an online Instagram web viewer

#dyxymascara medias

Photos

Wanna be a part of my team? 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪
.
ANTARA KELEBIHAN #teamKakSya #teamFL :
.
🌟Group Support [ Positive Vibes Only ]
🌟Teknik Jana 2K - 5K [ 1 Months ]
🌟Teknik Free Marketing
🌟Teknik Marketing Berbayar
🌟Teknik Offline Marketing
🌟Teknik IG Review berquality
🌟Teknik Follow UP
🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] .
🌟 Teknik nak DAPAT REWARD EMAS setiap kali restock dapat EMAS 😍
.
.
💥 Paling best platform tersedia khas untuk para #teamKakSya #teamFL SPAM IG Shop anda di ruangan comment untuk mendapatkan prospek di IG :
.
.
✔ @dyxy.glorious
✔ @dyxylegacy
✔ @dyxypremiumoutlet
✔ @dyxypremiumstore
.
.
💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁
.
.
#teamKakSya 
#teamfl 
#bccreamfoundationmalaysia 
#bccreams 
#bccream
#dyxy
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxylipstik
#dyxykl
#dyxykelantan 
#dyxykotabharu 
#dyxywakafbharu 
#dyxypasirmas 
#dyxyshahalam
#dyxymelaka
#dyxyselangor
#dyxypahang
#muakb 
#muapasirmas 
#muakubangkerian
Wanna be a part of my team? 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪 . ANTARA KELEBIHAN #teamKakSya  #teamFL  : . 🌟Group Support [ Positive Vibes Only ] 🌟Teknik Jana 2K - 5K [ 1 Months ] 🌟Teknik Free Marketing 🌟Teknik Marketing Berbayar 🌟Teknik Offline Marketing 🌟Teknik IG Review berquality 🌟Teknik Follow UP 🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] . 🌟 Teknik nak DAPAT REWARD EMAS setiap kali restock dapat EMAS 😍 . . 💥 Paling best platform tersedia khas untuk para #teamKakSya  #teamFL  SPAM IG Shop anda di ruangan comment untuk mendapatkan prospek di IG : . . ✔ @dyxy.glorious ✔ @dyxylegacy ✔ @dyxypremiumoutlet ✔ @dyxypremiumstore . . 💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁 . . #teamKakSya  #teamfl  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxylipstik  #dyxykl  #dyxykelantan  #dyxykotabharu  #dyxywakafbharu  #dyxypasirmas  #dyxyshahalam  #dyxymelaka  #dyxyselangor  #dyxypahang  #muakb  #muapasirmas  #muakubangkerian 
LIPSTIK DYXY . 💄Moistkan bibir walaupun matte
.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
.
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
.
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit .
💖SEXY NUDE
💖FLIRTY ME
💖CHERRY RED
.

http://www.wasap.my/60174673604
.

Meh cepat mesej hakak.😘😘😘
.
http://www.wasap.my/60174673604 .
#bccreamfoundation
#bccreamviral
#dyxycosmetics 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxybc
#dyxymascara 
#dyxylipstick 
#dyxyfacemistgreentea 
#mascaradyxycosmetics 
#lipstikdyxycosmetic 
#bccreamviral 
#bccreamfoundation 
#naturalandbeige 
#dyxymalaysia
LIPSTIK DYXY . 💄Moistkan bibir walaupun matte . 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam . 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan . 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . 💖SEXY NUDE 💖FLIRTY ME 💖CHERRY RED . http://www.wasap.my/60174673604 . Meh cepat mesej hakak.😘😘😘 . http://www.wasap.my/60174673604 . #bccreamfoundation  #bccreamviral  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxybc  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyfacemistgreentea  #mascaradyxycosmetics  #lipstikdyxycosmetic  #bccreamviral  #bccreamfoundation  #naturalandbeige  #dyxymalaysia 
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr @dyxy.alyamadiha?
.
🌹Alya adalah Master Stokis direct HQ 😍
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 Alya nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number.
.
Bole juga kalau nak tag orang tersayang utk belikan 🙈🙈Lagi nak bagi DISKAUN KASIH SAYANG ☺️
.
📲0136320947
.
Alya doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
#teamalyadyxy#dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍 . Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!! . Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻 . 🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain 🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!! 🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an! 🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus . Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr @dyxy.alyamadiha? . 🌹Alya adalah Master Stokis direct HQ 😍 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma Repeat Voucher Rm30 🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50 🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service 💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 Alya nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES Click link di BIO tak perlu save number. . Bole juga kalau nak tag orang tersayang utk belikan 🙈🙈Lagi nak bagi DISKAUN KASIH SAYANG ☺️ . 📲0136320947 . Alya doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊 . #teamalyadyxy #dyxypreramadhansales  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
TEKNOLOGI MIKRO NANO
.
Bila sebut mikro nano, kena bayangkan sesuatu yang berbillion lebih kecil dalam mana-mana saiz. . 
Dalam kosmetik, teknologi mikro nano lebih baik untuk kulit sebab senang meresap dan lebih berkesan untuk cerah.
.
Jadi packaging baru DYXY bukan saja-saja nak nampak exclusive. Memang nak kulit awak lagi halus mulus macam awek Korea 😘
.
Whatsapp 📲0192068307
Whatsapp 📲 0192068307
Whatsapp 📲 0192068307
.
#dyxybangi #dyxykajang #dyxyputrajaya #dyxybangsar #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxykelanajaya #dyxyshahalam #dyxysrikembangan #dyxysubangjaya #muabangi #muakajang #muaputrajaya #muabangsar #muadamansara #muapetalingjaya #muakelanajaya #muashahalam #muasrikembangan #muasubangjaya #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru
TEKNOLOGI MIKRO NANO . Bila sebut mikro nano, kena bayangkan sesuatu yang berbillion lebih kecil dalam mana-mana saiz. . Dalam kosmetik, teknologi mikro nano lebih baik untuk kulit sebab senang meresap dan lebih berkesan untuk cerah. . Jadi packaging baru DYXY bukan saja-saja nak nampak exclusive. Memang nak kulit awak lagi halus mulus macam awek Korea 😘 . Whatsapp 📲0192068307 Whatsapp 📲 0192068307 Whatsapp 📲 0192068307 . #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyputrajaya  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxypetalingjaya  #dyxykelanajaya  #dyxyshahalam  #dyxysrikembangan  #dyxysubangjaya  #muabangi  #muakajang  #muaputrajaya  #muabangsar  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muakelanajaya  #muashahalam  #muasrikembangan  #muasubangjaya  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru 
LIPSTIK DYXY . 💄Moistkan bibir walaupun matte
.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
.
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
.
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . 💖SEXY NUDE
💖FLIRTY ME
💖CHERRY RED
.

http://www.wasap.my/60174673604
.

Meh cepat mesej hakak. 😘😘😘
.
http://www.wasap.my/60174673604

#bccreamviral
#dyxycosmetics 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxybc
#dyxymascara 
#dyxylipstick 
#dyxyfacemistgreentea
#mascaradyxycosmetics 
#lipstikdyxycosmetic 
#bccreamviral 
#bccreamfoundation 
#naturalandbeige 
#dyxymalaysia
LIPSTIK DYXY . 💄Moistkan bibir walaupun matte . 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam . 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan . 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . 💖SEXY NUDE 💖FLIRTY ME 💖CHERRY RED . http://www.wasap.my/60174673604 . Meh cepat mesej hakak. 😘😘😘 . http://www.wasap.my/60174673604 #bccreamviral  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxybc  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyfacemistgreentea  #mascaradyxycosmetics  #lipstikdyxycosmetic  #bccreamviral  #bccreamfoundation  #naturalandbeige  #dyxymalaysia 
PROJEK DUIT RAYA DENGAN DYXY COSMETICS 💸 💕
.
.
Seronokkan nak raya tapi bulan puasa ni mesti kena ada duit lebih untuk persiapan raya kan.
.
So sekarang Hanis nak cari 10 orang je yang betul2 berminat nak buat duit raya dengan DYXY Cosmetics.
.
Paling best akan ada reward untuk siapa yang dapat capai target 😍
.
.
❌Tak perlu modal untuk beli stok.
❌Tak perlu simpan stok.
❌Tak payah kalut dengan urusan pos.
💸💸Untung awak dapat
.
.
Yang paling penting anda mestilah kena:
.
✅Rajin dan komited
✅Ada acc instagram
✅Ada acc facebook
✅Ada online banking
.
Whatsapp cepat cepat tau tempat limited 👇👇
📲014 5227 827
📲014 5227 827
.
.
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxymurah
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#dyxyfeedback
#dyxysabah
#dyxyterengganu
#dyxybesut
#dyxyjerteh
#dyxyoriginal
#dyxypahang
#dyxypaka
#dyxyperak
#dyxykuantan
#teamdyxy
#muaterengganu
#dropshipwanted
#dyxyisyourfilter
PROJEK DUIT RAYA DENGAN DYXY COSMETICS 💸 💕 . . Seronokkan nak raya tapi bulan puasa ni mesti kena ada duit lebih untuk persiapan raya kan. . So sekarang Hanis nak cari 10 orang je yang betul2 berminat nak buat duit raya dengan DYXY Cosmetics. . Paling best akan ada reward untuk siapa yang dapat capai target 😍 . . ❌Tak perlu modal untuk beli stok. ❌Tak perlu simpan stok. ❌Tak payah kalut dengan urusan pos. 💸💸Untung awak dapat . . Yang paling penting anda mestilah kena: . ✅Rajin dan komited ✅Ada acc instagram ✅Ada acc facebook ✅Ada online banking . Whatsapp cepat cepat tau tempat limited 👇👇 📲014 5227 827 📲014 5227 827 . . #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #dyxymurah  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #dyxyfeedback  #dyxysabah  #dyxyterengganu  #dyxybesut  #dyxyjerteh  #dyxyoriginal  #dyxypahang  #dyxypaka  #dyxyperak  #dyxykuantan  #teamdyxy  #muaterengganu  #dropshipwanted  #dyxyisyourfilter 
LIPSTIK DYXY . 💄Moistkan bibir walaupun matte
.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
.
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
.
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit .
💖SEXY NUDE
💖FLIRTY ME
💖CHERRY RED
.

http://www.wasap.my/60174673604
.

