an online Instagram web viewer

#feeyabeautyfoundation medias

Photos

alhamdulillah ramai repeat #feeyabeautyfoundation tq so much customer semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ cpt order sebelum abes ye whtsp 0137880508
alhamdulillah ramai repeat #feeyabeautyfoundation  tq so much customer semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ cpt order sebelum abes ye whtsp 0137880508
tq so much yg support #feeyabeautyfoundation hee dtg booth 133 meh cikpiah makeup kan sekali hihihi
#feeyabeautyfoundation 
whtspp cpt 0137880508
#feeyabeautyfoundation 
Stokis damansara - Anna (011-2300 8382)
Stokis johor - Bella (014-912 9986)
Stokis pasir gudang- mama jah (0127324492) 
Stokis selangor -eyta (0129434564)
Stokis Larkin- diah (017-745 4388)

Agent shah alam-Suhana ( 012-239 7483)
Agent senawang-lieya (0126445617)
Agent melaka-ayu (012 6325327) 
Agent bangi-amira(010-877 2659)
Agent petaling jaya-akmar(017-377 6546)
Agent ampang- alya (019-488 5662)
Agent muar- shira (0129155602)
Agent subang-dayah(012-5394340)
Agent sri kembangan (017-357 7617)
#feeyabeautyfoundation  Stokis damansara - Anna (011-2300 8382) Stokis johor - Bella (014-912 9986) Stokis pasir gudang- mama jah (0127324492) Stokis selangor -eyta (0129434564) Stokis Larkin- diah (017-745 4388) Agent shah alam-Suhana ( 012-239 7483) Agent senawang-lieya (0126445617) Agent melaka-ayu (012 6325327) Agent bangi-amira(010-877 2659) Agent petaling jaya-akmar(017-377 6546) Agent ampang- alya (019-488 5662) Agent muar- shira (0129155602) Agent subang-dayah(012-5394340) Agent sri kembangan (017-357 7617)
Tq sis...sis ni dari #codputrajaya dia pun dah dpt kn #feeyabeautyfoundation tau..yang mana dari putrajaya atau berdekatan tu yg nk dpt kn foundation cik piah blh wassap atau dm sy segera ye... #feeyaiskandar #codbandarbarubangi #codukm #codlrtbangsar #codkajang #cikpiah #foundation #jomcantik #putrajaya #sayapakaisayajual #bazaarramadhan
seminit dah boleh berubah dengan #feeyabeautyfoundation xyah susah2 pakai cream siang bagai sbb pondesen ni 2 in 1 gituuu cpt order whtspp 0137880508
seminit dah boleh berubah dengan #feeyabeautyfoundation  xyah susah2 pakai cream siang bagai sbb pondesen ni 2 in 1 gituuu cpt order whtspp 0137880508
Stock panas!!! FOUNDATION AND SERUM FEEYA BEAUTY BY Cik Piah in the house !! ๐Ÿ’žHarga Mampu milik
๐ŸŒธSesuai untuk semua golongan 
Loose item:
๐ŸŒธFoundation RM 50.00 sahaja!
๐ŸŒธSerum Botox RM 30.00 ๐ŸŒธBrush beauty blend RM 8.00
๐ŸŒธpostage RM 8sm/ RM12ss

