an online Instagram web viewer

#firstinmalaysia medias

Photos

麻油是含有丰富营养价值的食用油,就连宝宝也可以吃哦!
文章:https://kknews.cc/baby/k82bzbp.html
#马拉松地球牌 #初榨麻油头 #调出健康滋味
Adding sesame oil to your baby's meal will increase his intake of nutrients that are beneficial for their health.
#MarathonGlobeBrand #MGBSesameOil #ExtraVirginSesameOil #FirstInMalaysia #CookYourWayToGoodHealth
Are you Interested in studying fashion at an International School?  Istituto di Moda Burgo Malaysia open its door for everyone out there who loves Fashion Design! 💕  #dressmakingcourses #malaysiafashion #istitutomodaburgomalaysia #istitutomodaburgomodena #scca #fashiondesigner #italy #firstinmalaysia
The wait is over... One of the BEST DARK chocolate in TOWN!
Jom jom! 😋😋 Vending machine at JBCC level 3 kapitan Grocer.

#firstinmalaysia #darkchocolate #jom #jb #selamatberbukapuasa
#syok #icecream
A smile can brighten the darkest day 🙆🏻‍♀️ #whiteningteeth #whitening #teethwhitening #bigsmiles #oralcare #teethbeauty #whiteningnetmidvalley #whiteningnethk #whiteningnetjapan #Malaysia #firstoutlet #firstinmalaysia #japanproducts #health #beauty

#Repost @christine00i with @get_repost
・・・
Looking for teeth whitening solution? 
Check out @whiteningnet_mid 
Convenient & non bleaching type of teeth whitening, you only need to spare out 40 mins of your shopping time to have that done, which was using Japan technology and currently is very famous in HK, and now have landed in Mid Valley,Malaysia! They are giving out promotion for first trial and some valuable package to sign up! Hurry up and go try now! Thank you for having us ❤️ #whiteningnet #whiteningnetmidvalley #teethwhitening #teeth
A smile can brighten the darkest day 🙆🏻‍♀️ #whiteningteeth  #whitening  #teethwhitening  #bigsmiles  #oralcare  #teethbeauty  #whiteningnetmidvalley  #whiteningnethk  #whiteningnetjapan  #Malaysia  #firstoutlet  #firstinmalaysia  #japanproducts  #health  #beauty  #Repost  @christine00i with @get_repost ・・・ Looking for teeth whitening solution? Check out @whiteningnet_mid Convenient & non bleaching type of teeth whitening, you only need to spare out 40 mins of your shopping time to have that done, which was using Japan technology and currently is very famous in HK, and now have landed in Mid Valley,Malaysia! They are giving out promotion for first trial and some valuable package to sign up! Hurry up and go try now! Thank you for having us ❤️ #whiteningnet  #whiteningnetmidvalley  #teethwhitening  #teeth 
Good morning korang 😀 Seee berapa kg dia turun 👀 Raya cap cus meletop korang je yang menggigit jari kan sis kata confirm kurus di pagi raya ! Dm me okay ! #janjikurus #firstinmalaysia #ratuslimming #ratuslimmingjelly #freecoaching #hidupsehat #sedutsedutkurus
Omega全新的Trésor 女表系列正式来到大马,优雅的曲线加上镶钻的设计,闪耀着迷人璀璨的魅力。 
#omegatresor #tresorcollection #firstinmalaysia #klcc #omegaboutique #qe3onlinemagazine
Abang saja nak bgtahu... Stock masuk lagi dari Korea... Memang kaw kaw order masuk!! Pm cepat untuk promosi Ramadhan dan syawal!! #fenomenamesinaisbatu
#firstinmalaysia
#chunghofromkorea
#UsahawanChungHo
#100nett
#fastgroup
#ChunghoNorthern
#WaterExpert
温馨五月,感恩母亲节,母亲节快乐!
#马拉松地球牌 #初榨麻油头 #调出健康滋味
Happy Mother's Day to all!
#MarathonGlobeBrand #MGBSesameOil #ExtraVirginSesameOil #FirstInMalaysia #CookYourWayToGoodHealth
This is the first time I try Musang king durian ice cream from Auto Vending Machine. 🍦 You can even choose topping on the TOP and it’s free ! Vip Ice-cream is one of your best choice in the town 😊
.
Now you can try our musang king durian flavour at 📍Komtar JBCC Kapitan Groccer JB
 and the double rich choco at 📍Today market seri alam Superstar Cinema JB
❤️🧡💛💚💙💜🖤
#firstinMalaysia 🇲🇾 📍JohorBahru @v.i.p_icecream
This is the first time I try Musang king durian ice cream from Auto Vending Machine. 🍦 You can even choose topping on the TOP and it’s free ! Vip Ice-cream is one of your best choice in the town 😊 . Now you can try our musang king durian flavour at 📍Komtar JBCC Kapitan Groccer JB and the double rich choco at 📍Today market seri alam Superstar Cinema JB ❤️🧡💛💚💙💜🖤 #firstinMalaysia  🇲🇾 📍JohorBahru @v.i.p_icecream
Good Morning malaysia 🇲🇾 Hellooo semuaaaa tak order lagi ke ? kalau tk oder lagi meh laaa dm kita free coaching lagi tau you ollss 😘 Taknak la cakap banyak biar gambar je berbicara uhuhuu 🤪 #ratuslimming #ratukeidok #sedutsedutkurus #jelikurus #firstinmalaysia #akukuruskopanas #janjikurus #meninggaldipagiraya 🤭
Thank you for supporting us today and hope to see you soon. 😇 
#whiteningteeth #whitening #teethwhitening #bigsmiles #oralcare #teethbeauty #whiteningnetmidvalley #whiteningnethk #whiteningnetjapan #Malaysia #firstoutlet #firstinmalaysia #japanproducts #health #beauty