Meh cepat mesej hakak 😘😘😘
.
http://www.wasap.my/60174673604

#bccreamviral
#dyxycosmetics 
#dyxydropship 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxymascara 
#dyxylipstick 
#dyxyfacemistgreentea 
#mascaradyxycosmetics 
#lipstikdyxycosmetic 
#bccreamviral 
#bccreamfoundation 
#naturalandbeige 
#dyxymalaysia
LIPSTIK DYXY . 💄Moistkan bibir walaupun matte . 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam . 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan . 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . 💖SEXY NUDE 💖FLIRTY ME 💖CHERRY RED . http://www.wasap.my/60174673604 . Meh cepat mesej hakak 😘😘😘 . http://www.wasap.my/60174673604 #bccreamviral  #dyxycosmetics  #dyxydropship  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyfacemistgreentea  #mascaradyxycosmetics  #lipstikdyxycosmetic  #bccreamviral  #bccreamfoundation  #naturalandbeige  #dyxymalaysia 
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr @dyxy.alyamadiha?
.
🌹Alya adalah Master Stokis direct HQ 😍
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 Alya nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
📲0136320947
.
Alya doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
#teamalyadyxy#dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍 . Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!! . Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻 . 🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain 🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!! 🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an! 🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus . Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr @dyxy.alyamadiha? . 🌹Alya adalah Master Stokis direct HQ 😍 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma Repeat Voucher Rm30 🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50 🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service 💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 Alya nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES Click link di BIO tak perlu save number . 📲0136320947 . Alya doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊 . #teamalyadyxy #dyxypreramadhansales  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
♥️ MAY SALE ❤ MAY SALE
.
.
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM45😱😱😱 .
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGA dan special free gift super bestt 🎁 .
.
.
Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics 😉
.
.
💕 COMPLETE LADY 💕
.
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
.
.
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.

NAK KE NAK? 😉
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
📲01119975567📲
📲01119975567📲
.
#teamdyxykakmar
#teamdyxy
#dyxycosmetics 
#dyxy
#dyxymascara 
#dyxylipstik 
#dyxylipstick 
#dyxybccream 
#greenteafacemist
♥️ MAY SALE ❤ MAY SALE . . 🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM45😱😱😱 . . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGA dan special free gift super bestt 🎁 . . . Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics 😉 . . 💕 COMPLETE LADY 💕 . BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 . . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . NAK KE NAK? 😉 . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . 📲01119975567📲 📲01119975567📲 . #teamdyxykakmar  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist 
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕
.
.
meh la wsep kite
www.wasap.my/0145087437
#dyxyipoh
#dyxyuser
#dyxypromotion
#muaperak
#mua 
#dyxybccreamfoundation #promotion 
#sales 
#diskaunhebat
#dyxycosmetics #dyxybrushgemuk #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxymattelipstik #dyxymascara #dyxyperak #dyxybydyana #dropshipwanted #TeamFL #dyxyuluchepor #dyxymeru #dyxychemor #dyxyjelapang
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . . meh la wsep kite www.wasap.my/0145087437 #dyxyipoh  #dyxyuser  #dyxypromotion  #muaperak  #mua  #dyxybccreamfoundation  #promotion  #sales  #diskaunhebat  #dyxycosmetics  #dyxybrushgemuk  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccream  #dyxymattelipstik  #dyxymascara  #dyxyperak  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #TeamFL  #dyxyuluchepor  #dyxymeru  #dyxychemor  #dyxyjelapang 
haii assalamualaikum 🌼
DYXY brush ni bukan sebarang brush tau 😎
Tahan Lama!!! Mai punyer dah setahun still OK. bulu tak tercabut pon. 
so uolls tak kan nak tengok je, cuba laaa 😍
PM/DM mai lelaju ok 😘

#bazarpaknil #teamAin#dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxyShahAlam #dyxyCheras
#dyxyAmpang #dyxysabakbernam#dyxysungaibesar#dyxyjalanklanglama  #dyxyseremban #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
haii assalamualaikum 🌼 DYXY brush ni bukan sebarang brush tau 😎 Tahan Lama!!! Mai punyer dah setahun still OK. bulu tak tercabut pon. so uolls tak kan nak tengok je, cuba laaa 😍 PM/DM mai lelaju ok 😘 #bazarpaknil  #teamAin #dyxypreramadhansales  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxyShahAlam  #dyxyCheras  #dyxyAmpang  #dyxysabakbernam #dyxysungaibesar #dyxyjalanklanglama  #dyxyseremban  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
All Complete Set Dyxy💕💕💕
-
💄Bc cream
💄Face mist
💄Brush
💄Lipstick
💄Mascara

DAPATKAN SEGERA
📲 0175837515
📲 0175837515
📲 0175837515

#dyxycosmetics 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxybccream 
#dyxybrush 
#dyxylipstik 
#dyxymascara 
#dyxyperak 
#teamNajibah
CHOOSE YOUR 'MATTE' 
Mana satu boleh jadi teman yang melekat dekat mata korang? 😍😍 Sis nak tunjuk apa kandungan lipstick DYXY (boleh tengok pada kotak lipstick jugak ye😘) Bahan-bahan yang ada dalam lipstick memang untuk lembabkan bibir. Ye la, bukan setakat kena cantik di mata, selesa pun penting kan? Nak guna sebagai blusher atau eyeshadow pun selamat tau💕
CHOOSE YOUR 'MATTE' Mana satu boleh jadi teman yang melekat dekat mata korang? 😍😍 Sis nak tunjuk apa kandungan lipstick DYXY (boleh tengok pada kotak lipstick jugak ye😘) Bahan-bahan yang ada dalam lipstick memang untuk lembabkan bibir. Ye la, bukan setakat kena cantik di mata, selesa pun penting kan? Nak guna sebagai blusher atau eyeshadow pun selamat tau💕
Fibre Dyxy Mascara👁👁
-
💕Melentikkan bulu mata serta merta
💕Mudah dicuci dan mesra wudhuk
💕Tidak mencomotkan mata anda

DAPATKAN SEGERA
📲 0175837515
📲 0175837515
📲 0175837515

#dyxycosmetics 
#dyxymascara 
#dyxyperak 
#teamNajibah
Fibre Dyxy Mascara👁👁 - 💕Melentikkan bulu mata serta merta 💕Mudah dicuci dan mesra wudhuk 💕Tidak mencomotkan mata anda DAPATKAN SEGERA 📲 0175837515 📲 0175837515 📲 0175837515 #dyxycosmetics  #dyxymascara  #dyxyperak  #teamNajibah 
Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah tak cuti pulak 😨😨😨
.
Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq 😘
.
Wasap laju2 tau!!! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah tak cuti pulak 😨😨😨 . Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq 😘 . Wasap laju2 tau!!! . #bazarpaknil  #teamTyka  #dyxypreramadhansales  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM 🤗🤗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#teamikais
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxypasirgudang
#dyxymasai
#muapasirgudang
#muamasai
#muajohor
#dropshipwanted
#agentwanted
WA📱+60145144763
DM @dyxybywani
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #mybbzeefamily  #mymarfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxypasirgudang  #dyxymasai  #muapasirgudang  #muamasai  #muajohor  #dropshipwanted  #agentwanted  WA📱+60145144763 DM @dyxybywani
Pada yg berminat nk beli DYXY Cosmetics, tp masih berfikir-fikir, meh Shera share kan ini. 🤗

Bila beli DYXY Cosmetics ni, * dh xpyh beli compact powder. 😱
* dh xpyh beli foundation. 😱
* dh xpyh beli sunblock. 😱
* dh xpyh beli bbcream. 😱
* dh xpyh beli concealer. 😱
* dh xpyh beli eye/lip primer. 😱

Jadi, jimat ke jimaaattt sangat ??? Ada lagi ni, 👇👇 Dyxy ni tahan lama tau sbb #DYXYCosmetics ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan BC Cream DYXY.. Tahan 3-5 bulan 😍. Dahla mencantikkan. Bagi glowing dan flawless lagi. Merawat kulit pulak tu. 😁

Jom pakat beli produk DYXY ni memang takkan rugi. Ramai dah mencubanya, anda bila lagi ??? Nak ke nakkk ? 💟💟 Jom kita cantik sesama dan jadi pengguna bijak 💟💟
.
.
.
.
.
.
Sapa taknak rugi ,cepat wasap shera 📞0143097761 .

