an online Instagram web viewer

#eyebag medias

Photos

Set sweetie 
Whatsapp 019.963.1948 utk info atau tekan link bio di atas 🌸
Set sweetie Whatsapp 019.963.1948 utk info atau tekan link bio di atas 🌸
TAG KAWAN KORANG YANG ADA MASALAH EYEBAG 🐼
.

TERBONGKAR : RAHSIA EYEBAG KECUT DGN APPLE STEM CELL SEAWAL 5 HARI .
.
Bright Circle Serum! 😍
.
Siapa yang ada masalah :
👁 EYEBAG
👁DARK CIRCLE
👁 KEDUTAN BAWAH MATA
👁 PARUT
.
Wajib try krim BC ni, confirm lepasni repeat order. 
Sesuai untuk semua jenis kulit sebab krim BC diperbuat daripada bahan bahan ORGANIC. No chemical ingredients! .
**BC CREAM BRIGHT CIRCLE
___________________________
**NORMAL PRICE : RM99
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞016 963 3301
📞016 963 3301
📞016 963 3301
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #organic #waterbased #brightcircle #whitening
#krystelcarebeauty #facialmist #whiteningbooster #focusnfilters #setmultitreatment #focusnfilter #testimonikrystel #natural #💯organic #jomcantik #bodyrelaxer #trending #malaysia #productmalaysia #beautytips #skincaretips #naturalbeautytips #inspirationquotes #like4like #like4follow #like4share #like4tag
TAG KAWAN KORANG YANG ADA MASALAH EYEBAG 🐼 . TERBONGKAR : RAHSIA EYEBAG KECUT DGN APPLE STEM CELL SEAWAL 5 HARI . . Bright Circle Serum! 😍 . Siapa yang ada masalah : 👁 EYEBAG 👁DARK CIRCLE 👁 KEDUTAN BAWAH MATA 👁 PARUT . Wajib try krim BC ni, confirm lepasni repeat order. Sesuai untuk semua jenis kulit sebab krim BC diperbuat daripada bahan bahan ORGANIC. No chemical ingredients! . **BC CREAM BRIGHT CIRCLE ___________________________ **NORMAL PRICE : RM99 . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞016 963 3301 📞016 963 3301 📞016 963 3301 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #organic  #waterbased  #brightcircle  #whitening  #krystelcarebeauty  #facialmist  #whiteningbooster  #focusnfilters  #setmultitreatment  #focusnfilter  #testimonikrystel  #natural  #💯organic #jomcantik  #bodyrelaxer  #trending  #malaysia  #productmalaysia  #beautytips  #skincaretips  #naturalbeautytips  #inspirationquotes  #like4like  #like4follow  #like4share  #like4tag 
🌻AQUA EYE BALM🌻
💲Harga: RM45.90
🚚Pos: RM8SM/12SS
.
🍒Anti Penuan: Menghilangkan  kedutan pada kulit.
🥕Rawatan Mata: Menghilangkan 'Eye Bag' pada mata serta menjadikan mata sihat dan tidak lesu.
🍅Pelembap Kulit: Mengekalkan kelembapan kulit daripada kering.
🥑Anti Jerawat: Kaya dengan ekstrak semula jadi untuk menghilangkan jerawat.
.
#eyebag #bebasmerkuri #aquaeyebalm #eyebalm #aquaeyebalmmurah #eyebalmmurah #eyecollagen #bebaseyebag #krimeyebag #eyetreatment #eyetreatmentmurah #pelembabmata #pelembabbawahmata #eyewrinkle #custumerfeedback #feedbacks #eyebalmfeedback #eyetreatmentfeedback
🌻AQUA EYE BALM🌻 💲Harga: RM45.90 🚚Pos: RM8SM/12SS . 🍒Anti Penuan: Menghilangkan kedutan pada kulit. 🥕Rawatan Mata: Menghilangkan 'Eye Bag' pada mata serta menjadikan mata sihat dan tidak lesu. 🍅Pelembap Kulit: Mengekalkan kelembapan kulit daripada kering. 🥑Anti Jerawat: Kaya dengan ekstrak semula jadi untuk menghilangkan jerawat. . #eyebag  #bebasmerkuri  #aquaeyebalm  #eyebalm  #aquaeyebalmmurah  #eyebalmmurah  #eyecollagen  #bebaseyebag  #krimeyebag  #eyetreatment  #eyetreatmentmurah  #pelembabmata  #pelembabbawahmata  #eyewrinkle  #custumerfeedback  #feedbacks  #eyebalmfeedback  #eyetreatmentfeedback 
Nak raya ni semua pun nak melawo betul?mana yang ada jerawat ke jeragat ke mesti nk tutup abes.tak nak la bile mekap nanti tak smooth kan..
.
Jadi set hapus jeragat ni sangat la sesuai.sebab pondesen tu bukan sekadar nak tutup cela.dalam masa yang sama pondesen ni akan pudarkan jeragat dan kecutkan jerawat 😘😘
.
Hahh..bagus kan 2 in 1 sekali 😎😎
.
.
#elysian
Nak raya ni semua pun nak melawo betul?mana yang ada jerawat ke jeragat ke mesti nk tutup abes.tak nak la bile mekap nanti tak smooth kan.. . Jadi set hapus jeragat ni sangat la sesuai.sebab pondesen tu bukan sekadar nak tutup cela.dalam masa yang sama pondesen ni akan pudarkan jeragat dan kecutkan jerawat 😘😘 . Hahh..bagus kan 2 in 1 sekali 😎😎 . . #elysian 
STRESS POWER SPEK MAKIN NAIK DAN TAK PERNAH TURUN? .
👉Nak tak saya syorkan produk yang boleh Bantu anda turunkan power spek tu? .
.
👉Ramai yang dah cuba.Alhamdulillah power makin turun. .
.
👉DENGAN #EYEBEAUTY 
TITIS-TITIS RABUN DAH HILANG
PENGLIHATAN MAKIN BAIK.
ALHAMDULILLAH.

SAY GOODBYE 👓👓👓 .
KLIK SINI www.wasap.my/60139224380
.
.
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB
#ainunbeautyperak #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matamerah #matalebam #projekraya #instaniaga #sayajualonline #kasutmurah #bajumurah #bruneionlineshop #ctdk #kongsirezeki #pru14 #mdec #uitm
STRESS POWER SPEK MAKIN NAIK DAN TAK PERNAH TURUN? . 👉Nak tak saya syorkan produk yang boleh Bantu anda turunkan power spek tu? . . 👉Ramai yang dah cuba.Alhamdulillah power makin turun. . . 👉DENGAN #EYEBEAUTY  TITIS-TITIS RABUN DAH HILANG PENGLIHATAN MAKIN BAIK. ALHAMDULILLAH. SAY GOODBYE 👓👓👓 . KLIK SINI www.wasap.my/60139224380 . . . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #ainunbeautyperak  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #glukoma  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #kasutmurah  #bajumurah  #bruneionlineshop  #ctdk  #kongsirezeki  #pru14  #mdec  #uitm 
“BERAPA LAMA DAH PAKAI SPEK”

10 tahun ???
30 tahun ???
20 tahun ??? Tak rasa rimas ke….. Nak drive pakai spek
Nak wat kerja pakai spek
Nak keluar shopping pakai spek
.
Rimas kan ???
.
.
Nak tak bebas dari spek ????
.
Bagitahu lah cara nya
.
ha !!!!
.
titislah #EyeBeauty

NAK TAHU TENTANG EyeBeauty
.
📲 Wasap segera...
013-922 4380
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB
#ainunbeautyperak #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matamerah #matalebam #projekraya #instaniaga #sayajualonline #kasutmurah #bajumurah #bruneionlineshop #uitm #upm #pru14 #uitm #ctdk
“BERAPA LAMA DAH PAKAI SPEK” 10 tahun ??? 30 tahun ??? 20 tahun ??? Tak rasa rimas ke….. Nak drive pakai spek Nak wat kerja pakai spek Nak keluar shopping pakai spek . Rimas kan ??? . . Nak tak bebas dari spek ???? . Bagitahu lah cara nya . ha !!!! . titislah #EyeBeauty  NAK TAHU TENTANG EyeBeauty . 📲 Wasap segera... 013-922 4380 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #ainunbeautyperak  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #glukoma  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #kasutmurah  #bajumurah  #bruneionlineshop  #uitm  #upm  #pru14  #uitm  #ctdk 
ADA CUSTOMER TANYA PRODUK MARY KAY NI ADA SIJIL HALAL TAK???
.
Untuk pengetahuan semua..
Produk Mary Kay telah berada dalam pasaran Malaysia selama 17 tahun dan telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia.
.
Produk Mary Kay tidak memerlukan tanda HALAL kerana tiada bahan berunsurkan haiwan atau bahan KIMIA berbahaya.
.
Produk Mary Kay dihasilkan daripada Tumbuhan/botani dan ekstrak serta bahan-bahan yang selamat untuk tujuan penstabilan bahan dan pengawetan sahaja.
.
Tiada tumbuhan yang HARAM. Tanda HALAL hanya dikeluarkan untuk produk yang ada bahan daripada haiwan dan untuk makanan/minuman sahaja.
.
Semak produk anda.
Bagi produk yang ada tanda HALAL, kemungkinan ada unsur HAIWAN.. Lagipun produk Mary Kay dibungkus di US dan dinyatakan bahan-bahan yang digunakan serta kelulusan pada bekas/kotak.
.
Kalau tak faham nama saintifik boleh google yer.. Di negara maju tertakluk kepada piawaian Antarabangsa.. Produk yang dibungkus di Malaysia mesti ada tanda HALAL.
.
Semoga anda diluar sana BIJAK memilih produk.. Jangan kerana tertarik dengan kesan SEGERA tapi kemudian hari MERANA ☝🏻
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi saya🙆
.
Okeyh. Utk full consultation, boleh ws Tiq!!
.
Kita bg FREE CONSULTATION!!
.
❤
Athirah Khapaji,
Ind. Beauty Consultant MaryKay.
.
#skinvigoratemarykay #skinvi #marykay #marykaymalaysia #marykayuia #marykayuiagombak #marykayselangor #marykaygombak #marykaykl #flawless #kulitbersih #cleansingbrush #warranty1tahun #setbotanicaleffect #setbotanicaleffectmarykay #lipstick #foundation #eyebag #jerawatkecut #flawless #skincare #internationalbrand #halal #selamat #makeup #foundation #liquidfoundation #lipstick #gelsemimatte #gelsemishine #lipstickmarykay #sunscreen
ADA CUSTOMER TANYA PRODUK MARY KAY NI ADA SIJIL HALAL TAK??? . Untuk pengetahuan semua.. Produk Mary Kay telah berada dalam pasaran Malaysia selama 17 tahun dan telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. . Produk Mary Kay tidak memerlukan tanda HALAL kerana tiada bahan berunsurkan haiwan atau bahan KIMIA berbahaya. . Produk Mary Kay dihasilkan daripada Tumbuhan/botani dan ekstrak serta bahan-bahan yang selamat untuk tujuan penstabilan bahan dan pengawetan sahaja. . Tiada tumbuhan yang HARAM. Tanda HALAL hanya dikeluarkan untuk produk yang ada bahan daripada haiwan dan untuk makanan/minuman sahaja. . Semak produk anda. Bagi produk yang ada tanda HALAL, kemungkinan ada unsur HAIWAN.. Lagipun produk Mary Kay dibungkus di US dan dinyatakan bahan-bahan yang digunakan serta kelulusan pada bekas/kotak. . Kalau tak faham nama saintifik boleh google yer.. Di negara maju tertakluk kepada piawaian Antarabangsa.. Produk yang dibungkus di Malaysia mesti ada tanda HALAL. . Semoga anda diluar sana BIJAK memilih produk.. Jangan kerana tertarik dengan kesan SEGERA tapi kemudian hari MERANA ☝🏻 . Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi saya🙆 . Okeyh. Utk full consultation, boleh ws Tiq!! . Kita bg FREE CONSULTATION!! . ❤ Athirah Khapaji, Ind. Beauty Consultant MaryKay. . #skinvigoratemarykay  #skinvi  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayuia  #marykayuiagombak  #marykayselangor  #marykaygombak  #marykaykl  #flawless  #kulitbersih  #cleansingbrush  #warranty1tahun  #setbotanicaleffect  #setbotanicaleffectmarykay  #lipstick  #foundation  #eyebag  #jerawatkecut  #flawless  #skincare  #internationalbrand  #halal  #selamat  #makeup  #foundation  #liquidfoundation  #lipstick  #gelsemimatte  #gelsemishine  #lipstickmarykay  #sunscreen 
TURUN MENJUNAM JATUH…
.
.
.
Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah.