Repost @elaynechua with @get_repost
・・・
First attempt on trying this latest whitening tooth treatment. GREAT Experience! @whiteningnet_mid alley
Our founder datin amyera 😍 Tak gigit jari ke tu kalau badan sebesar ni pun boleh turun 🤭 apa lagi meh grab PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Our founder datin amyera 😍 Tak gigit jari ke tu kalau badan sebesar ni pun boleh turun 🤭 apa lagi meh grab PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
Kau gila peha mengecik perut mengempis ? Eh taknak ke ? malaysia kau nak perubahan diri sendiri 😏😏 takkan taknak kemon buat pilihan yang bijak jangan amik supplement yang tah apa apa . Masalah orang sekarang nak kurus cepat then amik ubat kurus yang murah 🤨 Dik badan nak pakai lama tau better awak amik Ratu slimming jelly kau sedut kau kurus kau tak sedut kau ....... PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Kau gila peha mengecik perut mengempis ? Eh taknak ke ? malaysia kau nak perubahan diri sendiri 😏😏 takkan taknak kemon buat pilihan yang bijak jangan amik supplement yang tah apa apa . Masalah orang sekarang nak kurus cepat then amik ubat kurus yang murah 🤨 Dik badan nak pakai lama tau better awak amik Ratu slimming jelly kau sedut kau kurus kau tak sedut kau ....... PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
Upsss tengok la berat dia dulu 🤭 bukan nak kutuk tapi ni orang kata motivation okay ☺️ Plussize user lets make transformation 🤨🤨 Biar ex crush korang pengsan tengok korang and korang pun jeling je sapa yang pernah reject korang dulu hokkay meh dm PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Upsss tengok la berat dia dulu 🤭 bukan nak kutuk tapi ni orang kata motivation okay ☺️ Plussize user lets make transformation 🤨🤨 Biar ex crush korang pengsan tengok korang and korang pun jeling je sapa yang pernah reject korang dulu hokkay meh dm PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
Kau habis je sebotol dik akak confirm mesti kau turun berat badan tak kesah la berapa kg janji turun diknon dari melepu je lemak kau tu baik kau consume Ratu slimming jelly 😋😋😋 grab PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Kau habis je sebotol dik akak confirm mesti kau turun berat badan tak kesah la berapa kg janji turun diknon dari melepu je lemak kau tu baik kau consume Ratu slimming jelly 😋😋😋 grab PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
Ratu slimming jellly ni kalah fat burner you olss tau plus dia tk merbahaya bahan bahan dia pun A plus plus plus 🤗🤭 You choose your right supplement okay 😘 
Grab PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Ratu slimming jellly ni kalah fat burner you olss tau plus dia tk merbahaya bahan bahan dia pun A plus plus plus 🤗🤭 You choose your right supplement okay 😘 Grab PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
5 Kg per bottle 🤤🤤🤤 Kalau beli promo sekali tiga botol berapa kg pulak you olls ??? kira la sendiri 🤔 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
5 Kg per bottle 🤤🤤🤤 Kalau beli promo sekali tiga botol berapa kg pulak you olls ??? kira la sendiri 🤔 PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
Asyik pakai plussize je ? Stress bosan ? mari kita tukar saiz baju orang lain boleh takkan kita tak boleh youolss asal you tak berkira duit pejam pejam mata je rm69 🤭 Sis boleh guide okay 😘 PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Asyik pakai plussize je ? Stress bosan ? mari kita tukar saiz baju orang lain boleh takkan kita tak boleh youolss asal you tak berkira duit pejam pejam mata je rm69 🤭 Sis boleh guide okay 😘 PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
Tak makan hati ke dik non orang dah turun berat badan huhuhu 💃🏾 meh meh sis ada buat promo 💪🏼 PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Tak makan hati ke dik non orang dah turun berat badan huhuhu 💃🏾 meh meh sis ada buat promo 💪🏼 PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
Sis ni pun dulu pakai plussize makan hati tengok member pakai saiz biasa 😍 and now kau tengok ? makan hati ke tidak uolss plussize user 💃🏾💃🏾 lets make a changes 👍🏻 PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Sis ni pun dulu pakai plussize makan hati tengok member pakai saiz biasa 😍 and now kau tengok ? makan hati ke tidak uolss plussize user 💃🏾💃🏾 lets make a changes 👍🏻 PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