#dyxybeauty
#dyxycosmetics
#dyxyshantik
#dyxyglowing
#dyxyfacemist
#dyxylipstik
#dyxybrush
#dyxybccrean
#dyxyfoundation
#dyxylipstik
#dyxyjohor
#dyxylove
#dyxymascara
#bulumatalentik
#teamfl
#dyxyflawless
Pada yg berminat nk beli DYXY Cosmetics, tp masih berfikir-fikir, meh Shera share kan ini. 🤗 Bila beli DYXY Cosmetics ni, * dh xpyh beli compact powder. 😱 * dh xpyh beli foundation. 😱 * dh xpyh beli sunblock. 😱 * dh xpyh beli bbcream. 😱 * dh xpyh beli concealer. 😱 * dh xpyh beli eye/lip primer. 😱 Jadi, jimat ke jimaaattt sangat ??? Ada lagi ni, 👇👇 Dyxy ni tahan lama tau sbb #DYXYCosmetics  ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan BC Cream DYXY.. Tahan 3-5 bulan 😍. Dahla mencantikkan. Bagi glowing dan flawless lagi. Merawat kulit pulak tu. 😁 Jom pakat beli produk DYXY ni memang takkan rugi. Ramai dah mencubanya, anda bila lagi ??? Nak ke nakkk ? 💟💟 Jom kita cantik sesama dan jadi pengguna bijak 💟💟 . . . . . . Sapa taknak rugi ,cepat wasap shera 📞0143097761 . #dyxybeauty  #dyxycosmetics  #dyxyshantik  #dyxyglowing  #dyxyfacemist  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxybccrean  #dyxyfoundation  #dyxylipstik  #dyxyjohor  #dyxylove  #dyxymascara  #bulumatalentik  #teamfl  #dyxyflawless 
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda “❗️
.
.
.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Pernah beli dgn kami? 
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG‼️
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
.
.
.
“ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY PERFECT @ BASIC “❗️
.
.
Paling best COMPLETE SET❤️💕 .
.
.
✔️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✔️DYXY GREEB TEA FACE MIST
✔️DYXY BRUSH
💄DYXY LIPSTICK MATTE 👁 DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT‼️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sgt )
( bibir cantik suci )
.
.
.
💕BERITA BAIK💋💋💋
.
.
.
Harga EXTRA Diskaun‼️
.
.
.
Harga EXTRA Diskaun ‼️🎉🎊🎉
.
.
.
.
@
FREE TSHIRT DYXY >>whatsapp untuk pertanyaan & order ✔+601119813268

#feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn #organicproducts #naturalmakeup #lipstick #foundation #greentea #dyxymascara #dyxybccream #dyxy
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda “❗️ . . . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG‼️ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY PERFECT @ BASIC “❗️ . . Paling best COMPLETE SET❤️💕 . . . ✔️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✔️DYXY GREEB TEA FACE MIST ✔️DYXY BRUSH 💄DYXY LIPSTICK MATTE 👁 DYXY MASCARA . . BEST SANGAT‼️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sgt ) ( bibir cantik suci ) . . . 💕BERITA BAIK💋💋💋 . . . Harga EXTRA Diskaun‼️ . . . Harga EXTRA Diskaun ‼️🎉🎊🎉 . . . . @ FREE TSHIRT DYXY >>whatsapp untuk pertanyaan & order ✔+601119813268 #feedbackdyxy  #dyxypower  #dyxycosmetics  #dyxy  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #facemist  #facemistgreenteadyxy  #dyxyterengganu  #dyxyshahalam  #chibiliptint  #brushgebu  #sunburn  #organicproducts  #naturalmakeup  #lipstick  #foundation  #greentea  #dyxymascara  #dyxybccream  #dyxy 
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS sempena RAYA 2018🤣
.
.
Haa buat anda yg nak cantik kulit bersih peloles moles dipagi hari raya nanti boleh la selit² order before 9 JUN ni yaa 😘
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁
.
.
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
#dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxybcream #dyxybc #dyxybeige #dyxynatural #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyraya #dyxymurah #dyxybest #dyxybeauty #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxyonline #dyxycantik #dyxyflawless #dyxyglowing #dyxymeletop #dyxygojes #dyxyoriginalproduct #dyxyori #dyxykorea #dyxycunmelecun #dyxy
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS sempena RAYA 2018🤣 . . Haa buat anda yg nak cantik kulit bersih peloles moles dipagi hari raya nanti boleh la selit² order before 9 JUN ni yaa 😘 . . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 . . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . . #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxybccream  #dyxybcream  #dyxybc  #dyxybeige  #dyxynatural  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxyraya  #dyxymurah  #dyxybest  #dyxybeauty  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyoffer  #dyxyonline  #dyxycantik  #dyxyflawless  #dyxyglowing  #dyxymeletop  #dyxygojes  #dyxyoriginalproduct  #dyxyori  #dyxykorea  #dyxycunmelecun  #dyxy 
Cara paling mudah utk cantik! Dalam masa 3 minit je boleh FLAWLESS & GLOWING 😍😍
.
Kenapa korang perlu ada DYXY COSMETICS? 😱
.
✔️ Pakai BCC ni tak perlu pakai bedak dah
✔️ SPF 50++ ( tak perlu pakai sunblock tauu)
✔️Sesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT SENSITIF & BERMINYAK
✔️ Tekstur yang RINGAN & meresap ke dalam kulit
✔️ Lagi lama lagi glowing ✔️ BERIBU FEEDBACK POSITIVE dari dyxylovers
✔️ Brush yang sgt padat and senang utk ratakan bcc di muka
✔️ Facemist yang boleh melembabkan muka
✔️ Facemist yang boleh kecutkan jerawat

#dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxybcream #dyxybc #dyxybeige #dyxynatural #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyraya #dyxymurah #dyxybest #dyxybeauty #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxyonline #dyxycantik #dyxyflawless #dyxyglowing #dyxymeletop #dyxygojes #dyxyoriginalproduct #dyxyori #dyxykorea #dyxycunmelecun #dyxy
Cara paling mudah utk cantik! Dalam masa 3 minit je boleh FLAWLESS & GLOWING 😍😍 . Kenapa korang perlu ada DYXY COSMETICS? 😱 . ✔️ Pakai BCC ni tak perlu pakai bedak dah ✔️ SPF 50++ ( tak perlu pakai sunblock tauu) ✔️Sesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT SENSITIF & BERMINYAK ✔️ Tekstur yang RINGAN & meresap ke dalam kulit ✔️ Lagi lama lagi glowing ✔️ BERIBU FEEDBACK POSITIVE dari dyxylovers ✔️ Brush yang sgt padat and senang utk ratakan bcc di muka ✔️ Facemist yang boleh melembabkan muka ✔️ Facemist yang boleh kecutkan jerawat #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxybccream  #dyxybcream  #dyxybc  #dyxybeige  #dyxynatural  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxyraya  #dyxymurah  #dyxybest  #dyxybeauty  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyoffer  #dyxyonline  #dyxycantik  #dyxyflawless  #dyxyglowing  #dyxymeletop  #dyxygojes  #dyxyoriginalproduct  #dyxyori  #dyxykorea  #dyxycunmelecun  #dyxy 
- FEEDBACK DYXY LOVER 💞❗️
.
Nahhh! Inilah rahsia si Cantik selepas BER-DYXY 😘😘
Nk cover muka sembap, tona xsekata, jerawat, jeragat dll?😱 Dengan sapuan DYXY je trus cantik 💕
.
Rugi tau yg belom try.. Da la kandungan organik, ada spf50 yg boleh cover kulit kita dari sunburn lagi tau 😚
.
Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat?  Meh whatapps sis lajuII mehhh
.
@ieyra_ieyqa97
+6019-5649277
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#dyxyskudai
#dyxyimpianemas
#dyxypahang
#dyxyjerantut
#dyxyjengka
#agentdyxyjohor
#agentdyxypahang
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#stokisdyxy
#stokisdyxyjohor
#stokisdyxypahang
- FEEDBACK DYXY LOVER 💞❗️ . Nahhh! Inilah rahsia si Cantik selepas BER-DYXY 😘😘 Nk cover muka sembap, tona xsekata, jerawat, jeragat dll?😱 Dengan sapuan DYXY je trus cantik 💕 . Rugi tau yg belom try.. Da la kandungan organik, ada spf50 yg boleh cover kulit kita dari sunburn lagi tau 😚 . Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat? Meh whatapps sis lajuII mehhh . @ieyra_ieyqa97 +6019-5649277 . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #teamdyxy  #mymarfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #dyxyskudai  #dyxyimpianemas  #dyxypahang  #dyxyjerantut  #dyxyjengka  #agentdyxyjohor  #agentdyxypahang  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #nakcantiktakperluover  #stokisdyxy  #stokisdyxyjohor  #stokisdyxypahang 
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS sempena RAYA 2018🤣
.
.
Haa buat anda yg nak cantik kulit bersih peloles moles dipagi hari raya nanti boleh la selit² order before 9 JUN ni yaa 😘
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁
.
.
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
#dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxybcream #dyxybc #dyxybeige #dyxynatural #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyraya #dyxymurah #dyxybest #dyxybeauty #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxyonline #dyxycantik #dyxyflawless #dyxyglowing #dyxymeletop #dyxygojes #dyxyoriginalproduct #dyxyori #dyxykorea #dyxycunmelecun #dyxy
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS sempena RAYA 2018🤣 . . Haa buat anda yg nak cantik kulit bersih peloles moles dipagi hari raya nanti boleh la selit² order before 9 JUN ni yaa 😘 . . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 . . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . . #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxybccream  #dyxybcream  #dyxybc  #dyxybeige  #dyxynatural  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxyraya  #dyxymurah  #dyxybest  #dyxybeauty  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyoffer  #dyxyonline  #dyxycantik  #dyxyflawless  #dyxyglowing  #dyxymeletop  #dyxygojes  #dyxyoriginalproduct  #dyxyori  #dyxykorea  #dyxycunmelecun  #dyxy 
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . .

Pakai ni je dah cukup .  xyah pakai bedak dah 
Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . .

Cuba dulu dan jatuh cinta . 
anda pasti teruja 💕
.

BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇
📲+60127130747
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybycikqah #dyxymelaka #nampakcantikdengandyxy #sayajualsayapakai #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . . Pakai ni je dah cukup . xyah pakai bedak dah Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . . Cuba dulu dan jatuh cinta . anda pasti teruja 💕 . BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇 📲+60127130747 #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybycikqah  #dyxymelaka  #nampakcantikdengandyxy  #sayajualsayapakai  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxybrush 
Hai awak! Berminat? Meh pm.nnti kite guide awak okay btw SEMPENA RAMADHAN its ONLY Rm 155🎉🎉😱😊😘
.💨SET BASIC LADY💨NEWBIE DYXY MESTI CUBA✨😋😍😍😘😘
.
#teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
Hai awak! Berminat? Meh pm.nnti kite guide awak okay btw SEMPENA RAMADHAN its ONLY Rm 155🎉🎉😱😊😘 .💨SET BASIC LADY💨NEWBIE DYXY MESTI CUBA✨😋😍😍😘😘 . #teamTyka  #dyxypreramadhansales  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
Cara paling mudah utk cantik! Dalam masa 3 minit je boleh FLAWLESS & GLOWING 😍😍
.
Kenapa korang perlu ada DYXY COSMETICS? 😱
.
✔️ Pakai BCC ni tak perlu pakai bedak dah
✔️ SPF 50++ ( tak perlu pakai sunblock tauu)
✔️Sesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT SENSITIF & BERMINYAK
✔️ Tekstur yang RINGAN & meresap ke dalam kulit
✔️ Lagi lama lagi glowing ✔️ BERIBU FEEDBACK POSITIVE dari dyxylovers
✔️ Brush yang sgt padat and senang utk ratakan bcc di muka
✔️ Facemist yang boleh melembabkan muka
✔️ Facemist yang boleh kecutkan jerawat

#dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxybcream #dyxybc #dyxybeige #dyxynatural #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyraya #dyxymurah #dyxybest #dyxybeauty #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxyonline #dyxycantik #dyxyflawless #dyxyglowing #dyxymeletop #dyxygojes #dyxyoriginalproduct #dyxyori #dyxykorea #dyxycunmelecun #dyxy
Cara paling mudah utk cantik! Dalam masa 3 minit je boleh FLAWLESS & GLOWING 😍😍 . Kenapa korang perlu ada DYXY COSMETICS? 😱 . ✔️ Pakai BCC ni tak perlu pakai bedak dah ✔️ SPF 50++ ( tak perlu pakai sunblock tauu) ✔️Sesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT SENSITIF & BERMINYAK ✔️ Tekstur yang RINGAN & meresap ke dalam kulit ✔️ Lagi lama lagi glowing ✔️ BERIBU FEEDBACK POSITIVE dari dyxylovers ✔️ Brush yang sgt padat and senang utk ratakan bcc di muka ✔️ Facemist yang boleh melembabkan muka ✔️ Facemist yang boleh kecutkan jerawat #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxybccream  #dyxybcream  #dyxybc  #dyxybeige  #dyxynatural  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxyraya  #dyxymurah  #dyxybest  #dyxybeauty  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyoffer  #dyxyonline  #dyxycantik  #dyxyflawless  #dyxyglowing  #dyxymeletop  #dyxygojes  #dyxyoriginalproduct  #dyxyori  #dyxykorea  #dyxycunmelecun  #dyxy 
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . .

Pakai ni je dah cukup .  xyah pakai bedak dah 
Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . .

Cuba dulu dan jatuh cinta . 
anda pasti teruja 💕
.

BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇
📲+60127130747
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybycikqah #dyxymelaka #nampakcantikdengandyxy #sayajualsayapakai #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . . Pakai ni je dah cukup . xyah pakai bedak dah Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . . Cuba dulu dan jatuh cinta . anda pasti teruja 💕 . BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇 📲+60127130747 #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybycikqah  #dyxymelaka  #nampakcantikdengandyxy  #sayajualsayapakai  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxybrush 
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS sempena RAYA 2018🤣
.
.
Haa buat anda yg nak cantik kulit bersih peloles moles dipagi hari raya nanti boleh la selit² order before 9 JUN ni yaa 😘
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁
.
.
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
#dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxybcream #dyxybc #dyxybeige #dyxynatural #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyraya #dyxymurah #dyxybest #dyxybeauty #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxyonline #dyxycantik #dyxyflawless #dyxyglowing #dyxymeletop #dyxygojes #dyxyoriginalproduct #dyxyori #dyxykorea #dyxycunmelecun #dyxy
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM80 😱😱😱 KHAS sempena RAYA 2018🤣 . . Haa buat anda yg nak cantik kulit bersih peloles moles dipagi hari raya nanti boleh la selit² order before 9 JUN ni yaa 😘 . . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 . . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . . #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxybccream  #dyxybcream  #dyxybc  #dyxybeige  #dyxynatural  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxyraya  #dyxymurah  #dyxybest  #dyxybeauty  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyoffer  #dyxyonline  #dyxycantik  #dyxyflawless  #dyxyglowing  #dyxymeletop  #dyxygojes  #dyxyoriginalproduct  #dyxyori  #dyxykorea  #dyxycunmelecun  #dyxy 
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . .

Pakai ni je dah cukup .  xyah pakai bedak dah 
Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . .

Cuba dulu dan jatuh cinta . 
anda pasti teruja 💕
.

BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇
📲+60127130747
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybycikqah #dyxymelaka #nampakcantikdengandyxy #sayajualsayapakai #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . . Pakai ni je dah cukup . xyah pakai bedak dah Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . . Cuba dulu dan jatuh cinta . anda pasti teruja 💕 . BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇 📲+60127130747 #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybycikqah  #dyxymelaka  #nampakcantikdengandyxy  #sayajualsayapakai  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxybrush 
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . .

Pakai ni je dah cukup .  xyah pakai bedak dah 
Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . .

Cuba dulu dan jatuh cinta . 
anda pasti teruja 💕
.

BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇
📲+60127130747
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybycikqah #dyxymelaka #nampakcantikdengandyxy #sayajualsayapakai #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . . Pakai ni je dah cukup . xyah pakai bedak dah Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . . Cuba dulu dan jatuh cinta . anda pasti teruja 💕 . BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇 📲+60127130747 #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybycikqah  #dyxymelaka  #nampakcantikdengandyxy  #sayajualsayapakai  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxybrush 
LUCKYDRAW DYXY BULAN MEI SEMPENA RAMADHAN
🌙🌟🎉🎁🌙🌟🎉🎁🌙🌟🎉🎁
.
[[10 UTAS GELANG EMAS 916 PERCUMA❗]]
PROMOSI TAK MASUK AKAL DYXY KINI KEMBALI 🔥
.
Khas untuk wanita & gadis2 yang NAK nampak lebih bermaya, muka tak kusam dengan DYXY VIRAL....Kami juga menawarkan EMAS 916 sebanyak 10 Utas Gelang Emas secara PERCUMA bernilai Rm5000 !!!! 🔥🔥😱😱😱
.
Bukan satu tau Tapii 10! SEPULUH nak bagi je kat korang customer kesayangan admin 😘 .
‼️PELUANG MENANG EMAS 916 SANGAT TINGGI sebab 10 Utas Gelang menanti untuk korang tauu
.
.
HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA !!!!
HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA !!!!
HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA !!!!
.
Ya sis. Promosi ni hanya sah pada bulan ini sahaja. Admin nak Nikmat dikongsi bersama dengan anda semua 😍😊
.
Boleh la melaram lebih tahun ni kann merlip merlip !! 🤩
Biasa sendiri nak beli mesti berkira-kira kan, haa ni nak bagi PERCUMA JE EMAS 916 ni kat customer tersayang. Rugi gila tak join!!!
.
Cara cara menang gelang emas?
.
Dapatkan minimum 1 set Basic Lady dan simpan NO QR CODE yang tertera di KOTAK bccream anda sehingga penghujung Mei. Semasa pengumuman pemenang di buat sewaktu LIVE di page ini, sila semak sekiranya NO QR CODE BCCREAM anda di sebutkan!
.
Jom komen NAK di bawah? Penyertaan ni Terhad tau. Habis nombor kod luckydraw, maka tamatlah penyertaan 😎
.
Komen NAK dan admin akan Mesej korang details
.
📲0126381420
📲0126381420
.
Admin doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
 #teamdyxyeiraz #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
LUCKYDRAW DYXY BULAN MEI SEMPENA RAMADHAN 🌙🌟🎉🎁🌙🌟🎉🎁🌙🌟🎉🎁 . [[10 UTAS GELANG EMAS 916 PERCUMA❗]] PROMOSI TAK MASUK AKAL DYXY KINI KEMBALI 🔥 . Khas untuk wanita & gadis2 yang NAK nampak lebih bermaya, muka tak kusam dengan DYXY VIRAL....Kami juga menawarkan EMAS 916 sebanyak 10 Utas Gelang Emas secara PERCUMA bernilai Rm5000 !!!! 🔥🔥😱😱😱 . Bukan satu tau Tapii 10! SEPULUH nak bagi je kat korang customer kesayangan admin 😘 . ‼️PELUANG MENANG EMAS 916 SANGAT TINGGI sebab 10 Utas Gelang menanti untuk korang tauu . . HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA !!!! HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA !!!! HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA !!!! . Ya sis. Promosi ni hanya sah pada bulan ini sahaja. Admin nak Nikmat dikongsi bersama dengan anda semua 😍😊 . Boleh la melaram lebih tahun ni kann merlip merlip !! 🤩 Biasa sendiri nak beli mesti berkira-kira kan, haa ni nak bagi PERCUMA JE EMAS 916 ni kat customer tersayang. Rugi gila tak join!!! . Cara cara menang gelang emas? . Dapatkan minimum 1 set Basic Lady dan simpan NO QR CODE yang tertera di KOTAK bccream anda sehingga penghujung Mei. Semasa pengumuman pemenang di buat sewaktu LIVE di page ini, sila semak sekiranya NO QR CODE BCCREAM anda di sebutkan! . Jom komen NAK di bawah? Penyertaan ni Terhad tau. Habis nombor kod luckydraw, maka tamatlah penyertaan 😎 . Komen NAK dan admin akan Mesej korang details . 📲0126381420 📲0126381420 . Admin doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊 . #teamdyxyeiraz  #teamTyka  #dyxypreramadhansales  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . .

Pakai ni je dah cukup .  xyah pakai bedak dah 
Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . .

Cuba dulu dan jatuh cinta . 
anda pasti teruja 💕
.

BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇
📲+60127130747
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybycikqah #dyxymelaka #nampakcantikdengandyxy #sayajualsayapakai #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . . Pakai ni je dah cukup . xyah pakai bedak dah Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . . Cuba dulu dan jatuh cinta . anda pasti teruja 💕 . BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇 📲+60127130747 #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybycikqah  #dyxymelaka  #nampakcantikdengandyxy  #sayajualsayapakai  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxybrush 
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . .

Pakai ni je dah cukup .  xyah pakai bedak dah 
Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . .

Cuba dulu dan jatuh cinta . 
anda pasti teruja 💕
.

BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇
📲+60127130747
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybycikqah #dyxymelaka #nampakcantikdengandyxy #sayajualsayapakai #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush
Yang mana selalu rasa tak sempat pagi pagi nak pergi kerja tu wajib sangat sangat ada set dyxy ni . . Pakai ni je dah cukup . xyah pakai bedak dah Dah banyak testimoni pengguna dyxy ni cakap jimat masa , jimat duit sebab tahan berbulan bulan . . Cuba dulu dan jatuh cinta . anda pasti teruja 💕 . BERMINAT nak cuba? whatsapp kita cecepat👇👇👇 📲+60127130747 #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybycikqah  #dyxymelaka  #nampakcantikdengandyxy  #sayajualsayapakai  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxybrush 
Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah cuti pulak 😨😨😨
.
Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq 😘
.
Wasap laju2 tau!!! .
#bazarpaknil #teamalyadyxy#dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah cuti pulak 😨😨😨 . Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq 😘 . Wasap laju2 tau!!! . #bazarpaknil  #teamalyadyxy #dyxypreramadhansales  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
Jom grab harga PROMOSI GILA DYXY‼️
.
Kami hantar terus ke tangan anda.
.
Hanya dengan DYXY BC Cream dan Face Mist Green Tea anda semua boleh keluar rumah dengan lebih confident.
.
Comfirm tak cari lain 😙💕
.
COD 🚗: JOHOR BAHRU +6017-781 6958 (ZAM)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#myrajerfamily
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxykakmar
Jom grab harga PROMOSI GILA DYXY‼️ . Kami hantar terus ke tangan anda. . Hanya dengan DYXY BC Cream dan Face Mist Green Tea anda semua boleh keluar rumah dengan lebih confident. . Comfirm tak cari lain 😙💕 . COD 🚗: JOHOR BAHRU +6017-781 6958 (ZAM) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #myrajerfamily  #mybbzeefamily  #mymarfamily  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamdyxykakmar 
TAK PERLU TEPEK MACAM-MACAM UNTUK CANTIK •
YESSS!!! Kini hanya dengan DYXY you all boleh cantik dalam masa 1 MINIT SAHAJA TAU ❗️❗️
•
Nak Cuba? 📲 WhatsApp 0182480030 .
.
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #bazaarpaknil #sayajualdyxy #dyxykl #dyxymalaysia #readystock #sayajualmurah #postage #hargamurah #vscomalaysia #ajimaura #instafamous #igseller #igshop #trustedseller #kualalumpur #setapak #bulumata #dramamrgrey #terapiinstagram #motifviral
TAK PERLU TEPEK MACAM-MACAM UNTUK CANTIK • YESSS!!! Kini hanya dengan DYXY you all boleh cantik dalam masa 1 MINIT SAHAJA TAU ❗️❗️ • Nak Cuba? 📲 WhatsApp 0182480030 . . . #teamFL  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #bazaarpaknil  #sayajualdyxy  #dyxykl  #dyxymalaysia  #readystock  #sayajualmurah  #postage  #hargamurah  #vscomalaysia  #ajimaura  #instafamous  #igseller  #igshop  #trustedseller  #kualalumpur  #setapak  #bulumata  #dramamrgrey  #terapiinstagram  #motifviral 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamikais
#teamdyxy
#dyxycosmetics #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
🙋🏻 DYXY NI PILIHAN PALING TEPAT UNTUK ORANG YANG NAK BERSIAP CEPAT & MUKA NAMPAK NATURALLY FLAWLESS! . 💓SESUAI UTK KULIT BERMINYAK 💓SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH 💓SESUAI UTK KULIT KUSAM 💓SESUAI UTK KULIT GELAP . . Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa - apa dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream ni. . Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 ! . SERIUS TAK TIPU‼️ . BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka . Sesuai utk orang yang nak bersiap 3 minit je. Segala parut cela semua hilang tauu! . Serius tak tipu RIBUAN TESTIMONI berkesan dengan magic touch bcc ni. . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam . 👰 GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌ tak melekit langsung ! . . TAK SABARRR NAK TRY ? . JOM ORDER! Sekarang harga OFFER sempena mother days terlajak murahhhh❤ . set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu😘 . . . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . Whatsapp cepat! 📲 0189190807 Atau klik je link dekat bio atas FREE POSTAGE • FREE GIFT . #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxydamansara #dyxyTTDI #dyxykotadamansara #dyxykelanajaya #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxydamansara #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools
🙋🏻 DYXY NI PILIHAN PALING TEPAT UNTUK ORANG YANG NAK BERSIAP CEPAT & MUKA NAMPAK NATURALLY FLAWLESS! . 💓SESUAI UTK KULIT BERMINYAK 💓SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH 💓SESUAI UTK KULIT KUSAM 💓SESUAI UTK KULIT GELAP . . Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa - apa dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream  ni. . Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 ! . SERIUS TAK TIPU‼️ . BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka . Sesuai utk orang yang nak bersiap 3 minit je. Segala parut cela semua hilang tauu! . Serius tak tipu RIBUAN TESTIMONI berkesan dengan magic touch bcc ni. . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam . 👰 GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌ tak melekit langsung ! . . TAK SABARRR NAK TRY ? . JOM ORDER! Sekarang harga OFFER sempena mother days terlajak murahhhh❤ . set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu😘 . . . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . Whatsapp cepat! 📲 0189190807 Atau klik je link dekat bio atas FREE POSTAGE • FREE GIFT . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxydamansara  #dyxyTTDI  #dyxykotadamansara  #dyxykelanajaya  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #setmekapmurahmalaysia  #dyxymalaysia  #agentdyxydamansara  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #makeuptools 
ISTIMEWA RAMADHAN SALE! 
Sempena Ramadhan yang menjelma ni, ada offer best untuk #dyxylover.