Jangan segan2 klik link di bio untuk order 😉
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
TURUN MENJUNAM JATUH… . . . Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah. Jangan segan2 klik link di bio untuk order 😉 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
TURUN MENJUNAM JATUH…
.
.
.
Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah.

Jangan segan2 klik link di bio untuk order 😉
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
TURUN MENJUNAM JATUH… . . . Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah. Jangan segan2 klik link di bio untuk order 😉 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
TURUN MENJUNAM JATUH…
.
.
.
Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah.

Jangan segan2 klik link di bio untuk order 😉
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
TURUN MENJUNAM JATUH… . . . Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah. Jangan segan2 klik link di bio untuk order 😉 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
"Ainun Beauty" merawat rabun anda.
.
TURUN MENJUNAM JATUH…
Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah.

Wasap segera...
0102658708 or terus klik whatsapp link pada BIO
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
"Ainun Beauty" merawat rabun anda. . TURUN MENJUNAM JATUH… Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah. Wasap segera... 0102658708 or terus klik whatsapp link pada BIO . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
TURUN MENJUNAM JATUH…
Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah.

Wasap segera...
0102658708 or terus klik whatsapp link pada BIO
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
TURUN MENJUNAM JATUH… Dulu power mata 1900 .Tinggi kan?Banyak produk dah cuba tapi lepas guna eyebeautypremium power turun 1500. Rasa tak percaya je.Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni .Alhamdulilah. Wasap segera... 0102658708 or terus klik whatsapp link pada BIO . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
Magical! .
Remove eye bags and wrinkles in just 60 seconds! 
Just squeeze tiny amount on fingertip and rub lightly on the eye bags. Remain expressionless for 60 seconds. Wait for Beauty Bounce to dry and see the magic.
.
Beauty Bounce… is an anti-ageing formula that clears out eye bags in a blink of an eye. .
-No need botox
-No more plastic surgery
-Safe to use and works every time
-Affordable -Skin tighten for 8 long hours .
It’s so easy to look 10 years younger in just 60 seconds with Beauty Bounce.
.
Make it yours now.
. >>>GET 1 BEAUTY BOUNCE FOR RM50 ONLY.  SAVINGS UP TO RM40!!
>>>GET 1 BEAUTY BOUNCE FOR RM50 ONLY.  SAVINGS UP TO RM40!!
>>>GET 1 BEAUTY BOUNCE FOR RM50 ONLY.  SAVINGS UP TO RM40!!
.
WHATSAPP/CALL 012-541 8700 atau Klik Link Di bawah untuk direct whatsapp
.
>>> http://BeautyBounce.wasap.my
>>> http://BeautyBounce.wasap.my
.
www.beautybounce.com