PROMO PROMO 🇲🇾🇲🇾 BUY 3 PCS RATU DAPAT FREE BAJU YOU UOLSS KAU HADO ?? CEPAT ORDER DM SIS OKAY 😘😘 Dah kurus pakai le tshirt ratu kau gilaaaa lepastu posing ramai la makan hati 😅😏 Dik non habis duit sekali je lepastu kau akan berterima kasih dengan sis hokayyy kau kurus dipagi raya ex crush yang reject kau dulu semua berpinar mata pandang kau atas bawah sebab tak kenal 😂😂 Nak cantik jangan berkira dik mampus kau tak kurus 🤭🤭 #ratuslimmingjelly  #hidupratu  #sedutsedutkurus  #firstinmalaysia  #jelikurus  #janjikurus  #hidupsehat 
Nah sis belanja 😇 Belum beli dah free coaching apa lagi kalau dah beli ? memang sis jaga habis la uols sampai kurus 💃🏾💃🏾 sampai boleh lompat lompat dipagi raya sambil berkebaya 🤪 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
To ratu sisters 💃🏾 This is a good quotes for you sayang ❤️ Lets make a transformation 💸#slowisbetterthannothing ##ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat
Good Morning malaysia 🇲🇾 Selamat mengundi kepada semua yang boleh mengundi 👍🏻 Siapa yang pening pening lagi meh undi Ratu slimming jelly confirm ampa semua kuruihhhhh 🤭🤭💃🏾 #ratuslimmingjelly #hidupratu #sedutsedutkurus #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus #hidupsehat #freecoaching
Selain malaysia perlukan perubahan diri sendiri pun perlukan perubahan ayuh order ratu slimming jelly 👍🏻 TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
Selain malaysia perlukan perubahan diri sendiri pun perlukan perubahan ayuh order ratu slimming jelly 👍🏻 TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
Selain malaysia perlukan perubahan diri sendiri pun perlukan perubahan ayuh order ratu slimming jelly 👍🏻 TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
TESTIMONI RATU SLIMMING JELLY 💃🏾💃🏾 BARANG BAEK MESTI LA TESTIMONI PUN BAEK ❤️❤️❤️ #ratuslimmingjelly #sedutsedutkurus #janjikurus #firstinmalaysia #jelikurus #freecoaching
Take noted ya sis ratu ratu sekalian 💰💃🏾 #sedutsedutkurus #ratuslimmingjelly #ratu4life #firstinmalaysia #jelikurus #janjikurus
Hello rakyat malaysia semua ? Dah tahu ke nak pangkah apa esok ? Buat pilihan yang bijak ok uols 👍🏻Pangkah ratu slimming jelly je uolss habis terhapus semua yang pakai plussize 👍🏻👍🏻 Sedut sedut kurus takkan uols taknak ? ei rugi laaa wehhh 🤑🤑 #ratuslimmingjelly #kurussebelumraya #jelikurus #firstinmalaysia #janjikurus #freecoaching #sedutsedutkurus
Sis harga mahal ke ?? Product bahan bahan dalam tu macam mahal je ? Eh eh tak mahal jangan risau rm69 sahaja 💸😋 Sayang sayangku jangan berkira tau kalau pasal diri sendiri ? beauty is pain ? Pain dia hanya habis rm69 sahaja tapi dia punya hasil tudiaaaa kebaya la uols yang before this pakai plussize tu 🤭🤭 #ratuslimmingjelly #kurussebelumraya #jelikurus #firstinmalaysia #janjikurus #freecoaching #sedutsedutkurus
Bukan nak kata apa la tapi bahan bahan dalam ratu slimming jelly ni memang good quality okay 😘 #ratuslimmingjelly #kurussebelumraya #jelikurus #firstinmalaysia #janjikurus #freecoaching #sedutsedutkurus
Asyik pakai plussize je ? taknak perubahan ke ? Malaysia awak nakkan perubahan tapi diri sendiri taknak ubah ? Jom la beli before raya confirm dipagi raya ramai yang pengsan sebab tak kenal awak 😋😋 Takde yang boleh ubah selain diri awak 🤭 #ratuslimmingjelly #kurussebelumraya #jelikurus #firstinmalaysia #janjikurus #freecoaching #sedutsedutkurus
Sis kalau dah beli macamana nak makan ? Bende bersachet senang je wak awal pagi letak tepi bantal bangun terus sedut tau tau kurus 😁😁 #ratuslimmingjelly #kurussebelumraya #jelikurus #firstinmalaysia #janjikurus #freecoaching #sedutsedutkurus
Sis macamana rupa jeli kurus ni ? macam tak percaya je makan jeli terus kurus ? taraaaaaaa 😍😍😍 ini la rupa nya rasa pun sedap ? selama ni ubat kurus semua tak sedap tapi yang ni sis jamin 200% sedap gilaa rasa nak meninggal 🤪 #ratuslimmingjelly #kurussebelumraya #jelikurus #firstinmalaysia #janjikurus #freecoaching #sedutsedutkurus
SIS SIAPAKAH GOLONGAN YANG SESUAI MAKAN RATU NI ? - Golongan wanita dan juga lelaki yang mengalami masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit.
- Golongan ibu yang sedang menyusukan bayi
- Remaja seawal 16 tahun 
HARGA ? murah murah je uolsss 
RM69SM/RM75SS