Dengan setiap pembelian COMPLETE SET,
awak dapat semua ini ⤵️ 💝 Diskaun RM45
💝 Free Postage
💝 Free Tshirt Exclusive Dyxy
💝 Free 10 Gift Make Up & Pouch Bag
💝 Free Goodies Ramadhan

Tshirt limited untuk 50 orang terawal. Jom dapatkan promosi dyxy hari ni. 
Cantik meletopss di pagi rayaa! 
To order : 📱 01139394797

#bccreamfoundationmalaysia #bccream
#dyxycosmetics #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxypuncakalam #dyxymeru #dyxysetiaalam #dyxykapar #dyxysaujanautama #dyxyhillpark #sephoramy #dyxyshahalam
ISTIMEWA RAMADHAN SALE! Sempena Ramadhan yang menjelma ni, ada offer best untuk #dyxylover . Dengan setiap pembelian COMPLETE SET, awak dapat semua ini ⤵️ 💝 Diskaun RM45 💝 Free Postage 💝 Free Tshirt Exclusive Dyxy 💝 Free 10 Gift Make Up & Pouch Bag 💝 Free Goodies Ramadhan Tshirt limited untuk 50 orang terawal. Jom dapatkan promosi dyxy hari ni. Cantik meletopss di pagi rayaa! To order : 📱 01139394797 #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxylipstik  #dyxypuncakalam  #dyxymeru  #dyxysetiaalam  #dyxykapar  #dyxysaujanautama  #dyxyhillpark  #sephoramy  #dyxyshahalam 
FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
.
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
See the difference, lebih cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, 🤗🤗anda bila lagi lovelies ku💕💕💕
.
Rugi sgt korang tak cuba tau! DYXY is a must have product. Dah cuba confirm puas hati☺️
.
Apa tunggu lagi tu? Takkan nak nganga je tengok orang lain cantik2 😧😨 So cepat & go grab yours now!💖
.
Cepat cepat whatsapp sis Mia 🤗🤗❤️
.
Whatsapp 📲‪0173067993‬
Whatsapp 📲‪0173067993‬
Whatsapp 📲‪0173067993‬
.
#dyxybangi #dyxykajang #dyxyputrajaya#dyxybangsar #dyxydamansara#dyxypetalingjaya #dyxykelanajaya#dyxyshahalam #dyxysrikembangan#dyxysubangjaya #muabangi #muakajang#muaputrajaya #muabangsar#muadamansara #muapetalingjaya#muakelanajaya #muashahalam#muasrikembangan #muasubangjaya#dyxygreenteamineralfacemist#dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara#dyxylipstick #dyxypasirgudang#dyxyjohorbahru
See the difference, lebih cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics , 🤗🤗anda bila lagi lovelies ku💕💕💕 . Rugi sgt korang tak cuba tau! DYXY is a must have product. Dah cuba confirm puas hati☺️ . Apa tunggu lagi tu? Takkan nak nganga je tengok orang lain cantik2 😧😨 So cepat & go grab yours now!💖 . Cepat cepat whatsapp sis Mia 🤗🤗❤️ . Whatsapp 📲‪0173067993‬ Whatsapp 📲‪0173067993‬ Whatsapp 📲‪0173067993‬ . #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyputrajaya #dyxybangsar  #dyxydamansara #dyxypetalingjaya  #dyxykelanajaya #dyxyshahalam  #dyxysrikembangan #dyxysubangjaya  #muabangi  #muakajang #muaputrajaya  #muabangsar #muadamansara  #muapetalingjaya #muakelanajaya  #muashahalam #muasrikembangan  #muasubangjaya #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxymascara #dyxylipstick  #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.

#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 
SET COMPLETE DYXY NI SET PALING SUPER JIMAT... DISCOUNT RM60.00 UTK SET NI OKEY... .
.
.
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymascara .
#mascara #fibermascara #mascarafiber #lipstick #mattelipstick #bccream #flawless #glowingmakeup #mimeyfamily #makeupartist #makeuptutorial #setmakeup #sethantaran #hantarankahwin
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 SET COMPLETE DYXY NI SET PALING SUPER JIMAT... DISCOUNT RM60.00 UTK SET NI OKEY... . . . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxyfoundation  #dyxymascara  . #mascara  #fibermascara  #mascarafiber  #lipstick  #mattelipstick  #bccream  #flawless  #glowingmakeup  #mimeyfamily  #makeupartist  #makeuptutorial  #setmakeup  #sethantaran  #hantarankahwin 
SET WAJIB DIMILIKKI!
PALING LAKU!
.
.
COMBO BASIC LADY DAMBAAN SEMUA WANITA💕
.
.
Ramai yg dah fall in luv dengan set combo ni
The best ever combo 2017
.
Set lengkap untuk daily makeup
Tahan lama hingga lebih 8 jam
Tak berminyak dan bercapuk
Full coverage
Dan yg penting mesra solat
.
.
❤SET BASIC LADY
.
1 X BCCREAM
1 X FACE MIST
1 X BRUSH
Free paperbag
Free postage
.
.
Offer untuk 50 yg pertama 3 free gift mewah❗❗❗
.
Cepat2 ape tunggu lagi tuuu
Cepat wassap k.dilla 0179118442
Atau klik shj link di bio ig
. .
#dyxybccream
#dyxybrush #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxydungun #dyxyshahalam #dyxykuching #dyxycheras #dyxysentul #dyxkotabharu #dyxykualaterengganu6
SET WAJIB DIMILIKKI! PALING LAKU! . . COMBO BASIC LADY DAMBAAN SEMUA WANITA💕 . . Ramai yg dah fall in luv dengan set combo ni The best ever combo 2017 . Set lengkap untuk daily makeup Tahan lama hingga lebih 8 jam Tak berminyak dan bercapuk Full coverage Dan yg penting mesra solat . . ❤SET BASIC LADY . 1 X BCCREAM 1 X FACE MIST 1 X BRUSH Free paperbag Free postage . . Offer untuk 50 yg pertama 3 free gift mewah❗❗❗ . Cepat2 ape tunggu lagi tuuu Cepat wassap k.dilla 0179118442 Atau klik shj link di bio ig . . #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxydungun  #dyxyshahalam  #dyxykuching  #dyxycheras  #dyxysentul  #dyxkotabharu  #dyxykualaterengganu6 
Assalamualaikum & hii semua👋🏻💕 Harini saya nak share sikit satu cosmetics yang tengah viral and best sangat 🌹
.
Setiap hari nak keluar pergi mana2 mesti saya wajib pakai my fav product which is DYXY Cosmetics ❤ Saya apply DYXY BC Cream tone Beige. Best sangat sebab tak payah susah2 pakai bedak dah then spray pula dengan DYXY Green Tea Mineral Facemist. Lepas calit calit je terus CANTIK, FLAWLESS & GLOWING 😍😘
.
Everyone memang kena wajib ada SET COMBO DYXY dari @dyxybyfrhd  sebab sekarang ada OFFER BEST SANGAT and rugi sangat siapa yang tak grab cepat2. ANY PURCHASE AKAN DAPAT BANYAK FREEGIFT YANG BEST!!!💕
.

Untuk dptkan DYXY Cosmetics boleh terus whatsapp 📲0163891124 .
.
.
.
.
📲 0163891124 .
.
.
.
. .
.
#Myaimanfamily #teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxycosmeticsmurah #dyxyoriginal #dyxygreenteafacemist #sayajualdyxy #sayajualdyxyoriginal #dropshipneeded #dyxypenang #stokisrdyxy #agentdyxy #trustedseller #dyxyraya #dyxycheras #dyxyterengganu #dyxypahang
Assalamualaikum & hii semua👋🏻💕 Harini saya nak share sikit satu cosmetics yang tengah viral and best sangat 🌹 . Setiap hari nak keluar pergi mana2 mesti saya wajib pakai my fav product which is DYXY Cosmetics ❤ Saya apply DYXY BC Cream tone Beige. Best sangat sebab tak payah susah2 pakai bedak dah then spray pula dengan DYXY Green Tea Mineral Facemist. Lepas calit calit je terus CANTIK, FLAWLESS & GLOWING 😍😘 . Everyone memang kena wajib ada SET COMBO DYXY dari @dyxybyfrhd sebab sekarang ada OFFER BEST SANGAT and rugi sangat siapa yang tak grab cepat2. ANY PURCHASE AKAN DAPAT BANYAK FREEGIFT YANG BEST!!!💕 . Untuk dptkan DYXY Cosmetics boleh terus whatsapp 📲0163891124 . . . . . 📲 0163891124 . . . . . . . #Myaimanfamily  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxycosmeticsmurah  #dyxyoriginal  #dyxygreenteafacemist  #sayajualdyxy  #sayajualdyxyoriginal  #dropshipneeded  #dyxypenang  #stokisrdyxy  #agentdyxy  #trustedseller  #dyxyraya  #dyxycheras  #dyxyterengganu  #dyxypahang 
Apa kelebihan brush demok DYXY nie? 😅
.
✔ Bulunya sintetik
✔ Tak sama mcm brush lain
✔ Bulunya tak mudah tercabut
✔ Bulunya yg lembut
✔ Cara nak guna hanya perlu dap dap je
✔ Bc cream lebih jimat bila guna DYXY brush
✔ Lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
Whatsapp: 0177661582
.
#teamFL #teamdyxy #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxybrush #dyxydropship #dyxyjb #readystock #sayajual #bazaarpaknil #dyxyjohor #dyxyjohorbahru
Apa kelebihan brush demok DYXY nie? 😅 . ✔ Bulunya sintetik ✔ Tak sama mcm brush lain ✔ Bulunya tak mudah tercabut ✔ Bulunya yg lembut ✔ Cara nak guna hanya perlu dap dap je ✔ Bc cream lebih jimat bila guna DYXY brush ✔ Lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush . Whatsapp: 0177661582 . #teamFL  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxybrush  #dyxydropship  #dyxyjb  #readystock  #sayajual  #bazaarpaknil  #dyxyjohor  #dyxyjohorbahru 
Bismillahirrahmannirahim 💕
.
.
♥️ MAY SALE ❤ MAY SALE
.
.
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 😱😱😱
.
.
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
❤ BEAUTY LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
💕 Discount OFF RM 50
💕 FREE POSTAGE SM
💕 FREE PAPER BAG 💕 4 FREEGIFTS 💕 Postage SS add RM5
.
.
Whatsapp sekarang sementara stok masih ada 😘
@dyxy.johor.my
+6017-7775936
.
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
.
COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#mybbzeefamily
#myrajerfamily 
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxyjohor
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct
Bismillahirrahmannirahim 💕 . . ♥️ MAY SALE ❤ MAY SALE . . 🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 😱😱😱 . . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 💕 Discount OFF RM 50 💕 FREE POSTAGE SM 💕 FREE PAPER BAG 💕 4 FREEGIFTS 💕 Postage SS add RM5 . . Whatsapp sekarang sementara stok masih ada 😘 @dyxy.johor.my +6017-7775936 . . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . . COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗 . . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #mybbzeefamily  #myrajerfamily  #mymarfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxyjohor  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #nakcantiktakperluover  #dyxyoriginalproduct 
Bertukar lah pada DYXY FOUNDATION 💕