#selfie #instantlyageless #makeupmalaysia #agelessmalaysia #instantlyagelesssachet #sayajualmurah #muamalaysia #instantlyagelessmalaysia #sayajual #cantik #flawless #skintreatmentmalaysia #nobotox #malaysiasale #igermalaysia #eyebagcream #botoxmalaysia #botox #agelessmurah #jeunessemalaysia #prettymalay #agelessrevolution #eyebag #malaypretty #sayajualmakeup #sayanakcantik #hijabster #eyebagremover #sale
Magical! . Remove eye bags and wrinkles in just 60 seconds! Just squeeze tiny amount on fingertip and rub lightly on the eye bags. Remain expressionless for 60 seconds. Wait for Beauty Bounce to dry and see the magic. . Beauty Bounce… is an anti-ageing formula that clears out eye bags in a blink of an eye. . -No need botox -No more plastic surgery -Safe to use and works every time -Affordable -Skin tighten for 8 long hours . It’s so easy to look 10 years younger in just 60 seconds with Beauty Bounce. . Make it yours now. . >>>GET 1 BEAUTY BOUNCE FOR RM50 ONLY. SAVINGS UP TO RM40!! >>>GET 1 BEAUTY BOUNCE FOR RM50 ONLY. SAVINGS UP TO RM40!! >>>GET 1 BEAUTY BOUNCE FOR RM50 ONLY. SAVINGS UP TO RM40!! . WHATSAPP/CALL 012-541 8700 atau Klik Link Di bawah untuk direct whatsapp . >>> http://BeautyBounce.wasap.my >>> http://BeautyBounce.wasap.my . www.beautybounce.com #selfie  #instantlyageless  #makeupmalaysia  #agelessmalaysia  #instantlyagelesssachet  #sayajualmurah  #muamalaysia  #instantlyagelessmalaysia  #sayajual  #cantik  #flawless  #skintreatmentmalaysia  #nobotox  #malaysiasale  #igermalaysia  #eyebagcream  #botoxmalaysia  #botox  #agelessmurah  #jeunessemalaysia  #prettymalay  #agelessrevolution  #eyebag  #malaypretty  #sayajualmakeup  #sayanakcantik  #hijabster  #eyebagremover  #sale 
MENYESALNYA…..
.
Selepas guna #eyebeauty dan #eyefood mata semakin terang .
.
Rasa menyesal teramat sangat spend 7k buat pembedahan lasik dulu.
.
.
📲 Wasap segera...
013-922 4380
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
MENYESALNYA….. . Selepas guna #eyebeauty  dan #eyefood  mata semakin terang . . Rasa menyesal teramat sangat spend 7k buat pembedahan lasik dulu. . . 📲 Wasap segera... 013-922 4380 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
APA ITU EYE BEAUTY PREMIUM•••••
EYE BEAUTY PREMIUM adalah produk titis pd mata utk membantu mereka yg mghadapi masalah mata sama ada biasa atau kronik.
.
UNTUK MASALAH APA NI?
•••••
Khas utk masalah mata .
✅ rabun jauh/rabun dekat
✅ silau malam/ silau cahaya
✅ rabun disbbkn kencing manis
✅ masalah glukoma
✅ katarak
✅ selaput mata / ptygium
✅ mata berair / mata kering .
✅ mata merah dan kekuningan
✅ masalah saraf mata
✅ mata keletihan / tekanan pd mata .
✅ sakit mata, bengkak, ketimbir, resdung mata
✅ setiap hari menghadap komputer atau hp
✅ double vision .
✅ dan lain-lain masalah mata
.
.
APAKAH BAHAN-BAHANNYA? •••••
Bahan-bahannya adalah 100% semulajadi iaitu gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano alkaline treatment serta ekstrak dr bahan2 semulajadi. Bahan yg digunakan adalah dr sumber yg suci, bersih, halal tiada bahan beracun jika tertelan dan ia tidak memabukkan.
.
Wasap segera...
013 646 2156 💋
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matamerah #matalebam #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bruneionlineshop #utm #upm #pru14 #mdec
APA ITU EYE BEAUTY PREMIUM••••• EYE BEAUTY PREMIUM adalah produk titis pd mata utk membantu mereka yg mghadapi masalah mata sama ada biasa atau kronik. . UNTUK MASALAH APA NI? ••••• Khas utk masalah mata . ✅ rabun jauh/rabun dekat ✅ silau malam/ silau cahaya ✅ rabun disbbkn kencing manis ✅ masalah glukoma ✅ katarak ✅ selaput mata / ptygium ✅ mata berair / mata kering . ✅ mata merah dan kekuningan ✅ masalah saraf mata ✅ mata keletihan / tekanan pd mata . ✅ sakit mata, bengkak, ketimbir, resdung mata ✅ setiap hari menghadap komputer atau hp ✅ double vision . ✅ dan lain-lain masalah mata . . APAKAH BAHAN-BAHANNYA? ••••• Bahan-bahannya adalah 100% semulajadi iaitu gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano alkaline treatment serta ekstrak dr bahan2 semulajadi. Bahan yg digunakan adalah dr sumber yg suci, bersih, halal tiada bahan beracun jika tertelan dan ia tidak memabukkan. . Wasap segera... 013 646 2156 💋 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #glukoma  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bruneionlineshop  #utm  #upm  #pru14  #mdec 
APA ITU EYE BEAUTY PREMIUM•••••
EYE BEAUTY PREMIUM adalah produk titis pd mata utk membantu mereka yg mghadapi masalah mata sama ada biasa atau kronik.
.
UNTUK MASALAH APA NI?
•••••
Khas utk masalah mata .
✅ rabun jauh/rabun dekat
✅ silau malam/ silau cahaya
✅ rabun disbbkn kencing manis
✅ masalah glukoma
✅ katarak
✅ selaput mata / ptygium
✅ mata berair / mata kering .
✅ mata merah dan kekuningan
✅ masalah saraf mata
✅ mata keletihan / tekanan pd mata .
✅ sakit mata, bengkak, ketimbir, resdung mata
✅ setiap hari menghadap komputer atau hp
✅ double vision .
✅ dan lain-lain masalah mata
.
.
APAKAH BAHAN-BAHANNYA? •••••
Bahan-bahannya adalah 100% semulajadi iaitu gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano alkaline treatment serta ekstrak dr bahan2 semulajadi. Bahan yg digunakan adalah dr sumber yg suci, bersih, halal tiada bahan beracun jika tertelan dan ia tidak memabukkan.
.
Wasap segera...
013 646 2156 💋
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matamerah #matalebam #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bruneionlineshop #utm #upm #pru14 #mdec
APA ITU EYE BEAUTY PREMIUM••••• EYE BEAUTY PREMIUM adalah produk titis pd mata utk membantu mereka yg mghadapi masalah mata sama ada biasa atau kronik. . UNTUK MASALAH APA NI? ••••• Khas utk masalah mata . ✅ rabun jauh/rabun dekat ✅ silau malam/ silau cahaya ✅ rabun disbbkn kencing manis ✅ masalah glukoma ✅ katarak ✅ selaput mata / ptygium ✅ mata berair / mata kering . ✅ mata merah dan kekuningan ✅ masalah saraf mata ✅ mata keletihan / tekanan pd mata . ✅ sakit mata, bengkak, ketimbir, resdung mata ✅ setiap hari menghadap komputer atau hp ✅ double vision . ✅ dan lain-lain masalah mata . . APAKAH BAHAN-BAHANNYA? ••••• Bahan-bahannya adalah 100% semulajadi iaitu gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano alkaline treatment serta ekstrak dr bahan2 semulajadi. Bahan yg digunakan adalah dr sumber yg suci, bersih, halal tiada bahan beracun jika tertelan dan ia tidak memabukkan. . Wasap segera... 013 646 2156 💋 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #glukoma  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bruneionlineshop  #utm  #upm  #pru14  #mdec 
APA ITU EYE BEAUTY PREMIUM•••••
EYE BEAUTY PREMIUM adalah produk titis pd mata utk membantu mereka yg mghadapi masalah mata sama ada biasa atau kronik.
.
UNTUK MASALAH APA NI?
•••••
Khas utk masalah mata .
✅ rabun jauh/rabun dekat
✅ silau malam/ silau cahaya
✅ rabun disbbkn kencing manis
✅ masalah glukoma
✅ katarak
✅ selaput mata / ptygium
✅ mata berair / mata kering .
✅ mata merah dan kekuningan
✅ masalah saraf mata
✅ mata keletihan / tekanan pd mata .
✅ sakit mata, bengkak, ketimbir, resdung mata
✅ setiap hari menghadap komputer atau hp
✅ double vision .
✅ dan lain-lain masalah mata
.
.
APAKAH BAHAN-BAHANNYA? •••••
Bahan-bahannya adalah 100% semulajadi iaitu gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano alkaline treatment serta ekstrak dr bahan2 semulajadi. Bahan yg digunakan adalah dr sumber yg suci, bersih, halal tiada bahan beracun jika tertelan dan ia tidak memabukkan.
.
Wasap segera...
013 646 2156 💋
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matamerah #matalebam #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bruneionlineshop #utm #upm #pru14 #mdec
APA ITU EYE BEAUTY PREMIUM••••• EYE BEAUTY PREMIUM adalah produk titis pd mata utk membantu mereka yg mghadapi masalah mata sama ada biasa atau kronik. . UNTUK MASALAH APA NI? ••••• Khas utk masalah mata . ✅ rabun jauh/rabun dekat ✅ silau malam/ silau cahaya ✅ rabun disbbkn kencing manis ✅ masalah glukoma ✅ katarak ✅ selaput mata / ptygium ✅ mata berair / mata kering . ✅ mata merah dan kekuningan ✅ masalah saraf mata ✅ mata keletihan / tekanan pd mata . ✅ sakit mata, bengkak, ketimbir, resdung mata ✅ setiap hari menghadap komputer atau hp ✅ double vision . ✅ dan lain-lain masalah mata . . APAKAH BAHAN-BAHANNYA? ••••• Bahan-bahannya adalah 100% semulajadi iaitu gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano alkaline treatment serta ekstrak dr bahan2 semulajadi. Bahan yg digunakan adalah dr sumber yg suci, bersih, halal tiada bahan beracun jika tertelan dan ia tidak memabukkan. . Wasap segera... 013 646 2156 💋 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #glukoma  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bruneionlineshop  #utm  #upm  #pru14  #mdec 
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗
.
Bermula harini guys...
.
If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau....
.
LUMINOUS GEL OIL CLEANSER. 💗Membersihkan kulit wajah,serta bertindak sebagai makeup remover. 💗Membantu memperhalus, melembutkan dan prepare kulit untuk next step 💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE yang SANGAT BAGUS untuk kulit sihat .
Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 .
Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth .

#youthskincare#skincareshaklee#jerawat#jeragat#kulitkusam#tonataksekata#parut#garishalus#eyebag#kulitcerah#blackhead#whitehead#promoyouth
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 . Bermula harini guys... . If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... . LUMINOUS GEL OIL CLEANSER. 💗Membersihkan kulit wajah,serta bertindak sebagai makeup remover. 💗Membantu memperhalus, melembutkan dan prepare kulit untuk next step 💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE yang SANGAT BAGUS untuk kulit sihat . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 . Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth . #youthskincare #skincareshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #parut #garishalus #eyebag #kulitcerah #blackhead #whitehead #promoyouth 
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗
.
Bermula harini guys...
.
If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... PERFECTING SKIN TONER .
💗Bersihkan sel kulit mati, melembapkan dan membekalkan khasiat untuk kulit yang sihat, glowing dan tona sekata! .
💗Membantu atasi blackhead dan whitehead .
💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE dan extract GREEN ALGAE untuk kulit yang lebih sihat .

Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 .

Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare#skincareshaklee#jerawat#jeragat#kulitkusam#tonataksekata#parut#garishalus#eyebag#kulitcerah#blackhead#whitehead#promoyouth
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 . Bermula harini guys... . If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... PERFECTING SKIN TONER . 💗Bersihkan sel kulit mati, melembapkan dan membekalkan khasiat untuk kulit yang sihat, glowing dan tona sekata! . 💗Membantu atasi blackhead dan whitehead . 💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE dan extract GREEN ALGAE untuk kulit yang lebih sihat . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 . Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare #skincareshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #parut #garishalus #eyebag #kulitcerah #blackhead #whitehead #promoyouth 
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗
.
Bermula harini guys...
.
If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... ACTIVATING SERUM .
💗Baikpulih untuk sel kulit baru, support penghasilan collagen .
💗Mengandungi LOTUS JAPONICUS, APPLE STEM CELL EXTRACT, VITAMIN A .
Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 .

Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare#skincareshaklee#jerawat#jeragat#kulitkusam#tonataksekata#parut#garishalus#eyebag#kulitcerah#blackhead#whitehead#promoyouth
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 . Bermula harini guys... . If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... ACTIVATING SERUM . 💗Baikpulih untuk sel kulit baru, support penghasilan collagen . 💗Mengandungi LOTUS JAPONICUS, APPLE STEM CELL EXTRACT, VITAMIN A . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 . Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare #skincareshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #parut #garishalus #eyebag #kulitcerah #blackhead #whitehead #promoyouth 
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗
.
Bermula harini guys...
.
If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau....
.

AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER SPF50 .
💗Untuk lindungi kulit dari UV .
💗Membantu melembutkan dan menyuburkan kulit dan tona kulit sekata .
💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE,VITAL REPAIR+ dan Mineral SPF50 .
Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496
.
Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare#skincareshaklee#jerawat#jeragat#kulitkusam#tonataksekata#parut#garishalus#eyebag#kulitcerah#blackhead#whitehead#promoyouth
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 . Bermula harini guys... . If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... . AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER SPF50 . 💗Untuk lindungi kulit dari UV . 💗Membantu melembutkan dan menyuburkan kulit dan tona kulit sekata . 💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE,VITAL REPAIR+ dan Mineral SPF50 . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 . Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare #skincareshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #parut #garishalus #eyebag #kulitcerah #blackhead #whitehead #promoyouth 
MENYESALNYA…..
.
Selepas guna #eyebeauty dan #eyefood mata semakin terang .
.
Rasa menyesal teramat sangat spend 7k buat pembedahan lasik dulu.
.
.
📲 Wasap segera...
013-922 4380
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
MENYESALNYA….. . Selepas guna #eyebeauty  dan #eyefood  mata semakin terang . . Rasa menyesal teramat sangat spend 7k buat pembedahan lasik dulu. . . 📲 Wasap segera... 013-922 4380 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
"3 MINGGU PENGGUNAAN EYE BEAUTY PREMIUM & EYE FOOD, MATA DAH TERANG..SPEC DAH LETAK TEPI.." HEBAT BUKAN???😉😉😉
.
p/s: jangan biarkan masalah mata anda makin teruk!
.
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio 👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #assalamualaikum #promosi #sufiansuhaimi #sayajualmurah #cikgucikgi #bazarmalaysia #kedaionline #bajuraya2018 #cerminmatamurah #cerminmata #dimatamu #jannanick #igshopmurah
"3 MINGGU PENGGUNAAN EYE BEAUTY PREMIUM & EYE FOOD, MATA DAH TERANG..SPEC DAH LETAK TEPI.." HEBAT BUKAN???😉😉😉 . p/s: jangan biarkan masalah mata anda makin teruk! . . JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️ Wasap segera klik link di bio 👆👆 . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #assalamualaikum  #promosi  #sufiansuhaimi  #sayajualmurah  #cikgucikgi  #bazarmalaysia  #kedaionline  #bajuraya2018  #cerminmatamurah  #cerminmata  #dimatamu  #jannanick  #igshopmurah 
“BERAPA LAMA DAH PAKAI SPEK”