#ratuslimmingjelly #firstinmalaysia #sedutsedutkurus #curlasketidak #kurussihat #janjikurus #freecoaching
APA BAHAN YANG ADA DALAM RATU SLIMMING JELLY NI ?
OF COURSE LA BAHAN YANG TERBAIK DAN BERKESAN 🍋😊👍 *Mango Afrika*
-meningkatkan kadar metabolisma
-membantu mengawal selera makan -tinggi serat untuk memberikan rasa kenyang *L- carnitine* membakar lemak dan menukarkan kepada tenaga *Kopi Hijau* -membantu pengeluaran toksin dalam badan serta berfungsi sebagai agen pelangsing badan

Timun
- membantu melancarkan sistem pencernaan dan melegakan sembelit

Raspberi Ketone
- menghalang obesiti dan membantu memecahkan lemak berlebihan dengan pantas
- menghalang pembentukan lemak di hati

#ratuslimmingjelly #firstinmalaysia #makanmakankurus #sedutsedutkurus #janjikurus #freecoaching #sispayung
APA BAHAN YANG ADA DALAM RATU SLIMMING JELLY NI ? OF COURSE LA BAHAN YANG TERBAIK DAN BERKESAN 🍋😊👍 *Mango Afrika* -meningkatkan kadar metabolisma -membantu mengawal selera makan -tinggi serat untuk memberikan rasa kenyang *L- carnitine* membakar lemak dan menukarkan kepada tenaga *Kopi Hijau* -membantu pengeluaran toksin dalam badan serta berfungsi sebagai agen pelangsing badan Timun - membantu melancarkan sistem pencernaan dan melegakan sembelit Raspberi Ketone - menghalang obesiti dan membantu memecahkan lemak berlebihan dengan pantas - menghalang pembentukan lemak di hati #ratuslimmingjelly  #firstinmalaysia  #makanmakankurus  #sedutsedutkurus  #janjikurus  #freecoaching  #sispayung 
ASSALAMUALAIKUM 😇 
APA ITU RATU SLIMMING JELLY? 
RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi Ketone, Kopi hijau, Timun beserta L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan kesan yang luar biasa untuk para pengguna untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan metabolisma badan.
.
Kelebihan RATU tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak dengan lebih pantas. Khasiat timun juga mampu membuang toksin badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit.
Tunggu apa lagi meh order 😍😍 #ratuslimmingjelly #kurussebelumraya #jelikurus #firstinmalaysia #janjikurus #freecoaching #sedutsedutkurus
ASSALAMUALAIKUM 😇 APA ITU RATU SLIMMING JELLY? RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi Ketone, Kopi hijau, Timun beserta L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan kesan yang luar biasa untuk para pengguna untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan metabolisma badan. . Kelebihan RATU tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak dengan lebih pantas. Khasiat timun juga mampu membuang toksin badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit. Tunggu apa lagi meh order 😍😍 #ratuslimmingjelly  #kurussebelumraya  #jelikurus  #firstinmalaysia  #janjikurus  #freecoaching  #sedutsedutkurus 