Kenapa perlu bertukar pd BC Cream Goundation DYXY?🤔🤔🤔 ❤️Ada 2 tona warna BEIGE / NATURAL
❤️ Tidak melekit dan tidak berminyak
❤️ Dilengkapi SPF50
❤️ Sesuai utk semua jenis kulit
❤️ Menutup dan memudarkan parut / cela / jerawat. FULL COVERAGE
❤️ Tekstur mousse cream
.
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60195441760
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur 
#teamfl
Bertukar lah pada DYXY FOUNDATION 💕 Kenapa perlu bertukar pd BC Cream Goundation DYXY?🤔🤔🤔 ❤️Ada 2 tona warna BEIGE / NATURAL ❤️ Tidak melekit dan tidak berminyak ❤️ Dilengkapi SPF50 ❤️ Sesuai utk semua jenis kulit ❤️ Menutup dan memudarkan parut / cela / jerawat. FULL COVERAGE ❤️ Tekstur mousse cream . Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60195441760 . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxybandarsripermaisuri  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur  #teamfl 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamikais
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
RIMAS MAKE UP BEG PENUH?
.
DYXY Cosmetics penyelesaian mudah. Harga mampu milik untuk SET COMPLETE DYXY, cukup lengkap untuk make up seharian. Tak over dan nipis je. So kulit muka mampu bernafas 😍
.
Now ada SPECIAL OFFER !! Ada FREE POSTAGE plus FREE GIFTS sekali taw 🤗
.
Jom direct Whatsapp now 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60195441760
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur 
#teamfl
RIMAS MAKE UP BEG PENUH? . DYXY Cosmetics penyelesaian mudah. Harga mampu milik untuk SET COMPLETE DYXY, cukup lengkap untuk make up seharian. Tak over dan nipis je. So kulit muka mampu bernafas 😍 . Now ada SPECIAL OFFER !! Ada FREE POSTAGE plus FREE GIFTS sekali taw 🤗 . Jom direct Whatsapp now 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60195441760 . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxybandarsripermaisuri  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur  #teamfl 
♥ DYXY LOVE FANTASTIC MONTH
.
.
Sempena Bulan Berkasih Sayang💕
.
.
🙋🏻Harga kasih sayang untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan mei .
.
🙋🏻Sempena MEI AND JUNE 2018 dapatkan set combo LOVELY DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited UNTIL 16JUN
.
.
🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k 😘
.
.
❤ COMPLETE LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
MASCARA x 1
💕 DISCOUNT OFF RM 60
💕 FREE POSTAGE TO SM
💕 9 FREE GIFT .
Whatsapp sekarang sementara stok masih ada 😘 .
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#team
#dyxy
#dyxy
#dyxy
#agentdyxy
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct
♥ DYXY LOVE FANTASTIC MONTH . . Sempena Bulan Berkasih Sayang💕 . . 🙋🏻Harga kasih sayang untuk semua DYXY LOVERS Dan special free gift sempena bulan mei . . 🙋🏻Sempena MEI AND JUNE 2018 dapatkan set combo LOVELY DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited UNTIL 16JUN . . 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k 😘 . . ❤ COMPLETE LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 MASCARA x 1 💕 DISCOUNT OFF RM 60 💕 FREE POSTAGE TO SM 💕 9 FREE GIFT . Whatsapp sekarang sementara stok masih ada 😘 . . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #teamdyxy  #team  #dyxy  #dyxy  #dyxy  #agentdyxy  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #nakcantiktakperluover  #dyxyoriginalproduct 
PUASA DAH TAK LAMA DAH.. PASTU RAYA..😍💓
.
MESTI TERCARI CARI NAK PAKAI APA MASA RAYA NANTI KANN..🤗 .
Ni kita nak bagitahu kitaa dah  memang fall in love betul dengan 5 adik beradik ni, .
Terasaaa lengkap dan pantas je bersiap tau, Super duper best tambah-tambah produk ni memang viral giteww. Bukan sekadar viral je tau tapi buat ramai orang cantik dan flawlesss menawannn.
.
Korang pakai lawa macam mana sekalipun, kalau tak tacap mesti tak complete kan???😆
Haa jom la RAYA kali ni kita BERDYXY COSMETICS, Pasti CANTIK LUAR BIASA😍
.
Whatsapp 👇👇
0163891124.
.
#Myaimanfamily #teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxycosmeticsmurah #dyxyoriginal #dyxygreenteafacemist #sayajualdyxy #sayajualdyxyoriginal #dropshipneeded #dyxypenang #stokisrdyxy #agentdyxy #trustedseller #dyxyraya #dyxycheras #dyxyterengganu #dyxypahang
#codserdang #codpuchong #agendiperlukan
PUASA DAH TAK LAMA DAH.. PASTU RAYA..😍💓 . MESTI TERCARI CARI NAK PAKAI APA MASA RAYA NANTI KANN..🤗 . Ni kita nak bagitahu kitaa dah memang fall in love betul dengan 5 adik beradik ni, . Terasaaa lengkap dan pantas je bersiap tau, Super duper best tambah-tambah produk ni memang viral giteww. Bukan sekadar viral je tau tapi buat ramai orang cantik dan flawlesss menawannn. . Korang pakai lawa macam mana sekalipun, kalau tak tacap mesti tak complete kan???😆 Haa jom la RAYA kali ni kita BERDYXY COSMETICS, Pasti CANTIK LUAR BIASA😍 . Whatsapp 👇👇 0163891124. . #Myaimanfamily  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxycosmeticsmurah  #dyxyoriginal  #dyxygreenteafacemist  #sayajualdyxy  #sayajualdyxyoriginal  #dropshipneeded  #dyxypenang  #stokisrdyxy  #agentdyxy  #trustedseller  #dyxyraya  #dyxycheras  #dyxyterengganu  #dyxypahang  #codserdang  #codpuchong  #agendiperlukan 
NAH TENGOK niiii...banyak DISCOUNT niiii. 🤩🤩😍🤗
..
NAH MEK tinggal no tepom deh.. Nak whatsapp terus InsyaAllah mek segera bantu adik kakak semua untuk dapatkan DYXY COSMETICS ni tau...😉
.
MUDAH2 SENAG KIRO DEH...
💕🌹🌹🌹
....WhatsApp 60145189607
…..WhatsApp 60145189607
…. WhatsApp 60145189607

#teamFL
#teamikais
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
NAH TENGOK niiii...banyak DISCOUNT niiii. 🤩🤩😍🤗
..
NAH MEK tinggal no tepom deh.. Nak whatsapp terus InsyaAllah mek segera bantu adik kakak semua untuk dapatkan DYXY COSMETICS ni tau...😉
.
MUDAH2 SENAG KIRO DEH...
💕🌹🌹🌹
....WhatsApp 60145189607
…..WhatsApp 60145189607
…. WhatsApp 60145189607

#teamFL
#teamikais
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
NAH TENGOK niiii...banyak DISCOUNT niiii. 🤩🤩😍🤗
..
NAH MEK tinggal no tepom deh.. Nak whatsapp terus InsyaAllah mek segera bantu adik kakak semua untuk dapatkan DYXY COSMETICS ni tau...😉
.
MUDAH2 SENAG KIRO DEH...
💕🌹🌹🌹
....WhatsApp 60145189607
…..WhatsApp 60145189607
…. WhatsApp 60145189607

