydrafacialbyidealyst  #oxytheraphybyidealyst  #24Kgoldseriesbyidealyst  #royalglowbyidealyst  #idealystmedispaputrajaya  #idealystmedispa  #instagood  #idealystclinic  #love  #Flawlessispriceless 
🌸Apa tu royalglow?
✅ Merupakan supplement untuk menjadikan dan mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela.
✅ Diformulakan terbaik oleh Doc Aidilazry founder @idealystclinic khas untuk mereka yang pentingkan kecantikan kesihatan dalaman.
.
🌸Siapa yang boleh consume?
.
✅ pregnant mommy, breastfeeding mom, ibu berpantang, remaja yg ada masalah jerawat, lelaki, perempuan, golongan 50an pon boleh... Pendek kate yang nak jaga skin la
.
🌸Selamat ke produk ni?
.
✅insyaallah selamat. Ada KKM dan sijil halal
✅ ❌ no external collagen... Selamat bagi yg pernah ada cyst or bagi yg planning nak ada baby.. Tapi royalglow bole 'self built up' collagen dalam badan kita yang semakin berkurangan
.
🌸Bagaimana cara makan?
.
✅ kunyah2 je macam candy.
✅ sehari 2 biji untuk penggunaaan biasa. Makan masa perut kosong
✅ boleh ambil 4 biji untuk kesan cepat
✅pastikan minum air masak secukupnya
.
🌸Kalau stop xde masalah ke?
.
✅xde masalah pun... Cuma better konsisten untuk maintain skin..
.
🌸Berapa lama boleh nampak kesan?
.
✅bergantung pada berapa banyak toksin dalam badan individu... Sebab tu kena minum banyak air masak supaya badan kita nyahkan toksin2 tu..and royalglow lebih mudah bertindak balas dengan tubuh kita.
✅rajin excersize, supaya metabolisme kita tinggi, so supplement mudah bertindakbalas
✅walaubagaimanapun, kesan boleh dilihat seawal 2minggu
.
.
💵Rm 180/60 biji
Rm 99/30 biji
📦Postage Rm 7
🚘COD Shah Alam dan sekitar .
📱012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #fattzura #ajimaura #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #jerawat #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #yearendsalemalaysia2017 #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia  #royalglowsubang #royalglowshahalam
.
🌸Apa tu royalglow? ✅ Merupakan supplement untuk menjadikan dan mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela. ✅ Diformulakan terbaik oleh Doc Aidilazry founder @idealystclinic khas untuk mereka yang pentingkan kecantikan kesihatan dalaman. . 🌸Siapa yang boleh consume? . ✅ pregnant mommy, breastfeeding mom, ibu berpantang, remaja yg ada masalah jerawat, lelaki, perempuan, golongan 50an pon boleh... Pendek kate yang nak jaga skin la . 🌸Selamat ke produk ni? . ✅insyaallah selamat. Ada KKM dan sijil halal ✅ ❌ no external collagen... Selamat bagi yg pernah ada cyst or bagi yg planning nak ada baby.. Tapi royalglow bole 'self built up' collagen dalam badan kita yang semakin berkurangan . 🌸Bagaimana cara makan? . ✅ kunyah2 je macam candy. ✅ sehari 2 biji untuk penggunaaan biasa. Makan masa perut kosong ✅ boleh ambil 4 biji untuk kesan cepat ✅pastikan minum air masak secukupnya . 🌸Kalau stop xde masalah ke? . ✅xde masalah pun... Cuma better konsisten untuk maintain skin.. . 🌸Berapa lama boleh nampak kesan? . ✅bergantung pada berapa banyak toksin dalam badan individu... Sebab tu kena minum banyak air masak supaya badan kita nyahkan toksin2 tu..and royalglow lebih mudah bertindak balas dengan tubuh kita. ✅rajin excersize, supaya metabolisme kita tinggi, so supplement mudah bertindakbalas ✅walaubagaimanapun, kesan boleh dilihat seawal 2minggu . . 💵Rm 180/60 biji Rm 99/30 biji 📦Postage Rm 7 🚘COD Shah Alam dan sekitar . 📱012 5959 554 . #goodskincare  #royalglowkl  #idealyst  #sayajualsupplement  #sayajual  #meletop  #fattzura  #ajimaura  #kulitbermasalah  #antiaging  #glowingskin  #supplementmalaysia  #kulitgebu  #liangporimengecil  #produkkecantikan  #jerawat  #putihkankulit  #rawatanjerawat  #parutpudar  #supplementmalaysia  #skincaremalaysia  #flawlessispriceless  #idealystshahalam  #yearendsalemalaysia2017  #royalglowskinsupplement  #cerahkankulit  #idealystskincare  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #royalglowsubang  #royalglowshahalam  .