NAK CANTIK ? NAK CEPAT? NAK FEELING MUKA GLOWING?
Cubalah pakai Play cosmetics HD foundation! #fakerthanyou ni.👍👍👍
.
.
8 THINGS YOU NEED TO KNOW😉
.
✔Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit berminyak dan berjerawat
✔Menutup cela dan parut jerawat
✔Formula High Definition & Casing Berinovasi Baru PERTAMA di Malaysia
✔Wuduk friendly (formulasi berasaskan air)
✔Jojoba Oil & Avocado Oil -fungsi merawat kulit wajah
✔Diformulasi dari Vitamin C ( diimport dari Jepun)
✔Ekstrak Sweet Almond mampu berikan efek glow & anti-penuaan
✔Ekstrak Chamomile membantu menyihatkan kulit
.
Ada 4 kod :
01 -Light
02-Light Plus
03-Medium
04-Medium Plus
.
.
Pakai confirm best and meletop la uolss😍
Jom dapatkan sekarang di butik kami !! Korang waze ja zawara kota bharu, pasti jumpa😉!
See you 👌!
#playcosmetics #playcosmeticslovers 
#borntoplay 
#hdfoundation
#zawarakb #kotabharu #kelantan
#fashion #cosmetics #foundation #firstinmalaysia #beauty #makeup
NAK CANTIK ? NAK CEPAT? NAK FEELING MUKA GLOWING? Cubalah pakai Play cosmetics HD foundation! #fakerthanyou  ni.👍👍👍 . . 8 THINGS YOU NEED TO KNOW😉 . ✔Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit berminyak dan berjerawat ✔Menutup cela dan parut jerawat ✔Formula High Definition & Casing Berinovasi Baru PERTAMA di Malaysia ✔Wuduk friendly (formulasi berasaskan air) ✔Jojoba Oil & Avocado Oil -fungsi merawat kulit wajah ✔Diformulasi dari Vitamin C ( diimport dari Jepun) ✔Ekstrak Sweet Almond mampu berikan efek glow & anti-penuaan ✔Ekstrak Chamomile membantu menyihatkan kulit . Ada 4 kod : 01 -Light 02-Light Plus 03-Medium 04-Medium Plus . . Pakai confirm best and meletop la uolss😍 Jom dapatkan sekarang di butik kami !! Korang waze ja zawara kota bharu, pasti jumpa😉! See you 👌! #playcosmetics  #playcosmeticslovers  #borntoplay  #hdfoundation  #zawarakb  #kotabharu  #kelantan  #fashion  #cosmetics  #foundation  #firstinmalaysia  #beauty  #makeup 
Curiosity will conquer fear even more than bravery will. Are you curious enough to uncover your worst nightmare on 23rd June 2018 ? We will be waiting for you! 😈 
We are proud to announce #ThreeSixtyProduction 
#HauntedProduction #HauntedHouseBuilder #Largest #Longest #FirstInMalaysia #HauntedParty 
Powered by Epico Events 
Thanks for having us for this #HauntFest2018 ☠
Share your smile with the world sir 😃 Thank you for having us 🤝