#teamFL
#teamikais
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
🔥 BEAUTY LADY ❗❗
-
🌸 DYXY BC cream
🌸 DYXY Facemist
🌸 DYXY Brush
🌸 DYXY Mascara
-
🎁 FREE PAPER BAG
🎁 FREE GIFTS
🚙 INCLUDE POSTAGE SM/COD
📮 POSTAGE ADD RM5 TO SABAH / SARAWAK
-
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60182240840
📲 +60182240840
.
#wandyxy
#mypatfamily
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#bccream
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
🔥 BEAUTY LADY ❗❗ - 🌸 DYXY BC cream 🌸 DYXY Facemist 🌸 DYXY Brush 🌸 DYXY Mascara - 🎁 FREE PAPER BAG 🎁 FREE GIFTS 🚙 INCLUDE POSTAGE SM/COD 📮 POSTAGE ADD RM5 TO SABAH / SARAWAK - Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60182240840 📲 +60182240840 . #wandyxy  #mypatfamily  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #bccream  #bccreamfoundation  #foundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxybandarsripermaisuri  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik 
NAH TENGOK niiii...banyak DISCOUNT niiii. 🤩🤩😍🤗
..
NAH MEK tinggal no tepom deh.. Nak whatsapp terus InsyaAllah mek segera bantu adik kakak semua untuk dapatkan DYXY COSMETICS ni tau...😉
.
MUDAH2 SENAG KIRO DEH...
💕🌹🌹🌹
....WhatsApp 60145189607
…..WhatsApp 60145189607
…. WhatsApp 60145189607

#teamFL
#teamikais
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 
SET COMPLETE DYXY NI SET PALING SUPER JIMAT... DISCOUNT RM60.00 UTK SET NI OKEY... .
.
.
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymascara .
#mascara #fibermascara #mascarafiber #lipstick #mattelipstick #bccream #flawless #glowingmakeup #mimeyfamily #makeupartist #makeuptutorial #setmakeup #sethantaran #hantarankahwin
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 SET COMPLETE DYXY NI SET PALING SUPER JIMAT... DISCOUNT RM60.00 UTK SET NI OKEY... . . . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxyfoundation  #dyxymascara  . #mascara  #fibermascara  #mascarafiber  #lipstick  #mattelipstick  #bccream  #flawless  #glowingmakeup  #mimeyfamily  #makeupartist  #makeuptutorial  #setmakeup  #sethantaran  #hantarankahwin 
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? .
.
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨
.
.
"Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" .
.
Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈
.
.
Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨
.
.
Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗
.
.
Whatsapp,
@dyxy.johor.my
+6017-7775936
.
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
.
COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#myrajerfamily 
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxyjohor
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? . . Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ . . "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" . . Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 . . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ . . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 . . Whatsapp, @dyxy.johor.my +6017-7775936 . . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . . COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang . . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #mybbzeefamily  #mymarfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxyjohor  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #nakcantiktakperluover  #dyxyoriginalproduct 
FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
.
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. .
📲0193362336
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM 🤗🤗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
Berminat Boleh Dm farahdii💕🌸.
.
#Myaimanfamily #teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxycosmeticsmurah #dyxyoriginal #dyxygreenteafacemist #sayajualdyxy #sayajualdyxyoriginal #dropshipneeded #dyxypenang #stokisrdyxy #agentdyxy #trustedseller #dyxyraya #dyxycheras #dyxyterengganu #dyxypahang
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM 🤗🤗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . Berminat Boleh Dm farahdii💕🌸. . #Myaimanfamily  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxycosmeticsmurah  #dyxyoriginal  #dyxygreenteafacemist  #sayajualdyxy  #sayajualdyxyoriginal  #dropshipneeded  #dyxypenang  #stokisrdyxy  #agentdyxy  #trustedseller  #dyxyraya  #dyxycheras  #dyxyterengganu  #dyxypahang 
💜MAY CONTEST GIVE AWAY SET BASIC LADY💜
.
✅FOLLOW @dyxy.lover ✅Like ✅Comment tag 3 friends
.
Kenapa mesti #dyxycosmetics ??
Dan perlu grab sekarang!!
.
.
Ada apa dengan #dyxycosmetics💕💕🤗 .
NAK KE NAK
.
AWAK YANG KAT SANA TU RUGI LH TAK TRY LAGI☺️
Cepat cepat 📲 0109730113 / 0102909865
. ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
COD AVAILABLE
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamfl
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia 
#beauty 
#bccream 
#dyxycosmetics 
#dyxybccreambydyana
💜MAY CONTEST GIVE AWAY SET BASIC LADY💜 . ✅FOLLOW @dyxy.lover ✅Like ✅Comment tag 3 friends . Kenapa mesti #dyxycosmetics  ?? Dan perlu grab sekarang!! . . Ada apa dengan #dyxycosmetics 💕💕🤗 . NAK KE NAK . AWAK YANG KAT SANA TU RUGI LH TAK TRY LAGI☺️ Cepat cepat 📲 0109730113 / 0102909865 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ COD AVAILABLE . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamfl  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana 
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
NAK CANTIK MACAM AWEK KOREA ?
.
TAPI. TAK TAHU PRODUK MANA YANG BAGUS?
JANGAN RISAU. .
Set DYXY BC Cream yang tengah VIRAL, DAH LAMA jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. 
Sepantas 1-3 minit untuk tampil kembali muda CANTIK MACAM AWEK KOREA .
✔ Make up tahan sampai 8 jam tau!
✔ Ada Vitamin E (pudarkan parut)
✔ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv.
✔ Ada kandungn ARBUTIN (makin lama pakai, makin cerah kulit)
✔ Full coverage (cover jeragat segera)
✔ Tak nampak over untuk pakai hari-hari (tak mo muka putih tangan hitam)
✔ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat!.
✔ Ada oil control untuk kulit berminyak
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
⁉ APA TUNGGU LAGI
📲KLIK LINK DI BAWAH
www.wasap.my/60177660480
www.wasap.my/60177660480
www.wasap.my/60177660480 ‼"JANGAN BERHENTI DISEBABKAN ALASAN, KERANA ALASAN AKAN MEMUSNAHKAN IMPIAN" 🌹KECANTIKAN ADALAH KEUNGGULAN PARA WANITA

#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 NAK CANTIK MACAM AWEK KOREA ? . TAPI. TAK TAHU PRODUK MANA YANG BAGUS? JANGAN RISAU. . Set DYXY BC Cream yang tengah VIRAL, DAH LAMA jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1-3 minit untuk tampil kembali muda CANTIK MACAM AWEK KOREA . ✔ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ✔ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv. ✔ Ada kandungn ARBUTIN (makin lama pakai, makin cerah kulit) ✔ Full coverage (cover jeragat segera) ✔ Tak nampak over untuk pakai hari-hari (tak mo muka putih tangan hitam) ✔ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat!. ✔ Ada oil control untuk kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit . ⁉ APA TUNGGU LAGI 📲KLIK LINK DI BAWAH www.wasap.my/60177660480 www.wasap.my/60177660480 www.wasap.my/60177660480 ‼"JANGAN BERHENTI DISEBABKAN ALASAN, KERANA ALASAN AKAN MEMUSNAHKAN IMPIAN" 🌹KECANTIKAN ADALAH KEUNGGULAN PARA WANITA #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
Wasap segera @dyxy_ciksu 📲013-9326963
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics 
#bccreambydyana 
#dyxy 
#dyxymascara 
#dyxylipstik 
#dyxylipstick 
#dyxybccream 
#greenteafacemist
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxybeutylady 
#dyxycompletelady 
#dyxyperfectlady 
#freetshirtdyxy
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 Wasap segera @dyxy_ciksu 📲013-9326963 . #teamFL  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxybeutylady  #dyxycompletelady  #dyxyperfectlady  #freetshirtdyxy 
DYXY COSMETIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
. 📲0148398561
🚗COD PUTRAJAYA,CYBERJAYA, BANGI
.
#dyxyputrajaya
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #foundation #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxymascara #dyxylipstick #puchong #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #dyxykedah #dyxypenang #dyxychangloon #dyxyperlis
DYXY COSMETIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . 📲0148398561 🚗COD PUTRAJAYA,CYBERJAYA, BANGI . #dyxyputrajaya  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #puchong  #dyxykedah  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxychangloon  #dyxyperlis 
❤️PERFECT LADY COMBO 💕 There is no such thing as having too much make up 💖
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 .
cepat cepat 📲 0139054752
.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
. . .
PROMO!! PROMO!! PROMO!! . .
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
.
#dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxycosmetic #bccreammalaysia #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxyoriginal #dyxymurah #dyxytestimoni #dyxyteam #dyxypromosi #dyxypahang #dyxykuantan #dyxykl #bccream #dyxyampang #dyxypetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #dyxybalok #kosmetikmurah #codkuantan #codkl #dyxy  #postageseluruhmalaysia #muapahang
#muakuantan
❤️PERFECT LADY COMBO 💕 There is no such thing as having too much make up 💖 . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . cepat cepat 📲 0139054752 . . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . . . PROMO!! PROMO!! PROMO!! . . 📲WHATSAP 013-9054752 📲WHATSAP 013-9054752 📲WHATSAP 013-9054752 . #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxycosmetic  #bccreammalaysia  #dyxybccream  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxyoriginal  #dyxymurah  #dyxytestimoni  #dyxyteam  #dyxypromosi  #dyxypahang  #dyxykuantan  #dyxykl  #bccream  #dyxyampang  #dyxypetalingjaya  #agentwanted  #dropshipwanted  #dyxybalok  #kosmetikmurah  #codkuantan  #codkl  #dyxy  #postageseluruhmalaysia  #muapahang  #muakuantan