Haii.,selamat pagi..jom cuba serum bee venom harini nak?
.
🌸Kebaikan
.
1. Promotes new collagen dalam kulit
2. Bersifat Anti Penuaan (Awet Muda) 
3. Mengurangkan kedutan and garis2 halus (wrinkles)
4. Bersifat Anti Keradangan (mengurangkan kemerah-merahan) pada kulit. 
5. Memberi keanjalan pada kulit supaya kelihatan lebih muda.
.
Baru flawless kulit u guys..😊
.
🌸Harga
👉Rm50 sebotol 5ml.
👉Rm180 /30ml .
.
.
DM / WA 012-5959554 untuk details
@a.j_royalglow .
.
.
#goodskincare #idealystclinic #sayajualsupplement #sayajualskincare #meletop #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystskincareshahalam #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia  #royalglowsubang #beevenom #beevenomserum #youcanduit #erezeki #flawlessispriceless
#kulitgebu #serumartist
Haii.,selamat pagi..jom cuba serum bee venom harini nak? . 🌸Kebaikan . 1. Promotes new collagen dalam kulit 2. Bersifat Anti Penuaan (Awet Muda) 3. Mengurangkan kedutan and garis2 halus (wrinkles) 4. Bersifat Anti Keradangan (mengurangkan kemerah-merahan) pada kulit. 5. Memberi keanjalan pada kulit supaya kelihatan lebih muda. . Baru flawless kulit u guys..😊 . 🌸Harga 👉Rm50 sebotol 5ml. 👉Rm180 /30ml . . . DM / WA 012-5959554 untuk details @a.j_royalglow . . . #goodskincare  #idealystclinic  #sayajualsupplement  #sayajualskincare  #meletop  #kulitbermasalah  #antiaging  #glowingskin  #supplementmalaysia  #kulitgebu  #liangporimengecil  #produkkecantikan  #putihkankulit  #rawatanjerawat  #parutpudar  #supplementmalaysia  #skincaremalaysia  #flawlessispriceless  #idealystskincareshahalam  #royalglowskinsupplement  #cerahkankulit  #idealystskincare  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #royalglowsubang  #beevenom  #beevenomserum  #youcanduit  #erezeki  #flawlessispriceless  #kulitgebu  #serumartist 
IDEALYST HA SERUM
The KING OF SERUM is back 👑
.
DO YOU KNOW ?? Hyaluronic is the MAIN REASON  why baby skin is supersoft & moist .
.
Now u can have your own version of baby-skin with this awesome serum 💦💦
.
Rm150 for 50ml/ btl
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless 
#bestserum #hyaluronicacid #idealystskincare #bestskincare #igersmalaysia
#Repost @idealyst_hq
・・・
Kami mencari Agent penjualan yang dinamik untuk bergabung bersama kami. 🌹Adakah itu ANDA ?? Jangan tunggu lagi segera whatsapp kami di talian 019-2789220 .
🌹Kelebihan agent :
1-Margin keuntungan yang tinggi
2-Ada kelas untuk marketing
3-Group whatsapp
4-Produk lulusan KKM
5-Reward Agent yg LUMAYAN
6-Hq guide 100% 👑SO APA TUNGGU LAGI COME AND JOIN US 💋💋 #idealystagent
#idealystcelebs 
#flawlessispriceless 
#idealystclinic 
#idealystskincare 
#gojesmaut 
#nakcantik 
#cantikputih 
@idealyst.trillion @royalglowbyidealyst @idealyst_medispa_damansara @draidilazry
#Repost  @idealyst_hq ・・・ Kami mencari Agent penjualan yang dinamik untuk bergabung bersama kami. 🌹Adakah itu ANDA ?? Jangan tunggu lagi segera whatsapp kami di talian 019-2789220 . 🌹Kelebihan agent : 1-Margin keuntungan yang tinggi 2-Ada kelas untuk marketing 3-Group whatsapp 4-Produk lulusan KKM 5-Reward Agent yg LUMAYAN 6-Hq guide 100% 👑SO APA TUNGGU LAGI COME AND JOIN US 💋💋 #idealystagent  #idealystcelebs  #flawlessispriceless  #idealystclinic  #idealystskincare  #gojesmaut  #nakcantik  #cantikputih  @idealyst.trillion @royalglowbyidealyst @idealyst_medispa_damansara @draidilazry
Repost from @idealyst_hq
The KING OF SERUM is back 👑
.
DO YOU KNOW ?? Hyaluronic is the MAIN REASON  why baby skin is supersoft & moist .
.
Now u can have your own version of baby-skin with this awesome serum 💦💦
.