Smile confidence is the best make up. 😁

Come visit us at located mid valley 2nd floor or DM for more details now!!! whiteningteeth #whitening #teethwhitening #bigsmiles #oralcare #teethbeauty #whiteningnetmidvalley #whiteningnethk #whiteningnetjapan #Malaysia #firstoutlet #firstinmalaysia #japanproducts #health #beauty
Be sure to hang your new MRM Perfumes home&car perfume/air freshener in your car otw back for the elections! Coincidentally, the 3 top-selling scents' colours match with the contending parties'. Remember to drive safe, choose wisely and remain calm no matter what the result is. We Malaysians all want a better Malaysia so unity and peace is key. Happy voting! Ps- if u guys want to know the nearest outlet selling MRM Perfumes, don't be shy and DM/PM me here or on FB.
.
.
.
.
.
#pru14 #GE14 #Malaysian #MRMPerfumes #carperfume #airfreshener #highquality #scentedpacks #firstinmalaysia #brandowner #distributor #consignment #stockist #reseller #postage #carperfumemalaysia #airfreshenermalaysia #carperfumes #homeperfume #pewangikereta #pewangibilik #pewangitahanlama #minyakwangikereta #original #essence #exclusive #exquisite #peace #love #calm
Be sure to hang your new MRM Perfumes home&car perfume/air freshener in your car otw back for the elections! Coincidentally, the 3 top-selling scents' colours match with the contending parties'. Remember to drive safe, choose wisely and remain calm no matter what the result is. We Malaysians all want a better Malaysia so unity and peace is key. Happy voting! Ps- if u guys want to know the nearest outlet selling MRM Perfumes, don't be shy and DM/PM me here or on FB. . . . . . #pru14  #GE14  #Malaysian  #MRMPerfumes  #carperfume  #airfreshener  #highquality  #scentedpacks  #firstinmalaysia  #brandowner  #distributor  #consignment  #stockist  #reseller  #postage  #carperfumemalaysia  #airfreshenermalaysia  #carperfumes  #homeperfume  #pewangikereta  #pewangibilik  #pewangitahanlama  #minyakwangikereta  #original  #essence  #exclusive  #exquisite  #peace  #love  #calm 
人生像是一场长途的马拉松,终点是拥有健康的生活。
马拉松地球牌初榨麻油头,美味佳肴烹饪必备品。
#马拉松地球牌 #初榨麻油头 #调出健康滋味
Marathon Globe Brand Extra Virgin Sesame Oil, enhance your food flavour.
#MGBSesameOil #MarathonGlobeBrand #ExtraVirginSesameOil #FirstInMalaysia #CookYourWayToGoodHealth
‎السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه .
Eh kakak masih jual lagi tau Hijab Spray ni bukan tak jual. Ada jek permintaan. Any fabric Insya Allah berkesan... teman baik bila kita keluar...
.
Sebotol RM49.90
Postage RM8
.
#hijabspray #firstinmalaysia
‎السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه . Eh kakak masih jual lagi tau Hijab Spray ni bukan tak jual. Ada jek permintaan. Any fabric Insya Allah berkesan... teman baik bila kita keluar... . Sebotol RM49.90 Postage RM8 . #hijabspray  #firstinmalaysia 
Wahhhh... MIKA LENS ada special promo sempena Mothers Day lah u olls. 😍