Promotion ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ 1set RM 95.00 (include postage) 
#foundation #feeyabeautyfoundation #serumwajah #rawatwajah #letscantik #cikpiah
Stock panas!!! FOUNDATION AND SERUM FEEYA BEAUTY BY Cik Piah in the house !! ๐Ÿ’žHarga Mampu milik ๐ŸŒธSesuai untuk semua golongan Loose item: ๐ŸŒธFoundation RM 50.00 sahaja! ๐ŸŒธSerum Botox RM 30.00 ๐ŸŒธBrush beauty blend RM 8.00 ๐ŸŒธpostage RM 8sm/ RM12ss Promotion ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ 1set RM 95.00 (include postage) #foundation  #feeyabeautyfoundation  #serumwajah  #rawatwajah  #letscantik  #cikpiah 
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kenapa glowing sgt??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Rahsianya #feeyabeautyfoundation + #feeyaserum + free ๐ŸŽ gift lip paints dr the grasp ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• rm85 inclusive postage ๐Ÿ“ฎ๐Ÿทโœจโœจโœจ #jomcantik #satusatunyapondesyenmengikuttonakulit #kesanglowingnplolesssss #seawal3hari
Happy saturday uolss.. kalau keluar jgn lupa tepek pondesyen,calit sket2 dah nmpak glowing.. aha๐Ÿ˜œ, sarung tudung siapp!!! 5 minit jew, boleh meletoppps mcm cik piah ๐Ÿ’•โœจ #happysabtueveryone #makeurdayshinebright #feeyabeautyfoundation #glowingin3days
Selamat hari jumaat, esok sesiapa ade jemputan kenduri boleh tepek-tepek pondesyen cik piah utk dapatkan hasil reetiisss touch gitchuuu ๐Ÿ’•โœจ #feeyabeautyfoundation #satusatunyapondesyenmengikuttonakulit #takkelabu #mencantikdanmerawat #peloles #glowing #kesanseawal3hari #jomcantik
5 Minit pun dah boleh siap tau tepek je pondesen Cikpiah ni.. senang nk blend senang jugak nak remove.. sesuai sgt pakai hari2.. sambil cecantik sambil rawat kulit u olls bg mulus.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Whatsapp 0149129986
.
.
.
.
#feeyabeautyfoundation #foundationbest #feeyabeautyfoundationjb #stokisjb #feeyaiskandar #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #makeupmalaysia #malaysiaonlineshop
Paint your lips with this wonderful cute "tin cat" for FREE from us ๐ŸŽโœจ๐Ÿ’• Buy #feeyabeautyfoundation with #feeyaserum Rm 85 and get this cute lips paint for FREE!!! โœจGrab now, while stock last !! #giftforyou #cuteone #rareandstyle #wonderfulcolors #buyfoundation #getoneforfree #love๐Ÿ’•
Paint your lips with this wonderful cute "tin cat" for FREE from us ๐ŸŽโœจ๐Ÿ’• Buy #feeyabeautyfoundation with #feeyaserum Rm 85 and get this cute lips paint for FREE!!! โœจGrab now, while stock last !! #giftforyou #cuteone #rareandstyle #wonderfulcolors #buyfoundation #getoneforfree #love๐Ÿ’•
Salam..pada yang masih tertanya-tanya apa Bahan-bahan yang terkandung dalam #feeyabeautyfoundation.. anda boleh tengok pd gambar ni..serta kelebihan #foundation cik piah ni.. kalau berminat boleh wassap atau dm sy segera. Cod di sekitar bangi atau berdekatan bangi..๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’ž #codbandarbarubangi #codbangikajang #codukm #sayapakaisayajual #bazaar #arganoil #merawatwajah
Nampak tak??? ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Cuba google cik piah dulu2 ๐Ÿ‘€ zaman belom pakai pondesyen? Cantik tetap cantik cuma skang TERLAJAK GLOWING !!! Kan... luff ๐Ÿ’•โœจ #feeyabeautyfoundation #jomcantik #rayanikasiletopss #inikalilah #dm #stoklimited
๐Ÿ’•โœจflawless & glowing for the whole day !!! #feeyabeautyfoundation
Dr pagi smp petang kulit maintain!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ kurlasss  noks โœจ๐Ÿ’• #feeyabeautyfoundation #pondesyen #tahanlama #jimat #berbaloi #jomcantik
"Ngkoo tu kulit dah lh hitam, tepek pulak bedak sekilo?? Dah nak "KELABUU" mak tgk muka kau!!!!" ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sape mak dia sll ckp mcm tu??? Angkat tangan๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ˜…
.
Haaa... skang boleh buktikan kat mak awk yg TIDAK LAGI KELABU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ satu-satunya pondesyen yg mengikut semua tona kulit, takde kaler lain2.. semua org boleh jd cantik dgn hanya satu produk ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•mcm lagu hanya satu dari cik piah.. haaa gituu ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #pondesenlakukeras #feeyabeautyfoundation #glowingdlm3hari #flawlessbeauty  #foundation
"Ngkoo tu kulit dah lh hitam, tepek pulak bedak sekilo?? Dah nak "KELABUU" mak tgk muka kau!!!!" ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sape mak dia sll ckp mcm tu??? Angkat tangan๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ˜… . Haaa... skang boleh buktikan kat mak awk yg TIDAK LAGI KELABU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ satu-satunya pondesyen yg mengikut semua tona kulit, takde kaler lain2.. semua org boleh jd cantik dgn hanya satu produk ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•mcm lagu hanya satu dari cik piah.. haaa gituu ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #pondesenlakukeras  #feeyabeautyfoundation  #glowingdlm3hari  #flawlessbeauty  #foundation 