10 tahun ???
30 tahun ???
20 tahun ??? Tak rasa rimas ke….. Nak drive pakai spek
Nak wat kerja pakai spek
Nak keluar shopping pakai spek
.
Rimas kan ???
.
.
Nak tak bebas dari spek ????
.
Bagitahu lah cara nya
ha!!!!
.
titislah EyeBeauty
.
NAK TAHU TENTANG EyeBeauty
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio 👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #testimoniainunbeautyNS #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ramadhan2018 #jannanick #instamalaysia #instashopmalaysia #igersmy #igersmalaysia #lensemurah
“BERAPA LAMA DAH PAKAI SPEK” 10 tahun ??? 30 tahun ??? 20 tahun ??? Tak rasa rimas ke….. Nak drive pakai spek Nak wat kerja pakai spek Nak keluar shopping pakai spek . Rimas kan ??? . . Nak tak bebas dari spek ???? . Bagitahu lah cara nya ha!!!! . titislah EyeBeauty . NAK TAHU TENTANG EyeBeauty . JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️ Wasap segera klik link di bio 👆👆 . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #testimoniainunbeautyNS  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ramadhan2018  #jannanick  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #igersmy  #igersmalaysia  #lensemurah 
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗
.
Bermula harini guys...
.
If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau....
.

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER.
.
💗Membersihkan kulit wajah,serta bertindak sebagai makeup remover.
.
💗Membantu memperhalus, melembutkan dan prepare kulit untuk next step
.
💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE yang SANGAT BAGUS untuk kulit sihat .

Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 .

Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth .

#youthskincare#skincareshaklee#jerawat#jeragat#kulitkusam#tonataksekata#parut#garishalus#eyebag#kulitcerah#blackhead#whitehead#promoyouth
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 . Bermula harini guys... . If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... . LUMINOUS GEL OIL CLEANSER. . 💗Membersihkan kulit wajah,serta bertindak sebagai makeup remover. . 💗Membantu memperhalus, melembutkan dan prepare kulit untuk next step . 💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE yang SANGAT BAGUS untuk kulit sihat . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 . Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth . #youthskincare #skincareshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #parut #garishalus #eyebag #kulitcerah #blackhead #whitehead #promoyouth 
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗
.
Bermula harini guys...
.
If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... PERFECTING SKIN TONER .
💗Bersihkan sel kulit mati, melembapkan dan membekalkan khasiat untuk kulit yang sihat, glowing dan tona sekata! .
💗Membantu atasi blackhead dan whitehead .
💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE dan extract GREEN ALGAE untuk kulit yang lebih sihat .
Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 .
Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare#skincareshaklee#jerawat#jeragat#kulitkusam#tonataksekata#parut#garishalus#eyebag#kulitcerah#blackhead#whitehead#promoyouth
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 . Bermula harini guys... . If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... PERFECTING SKIN TONER . 💗Bersihkan sel kulit mati, melembapkan dan membekalkan khasiat untuk kulit yang sihat, glowing dan tona sekata! . 💗Membantu atasi blackhead dan whitehead . 💗Mengandungi MUSCADINE GRAPE dan extract GREEN ALGAE untuk kulit yang lebih sihat . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 . Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare #skincareshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #parut #garishalus #eyebag #kulitcerah #blackhead #whitehead #promoyouth 
BLACKHEADS DAH KURANG😍

Customer cakap blackheads dah kurang terus rasa macam bunga bunga 🤣

Kan dah cakap gerenti keluar aih. Sental sental #MagicScrub terus keluar

Paling best muka semakin lincin, kulit semakin cerah tau 😉

Kalau korang nak order boleh je whatsapp sis tekan je link di bio! 📲 0179093051

#bneklang #bneshahalam #aeb #aebklang #aebshahalam #aquaeyebalm #magicscrubbne #trustedseller #matasembab #matapanda #darkcircles #bijikolestrol #matakusam #eyebag #sayajual
BLACKHEADS DAH KURANG😍 Customer cakap blackheads dah kurang terus rasa macam bunga bunga 🤣 Kan dah cakap gerenti keluar aih. Sental sental #MagicScrub  terus keluar Paling best muka semakin lincin, kulit semakin cerah tau 😉 Kalau korang nak order boleh je whatsapp sis tekan je link di bio! 📲 0179093051 #bneklang  #bneshahalam  #aeb  #aebklang  #aebshahalam  #aquaeyebalm  #magicscrubbne  #trustedseller  #matasembab  #matapanda  #darkcircles  #bijikolestrol  #matakusam  #eyebag  #sayajual 
48hs sin dormir y borderline de mutar a un león con malformación. Pero como siempre llena de actividades hermosas. Sintiendo las ganas de hacer y crecer y abrazada de corazones sororos.
.
.
.
.
.
#eyebag #ojeras #insomnio #sleepy #my #myself #dreaming #awake #girl #sororidad #lion #curlyhair #pic #still #awake
#repost @adheaisekashopertos
• • •
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost  @adheaisekashopertos • • • #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost @adheaisekashopertos
• • •
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost  @adheaisekashopertos • • • #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost @adheaisekashopertos
• • •
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost  @adheaisekashopertos • • • #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
Ramai sudah yang guna magic scrub ni. Siap boleh jatuh cinta lagi. Eh, korang tak nak cuba ke? Sempat lagi ni nak glowing mowing raya ni

Harga rm45
Pos sm rm8, ss rm12

Nak special offer? Jom dm Huda laju-laju
Ramai sudah yang guna magic scrub ni. Siap boleh jatuh cinta lagi. Eh, korang tak nak cuba ke? Sempat lagi ni nak glowing mowing raya ni Harga rm45 Pos sm rm8, ss rm12 Nak special offer? Jom dm Huda laju-laju
Cuba tengok magic scrub tu. Halus je tekstur dia. Sebab tu gosok dekat jerawat, muka tak sakit. Tau-tau lepas gosok kulit terus rasa licin dan fresh je.

Harga rm45
Pos sm rm8, ss rm12

Nak harga offer?
Jom dm Huda laju-laju 😊
Cuba tengok magic scrub tu. Halus je tekstur dia. Sebab tu gosok dekat jerawat, muka tak sakit. Tau-tau lepas gosok kulit terus rasa licin dan fresh je. Harga rm45 Pos sm rm8, ss rm12 Nak harga offer? Jom dm Huda laju-laju 😊
Bila kerap guna scrub. Muka makin glowing dan licin. Yela, bila semua sel-sel kulit mati hilang. Memang kulit kita makin cantik. Sebab tu nampak glowing je
Bila kerap guna scrub. Muka makin glowing dan licin. Yela, bila semua sel-sel kulit mati hilang. Memang kulit kita makin cantik. Sebab tu nampak glowing je
#repost @adheaisekashopertos
• • •
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost  @adheaisekashopertos • • • #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost @adheaisekashopertos
• • •
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost  @adheaisekashopertos • • • #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost @adheaisekashopertos
• • •
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#repost  @adheaisekashopertos • • • #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
KETUMBIT OO KETUMBIT 
Dulu Fataniah tidak selesa dengan kehadiran ketumbit .Telah banyak cara telah digunakan termasuklah usaha menggunakan Celak Dari Mekkah.Namun tidak berhasil, dia buntu .ALHAMDULILAH , sejak ditemukan dengan eyebeauty premium ketumbit hilang entah ke mana .YAHOO.Thanks eyebeautypremium  Wasap segera...
www.wasap.my/60132576704 .
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
KETUMBIT OO KETUMBIT Dulu Fataniah tidak selesa dengan kehadiran ketumbit .Telah banyak cara telah digunakan termasuklah usaha menggunakan Celak Dari Mekkah.Namun tidak berhasil, dia buntu .ALHAMDULILAH , sejak ditemukan dengan eyebeauty premium ketumbit hilang entah ke mana .YAHOO.Thanks eyebeautypremium Wasap segera... www.wasap.my/60132576704 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
🌸BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION (BEE)🌸
.
SIAPAKAH PENGGUNA SET BEE?
.
Untuk kulit remaja seawal 16 tahun hingga 22 tahun.
.
JENIS KULIT🌾
💢Lebih sesuai untuk normal dan slightly combination skin (x terlampau berminyak/kering).
.
💢X sesuai utk kulit yg sgt kering atau sgt berminyak dan ada jerawat. Kalau jerawat normal seperti yg naik masa period ke boleh guna set ni. Tapi kalau nak pakai juga, tambahlah dengan supplement lain contohnya Acne Set.
.
💢Boleh digunakan utk sensitive skin tp tak digalakkan untuk kulit yg hypersensitive.
.
💢Boleh dicampur dgn product Mary Kay yg lain (melacep serum, ofhg, dll)
.
Okeyh. Utk full consultation, boleh ws Tiq!!
.
Kita bg FREE CONSULTATION!!
.
❤
Athirah Khapaji,
Ind. Beauty Consultant MaryKay.
.
#skinvigoratemarykay #skinvi #marykay #marykaymalaysia #marykayuia #marykayuiagombak #marykayselangor #marykaygombak #marykaykl #flawless #kulitbersih #cleansingbrush #warranty1tahun #setbotanicaleffect #setbotanicaleffectmarykay #lipstick #foundation #eyebag #jerawatkecut #flawless #skincare #internationalbrand #halal #selamat #makeup #foundation #liquidfoundation #lipstick #gelsemimatte #gelsemishine #lipstickmarykay #sunscreen
🌸BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION (BEE)🌸 . SIAPAKAH PENGGUNA SET BEE? . Untuk kulit remaja seawal 16 tahun hingga 22 tahun. . JENIS KULIT🌾 💢Lebih sesuai untuk normal dan slightly combination skin (x terlampau berminyak/kering). . 💢X sesuai utk kulit yg sgt kering atau sgt berminyak dan ada jerawat. Kalau jerawat normal seperti yg naik masa period ke boleh guna set ni. Tapi kalau nak pakai juga, tambahlah dengan supplement lain contohnya Acne Set. . 💢Boleh digunakan utk sensitive skin tp tak digalakkan untuk kulit yg hypersensitive. . 💢Boleh dicampur dgn product Mary Kay yg lain (melacep serum, ofhg, dll) . Okeyh. Utk full consultation, boleh ws Tiq!! . Kita bg FREE CONSULTATION!! . ❤ Athirah Khapaji, Ind. Beauty Consultant MaryKay. . #skinvigoratemarykay  #skinvi  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayuia  #marykayuiagombak  #marykayselangor  #marykaygombak  #marykaykl  #flawless  #kulitbersih  #cleansingbrush  #warranty1tahun  #setbotanicaleffect  #setbotanicaleffectmarykay  #lipstick  #foundation  #eyebag  #jerawatkecut  #flawless  #skincare  #internationalbrand  #halal  #selamat  #makeup  #foundation  #liquidfoundation  #lipstick  #gelsemimatte  #gelsemishine  #lipstickmarykay  #sunscreen 
Terima Kasih @wan_basiran sebab beli #BlossomSoap. Semoga blossom dapat memblossomkan wajah mu kelak. Hihi. 
Untuk pengetahuan semua, azwan officemate iolls, sebelum ni asyik tengok je iolls dok promote #blossom ni, semalam terus grab 1 sebab nak jatuh cinta jugak katanya dgn #blossom plus nak handsome dipagi raya walaupun sekarang dah handsome terux😍🤗😬 Nanti bagi feedback ye Wan ☺️
======
Anda nak tahu kelebihan/kebaikkan #blossom, ini detailsnya:- 1) Kulit berjerawat
2) mengurangkan bintik hitam
3) mengekalkan kesegaran dan mengawal sebum 
4) Melindungi kulit anda/ Kulit sensetif 
5) Boleh digunakan diseluruh wajah dan badan juga. 
6) Black head/ White heads
7) Melembapkan dan mencantikkan tona kulit
.
ingredients dalam sabun ni: ada collagen, seaweed, Vitamin E, Aloe Vera dan Tea Tree Oil yang boleh mengurangkan black head, segarkan kulit, moisturises, tones dan protect our skin. Paling penting NO CHEMICALS dan tidak membahayakan kulit kita.
.
So, saya nak cadangkan kepada korang semua yang tengah ada masalah kulit atau tengah berperang dengan kulit anda untuk hilangkan jerawat dan kesan2 hitam. Meh cuba sabun #blossom ini sebab saya gerenti anda akan suka gila!.
.
PM saya sekarang atau terus whatsapp di di:- 📲 www.wasap.my/60182454921. Jika korang ada soalan atau nak tanya apa2 boleh terus whatsapp ok?