Only RM70 for 2 pairs of MARY and JANE 👀👀
Guna kod rahsia ni tau : ILOVEMYMOM
*plano sahaja

Masa terhad sesangat u ollss. So cepat2 grab tau. Ape lagi. Usha lah cik sheben u olls. Minta hadiah kan MIKA LENS sempena Mothers Day ni. Boleh bagi satu kat mak atau siblings u olls.. spread the news tau. 😉😉 Terus whatsapp 👇👇👇 www.wasap.my/601110875562

#MIKALENS #mikalensjb #softlens #affordablelens #thehighqualitylenseudeserve #firstinMalaysia #cottoncandywardrobe #lensviraljb
Wahhhh... MIKA LENS ada special promo sempena Mothers Day lah u olls. 😍 Only RM70 for 2 pairs of MARY and JANE 👀👀 Guna kod rahsia ni tau : ILOVEMYMOM *plano sahaja Masa terhad sesangat u ollss. So cepat2 grab tau. Ape lagi. Usha lah cik sheben u olls. Minta hadiah kan MIKA LENS sempena Mothers Day ni. Boleh bagi satu kat mak atau siblings u olls.. spread the news tau. 😉😉 Terus whatsapp 👇👇👇 www.wasap.my/601110875562 #MIKALENS  #mikalensjb  #softlens  #affordablelens  #thehighqualitylenseudeserve  #firstinMalaysia  #cottoncandywardrobe  #lensviraljb 
Don’t stop to smile pretty girl 🌸
Thank you for supporting us 👋
#whiteningteeth #whitening #teethwhitening #bigsmiles #oralcare #teethbeauty #whiteningnetmidvalley #whiteningnethk #whiteningnetjapan #Malaysia #firstoutlet #firstinmalaysia #japanproducts #health #beauty

#Repost @janice_kee with @get_repost
・・・
如果說
一個人的臉龐是一生的名片
那麼牙齒就是自信的鏡子
 A SMILE is the best make up any girl can wear 🧡 @whiteningnet_mid 
#whiteningnet #whiteningnetmidvalley #teethwhitening #smilemore #smileconfidence #美齿口 #whiteningnet美齿口
Don’t stop to smile pretty girl 🌸 Thank you for supporting us 👋 #whiteningteeth  #whitening  #teethwhitening  #bigsmiles  #oralcare  #teethbeauty  #whiteningnetmidvalley  #whiteningnethk  #whiteningnetjapan  #Malaysia  #firstoutlet  #firstinmalaysia  #japanproducts  #health  #beauty  #Repost  @janice_kee with @get_repost ・・・ 如果說 一個人的臉龐是一生的名片 那麼牙齒就是自信的鏡子 A SMILE is the best make up any girl can wear 🧡 @whiteningnet_mid #whiteningnet  #whiteningnetmidvalley  #teethwhitening  #smilemore  #smileconfidence  #美齿口  #whiteningnet美齿口 
[CUSTOMER FEEDBACK]
Customer ni pun repeat order Foundation #fakerthanyou dan dah try NEW O2 Face Spray ni.  Anda bila lagi kan?😆
.
Sekarang PROMOSI PRA-RAMADHAN !
COMBO PRICE RM 100 ONLY!
Anda akan dapat FOUNDATION + O2 FACE SPRAY!😍😍
✔free postage
.