Rm150 for 50ml/ btl
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless 
#bestserum #hyaluronicacid #idealystskincare #bestskincare
Kami mencari Agent penjualan yang dinamik untuk bergabung bersama kami. 🌹Adakah itu ANDA ?? Jangan tunggu lagi segera call / whatsapp kami di talian 012-3622014 . 🌹Kelebihan agent :
1-Margin keuntungan yang tinggi
2-Ada kelas untuk marketing
3-Group whatsapp
4-Produk lulusan KKM
5-Reward Agent yg LUMAYAN
6-Hq guide 100% 👑SO APA TUNGGU LAGI COME AND JOIN US 💋💋 #idealystagent
#idealystcelebs 
#flawlessispriceless 
#idealystclinic 
#idealystskincare 
#gojesmaut 
#nakcantik 
#cantikputih 
@idealyst.trillion @royalglowbyidealyst @idealyst_medispa_damansara @draidilazry
Kami mencari Agent penjualan yang dinamik untuk bergabung bersama kami. 🌹Adakah itu ANDA ?? Jangan tunggu lagi segera call / whatsapp kami di talian 012-3622014 . 🌹Kelebihan agent : 1-Margin keuntungan yang tinggi 2-Ada kelas untuk marketing 3-Group whatsapp 4-Produk lulusan KKM 5-Reward Agent yg LUMAYAN 6-Hq guide 100% 👑SO APA TUNGGU LAGI COME AND JOIN US 💋💋 #idealystagent  #idealystcelebs  #flawlessispriceless  #idealystclinic  #idealystskincare  #gojesmaut  #nakcantik  #cantikputih  @idealyst.trillion @royalglowbyidealyst @idealyst_medispa_damansara @draidilazry
One of best facial in IDEALYST. Come try it for once and you'll see the difference instantly!  SNOW GOLD FACIAL is ONLY RM 99 from RM 299!!
.
.
Book now.
Idealyst Medispa Putrajaya
Call 03-8328 0246
Whatsapp 017-675 8219

#beautyspa #aestheticclinic #medispa #putrajaya #hydrafacialbyidealyst #hydrafacial #oxygenfacial #24kgoldseriesbyidealyst #magicpeelbyidealyst #goldmask #flawlessispriceless #idealystputrajaya #idealystmedispa #ayer8 #putrajayaresident #putrajayamalaysia #royalglow #love #instagood
One of best facial in IDEALYST. Come try it for once and you'll see the difference instantly! SNOW GOLD FACIAL is ONLY RM 99 from RM 299!! . . Book now. Idealyst Medispa Putrajaya Call 03-8328 0246 Whatsapp 017-675 8219 #beautyspa  #aestheticclinic  #medispa  #putrajaya  #hydrafacialbyidealyst  #hydrafacial  #oxygenfacial  #24kgoldseriesbyidealyst  #magicpeelbyidealyst  #goldmask  #flawlessispriceless  #idealystputrajaya  #idealystmedispa  #ayer8  #putrajayaresident  #putrajayamalaysia  #royalglow  #love  #instagood 
~ Oxytheraphy ~
•untuk yang mempunyai masalah kulit sensitif
•kulit kering
•kulit kusam
•tona kulit tak sekata
•pigmentasi
•sunburn
•selepas membuat treatment laser
•mengandung
•bfeeding ✔️Kebaikan
•No downtime
•membersihkan & mengecilkan pori
•memperbaharui sel2 kulit
•merangsang pertumbuhan collagen baru
•membaik pulih kesan laser/sunburn
•mencerahkan pigmentasi
•meredakan/memulihkan sel2 kulit
.
.
Boleh hubungi atau whatsapp kami untuk seberang pertanyaan : 📞 03-83280246 / 017-6758219 (whatsapp) .

#beautyspa #aestheticclinic #ayer8 #idealystputrajaya #putrajayamalaysia #putrajayaresident #hydrafacialbyidealyst #oxygenfacial #magicpeelbyidealyst #royalglow #royalglowbyidealyst #love #instagood #flawlessispriceless
~ Oxytheraphy ~ •untuk yang mempunyai masalah kulit sensitif •kulit kering •kulit kusam •tona kulit tak sekata •pigmentasi •sunburn •selepas membuat treatment laser •mengandung •bfeeding ✔️Kebaikan •No downtime •membersihkan & mengecilkan pori •memperbaharui sel2 kulit •merangsang pertumbuhan collagen baru •membaik pulih kesan laser/sunburn •mencerahkan pigmentasi •meredakan/memulihkan sel2 kulit . . Boleh hubungi atau whatsapp kami untuk seberang pertanyaan : 📞 03-83280246 / 017-6758219 (whatsapp) . #beautyspa  #aestheticclinic  #ayer8  #idealystputrajaya  #putrajayamalaysia  #putrajayaresident  #hydrafacialbyidealyst  #oxygenfacial  #magicpeelbyidealyst  #royalglow  #royalglowbyidealyst  #love  #instagood  #flawlessispriceless