5 minit??? Siap!!!!๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ha.. pantas, mudah plg penting "CANTIK" sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Rasakan kelainan dan kesannya.. mmg lain dr pondesyen lain, yg ni takde rasa melekit2 semua tu, lepastu kulit tak akan "KELABU" .. haa, best sgt-sgt kan.. okay anythg roger yew, cakap banyak tak guna klu tak cuba hehe ๐Ÿ˜‚ sayang korang๐Ÿ‘๐Ÿป #foundation #feeyabeautyfoundation #beautyisyou #glowing #flawless #dalammasa3hari #yghitamtakakanjadikelabu #utksemuatonakulit #mudah #5minitsiap #jomcantik
5 minit??? Siap!!!!๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ha.. pantas, mudah plg penting "CANTIK" sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Rasakan kelainan dan kesannya.. mmg lain dr pondesyen lain, yg ni takde rasa melekit2 semua tu, lepastu kulit tak akan "KELABU" .. haa, best sgt-sgt kan.. okay anythg roger yew, cakap banyak tak guna klu tak cuba hehe ๐Ÿ˜‚ sayang korang๐Ÿ‘๐Ÿป #foundation  #feeyabeautyfoundation  #beautyisyou  #glowing  #flawless  #dalammasa3hari  #yghitamtakakanjadikelabu  #utksemuatonakulit  #mudah  #5minitsiap  #jomcantik 
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Repost from @ellyarifin @TopRankRepost #TopRankRepost Morning. I applied foundation and eyeshadow from @fbbyfeeya . Extension eyelashes from @beautygenemy . Thank you baby @eleena.sui sebab introduce kt I. Ngee ๐Ÿ˜
.
.
Waaa, so peloless & glowing la ๐Ÿ’• korang yg nk order boleh roger yew ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #jomcantik #beautyisyou #feeyabeautyfoundation #kesanseawal3hari #serlahkankeyakinandiri #mencantikdanmerawatwajah
Sesiapa yang nak cuba foundation dan serum dari #feeyabeauty boleh wassap atau dm saya segera. 
#feeyaiskandar #foundation #serum  #feeyabeautyfoundation
Jom... sesiapa yang nak cuba #feeyabeautyfoundation wassap atau dm sy segera. Stok cepat habis n stok pun terhad sgt.. #feeyaiskandar #foundation #kecantikanwajah #kesanseawal3hari
Calit siket2 jer dah lawaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœ”๏ธmmg puas hatii sgt2 foundation ni !!!! Leevvv siss ๐Ÿ’•nak raya ni, baik grab sebelom stok takde ๐Ÿ˜‚ #feeyabeautyfoundation #flawless #glowing #kesanseawal3hari๐Ÿ‘ #trytgk #onxon
Siapa yang nak nampak glowing lepas pakai foundation..wajib pakai serum cik piah ni dulu tau baru puas hati..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
Jom la try serum cik piah..memang komfem anda takkan rugi..wassap or dm saya cepat2.. #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #serum #foundation
Siapa yang nak nampak glowing lepas pakai foundation..wajib pakai serum cik piah ni dulu tau baru puas hati..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Jom la try serum cik piah..memang komfem anda takkan rugi..wassap or dm saya cepat2.. #feeyaiskandar  #feeyabeautyfoundation  #serum  #foundation 
Repost from @fbbyfeeya_bangi @TopRankRepost #TopRankRepost Jom dapat kan #foundation dan #serum dari cik piah sebelum kehabisan stok..wassap dan dm sy sekarang! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜ #coduptownmines #codserdang #codserikembangan #feeyabeautyfoundation #feeyaiskandar #siapacepatdiadapat #sayapakaisayajual
Hye semua, jom cantik dgn #feeyabeautyfoundation โœจ!!! Bukan shja, selesa digunakan malah, tak bercapok yew.. foundation pertama yg boleh buat korang rasa mcm tak pakai apa-apa pd muka!!! Tapi kulit makin CANTIKKK uolsss .. #foundation #feeyabeautyfoundation #beautiful #flawless #glowing
Banyak sangat kelebihan dengan menggunakan Feeya beauty Foundation.. ๐ŸšบFounder kita Cik Piah Sinar fm mengeluarkan foundation yang selamat , halal dan suci โžก๏ธBoleh scroll ke kiri , untuk melihat kelebihan FOUNDATION FEEYA BEAUTY ini!! ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฝ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโ›ทSangat sesuai untuk semua lapisan ๐ŸŒ…Tahan hingga ke malam ๐Ÿ’ฐHarga sangat berpatutan RM50 sahaja! 
#ampang #feeyabeautyfoundation #serumfeeyabeauty #cantik #love
Banyak sangat kelebihan dengan menggunakan Feeya beauty Foundation.. ๐ŸšบFounder kita Cik Piah Sinar fm mengeluarkan foundation yang selamat , halal dan suci โžก๏ธBoleh scroll ke kiri , untuk melihat kelebihan FOUNDATION FEEYA BEAUTY ini!! ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฝ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโ›ทSangat sesuai untuk semua lapisan ๐ŸŒ…Tahan hingga ke malam ๐Ÿ’ฐHarga sangat berpatutan RM50 sahaja! #ampang  #feeyabeautyfoundation  #serumfeeyabeauty  #cantik  #love 
Ya ini adalah cikpiah Sinar fm . Ini ada founder kita . Tutorial untuk pakai Foundation ๐Ÿ’žmerawat kulit yang bermasalah
๐Ÿ’ž membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari SPF 50
๐Ÿ’žHarga sengat berpatutan RM50 sekali freegift ๐Ÿ’žPromotion 1set โœ…Foundation Feeya
โœ…Serum Feeya โœ…Brush Beauty Blend