#farhatskincare #tipsoftheday #eyebag #cucumber  #blossom #Drfarhadskincare #blossomdaus #cod #subangjaya #shahalam #ampang #skincare #kulitberminyak #kulitputih #bebasjerawat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #gebu #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilang #parutjerawat #tradisional #olshopmks
Terima Kasih @wan_basiran sebab beli #BlossomSoap . Semoga blossom dapat memblossomkan wajah mu kelak. Hihi. Untuk pengetahuan semua, azwan officemate iolls, sebelum ni asyik tengok je iolls dok promote #blossom  ni, semalam terus grab 1 sebab nak jatuh cinta jugak katanya dgn #blossom  plus nak handsome dipagi raya walaupun sekarang dah handsome terux😍🤗😬 Nanti bagi feedback ye Wan ☺️ ====== Anda nak tahu kelebihan/kebaikkan #blossom , ini detailsnya:- 1) Kulit berjerawat 2) mengurangkan bintik hitam 3) mengekalkan kesegaran dan mengawal sebum 4) Melindungi kulit anda/ Kulit sensetif 5) Boleh digunakan diseluruh wajah dan badan juga. 6) Black head/ White heads 7) Melembapkan dan mencantikkan tona kulit . ingredients dalam sabun ni: ada collagen, seaweed, Vitamin E, Aloe Vera dan Tea Tree Oil yang boleh mengurangkan black head, segarkan kulit, moisturises, tones dan protect our skin. Paling penting NO CHEMICALS dan tidak membahayakan kulit kita. . So, saya nak cadangkan kepada korang semua yang tengah ada masalah kulit atau tengah berperang dengan kulit anda untuk hilangkan jerawat dan kesan2 hitam. Meh cuba sabun #blossom  ini sebab saya gerenti anda akan suka gila!. . PM saya sekarang atau terus whatsapp di di:- 📲 www.wasap.my/60182454921. Jika korang ada soalan atau nak tanya apa2 boleh terus whatsapp ok? #farhatskincare  #tipsoftheday  #eyebag  #cucumber  #blossom  #Drfarhadskincare  #blossomdaus  #cod  #subangjaya  #shahalam  #ampang  #skincare  #kulitberminyak  #kulitputih  #bebasjerawat  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitbersih  #gebu  #putihgebu  #kulitkusam  #kulitcantik  #jerawathilang  #parutjerawat  #tradisional  #olshopmks 
#TestimoniBlossom
Ha nampak? Macam mana lah Puan @tasnimshah_ kita tak mengilak beli 2 terus #blossom dengan iolls. Nampak tak beza before dan after dia uolls!? Wei, baru pakai 1 blossom Soap dah nampak perubahan mcm gini. Hebat! 😍😎
/
Nampak tak yang after, muka @tasnim_hamidz1 lebih Cerah, glowing dan bersih daripada yang before? Jerawat dah kecut, kulit muka lebih sekata, black head/white head bahagian hidung pun dah kurang 😱😱 Sekarang baru iolls faham kenapa @tasnim_hamidz1 gigih naw datang dari Bukit jalil semata-mata nak ambik stok Blossom. Siap beli untuk shuben lagi tau. Alasan, shuben dia xnak kongsi sebab taknak berebut. Haha! Comel kan berebut sebab #blossom ☺️🤗
/
Anda nak tak jadi seperti @tasnim_hamidz1 yanh berubah drastik gila walaupun baru guna 1 blossom. Ternyata blossom memang menjadi kan? 😍😬 lihatlah sendiri before and after dia. Iolls pun teruja tau, inikan puan empunya badan. Hiks. 
Ok, untuk anda semua yang nak cuba Blossom, atau nak tahu lebih lanjut mengenai blossom boleh terus whatsapp saya di 018-2454921 untuk details penuh mengenai #blossom. Jom uolls kita kasik flawless2 muka kita sebelum hari raya, nanti bangun pagi terus glowing, kalau orang tanya,pakai apa, boleh jawab #blossom 😬🤗☺️#happycustomerhappyme #farhatskincare #tipsoftheday #eyebag #cucumber  #blossom #Drfarhadskincare #blossomdaus #cod #subangjaya #shahalam #ampang #skincare #kulitberminyak #kulitputih #bebasjerawat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #gebu #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilang #olshopmks #followtofollowback
#TestimoniBlossom  Ha nampak? Macam mana lah Puan @tasnimshah_ kita tak mengilak beli 2 terus #blossom  dengan iolls. Nampak tak beza before dan after dia uolls!? Wei, baru pakai 1 blossom Soap dah nampak perubahan mcm gini. Hebat! 😍😎 / Nampak tak yang after, muka @tasnim_hamidz1 lebih Cerah, glowing dan bersih daripada yang before? Jerawat dah kecut, kulit muka lebih sekata, black head/white head bahagian hidung pun dah kurang 😱😱 Sekarang baru iolls faham kenapa @tasnim_hamidz1 gigih naw datang dari Bukit jalil semata-mata nak ambik stok Blossom. Siap beli untuk shuben lagi tau. Alasan, shuben dia xnak kongsi sebab taknak berebut. Haha! Comel kan berebut sebab #blossom  ☺️🤗 / Anda nak tak jadi seperti @tasnim_hamidz1 yanh berubah drastik gila walaupun baru guna 1 blossom. Ternyata blossom memang menjadi kan? 😍😬 lihatlah sendiri before and after dia. Iolls pun teruja tau, inikan puan empunya badan. Hiks. Ok, untuk anda semua yang nak cuba Blossom, atau nak tahu lebih lanjut mengenai blossom boleh terus whatsapp saya di 018-2454921 untuk details penuh mengenai #blossom . Jom uolls kita kasik flawless2 muka kita sebelum hari raya, nanti bangun pagi terus glowing, kalau orang tanya,pakai apa, boleh jawab #blossom  😬🤗☺️#happycustomerhappyme  #farhatskincare  #tipsoftheday  #eyebag  #cucumber  #blossom  #Drfarhadskincare  #blossomdaus  #cod  #subangjaya  #shahalam  #ampang  #skincare  #kulitberminyak  #kulitputih  #bebasjerawat  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitbersih  #gebu  #putihgebu  #kulitkusam  #kulitcantik  #jerawathilang  #olshopmks  #followtofollowback 
#VideoTestimoniBlossom 
Alhamdulillah, testimoni yang positif daripada @tasnim_hamidz1 mengenai Blossom Soap. Kali ni bukan 1 dia ambik tapi sekali dua terus dia ambik sebab untuk dia dan suami. Happynya tengok perubahan di muka dia. Kulit bersih, jerawat dah tak naik melainkan Period, black/ white pun dah kurang. 
Yang paling penting, shuben dia sendiri suruh beli 2 ye sebab taknak kongsi 😂🤗 Bagus sangat blossom ni, baru guna 1 sabun pun dan nampak perubahan. Hebat bukan? ❤️
/
Terima kasih @tasnim_hamidz1 kerana percaya dengan blossom. Harap terus konsisten pakai ye dan jangan lupa share lagi perubahan-perubahan yang akan datang 😊. #happycustomerhappyme #farhatskincare #tipsoftheday #eyebag #cucumber  #blossom #Drfarhadskincare #blossomdaus #cod #subangjaya #shahalam #ampang #skincare #kulitberminyak #kulitputih #bebasjerawat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #gebu #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilang #olshopmks #followtofollowback
#VideoTestimoniBlossom  Alhamdulillah, testimoni yang positif daripada @tasnim_hamidz1 mengenai Blossom Soap. Kali ni bukan 1 dia ambik tapi sekali dua terus dia ambik sebab untuk dia dan suami. Happynya tengok perubahan di muka dia. Kulit bersih, jerawat dah tak naik melainkan Period, black/ white pun dah kurang. Yang paling penting, shuben dia sendiri suruh beli 2 ye sebab taknak kongsi 😂🤗 Bagus sangat blossom ni, baru guna 1 sabun pun dan nampak perubahan. Hebat bukan? ❤️ / Terima kasih @tasnim_hamidz1 kerana percaya dengan blossom. Harap terus konsisten pakai ye dan jangan lupa share lagi perubahan-perubahan yang akan datang 😊. #happycustomerhappyme  #farhatskincare  #tipsoftheday  #eyebag  #cucumber  #blossom  #Drfarhadskincare  #blossomdaus  #cod  #subangjaya  #shahalam  #ampang  #skincare  #kulitberminyak  #kulitputih  #bebasjerawat  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitbersih  #gebu  #putihgebu  #kulitkusam  #kulitcantik  #jerawathilang  #olshopmks  #followtofollowback 
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 Bermula harini guys... If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau....
.
ACTIVATING SERUM .
💗Baikpulih untuk sel kulit baru, support penghasilan collagen .
💗Mengandungi LOTUS JAPONICUS, APPLE STEM CELL EXTRACT, VITAMIN A .
Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 .
Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare#skincareshaklee#jerawat#jeragat#kulitkusam#tonataksekata#parut#garishalus#eyebag#kulitcerah#blackhead#whitehead#promoyouth
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 Bermula harini guys... If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... . ACTIVATING SERUM . 💗Baikpulih untuk sel kulit baru, support penghasilan collagen . 💗Mengandungi LOTUS JAPONICUS, APPLE STEM CELL EXTRACT, VITAMIN A . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 . Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare #skincareshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #parut #garishalus #eyebag #kulitcerah #blackhead #whitehead #promoyouth 
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 Bermula harini guys... If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau....
.
ACTIVATING SERUM .
💗Baikpulih untuk sel kulit baru, support penghasilan collagen .
💗Mengandungi LOTUS JAPONICUS, APPLE STEM CELL EXTRACT, VITAMIN A .
Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 .
Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare#skincareshaklee#jerawat#jeragat#kulitkusam#tonataksekata#parut#garishalus#eyebag#kulitcerah#blackhead#whitehead#promoyouth
LOOSE ITEMS COMING🤗🤗 Bermula harini guys... If korang nak cuba salah satu items Youth ni korang dah boleh beli tau.... . ACTIVATING SERUM . 💗Baikpulih untuk sel kulit baru, support penghasilan collagen . 💗Mengandungi LOTUS JAPONICUS, APPLE STEM CELL EXTRACT, VITAMIN A . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 . Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare #skincareshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #parut #garishalus #eyebag #kulitcerah #blackhead #whitehead #promoyouth 
“BERAPA LAMA DAH PAKAI SPEK”