Jom dapatkan secara 
online (K.Yana- 012 900 9586) atau walk-in sekarang di butik kami !!
Korang waze ja zawara kota bharu, pasti jumpa😉!
See you 👌!
#playcosmetics #playcosmeticslovers 
#borntoplay 
#hdfoundation #facespray #borntoplay 
#zawarakb #kotabharu #kelantan
#fashion #cosmetics #foundation #firstinmalaysia #beauty #makeup #customerreview
[CUSTOMER FEEDBACK] Customer ni pun repeat order Foundation #fakerthanyou  dan dah try NEW O2 Face Spray ni. Anda bila lagi kan?😆 . Sekarang PROMOSI PRA-RAMADHAN ! COMBO PRICE RM 100 ONLY! Anda akan dapat FOUNDATION + O2 FACE SPRAY!😍😍 ✔free postage . Jom dapatkan secara online (K.Yana- 012 900 9586) atau walk-in sekarang di butik kami !! Korang waze ja zawara kota bharu, pasti jumpa😉! See you 👌! #playcosmetics  #playcosmeticslovers  #borntoplay  #hdfoundation  #facespray  #borntoplay  #zawarakb  #kotabharu  #kelantan  #fashion  #cosmetics  #foundation  #firstinmalaysia  #beauty  #makeup  #customerreview 
Hi u olls 😍😍😍 Mak jemah nak tanya sikit. Tau tak ape Mungil Lips tu ?? Dia sejenis lipstick atau lipmatte ke ?? 🤔🤔 Its a lip maximisér. Atau lip plumper. Fungsi dia bagi effect glossy dan menampak kan bibiaq kte ni mungil always ala2 Kylie Jenner nuhh👄

Korang boleh je apply lepas pakai lipstick atau lipmatte. Atau pun boleh apply dia saja kat lip kte. Lepas pakai ni mesti cik abang geram ngn u olls. Jaga2 tau 😉💋 #MungilLips #firstinMalaysia #cottoncandywardrobe #cosmeticviraljb
Hi u olls 😍😍😍 Mak jemah nak tanya sikit. Tau tak ape Mungil Lips tu ?? Dia sejenis lipstick atau lipmatte ke ?? 🤔🤔 Its a lip maximisér. Atau lip plumper. Fungsi dia bagi effect glossy dan menampak kan bibiaq kte ni mungil always ala2 Kylie Jenner nuhh👄 Korang boleh je apply lepas pakai lipstick atau lipmatte. Atau pun boleh apply dia saja kat lip kte. Lepas pakai ni mesti cik abang geram ngn u olls. Jaga2 tau 😉💋 #MungilLips  #firstinMalaysia  #cottoncandywardrobe  #cosmeticviraljb 
"Jagalah lidah yang lembut ini,
dia boleh merosakkan dan boleh membaiki,
boleh memecah-belah boleh mendamaikan,
boleh menaikkan boleh menjatuhkan,
boleh menginsafkan boleh meliarkan,
boleh bermusuhan boleh berkasih sayang,
boleh membohongkan boleh membenarkan.
Dengan kata-kata lain lidah adalah penawar, lidah juga adalah racun."
.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi 😊✌️
.
.
#chunghomalaysiabykhairil
#fenomenamesinaisbatu
#firstinmalaysia
#chunghofromkorea
#100nett
#fastgroup
#MisiVisiYgJelas
#AturStrategiLuarBiasa
#GandakanUsaha
#PecahkanRekodPeribadi
#Bertawakkal100%
#TiadaYgMustahil
#NothingIsImpossible
#BersaingDgnSihat
#ChunghoNorthern
#WaterExpert
"Jagalah lidah yang lembut ini, dia boleh merosakkan dan boleh membaiki, boleh memecah-belah boleh mendamaikan, boleh menaikkan boleh menjatuhkan, boleh menginsafkan boleh meliarkan, boleh bermusuhan boleh berkasih sayang, boleh membohongkan boleh membenarkan. Dengan kata-kata lain lidah adalah penawar, lidah juga adalah racun." . . Assalamualaikum dan selamat pagi 😊✌️ . . #chunghomalaysiabykhairil  #fenomenamesinaisbatu  #firstinmalaysia  #chunghofromkorea  #100nett  #fastgroup  #MisiVisiYgJelas  #AturStrategiLuarBiasa  #GandakanUsaha  #PecahkanRekodPeribadi  #Bertawakkal100 % #TiadaYgMustahil  #NothingIsImpossible  #BersaingDgnSihat  #ChunghoNorthern  #WaterExpert