Hanya RM96 (termasuk postage)
#foundation #ampang #feeyabeautyfoundation #cikpiah #cantik #berseri #halal #serum
Ya ini adalah cikpiah Sinar fm . Ini ada founder kita . Tutorial untuk pakai Foundation ๐Ÿ’žmerawat kulit yang bermasalah ๐Ÿ’ž membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari SPF 50 ๐Ÿ’žHarga sengat berpatutan RM50 sekali freegift ๐Ÿ’žPromotion 1set โœ…Foundation Feeya โœ…Serum Feeya โœ…Brush Beauty Blend Hanya RM96 (termasuk postage) #foundation  #ampang  #feeyabeautyfoundation  #cikpiah  #cantik  #berseri  #halal  #serum 
Packaging dah baru dan berat dia 20gram !!! Customer banyak repeat order! Alhamdulillah 
Produk cik piah halal dan suci 
Tak pernah mengecewakan 
1set = RM 95 with freegift ๐Ÿ›
๐ŸŽ

Loose item 
Foundation cik piah = RM 50
Serum Botox Cik Piah = RM 30
Brush beauty blend = RM 8 
Postage = RM 8 sm/ RM 12ss

Stok adalah terhad!

#cikpiah #foundationcikpiah #serum #serumcikpiah #love #makeup #foundation #letscantik #feeyabeautyfoundation
Jom pada sesiapa yg masih blm dpt kn serum dari cik piah..wassap atau dm aje..stok masih ada...๐Ÿ’ž๐Ÿ’๐Ÿ’– #feeyabeautyfoundation #serum #feeyaiskandar #suriafm #sinarfm #codbandarbarubangi #codlrtbangsar #codmcdbangi #codbangi #codpekanpahang
Antara customer yang dh 2 kali beli serum cik piah..
Anda bila lagi? Dm atau wassap sy segera... #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #codlrtbangsar #codkajang
alololo tomey je #feeyabeautyfoundation
tak bole move on kata nya hee #feeyabeautyfoundation whtsp 0137880508
Terima kasih sis..sudi beli #feeyabeautyfoundation dengan saya..sis ni beli 1 bekas #feeyabeautyfoundation dan dapat sekali 1 free gift..semoga bermanfaat ye.. Jom siapa2 area bangi, kajang atau berdekatan yang nak cod atau pos wassap atau dm sy segera.. #feeyaiskandar #suriafm #foundation #serum #codkuantan #codlrtbangsar #codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #sayapakaisayajual #expo
onzzz ๐Ÿ˜˜ #feeyabeautyfoundation
u see u see hehe bukan cikpiah sorang aja glowing tau hee #feeyabeautyfoundation
muka tak bermaya? apa rahsia nya ye? x de rahsia sgt cikpiah tepek pondesen #feeyabeautyfoundation whtsp utk order 0137880508
muka tak bermaya? apa rahsia nya ye? x de rahsia sgt cikpiah tepek pondesen #feeyabeautyfoundation  whtsp utk order 0137880508
Pencuci muka Safi kaler biru yg berangin, toner safi biru, gold serum, pencerah kulit muka safi pepel, aloe vera, feeya beuty foundation dan bedak johnson baby bedtime hahaha makanya jadila muke maknon gituuu.. debab dan mengagumkan.. persis lofa.. ehhh ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ #kongsirasia #bolehcuba #feeyabeautyfoundation
Pencuci muka Safi kaler biru yg berangin, toner safi biru, gold serum, pencerah kulit muka safi pepel, aloe vera, feeya beuty foundation dan bedak johnson baby bedtime hahaha makanya jadila muke maknon gituuu.. debab dan mengagumkan.. persis lofa.. ehhh ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ #kongsirasia  #bolehcuba  #feeyabeautyfoundation 
#feeyabeautyfoundation whtsp cpt order 0137880508
#feeyabeautyfoundation akak manis pun dah peloles.u olss bila lagi? cpt cpt pondesen nk habes dah 0137880508 whtsp utk order
#feeyabeautyfoundation  akak manis pun dah peloles.u olss bila lagi? cpt cpt pondesen nk habes dah 0137880508 whtsp utk order
Anda menghadapi Kulit bermasalah ? Mudah kena sunburn? 
Selalu krim muka cepat cair? Produk tidak sesuai dngn kulit? 
Jangan risau , kami ada penyelesaian.. ๐Ÿ’ฏLulus kkm ๐Ÿ’ฏHalal dan suci 
Memang berbaloi!! 1set (RM 96.00) ๐ŸŒธFeeya Beauty Foundation
๐ŸŒธFeeya Beauty Serum Botox
๐ŸŒธBrush Beauty Blend ๐ŸŒธHarga termasuk postage!

Your beauty is our priority ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Boleh wassap sis 019-488 5662 atau click pada bio!  #feeyabeautyfoundation #serumajaib
#letscantik #jerawat
#cikpiah #salamjumaat
Anda menghadapi Kulit bermasalah ? Mudah kena sunburn? Selalu krim muka cepat cair? Produk tidak sesuai dngn kulit? Jangan risau , kami ada penyelesaian.. ๐Ÿ’ฏLulus kkm ๐Ÿ’ฏHalal dan suci Memang berbaloi!! 1set (RM 96.00) ๐ŸŒธFeeya Beauty Foundation ๐ŸŒธFeeya Beauty Serum Botox ๐ŸŒธBrush Beauty Blend ๐ŸŒธHarga termasuk postage! Your beauty is our priority ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Boleh wassap sis 019-488 5662 atau click pada bio! #feeyabeautyfoundation  #serumajaib  #letscantik  #jerawat  #cikpiah  #salamjumaat 
๐ŸŒธ FEEYA BEAUTY FOUNDATION by Cikpiah ๐ŸŒธ
.
.
Whatsapp Diah โ˜Ž 0177454388 or klik link at bio.. ๐Ÿ˜˜
.
.
#feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #sayajualfoundation #foundationcikpiah #foundation2in1
#feeyabeautyfoundation tepek pondesen cikpiah ni terus glowing.meh pm tepi hehe 0137880508
Hai..saya nak bagitahu pada anda semua..yang sis ni pakai foundation cik piah hari-hari tau....tgk kulit muka dia pun dh thu kan..nampak glowing n flawless lg..tak rugi kalau anda try foundation ni..sebab komfem akan puas hati...heee๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #serum #sayapakaisayajual #ioicitymallputrajaya #evobangi #trustedselling
Pada sesiapa yang blm dpt kan serum cik piah..jom la dpt kan..skrg serum ni dah ada sticker sendiri tau.. serum cik piah ni dapat membantu anda utk  memulihkan masalah-masalah yang ada pada wajah anda.. seperti jerawat dan jeragat, kurangkan kedutan dan mencerahkan kulit. 
Pm atau wassap sy segera kalau berminat ye. 
#feeyabeautyfoundation #feeyaiskandar #suriafm #sinarfm #feeyabeauty #serum #sayapakaisayajual #bazarpaknil #foundation #kecantikanwajah
Morning!
I'm using #feeyabeautyfoundation and my lipmatte is from #sistholipmatte code #sweettalker .
.
.
OMG! I'm so inlove with these two magical products. Its bring the X Factor in me. 
Anyone who want to be like me? ngeeehee.. .
.
I will tell u more bout this two magical products at my WA +601162143226.