10 tahun ???
30 tahun ???
20 tahun ??? Tak rasa rimas ke….. Nak drive pakai spek
Nak wat kerja pakai spek
Nak keluar shopping pakai spek
.
Rimas kan ???
.
.
Nak tak bebas dari spek ????
.
Bagitahu lah cara nya
ha!!!!
.
titislah EyeBeauty
.
NAK TAHU TENTANG EyeBeauty
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio 👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #bajuraya2018 #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ramadhan2018 #jannanick #instamalaysia #instashopmalaysia #igersmy #igersmalaysia #lensemurah
“BERAPA LAMA DAH PAKAI SPEK” 10 tahun ??? 30 tahun ??? 20 tahun ??? Tak rasa rimas ke….. Nak drive pakai spek Nak wat kerja pakai spek Nak keluar shopping pakai spek . Rimas kan ??? . . Nak tak bebas dari spek ???? . Bagitahu lah cara nya ha!!!! . titislah EyeBeauty . NAK TAHU TENTANG EyeBeauty . JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️ Wasap segera klik link di bio 👆👆 . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #bajuraya2018  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ramadhan2018  #jannanick  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #igersmy  #igersmalaysia  #lensemurah 
Calit-calit Aqua eye balm, dark circle bawah mata makin kurang! Alhamdulillah 😍
.
Aqua eye balm membantu kita tampil lebih yakin tanpa lingkaran hitam bawah mata yeayyy 😉
.
Whatsapp 011-36208336
.
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosemetikmurah #makeup #makeuptutorial #CaendyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizerkgel #pelembapmuka
Calit-calit Aqua eye balm, dark circle bawah mata makin kurang! Alhamdulillah 😍 . Aqua eye balm membantu kita tampil lebih yakin tanpa lingkaran hitam bawah mata yeayyy 😉 . Whatsapp 011-36208336 . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #magicscrub  #magicscrubbne  #kosmetik  #kosmetikori  #kosemetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #CaendyLipsBalm  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirgelap  #moisturizerkgel  #pelembapmuka 
"3 MINGGU PENGGUNAAN EYE BEAUTY PREMIUM & EYE FOOD, MATA DAH TERANG..SPEC DAH LETAK TEPI.." HEBAT BUKAN???😉😉😉
.
p/s: jangan biarkan masalah mata anda makin teruk!
.
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio 👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #assalamualaikum #promosi #sufiansuhaimi #sayajualmurah #cikgucikgi #bazarmalaysia #kedaionline #bajuraya2018 #cerminmatamurah #cerminmata #dimatamu #jannanick #igshopmurah
"3 MINGGU PENGGUNAAN EYE BEAUTY PREMIUM & EYE FOOD, MATA DAH TERANG..SPEC DAH LETAK TEPI.." HEBAT BUKAN???😉😉😉 . p/s: jangan biarkan masalah mata anda makin teruk! . . JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️ Wasap segera klik link di bio 👆👆 . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #assalamualaikum  #promosi  #sufiansuhaimi  #sayajualmurah  #cikgucikgi  #bazarmalaysia  #kedaionline  #bajuraya2018  #cerminmatamurah  #cerminmata  #dimatamu  #jannanick  #igshopmurah 
APA ITU EYE BEAUTY PREMIUM•••••🤔🤔
.
EYE BEAUTY PREMIUM adalah produk titis pd mata utk membantu mereka yg mghadapi masalah mata samaada biasa atau kronik.
.
UNTUK MASALAH APA NI?
•••••
.
Khas utk masalah mata
✅ rabun jauh/rabun dekat
✅ silau malam/ silau cahaya
✅ rabun disbbkn kencing manis
✅ masalah glukoma
✅ katarak
✅ selaput mata / ptygium
✅ mata berair / mata kering
✅ mata merah dan kekuningan
✅ masalah saraf mata
✅ mata keletihan / tekanan pd mata
✅ sakit mata, bengkak, ketimbir, resdung mata
✅ setiap hari menghadap komputer atau hp
✅ double vision
✅ dan lain-lain masalah mata
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio 👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #testimoniainunbeautyNS #bajuraya2018 #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ramadhan2018 #jannanick #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah
APA ITU EYE BEAUTY PREMIUM•••••🤔🤔 . EYE BEAUTY PREMIUM adalah produk titis pd mata utk membantu mereka yg mghadapi masalah mata samaada biasa atau kronik. . UNTUK MASALAH APA NI? ••••• . Khas utk masalah mata ✅ rabun jauh/rabun dekat ✅ silau malam/ silau cahaya ✅ rabun disbbkn kencing manis ✅ masalah glukoma ✅ katarak ✅ selaput mata / ptygium ✅ mata berair / mata kering ✅ mata merah dan kekuningan ✅ masalah saraf mata ✅ mata keletihan / tekanan pd mata ✅ sakit mata, bengkak, ketimbir, resdung mata ✅ setiap hari menghadap komputer atau hp ✅ double vision ✅ dan lain-lain masalah mata . JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️ Wasap segera klik link di bio 👆👆 . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #testimoniainunbeautyNS  #bajuraya2018  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ramadhan2018  #jannanick  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #lensemurah 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
Tired but still smile😊
#eyebag
#3am
#want to sleep
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata?
.
Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱
.
Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu
Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw
.
Rugi Tak Grab Sekarang Taw
Stock Pun Tak Banyak
.
Korang Just Whatsapp
Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘
.
#AQuaEyeBalm
#NoMoresPandaEyes
#DarkCircle
#EyeBag
#LebamBawahMata
#GelapBawahMata
#BijiKolestrol
#MataKusam
#MataPanda
#AntiKedutan
#AntiAging
#BazaarOnline
#BazaarPakNil
#BazaarMalaysia
#BusinessOnlineMalaysia
#ZahirTakTerucap
#TakAdaCintaSepertimu
#CintaFatamorgana
#KalisKasih
#DramaMonalisa
#TerataiKemboja
#MrGrey
#RahsiaHatiPerempuan
#Meletop
#Fattzura
#Missfazura 
#Fattahamin
#Fattahaminz
#Neelofa
#DramaSangat
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata? . Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱 . Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw . Rugi Tak Grab Sekarang Taw Stock Pun Tak Banyak . Korang Just Whatsapp Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘 . #AQuaEyeBalm  #NoMoresPandaEyes  #DarkCircle  #EyeBag  #LebamBawahMata  #GelapBawahMata  #BijiKolestrol  #MataKusam  #MataPanda  #AntiKedutan  #AntiAging  #BazaarOnline  #BazaarPakNil  #BazaarMalaysia  #BusinessOnlineMalaysia  #ZahirTakTerucap  #TakAdaCintaSepertimu  #CintaFatamorgana  #KalisKasih  #DramaMonalisa  #TerataiKemboja  #MrGrey  #RahsiaHatiPerempuan  #Meletop  #Fattzura  #Missfazura  #Fattahamin  #Fattahaminz  #Neelofa  #DramaSangat 
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata?
.
Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱
.
Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu
Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw
.
Rugi Tak Grab Sekarang Taw
Stock Pun Tak Banyak
.
Korang Just Whatsapp
Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘
.
#AQuaEyeBalm
#NoMoresPandaEyes
#DarkCircle
#EyeBag
#LebamBawahMata
#GelapBawahMata
#BijiKolestrol
#MataKusam
#MataPanda
#AntiKedutan
#AntiAging
#BazaarOnline
#BazaarPakNil
#BazaarMalaysia
#BusinessOnlineMalaysia
#ZahirTakTerucap
#TakAdaCintaSepertimu
#CintaFatamorgana
#KalisKasih
#DramaMonalisa
#TerataiKemboja
#MrGrey
#RahsiaHatiPerempuan
#Meletop
#Fattzura
#Missfazura 
#Fattahamin
#Fattahaminz
#Neelofa
#DramaSangat
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata? . Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱 . Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw . Rugi Tak Grab Sekarang Taw Stock Pun Tak Banyak . Korang Just Whatsapp Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘 . #AQuaEyeBalm  #NoMoresPandaEyes  #DarkCircle  #EyeBag  #LebamBawahMata  #GelapBawahMata  #BijiKolestrol  #MataKusam  #MataPanda  #AntiKedutan  #AntiAging  #BazaarOnline  #BazaarPakNil  #BazaarMalaysia  #BusinessOnlineMalaysia  #ZahirTakTerucap  #TakAdaCintaSepertimu  #CintaFatamorgana  #KalisKasih  #DramaMonalisa  #TerataiKemboja  #MrGrey  #RahsiaHatiPerempuan  #Meletop  #Fattzura  #Missfazura  #Fattahamin  #Fattahaminz  #Neelofa  #DramaSangat 
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata?
.
Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱
.
Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu
Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw
.
Rugi Tak Grab Sekarang Taw
Stock Pun Tak Banyak
.
Korang Just Whatsapp
Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘
.
#AQuaEyeBalm
#NoMoresPandaEyes
#DarkCircle
#EyeBag
#LebamBawahMata
#GelapBawahMata
#BijiKolestrol
#MataKusam
#MataPanda
#AntiKedutan
#AntiAging
#BazaarOnline
#BazaarPakNil
#BazaarMalaysia
#BusinessOnlineMalaysia
#ZahirTakTerucap
#TakAdaCintaSepertimu
#CintaFatamorgana
#KalisKasih
#DramaMonalisa
#TerataiKemboja
#MrGrey
#RahsiaHatiPerempuan
#Meletop
#Fattzura
#Missfazura 
#Fattahamin
#Fattahaminz
#Neelofa
#DramaSangat
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata? . Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱 . Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw . Rugi Tak Grab Sekarang Taw Stock Pun Tak Banyak . Korang Just Whatsapp Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘 . #AQuaEyeBalm  #NoMoresPandaEyes  #DarkCircle  #EyeBag  #LebamBawahMata  #GelapBawahMata  #BijiKolestrol  #MataKusam  #MataPanda  #AntiKedutan  #AntiAging  #BazaarOnline  #BazaarPakNil  #BazaarMalaysia  #BusinessOnlineMalaysia  #ZahirTakTerucap  #TakAdaCintaSepertimu  #CintaFatamorgana  #KalisKasih  #DramaMonalisa  #TerataiKemboja  #MrGrey  #RahsiaHatiPerempuan  #Meletop  #Fattzura  #Missfazura  #Fattahamin  #Fattahaminz  #Neelofa  #DramaSangat 
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata?
.
Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱
.
Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu
Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw
.
Rugi Tak Grab Sekarang Taw
Stock Pun Tak Banyak
.
Korang Just Whatsapp
Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘
.
#AQuaEyeBalm
#NoMoresPandaEyes
#DarkCircle
#EyeBag
#LebamBawahMata
#GelapBawahMata
#BijiKolestrol
#MataKusam