#MommyCun
#Sistho
#feeyabeautyfoundation
Antara feedback dari customer tentang serum cik piah..muka jadi lembap dan tak kering dah katanya..jadi sesiapa nak try serum ni blh wassap atau dm sy ye. Harga mampu milik tau..๐Ÿ˜๐Ÿ˜—๐Ÿ‘Œ #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #codthemines #sayapakaisayajual #bazarpaknil
Nak gebu macam cikpiah? Ma kulit licin? Jom whatsap Diah..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp @ Telegram โ˜Ž 0177454388
.
.
#FeeyaBeautyFoundation #feeyabeautyjohor #feeyabeautyjb #foundationcikpiah #sinarfm #suriafm #kulitlicin #flawless #glowing #foundation
Assalammualaikum.. Salam subuh.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah S.W.T.. In Shaa Allah.. Aamiin.. ๐Ÿ˜˜
.
.
#NoufaBeautySerum #NoufaBeautyBarsoap #FeeyaBeautyFoundation #PreggyLove #MenstrualPro #MensPro โค
Assalammualaikum.. Salam subuh.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah S.W.T.. In Shaa Allah.. Aamiin.. ๐Ÿ˜˜
.
.
#NoufaBeautySerum #NoufaBeautyBarsoap #FeeyaBeautyFoundation #PreggyLove #MenstrualPro #MensPro โค
Jom daparkan #foundation dan #serum dari cik piah sebelum kehabisan stok..wassap dan dm sy sekarang!

#codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #feeyabeautyfoundation #feeyaiskandar #siapacepatdiadapat #sayapakaisayajual
Cikpiah nak belanja tutorial #feeyabeautyfoundation guysss.. Meh order 0177454388 ๐Ÿ˜˜
Hari2 glowing dgn pondesen cikpiah.. Stock cpt licin.okey sila booking sesiap ye senang hehehe..
.
.
Diah nak bagi harga istimewa untuk 10 orang yang pertama.. Cepat WhatsApp Diah! Siapa cepat, dia dapat..๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp โ˜Ž 0177454388
.
.
#feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb  #sayajualfoundation #foundationcikpiah #sinarfm #foundation2in1  #foundationjimatpocket
Regrann from @noufabeauty_solution -  SWIPE LEFT
.
BEZA SNGAT KAN?
.
Lawa btul cust kita sorang ni. Healthy skin sngt! Jerawat kecut,  darkspot semua hilang dh hehehe
.
HOPE . FIGHT . CURE
.
Love,
Noufa Beauty | Skin Expert
.
.
WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜ โ˜Ž 0177454388 or click link at bio..
.
.
#noufabeautyserum #noufasoap #noufabeauty #noufabeautyjb #serum #barsoap #flawless #glowing ##feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #serummurah #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyjb #noufabeautyserum.
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
Regrann from @noufabeauty_solution - SWIPE LEFT . BEZA SNGAT KAN? . Lawa btul cust kita sorang ni. Healthy skin sngt! Jerawat kecut, darkspot semua hilang dh hehehe . HOPE . FIGHT . CURE . Love, Noufa Beauty | Skin Expert . . WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜ โ˜Ž 0177454388 or click link at bio.. . . #noufabeautyserum  #noufasoap  #noufabeauty  #noufabeautyjb  #serum  #barsoap  #flawless  #glowing  ##feeyabeautyfoundation  #feeyabeautyfoundationjb  #serummurah  #noufabeauty  #noufabeautyskinexpert  #noufaserum  #noufamedicatedserum  #noufatestimoni  #noufabeautyjb  #noufabeautyserum . #noufabeauty  #noufabeautyskinexpert  #noufaserum  #noufamedicatedserum  #noufatestimoni 
Protect your skin with Noufa Beauty | Serum
.
KELEBIHAN SERUM NOUFA BEAUTY .
.
โ˜˜Merawat & menghalang pertumbuhan jerawat / jeragat.
โ˜˜Mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam & sebagainya.
โ˜˜Menyegarkan kulit & agent anti penuaan.
โ˜˜Menghilangkan eyebag & darkcircle
โ˜˜Bertindak sbgai vitamin kulit.
โ˜˜Mengecilkn pori seawal 30saat
โ˜˜Meremajakan kulit wajah.
โ˜˜Merawat sunburn
โ˜˜Melembapkan & menyegarkan.
โ˜˜Melindungi dri kerosakan kerana UV.
โ˜˜Merawat parut lama
โ˜˜Merawat sel- sel kulit yang telah mati
โ˜˜Menghilangkan tompok hitam
โ˜˜Menghilangkan keradangan dan merah merah pd kulit
โ˜˜Meratakan parut berlubang
.
HOPE . FIGHT . CURE
.
NOUFA BEAUTY | SKIN EXPERT
.
.
WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜
โ˜Ž 0177454388 or click link at bio..
.
.
#noufabeautyserum #noufasoap #noufabeauty #noufabeautyjb #serum #barsoap #flawless #glowing ##feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #serummurah #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyjb #noufabeautyserum
Protect your skin with Noufa Beauty | Serum . KELEBIHAN SERUM NOUFA BEAUTY . . โ˜˜Merawat & menghalang pertumbuhan jerawat / jeragat. โ˜˜Mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam & sebagainya. โ˜˜Menyegarkan kulit & agent anti penuaan. โ˜˜Menghilangkan eyebag & darkcircle โ˜˜Bertindak sbgai vitamin kulit. โ˜˜Mengecilkn pori seawal 30saat โ˜˜Meremajakan kulit wajah. โ˜˜Merawat sunburn โ˜˜Melembapkan & menyegarkan. โ˜˜Melindungi dri kerosakan kerana UV. โ˜˜Merawat parut lama โ˜˜Merawat sel- sel kulit yang telah mati โ˜˜Menghilangkan tompok hitam โ˜˜Menghilangkan keradangan dan merah merah pd kulit โ˜˜Meratakan parut berlubang . HOPE . FIGHT . CURE . NOUFA BEAUTY | SKIN EXPERT . . WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜ โ˜Ž 0177454388 or click link at bio.. . . #noufabeautyserum  #noufasoap  #noufabeauty  #noufabeautyjb  #serum  #barsoap  #flawless  #glowing  ##feeyabeautyfoundation  #feeyabeautyfoundationjb  #serummurah  #noufabeauty  #noufabeautyskinexpert  #noufaserum  #noufamedicatedserum  #noufatestimoni  #noufabeautyjb  #noufabeautyserum 
Regrann from @noufabeauty_solution -  Siapa yg insecure tu sila ikuti nasihat video di atas hehehe. Jgn sedih sedih okay. Semua org boleh cantik! Terpulang kat awak je rajin/malas,  nak melabur untuk diri sndri atau tak?
.
Ingt semua. Duit boleh cari. Kulit tak boleh tukar ganti tauuu.
.
.
WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜
โ˜Ž 0177454388 or click link at bio..
.
.
#noufabeautyserum #noufasoap #noufabeauty #noufabeautyjb #serum #barsoap #flawless #glowing ##feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #serummurah #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyjb #noufabeautyserum
Regrann from @noufabeauty_solution - Siapa yg insecure tu sila ikuti nasihat video di atas hehehe. Jgn sedih sedih okay. Semua org boleh cantik! Terpulang kat awak je rajin/malas, nak melabur untuk diri sndri atau tak? . Ingt semua. Duit boleh cari. Kulit tak boleh tukar ganti tauuu. . . WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜ โ˜Ž 0177454388 or click link at bio.. . . #noufabeautyserum  #noufasoap  #noufabeauty  #noufabeautyjb  #serum  #barsoap  #flawless  #glowing  ##feeyabeautyfoundation  #feeyabeautyfoundationjb  #serummurah  #noufabeauty  #noufabeautyskinexpert  #noufaserum  #noufamedicatedserum  #noufatestimoni  #noufabeautyjb  #noufabeautyserum 
Yg asyik tanya sis our cust ni mmg pakai Noufa Beauty ke , dah brp lama pakai , boleh ke rawat breakout and common questions yg biasa sis dpt.... haaa, boleh tengok vid ni sampai habis okay ๐Ÿ˜˜
.
Mcm biasa , our testimoni ๐Ÿ’ฏ real video and honest feedback. We also have the vid yg dia mmg pakai Noufa Beauty serum during her breakout skin ๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
.
Now , its time for u to change your skin destiny ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
Real feedback guys!! ๐Ÿ˜ฑ

WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜
โ˜Ž 0177454388 or click link at bio..
.
.
#noufabeautyserum #noufasoap #noufabeauty #noufabeautyjb #serum #barsoap #flawless #glowing ##feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #serummurah
Yg asyik tanya sis our cust ni mmg pakai Noufa Beauty ke , dah brp lama pakai , boleh ke rawat breakout and common questions yg biasa sis dpt.... haaa, boleh tengok vid ni sampai habis okay ๐Ÿ˜˜ . Mcm biasa , our testimoni ๐Ÿ’ฏ real video and honest feedback. We also have the vid yg dia mmg pakai Noufa Beauty serum during her breakout skin ๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ . Now , its time for u to change your skin destiny ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Real feedback guys!! ๐Ÿ˜ฑ WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜ โ˜Ž 0177454388 or click link at bio.. . . #noufabeautyserum  #noufasoap  #noufabeauty  #noufabeautyjb  #serum  #barsoap  #flawless  #glowing  ##feeyabeautyfoundation  #feeyabeautyfoundationjb  #serummurah 
#feeyabeautyfoundation ni memang sesuai sangat lah untuk makยฒ yang ada anak kecik ni..๐Ÿ˜ Pakai foundation ni je dah cukup dah.. Tak payah tepek bedak lagi.. Sebab dia dah 2in1.. Senang kan? .
.
.
Nak mudah dan nak cepat jom WhatsApp Diah ๐Ÿ‘‰ โ˜Ž 0177454388 or click link at bio..๐Ÿ˜˜
.
.
#feeyabeauty #feeyabeautyfoundation_ #feeyabeautyfoundationjb #sayajualfoundation #foundation2in1 #foundationjimatpocket #codjb #jb #bbu #udabusinesscentre #larkin
#feeyabeautyfoundation  ni memang sesuai sangat lah untuk makยฒ yang ada anak kecik ni..๐Ÿ˜ Pakai foundation ni je dah cukup dah.. Tak payah tepek bedak lagi.. Sebab dia dah 2in1.. Senang kan? . . . Nak mudah dan nak cepat jom WhatsApp Diah ๐Ÿ‘‰ โ˜Ž 0177454388 or click link at bio..๐Ÿ˜˜ . . #feeyabeauty  #feeyabeautyfoundation_  #feeyabeautyfoundationjb  #sayajualfoundation  #foundation2in1  #foundationjimatpocket  #codjb  #jb  #bbu  #udabusinesscentre  #larkin 
Lama saya tak belanja tutorialย #feeyabeautyfoundationย meh order cepat, ada dapat free gift  u olls.... whtsp segera 0126325327
Lama saya tak belanja tutorialย #feeyabeautyfoundation ย meh order cepat, ada dapat free gift u olls.... whtsp segera 0126325327
Hi korang ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Harini zaty nak reveal one secret ni. Ramai mmber tahu yg zaty mmg pernah breakout teruk before ths. Since last year. Almost 1 year jugak la suffer ths problem. Asal nya tersalah produk la ofcos ๐Ÿ’๐Ÿป
.
After that skin ni jd sensitif smpai tahap apa pun tak tahu lah nak cakap cemana ๐Ÿ˜ญ Down gila sumpah tak tipu. Tak boleh kena panas langsung. Kalau tak dri jauh org mesti perasan muka merah terbakar ๐Ÿ”ฅ
.
Macam mcm produk drugstore dah cuba. But skin mcm immune. Pastu pergi skin specialist kulit makin teruk and doctor suruh makan ubat all the time. Dia cakap tak boleh stop makan ubat langsung. Siapa yg nak mcm tu selamanya kan ?
.
Seriously serik dngn skincare yg jenis set krim malam pe semua tu. i guess korang pun tahu kan and ramai yg kena mcm ni sbnrnya.
.
Thanks a lot to @noufabeautyofficial sbb tolong i. Giving me full advice and tips. Ths is the most trusted and effective medicated serum i pernah try โœจโœจโœจ
By Noufa Beauty | Skin Expert.
.
Boleh stalk their ig and scroll all the feedbacks kalau tak percaya. Mention kawan korang yg having same problem mcm zaty jugak. sharing is caring kan๐Ÿ˜œ
______________________________________________