#MataPanda
#AntiKedutan
#AntiAging
#BazaarOnline
#BazaarPakNil
#BazaarMalaysia
#BusinessOnlineMalaysia
#ZahirTakTerucap
#TakAdaCintaSepertimu
#CintaFatamorgana
#KalisKasih
#DramaMonalisa
#TerataiKemboja
#MrGrey
#RahsiaHatiPerempuan
#Meletop
#Fattzura
#Missfazura 
#Fattahamin
#Fattahaminz
#Neelofa
#DramaSangat
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata? . Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱 . Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw . Rugi Tak Grab Sekarang Taw Stock Pun Tak Banyak . Korang Just Whatsapp Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘 . #AQuaEyeBalm  #NoMoresPandaEyes  #DarkCircle  #EyeBag  #LebamBawahMata  #GelapBawahMata  #BijiKolestrol  #MataKusam  #MataPanda  #AntiKedutan  #AntiAging  #BazaarOnline  #BazaarPakNil  #BazaarMalaysia  #BusinessOnlineMalaysia  #ZahirTakTerucap  #TakAdaCintaSepertimu  #CintaFatamorgana  #KalisKasih  #DramaMonalisa  #TerataiKemboja  #MrGrey  #RahsiaHatiPerempuan  #Meletop  #Fattzura  #Missfazura  #Fattahamin  #Fattahaminz  #Neelofa  #DramaSangat 
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata?
.
Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱
.
Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu
Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw
.
Rugi Tak Grab Sekarang Taw
Stock Pun Tak Banyak
.
Korang Just Whatsapp
Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘
.
#AQuaEyeBalm
#NoMoresPandaEyes
#DarkCircle
#EyeBag
#LebamBawahMata
#GelapBawahMata
#BijiKolestrol
#MataKusam
#MataPanda
#AntiKedutan
#AntiAging
#BazaarOnline
#BazaarPakNil
#BazaarMalaysia
#BusinessOnlineMalaysia
#ZahirTakTerucap
#TakAdaCintaSepertimu
#CintaFatamorgana
#KalisKasih
#DramaMonalisa
#TerataiKemboja
#MrGrey
#RahsiaHatiPerempuan
#Meletop
#Fattzura
#Missfazura 
#Fattahamin
#Fattahaminz
#Neelofa
#DramaSangat
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata? . Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱 . Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw . Rugi Tak Grab Sekarang Taw Stock Pun Tak Banyak . Korang Just Whatsapp Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘 . #AQuaEyeBalm  #NoMoresPandaEyes  #DarkCircle  #EyeBag  #LebamBawahMata  #GelapBawahMata  #BijiKolestrol  #MataKusam  #MataPanda  #AntiKedutan  #AntiAging  #BazaarOnline  #BazaarPakNil  #BazaarMalaysia  #BusinessOnlineMalaysia  #ZahirTakTerucap  #TakAdaCintaSepertimu  #CintaFatamorgana  #KalisKasih  #DramaMonalisa  #TerataiKemboja  #MrGrey  #RahsiaHatiPerempuan  #Meletop  #Fattzura  #Missfazura  #Fattahamin  #Fattahaminz  #Neelofa  #DramaSangat 
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata?
.
Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱
.
Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu
Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw
.
Rugi Tak Grab Sekarang Taw
Stock Pun Tak Banyak
.
Korang Just Whatsapp
Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘
.
#AQuaEyeBalm
#NoMoresPandaEyes
#DarkCircle
#EyeBag
#LebamBawahMata
#GelapBawahMata
#BijiKolestrol
#MataKusam
#MataPanda
#AntiKedutan
#AntiAging
#BazaarOnline
#BazaarPakNil
#BazaarMalaysia
#BusinessOnlineMalaysia
#ZahirTakTerucap
#TakAdaCintaSepertimu
#CintaFatamorgana
#KalisKasih
#DramaMonalisa
#TerataiKemboja
#MrGrey
#RahsiaHatiPerempuan
#Meletop
#Fattzura
#Missfazura 
#Fattahamin
#Fattahaminz
#Neelofa
#DramaSangat
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata? . Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱 . Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw . Rugi Tak Grab Sekarang Taw Stock Pun Tak Banyak . Korang Just Whatsapp Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘 . #AQuaEyeBalm  #NoMoresPandaEyes  #DarkCircle  #EyeBag  #LebamBawahMata  #GelapBawahMata  #BijiKolestrol  #MataKusam  #MataPanda  #AntiKedutan  #AntiAging  #BazaarOnline  #BazaarPakNil  #BazaarMalaysia  #BusinessOnlineMalaysia  #ZahirTakTerucap  #TakAdaCintaSepertimu  #CintaFatamorgana  #KalisKasih  #DramaMonalisa  #TerataiKemboja  #MrGrey  #RahsiaHatiPerempuan  #Meletop  #Fattzura  #Missfazura  #Fattahamin  #Fattahaminz  #Neelofa  #DramaSangat 
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata?
.
Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱
.
Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu
Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw
.
Rugi Tak Grab Sekarang Taw
Stock Pun Tak Banyak
.
Korang Just Whatsapp
Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘
.
#AQuaEyeBalm
#NoMoresPandaEyes
#DarkCircle
#EyeBag
#LebamBawahMata
#GelapBawahMata
#BijiKolestrol
#MataKusam
#MataPanda
#AntiKedutan
#AntiAging
#BazaarOnline
#BazaarPakNil
#BazaarMalaysia
#BusinessOnlineMalaysia
#ZahirTakTerucap
#TakAdaCintaSepertimu
#CintaFatamorgana
#KalisKasih
#DramaMonalisa
#TerataiKemboja
#MrGrey
#RahsiaHatiPerempuan
#Meletop
#Fattzura
#Missfazura 
#Fattahamin
#Fattahaminz
#Neelofa
#DramaSangat
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata? . Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱 . Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw . Rugi Tak Grab Sekarang Taw Stock Pun Tak Banyak . Korang Just Whatsapp Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘 . #AQuaEyeBalm  #NoMoresPandaEyes  #DarkCircle  #EyeBag  #LebamBawahMata  #GelapBawahMata  #BijiKolestrol  #MataKusam  #MataPanda  #AntiKedutan  #AntiAging  #BazaarOnline  #BazaarPakNil  #BazaarMalaysia  #BusinessOnlineMalaysia  #ZahirTakTerucap  #TakAdaCintaSepertimu  #CintaFatamorgana  #KalisKasih  #DramaMonalisa  #TerataiKemboja  #MrGrey  #RahsiaHatiPerempuan  #Meletop  #Fattzura  #Missfazura  #Fattahamin  #Fattahaminz  #Neelofa  #DramaSangat 
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata?
.
Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱
.
Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu
Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw
.
Rugi Tak Grab Sekarang Taw
Stock Pun Tak Banyak
.
Korang Just Whatsapp
Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘
.
#AQuaEyeBalm
#NoMoresPandaEyes
#DarkCircle
#EyeBag
#LebamBawahMata
#GelapBawahMata
#BijiKolestrol
#MataKusam
#MataPanda
#AntiKedutan
#AntiAging
#BazaarOnline
#BazaarPakNil
#BazaarMalaysia
#BusinessOnlineMalaysia
#ZahirTakTerucap
#TakAdaCintaSepertimu
#CintaFatamorgana
#KalisKasih
#DramaMonalisa
#TerataiKemboja
#MrGrey
#RahsiaHatiPerempuan
#Meletop
#Fattzura
#Missfazura 
#Fattahamin
#Fattahaminz
#Neelofa
#DramaSangat
Produk Untuk Rawatan Bawah Mata? . Biji Kolestrol, Mata Lebam, Mata Panda, Mata Letih, Mata Sembab Pun Boleh? 😱 . Ala, Omputeh Kata Eyebag, Dark Circles Tu Mai Lah Try. Banyak Positive Feedback Taw . Rugi Tak Grab Sekarang Taw Stock Pun Tak Banyak . Korang Just Whatsapp Dan Klik Di Bio Di Atas Okay 😘 . #AQuaEyeBalm  #NoMoresPandaEyes  #DarkCircle  #EyeBag  #LebamBawahMata  #GelapBawahMata  #BijiKolestrol  #MataKusam  #MataPanda  #AntiKedutan  #AntiAging  #BazaarOnline  #BazaarPakNil  #BazaarMalaysia  #BusinessOnlineMalaysia  #ZahirTakTerucap  #TakAdaCintaSepertimu  #CintaFatamorgana  #KalisKasih  #DramaMonalisa  #TerataiKemboja  #MrGrey  #RahsiaHatiPerempuan  #Meletop  #Fattzura  #Missfazura  #Fattahamin  #Fattahaminz  #Neelofa  #DramaSangat 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
Penggunaan #AquaEyeBalm secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls.
.
Rumus khas untuk masalah mata
.
💕Dark circle .
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
Antara bahan bahan tiptop
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke
.
📞017 457 8369
📞017 457 8369
📞017 457 8369
.
#pyraherbs #eyebag #darkcircle #kedutanbawahmata #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #matapanda #matapanda🐼 #eyebagserum #eyebags #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautyofficial #dyxymalaysia #dyxycosmetics #luluskkm #luluskkm💯 #kedut #darkcircles #brightcircle #aquaeyebalm #aquaeyes #aquaeyebalmbne #brightcircle #ameenalebam #matalebam #ameena #ameenaeyebag #nsabeautykl
Penggunaan #AquaEyeBalm  secara konsisten akan mengurangkan segala masalah yang ada disekeliling mata & dibawah mata. Tak konsisten jangan harap nak dapat result positif ualls. . Rumus khas untuk masalah mata . 💕Dark circle . 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . Antara bahan bahan tiptop . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . Nk harga OFFER, whatsApp “EYEBAG” ke . 📞017 457 8369 📞017 457 8369 📞017 457 8369 . #pyraherbs  #eyebag  #darkcircle  #kedutanbawahmata  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #matapanda  #matapanda 🐼 #eyebagserum  #eyebags  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautyofficial  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #luluskkm  #luluskkm 💯 #kedut  #darkcircles  #brightcircle  #aquaeyebalm  #aquaeyes  #aquaeyebalmbne  #brightcircle  #ameenalebam  #matalebam  #ameena  #ameenaeyebag  #nsabeautykl 
เคส : ทำตาสองชั้นด้วยเทคนิคของเลิฟลี่อาย ( Lovely Blepharoplasty Signature )
หลังผ่าตัด : 7 เดือน
ความต้องการ : หางตาไม่ตก ชั้นตาชัดเจน
.
.
ปัญหาที่ผู้ชายกังวลไม่แพ้ปัญหาของผู้หญิงคือ เมื่ออายุเพิ่มขึ้น ผิวหนังก็เริ่มหย่อนคล้อย ซึ่งจะสังเกตได้ชัดเจนที่สุดที่บริเวณตา เพราะหนังตาเริ่มตกลงมาทับชั้นตา ทำให้หางตาดูตก ดังเคสตัวอย่าง ซึ่งปัญหาเหล่านี้สามารถแก้ไขได้ด้วยการทำตาสองชั้น แบบกรีดตกแต่งหนังตาส่วนเกินออก แล้วเย็บชั้นตาเลียนแบบธรรมชาติ
.
.
ผลลัพธ์ที่ได้จากการทำตาสองชั้นด้วยเทคนิคของเลิฟลี่อาย
▪ ชั้นตาชัดเจน สวยเป็นธรรมชาติ
▪ หางตาไม่ตก ตาดูโตขึ้น
▪ จักษุแพทย์เย็บชั้นตาเลียบแบบธรรมชาติ เวลาหลับตาจึงไม่เห็นรอยพับ
.
.
ผลลัพธ์การรักษาแตกต่างกันไปในแต่ละบุคคล
The result may vary depending on each person
.
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่
☎ Call Center : 02-382-0045 (08.00-20.00 น.)
🆔 Line : @lovelyeye | https://goo.gl/uCNCTc
📷 Instagram : @lovelyeyeandskin_by_drroungkaw | https://goo.gl/R1ws29
🌐 Website : http://www.lovelyeyeclinic.com/ 📧 E-mail : contactlovelyeye@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - -

#lovelyeye #lovelyeyeandskin #lovelyeyeandskinclinic #blepharoplasty #epicanthoplasty #Expertepicanthoplasty #lovelyblepharoplasty #doubleeyelid #eyelidsurgery #koreaneye #eyebag #beautifuleye #thermage #hifu #ulthera #facelift #eyelift #vshape #eyecream #eyecare #หมอรวงข้าว #ทำตาสองชั้น #ตาสองชั้น #เปิดหัวตา #เปิดหางตา #ตาสวย #ถุงใต้ตา
เคส : ทำตาสองชั้นด้วยเทคนิคของเลิฟลี่อาย ( Lovely Blepharoplasty Signature ) หลังผ่าตัด : 7 เดือน ความต้องการ : หางตาไม่ตก ชั้นตาชัดเจน . . ปัญหาที่ผู้ชายกังวลไม่แพ้ปัญหาของผู้หญิงคือ เมื่ออายุเพิ่มขึ้น ผิวหนังก็เริ่มหย่อนคล้อย ซึ่งจะสังเกตได้ชัดเจนที่สุดที่บริเวณตา เพราะหนังตาเริ่มตกลงมาทับชั้นตา ทำให้หางตาดูตก ดังเคสตัวอย่าง ซึ่งปัญหาเหล่านี้สามารถแก้ไขได้ด้วยการทำตาสองชั้น แบบกรีดตกแต่งหนังตาส่วนเกินออก แล้วเย็บชั้นตาเลียนแบบธรรมชาติ . . ผลลัพธ์ที่ได้จากการทำตาสองชั้นด้วยเทคนิคของเลิฟลี่อาย ▪ ชั้นตาชัดเจน สวยเป็นธรรมชาติ ▪ หางตาไม่ตก ตาดูโตขึ้น ▪ จักษุแพทย์เย็บชั้นตาเลียบแบบธรรมชาติ เวลาหลับตาจึงไม่เห็นรอยพับ . . ผลลัพธ์การรักษาแตกต่างกันไปในแต่ละบุคคล The result may vary depending on each person . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ ☎ Call Center : 02-382-0045 (08.00-20.00 น.) 🆔 Line : @lovelyeye | https://goo.gl/uCNCTc 📷 Instagram : @lovelyeyeandskin_by_drroungkaw | https://goo.gl/R1ws29 🌐 Website : http://www.lovelyeyeclinic.com/ 📧 E-mail : contactlovelyeye@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - - #lovelyeye  #lovelyeyeandskin  #lovelyeyeandskinclinic  #blepharoplasty  #epicanthoplasty  #Expertepicanthoplasty  #lovelyblepharoplasty  #doubleeyelid  #eyelidsurgery  #koreaneye  #eyebag  #beautifuleye  #thermage  #hifu  #ulthera  #facelift  #eyelift  #vshape  #eyecream  #eyecare  #หมอรวงข ้าว #ทำตาสองช ั้น #ตาสองช ั้น #เป ิดหัวตา #เป ิดหางตา #ตาสวย  #ถ ุงใต้ตา
kantung mata , kerutan ato bekas jerawat / bopeng / scar .
DALAM 2 MENIT LENYAP.. emang bisa sis ?
BAHKAN PERMANEN PUN.. 😱😱😱😱
.
.
yukk pakai produk kita untuk tanya jawab bs DM dan w.a admin ke 082314009341 😊😊😊
.
.
#testiluminesce #bebaskantungmata #kantungmataku #luminesce #instantlyageless #instantlyagelessoriginal #antiaging#promo #eyebag #skincarewanita #skincarepria #rahasiaartist #hilangkerutan #lembur#instantmakeup #obatkantungmata #hilangdalamduamenit #pria #wanita #jeunesse #jeunesseindonesia #koleksimakeup#realtesti #benaskerutan #antikerut #tanambenang#sulamalis #muaindonesia#antiaging
kantung mata , kerutan ato bekas jerawat / bopeng / scar . DALAM 2 MENIT LENYAP.. emang bisa sis ? BAHKAN PERMANEN PUN.. 😱😱😱😱 . . yukk pakai produk kita untuk tanya jawab bs DM dan w.a admin ke 082314009341 😊😊😊 . . #testiluminesce  #bebaskantungmata  #kantungmataku  #luminesce  #instantlyageless  #instantlyagelessoriginal  #antiaging #promo  #eyebag  #skincarewanita  #skincarepria  #rahasiaartist  #hilangkerutan  #lembur #instantmakeup  #obatkantungmata  #hilangdalamduamenit  #pria  #wanita  #jeunesse  #jeunesseindonesia  #koleksimakeup #realtesti  #benaskerutan  #antikerut  #tanambenang #sulamalis  #muaindonesia #antiaging