Real feedback guys!! ๐Ÿ˜ฑ

WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜
โ˜Ž 0177454388 or click link at bio..
.
.
#noufabeautyserum #noufasoap #noufabeauty #noufabeautyjb #serum #barsoap #flawless #glowing ##feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #serummurah
Hi korang ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . Harini zaty nak reveal one secret ni. Ramai mmber tahu yg zaty mmg pernah breakout teruk before ths. Since last year. Almost 1 year jugak la suffer ths problem. Asal nya tersalah produk la ofcos ๐Ÿ’๐Ÿป . After that skin ni jd sensitif smpai tahap apa pun tak tahu lah nak cakap cemana ๐Ÿ˜ญ Down gila sumpah tak tipu. Tak boleh kena panas langsung. Kalau tak dri jauh org mesti perasan muka merah terbakar ๐Ÿ”ฅ . Macam mcm produk drugstore dah cuba. But skin mcm immune. Pastu pergi skin specialist kulit makin teruk and doctor suruh makan ubat all the time. Dia cakap tak boleh stop makan ubat langsung. Siapa yg nak mcm tu selamanya kan ? . Seriously serik dngn skincare yg jenis set krim malam pe semua tu. i guess korang pun tahu kan and ramai yg kena mcm ni sbnrnya. . Thanks a lot to @noufabeautyofficial sbb tolong i. Giving me full advice and tips. Ths is the most trusted and effective medicated serum i pernah try โœจโœจโœจ By Noufa Beauty | Skin Expert. . Boleh stalk their ig and scroll all the feedbacks kalau tak percaya. Mention kawan korang yg having same problem mcm zaty jugak. sharing is caring kan๐Ÿ˜œ ______________________________________________ Real feedback guys!! ๐Ÿ˜ฑ WhatsApp Diah for more details๐Ÿ˜˜ โ˜Ž 0177454388 or click link at bio.. . . #noufabeautyserum  #noufasoap  #noufabeauty  #noufabeautyjb  #serum  #barsoap  #flawless  #glowing  ##feeyabeautyfoundation  #feeyabeautyfoundationjb  #serummurah 
Coming soonn !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak kulit flawless dan glowing, jom pakat follow @chanteq_skins ๐Ÿ˜˜
.
.
#noufabeautyserum #noufasoap #noufabeauty #noufabeautyjb #serum #barsoap #flawless #glowing ##feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #serummurah
.
.
๐ŸŒธ Ni lah founder #feeyabeautyfoundation uolsss.. Glowing kan? Jom pakat glowing ramaiยฒ.. Hihi..
.
.
WhatsApp Diah โ˜Ž 0177454388 or klik link at bio..๐Ÿ˜˜
.
.
.
#foundation #foundationcikpiah #foundationmurah #feeyabeautyfoundationjb #sayajualfoundation #jb #skudai #kempas #setiatropika #bbu #udabusinesscenterjb #udabusinesscentre
Jangan risau! Yang kulit tak berapa nak terang pun boleh pakai #feeyabeautyfoundation ni tau.. .
.
WhatsApp Diah โ˜Ž 0177454388 or klik link at bio..๐Ÿ˜˜
.
.
.
#foundation #foundationcikpiah #foundationmurah #feeyabeautyfoundationjb #sayajualfoundation #jb #skudai #kempas #setiatropika #bbu #udabusinesscenterjb #udabusinesscentre
Memang mudah, cepat dan jimat Feeya Beauty Foundation ni tau.. Sebab dia 2 in 1.. Tak payah dah nak tepek bedak.. Pakai foundation je pun dah cukup cantik.. Rugi tak cuba uolsss.. Dah cuba, confirm repeat lagi..๐Ÿ˜
.
.
.
Whatsapp Diah โ˜Ž 0177454388 or klik link at bio.. ๐Ÿ˜˜
.
.
#feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #sayajualfoundation #foundationcikpiah #foundation2in1
๐ŸŒธ FEEYA BEAUTY FOUNDATION by FEEYA ๐ŸŒธ
.
.
๐Ÿ‘‰ Full coverage. .
๐Ÿ‘‰ TAHAN LAMA.
๐Ÿ‘‰ TIDAK MELEKIT.
๐Ÿ‘‰ TIDAK BERMINYAK.
๐Ÿ‘‰ SESUAI untuk SEMUA jenis kulit.
.
.
WhatsApp โ˜Ž Diah 0177454388 or klik link at bio..๐Ÿ˜˜ #feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #feeyabeauty #foundationcikpiah #sayajual #foundation #cikpiah
๐ŸŒธ FEEYA BEAUTY FOUNDATION by FEEYA ๐ŸŒธ
.
.
๐Ÿ‘‰ TAHAN LAMA.
๐Ÿ‘‰ TIDAK MELEKIT.
๐Ÿ‘‰ TIDAK BERMINYAK.
๐Ÿ‘‰ SESUAI untuk SEMUA jenis kulit.
.
.
WhatsApp โ˜Ž Diah 0177454388 or klik link at bio..๐Ÿ˜˜ #feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #feeyabeauty #foundationcikpiah #sayajual #foundation #cikpiah
๐ŸŒธ FEEYA BEAUTY FOUNDATION by FEEYA ๐ŸŒธ
.
.
๐Ÿ‘‰ Full coverage.ย  Berfungsi untuk menutup atau menyamar cela pada wajah anda sepertu Jerawat, Bekas Jerawat, Parut dan Jeragat.
๐Ÿ‘‰ SPF50.ย  Melindungi kulit daripada sinaran UV yang berlebihan.
.
.
WhatsApp โ˜Ž Diah 0177454388 or klik link at bio..๐Ÿ˜˜ #feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #feeyabeauty #foundationcikpiah #sayajual #foundation #cikpiah
๐ŸŒธ FEEYA BEAUTY FOUNDATION by FEEYA ๐ŸŒธ
.
.
๐Ÿ‘‰ Full coverage.ย  Berfungsi untuk menutup atau menyamar cela pada wajah anda sepertu Jerawat, Bekas Jerawat, Parut dan Jeragat.
๐Ÿ‘‰ SPF50.ย  Melindungi kulit daripada sinaran UV yang berlebihan.
๐Ÿ‘‰ TAHAN LAMA.
๐Ÿ‘‰ TIDAK MELEKIT.
๐Ÿ‘‰ TIDAK BERMINYAK.
๐Ÿ‘‰ Solekan akan menjadi lebih glowing dan flawless.
๐Ÿ‘‰ Makin berpeluh, makin glowing uolsss!! ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰ Membantu merawat kulit wajah.
๐Ÿ‘‰ TEKSTUR yang ringan dan smooth.
๐Ÿ‘‰ Pakai foundation shj. Tak perlu pakai bedak pun boleh.
๐Ÿ‘‰ SESUAI untuk SEMUA jenis kulit.
.
.
WhatsApp โ˜Ž Diah 0177454388 or klik link at bio..๐Ÿ˜˜
.
.
 #feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationjb #feeyabeauty #foundationcikpiah #sayajual #foundation #cikpiah
๐ŸŒธ FEEYA BEAUTY FOUNDATION by FEEYA ๐ŸŒธ . . ๐Ÿ‘‰ Full coverage.ย  Berfungsi untuk menutup atau menyamar cela pada wajah anda sepertu Jerawat, Bekas Jerawat, Parut dan Jeragat. ๐Ÿ‘‰ SPF50.ย  Melindungi kulit daripada sinaran UV yang berlebihan. ๐Ÿ‘‰ TAHAN LAMA. ๐Ÿ‘‰ TIDAK MELEKIT. ๐Ÿ‘‰ TIDAK BERMINYAK. ๐Ÿ‘‰ Solekan akan menjadi lebih glowing dan flawless. ๐Ÿ‘‰ Makin berpeluh, makin glowing uolsss!! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‰ Membantu merawat kulit wajah. ๐Ÿ‘‰ TEKSTUR yang ringan dan smooth. ๐Ÿ‘‰ Pakai foundation shj. Tak perlu pakai bedak pun boleh. ๐Ÿ‘‰ SESUAI untuk SEMUA jenis kulit. . . WhatsApp โ˜Ž Diah 0177454388 or klik link at bio..๐Ÿ˜˜ . . #feeyabeautyfoundation  #feeyabeautyfoundationjb  #feeyabeauty  #foundationcikpiah  #sayajual  #foundation  #cikpiah